Besluitenlijst B&W vergadering 21 oktober Aanwezig. S. Smedes,wethouder M. de Haan,wethouder K. de Wagt,wethouder E. Paré,secretaris.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Besluitenlijst B&W vergadering 21 oktober Aanwezig. S. Smedes,wethouder M. de Haan,wethouder K. de Wagt,wethouder E. Paré,secretaris."

Transcriptie

1 Besluitenlijst B&W vergadering 21 oktober 2014 Aanwezig K.B. Dijkstra,burgemeester S. Smedes,wethouder M. de Haan,wethouder K. de Wagt,wethouder E. Paré,secretaris Afwezig Afdeling Ruimte 1 Ruimte Principeverzoek uitbreiding begraafplaats Doezum. 1. Geen medewerking verlenen aan de uitbreiding van de begraafplaats te Doezum op het perceel ten noorden van de bestaande begraafplaats; 2. De Stichting Begraafplaats Doezum te informeren over uw besluit. Besluit óók mondeling toelichten aan aanvrager. 2 Ruimte Aflossen lening (i.c ,00) door Ondernemersvereniging Toerisme Westerkwartier (zie bijgaand schrijven ingeboekt onder nummer 1909). Instemmen met het bijgaande verzoek van de Ondernemersvereniging Toerisme Westerkwartier om de door de gemeente verstrekte lening van 9.906,00 te mogen aflossen nadat de eindafrekening van het project Ontwikkeling Recreatie en Toerisme is vastgesteld en de laatste betaling is gedaan. De Ondernemersvereniging schriftelijk van uw besluit in kennis te stellen. Conform besloten, met dien verstande dat eveneens de overige Westerkwartiergemeenten overeenkomstig besluiten. 3 Ruimte Glasheidsbestrijding gemeente Grootegast. Het strooibeleid en de strooiroutes gemeente Grootegast winter vast te stellen; De Provincialeweg vanaf de Scheiding tot de Noordwijkerweg in de strooiroute van de vrachtauto op te nemen; De gladheidsbestrijdingvan de fietspaden langs de Provincialeweg voor in eerste instantie voor de duur van één jaar uit te voeren door middel van pekelsproeien De gladheidsbestrijding van de fietspaden te gunnen aan Hrm uit Grootegast.

2 4 Ruimte Principeverzoek bedrijfswoning en wisselwoning 1. Geen medewerking verlenen aan het mogelijk maken van een bedrijfswoning en een wisselwoning zoals omschreven in het verzoek; 2. De mogelijkheden verkennen om één woonbestemming op het perceel Provincialeweg 98 te Doezum toe te kennen. Afdeling Middelen 5 Middelen Managementrapportage zelfevaluatie reisdocumenten. 1. Managementrapportage zelfevaluatie reisdocumenten bespreken; 2. Monitoren opvolging van de actiepunten; 3. Bijgaande rapportage evaluatie reisdocumenten laten ondertekenen door burgemeester Dijkstra en opsturen naar de minister BZK. Afdeling Publieke Dienstverlening 6 Publieke Dienstverlening Zelfevaluatie BRP 1. Kennis nemen van de rapportage; 2. Verklaring afgeven dat de zelfevaluatie BRP 2014 uitgevoerd is. Afdeling Samenlevingzaken 7 Samenlevingszaken Wifi-verbinding in sporthal De Leegens. Hiervoor een bedrag van circa 700,-- beschikbaar stellen t.l.v. aankoop en onderhoud diversen ( / ) 8 Samenlevingszaken Uitvoeringsplan en Ondernemingsplan Veilig Thuis Groningen voor AMHK. Instemmen met het Uitvoeringsplan en Ondernemingsplan Veilig Thuis Groningen. Dit besluit ter kennisname brengen aan de gemeenteraad.

3 9 Samenlevingszaken Aansluiting op Collectieve Opdracht Routeer Voorziening (CORV). Het AMHK i.o. mandateren voor het jaar 2015 om Grootegast aan te sluiten op CORV en zorg te dragen voor de ontvangst en verzending van CORV berichten inclusief de hierbij horende activiteiten. Er voor zorg dragen dat de namen van relevante professionals uit de lokale toegang bekend worden gemaakt aan het AMHK. Medio november 2015 de gemeentelijke aansluiting op CORV opnieuw bezien en te besluiten op welke wijze per 2016 gemeentelijke verantwoordelijkheid voor aansluiting op CORV moet worden vorm gegeven. Uw besluit ter kennisname brengen aan de gemeenteraad. 10 Samenlevingszaken Bedrijfsplan RIGG Jeugdzorg. 1. Kennisnemen van het bedrijfsplan (inclusief bijbehorende memo); 2. Kennisnemen van de begroting van 1.6miljoen; 3. Het RIGG financieren uit de gereserveerde middelen voor uitvoering van de jeugdhulp (3% van het totale budget); 4. De verplichting aangaan om bij eenzijdige stopzetting van de deelname aan het RIGG en daarmee de financiële bijdrage aan het RIGG, de frictiekosten als gevolg hiervan te vergoeden naar rato van RTA budget; 5. Instemmen met het leveren van een inzet van beleidsmedewerkers, per subregio gelimiteerd tot 16 uur per week met een minimum van 8 uur per week; 6. Indien de inzet van de beleidsmedewerkers per regio, per week, niet mogelijk is dan uitgaan van een financiële bijdrage (ter hoogte van de berekende inzet te leveren) met een uurtarief van 60, Samenlevingszaken Mandatering tot Toegang jeugdhulpvoorziening vanaf Het college mandateert de volgende jeugdhulpmedewerkers uit het CJG tot de toegang van een vorm van individuele jeugdhulpvoorziening: -de medewerkers van de voormalige Toegang van BJZ die vanaf 1 januari 2015 in dienst treden bij de GGD en werkzaam zijn in het Westerkwartier. -de voorzitters van het Multi Disciplinair Overleg (MDO) van het CJG, zijnde de coördinatoren Zorg voor Jeugd Groningen (ZvJG), momenteel werkzaam bij respectievelijk de GGD en Bureau jeugdzorg (vanaf eveneens bij de GGD) 2. De tekst van de preambule aangepast op te nemen in de richting van de gemeentelijke zorgroutes. 3. Het Programmateam TJZG op de hoogte stellen van uw besluit. 12 Samenlevingszaken Samenwerkingsprotocol Gemeenten in Drenthe en Groningen Raad voor de Kinderbescherming, regio Noord Nederland. 1. In stemmen met het Samenwerkingsprotocol Gemeenten in Drenthe en Groningen Raad voor de Kinderbescherming, regio Noord Nederland.

4 2. Wethouder S. Smedes door de burgemeester machtigen om namens het college van de gemeente Grootegast het protocol te ondertekenen. 13 Samenlevingszaken Mandaat RIGG Jeugdzorg 1. Het Mandaatbesluit inkoop regionale jeugdzorg 2015 vaststellen; 2. Een volmacht verlenen aan mevr. G. Kalfsbeek, programmamanager transitie jeugdzorg; 3. De taken en bevoegdheden van de stuurgroep per 21 oktober 2014 over te dragen aan het DB van de gemeenschappelijke regeling PG&Z; 4. De stuurgroep jeugd per 21 oktober 2014 opheffen. 14 Samenlevingszaken Transitiearrangement MEE definitief. Het college besluit om: 1. Het transitiearrangement MEE Groningen 2015 vast te stellen; 2. Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Groningen te mandateren om te besluiten aan MEE Groningen een subsidie te verlenen ten bedrage van het vastgestelde budget (zie raadsbesluit 16 september 2014) van voor 2015 voor cliëntondersteuning, onder de voorwaarden van de subsidieverordening van de gemeente Groningen; 3. Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Groningen te mandateren om te besluiten tot vaststelling van de verleende subsidie aan MEE Groningen; 4. De kosten die de gemeente Groningen voor de gezamenlijke subsidiëring van de cliëntondersteuning van MEE Groningen maakt (zie beslispunt 2) naar rato van het inwonertal (tel datum 1 januari 2014) van de gemeenten te verdelen. ( 158,--). 15 Samenlevingszaken Bijdrage Stichting Provinciaal Groninger Studiefonds studiejaar De subsidie voor studiejaar van de Stichting Provinciaal Groninger Studiefonds ten bedrage van 1.460,28 toe te kennen. Kennis nemen van de aanvragen en toekenningen van het studiefonds in schooljaar Kosten ten laste brengen van functie / Afdeling Staf 16 Stafafdeling Hoger beroep A. Dragstra inzake uitspraak rechtbank met betrekking tot openbaarheid Oude Dijk te Opende; indienen schorsingsverzoek.

5 1. Kennisnemen van instellen hoger beroep door A. Dragstra. 2. Raad van State verzoeken uitspraak rechtbank te schorsen. 17 Stafafdeling Aanvulling 2014 voor het Uitvoeringsprogramma externe veiligheid De aanvulling voor 2014 van het Uitvoeringsprogramma externe veiligheid ter kennisgeving aannemen. 18 Secretaris Besluitenlijst B. & W. vergadering 14 oktober Conform vaststellen.

SOCIAAL DOMEIN Besluitvorming colleges en raden in Westerkwartier vanaf februari 2013 t/m maart 2015

SOCIAAL DOMEIN Besluitvorming colleges en raden in Westerkwartier vanaf februari 2013 t/m maart 2015 SOCIAAL DOMEIN Besluitvorming colleges en raden in vanaf februari t/m maart 2015 N.B. het gaat hier om een document voor het hele. Vanwege de verschillen die er zijn bij de gemeenten ten aanzien van de

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst

Openbare besluitenlijst Openbare besluitenlijst Van de vergadering van burgemeester en wethouders van Harderwijk op 26/01/2016 week 4. 1. projectbureau Waterfront Tonselsedreef 125 t/m 211 beslissing op verzoek tot handhaving

Nadere informatie

GEMEENTE WESTERVELD. Agenda/besluitenlijst van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders d.d. 27 augustus 2013.

GEMEENTE WESTERVELD. Agenda/besluitenlijst van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders d.d. 27 augustus 2013. GEMEENTE WESTERVELD Agenda/besluitenlijst van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders d.d. 27 augustus 2013. Afwezig: Nr. Afdeling Onderwerp Toelichting Advies Besluit 1. Samenwerkingsverbanden

Nadere informatie

OPENBARE BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN DE GEMEENTE UDEN

OPENBARE BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN DE GEMEENTE UDEN OPENBARE BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN DE GEMEENTE UDEN Vergadering van het College van burgemeester en wethouders op 2 september 2014 om 09.00 uur. Aanwezig: Drs.

Nadere informatie

Besluitenlijst B&W-vergadering d.d. 20 oktober 2015

Besluitenlijst B&W-vergadering d.d. 20 oktober 2015 enlijst B&W-vergadering d.d. 20 oktober 2015 Aanwezig: Burgemeester drs. J.W. Brenninkmeijer Wethouder A.C.P. Balk Wethouder Ir. J.H.M. van Dijk Wethouder drs. A.C.W.A.M. van Holstein Wethouder P.J. Van

Nadere informatie

Portefeuillehouderoverleg VGG 15 mei 2014

Portefeuillehouderoverleg VGG 15 mei 2014 Portefeuillehouderoverleg VGG 15 mei 2014 Opening door Herwil van Gelder, Voorzitter stuurgroep TJZG Kwartiermakersteam Programmamanager Kwartiermaker inkoop Kwartiermaker financiën ICT Kwartiermaker transformatie

Nadere informatie

BESLUITENLIJST Vergadering college van B&W

BESLUITENLIJST Vergadering college van B&W BESLUITENLIJST Vergadering college van B&W Opsteller: Els Jonker 2018/ Mailadres: els.jonker@midden-groningen.nl Aanwezig: A. Hoogendoorn, burgemeester, voorzitter A.F. Woortman, wethouder P. Verschuren,

Nadere informatie

Onderwerp Ambtelijk advies Collegebesluit. Besluitenlijst B&W. De Besluitenlijst B&W BW2014/654. d.d. 2 december 2014

Onderwerp Ambtelijk advies Collegebesluit. Besluitenlijst B&W. De Besluitenlijst B&W BW2014/654. d.d. 2 december 2014 Besluitenlijst van de B&W-vergadering d.d. 9 december 2014 Aanwezig: De heer A.H.M. Verhoeven (burgemeester) De heer A.J.M. Walraven (wethouder) De heer P.H.G. Verlinden (wethouder) De heer J.M.M. van

Nadere informatie

Besluit De voorziter opent de vergadering. Er worden enkele mededelingen gedaan.

Besluit De voorziter opent de vergadering. Er worden enkele mededelingen gedaan. Aanwezig: Voorzitter Mevr. drs. M.M.van 't Veld Wethouders De heer J.W. Verkroost De heer P. de Groene De heer E.R.M. Balemans De heer V. van der Horst De heer H. Van Rhee De heer F. Živković-Laurenta

Nadere informatie

B&W 9 EN 12 JUNI 2015, WEEK 24

B&W 9 EN 12 JUNI 2015, WEEK 24 Vaststellen van de notulen van de vergadering van 2 juni 2015. P-Besluitenlijst week 24. 151 VB Uitwerken mogelijkheden pilot hennepteelt Bijgaande commissienotitie voorleggen aan raadscommissie F&B om

Nadere informatie

Nummer Onderwerp Advies Beslissing Pfh Openbaar 1 IN Notulen B&W-vergadering Notulen vaststellen. Conform AvA Ja

Nummer Onderwerp Advies Beslissing Pfh Openbaar 1 IN Notulen B&W-vergadering Notulen vaststellen. Conform AvA Ja Notulen openbare besluitenlijst college Reg.Nr.: IN16-05126 Aanwezigen: Dhr. A.G.T. van Aert, burgemeester Mevr. C.M.M. Noordman, secretaris Mevr. P.J.E. van de Loo, wethouder Dhr. M.J. van Schuppen, wethouder

Nadere informatie

BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS

BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS d.d. 29 oktober 2013 aanvang 9.00 uur Aanwezig: Afwezig: de heer drs. E.J. Roest, burgemeester de heer E.J. de Jong, wethouder de heer J.W.

Nadere informatie

Algemene stukken. Rondvraag. Burgemeester en wethouders

Algemene stukken. Rondvraag. Burgemeester en wethouders Openbare besluitenlijst vergadering van College van burgemeester en wethouders van 22 oktober 2013. Algemene stukken 1. Besluitenlijst 2. Openbare besluitenlijst 3. Akkoord stukken Besluitenlijst van de

Nadere informatie

PERS. B en W-vergadering van 9 juni 2015. Besluitenlijst bespreekpunten. 1. Instemmen met het Jaarverslag Interne Klachtenregeling gemeente

PERS. B en W-vergadering van 9 juni 2015. Besluitenlijst bespreekpunten. 1. Instemmen met het Jaarverslag Interne Klachtenregeling gemeente PERS B en W-vergadering van 9 juni 2015 Besluitenlijst bespreekpunten Onderwerp Jaarverslag Interne klachtenregeling gemeente Leek 2014 en Jaaroverzicht verzoekschriften 2014 en Jaarverslag Nationale Ombudsman

Nadere informatie

H. Romeijn, Secretaris C. Visser, Communicatieadviseur

H. Romeijn, Secretaris C. Visser, Communicatieadviseur Openbare besluitenlijst Van de vergadering van burgemeester en wethouders van 09 12 2014 Aanwezig zijn: L.M. Driessen-nsen, Burgemeester M.H. van der Eng, Wethouder C.J.M.W. Wassenaar, Wethouder J.J.F.M.

Nadere informatie

Besluitenlijst college burgemeester en wethouders

Besluitenlijst college burgemeester en wethouders Datum: 28 oktober Nummer: 39 Aanwezig: Steurrijs J.C. (Gemeentesecretaris), aanwezig Vries M.W.M. de (Burgemeester), aanwezig Wiendels H.N.G. (Wethouder), aanwezig Meygaarden R.S. van (Wethouder), aanwezig

Nadere informatie

Burgemeester Secretaris Wethouder Wethouder Wethouder. K. Tigelaar J. Brouwer drs. C. Verbaas D.M. van der Werf-Weeda H.A. Kievit

Burgemeester Secretaris Wethouder Wethouder Wethouder. K. Tigelaar J. Brouwer drs. C. Verbaas D.M. van der Werf-Weeda H.A. Kievit LIJST VAN BESLUITEN VASTGESTELD DOOR HET COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN OUD-BEIJERLAND Datum 22 oktober 2013 Status Definitief Openbaar Ja Burgemeester Secretaris K. Tigelaar J. Brouwer drs.

Nadere informatie

Besluitenlijst (openbaar) voor de vergadering van het College van Burgemeester en Wethouders gehouden op 11 november 2014.

Besluitenlijst (openbaar) voor de vergadering van het College van Burgemeester en Wethouders gehouden op 11 november 2014. Besluitenlijst (openbaar) voor de vergadering van het College van Burgemeester en Wethouders gehouden op 11 november 2014. AANWEZIG: C.C. Leppink-Schuitema T.M.J.M. Evers mr. T.J.H.M. Loeff-Hageman mr.

Nadere informatie

Besluitenlijst (openbaar) van de vergadering van het College van Burgemeester en Wethouders gehouden op 07/11/2017

Besluitenlijst (openbaar) van de vergadering van het College van Burgemeester en Wethouders gehouden op 07/11/2017 Besluitenlijst (openbaar) van de vergadering van het College van Burgemeester en Wethouders gehouden op 07/11/2017 AANWEZIG: mr. P. de Baat MPM T.M.J.M. Evers mr. T.J.H.M. Loeff- mr. W.J.A. Gerritsen,

Nadere informatie

H. Romeijn, Secretaris C. Visser, Communicatie

H. Romeijn, Secretaris C. Visser, Communicatie Openbare besluitenlijst Van de vergadering van burgemeester en wethouders van 25 11 2014 Aanwezig zijn: L.M. Driessen-nsen, Burgemeester M.H. van der Eng, Wethouder C.J.M.W. Wassenaar, Wethouder J.J.F.M.

Nadere informatie

Besluitenlijst (openbaar) voor de vergadering van het College van Burgemeester en Wethouders gehouden op 23 december 2014.

Besluitenlijst (openbaar) voor de vergadering van het College van Burgemeester en Wethouders gehouden op 23 december 2014. Besluitenlijst (openbaar) voor de vergadering van het College van Burgemeester en Wethouders gehouden op 23 december 2014. AANWEZIG: C.C. Leppink-Schuitema T.M.J.M. Evers mr. W.A.R. Visser W.J.A. Gerritsen,

Nadere informatie

VERGADERING. de dato 2 SEPTEMBER 2014. besluitenlijst

VERGADERING. de dato 2 SEPTEMBER 2014. besluitenlijst Gemeente UITGEEST VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS de dato 2 SEPTEMBER 2014 besluitenlijst Burgemeester SECR int 14.2414 Betreft: Openbare B&W-besluitenlijst van 26 augustus 2014 Het vaststellen

Nadere informatie

Besluitenlijst van het College van B&W

Besluitenlijst van het College van B&W enlijst van het College van B&W Datum: 4 november 2014 Aanvang: 9:00 uur Vergaderlocatie: Commissiekamer Voorzitter: J.J. Luteijn Secretaris: G.P. Boluijt Aanwezig: B. Boelhouwers, G.P. Boluijt, H.J. Flieringa,

Nadere informatie

Besluiten bespreekstukken B&W-vergadering 18 maart 2014 Agendapunt Open-

Besluiten bespreekstukken B&W-vergadering 18 maart 2014 Agendapunt Open- Besluiten bespreekstukken B&W-vergadering 18 maart 2014 24/2.02 BW13.0970 Evaluatie Roder(waren)markt en overdracht organisatie paardenmarkt 1. Overeenkomst VvV voor organisatie warenmarkt verlengen tot

Nadere informatie

Conform 8 april 2003 vast te stellen 4.2. Wij stemmen in met de intentieovereenkomst en informeren de Raad door middel van toezending van de getekende

Conform 8 april 2003 vast te stellen 4.2. Wij stemmen in met de intentieovereenkomst en informeren de Raad door middel van toezending van de getekende Besluit bespreekstukken B&W-vergadering 15 april 2003 Agendapunt Open- Onderwerp Voorgesteld besluit Beslissing baar 4.1 Vaststelling besluitenlijst De besluitenlijst van de B&W-vergadering van 8 april

Nadere informatie

1. F.T.J.M. Backhuijs 9 juni 2015

1. F.T.J.M. Backhuijs 9 juni 2015 BESLUITENLIJST OPENBARE VERGADERING BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 1. F.T.J.M. Backhuijs 9 juni 2015 2 2 CJP 2015/247 Onderwerp: Wijziging mandaatregeling (volmacht Stichting Geynwijs en mandaat beschikken

Nadere informatie

*577634* OPENBARE BESLUITENLIJST. van het college van burgemeester en wethouders van 15 november 2016, vastgesteld 22 november 2016

*577634* OPENBARE BESLUITENLIJST. van het college van burgemeester en wethouders van 15 november 2016, vastgesteld 22 november 2016 *577634* OPENBARE BESLUITENLIJST van het college van burgemeester en wethouders van 15 november 2016, vastgesteld 22 november 2016 Nr. ONDERWERP/ADVIES BESLUIT B EN W 1. Advies nr. 568193 Trefwoord: Welzijn

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst

Openbare besluitenlijst Openbare besluitenlijst Van de vergadering van burgemeester en wethouders van Harderwijk op 28/10/2014 week 44. 1. Voorbespreken agenda voor de vergadering van het Dagelijks Bestuur van het RNV Voorbesproken.

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst Door burgemeester en wethouders genomen besluiten in week 12 juli t/m 8 augustus 2017

Openbare besluitenlijst Door burgemeester en wethouders genomen besluiten in week 12 juli t/m 8 augustus 2017 Openbare besluitenlijst Door burgemeester en wethouders genomen besluiten in week 12 juli t/m 8 augustus 2017 Datum aanmaak: 9 augustus 2017 Directie 2017019086 Vaststellen besluitenlijsten en besluitenlijsten

Nadere informatie

Besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wethouders d.d. 24 juni 2014

Besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wethouders d.d. 24 juni 2014 Besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wets d.d. 24 juni 2014 Aanwezig: Afwezig: Dhr. drs. A. Mans, burgemeester Mw. mr. C.A. Peters, secretaris Dhr. H. Klijnstra, wet Dhr. L. van Schoonhoven,

Nadere informatie

OPENBARE BESLUITENLIJST COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 20 DECEMBER 2016

OPENBARE BESLUITENLIJST COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 20 DECEMBER 2016 OPENBARE BESLUITENLIJST COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 20 DECEMBER 2016 Samenstelling: Zijn aanwezig: De heer Rikus Jager De heer Klaas Smidt; de heer Erik van Schelven; de heer Homme Geertsma

Nadere informatie

Vergadering burgemeester en wethouders - d.d. 26 juni 2012

Vergadering burgemeester en wethouders - d.d. 26 juni 2012 Vergadering burgemeester en wethouders - d.d. 26 juni 2012 Aanwezig: - E.A. van Zuijlen burgemeester - J. Batelaan wethouders - M. Siersema - A. de Winter - G. ter Steege - H. v.d. Wal secretaris - L.

Nadere informatie

Lijst van besluiten vastgesteld door het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Strijen

Lijst van besluiten vastgesteld door het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Strijen Lijst van besluiten vastgesteld door het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Strijen Datum 3 februari 2015 Openbaar Ja Adviesnr/zaaknr Onderwerp Staf ADV-15-01286/Z.04626 B&W besluitenlijst

Nadere informatie

Besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wethouders op dinsdag 9 december Arnoud Rodenburg burgemeester

Besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wethouders op dinsdag 9 december Arnoud Rodenburg burgemeester Besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wethouders op dinsdag 9 december 2014. Aanwezig: Arnoud Rodenburg (burgemeester) Hans Horlings (wethouder) Govert van Oord (wethouder) Annemiek de

Nadere informatie

OPENBARE BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN DE GEMEENTE DRECHTERLAND D.D. 5 DECEMBER 2017

OPENBARE BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN DE GEMEENTE DRECHTERLAND D.D. 5 DECEMBER 2017 OPENBARE BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN DE GEMEENTE DRECHTERLAND D.D. 5 DECEMBER 2017 Aanwezig: Afwezig: Burgemeester: M. Pijl; wethouders: D. te, G. en P. Kuiken;

Nadere informatie

Van 20 november 2012 openbaar

Van 20 november 2012 openbaar 1 Onderwerp Notulen van de B&W-vergadering d.d. 13 november 2012. Advies Akkoord. BW-003032 2 Onderwerp Laten adopteren van het groene middeneiland op rotondes. R Advies - Instemmen met het in bruikleen

Nadere informatie

De inkoop gezamenlijk met de 23 Groninger gemeenten uit te voeren.

De inkoop gezamenlijk met de 23 Groninger gemeenten uit te voeren. Aan de raad Raadsvergadering: 19 september 2017 Agendapunt: 10 Onderwerp: voorstel solidariteit Jeugdhulpmiddelen 2018-2020 Status: besluitvorming, enkelvoudige behandeling Grootegast, 8 september 2017

Nadere informatie

Besluiten bespreekstukken B&W-vergadering 24 april 2007 Agendapunt Open-

Besluiten bespreekstukken B&W-vergadering 24 april 2007 Agendapunt Open- Besluiten bespreekstukken B&W-vergadering 24 april 2007 17/3.3 BW07.0349 17/3.4 BW07.0367 17/3.9 BW07.0338 17/3.10 BW07.0352 17/3.11 BW07.0359 Bijdrage plaatselijke 4 mei comités Aan de plaatselijke 4

Nadere informatie

CONCEPT. Definitief openbare besluitenlijst college Reg.Nr.: IN Datum B&W vergadering:

CONCEPT. Definitief openbare besluitenlijst college Reg.Nr.: IN Datum B&W vergadering: Notulen Definitief openbare besluitenlijst college Reg.Nr.: IN15-00407 Aanwezigen: Afwezigen: Dhr. A.G.T. van Aert, burgemeester Mevr. C.M.M. Noordman, gemeentesecretaris Mevr. P.J.E. van de Loo, wethouder

Nadere informatie

OPENBARE BESLUITENLIJST COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 27 OKTOBER 2015

OPENBARE BESLUITENLIJST COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 27 OKTOBER 2015 OPENBARE BESLUITENLIJST COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 27 OKTOBER 2015 Samenstelling: Zijn aanwezig: De heer Rikus Jager De heer Klaas Smidt; de heer Homme Geertsma De heer Nic Dusink Zijn afwezig:

Nadere informatie

OPENBARE BESLUITENLIJST COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 23 AUGUSTUS 2016

OPENBARE BESLUITENLIJST COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 23 AUGUSTUS 2016 OPENBARE BESLUITENLIJST COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 23 AUGUSTUS 2016 Samenstelling: Zijn aanwezig: De heer Jan Lonink, burgemeester De heer Frank van Hulle, wethouder; de heer Frank Deij, wethouder;

Nadere informatie

H. Vlieg-Kempe, G. Smith-Bults, J. Booij-Venekamp en L.B. Leemrijse - wethouders T. Dijkstra - secretaris Afwezig:

H. Vlieg-Kempe, G. Smith-Bults, J. Booij-Venekamp en L.B. Leemrijse - wethouders T. Dijkstra - secretaris Afwezig: BESLUITENLIJST Vergadering van burgemeester en wethouders d.d. 8 januari 2019 Aanwezig: M.L.J. Out - burgemeester H. Vlieg-Kempe, G. Smith-Bults, J. Booij-Venekamp en L.B. Leemrijse - wethouders T. Dijkstra

Nadere informatie

Krediet ten behoeve van de verdere digitalisering 2015

Krediet ten behoeve van de verdere digitalisering 2015 ergadering van burgemeester en wethouders Nr. Portfeuilleh oorstel 1. B aststellen van de openbare besluitenlijst van 17 maart 2015 De besluitenlijst vaststellen. vastgesteld 2. B Terugkoppeling informatie

Nadere informatie

Van 27 mei 2014 openbaar

Van 27 mei 2014 openbaar 1 Onderwerp Notulen van de B&W-vergadering d.d. 20 mei 2014. Akkoord. BW-006768 2 Onderwerp Omgevingsvergunning (uitgebreide procedure) voor de vestiging van een crematorium op de hoek van de Peelterbaan

Nadere informatie

In te stemmen met het Ontwikkelkader verblijfsrecreatie en dit ter vaststelling voor te leggen aan de gemeenteraad.

In te stemmen met het Ontwikkelkader verblijfsrecreatie en dit ter vaststelling voor te leggen aan de gemeenteraad. Publicatie notulen van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Goeree-Overflakkee d.d. 15 januari 2019 aanvangstijd: 09:00 uur Aanwezig Mevrouw A. Grootenboer-Dubbelman

Nadere informatie

Besluitenlijst vergadering college van B&W d.d. 27-01-2015

Besluitenlijst vergadering college van B&W d.d. 27-01-2015 Besluitenlijst vergadering college van B&W d.d. 27-01-2015 Registratienummer: 2015/58 Aanwezig : Burgemeester L.C. Poppe-de Looff (voorzitter) Weth. M.H.M.R. de Hoon-Veelenturf Weth. P.G.H.N. Utens Weth..C.M.

Nadere informatie

Openbare Besluitenlijst Collegevergadering 28-7-2015. Aanwezig:

Openbare Besluitenlijst Collegevergadering 28-7-2015. Aanwezig: Openbare Besluitenlijst Collegevergadering 28-7-2015 Aanwezig: Akkermans, D.A.M. (Burgemeester) Custers, Mr. J.E.M. (Wethouder) Willems, J.W. (Wethouder) Bisscheroux, J.W.P.M. (Wethouder) Opreij, Drs.

Nadere informatie

Besluitenlijst college B&W Grave

Besluitenlijst college B&W Grave Z/19/222563 Bedrijfsvoering/HJIB/ Bestuurssecretariaat Vaststellen besluitenlijst B&W-vergadering van dinsdag 8 januari 2019. De besluitenlijst van de laatst gehouden B&W- vergadering wordt in de eerstvolgende

Nadere informatie

Van 9 december 2014 openbaar

Van 9 december 2014 openbaar 1 Onderwerp Notulen van de B&W-vergadering d.d. 2 december 2014. Advies Akkoord. BW-007610 2 Onderwerp Internationale samenwerking Weert-Hangzhou (China) CS Advies 1. Instemmen met het document Internationale

Nadere informatie

Evaluatie Handhavingsuitvoeringsprogramma 2017 voor kennisgeving aannemen. 1. In te stemmen met verdere verkenning/uitwerking

Evaluatie Handhavingsuitvoeringsprogramma 2017 voor kennisgeving aannemen. 1. In te stemmen met verdere verkenning/uitwerking Notulen van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Goeree-Overflakkee d.d. 10 april 2018 aanvangstijd: 09:00 uur Aanwezig Mevrouw A. Grootenboer-Dubbelman De heer

Nadere informatie

Besluitenlijst B&W vergadering A

Besluitenlijst B&W vergadering A Datum 12-12-2017 Tijd 10:00-13:00 Locatie Kamer burgemeester Voorzitter L.W.C.M. van der Meijs Omschrijving Aanwezig: Burgemeester van der Meijs wethouder Jansen wethouder Mulder wethouder Bollen gemeentesecretaris

Nadere informatie

Agenda / besluitenlijst B&W openbare agenda

Agenda / besluitenlijst B&W openbare agenda Agenda / besluitenlijst B&W openbare agenda Datum : 29 januari 2019 Aanwezig : Dhr. G. Boonzaaijer Dhr J. Lange Dhr. R. Jorg tot 14.00 uur Dhr. J.E. Waaldijk Mevr. J.C. Broekhuis Loco burgemeester Loco

Nadere informatie

Vergadering van burgemeester en wethouders Van 17 januari 2012 openbaar

Vergadering van burgemeester en wethouders Van 17 januari 2012 openbaar 1. Onderwerp Notulen van de B&W-vergadering d.d. 10 januari 2012. Advies Akkoord BW-004242 2. Onderwerp Verzoek voor het oprichten van een vrijstaande woning op het perceel Emmasingel 31 te Weert R Advies

Nadere informatie

Besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wethouders d.d. 19 juli 2016

Besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wethouders d.d. 19 juli 2016 Besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wets d.d. 19 juli 2016 Aanwezig: Afwezig: Dhr. drs. A. Mans, burgemeester Dhr. G.A. Suanet QC, wnd. gemeentesecretaris Dhr. C.P.M. Rood Dhr. W.S. Swart

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst vergadering college van burgemeester en wethouders d.d. 17 januari Vastgesteld d.d.

Openbare besluitenlijst vergadering college van burgemeester en wethouders d.d. 17 januari Vastgesteld d.d. CONCEPT Openbare besluitenlijst vergadering college van burgemeester en wethouders d.d. 17 januari 2017 Vastgesteld d.d.: de burgemeester, de secretaris, Besluitenlijst vergadering college van B&W Pagina

Nadere informatie

Nr. Onderwerp Het college heeft besloten: B.1 Samenwerking MER gemeenten 1. Kennis te nemen van de besluitenlijst stuurgroepdirectievergadering

Nr. Onderwerp Het college heeft besloten: B.1 Samenwerking MER gemeenten 1. Kennis te nemen van de besluitenlijst stuurgroepdirectievergadering Besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wethouders datum: 9 december 2014 Aanvang: 9.00 uur Aanwezig: Mw. Mr. De Boer-Beerta Mw. Cuijpers Dhr. den Teuling Dhr. Verheijden Dhr. Wolfhagen Dhr.

Nadere informatie

Advies De voorzitter opent de vergadering. Er worden enkele mededelingen gedaan.

Advies De voorzitter opent de vergadering. Er worden enkele mededelingen gedaan. Aanwezig: Voorzitter Mevr. drs. J.W.E. Spies Wethouders De heer J.W. Verkroost De heer P.F. de Groene De heer E.R.M. Balemans De heer V. van der Horst De heer H. Van Rhee De heer F. Živković-Laurenta Wnd.

Nadere informatie

Gemeente Noord-Beveland

Gemeente Noord-Beveland Agenda Burgemeester en Wethouders Aanwezige leden: H. van Kooten, P.L. de Putter, C.M. van der Weele, A.G. van der Maas en drs. D. Sinke (secretaris) Uitnodiging voor de vergadering op dinsdag 18 december

Nadere informatie

4. M. Kromwijk ADV Zienswijze gemeenteraad Bodegraven-Reeuwijk participatieverordening

4. M. Kromwijk ADV Zienswijze gemeenteraad Bodegraven-Reeuwijk participatieverordening Besluitenlijst Vergadering College b en w Registratienummer Week 16 18 april 2017 Datum 18 april 2017 Aanvang Aanwezig Afwezig 12:00 uur C. van der Kamp burgemeester M. Kromwijk - wethouder D.J. Knol wethouder

Nadere informatie

Besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wethouders d.d. 18 augustus 2015

Besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wethouders d.d. 18 augustus 2015 Besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wets d.d. 18 augustus 2015 Aanwezig: Afwezig: Dhr. drs. A. Mans, burgemeester Mw. mr. C.A. Peters, secretaris Mw. drs. E. Hollenberg-Logchies, wet

Nadere informatie

Van 25 september 2012 openbaar

Van 25 september 2012 openbaar 1 Onderwerp Notulen van de B&W-vergadering d.d. 25 september 2012. Advies Akkoord. BW-004707 2 Onderwerp Vrouwenhof, exploitatieovereenkomst met dhr. H.J.J. van de Kerkhof en mw. A.M.E. Clement. R Advies

Nadere informatie

Notulen van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Goeree-Overflakkee d.d aanvangstijd: 09:00

Notulen van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Goeree-Overflakkee d.d aanvangstijd: 09:00 Notulen van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Goeree-Overflakkee d.d. 24-04-2018 aanvangstijd: 09:00 Aanwezig Mevrouw A. De heer W.M. van Esch De heer F.J. Tollenaar

Nadere informatie

OPENBARE BESLUITENLIJST COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 25 OKTOBER 2016

OPENBARE BESLUITENLIJST COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 25 OKTOBER 2016 OPENBARE BESLUITENLIJST COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 25 OKTOBER 2016 Samenstelling: Zijn aanwezig: De heer Rikus Jager De heer Klaas Smidt; de heer Erik van Schelven; de heer Homme Geertsma De

Nadere informatie

Openbare Agenda College vergadering van 01/07/2014. Nummer: 14IN003631

Openbare Agenda College vergadering van 01/07/2014. Nummer: 14IN003631 Openbare Agenda College vergadering van 01/07/2014 Aanwezig: Akkermans, D.A.M. (Burgemeester) Custers, mr. J.E.M. (Wethouder) Willems, J.W. (Wethouder) Bisscheroux J.W.P.M. (Wethouder) Opreij, Drs. A.M.M.H.

Nadere informatie

Punten van behandeling Beslissing Raad Commissie

Punten van behandeling Beslissing Raad Commissie BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN CROMSTRIJEN AGENDA-BESLUITENLIJST van 16 juli 2013 Aanwezig Afwezig Aanvang : J.J. Luteijn, voorzitter H.J. Flieringa, wethouder A.J. Herweijer, wethouder P.R. Riedijk, wethouder

Nadere informatie

B&W besluitenlijst Vergadering burgemeester en wethouders, nr. 5, 5 februari 2008

B&W besluitenlijst Vergadering burgemeester en wethouders, nr. 5, 5 februari 2008 B&W besluitenlijst Vergadering burgemeester en wethouders, nr. 5, 5 februari 2008 Aanwezig: Voorzitter: Secretaris: Wethouder: Wethouder: Aukje Boer, loco Janneke Louisa-Muller Jan Burger Henk Muis Algemeen

Nadere informatie

Van 23 april 2013 openbaar

Van 23 april 2013 openbaar 1 Onderwerp Notulen van de B&W-vergadering d.d. 16 april 2013. Advies Akkoord. BW-005740 2 Onderwerp Wegsleepregeling R Advies Mandatering uitvoering wegsleepregeling aan: 1. Hoofd afdeling Vergunningen,

Nadere informatie

VERGADERING. de dato 11 FEBRUARI 2014. besluitenlijst

VERGADERING. de dato 11 FEBRUARI 2014. besluitenlijst VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS de dato 11 FEBRUARI 2014 besluitenlijst Portefeuillehouder: Organisatie-eenheid: Besluitnummer: Burgemeester SECR intl4.0372 Betreft: Openbare B&W-besluitenlijst

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst

Openbare besluitenlijst Openbare besluitenlijst Van de vergadering van burgemeester en wethouders van Harderwijk op 06/12/2016 week 49. 1. projectbureau Waterfront Nota van Uitgangspunten fase 3 Waterfront 16.00803 De Nota van

Nadere informatie

vastgesteld

vastgesteld No. 50 BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN RIJSWIJK GEHOUDEN OP VANAF 09:00 UUR AANWEZIG: M.J. BEZUIJEN, BURGEMEESTER R. VAN HEMERT, WETHOUDER R.A.J. VAN DER MEIJ, WETHOUDER

Nadere informatie

Datum vergadering 21 mei 2013

Datum vergadering 21 mei 2013 Gemeente Langedijk Datum vergadering 21 mei 2013 Nummer 20 Besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wethouders Aanwezig: drs. J.F.N. Cornelisse P.J. Beers E.M. Overzier, burgemeester F. Westerkamp

Nadere informatie

gemeente Midden-Croningen

gemeente Midden-Croningen BESLUITENLIJST Vergadering college van BaW Opsteller: Mailadres: Els Jonker els.jonker@midden-groningen.nl Aanwezig: R.W. Munniksma, burgemeester, voorzitter A.F. Woortman, wethouder J. Borg, wethouder

Nadere informatie

Advies en besluitenlijst 26 oktober 2015

Advies en besluitenlijst 26 oktober 2015 Instantie BW Datum 26 oktober 2015 Tijdstip 09.30 uur Weeknummer week 44 Aanwezig dhr. P.E. de Jong (burgemeester), dhr. A.L. van der Meij (wethouder), mevr. P.Y.J. Blok-van Werkhoven (wethouder), dhr.

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst

Openbare besluitenlijst Openbare besluitenlijst Van de vergadering van burgemeester en wethouders van Harderwijk op 10/07/2018 week 28. 1. Domein Ruimte Verordening Winkeltijden Harderwijk (n.a.v. coalitieakkoord 2018) 18.00350

Nadere informatie

De eerste wijziging mandaatbesluit Coördinator Centrum voor Jeugd en Gezin Drimmelen Geertruidenberg

De eerste wijziging mandaatbesluit Coördinator Centrum voor Jeugd en Gezin Drimmelen Geertruidenberg CVDR Officiële uitgave van Drimmelen. Nr. CVDR461263_1 17 oktober Eerste wijziging mandaatbesluit Coördinator Centrum voor Jeugd en Gezin Drimmelen Geertruidenberg Het college van burgemeester en wethouders

Nadere informatie

Staf ADV /Z Besluitenlijst B&W vergadering 2 februari 2016 Dienovereenkomstig vastgesteld.

Staf ADV /Z Besluitenlijst B&W vergadering 2 februari 2016 Dienovereenkomstig vastgesteld. Lijst van besluiten vastgesteld door het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Strijen Datum 9 februari 2016 Openbaar Ja Adviesnr/zaaknr Onderwerp ADV-16-02509/Z.07090 Besluitenlijst B&W

Nadere informatie

Agenda / besluitenlijst B&W openbare agenda

Agenda / besluitenlijst B&W openbare agenda Agenda / besluitenlijst B&W openbare agenda Datum : 28 november 2017 Aanwezig : Dhr. G.F. Naafs Mevr. Drs. M.J.T.H. Havekes Dhr. H. Veldhuizen (CDA) Dhr. J.A. Nijhof (OPEN) Dhr. G. Boonzaaijer (SGP) Burgemeester

Nadere informatie

Notulen collegevergadering Aanwezig:

Notulen collegevergadering Aanwezig: Notulen collegevergadering 15-01-2019 Aanwezig: Akkermans, D.A.M. (Burgemeester) Custers, Mr. J.E.M. (Wethouder) Dreessen, W.H.J. (Wethouder) Jacobs, Drs. G.J.M. (Wethouder) Piatek, C.A.C.N. (Wethouder)

Nadere informatie

OPENBARE BESLUITENLIJST

OPENBARE BESLUITENLIJST VERGADERING College van Burgemeester en s DATUM 3 November 2015 TIJDSTIP 9:30 uur Aanwezig zijn: L.M. Driessen-Jansen Burgemeester H. Romeijn Gemeentesecretaris M.H. van der Eng C.J.M.W. Wassenaar J.J.F.M.

Nadere informatie

Openbare Besluitenlijst College vergadering van 04/02/2014. Aanwezig: Nummer: 14IN000722

Openbare Besluitenlijst College vergadering van 04/02/2014. Aanwezig: Nummer: 14IN000722 Openbare Besluitenlijst College vergadering van 04/02/2014 Aanwezig: Nummer: 14IN000722 Akkermans, D.A.M. (Burgemeester) Custers, Mr. J.E.M. (Wethouder) Bisscheroux, J.W.P.M. (Wethouder) Willems, J.W.

Nadere informatie

Concept besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wethouders (openbaar)

Concept besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wethouders (openbaar) Concept besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wethouders (openbaar) Datum: 16 december 2014 Tijd: 09:00 12.00 Locatie: HGB, 1.16 Voorzitter: M.H.F. Schuurmans-Wijdeven Aanwezig: M.H.F.

Nadere informatie

Parafenbesluiten van Burgemeester en Wethouders. Periode: maandag 23 mei tot en met vrijdag 27 mei 2011

Parafenbesluiten van Burgemeester en Wethouders. Periode: maandag 23 mei tot en met vrijdag 27 mei 2011 Lijst nr. 21 Parafenbesluiten van Burgemeester en Wethouders Periode: maandag 23 mei tot en met vrijdag 27 mei 2011 PUBLIEKSDIENST Werkbezoek Uddel op 25 mei 2011 Voorstel dienst Publieksdienst: 1. instemmen

Nadere informatie

OPENBARE BESLUITENLIJST

OPENBARE BESLUITENLIJST OPENBARE BESLUITENLIJST collegevergadering d.d. Aanwezig: R.H. Roep, R.F.J.W.M. van Dooren, L.P.T.M. Prevoo, J. Damen, M. de Zwarte R.W. Schiettekatte (1 e loco-secretaris) H.W. Moerdijk (plv. algemeen

Nadere informatie

Openbare Besluitenlijst B&W- vergadering d.d. 12 juli 2016

Openbare Besluitenlijst B&W- vergadering d.d. 12 juli 2016 Aanwezig Burgemeester Jhr. M.A. Röell Wethouder drs. T. Stroo Wethouder A.B.A. van Roshum Secretaris drs. A. Najib Verslag vergadering van 12 juli 2016 Besluit: 1 Allen 16CV000265 Aanwijzing tijdelijke

Nadere informatie

Lijst van besluiten vastgesteld door het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Strijen

Lijst van besluiten vastgesteld door het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Strijen Lijst van besluiten vastgesteld door het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Strijen Datum 9 december 2014 Openbaar Ja Adviesnr/zaaknr Onderwerp ADV-14-01085/Z.02426 Uitnodigingen -

Nadere informatie

OPENBARE BESLUITENLIJST COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 24 JULI 2018

OPENBARE BESLUITENLIJST COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 24 JULI 2018 OPENBARE BESLUITENLIJST COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 24 JULI 2018 Samenstelling: Zijn aanwezig: De heer Rikus Jager De heer Henk Doeven; de heer Jelle de Haas De heer Nic Dusink Zijn afwezig:

Nadere informatie

Uitnodiging Dodenherdenking 2016 op 4 mei 2016, vertrek gemeentehuis uur. Wethouder Janssen zal startbijeenkomst bijwonen.

Uitnodiging Dodenherdenking 2016 op 4 mei 2016, vertrek gemeentehuis uur. Wethouder Janssen zal startbijeenkomst bijwonen. Lijst van besluiten vastgesteld door het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Strijen Datum 12 april 2016 Openbaar Ja Adviesnr/zaaknr Onderwerp ADV-16-02728/Z.07090 Besluitenlijst - B&W

Nadere informatie

OPENBARE BESLUITENLIJST COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 25 OKTOBER 2016

OPENBARE BESLUITENLIJST COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 25 OKTOBER 2016 OPENBARE BESLUITENLIJST COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 25 OKTOBER 2016 Samenstelling: Zijn aanwezig: De heer Jan Lonink, burgemeester De heer Cees Liefting, wethouder; de heer Frank van Hulle,

Nadere informatie

Besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wethouders gemeente Houten van 12 januari 1999

Besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wethouders gemeente Houten van 12 januari 1999 DEFINITIEVE - BESLUITENLIJST Aanwezig: burgemeester A.B.L. de Jonge wethouder H. Lenstra wethouder R.H. Lubberdink wethouder N.J. Teeuwen secretaris H. Overbosch Afwezig: - Afdeling Bestuursondersteuning

Nadere informatie

VASTE AGENDAPUNTEN Omschrijving Beslissing Griffie Eig/afd. 1. Opening. Besluit: Akkoord

VASTE AGENDAPUNTEN Omschrijving Beslissing Griffie Eig/afd. 1. Opening. Besluit: Akkoord 18ini02871 OPENBAAR Besluitenlijst vergadering burgemeester en wethouders Aanwezig : De heren Van Dijk, Kuster en Van de Wardt en dames Kock en Ankersmit Secretaris : De heer Hoeffnagel Afwezig : Mevrouw

Nadere informatie

Besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wethouders gehouden op dinsdag 18 oktober 2016.

Besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wethouders gehouden op dinsdag 18 oktober 2016. Besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wethouders gehouden op dinsdag 18 oktober 2016. Aanwezig: Arnoud Rodenburg (burgemeester) Hans Horlings (wethouder) Govert van Oord (wethouder) Annemiek

Nadere informatie

A. Smit, A.M. Kleine Deters, H. Vlieg-Kempe en R. Wiersema - wethouders T. Dijkstra - secretaris Afwezig: -

A. Smit, A.M. Kleine Deters, H. Vlieg-Kempe en R. Wiersema - wethouders T. Dijkstra - secretaris Afwezig: - BESLUITENLIJST Vergadering van burgemeester en wethouders d.d. 27 maart 2018 Aanwezig: M.L.J. Out - burgemeester A. Smit, A.M. Kleine Deters, H. Vlieg-Kempe en R. Wiersema - wethouders T. Dijkstra - secretaris

Nadere informatie

Van 4 november 2014 openbaar

Van 4 november 2014 openbaar 1 Onderwerp Notulen van de B&W-vergadering d.d. 28 oktober 2014. Advies Akkoord. BW-007690 2 Onderwerp Melding en openbaarmaking nevenfuncties en (financiële) belangen in ondernemingen en organisaties

Nadere informatie

OPENBARE BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN DE GEMEENTE STEDE BROEC D.D. 18 DECEMBER 2018

OPENBARE BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN DE GEMEENTE STEDE BROEC D.D. 18 DECEMBER 2018 OPENBARE BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN DE GEMEENTE STEDE BROEC D.D. 18 DECEMBER 2018 Aanwezig: Afwezig: R. Wortelboer, burgemeester, L. Groot, N. Slagter en B. Nootebos,

Nadere informatie

Collegevoorstel. Zaaknummer: aanvulling mandaatregeling vanwege transitie in het sociaal domein

Collegevoorstel. Zaaknummer: aanvulling mandaatregeling vanwege transitie in het sociaal domein Collegevoorstel Inleiding Per 1 januari 2015 is de gemeente verantwoordelijk voor een aantal nieuwe taken in het sociaal domein: de transitie/decentralisaties AWBZ (nieuwe Wet maatschappelijke ondersteuning,

Nadere informatie

OPENBARE BESLUITENLIJST COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 13 OKTOBER 2015

OPENBARE BESLUITENLIJST COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 13 OKTOBER 2015 OPENBARE BESLUITENLIJST COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 13 OKTOBER 2015 Samenstelling: Zijn aanwezig: De heer Jan Lonink, burgemeester De heer Cees Liefting, wethouder; de heer Frank van Hulle,

Nadere informatie

voor de vergadering van het college van Heusden d.d. 5 december 2006

voor de vergadering van het college van Heusden d.d. 5 december 2006 Nr.: 48 Besluitenlijst voor de vergadering van het college van Heusden d.d. 5 december 2006 Aanwezig: de wethouders: de secretaris: B.M. Groen, burgemeester-loco Ing. A.A.G. van Mierlo M. Buijs Dr. M.G.M.

Nadere informatie

Notulen van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Goeree-Overflakkee d.d. 28 mei 2019 aanvangstijd: 09:00 uur.

Notulen van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Goeree-Overflakkee d.d. 28 mei 2019 aanvangstijd: 09:00 uur. Notulen van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Goeree-Overflakkee d.d. 28 mei 2019 aanvangstijd: 09:00 uur. Aanwezig Mevrouw A. Grootenboer-Dubbelman De heer

Nadere informatie

Besluitenlijst B&W vergadering

Besluitenlijst B&W vergadering Besluitenlijst van de B&W-vergadering d.d. 20 mei 2014 Aanwezig: De heer A.H.M. Verhoeven (burgemeester) De heer P.H.G. Verlinden (wethouder) De heer P.J.M. Vogels (wethouder) De heer R.G.M. Thomassen

Nadere informatie

VERGADERING. de dato 10 FEBRUARI 2015. besluitenlijst

VERGADERING. de dato 10 FEBRUARI 2015. besluitenlijst VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS de dato 10 FEBRUARI 2015 besluitenlijst Portefeuillehouder: Burgemeester Organisatie-eenheid: SECR Besluitnummer: b2015.0135 Betreft: Jaarverslag Regio Alkmaar

Nadere informatie