ALGEMENE VERKOOPSVOORWAARDEN ONZE KLANTEN VERDIENEN DE BESTE SERVICE EN ONZE KWALITEITSMEUBELEN DE BESTE ZORGEN

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "ALGEMENE VERKOOPSVOORWAARDEN ONZE KLANTEN VERDIENEN DE BESTE SERVICE EN ONZE KWALITEITSMEUBELEN DE BESTE ZORGEN"

Transcriptie

1 ALGEMENE VERKOOPSVOORWAARDEN ONZE KLANTEN VERDIENEN DE BESTE SERVICE EN ONZE KWALITEITSMEUBELEN DE BESTE ZORGEN Bij Zonnewende (BVBA Diecobel) hechten wij een zeer groot belang aan persoonlijke service. Wij ontvangen u graag met de glimlach in een van onze 2 showrooms en zien u graag tevreden naar huis gaan. Wilt u even rondkijken en ideeën opdoen, hebt u concrete plannen en wilt u graag een woordje uitleg, de keuze is aan u, wij staan altijd voor u klaar. Al uw aankopen worden met de grootste zorg geleverd. Daarom proberen wij ook deze leveringen zo veel mogelijk persoonlijk uit te voeren. Wij garanderen u in dit geval een vlotte, professionele levering en plaatsing zodat u van het eerste ogenblik van uw aankoop kan genieten. Bij de bestelling worden de eventuele kosten van levering en plaatsing met u overeengekomen zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Voor het tijdstip van levering wordt zo veel mogelijk rekening gehouden met uw wensen. Kunnen wij de levering niet zelf verzorgen vanwege afstand of volume dan werken wij alleen samen met transporteurs die gekend zijn voor de kwaliteit van hun geleverde diensten. Zelf afhalen in onze showroom te Doornik kan uiteraard ook na afspraak. Dit alles geldt voor alle aankopen in onze winkels maar tevens ook voor uw aankopen via onze webshop. Hieronder leest u de samenvatting van onze algemene verkoopsvoorwaarden voor onze webshop. Deze verkoopsvoorwaarden maken integraal deel uit van de overeenkomst. Ze zijn van toepassing met uitsluiting van alle algemene voorwaarden voortkomend op eventuele documenten van de consument-koper. 1. Deze algemene voorwaarden hebben betrekking op: BVBA DIECOBEL PROCESSIESTRAAT BELLEGEM ONDERNEMINGSNUMMER : Handelsbenaming : ZONNEWENDE Met volgende vestigingen: ZONNEWENDE, BELLEGEMSESTRAAT 81, 8510 BELLEGEM

2 TELEFOONNUMMER FAXNUMMER ZONNEWENDE, Z.I.TOURNAI-OUEST I, RUE DES BARDANES TOURNAI (MARQUAIN) INFO@ZONNE-WENDE.BE BTW NR BE Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op elk aanbod of aanbod tot offerte van Zonnewende en elke tot stand gekomen overeenkomst op afstand tussen Zonnewende en de consument. Voordat de overeenkomst wordt gesloten wordt de tekst van deze algemene voorwaarden aan de consument voorgelegd. Indien de overeenkomst op afstand elektronisch wordt afgesloten, wordt deze tekst op elektronische manier aan de consument voorgelegd, op zodanige wijze dat deze tekst door de consument eenvoudig kan opgeslagen worden. Op verzoek van de consument kan deze tekst ook opgestuurd worden. 3. Zonnewende stelt de volgende informatie op een toegankelijke wijze ter beschikking van de consument: 1. Het adres van de vestigingen waar de klant met zijn vragen(art.1) of klachten terecht kan(zie art.10 ) 2. de voorwaarden en de manier waarop de consument van zijn recht op herroeping kan gebruik maken alsook eventuele uitsluitingen hierop. (zie art.6) 3. Alle informatie betreffende garantie en service na verkoop(zie art9 en 10) 4. De vereisten voor opzegging van de overeenkomst(zie art.11)

3 4. HET AANBOD. 4.1 Indien een aanbod een beperkte geldigheidsduur heeft of onder voorwaarden geschiedt wordt dit uitdrukkelijk in het aanbod vermeld. 4.2 Het aanbod wordt zorgvuldig omschreven en eventuele afbeeldingen zijn zo waarheidsgetrouw mogelijk. (consument dient altijd rekening te houden met eventuele minieme kleurverschillen op foto tov de geleverde goederen) 4.3 Kennelijke vergissingen of fouten in het aanbod binden Zonnewende niet. 4.4 Elk aanbod bevat de nodige informatie zodanig dat de consument duidelijk weet wat zijn rechten en verplichtingen zijn die aan de aanvaarding van het aanbod zijn verbonden met name - de prijs inclusief BTW - de eventuele kosten van levering -het eventuele herroepingsrecht(modelformulier + voorwaarden en termijn voor herroeping) -de wijze van betaling, levering of afhaling -de geldigheidstermijn van de overeenkomst 4.5 Gedurende de geldigheidsduur van het aanbod worden de prijzen van de aangeboden producten niet gewijzigd, behoudens prijswijzigingen als gevolg van veranderingen in BTW-tarieven en/of taksen. 4.6 Indien vermelde prijzen richtprijzen zijn wordt dit uitdrukkelijk gemeld in het aanbod. Soms is het ook niet mogelijk de kosten voor levering en transport te vermelden.

4 In deze gevallen dient het aanbod als offerte -aanbod te worden beschouwd. De koop-verkoop overeenkomst komt dan slechts tot stand nadat de uiteindelijke prijs en/of de transport- en leveringskosten aan de consument zijn medegedeeld en door hem aanvaard. 5. DE OVEREENKOMST 5.1 De overeenkomst komt tot stand op het moment van de acceptatie door de consument van het aanbod en het voldoen aan de gestelde voorwaarden. 5.2 Zonnewende zal al het mogelijke doen om het in ontvangst nemen en het uitvoeren van de overeenkomst correct te laten verlopen. 5.3 Indien de consument via elektronische weg een aanbod aanvaardt, dan krijgt hij onmiddellijk via elektronische weg bewijs van aanvaarding van het aanbod. Zolang de ontvangst van deze aanvaarding niet is bevestigd, kan de consument de overeenkomst annuleren. 5.4 Indien de levering van een besteld product onmogelijk blijkt te zijn zal Zonnewende al het mogelijke doen om een vervangend product voor te stellen. In geval van aanvaarding door de consument zal het herroepingsrecht verworven blijven. In het geval de consument niet akkoord gaat met het vervangend product wordt de overeenkomst ontbonden zonder dat enige schadevergoeding kan geëist worden van Zonnewende. 6. RECHT OP HERROEPING ENKEL TOEPASSELIJK BIJ VERKOOP OP AFSTAND

5 6.1 TERMIJN Bij aankoop van producten heeft de consument de mogelijkheid de overeenkomst te ontbinden zonder opgave van reden binnen de 14 dagen. Deze termijn gaat in op de dag na levering of afhaling van het product door de consument. 6.2 UITZONDERING OP HERROEPPINGSRECHT Uitsluiting van het herroepingsrecht wordt door Zonnewende uitdrukkelijk vermeld bij het sluiten van de overeenkomst. (voorbeelden hierbij zijn oa. Maatwerk, speciale bestellingen enz.) 6.3 MODALITEITEN Deze herroeping gebeurt schriftelijk of per omwille van het bewijs. Een Modelformulier wordt daartoe per mail toegestuurd bij elke aankoopbevesting. Tijdens deze termijn wordt door de consument zorgvuldig omgegaan met de goederen en de verpakking. Hij zal zorgen dat er geen schade aan het product wordt toegebracht. Hij zal het product indien mogelijk in de originele verpakking aan de ondernemer retourneren conform de door Zonnewende geleverde instructies. Indien niet mogelijk te verpakken in de originele verpakking zal de koper er alles aan doen de goederen op een degelijke manier te verpakken. Voor de retourprocedure wordt altijd telefonisch of via contact opgenomen met Zonnewende. 6.4 KOSTEN VERBONDEN AAN HERROEPING Indien de consument gebruik maakt van zijn recht tot herroeping conform de contractuele modaliteiten komen ten hoogste de kosten van terugzending voor zijn rekening. Elke beschadigde retourzending waarvan de oorzaak bij de consument ligt kan Zonnewende echter niet verplichten tot terugbetaling of vervanging van de goederen, noch tot het terugbetalen van de verzendingskosten. 6.5 LEVERINGSADRES VOOR RETOURZENDING ZONNEWENDE Z.I. TOURNAI OUEST I RUE DES BARDANES TOURNAI (MARQUAIN)

6 6.6 TIJDSTIP VOOR RETOURZENDINGEN Het tijdstip waarop retourzendingen kunnen afgeleverd worden dient tussen partijen schriftelijk of per mail te worden afgesproken. 6.7 TERUGBETALINGSMODALITEIT GOEDEREN Het door de consument betaalde bedrag zal door Zonnewende zo spoedig mogelijk en uiterlijk binnen de 14 dagen na het conform retourneren van de goederen terugbetaald worden. 7. DE BETALING 7.1 Zonnewende onderneemt het nodige om de webomgeving te beschermen en de betaalmogelijkheden maximaal te beveiligen. 7.2 Alle verschuldigde bedragen dienen door de consument voorafgaand aan de levering betaald te worden. 7.3 De consument is verplicht alle onjuistheden i.v.m. de betaalgegevens aan Zonnewende te melden. In geval van wanbetaling heeft Zonnewende behoudens wettelijke beperkingen het recht om de gemaakte kosten in rekening te brengen na voorafgaande kennisgeving aan de consument. 7.4 Aangezien vooruitbetaling wordt bedongen kan de consument geen enkel recht doen gelden aangaande de uitvoering van de overeenkomst tot op het moment dat de betaling is ontvangen. 8. DE LEVERING 8.1 PLAATS EN TIJDSTIP De plaats van levering wordt door de consument duidelijk opgegeven bij de overeenkomst. De mogelijkheid tot afhaling bij Zonnewende Marquain bestaat ook. Tijdstip hiertoe wordt duidelijke afgesproken tussen consument en Zonnewende. De consument dient ervoor te zorgen dat hij op dat tijdstip de goederen in ontvangst neemt.

7 8.2.LEVERINGSTERMIJN Leveringen gebeuren zo spoedig mogelijk en ten laatste binnen de 30 dagen na betaling tenzij anders uitdrukkelijk overeengekomen. Indien een levering vertraging oploopt of slechts gedeeltelijk kan worden uitgevoerd wordt de consument hiervan op de hoogte gesteld, uiterlijk één maand na het sluiten van de overeenkomst. De consument heeft in dit geval het recht om de overeenkomst te ontbinden zonder kosten of te verzoeken of er een gelijkwaardig product kan geleverd worden. Hij heeft geen recht op schadevergoeding. 9. DE GARANTIE 9.1 ALGEMEEN Zonnewende staat ervoor in dat de producten voldoen aan de overeenkomst, de in het aanbod vermelde specificaties, aan de kwaliteitsnormen en de op datum van de overeenkomst geldende wettelijke bepalingen. 9.2 SPECIFIEK De garantie verstrekt door Zonnewende, fabrikant, leverancier of Importeur wijzigt niets aan de rechten die de consument bij imperatieve wet gerechtigd is te laten gelden. 9.3 TRANSPORTRISICO Risico van beschadiging en/of verdwijnen van producten blijft bij Zonnewende tot op het moment van bezorging bij de consument tenzij uitdrukkelijk anders vermeld bij de overeenkomst. 10. KLACHTEN 10.1 MELDING PER BRIEF OF MAIL Klachten dienen per brief te worden gericht aan : BVBA DIECOBEL PROCESSIESTRAAT BELLEGEM Of per mail op volgend adres: INFO@ZONNE-WENDE.BE

8 10.2 KLACHTTERMIJNEN De Zichtbare gebreken dienen onmiddellijk ( binnen de drie kalenderdagen)na ontvangst van de goederen te worden gemeld. De verborgen gebreken dienen binnen een termijn van 8 dagen nadat ze door de consument geconstateerd werden te worden gemeld. De gebreken dienen volledig en duidelijk omschreven doorgegeven te worden. Indien het gebrek met een foto kan worden aangetoond dient deze als bijlage aan de klacht te worden gevoegd KLACHT BEHANDELING Alle ingediende klachten worden binnen de 14 dagen na ontvangst beantwoord. Als een klacht een langere verwerkingstijd vraagt wordt de consument hiervan verwittigd met een bericht van ontvangst en een richttermijn binnen dewelke de consument antwoord kan krijgen. 11. ONTBINDING VAN DE OVEREENKOMST 11.1.ONTBINDINGSMOGELIJKHEDEN Zonnewende is gerechtigd eenzijdig de overeenkomst te ontbinden indien 1. De betaling niet werd uitgevoerd door de consument binnen de vijf werkdagen. Onverminderd het recht van Zonnewende om te opteren om de uitvoering van de overeenkomst te vorderen of de verbreking te vorderen lastens de consument en schadevergoeding. 2. De bestelde goederen niet meer leverbaar zijn binnen de voorziene termijn en de consument niet akkoord gaat met een vervangprodukt of een uitstel van levering. De consument is gerechtigd eenzijdig de overeenkomst te ontbinden : 1. zolang zijn bestelling niet werd bevestigd door zonnewende. 2. door middel van herroeping tenzij dit recht contractueel werd uitgesloten en binnen de voorwaarden hierboven bepaald.

9 3. bij gebrek aan levering binnen de 30 dagen na zijn betaling of de anders contractueel afgesproken datum, tenzij hij een verlenging van de leveringstermijn accepteerde of een vervangprodukt. Beide partijen zijn ook steeds gerechtigd in onderling akkoord de overeenkomst te ontbinden of deze om andere redenen in rechte na te streven GEVOLGEN VAN DE ONTBINDING In geval van ontbinding van de overeenkomst nadat de consument heeft betaald, zal Zonnewende het door de consument betaalde bedrag zo spoedig mogelijk, en uiterlijk binnen de 14 dagen na ontbinding, terugbetalen. De gevolgen van de ontbinding in geval van herroeping zijn bepaald in art.6 Hierboven. 12. ALTERNATIEVE GESCHILLENBESLECHTING,BEVOEGDE RECHTBANKEN EN TOEPASSELIJK RECHT In geval van betwisting of geschil kan de consument opteren voor een buitengerechtelijke middel tot geschillenbeslechting zoals een arbitragecommissie of een bemiddellaar in handelszaken in gemeen overleg tussen partijen aan te stellen. Zo niet zijn in geval van betwisting of geschil uitsluitend de rechtbanken van het arrondissement Kortrijk bevoegd. Het toepasselijk recht is in ieder geval het Belgisch recht. Op overeenkomsten tussen Zonnewende en de consument is uitsluitend Belgisch recht van toepassing, voor zover het internationaal privaatrecht dit toestaat.

10

Artikel 6a - Herroepingsrecht bij b

Artikel 6a - Herroepingsrecht bij b Algemene Voorwaarden Artikel 1 Definities In deze voorwaarden wordt verstaan onder: 1. Ondernemer: de natuurlijke of rechtspersoon die producten en/of diensten op afstand aan consumenten aanbiedt; 2. Consument:

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Webwinkel TT Motoren Zwolle. Inhoudsopgave: Artikel 1 - Definities

Algemene Voorwaarden Webwinkel TT Motoren Zwolle. Inhoudsopgave: Artikel 1 - Definities Algemene Voorwaarden Webwinkel TT Motoren Zwolle Inhoudsopgave: Artikel 1 - Definities Artikel 2 - Identiteit van de ondernemer Artikel 3 - Toepasselijkheid Artikel 4 - Het aanbod Artikel 5 - De overeenkomst

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Inhoudsopgave: Artikel 1 - Definities Bedenktijd Consument Dag Duurzame gegevensdrager Herroepingsrecht Ondernemer

Algemene Voorwaarden Inhoudsopgave: Artikel 1 - Definities Bedenktijd Consument Dag Duurzame gegevensdrager Herroepingsrecht Ondernemer Algemene Voorwaarden Inhoudsopgave: Artikel 1 - Definities Artikel 2 - Identiteit van de ondernemer Artikel 3 - Toepasselijkheid Artikel 4 - Het aanbod Artikel 5 - De overeenkomst Artikel 6 - Herroepingsrecht

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden van Verhaallijnen voor diensten en producten aan consumenten

Algemene Voorwaarden van Verhaallijnen voor diensten en producten aan consumenten Algemene Voorwaarden van Verhaallijnen voor diensten en producten aan consumenten Artikel 1 - Definities In deze voorwaarden wordt verstaan onder: 1. Ondernemer: de natuurlijke of rechtspersoon die producten

Nadere informatie

Algemene voorwaarden webshop Ipse de Bruggen. In deze voorwaarden wordt verstaan onder:

Algemene voorwaarden webshop Ipse de Bruggen. In deze voorwaarden wordt verstaan onder: Algemene voorwaarden webshop Ipse de Bruggen Artikel 1. Definities In deze voorwaarden wordt verstaan onder: Bedenktijd: de termijn waarbinnen de consument gebruik kan maken van zijn herroepingsrecht;

Nadere informatie

Algemene verkoopsvoorwaarden

Algemene verkoopsvoorwaarden Algemene verkoopsvoorwaarden "De consument heeft het recht aan de onderneming mee te delen dat hij afziet van de aankoop, zonder betaling van een boete en zonder opgave van motief binnen 14 kalenderdagen

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Artikel 1 Definities Ondernemer Consument Overeenkomst op afstand Techniek voor communicatie op afstand

Algemene Voorwaarden Artikel 1 Definities Ondernemer Consument Overeenkomst op afstand Techniek voor communicatie op afstand Algemene Voorwaarden Artikel 1 Definities In deze voorwaarden wordt verstaan onder: 1. Ondernemer: de natuurlijke of rechtspersoon die producten en/of diensten op afstand aan consumenten aanbiedt; 2. Consument:

Nadere informatie

Verkoop voorwaarden webwinkel Cedel B.V. (versie juni 2014)

Verkoop voorwaarden webwinkel Cedel B.V. (versie juni 2014) Verkoop voorwaarden webwinkel Cedel B.V. (versie juni 2014) Artikel 1 Definities In deze voorwaarden wordt verstaan onder: 1. Ondernemer: de natuurlijke of rechtspersoon die producten en/of diensten op

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Pieter Elsinga Design bij leveringen, met ingang van 1 maart 2011. Artikel 1 Identiteit van Pieter Elsinga Design

Algemene Voorwaarden Pieter Elsinga Design bij leveringen, met ingang van 1 maart 2011. Artikel 1 Identiteit van Pieter Elsinga Design Algemene Voorwaarden Pieter Elsinga Design bij leveringen, met ingang van 1 maart 2011. Artikel 1 Identiteit van Pieter Elsinga Design Pieter Elsinga Design Langenhorst 70 6714 LT Ede Tel.: 0638424388

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Drijfpakje.nl

Algemene Voorwaarden Drijfpakje.nl Algemene Voorwaarden Drijfpakje.nl Artikel 1 Definities In deze voorwaarden wordt verstaan onder: 1. Ondernemer: Drijfpakje als leverancier van de aangeboden goederen op deze webpagina. 2. Consument: de

Nadere informatie

ShopVIP Algemene Voorwaarden

ShopVIP Algemene Voorwaarden ShopVIP Algemene Voorwaarden Artikel 1 - Definities In deze voorwaarden wordt verstaan onder: ondernemer: de rechtspersoon die producten en/of diensten op afstand aan consumenten aanbiedt; consument: de

Nadere informatie

Algemene voorwaarden. Artikel 3 Toepasselijkheid 1. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op elk aanbod van de

Algemene voorwaarden. Artikel 3 Toepasselijkheid 1. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op elk aanbod van de Algemene voorwaarden Artikel 1 Definities In deze voorwaarden wordt verstaan onder: 1. Ondernemer: de rechtspersoon genaamd YOU & EYE B.V. handelend onder de naam Spiegelshop die producten op afstand aan

Nadere informatie

Inhoudsopgave: Artikel 1 Definities. In deze voorwaarden wordt verstaan onder:

Inhoudsopgave: Artikel 1 Definities. In deze voorwaarden wordt verstaan onder: Algemene voorwaarden Consument Inhoudsopgave: Artikel 1 Definities Artikel 2 Identiteit van de ondernemer Artikel 3 Toepasselijkheid Artikel 4 Het aanbod Artikel 5 De overeenkomst Artikel 6 Herroepingsrecht

Nadere informatie

Algemene voorwaarden voor de thuiswinkel/webwinkel bij levering aan consumenten

Algemene voorwaarden voor de thuiswinkel/webwinkel bij levering aan consumenten Algemene voorwaarden voor de thuiswinkel/webwinkel bij levering aan consumenten Deze algemene voorwaarden zijn samengesteld door de Nederlandse Thuiswinkelorganisatie in overleg met de Consumentenbond.

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Artikel 2 Identiteit van de ondernemer Artikel 3 - Toepasselijkheid Artikel 4 - Het aanbod

Algemene Voorwaarden Artikel 2 Identiteit van de ondernemer Artikel 3 - Toepasselijkheid Artikel 4 - Het aanbod Algemene Voorwaarden Artikel 2 Identiteit van de ondernemer Juriaan Boogaard, SpecialStucco Eva Besnyostraat 103, 1087 KR Amsterdam Telefoonnummer: 06 22822221 E-mailadres: info@specialstucco.nl KvK-nummer:

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden. Inhoudsopgave:

Algemene Voorwaarden. Inhoudsopgave: Algemene Voorwaarden Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle diensten en leveringen van Bosco Vini als gevolg van bestellingen in de webwinkel www.boscovini.nl. Inhoudsopgave: Artikel 1 -

Nadere informatie

ARTIKEL 1 - DEFINITIES

ARTIKEL 1 - DEFINITIES ARTIKEL 1 - DEFINITIES In deze voorwaarden wordt verstaan onder: 1.Bedenktijd: de termijn waarbinnen de consument gebruik kan maken van zijn herroepingsrecht; 2.Consument: de natuurlijke persoon die niet

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Sartofashion BV

Algemene Voorwaarden Sartofashion BV Algemene Voorwaarden Sartofashion BV Inhoudsopgave: Artikel 1 - Definities Artikel 2 - Identiteit van de ondernemer Artikel 3 - Toepasselijkheid Artikel 4 - Het aanbod Artikel 5 - De overeenkomst Artikel

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden. Webshop Rob Jacobs Mannenmode

Algemene Voorwaarden. Webshop Rob Jacobs Mannenmode Algemene Voorwaarden Webshop Rob Jacobs Mannenmode Inhoudsopgave: Artikel 1 - Definities Artikel 2 - Identiteit van de ondernemer Artikel 3 - Toepasselijkheid Artikel 4 - Het aanbod Artikel 5 - De overeenkomst

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN. United Typing b.v. INHOUD

ALGEMENE VOORWAARDEN. United Typing b.v. INHOUD ALGEMENE VOORWAARDEN United Typing b.v. Yogitype wordt geleverd door United Typing INHOUD ARTIKEL 1 - Definities 2 ARTIKEL 2 - Identiteit van de ondernemer 2 ARTIKEL 3 - Toepasselijkheid 3 ARTIKEL 4 -

Nadere informatie

ARTIKEL 1 DEFINITIES In deze voorwaarden wordt verstaan onder:

ARTIKEL 1 DEFINITIES In deze voorwaarden wordt verstaan onder: ARTIKEL 1 DEFINITIES In deze voorwaarden wordt verstaan onder: - Bedenktijd: de termijn waarbinnen de consument gebruik kan maken van zijn herroepingsrecht; - Consument: de natuurlijke persoon die niet

Nadere informatie

Pagina 1 van 7. Algemene verkoop- en leveringsvoorwaarden van ProudOf Rotterdam.

Pagina 1 van 7. Algemene verkoop- en leveringsvoorwaarden van ProudOf Rotterdam. Algemene verkoop- en leveringsvoorwaarden van ProudOf Rotterdam. Artikel 1 Definities Artikel 2 Identiteit van de ondernemer Artikel 3 Toepasselijkheid Artikel 4 Het aanbod Artikel 5 De overeenkomst Artikel

Nadere informatie

De meest recente versie van deze voorwaarden kunt u vinden op: www.boekenwebsite.nl/voorwaarden

De meest recente versie van deze voorwaarden kunt u vinden op: www.boekenwebsite.nl/voorwaarden Boeken Voorwaarden Algemene Voorwaarden BoekenWebsite.nl Versie: 20140221 De meest recente versie van deze voorwaarden kunt u vinden op: www.boekenwebsite.nl/voorwaarden Deze algemene voorwaarden zijn

Nadere informatie

Inhoudsopgave Artikel 1 Definities Artikel 2 - Identiteit van Vulpenhuis Artikel 3 - Toepasselijkheid

Inhoudsopgave Artikel 1 Definities Artikel 2 - Identiteit van Vulpenhuis Artikel 3 - Toepasselijkheid Inhoudsopgave: Artikel 1 Definities Artikel 2 Identiteit van Vulpenhuis Artikel 3 Toepasselijkheid Artikel 4 Het aanbod Artikel 5 De overeenkomst Artikel 6 Herroepingsrecht Artikel 7 Kosten in geval van

Nadere informatie

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden Algemene voorwaarden Inhoudsopgave: Artikel 1 - Definities Artikel 2 - Identiteit van de ondernemer Artikel 3 - Toepasselijkheid Artikel 4 - Het aanbod Artikel 5 - De overeenkomst Artikel 6 - Herroepingsrecht

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden voor

Algemene Voorwaarden voor Algemene Voorwaarden voor www.devanenspecialist.nl Inhoudsopgave: Artikel 1 - Definities Artikel 2 - Identiteit van de ondernemer Artikel 3 - Toepasselijkheid Artikel 4 - Het aanbod Artikel 5 - De overeenkomst

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden www.dedochtervanmies.nl/shop Artikel 1 Definities Bedenktijd Klant Dag Duurzame gegevensdrager Herroepingsrecht Ondernemer

Algemene Voorwaarden www.dedochtervanmies.nl/shop Artikel 1 Definities Bedenktijd Klant Dag Duurzame gegevensdrager Herroepingsrecht Ondernemer Algemene Voorwaarden Onderstaande voorwaarden hebben betrekking op alle diensten, producten, bestellingen en aanbiedingen die via de site www.dedochtervanmies.nl/shop aangeboden, verzonden en geleverd

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden BakkerKachels.nl, webwinkel van Jan Bakker Haarden en Schouwen

Algemene Voorwaarden BakkerKachels.nl, webwinkel van Jan Bakker Haarden en Schouwen Algemene Voorwaarden BakkerKachels.nl, webwinkel van Jan Bakker Haarden en Schouwen Inhoudsopgave: Artikel 1 - Definities Artikel 2 - Identiteit van de ondernemer Artikel 3 - Toepasselijkheid Artikel 4

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Manuka-Holland

Algemene Voorwaarden Manuka-Holland Algemene Voorwaarden Manuka-Holland Inhoudsopgave: Artikel 1 - Definities Artikel 2 - Identiteit van de ondernemer Artikel 3 - Toepasselijkheid Artikel 4 - Het aanbod Artikel 5 - De overeenkomst Artikel

Nadere informatie

Algemene voorwaarden - v7

Algemene voorwaarden - v7 Algemene voorwaarden - v7 AANBOORDSTICKERS 26-10-2018 Algemene Voorwaarden aanboordstickers aanboordstickers is gevestigd te Moretusstraat 65, 2660 Hoboken (Belgie). E-mail: info@aanboordstickers.be BTWnummer:

Nadere informatie

Voorwaarden ALGEMENE VOORWAARDEN KLIKOSTORE.NL

Voorwaarden ALGEMENE VOORWAARDEN KLIKOSTORE.NL Voorwaarden De Klikostore is ten alle tijde gerechtigd de algemene voorwaarden van deze site te wijzigen of te herzien. Door uw bestelling geeft u te kennen dat u met de leverings- en betalingsvoorwaarden

Nadere informatie

De in deze Algemene Voorwaarden genoemde bedragen zijn inclusief BTW. In deze voorwaarden wordt verstaan onder:

De in deze Algemene Voorwaarden genoemde bedragen zijn inclusief BTW. In deze voorwaarden wordt verstaan onder: ALGEMENE VOORWAARDEN voor overeenkomsten gesloten via internet ARTIKEL 1 DEFINITIES De in deze Algemene Voorwaarden genoemde bedragen zijn inclusief BTW. In deze voorwaarden wordt verstaan onder: Ondernemer:

Nadere informatie

In deze voorwaarden wordt verstaan onder: 1. Ondernemer: de natuurlijke of rechtspersoon die producten en/of diensten op afstand aan consumenten aanbi

In deze voorwaarden wordt verstaan onder: 1. Ondernemer: de natuurlijke of rechtspersoon die producten en/of diensten op afstand aan consumenten aanbi In deze voorwaarden wordt verstaan onder: 1. Ondernemer: de natuurlijke of rechtspersoon die producten en/of diensten op afstand aan consumenten aanbiedt; 2. Consument: de natuurlijke persoon die niet

Nadere informatie

1.5 Bedenktijd: de termijn waarbinnen de consument gebruik kan maken van zijn herroepingsrecht;

1.5 Bedenktijd: de termijn waarbinnen de consument gebruik kan maken van zijn herroepingsrecht; Leveringsvoorwaarden Hoeden en Zo alsmede de webshop Dameshoed Artikel 1. Definities Artikel 2. Identiteit van de ondernemer Artikel 3. Toepasselijkheid Artikel 4. Het aanbod Artikel 5. De overeenkomst

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden. Artikel 1 Definities.

Algemene Voorwaarden. Artikel 1 Definities. Algemene Voorwaarden Eva Ondermode aan Huis gebruikt voor de verkopen het model van de algemene voorwaarden dat is gepubliceerd (24-6-2011) op de site van de Kamer van Koophandel en is samengesteld door

Nadere informatie

Natuurlijk hebben we hier, voor de fijnproevers, een uitgebreide versie opgenomen van de algemene voorwaarden met veel moeilijke woorden en begrippen.

Natuurlijk hebben we hier, voor de fijnproevers, een uitgebreide versie opgenomen van de algemene voorwaarden met veel moeilijke woorden en begrippen. ALGEMENE VOORWAARDEN OMAPOST WEBSHOP Natuurlijk hebben we hier, voor de fijnproevers, een uitgebreide versie opgenomen van de algemene voorwaarden met veel moeilijke woorden en begrippen. Dit is het belangrijkste

Nadere informatie

Algemene voorwaarden - v2

Algemene voorwaarden - v2 Algemene voorwaarden - v2 natuurlijkemuur 05-07-2014 Algemene leverings- en betalingsvoorwaarden Inhoudsopgave Artikel 1: definities Artikel 2: Identiteit van de ondernemer Artikel 3: Toepasselijkheid

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden BakkerKachels.nl, onderdeel van V.O.F. Bakker Sfeerverwarming

Algemene Voorwaarden BakkerKachels.nl, onderdeel van V.O.F. Bakker Sfeerverwarming Algemene Voorwaarden BakkerKachels.nl, onderdeel van V.O.F. Bakker Sfeerverwarming Inhoudsopgave: Artikel 1 - Definities Artikel 2 - Identiteit van de ondernemer Artikel 3 - Toepasselijkheid Artikel 4

Nadere informatie

In deze voorwaarden wordt verstaan onder:

In deze voorwaarden wordt verstaan onder: In deze voorwaarden wordt verstaan onder: 1. Ondernemer: de natuurlijke of rechtspersoon die producten en/of diensten op afstand aan consumenten aanbiedt; 2. Consument: de natuurlijke persoon die niet

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden van Edelyn webshop

Algemene Voorwaarden van Edelyn webshop Algemene Voorwaarden van Edelyn webshop Inhoudsopgave: Artikel 1 - Definities Artikel 2 - Identiteit van de ondernemer Artikel 3 - Toepasselijkheid Artikel 4 - Het aanbod Artikel 5 - De overeenkomst Artikel

Nadere informatie

Artikel 1 - Definities

Artikel 1 - Definities Artikel 1 - Definities In deze voorwaarden wordt verstaan onder: Bedenktijd: de termijn waarbinnen de consument gebruik kan maken van zijn herroepingsrecht; Consument: de natuurlijke persoon die niet handelt

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN LiF Wonen Op al onze overeenkomsten zijn onderstaande Algemene Voorwaarden van toepassing.

ALGEMENE VOORWAARDEN LiF Wonen Op al onze overeenkomsten zijn onderstaande Algemene Voorwaarden van toepassing. ALGEMENE VOORWAARDEN LiF Wonen Op al onze overeenkomsten zijn onderstaande Algemene Voorwaarden van toepassing. Artikel 1 Definities In deze voorwaarden wordt verstaan onder: 1. Ondernemer: de natuurlijke

Nadere informatie

Ondernemer: De rechtspersoon die producten op afstand aan consumenten aanbiedt

Ondernemer: De rechtspersoon die producten op afstand aan consumenten aanbiedt Verkoop Voorwaarden Artikel 1. Definities In deze voorwaarden wordt verstaan onder: Ondernemer: De rechtspersoon die producten op afstand aan consumenten aanbiedt Consument: De natuurlijke persoon die

Nadere informatie

Artikel 1 Definities. Artikel 2 Gegevens van SDSV-Design. Artikel 3 - Toepasselijkheid. In deze voorwaarden wordt verstaan onder:

Artikel 1 Definities. Artikel 2 Gegevens van SDSV-Design. Artikel 3 - Toepasselijkheid. In deze voorwaarden wordt verstaan onder: Artikel 1 Definities In deze voorwaarden wordt verstaan onder: 1. Ondernemer: de natuurlijke of rechtspersoon die producten en/of diensten op afstand aan consumenten aanbiedt; 2. Consument: de natuurlijke

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Webshop Studievereniging Overflow Inhoudsopgave:

Algemene Voorwaarden Webshop Studievereniging Overflow Inhoudsopgave: Algemene Voorwaarden Webshop Studievereniging Overflow Inhoudsopgave: Artikel 1 - Definities Artikel 2 - Identiteit van de ondernemer Artikel 3 - Toepasselijkheid Artikel 4 - Het aanbod Artikel 5 - De

Nadere informatie

Feestwinkel Elburg.nl

Feestwinkel Elburg.nl Algemene voorwaarden Feestwinkel Elburg.nl kostuums, accessoires, decoratie & meer... Artikel 1 - Definities In deze voorwaarden wordt verstaan onder: 1. Bedenktijd: de termijn waarbinnen de consument

Nadere informatie

Mobilijzer BV. Algemene Voorwaarden voor Verkoop aan Consumenten Versie: Juli 2012

Mobilijzer BV. Algemene Voorwaarden voor Verkoop aan Consumenten Versie: Juli 2012 Mobilijzer BV Algemene Voorwaarden voor Verkoop aan Consumenten Versie: Juli 2012 Artikel 1 Definities In deze voorwaarden wordt verstaan onder: 1. Ondernemer: de natuurlijke of rechtspersoon die producten

Nadere informatie

Artikel 1 Definities. In deze voorwaarden wordt verstaan onder:

Artikel 1 Definities. In deze voorwaarden wordt verstaan onder: Artikel 1 Definities In deze voorwaarden wordt verstaan onder: 1. Bedenktijd: de termijn waarbinnen de klant gebruik kan maken van zijn herroepingsrecht; 2. Klant: de natuurlijke persoon en of de persoon

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden FASTDOG. Inhoudsopgave:

Algemene Voorwaarden FASTDOG. Inhoudsopgave: Algemene Voorwaarden FASTDOG Inhoudsopgave: Artikel 1 - Definities Artikel 2 - Identiteit van de ondernemer Artikel 3 - Toepasselijkheid Artikel 4 - Het aanbod Artikel 5 - De overeenkomst Artikel 6 - Herroepingsrecht

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden. Artikel 2 - Identiteit van de ondernemer

Algemene Voorwaarden. Artikel 2 - Identiteit van de ondernemer Algemene Voorwaarden Inhoudsopgave: Artikel 1 - Definities Artikel 2 - Identiteit van de ondernemer Artikel 3 - Toepasselijkheid Artikel 4 - Het aanbod Artikel 5 - De overeenkomst Artikel 6 - Herroepingsrecht

Nadere informatie

Algemene voorwaarden. Artikel 1 - Definities. Artikel 2 - Identiteit van de ondernemer. Artikel 3 - Toepasselijkheid

Algemene voorwaarden. Artikel 1 - Definities. Artikel 2 - Identiteit van de ondernemer. Artikel 3 - Toepasselijkheid Algemene voorwaarden Artikel 1 - Definities In deze voorwaarden wordt verstaan onder: Bedenktijd: de termijn waarbinnen de consument gebruik kan maken van zijn herroepingsrecht; Consument: de natuurlijke

Nadere informatie

Algemene voorwaarden - v2

Algemene voorwaarden - v2 Algemene voorwaarden - v2 Aapje4Kids 18-01-2011 Algemene Voorwaarden Artikel 1 Definities In deze voorwaarden wordt verstaan onder: 1. Ondernemer: de natuurlijke of rechtspersoon die producten en/of diensten

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDE - Webshop Groninger Studenten Corps Vindicat atque Polit

ALGEMENE VOORWAARDE - Webshop Groninger Studenten Corps Vindicat atque Polit ALGEMENE VOORWAARDE - Webshop Groninger Studenten Corps Vindicat atque Polit Inhoudsopgave: Artikel 1 - Definities Artikel 2 - Identiteit van de ondernemer Artikel 3 - Toepasselijkheid Artikel 4 - Het

Nadere informatie

1. Ondernemer: de natuurlijke of rechtspersoon die producten en/of diensten op afstand aan consumenten aanbiedt;

1. Ondernemer: de natuurlijke of rechtspersoon die producten en/of diensten op afstand aan consumenten aanbiedt; Algemene Voorwaarden Artikel 1 Definities In deze voorwaarden wordt verstaan onder: 1. Ondernemer: de natuurlijke of rechtspersoon die producten en/of diensten op afstand aan consumenten aanbiedt; 2. Consument:

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Sep Speciaalzaak B.V.

Algemene voorwaarden Sep Speciaalzaak B.V. Algemene voorwaarden Sep Speciaalzaak B.V. Artikel 1 - Definities In deze voorwaarden wordt verstaan onder: 1. Bedenktijd: de termijn waarbinnen de consument gebruik kan maken van zijn herroepingsrecht;

Nadere informatie

Bedenktijd: de termijn waarbinnen de consument gebruik kan maken van zijn

Bedenktijd: de termijn waarbinnen de consument gebruik kan maken van zijn Algemene voorwaarden voedingssupplementen Brainlabs BV Inhoudsopgave: Artikel 1 - Definities Artikel 2 - Identiteit van de ondernemer Artikel 3 - Toepasselijkheid Artikel 4 - Het aanbod Artikel 5 - De

Nadere informatie

Algemene voorwaarden en klachtenafhandeling

Algemene voorwaarden en klachtenafhandeling Algemene voorwaarden en klachtenafhandeling Beste muzikant, Op deze pagina vind je de algemene voorwaarden van Gitaar in Tune welke op alle leveringen en services van toepassing zijn. Via de download pagina

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden voor consumenten inzake aankoop webshop Proffill Products / Sanifix B.V.

Algemene Voorwaarden voor consumenten inzake aankoop webshop Proffill Products / Sanifix B.V. Algemene Voorwaarden voor consumenten inzake aankoop webshop Proffill Products / Sanifix B.V. Inhoudsopgave: Artikel 1 - Definities Artikel 2 - Identiteit van de ondernemer Artikel 3 - Toepasselijkheid

Nadere informatie

ARTIKEL 1 - DEFINITIES

ARTIKEL 1 - DEFINITIES Algemene Voorwaarden Deze Algemene Voorwaarden treden in werking per 1 april 2016. Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle aankopen via de webshop, de geleverde diensten en aanvullende producten.

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden. KvK-nummer: BTW-identificatienummer: NL

Algemene Voorwaarden. KvK-nummer: BTW-identificatienummer: NL Algemene Voorwaarden Artikel 1 Definities In deze voorwaarden wordt verstaan onder: 1. Ondernemer: de natuurlijke of rechtspersoon die producten en/of diensten op afstand aan consumenten aanbiedt; 2. Consument:

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Schuym

Algemene voorwaarden Schuym Algemene voorwaarden Schuym Inhoudsopgave Artikel 1 Definities Artikel 2 Identiteit van de ondernemer Artikel 3 Toepasselijkheid Artikel 4 Het aanbod Artikel 5 De overeenkomst Artikel 6 Herroepingsrecht

Nadere informatie

ALGEMENE VERKOOP- EN LEVERINGSVOORWAARDEN

ALGEMENE VERKOOP- EN LEVERINGSVOORWAARDEN ALGEMENE VERKOOP- EN LEVERINGSVOORWAARDEN EVA Milano B.V. Inhoudsopgave Artikel 1 - Definities...1 Artikel 2 - Identiteit van de ondernemer...2 Artikel 3 - Toepasselijkheid...2 Artikel 4 - Het aanbod...3

Nadere informatie

Algemene voorwaarden - v6

Algemene voorwaarden - v6 Algemene voorwaarden - v6 De Kaarsentempel 18-01-2019 Algemene voorwaarden. Inhoudsopgave: Artikel 1 - Definities Artikel 2 - Identiteit van de ondernemer Artikel 3 - Toepasselijkheid Artikel 4 - Het aanbod

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Antifoulingspecialist

Algemene Voorwaarden Antifoulingspecialist Algemene Voorwaarden Antifoulingspecialist ARTIKEL 1 - Definities ARTIKEL 2 - Identiteit van de Antifoulingspecialist ARTIKEL 3 Toepasselijkheid ARTIKEL 4 - Het aanbod ARTIKEL 5 - De overeenkomst ARTIKEL

Nadere informatie

Algemene voorwaarden web shop InfraLigne Nederland B.V.

Algemene voorwaarden web shop InfraLigne Nederland B.V. Algemene voorwaarden web shop InfraLigne Nederland B.V. Artikel 1 - Definities 1.1 Ondernemer InfraLigne Nederland B.V. 1.2 Consument 1.3 Overeenkomst op afstand Een overeenkomst waarbij in het kader van

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Koning At

Algemene Voorwaarden Koning At Algemene Voorwaarden Koning At Inhoudsopgave: Artikel 1 Definities Artikel 2 Identiteit van de ondernemer Artikel 3 Toepasselijkheid Artikel 4 Het aanbod Artikel 5 De overeenkomst Artikel 6 Herroepingsrecht

Nadere informatie

Algemene voorwaarden. Shirt7 (onderdeel van Dot Orange) Voor het laatst gewijzigd: Inhoud: Identiteit van de ondernemer

Algemene voorwaarden. Shirt7 (onderdeel van Dot Orange) Voor het laatst gewijzigd: Inhoud: Identiteit van de ondernemer Algemene voorwaarden Shirt7 (onderdeel van Dot Orange) Voor het laatst gewijzigd: 19-07-2017 Inhoud: Artikel 1 Artikel 2 Artikel 3 Artikel 4 Artikel 5 Artikel 6 Artikel 7 Artikel 8 Artikel 9 Artikel 10

Nadere informatie

Algemene voorwaarden. Kracht Hondenvoer

Algemene voorwaarden. Kracht Hondenvoer Algemene voorwaarden Kracht Hondenvoer Inhoudsopgave: Artikel 1 Definities Artikel 2 Identiteit van het bedrijf Artikel 3 Toepasselijkheid Artikel 4 Het aanbod Artikel 5 De overeenkomst Artikel 6 Herroepingsrecht

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Inhoudsopgave

Algemene Voorwaarden Inhoudsopgave Algemene Voorwaarden Inhoudsopgave Artikel 1 - Definities... 2 Artikel 2 - Identiteit van de ondernemer... 2 Artikel 3 - Toepasselijkheid... 3 Artikel 4 - Het aanbod... 3 Artikel 5 - De overeenkomst...

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden B2C-webwinkel van MEDEX BV Inhoud

Algemene Voorwaarden B2C-webwinkel van MEDEX BV Inhoud Algemene Voorwaarden B2C-webwinkel van MEDEX BV Inhoud Artikel 1 Definities... 2 Artikel 2 Identiteit van de ondernemer... 3 Artikel 3 - Toepasselijkheid... 3 Artikel 4 - Het aanbod... 3 Artikel 5 - De

Nadere informatie

(Download de Algemene voorwaarden als PDF bestand.)

(Download de Algemene voorwaarden als PDF bestand.) Inhoudsopgave: Artikel 1 - Definities Artikel 2 - Identiteit van de ondernemer Artikel 3 - Toepasselijkheid Artikel 4 - Het aanbod Artikel 5 - De overeenkomst Artikel 6 - Herroepingsrecht Artikel 7 - Kosten

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden. Artikel 2 Identiteit van de ondernemer Bocca Coffee B.V. Amsterdam adres:

Algemene Voorwaarden. Artikel 2 Identiteit van de ondernemer Bocca Coffee B.V. Amsterdam  adres: Algemene Voorwaarden Artikel 1 Definities In deze voorwaarden wordt verstaan onder: 1. Ondernemer: de natuurlijke of rechtspersoon die producten en/of diensten op afstand aan consumenten aanbiedt; 2. Consument:

Nadere informatie

ARTIKEL 2 - IDENTITEIT UITGEVERIJ LINEKE EERDMANS Handelsnaam: Uitgeverij Lineke Eerdmans

ARTIKEL 2 - IDENTITEIT UITGEVERIJ LINEKE EERDMANS Handelsnaam: Uitgeverij Lineke Eerdmans INHOUDSOPGAVE Artikel 1 - Definities Artikel 2 - Identiteit van de ondernemer Artikel 3 - Toepasselijkheid Artikel 4 - Het aanbod Artikel 5 - De overeenkomst Artikel 6 Retourneren en Herroepingsrecht Artikel

Nadere informatie

Algemene Verkoopvoorwaarden webwinkel Waardijn

Algemene Verkoopvoorwaarden webwinkel Waardijn Algemene Verkoopvoorwaarden webwinkel Waardijn Artikel 1 - Definities In deze voorwaarden wordt verstaan onder: 1. Waardijn: de natuurlijke of rechtspersoon die namens de ASVZ onder deze naam de producten

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden. Artikel 2 - Identiteit van de ondernemer. Geraheating BVBA Kellengeerstraat 3 B-3680 Neeroeteren België 1/6

Algemene Voorwaarden. Artikel 2 - Identiteit van de ondernemer. Geraheating BVBA Kellengeerstraat 3 B-3680 Neeroeteren België 1/6 Algemene Voorwaarden Inhoudsopgave: Artikel 1 - Definities Artikel 2 - Identiteit van de ondernemer Artikel 3 - Toepasselijkheid Artikel 4 - Het aanbod Artikel 5 - De overeenkomst Artikel 6 - Herroepingsrecht

Nadere informatie

Algemene voorwaarden van Waterscooter Webshop Benelux.

Algemene voorwaarden van Waterscooter Webshop Benelux. Algemene voorwaarden van Waterscooter Webshop Benelux. Artikel 1 - Definities Artikel 2 - Identiteit van de ondernemer Artikel 3 - Toepasselijkheid Artikel 4 - Het aanbod Artikel 5 - De overeenkomst Artikel

Nadere informatie

Voor wholesale bestellingen gelden de algemene voorwaarden voor wholesale bestellingen.

Voor wholesale bestellingen gelden de algemene voorwaarden voor wholesale bestellingen. Voor wholesale bestellingen gelden de algemene voorwaarden voor wholesale bestellingen. Deze algemene voorwaarden zijn ook als PDF bestand te downloaden. Algemene Voorwaarden voor Koetjes & Kaartjes Inhoudsopgave:

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden voor niet- leden Nederlandse Thuiswinkelorganisatie

Algemene Voorwaarden voor niet- leden Nederlandse Thuiswinkelorganisatie Algemene Voorwaarden voor niet- leden Nederlandse Thuiswinkelorganisatie Inhoudsopgave: Artikel 1 - Definities Artikel 2 - Identiteit van de ondernemer Artikel 3 - Toepasselijkheid Artikel 4 - Het aanbod

Nadere informatie

Matrasnl.nl is een handelsnaam voor de verkoopaktiviteiten van matrassen. Deze site valt onder

Matrasnl.nl is een handelsnaam voor de verkoopaktiviteiten van matrassen. Deze site valt onder Leveringsvoorwaarden Veilig en vertrouwd kopen, dat kan bij MatrasNL.nl Wie zijn wij Matrasnl.nl is een handelsnaam voor de verkoopaktiviteiten van matrassen. Deze site valt onder Dream-it BV: Zuid Willemsvaart

Nadere informatie

1. Ondernemer: de natuurlijke of rechtspersoon die producten en/of diensten op afstand aan consumenten aanbiedt;

1. Ondernemer: de natuurlijke of rechtspersoon die producten en/of diensten op afstand aan consumenten aanbiedt; Artikel 1 - Identiteit van de ondernemer Handelsnaam: BeddenOpMaat.nl Onderdeel van : vof Blankhouten Meubelmarkt Vestigingsadres: Zijperstraat 13 1823CX Alkmaar Telefoonnummer: 072-5201055 E-mailadres:

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden van de webwinkel WinchRiteNL van L.V. JachttechniekÂ

Algemene Voorwaarden van de webwinkel WinchRiteNL van L.V. Jachttechniek Algemene Voorwaarden van de webwinkel WinchRiteNL van L.V. Jachttechniek Inhoudsopgave: Artikel 1 - Definities Artikel 2 - Identiteit van de ondernemer Artikel 3 - Toepasselijkheid Artikel 4 - Het aanbod

Nadere informatie

Artikel 1 - Definities In deze voorwaarden wordt verstaan onder:

Artikel 1 - Definities In deze voorwaarden wordt verstaan onder: Artikel 1 - Definities In deze voorwaarden wordt verstaan onder: Ondernemer: de natuurlijke of rechtspersoon die producten en/of diensten op afstand aan consumenten aanbiedt; Consument: de natuurlijke

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden voor DesignClaud

Algemene Voorwaarden voor DesignClaud Algemene Voorwaarden voor DesignClaud Inhoudsopgave: Artikel 1 Definities Artikel 2 Identiteit van de ondernemer Artikel 3 Toepasselijkheid Artikel 4 Het aanbod Artikel 5 De overeenkomst Artikel 6 Herroepingsrecht

Nadere informatie

1. Bill Games: de natuurlijke of rechtspersoon die producten en/of diensten op afstand aan consumenten aanbiedt;

1. Bill Games: de natuurlijke of rechtspersoon die producten en/of diensten op afstand aan consumenten aanbiedt; Artikel 1 Definities In deze voorwaarden wordt verstaan onder: 1. Bill Games: de natuurlijke of rechtspersoon die producten en/of diensten op afstand aan consumenten aanbiedt; 2. Consument: de natuurlijke

Nadere informatie

Schoonheidssalon Karin Petter-Roesthuis Algemene Voorwaarden- Versie 2014 1 dd. 01-05-2014

Schoonheidssalon Karin Petter-Roesthuis Algemene Voorwaarden- Versie 2014 1 dd. 01-05-2014 Algemene voorwaarden Algemene voorwaarden voor de thuiswinkel/webwinkel bij levering aan consumenten Deze algemene voorwaarden zijn samengesteld door de Nederlandse Thuiswinkelorganisatie in overleg met

Nadere informatie

Deze algemene voorwaarden zijn samengesteld door de Nederlandse Thuiszorgorganisatie in overleg met de Consumentenbond.

Deze algemene voorwaarden zijn samengesteld door de Nederlandse Thuiszorgorganisatie in overleg met de Consumentenbond. Algemene voorwaarden voor de thuiswinkel/webwinkel Deze algemene voorwaarden zijn samengesteld door de Nederlandse Thuiszorgorganisatie in overleg met de Consumentenbond. Algemene Voorwaarden Artikel 1

Nadere informatie

Vestigings- & bezoekadres: Tallinnweg 1 9723 TJ Groningen

Vestigings- & bezoekadres: Tallinnweg 1 9723 TJ Groningen Algemene Voorwaarden BHVstore BV Inhoudsopgave: Artikel 1 - Definities Artikel 2 - Identiteit van de BHVstore BV Artikel 3 - Toepasselijkheid Artikel 4 - Het aanbod Artikel 5 - De overeenkomst Artikel

Nadere informatie

Algemene voorwaarden. Algemene Voorwaarden

Algemene voorwaarden. Algemene Voorwaarden Algemene voorwaarden Algemene Voorwaarden Artikel 1 Identiteit van de ondernemer Naam ondernemer Asado handelende onder de naam Asado Postadres:Zuidenveld 91, 9406 LK Assen E-mailadres: info@asado.nl BTW-identificatienummer

Nadere informatie

1.Bedenktijd: de termijn waarbinnen de winkelier/webshop-eigenaar gebruik kan maken van zijn herroepingsrecht;

1.Bedenktijd: de termijn waarbinnen de winkelier/webshop-eigenaar gebruik kan maken van zijn herroepingsrecht; Algemene Voorwaarden voor Koetjes & Kaartjes Inhoudsopgave: Artikel 1 Definities Artikel 2 Identiteit van de ondernemer Artikel 3 Toepasselijkheid Artikel 4 Het aanbod Artikel 5 De overeenkomst Artikel

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN. Artikel 1 - Definities. Artikel 2 - Identiteit van de ondernemer

ALGEMENE VOORWAARDEN. Artikel 1 - Definities. Artikel 2 - Identiteit van de ondernemer ALGEMENE VOORWAARDEN Inhoudsopgave: Artikel 1 - Definities Artikel 2 - Identiteit van de ondernemer Artikel 3 - Toepasselijkheid Artikel 4 - Het aanbod Artikel 5 - De overeenkomst Artikel 6 - Herroepingsrecht

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Inhoudsopgave: Artikel 1 - Definities Bedenktijd Consument Dag Duurtransactie Duurzame gegevensdrager Herroepingsrecht

Algemene Voorwaarden Inhoudsopgave: Artikel 1 - Definities Bedenktijd Consument Dag Duurtransactie Duurzame gegevensdrager Herroepingsrecht Algemene Voorwaarden Inhoudsopgave: Artikel 1 - Definities Artikel 2 - Identiteit van de ondernemer Artikel 3 - Toepasselijkheid Artikel 4 - Het aanbod Artikel 5 - De overeenkomst Artikel 6 - Herroepingsrecht

Nadere informatie

Deze voorwaarden zijn geldig vanaf 21 maart 2012. Hiermee komen eerdere versies te vervallen.

Deze voorwaarden zijn geldig vanaf 21 maart 2012. Hiermee komen eerdere versies te vervallen. Algemene Voorwaarden GUUSVERSCHUREN.NL voor levering aan particuliere consumenten. Deze voorwaarden zijn geldig vanaf 21 maart 2012. Hiermee komen eerdere versies te vervallen. Artikel 1 Definities In

Nadere informatie

Leveringsvoorwaarden. Artikel 1 Definities. Artikel 2 Identiteit van de ondernemer. Artikel 3 - Toepasselijkheid

Leveringsvoorwaarden. Artikel 1 Definities. Artikel 2 Identiteit van de ondernemer. Artikel 3 - Toepasselijkheid Leveringsvoorwaarden Artikel 1 Definities In deze voorwaarden wordt verstaan onder: 1. Ondernemer: de natuurlijke of rechtspersoon die producten en/of diensten op afstand aan consumenten aanbiedt; 2. Consument:

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden D-Pics

Algemene Voorwaarden D-Pics Algemene Voorwaarden D-Pics Artikel 1 - Definities In deze voorwaarden wordt verstaan onder: 1. Bedenktijd: de termijn waarbinnen de consument gebruik kan maken van zijn herroepingsrecht; 2. Consument:

Nadere informatie

2. Consument: de natuurlijke persoon die niet handelt in de uitoefening van beroep of bedrijf en een overeenkomst op afstand aangaat met.

2. Consument: de natuurlijke persoon die niet handelt in de uitoefening van beroep of bedrijf en een overeenkomst op afstand aangaat met. Artikel 1 - Identiteit van de ondernemer Kliklijstshop Idzardaweg 51c 8476EN Ter Idzard Nederland info@kliklijstshop.nl BTW nr: NL822813592B01 KvK-nummer :50513370 Artikel 2 - Definities In deze voorwaarden

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden consumenten

Algemene Voorwaarden consumenten Algemene Voorwaarden consumenten Inhoudsopgave: Artikel 1 - Definities Artikel 2 - Identiteit van de ondernemer Artikel 3 - Toepasselijkheid Artikel 4 - Het aanbod Artikel 5 - De overeenkomst Artikel 6

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Poko B.V. Inhoudsopgave:

Algemene Voorwaarden Poko B.V. Inhoudsopgave: Algemene Voorwaarden Poko B.V. Inhoudsopgave: Artikel 1 - Definities Artikel 2 - Identiteit van de ondernemer Artikel 3 - Toepasselijkheid Artikel 4 - Het aanbod Artikel 5 - De overeenkomst Artikel 6 -

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Booklight webshop op basis van voorbeeld Stichting WebwinkelKeur

Algemene Voorwaarden Booklight webshop op basis van voorbeeld Stichting WebwinkelKeur Algemene Voorwaarden Booklight webshop op basis van voorbeeld Stichting WebwinkelKeur Inhoudsopgave: Artikel 1 - Definities Artikel 2 - Identiteit van de ondernemer Artikel 3 - Toepasselijkheid Artikel

Nadere informatie

Algemene voorwaarden salon

Algemene voorwaarden salon Algemene voorwaarden salon 1. Algemeen Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op elke behandeling, aanbieding en transactie tussen Schoonheidssalon EK BEAUTY en de klant, tenzij er door de partijen

Nadere informatie