Als onderdeel van Reesink Agricultural Equipment is ons bedrijf actief als distributeur van vooraanstaande merken zoals Kuhn en Rauch.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Als onderdeel van Reesink Agricultural Equipment is ons bedrijf actief als distributeur van vooraanstaande merken zoals Kuhn en Rauch."

Transcriptie

1

2 Als onderdeel van Reesink Agricultural Equipment is ons bedrijf actief als distributeur van vooraanstaande merken zoals Kuhn en Rauch. We leveren machines en producten voor de land en tuinbouw aan o.a.: agrariërs, loonwerkers, melkveehouders, groenvoorzieningsbedrijven, overheden en waterschappen. We werken zeer nauw samen met de producenten van onze machines. Eén van onze belangrijkste gezichtsbepalers is het Franse merk Kuhn. Sinds 1954 voeren we dit merk in Nederland. Wij leveren via een landelijk dekkend dealernetwerk. Ons bedrijf vormt met onze uitgebreide kennis een onmisbare schakel in de agribusiness. Reesink Agri is gevestigd in Apeldoorn, ons magazijn met uitgebreide voorraad onderdelen draagt bij aan minimale stilstand. Daarnaast verzorgen wij of onze dealers (field)service en onderhoud aan de machines. Indien gewenst leveren we per expres onderdelen op locatie. Met ons team van specialisten zijn wij continu bezig om onze afnemers steeds beter van dienst te kunnen zijn. Kwaliteit en duurzaamheid van de producten zijn onze sterkste verkoopargumenten. Onze vertegenwoordigers zijn steeds op pad om u van de meest actuele informatie en adviezen te voorzien zodat klanten een optimale keuze kunnen maken uit ons uitgebreide assortiment.

3 Motrac Industries, zusteronderneming van Reesink Agri is producent van de unit. Zij zijn voornamelijk gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van aandrijfcomponenten en units, zowel hydraulisch als elektrisch. De hoofdvestiging van het bedrijf zit in Baak (NL). Motrac Industries is een dochteronderneming van Royal Reesink. Hetzelfde geldt voor Reesink Agri. Reesink Agri en Motrac Industries hebben beide een andere expertise en vullen elkaar daarom goed aan.

4

5 Wat biedt MoRe-E? Reducering CO2 footprint Tot wel kg Co2 besparing per jaar (Bij dieselverbruik van 8000 liter per jaar) Brandstofbesparing Tot wel 8000 liter (afhankelijk van mengwagen en rantsoen) Opslag en gebruik van groene energie Opslag van energie voor wel 3 cycli (afhankelijk van model en rantsoen) Slechts één voertuig nodig voor laden en lossen, extra tractor kan uitgespaard worden (onderhoud, afschrijving, verzekering) Onderhoudsarme aandrijfunit Alleen olie verversen van de haakse overbrenging

6 Complete MoRe-E unit is eenvoudig toepasbaar op verschillende KUHN PROFILE mengwagens van 9 t/m 34 m 3 Modulaire constructie De MoRe-E unit is eenvoudig te monteren op alle direct lossende PROFILE en DS wagens met een inhoud van 9 tot en met 34 m 3. Door middel van een boutconstructie is het mogelijk om de MoRe-E unit ook te koppelen aan reeds geleverde PROFILE wagens. De unit geeft plaats aan onder andere het batterijpakket, de elektromotor inclusief inverter en tandwielkast. Naast deze componenten is er ook een hydro-pack gemonteerd welke het mogelijk maakt hydraulische functies op afstand te bedienen.

7 Veiligheid staat voorop De elektrisch aangedreven voermengwagen is voorzien van verschillende veiligheidsvoorzieningen. Elke zijde van de voermengwagen is voorzien van een noodstop waarmee de aandrijflijn direct uit te schakelen is. Naast de 4 noodstoppen op de voermengwagen zelf, is ook de draadloze afstandsbediening uitgerust met een noodstop. Ook met het bedienen van deze noodstop schakelt de machine uit. Na het bedienen van een noodstop moet deze eerst handmatig terug ingeschakeld worden. Wanneer het probleem is verholpen en alle noodstoppen geactiveerd zijn, kan de machine worden opgestart. De MoRe-E aandrijfunit is voorzien van zowel optische als geluidsignalen. Wanneer de unit is geactiveerd klinkt er een herhalende pieptoon, ook lichten de oranje signaallampen op welke zowel aan de voor als achterzijde zijn gemonteerd. Dit geeft aan dat de afstandsbediening is geactiveerd en dat de unit stand-by staat. Wanneer de rode signaallampen oplichten en het geluidssignaal opnieuw klinkt betekent dit dat de machine gaat draaien.

8 Lithium batterij 400 Volt LFP LiFePO4 (samenstelling) Na 4000 laadcycli 80% batterijcapaciteit resterend Uitvoerbaar in verschillende vermogens Opslag Groene energie Eigen gewicht van 400 kg Waarom een Lithium batterij? De LFP batterij bestaat uit de samenstelling: Lithium ijzer fosfaat, een betrouwbare samenstelling welke zorgt voor een lange levensduur. De batterij is opgebouwd uit cellen. Het vermogen en het aantal cellen zijn bepalend voor de uiteindelijke batterij capaciteit en het voltage dat leverbaar is. Alle cellen zijn gekoppeld aan een Battery Management System (BMS). De BMS controleert elke cel voortdurend op spanning en laadtoestand. Op basis van deze data wordt elke cel apart geladen en ontladen om zo de levensduur van de gehele batterij te verlengen. Er treedt geen memory effect op zoals bij een Lood-Zuur accu. De cellen bij een LFP batterij zijn onderhoudsvrij. Het bijvullen van water is verleden tijd. In de cellen is nagenoeg geen zuur meer aanwezig wat andere materialen kan aantasten. Ook is hierdoor het explosiegevaar enorm gereduceerd. Een lithium Ion batterij kan snel worden geladen. Het vermogen van de lader en de beschikbare laadtijd zijn hierbij bepalend. De MoRe-E is voorzien van een eigen lader met daaraan een 400V 16A krachtstroom stekker. Het is mogelijk de batterij in elke toestand te laden (leeg, half vol, vol) zonder dat dit invloed heeft op het aantal laadcycli. Ook diepe ontladingen geven geen blijvende schade. Het benodigde vermogen van de batterij is afhankelijk van het model voermengwagen, het aantal dieren dat gevoerd moet worden en tegelijkertijd het aantal voercycli per dag.

9 Degelijkheid en kwaliteit op 1 MoRe-E unit De MoRe-E unit vervangt de originele dissel. Hierbij blijft de aandrijving onder de voermengwagen origineel. De nieuwe unit waarin alle componenten zijn bevestigd is door middel van een boutconstructie te monteren aan de Kuhn Profile voermengwagen. Elektromotor De watergekoelde Aradex permanent magneet motor met een vermogen van Nominaal 82 kw heeft een maximaal koppel van Nm. Het nominaal beschikbare koppel bedraagt 292 Nm. De motor is geheel onderhoudsvrij en is voorzien van kwalitatief goede afdichtingen waardoor de motor beschermd is tegen vuil, water en stof. Een vereiste bij dergelijke toepassingen! Transmissie De elektromotor is direct gekoppeld aan een tandwielkast. Hierin wordt het toerental vertraagd. De overbrengingsverhouding in deze vertraging is 5:1 en het uitgaande nominaal koppel bedraagt 2000 Nm. Een piekbelasting mag maximaal twee keer het nominaal koppel overschrijden. Hogere belastingen ontstaat voornamelijk bij het opstarten van de vijzels met een gevulde wagen. Inverter De ingebouwde inverter zorgt voor de omvorming van de 400V gelijkspanning naar een wisselspanning die geregeld wordt op basis van het gevraagde vermogen. De inverter regelt het voltage, de frequentie en het aantal ampère. Het doel hiervan is zo optimaal mogelijk gebruik maken van de beschikbare accucapaciteit. De inverter is real-time op afstand uitleesbaar waardoor technische ondersteuning eenvoudig is.

10 Bediening Afstandsbediening Elektrische aandrijving activeren Bedienen hydraulische functies Aflezen gewicht weegcomputer Noodstop bediening De draadloze robuuste afstandsbediening maakt het bedienen eenvoudig. Met de grote zwarte knoppen zijn alle hydraulische functies te bedienen. Hierbij te denken aan de losopeningen, steunpoot en handrem. Daaronder bevinden zich de knoppen voor het activeren, aanzetten en het verhogen/verlagen van het vijzeltoerental. Aan de onderzijde bevindt zich de noodstop. Op het scherm is bovenaan de resterende accuspanning zichtbaar. Daarnaast staat ook het laadgewicht van de weegcomputer weergegeven. Het bereik van de afstandsbediening is maximaal 1 km. Wanneer de verbinding om een bepaalde reden wordt verbroken schakelt de aandrijfunit automatisch uit. Wanneer de verbinding is hersteld moet om onveilige situaties te voorkomen de gehele opstart procedure worden herhaald. De afstandsbediening wordt geladen door middel van inductie spanning. Een speciaal meegeleverde steun zorgt ervoor dat de afstandsbediening goed bevestigd is en ten alle tijden wordt opgeladen.

11 7Modellen 18 tot 30 m 3 Technische gegevens Inhoud (m 3 ) Aantal dieren ( 7 dieren per m 3 ) Benodigd trekker vermogen (kw/pk) (zonder MoRe-E) ~ 126 ~ 140 ~ 154 ~ 168 ~ 182 ~ 196 ~ / / 95 Accucapaciteit (kwh) / 100 Voltage (volt) Vermogen elektromotor (kw) / / / / 125 Koppel elektromotor (Nm) nominaal/maximaal Hydro-Pack Een elektro hydraulisch systeem zorgt ervoor dat u als gebruiker geen enkele hydrauliekslang hoeft aan te sluiten bij gebruik op het erf. Het systeem werkt op 12 Volt, afkomstig en omgevormd van de grote Lithium batterij. Het eigen hydraulisch systeem maakt het mogelijk de losopeningen te bedienen. Wanneer de machine is afgekoppeld is deze hydraulisch op de handrem te zetten, wat de stabiliteit verhoogd bij het stationair mengen. Het aan- en afkoppelen wordt vereenvoudigd door een hydraulische steunpoot.

12 Reesink Agricultural Equipment NL B.V. Bezoekadres Woudhuizermark 79 NL-7325 AC Apeldoorn Postadres Postbus 200 NL-7300 AE Apeldoorn Tel.: Fax algemeen: Fax onderdelen: info@reesinkagri.com KvK: BTW (VAT): NL B01 Dealer: De informatie in dit document is alleen bedoeld voor informatieve doeleinden en is niet bindend. Onze machines zijn in overeenstemming met de voorschriften die gelden in het land van levering. Het is mogelijk dat sommige veiligheidsvoorzieningen in onze documentatie ontbreken om bijvoorbeeld bepaalde details beter te kunnen tonen. Voor gebruik van deze machines dienen de veiligheidsvoorzieningen correct gemonteerd te zijn overeenkomstig de instructies in de gebruiks en montageaanwijzingen. Neem het maximaal toegelaten gewicht van de trekker, de hefcapaciteit, de maximale aslasten en belasting van banden in acht. De belasting op de vooras moet altijd in overeenstemming zijn met de voorschriften die gelden in het land van levering (in Europa moet dit minimaal 20% van het eigen gewicht van de trekker zijn). Wij behouden ons het recht voor om zonder voorafgaande kennisgeving veranderingen ter verbetering van onze machines en de uitrustingen ervan door te voeren. De in deze folder afgebeelde machines en het toebehoren ervan kunnen door minstens één patent en/of geregistreerd ontwerp beschermd zijn. In dit document vermelde handelsmerken kunnen in één of meerdere landen geregistreerd zijn. U vindt Reesink Agri ook op

Voermengwagen. Verti-Mix

Voermengwagen. Verti-Mix Voermengwagen Verti-Mix W etenschappelijke onderzoeken in verschillende landen hebben aangetoond dat de productiviteit in de melkveehouderij, door het gebruik van voermengwagens wordt verhoogd. Door het

Nadere informatie

ALCT 6/24-2 GEBRUIKSAANWIJZING

ALCT 6/24-2 GEBRUIKSAANWIJZING ALCT 6/24-2 GEBRUIKSAANWIJZING [1] b c g d f e a [2] 0,5 1 2 NL Gebruiksaanwijzing ALCT 6/24-2 VOORWOORD Geachte klant, Dank u voor de aanschaf van de ANSM ANN lader ALC T 6-24/2. Deze gebruiksaanwijzing

Nadere informatie

E - Serie. The key to a sustainable future Sustainability Efficiency Reliability Safety

E - Serie. The key to a sustainable future   Sustainability Efficiency Reliability Safety E - Serie The key to a sustainable future WWW.GINAF-DURABLE.COM Sustainability Efficiency Reliability Safety GINAF Trucks Nederland B.V. is een vrachtwagenfabrikant met 70 jaar ervaring in ontwikkeling

Nadere informatie

Accu s voor elke uitdaging

Accu s voor elke uitdaging Accu s Accu s voor elke uitdaging Leverbaar in AGM, gel en Lithium Ion Veilig; geen ontgassing Onderhoudsvrij Mastervolt Exclusive supplier of batteries for CAMPER with Emirates Team New Zealand in the

Nadere informatie

Onderhoud aan accu's. Algemene informatie over onderhoud aan accu's WAARSCHUWING!

Onderhoud aan accu's. Algemene informatie over onderhoud aan accu's WAARSCHUWING! Algemene informatie over onderhoud aan accu's Algemene informatie over onderhoud aan accu's WAARSCHUWING! De accu's bevatten bijtend zuur. De werkzaamheden moeten daarom met de grootste zorg en met geschikte

Nadere informatie

E Series TRUCKS.COM. New Energy Efficiency Sustainability Safety

E Series  TRUCKS.COM. New Energy Efficiency Sustainability Safety E Series WWW.GINAF TRUCKS.COM New Energy Efficiency Sustainability Safety GINAF Trucks Nederland B.V. is een vrachtwagenfabrikant met 70 jaar ervaring in ontwikkeling en truckbouw voor de niche markt.

Nadere informatie

E-Propulsion. Elektrisch varen volgens Mastervolt. Complete systemen, tot elk gewenst vermogen Eén leverancier Wereldwijde service

E-Propulsion. Elektrisch varen volgens Mastervolt. Complete systemen, tot elk gewenst vermogen Eén leverancier Wereldwijde service E-Propulsion Elektrisch varen volgens Mastervolt Complete systemen, tot elk gewenst vermogen Eén leverancier Wereldwijde service T H E P O W E R T O B E I N D E P E N D E N T Elektrische aandrijving op

Nadere informatie

TM 3215/3265. Uw professionele veelzijdige partner

TM 3215/3265. Uw professionele veelzijdige partner TM 3215/3265 Uw professionele veelzijdige partner Krachtig & betrouwbaar Bij de tractoren van Iseki zit al het vakmanschap in één enkele machine: de ISEKI TM serie bestaat uit twee modellen met hydrostatische

Nadere informatie

Greentec Stobbenfrezen

Greentec Stobbenfrezen Greentec Stobbenfrezen Greentec 660 stobbenfrees Uitgekiende freeswielkap: Goede lossing en weinig morsen Zeer compacte, aftakas aangedreven stobbenfrees voor het professionele werk. Direkte aandrijflijn

Nadere informatie

Voermengwagen. Verti-Mix Double

Voermengwagen. Verti-Mix Double Voermengwagen Verti-Mix Double D e voermengwagens Verti-Mix Double hebben een grote inhoud met compacte afmetingen (hoogte en breedte). Op basis van de al bestaande verticaal mengende voermengwagens, die

Nadere informatie

De (Lood-Zuur) batterij

De (Lood-Zuur) batterij De (Lood-Zuur) batterij Een batterij is eigenlijk niets meer dan een vat vol energie. Deze energievaten kun je gebruiken om energie uit te halen en ook om energie er in te stoppen. Er zijn zeer veel batterijtypes

Nadere informatie

DRAAITAFEL DT-1000.INOX/ALU DT-1200.INOX/ALU DT-1500.INOX/ALU HANDLEIDING

DRAAITAFEL DT-1000.INOX/ALU DT-1200.INOX/ALU DT-1500.INOX/ALU HANDLEIDING DRAAITAFEL DT-1000.INOX/ALU DT-1200.INOX/ALU DT-1500.INOX/ALU HANDLEIDING NL DRAAITAFEL DT-1000 / DT-1200 / DT-1500 INOX/ALU handleiding VOORWOORD Deze gebruiksaanwijzing is opgesteld door FT Solutions

Nadere informatie

STAKA. Handleiding elektrische bediening. Dakluiken Flachdachausstiege Roof access hatches Trappes de toit

STAKA. Handleiding elektrische bediening. Dakluiken Flachdachausstiege Roof access hatches Trappes de toit STAKA Handleiding elektrische bediening Algemeen Deze handleiding geeft u de juiste instructies voor een correcte aansluiting en een goede bediening van de elektrische bedieningsset van Staka. De installatie

Nadere informatie

Slimme keuzes beter resultaat

Slimme keuzes beter resultaat Accu s Slimme keuzes beter resultaat Accu s voor elke uitdaging Passend bij elke behoefte en elk budget Veilig; geen ontgassing Onderhoudsvrij Makkelijk te installeren Altijd stroom over Mastervolt maakt

Nadere informatie

MORE POWER, MORE SAVINGS

MORE POWER, MORE SAVINGS MORE POWER, MORE SAVINGS Modelrange: Solis 20, Solis 26, Solis 50, Solis 60, Solis 75, Solis 90 SOLIS 20 3 De compacte en wendbare 18pk tractor van Solis. Deze sub-compacttractor is met zijn 90cm breedte

Nadere informatie

Onderhoud aan accu's. Algemene informatie over onderhoud aan accu's WAARSCHUWING!

Onderhoud aan accu's. Algemene informatie over onderhoud aan accu's WAARSCHUWING! Algemene informatie over onderhoud aan accu's Algemene informatie over onderhoud aan accu's WAARSCHUWING! De accu's vevatten bijtend zuur. De werkzaamheden moeten daarom met de grootste zorg en met geschikte

Nadere informatie

dagen stroom zonder stopcontact! De beste energiebron voor onderweg CAMPER BOOT HUISJE

dagen stroom zonder stopcontact! De beste energiebron voor onderweg CAMPER BOOT HUISJE 365 dagen stroom zonder stopcontact! De beste energiebron voor onderweg CAMPER BOOT HUISJE De EFOY COMFORT laadt de accu voor uw elektrische apparaten volautomatisch op. Zo heeft u altijd voldoende stroom

Nadere informatie

For your performance

For your performance For your performance ENGINEERING * PROJECT MANAGEMENT * TURN-KEY PROJECTEN EUREKA Engineering & Projects BV Maasstraat 3 NL-7071 VR ULFT Tel. : 0(031)315 377 608 Fax. : 0(031)315 377 609 E-mail : info@eureka-bv.com

Nadere informatie

Elektrische installatie 12 Volt Auto/caravan

Elektrische installatie 12 Volt Auto/caravan Elektrische installatie 12 Volt Auto/caravan Auto-aansluiting Door een stekkerverbinding naast de trekhaak wordt de spanning en de signalisatie overgebracht naar de caravan. Kip past het 13-polige systeem

Nadere informatie

EENVOUDIG OVERAL ELEKTRICITEIT

EENVOUDIG OVERAL ELEKTRICITEIT EENVOUDIG OVERAL ELEKTRICITEIT Met een LPS hebt u altijd toegang tot 230V en 12V zonder de kosten en vervuiling van een draaiende motor. Clayton Power LITHIUM BATTERY ADAPTABLE POWER SYSTEMS TECHNOLOGY

Nadere informatie

INSTALLATIE INSTRUCTIES Alleen geschikt als permanente installatie, onderdelen genoemd in de handleiding kunnen niet buiten gemonteerd worden.

INSTALLATIE INSTRUCTIES Alleen geschikt als permanente installatie, onderdelen genoemd in de handleiding kunnen niet buiten gemonteerd worden. NETVOEDINGEN AC-1200 1200.190813 1201EL, 1202EL, 1203EXL, 1205EXL ALGEMENE INFORMATIE Deze netvoedingen zijn alleen bedoeld voor installatie door gekwalificeerde installateurs. Er zijn geen door de gebruiker

Nadere informatie

Dit product is verkrijgbaar bij Carel Lurvink B.V. This product is available at Carel Lurvink B.V. Carel Lurvink B.V.

Dit product is verkrijgbaar bij Carel Lurvink B.V. This product is available at Carel Lurvink B.V. Carel Lurvink B.V. DitproductisverkrijgbaarbijCarelLurvinkB.V. ThisproductisavailableatCarelLurvinkB.V. CarelLurvinkB.V. Marssteden40 7547TCEnschede,NL Postbus450 7500ALEnschede,NL Telefoonnummer0031(0)534344343 Faxnummer0031(0)534337105

Nadere informatie

Compacte Energie systemen met de nieuwste Lithium-ion batterij technologie Transport Equipment

Compacte Energie systemen met de nieuwste Lithium-ion batterij technologie Transport Equipment Mobiele Energie Techniek Compacte Energie systemen met de nieuwste Lithium-ion batterij technologie Powerful Solutions Inleiding De nieuwste technologie gebaseerd op lithiumbatterijen voor mobiele energiesystemen

Nadere informatie

Uitschakelen in noodgevallen Doe de touch-key kort in de opening op het bedieningspaneel. Het alarm zal uitgaan.

Uitschakelen in noodgevallen Doe de touch-key kort in de opening op het bedieningspaneel. Het alarm zal uitgaan. Basis handeling Het systeem inschakelen Kort op de grote (in-/uitschakelen) knop drukken. Alarm klinkt eenmaal kort. Voortentlamp gaat 30 seconden aan. Het duurt 15 seconden voordat het alarm op beweging

Nadere informatie

Veilig - Performant - Duurzaam - LiFePO4

Veilig - Performant - Duurzaam - LiFePO4 Veilig - Performant - Duurzaam - LiFePO4 WARRANTY/GARANTIE YEARS/A NS/JA H R/JA AR Power Sports Toepassingen WARRANTY/GARANTIE YEARS/A NS/JA H R/JA AR Lithium Ferro Fosfaat Technologie Lithium accu's hebben

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Puch Radius, State of the Art, Boogy BMS

Gebruikershandleiding Puch Radius, State of the Art, Boogy BMS Gebruikershandleiding Puch Radius, State of the Art, Boogy BMS Gefeliciteerd! U heeft gekozen voor een fiets met elektrische ondersteuning, de E-bike. Uw E-bike zal u door zijn elektrische ondersteuning

Nadere informatie

THE ULTIMATE POWER SOURCE LANDBOUW BOUWMACHINES GENERATOREN REDDINGSVOERTUIGEN

THE ULTIMATE POWER SOURCE LANDBOUW BOUWMACHINES GENERATOREN REDDINGSVOERTUIGEN THE ULTIMATE POWER SOURCE LANDBOUW BOUWMACHINES GENERATOREN REDDINGSVOERTUIGEN Tot drie keer sneller opladen Tot vijftien keer hogere schokvastheid DUAL-POWER BATTERIJEN VOOR PROFESSIONEEL GEBRUIK OPTIMA

Nadere informatie

www.motrac.be Motrac Occasies: zo goed als nieuw tegen een zeer aantrekkelijke prijs

www.motrac.be Motrac Occasies: zo goed als nieuw tegen een zeer aantrekkelijke prijs www.motrac.be Motrac Occasies: zo goed als nieuw tegen een zeer aantrekkelijke prijs Koop risicovrij Voor bedrijven die op zoek zijn naar eersteklas hef-en magazijntrucks, maar (nog) niet in nieuwe trucks

Nadere informatie

Elektrische fiets Pedelec

Elektrische fiets Pedelec Versie 06/2010 Bestnr. 86 20 23 Elektrische fiets Pedelec Alle rechten, ook vertalingen, voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een automatische gegevensbestand,

Nadere informatie

BASETech Snellader BTL-1

BASETech Snellader BTL-1 Versie 03/06 Bestnr. 51 23 00 BASETech Snellader BTL-1 Alle rechten, ook vertalingen, voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een automatische gegevensbestand, of

Nadere informatie

SOLOMIX 1 SOLOMIX 1. Voermengwagens type 500-1400. Trioliet. Ontwikkelt voor ú.

SOLOMIX 1 SOLOMIX 1. Voermengwagens type 500-1400. Trioliet. Ontwikkelt voor ú. SOLOMIX 1 SOLOMIX 1 Voermengwagens type 500-1400 Trioliet. Ontwikkelt voor ú. Trioliet voertechniek sinds 1950 Ruim 60 jaar innovatie Voeren met volmaakte precisie In 1950 is Trioliet opgericht door de

Nadere informatie

Handleiding Gebruiker Aandrijving Quattrocycle

Handleiding Gebruiker Aandrijving Quattrocycle Handleiding Gebruiker Aandrijving Quattrocycle NL N.B.: Lees deze handleiding aandachtig door voordat u het voertuig in gebruik neemt. Bewaar deze handleiding zorgvuldig. Inhoudsopgave GEBRUIK VOLGENS

Nadere informatie

LITHIUM ION TECHNOLOGIE

LITHIUM ION TECHNOLOGIE LITHIUM ION TECHNOLOGIE SNEL & TUSSENTIJDS LADEN Een Li-ion batterij kan worden opgeladen wanneer u maar wilt: tijdens elke lunchpauze, tussen twee handelingen, etc. Een snellader kan de batterij binnen

Nadere informatie

A&E Trading b.v. Lineaire aandrijftechniek AccuPack

A&E Trading b.v. Lineaire aandrijftechniek AccuPack A&E Trading b.v. Lineaire aandrijftechniek AccuPack A A&E Trading b.v. is een technische groothandel gespecialiseerd in lineaire aandrijftechniek voor de zakelijke markt, opgericht in 1994 en gevestigd

Nadere informatie

1. Batterijpakket Onderdelen. Kabeltas. Batterijtas Laderstekker. Sleutels (2 stuks) Lader. Batterijstekker F B

1. Batterijpakket Onderdelen. Kabeltas. Batterijtas Laderstekker. Sleutels (2 stuks) Lader. Batterijstekker F B HANDLEIDING Inhoud 1. Batterijpakket... 4 1.1. Onderdelen... 4 1.2. Batterijpakket opladen... 5 2. Bediening... 7 2.1. Beveiliging... 7 2.2. Display... 7 2.3. Vullingsgraad... 7 2.4. Trapbekrachtiging...

Nadere informatie

World Class Charging Systems. TEBETRON expert. Intelligente gelijkrichter voor tractiebatterijen

World Class Charging Systems. TEBETRON expert. Intelligente gelijkrichter voor tractiebatterijen World Class Charging Systems Intelligente gelijkrichter voor tractiebatterijen 2 BENNING World Class Charging Systems Intelligente gelijkrichter De serie is een moderne serie gelijkrichters. De heeft de

Nadere informatie

kiggen Stationaire PerSen EEN OPTIMALE INVESTERING DOOR INTELLIGENTE FUNCTIES

kiggen Stationaire PerSen EEN OPTIMALE INVESTERING DOOR INTELLIGENTE FUNCTIES kiggen Stationaire PerSen EEN OPTIMALE INVESTERING DOOR INTELLIGENTE FUNCTIES kiggen EEN OPTIMALE INVESTERING DOOR INTELLIGENTE FUNCTIES De Kiggen afvalpersen van Geesinknorba bieden veel slimme voordelen:

Nadere informatie

Mikrolaser ML-2. Roterende Laser HANDLEIDING

Mikrolaser ML-2. Roterende Laser HANDLEIDING Mikrolaser ML-2 Roterende Laser HANDLEIDING POL geotechniek bv Poort van Midden Gelderland Rood 15 6666 LS Heteren Telefoon 026-4790111 Telefax 026-4790112 Mikrolaser ML-2 roterende laser HANDLEIDING Copyright

Nadere informatie

Optima YellowTop is een batterij die men installeert, en daarna gewoon vergeet. Ongeacht de omstandigheden, vocht, hitte, vuil, overmatige trillingen

Optima YellowTop is een batterij die men installeert, en daarna gewoon vergeet. Ongeacht de omstandigheden, vocht, hitte, vuil, overmatige trillingen Landbouw Bouwmachines GENERATOREN Reddingsvoertuigen SCHOONMAAKMACHINES OPTIMA YELLOWTOP Dual-power batterijen voor professioneel gebruik Tot drie keer sneller opladen Tot vijftien keer hogere schokvastheid

Nadere informatie

Prijzen WW model Continu vermogen Voltage Prijs incl. BTW Opties Omschrijving Prijs incl. BTW Sentinel remote monitoring

Prijzen WW model Continu vermogen Voltage Prijs incl. BTW Opties Omschrijving Prijs incl. BTW Sentinel remote monitoring Inboard motoren 2.5 / 4.0 / 7.5 / 10.02018 Stil en schoon De WaterWorld motoren werken in alle stilte. Ze drijven de schroefas direct aan, zonder overbrengingen. Geniet van de rust die dat geeft, en van

Nadere informatie

WB Evolving Design Hybride systemen

WB Evolving Design Hybride systemen WB3110 - Evolving Design Hybride systemen Marco de Beurs Examiner EPO Brandstof Electriciteit Voertuig met verbrandingsmotor: compact / licht, veel vermogen, vervuiling, complexe aandrijflijn. Voertuig

Nadere informatie

Specificatie Fluisterboot

Specificatie Fluisterboot Specificatie Fluisterboot Specificatie Fluisterboot Kaag Ervaaring De fluisterboot is een project wat is ontstaan door een samenwerkingsverband tussen Royal Van Lent Shipyard en het ROC Leiden. Onder de

Nadere informatie

HYDROMAX 150. De BRANDSTOFCEL acculader.

HYDROMAX 150. De BRANDSTOFCEL acculader. HYDROMAX 150 De BRANDSTOFCEL acculader. Gebruikershandleiding VOORWOORD Hartelijk dank dat u heeft gekozen voor de Hydromax 150-brandstofcel van Dynad International BV. Wij wensen u veel gemak van uw portable

Nadere informatie

3.3 Straddle Carriers

3.3 Straddle Carriers 3.3 Straddle Carriers 3.3.1 Inleiding Straddle carriers worden aangedreven door dieselmotoren (6 of 8 cilindermotoren). Deze motoren voldoen allen aan de Tier 3 standaard, de nieuwere uitvoeringen aan

Nadere informatie

AGRI-LONGER. Hagen- & Grasklepelmaaiers DE KUNST OM HET LANDSCHAP TE ONDERHOUDEN

AGRI-LONGER. Hagen- & Grasklepelmaaiers DE KUNST OM HET LANDSCHAP TE ONDERHOUDEN AGRI-LONGER Hagen- & Grasklepelmaaiers DE KUNST OM HET LANDSCHAP TE ONDERHOUDEN AGRI-loNger Hagen- & Grasklepelmaaiers Ons landschap moet constant onderhouden worden want daarvan hangt onze toekomst af.

Nadere informatie

Helpgids. Ondersteunde cameramodellen. Overzicht van de onderdelen. Voorbereidingen. Opnames maken

Helpgids. Ondersteunde cameramodellen. Overzicht van de onderdelen. Voorbereidingen. Opnames maken Gebruik deze wanneer u problemen ondervindt, of vragen hebt over het gebruik van uw. Ondersteunde cameramodellen Overzicht van de onderdelen Voorbereidingen Uitpakken Plaatsen van de batterij De en een

Nadere informatie

Onkruidbestrijding Onkruidbestrijders met stoom

Onkruidbestrijding Onkruidbestrijders met stoom Onkruidbestrijding Onkruidbestrijders met stoom Batterij - Openbare diensten XMM ECO STEAM PU Autonomie Waterverbruik XMM ECO STEAM PU 11.999 9.916,53 100 Liter Gel accu 12 V (150 Ah) 4U 0,4-0,6 l/min

Nadere informatie

Light traction batteries. Semi-tractie Monobloc-tractie GEL AGM Lithium

Light traction batteries. Semi-tractie Monobloc-tractie GEL AGM Lithium Light traction batteries Semi-tractie Monobloc-tractie GEL AGM Lithium Celectric Light Traction Voor iedere toepassing de meest betrouwbare en duurzame batterij. Geen onnodige problemen door uitval. Speciaal

Nadere informatie

Verwijder de transportbeveiliging - magneetband

Verwijder de transportbeveiliging - magneetband Opstarten ( CRAMBO 500 direct) Pagina Afkoppelen machine.. Activeer de parkeerrem => uittrekken rode knop => zwarte knop D indrukken. Laat de trailer met de rode hendel zakken door deze naar links te 3.

Nadere informatie

Hooiland pomp, Handleiding

Hooiland pomp, Handleiding Hooiland pomp, Handleiding Versie Maart 2012 Bom Aqua B.V. tel 078 6150402/ 06 120 945 36 Oosteind 47 Email info@bom-aqua.nl 3356 AB website: www.bom-aqua.nl Papendrecht Capaciteiten Opvoerhoogte van 20-75

Nadere informatie

BOGBALLE A/S. Een korte introductie.

BOGBALLE A/S. Een korte introductie. S-line BOGBALLE A/S. Een korte introductie. BOGBALLE is één van s werelds grootste fabrikanten van kunstmest-, zout- en zandstrooiers. Mede doordat BOGBALLE grote aantallen kunstmeststrooiers fabriceert,

Nadere informatie

Gebruikershandleiding. FL 70 Premium-Liner Selection Pro

Gebruikershandleiding. FL 70 Premium-Liner Selection Pro Gebruikershandleiding FL 70 Premium-Liner Selection Pro TECHNISCHE GEGEVENS: Zelfnivelleerbereik ±3 Nauwkeurigheid ±1 mm / 10 m Werkbereik zonder ontvanger 30 m* met ontvanger 80 m Gebruiksduur met Li-Ion

Nadere informatie

Magnetische toepassingen in de motorvoertuigentechniek (8)

Magnetische toepassingen in de motorvoertuigentechniek (8) Magnetische toepassingen in de motorvoertuigentechniek (8) E. Gernaat, ISBN 978-90-808907-3-2 1 Introductie hybride voertuigen We beginnen met een beknopt overzicht van de hybride uitvoeringen. 1.1 Overzicht

Nadere informatie

The Power To Perform

The Power To Perform The Power to perform Kiezen voor Votex is een verantwoorde keuze Votex is sinds 1922 dé Nederlandse fabrikant van machines die gebruikt worden voor het beheer en onderhoud van openbaar groen. Daarnaast

Nadere informatie

Krachtige en efficiënte motor

Krachtige en efficiënte motor Inboard motoren 2.5 / 5.0 / 10.0 / hybrid 2017 Krachtige en efficiënte motor Eenvoudige en robuuste bediening De motor heeft een efficiency van meer dan 90%, dus bijna alle stroom komt ten goede aan uw

Nadere informatie

Hagen- & Grasklepelmaaiers 34 PK AGRI-LONGER. be strong, be KUHN

Hagen- & Grasklepelmaaiers 34 PK AGRI-LONGER.   be strong, be KUHN Hagen- & Grasklepelmaaiers 34 PK be strong, be KUHN EEN MACHINE DIE AAN UW VERWACHTINGEN VOLDOET! Ons landschap moet constant onderhouden worden want daarvan hangt onze toekomst af. En juist daarvoor heeft

Nadere informatie

Gebruikers Handleiding

Gebruikers Handleiding SWITCH MODE ACCULADER Switch Mode Acculader Model No. SEC - 1245E SEC - 1260E SEC - 1280E SEC - 2425E SEC - 2440E Gebruikers Handleiding Lees deze handleiding zorgvuldig door voordat u uw acculader gaat

Nadere informatie

ELEKTRISCH AANDRIJVINGSMODULE

ELEKTRISCH AANDRIJVINGSMODULE ELEKTRISCH AANDRIJVINGSMODULE Gebruikershandleiding NL Model EDM01 DECOLT GRAND Inspired by logic BELANGRIJKE VEILIGHEID INSTRUCTIES Lees de gebruikershandleiding van uw Decolt Grand Trolley. Deze elektrisch

Nadere informatie

NEW TCD-A New Holland Serie TCD-A tractoren Modellen TC27DA, TC40DA en TC45DA

NEW TCD-A New Holland Serie TCD-A tractoren Modellen TC27DA, TC40DA en TC45DA NEW TCD-A New Holland Serie TCD-A tractoren Modellen TC27DA, TC40DA en TC45DA NEW TCD-A Stijlvolle werkpaarden die de bestaande normen verleggen. Er zijn weinig compacte tractoren die zowel de sterke prestaties

Nadere informatie

Het is gemakkelijker dan je denkt om de verkeerde accu voor je motor of scooter te bestellen.

Het is gemakkelijker dan je denkt om de verkeerde accu voor je motor of scooter te bestellen. YUASA ACCU S MotoPort levert kwaliteitsaccu s van het merk YUASA*. Yuasa behoort tot de grootste fabrikanten van (motorfiets-)accu s ter wereld. Nagenoeg alle motorfietsen van de 4 grote motorfietsmerken

Nadere informatie

Innovation Protection Conseil

Innovation Protection Conseil Pagina 1 van 7 PULVERISATEUR DORSAL AUTONOME Elektrische autonome rugsproeier met continue druk KENMERKEN : o Het reservoir is uitgerust met een membraanpomp met Viton-afdichting die wordt bediend met

Nadere informatie

P Als twee van de drie eenheden P, U of I bekend zijn, dan kan de derde worden berekend aan de hand van de volgende formule (zie de afbeelding):

P Als twee van de drie eenheden P, U of I bekend zijn, dan kan de derde worden berekend aan de hand van de volgende formule (zie de afbeelding): Algemene informatie over stroomverbruik Algemene informatie over stroomverbruik BELANGRIJK! Om beschadiging van de accu te voorkomen, moet de laadcapaciteit van de dynamo worden aangepast aan het stroomverbruik.

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Inhoud

Gebruikershandleiding Inhoud Gebruikershandleiding Inhoud 1 Overzicht onderdelen...4 2 Display en bediening... 6 2.1 Functies stuurbediening... 6 2.2 Functies display... 7 2.3 Gashendel (Optioneel)... 9 3 atterijpakket en lader...

Nadere informatie

Gebruikershandleiding

Gebruikershandleiding Gebruikershandleiding Flowhaspel 1 Empas B.V. Kruisboog 43 3905 TE Veenendaal 0318-525888 www.empas.nl Technische gegevens Afmetingen (lxbxh), cm... 55x39x109 Gewicht, kg...36 Motor vermogen, W....300

Nadere informatie

NIEUW. De beste energiebron voor onderweg CAMPER BOOT HUISJE

NIEUW. De beste energiebron voor onderweg CAMPER BOOT HUISJE NIEUW De beste energiebron voor onderweg CAMPER BOOT HUISJE De EFOY COMFORT laadt de accu voor uw elektrische apparaten volautomatisch op. Zo heeft u altijd voldoende stroom voor uw wensen het hele jaar

Nadere informatie

THE POWER TO PERFORM

THE POWER TO PERFORM THE POWER TO PERFORM KIEZEN VOOR VOTEX IS EEN VERANTWOORDE KEUZE Votex is sinds 1922 dé Nederlandse fabrikant van machines die gebruikt worden voor het beheer en onderhoud van openbaar groen. Daarnaast

Nadere informatie

KM 120/150 R Bp. Hoofdbezem met ECO-functie. Comfortabele werkplek. Werkverlichting. Hooglediging

KM 120/150 R Bp. Hoofdbezem met ECO-functie. Comfortabele werkplek. Werkverlichting. Hooglediging KM 120/150 R Bp De KM 120/150 R Bp is een compacte, moderne en functionele veegmachine voor professioneel gebruik op middelgrote tot grote oppervlakken zowel binnen als buiten met een werkbreedte van 1200

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Boxis Communicatie Systeem

Gebruikershandleiding Boxis Communicatie Systeem Gebruikershandleiding Boxis Communicatie Systeem INHOUDSOPGAVE 1. INLEIDING 3 2. BOXIS COMMUNICATIE SYSTEEM 4 2.1. TeamBox 4 2.2. Bracket/Laadstation 5 2.3. Headset 6 2.4. Draagtas 7 2.5. UPS 7 2.6. Service

Nadere informatie

Hij vindt de weg Heel eenvoudig. Een Gold In ieder(e) geval (stal)

Hij vindt de weg Heel eenvoudig. Een Gold In ieder(e) geval (stal) Hij vindt de weg Heel eenvoudig Een Gold In ieder(e) geval (stal) De Butler Gold kan eenvoudig met minimale inspanning in iedere stal worden geïntegreerd. Hij oriënteert zich slechts aan 4 mm kleine magneten

Nadere informatie

GROOTPAKKENWIKKELAAR. zéér compact voor zéér grote prestaties

GROOTPAKKENWIKKELAAR.   zéér compact voor zéér grote prestaties 998 GROOTPAKKENWIKKELAAR www.mchale.net zéér compact voor zéér grote prestaties Ontwor Grootpakkenwikkelaar met een enorme kapaciteit De McHale grootpakkenwikkelaar is de universele oplossing voor het

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing Vloeistof stand kachels BINAR-5S BINAR-5S diesel BINAR-5S.24 diesel

Gebruiksaanwijzing Vloeistof stand kachels BINAR-5S BINAR-5S diesel BINAR-5S.24 diesel NL Gebruiksaanwijzing Vloeistof stand kachels BINAR-5S BINAR-5S diesel BINAR-5S.24 diesel 1 Beste klanten, Bedankt voor uw keuze! We hebben alles gedaan om te zorgen dat dit product voldoet aan uw eisen

Nadere informatie

Welkom. Terence Otemann Area Service Manager DAF Nederland A PACCAR COMPANY DRIVEN BY QUALITY

Welkom. Terence Otemann Area Service Manager DAF Nederland A PACCAR COMPANY DRIVEN BY QUALITY Welkom Terence Otemann Area Service Manager DAF Nederland OP WEG NAAR NOG SCHONER TRANSPORT GLOBAL WARMING LUCHT KWALITEIT Local Nationaal Week + trip ~ 1500km 2-3 day trip ~ 500km 1 day trip ~ 250km DC

Nadere informatie

Kverneland Siloking Selfline 4.0 premium 15m³

Kverneland Siloking Selfline 4.0 premium 15m³ Kverneland Siloking Selfline 4.0 premium 15m³ Een concept van vermogen en capaciteit de Premium Selfline 4.0 biedt meer prestaties en efficiëntie. De langere laadfrees kan voer verzamelen tot 5m hoogte.

Nadere informatie

>01/2015-NL 406042-05

>01/2015-NL 406042-05 >01/2015-NL 406042-05 1 2 EEN RONDUIT INDRUKWEKKENDE SERIE XT 100 XT 130 XT 160 XT 160H XT 210H XT 240H De nieuwe generatie XT verlegt de grenzen van het prestatievermogen. Deze getrokken kunstmeststrooiers

Nadere informatie

Hiab Moffett Meeneemheftrucks

Hiab Moffett Meeneemheftrucks Hiab Moffett Meeneemheftrucks Recycling Het concept Klaar in één minuut Meeneemheftrucks aan de achterzijde van een vrachtauto welke afval vervoert zijn een bekend gezicht. Licht genoeg voor het vervoer

Nadere informatie

Lithium-Ion. More Power

Lithium-Ion. More Power Lithium-Ion More Power Energy. anytime. anywhere. Energy. Anytime. Anywhere. Al meer dan 35 jaar ontwikkelt Victron Energy geavanceerde elektrische installaties voor de meest uiteenlopende toepassingen.

Nadere informatie

HANDBOEK E-BIKE Handboek e-bike

HANDBOEK E-BIKE Handboek e-bike HANDBOEK E-BIKE Handboek e-bike 1. Inleiding Gefeliciteerd met jouw nieuwe e-bike! Hiermee ben je verzekerd van vele kilometers fietsgenot. Jouw fiets is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid ontwikkeld

Nadere informatie

Met nieuwe energie de toekomst in

Met nieuwe energie de toekomst in World Class Charging Systems E x c e l l e n t T e c h n o l o g y, E f f i c i e n c y a n d Q u a l i t y Met nieuwe energie de toekomst in Lithium-Ion batterijen voor intern transport LIONIC reduceert

Nadere informatie

Gebruikershandleiding voor de handterminal-applicatie en het fietsendiefstalregister

Gebruikershandleiding voor de handterminal-applicatie en het fietsendiefstalregister Gebruikershandleiding voor de handterminal-applicatie en het fietsendiefstalregister Hogerwoerdstraat 30 2023 VD Haarlem Postbus 2281 2002 CG Haarlem tel. +31 (0) 235 258 576 fax. +31 (0) 235 258 571 info@ique.nl

Nadere informatie

M2Power !!!! !!! Lithium Expertise

M2Power !!!! !!! Lithium Expertise M2Power Lithium Expertise M2Power werknemers hebben een overvloed aan ervaring in Lithium ijzer fosfaat (LiFePO4) batterij systemen en elektrische voertuigen. M2Power is gespecialiseerd in LiFePO4 cellen,

Nadere informatie

Handboek van een vacuümunit type VO-100-HE Type: VO-100-HE Gewicht: 92 kg

Handboek van een vacuümunit type VO-100-HE Type: VO-100-HE Gewicht: 92 kg De Brugman 9, NL-1948NB Beverwijk Tel: +31(0)251226477 Fax:+31(0)251221840 Email: info@hamevac.nl Site: www.hamevac.nl KvK: 34079398 BTW: NL800854202B01 Bank: 671113003 Iban: NL24INGB0671113003 Handboek

Nadere informatie

Kit code: KT XTI Configuratie: Kit inhoud: Geschikt voor:

Kit code: KT XTI Configuratie: Kit inhoud: Geschikt voor: Kit code: KT XTI 9580 Configuratie: 750 Kit inhoud: Aantal Code Omschrijving 1 FO8RAPID XTI Module Rapid XTI 1 FRCT06D Draadboom Rapid XTI Geschikt voor: Fabrikant Fendt Fendt LET OP!! Model 714, 716,

Nadere informatie

NEW HOLLAND TZ EN TCD TZ21 TZ24 TC21D TC24D

NEW HOLLAND TZ EN TCD TZ21 TZ24 TC21D TC24D NEW HOLLAND TZ EN TCD TZ21 TZ24 TC21D TC24D DE KLEINE EN MIDDELGROTE TRACTOREN New Holland biedt twee verschillende tractoren van 21 en 24 pk aan in zijn reeks compacte utiliteitstractoren. De hydrostatisch

Nadere informatie

Elektrische lier met doorgaande kabel

Elektrische lier met doorgaande kabel CM Elektrische lier met doorgaande kabel CM ELEKTRISCHE MTRAC LIEREN - CM MTRAC CM Met een state-of-the-art design én technische innovaties voorziet de CM Mtrac in een specifieke klantbehoefte; namelijk

Nadere informatie

CBF25 - CBF25S - CBF25G CBF25Q - CBF25B - CJF10 Specificaties

CBF25 - CBF25S - CBF25G CBF25Q - CBF25B - CJF10 Specificaties CBF25 - CBF25S - CBF25G CBF25Q - CBF25B - CJF10 Specificaties Handpallettruck 2,5 (1.0) ton Handpallettruck De handpallettruck is ongetwijfeld het meest eenvoudige, maar essentiële, hulpmiddel voor intern

Nadere informatie

Speciaal de veiligheidsnormen en garantie voorwaarden

Speciaal de veiligheidsnormen en garantie voorwaarden Belangrijk!! Lees dit eerst. Voordat u de Nasa BM1of BM2 installeert dient u eerst de installatie voorschriften goed door te nemen. Let op de BM1 en BM2 lijken uiterlijk op elkaar maar zijn echt verschillende

Nadere informatie

Inhoudsopgave. Tenias sinds 1957. Overzicht modellen. Serie Evolution. Technische specificaties Serie Evolution. Opties Serie Evolution.

Inhoudsopgave. Tenias sinds 1957. Overzicht modellen. Serie Evolution. Technische specificaties Serie Evolution. Opties Serie Evolution. Frontloader systems Inhoudsopgave Overzicht modellen Serie Evolution Technische specificaties Serie Evolution Opties Serie Evolution Serie 00 Technische specificaties Serie 00 Opties Serie 00 Werktuigprogramma

Nadere informatie

www.veenhuis.com Mest bewerken NIEUW Mest bewerken

www.veenhuis.com Mest bewerken NIEUW Mest bewerken Mest bewerken www.veenhuis.com NIEUW Mest bewerken MEST BEWERKEN Als specialist op het gebied van mesttransport en mestaanwending breidt Veenhuis Machines BV haar assortiment uit met een complete range

Nadere informatie

Handleiding Volkswagen Caddy (Maxi) voor rolstoelvervoer. (Versie 1.5 Nederlands)

Handleiding Volkswagen Caddy (Maxi) voor rolstoelvervoer. (Versie 1.5 Nederlands) Handleiding Volkswagen Caddy (Maxi) voor rolstoelvervoer (Versie 1.5 Nederlands) Inleiding Geachte bestuurder / gebruiker, Gefeliciteerd met de aankoop van uw nieuwe aangepaste auto. Deze handleiding is

Nadere informatie

Smart ForTwo Electric Drive

Smart ForTwo Electric Drive Smart ForTwo Electric Drive Rijdt als een trein Autotest De Smart ForTwo is van nature kampioen zuinig rijden. Dat is te danken aan de geringe omvang van de auto. Bij een geringe omvang hoort ook een gering

Nadere informatie

Worldleader DRAINCLEANERS

Worldleader DRAINCLEANERS Worldleader DRAINCLEANERS INVESTEREN IN VOOR JARENLANG ONDERHOUDSARM REINIGEN VAN DRAINAGEBUIZEN De voordelen van drainage in het land of in de kas kent u natuurlijk. Uw gewassen groeien beter en de werkomstandigheden

Nadere informatie

VS.2. Verticale getrokken voermengwagens

VS.2. Verticale getrokken voermengwagens VS.2 Verticale getrokken voermengwagens MEER DAN 50 JAAR ERVARING 1969 De drang naar innovatie zorgde ervoor dat Sgariboldi in 1969 de eerste voermengwagen ontwikkelde. Vandaag de dag produceert Sgariboldi

Nadere informatie

Buispomp pomp T250 Handleiding

Buispomp pomp T250 Handleiding Buispomp pomp T250 Handleiding Versie November 2013 Bom Aqua B.V. Tel. 078-6150402 Oosteind 47 Email: info@bom-aqua.nl 3356 AB website: www.bom-aqua.nl Papendrecht Capaciteiten Pomp Opvoerhoogte van 0-150

Nadere informatie

Prijslijst 2014.! Ma.Tra zelfrijdende maaiers. Prijslijst / excl. BTW

Prijslijst 2014.! Ma.Tra zelfrijdende maaiers. Prijslijst / excl. BTW Prijslijst 2014! Ma.Tra zelfrijdende maaiers Prijslijst 01-2014 / excl. BTW Pagina D- 1 Prijslijst Januari 2014 Voor Nederland & België Deze prijslijst vervangt alle eerdere prijslijsten, die hierbij komen

Nadere informatie

INLEIDING VEILIGHEIDSVOORSCHRIFTEN SYMBOLEN. De symbolen in deze gebruiksaanwijzing. Symbolen op het apparaat

INLEIDING VEILIGHEIDSVOORSCHRIFTEN SYMBOLEN. De symbolen in deze gebruiksaanwijzing. Symbolen op het apparaat INLEIDING Deze gebruiksaanwijzing is bedoeld voor Rapid 100E. Lees ze eerst grondig door alvorens u het apparaat in gebruik neemt. Deze gebruiksaanwijzing bevat de veiligheidsvoorschriften, de voorschriften

Nadere informatie

KM 90/60 R Bp Pack Adv

KM 90/60 R Bp Pack Adv KM 90/60 R Bp Pack Adv Robuuste, compacte, wendbare en emissievrije KM 90/60 R Bp Pack Adv zitveegmachine met Tact-filterreiniging, Home Base, Easy Operation-bediening en praktisch pick-up-oppervlak. 1

Nadere informatie

Componenten voor hydraulische uitrusting. Algemeen. Maatregelen vóór het starten van een nieuw hydraulisch systeem

Componenten voor hydraulische uitrusting. Algemeen. Maatregelen vóór het starten van een nieuw hydraulisch systeem Algemeen Algemeen De volgende componenten voor het bedienen van hydraulische uitrusting kunnen af fabriek worden besteld: De volgende componenten zijn beschikbaar: Bedieningshendel Hydraulische olietank

Nadere informatie

CRAYLER F3 SERIE STERKE MEENEEMHEFTRUCKS VOOR VEELEISENDE KLANTEN

CRAYLER F3 SERIE STERKE MEENEEMHEFTRUCKS VOOR VEELEISENDE KLANTEN CRAYLER F3 SERIE STERKE MEENEEMHEFTRUCKS VOOR VEELEISENDE KLANTEN VOORUITSTREVENDE TECHNOLOGIE De doordachte bouwwijze en de geringe onderhoudskosten maken van CRAYLER meeneemheftrucks efficiënte en betrouwbare

Nadere informatie

ROTATIELASER FL 115H HANDLEIDING

ROTATIELASER FL 115H HANDLEIDING ROTATELASER FL 115H HANDLEDNG SET BESTAAT UT FL 115H rotatielaser Li-on accu en lader Batterijcassette voor alkaline batterijen Handontvanger Metor MTR-90R Afstandsbediening Degelijke kunststof koffer

Nadere informatie