Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten. Reserveer via je MA, je arbeidsbegeleider of je klantbegeleider van de dienst Vrije Tijd

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten. Reserveer via je MA, je arbeidsbegeleider of je klantbegeleider van de dienst Vrije Tijd"

Transcriptie

1 Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten Reserveer via je MA, je arbeidsbegeleider of je klantbegeleider van de dienst Vrije Tijd Deze kalender en meer kan je terug vinden op de website van het OCMW: evenementen vrijetijdskalender ongeveer midden in het blad. Reserveren doet u best via uw maatschappelijk assistent. Wie Wanneer Wat Waar Prijs Aantal beschikbaar Volwassenen 23/02/18 Volwassenen 24/02/18 19:30 Iedereen 27/02/18 10:00 Kinderen 28/02/18 Theater: Europa in de herfst Theater: Reiziger zonder bagage Film: Bioskoopje UGC Film: The LegoNinjago Movie CC De Kern Auditorium Bibliotheek Permeke Loket kasbeheer bestuursza ken Filmhuis Klappei 1.50 Inhoud 10 To be scared or not to be scared, that s the question! Het is onrustig in de wereld. De vluchtelingenstromen zorgen voor angst en paniek. Het multiculturele project ligt onder vuur. Overal steken protectionisme en nationalisme weer de kop op. Staat de Europese Unie op het punt uit elkaar te vallen? Of zijn we onderweg naar een nieuw Europees project? 9 Frank is tijdens de oorlog zijn geheugen kwijtgeraakt. Hij heeft geen herinneringen aan zijn verleden en herkent niemand meer. De zoektocht naar zijn familie heeft na 18 lange jaren eindelijk resultaat. De aimabele Frank blijkt Jacques te zijn, lid van de familie Renaud: in zijn leven vóór de oorlog een respectloos en gewelddadig individu. Haal tussen Uw tickets af tussen de vermelde datums aan het loket van de dienst Kasbeheer Bestuurszaken, Lange Nieuwstraat 36 en ga naar een film naar keuze in UGC. Bekijk het aanbod op de website van UGC. Onder leiding van de wijze Sensei Wu proberen Lloyd en z n ninjavrienden Lord Garmadon te verslaan. Hij is niet alleen een onverbeterlijke slechterik, maar ook nog eens Lloyds vader! Lloyd moet leren z n vader te aanvaarden en tegelijkertijd de stad redden door de krachten te bundelen met de andere ninja s.

2 Volwassenen 01/03/18 Volwassenen 02/03/18 Theater: Hells Bells Humor: Bert Gabriëls - Gelukzoeker Het Oude Badhuis CC De Kern 8 Al jaren dromen de rockers Hells Bells over het opnemen van die ultieme plaat waarmee ze gaan doorbreken. Het platspelen van festivalweides is dan enkel nog maar een kwestie van tijd. Eindelijk willen ze hun jarenlange droom nu ook eens echt gaan realiseren. Er is slechts één probleem: ze hebben geen geld. Ze bedenken een plan: ze gaan snel geld verdienen met een commerciële kerstsingle 8 Bert hakt het eruit met stevige grappen, scherpe observaties en veel harde meppen humor. En geeft een 100% garantie op geluk, al vanaf de aankoop van een kaartje. Want een heel groot deel van geluk, zit in gelul. Volwassenen 03/03/18 Iedereen 03/03/18 Kinderen 04/03/18 10:15 Muziek: Woke Up This Morning - Bluesfestival Giants vs. Limburg United Voor kinderen: Uitstap: KIDconcert PINOKKIO Het Oude Badhuis Lotto Arena Koningin Elisabethza al 8 ROLAND VAN CAMPENHOUT treedt op als curator. Hij nodigde bevriende artiesten uit. SHAKEDOWN TIM & THE RHYTHM REVUE brengt zowel "deep down home blues als de meer swingende boogie woogie variant. BART BULS: Als basgitarist speelde hij, zowel in de studio als op het podium, met onder ander Guy Swinnen, Raymond Van Het Groenewoud en Admiral Freebee. THE BONNIE BLUES: Hulde aan de vrouwen! The Bonnie Blues is een trio Antwerpse vrouwen dat klinkt als de 'roaring twenties' in een grand café of een bluesjoint in de buurt van New Orleans. The Bonnie Blues brengen een mix van calypso, country, blues en jazz en doen dat met klasse. Kom supporteren voor onze Antwerpse basketbalploeg in de hoogste Geen sprookje dat zo uit het juiste hout gesneden is als dat van Pinokkio. Nico Sturm kruipt in de schors van de jongen die leert dat aan het rechte pad veel zijwegen zitten. De onvervalst Italiaanse sprankelmuziek van Gioacchino Rossini zorgt voor een prachtige ondersteuning voor dit verhaal. Onze neus eraf als het niet waar is!

3 Kinderen 04/03/18 10:15 Volwassenen 04/03/18 10:30 Kinderen 07/03/18 Iedereen 09/03/18 21:15 Iedereen 11/03/18 15:00 Uitstap: KIDconcert Pinokkio Muziek: Cavaconcert - Spaanse Dansen tot Melancholische Melodieën Film: Gruwelijke Rijmen Sport: Futsal Topsport vs.... Dans: Beauty and the Beast - Malandain Ballet CC De Kern Filmhuis Klappei Sporthal Het Rooi Stadsschou wburg 1.50 Wachtlijst 2 De tweelingzussen Emma en Astrid Wauters groeiden op in een muzikale familie en houden ervan samen te musiceren. Dansen van het zuiderse volk... De hitte, de flamenco, de rokken, de castagnetten. De drift naar de rode vlag. Of was het de Moorse vlag? Spaanse passie. Passé. Nostalgie. Melancholie. 4 Deze verfilming van Roald Dahl brengt een heleboel sprookjesfiguren bij elkaar: Sneeuwwitje, Roodkapje, Assepoester, de boze wolf, Jacob en z n bonenstaak. Allemaal lopen ze door elkaar in een grappig verhaal vol geniepige verrassingen en onverwachte ontknopingen. 10 Futsal Topsport speelt in de hoogste klasse van het Belgische zaalvoetbal. We hebben 10 tickets beschikbaar voor elke thuiswedstrijd. Choreograaf Thierry Malandain tracht, op de tonen van Tchaikovsky, de dualiteit van de mens tot uiting te brengen, zonder zich te verliezen in alle mogelijke interpretaties van het wereldberoemde verhaal. The Beauty belichaamt in deze donkere en sensuele productie de menselijke ziel, The Beast zijn levenskracht en instincten. Volwassenen 11/03/18 15:00 Kinderen 14/03/18 Beauty and the Beast Film: Huisdiergeheim en Stadsschou wburg Filmhuis Klappei 1.50 Wachtlijst Het perfecte leventje van Max de Terriër wordt verstoord als bazin Katie de nieuwe hond Duke in huis neemt. Ze belanden samen ver van huis op straat en komen terecht bij het boosaardige konijn Snowball en het leger van verlaten huisdieren. Wanneer de vrienden van Max ontdekken dat hij wordt vermist, gaan ze op zoek om hem uit de problemen te redden.

4 Iedereen 15/03/18 16:00 Muziek: Re-mix XXL Beschut Wonen 20 De laatste jaren doen we vol enthousiasme mee aan dit sociaal en muzikaal project van de Filharmonie. Een project dat mensen met én zonder muzikale achtergrond bij elkaar brengt onder begeleiding van de Londense Paul Griffiths en de Antwerp Symphony Orchestra. Het recept is eenvoudig: samen met een verrassende mix van instrumenten en mensen zet je in no time een geslaagde improvisatie op poten. We leren klanken & ritmes combineren en bouwen enkele eenvoudige melodieën die als basis zullen dienen voor het optreden. Volwassenen 16/03/18 Muziek: Pieter Embrechts & Sun*Sun*Sun String Orchestra CC De Kern Voor alle duidelijkheid: je hoeft niet te kunnen zingen! 9 Samen met het magistrale SUN*SUN*SUN String Orkestra trekt Pieter Embrechts langs de Vlaamse podia om deze prachtige songs in intieme vorm voor te stellen, met strijkersarrangementen van onder andere Tom Pintens en Steven Cornillie. Daarnaast mag je je ook verwachten aan een aantal nieuwe songs en verrassende covers! Kinderen 18/03/18 12:00 Kinderen 18/03/18 12:00 Uitstap - Popcornjacht & verrassingsfilm - 9 tot 12 jaar Film: Uitstap: Popcornjacht & verrassingsfilm - 9 tot 12 jaar Kinepolis 8 Wachtlijst Tijdens je rondleiding in Kinepolis ben jij de STER! Ga samen uitgedost als echte VIP s op een avontuurlijke zoektocht naar de popcornschat. Onze ondeugende mascotte Kinerob gidst je met leuke spelletjes door een rondleiding achter de schermen. Als kers op de taart geniet je met popcorn en een drankje van de film van je keuze. Deze rondleiding is bedoeld voor kinderen van 9 tot 12 jaar (geboren ). Deze leeftijdscategorie moet gerespecteerd worden!

5 Volwassenen 18/03/18 15:00 Muziek: Here's to Ella - Quintessence Bigband & Ibernice McBean De Roma De show Here s to Ella volgt de carrière van Lady Ella: van haar debuut op 17- jarige leeftijd in het Apollo-theater tot haar laatste publieke optreden in Kersverse arrangementen van Manten Van Gils en René Stegman drukken de Quintessence-stempel op deze klassiekers. Volwassenen 19/03/18 13:00 Uitstap: De Opera - Rondleiding achter de schermen Opera Neem een kijkje achter de schermen in het statig gebouw van de Antwerpse Opera. Tijdens een rondleiding in het theater krijgt de bezoeker inzicht in de artistieke en logistieke werking. De Antwerpse Opera maakt indruk met zijn prachtige plafondschildering, de bijzondere akoestiek en het grootse zijtoneel. Iedereen 20/03/18 Kinderen 21/03/18 Volwassenen 23/03/18 Volwassenen 24/03/18 19:45 Giants vs. Leuven Bears Film: Cars 3 Theater: Nico Sturm & Jonas Van Geel - Gisteren was het geweldig! Dans: Salia Sanou - Du désir d'horizons Lotto Arena Filmhuis Klappei 1.50 CC De Kern De Singel Rode Zaal 9 Kom supporteren voor onze Antwerpse basketbalploeg in de hoogste Voorbijgestoken door de nieuwe generatie van ultrasnelle auto s, bezint de beroemde Bliksem McQueen zich over zijn favoriete sport. Om terug naar de top te geraken, moet hij zich opnieuw heruitvinden 8 Gisteren was het geweldig! is de liefdevolle clash tussen kompanen Nico Sturmen Jonas Van Geel. Een ode aan de vriendschap, een botvieren van hun liefde voor de oude revue, een onderzoek naar de kracht van een duo: hoe kunnen twee mensen een leven lang elkaar lief hebben en vrolijk blijven. Gisteren was het geweldig! belooft een goudeerlijke, warme, ontroerende avond te worden, in een minutieus gebouwd decor, met normaal gezien onvergetelijke nummers, en zelfuitgevoerde pogingen tot stunts. 14 Aan de basis van Du Désir d horizons lagen dansworkshops in vluchtelingenkampen in Burundi en Burkina Faso. Toch is deze dansvoorstelling geen getuigenis of documentaire over het precaire leven in deze kampen. Salia Sanou s choreografie wil een reflectie zijn op de kwetsbare situatie van vluchtelingen en op de weerklank ervan in elk van ons. Devoorstelling toont de wil om niet op te geven en de kracht om te verlangen. Het verlangen naar meerdere horizonten.

6 Iedereen 24/03/18 Volwassenen 28/03/18 09:15 Kinderen 28/03/18 Volwassenen 28/03/18 19:45 Giants vs. Brussels Workshop: Geld wie ligt er niet wakker van? Film: De kleine vampier Theater: Ivo Van Hove - La voix humaine Lotto Arena Sering Filmhuis Klappei De Singel Rode Zaal Kom supporteren voor onze Antwerpse basketbalploeg in de hoogste 20 Geld blijft een onmisbaar goed in onze maatschappij en dat is voor onze klanten niet anders. Mét geld kan je leuke dingen doen, maar als het je aan geld ontbreekt of als er onverstandig mee wordt omgesprongen, kan het je heel wat kopzorgen opleveren. In het kader van het versterken van de zelfredzaamheid van onze klanten bieden we hen de mogelijkheid om gratis deel te nemen aan een driedaagse workshop bij Sering vzw. Onder de deskundige begeleiding van actrice Mia Grijp gaan de klanten aan de slag met de verhalen van de deelnemers in een speelse 3-daagse. 8 Anton is een jongen van tien met een obsessie voor vampierverhalen, tot grote ergernis van zijn ouders. Als hij er op vakantie onverwacht één tegenkomt, maakt zijn angst al gauw plaats voor een hechte vriendschap. Samen vliegen ze er op uit om de vampierfamilie te redden uit handen van de vampierjagers. 19 Een vrouw belt voor het laatst met haar ex-geliefde. Ze probeert de lijn open te houden en hun relatie te redden. Tevergeefs. Het besef dat de man definitief voor een ander kiest, dringt stilaan tot haar door Iedereen 29/03/18 10:00 Film: Bioskoopje UGC Loket kasbeheer bestuursza ken Afgesloten Haal tussen Uw tickets af tussen de vermelde datums aan het loket van de dienst Kasbeheer Bestuurszaken, Lange Nieuwstraat 36 en ga naar een film naar keuze in UGC. Bekijk het aanbod op de website van UGC.

7 Iedereen 30/03/18 19:45 Iedereen 31/03/18 Volwassenen 01/04/18 17:30 Iedereen 04/04/18 00:00 Kinderen 05/04/18 11:45 Muziek: Aka Moon & Friends Dans: Bollylicious - Bombay Express Giants vs. Okapi Aalstar Blauwe zaal ccbe Lotto Arena Sport: WK ACRO Lotto Arena Voor kinderen: Uitstap: Binnenspeeltuin Den Deugeniet Franklin Roosveltpla ats - perron Al meer dan twintig jaar lang vindt Aka Moon de jazz steeds opnieuw uit, o.a. door crossovers naar etnische muziek, funk of rock. Door rassenvermenging ontstaan ook nieuwe groepen zoals Aka Balkan Moon, waar de Balkantraditie wordt aangevuurd door violist Tcha Limberger en Bulgaarse kompanen, of AlefBa dat opteert voor de sensuele klankenrijkdom van het Midden-Oosten met stemmen uit Syrië, Egypte en Libanon. Deze universele zielen hebben zich nu verenigd in Alifbata voor een concertprogramma dat van het Oosten naar het Westen reist. Muzikale persoonlijkheden zoals de soefizangeres Zila Khan uit Calcutta of het Iraaks-Amerikaanse trompetwonder Amir El Saffar, vergezellen Fabrizio Cassol en zijn Aka Moonvolgelingen op deze trip. 7 Bollylicious brengt een opzwepende Indische dansvoorstelling met veel humor, meeslepende muziek, kleurrijke kostuums en een goede dosis glitter and glamour. Dit Gents collectief brengt een originele interpretatie van de Bollywood dansstijl, waarbij authenticiteit en ambiance hand in hand gaan. 9 Kom supporteren voor onze Antwerpse basketbalploeg in de hoogste 9 België maakt zich op voor een uniek gymnastiekevent voor alle fans van Acrobatische Gymnastiek! In de lente van 18 zakken s werelds beste acrobaten naar af om er deel te nemen aan het Wereldkampioenschap Acrobatische Gymnastiek. Spanning en topspektakel gegarandeerd en een unieke kans om de Belgische en wereldtoppers aan het werk te zien! Ben jij klaar voor de ultieme ACRO-ervaring? 0 Den Deugeniet is een binnen- en buitenspeeltuin met oog voor zowel jong als oud! De Deugenieten kunnen zich uitleven op de reusachtige springkastelen, trampolines, dansen in de glow-in-the-dark-disco of ze worden een ster op het kidspodium. Ze kunnen lekker lopen door de sublieme speelstructuur met allerlei hangbruggen, shooters, twisters en naar beneden razen op de super slides. Bij mooi weer is het ook heerlijk genieten in de enorme buitenspeeltuin

8 Kinderen 05/04/18 11:45 Iedereen 06/04/18 21:15 Kinderen 10/04/18 11:45 Kinderen 10/04/18 11:45 Kinderen 10/04/18 12:45 Iedereen 13/04/18 Iedereen 14/04/18 00:00 Kinderen 15/04/18 Uitstap Binnenspeeltuin Den Deugeniet Sport: Futsal Topsport vs.... Uitstap: Megabounce 1 - vanaf 9 jaar - 13 uur Uitstap Mega Bounce 1 & 2 - Uitstap: Megabounce 2 - vanaf 9 jaar - 14 uur Humor: 'Nuff Said Franklin Roosveltpla ats - perron 23 Sporthal Het Rooi ccbe Sport: WK ACRO Lotto Arena Uitstap Invisible 12 Wachtlijst 10 Futsal Topsport speelt in de hoogste klasse van het Belgische zaalvoetbal. We hebben 10 tickets beschikbaar voor elke thuiswedstrijd. 2 Mega Bounce is een gloednieuw trampolinepark in. Onze uiteenlopende attracties en uitdagingen zorgen voor mega adrenaline kicks! OPGELET! Deze activiteit is geschikt voor kinderen vanaf 9 jaar! 17 Wachtlijst Mega Bounce is een gloednieuw trampolinepark in. Onze uiteenlopende attracties en uitdagingen zorgen voor mega adrenaline kicks! OPGELET! Deze activiteit is geschikt voor kinderen vanaf 9 jaar! 10 'Nuff Said. Wereld in beweging. Al 10 jaar lang podium vol stad. Tussen mainstream en underground, vol jong talent en internationale namen. Met elke maand een rits kwaliteit. Be it comedy, literatuur, muziek, spoken word,... Telkens vakkundig ingekapseld door de jungle hazers van BRZZVLL en chef d'orchestre Johan Petit. Wentel je in deze heerlijke bak talent. 10 België maakt zich op voor een uniek gymnastiekevent voor alle fans van Acrobatische Gymnastiek! In de lente van 18 zakken s werelds beste acrobaten naar af om er deel te nemen aan het Wereldkampioenschap Acrobatische Gymnastiek. Spanning en topspektakel gegarandeerd en een unieke kans om de Belgische en wereldtoppers aan het werk te zien! Wachtlijst

9 Kinderen 15/04/18 Iedereen 20/04/18 Iedereen 22/04/18 08:30 Kinderen 22/04/18 16:00 Kinderen 22/04/18 16:00 Volwassenen 26/04/18 Iedereen 27/04/18 10:00 Uitstap: Invisible - vanaf 8 jaar Giants vs. Leuven Bears Sport: Schrijf je klant in voor de Antwerp 10 Miles! Voor kinderen: De Grote Plopshow De Grote Plopshow Humor: David Galle - Erover Film: Bioskoopje UGC HetPaleis Lotto Arena Linkeroever 3.00 Stadsschou wburg Stadsschou wburg CC De Kern Loket kasbeheer bestuursza ken 18 "Invisible" vertelt het verhaal van mensen die onzichtbaar willen zijn. De ene is een Italiaanse reporter Franco die vertelt over zijn tijd in Afghanistan. We ontmoeten ook de bewoners van het spookachtige dorp Luz. Door de bouw van een enorme stuwdam werd hun oorspronkelijke dorp onder water gezet en verhuisden ze: de bron van hun bestaan is onzichtbaar geworden. Een gezinsvoorstelling voor kinderen tussen 8 en 12 jaar. 10 Kom supporteren voor onze Antwerpse basketbalploeg in de hoogste 100 Met 40 lopers en tienduizenden supporters blijft de AG Antwerp 10 Miles het grootste loopevenement voor jong en oud in Vlaanderen. Schrijf je klant rechtstreeks in voor de Antwerp 10 Miles via de volgende link: Plop, Kwebbel, Klus en Smal gaan een megaleuk feestje bouwen en hopen dat jij ook komt! Zet je kabouterfeestmuts op, smeer je stembanden, oefen de kabouterdans en doe mee met onze vrolijke kaboutervrienden. 15 Wachtlijst 10 We leven in het vrije Westen. Waar alles kan en alles mag. Alles? Niet echt. Er zijn grenzen. Die zijn wel open, maar niet voor discussie. Je mag veel, maar dat is volledig je eigen verantwoordelijkheid. Volg je nog? David nodigt je uit om samen op zoek te gaan naar waar de grens ligt. Afgesloten Haal tussen Uw tickets af tussen de vermelde datums aan het loket van de dienst Kasbeheer Bestuurszaken, Lange Nieuwstraat 36 en ga naar een film naar keuze in UGC. Bekijk het aanbod op de website van UGC.

10 Iedereen 29/04/18 17:30 Volwassenen 29/04/18 20:00 Iedereen 04/05/18 Iedereen 05/05/18 08:30 Iedereen 05/05/18 08:30 Kinderen 09/05/18 Kinderen 09/05/18 Iedereen 09/05/18 Giants vs. Mons Hainaut Muziek: Gisela João Giants vs. Liège Basket Wachtlijst - Uitstap Pairi Daiza Uitstap: Pairi Daiza Wachtlijst - Uitstap: Big Bears Cry Too - 6 tot 12 jaar Theater: Uitstap: Big Bears Cry Too - 6 tot 12 jaar Giants vs. Willebroek Lotto Arena De Roma Lotto Arena Den Bell Den Bell HetPaleis HetPaleis Lotto Arena 10 Kom supporteren voor onze Antwerpse basketbalploeg in de hoogste 10 Als de toekomst van de fado in de 21ste eeuw ergens ligt, dan is het dicht in de buurt van Gisela João. Ze mag dan behoren tot de nieuwe lichting fadozangeressen in haar land, haar songs klinken toch heel trouw aan de traditie, met een eenvoudige begeleiding van haar warme, vinnige stem op Portugese gitaar, ritmegitaar en basgitaar. Een artieste die een heel divers en ook een jong publiek kan aanspreken. 10 Kom supporteren voor onze Antwerpse basketbalploeg in de hoogste Afgesloten Wachtlijst Afgesloten In Pairi Daiza leven meer dan 5000 dieren van 500 verschillende soorten in unieke werelden en territoria die lijken op natuurlijke habitats. De zeldzaamste en mooiste soorten wachten op jou! 10 Wachtlijst 18 Een grote beer, een levensgrote bol aardbei-ijs, een razend spannende landing en kleurrijke explosies! Kinderen zullen hun ogen uitkijken bij dit theaterstuk Een gezinsvoorstelling voor kinderen tussen de 6 tot 12 jaar. 10 Kom supporteren voor onze Antwerpse basketbalploeg in de hoogste

11 Kinderen 12/05/18 17:00 Kinderen 12/05/18 17:00 Volwassenen 18/05/18 Iedereen 21/05/18 18:00 Voor kinderen: Wachtlijst - K3- show Voor kinderen: K3-show Muziek: Laïs - Omhelst de kleinkunst Giants vs. BC Oostende Lotto Arena Lotto Arena CC De Kern Lotto Arena 50 Wachtlijst. Kom jij ook meezingen en mee dansen met de K3 tjes? Het wordt een superspannende show met vele grote K3-hits én met nieuwe K3-liedjes! Na hun eerste eigen tour met Captain Space hebben Hanne, Marthe en Klaasje de smaak te pakken. Daarom komen zij in het voorjaar van 18 met een gloednieuwe K3-show! Kom jij ook meezingen en mee dansen met de K3 tjes? Het wordt een superspannende show met vele grote K3-hits én met nieuwe K3-liedjes! Afgesloten Liedjes uit andere tijden, liedjes die een meer of minder ver verleden doen herleven, liedjes die je zou kunnen omschrijven als klank geworden herinneringen, of gewoon liedjes die eenvoudigweg te goed zijn om niet zo vaak als mogelijk ten gehore te worden gebracht. Maar altijd liedjes die voorzien worden van die zo gesmaakte, geheel en al unieke en wonderbare Laïstoets. 10 Kom supporteren voor onze Antwerpse basketbalploeg in de hoogste

Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten

Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten Reserveer via je MA, je arbeidsbegeleider of je klantbegeleider van de dienst Vrije Tijd Deze kalender en meer kan je terug vinden op de website van het OCMW: http://www.ocmw.antwerpen.be

Nadere informatie

Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten

Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten Reserveer via je MA, je arbeidsbegeleider of je klantbegeleider van de dienst Vrije Tijd Deze kalender en meer kan je terug vinden op de website van het OCMW: http://www.ocmw.antwerpen.be

Nadere informatie

Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten

Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten Reserveer via je MA, je arbeidsbegeleider of je klantbegeleider van de dienst Vrije Tijd Deze kalender en meer kan je terug vinden op de website van het OCMW: http://www.ocmw.antwerpen.be

Nadere informatie

Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten

Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten Reserveer via je MA, je arbeidsbegeleider of je klantbegeleider van de dienst Vrije Tijd Deze kalender en meer kan je terug vinden op de website van het OCMW: http://www.ocmw.antwerpen.be

Nadere informatie

Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten

Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten Reserveer via je MA, je arbeidsbegeleider of je klantbegeleider van de dienst Vrije Tijd Deze kalender en meer kan je terug vinden op de website van het OCMW: http://www.ocmw.antwerpen.be

Nadere informatie

Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten

Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten Reserveer via je MA, je arbeidsbegeleider of je klantbegeleider van de dienst Vrije Tijd Deze kalender en meer kan je terug vinden op de website van het OCMW: http://www.ocmw.antwerpen.be

Nadere informatie

Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten

Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten Reserveer via je MA, je arbeidsbegeleider of je klantbegeleider van de dienst Vrije Tijd Deze kalender en meer kan je terug vinden op de website van het OCMW: http://www.ocmw.antwerpen.be

Nadere informatie

Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten

Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten Reserveer via je MA, je arbeidsbegeleider of je klantbegeleider van de dienst Vrije Tijd Deze kalender en meer kan je terug vinden op de website van het OCMW: http://www.ocmw.antwerpen.be

Nadere informatie

Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten

Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten Reserveer via je MA, je arbeidsbegeleider of je klantbegeleider van de dienst Vrije Tijd Deze kalender en meer kan je terug vinden op de website van het OCMW: http://www.ocmw.antwerpen.be

Nadere informatie

Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten. Reserveer via je MA, je arbeidsbegeleider of je klantbegeleider van de dienst Vrije Tijd

Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten. Reserveer via je MA, je arbeidsbegeleider of je klantbegeleider van de dienst Vrije Tijd Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten Reserveer via je MA, je arbeidsbegeleider of je klantbegeleider van de dienst Vrije Tijd Deze kalender en meer kan je terug vinden op de website van het OCMW: http://www.ocmw.antwerpen.be

Nadere informatie

Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten

Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten Reserveer via je MA, je arbeidsbegeleider of je klantbegeleider van de dienst Vrije Tijd Deze kalender en meer kan je terug vinden op de website van het OCMW: http://www.ocmw.antwerpen.be

Nadere informatie

Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten. Reserveer via je MA, je arbeidsbegeleider of je klantbegeleider van de dienst Vrije Tijd

Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten. Reserveer via je MA, je arbeidsbegeleider of je klantbegeleider van de dienst Vrije Tijd Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten Reserveer via je MA, je arbeidsbegeleider of je klantbegeleider van de dienst Vrije Tijd Deze kalender en meer kan je terug vinden op de website van het OCMW: http://www.ocmw.antwerpen.be

Nadere informatie

Geniet van vrije tijd sport en cultuur voor klanten

Geniet van vrije tijd sport en cultuur voor klanten Geniet van vrije tijd sport en cultuur voor klanten Een selectie uit de vrijetijdskalender April 2018 tot en met juni 2018 14972634_SD_vrijetijdskalender_Q2_brochure.indd 1 20/02/18 09:50 Hoe werkt dit

Nadere informatie

Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten

Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten Reserveer via je MA, je arbeidsbegeleider of je klantbegeleider van de dienst Vrije Tijd Deze kalender en meer kan je terug vinden op de website van het OCMW: http://www.ocmw.antwerpen.be

Nadere informatie

Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten. Reserveer via je MA, je arbeidsbegeleider of je klantbegeleider van de dienst Vrije Tijd

Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten. Reserveer via je MA, je arbeidsbegeleider of je klantbegeleider van de dienst Vrije Tijd Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten Reserveer via je MA, je arbeidsbegeleider of je klantbegeleider van de dienst Vrije Tijd Deze kalender en meer kan je terug vinden op de website van het OCMW: http://www.ocmw.antwerpen.be

Nadere informatie

Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten

Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten Reserveer via je MA, je arbeidsbegeleider of je klantbegeleider van de dienst Vrije Tijd Deze kalender en meer kan je terug vinden op de website van het OCMW: http://www.ocmw.antwerpen.be

Nadere informatie

Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten

Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten Reserveer via je MA, je arbeidsbegeleider of je klantbegeleider van de dienst Vrije Tijd Deze kalender en meer kan je terug vinden op de website van het OCMW: http://www.ocmw.antwerpen.be

Nadere informatie

Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten. Reserveer via je MA, je arbeidsbegeleider of je klantbegeleider van de dienst Vrije Tijd

Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten. Reserveer via je MA, je arbeidsbegeleider of je klantbegeleider van de dienst Vrije Tijd Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten Reserveer via je MA, je arbeidsbegeleider of je klantbegeleider van de dienst Vrije Tijd Deze kalender en meer kan je terug vinden op de website van het OCMW: http://www.ocmw.antwerpen.be

Nadere informatie

Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten. Reserveer via je MA, je arbeidsbegeleider of je klantbegeleider van de dienst Vrije Tijd

Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten. Reserveer via je MA, je arbeidsbegeleider of je klantbegeleider van de dienst Vrije Tijd Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten Reserveer via je MA, je arbeidsbegeleider of je klantbegeleider van de dienst Vrije Tijd Deze kalender en meer kan je terug vinden op de website van het OCMW: http://www.ocmw.antwerpen.be

Nadere informatie

Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten. Reserveer via je MA, je arbeidsbegeleider of je klantbegeleider van de dienst Vrije Tijd

Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten. Reserveer via je MA, je arbeidsbegeleider of je klantbegeleider van de dienst Vrije Tijd Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten Reserveer via je MA, je arbeidsbegeleider of je klantbegeleider van de dienst Vrije Tijd Deze kalender en meer kan je terug vinden op de website van het OCMW: http://www.ocmw.antwerpen.be

Nadere informatie

Vrije Tijd, ook voor jou!

Vrije Tijd, ook voor jou! oktober - december 2019 Vrije Tijd, ook voor jou! Sport en cultuur voor klanten Een selectie uit de Vrijetijdskalender Hoe werkt dit boekje? In dit boekje vind je activiteiten waar je gratis of goedkoop

Nadere informatie

Geniet van vrije tijd

Geniet van vrije tijd Geniet van vrije tijd sport en cultuur voor klanten Een selectie uit de vrijetijdskalender Januari 2018 tot en met maart 2018 14675541_OCMW-vrijetijdskalender_Q1_2018.indd 1 30/11/17 09:41 Hoe werkt dit

Nadere informatie

Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten. Reserveer via je MA, je arbeidsbegeleider of je klantbegeleider van de dienst Vrije Tijd

Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten. Reserveer via je MA, je arbeidsbegeleider of je klantbegeleider van de dienst Vrije Tijd Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten Reserveer via je MA, je arbeidsbegeleider of je klantbegeleider van de dienst Vrije Tijd Deze kalender en meer kan je terug vinden op de website van het OCMW: http://www.ocmw.antwerpen.be

Nadere informatie

Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten

Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten Reserveer via je MA, je arbeidsbegeleider of je klantbegeleider van de dienst Vrije Tijd Deze kalender en meer kan je terug vinden op de website van het OCMW: http://www.ocmw.antwerpen.be

Nadere informatie

Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten. Reserveer via je MA, je arbeidsbegeleider of je klantbegeleider van de dienst Vrije Tijd

Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten. Reserveer via je MA, je arbeidsbegeleider of je klantbegeleider van de dienst Vrije Tijd Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten Reserveer via je MA, je arbeidsbegeleider of je klantbegeleider van de dienst Vrije Tijd Deze kalender en meer kan je terug vinden op de website van het OCMW: http://www.ocmw.antwerpen.be

Nadere informatie

Vrijetijdskalender voor klanten (14 maart)

Vrijetijdskalender voor klanten (14 maart) Vrijetijdskalender voor klanten (14 maart) Bestemd voor Wanneer Wat Waar Prijs Aantal beschikbaar Betaling 18/03/2016 Opera: La Bohème: Wachtlijst niet afgehaald tickets Stadsschouwburg Antwerpen 2,00

Nadere informatie

Vrijetijdskalender voor klanten (7 maart 2016)

Vrijetijdskalender voor klanten (7 maart 2016) Vrijetijdskalender voor klanten (7 maart 2016) Bestemd voor Wanneer Wat Waar Prijs Aantal beschikbaar Betaling 9/03/2016 14.15 uur Film: Inside Out filmhuis 1,50 euro 3 11/03/2016 21.15 uur Zaalvoetbal:

Nadere informatie

Geniet van vrije tijd

Geniet van vrije tijd Geniet van vrije tijd sport en cultuur voor klanten Een selectie uit de vrijetijdskalender juli 2017 tot en met september 2017 13349719_OCMW-vrijetijdskalender.indd 1 19/06/17 16:50 Hoe werkt dit boekje?

Nadere informatie

Geniet van vrije tijd. Sport en cultuur voor klanten. Een selectie uit de vrijetijdskalender

Geniet van vrije tijd. Sport en cultuur voor klanten. Een selectie uit de vrijetijdskalender Geniet van vrije tijd Sport en cultuur voor klanten Een selectie uit de vrijetijdskalender maart 2015 Hoe werkt dit boekje? In dit boekje vind je activiteiten waar je gratis of goedkoop naartoe kan. Bij

Nadere informatie

Geniet van vrije tijd

Geniet van vrije tijd Geniet van vrije tijd Sport en cultuur voor klanten Een selectie uit de vrijetijdskalender Maart tot en met half april 2016 1 Evenementenbrochure_maart.indd 1 16/02/16 17:18 Hoe werkt dit boekje? In dit

Nadere informatie

Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten. Reserveer via je MA, je arbeidsbegeleider of je klantbegeleider van de dienst Vrije Tijd

Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten. Reserveer via je MA, je arbeidsbegeleider of je klantbegeleider van de dienst Vrije Tijd Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten Reserveer via je MA, je arbeidsbegeleider of je klantbegeleider van de dienst Vrije Tijd Deze kalender en meer kan je terug vinden op de website van het OCMW: http://www.ocmw.antwerpen.be

Nadere informatie

Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten

Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten Reserveer via je MA, je arbeidsbegeleider of je klantbegeleider van de dienst Vrije Tijd Deze kalender en meer kan je terug vinden op de website van het OCMW: http://www.ocmw.antwerpen.be

Nadere informatie

Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten (05 Augustus 2016)

Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten (05 Augustus 2016) Vrijetijdskalender voor -klanten (05 Augustus 2016) Reserveer via je maatschappelijk assistent, je arbeidsbegeleider of je klantbegeleider van de dienst Vrije Tijd Wie Wanneer Wat Waar Prijs 21/08/2016

Nadere informatie

Theater. De theaterworkshop is eenmalig mogelijk, maar ook in meerdere sessies waarbij de laatste keer het optreedmoment zal zijn.

Theater. De theaterworkshop is eenmalig mogelijk, maar ook in meerdere sessies waarbij de laatste keer het optreedmoment zal zijn. Inleiding In deze brochure vind je ons aanbod van creatieve workshops. Een workshop is leuk, leerzaam, en een mogelijkheid om anderen beter te leren kennen. We hebben verschillende mogelijkheden voor scholen,

Nadere informatie

Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten

Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten Reserveer via je MA, je arbeidsbegeleider of je klantbegeleider van de dienst Vrije Tijd Deze kalender en meer kan je terug vinden op de website van het OCMW: http://www.ocmw.antwerpen.be

Nadere informatie

Nieuw seizoen, nieuwe cursussen!

Nieuw seizoen, nieuwe cursussen! RiQQ CURSUSSEN 2013-2014 Nieuw seizoen, nieuwe cursussen! Genoeg uitgerust in de vakantie en weer zin om lekker bezig te zijn met zingen toneelspelen of tekenen? Schrijf je nu in voor een cursus van Cultuurbedrijf

Nadere informatie

Geniet van vrije tijd. sport en cultuur voor klanten

Geniet van vrije tijd. sport en cultuur voor klanten Geniet van vrije tijd sport en cultuur voor klanten Een selectie uit de vrijetijdskalender Mei tot en met half juni 2016 1 11996491_OCMW_vrijetijdskalender_mei_juni.indd 1 2/05/16 08:20 Hoe werkt dit boekje?

Nadere informatie

Inhoud. Aantal beschikbaar op 02/07/2015. Bestemd voor. Wanneer Wat Waar Prijs. Enkel OCMW. 18/07/ uur ZVA Circus: BIANCO

Inhoud. Aantal beschikbaar op 02/07/2015. Bestemd voor. Wanneer Wat Waar Prijs. Enkel OCMW. 18/07/ uur ZVA Circus: BIANCO Vrijetijdskalender voor -klanten (02 Juli) Reserveer via jouw Maatschappelijk Assistent(e), je werkbegeleider of je klantbegeleider van de Dienst Vrije Tijd Bestemd voor Wanneer Wat Waar Prijs Aantal beschikbaar

Nadere informatie

In dit thema staat het creëren van een goede groepssfeer centraal.

In dit thema staat het creëren van een goede groepssfeer centraal. Thema 1 De groep? Dat zijn wij! overzicht van de lessen De groep? Dat zijn wij! In dit thema staat het creëren van een goede groepssfeer centraal. Les 1 Daar ben ik weer! In deze eerste les na de zomervakantie

Nadere informatie

Geniet van vrije tijd

Geniet van vrije tijd Geniet van vrije tijd sport en cultuur voor klanten Een selectie uit de vrijetijdskalender Half augustus tot september 2016 1 12381944_OCMW_vrijetijdskalender_aug_sep_brochure_A5.indd 1 Hoe werkt dit boekje?

Nadere informatie

Geniet van vrije tijd. sport en cultuur voor klanten

Geniet van vrije tijd. sport en cultuur voor klanten Geniet van vrije tijd sport en cultuur voor klanten Een selectie uit de vrijetijdskalender Februari tot en met half maart 2016 1 11408494_OCMW_vrijetijdskalender_februari_maart_v2.indd 1 3/02/16 13:33

Nadere informatie

Conversatieleidraad. Je kan deze conversatieleidraad gebruiken bij de nabespreking van Zot van A in filmhuis Klappei.

Conversatieleidraad. Je kan deze conversatieleidraad gebruiken bij de nabespreking van Zot van A in filmhuis Klappei. 2 Conversatieleidraad Beste leerkracht of docent Je kan deze conversatieleidraad gebruiken bij de nabespreking van Zot van A in filmhuis Klappei. Je moet deze vragen dus niet op voorhand in de klas bekijken.

Nadere informatie

Kinderen weten waarom

Kinderen weten waarom Kinderen weten waarom De vakantie starten we op Amerikaanse wijze! En wie aan Amerika denkt, denkt aan groot, groter, grootst. We mogen het woord extreem dan zeker in onze mond nemen. Extreme cribs, extreme

Nadere informatie

Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten ( 2 September 2016)

Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten ( 2 September 2016) Vrijetijdskalender voor -klanten ( 2 September 2016) Reserveer via je maatschappelijk assistent, je arbeidsbegeleider of je klantbegeleider van de dienst Vrije Tijd Wie Wanneer Wat Waar Prijs 10/09/2016

Nadere informatie

Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten (12 Augustus 2016)

Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten (12 Augustus 2016) Vrijetijdskalender voor -klanten (12 Augustus 2016) Reserveer via je maatschappelijk assistent, je arbeidsbegeleider of je klantbegeleider van de dienst Vrije Tijd Wie Wanneer Wat Waar Prijs 28/08/2016

Nadere informatie

leiding van de Braziliaanse schone Alexandra Arrieche. In de schitterende lichtshows

leiding van de Braziliaanse schone Alexandra Arrieche. In de schitterende lichtshows Zaterdag 27 & 2819 november 2015 2016 Ahoy Ahoy Rotterdam A night to remember! Night of the Proms, een meeslepende avond vol hits van internationale artiesten. Bijzondere combinaties en prachtige muzikale

Nadere informatie

M E N E E R & M E N E E R

M E N E E R & M E N E E R lesbrief M E N E E R & M E N E E R een voorstelling van Frank Cools & Steve De Schepper 1 Ze zingen. Ze swingen. Meneer en Meneer. Meestal samen. Soms de ene meneer alleen. Soms de andere. Maar het liefst

Nadere informatie

Geniet van vrije tijd

Geniet van vrije tijd Geniet van vrije tijd sport en cultuur voor klanten Een selectie uit de vrijetijdskalender Half februari tot en met maart 2017 13349719_OCMW-vrijetijdskalender.indd 1 26/01/17 11:11 Hoe werkt dit boekje?

Nadere informatie

Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten

Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten Reserveer via je MA, je arbeidsbegeleider of je klantbegeleider van de dienst Vrije Tijd Deze kalender en meer kan je terug vinden op de website van het OCMW: http://www.ocmw.antwerpen.be

Nadere informatie

Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten. Reserveer via je MA, je arbeidsbegeleider of je klantbegeleider van de dienst Vrije Tijd

Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten. Reserveer via je MA, je arbeidsbegeleider of je klantbegeleider van de dienst Vrije Tijd Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten Reserveer via je MA, je arbeidsbegeleider of je klantbegeleider van de dienst Vrije Tijd Deze kalender en meer kan je terug vinden op de website van het OCMW: http://www.ocmw.antwerpen.be

Nadere informatie

Liedboekje kinderkoor de Bubbel. september t/m december 2017

Liedboekje kinderkoor de Bubbel. september t/m december 2017 Liedboekje kinderkoor de Bubbel september t/m december 2017 Volg het spoor : Kijk eens naar een vlinder luister naar een eend die kwaakt kijk eens naar de bloemen zie hoe mooi ze zijn gemaakt kijk eens

Nadere informatie

Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten. Reserveer via je MA, je arbeidsbegeleider of je klantbegeleider van de dienst Vrije Tijd

Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten. Reserveer via je MA, je arbeidsbegeleider of je klantbegeleider van de dienst Vrije Tijd Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten Reserveer via je MA, je arbeidsbegeleider of je klantbegeleider van de dienst Vrije Tijd Deze kalender en meer kan je terug vinden op de website van het OCMW: http://www.ocmw.antwerpen.be

Nadere informatie

DieDrie: Lesbrief Drop of Dronder

DieDrie: Lesbrief Drop of Dronder DieDrie: Lesbrief Drop of Dronder Binnenkort gaan jullie kijken naar Drop of Dronder, een super swingende talentenshow. Muziektalenten strijden met elkaar en de winnaar wordt misschien wel wereldberoemd.

Nadere informatie

Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten

Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten Reserveer via je MA, je arbeidsbegeleider of je klantbegeleider van de dienst Vrije Tijd Deze kalender en meer kan je terug vinden op de website van het OCMW: http://www.ocmw.antwerpen.be

Nadere informatie

KUNSTKALENDER Obs de Triangel Schooljaar

KUNSTKALENDER Obs de Triangel Schooljaar KUNSTKALENDER Obs de Triangel Schooljaar 2013-2014 Vrolijke opening van het jaar van de podiumkunsten door Alexander Bauwens de poppenspeler van Weesp. Prachtige voorstelling door tejater2! Niet gisteren,

Nadere informatie

Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten. Reserveer via je MA, je arbeidsbegeleider of je klantbegeleider van de dienst Vrije Tijd

Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten. Reserveer via je MA, je arbeidsbegeleider of je klantbegeleider van de dienst Vrije Tijd Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten Reserveer via je MA, je arbeidsbegeleider of je klantbegeleider van de dienst Vrije Tijd Deze kalender en meer kan je terug vinden op de website van het OCMW: http://www.ocmw.antwerpen.be

Nadere informatie

Inhoud _SD_vrijetijdskalender_Q3_M.indd 3 5/06/18 11:35

Inhoud _SD_vrijetijdskalender_Q3_M.indd 3 5/06/18 11:35 Inhoud Film I Bioscooptickets UGC 4 Uitstap I Blankenberge 5 Uitstap I Adventure Day 6 Uitstap I Sfinks Mixed 2018 7 Uitstap I Hidrodoe & Netepark 8 Uitstap I Walibi 10 Uitstap I Spoorfietsen 11 Uitstap

Nadere informatie

Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten

Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten Reserveer via je MA, je arbeidsbegeleider of je klantbegeleider van de dienst Vrije Tijd Deze kalender en meer kan je terug vinden op de website van het OCMW: http://www.ocmw.antwerpen.be

Nadere informatie

Interview met "Marco Hemelrijk". Door Timen van Arken en Jaap van der Weerd. In de uitzending van Countryland.

Interview met Marco Hemelrijk. Door Timen van Arken en Jaap van der Weerd. In de uitzending van Countryland. Interview met "Marco Hemelrijk". Door Timen van Arken en Jaap van der Weerd. In de uitzending van Countryland. Marco nooit te laat voor een feestje. -M; Nooit te laat voor een feestje inderdaad. Marco

Nadere informatie

spreekbeurtpakket introdans

spreekbeurtpakket introdans spreekbeurtpakket introdans inleiding Heb je binnenkort een spreekbeurt? Moet je een werkstuk maken? Of ben je gewoon benieuwd naar de wereld van Introdans? Gebruik dan dit pakket met informatie en ontdek

Nadere informatie

SPROOKJES. THEATER Met otto, elle of izzi! SPORT EN SPEL KNUTSELEN. Voorbeeld van hoe een programma er In een GROENE week uit zou kunnen zien

SPROOKJES. THEATER Met otto, elle of izzi! SPORT EN SPEL KNUTSELEN. Voorbeeld van hoe een programma er In een GROENE week uit zou kunnen zien Met otto, elle of izzi!... Voorbeeld van hoe een programma er In een GROENE week uit zou kunnen zien SPORT EN SPEL Iedere middag is er van alles te doen. Kijk snel wat we deze week gaan doen! Elke dag

Nadere informatie

Geniet van vrije tijd. sport en cultuur voor klanten

Geniet van vrije tijd. sport en cultuur voor klanten Geniet van vrije tijd sport en cultuur voor klanten Een selectie uit de vrijetijdskalender Januari tot en met half februari 2016 1 8165114_OCMW_vrijetijdskalender_JAN_feb.indd 1 10/12/15 15:58 Hoe werkt

Nadere informatie

REIMSREISJE. Lesmateriaal

REIMSREISJE. Lesmateriaal REIMSREISJE Lesmateriaal LES 1 OPDRACHT 1: WAT IS...? Bekijk het filmpje Opera, wat is dat? Hierin zie je wie en wat er allemaal nodig is om een opera te maken. Wat is een opera eigenlijk? A Een voorstelling

Nadere informatie

Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten

Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten Vrijetijdskalder voor OCMW-klant Reserveer via je MA, je arbeidsbegeleider of je klantbegeleider van de dist Vrije Tijd Deze kalder meer kan je terug vind op de website van het OCMW: http://www.ocmw.antwerp.be

Nadere informatie

Nieuwsbrief Podium van de Stad. Januari & Februari

Nieuwsbrief Podium van de Stad. Januari & Februari Nieuwsbrief Podium van de Stad Januari & Februari Januari 2015 Een nieuw jaar dat rustig van start ging voor het Podium van de Stad. Deze maand stond voornamelijk in het teken van Lunchconcerten. Studenten

Nadere informatie

Animatieprogramma Herfstvakantie 16 t/m 23 oktober 2015 Vrijdag 16 oktober

Animatieprogramma Herfstvakantie 16 t/m 23 oktober 2015 Vrijdag 16 oktober Vrijdag 16 oktober 20.30-22.00 Minute to win it Lukt het jou om in 1 minuut de opdracht te voltooien? Doe dan mee met dit te gekke spel! 13.30-14.30 Joepietocht Lukt het jou om alle foto`s te ontdekken

Nadere informatie

V O L G E R S F A C E B O O K / D E D R E S S C O A C H W W W. G L A N C Y. N L

V O L G E R S F A C E B O O K / D E D R E S S C O A C H W W W. G L A N C Y. N L SIMPEL STAPPENPLAN VAN JE PASSIE JE WERK MAKEN 3.278 VOLGERS FACEBOOK/DEDRESSCOACH WWW.GLANCY.NL Mijn reis: van passie naar ondernemer Gefeliciteerd! Je hebt een eerste stap gezet. Wat fantastisch dat

Nadere informatie

Heej hallo lieve vakantiegangers, Heel veel liefs & een fijne vakantie, Flurki

Heej hallo lieve vakantiegangers, Heel veel liefs & een fijne vakantie, Flurki Animatie programma Heej hallo lieve vakantiegangers, Welkom op vakantiepark Dierenbos! Het animatieteam staat tijdens jou vakantie klaar met heel veel leuke, gezellige en vrolijke activiteiten. Blader

Nadere informatie

Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten

Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten Reserveer via je MA, je arbeidsbegeleider of je klantbegeleider van de dienst Vrije Tijd Deze kalender en meer kan je terug vinden op de website van het OCMW: http://www.ocmw.antwerpen.be

Nadere informatie

Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten ( 19 Augustus 2016)

Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten ( 19 Augustus 2016) Vrijetijdskalender voor -klanten ( 19 Augustus 2016) Reserveer via je maatschappelijk assistent, je arbeidsbegeleider of je klantbegeleider van de dienst Vrije Tijd Wie Wanneer Wat Waar Prijs 28/08/2016

Nadere informatie

PROGRAMMA JANUARI 2018

PROGRAMMA JANUARI 2018 PROGRAMMA JANUARI 2018 DINSDAG 2/01 om 14u30 Intro to KLASSIEKE MUZIEK Deel 4: over J. S. BACH Het 4 de deel van onze muzikale reis door de geschiedenis van de muziek. Onze muzikale gids Jan Van Gassen

Nadere informatie

Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten. Reserveer via je MA, je arbeidsbegeleider of je klantbegeleider van de dienst Vrije Tijd

Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten. Reserveer via je MA, je arbeidsbegeleider of je klantbegeleider van de dienst Vrije Tijd Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten Reserveer via je MA, je arbeidsbegeleider of je klantbegeleider van de dienst Vrije Tijd Deze kalender en meer kan je terug vinden op de website van het OCMW: http://www.ocmw.antwerpen.be

Nadere informatie

Beste ouders, leden, sympathisanten.

Beste ouders, leden, sympathisanten. Beste ouders, leden, sympathisanten. Allereerst wil ik met iets droevig beginnen. Dit is het laatste voorwoord dat ik ga schrijven voor het alowisken. Binnen alowis heb ik 21 zeer mooie jaren meegemaakt.

Nadere informatie

Mijn bijbeltekst Mijn gebed voor 2019:

Mijn bijbeltekst Mijn gebed voor 2019: Bid dat de heilige Geest je een mooie bijbeltekst zal geven als leidraad voor het komende jaar en schrijf hem hier op: Mijn bijbeltekst Mijn gebed voor 2019: God wil zijn genade en liefde geven aan iedereen

Nadere informatie

Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten. Reserveer via je MA, je arbeidsbegeleider of je klantbegeleider van de dienst Vrije Tijd

Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten. Reserveer via je MA, je arbeidsbegeleider of je klantbegeleider van de dienst Vrije Tijd Vrijetijdskalder voor OCMW-klant Reserveer via je MA, je arbeidsbegeleider of je klantbegeleider van de dist Vrije Tijd Deze kalder meer kan je terug vind op de website van het OCMW: http://www.ocmw.antwerp.be

Nadere informatie

Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten. Reserveer via je MA, je arbeidsbegeleider of je klantbegeleider van de dienst Vrije Tijd

Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten. Reserveer via je MA, je arbeidsbegeleider of je klantbegeleider van de dienst Vrije Tijd Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten Reserveer via je MA, je arbeidsbegeleider of je klantbegeleider van de dienst Vrije Tijd Deze kalender en meer kan je terug vinden op de website van het OCMW: http://www.ocmw.antwerpen.be

Nadere informatie

Conversatieleidraad. Je kan deze conversatieleidraad gebruiken bij de nabespreking van A street concert in HETPALEIS.

Conversatieleidraad. Je kan deze conversatieleidraad gebruiken bij de nabespreking van A street concert in HETPALEIS. 2 Conversatieleidraad Beste leerkracht of docent Je kan deze conversatieleidraad gebruiken bij de nabespreking van A street concert in HETPALEIS. Je moet deze vragen dus niet op voorhand in de klas bekijken.

Nadere informatie

Tweede Holsbeekse. Vredesweek

Tweede Holsbeekse. Vredesweek 30/9-3/10 15 Tweede Holsbeekse Vredesweek Voorwoord Beste inwoner van Holsbeek, De eerste grote herdenkingsgolf van 100 jaar Groote Oorlog ligt achter ons. Desondanks blijft oorlogsvoering brandend actueel

Nadere informatie

Dierendag; een dag vol vriendschap tussen dier en mens

Dierendag; een dag vol vriendschap tussen dier en mens Dierendag; een dag vol vriendschap tussen dier en mens Elk jaar op 4 oktober vieren we wereldwijd dierendag. Een dag waar we alle dieren in het zonnetje zetten, want een dier kan jouw leven verrijken.

Nadere informatie

Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten (24 Maart 2017) Reserveer via je MA, je arbeidsbegeleider of je klantbegeleider van de dienst Vrije Tijd

Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten (24 Maart 2017) Reserveer via je MA, je arbeidsbegeleider of je klantbegeleider van de dienst Vrije Tijd Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten (24 Maart 2017) Reserveer via je MA, je arbeidsbegeleider of je klantbegeleider van de dienst Vrije Tijd Deze kalender en meer kan je terug vinden op de website van

Nadere informatie

Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten. Reserveer via je MA, je arbeidsbegeleider of je klantbegeleider van de dienst Vrije Tijd

Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten. Reserveer via je MA, je arbeidsbegeleider of je klantbegeleider van de dienst Vrije Tijd Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten Reserveer via je MA, je arbeidsbegeleider of je klantbegeleider van de dienst Vrije Tijd Deze kalender en meer kan je terug vinden op de website van het OCMW: http://www.ocmw.antwerpen.be

Nadere informatie

Workshops. Hier een korte presentatie van de workshops: Bamboestieken

Workshops. Hier een korte presentatie van de workshops: Bamboestieken Workshops De kinderen van groep 1 en 2 kunnen op zaterdag 17 mei één workshop doen. Binnenkort vragen wij de kinderen om een top 3 te maken. Zij kunnen kiezen uit: - Bamboestieken - Cupcakes maken - 3D

Nadere informatie

FESTIVALAANBOD SEIZOEN 2014

FESTIVALAANBOD SEIZOEN 2014 FESTIVALAANBOD SEIZOEN 2014 4220142014INHOUDSOPGAVE 1. Programmering... pagina 1 2. Pleinspektakel... pagina 2 3. Bencha Theater - Katumbar... pagina 3 4. Cirque Magnifique... pagina 4 5. Light Horse...

Nadere informatie

Animatieprogramma Herfstvakantie 24 oktober t/m 1 november 2015 Zaterdag 24 oktober

Animatieprogramma Herfstvakantie 24 oktober t/m 1 november 2015 Zaterdag 24 oktober 19.00-19.30 Zaterdag 24 oktober 13.30-14.30 ABC-game Lukt het jou om het alfabet te voltooien! Dit spel wordt in teams gespeeld! Wie wint er? Levend kwartet 10.30-12.00 Disc golf Hoe gaaf is dit! Golfen

Nadere informatie

Geniet van vrije tijd

Geniet van vrije tijd Geniet van vrije tijd Sport en cultuur voor klanten Een selectie uit de vrijetijdskalender Half mei tot en met half juni 2015 1 Hoe werkt dit boekje? In dit boekje vind je activiteiten waar je gratis of

Nadere informatie

Inhoud. Mijn leven. de liefde en ik

Inhoud. Mijn leven. de liefde en ik Inhoud Inleiding...3 Hoofdstuk 1 Gevoelens... 4 Hoofdstuk 2 Ontmoeten... 6 Hoofdstuk 3 Verliefd... 8 Hoofdstuk 4 Date... 10 Hoofdstuk 5 Verkering... 12 Hoofdstuk 6 Intimiteit... 14 Hoofdstuk 7 Seks...

Nadere informatie

Spanje - Feestweek. BSO DE Kanjers 7 t/m 12 jarigen! Maandag 24 juli Dinsdag 25 juli Woensdag 26 juli Donderdag 27 juli Vrijdag 28 juli

Spanje - Feestweek. BSO DE Kanjers 7 t/m 12 jarigen! Maandag 24 juli Dinsdag 25 juli Woensdag 26 juli Donderdag 27 juli Vrijdag 28 juli Spanje - Feestweek BSO DE Kanjers 7 t/m 12 jarigen! Maandag 24 juli Dinsdag 25 juli Woensdag 26 juli Donderdag 27 juli Vrijdag 28 juli René, Bart en Angela! René, Gaby en Bart! Marc, Angela en Bart! We

Nadere informatie

Welkom op vakantiepark Dierenbos! Wist je dat Flurki het heel leuk vind om post te krijgen?

Welkom op vakantiepark Dierenbos! Wist je dat Flurki het heel leuk vind om post te krijgen? ANIMATIE PROGRAMMA Wist je dat Flurki het heel leuk vind om post te krijgen? Bij de Speelschuur vind je zijn eigen brievenbus. Vergeet niet je adres erop te zetten, Flurki stuurt graag een kaartje terug!

Nadere informatie

Avondsport. Actief meesporten in een variatie van ploegsporten.

Avondsport. Actief meesporten in een variatie van ploegsporten. Avondsport Domein Omschrijving Doelstelling Methodiek Doelgroep Aantal deelnemers Wanneer Locatie Praktisch Sport & beweging Actief meesporten in een variatie van ploegsporten. Zich op een sportieve manier

Nadere informatie

Animatie. Groetjes het animatieteam en een poot van Lukkie de Leeuw. Programma. Welke dag? Hoe laat? Wat? Waar?

Animatie. Groetjes het animatieteam en een poot van Lukkie de Leeuw. Programma. Welke dag? Hoe laat? Wat? Waar? Animatie Hallo allemaal! Mijn naam is Lukkie en ik ben de Leeuw van Speelstad Oranje. Behalve de super attracties en de spectaculaire parkshows heb ik samen met mijn vrienden van het animatieteam een leuk

Nadere informatie

Welke kleur kies jij?

Welke kleur kies jij? Welke kleur kies jij? Eerst even dit... Kleur is zoveel meer dan je favoriete tint op de muur of de kleur van je lievelingsjurk. Kleur is een taal en spreekt direct met je gevoel waarbij woorden overbodig

Nadere informatie

Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten

Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten Reserveer via je MA, je arbeidsbegeleider of je klantbegeleider van de dienst Vrije Tijd Deze kalender en meer kan je terug vinden op de website van het OCMW: http://www.ocmw.antwerpen.be

Nadere informatie

Een niet te missen sensatie voor jong en oud! succesmusical van het jaar!

Een niet te missen sensatie voor jong en oud! succesmusical van het jaar! Een niet te missen sensatie voor jong en oud! succesmusical van het jaar! HEt verhaal oliver twist is negen wanneer hij uit het weeshuis weggestuurd wordt en in de straten van het 19e eeuwse Londen terecht

Nadere informatie

Aantal beschikbaar op 16/07/2015. Bestemd voor. Inhoud. Wanneer Wat Waar Prijs

Aantal beschikbaar op 16/07/2015. Bestemd voor. Inhoud. Wanneer Wat Waar Prijs Vrijetijdskalender voor -klanten (16 Juli) Reserveer via jouw Maatschappelijk Assistent(e), je werkbegeleider of je klantbegeleider van de Dienst Vrije Tijd Bestemd voor Wanneer Wat Waar Prijs 26/07/2015

Nadere informatie

A night to remember! Join us for a major celebration!

A night to remember! Join us for a major celebration! Zaterdag 27 & 2818 november 2015 2017 Ahoy Rotterdam Ahoy A night to remember! Night of the Proms, een meeslepende avond vol hits van internationale artiesten. Bijzondere combinaties en prachtige muzikale

Nadere informatie

Kom erbij Tekst: Ron Schröder & Marianne Busser Muziek: Marcel & Lydia Zimmer 2013 Celmar Music / Schröder & Busser

Kom erbij Tekst: Ron Schröder & Marianne Busser Muziek: Marcel & Lydia Zimmer 2013 Celmar Music / Schröder & Busser Kom erbij Kom erbij, want ik wil je iets vertellen, het is heel bijzonder, dus luister allemaal. Ik ken honderdduizend prachtige verhalen, maar dit is echt het mooiste van allemaal. Het gaat over twee

Nadere informatie

20 oktober t/m 28 oktober

20 oktober t/m 28 oktober 20 oktober t/m 28 oktober Ik ben Bally de Wasbeer! Wat leuk dat jullie vakantie komen vieren op de Paalberg! Ik woon in de bossen in de buurt van de Paalberg en ben hier dan ook vaak te vinden, de Paalberg

Nadere informatie

Talent in Bloei bij Brandsma-Akker

Talent in Bloei bij Brandsma-Akker Talent in Bloei bij Brandsma-Akker Nieuwsbrief 1 Misschien heb je het al gehoord... binnenkort kan je na schooltijd meedoen aan de superleuke, uitdagende en afwisselde workshops van Talent in Bloei! De

Nadere informatie

Kwartetten met Beethoven

Kwartetten met Beethoven Kwartetten met Beethoven met het Dudok Quartet Amsterdam 6+ HET CONCERT KWARTETTEN MET BEETHOVEN is een concert voor iedereen vanaf 6 jaar vol fantasievolle beelden, beweging en magie met de mooiste muziek

Nadere informatie

PODIUMPRESENTATIE DE MUZIEKSCHOOL TWENTE MAART 2006

PODIUMPRESENTATIE DE MUZIEKSCHOOL TWENTE MAART 2006 PODIUMPRESENTATIE DE MUZIEKSCHOOL TWENTE MAART 2006 INHOUD 1. Wat is podiumpresentatie 2. De voorbereiding 3. Het podium op 4. Tijdens het spelen 5. Als het stuk uit is 6. Je optreden zit erop 7. Het interview

Nadere informatie