19 december Burgemeester V.M. van Neerbos;Wethouder A.P.M. van Swam;Wethouder A.H.M. de Vree;Wethouder T.P.M. Hol

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "19 december Burgemeester V.M. van Neerbos;Wethouder A.P.M. van Swam;Wethouder A.H.M. de Vree;Wethouder T.P.M. Hol"

Transcriptie

1 LIJST VAN BESLUITEN VASTGESTELD DOOR HET COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN WEST MAAS EN WAAL 19 december 2017 Status Openbaar Voorzitter Aanwezig Definitief Ja V.M. van Neerbos Burgemeester V.M. van Neerbos;Wethouder ;Wethouder A.H.M. de Vree;Wethouder T.P.M. Hol Afwezig Zaak / doc nr Z D Diverse aangelegenheden grondeigendom Over de Maas T.P.M. Hol 1. Instemmen met de vestiging van een zakelijk recht door Over de Maas C.V. ten behoeve van het tracé van de hoogspanningsverbinding 150 kv van TenneT TSO B.V; 2. Instemmen met een grondruil tussen Over de Maas C.V. en Rijkswaterstaat ten behoeve van de verkoop van een perceel in het gebied Over de Maas; 3. Instemmen met de aankoop van enkele opstallen (garageboxen van Vermuë) door de gemeente; 4. Instemmen met een nadere verkenning van de kosten voor aansluiting van de opstallen van Vermuë op diverse nutsvoorzieningen; 5. De opbrengsten die voortvloeien uit de beslispunten 1. en 2. inzetten als dekking voor de kosten van de aankoop onder beslispunt 3; 6. Resterende opbrengsten inzetten als dekking voor de kosten die voortvloeien uit beslispunt 4; 7. In een brief aan Over de Maas C.V. vermelden dat deze instemming geen volmacht is voor zelfstandige afhandeling door Over de Maas C.V. De definitieve instemming wordt eerst verleend op basis van door het college goedgekeurde eindteksten van de definitieve overeenkomsten. Zaak / doc nr Z D Vaststellen cijfers Clientervaringsonderzoek CEO Wmo en jeugd over Kennis te nemen van de factsheet en evaluatierapportage over het clientervaringsonderzoek (CEO) Wmo over Kennis te nemen van de rapportage van BMC Onderzoek over het kwalitatieve CEO jeugdhulp over Relevante verbeterpunten te betrekken bij de gesprekken met VraagWijzer. 4. Factsheet, evaluatierapportage en rapportage van BMC Onderzoek ter kennis te brengen van de gemeenteraad en de Wmo adviesraad via bijgevoegde

2 informatienota. Zaak / doc nr Z D Aangepast voorstel Actualisatie Voorziening Wegen 2017 T.P.M. Hol Team OPR 12 september 2017 Aangehouden: Het college verzoekt nader inzichtelijk te maken welke financiële gevolgen de uitzetting heeft voor de (meerjaren)begroting. Tevens daarbij betrekken de uitzetting van de middelen vanaf Instemmen met voorstel actualisatie voorziening Beheer en Onderhoud wegen 2017 Conform advies. Zaak / doc nr Z D Profilering Hanzestad Maasbommel Aan de gemeenteraad voor te stellen: 1. Het plan van aanpak 'Profilering Maasbommel als Hanzestad' vast te stellen. 2. De investering voortkomend uit dit plan van aanpak ad als volgt te dekken: a. Uit de algemene reserve voor minimaal b. Uit de het budget Recreatie en toerisme van 2017 en 2018, tezamen maximaal Conform advies, met dien verstande dat adviespunt 2 luidt: De investering voortkomend uit dit plan van aanpak ad als volgt te dekken: a. Uit de algemene reserve voor maximaal b. Uit de het budget Recreatie en toerisme van 2017 en 2018, tezamen maximaal Omdat inmiddels de subsidieverzoeken zijn ingediend tekstueel in het raadsvoorstel dit ook zo verwoorden. Akkoord (Gewijzigd besloten) Zaak / doc nr Z/16/ D Verplaatsen woning Oude Maasdijk 36 Dreumel Meewerken aan het verplaatsen van de woning onder de voorwaarde dat er voldaan wordt aan de stedenbouwkundige adviezen van 30 juni 2017 en 3 oktober 2017.

3 Zaak / doc nr Z D Verkoop gedeelte perceel DML G2338 Team FJZ In te stemmen met de verkoop van een gedeelte van een perceel gelegen aan de Lageweg te Dreumel ter grootte van ca. 17 m2 (kadastraal bekend gemeente Dreumel, sectie G, nr. 2338) aan Liander N.V. tegen een verkoopprijs van 75,- per m2. Zaak / doc nr Z D Waterberging Heideakkerweg ten behoeve van IKC en Leliestraat Beneden-Leeuwen T.P.M. Hol Team OPR In te stemmen met de volgende punten: 1. De watergang aan de Heideakkerweg te verruimen om te voldoen aan de hydrologische compensatieverplichtingen die behoren bij de ruimtelijke ontwikkelingen van het Integraal Kind Centrum (IKC) en de Leliestraat en om de waterhuishouding te waarborgen; 2. De kosten voor de verruiming van de watergang naar rato ten lasten te brengen aan de projectontwikkelaar van het Leliepark én met het project IKC. 3. De watergang aan de Heideakkerweg, na realisatie van het IKC, behouden voor toekomstige, ruimtelijke ontwikkelingen. om in te stemmen met de onder advies aangegeven punten. Zaak / doc nr Z/16/ D Dreumel, De Paulus 3 1. In principe medewerking verlenen aan het gewijzigde verzoek op het perceel De Paulus 3 te Dreumel voor het realiseren van 8 appartementen. 2. Voor dit verzoek 8 woningen reserveren. Zaak / doc nr Z D Verlengen en uitbreiden Buurtgezinnen 1. In te stemmen met verlenging van de pilot Buurtgezinnen In te stemmen met uitbreiding van het aantal koppelingen naar De kosten, ,-, te betalen uit de Jeugdzorggelden.

4 Zaak / doc nr Z D Inkoop Jeugdbescherming en jeugdreclassering Het Addendum Overeenkomst Jeugdbescherming en Spoed Eisende Zorg voor het Kalenderjaar 2018 verder: Addendum 2018 vaststellen voor Jeugdbescherming Gelderland. 2. De Overeenkomst Jeugdbescherming en Jeugdreclassering voor het kalenderjaar 2018 met de William Schrikker Stichting Jeugdbescherming & Jeugdreclassering en het Leger des Heils Jeugdbescherming & Reclassering vaststellen. 3. Het Werkplan 2018 Gecertificeerde Instellingen voor Jeugdbescherming en Jeugdreclassering in Rivierenland behorend bij eerdergenoemde overeenkomsten en het addendum vaststellen. 4. In de uitvoering van artikel 15 van de overeenkomst en artikel 10 van het addendum het 'Volmacht-, machtigings- en mandaatbesluit gesloten jeugdhulp in het vrijwillige kader' vaststellen. Zaak / doc nr Z D Prestatieafspraken Regionaal Bureau voor Toerisme (RBT) 1. In te stemmen met de prestatieafspraken Regionaal Bureau voor Toerisme (RBT) 2. De burgemeester mandateert de portefeuillehouder Recreatie en Toerisme om namens de gemeente West Maas en Waal de prestatieafspraken te ondertekenen tijdens de regionale bijeenkomst op 9 januari Zaak / doc nr Z D Afwikkeling subsidies MFA D'n Hoender 1. Per een aanvullende geldlening aan te gaan met de stichting MFA D n Hoender ten behoeve van de aankoop en overdracht van het gebouw aan de Nieuwstraat te Dreumel tot een bedrag van ,--; 2. De subsidie aan stichting MFA D n Hoender 2015 vast te stellen op ,--; 3. De subsidie aan stichting MFA D n Hoender 2016 vast te stellen op ,--; 4. de afspraken met betrekking tot de Meerjarenonderhoudsrapportage en de overheveling buitenkantonderhoud in een brief aan het bestuur MFA D n Hoender vast te leggen; 5. Het financieel effect dat voortvloeit uit dit voorstel ad maximaal per jaar wordt verwerkt in de komende P & C documenten.

5 Zaak / doc nr Z D Inkoop vrijwilligerssteunpunt 2018 Het college wordt geadviseerd om: 1: Stichting Meerwaarde de opdracht voor de organisatie van een Vrijwilligerssteunpunt in het jaar 2018 te gunnen. Hiermee verlengt u de huidige opdracht, die op 31 december 2017 eindigt. 2. Een bedrag van ,- beschikbaar stellen. Hiervoor zijn voldoende middelen begroot op de post sociaal Cultureel Werk ( ). Zaak / doc nr Z D Lokaal Sociaal Akkoord In te stemmen met het sluiten van een Lokaal Sociaal Akkoord en de bijhorende uitvoeringsagenda. Zaak / doc nr Z D Versterken calamiteitenproces Wmo en Jeugdhulp 1. In te stemmen met het 'Protocol melding calamiteiten/geweld Jeugdhulp Gelderland-Zuid en Mook en Middelaar' 2. In te stemmen met het herziene 'Protocol Wmo meldingen calamiteiten/geweld bij de verstrekking van een voorziening Wmo 2015 Gelderland-Zuid en Mook en Middelaar' Zaak / doc nr Z D Commissie Bezwaarschriften Team FJZ Conform het advies van de Commissie Bezwaarschriften; 1. De bezwaren ongegrond verklaren; 2. Het bestreden besluit d.d. 10 mei 2017 in stand laten met dien verstande dat de motivering onder het kopje Overwegingen 2 Gouden Ham/ De Schans randzone als volgt wordt gewijzigd:: De passage onder opsommingsteken 11 komt te vervallen;

6 De volgende passage onder opsommingsteken 11 wordt opgenomen: dat ingevolge artikel 2.12, lid 1, onder a, sub 2 Wabo juncto artikel 4, aanhef en lid 1 en 9, van Bijlage II Bor voor zowel het uitbreiden als het ook het gebruik van het bijbehorend bouwwerk, binnen de bebouwde kom, van het bestemmingsplan kan worden afgeweken. Zaak / doc nr Z D Vaststellen besluitenlijst B. en W.-vergadering van 12 december 2017, nr. 50/17 n.v.t. Team KCC Zaak / doc nr Z D Uitnodigingen week 51/17 n.v.t. Team KCC 3 januari 2018 nieuwjaarsreceptie gemeente Berg en Dal in Africamuseum. 4 januari 2018 nieuwjaarsbijeenkomst gemeente Wijchen in t Mosaïek. 5 januari 2018 nieuwjaarsreceptie gemeente Beuningen bij Beuningen on Ice. 8 januari 2018 nieuwjaarsreceptie gemeente Nijmegen in De Vereeniging. 11 januari 2018 nieuwjaarsbijeenkomst Ondernemend Maas en Waal in Gasterij De Dijkgraaf, Maasbommel. 11 januari 2018 nieuwjaarsreceptie De Driestroom in Elst. Zaak / doc nr Z D Regionale zaken week 51, 19 december 2017 n.v.t. Team KCC Memo Intensieve regionale samenwerking Regio Rivierenland op het gebied van Mobiliteit Het college neemt kennis van de door wethouder Hol voorgelegde memo. Annotatie PFO WMO/Jeugd Wethouder Van Swam geeft een toelichting op de a.s. donderdag te behandelen DVO m.b.t. de regionale werkzaamheden WMO/Jeugd. Het college neemt daarvan kennis en stemt in met de lijn zoals verwoord in de voorliggende stukken en aanvulling door de gemeente WMW. Akkoord (Gewijzigd besloten)

5 december Locoburgemeester A.P.M. van Swam;Gemeentesecretaris P.G. Arissen;Wethouder S.A.M. Bos;Wethouder A.H.M. de Vree;Wethouder T.P.M.

5 december Locoburgemeester A.P.M. van Swam;Gemeentesecretaris P.G. Arissen;Wethouder S.A.M. Bos;Wethouder A.H.M. de Vree;Wethouder T.P.M. LIJST VAN BESLUITEN VASTGESTELD DOOR HET COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN WEST MAAS EN WAAL 5 december 2017 Status Openbaar Voorzitter Aanwezig Definitief Ja Locoburgemeester ;Gemeentesecretaris

Nadere informatie

28 november Locoburgemeester A.P.M. van Swam;Gemeentesecretaris P.G. Arissen;Wethouder S.A.M. Bos;Wethouder A.H.M. de Vree;Wethouder T.P.M.

28 november Locoburgemeester A.P.M. van Swam;Gemeentesecretaris P.G. Arissen;Wethouder S.A.M. Bos;Wethouder A.H.M. de Vree;Wethouder T.P.M. LIJST VAN BESLUITEN VASTGESTELD DOOR HET COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN WEST MAAS EN WAAL 28 november 2017 Status Openbaar Voorzitter Aanwezig Definitief Ja Locoburgemeester ;Gemeentesecretaris

Nadere informatie

LIJST VAN BESLUITEN VASTGESTELD DOOR HET COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN WEST MAAS EN WAAL. 19 september A.P.M. van Swam.

LIJST VAN BESLUITEN VASTGESTELD DOOR HET COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN WEST MAAS EN WAAL. 19 september A.P.M. van Swam. LIJST VAN BESLUITEN VASTGESTELD DOOR HET COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN WEST MAAS EN WAAL 19 september 2017 Status Openbaar Voorzitter Aanwezig Definitief Ja C.A.A. van Rhee-Oud Ammerveld Burgemeester

Nadere informatie

12 februari Addendum Facturatie Voorzieningenovereenkomst Hulp bij het Huishouden

12 februari Addendum Facturatie Voorzieningenovereenkomst Hulp bij het Huishouden LIJST VAN BESLUITEN VASTGESTELD DOOR HET COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN WEST MAAS EN WAAL 12 februari 2019 Status Openbaar Voorzitter Aanwezig Afwezig Definitief Ja V.M. van Neerbos Burgemeester

Nadere informatie

24 oktober Burgemeester C.A.A. van Rhee-Oud Ammerveld;Gemeentesecretaris P.G. Arissen;Wethouder A.P.M.

24 oktober Burgemeester C.A.A. van Rhee-Oud Ammerveld;Gemeentesecretaris P.G. Arissen;Wethouder A.P.M. LIJST VAN BESLUITEN VASTGESTELD DOOR HET COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN WEST MAAS EN WAAL 24 oktober 2017 Status Openbaar Voorzitter Aanwezig Definitief Ja C.A.A. van Rhee-Oud Ammerveld Burgemeester

Nadere informatie

7 november Burgemeester C.A.A. van Rhee-Oud Ammerveld;Gemeentesecretaris P.G. Arissen;Wethouder A.P.M.

7 november Burgemeester C.A.A. van Rhee-Oud Ammerveld;Gemeentesecretaris P.G. Arissen;Wethouder A.P.M. LIJST VAN BESLUITEN VASTGESTELD DOOR HET COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN WEST MAAS EN WAAL 7 november 2017 Status Openbaar Voorzitter Aanwezig Definitief Ja C.A.A. van Rhee-Oud Ammerveld Burgemeester

Nadere informatie

25 juni Instemmen met de archiefverordening april 2018 en deze voor vaststelling aan de gemeenteraad voorleggen

25 juni Instemmen met de archiefverordening april 2018 en deze voor vaststelling aan de gemeenteraad voorleggen LIJST VAN BESLUITEN VASTGESTELD DOOR HET COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN WEST MAAS EN WAAL 25 juni 2018 Status Openbaar Voorzitter Aanwezig Definitief Ja Burgemeester V.M. (Vincent) van Neerbos;Gemeentesecretaris

Nadere informatie

27 november aanvraag ex artikel 6.1 Wro inzake Wielstaete te Beneden-Leeuwen

27 november aanvraag ex artikel 6.1 Wro inzake Wielstaete te Beneden-Leeuwen LIJST VAN BESLUITEN VASTGESTELD DOOR HET COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN WEST MAAS EN WAAL 27 november 2018 Status Openbaar Voorzitter Aanwezig Definitief Ja V.M. van Neerbos Burgemeester V.M.

Nadere informatie

17 oktober Burgemeester C.A.A. van Rhee-Oud Ammerveld;Gemeentesecretaris P.G. Arissen;Wethouder A.P.M.

17 oktober Burgemeester C.A.A. van Rhee-Oud Ammerveld;Gemeentesecretaris P.G. Arissen;Wethouder A.P.M. LIJST VAN BESLUITEN VASTGESTELD DOOR HET COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN WEST MAAS EN WAAL 17 oktober 2017 Status Openbaar Voorzitter Aanwezig Definitief Ja C.A.A. van Rhee-Oud Ammerveld Burgemeester

Nadere informatie

12 september Burgemeester C.A.A. van Rhee-Oud Ammerveld;Gemeentesecretaris P.G. Arissen;Wethouder A.P.M.

12 september Burgemeester C.A.A. van Rhee-Oud Ammerveld;Gemeentesecretaris P.G. Arissen;Wethouder A.P.M. LIJST VAN BESLUITEN VASTGESTELD DOOR HET COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN WEST MAAS EN WAAL 12 september 2017 Status Openbaar Voorzitter Aanwezig Definitief Ja C.A.A. van Rhee-Oud Ammerveld Burgemeester

Nadere informatie

26 september Burgemeester C.A.A. van Rhee-Oud Ammerveld;Gemeentesecretaris P.G. Arissen;Wethouder A.P.M.

26 september Burgemeester C.A.A. van Rhee-Oud Ammerveld;Gemeentesecretaris P.G. Arissen;Wethouder A.P.M. LIJST VAN BESLUITEN VASTGESTELD DOOR HET COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN WEST MAAS EN WAAL 26 september 2017 Status Openbaar Voorzitter Aanwezig Definitief Ja C.A.A. van Rhee-Oud Ammerveld Burgemeester

Nadere informatie

2 oktober Aanpassen verhoogde tarieven huishoudelijke ondersteuning

2 oktober Aanpassen verhoogde tarieven huishoudelijke ondersteuning LIJST VAN BESLUITEN VASTGESTELD DOOR HET COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN WEST MAAS EN WAAL 2 oktober 2018 Status Openbaar Voorzitter Aanwezig Definitief Ja Burgemeester V.M. (Vincent) van Neerbos;Gemeentesecretaris

Nadere informatie

Nummer Onderwerp Advies Beslissing Pfh Openbaar 1 IN Notulen B&W-vergadering Notulen vaststellen. Conform AvA Ja

Nummer Onderwerp Advies Beslissing Pfh Openbaar 1 IN Notulen B&W-vergadering Notulen vaststellen. Conform AvA Ja Notulen openbare besluitenlijst college Reg.Nr.: IN16-05126 Aanwezigen: Dhr. A.G.T. van Aert, burgemeester Mevr. C.M.M. Noordman, secretaris Mevr. P.J.E. van de Loo, wethouder Dhr. M.J. van Schuppen, wethouder

Nadere informatie

*577634* OPENBARE BESLUITENLIJST. van het college van burgemeester en wethouders van 15 november 2016, vastgesteld 22 november 2016

*577634* OPENBARE BESLUITENLIJST. van het college van burgemeester en wethouders van 15 november 2016, vastgesteld 22 november 2016 *577634* OPENBARE BESLUITENLIJST van het college van burgemeester en wethouders van 15 november 2016, vastgesteld 22 november 2016 Nr. ONDERWERP/ADVIES BESLUIT B EN W 1. Advies nr. 568193 Trefwoord: Welzijn

Nadere informatie

Gemeente Tiel. Besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wethouders d.d. dinsdag 15 januari 2019 om 9.00 uur Afwezig: Ben Brink

Gemeente Tiel. Besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wethouders d.d. dinsdag 15 januari 2019 om 9.00 uur Afwezig: Ben Brink Gemeente Tiel Besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wethouders d.d. dinsdag 15 januari 2019 om 9.00 uur Afwezig: Ben Brink Onderwerpen voorzien van een ster krijgen uitstel van publicatie

Nadere informatie

Onderwerp Ambtelijk advies Collegebesluit. De Openbare Besluitenlijst B&W d.d. 6 november 2018 Vaststellen.

Onderwerp Ambtelijk advies Collegebesluit. De Openbare Besluitenlijst B&W d.d. 6 november 2018 Vaststellen. *108* Besluitenlijst van de B&W-vergadering d.d. 13 november 2018 Aanwezig: De heer A.H.M. Verhoeven MPM (burgemeester); De heer Mr. A.J.M. Walraven (wethouder); De heer Mr. S.B.J. Backus (wethouder);

Nadere informatie

B&W besluitenlijst. Week / / /

B&W besluitenlijst. Week / / / B&W besluitenlijst Week: 8 Datum: 20 februari 2018 Aanwezig: De heer J.F. Mulder De heer S. ter Wal De heer J.P. Hageman De heer A. Totté De heer F. van Mevrouw D. van Damme-Fassaert Week / / / Vaststellen

Nadere informatie

Burgemeester en wethouders

Burgemeester en wethouders Burgemeester en wethouders Besluitenlijst van het college van burgemeester en wethouders van Gemeente Leerdam d.d. 18 december 2018 Aanwezig: Burgemeester T.P.J. Bruinsma Wethouder T. Meijdam Wethouder

Nadere informatie

Nr. Afdeling Zaak Poho Onderwerp Samenvatting Advies Besluit BP 0.1 Secretaris B&W besluitenlijst 21 november 2017

Nr. Afdeling Zaak Poho Onderwerp Samenvatting Advies Besluit BP 0.1 Secretaris B&W besluitenlijst 21 november 2017 Besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wethouders. Dinsdag 28 november 2017 om 9.30 uur in de kamer van de burgemeester, gemeentehuis te Neerijnen Aanwezig: Nr. Burgerparticipatie 0 = Algemeen/BMO

Nadere informatie

Gemeente Tiel nr. voorstel beslissing

Gemeente Tiel nr. voorstel beslissing Gemeente Tiel Concept besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wethouders d.d. dinsdag 11 juni 2019 om 9.00 uur Marcel Melissen afwezig. Onderwerpen voorzien van een ster krijgen uitstel van

Nadere informatie

*88* B&W besluitenlijst. Besluitenlijst van de B&W-vergadering d.d. 3 juli 2018

*88* B&W besluitenlijst. Besluitenlijst van de B&W-vergadering d.d. 3 juli 2018 *88* Besluitenlijst van de B&W-vergadering d.d. 3 juli 2018 Aanwezig: De heer A.H.M. Verhoeven MPM (burgemeester) De heer Mr. A.J.M. Walraven (wethouder); De heer Mr. S.B.J. Backus (wethouder); De heer

Nadere informatie

GEMEENTE LOSSER. Vergadering Burgemeester en Wethouders Besluitenlijst week 46. O ( )

GEMEENTE LOSSER. Vergadering Burgemeester en Wethouders Besluitenlijst week 46. O ( ) GEMEENTE LOSSER Vergadering Burgemeester en Wethouders Besluitenlijst week 46. O (13-11-2018) 1 BCO Uitnodigingenlijst Doorgenomen en afspraken gemaakt. Team SOC werkt verder af. 2 DV Verslag BW week 45.O

Nadere informatie

BESLUITENLIJST (28) OPENBAAR. Van de vergadering van Burgemeester en Wethouders van de gemeente Zaltbommel d.d. 1 september 2015

BESLUITENLIJST (28) OPENBAAR. Van de vergadering van Burgemeester en Wethouders van de gemeente Zaltbommel d.d. 1 september 2015 BESLUITENLIJST (28) Van de vergadering van Burgemeester en Wethouders van de gemeente Zaltbommel d.d. 1 september 2015 OPENBAAR AANWEZIG: Burgemeester : A. van den Bosch Wethouder : C.A.H. Zondag Wethouder

Nadere informatie

BESLUITENLIJST Vergadering college van B&W

BESLUITENLIJST Vergadering college van B&W BESLUITENLIJST Vergadering college van B&W Opsteller: Els Jonker 2018/ Mailadres: els.jonker@midden-groningen.nl Aanwezig: A. Hoogendoorn, burgemeester, voorzitter A.F. Woortman, wethouder P. Verschuren,

Nadere informatie

Openbare Besluitenlijst

Openbare Besluitenlijst VERGADERING : College van Burgemeester en Wethouders DATUM : 11-12-2018 TIJDSTIP : 09.30 uur Openbare Besluitenlijst Aanwezig zijn: L.M. Driessen-Jansen A.M. Beekhuizen W.N.A. Joosten J.J.F.M. Gardeniers

Nadere informatie

OPENBARE BESLUITENLIJST. B&W 15 december 2015

OPENBARE BESLUITENLIJST. B&W 15 december 2015 OPENBARE BESLUITENLIJST B&W 15 december 2015 onderwerp ambtelijk advies / besluit besluit Verzoek om tegemoetkoming in planschade ex Bezwaarschrift gericht tegen verleende omgevingsvergunning aanleggen

Nadere informatie

BESLUITENLIJST (1) OPENBAAR. Van de vergadering van Burgemeester en Wethouders van de gemeente Zaltbommel d.d. 9 januari 2018

BESLUITENLIJST (1) OPENBAAR. Van de vergadering van Burgemeester en Wethouders van de gemeente Zaltbommel d.d. 9 januari 2018 BESLUITENLIJST (1) Van de vergadering van Burgemeester en Wethouders van de gemeente Zaltbommel d.d. 9 januari 2018 OPENBAAR AANWEZIG: Burgemeester : J.P. Rehwinkel Wethouder : C.A.H. Zondag Wethouder

Nadere informatie

8 mei Machtiging wethouder van Swam ondertekening convenant

8 mei Machtiging wethouder van Swam ondertekening convenant LIJST VAN BESLUITEN VASTGESTELD DOOR HET COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN WEST MAAS EN WAAL 8 mei 2018 Status Openbaar Voorzitter Aanwezig Definitief Ja Burgemeester V.M. (Vincent) van Neerbos;Gemeentesecretaris

Nadere informatie

OPENBARE BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN DE GEMEENTE DRECHTERLAND D.D. 5 DECEMBER 2017

OPENBARE BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN DE GEMEENTE DRECHTERLAND D.D. 5 DECEMBER 2017 OPENBARE BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN DE GEMEENTE DRECHTERLAND D.D. 5 DECEMBER 2017 Aanwezig: Afwezig: Burgemeester: M. Pijl; wethouders: D. te, G. en P. Kuiken;

Nadere informatie

BESLUITENLIJST (22) OPENBAAR. Van de vergadering van Burgemeester en Wethouders van de gemeente Zaltbommel d.d. 16 juni 2015

BESLUITENLIJST (22) OPENBAAR. Van de vergadering van Burgemeester en Wethouders van de gemeente Zaltbommel d.d. 16 juni 2015 BESLUITENLIJST (22) Van de vergadering van Burgemeester en Wethouders van de gemeente Zaltbommel d.d. 16 juni 2015 OPENBAAR AANWEZIG: Burgemeester : A. van den Bosch Wethouder : C.A.H. Zondag Wethouder

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst B&W- vergadering d.d. 8 mei 2012

Openbare besluitenlijst B&W- vergadering d.d. 8 mei 2012 Burgemeester Röell 12CV000171 Benoeming tot buitengewoon ambtenaar burgerlijke stand (trouwambtenaar) De heer A.R. Stolk benoemen tot buitengewoon ambtenaar van de burgerlijke stand voor de periode als

Nadere informatie

Gemeente Tiel. Besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wethouders d.d. dinsdag 4 december 2018 om 9.00 uur. afwezig: Wethouder Melissen

Gemeente Tiel. Besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wethouders d.d. dinsdag 4 december 2018 om 9.00 uur. afwezig: Wethouder Melissen Gemeente Tiel Besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wethouders d.d. dinsdag 4 december 2018 om 9.00 uur afwezig: Wethouder Melissen Onderwerpen voorzien van een ster krijgen uitstel van

Nadere informatie

BESLUITENLIJST VOOR DE VERGADERING VAN HET COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN LINGEWAAL

BESLUITENLIJST VOOR DE VERGADERING VAN HET COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN LINGEWAAL Aanwezig: burgemeester Van Ruijven, wets Van Bezooijen, Van Sambeek en Bel secretaris Verweij Vastgesteld op: 29-03-2016 BESPREEKSTUKKEN 1. Secretaris B. en w.-besluitenlijst van 15 maart 2016 Met de besluitenlijst

Nadere informatie

- OPENBAAR - BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS WEEK 29 MAANDAG 17 JULI OPENBAAR

- OPENBAAR - BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS WEEK 29 MAANDAG 17 JULI OPENBAAR Aanwezig: Burgemeester J.Th.C.M. Verheijen, de wethouders P.L.J. Loermans, R.W.M. Engels, T.T.M. Burgers en G.W.R. Gerrits en gemeentesecretaris G.W. Goedmakers 1. SECR Verheijen Besluitenlijst openbaar

Nadere informatie

concept besluitenlijst b en w-vergadering

concept besluitenlijst b en w-vergadering concept enlijst b en w-vergadering aanwezig Burgemeester M. Schoenmaker Wethouder D.A. Bergman Wethouder R.A. Tetteroo Wethouder J.M. de Laat Wethouder L.J. Werger Wethouder H. Niezen Wnd. gemeentesecretaris/

Nadere informatie

Openbare Besluitenlijst B&W- vergadering d.d. 12 juli 2016

Openbare Besluitenlijst B&W- vergadering d.d. 12 juli 2016 Aanwezig Burgemeester Jhr. M.A. Röell Wethouder drs. T. Stroo Wethouder A.B.A. van Roshum Secretaris drs. A. Najib Verslag vergadering van 12 juli 2016 Besluit: 1 Allen 16CV000265 Aanwijzing tijdelijke

Nadere informatie

Onderwerp Ambtelijk advies Collegebesluit. Besluitenlijst B&W. De Besluitenlijst B&W BW2014/654. d.d. 2 december 2014

Onderwerp Ambtelijk advies Collegebesluit. Besluitenlijst B&W. De Besluitenlijst B&W BW2014/654. d.d. 2 december 2014 Besluitenlijst van de B&W-vergadering d.d. 9 december 2014 Aanwezig: De heer A.H.M. Verhoeven (burgemeester) De heer A.J.M. Walraven (wethouder) De heer P.H.G. Verlinden (wethouder) De heer J.M.M. van

Nadere informatie

Besluitenlijst van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders gehouden op. 22 januari Aanwezig:

Besluitenlijst van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders gehouden op. 22 januari Aanwezig: Besluitenlijst van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders gehouden op 22 januari 2019 Aanwezig: Burgemeester Wnd. gemeentesecretaris drs. M.E. Smit mr. S.G. Ferraro H. Erol B.G.P.

Nadere informatie

Aanwezig: Voorzitter: S. Adriaansen Secretaris: A. Baart Wethouders: H. de Waal, M. Groffen, L. van der Beek en J. van Agtmaal

Aanwezig: Voorzitter: S. Adriaansen Secretaris: A. Baart Wethouders: H. de Waal, M. Groffen, L. van der Beek en J. van Agtmaal Dossiercode: D-14.00016; document 2014.36208 Besluitenlijst van de in de vergadering van burgemeester en wethouders van Woensdrecht van 16 september genomen besluiten 8 t/m 12 september 2014 door parafen

Nadere informatie

Kennis te nemen van de agenda van de raadsvergadering van 15 februari 2019

Kennis te nemen van de agenda van de raadsvergadering van 15 februari 2019 Nummer. Voorstel Portefeuillehouder 1. Bm Vaststellen van de openbare besluitenlijst van 29 januari 2019 V De besluitenlijst vaststellen 2. Bm ---- Uitnodigingen V Ter bespreking lijst van uitnodigingen

Nadere informatie

Besluitenlijst: Collegevergadering

Besluitenlijst: Collegevergadering Besluitenlijst: Collegevergadering Datum 13-11-2018 Aanvang 10:00 Locatie Collegekamer Secretatis W. Heeg Voorzitter burgemeester F. Ossel Aanwezigen J.H. Boermans, J. Klink, J.J. de Kloet, F. Ossel, R.M.

Nadere informatie

Gemeente Tiel. Besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wethouders d.d. dinsdag 14 mei 2019 om 9.00 uur

Gemeente Tiel. Besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wethouders d.d. dinsdag 14 mei 2019 om 9.00 uur Gemeente Tiel Besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wethouders d.d. dinsdag 14 mei 2019 om 9.00 uur Onderwerpen voorzien van een ster krijgen uitstel van publicatie met 1 week. nr. voorstel

Nadere informatie

BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS D.D. 9 JANUARI College Leesmap/uitnodigingen Voor kennisgeving aangenomen

BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS D.D. 9 JANUARI College Leesmap/uitnodigingen Voor kennisgeving aangenomen BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS D.D. 9 JANUARI 2018 Aanwezig: Afwezig: Burgemeester Baas, wethouders Luyckx en Struijlaart, secretaris Schadé en loco-secretaris Slagter

Nadere informatie

BESLUITENLIJST (11) OPENBAAR. Van de vergadering van Burgemeester en Wethouders van de gemeente Zaltbommel d.d. 27 maart 2018

BESLUITENLIJST (11) OPENBAAR. Van de vergadering van Burgemeester en Wethouders van de gemeente Zaltbommel d.d. 27 maart 2018 BESLUITENLIJST (11) Van de vergadering van Burgemeester en Wethouders van de gemeente Zaltbommel d.d. 27 maart 2018 OPENBAAR AANWEZIG: Burgemeester : J.P. Rehwinkel Wethouder : C.A.H. Zondag Wethouder

Nadere informatie

VERGADERING. de dato 2 SEPTEMBER 2014. besluitenlijst

VERGADERING. de dato 2 SEPTEMBER 2014. besluitenlijst Gemeente UITGEEST VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS de dato 2 SEPTEMBER 2014 besluitenlijst Burgemeester SECR int 14.2414 Betreft: Openbare B&W-besluitenlijst van 26 augustus 2014 Het vaststellen

Nadere informatie

Besluitenlijst B&W vergadering 21 oktober Aanwezig. S. Smedes,wethouder M. de Haan,wethouder K. de Wagt,wethouder E. Paré,secretaris.

Besluitenlijst B&W vergadering 21 oktober Aanwezig. S. Smedes,wethouder M. de Haan,wethouder K. de Wagt,wethouder E. Paré,secretaris. Besluitenlijst B&W vergadering 21 oktober 2014 Aanwezig K.B. Dijkstra,burgemeester S. Smedes,wethouder M. de Haan,wethouder K. de Wagt,wethouder E. Paré,secretaris Afwezig Afdeling Ruimte 1 Ruimte Principeverzoek

Nadere informatie

O P E N B A A R. Besluitenlijst d.d.: 25 maart 2014 Weeknr. 13. Secretaris 1. RM Besluitenlijst d.d. 18 maart 2014 Conform vastgesteld.

O P E N B A A R. Besluitenlijst d.d.: 25 maart 2014 Weeknr. 13. Secretaris 1. RM Besluitenlijst d.d. 18 maart 2014 Conform vastgesteld. Aanwezigen: de burgemeester, R.J. van de Mortel de wethouder, P.F.W.M. Pennings (vanaf 11.00 uur) de wethouder, Drs. P.R.M. van de Wiel. de wethouder, Drs. W.S. Seuren de secretaris, R. Jeltema de aankomend

Nadere informatie

B E S L U I T E N L I J S T C O L L E G E V A N B U R G E M E E S T E R E N W E T H O U D E R S V A N B I N N E N M A A S

B E S L U I T E N L I J S T C O L L E G E V A N B U R G E M E E S T E R E N W E T H O U D E R S V A N B I N N E N M A A S B E S L U I T E N L I J S T C O L L E G E V A N B U R G E M E E S T E R E N W E T H O U D E R S V A N B I N N E N M A A S Datum 13 mei 2014 Openbaar Burgemeester Secretaris Mr. drs. A.J. Borgdorff Mr.

Nadere informatie

H. Romeijn, Secretaris C. Visser, Communicatieadviseur

H. Romeijn, Secretaris C. Visser, Communicatieadviseur Openbare besluitenlijst Van de vergadering van burgemeester en wethouders van 09 12 2014 Aanwezig zijn: L.M. Driessen-nsen, Burgemeester M.H. van der Eng, Wethouder C.J.M.W. Wassenaar, Wethouder J.J.F.M.

Nadere informatie

Besluitenlijst (openbaar) voor de vergadering van het College van Burgemeester en Wethouders gehouden op 11 november 2014.

Besluitenlijst (openbaar) voor de vergadering van het College van Burgemeester en Wethouders gehouden op 11 november 2014. Besluitenlijst (openbaar) voor de vergadering van het College van Burgemeester en Wethouders gehouden op 11 november 2014. AANWEZIG: C.C. Leppink-Schuitema T.M.J.M. Evers mr. T.J.H.M. Loeff-Hageman mr.

Nadere informatie

- OPENBAAR - BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS WEEK 51 DINSDAG 15 DECEMBER OPENBAAR

- OPENBAAR - BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS WEEK 51 DINSDAG 15 DECEMBER OPENBAAR Aanwezig: Burgemeester J.Th.C.M. Verheijen, wethouders P.L.J. Loermans, G.W.R. Gerrits, R.W.M. Engels en A.M.J. Schaap en secretaris G.W. Goedmakers 1. SECR Verheijen Besluitenlijst openbaar B&W van 8

Nadere informatie

Stafeenheid Bestuurs- en directieondersteuning. Openbare besluitenlijst d.d Nr. afd. agendapunt/beslissing

Stafeenheid Bestuurs- en directieondersteuning. Openbare besluitenlijst d.d Nr. afd. agendapunt/beslissing 1 ONT Akkoord plan van aanpak verhoogde asielinstroom Het concept-plan van aanpak verhoogde asielinstroom is besproken met de gemeenteraad. De raad heeft geen wensen en bedenkingen meegegeven aan B&W.

Nadere informatie

Gemeente Tiel. Besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wethouders d.d. dinsdag 2 mei 2017 om 9.00 uur

Gemeente Tiel. Besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wethouders d.d. dinsdag 2 mei 2017 om 9.00 uur Gemeente Tiel Besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wethouders d.d. dinsdag 2 mei 2017 om 9.00 uur Afwezig: burgemeester Beenakker en wethouder Melissen (verlof) Onderwerpen voorzien van

Nadere informatie

Openbare agenda College vergadering van 02-12-2014. Nummer: Aanwezig:

Openbare agenda College vergadering van 02-12-2014. Nummer: Aanwezig: Openbare agenda College vergadering van 02-12-2014 Aanwezig: Nummer: Akkermans, D.A.M. (Burgemeester) Custers, Mr. J.E.M. (Wethouder) Willems, J.W. (Wethouder) Bisscheroux, J.W.P.M. (Wethouder) Opreij,

Nadere informatie

Openbare Besluitenlijst

Openbare Besluitenlijst VERGADERING : College van Burgemeester en Wethouders DATUM : 3 juli 2018 TIJDSTIP : 09.30 uur Openbare Besluitenlijst Aanwezig zijn: L.M. Driessen-Jansen Burgemeester A.M. Beekhuizen Wethouder W.N.A. Joosten

Nadere informatie

Van 11 maart 2014 openbaar

Van 11 maart 2014 openbaar 1 Onderwerp Notulen van de B&W-vergadering d.d. 25 februari 2014. Akkoord. BW-006926 2 Onderwerp Subsidie aanvraag voor traject financiering Gilde Praktijk Opleidingen. I Voor het jaar 2013 maximaal 18

Nadere informatie

Besluitenlijst College van burgemeester en wethouders d.d. 19 januari 2010. Onderwerp Advies Besluit

Besluitenlijst College van burgemeester en wethouders d.d. 19 januari 2010. Onderwerp Advies Besluit Besluitenlijst vergadering B&W van 12 januari 2010 t.b.v. raad en pers. Aanpassing drempelbedragen inkooptrajecten en aanbestedingen. Garantiefonds volmacht aan de Stichting bewaarneming voor tax reclaim/relief.

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst

Openbare besluitenlijst Openbare besluitenlijst Van de vergadering van burgemeester en wethouders van Harderwijk op 06/12/2016 week 49. 1. projectbureau Waterfront Nota van Uitgangspunten fase 3 Waterfront 16.00803 De Nota van

Nadere informatie

Besluitenlijst (openbaar) van de vergadering van het College van Burgemeester en Wethouders gehouden op 07/11/2017

Besluitenlijst (openbaar) van de vergadering van het College van Burgemeester en Wethouders gehouden op 07/11/2017 Besluitenlijst (openbaar) van de vergadering van het College van Burgemeester en Wethouders gehouden op 07/11/2017 AANWEZIG: mr. P. de Baat MPM T.M.J.M. Evers mr. T.J.H.M. Loeff- mr. W.J.A. Gerritsen,

Nadere informatie

OPENBARE BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN DE GEMEENTE DRECHTERLAND D.D. 17 JANUARI 2017

OPENBARE BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN DE GEMEENTE DRECHTERLAND D.D. 17 JANUARI 2017 OPENBARE BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN DE GEMEENTE DRECHTERLAND D.D. 17 JANUARI 2017 Aanwezig: Burgemeester: M. Pijl; wethouders: D. te, G. en V. Reus; secretaris:

Nadere informatie

Besluitenlijst Bespreekstukken B&W vergadering (behorende tot agendapunt 5) Datum: 27 maart 2012

Besluitenlijst Bespreekstukken B&W vergadering (behorende tot agendapunt 5) Datum: 27 maart 2012 Aanwezig: de heren T.J. van der Zwan, S. Siebenga, A. Hartsuiker, mevrouw C. van der Laan en F.H. Perdok secretaris. Afwezig: de heer L. Buwalda. Agendapunt Onderwerp Advies Beslissing 1 Besluitenlijst

Nadere informatie

*630176* OPENBARE BESLUITENLIJST. van het college van burgemeester en wethouders van 15 augustus 2017, vastgesteld 22 augustus 2017

*630176* OPENBARE BESLUITENLIJST. van het college van burgemeester en wethouders van 15 augustus 2017, vastgesteld 22 augustus 2017 *630176* OPENBARE BESLUITENLIJST van het college van burgemeester en wethouders van 15 augustus 2017, vastgesteld 22 augustus 2017 Nr. ONDERWERP/ADVIES BESLUIT B EN W 1. Advies nr. 619708 Trefwoord: Huisvestingsverordening

Nadere informatie

Notulen van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Goeree-Overflakkee d.d aanvangstijd: 09:00

Notulen van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Goeree-Overflakkee d.d aanvangstijd: 09:00 Notulen van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Goeree-Overflakkee d.d. 24-04-2018 aanvangstijd: 09:00 Aanwezig Mevrouw A. De heer W.M. van Esch De heer F.J. Tollenaar

Nadere informatie

Gemeente Tiel. Besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wethouders d.d. dinsdag 9 april 2019 om 9.00 uur. nr. voorstel beslissing

Gemeente Tiel. Besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wethouders d.d. dinsdag 9 april 2019 om 9.00 uur. nr. voorstel beslissing Gemeente Tiel Besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wethouders d.d. dinsdag 9 april 2019 om 9.00 uur Onderwerpen voorzien van een ster krijgen uitstel van publicatie met 1 week. nr. voorstel

Nadere informatie

BESLUITENLIJST (26) OPENBAAR. Van de vergadering van Burgemeester en Wethouders van de gemeente Zaltbommel d.d. 14 juli 2015

BESLUITENLIJST (26) OPENBAAR. Van de vergadering van Burgemeester en Wethouders van de gemeente Zaltbommel d.d. 14 juli 2015 BESLUITENLIJST (26) Van de vergadering van Burgemeester en Wethouders van de gemeente Zaltbommel d.d. 14 juli 2015 OPENBAAR AANWEZIG: Burgemeester : A. van den Bosch Wethouder : C.A.H. Zondag Wethouder

Nadere informatie

BBV - Besluitenlijst - Openbaar

BBV - Besluitenlijst - Openbaar BBV - Besluitenlijst - Openbaar Begin vergadering (Vergadering) (Dag) 15-3-2016 Portefeuillehouders (Zaak) Agendanummer Zaaknummer (Zaak) Voorstel (Zaak) Onderbouwing voorstel (Zaak) Resultaat vergadering

Nadere informatie

BESLUITENLIJST (14) OPENBAAR. Van de vergadering van Burgemeester en Wethouders van de gemeente Zaltbommel d.d. 18 april 2017

BESLUITENLIJST (14) OPENBAAR. Van de vergadering van Burgemeester en Wethouders van de gemeente Zaltbommel d.d. 18 april 2017 BESLUITENLIJST (14) Van de vergadering van Burgemeester en Wethouders van de gemeente Zaltbommel d.d. 18 april 2017 OPENBAAR AANWEZIG: Burgemeester : A.C. Bragt (loco) Wethouder : C.A.H. Zondag Wethouder

Nadere informatie

B E S L U I T E N L I J S T C O L L E G E V A N B U R G E M E E S T E R E N W E T H O U D E R S V A N B I N N E N M A A S

B E S L U I T E N L I J S T C O L L E G E V A N B U R G E M E E S T E R E N W E T H O U D E R S V A N B I N N E N M A A S B E S L U I T E N L I J S T C O L L E G E V A N B U R G E M E E S T E R E N W E T H O U D E R S V A N B I N N E N M A A S Datum 9 december 2014 Openbaar Burgemeester Secretaris Wethouder Wethouder wethouder

Nadere informatie

Besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wethouders van de gemeente Oldambt d.d.: 12 december 2017

Besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wethouders van de gemeente Oldambt d.d.: 12 december 2017 Besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wethouders van de gemeente Oldambt d.d.: 12 december 2017 Nr Afdel. Nr Onderwerp Besluit A Besluitenlijst van de vergadering van Conform 5 december

Nadere informatie

Openbare Besluitenlijst College B&W Cuijk

Openbare Besluitenlijst College B&W Cuijk Vergadering: 3 ADV/C/15/01577 Z/C/15/15759 Secretaris Uitnodigingen d.d. 1. Tewaterlating Voetveer Zeldenrust, zaterdag 17 oktober 2015, 13.30 uur te Schouwburg Cuijk/Kade Cuijk. 2. Intocht St. Nicolaas

Nadere informatie

In te stemmen met het Ontwikkelkader verblijfsrecreatie en dit ter vaststelling voor te leggen aan de gemeenteraad.

In te stemmen met het Ontwikkelkader verblijfsrecreatie en dit ter vaststelling voor te leggen aan de gemeenteraad. Publicatie notulen van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Goeree-Overflakkee d.d. 15 januari 2019 aanvangstijd: 09:00 uur Aanwezig Mevrouw A. Grootenboer-Dubbelman

Nadere informatie

gemeente putten OPENBARE BESLUITENLIJST (vastgesteld)

gemeente putten OPENBARE BESLUITENLIJST (vastgesteld) Documentnr. 1044815 gemeente putten OPENBARE BESLUITENLIJST (vastgesteld) Vergadering van burgemeester en wethouders van Putten Datum 26 maart 2019 Aanvang : 09.00 uur Plaats Vergaderzaal De Keut Aanwezig:

Nadere informatie

2. BESLUITENLIJST VERGADERING BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN 18 APRIL 2017

2. BESLUITENLIJST VERGADERING BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN 18 APRIL 2017 830 V E R SL AG van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van Leidschendam-Voorburg van 9 mei 2017, 9.00 uur in het Gemeentehuis (kamer D1.03) te Leidschendam Aanwezig: de heer

Nadere informatie

Onderwerp : Dekking afwikkeling Meerplein

Onderwerp : Dekking afwikkeling Meerplein Raadsvoorstel *Z02CFE5B97C* Aan de raad Documentnummer : INT-16-27003 Afdeling : Bedrijfsvoering Onderwerp : Dekking afwikkeling Meerplein Inleiding Op 17 april 2009 heeft de gemeente met de VoF Meerplein,

Nadere informatie

1. Opening en mededelingen. De voorzitter opent de vergadering. Er worden enkele mededelingen gedaan.

1. Opening en mededelingen. De voorzitter opent de vergadering. Er worden enkele mededelingen gedaan. Aanwezig: Voorzitter De heer M.J.D. Witteman Wethouders De heer P.F. de Groene De heer E.R.M. Balemans De heer W. van Vossen Mevrouw J.A. Koops Mevrouw L.J. van Dort De heer F. Živković-Laurenta Secretaris

Nadere informatie

Burgemeester en Wethouders 16 september 2015. Steller Documentnummer Afdeling. S.L. Strauss 15I0006740 Ruimte

Burgemeester en Wethouders 16 september 2015. Steller Documentnummer Afdeling. S.L. Strauss 15I0006740 Ruimte Burgemeester en Wethouders Steller Documentnummer Afdeling 15I0006740 Ruimte Doorkiesnummer Communicatie Portefeuillehouder 036 5229423 Nee W.P. van der Es Kabinet Brief bijgevoegd Te volgen procedure

Nadere informatie

OPENBARE BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN DE GEMEENTE UDEN

OPENBARE BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN DE GEMEENTE UDEN OPENBARE BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN DE GEMEENTE UDEN Vergadering van het College van burgemeester en wethouders op 2 september 2014 om 09.00 uur. Aanwezig: Drs.

Nadere informatie

Besluitenlijst college B&W Grave

Besluitenlijst college B&W Grave Z/19/222563 Bedrijfsvoering/HJIB/ Bestuurssecretariaat Vaststellen besluitenlijst B&W-vergadering van dinsdag 8 januari 2019. De besluitenlijst van de laatst gehouden B&W- vergadering wordt in de eerstvolgende

Nadere informatie

BESLUITENLIJST (4) OPENBAAR. Van de vergadering van Burgemeester en Wethouders van de gemeente Zaltbommel d.d. 31 januari 2017

BESLUITENLIJST (4) OPENBAAR. Van de vergadering van Burgemeester en Wethouders van de gemeente Zaltbommel d.d. 31 januari 2017 BESLUITENLIJST (4) Van de vergadering van Burgemeester en Wethouders van de gemeente Zaltbommel d.d. 31 januari 2017 OPENBAAR AANWEZIG: Burgemeester : A. van den Bosch Wethouder : A.C. Bragt Wethouder

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst

Openbare besluitenlijst Openbare besluitenlijst Van de vergadering van burgemeester en wethouders van Harderwijk op 17/04/2018 week 16. 1. Domein Samenleving Aanwijsbesluit Toezicht Wmo en Participatiewet Wethouder Van Noort

Nadere informatie

Voorgestelde beslissing Samenvatting van de beslissing(en) Griffie Eig/afd.

Voorgestelde beslissing Samenvatting van de beslissing(en) Griffie Eig/afd. 16ini01515 OPENBAAR Besluitenlijst vergadering burgemeester en wethouders Aanwezig : De heren De Vreeze, Hengeveld, Kuster, Sluiter en Van de Wardt Secretaris : De heer Jeltema (interim) Afwezig : Datum:

Nadere informatie

*625081* OPENBARE BESLUITENLIJST. van het college van burgemeester en wethouders van 11 juli 2017, vastgesteld 14 juli 2017

*625081* OPENBARE BESLUITENLIJST. van het college van burgemeester en wethouders van 11 juli 2017, vastgesteld 14 juli 2017 *625081* OPENBARE BESLUITENLIJST van het college van burgemeester en wethouders van 11 juli 2017, vastgesteld 14 juli 2017 Nr. ONDERWERP/ADVIES BESLUIT B EN W 1. Advies nr. 606821 Trefwoord: Principeverzoek

Nadere informatie

DEFINITIEF Besluitenlijst van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders d.d. 3 november 2015

DEFINITIEF Besluitenlijst van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders d.d. 3 november 2015 DEFINITIEF Besluitenlijst van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders d.d. 3 november 2015 Aanwezig: de dames J.M. Nieboer (wethouder) en C.P. Verrips (directiesecretaris) en de heren

Nadere informatie

Gemeente Assen. om namens de gemeente. feitelijke handelingen en rechtshandelingen te verrichten die in het kader van dit project vereist zijn.

Gemeente Assen. om namens de gemeente. feitelijke handelingen en rechtshandelingen te verrichten die in het kader van dit project vereist zijn. BESLUITENLIJST Vergadering van burgemeester en wethouders d.d. 21 april 2015 Aanwezig: M.L.J. Out - burgemeester A. Smit, M. Hoogeveen, H. Vlieg-Kempe en R. Wiersema - wethouders R.J. Stoffelsma - loco-secretaris

Nadere informatie

OPENBARE BESLUITENLIJST COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 20 DECEMBER 2016

OPENBARE BESLUITENLIJST COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 20 DECEMBER 2016 OPENBARE BESLUITENLIJST COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 20 DECEMBER 2016 Samenstelling: Zijn aanwezig: De heer Rikus Jager De heer Klaas Smidt; de heer Erik van Schelven; de heer Homme Geertsma

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst Door burgemeester en wethouders genomen besluiten in week 12 juli t/m 8 augustus 2017

Openbare besluitenlijst Door burgemeester en wethouders genomen besluiten in week 12 juli t/m 8 augustus 2017 Openbare besluitenlijst Door burgemeester en wethouders genomen besluiten in week 12 juli t/m 8 augustus 2017 Datum aanmaak: 9 augustus 2017 Directie 2017019086 Vaststellen besluitenlijsten en besluitenlijsten

Nadere informatie

OPENBARE BESLUITENLIJST COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 9 MEI 2017

OPENBARE BESLUITENLIJST COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 9 MEI 2017 OPENBARE BESLUITENLIJST COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 9 MEI 2017 Samenstelling: Zijn aanwezig: De heer Jack Begijn, wethouder Zijn afwezig: De heer Jan Lonink, burgemeester De heer Cees Liefting,

Nadere informatie

OPENBARE BESLUITENLIJST COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 24 JULI 2018

OPENBARE BESLUITENLIJST COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 24 JULI 2018 OPENBARE BESLUITENLIJST COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 24 JULI 2018 Samenstelling: Zijn aanwezig: De heer Rikus Jager De heer Henk Doeven; de heer Jelle de Haas De heer Nic Dusink Zijn afwezig:

Nadere informatie

No. Onderwerp Besluit Portefeuillehouder 1. Besluitenlijst van de vergadering gehouden op 14 juni 2016, Gewijzigd vastgesteld.

No. Onderwerp Besluit Portefeuillehouder 1. Besluitenlijst van de vergadering gehouden op 14 juni 2016, Gewijzigd vastgesteld. BESLUITENLIJST van het college van burgemeester en wethouders Vergadering gehouden op 21 juni 2016 Week 25 Aanwezig: L.M.B.C. Wagenaar-Kroon, G. Bekhuis, L. Bromet, J. van der Hoeven, en N. van Ginkel

Nadere informatie

- OPENBAAR - BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS WEEK 2 DINSDAG 10 JANUARI OPENBAAR

- OPENBAAR - BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS WEEK 2 DINSDAG 10 JANUARI OPENBAAR Aanwezig: Burgemeester J.Th.C.M. Verheijen, de wethouders P.L.J. Loermans, R.W.M. Engels, G.W.R. Gerrits, A.M.J. Schaap en gemeentesecretaris G.W. Goedmakers 1. SECR Verheijen Besluitenlijst openbaar B&W

Nadere informatie

De Schanse Hoeve t.a.v. de heer T. Lagarde Nieuwe Weg 17a 6626 KS ALPHEN. Geachte heer Lagarde,

De Schanse Hoeve t.a.v. de heer T. Lagarde Nieuwe Weg 17a 6626 KS ALPHEN. Geachte heer Lagarde, Retouradres: Postbus 6267, 4000 HG Tiel De Schanse Hoeve t.a.v. de heer T. Lagarde Nieuwe Weg 17a 6626 KS ALPHEN Onderwerp Definitief besluit - Verlening Geachte heer Lagarde, Op 29 januari 2014 ontvingen

Nadere informatie

OPENBARE BESLUITENLIJST van het college van burgemeester en wethouders van 18 december 2018, vastgesteld 8 januari 2019

OPENBARE BESLUITENLIJST van het college van burgemeester en wethouders van 18 december 2018, vastgesteld 8 januari 2019 OPENBARE BESLUITENLIJST van het college van burgemeester en wethouders van 18 december 2018, vastgesteld 8 januari 2019 Nr. B&W-voorstel - Onderwerp 1. 1010292 B&W Voorstel - Principeverzoek herontwikkeling

Nadere informatie

GEMEENTE LOSSER. Vergadering Burgemeester en Wethouders Besluitenlijst week 48. O ( )

GEMEENTE LOSSER. Vergadering Burgemeester en Wethouders Besluitenlijst week 48. O ( ) GEMEENTE LOSSER Vergadering Burgemeester en Wethouders Besluitenlijst week 48. O (27-11-2018) 1 BCO Uitnodigingenlijst Doorgenomen en afspraken gemaakt. Team SOC werkt verder af. 2 DV Verslag BW week 47.O

Nadere informatie

Notulen collegevergadering Aanwezig:

Notulen collegevergadering Aanwezig: Notulen collegevergadering 15-01-2019 Aanwezig: Akkermans, D.A.M. (Burgemeester) Custers, Mr. J.E.M. (Wethouder) Dreessen, W.H.J. (Wethouder) Jacobs, Drs. G.J.M. (Wethouder) Piatek, C.A.C.N. (Wethouder)

Nadere informatie

1. F.T.J.M. Backhuijs 9 juni 2015

1. F.T.J.M. Backhuijs 9 juni 2015 BESLUITENLIJST OPENBARE VERGADERING BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 1. F.T.J.M. Backhuijs 9 juni 2015 2 2 CJP 2015/247 Onderwerp: Wijziging mandaatregeling (volmacht Stichting Geynwijs en mandaat beschikken

Nadere informatie

2 vastgesteld Besluitenlijst

2 vastgesteld Besluitenlijst No. 26 BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN RIJSWIJK GEHOUDEN OP VANAF 09.00 UUR AANWEZIG: D. JENSE, LOCO-BURGEMEESTER J. BOLTE, WETHOUDER W.A. MATEMAN, WETHOUDER R. VAN

Nadere informatie

BURGEMEESTER EN WETHOUDERS. Besluitenlijst van het college van burgemeester en wethouders d.d. 15 december 2015 PERS

BURGEMEESTER EN WETHOUDERS. Besluitenlijst van het college van burgemeester en wethouders d.d. 15 december 2015 PERS BURGEMEESTER EN WETHOUDERS Besluitenlijst van het college van burgemeester en wethouders d.d. 15 december 2015 PERS Zaak Onderwerp Concept besluit Samenvatting Besluit 39478 Dienstverleningsovereenkomst

Nadere informatie

Besluitenlijst B&W vergadering

Besluitenlijst B&W vergadering Besluitenlijst van de B&W-vergadering d.d. 20 mei 2014 Aanwezig: De heer A.H.M. Verhoeven (burgemeester) De heer P.H.G. Verlinden (wethouder) De heer P.J.M. Vogels (wethouder) De heer R.G.M. Thomassen

Nadere informatie

De raadsvragen van de PvdA beantwoorden middels bijgaande raadsbrief.

De raadsvragen van de PvdA beantwoorden middels bijgaande raadsbrief. Notulen van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Goeree-Overflakkee d.d. 14 oktober 2014 aanvangstijd: 09:00 uur Aanwezig De heer F.J. Tollenaar De heer B. Marinussen

Nadere informatie

B&W BESLUITENLIJST PERS

B&W BESLUITENLIJST PERS B&W BESLUITENLIJST PERS Vergadering van burgemeester en wethouders op dinsdag 20 maart 2018 No. 2018-11 Aanwezig: : burgemeester H. van Kooten, wethouders G.P. van den Anker, mevrouw J.H.A. Sørensen J.H.L.M.

Nadere informatie