Deze voorwaarden zijn niet van toepassing op de aanbiedingen en verkopen door partner verkopers op de Vanden Borre Marketplace.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Deze voorwaarden zijn niet van toepassing op de aanbiedingen en verkopen door partner verkopers op de Vanden Borre Marketplace."

Transcriptie

1 ALGEMENE VOORWAARDEN VOOR VERKOOP OP AFSTAND De klant dient steeds de algemene voorwaarden voor verkoop op afstand te lezen alvorens een bestelling te plaatsen. Het plaatsen van een bestelling op de website of via de telefoon geldt als uitdrukkelijke aanvaarding van de algemene voorwaarden voor verkoop op afstand. Deze voorwaarden zijn niet van toepassing op de aanbiedingen en verkopen door partner verkopers op de Vanden Borre Marketplace. 1. IDENTIFICATIE VAN DE VERKOPER NV New Vanden Borre hierna "Vanden Borre" genoemd. Slesbroekstraat 101, 1600 Sint-Pieters-Leeuw (België) BTW BE RPR Brussel Tel. 02/ webshop@vandenborre.be 2. ALGEMEENHEDEN EN DEFINITIES Alleen de huidige verkoopsvoorwaarden zijn van toepassing op de verkoop op afstand (via internet of via telefoon) door Vanden Borre aan eindgebruikers en dit op het grondgebied van België. Alle andere voorwaarden, zelfs die hernomen op de bestelbon van de koper, zijn uitgesloten. Vanden Borre kan te allen tijde wijzigingen aanbrengen aan deze algemene verkoopsvoorwaarden. Op lopende contracten blijven echter steeds de voorwaarden gelden die van toepassing waren op het ogenblik van de totstandkoming van de verkoop. Samen met de bevestiging van de bestelling ontvangt de klant de algemene voorwaarden in een formaat dat hij kan opslaan of afdrukken. Vanden Borre is uitsluitend actief in België. Wij kunnen uw reservatie enkel aanvaarden indien het leveringsadres in België gelegen is. De overeenkomst kan gesloten worden in het Nederlands of het Frans, naar gelang van de keuze van de klant. Ook de verdere gegevensuitwisseling zal in één van deze beide talen gebeuren. De klant zal zich niet kunnen beroepen op het feit dat hij de gekozen taal niet voldoende beheerst om de niet-toepasselijkheid van één of meerdere voorwaarden in te roepen. Waar vermeld, zullen de bepalingen enkel van toepassing zijn op de koop door een "consument"; dit is iedere natuurlijke persoon die handelt voor doeleinden die buiten zijn handels-, bedrijfs-, ambachts- of beroepsactiviteit vallen. "Grote toestellen" zijn: koelkasten, diepvriezers, wasautomaten, droogkasten, vaatwassers, fornuizen, kookplaten, wijnkasten, inbouwovens, tv's, grote climatisators. "Kleine toestellen" zijn alle andere toestellen op de website vermeld. Voor accessoires gelden dezelfde voorwaarden als voor kleine toestellen. Click&Collect is een dienst aangeboden door Vanden Borre waardoor de klant online een toestel kan aankopen of reserveren om het vervolgens in een winkel naar keuze af te halen.

2

3 3. TOTSTANDKOMING VERKOOP OP AFSTAND Om een product online te reserveren of te bestellen, dient de klant het toe te voegen aan zijn winkelkarretje. Vervolgens kiest hij de leveringswijze (zie artikel 7), vult hij zijn klantgegevens in en kiest hij de betalingswijze (zie artikel 6). Om de reservatie of bestelling af te ronden, dient de klant ten slotte de knop met als bijschrift betalen in te drukken en de betaling uit te voeren (tenzij betaling bij levering voorzien is). Om een product telefonisch te bestellen, belt de klant naar het nummer 02/ en wordt hij door het verkoopproces begeleid door de telefonist. De catalogus met producten en hun omschrijving die op terug te vinden is, vormt op zich geen aanbod. Het volstaat bijgevolg niet een reservatie of bestelling te plaatsen op onze website of via de telefoon om een verkoop tot stand te brengen. Pas bij het ontvangen van de bevestigingsmail is de koop gesloten. Klanten die geen mailadres hebben, kunnen hun telefonische bestelling per sms laten bevestigen. Vanden Borre behoudt zich het recht voor om voor de veiligheid en zekerheid van de klant bijkomende informatie te vragen en bij gebrek hieraan de uitvoering van de bestelling te weigeren. Ook bestellingen waaruit blijkt dat de koper de intentie heeft om de producten zelf weder te verkopen of bestellingen door minderjarigen kan Vanden Borre weigeren uit te voeren. Hetzelfde geldt wanneer bij de beschrijving van het product of de prijsaanduiding op de website, ondanks de grote zorg die Vanden Borre besteedt aan de juistheid van de gegevens, een kennelijke vergissing werd begaan. In geval van overmacht kan Vanden Borre haar verplichtingen opschorten voor de duur van de overmacht of de overeenkomst definitief ontbinden. 4. EIGENDOMSOVERDRACHT In afwijking van artikel 1583 van het Burgerlijk Wetboek blijven de verkochte, geleverde of geïnstalleerde goederen onze exclusieve eigendom tot gehele betaling van de factuur. Ondanks dit eigendomsvoorbehoud, gaat het risico wegens verlies of beschadiging over op de klant vanaf de inbezitname van de goederen. 5. PRIJZEN Onze prijzen zijn BTW, Recupel en andere taksen en bijdragen inbegrepen. Alle aanbiedingen gelden zolang zij op de website zijn opgenomen. De aangeduide prijzen kunnen steeds wijzigen. Indien een bestelling wordt geplaatst, geldt voor deze verkoop op afstand de prijs die van toepassing was op het moment van bestelling. Een standaard levering of verzending is gratis, tenzij uitdrukkelijk anders aangegeven. Voor de eventuele inzet van een ladderlift, voor het gebruikte aansluitingsmateriaal en voor de installatie van bepaalde toestellen worden kosten aangerekend (zie artikel 7.1).

4 6. BETALING De klant kan zijn internet- of telefonische bestelling betalen: a) rechtstreeks (in streng beveiligde omgeving) - met de volgende betaalkaarten: VISA/MASTERCARD/VANDEN BORRE MASTERCARD/AMERICAN EXPRESS (zowel internet- als telefonische verkoop). BANCONTACT/MISTER CASH/MAESTRO/PAYPAL (enkel internetverkoop) - via internetbankieren ( enkel internetverkoop): Belfius Direct Net, KBC/CBC Online, ING Homepay b) via klassieke overschrijving op ons rekeningnummer (BE ) (niet mogelijk bij Click&Collect) In dit laatste geval worden de bestelde producten gedurende 5 dagen voor de klant gereserveerd, in afwachting van zijn betaling. Na deze termijn kunnen wij beslissen de bestelling te annuleren. Bij een bestelling van grote toestellen voor levering aan huis heeft de klant de keuze uit: a) de volledige betaling bij bestelling b) de betaling van een voorschot van 30 % bij bestelling en betaling van het saldo bij de levering. Bij gebrek aan betaling op het moment van de levering zullen de goederen teruggenomen worden en latere prestaties zullen de klant gefactureerd worden. Bij een bestelling van kleine toestellen voor levering via koerier aan huis of in een afhaalpunt dient de klant steeds volledig te betalen bij de bestelling. Bij een reservatie Click&Collect dient de klant via een rechtstreekse betaling een voorschot te betalen. Indien de klant beslist het gereserveerde goed niet aan te kopen, wordt het voorschot binnen de 30 dagen teruggestort. Bij een reservatie Click&Collect met een totaalbedrag van lager dan 1000, kan men ook artikelen reserveren zonder een voorschot te betalen mits zij in voorraad zijn in de gekozen winkel en met een maximum van 1 stuk per artikel. De klant betaalt dan de volledige som bij afhaling van het toestel. 7. LEVERING EN INSTALLATIE Alle goederen worden geleverd op het door de klant aangegeven adres of afhaalpunt. Voor de veiligheid en zekerheid van de klant kan een identiteitsbewijs (of een kopie) gevraagd worden bij de levering. De klant tekent voor ontvangst van de levering.

5 7.1 Levering en installatie van grote toestellen Grote toestellen worden door de leveringsdienst van Vanden Borre gratis aan huis geleverd in België. Indien de klant dit tijdens de bestelling aanduidt, kan Vanden Borre de apparaten gratis in dienst stellen op een aangepaste en reeds bestaande aansluiting. Kosten voor eventueel bijkomend materieel, nodig voor de aansluiting, worden steeds aangerekend. Ingeval er een bijkomende technische of esthetische tussenkomst nodig is, moet de koper voorafgaandelijk deze werken laten uitvoeren ofwel, indien mogelijk, ze tegen betaling door Vanden Borre in regie laten uitvoeren. Wendt u hiervoor tot één van onze winkels. Voor leveringen op een plaats die niet bereikbaar is via een voldoende grote lift of een geschikte trap (bv. smalle wenteltrap = niet geschikt) en in elk geval voor leveringsplaatsen boven de derde verdieping, zonder voldoende grote lift en zelfs met een geschikte trap, dient door de klant een ladderlift met voldoende capaciteit voorzien te worden. Vanden Borre kan, op aanvraag van de klant, tegen betaling van een forfaitaire vergoeding een standaard-ladderlift voorzien voor leveringen tot op de 6-de verdieping. (voor meer informatie: 02/ ) Voor de levering van Amerikaanse koelkasten worden kosten aangerekend indien er treden of trappen zijn op het leveringstraject of indien deuren moeten gedemonteerd worden. De klant wordt hierover voor de levering gecontacteerd. Indien de klant er bij de bestelling om verzoekt, kan de leveringsdienst zijn oude toestel gratis meenemen, op voorwaarde dat het een gelijkaardig toestel betreft met vergelijkbare afmetingen, zodat geen bijkomende werken of transportmiddelen vereist zijn. Indien het om een oude koelkast of diepvriezer gaat, dient het toestel ook volledig leeg en ontdooid te zijn. In geval van afwezigheid op de overeengekomen datum of klaarblijkelijk niet gegronde weigering van de levering door de klant, zullen de onkosten veroorzaakt door een supplementaire verplaatsing in meer gefactureerd worden.hetzelfde geldt indien de klant de afspraak minder dan 48 uur op voorhand afzegt. Indien Vanden Borre de afspraak minder dan 48 uur op voorand afzegt, kan de klant aanspraak maken op een vergoeding van 35. In geval van twijfel aangaande de leveringsvoorwaarden, contacteer ons op 02/ Voor sommige grote toestellen is een bestelling Click&Collect mogelijk. Dit staat duidelijk aangegeven tijdens het bestelproces. 7.2 Levering van kleine toestellen De levering aan huis gebeurt in principe door een koerier (enkel op gelijkvloers). In geval van afwezigheid van de klant wordt een kaartje achtergelaten door de koerier waarop het plaatselijk Postpunt staat aangekruist, waar de klant op vertoning van zijn identiteitsbewijs zijn goederen binnen 14 dagen kan afhalen. Bij de levering in een afhaalpunt ontvangt de klant een verwittiging van zodra zijn pakket beschikbaar is voor afhaling op vertoning van zijn identiteitsbewijs. Indien het door de klant gekozen afhaalpunt niet meer bestaat of tijdelijk gesloten is op het moment van aflevering, behoudt Vanden Borre zich het recht voor om het pak in het dichtstbijzijnde afhaalpunt ter beschikking te stellen.

6 Bij Click&Collect wordt de klant telefonisch, via mail of per sms op de hoogte gebracht zodra het gereserveerde toestel beschikbaar is. Bij afhaling dient de klant de bevestigingsmail of afhaalmail voor te leggen in de winkel. Behoudens anders overeengekomen, wordt de bestelling geannuleerd indien de klant zijn goederen niet ophaalt binnen de 7 dagen. De door de klant betaalde som wordt vervolgens binnen de 30 dagen terugbetaald. Een reservatie Click&Collect zonder voorschot blijft 2 werkdagen geldig. 8. LEVERINGSTERMIJN Voor toestellen die in voorraad zijn op het ogenblik van bestelling, worden voor een levering aan huis een aantal leveringsdata voorgesteld, waaruit de klant kan kiezen. Voor levering in een afhaalpunt wordt de vermoedelijke termijn vermeld waarbinnen de bestelling in het afhaalpunt ter beschikking zal zijn. Bij een Click&Collect na 30 min. -reservatie tijdens de openingsuren van de winkel, is het gereserveerde toestel behoudens overmacht beschikbaar binnen 30 minuten na reservatie. Reservaties na 17u30 zijn beschikbaar vanaf uur de volgende werkdag. De afhaalmail bevestigt dat de goederen effectief in de winkel voor de klant werden gereserveerd. Voor toestellen die niet in voorraad zijn op het ogenblik van bestelling, geldt, behoudens uitdrukkelijk anders overeengekomen, een leveringstermijn van maximaal 30 dagen. Zodra het toestel voorradig is, contacteert Vanden Borre de klant om een leveringsdatum af te spreken indien de goederen aan huis worden geleverd. Bij een levering in een afhaalpunt of bij een Click&Collect bestelling wordt de klant verwittigd wanneer de bestelling beschikbaar is in het afhaalpunt of in de Vanden Borre winkel. Vanden Borre is niet aansprakelijk voor enige gevolgschade wegens laattijdige levering of niet-levering door de aangestelde transporteur. In dergelijke gevallen blijft de aansprakelijkheid beperkt tot de waarde van de artikelen waarvan wordt aangetoond dat ze niet door de klant werden ontvangen. Indien bij betaling via overschrijving twee dagen voor de gekozen leveringsdatum de betaling nog niet ontvangen is, wordt de klant hiervan verwittigd en na betaling gecontacteerd om een nieuwe leveringsdatum af te spreken. 9. CONTACT 9.1 Opmerkingen in verband met de bestelling op afstand Voor klachten in verband met zijn bestelling, kan de koper terecht bij de Vanden Borre webshop op 02/ (van maandag tot vrijdag van 9u tot 17u) of via webshop@vandenborre.be. 9.2 Opmerkingen in verband met een Click&Collect reservatie De klant kan bij voorkeur telefonisch terecht in de winkel van afhaling. boodschappen kunnen worden gestuurd naar de webshop op webshop@vandenborre.be, waarna deze de klant in contact zullen brengen met de winkel van afhaling.

7 9.3 Opmerkingen in verband met de levering Levering van grote toestellen: Elke klacht betreffende zichtbare schade aan geleverde goederen evenals schade veroorzaakt door onze leveraars dient, om in acht genomen te worden, schriftelijk geformuleerd te worden op de begeleidende documenten op het ogenblik van de levering. Hetzelfde geldt voor onjuiste of onvolledige leveringen. Levering van kleine toestellen: Elke klacht betreffende zichtbare schade aan de verpakking van de geleverde goederen dient, om in acht genomen te worden, schriftelijk geformuleerd te worden op de begeleidende documenten op het ogenblik van de levering door een koerier. Opmerkingen over beschadigingen en defecten aan het geleverde product dienen steeds binnen de 24u na levering per mail gemeld te worden op 9.4 Technische defecten Voor grote toestellen is een interventie aan huis mogelijk in heel België. Om een afspraak te maken, kan de klant bellen naar de Dienst na Verkoop op het nummer 02/ Kleine toestellen dient de klant binnen te brengen in één van de Vanden Borre winkels. De algemene herstellingsvoorwaarden zijn van toepassing. Zie ook de garantievoorwaarden. 10. GARANTIEVOORWAARDEN VOOR CONSUMENTEN 10.1 Wettelijke waarborg voor consumenten Voor consumenten geldt de wettelijke waarborg van 2 jaar behalve voor refurbished artikelen, waarop maar 1 jaar garantie geldt. a) Deze waarborg dekt enkel een gebrek aan overeenstemming dat reeds bestaat bij de levering van de goederen. Zijn bijgevolg onder meer uitgesloten: - alle rechtstreekse of onrechtstreekse schade na de levering veroorzaakt aan het toestel (b.v. door oxidatie, schokken, val,...); - de vervanging van toebehoren of hulpstukken die regelmatig dienen te worden vervangen; - defecten tengevolge van brand, waterschade, bliksem, ongevallen, natuurrampen; - defecten veroorzaakt door opzet, nalatigheid of door een onoordeelkundige behandeling, slecht onderhoud of abnormaal gebruik of het gebruik van het toestel strijdig met de voorschriften van de fabrikant; - schade ten gevolge van een commercieel, professioneel of collectief gebruik van het apparaat. b) Het gebrek aan overeenstemming dient binnen de twee maanden na vaststelling worden gemeld. c) De waarborg is enkel geldig indien men een beroep doet op de naverkoopdienst van Vanden Borre. Indien de klant rechtstreeks een beroep doet op de fabrikant, zijn de eventuele kosten te zijnen laste. In geval van tussenkomst door een niet door NV New Vanden Borre aangewezen derde, vervalt de garantie. d) De algemene herstellingsvoorwaarden zijn van toepassing op alle herstellingen. Deze voorwaarden en beperkingen doen geen afbreuk aan de wettelijke bepalingen ter zake.

8 10.2 Uitgebreide garantie Service Plus garantie Door het afsluiten van de " Service Plus Garantie" bij de aankoop van bepaalde toestellen, heeft de klant recht op 5 jaar garantie (3 jaar bovenop de 2 jaar wettelijke garantie) in België in geval van materiaal- en fabricagefouten volgens de voorwaarden bepaald in de garantie. Indien tijdens de duur van het contract, het toestel technisch of economisch onherstelbaar zou verklaard worden door onze technische dienst, ontvangt de klant een aankoopbon, gelijk aan het factuurbedrag van zijn toestel, rekening houdend met volgende afschrijvings-schalen: 3e jaar: factuurbedrag -40 %; 4e jaar: factuurbedrag -55 %; 5e jaar: factuurbedrag -70 %. Deze garantie doet geen afbreuk aan de rechten die de klant put uit de wettelijke waarborg. De klant dient de voorwaarden van de Service Plus Garantie te consulteren en te aanvaarden op de website en ontvangt de tekst samen met de bevestigingsmail van zijn bestelling in een formaat dat hij kan opslaan of afdrukken Uitgebreide garantie Direct Replace Garantie Door het afsluiten van de "Direct Replace Garantie" bij de aankoop van bepaalde toestellen, heeft de klant recht op 3 jaar garantie (1 jaar bovenop de 2 jaar wettelijke garantie) in België in geval van materiaal- en fabricagefouten volgens de voorwaarden bepaald in de garantie. Deze garantie doet geen afbreuk aan de rechten die de klant put uit de wettelijke waarborg. De klant dient de voorwaarden van de Direct Replace Garantie te consulteren en te aanvaarden op de website en ontvangt de tekst samen met de bevestigingsmail van zijn bestelling in een formaat dat hij kan opslaan of afdrukken. 11. HERROEPINGSRECHT Deze bepaling geldt uitsluitend voor de verkoop op afstand aan consumenten. Deze bepaling is dus niet van toepassing op aankopen die binnen een handels-, bedrijfs-, ambachts- of beroepsactiviteit vallen, noch voor aankopen door rechtspersonen. De overeenkomst kan zonder opgave van redenen herroepen worden binnen de 14 dagen vanaf de levering. Voor kleine toestellen, heeft de klant de keuze: a- Ofwel brengt hij de goederen, samen met de factuur of het kasticket, terug naar een Vanden Borre winkel binnen de 14 dagen na de levering. b- Ofwel meldt hij binnen de 14 dagen vanaf de levering schriftelijk de uitoefening van het herroepingsrecht, bij voorkeur door gebruik te maken van het retourformulier. De mededeling kan per verstuurd worden aan webshop@vandenborre.be of per post aan Vanden Borre Webshop, Slesbroekstraat 101, 1600 Sint-Pieters-Leeuw. Vervolgens ontvangt de klant instructies om het goed onverwijld, en in ieder geval niet later dan 14 dagen na de melding van herroeping: - op zijn kosten terug te sturen naar Vanden Borre Webshop, Slesbroekstraat 103, 1600 Sint-Pieters- Leeuw of - gratis in een Kiala-punt binnen te brengen.

9 Voor grote toestellen dient de klant binnen 14 dagen na levering de uitoefening van het herroepingsrecht melden per aan of per telefoon op het nummer 02/ Vervolgens wordt een afspraak gemaakt voor de ophaling van het toestel. Voor de transportkosten wordt een bedrag van 40 (90 voor Amerikaanse koelkasten) aangerekend aan de klant. Ingebouwde toestellen dienen door de klant klaargezet te worden voor transport. Voor ophalingen op een plaats die niet bereikbaar is via een voldoende grote lift of een geschikte trap (bvb. smalle wenteltrap = niet geschikt) en in elk geval voor plaatsen boven de derde verdieping, zonder voldoende grote lift en zelfs met een geschikte trap, dient door de klant een ladderlift met voldoende capaciteit voorzien te worden. Vanden Borre kan, op aanvraag van de klant, tegen betaling van een forfaitaire vergoeding een standaard-ladderlift voorzien voor ophalingen tot op de 6-de verdieping. (voor meer informatie: 02/ ) Na ontvangst van de melding van uitoefening van het herroepingsrecht en na ontvangst van het toestel, stuurt Vanden Borre een bevestigingsmail. De goederen dienen zo veel mogelijk teruggestuurd worden in de originele verpakking, met alle geleverde toebehoren en in originele staat. De klant is aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen. Hij dient de goederen dan ook met gepaste zorg te hanteren en te inspecteren. Binnen de 14 dagen nadat Vanden Borre op de hoogte gesteld werd van de beslissing tot herroeping, worden alle betaalde bedragen (desgevallend verminderd met de bovenvermelde transportkosten en waardevermindering) terugbetaald. Bij afgifte van kleine toestellen in de winkel, kan de klant ook opteren om onmiddellijk vergoed te worden onder de vorm van een waardebon. Er wordt echter geen cash geld teruggeven aan de kassa. Vanden Borre kan wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen, of de klant heeft aangetoond dat hij de goederen heeft teruggezonden. 12. BEWIJS De partijen aanvaarden de elektronische bewijsvoering ( - backup). 13. TWEEDE KEUZE TOESTELLEN De toestellen die verkocht worden via de tweede keuze online winkel zijn uniek en worden toegewezen aan de eerste klant die de bestelling ervan afrondt. De garantie- en herstellingsvoorwaarden gelden onverkort voor deze toestellen, die echter omwille van hun unieke aard in geen geval omgeruild kunnen worden. 14. EVENTUELE KLACHTEN EN GESCHILLEN Voor eventuele klachten kan de klant terecht bij de Consumentendienst:

10 Vanden Borre Consumentendienst Slesbroekstraat Sint-Pieters-Leeuw Tel. 02/ (van maandag tot vrijdag van 9u tot 17u) Elk geschil is onderworpen aan Belgisch recht. Enkel de Belgische rechtbanken zijn bevoegd. De klant kan ook terecht op het online ODR-platform van de Europese Commissie: Deze voorwaarden voor verkoop op afstand gelden vanaf 01/12/2015.

1. IDENTIFICATIE VAN DE VERKOPER 2. ALGEMEENHEDEN EN DEFINITIES 3. TOTSTANDKOMING INTERNETVERKOOP 4. EIGENDOMSOVERDRACHT DISCLAIMER

1. IDENTIFICATIE VAN DE VERKOPER 2. ALGEMEENHEDEN EN DEFINITIES 3. TOTSTANDKOMING INTERNETVERKOOP 4. EIGENDOMSOVERDRACHT DISCLAIMER DISCLAIMER 1. IDENTIFICATIE VAN DE VERKOPER Connect IT Gotevlietstraat 86, 8000 Brugge Maatschappelijke zetel: Lanckriet NV, Gotevlietstraat 86, 8000 Brugge BE 0448.175.830 2. ALGEMEENHEDEN EN DEFINITIES

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden online verkoop Silhouettewinkel.com

Algemene Voorwaarden online verkoop Silhouettewinkel.com Algemene Voorwaarden online verkoop Silhouettewinkel.com De klant dient steeds de algemene voorwaarden voor internetverkoop te lezen alvorens een internetbestelling te plaatsen. Bij iedere bestelling wordt

Nadere informatie

Verkoopsvoorwaarden 1. IDENTIFICATIE VAN DE VERKOPER 2. ALGEMEENHEDEN EN DEFINITIES 3. TOTSTANDKOMING INTERNETVERKOOP 4. EIGENDOMSOVERDRACHT

Verkoopsvoorwaarden 1. IDENTIFICATIE VAN DE VERKOPER 2. ALGEMEENHEDEN EN DEFINITIES 3. TOTSTANDKOMING INTERNETVERKOOP 4. EIGENDOMSOVERDRACHT Verkoopsvoorwaarden 1. IDENTIFICATIE VAN DE VERKOPER Expert Gotevlietstraat 86, 8000 Brugge Maatschappelijke zetel: Lanckriet NV, Gotevlietstraat 86, 8000 Brugge BE 0414.666.585 2. ALGEMEENHEDEN EN DEFINITIES

Nadere informatie

DISCLAIMER 1. IDENTIFICATIE VAN DE VERKOPER 2. ALGEMEENHEDEN EN DEFINITIES

DISCLAIMER 1. IDENTIFICATIE VAN DE VERKOPER 2. ALGEMEENHEDEN EN DEFINITIES DISCLAIMER De winkel doet er alles aan om de informatie die zij aanbiedt op de website zo volledig en nauwkeurig mogelijk weer te geven, maar geeft geen garantie ten aanzien van de juistheid van de verstrekte

Nadere informatie

Algemene voorwaarden 1. IDENTIFICATIE VAN DE VERKOPER 2. ALGEMEENHEDEN EN DEFINITIES 3. TOTSTANDKOMING INTERNETVERKOOP 4. EIGENDOMSOVERDRACHT

Algemene voorwaarden 1. IDENTIFICATIE VAN DE VERKOPER 2. ALGEMEENHEDEN EN DEFINITIES 3. TOTSTANDKOMING INTERNETVERKOOP 4. EIGENDOMSOVERDRACHT Algemene voorwaarden 1. IDENTIFICATIE VAN DE VERKOPER Exellent IT/Electro hierna "Exellent" genoemd. Gotevlietstraat 86, 8000 Brugge info@exellent.be Maatschappelijke zetel: Lanckriet NV, Gotevlietstraat

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN ALGEMEENHEDEN EN DEFINITIES. 1. Contact gegevens: 2. MINIMUM LEEFTIJD VOOR AANKOOP. De voorwaarden gelden vanaf

ALGEMENE VOORWAARDEN ALGEMEENHEDEN EN DEFINITIES. 1. Contact gegevens: 2. MINIMUM LEEFTIJD VOOR AANKOOP. De voorwaarden gelden vanaf ALGEMENE VOORWAARDEN De voorwaarden gelden vanaf 21.09.2017 De klant dient steeds de algemene voorwaarden te lezen alvorens een bestelling te plaatsen. De klant kan deze steeds raadplegen op www.tuinpoortshop.be

Nadere informatie

ALGEMENE ONLINE VERKOOPSVOORWAARDEN OZ SHOP CVBA

ALGEMENE ONLINE VERKOOPSVOORWAARDEN OZ SHOP CVBA ALGEMENE ONLINE VERKOOPSVOORWAARDEN OZ SHOP CVBA De klant dient steeds de algemene voorwaarden voor internetverkoop te lezen alvorens een internetbestelling te plaatsen. Bij iedere bestelling wordt de

Nadere informatie

ALGEMENE ONLINE VERKOOPSVOORWAARDEN OZ SHOP NV

ALGEMENE ONLINE VERKOOPSVOORWAARDEN OZ SHOP NV ALGEMENE ONLINE VERKOOPSVOORWAARDEN OZ SHOP NV De klant dient steeds de algemene voorwaarden voor internetverkoop te lezen alvorens een internetbestelling te plaatsen Bij iedere bestelling wordt de klant

Nadere informatie

ALGEMENE VERKOOPSVOORWAARDEN WEBSHOP

ALGEMENE VERKOOPSVOORWAARDEN WEBSHOP ALGEMENE VERKOOPSVOORWAARDEN WEBSHOP De consument heeft het recht aan AC-Dierenartsenpraktijk mee te delen dat hij afziet van de aankoop, zonder betaling van boete en zonder opgave van motief binnen de

Nadere informatie

ALGEMENE VERKOOPSVOORWAARDEN CAVES LENOIR WEBSHOP

ALGEMENE VERKOOPSVOORWAARDEN CAVES LENOIR WEBSHOP Ondernemingsgegevens ALGEMENE VERKOOPSVOORWAARDEN CAVES LENOIR WEBSHOP CAVES LENOIR ABDIS AGNESSTRAAT 2, 8510 MARKE info@caveslenoir.be 056/44.40.95 0497/45.28.39 BE 0543.766.855 Artikel 1: Algemene bepalingen

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN VOOR INTERNETVERKOOP 1. IDENTIFICATIE VAN DE VERKOPER

ALGEMENE VOORWAARDEN VOOR INTERNETVERKOOP 1. IDENTIFICATIE VAN DE VERKOPER ALGEMENE VOORWAARDEN VOOR INTERNETVERKOOP 1. IDENTIFICATIE VAN DE VERKOPER Nomo Design bvba Noordkouter 67 8560 Wevelgem tel : 0032-56420532 IBAN : BE53 7380 0739 4553 BIC : KREDBEBB BTW BE 479047168 HR

Nadere informatie

Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op de verkoop van producten door ENGELTJEBENGELTJE.

Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op de verkoop van producten door ENGELTJEBENGELTJE. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op de verkoop van producten door. Het plaatsen van een bestelling op de website van leidt tot de aanvaarding van deze algemene voorwaarden. behoudt zich het

Nadere informatie

Media Markt Algemene verkoopsvoorwaarden

Media Markt Algemene verkoopsvoorwaarden Media Markt Algemene verkoopsvoorwaarden Onderhavige verkoopsvoorwaarden gelden voor alle verkoopovereenkomsten tussen Media Markt en de klant. Afwijkingen van deze algemene verkoopsvoorwaarden kunnen

Nadere informatie

Algemene verkoopsvoorwaarden

Algemene verkoopsvoorwaarden Algemene verkoopsvoorwaarden Ondernemingsgegevens MAELSTROM BVBA 2300 Turnhout 014 41 39 28 BTW BE 0464 263 774 RPR Turnhout Artikel 1: Algemene bepalingen Akademia.be, de e-commerce website van Maelstrom

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN. I. Algemeen. Art. 1 Toepassingsgebied. Art. 2 Definities. Art. 3 Website. Art. 4 Sluiten van de overeenkomst

ALGEMENE VOORWAARDEN. I. Algemeen. Art. 1 Toepassingsgebied. Art. 2 Definities. Art. 3 Website. Art. 4 Sluiten van de overeenkomst ALGEMENE VOORWAARDEN I. Algemeen Art. 1 Toepassingsgebied Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten waarin Brochus producten verkoopt of op een andere wijze een leveringsverplichting

Nadere informatie

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden Algemene voorwaarden 1. Inleidende bepaling Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op de verkoop van producten door Trappelend Geheim via de webwinkel op www.trappelendgeheim.be. Het plaatsen van

Nadere informatie

2. Wij leveren enkel in België en Nederland. Als je een leveringsadres in een ander land opgeeft, kunnen we je bestelling weigeren.

2. Wij leveren enkel in België en Nederland. Als je een leveringsadres in een ander land opgeeft, kunnen we je bestelling weigeren. Algemene Voorwaarden Beleefboerderij De vliertuin Laatste aanpassing: 10/12/2018 INHOUDSOPGAVE Artikel 1 - Identiteit van de verkoper Artikel 2 - Toepasselijkheid Artikel 3 - Ons aanbod en jouw bestelling

Nadere informatie

In deze voorwaarden wordt verstaan: -de ondernemer: Euroveranda BVBA -de klant: de natuurlijke persoon die handelt met de ondernemer.

In deze voorwaarden wordt verstaan: -de ondernemer: Euroveranda BVBA -de klant: de natuurlijke persoon die handelt met de ondernemer. Algemene voorwaarden 1. DEFINITIES: In deze voorwaarden wordt verstaan: -de ondernemer: Euroveranda BVBA -de klant: de natuurlijke persoon die handelt met de ondernemer. 2. VOORWAARDEN: De algemene voorwaarden

Nadere informatie

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden Algemene voorwaarden Artikel 1: definities 1.1. Ondernemer: De natuurlijk persoon (eenmanszaak) die op duurzame wijze een economisch doel nastreeft door producten en diensten van op afstand (e-commerce)

Nadere informatie

Tenzij anders aangegeven gaat het altijd om 1 exemplaar van het genoemde artikel.

Tenzij anders aangegeven gaat het altijd om 1 exemplaar van het genoemde artikel. VERKOOPSVOORWAARDEN Algemene Verkoopvoorwaarden Art. 1. Toepassing van de Algemene Verkoopvoorwaarden Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op elke koop-verkoopovereenkomst door een bezoeker van

Nadere informatie

Art.1. Onder businessunits van Engels Group worden in deze tekst uitsluitend verstaan: 1 D.Engels, Aankooporganisatie; 2 Thermo Comfort.

Art.1. Onder businessunits van Engels Group worden in deze tekst uitsluitend verstaan: 1 D.Engels, Aankooporganisatie; 2 Thermo Comfort. I. Algemeen Art.1. Onder businessunits van Engels Group worden in deze tekst uitsluitend verstaan: 1 D.Engels, Aankooporganisatie; 2 Thermo Comfort. Art.2. Onder toestellen wordt in deze tekst uitsluitend

Nadere informatie

2.Aankopen, beschikbaarheid, productinformatie en minimum leeftijd

2.Aankopen, beschikbaarheid, productinformatie en minimum leeftijd Algemene verkoopsvoorwaarden Webshop 1.Algemeen 1.1. Behoudens uitdrukkelijke en schriftelijke andersluidende overeenkomst, worden alle overeenkomsten, offerten, aanbiedingen, bestellingen, en alle daaruit

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden: Anticyclone des Açores

Algemene Voorwaarden: Anticyclone des Açores Algemene Voorwaarden: Anticyclone des Açores Laatste aanpassing: 29 mei 2018 Inhoudsopgave Artikel 1 Identiteit van de verkoper Artikel 2 Toepasselijkheid Artikel 3 Ons aanbod en jouw bestelling Artikel

Nadere informatie

Algemene verkoopsvoorwaarden MakroShop.be

Algemene verkoopsvoorwaarden MakroShop.be Algemene verkoopsvoorwaarden MakroShop.be Deze algemene voorwaarden gelden vanaf 18 januari 2016. Artikel 1 Identificatie van de Verkoper De Verkoper is: Makro Cash & Carry Belgium NV - Nijverheidsstraat

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden De Zoete Zonde

Algemene Voorwaarden De Zoete Zonde Algemene Voorwaarden De Zoete Zonde Laatste aanpassing: 1/09/2017 INHOUDSOPGAVE Artikel 1 Identiteit van de verkoper Artikel 2 Toepasselijkheid Artikel 3 Ons aanbod en jouw bestelling Artikel 4 Herroepingsrecht

Nadere informatie

Wij zijn Cosy Cat (BVBA Makali ) Stoofstraat Zottegem BTW Tel : 0497/

Wij zijn Cosy Cat (BVBA Makali ) Stoofstraat Zottegem BTW Tel : 0497/ 1. Identiteit van de verkoper / algemeen Wij zijn Cosy Cat (BVBA Makali ) Stoofstraat 2 9620 Zottegem info@cosycat.be BTW 0810 535 859 Tel : 0497/ 54 78 13 Deze verkoopsvoorwaarden regelen het gebruik

Nadere informatie

1. De bestellingen en verkopen van gordijnen op maat worden u aangeboden door

1. De bestellingen en verkopen van gordijnen op maat worden u aangeboden door Algemene voorwaarden 1. De bestellingen en verkopen van gordijnen op maat worden u aangeboden door B.V.B.A. DK2000 NEW onder de naam Gordijnen Op Maat met btw nr: 0833.580.584 en maatschappelijke zetel

Nadere informatie

Het aanbod geldt steeds zolang de voorraad strekt en kan te allen tijde worden aangepast of ingetrokken door de verkoper.

Het aanbod geldt steeds zolang de voorraad strekt en kan te allen tijde worden aangepast of ingetrokken door de verkoper. Artikel 1: Algemene verkoopsvoorwaarden / Algemene bepalingen De elektronische webwinkel van Automaterialen Timmermans, een NV met maatschappelijke zetel te 3920 - LOMMEL (België), BTWNR. BE0471853629,

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN LIVING BY LIS

ALGEMENE VOORWAARDEN LIVING BY LIS ALGEMENE VOORWAARDEN LIVING BY LIS Artikel 1 - Definities In deze voorwaarden wordt verstaan onder: Aanvullende overeenkomst: een overeenkomst waarbij de consument producten, digitale inhoud en/of diensten

Nadere informatie

Ingeschreven in Kruispuntbank der Ondernemingen (KBO) onder het nummer :

Ingeschreven in Kruispuntbank der Ondernemingen (KBO) onder het nummer : Identiteit van de verkoper Noë-Elle (Ellen Laethem éénmanszaak)â Wielewaalstraat 2, 8840 Oostnieuwkerke Belgie email:info@noe-elle.be Ingeschreven in Kruispuntbank der Ondernemingen (KBO) onder het nummer

Nadere informatie

Indien één van deze voorwaarden om welke reden dan ook niet rechtsgeldig zou zijn, blijven de overige voorwaarden onverkort van toepassing.

Indien één van deze voorwaarden om welke reden dan ook niet rechtsgeldig zou zijn, blijven de overige voorwaarden onverkort van toepassing. Identiteit van de ondernemer Handelsnaam: FunandPleasure Vennootschapsnaam: Sprince Comm.V Btw nr.: BE 0670.986.018 Maatschappelijke zetel: Veeweidestraat 71, 1070 Anderlecht Contact: info@funandpleasure.be

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden

Algemene Voorwaarden Algemene Voorwaarden 1. Identiteit van de verkoper Wij zijn: Kikko België bvba Dorpsstraat 52 9800 Deinze E-mailadres: info@bouwkitkeukens.com Telefoonnummer: 0474/08.32.27 Ondernemingsnummer: BE 0698.820.266

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden: KBCSAASFORCE.HOME-USE.EU

Algemene Voorwaarden: KBCSAASFORCE.HOME-USE.EU Algemene Voorwaarden: KBCSAASFORCE.HOME-USE.EU Laatste aanpassing: 09 april 2015 INHOUDSOPGAVE Artikel 1 Identiteit van de verkoper Artikel 2 Toepasselijkheid Artikel 3 Ons aanbod en jouw bestelling Artikel

Nadere informatie

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden Algemene voorwaarden Toepassing. Betreffende de website van de handelszaak: Karo schoenen & lederwaren het bezoek en het gebruik ervan en de online en afstandsverkoop die er uit voortvloeit. Zowel Schoenen

Nadere informatie

Artikel 1. Definities

Artikel 1. Definities Artikel 1. Definities In deze Algemene Voorwaarden (hierna te noemen: voorwaarden) wordt verstaan onder: 1.1 Afnemer: Iedere natuurlijke persoon of rechtspersoon die met SportsKing.nl in contact treedt

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN ARTIKEL 1 - DEFINITIES ARTIKEL 2 - WIE ZIJN WIJ? ARTIKEL 3 - TOEPASSELIJKHEID

ALGEMENE VOORWAARDEN ARTIKEL 1 - DEFINITIES ARTIKEL 2 - WIE ZIJN WIJ? ARTIKEL 3 - TOEPASSELIJKHEID ALGEMENE VOORWAARDEN Deze Algemene Voorwaarden zijn in werking getreden vanaf 1 juli 2018. ARTIKEL 1 - DEFINITIES In deze voorwaarden wordt verstaan onder: 1.1 "Koopovereenkomst": een koopovereenkomst

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN WEBSHOP ATELIERS HUMANOID

ALGEMENE VOORWAARDEN WEBSHOP ATELIERS HUMANOID ALGEMENE VOORWAARDEN WEBSHOP ATELIERS HUMANOID 1. Definities en toepasselijkheid 1.1. In deze voorwaarden hebben de onderstaande begrippen de volgende betekenissen: - Bestelling: een bestelling van een

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden www.profiledefietsspecialist.be

Algemene Voorwaarden www.profiledefietsspecialist.be Algemene Voorwaarden www.profiledefietsspecialist.be Laatste aanpassing: 12 juni 2014 INHOUDSOPGAVE Artikel 1 Identiteit van de verkoper Artikel 2 Toepasselijkheid Artikel 3 Ons aanbod en jouw bestelling

Nadere informatie

Algemene voorwaarden De Godevaart voor verkoop op afstand

Algemene voorwaarden De Godevaart voor verkoop op afstand Algemene voorwaarden De Godevaart voor verkoop op afstand 1. Contactgegevens van De Godevaart De Godevaart Sint-Katelijnevest 23 BE 2000 Antwerpen BTW-nummer: BE 0458733289 Hierna De Godevaart genoemd.

Nadere informatie

Indien één van deze voorwaarden om welke reden dan ook niet rechtsgeldig zou zijn, blijven de overige voorwaarden onverkort van toepassing.

Indien één van deze voorwaarden om welke reden dan ook niet rechtsgeldig zou zijn, blijven de overige voorwaarden onverkort van toepassing. Algemene voorwaarden 1. Algemeen De producten die worden aangekocht via www.therubz-shop.be zijn onderworpen aan de verkoopsvoorwaarden van Pas de Deux BVBA met ondernemingsnummer BE 0443.623.263 en maatschappelijke

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Kaas.nl

Algemene Voorwaarden Kaas.nl Algemene Voorwaarden Kaas.nl Op alle overeenkomsten die u sluit met Kaas.nl zijn deze Algemene Voorwaarden van toepassing. Lees deze dan ook zorgvuldig zodat u weet wat u mag verwachten. U kunt deze voorwaarden

Nadere informatie

A LGEMENE VERKOOPSVOORWAARDEN

A LGEMENE VERKOOPSVOORWAARDEN A LGEMENE VERKOOPSVOORWAARDEN Ondernemingsgegevens Pauwels Schoenen bvba Turnhoutsebaan 336-340 2970 Schilde België e- mail: webshop@pauwelsschoenen.be T.: +32 3 383 08 27 Ondernemingsnr.: 0424.980.457

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Bistrot du Nord voor verkoop op afstand

Algemene voorwaarden Bistrot du Nord voor verkoop op afstand Algemene voorwaarden Bistrot du Nord voor verkoop op afstand 1. Contactgegevens van Bistrot du Nord Bistrot du Nord Lange Dijkstraat 36 BE 2060 Antwerpen BTW-nummer: 0849273602 Hierna Bistrot du Nord genoemd.

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Pauwels BVBA

Algemene Voorwaarden Pauwels BVBA Algemene Voorwaarden Pauwels BVBA Laatste aanpassing: 06 februari 2017 INHOUDSOPGAVE Artikel 1 Identiteit van de verkoper Artikel 2 Toepasselijkheid Artikel 3 Ons aanbod en jouw bestelling Artikel 4 Herroepingsrecht

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Kaars & Co

Algemene voorwaarden Kaars & Co Algemene voorwaarden Kaars & Co Inhoudsopgave: Artikel 1 - Definities Artikel 2 - Toepasselijkheid Artikel 3 - Het aanbod Artikel 4 - De overeenkomst Artikel 5 - Herroepingsrecht Artikel 6 - Uitsluiting

Nadere informatie

Koop in alle vertrouwen in onze webwinkel

Koop in alle vertrouwen in onze webwinkel Koop in alle vertrouwen in onze webwinkel Hieronder vindt u de algemene voorwaarden voor aankopen in onze webwinkel. Zo kan u in alle vertrouwen bij ons terecht voor uw aankoop, en kan u kiezen op welke

Nadere informatie

De consument beschikt niet over het recht om van de aankoop af te zien.

De consument beschikt niet over het recht om van de aankoop af te zien. ALGEMENE VOORWAARDEN WEBSHOP (CONSUMENTEN) ARTIKEL 1 ALGEMEEN Deze algemene verkoopsvoorwaarden zijn van toepassing op alle bestellingen en aankopen die worden gedaan via de webwinkel beschikbaar op www.mazakstore.com,

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Merchandise. Artikel 1 Definities. In deze voorwaarden wordt verstaan onder: Artikel 2 - Identiteit van de ondernemer

Algemene Voorwaarden Merchandise. Artikel 1 Definities. In deze voorwaarden wordt verstaan onder: Artikel 2 - Identiteit van de ondernemer Algemene Voorwaarden Merchandise Artikel 1 Definities In deze voorwaarden wordt verstaan onder: 1. Aanvullende overeenkomst: een overeenkomst waarbij de consument producten, digitale inhoud en/of diensten

Nadere informatie

Uittreksel uit de algemene voorwaarden van de ondernemingen van de Groep Rossel

Uittreksel uit de algemene voorwaarden van de ondernemingen van de Groep Rossel Uittreksel uit de algemene voorwaarden van de ondernemingen van de Groep Rossel De integrale versie van de algemene voorwaarden van de ondernemingen van de Groep Rossel is beschikbaar op volgende website:

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Art of Dreams voor verkoop op afstand

Algemene voorwaarden Art of Dreams voor verkoop op afstand Algemene voorwaarden Art of Dreams voor verkoop op afstand 1. Contactgegevens Art of Dreams Art of Dreams Sauna Atlantis bvba Markt 14 2430 Laakdal Belgie BTW-nummer: BE0462.366.930 Hierna Art of Dreams

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden van de webwinkel WinchRiteNL van L.V. JachttechniekÂ

Algemene Voorwaarden van de webwinkel WinchRiteNL van L.V. Jachttechniek Algemene Voorwaarden van de webwinkel WinchRiteNL van L.V. Jachttechniek Inhoudsopgave: Artikel 1 - Definities Artikel 2 - Identiteit van de ondernemer Artikel 3 - Toepasselijkheid Artikel 4 - Het aanbod

Nadere informatie

De Website is een sierraden webshop en biedt betaalbare sierraden uit binnen- en buitenland tegen betaalbare prijzen.

De Website  is een sierraden webshop en biedt betaalbare sierraden uit binnen- en buitenland tegen betaalbare prijzen. De Website www.jewel83.be is een sierraden webshop en biedt betaalbare sierraden uit binnen- en buitenland tegen betaalbare prijzen. Download hier de algemene voorwaarden. Bij iedere bevestiging van een

Nadere informatie

Deze verkoopsvoorwaarden regelen het gebruik van de website Artemusica, van

Deze verkoopsvoorwaarden regelen het gebruik van de website Artemusica, van Algemene voorwaarden Artemusica webshop. 1 Algemeen Deze verkoopsvoorwaarden regelen het gebruik van de website Artemusica, van J.P. Gheerardyn, vioolbouwer - luthier met ondernemingsnummer 0519.940.883

Nadere informatie

Gebruikers mogen de informatie op de site kosteloos bekijken en afdrukken voor persoonlijk gebruik, maar niet voor commerciële doeleinden.

Gebruikers mogen de informatie op de site kosteloos bekijken en afdrukken voor persoonlijk gebruik, maar niet voor commerciële doeleinden. Algemene voorwaarden Deco-Garden.be webshop 1. Algemeen Deze verkoopsvoorwaarden regelen het gebruik van de website van de éénmanszaak Jan Vandevelde met ondernemingsnummer 0519.748.170 en maatschappelijke

Nadere informatie

Aanvaarding van de verkoopsvoorwaarden door de begunstigde

Aanvaarding van de verkoopsvoorwaarden door de begunstigde Aanhef De volledige website www.newbusiness.be is eigendom van de vennootschap MADE IN BELGIUM bvba, samen met alle bijhorende rechten; voor elke (volledige of gedeeltelijke) reproductie is systematisch

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN WEBSHOP/VERKOOP

ALGEMENE VOORWAARDEN WEBSHOP/VERKOOP Algemene voorwaarden Pimp That Party, geldig vanaf 16/02/2016 ALGEMENE VOORWAARDEN VERHUURKOFFERS en VERHUURMATERIALEN (zie andere PDF) ALGEMENE VOORWAARDEN WEBSHOP/VERKOOP Artikel 1 - Identificatie van

Nadere informatie

Algemene voorwaarden. Artikel 1 - Definities. Artikel 2 - Identiteit van de ondernemer. Artikel 3 - Toepasselijkheid

Algemene voorwaarden. Artikel 1 - Definities. Artikel 2 - Identiteit van de ondernemer. Artikel 3 - Toepasselijkheid Algemene voorwaarden Artikel 1 - Definities In deze voorwaarden wordt verstaan onder: Bedenktijd: de termijn waarbinnen de consument gebruik kan maken van zijn herroepingsrecht; Consument: de natuurlijke

Nadere informatie

GALERIE ORANJERIE. Lijnbaansgracht 307. 1071 RN Amsterdam +31 (0) 644899231. www.galerieoranjerie.nl. boogaardhugo@gmail.com. KVK nummer.

GALERIE ORANJERIE. Lijnbaansgracht 307. 1071 RN Amsterdam +31 (0) 644899231. www.galerieoranjerie.nl. boogaardhugo@gmail.com. KVK nummer. GALERIE ORANJERIE Lijnbaansgracht 307 1071 RN Amsterdam +31 (0) 644899231 www.galerieoranjerie.nl boogaardhugo@gmail.com KVK nummer 59568666 BTW nummer NL116435768B02 IBAN nummer NL80 INGB 0006 1339 27

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Anne Sara webwinkel

Algemene voorwaarden Anne Sara webwinkel Algemene voorwaarden Anne Sara webwinkel 1. Definities en identiteit 1.1 Onder Anne Sara wordt verstaan; De eenmanszaak Anne Sara gevestigd te (2652JP) Berkel en Rodenrijs, aan de Ijmeerstraat 139, geregistreerd

Nadere informatie

Elk aanbod staat enkel open voor klanten die woonachtig zijn in België. De artikelen zijn uitsluitend bestemd voor normaal particulier gebruik.

Elk aanbod staat enkel open voor klanten die woonachtig zijn in België. De artikelen zijn uitsluitend bestemd voor normaal particulier gebruik. Algemene verkoopsvoorwaarden webshop BVBA Confort Plan De consument heeft het recht aan BVBA Confort Plan mee te delen dat hij afziet van de aankoop, zonder betaling van een boete en zonder opgave van

Nadere informatie

GEBRUIKSVOORWAARDEN FIL DE PARYS

GEBRUIKSVOORWAARDEN FIL DE PARYS GEBRUIKSVOORWAARDEN FIL DE PARYS An-Sofie Van Parys Commerciële naam: Fil de Parys Ondernemersnummer: 0700.308.128 Plein 64 te 9970 Kaprijke fil.de.parys@gmail.com fildeparys.be fildeparys.com 0495 20

Nadere informatie

ALGEMENE VERKOOPSVOORWAARDEN ONZE KLANTEN VERDIENEN DE BESTE SERVICE EN ONZE KWALITEITSMEUBELEN DE BESTE ZORGEN

ALGEMENE VERKOOPSVOORWAARDEN ONZE KLANTEN VERDIENEN DE BESTE SERVICE EN ONZE KWALITEITSMEUBELEN DE BESTE ZORGEN ALGEMENE VERKOOPSVOORWAARDEN ONZE KLANTEN VERDIENEN DE BESTE SERVICE EN ONZE KWALITEITSMEUBELEN DE BESTE ZORGEN Bij Zonnewende (BVBA Diecobel) hechten wij een zeer groot belang aan persoonlijke service.

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Racket en Party Centrum voor verkoop op afstand

Algemene voorwaarden Racket en Party Centrum voor verkoop op afstand Algemene voorwaarden Racket en Party Centrum voor verkoop op afstand 1. Contactgegevens van Racket en Party Centrum Racket en Party Centrum Van Leeuwenhoekstraat 10 NL 2693 BG 's-gravenzande BTW-nummer:

Nadere informatie

Algemene voorwaarden 14/05/2018

Algemene voorwaarden 14/05/2018 1 Algemene voorwaarden 14/05/2018 Inleidende bepaling Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op de verkoop van producten door via haar webwinkel. Het plaatsen van een bestelling op de website van

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Redland Publishing

Algemene Voorwaarden Redland Publishing Algemene Voorwaarden Redland Publishing Inhoudsopgave: Artikel 1 - Definities Artikel 2 - Identiteit van de ondernemer Artikel 3 - Toepasselijkheid Artikel 4 - Herroepingsrecht Artikel 5 - Verplichtingen

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden "Exclusivefordogs" nr. 1506

Algemene Voorwaarden Exclusivefordogs nr. 1506 1 Algemene Voorwaarden "Exclusivefordogs" nr. 1506 Inhoudsopgave: Artikel 1 - Definities Artikel 2 - Identiteit van de ondernemer Artikel 3 - Toepasselijkheid Artikel 4 - Het aanbod Artikel 5 - De overeenkomst

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN

ALGEMENE VOORWAARDEN ALGEMENE VOORWAARDEN Algemene Voorwaarden TextielMuseum Inhoudsopgave: Artikel 1 - Definities Artikel 2 - Identiteit van de ondernemer Artikel 3 - Toepasselijkheid Artikel 4 - Het aanbod Artikel 5 - De

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Mitsubishi Motors webshop

Algemene Voorwaarden Mitsubishi Motors webshop Algemene Voorwaarden Mitsubishi Motors webshop Inleiding Hieronder vindt u onze Algemene Voorwaarden. Deze zijn steeds van toepassing als u een bestelling plaatst via onze Website en bevatten belangrijke

Nadere informatie

Anne Sophie is lid van de Belgische thuiswinkelorganisatie Becommerce en onderschrijft zich aan de de Gedragscode van Becommerce.

Anne Sophie is lid van de Belgische thuiswinkelorganisatie Becommerce en onderschrijft zich aan de de Gedragscode van Becommerce. Anne Sophie is lid van de Belgische thuiswinkelorganisatie Becommerce en onderschrijft zich aan de de Gedragscode van Becommerce. ARTIKEL 1: IDENTITEIT VAN DE VERKOPER TEXCODECK BVBA Avenue des Moissons,

Nadere informatie

2.1 Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle bestellingen via www.bemvindo-lifestyle.nl.

2.1 Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle bestellingen via www.bemvindo-lifestyle.nl. 1. Definities 1.1 Onder Bemvindo -Lifestyle wordt in deze algemene voorwaarden verstaan de Eenmanszaak, ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel te Amsterdam onder nummer 34231086.

Nadere informatie

ARTIKEL 1 - Identiteit van de ondernemer FASHIONGARDEN Zagerijstraat Lier België

ARTIKEL 1 - Identiteit van de ondernemer FASHIONGARDEN Zagerijstraat Lier België INHOUDSOPGAVE ARTIKEL 1 - Identiteit van de ondernemer ARTIKEL 2 - Toepasselijkheid ARTIKEL 3 - Het aanbod en de overeenkomst ARTIKEL 4 - Herroepingsrecht ARTIKEL 5 - Kosten in geval van herroeping ARTIKEL

Nadere informatie

Indien leverings-, reservatie- of administratieve kosten worden aangerekend, wordt dit op de website apart vermeld.

Indien leverings-, reservatie- of administratieve kosten worden aangerekend, wordt dit op de website apart vermeld. Algemene verkoopsvoorwaarden webshop Ondernemingsgegevens Maison Parez is de commerciële naam van de kledingwinkel en webshop van Studiebureau Technieken Bogaerts BVBA, verder genaamd de verkoper. Heirweg

Nadere informatie

Artikel 1 - Identiteit van de verkoper Wij zijn: FOODIEZZ.BE - Foodies leeronderneming Rijselstraat 5 B-8200 Brugge adres:

Artikel 1 - Identiteit van de verkoper Wij zijn: FOODIEZZ.BE - Foodies leeronderneming Rijselstraat 5 B-8200 Brugge  adres: Inhoudsopgave: Â Artikel 1 - Identiteit van de verkoper Artikel 2 - Toepasselijkheid Artikel 3 - Ons aanbod en jouw bestelling Artikel 4 - Herroepingsrecht Artikel 5 - De prijs Artikel 6 - Betaling Artikel

Nadere informatie

A LGEMENE VERKOOPSVOORWAARDEN WEBSHOP

A LGEMENE VERKOOPSVOORWAARDEN WEBSHOP A LGEMENE VERKOOPSVOORWAARDEN WEBSHOP Ondernemingsgegevens quelbordel Begijnenstraat 31, 2800, Mechelen info@quelbordel-design.be 0485 06 67 14 Ondernemersnummer: 0652.935.407 Artikel 1: Algemene bepalingen

Nadere informatie

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden Algemene voorwaarden De onderstaande algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten die Odeaan met u (de consument) sluit. We hebben ons best gedaan om onze algemene voorwaarden zo duidelijk

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden voor de webshop

Algemene Voorwaarden voor de webshop Algemene Voorwaarden voor de webshop van De Kimpe NV INHOUDSOPGAVE Artikel 1 Identiteit van de verkoper Artikel 2 Toepasselijkheid Artikel 3 Ons aanbod en jouw bestelling Artikel 4 Herroepingsrecht Artikel

Nadere informatie

Ondernemingsgegevens. Artikel 1: Algemene bepalingen

Ondernemingsgegevens. Artikel 1: Algemene bepalingen A LG E M E N E V E R KO O P S V O O R WA A R D E N W E B S H O P JU W E L E NBELL O V I S O B2C Ondernemingsgegevens Belloviso Lombardi Sandrina Juwelen Belloviso Sint-Hubertstraat 227, 9800 Deinze webshop@juwelenbelloviso.be

Nadere informatie

De prijzen voor de leveringen vindt u terug op

De prijzen voor de leveringen vindt u terug op ALGEMENE VERKOOPSVOORWAARDEN PLANTONDERWEG Door de toegang tot en het gebruik van de website verklaart u zich uitdrukkelijk akkoord met de volgende voorwaarden. De verkoper wijst de klant-consument met

Nadere informatie

Algemene verkoopsvoorwaarden

Algemene verkoopsvoorwaarden Algemene verkoopsvoorwaarden Naam: Uitvaartzorg Jan Schillebeeckx Adres: Grote Baan 87 A, 2380 Ravels E-mailadres: info@schillebeeckx.be Telefoonnummer: 014 46 29 20 Btw-nummer: BE 0450.905.389 I. Modaliteiten

Nadere informatie

ALGEMENE VERKOOPSVOORWAARDEN WEBSHOP B2C

ALGEMENE VERKOOPSVOORWAARDEN WEBSHOP B2C ALGEMENE VERKOOPSVOORWAARDEN WEBSHOP B2C Ondernemingsgegevens Bikesolutions Coudeveldt 17 8490 Varsenare info@bikesolutions.be 0032/496 170 770 BE0806.921.323 Eenmanszaak Artikel 1: Algemene bepalingen

Nadere informatie

Potonline.nl. Algemene Voorwaarden Consumenten. Versie: 1 Januari Definities. In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder:

Potonline.nl. Algemene Voorwaarden Consumenten. Versie: 1 Januari Definities. In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: Potonline.nl Algemene Voorwaarden Consumenten Versie: 1 Januari 2018 1. Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: 1. de klant: de consument die niet handelt in de uitoefening van een

Nadere informatie

Gebruiks- en Algemene Voorwaarden voor het Ouderportaal

Gebruiks- en Algemene Voorwaarden voor het Ouderportaal Gebruiks- en Algemene Voorwaarden voor het Ouderportaal Welkom op het InformatOnline web-platform (hierna het Platform ). Het Platform wordt beheerd door GO! De Berk Paal (001867), (hierna de School, wij

Nadere informatie

Algemene verkoopsvoorwaarden

Algemene verkoopsvoorwaarden Algemene verkoopsvoorwaarden Korte samenvatting Wanneer je een bestelling plaatst bij Napro/Asal, ga je akkoord met de Algemene verkoopsvoorwaarden Controleer het product en de verpakking bij levering

Nadere informatie

Algemene verkoopsvoorwaarden

Algemene verkoopsvoorwaarden Algemene verkoopsvoorwaarden Ondernemingsgegevens Tiny Titan Pluvierstraat 11 8380 Lissewege E-mailadres: info@tinytitan.be Facebookpagina: http://www.facebook.com/tinytitan.be/ Ondernemingsnummer: BE

Nadere informatie

Algemene Verkoopvoorwaarden Douwe Egberts Webshop

Algemene Verkoopvoorwaarden Douwe Egberts Webshop Algemene Verkoopvoorwaarden Douwe Egberts Webshop Artikel 1. Toepasselijkheid 1.1 Deze algemene verkoopvoorwaarden ( de Verkoopvoorwaarden ) zijn van toepassing op alle bestellingen die via de Douwe Egberts

Nadere informatie

Algemene Verkoopvoorwaarden. Webshop

Algemene Verkoopvoorwaarden. Webshop Algemene Verkoopvoorwaarden Webshop www.slagerijaadvaneijk.nl Artikel 1 - Identiteit van de ondernemer 1 Artikel 2 - Toepasselijkheid 1 Artikel 3 - Het aanbod 2 Artikel 4 - De overeenkomst 2 Artikel 5

Nadere informatie

Totstandkoming Overeenkomst

Totstandkoming Overeenkomst Inleiding Hieronder vindt u onze Algemene Voorwaarden. Deze zijn steeds van toepassing als u gebruik maakt van of een bestelling plaatst via onze Website en bevatten belangrijke informatie voor u als koper.

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden

Algemene Voorwaarden Algemene Voorwaarden www.pegasup.com ARTIKEL 1 IDENTITEIT VAN DE VERKOPER Pegasup - Palingstraat 21-3530 Houthalen Mailadres: mail@pegasup.com - Telefoon: +32 473 233 094 Ondernemingsnummer: 0874.701.062

Nadere informatie

Algemene voorwaarden VEGA Nederland B.V. - België

Algemene voorwaarden VEGA Nederland B.V. - België Algemene voorwaarden VEGA Nederland B.V. - België 1. Algemene clausule: Wij leveren alleen aan bedrijven die bij de KvK geregistreerd zijn, wij verkopen niet aan particulieren. De onderhavige algemene

Nadere informatie

algemene verkoopsvoorwaarden

algemene verkoopsvoorwaarden algemene verkoopsvoorwaarden 1. 2. Onderhavige voorwaarden zijn van toepassing op alle rechtshandelingen en rechtsverhoudingen tussen MASTERmail en de opdrachtgever tenzij uitdrukkelijk en schriftelijk

Nadere informatie

Algemene voorwaarden. Inhoudsopgave:

Algemene voorwaarden. Inhoudsopgave: Algemene voorwaarden Inhoudsopgave: Artikel 1: Definities Artikel 2: Identiteit ondernemer Artikel 3: Toepasselijkheid algemene voorwaarden Artikel 4: Het aanbod en de totstandkoming van de overeenkomst

Nadere informatie

1 DEFINITIES. 2 Toepasselijkheid Algemene Voorwaarden

1 DEFINITIES. 2 Toepasselijkheid Algemene Voorwaarden 1 DEFINITIES In deze Gebruikersvoorwaarden wordt verstaan onder: 1. Aanbieding / Aanbod: iedere vorm van aanbod gedaan door of vanwege Beddenplein.nl aan de Gebruikers middels de Website; 2. Bedenktijd:

Nadere informatie

Artikel 8 - Uitoefening van het herroepingsrecht door de consument en kosten daarvan

Artikel 8 - Uitoefening van het herroepingsrecht door de consument en kosten daarvan Algemene Voorwaarden Fair Play Fabrics Inhoudsopgave: Artikel 1 - Definities Artikel 2 - Identiteit van de ondernemer Artikel 3 - Toepasselijkheid Artikel 4 - Het aanbod Artikel 5 - De overeenkomst Artikel

Nadere informatie

Algemene verkoopsvoorwaarden

Algemene verkoopsvoorwaarden Algemene verkoopsvoorwaarden "De consument heeft het recht aan de onderneming mee te delen dat hij afziet van de aankoop, zonder betaling van een boete en zonder opgave van motief binnen 14 kalenderdagen

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden www.dedochtervanmies.nl/shop Artikel 1 Definities Bedenktijd Klant Dag Duurzame gegevensdrager Herroepingsrecht Ondernemer

Algemene Voorwaarden www.dedochtervanmies.nl/shop Artikel 1 Definities Bedenktijd Klant Dag Duurzame gegevensdrager Herroepingsrecht Ondernemer Algemene Voorwaarden Onderstaande voorwaarden hebben betrekking op alle diensten, producten, bestellingen en aanbiedingen die via de site www.dedochtervanmies.nl/shop aangeboden, verzonden en geleverd

Nadere informatie

Artikel 8 - Uitoefening van het herroepingsrecht door de consument en kosten daarvan

Artikel 8 - Uitoefening van het herroepingsrecht door de consument en kosten daarvan ALGEMENE VOORWAARDEN REBEL CACTUS HALLOFO BV Inhoudsopgave: Artikel 1 - Definities Artikel 2 - Identiteit van de ondernemer Artikel 3 - Toepasselijkheid Artikel 4 - Het aanbod Artikel 5 - De overeenkomst

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden [Naam van uw Webshop]

Algemene Voorwaarden [Naam van uw Webshop] Algemene Voorwaarden [Naam van uw Webshop] Laatste aanpassing: 29 juni 2015 INHOUDSOPGAVE Artikel 1 Identiteit van de verkoper Artikel 2 Toepasselijkheid Artikel 3 Ons aanbod en jouw bestelling Artikel

Nadere informatie

ARTIKEL 1 - DEFINITIES

ARTIKEL 1 - DEFINITIES ARTIKEL 1 - DEFINITIES In deze voorwaarden wordt verstaan onder: 1.Bedenktijd: de termijn waarbinnen de consument gebruik kan maken van zijn herroepingsrecht; 2.Consument: de natuurlijke persoon die niet

Nadere informatie

ALGMENE VERKOOPSVOORWAARDEN

ALGMENE VERKOOPSVOORWAARDEN ALGMENE VERKOOPSVOORWAARDEN 1-TOEPASSINGSGEBIED Deze Algemene Verkoopsvoorwaarden zijn van toepassing op elke overeenkomst tussen de onderneming PETER HAHN S.A. volgens het Belgisch recht, gevestigd in

Nadere informatie

ALGEMENE VERKOOPSVOORWAARDEN WEBSHOP

ALGEMENE VERKOOPSVOORWAARDEN WEBSHOP ALGEMENE VERKOOPSVOORWAARDEN WEBSHOP De consument heeft het recht aan SON bvba mee te delen dat hij afziet van de aankoop, zonder betaling van een boete en zonder opgave van motief binnen de 14 dagen vanaf

Nadere informatie