Aan alle inwoners een voorspoedig nieuwjaar!

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Aan alle inwoners een voorspoedig nieuwjaar!"

Transcriptie

1 GEMEENTELIJK INFORMATIEMAGAZINE Maandelijkse uitgave/31 e jaargang Januari 2013 nummer 1 Aan alle inwoners een voorspoedig nieuwjaar!

2 Nieuwjaarswens Algemeen nieuws Sociaal nieuws Milieu Cultuur Sport & recreatie Uitagenda Sluiting gemeentelijke diensten Alle gemeentelijke diensten zijn gesloten op dinsdag 1 januari Tijdens de tweede week van de kerstvakantie is alleen kinderopvang Bolleboos geopend van woensdag 2 januari tot en met vrijdag 4 januari 2013 van 7.00 tot uur. De infokrant is een uitgave van het gemeentebestuur Nevele en wordt tienmaal per jaar gratis verspreid met een oplage van exemplaren. Redactie en vormgeving Informatiedienst, Cyriel Buyssestraat 1517, 9850 Nevele, tel , info@nevele.be Verantwoordelijke uitgever Burgemeester Johan Cornelis, Nevelestraat 36, 9850 Nevele, tel Druk Drukkerij Sintjoris, Eekhoutdriesstraat 67, 9041 Gent, tel , fax Foto Markt Nevele, dec Foto gemeentebestuur en bewerkt door Kim Rosselle. Nieuwjaarswens Beste inwoners Een jaar is alweer voorbij. Het is een gezegde, hoe ouder je wordt, hoe vlugger de tijd voorbij gaat! Het is ook wel zo! Een reden te meer om te proberen elke dag te genieten van het leven. Niet door te denken dat regels er zijn om niet nageleefd te worden. Niet door te denken dat alleen grootse dingen geluk brengen! Niet door een eigen voordeel of belang na te streven maar, door te beseffen welke bevoorrechte aardbewoners wij zijn! Door als individu een steentje bij te dragen aan een leefbare samenleving. Het voorbije jaar bracht voor elk van ons elementen die tot het leven behoren, vreugde en verdriet. Het voorbije jaar liet ons leven in een maatschappij die verandert en zal blijven veranderen. Meer dan ooit zal het belangrijk zijn dat wij samenwerken met respect voor elkaar, dat wij regels respecteren en het geluk in kleine dingen vinden. De problemen in Europa en in de wereld worden groter en complexer. Dit brengt met zich mee dat het leven in de maatschappij er niet eenvoudiger op wordt. Het ziet er naar uit dat wij met zijn allen een stapje terug zullen moeten zetten. De huidige manier van leven, de huidige welvaart komt onder druk te staan en in het belang van de toekomst mogen de ogen hiervoor niet gesloten worden. Hiermee goed omgaan is een zaak van ons allen. Het voorbije jaar was ook omwille van de verkiezingen een belangrijk jaar. Een nieuwe bestuursploeg staat klaar om onze gemeente te besturen. Ik heb er alle vertrouwen in dat deze ploeg het goed zal doen. Het gaat niet over het ego, niet om het eigen belang, maar om het welzijn van onze gemeente, van u, inwoners. Als wij aan jullie vragen om samen aan het welzijn van onze samenleving te werken moeten wij het voorbeeld geven. Dat is ook ons engagement! Ik wens jullie niet alleen als burgemeester, maar evenzeer als burgervader een gelukkig en vooral, gezond Nieuwjaar! Johan Cornelis burgemeester Het gemeentebestuur en het gemeentepersoneel wensen op hun beurt alle inwoners een prettig eindejaar en een voorspoedig nieuwjaar!

3 Algemeen nieuws 3 Alle inwoners welkom op nieuwjaarsreceptie 6 januari 2013 Sinds 2011 organiseert het gemeentebestuur in samenwerking met het feestcomité van dienst een gratis openlucht nieuwjaarsreceptie voor alle inwoners. Het evenement had de eerste maal plaats in Poesele, vorig jaar in Merendree en nu in Vosselare op de parking van de gemeentezaal op zondag 6 januari 2013 van tot uur. Bij slecht weer klinken we in de gemeentezaal, Vosselaredorp 51. Het gemeentebestuur en het feestcomité van Vosselare nodigen u dan ook allen uit om het nieuwe jaar in te zetten met een drankje en een hapje. 65+kaarten blijven langer geldig Reis op oudejaarsavond zorgeloos en veilig mee met de feestbussen en trams van De Lijn. In Oost Vlaanderen reist u zelfs gratis mee dankzij het provinciebestuur. Elke 65plusser in Vlaanderen heeft recht op een gratis vervoerbewijs van De Lijn. De 65+kaarten die normaal gezien eind dit jaar allemaal vervangen zouden zijn, worden pas in de loop van volgend jaar vernieuwd. De huidige kaarten blijven geldig. De Lijn werkt aan de invoering van de MOBIBkaart, een slimme kaart die reizen in de toekomst makkelijker zal maken. De eerste grote groep die deze nieuwe kaart zal krijgen zijn de 65plussers. Omdat de leverancier, waarmee De Lijn samenwerkt voor dit project, vertraging heeft opgelopen, zal het onmogelijk zijn om nog dit jaar alle kaarten te vervangen. Het streefdoel is om de vervanging van de 65+kaarten volgend jaar af te ronden. 65plussers mogen hun huidige kaart blijven gebruiken tot op het moment dat De Lijn hen via een persoonlijke brief vraagt om hun nieuwe MOBIBkaart aan te vragen. Nevele wordt bediend door de feestbus F12 Gent Zuid Gent Brugsepoort Drongen SintMartens Leerne Nevele In Gent zijn er diverse grote party s die vlot bereikbaar zijn vanaf Gent Zuid, het knooppunt van alle feestbussen. Vlakbij de Zuid, in de Vooruit, is er Hindu Nights en Poplife. Alle dienstregelingen, haltelijsten en een overzicht welke grote party s bereikbaar zijn met de feestlijnen vindt u terug in de online folder op Gratis folders vindt u in het gemeentehuis.

4 4 Nieuwe vrachtwagen Het gemeentebestuur kocht bij MAN OostVlaanderen nv een nieuwe vrachtwagen met hydraulische laadkraan en driezijde kipper aan voor een bedrag van ,58 euro (inclusief btw). Onthaalavond voor de nieuwe inwoners Het gemeentebestuur organiseert voor de nieuwe inwoners jaarlijks op de eerste vrijdagavond van februari een onthaalavond in zaal De Klaproos in de bibliotheek. Bedoeling is dat de nieuwkomers nader kennismaken met de gemeente, de mandatarissen en het gemeentepersoneel. De eerstvolgende onthaalavond heeft plaats op vrijdag 1 februari 2013 om uur en zal als volgt verlopen: toespraak door de burgemeester en de schepen van communicatie; projectie van een promotiefilm over de gemeente Nevele gemaakt door Peter De Kemel; een receptie met streekproducten en bieren. Elk aanwezig gezin ontvangt een geschenkpakket. Rond 15 januari 2013 zullen alle nieuwe inwoners ingeschreven in Nevele tussen 1 januari en 31 december 2012 een persoonlijke uitnodiging voor de onthaalavond in hun brievenbus vinden. Noteer alvast de datum in uw agenda! Zittribune vernieuwd De zittribune in zaal De Klaproos werd vernieuwd. Ze dateerde al van 1999 en was versleten. De tribune werd aangekocht bij de firma Cornet Seating Systems bvba (Opglabbeek) voor de prijs van ,30 euro (btw inbegrepen). De 122 zetels hebben een rode stoffen bekleding. Ze werden op 19 en 20 november 2012 geplaatst. Het zitcomfort werd hierdoor flink verbeterd! Nieuwe portaalsite Vlaanderen stopt met roken Nieuw in Nevele Acupunctuur, Gert De Baets, Bloemistenstraat 27, 9850 Merendree, alleen na afspraak, tel Madrivi vzw, massagedrive en vibratie, André Vlaeminck, Hansbekestraat 21, 9850 Merendree, tel , info@madrivi.com, Een madrivi is een massagetoestel voor een betere doorbloeding van de onderste ledematen. Tentenfeestmateriaalspringkasteel, Davy De Boever, Bredeweg 36, 9850 Poesele, tel , Huisartsenpraktijk Te Lande, Dr. Coigné Daphné en Dr. Veeckman Evelien, Moorstraat 19, 9850 Landegem, tel , voor de spreekuren zie afspraken via Wilt u graag stoppen met roken, maar u weet niet wat de mogelijkheden zijn? Welk aanbod van rookstopbegeleiding bestaat al in Nevele? Het antwoord op deze en nog veel meer vragen vindt u op Deze portaalsite is een initiatief van het Vlaams Instituut voor Gezondheidspromotie en Ziektepreventie (VIGeZ) en de Vlaamse Logo s, met steun van de Vlaamse overheid en richt zich zowel tot de rokers zelf als tot de professionelen (huisartsen, tandartsen, enz. ) die rokers begeleiden bij een rookstoppoging. Jongeren: een belangrijke aandachtsgroep Omdat het belangrijk is om jongeren te bereiken, biedt de website ook specifiek voor hen nuttige informatie. Zo kunnen jongeren er terecht met al hun vragen over roken, hun eigen verhalen delen en tips vinden om van die sigaret af te raken. Op de site staan ook tests, filmpjes en een plan om te stoppen met roken.

5 Sociaal nieuws 5 Graaf Van Hoornestraat Nevele fax Hoewel al heel wat mensen beroep doen op een van de diensten van het OCMW, blijkt een pak Nevelaars zich niet bewust van alle diensten die hun OCMW aanbiedt. Hieronder vindt u daarom een beknopt overzicht van de belangrijkste diensten en contactgegevens. Neem ook zeker een kijkje op Administratie tel Openingsuren (mavrij): uur en uur Woonzorgcentrum Ter Leenen tel Openingsuren: Onthaal: uur (mavrij) Cafetaria: uur (mazo) Diensten aan huis Dienst warme maaltijden Klusjesdienst Poetsdienst Minder Mobielen Centrale Goeiemorgentelefoon Vlaamse zorgverzekering tel Sociale Dienst Premies en toelagen senioren en pensioenen lokaal sociaal beleid budgetbeheer en begeleiding financiële hulp... tel tel Openingsuren: uur (mavrij). In de namiddag alleen na afspraak Sociaal Huis Infoloket Opvoedingspunt Budgetmeter Juridisch advies Dienst opvanggezinnen tel Openingsuren: mado: uur vrij: uur

6 6Milieu Gewijzigde inzameling groenafval Groenafval dat in het containerpark mag worden aangebracht, bestaat uit grasmaaisel, haagscheerlingen, bladeren, resten van bloemen en planten, boomstronken en boomwortels. Haal een gratis naaldbox in containerpark Wie regelmatig gebruik maakt van een injectienaald of een bloedlancet dient het volgende te weten bij het wegwerpen ervan: de gebruikte injectienaalden mogen niet in de restafvalzak of in de PMDzak; de naalden horen thuis in een naaldbox die verkocht wordt bij de apotheek of bij de medische speciaalzaak voor de prijs van 3,77 euro; een volle naaldbox dient naar het containerpark te worden gebracht. Daar verdwijnt hij bij het KGAafval. De naaldbox is dus slechts eenmaal te gebruiken. Om de veilige inzameling van gebruikte injectienaalden of bloedlancetten te promoten, stelt het gemeentebestuur in samenwerking met IVM, de Intergemeentelijke opdrachthoudende Vereniging voor huisvuilverwerking Meetjesland, gedurende een proefperiode gratis naaldboxen ter beschikking. Inwoners die gebruikte naalden naar het containerpark brengen, krijgen er bij afgifte van hun eigen volle box een nieuwe gratis naaldbox (inhoud twee liter en één per inwoner). Om een vlottere doorstroming, vooral op het talud, in het containerpark de nieuwe groenafvallocatie te realiseren en om het lossen van groenafval voor de bezoekers te vergemakkelijken heeft het college van burgemeester en schepenen beslist om de inzameling van groenafval als volgt te wijzigen vanaf 1 januari 2013: het groenafval moet door de bezoekers worden gedeponeerd op de betonnen verharding achteraan het containerpark, binnen een bepaalde afgebakende zone; op regelmatige tijdstippen zal het groenafval op een hoop geduwd worden; de firma komt op vastgestelde dagen en/of op afroep het groenafval opladen en vervoert het naar de intercommunale groencompostering in Eeklo. Let op! Voor het aanbrengen van snoeihout verandert er voorlopig niets. Dit moet nog altijd afzonderlijk gestapeld worden op de hiervoor voorziene zone op de betonnen verharding. Glasbak en textielcontainer in Poesele verhuisden De glasbak en de textielcontainer die zich achter de kerk in Poesele bevonden, verhuisden naar de Paepestraat, naast de voetbalkantine van FC Poesele. Milieudienst, tel

7 Ophaalkalender 2013 Subsidies 7 Actie Vergroot de Hoop 2012 Het gemeentebestuur nam de voorbije jaren deel aan de actie Vergroot de Hoop ten voordele van Kom op tegen Kanker. De actie zamelt taxussnoeisel in dat de grondstof levert voor kankermedicatie. In 2012 liep Vergroot de Hoop van 15 juni tot en met 31 augustus Ze werd lokaal georganiseerd door IVM, de Intergemeentelijke opdrachthoudende Vereniging voor huisvuilverwerking Meetjesland in samenwerking met de firma Vanhulle B&C uit Maldegem en bracht de aardige som van ,52 euro op. Nevele vergrootte de hoop met 1 698,5 euro door het inzamelen van 33,97 m³ zuiver taxussnoeisel. Wij danken onze inwoners die hun taxussnoeisel naar het containerpark brachten en ook onze parkwachters die ervoor zorgden dat zuiver taxussnoeisel werd ingezameld. Zo kon het aangeleverde snoeisel maximaal gebruikt worden als grondstof voor kankermedicijnen. Niet alleen Nevele scoorde goed, ook de negen andere gemeenten van onze intercommunale. De totale opbrengst werd verdeeld over drie goede doelen: het Kinderkankerfonds; Kom op tegen Kanker; Olivia Hendrickx Research Fund. Rond de jaarwisseling vindt u traditiegetrouw de ophaalkalender van afvalstoffen in uw brievenbus. Deze verschijnt sinds vorig jaar niet meer afzonderlijk Let op! maar als een IVMMagazine. Gooi dus het IVMMagazine van december 2012 niet weg, maar bewaar het zorgvuldig! De ophaalkalender telt twaalf pagina s met op elke pagina de kalendergegevens van één maand gekoppeld aan de juiste ophaalrondes (donderdag en vrijdag). Verder vindt u er informatie over de verschillende afvalfracties en handige tips om afval zoveel mogelijk te voorkomen, opnieuw te gebruiken of te sorteren. De kalender online raadplegen kan op en op nevele.be/ophaalkalender Een extra exemplaar krijgt u bij de Milieudienst en de Informatiedienst in het gemeentehuis. V.u. IVMMagazine: Arsène Martens, voorzitter I.V.M. o.v., SintLaureinsesteenweg Eeklo Layout kalender: Artoos / Grafische vormgeving magazine: Nelson Inspires/ Zetterij.be (Eeklo) Gedrukt door Drukkerij Artoos / Contacteer de I.V.M. op of via ivm@ivmmilieubeheer.be Ophaalkalender 2013 Nevele ivmmagazine INTEGRAAL VERANTWOORD MILIEUBEHEER DRIEMAANDELIJKSE UITGAVE NR. 4/2012 DECEMBER 2012 EEN UITGAVE VAN DE INTERGEMEENTELIJKE OPDRACHTHOUDENDE VERENIGING VOOR HUISVUILVERWERKING MEETJESLAND. VERSCHIJNT IN AALTER, ASSENEDE, DEINZE, DE PINTE, EEKLO, EVERGEM, GAVERE, KAPRIJKE, KNESSELARE, LOVENDEGEM, MALDEGEM, MERELBEKE, NAZARETH, NEVELE, SINTLAUREINS, SINTMARTENSLATEM, WAARSCHOOT, ZOMERGEM EN ZULTE Dit IVMMagazine bevat uw ophaalkalender 2013! HV Hou dit magazine goed bij! K P&K D PMD PMD lin Hoogrendementsbeglazing Het gemeentebestuur wil gezinnen stimuleren om minder energie te verbruiken. Daarom ondersteunt het het plaatsen van hoogrendementsbeglazing bij bestaande woningen en/of appartementen. Het geeft een subsidie van 5 euro per m 2 bovenop de subsidie van het netbedrijf Eandis. Geïnteresseerd? Vul het aanvraagformulier in en bezorg het met de vereiste bijlagen aan Eandis, REGafdeling, Postbus 50, 9700 Oudenaarde, tel , fax , reg@eandis.be Het aanvraagformulier vindt u terug op of vraagt u aan via tel of verkrijgt u bij de gemeentelijke Milieudienst. Zonneboiler Het gemeentebestuur geeft verder een subsidie voor een zonneboiler geplaatst in woningen. Een zonneboiler benut de warmte uit het zonlicht om sanitair water op te warmen. Voor een zonneboiler, waarvan de kostprijs inclusief plaatsing en btw hoger is dan euro, bedraagt de subsidie 10 % op de kostprijs (inclusief plaatsing en btw) met een maximum van 500 euro per adres. Ook Eandis voorziet een premie voor het plaatsen van een zonneboiler. Zie hiervoor Milieudienst, Cyriel Buyssestraat 1517, 9800 Nevele, tel , milieudienst@nevele.be & natuur/ milieu/milieusubsidies

8 8Cultuur Bib Nevele stript! Niet de Sint of de Kerstman hebben voor het mooiste eindejaarsgeschenk voor uw gezin gezorgd, maar wel uw favoriete bib. Meer dan tweehonderd nieuwe strips zijn in onze collectie opgenomen. Bekende en populaire reeksen als De Rode Ridder, De Smurfen, De Kiekeboes, Lucky Luke, Suske en Wiske, Urbanus, Jommeke en FC De Kampioenen werden aangevuld met een pak nieuwe nummers. Daarnaast werden ook enkele nieuwe series aangekocht. Zo heeft de bib meteen alle nummers van de ongelooflijk grappige reeksen Kid Paddle en Game Over aangekocht. Een andere nieuwe serie die weldra tot de favorieten zal gaan behoren van uw kinderen (en stiekem ook van uzelf), is Albert en co., waarin de dolle avonturen verteld worden van een gezin dat wel erg veel weg heeft van onze koninklijke familie. Verder zijn ook Voetbalgek, Wielergek, Girlz en De Kleine Prins (gebaseerd op het beroemde werk van Antoine de SaintExupéry) gloednieuw in de bib. Strips zijn er voor alle leeftijden. De eerste lezertjes zullen enorm veel plezier beleven aan de avonturen van Mon en Tuur, Pol en Junior Suske en Wiske. Ook voor volwassenen is er een uitgebreid stripaanbod. Naast klassieke reeksen als Thorgal, Blacksad, XIII, het zinnenprikkelende Djinn en nog zoveel meer, heeft de bib ook de beste graphic novels in huis. Dit genre maakt de laatste jaren een steile opmars en wordt beschouwd als een hoogwaardige en gewaardeerde kunstvorm. Klassiekers uit dit genre zijn onder meer Maus, De Chninkel, V voor Vendetta, Watchmen, Persepolis, Loopgravenoorlog, Vlaanderen kent met onder meer Marvano (De eeuwige oorlog), Brecht Evens (Ergens waar je niet wil zijn, De liefhebbers), Judith Vanistendael (het tweeluik De maagd en de neger) enkele ijzersterke vertegenwoordigers van het genre. Voor een volledig overzicht van onze collectie kunt u terecht op en uiteraard in de bib van Nevele zelf. De digitale bibliotheek Het regent pijpestelen en uw bibliotheekmaterialen moeten dringend verlengd worden? Geen probleem, vanaf heden kunt u terecht op onze vernieuwde bibliotheekpagina s op Hier vindt u een antwoord op al uw vragen, zoals hoe u uw materialen online kunt verlengen en reserveren. Dankzij MijnOvinob kunt u namelijk lekker van thuis uit uw boeken verlengen en er zo voor zorgen dat u geen vervelende boetes krijgt. Hoe dit allemaal werkt wordt u mooi uitgelegd op onze vernieuwde pagina s. Vraagt u zich soms af welke nieuwigheden er in de bibliotheek te rapen vallen? Dankzij onze aanwinstenpagina kunt u telkens het meest recente aanbod doorbladeren! Kunst tegen kanker In september 2012 werd het officiële startschot gegeven van de actie Kunst tegen kanker. Deze doet een oproep aan alle beeldende kunstenaars in Vlaanderen (schilders, beeldende kunstenaars, fotografen) om een werk te schenken voor het goede doel. Het werk wordt volgend jaar geveild. De opbrengsten gaan integraal naar Kom op tegen Kanker. Het volstaat een mail te zenden naar inge.faes@kunsttegenkanker.be Vanaf dan krijgt u de informatie toegezonden. De werken dienen te worden ingeleverd voor 15 maart Op 25 en 26 mei 2013 zullen alle werken worden geveild. Deelnemers worden vermeld op

9 Sport & recreatie 9 Lessenreeksen Sportdienst BBB De deelnemers aan deze lessenreeks verbeteren hun algemene conditie en trainen specifiek hun buik, benen en billen. Door de opzwepende muziek en het groepsgevoel is deze lessenreeks ideaal om aan die goede voornemens te werken! Nieuw is dat er vanaf deze lessenreeks drie sessies voorzien worden: sessie 1 van tot uur, sessie 2 van tot uur en sessie 3 van tot uur. Waar? Benedenzaal gemeentelijke sporthal, Stationsstraat 19 in Landegem. Wanneer? Telkens op maandag: 28 januari 2013; 4, 18 en 25 februari 2013; 4, 11,18 en 25 maart 2013; 15 en 22 april 2013; Kostprijs? 25 euro voor tien lessen. Sportacademie Deze lessenreeks heeft als doel om kinderen uit het tweede, derde en vierde leerjaar kennis te laten maken met verschillende sporten en bewegingsvormen. Waar? Turnzaal gemeenteschool Nevele, Vaart Links 23 in Nevele. Wanneer? Telkens op vrijdag van tot uur: 1, 8 en 22 februari 2013; 1, 15, 22 en 29 maart 2013; 19 en 26 april 2013; 3 mei Kostprijs? 20 euro voor tien lessen. Seniorengym De Sportdienst verliest ook de 50+ ers uit onze gemeente niet uit het oog. Voor deze doelgroep is het net erg belangrijk om in beweging te blijven en zo spieren en gewrichten in conditie te houden. Variatie, aandacht voor de mogelijkheden van elke deelnemer en plezier zijn de kernwoorden voor deze lessenreeks! Waar? Ontspanningscentrum Oostbroek, Vaart Rechts 14 in Nevele. Wanneer? Telkens op vrijdag van tot uur: 1, 8 en 22 februari 2013; 1, 15, 22 en 29 maart 2013; 19 en 26 april 2013; 3 mei Kostprijs? 15 euro voor tien lessen. Inschrijven voor de lessen Inschrijven voor al deze lessenreeksen kan uiterlijk tot woensdag 16 januari Dat gebeurt bij voorkeur via het inschrijvingsformulier op be/sport, maar kan ook rechtstreeks bij de Sportdienst, tel , sportdienst@nevele.be door uw naam (of voor de lessenreeks Sportacademie: de naam van uw kind), adres, telefoonnummer, rijksregisternummer en adres mee te delen. Voor de inschrijving van de lessenreeks BBB dient u ook nog uw voorkeurssessie (1, 2 of 3) mee te delen. Na bevestiging van de inschrijving ontvangt u thuis een overschrijvingsformulier. Prijswijziging toeristische routes Toerisme OostVlaanderen wijzigt de prijzen van de toeristische routes vanaf 1 januari 2013: wandel, fiets, ruiter en themaroutes: 2 euro (en niet langer 1,25 euro; 1,80 euro of 3 euro); fietsnetwerken; 6 euro (wijzigt niet); autoroutes: 3 euro (in plaats van 2,50 euro). Voor Nevele zijn dat de volgende routes: Nevellandfietsroute, 48 km, bewegwijzerd, brochure 2 euro (i.p.v. 1,80 euro) Fietsnetwerkkaart Meetjesland, bewegwijzerd, brochure 6 euro (ongewijzigd) Oude Kalevallei wandelroute in Merendree (7 km) en Lovendegem (8 km), bewegwijzerd, brochure 2 euro (i.p.v. 1,80 euro) Slodderspook wandelroute, 9 km, bewegwijzerd, brochure 2 euro (i.p.v. 1,25 euro) Zelfstandigen kunnen desgewenst deze routes zelf verkopen. Vanaf een aankoop van minimum vijf exemplaren krijgen ze 33,33 % korting (portkosten niet inbegrepen). Bestellen kan bij Toerisme OostVlaanderen vzw, Sint Niklaasstraat 2, 9000 Gent, tel , fax , Informatiedienst, Cyriel Buyssestraat 1517, 9850 Nevele, tel , info@nevele.be, nevele.be/toerisme

10 10 UiTagenda Verenigingen voeren best hun activiteit die plaatsheeft in februari 2013 in in de Uitdatabank ( voor maandag 7 januari De activiteit komt dan automatisch in de volgende infokrant die verschijnt op donderdag 31 januari Door in te voeren in de UiTdatabank verschijnt uw activiteit niet alleen in deze infokrant, maar ook in diverse agenda s zoals de UiTagenda op de homepagina van de gemeentelijke website Zone 09, UiTinVlaanderen, uitinhetmeetjesland.be UiTagenda januari 2013 Woensdag 2 januari Bloedinzameling Rode Kruis Gemeentezaal, Hansbekedorp 35 tussen en uur Info: Katalin Bekaert, tel Donderdag 3 januari Eén uurtje netbal om de 14 dagen telkens op donderdag tot 30 juni 2013 Turnzaal gemeenteschool, Vaart Links 23, Nevele van tot uur Info: KVLV Nevele, tel Zaterdag 5 januari 8 ste nieuwjaarsreceptie voor alle inwoners van Hansbeke Gemeentezaal, Hansbekedorp 35 tussen en uur. Na uur kan er verder worden gefeest aan democratische prijzen Info: Feestcomité, tel Zondag 6 januari Nieuwjaarsreceptie voor alle inwoners van groot Nevele Parking gemeentezaal, Vosselaredorp 51 van tot uur. Info: Gemeentebestuur Nevele i.s.m. Feestcomité, tel Maandag 7 januari Start lessen Actief ontspannen reeks 2 voor dames Telkens op maandag en dat tot 11 maart 2013 Ontspanningscentrum Oostbroek, Vaart Rechts 14, Nevele van tot uur Info: Markant Landegem, tel Maandag 7 januari Start 2 de lessenreeks Dynamisch turnen Ontspanningscentrum Oostbroek, Vaart Rechts 14, Nevele om uur Info: Neos Nevele, tel Dinsdag 8 januari Bloedinzameling Rode Kruis Gemeenteschool, Vaart Links 23 tussen en uur Info: Johan Vlaeminck, tel Woensdagen 9 en 23 januari Kaarten en teerlingen Gemeentezaal, Hansbekedorp 35 om uur Info: Okra Hansbeke, Denisia Van Den Berge, tel Donderdag 10 januari Nieuwjaarsontmoeting met voorstelling van de meerdaagse reis Ontmoetingscentrum Ter Kale, Brouwerijstraat 4, Landegem om uur Info: Neos Nevele, tel Zaterdag 12 januari Intieme kleinkunst van eigen bodem met Lieven Tavernier en Bruno Deneckere Zaal Arscene, Reibroekstraat 37 a, Hansbeke om uur Inkom: 10 ( 7 studenten, werklozen, gepensioneerden) Info: vzw Arscene, tel , Maandag 14 januari Jaarvergadering, nieuwjaarsreceptie met Champagne melodieën, een muzikaal programma door Andries Mathys Gemeentezaal, Hansbekedorp 35 om uur Info: Vl@s, Senioren van Groot Nevele, Denisa en Robert, tel Dinsdag 15 januari Nieuwjaarsontmoeting Van puur water naar puur bier van hier: bierquiz Ontmoetingscentrum Ter Kale, Brouwerijstraat 4, Landegem om uur Info: Markant Landegem, tel , dianegillis@skynet.be Donderdag 17 januari Theatervoorstelling Frederik met Mathias Sercu en David Cantens

11 Zaal De Klaproos, Stationsstraat 20, Landegem om uur Inkom: 12 Info en kaarten: Cultuurraad, tel , Zondag 20 januari Nieuwjaarsbrunch sp.a Nevele Uitgebreid ontbijt met aansluitend soepjes, slaatjes, koude en warme gerechten en dessertbuffet Gemeentezaal Hansbeke, Hansbekedorp 35 vanaf uur Prijs: volw. 15, studenten 10, kind.12 j. 8 Info en inschrijven: sp.a Nevele, tel , sandesmedt@ skynet.be of tel Zondag 20 januari Toast Literair: Monika Van Paemel Een taalkundig ontbijt (brunch met bubbels) in aanwezigheid van schrijfster Monika Van Paemel B &B De Steenhove, Veldeken 41, Nevele, van 8.30 tot uur Prijs: 25 (leden DF 20) Info en inschrijven voor 16/1: Davidsfonds Landegem, tel , guy.lambrecht@telenet.be Gemeentezaal, Hansbekedorp 35 om uur Prijs: 16 j. 5, + 16 j. 7 Info en kaarten: Toneelvereniging Niet Versagen, tel , Zondag 27 januari Nieuwjaarsreceptie CD&V Gemeentezaal, Hansbekedorp 35 om uur Info: CD&V Nevele, tel Donderdag 31 januari Voordracht De stille kracht van thee door Ann Vansteenkiste Ontmoetingscentrum Ter Kale, Brouwerijstraat 4, Landegem om uur Inkom: 10 Info: Davidsfonds Landegem, tel , guy.lambrecht@telenet.be Terugblik kerstfeest voor zieken en personen met een handicap Het kerstfeest op zaterdag 8 december 2012 in de turnzaal van de gemeenteschool Nevele was opnieuw een succes! De ruim driehonderd aanwezigen smaakten met volle teugen het optreden van de muziekband The Hitmasters. Het gemeentebestuur dankt hierbij van harte de vele vrijwilligers die zich belangeloos inzetten om er een geslaagd kerstfeest van te maken. Noteer alvast zaterdag 7 december 2013 voor de zesde editie! Het kerstfeest was een organisatie van het gemeentebestuur in samenwerking met de adviesraad voor personen met een handicap, de Ziekenzorgkernen van groot Nevele en KVG Nevele. Maandag 21 januari Aerobics Low Impact Een nieuwe reeks van tien lessen telkens op maandag Lesgever Vincent De Ruyter Zaal Novy, Camille Van der Cruyssenstraat 1, Nevele van tot uur Info: KVLV Nevele, tel Dinsdag 22 januari Breiles Een reeks van vijf lessen telkens op dinsdag: breien van een lentetruitje t Vlietje, Camille Van der Cruyssenstraat 13, Nevele van tot uur Info: KVLV Nevele, tel Vrijdag 25 januari, zaterdag 26 januari, donderdag 31 januari, vrijdag 1 februari en zaterdag 2 februari Toneelvoorstelling Wanneer trouw je met mijn vrouw? een blijspel van J.BernardLuc en J.P. Conty in een regie van Marc Houtekier Foto s Mieke De Winter

12 12 Nieuw stratenplan Het gemeentebestuur geeft een nieuw stratenplan uit. U vindt het binnenkort in uw brievenbus! Op de voorkant bevindt zich het eigenlijke stratenplan met stratenindex en legende. U vindt er onder meer alle straten, gemeentegebouwen, kerken en sportterreinen terug. Toeristische informatie zoals bezienswaardigheden, evenementen, logiesadressen, fiets en wandelroutes geïllustreerd met fraaie foto s vindt u op de achterkant van het stratenplan. Het wordt gedrukt met een oplage van exemplaren op een schaal van 1/ Het stratenplan is een eigen realisatie van het gemeentebestuur waarbij de diensten Informatie, Stedenbouw en Planning de handen in elkaar sloegen. Voor de cartografie werd beroep gedaan op nv Aquaterra (Gent). Hierbij wensen wij de zelfstandige ondernemers te waarschuwen voor malafide firma s die soms dure advertenties ronselen in naam van het gemeentebestuur. Deze zou zogezegd Let op! een nieuwe infogids, infokrant, bedrijvengids of stratenplan uitgeven waarbij ze de publicatie financiert met advertenties van zelfstandigen. Het gemeentebestuur geeft al zijn publicaties uit in eigen beheer en doet zelden of nooit beroep op derden. Informatiedienst, Cyriel Buyssestraat 1517, 9850 Nevele, tel , info@nevele.be, Uw foto op de cover van de infokrant? Voor de cover van de maandelijkse infokrant is de redactie steeds op zoek naar mooie kleurenfoto s van het dagelijkse leven in de gemeente, van evenementen, mooie plekjes, inwoners,... Elke inwoner van Nevele kan een digitale kleurenfoto insturen. Uit de inzendingen zal de redactie elke maand een passende foto kiezen. Om in aanmerking te komen dienen de foto s aan volgende voorwaarden te voldoen: ze moeten een minimale resolutie hebben van 72 dpi; ze moeten minimaal A4 (210 x 297 mm) zijn of groter; de foto is liefst verticaal (staand) georiënteerd; de plaats waar en de datum waarop de foto genomen is, dienen te worden meegedeeld; personen op de foto dienen hun toestemming te geven om gepubliceerd te worden in de infokrant; de foto moet een neutraal karakter hebben. De naam van de inzender wordt desgewenst in de colofon vermeld. Als deze anoniem wil blijven dan dient hij/zij dat te melden. Informatiedienst, Cyriel Buyssestraat 1517, 9850 Nevele, tel , info@nevele.be Tot uw dienst Hebt u vragen over de gemeentelijke dienstverlening? Zoekt u het adres en de openingsuren van een gemeentelijke dienst? Wend u tot de Infobalie in het gemeentehuis, Cyriel Buyssestraat 1517, 9850 Nevele, tel , fax , info@nevele.be, Elke werkdag van 9.00 tot uur en bijkomend op dinsdagnamiddag van tot uur.

Beste inwoner, Alvast bedankt! Namens het gemeentebestuur, H. Verschave G. Liefooghe

Beste inwoner, Alvast bedankt! Namens het gemeentebestuur, H. Verschave G. Liefooghe Bevraging aan de inwoners van Alveringem Beste inwoner, Het meerjarenplan moet worden opgemaakt voor de periode 2014-2020. In zo n meerjarenplan staat wat het bestuur allemaal zou willen en moeten kunnen

Nadere informatie

Sportactiviteiten. voorjaar voor alle leeftijden

Sportactiviteiten. voorjaar voor alle leeftijden Sportactiviteiten voorjaar 2019 voor alle leeftijden -18 Kleutersport Omnisport -18 Laat jouw kleuter op een speelse manier kennismaken met allerlei sporten en spelen. De Wil je nieuwe sporten leren kennen?

Nadere informatie

Kerstsportkampen Vanaf 18 november om 08.00 uur kunt u hier inschrijven voor onze kerstsportkampen.

Kerstsportkampen Vanaf 18 november om 08.00 uur kunt u hier inschrijven voor onze kerstsportkampen. Kerstsportkampen Vanaf 18 november om 08.00 uur kunt u hier inschrijven voor onze kerstsportkampen. Herfstsportkampen Vanaf 14 september om 08.00 uur kunt u hier1 inschrijven voor onze herfstsportkampen.

Nadere informatie

Ook bedrijven moeten sorteren

Ook bedrijven moeten sorteren Ook bedrijven moeten sorteren Ook bedrijven moeten sorteren Als inwoners hebben we het sorteren van afval- en materiaalstromen al goed onder de knie. Zo was de I.V.M.-regio de eerste in Vlaanderen waar

Nadere informatie

Brochure bereikbaarheid. Regio Aalter

Brochure bereikbaarheid. Regio Aalter Brochure bereikbaarheid Regio Aalter juni 2015 Inhoud BEREIKBAARHEID VAN SCHOLEN IDEAAL REGIO AALTER... 3 1 ALGEMEEN... 3 1.1 Emmaüs Middenschool: St. Gerolflaan 20-9880 Aalter... 3 1.2 Emmaüs Bovenbouw:

Nadere informatie

SPORT ACTIEF. De hele week lang Voor alle leeftijden Voor iedereen toegankelijk Plezier gegarandeerd Houd je in beweging Verzorgt je conditie

SPORT ACTIEF. De hele week lang Voor alle leeftijden Voor iedereen toegankelijk Plezier gegarandeerd Houd je in beweging Verzorgt je conditie SPORT ACTIEF NAJAAR 2015 De hele week lang Voor alle leeftijden Voor iedereen toegankelijk Plezier gegarandeerd Houd je in beweging Verzorgt je conditie Sporten met Sport Actief onder begeleiding van bekwame

Nadere informatie

KureghemNet is een project van MAKS vzw. Computerles Programmaboekje sep dec 2014

KureghemNet is een project van MAKS vzw. Computerles Programmaboekje sep dec 2014 @ KureghemNet is een project van MAKS vzw Computerles Programmaboekje sep dec 2014 2 Iedereen mee met de PC Heb je nog nooit een computer gebruikt en wil je de basis leren? Zoek je werk of wil je beter

Nadere informatie

wekelijkse activiteiten en lessenreeksen

wekelijkse activiteiten en lessenreeksen 2016 wekelijkse activiteiten en lessenreeksen i.s.m. het lokaal dienstencentrum www.middelkerke.be/sportkaart Vragen over Sport@Middelkerke? Sport@Middelkerke geeft een overzicht van alle sportactiviteiten

Nadere informatie

30ste jaargang. nr 08. korte inhoud

30ste jaargang. nr 08. korte inhoud April 2014 30/08 30ste jaargang. nr 08 korte inhoud Wat voorbij is... Inbraakpreventie Wat komt... KWB in vuur en vlam... Let s barbecue... Samenaankoop stookolie... Workshop keramiek... Lommel zonder

Nadere informatie

pottendraaien januari - maart grabbelpas krokus sportkampen krokus

pottendraaien januari - maart grabbelpas krokus sportkampen krokus pottendraaien januari - maart grabbelpas krokus sportkampen krokus INITIATIELESSEN POTTENDRAAIEN Wil je leren pottendraaien met klei op een echte draaischijf? In 5 lessen maken we tasjes, schaaltjes of

Nadere informatie

Stratenplan Openingsuren Nieuwsbrief Meldingskaart AZ-gids FAQ. Verklein het lettertype Vergroot het lettertype Print Print naar pdf

Stratenplan Openingsuren Nieuwsbrief Meldingskaart AZ-gids FAQ. Verklein het lettertype Vergroot het lettertype Print Print naar pdf Stratenplan Openingsuren Nieuwsbrief Meldingskaart AZ-gids FAQ Verklein het lettertype Vergroot het lettertype Print Print naar pdf Typ hier uw zoekterm Typ hier uw zoekterm zoeken Wonen en leven Energieschaarste

Nadere informatie

SPORT ACTIEF. De hele week lang Voor alle leeftijden Voor iedereen toegankelijk Plezier gegarandeerd Houd je in beweging Verzorgt je conditie

SPORT ACTIEF. De hele week lang Voor alle leeftijden Voor iedereen toegankelijk Plezier gegarandeerd Houd je in beweging Verzorgt je conditie SPORT ACTIEF VOORJAAR 2015 De hele week lang Voor alle leeftijden Voor iedereen toegankelijk Plezier gegarandeerd Houd je in beweging Verzorgt je conditie Sporten met Sport Actief onder begeleiding van

Nadere informatie

Week 14-2015 INTERPAROCHIAAL NIEUWS. PALMZONDAG in onze parochies

Week 14-2015 INTERPAROCHIAAL NIEUWS. PALMZONDAG in onze parochies Week 14-2015 INTERPAROCHIAAL NIEUWS PALMZONDAG in onze parochies Laat ons als weleer de kinderen der Joden een zegeweg bereiden voor de Heer, en met palmen in de hand Hem tegemoet gaan. Laat ons juichen

Nadere informatie

Uitvliegerskrant. December 2014

Uitvliegerskrant. December 2014 De Uitvliegerskrant December 2014 Maandelijks tijdschrift - jaargang 15, nr. 10 Verschijnt niet in juli en augustus Verantwoordelijke uitgever: Kathleen Bevernage P708031 Afgiftekantoor: Ieper 1 Colofon

Nadere informatie

Brochure bereikbaarheid. Regio Aalter

Brochure bereikbaarheid. Regio Aalter Brochure bereikbaarheid Regio Aalter januari 2019 Inhoud BEREIKBAARHEID VAN SCHOLEN IDEAAL. REGIO AALTER... 3 1 ALGEMEEN... 3 1.1 Emmaüs Middenschool... 3 1.2 Emmaüs Bovenbouw... 3 1.3 Emmaüs Machelen

Nadere informatie

Ook bedrijven moeten sorteren

Ook bedrijven moeten sorteren Ook bedrijven moeten sorteren Ook bedrijven moeten sorteren Als inwoners hebben we het sorteren van afval- en materiaalstromen al goed onder de knie. Zo was de I.V.M.-regio de eerste in Vlaanderen waar

Nadere informatie

Activiteiten Kemados.

Activiteiten Kemados. Activiteiten Kemados. Zaterdag 23 januari: Jaarlijkse feestbanket + 90 jaar bestaat kemados Onze jaarlijkse viering ter ere van priester zaliger De L Elpée. We nodigen u daarvoor op zaterdag 23 januari

Nadere informatie

INTERGEMEENTELIJKE OPDRACHTHOUDENDE VERENIGING VOOR HUISVUILVERWERKING MEETJESLAND IVM O.V.

INTERGEMEENTELIJKE OPDRACHTHOUDENDE VERENIGING VOOR HUISVUILVERWERKING MEETJESLAND IVM O.V. INTERGEMEENTELIJKE OPDRACHTHOUDENDE VERENIGING VOOR HUISVUILVERWERKING MEETJESLAND IVM O.V. Vergadering directiecomité van dinsdag 6 december 2016 om 18.00 u. in de vergaderzaal van het administratief

Nadere informatie

Lokaal dienstencentrum De Symfonie

Lokaal dienstencentrum De Symfonie Lokaal dienstencentrum De Symfonie VZW Curando O.L.V. van 7 weeën Ruiselede Curando Zuid Gauwelstraat 24, 8551 Heestert Lokaal dienstencentrum De Symfonie Januari 2016 Tel: (056)64 44 01 Fax: (056)64 86

Nadere informatie

Het ganse jaar DIRECTE KASSAKORTINGEN met de MPC kortingskaart www.mpc.be

Het ganse jaar DIRECTE KASSAKORTINGEN met de MPC kortingskaart www.mpc.be Het ganse jaar DIRECTE KASSAKORTINGEN met de MPC kortingskaart www.mpc.be Nieuwsbrief 12 December 2011 indien de mail niet leesbaar is click hier Geachte leden, nieuwslezers of handelaars, met onze maandelijkse

Nadere informatie

De hele week lang Voor alle leeftijden Voor iedereen toegankelijk Plezier gegarandeerd Houd je in beweging Verzorgt je conditie

De hele week lang Voor alle leeftijden Voor iedereen toegankelijk Plezier gegarandeerd Houd je in beweging Verzorgt je conditie SPORT ACTIEF 4 ( NAJAAR 2014 (sept-dec) De hele week lang Voor alle leeftijden Voor iedereen toegankelijk Plezier gegarandeerd Houd je in beweging Verzorgt je conditie Sporten met sport actief onder begeleiding

Nadere informatie

Sportactiviteiten. najaar voor alle leeftijden

Sportactiviteiten. najaar voor alle leeftijden Sportactiviteiten najaar 2019 voor alle leeftijden -18 Kleutersport Omnisport -18 Laat jouw kleuter op een speelse manier kennismaken met allerlei sporten en spelen. De Wil je nieuwe sporten leren kennen?

Nadere informatie

OCMW Vilvoorde Activiteitenkalender LDC Far-West April-mei-juni 2015

OCMW Vilvoorde Activiteitenkalender LDC Far-West April-mei-juni 2015 OCMW Vilvoorde Activiteitenkalender LDC Far-West April-mei-juni 2015 Openingsuren De ontmoetingsruimte is elke weekdag open van 13.00u tot 17.00u. Gesloten op zaterdag, zondag en feestdagen Gezondheidsconsult

Nadere informatie

DATA VOLGENDE AKTIVITEITEN NOVEMBER/DECEMBER 2015: zondag 15 november: Gewestelijke sportnamiddag, Palaestra.

DATA VOLGENDE AKTIVITEITEN NOVEMBER/DECEMBER 2015: zondag 15 november: Gewestelijke sportnamiddag, Palaestra. LEDENBRIEF afdeling Petegem 7/2015 november/december 2015 Beste leden, Dit is de laatste ledenbrief voor 2015. Naast aankondigingen voor de laatste aktiviteiten van dit jaar, kunnen we u ook reeds een

Nadere informatie

GRABBELPAS & SPORTKAMPEN HERFSTVAKANTIE 2015

GRABBELPAS & SPORTKAMPEN HERFSTVAKANTIE 2015 GRABBELPAS & SPORTKAMPEN HERFSTVAKANTIE 2015 GRABBELPAS Hutselknutselstraat Grabbelpas kan je vergelijken met een uitgebreide menukaart. Met een grabbelpasje kan je kiezen uit verschillende gerechtjes:

Nadere informatie

Aanvraag van ondersteuning voor sport- en bewegingsactiviteiten in het kader van Buurt beweegt gezond

Aanvraag van ondersteuning voor sport- en bewegingsactiviteiten in het kader van Buurt beweegt gezond Sportdienst Bezoekadres Postadres Openingsuren - Bereikbaarheid Zuiderlaan 13 9000 Gent tel.: 09 266 80 00 fax: 09 266 80 10 sportdienst@stad.gent Botermarkt 1 9000 Gent Belangrijke informatie voor de

Nadere informatie

Infokrant Dienstencentrum De Varens

Infokrant Dienstencentrum De Varens 01/11/ 10 MA 01/12/ 10 WO schaken 02/11/ 10 DI 02/12/ 10 DO zoetedag 03/11/ 10 WO schaken 03/12/ 10 VR Trage vorming 04/11/ 10 DO pedicure 04/12/ 10 ZA 05/11/ 10 VR pannenkoeken 05/12/ 10 ZO 06/11/ 10

Nadere informatie

Woonzorg Activiteitenoverzicht November 2015

Woonzorg Activiteitenoverzicht November 2015 Woonzorg Activiteitenoverzicht November 2015 Hallo, Hier het nieuwe activiteitenoverzicht van november. U bent enkel ingeschreven voor een activiteit als u betaald hebt. Hieronder vindt u waar en hoe u

Nadere informatie

sport lessenreeksen in Brussel

sport lessenreeksen in Brussel G-sport 2013-2014 sport lessenreeksen in Brussel Voor kinderen en volwassenen met een handicap Dans, basketbal, netbal, zaalvoetbal en omnisport AANBOD VGC-SPORTDIENST dans Zit dansen je in het bloed?

Nadere informatie

tarieven voor de restafvalzakken vanaf 1 januari 2014

tarieven voor de restafvalzakken vanaf 1 januari 2014 GEMEENTELIJK INFORMATIEMAGAZINE Maandelijkse uitgave/32 e jaargang Januari 2014 nummer 1 www.nevele.be 8 Nieuwe tarieven voor de restafvalzakken vanaf 1 januari 2014 3 7 8 10 2 Algemeen nieuws Sport &

Nadere informatie

Dienstregeling stadsdiensten Gentse Feesten

Dienstregeling stadsdiensten Gentse Feesten Dienstregeling stadsdiensten Gentse Feesten Tijdens de Gentse Feesten, van vrijdag 15 juli (18 uur) tot en met zondag 24 juli 2016, wijkt de dienstregeling van heel wat stadsdiensten af van de normale

Nadere informatie

SPORTEL- BROCHURE. Sportaanbod voor ouderen

SPORTEL- BROCHURE. Sportaanbod voor ouderen SPORTEL- BROCHURE Sportaanbod voor ouderen 2014-2015 Beste sportelaar Deze sportfolder wordt je aangeboden door de gemeente Brecht en is samengesteld door de Brechtse dienstencentra, de sportdienst en

Nadere informatie

60 jaar. Januari 2011 27/05

60 jaar. Januari 2011 27/05 60 jaar Januari 2011 27/05 27 ste jaargang. nr 05 korte inhoud Wat voorbij is... KWB mini-voetbal... Opbouw kerststal... Samenaankoop stookolie... KWB kattenbos viert kerst Wat komt... KWB Nieuwjaarsduik...

Nadere informatie

Info Gezinsbond ASSENEDE. Grote kleurwedstrijd

Info Gezinsbond ASSENEDE. Grote kleurwedstrijd Info Gezinsbond ASSENEDE Grote kleurwedstrijd jaargang 36, nr. 2, april 2013 Beste Bondsvrienden, Gezocht! Eén van de services naar onze leden toe is de kinderoppasdienst. De kinderoppasdienst omvat eigenlijk

Nadere informatie

http://kampenhout.ticketgang.eu/

http://kampenhout.ticketgang.eu/ Beste ouders, De zomerperiode komt dichterbij. U bent waarschijnlijk volop aan het denken welke zinvolle invulling u kan aanbieden aan uw kinderen. Met deze brochure wil uw gemeente Kampenhout heel graag

Nadere informatie

Dienstregeling stadsdiensten eindejaarsperiode

Dienstregeling stadsdiensten eindejaarsperiode Dienstregeling stadsdiensten eindejaarsperiode 2016-2017 De meeste stadsdiensten zijn gesloten van zaterdag 24 december 2016 tot en met maandag 2 januari 2017. Tijdens de eindejaarsperiode 2016-2017 geldt

Nadere informatie

BELEVEN IN ZULTE. Zulte wandelt

BELEVEN IN ZULTE. Zulte wandelt Zulte wandelt Zulte Wandelt maandag 11 november 2013 start tussen 10.00 en 15.30 uur 1,50 euro; 1,10 euro voor Aktiva-leden Ontmoetingscentrum Olsene sportdienst@zulte.be BELEVEN IN ZULTE vrijetijdsgids:

Nadere informatie

Tal van nieuwe verkeersmaatregelen in onze gemeente

Tal van nieuwe verkeersmaatregelen in onze gemeente GEMEENTELIJK INFORMATIEMAGAZINE Maandelijkse uitgave/30 e jaargang Maart 2012 nummer 3 www.nevele.be 5 Tal van nieuwe verkeersmaatregelen in onze gemeente 2 6 7 9 10 12 14 Algemeen nieuws Sociaal nieuws

Nadere informatie

Buurtkrantje Elegast - Den Dam. buurtwerking in de Damwijk

Buurtkrantje Elegast - Den Dam. buurtwerking in de Damwijk Buurtkrantje Elegast - Den Dam buurtwerking in de Damwijk Editie juli 2013 1 Inhoud Voorwoord 3 Vrijwilligers 4 Kamp 6 Spektakeldagen 7 Damcomité 8 Vooruitblik 9 Fotopagina 10 Programma spelnamiddag 12

Nadere informatie

Save the date: nieuwjaarsreceptie Mechelen MeeMaken op 22 januari 2018

Save the date: nieuwjaarsreceptie Mechelen MeeMaken op 22 januari 2018 Om de informatiedoorstroom naar handel en horeca in de stad te verbeteren, verschijnt de nieuwsbrief Mechelen MeeMaken. Je ontvangt maandelijks informatie over evenementen, bereikbaarheid Het doel van

Nadere informatie

Brochure bereikbaarheid. Regio Aalter

Brochure bereikbaarheid. Regio Aalter Brochure bereikbaarheid Regio Aalter juni 2014 Inhoud BEREIKBAARHEID VAN SCHOLEN IDEAAL REGIO AALTER... 3 1 ALGEMEEN... 3 1.1 Emmaüs Middenschool: St. Gerolflaan 20-9880 Aalter... 3 1.2 Emmaüs Bovenbouw:

Nadere informatie

Vrijetijdskrant WVA. September k w a l i t i j d. Maandelijks tijdschrift - jaargang 17 nr. 7 - P Afgiftekantoor: Ieper 1

Vrijetijdskrant WVA. September k w a l i t i j d. Maandelijks tijdschrift - jaargang 17 nr. 7 - P Afgiftekantoor: Ieper 1 Vrijetijdskrant WVA September 2016 k w a l i t i j d Maandelijks tijdschrift - jaargang 17 nr. 7 - P708031 Afgiftekantoor: Ieper 1 Colofon De Vrijetijdskrant is een maandelijkse uitgave van Westhoek Vrijetijd

Nadere informatie

KNUFFELPAS Voor kinderen van 3 tot en met 5 jaar

KNUFFELPAS Voor kinderen van 3 tot en met 5 jaar KNUFFELPAS Voor kinderen van 3 tot en met 5 jaar Zomervakantie 2013 Een organisatie van gemeentebestuur Sint-Gillis-Waas TIJDELIJKE VERHUIS JEUGDDIENST Deze zomer verhuist de jeugddienst tijdelijk naar

Nadere informatie

ZOMERVAKANTIE 2015 ACTIVITEITEN JEUGD & SPORT

ZOMERVAKANTIE 2015 ACTIVITEITEN JEUGD & SPORT ZOMERVAKANTIE 2015 ACTIVITEITEN JEUGD & SPORT 1 Dries BOSMANS jeugddienst Dirk SMITS schepen van jeugd Ann SCHRIJVERS schepen van sport Gudrun NIJS sportdienst Wim GORISSEN jeugd- en sportdienst Zet je

Nadere informatie

Sportdienst i.s.m. het Lokaal dienstencentrum De Stille Meers. www.middelkerke.be/sportkaart

Sportdienst i.s.m. het Lokaal dienstencentrum De Stille Meers. www.middelkerke.be/sportkaart 2013 Sportdienst i.s.m. het Lokaal dienstencentrum De Stille Meers www.middelkerke.be/sportkaart de beurtenkaart geldig blijft tot deze opgebruikt is. elke deelnemer verzekerd is tegen lichamelijke ongevallen.

Nadere informatie

Overzicht en toelichting regioscreening Meetjesland, Leiestreek en Schelde

Overzicht en toelichting regioscreening Meetjesland, Leiestreek en Schelde Overzicht en toelichting regioscreening Meetjesland, Leiestreek en Schelde 1. Bevolkingscijfers Meetjesland, Leiestreek en Schelde 2. Sectorale werkgelegenheid Meetjesland, Leiestreek en Schelde 1.1 Evolutie

Nadere informatie

2016 (in waarde van 2016) 2016

2016 (in waarde van 2016) 2016 Opbrengst 1 % APB / inwoner Opbrengst 100 OV / inwoner 2016 (in waarde van 2016) 2016 Ronse 28,46 Kluisbergen 9,44 Zele 35,59 Lierde 12,39 Zelzate 36,36 Horebeke 13,04 Eeklo 37,68 Zwalm 13,07 Sint-Laureins

Nadere informatie

Omgevingsanalyse Lochristi

Omgevingsanalyse Lochristi PROVINCIE OOST-VLAANDEREN GEMEENTE LOCHRISTI Omgevingsanalyse Lochristi in het kader van het lokaal sociaal beleid 1 Inhoud KWANTITATIEVE OMGEVINGSANALYSE 1. Demografische indicatoren 1.1. Aantal inwoners

Nadere informatie

Laat weten wat je interesseert en maak kans op een I-pod touch 32GB

Laat weten wat je interesseert en maak kans op een I-pod touch 32GB Laat weten wat je interesseert en maak kans op een I-pod touch 32GB Hallo! De gemeente Bornem biedt informatie, cultuur en ontspanning voor iedereen. Om dat te kunnen blijven doen vinden we het belangrijk

Nadere informatie

Lokaal dienstencentrum. VZW Curando O.L.V. van 7 weeën Ruiselede Curando Zuid Gauwelstraat 24, 8551 Heestert. Lokaal dienstencentrum.

Lokaal dienstencentrum. VZW Curando O.L.V. van 7 weeën Ruiselede Curando Zuid Gauwelstraat 24, 8551 Heestert. Lokaal dienstencentrum. Lokaal dienstencentrum De Symfonie VZW Curando O.L.V. van 7 weeën Ruiselede Curando Zuid Gauwelstraat 24, 8551 Heestert Lokaal dienstencentrum De Symfonie Juni 2016 Tel: INHOUD VOORWOORD 3 IN DE KIJKER

Nadere informatie

Maandag 20 mei. Belangrijke mededelingen. Dinsdag 21 mei. Zondag 19 mei

Maandag 20 mei. Belangrijke mededelingen. Dinsdag 21 mei. Zondag 19 mei Baarr: De Baarr is de hele week gesloten! Gnorgl: Promo van de week: Grimbergen 1,5 euro Cocktail van de maand: Twisting Chiara Iedere dag 22u 23u: Jolig uurtje! Pintjes aan 1! Belangrijke mededelingen

Nadere informatie

Lokaal dienstencentrum. VZW Curando O.L.V. van 7 weeën Ruiselede Curando Zuid Gauwelstraat 24, 8551 Heestert. Lokaal dienstencentrum.

Lokaal dienstencentrum. VZW Curando O.L.V. van 7 weeën Ruiselede Curando Zuid Gauwelstraat 24, 8551 Heestert. Lokaal dienstencentrum. Lokaal dienstencentrum De Symfonie VZW Curando O.L.V. van 7 weeën Ruiselede Curando Zuid Gauwelstraat 24, 8551 Heestert Lokaal dienstencentrum De Symfonie Januari 2019 Tel: INHOUD VOORWOORD 3 WARME OPROEP

Nadere informatie

Handleiding: Hoe een activiteit inschrijven?

Handleiding: Hoe een activiteit inschrijven? Coördinatie Erfgoeddag p/a FARO. Vlaams steunpunt voor cultureel erfgoed vzw T +32 (0)2 213 10 60 F +32 (0)2 213 10 99 E info@erfgoeddag.be W www.erfgoeddag.be Handleiding: Hoe een activiteit inschrijven?

Nadere informatie

NIEUWSFLITS. De verbouwing op het nieuwe adres is nog in volle gang maar het beloofd helemaal geweldig te worden!

NIEUWSFLITS. De verbouwing op het nieuwe adres is nog in volle gang maar het beloofd helemaal geweldig te worden! NIEUWSFLITS Augustus 2015 Beste ouders/verzorgers en leden, Het is alweer augustus 2015, de zomervakantie vliegt voorbij. En wat is er een hoop gebeurd in de afgelopen weken. Wij hebben afscheid genomen

Nadere informatie

sportaanbod vgc-sporthal koekelberg

sportaanbod vgc-sporthal koekelberg Félix Vande Sandestraat 15 1081 Koekelberg sportaanbod vgc-sporthal koekelberg seizoen 14-15 inhoudsopgave 5 jeugd 11 volwassenen 16 17 18 50+ en personen met een beperking sportclubs in vgc-sporthal koekelberg

Nadere informatie

Wegwijs in het containerpark vanaf 1 februari 2012: uitneembare folder

Wegwijs in het containerpark vanaf 1 februari 2012: uitneembare folder GEMEENTELIJK INFORMATIEMAGAZINE Maandelijkse uitgave/30 e jaargang Januari 2012 nummer 1 www.nevele.be 7 Wegwijs in het containerpark vanaf 1 februari 2012: uitneembare folder 2 3 6 7 15 16 17 2 Nieuwjaarswens

Nadere informatie

reatief anwerven oont! a l Diversiteit loont! SERR-RESOC Meetjesland, Leiestreek en Schelde Juni 2011

reatief anwerven oont! a l Diversiteit loont! SERR-RESOC Meetjesland, Leiestreek en Schelde Juni 2011 a l c reatief anwerven oont! Diversiteit loont! SERR-RESOC Meetjesland, Leiestreek en Schelde Juni 2011 SERR RESOC Sociaal Economische Raad van de Regio Regionaal Economisch Sociaal Overleg Comité Regio

Nadere informatie

TAAK 1. Straatfeest. 1. Welke straatfeesten komen in aanmerking voor een financiële bijdrage van de gemeente?...

TAAK 1. Straatfeest. 1. Welke straatfeesten komen in aanmerking voor een financiële bijdrage van de gemeente?... TAAK 1 Straatfeest U woont in de gemeente Bertem in Vlaanderen. U wilt graag een straatfeest organiseren. U zoekt informatie in de folder van de gemeente over de organisatie van straatfeesten. Lees het

Nadere informatie

We stellen de resultaten graag aan u voor op een informatievergadering. U zult hiervoor worden uitgenodigd in de loop van het najaar van 2009.

We stellen de resultaten graag aan u voor op een informatievergadering. U zult hiervoor worden uitgenodigd in de loop van het najaar van 2009. Betreft: bevraging jonge gezinnen in Herent Mogen wij een beetje van uw tijd vragen voor deze vragenlijst? Deze enquête kunt u anoniem invullen. De vragenlijst bestaat uit drie delen: een eerste algemeen

Nadere informatie

LEDENBRIEF afdeling Petegem zesde ledenbrief november/december 2011

LEDENBRIEF afdeling Petegem zesde ledenbrief november/december 2011 LEDENBRIEF afdeling Petegem zesde ledenbrief november/december 2011 Beste bondsleden, Oktober was een heel drukke bondsmaand met veel activiteiten. Cijfers zeggen wel niets over de inhoud van de activiteiten,

Nadere informatie

Vrijwillige fusie Deinze - Nevele

Vrijwillige fusie Deinze - Nevele Vrijwillige fusie Deinze - Nevele Vlaanderen stimuleert fusies Vlaanderen 2055 VUB professor Jonathan Holslag steden van 50.000 inwoners: - ideale grootte - hebben veel meer dan grote steden de toekomst

Nadere informatie

gemeente- en provincieraadsverkiezingen 14 oktober 2018

gemeente- en provincieraadsverkiezingen 14 oktober 2018 gemeente- en provincieraadsverkiezingen 14 oktober 2018 Inhoud sp.a Oost-Vlaanderen in beeld verkiezingen 2018 info & afspraken sp.a Oost-Vlaanderen in beeld aantal afdelingen gemeenteraadsverkiezingen

Nadere informatie

Fietsroutes. Code Aantal kilometers. Gent- Drongen- Merendree- Hansbeke- Bellem- Kanaal Gent-Oostende- Schipdonkkanaal. kaart: Leiestreek Oost

Fietsroutes. Code Aantal kilometers. Gent- Drongen- Merendree- Hansbeke- Bellem- Kanaal Gent-Oostende- Schipdonkkanaal. kaart: Leiestreek Oost Fietsroutes Code Aantal kilometers Knooppunten Korte beschrijving - Opmerkingen 1A 45 Over R4-57- 58-61- 65-69- 70-66- 73-75- 77-84- 89-12- 5-85- 83-81- 2-18- 14-29- 53- Bellem- Kanaal Gent-Oostende- 1B

Nadere informatie

BoeBoekskamp & sportkampen PAASVAKANTIE

BoeBoekskamp & sportkampen PAASVAKANTIE BoeBoekskamp & sportkampen PAASVAKANTIE 1 BOEBOEKSKAMP Tijdens de 1e week van de paasvakantie komen de BoeBoeks opnieuw op bezoek! De BoeBoeks zijn keutelleuke kleine bolronde wezentjes die uit de boeken

Nadere informatie

ACTIVITEITENKALENDER LDC Den Dries HOUTEM. Oktober november december 2015 OKTOBER

ACTIVITEITENKALENDER LDC Den Dries HOUTEM. Oktober november december 2015 OKTOBER ACTIVITEITENKALENDER LDC Den Dries HOUTEM Oktober 2015 OKTOBER Gezondheidsconsult Een verpleegkundige is elke laatste donderdag van de maand van 11 uur tot 12 uur in het dienstencentrum aanwezig. Het gezondheidsconsult

Nadere informatie

Activiteitenkalender LDC Kassei juli-augustus-september 2014

Activiteitenkalender LDC Kassei juli-augustus-september 2014 Activiteitenkalender LDC Kassei juli-augustus-september 2014 Het zomert in het dienstencentrum! Het werkjaar loopt stilletjes aan ten einde, de zomermaanden staan voor de deur, dus eventjes tijd voor een

Nadere informatie

VOORWOORD BUURTVERENIGING. NIEUWSBRIEF BERGBEEMDEN 5de JAARGANG Nr 1

VOORWOORD BUURTVERENIGING. NIEUWSBRIEF BERGBEEMDEN 5de JAARGANG Nr 1 BUURTVERENIGING NIEUWSBRIEF BERGBEEMDEN 5de JAARGANG Nr 1 Voorzitter Johan Janssen. Bergbeemden 27. Tel: 014/ 42.62.38 joannes.janssen2@telenet.be Schatbewaarder Hilde Jansen Bergbeemden 24. Bestuurslid

Nadere informatie

RAAKJE KWB ARDOOIE. September 2010

RAAKJE KWB ARDOOIE. September 2010 RAAKJE KWB ARDOOIE September 2010 Na twee maanden vakantie, is KWB Ardooie terug. We stellen u dan ook graag ons nieuwe jaarprogramma voor. Je zult zien, het is een rijkgevuld programma. Misschien dat

Nadere informatie

Wat Doelgroep Waar en wanneer Kostprijs Speelse kerstboomversiering - 3-6 jaar Sporthal van 9 tot 12 uur 6 euro

Wat Doelgroep Waar en wanneer Kostprijs Speelse kerstboomversiering - 3-6 jaar Sporthal van 9 tot 12 uur 6 euro Heuvelland Grabbelpas - de Kersteditie Maandag 21/12. Speelse kerstboomversiering - 3-6 jaar Sporthal van 9 tot 12 uur knutselactiviteit Sneeuwballengevecht - 6-12 jaar Sporthal van 9 tot 12 uur We gaan

Nadere informatie

De Kar wil ook beleidsbeïnvloedend werken vanuit de noden en signalen die zij bij mensen opvangt.

De Kar wil ook beleidsbeïnvloedend werken vanuit de noden en signalen die zij bij mensen opvangt. De Kar Folder Wat is De Kar? Soms kan je leven plotseling veranderen door een tegenslag (ziekte, werkloosheid, scheiding, een overlijden binnen je gezin...) en word je verplicht om met weinig geld rond

Nadere informatie

cvba WONEN Marcel Mollelaan 17, 9060 Zelzate. Tel. (09)

cvba WONEN Marcel Mollelaan 17, 9060 Zelzate. Tel. (09) cvba WONEN Kantoren : Marcel Mollelaan 17, 9060 Zelzate. Tel. (09) 344.54.59 e-mail : info@cvbawonen.be BELFIUS: IBAN: BE85 0960 0954 3306 BIC: GKCCBEBB BNP PARIBAS FORTIS: IBAN: BE20 0010 6751 0056 BIC:

Nadere informatie

Bedrijfsvoering Dienst Communicatie

Bedrijfsvoering Dienst Communicatie Bedrijfsvoering Dienst Communicatie PERSBERICHT Klik hier als u een datum wilt invoeren. 16/0000 Dienstregeling stadsdiensten Gentse Feesten Tijdens de Gentse Feesten, van vrijdag 15 juli (18 uur) tot

Nadere informatie

Samenaankoop voor beginners

Samenaankoop voor beginners 4. Zelfde groot voordeel vanaf 500 liter Samenaankoop voor beginners Begin april 2008 betaalden we voor 1 liter stookolie 0,8238 euro! Een historisch record. Wie kan dat nog betalen? Tientallen kwb-afdelingen

Nadere informatie

28 augustus 2015. Vreedzame school. Nieuw meubilair groep 3. Lydia

28 augustus 2015. Vreedzame school. Nieuw meubilair groep 3. Lydia 28 augustus 2015 Vreedzame school Inmiddels zitten de eerste weken er weer op en zijn alle groepen goed begonnen. U heeft in de informatiefolders van de verschillende groepen kunnen lezen dat er in de

Nadere informatie

Gemeente Opwijk. Contact Stratenplan Openingsuren E-loket Aanmelden. normaal lettertype grootte medium lettertype grootte groot lettertype grootte

Gemeente Opwijk. Contact Stratenplan Openingsuren E-loket Aanmelden. normaal lettertype grootte medium lettertype grootte groot lettertype grootte Gemeente Opwijk Contact Stratenplan Openingsuren E-loket Aanmelden normaal lettertype grootte medium lettertype grootte groot lettertype grootte Typ hier uw zoekterm Typ hier uw zoekterm zoeken Leven &

Nadere informatie

Oproep kandidaten voor de gemeentelijke adviesraden

Oproep kandidaten voor de gemeentelijke adviesraden GEMEENTELIJK INFORMATIEMAGAZINE Maandelijkse uitgave/31 e jaargang Maart 2013 nummer 3 www.nevele.be 7 Oproep kandidaten voor de gemeentelijke adviesraden 2 6 7 11 12 14 Algemeen nieuws Jeugd & onderwijs

Nadere informatie

Brochure bereikbaarheid. Regio Aalter

Brochure bereikbaarheid. Regio Aalter Brochure bereikbaarheid Regio Aalter Inhoud BEREIKBAARHEID VAN SCHOLEN IDEAAL REGIO AALTER... 3 1 ALGEMEEN... 3 1.1 Emmaüs Middenschool... 3 1.2 Emmaüs Bovenbouw... 3 2 MET DE FIETS... 4 3 MET DE LIJNBUS...

Nadere informatie

ACTIVITEITENKALENDER LDC Den Dries HOUTEM

ACTIVITEITENKALENDER LDC Den Dries HOUTEM OCMW Vilvoorde ACTIVITEITENKALENDER LDC Den Dries HOUTEM april mei juni 2015 Maandelijks gezondheidsconsult Een verpleegkundige is elke laatste donderdag van de maand van 11 uur tot 12 uur in het dienstencentrum

Nadere informatie

Uitvliegerskrant. april 2015

Uitvliegerskrant. april 2015 De Uitvliegerskrant april 2015 Maandelijks tijdschrift - jaargang 16, nr. 4 Verschijnt niet in juli en augustus Verantwoordelijke uitgever: Kathleen Bevernage P708031 Afgiftekantoor: Ieper 1 Colofon De

Nadere informatie

GEMEENTELIJK INFORMATIEMAGAZINE Maandelijkse uitgave/32 e jaargang December 2014 nummer 11 www.nevele.be. is kandidaat sportlaureaat 2014?

GEMEENTELIJK INFORMATIEMAGAZINE Maandelijkse uitgave/32 e jaargang December 2014 nummer 11 www.nevele.be. is kandidaat sportlaureaat 2014? GEMEENTELIJK INFORMATIEMAGAZINE Maandelijkse uitgave/32 e jaargang December 2014 nummer 11 www.nevele.be 0 Wie is kandidaat sportlaureaat 2014? 2 6 7 9 10 11 2 Algemeen nieuws Sociaal nieuws Milieu Cultuur

Nadere informatie

Tewerkstellingscijfers per lokaal bestuur

Tewerkstellingscijfers per lokaal bestuur Tewerkstellingscijfers per lokaal bestuur Project regierol niet-centrumsteden SERR-RESOC MLS FabienneVanquickenborne 1 Werkloosheidscijfers: Algemeen overzicht vgl april 2010: Vlaams Vlaams Provincie Provincie

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1. Beste ouders, Hartelijk welkom in onze school! Leerkrachten kleuteronderwijs

Nieuwsbrief 1. Beste ouders, Hartelijk welkom in onze school! Leerkrachten kleuteronderwijs Nieuwsbrief 1 Beste ouders, Hartelijk welkom in onze school! Leerkrachten kleuteronderwijs Peuterklas : juf. Katrien H. K1 : juf. Annick K2 : juf. Mieke en meester Toby K3 : juf. Lydia Kinderverzorgster

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF ZOMER 2008

NIEUWSBRIEF ZOMER 2008 NIEUWSBRIEF ZOMER 2008 Huurdersbond Oost-Vlaanderen v.z.w. Grondwetlaan 56 b 9040 Sint-Amandsberg Tel.: 09/223.28.77 223.6.20 / Fax: 071/83.53.62 09/234.04.73 www.huurdersbond.be e-mail: huurdersbond.o-vl@pandora.be

Nadere informatie

Leuk dat je meedoet aan de Zomerspelen van dit jaar! Als je dit gele boekje goed leest, weet je alvast iets over de leuke week die je zult hebben.

Leuk dat je meedoet aan de Zomerspelen van dit jaar! Als je dit gele boekje goed leest, weet je alvast iets over de leuke week die je zult hebben. ZOMERSPELEN 2015 Leuk dat je meedoet aan de Zomerspelen van dit jaar! Als je dit gele boekje goed leest, weet je alvast iets over de leuke week die je zult hebben. De zomerspelenweek is dit jaar van 17

Nadere informatie

KERMIS EN JAARMARKT BELSELE

KERMIS EN JAARMARKT BELSELE KERMIS EN JAARMARKT BELSELE PROGRAMMA november 2013 Beste Belselenaar, Beste lezer, Elf november, 11.11.11 en de winterjaarmarkt, drie begrippen in Belsele, onlosmakelijk met elkaar verbonden. Elf november

Nadere informatie

masterplan toerisme: waar staan we nu?

masterplan toerisme: waar staan we nu? masterplan toerisme en recreatie Meetjesland 00 missie en visie doelstellingen 7 actiepunten masterplan toerisme: waar staan we nu? uitvoering en resultaten Erik Hennes regiocoördinator Meetjesland doelstellingen

Nadere informatie

omdat jullie ook dit schooljaar opnieuw kiezen voor onze school,

omdat jullie ook dit schooljaar opnieuw kiezen voor onze school, Schooljaar 2014-2015 Dank je wel, beste ouders, omdat jullie ook dit schooljaar opnieuw kiezen voor onze school, omdat jullie geloven in onze school en in alles waar wij en het gemeentelijk onderwijs voor

Nadere informatie

9. Vragenlijst tevredenheid gebruikers zwembad

9. Vragenlijst tevredenheid gebruikers zwembad 9. Vragenlijst tevredenheid gebruikers zwembad I. Identificatiegegevens Zwembad: Leeftijd: jaar Beroep: O Arbeider O Bediende O Zelfstandige O Werkloos O Gepensioneerde O Student O Anders, nl.: Geslacht:

Nadere informatie

AGENDA Lokaal Dienstencentrum Aksent EVERE

AGENDA Lokaal Dienstencentrum Aksent EVERE AGENDA Lokaal Dienstencentrum Aksent EVERE januari - februari 2019 NL Openingsuren Maandag 12.00u 17.00u Dinsdag 09.00u 17.00u Woensdag 12.00u 17.00u Donderdag 09.00u 17.00u Vrijdag 09.00u 17.00u Zaterdag

Nadere informatie

Recyclagepark 2016 Industrieweg 28

Recyclagepark 2016 Industrieweg 28 Recyclagepark 2016 Industrieweg 28 Openingsuren recyclagepark maandag: gesloten dinsdag: 12.00u - 16.00u 17.00u - 19.30u woensdag: 8.15u - 11.45u 12.30u - 16.00u donderdag: gesloten 12.30u - 16.00u vrijdag:

Nadere informatie

Ideeën: Heb je zelf leuke ideeën voor een activiteit, noteer ze dan hieronder en bezorg dit aan Anneke (Emiliani)

Ideeën: Heb je zelf leuke ideeën voor een activiteit, noteer ze dan hieronder en bezorg dit aan Anneke (Emiliani) 1 Ideeën: Heb je zelf leuke ideeën voor een activiteit, noteer ze dan hieronder en bezorg dit aan Anneke (Emiliani) * * Januari februari 2017 *. * 19 Hoi, Even voorstellen Contact ZOEF is een samenwerking

Nadere informatie

Aanvraag voor ondersteuning van een sportief evenement

Aanvraag voor ondersteuning van een sportief evenement Aanvraag voor ondersteuning van een sportief evenement Sportdienst Unit Ondersteuning Bezoekadres Postadres Openingsuren - Bereikbaarheid Zuiderlaan 13 9000 Gent tel.: 09 266 80 00 Stadhuis Botermarkt

Nadere informatie

OPROEP CULTUURPRIJZEN

OPROEP CULTUURPRIJZEN OPROEP CULTUURPRIJZEN 2016! BELEVEN IN ZULTE vrijetijdsgids: cultuur, jeugd, toerisme, sport, bibliotheek januari-februari 2016 Krokusvakantie: activiteiten voor kinderen In de krokusvakantie worden er

Nadere informatie

Avondsport. Actief meesporten in een variatie van ploegsporten.

Avondsport. Actief meesporten in een variatie van ploegsporten. Avondsport Domein Omschrijving Doelstelling Methodiek Doelgroep Aantal deelnemers Wanneer Locatie Praktisch Sport & beweging Actief meesporten in een variatie van ploegsporten. Zich op een sportieve manier

Nadere informatie

Gemeente Opwijk. Contact Stratenplan Openingsuren E-loket Aanmelden. normaal lettertype grootte medium lettertype grootte groot lettertype grootte

Gemeente Opwijk. Contact Stratenplan Openingsuren E-loket Aanmelden. normaal lettertype grootte medium lettertype grootte groot lettertype grootte Gemeente Opwijk Contact Stratenplan Openingsuren E-loket Aanmelden normaal lettertype grootte medium lettertype grootte groot lettertype grootte Typ hier uw zoekterm Typ hier uw zoekterm zoeken Leven &

Nadere informatie

Nieuwsbrief 24 - Schooljaar

Nieuwsbrief 24 - Schooljaar View this email in your browser Nieuwsbrief 24 - Schooljaar 2018-2019 School Dorp 2= 014/6565657 School -Dorp 60 = 014/656689- Schoolbus = 0491/742992 A G E N D A Nu zaterdag 19.00u viering in de kerk

Nadere informatie

VAKANTIEGIDS. 2,5 18 jaar 2015. Alle activiteiten voor kinderen en jongeren in Kampenhout!

VAKANTIEGIDS. 2,5 18 jaar 2015. Alle activiteiten voor kinderen en jongeren in Kampenhout! VAKANTIEGIDS VAKANTIEGIDS 2,5 18 jaar 2015 Alle activiteiten voor kinderen en jongeren in Kampenhout! V.U.: College van Burgemeester en Schepenen, Gemeentehuisstraat 16, 1910 Kampenhout 1/8 Gelieve mij

Nadere informatie

Goed gevoel activiteit

Goed gevoel activiteit OCMW Vilvoorde ACTIVITEITENKALENDER LDC Den Dries HOUTEM januari februari maart 2015 Vergeven en vergeten de last van vorig jaar, geen voornemen is beter dan vrede met elkaar We wensen alle bewoners een

Nadere informatie

Huishoudelijk Reglement Tienerwerking

Huishoudelijk Reglement Tienerwerking Gemeentebestuur Pittem Markt 1-8740 Pittem 051/46.03.50 Gemeentelijke tienerwerking Huishoudelijk Reglement Tienerwerking V. U.: Gemeentebestuur Pittem, Markt 1, 8740 Pittem 1. Algemeen 1.1. Vestigingsplaats

Nadere informatie