Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten"

Transcriptie

1 Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten Reserveer via je MA, je arbeidsbegeleider of je klantbegeleider van de dienst Vrije Tijd Deze kalender en meer kan je terug vinden op de website van het OCMW: evenementen vrijetijdskalender ongeveer midden in het blad. Reserveren doet u best via uw maatschappelijk assistent. Wie Wanneer Wat Waar Prijs Aantal beschikbaar Inhoud 28/07/ :00 Film: Bioskoopje UGC Loket kasbeheer bestuurszaken 2.00 euro volzet Haal tussen Uw tickets af tussen de vermelde datums aan het loket van de dienst Kasbeheer Bestuurszaken, Lange Nieuwstraat 36 en ga naar een film naar keuze in UGC. Bekijk het aanbod op de website van UGC (zie link) 29/07/ :45 Muziek: Sfinx Mixed Sfinx Mixed 0.00 euro 1 Het Sfinks Mixed festival is voor een breder publiek en een diversere programmatie. Sfinks Mixed brengt traditiegetrouw een groot en divers programma waardoor iedereen zich thuis zal voelen: jong en oud, gezinnen met kinderen en avontuurlijke muziekliefhebbers. Op Sfinks Mixed ontmoet je artiesten van over de hele wereld en dichtbij..enkele namen op het podium: Revolution, Papa Mojito, Khan Bogd, Inner Circle,...Tijdens het festival kan je genieten van de lekkerste drankjes en smullen van de heerlijkste maaltijden. Onze maaltijden zijn te plekke gemaakt met lokale dagverse producten. Onze festivalbars bieden cocktails, fruitsappen en lekkere shakes. Kidz Village: kinderen krijgen hun eigen festival in de Kidz Village met coole concerten op het Kidz Podium, creatieve Kidz Ateliers en de hipste Kidz Dance workshops. Bij de Kidz Ateliers kunnen kinderen hun gezicht laten grimeren, hun handen beschilderen met henna of knutselen. Kinderen kunnen er op los springen op de luchtsculpturen van Airvag, en muziek maken met reuzegrote instrumenten gemaakt van recyclagemateriaal. Wie het even wat rustiger wil houden, kan gaan luisteren naar de meest spannende verhalen. Markt: Vul je nieuwe outfit aan met exotische accessoires als juwelen, tasjes, sjaaltjes, petjes en sandalen of haal een gezellige wereldse sfeer in huis met een originele lamp, wanddoek of tagine. Ontdek er ook bijzondere instrumenten en niet alledaags speelgoed voor je kinderen. OPGELET: 1.Het is niet toegestaan om je eigen eten of drinken mee te nemen naar het festival! 2. Rugzakken en tassen zijn toegelaten, maar neem niet meer spullen mee dan nodig, dat vereenvoudigt de taak van de mensen bij de controle.

2 04/08/ :00 Arboretum Kalmthout Ingang van de Zoo 0.00 euro volzet We spreken af aan de Zoo en nemen de trein naar Kalmthout. Rond zijn we terug aan de Zoo. Deze Uitstap is minder geschikt voor kleine kinderen, buggy's en mensen die niet goed te been zijn. Een rondleiding met gids maakt je bezoek extra boeiend. Deskundige en ervaren gidsen tonen je de mooiste plekjes en vertellen enthousiast verhalen en anekdotes die horen bij een speciale boom of bij een onderdeel van de collectie. Naast een algemene rondleiding over de geschiedenis en de planten, kun je ook kiezen voor een boeiende themawandeling. 06/08/2017 londonbrug 2.00 euro 0 06/08/2017 Londonbrug 2.00 euro volzet Maak van uur tot uur een boottocht langs de onvergetelijke skyline van Kinderen 13/08/ :00 Voor kinderen: Popcornjacht & verrassingsfilm - 9 tot 12 jaar Kinepolis Antwerpen 0.00 euro 1 Tijdens je rondleiding in Kinepolis Antwerpen ben jij de STER! Ga samen uitgedost als echte VIP s op een avontuurlijke zoektocht naar de popcornschat. Onze ondeugende mascotte Kinerob gidst je met leuke spelletjes door een rondleiding achter de schermen. Als kers op de taart geniet je met popcorn en een drankje van de film van je keuze. 18/08/ :00 Disney zandsculpturen Den Bell 0.00 euro volzet Disneyland Parijs viert z n 25ste verjaardag op het Groot Strand van Oostende. Artiesten uit de hele wereld creëren een sprookjeswereld in zand, geïnspireerd op een selectie van bekende attracties van Disneyland Paris, met de meest geliefde en fantasierijke figuren van Disney in de hoofdrollen. De 40 kunstenaars, afkomstig uit 12 verschillende landen, creëren uit niet minder dan 240 vrachtwagens speciaal aangevoerd zand, een beeldengalerij van ruim m². De 150 reusachtige sculpturen, van 2 tot 6 meter hoog, zijn bestand tegen alle weersomstandigheden. Speciaal aangelegde paden maken het festival volledig rolstoel toegankelijk, het wandelparkoers bedraagt ongeveer 1 kilometer.

3 18/08/ :00 Disney Zandsculpturen Wachtlijst Den Bell 0.00 euro volzet Disneyland Parijs viert z n 25ste verjaardag op het Groot Strand van Oostende. Artiesten uit de hele wereld creëren een sprookjeswereld in zand, geïnspireerd op een selectie van bekende attracties van Disneyland Paris, met de meest geliefde e fantasierijke figuren van Disney in de hoofdrollen. De 40 kunstenaars, afkomstig uit 12 verschillende landen, creëren uit niet minder dan 240 vrachtwagens speciaal aangevoerd zand, een beeldengalerij van ruim m². De 150 reusachtige sculpturen, van 2 tot 6 meter hoog, zijn bestand tegen alle weersomstandigheden. Speciaal aangelegde paden maken het festival volledig rolstoel toegankelijk, het wandelparkoers bedraagt ongeveer 1 kilometer. 20/08/ /08/2017 Londonbrug 2.00 euro afgesloten Maak van uur tot uur een boottocht langs de onvergetelijke skyline van 27/08/ :00 Zomer van Antwerpen - Limbo Ingang Zoo 0.00 euro volzet Tijdens LIMBO zit je 75 minuten lang op het puntje van je stoel. Deze voorstelling is een onweerstaanbare mix van cabaret, circus en acrobatie. Een onstuimig feestje waarvan je niet wilt dat het eindigt. Het gezelschap betoverde al kijkers over de hele wereld met deze sensationele show met vuurspuwers, zwaardenslikkers, slangenmensen en luchtacrobaten. Wat deze artiesten doen lijkt onmogelijk voor een mens. Eén voor één overdonderen ze je met hun adembenemende acts. Live muziek zoals brass, elektro en hiphop, houden het tempo hoog. Een rollercoaster die je nog lang zal bijblijven! In de circustent kijk je je ogen uit. LIMBO is een zinderende voorstelling voor iedereen vanaf 12 jaar. 30/08/ :00 Film: Bioskoopje UGC Loket kasbeheer bestuurszaken 2.00 euro afgesloten Haal tussen Uw tickets af tussen de vermelde datums aan het loket van de dienst Kasbeheer Bestuurszaken, Lange Nieuwstraat 36 en ga naar een film naar keuze in UGC. Bekijk het aanbod op de website van UGC (zie link) 03/09/2017

4 03/09/ :00 Muziek: Glenn Miller Orchestra De Roma 2.00 euro 8 Voor wie van bigband houdt, is het Glenn Miller Orchestra een absoluut begrip. De muzikanten toeren al verschillende jaren door Europa en scoren met tijdloze en wereldberoemde hits uit de jaren 30 en 40. Met hun nieuwe programma It s Glenn Miller Time zullen ze De Roma veranderen in een swingtempel. Swing, our kind of music is hun motto. Wil Salden dirigeert een indrukwekkend blazerscollectief met vier trompetten, vier trombones en vijf saxofoons. In totaal staan 16 gepassioneerde muzikanten op het podium, aangevuld met zangeres Ellen Bliek en het koor The Moonlight Serenades Zwaartepunt van het programma blijft natuurlijk de muziek van Glenn Miller, die in 1944 als soldaat in Europa stierf in een vliegtuigongeval. Maar ook werk van ander orkestleiders en muzikanten uit die tijd komt aan bod. Denk aan Tommy Dorsey, Benny Goodman, Frank Sinatra, Harry James, 03/09/ /09/ /09/2017 Muziek: Lady Linn & Friends Londonbrug 2.00 euro afgesloten De Roma 2.00 euro 9 Maak van uur tot uur een boottocht langs de onvergetelijke skyline va Met haar vierde studioalbum Keep It A Secret toonde Lady Linn zich meer dan ooi een vaste waarde in de Belgische muziekscene. In haar eigen cocon liet ze zich inspireren door film en series, maar ook door dromen en de liefde voor haar zoontje Lady Linn componeerde 12 sterke songs, Reinhard Vanbergen nam de productie en mix voor zijn rekening. Daarna volgden haar gesmaakte deelname aan Liefde Voor Muziek op VTM en de release van Keep It A Secret Deluxe: een dubbelalbum aangevuld met de single Can't Find You Remix Feat. Flip Kowlier en alle nummers die ze live bracht in de populaire televisieshow. Hoog tijd dus om deze bijzondere uitgave te vieren met een exclusief concert in De Roma. Lady Linn laat zich zoals steeds omringen door haar zeven favoriete muzikanten: de fantastische en veelzijdige The Magnificent Seven. Daarnaast nodigt ze ook een aantal gasten uit: Raymond van Het Groenewoud, Flip Kowlier, Isabelle A en Josje. Ook twee 'mystery guests' zijn van de partij. The Magnificent Seven zijn: Joris Caluwaerts (piano), Filip Vandebril (bas), Steven Van Gelder (drum), Kas Longman (gitaar), Yves Fernandez (trompet), Marc De Maeseneer (saxofoon) en Frederik Heirman (trombone).

5 22/09/2017 Theater: Hanafubuki ccbe 2.00 euro afgesloten Una Casa Cascata is een objecttheatervoorstelling die voor zowel kleine als grote mensen heel wat te bieden heeft. Op een laag zand wordt een dorpje gebouwd.alle gebeurtenissen op het stukje zand worden nauwlettend gefilmd en geprojecteerd. Zo ontstaan er verschillende werelden, groot en klein. Wanneer het Groene Meisje en de Oude Man elkaar in één van deze werelden onde het maanlicht ontmoeten, vertrekken ze samen op speurtocht. Onderweg passeren z Stonehenge, zien ze dinosaurussen in een prehistorische jungle en reizen ze langs planeten en weer terug: tijd heeft geen vat op de deze beeldende voorstelling. Hun onbeslist avontuur leidt tot grappige en ontroerende taferelen. Omdat de voorstelling uit enkel beelden en geluiden bestaat, werken we de taalbarrière weg. Bovendien focussen we op het universeel-menselijke. Daarom is deze voorstelling geschikt voor zowel volwassenen als kinderen, Nederlandstaligen als anderstalige nieuwkomers. 24/09/ :00 Dans: Ballet - Het Zwanenmeer Stadsschouwburg Antwerpen 2.00 euro afgesloten Meer dan een eeuw na zijn creatie, is Het Zwanenmeer nog steeds het meest gedanste en voor velen ook het mooiste ballet ter wereld. Het is een onsterfelijk sprookje over liefde en de eeuwige strijd tussen licht en duisternis, gesymboliseerd door de zwarte en witte zwanen, Odile en Odette. De dansers brengen de liefde tussen prins Siegfried en prinses Odette tot leven. Het Zwanenmeer, met de onvergetelijke muziek van Pyotr Tchaikovsky, is ongetwijfeld één van de meest romantische verhalen die ooit op muziek zijn gezet. Dit meesterlijke stuk bevat alle rijke elementen van het romantische ballet uit de 19e eeuw, en is een hoogtepunt van de klassieke dans zoals we die vandaag kennen. Het Zwanenmeer vertelt het romantische verhaal over de liefde tussen prins Siegfried en prinses Odette. Odette, koningin van de zwanen, is samen met andere jonge, onschuldige meisjes betoverd door de kwaadaardige tovenaar Von Rothbart. Zij leven als zwanen en kunnen enkel rond middernacht hun menselijke vormen aannemen. Alleen échte en zuivere liefde kan deze betovering doorbreken. Wannee prins Siegfried het meisje Odette ziet, is hij op slag verliefd en wil hij er alles aan doen om de vloek op te heffen. Maar Von Rothbart kan dat echter niet toelaten en bedenkt een vreselijk plan om de twee geliefden uit elkaar te houden. 28/09/2017 Humor: MARCEL VANTHILT Cultureel ontmoetingscentrum Sint- Andries 2.00 euro 6 Marcel Vanthilt grasduint in teksten die hem langs de meest mogelijke en onmogelijke wegen tegemoet waaien. Het zijn eigen teksten, oud & nieuw, doch ook flarden & woorden uit handleidingen, bijsluiters, partijprogramma's, kleinkunstliedjes, blues & jazzstandards, 17e eeuwse parels & middeleeuwse schunnigheid. Marcel begeleidt zichzelf met 'n pittig klanktapijt, aanstekelige ritmes of stil omgevingsgeluid. Wellicht daagt er ook 'n èchte muzikant op om het geheel tenminste wat toonaard te geven. Boeiend, oorstrelend, breedglimlachend en sarcastisch bovendien. De aap is zelden naakter geweest.

6 29/09/ :00 Film: Bioskoopje UGC Loket kasbeheer bestuurszaken 2.00 euro afgesloten Haal tussen Uw tickets af tussen de vermelde datums aan het loket van de dienst Kasbeheer Bestuurszaken, Lange Nieuwstraat 36 en ga naar een film naar keuze in UGC. Bekijk het aanbod op de website van UGC (zie link) 29/09/ /10/2017 Muziek: Guido Belcanto - Liefde en Devotie De Roma 2.00 euro afgesloten Liefde en Devotie: mooie woorden die op volmaakte wijze uitdrukken hoe Guido Belcanto zijn muzikale roeping belijdt en die hun ware betekenis onthullen in de liedjes die hij schreef voor zijn nieuwe gelijknamige plaat. Het is zijn 14de studioalbum, een meesterwerk waar zijn trouwe fans reikhalzend naar hebben uitgekeken. Samen met zijn vaste muzikale broeders - wij zijn geen bandje, wij zijn een broederschap (G.B.) - werkte hij gedurende het voorbije jaar plichtsbewust, devoot en liefdevol aan deze nieuwe verzameling levensliederen, liederen zoals alleen Belcanto ze kan maken. Liederen die getuigen van een diepgewortelde liefde en genegenheid voor de zogenaamde onfortuinlijken, voor mensen die 'anders' zijn, mensen met een eenzaam en gebroken hart, mensen die net de andere kant opkeken toen het geluk voorbijkwam. Iemand moet deze mensen een stem geven en ik wil die iemand zijn (G.B.) 01/10/2017 Londonbrug 2.00 euro afgesloten Maak van uur tot uur een boottocht langs de onvergetelijke skyline van

7 Jongeren 04/10/ :00 Film: STORM Cultureel Ontmoetingscentrum Sint- Andries 2.00 euro 6 Storm is de 12-jarige zoon van drukker Klaas Voeten, die in het grootste geheim ook verboden geschriften drukt. We zijn 1521 en de Inquisitie zwaait ongenadig de plak over Antwerpen. Ook Storms veilige leventje komt volledig op z n kop te staa wanneer Klaas wordt betrapt. Vader wordt gearresteerd, en Storm wordt het middelpunt van een klopjacht op een verboden brief. Achtervolgd door soldaten krijgt hij hulp van Marieke, een weesmeisje dat in de ondergrondse tunnels onder d stad woont. In een race tegen de klok proberen ze samen Storms vader te redden va de brandstapel. Maar wie kunnen ze nog vertrouwen? Achter de film Storm letters van vuur, schuilt een indrukwekkende productie waarbij slim gebruik werd gemaakt van een aantal bestaande locaties in België, aangevuld met prachtig gereconstrueerde sets. Het levendig en fantasievol decor met veel aandacht voor detail zorgt voor een knappe reproductie van de stad Antwerpen tijdens de 16e eeuw, een stad schemerend tussen geestelijke duisternis en verlichting. Storm letters van vuur, biedt de kijkers een middeleeuws avontuur in combinatie met een boeiende geschiedenisles over de start van de Reformatie. 07/10/2017 Muziek: Ensemble Oltremontano De Singel Blauwe Zaal 2.00 euro 19 In 1620 hoorde Constantijn Huygens in Venetië de meest volmaakte muziek die ik ooit van mijn leven te horen denk te krijgen. Het waren de vespers ter ere van Johannes de Doper, op muziek van de kapelmeester van San Marco, Claudio Monteverdi. Frits Noske maakte in de jaren 80 een reconstructie van deze Vespri di S. Giovanni Battista met muziek uit verschillende bronnen: kleinere werken uit verspreide publicaties, ook van andere componisten dan Monteverdi, en de Selva morale e spirituale. Verfijnde inventiviteit, melodische elegantie en kleurrijke begeleiding voeren de boventoon. Van dartelheid in Dixit Dominus over de swing van Confitebor Tibi Domine tot de plechtige grootschaligheid van het Magnificat. Éminence grise Peter Neumann brengt een programma dat doet watertanden. Kinderen 08/10/ :00 Voor kinderen: Popcornjacht & verrassingsfilm - 6 tot 8 jaar Kinepolis Antwerpen 0.00 euro 16 Tijdens je rondleiding in Kinepolis Antwerpen ben jij de STER! Ga samen uitgedost als echte VIP s op een avontuurlijke zoektocht naar de popcornschat. Onze ondeugende mascotte Kinerob gidst je met leuke spelletjes door een rondleiding achter de schermen. Als kers op de taart geniet je met popcorn en een drankje van de film van je keuze. 15/10/2017

8 15/10/ :00 Theater: De Warme Winkel De Singel Rode Zaal 2.00 euro 18 Voor dit oeuvrestuk focust De Warme Winkel op Vladimir Majakovski, de belangrijkste literaire futurist van Rusland. Zijn ideeën over de samenleving en de manier waarop hij die naar buiten bracht, waren revolutionair. Na een leven van politiek activisme aan de kant van de Bolsjewieken, pleegde hij in 1930 zelfmoord, niet toevallig bij de opkomst van Stalin. In zijn tijd was het persoonlijke politiek en kunst een politieke daad. In 1917 stond het volk op om het oude juk af te werpen. Nu, 100 jaar na de Oktoberrevolutie, zien we een toenemend wantrouwen tegen de heersende macht en politiek. Waar zijn de nieuwe futuristische ideeën? Waar is het grote hart van Majakovski? Waar zijn de vuisten? Majakovski/Oktober is De Warme Winkels verrassende elegie op de revolutie en de weerstand. INBEGREPEN: Om 14:00: rondleiding achter de schermen. Om 15:00: start voorstelling Na de voorstelling een drankje in de artiestenfoyer. 15/10/2017 Londonbrug 2.00 euro afgesloten Maak van uur tot uur een boottocht langs de onvergetelijke skyline van Kinderen 22/10/ :00 Voor kinderen: Popcornjacht & verrassingsfilm - 9 tot 12 jaar Kinepolis Antwerpen 0.00 euro afgesloten Tijdens je rondleiding in Kinepolis Antwerpen ben jij de STER! Ga samen uitgedost als echte VIP s op een avontuurlijke zoektocht naar de popcornschat. Onze ondeugende mascotte Kinerob gidst je met leuke spelletjes door een rondleiding achter de schermen. Als kers op de taart geniet je met popcorn en een drankje van de film van je keuze. 22/10/ :00 Muziek: Ode aan 65 jaar De Strangers De Roma 2.00 euro afgesloten De bekendste Antwerpse muzikanten begonnen 65 jaar geleden aan hun fantastisch muzikale carrière. Met hun Antwerps als wereldtaal zongen ze in alle zalen van Vlaanderen, tot in het Sportpaleis toe. Wars van alle muzikale en politieke compromissen parodieerden ze elk winnend Eurosongliedje en namen ze ons mee i de wereld van de rijkswacht, de politie, de ziekenkas, de broek van ons moemoe en in vele andere werelden. Op zondagmiddag 22 oktober 2017 vieren vele bekende artiesten op hun manier De Strangers met als apotheose De Strangers zelf.

Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten

Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten Reserveer via je MA, je arbeidsbegeleider of je klantbegeleider van de dienst Vrije Tijd Deze kalender en meer kan je terug vinden op de website van het OCMW: http://www.ocmw.antwerpen.be

Nadere informatie

Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten

Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten Reserveer via je MA, je arbeidsbegeleider of je klantbegeleider van de dienst Vrije Tijd Deze kalender en meer kan je terug vinden op de website van het OCMW: http://www.ocmw.antwerpen.be

Nadere informatie

Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten

Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten Reserveer via je MA, je arbeidsbegeleider of je klantbegeleider van de dienst Vrije Tijd Deze kalender en meer kan je terug vinden op de website van het OCMW: http://www.ocmw.antwerpen.be

Nadere informatie

Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten. Reserveer via je MA, je arbeidsbegeleider of je klantbegeleider van de dienst Vrije Tijd

Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten. Reserveer via je MA, je arbeidsbegeleider of je klantbegeleider van de dienst Vrije Tijd Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten Reserveer via je MA, je arbeidsbegeleider of je klantbegeleider van de dienst Vrije Tijd Deze kalender en meer kan je terug vinden op de website van het OCMW: http://www.ocmw.antwerpen.be

Nadere informatie

Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten

Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten Reserveer via je MA, je arbeidsbegeleider of je klantbegeleider van de dienst Vrije Tijd Deze kalender en meer kan je terug vinden op de website van het OCMW: http://www.ocmw.antwerpen.be

Nadere informatie

Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten

Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten Reserveer via je MA, je arbeidsbegeleider of je klantbegeleider van de dienst Vrije Tijd Deze kalender en meer kan je terug vinden op de website van het OCMW: http://www.ocmw.antwerpen.be

Nadere informatie

Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten. Reserveer via je MA, je arbeidsbegeleider of je klantbegeleider van de dienst Vrije Tijd

Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten. Reserveer via je MA, je arbeidsbegeleider of je klantbegeleider van de dienst Vrije Tijd Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten Reserveer via je MA, je arbeidsbegeleider of je klantbegeleider van de dienst Vrije Tijd Deze kalender en meer kan je terug vinden op de website van het OCMW: http://www.ocmw.antwerpen.be

Nadere informatie

Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten

Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten Vrijetijdskalder voor OCMW-klant Reserveer via je MA, je arbeidsbegeleider of je klantbegeleider van de dist Vrije Tijd Deze kalder meer kan je terug vind op de website van het OCMW: http://www.ocmw.antwerp.be

Nadere informatie

Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten. Reserveer via je MA, je arbeidsbegeleider of je klantbegeleider van de dienst Vrije Tijd

Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten. Reserveer via je MA, je arbeidsbegeleider of je klantbegeleider van de dienst Vrije Tijd Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten Reserveer via je MA, je arbeidsbegeleider of je klantbegeleider van de dienst Vrije Tijd Deze kalender en meer kan je terug vinden op de website van het OCMW: http://www.ocmw.antwerpen.be

Nadere informatie

Geniet van vrije tijd

Geniet van vrije tijd Geniet van vrije tijd sport en cultuur voor klanten Een selectie uit de vrijetijdskalender juli 2017 tot en met september 2017 13349719_OCMW-vrijetijdskalender.indd 1 19/06/17 16:50 Hoe werkt dit boekje?

Nadere informatie

Cultuuragenda e graad 3 events, 3 keuzes!

Cultuuragenda e graad 3 events, 3 keuzes! www.atheneum-brakel.be Cultuuragenda 2017 2018 3 e graad 3 events, 3 keuzes! 1 1. Wie zijn we en wat is ons doel? Wij zijn de vakgroep cultuur. Ons doel is kort gezegd: alle leerlingen van de derde graad

Nadere informatie

Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten. Reserveer via je MA, je arbeidsbegeleider of je klantbegeleider van de dienst Vrije Tijd

Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten. Reserveer via je MA, je arbeidsbegeleider of je klantbegeleider van de dienst Vrije Tijd Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten Reserveer via je MA, je arbeidsbegeleider of je klantbegeleider van de dienst Vrije Tijd Deze kalender en meer kan je terug vinden op de website van het OCMW: http://www.ocmw.antwerpen.be

Nadere informatie

Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten

Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten Reserveer via je MA, je arbeidsbegeleider of je klantbegeleider van de dienst Vrije Tijd Deze kalender en meer kan je terug vinden op de website van het OCMW: http://www.ocmw.antwerpen.be

Nadere informatie

Inhoud _SD_vrijetijdskalender_Q3_M.indd 3 5/06/18 11:35

Inhoud _SD_vrijetijdskalender_Q3_M.indd 3 5/06/18 11:35 Inhoud Film I Bioscooptickets UGC 4 Uitstap I Blankenberge 5 Uitstap I Adventure Day 6 Uitstap I Sfinks Mixed 2018 7 Uitstap I Hidrodoe & Netepark 8 Uitstap I Walibi 10 Uitstap I Spoorfietsen 11 Uitstap

Nadere informatie

Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten

Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten Reserveer via je MA, je arbeidsbegeleider of je klantbegeleider van de dienst Vrije Tijd Deze kalender en meer kan je terug vinden op de website van het OCMW: http://www.ocmw.antwerpen.be

Nadere informatie

Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten. Reserveer via je MA, je arbeidsbegeleider of je klantbegeleider van de dienst Vrije Tijd

Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten. Reserveer via je MA, je arbeidsbegeleider of je klantbegeleider van de dienst Vrije Tijd Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten Reserveer via je MA, je arbeidsbegeleider of je klantbegeleider van de dienst Vrije Tijd Deze kalender en meer kan je terug vinden op de website van het OCMW: http://www.ocmw.antwerpen.be

Nadere informatie

Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten

Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten Reserveer via je MA, je arbeidsbegeleider of je klantbegeleider van de dienst Vrije Tijd Deze kalender en meer kan je terug vinden op de website van het OCMW: http://www.ocmw.antwerpen.be

Nadere informatie

Geniet van vrije tijd. sport en cultuur voor klanten

Geniet van vrije tijd. sport en cultuur voor klanten Geniet van vrije tijd sport en cultuur voor klanten Een selectie uit de vrijetijdskalender Mei tot en met half juni 2016 1 11996491_OCMW_vrijetijdskalender_mei_juni.indd 1 2/05/16 08:20 Hoe werkt dit boekje?

Nadere informatie

Inhoud. Aantal beschikbaar op 02/07/2015. Bestemd voor. Wanneer Wat Waar Prijs. Enkel OCMW. 18/07/ uur ZVA Circus: BIANCO

Inhoud. Aantal beschikbaar op 02/07/2015. Bestemd voor. Wanneer Wat Waar Prijs. Enkel OCMW. 18/07/ uur ZVA Circus: BIANCO Vrijetijdskalender voor -klanten (02 Juli) Reserveer via jouw Maatschappelijk Assistent(e), je werkbegeleider of je klantbegeleider van de Dienst Vrije Tijd Bestemd voor Wanneer Wat Waar Prijs Aantal beschikbaar

Nadere informatie

Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten

Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten Reserveer via je MA, je arbeidsbegeleider of je klantbegeleider van de dienst Vrije Tijd Deze kalender en meer kan je terug vinden op de website van het OCMW: http://www.ocmw.antwerpen.be

Nadere informatie

Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten. Reserveer via je MA, je arbeidsbegeleider of je klantbegeleider van de dienst Vrije Tijd

Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten. Reserveer via je MA, je arbeidsbegeleider of je klantbegeleider van de dienst Vrije Tijd Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten Reserveer via je MA, je arbeidsbegeleider of je klantbegeleider van de dienst Vrije Tijd Deze kalender en meer kan je terug vinden op de website van het OCMW: http://www.ocmw.antwerpen.be

Nadere informatie

Geniet van vrije tijd. Sport en cultuur voor klanten. Een selectie uit de vrijetijdskalender

Geniet van vrije tijd. Sport en cultuur voor klanten. Een selectie uit de vrijetijdskalender Geniet van vrije tijd Sport en cultuur voor klanten Een selectie uit de vrijetijdskalender maart 2015 Hoe werkt dit boekje? In dit boekje vind je activiteiten waar je gratis of goedkoop naartoe kan. Bij

Nadere informatie

Vrije Tijd, ook voor jou!

Vrije Tijd, ook voor jou! oktober - december 2019 Vrije Tijd, ook voor jou! Sport en cultuur voor klanten Een selectie uit de Vrijetijdskalender Hoe werkt dit boekje? In dit boekje vind je activiteiten waar je gratis of goedkoop

Nadere informatie

SPROOKJES. THEATER Met otto, elle of izzi! SPORT EN SPEL KNUTSELEN. Voorbeeld van hoe een programma er In een GROENE week uit zou kunnen zien

SPROOKJES. THEATER Met otto, elle of izzi! SPORT EN SPEL KNUTSELEN. Voorbeeld van hoe een programma er In een GROENE week uit zou kunnen zien Met otto, elle of izzi!... Voorbeeld van hoe een programma er In een GROENE week uit zou kunnen zien SPORT EN SPEL Iedere middag is er van alles te doen. Kijk snel wat we deze week gaan doen! Elke dag

Nadere informatie

Geniet van vrije tijd

Geniet van vrije tijd Geniet van vrije tijd Sport en cultuur voor klanten Een selectie uit de vrijetijdskalender Half mei tot en met half juni 2015 1 Hoe werkt dit boekje? In dit boekje vind je activiteiten waar je gratis of

Nadere informatie

Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten. Reserveer via je MA, je arbeidsbegeleider of je klantbegeleider van de dienst Vrije Tijd

Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten. Reserveer via je MA, je arbeidsbegeleider of je klantbegeleider van de dienst Vrije Tijd Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten Reserveer via je MA, je arbeidsbegeleider of je klantbegeleider van de dienst Vrije Tijd Deze kalender en meer kan je terug vinden op de website van het OCMW: http://www.ocmw.antwerpen.be

Nadere informatie

fe P brua l r annin i juli 2015 g

fe P brua l r annin i juli 2015 g Planning februari juli 2015 februari 2015 verschijnt 13 jan 2015 Februari Bruisend Maastricht Verwennerij in de schoonheidssalon, alles voor huidverbetering De beste verzorgingstips voor mooi en gezond

Nadere informatie

Jonge jaren. Sprookjes. Cultureel erfgoed

Jonge jaren. Sprookjes. Cultureel erfgoed Hans Christian Andersen is één van de bekendste schrijvers van sprookjes. Hoewel hij veel verschillende dingen schreef, zoals gedichten, romans, toneelstukken en reisverhalen, waren het zijn sprookjes

Nadere informatie

1. Zwanenmeer - Ballet en Orkest van de Staatsopera van Tatarstan - Ballet

1. Zwanenmeer - Ballet en Orkest van de Staatsopera van Tatarstan - Ballet 1. Zwanenmeer - Ballet en Orkest van de Staatsopera van Tatarstan - Ballet Het Zwanenmeer is één van de hoogtepunten van het klassiekromantische balletgenre. Het Ballet van de Staatsopera van Tatarstan

Nadere informatie

Verhalende Fotografie. experience

Verhalende Fotografie. experience Verhalende Fotografie experience Wat kun je verwachten?* Allereerst te gek dat je geïnteresseerd bent in de Verhalende Fotografie Experience! Het belooft een magisch weekend te worden waarin we de krochten

Nadere informatie

Foto: Jostijn Ligtvoet. business groepsarrangementen. Ontvang uw gasten in stijl

Foto: Jostijn Ligtvoet. business groepsarrangementen. Ontvang uw gasten in stijl Foto: Jostijn Ligtvoet business groepsarrangementen Ontvang uw gasten in stijl Geniet samen met uw gasten van een mooie voorstelling en laat het werk en alledaagse beslommeringen even naar de achtergrond

Nadere informatie

PROGRAMMA JANUARI 2018

PROGRAMMA JANUARI 2018 PROGRAMMA JANUARI 2018 DINSDAG 2/01 om 14u30 Intro to KLASSIEKE MUZIEK Deel 4: over J. S. BACH Het 4 de deel van onze muzikale reis door de geschiedenis van de muziek. Onze muzikale gids Jan Van Gassen

Nadere informatie

ZAALVERHUUR VAN BRUILOFT TOT BUSINESS MEETING

ZAALVERHUUR VAN BRUILOFT TOT BUSINESS MEETING ZAALVERHUUR VAN BRUILOFT TOT BUSINESS MEETING Bent u op zoek naar een prachtige en authentieke locatie voor een zakelijk evenement, een culturele bijeenkomst of een feestje? Dan zit u bij Museum Speelklok

Nadere informatie

Programma 27, 28 & 29 maart

Programma 27, 28 & 29 maart Programma 27, 28 & 29 maart Tijdens dit weekend staat op Ecodorp Ppauw de bodem centraal. De bodem heeft hier jarenlang begraven gelegen en het wordt hoog tijd de bodem weer wat ruimte en lucht te gunnen.

Nadere informatie

Aantal beschikbaar op 16/07/2015. Bestemd voor. Inhoud. Wanneer Wat Waar Prijs

Aantal beschikbaar op 16/07/2015. Bestemd voor. Inhoud. Wanneer Wat Waar Prijs Vrijetijdskalender voor -klanten (16 Juli) Reserveer via jouw Maatschappelijk Assistent(e), je werkbegeleider of je klantbegeleider van de Dienst Vrije Tijd Bestemd voor Wanneer Wat Waar Prijs 26/07/2015

Nadere informatie

Theaterverslag CKV Zwanenmeer

Theaterverslag CKV Zwanenmeer Theaterverslag CKV Zwanenmeer Theaterverslag door een scholier 1745 woorden 24 december 2001 6,8 36 keer beoordeeld Vak CKV Algemene Gegevens Titel: Zwanenmeer Genre: Klassiek Ballet Auteur: Heb ik echt

Nadere informatie

Stads strand. Winkelcentrum Het Rond Houten. 27 juni t/m 26 juli elke dag open!

Stads strand. Winkelcentrum Het Rond Houten. 27 juni t/m 26 juli elke dag open! Stads strand Winkelcentrum Het Rond Houten 27 juni t/m 26 juli elke dag open! Heerlijk zand, mooie strandtent en te gekke events! ACTIVITEITEN OVERZICHT Stadsstrand 2015 Het is weer zover: het Stadsstrand

Nadere informatie

Romeo en Julia - Rotterdams Philharmonisch Orkest

Romeo en Julia - Rotterdams Philharmonisch Orkest 1 Op vrijdag 8 december bezoek je met je klas een muziekvoorstelling in de Doelen. Hier zullen jullie samen met een enthousiaste presentator, Martin Baai, en het Rotterdams Philharmonisch Orkest het muziekstuk

Nadere informatie

Verhalende Fotografie. experience

Verhalende Fotografie. experience Verhalende Fotografie experience Wat kun je verwachten? Allereerst te gek dat je geïnteresseerd bent in de Verhalende Fotografie Experience! Het belooft een magisch weekend te worden waarin we de krochten

Nadere informatie

Wordt de niet goed weergegeven? Bekijk de webversie.

Wordt de  niet goed weergegeven? Bekijk de webversie. 1 van 6 4-2-2016 14:23 Wordt de e-mail niet goed weergegeven? Bekijk de webversie. De ZIMIHC Zomer Vacature Zangdocent- BO!NK Holland House in Pécs A Lazy Sunday Afternoon WASBE Jeugdcultuurfonds Utrecht

Nadere informatie

Welkom! Happiness Café. creativiteit & geluk. Veel geluk & plezier!

Welkom! Happiness Café. creativiteit & geluk. Veel geluk & plezier! Welkom! & Happiness Café creativiteit & geluk Veel geluk & plezier! Sprekers Nathalie Bosch Nathalie is creatief, muzikaal, spiritueel, liefdevol, gevoelig en speels. Al vanaf jongs af aan is ze aan het

Nadere informatie

Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten

Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten Reserveer via je MA, je arbeidsbegeleider of je klantbegeleider van de dienst Vrije Tijd Deze kalender en meer kan je terug vinden op de website van het OCMW: http://www.ocmw.antwerpen.be

Nadere informatie

spreekbeurtpakket introdans

spreekbeurtpakket introdans spreekbeurtpakket introdans inleiding Heb je binnenkort een spreekbeurt? Moet je een werkstuk maken? Of ben je gewoon benieuwd naar de wereld van Introdans? Gebruik dan dit pakket met informatie en ontdek

Nadere informatie

Night of the Proms Met Joss Stone, Melanie C & Emily Bear en meer 16 t/m 19 november 2017

Night of the Proms Met Joss Stone, Melanie C & Emily Bear en meer 16 t/m 19 november 2017 Night of the Proms Met Joss Stone, Melanie C & Emily Bear en meer 16 t/m 19 november 2017 Ben jij op zoek naar een te gekke avond uit met de grote artiesten en geweldig hits? Dan is Night of te Proms iets

Nadere informatie

BUSINESS SEATS 2015-2016

BUSINESS SEATS 2015-2016 BUSINESS SEATS 2015-2016 EEN HEERLIJKE AVOND MET UW GENODIGDEN Ook in het seizoen 2015-2016 biedt het Concertgebouw formules op maat om uw genodigden een onvergetelijke avond te bezorgen. Geniet van een

Nadere informatie

Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten. Reserveer via je MA, je arbeidsbegeleider of je klantbegeleider van de dienst Vrije Tijd

Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten. Reserveer via je MA, je arbeidsbegeleider of je klantbegeleider van de dienst Vrije Tijd Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten Reserveer via je MA, je arbeidsbegeleider of je klantbegeleider van de dienst Vrije Tijd Deze kalender en meer kan je terug vinden op de website van het OCMW: http://www.ocmw.antwerpen.be

Nadere informatie

Geniet van vrije tijd

Geniet van vrije tijd Geniet van vrije tijd Sport en cultuur voor klanten Een selectie uit de vrijetijdskalender Juni tot en met half juli 2015 1 Hoe werkt dit boekje? In dit boekje vind je activiteiten waar je of goedkoop

Nadere informatie

KINDER MUZE FESTIVAL van 08 tot 16 FEBRUARI 2013

KINDER MUZE FESTIVAL van 08 tot 16 FEBRUARI 2013 KINDER MUZE FESTIVAL van 08 tot 16 FEBRUARI 2013 SPINRAG KINDERMUZEFESTIVAL is het grootste kinderkunstenfestival van West-Vlaanderen. Al voor de 11de keer weeft Spinrag een heerlijk web tussen verschillende

Nadere informatie

WAAR GAAN WE NAARTOE?

WAAR GAAN WE NAARTOE? WAAR GAAN WE NAARTOE? De familie Janssens wil op uitstap. Maar vader, moeder en de kinderen hebben hun eigen wensen! Kan je de familie helpen? Bekijk de brochures. Welke uitstap is goed voor iedereen?

Nadere informatie

SPROOKJES. THEATER Met otto, elle of izzi! SPORT EN SPEL KNUTSELEN. Dit is een voorbeeld boekje van een GROEN recreatiewerk programma.

SPROOKJES. THEATER Met otto, elle of izzi! SPORT EN SPEL KNUTSELEN. Dit is een voorbeeld boekje van een GROEN recreatiewerk programma. Met otto, elle of izzi!... Camping Vossenberg Centrumweg 17 8162 PT Epe Tel: 0578-613800 info@campingvossenberg.nl www.campingvossenberg.nl SPORT EN SPEL SPROOKJES Iedere dag (m.u.v. zaterdag) leuke sporten

Nadere informatie

OP DE MAT(H) projecteditie Hobby s, vrije tijd en talent

OP DE MAT(H) projecteditie Hobby s, vrije tijd en talent OP DE MAT(H) projecteditie 2010 Hobby s, vrije tijd en talent Deze afgelopen week (12-15 april) stonden de hobby s van de leerlingen van de Larikslaan centraal. Wat doe jij in je vrije tijd? Wat doe je

Nadere informatie

RIS.2837. Project. Sinds 2010. Unieke ontmoetingen met natuur en cultuur. 12 oktober 2007. Dierenpark Emmen, onovertroffen

RIS.2837. Project. Sinds 2010. Unieke ontmoetingen met natuur en cultuur. 12 oktober 2007. Dierenpark Emmen, onovertroffen RIS.2837 Project Sinds 2010 Unieke ontmoetingen met natuur en cultuur 12 oktober 2007 Dierenpark Emmen, onovertroffen Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2 Een nieuw concept... 3 Het plan... 3 De uitwerking...

Nadere informatie

Geniet van vrije tijd. sport en cultuur voor klanten

Geniet van vrije tijd. sport en cultuur voor klanten Geniet van vrije tijd sport en cultuur voor klanten Een selectie uit de vrijetijdskalender Zomer 2016 1 11996491_OCMW_vrijetijdskalender_juni_juli.indd 1 18/05/16 06:59 Hoe werkt dit boekje? In dit boekje

Nadere informatie

Workshops. Hier een korte presentatie van de workshops: Bamboestieken

Workshops. Hier een korte presentatie van de workshops: Bamboestieken Workshops De kinderen van groep 1 en 2 kunnen op zaterdag 17 mei één workshop doen. Binnenkort vragen wij de kinderen om een top 3 te maken. Zij kunnen kiezen uit: - Bamboestieken - Cupcakes maken - 3D

Nadere informatie

12-14 juni 2015. festival. www.tegekkekerk.nl. Paaskerk, Amstelveen. (te) GEKKE KERK

12-14 juni 2015. festival. www.tegekkekerk.nl. Paaskerk, Amstelveen. (te) GEKKE KERK Mathilde Santing Band (te) GEKKE KERK festival Bertolf Optredens Karsu, Mathilde Santing Band, Bertolf & Royal Parks, Jeroen Zijlstra Karsu Royal Parks Workshops Kleur je Kalm, Schrijven met Tjitske Jansen,

Nadere informatie

Karaoke time. Poppenkast. Huifkartocht. Wereld quiz. Kinder bingo. Minute to win it

Karaoke time. Poppenkast. Huifkartocht. Wereld quiz. Kinder bingo. Minute to win it Poppenkast Huifkartocht Maandag 14 oktober Poppenkast! 16.30 uur! Kom gezellig naar onze poppenkast naast onze Happy Fun Beach voor een gaaf avontuur! Leeftijd: 4-10 jaar! Geef je op bij de Funbrigade

Nadere informatie

DAG VAN DE ARNHEMSE GESCHIEDENIS

DAG VAN DE ARNHEMSE GESCHIEDENIS DAG VAN DE ARNHEMSE GESCHIEDENIS 28 OKTOBER 2017 12.00 16.00 UUR PROGRAMMA BOEKJE www.dagvandearnhemsegeschiedenis.nl 2 De Maand van de Geschiedenis is het grootste historische evenement van Nederland

Nadere informatie

Focus op Kortrijkse Muzikanten François Glorieux

Focus op Kortrijkse Muzikanten François Glorieux Focus op Kortrijkse Muzikanten François Glorieux Openbare Bibliotheek Kortrijk Focus Op. In deze maandelijkse reeks presenteren we telkens één Kortrijkse groep, componist of muzikant in detail. Afwisselend

Nadere informatie

Meisjes van Allure: White Lily:

Meisjes van Allure: White Lily: Meisjes van Allure: Zij verzorgen theatraal vermaak in diverse vormen. Zij kenmerken zich door sierlijkheid, vrouwelijke schoonheid, warmte en vooral veel plezier. Op basis van intuïtieve improvisatie

Nadere informatie

Richard. Groenendijk. Mariska. van Kolck. Ben. Cramer L.A. The Voices. 14 december 2015 Spoorwegmuseum Utrecht

Richard. Groenendijk. Mariska. van Kolck. Ben. Cramer L.A. The Voices. 14 december 2015 Spoorwegmuseum Utrecht Richard Groenendijk Mariska van Kolck Ben Cramer L.A. The Voices 14 december 2015 Spoorwegmuseum Utrecht Het Lach voor een Dag Gala In 2015 wordt het eerste Lach voor een dag Gala gehouden in Het Spoorwegmuseum

Nadere informatie

RSZK t Hofhuys. Betekenis pictogrammen. Betekenis iconen: Spel. Winkel

RSZK t Hofhuys. Betekenis pictogrammen. Betekenis iconen: Spel. Winkel Amusement Welzijn Mei Jaarprogramma Amusement RSZK t Hofhuys Betekenis pictogrammen Betekenis iconen: Spel Muziek/theater Winkel Verwen Cliënten die in de RSZK woonzorgcentra wonen hebben vrij toegang

Nadere informatie

In mijn schilderijen en andere kunstobjecten verdiep ik me op dit moment erg in grafische structuren en rechte lijnen.

In mijn schilderijen en andere kunstobjecten verdiep ik me op dit moment erg in grafische structuren en rechte lijnen. MARIE MICHIELSSEN MARIE MICHIELSSEN Marie Michielssen volgde een opleiding grafische vormgeving en startte in 1995 een eigen bedrijf. Daarvoor kocht ze oude bloempotten op, die ze vervolgens beschilderde

Nadere informatie

Recreatieprogramma. Zaterdag 21 t/m vrijdag 27 augustus 2010. Hollywood VOORBEELD. Zo zou een programma in een 'groene' Week eruit kunnen zien.

Recreatieprogramma. Zaterdag 21 t/m vrijdag 27 augustus 2010. Hollywood VOORBEELD. Zo zou een programma in een 'groene' Week eruit kunnen zien. Recreatieprogramma Zaterdag 21 t/m vrijdag 27 augustus 2010 Hollywood Camping De Veerhoeve Veerweg 48 4471 NC Wolphaartsdijk tel. (0113) 581155 www.deveerhoeve.nl info@deveerhoeve.nl Theater Met Otto,

Nadere informatie

LOCATIE: YMCA MUZIEKCENTRUM, KEIZERSTRAAT 58 MEER INFO EN ONLINE AANMELDING WWW.YMCASCHEVENINGEN.NL KORTING TOT 100% MET OOIEVAARSPAS

LOCATIE: YMCA MUZIEKCENTRUM, KEIZERSTRAAT 58 MEER INFO EN ONLINE AANMELDING WWW.YMCASCHEVENINGEN.NL KORTING TOT 100% MET OOIEVAARSPAS MUZIEKORIËNTATIE GITAAR UKELELE BASGITAAR DRUMMEN TOETSEN ZANG SAXOFOON DWARSFLUIT BANDCOACHING DIVERSE KOREN SINGER SONGWRITER DANS & SHOWBIZZ SiR MUSICAL THEATERSCHOOL POPCLASS LIVE MUZIEK EVENEMENTEN

Nadere informatie

SHOW: The Feel Good Show of The Year. Artiesten: Blues Brothers. Naam: Sjuul Kroon. Klas 3GTA. Vak: CKV Opdracht: ckv verslag.

SHOW: The Feel Good Show of The Year. Artiesten: Blues Brothers. Naam: Sjuul Kroon. Klas 3GTA. Vak: CKV Opdracht: ckv verslag. SHOW: The Feel Good Show of The Year Artiesten: Blues Brothers Klas 3GTA 1. Welk concert heb je gekozen? The Feel Good Show van de Blues Brothers. 2. Waarom heb je juist dit concert gekozen? We kregen

Nadere informatie

Miguel Estima. Geniet van vrije tijd. sport en cultuur voor klanten

Miguel Estima. Geniet van vrije tijd. sport en cultuur voor klanten Miguel Estima Geniet van vrije tijd sport en cultuur voor klanten Een selectie uit de vrijetijdskalender september tot en met half oktober 2015 1 8165114_OCMW_vrijetijdskalender_SEPTEMBER.indd 1 7/08/15

Nadere informatie

5 lessen voor maar 5!!!

5 lessen voor maar 5!!! Aanbod naschoolse activiteiten Brede school Heemse 5 lessen voor maar 5!!! Toneelspelen Ontdek t! Lijkt het je leuk om op een podium te staan? Je in te leven in een ander? Een persoon of een typetje te

Nadere informatie

1. Lampenmakers - Het Zuidelijk Toneel & Parktheater - Toneel

1. Lampenmakers - Het Zuidelijk Toneel & Parktheater - Toneel 1. Lampenmakers - Het Zuidelijk Toneel & Parktheater - Toneel Speciaal voor het afscheid van de oud president-directeur van Philips organiseren de naaste medewerkers een groots feest. Echter, achter de

Nadere informatie

Koninklijke Bibliotheek van België EDUCATIEVE DIENST

Koninklijke Bibliotheek van België EDUCATIEVE DIENST Koninklijke Bibliotheek van België EDUCATIEVE DIENST INTRO No furniture so charming as books, verkondigde de Engelse schrijver Sydney Smith twee eeuwen geleden. Boeken hebben we in de Koninklijke Bibliotheek

Nadere informatie

Activiteiten bij De Helderse Vallei - augustus 2015

Activiteiten bij De Helderse Vallei - augustus 2015 zaterdag 1 augustus: Watergeheimen zaterdag 1 augustus: Met de kippen op stok! 16.30 uur Elke middag brengen onze dierverzorgers de dieren naar hun stallen, stokken en hokken. Normaal gesproken gebeurt

Nadere informatie

KUNSTKALENDER Obs de Triangel Schooljaar

KUNSTKALENDER Obs de Triangel Schooljaar KUNSTKALENDER Obs de Triangel Schooljaar 2013-2014 Vrolijke opening van het jaar van de podiumkunsten door Alexander Bauwens de poppenspeler van Weesp. Prachtige voorstelling door tejater2! Niet gisteren,

Nadere informatie

Lesmap bij de voorstelling

Lesmap bij de voorstelling Lesmap bij de voorstelling Vòòr de voorstelling Voorbereiding op het theaterbezoek Afhankelijk van de leeftijd van de kinderen en hun achtergrond, kan het nuttig zijn om het theaterbezoek met hen voor

Nadere informatie

BELEEF DE HERFST OP DE VELUWE

BELEEF DE HERFST OP DE VELUWE PROMOTIEPAKKET BELEEF DE HERFST OP DE VELUWE WILDDAGEN VIERHOUTEN ROOTS IN DE WOODS ZINDERING BELEEFWEEKEND STÖRRIG 1 Hiernaast vind je een inspirerende tekst over de Herfstactiviteiten op de Veluwe. Deze

Nadere informatie

1. Kleuters en muziek

1. Kleuters en muziek Brede School Activiteitenaanbod (BSA) september-oktober 2013 ICBS Het Koraal & BSO Het Koraal 1. Kleuters en muziek...1 2. Mozaïeken...2 3. Tekenen en schilderen...3 4. Meidenboutique...4 5. De koude keuken...5

Nadere informatie

Blijf van elkaar af!!

Blijf van elkaar af!! Jaargang 1 nummer 28 27-3- 2015 Kind op maandag. Week 14. In de week voor Pasen maken we kennis met Maria van Magdala. Toen zij Jezus de eerste keer zag, ging het niet goed met haar. Ze was bezeten door

Nadere informatie

KUNSTLES. 2014 Suzan Overmeer Jazz4kids

KUNSTLES. 2014 Suzan Overmeer Jazz4kids KUNSTLES 2014 Suzan Overmeer Jazz4kids ELLA, EEN SWINGEND SPROOKJE Binnenkort gaat jullie klas naar Ella, een swingend sprookje, van Jazz4kids. Het verhaal van Ella lijkt op het sprookje van het lelijke

Nadere informatie

Recreatieprogramma. Zomerweek Juli tot en met 04 Augustus

Recreatieprogramma. Zomerweek Juli tot en met 04 Augustus Recreatieprogramma Zomerweek 31 29 Juli tot en met 04 Augustus WELKOM ALLEMAAL! Het wordt een super leuke vakantie want, wij organiseren allemaal leuke activiteiten voor jong en oud! Voor alle activiteiten

Nadere informatie

BEZOEK CULTURELE ACTIVITEITEN

BEZOEK CULTURELE ACTIVITEITEN Cultureel aanbod studenten en jongeren, 2015 Delft is een echte studentenstad en heeft een enorm potentieel aan studenten. Tegelijkertijd zal Delft zich moeten inspannen om een interessante studentenstad

Nadere informatie

Theater. De theaterworkshop is eenmalig mogelijk, maar ook in meerdere sessies waarbij de laatste keer het optreedmoment zal zijn.

Theater. De theaterworkshop is eenmalig mogelijk, maar ook in meerdere sessies waarbij de laatste keer het optreedmoment zal zijn. Inleiding In deze brochure vind je ons aanbod van creatieve workshops. Een workshop is leuk, leerzaam, en een mogelijkheid om anderen beter te leren kennen. We hebben verschillende mogelijkheden voor scholen,

Nadere informatie

Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten. Reserveer via je MA, je arbeidsbegeleider of je klantbegeleider van de dienst Vrije Tijd

Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten. Reserveer via je MA, je arbeidsbegeleider of je klantbegeleider van de dienst Vrije Tijd Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten Reserveer via je MA, je arbeidsbegeleider of je klantbegeleider van de dienst Vrije Tijd Deze kalender en meer kan je terug vinden op de website van het OCMW: http://www.ocmw.antwerpen.be

Nadere informatie

mediamededeling donderdag 9 juli 2015 mediacontact: Alain Mazijn alain@plusproducties.be +32 495 10 4000 fotowerk KULTFUNK

mediamededeling donderdag 9 juli 2015 mediacontact: Alain Mazijn alain@plusproducties.be +32 495 10 4000 fotowerk KULTFUNK mediamededeling donderdag 9 juli 2015 mediacontact: Alain Mazijn alain@plusproducties.be +32 495 10 4000 fotowerk KULTFUNK de KleinKunstRockband staat als een huis. Het mooiste Nederlandstalig muzikaal

Nadere informatie

JE CULTURELE ZELFPORTRET

JE CULTURELE ZELFPORTRET JE CULTURELE ZELFPORTRET Dit is het culturele zelfportret van Vul alles in hele antwoordzinnen in. Gebruik een ander lettertype of een andere kleur voor de antwoorden. Plak hier je pasfoto Film/tv 1 Ga

Nadere informatie

Bijzondere activiteiten

Bijzondere activiteiten Bijzondere activiteiten ZATERDAG 31 oktober 19.00 uur - 21.00 uur Halloween avond Een spannende discoavond, voor kinderen vanaf 8 jaar, vol met griezelige activiteiten! Durf jij het aan? 7,50 p.p. inclusief

Nadere informatie

Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten

Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten Reserveer via je MA, je arbeidsbegeleider of je klantbegeleider van de dienst Vrije Tijd Deze kalender en meer kan je terug vinden op de website van het OCMW: http://www.ocmw.antwerpen.be

Nadere informatie

Street-art in de. Kijkwijzer 1ste, 2de en 3de leerjaar

Street-art in de. Kijkwijzer 1ste, 2de en 3de leerjaar Street-art in de Paterskerk Kijkwijzer 1ste, 2de en 3de leerjaar Naam: Kom en ontdek het verhaal achter de kunstwerken! Welkom in de Paterskerk van Halle. De kerk is vandaag helemaal omgebouwd tot een

Nadere informatie

Geniet van vrije tijd. sport en cultuur voor klanten

Geniet van vrije tijd. sport en cultuur voor klanten Geniet van vrije tijd sport en cultuur voor klanten Een selectie uit de vrijetijdskalender April tot en met half mei 2016 1 11408494_OCMW_vrijetijdskalender_april_mei_V1.indd 1 31/03/16 10:33 Hoe werkt

Nadere informatie

De olifant die woord hield

De olifant die woord hield De olifant die woord hield Een voorstelling van verhalenverteller Peter Faber www.peterfaber.eu Inleiding Aan het eind van haar leven las Annie MG Schmidt al haar sprookjes nog eens door. Genadeloos streepte

Nadere informatie

Samenvatting leerlijn Cultureel Erfgoed Thema Utopie Kijk voor meer informatie op of neem contact op met uw cultuurcoach.

Samenvatting leerlijn Cultureel Erfgoed Thema Utopie Kijk voor meer informatie op   of neem contact op met uw cultuurcoach. Groep 1-2 Project: Dromen s nachts gaat dromen vanzelf, maar met een klein beetje moeite lukt het ook overdag! Je kunt naar het verleden reizen of naar de toekomst flitsen. Alles is mogelijk. In de eerste

Nadere informatie

A night to remember! Join us for a major celebration!

A night to remember! Join us for a major celebration! Zaterdag 27 & 2818 november 2015 2017 Ahoy Rotterdam Ahoy A night to remember! Night of the Proms, een meeslepende avond vol hits van internationale artiesten. Bijzondere combinaties en prachtige muzikale

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF April 2015

NIEUWSBRIEF April 2015 NIEUWSBRIEF April 2015 Zalig Pasen! nu en morgen en nog verder Lut Natens en zo langzaam waait het zand op in de wind ik kijk omhoog mijn ogen vullen zich met flarden kinderjaren het zand waait en waait

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Van de redactie

NIEUWSBRIEF. Van de redactie maart 2017 4e jaargang #3 Van de redactie Ook deze maand weer een keur aan activiteiten in en rond Het Anker en de St. Maarten. Los van de zondagse diensten is er nog zoveel meer te doen. Moge deze nieuwsbrief

Nadere informatie

Musicalweek. THEATER Met otto, elle of izzi! SPORT EN SPEL KNUTSELEN. Dit is een voorbeeld boekje van een GROEN recreatiewerk programma.

Musicalweek. THEATER Met otto, elle of izzi! SPORT EN SPEL KNUTSELEN. Dit is een voorbeeld boekje van een GROEN recreatiewerk programma. Met otto, elle of izzi!... Recreatiebospark De Reehorst Enzerinckweg 12 7251 KA Vorden tel (0575) 551582 www.dereehorst.nl info@dereehorst.nl SPORT EN SPEL Musicalweek Iedere dag (m.u.v. maandag) leuke

Nadere informatie

Vrijetijdskalender voor klanten (7 maart 2016)

Vrijetijdskalender voor klanten (7 maart 2016) Vrijetijdskalender voor klanten (7 maart 2016) Bestemd voor Wanneer Wat Waar Prijs Aantal beschikbaar Betaling 9/03/2016 14.15 uur Film: Inside Out filmhuis 1,50 euro 3 11/03/2016 21.15 uur Zaalvoetbal:

Nadere informatie

Vanaf 14 november 2014. top 10. www.kerststad.nl www.dieweihnachtsstadt.de

Vanaf 14 november 2014. top 10. www.kerststad.nl www.dieweihnachtsstadt.de Vanaf 14 november 2014 top 10 world christmas destinations www.kerststad.nl www.dieweihnachtsstadt.de kerststad valkenburg www.kerststad.nl route d amuse www.route-damuse.nl Een gezellige wandeling door

Nadere informatie

Programma 27, 28 & 29 maart

Programma 27, 28 & 29 maart Programma 27, 28 & 29 maart Tijdens dit weekend staat op Ecodorp Ppauw de bodem centraal. De bodem heeft hier jarenlang begraven gelegen en het wordt hoog tijd de bodem weer wat ruimte en lucht te gunnen.

Nadere informatie

Brussels Evenementen Programma

Brussels Evenementen Programma The Radisson Blu EU Hotel presenteerd 2010 Brussels Evenementen Programma Brussels, zo veel te zien, zo veel te doen! Brussel als hoofdstad van Europa, de kleinste wereldstad, is een metropool. De stad

Nadere informatie

Geniet van vrije tijd

Geniet van vrije tijd Geniet van vrije tijd sport en cultuur voor klanten Een selectie uit de vrijetijdskalender Half augustus tot september 2016 1 12381944_OCMW_vrijetijdskalender_aug_sep_brochure_A5.indd 1 Hoe werkt dit boekje?

Nadere informatie

Augustus/september 2014 : Nieuwsbrief van Galerie Alkmaar / EJ Vaandering

Augustus/september 2014 : Nieuwsbrief van Galerie Alkmaar / EJ Vaandering Augustus/september 2014 : Nieuwsbrief van Galerie Alkmaar / EJ Vaandering Beste vrienden, klanten en bezoekers van onze Galerie en volgers van mijn werk. Hierbij stuur ik u een nieuwe nieuwsbrief met een

Nadere informatie

Geniet van vrije tijd. sport en cultuur voor klanten

Geniet van vrije tijd. sport en cultuur voor klanten Geniet van vrije tijd sport en cultuur voor klanten Een selectie uit de vrijetijdskalender Januari tot en met half februari 2016 1 8165114_OCMW_vrijetijdskalender_JAN_feb.indd 1 10/12/15 15:58 Hoe werkt

Nadere informatie