Uitnodiging ledenvergadering vrijdag 6 januari

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Uitnodiging ledenvergadering vrijdag 6 januari"

Transcriptie

1 nr. 41 t Vleegvesserke INfORmAtIeBLAD VVA St. PetRUS Uitgegeven onder auspiciën van het bestuur van de afdeling vliegvissen van Hengelsportvereniging St. Petrus Weert e.o. PROgRAmmA 2017 Vrijdag 6 januari: jaarvergadering Vrijdag 27 januari: B+C Zaterdag 18 februari: snoekdag VVA Vrijdag 24 februari: B+C Vrijdag 10 maart: workshop Grensmaas (Henk Houben) Zaterdag 25 maart: Forelvissen Vrijdag 7 april: B+C Zaterdag 22 april: brasemvissen op de Waal Zaterdag 20 mei: Special Uitnodiging ledenvergadering vrijdag 6 januari Jaarlijkse ledenvergadering V.V.A. 2017, St. Petrus afdeling Vliegvissen Aan de leden van V.V.A. St. Petrus Graag willen we jullie uitnodigen voor onze jaarlijkse algemene ledenvergadering op vrijdag 6 januari 2017 om uur. Het botenhuis is geopend vanaf uur. Na afloop is er een gezellig samenzijn, met een hapje en een drankje tijdens de Nieuwjaarsreceptie. Tevens wederom een spectaculaire verloting van vliegvismaterialen, incl. diverse vliegenhengels. De commissie hoopt jullie allen te mogen begroeten. De agenda is als volgt samengesteld: 1. Opening door de voorzitter. 2. Vaststellen van de agenda van de vergadering. Zijn er nog agendapunten die de leden willen indienen? Clubavonden De clubavonden zijn in het voorjaar en najaar. In principe om de 14 dagen. Te beginnen om uur. De locatie is: het botenhuis aan de Kazernelaan 113 te Weert. Tel Contributie vliegvisvereniging 30,- per jaar. Om lid te kunnen zijn van de vliegvisclub moet het nieuwe lid ook lid zijn van de hengelsportvereniging St. Petrus. De kosten hiervan zijn afhankelijk van het aantal gewenste visvergunningen. De nieuwe leden dienen nog aanvullend, eenmalig het inschrijfgeld van 5,- te voldoen. Ook alle betalingen voor de evenementen kunnen op deze rekening betaald worden. Overmaken op bankrekening: t.a.v. St. Petrus. IBAN: NL35 RABO BIC: RABONL2U Budel 3. Verslag van de vorige vergadering. 4. Terugblik op het verenigingsjaar 2016, door. 5. Verslag van de kascontrole door Gijs Brouns en Ton Dijkhuis. 6. Financieel verslag door de penningmeester. 7. Commissies en bardienst (we komen nog enkele leden te kort). 8. Programma 2017, suggesties zijn welkom. 9. Huldiging van de jubilaris van 12,5 jaar (Jeroen Kleijn). 10. Uitreiking Wisseltrofee Vliegvisser van het Jaar. Het juryrapport wordt voorgelezen. 11. Rondvraag en sluiting. Tot ziens op vrijdag 6 januari. Namens de commissie, Betalen contributie voor het verenigingsjaar 2017 Degenen die nog niet de contributie van 30, voor 2017 hebben voldaan, vriendelijk verzoek om dit alsnog te doen voor 1 januari.

2 Workshop grensmaas vissen Op vrijdag 10 maart komt Henk Houben naar Weert. Henk heeft zich de laatste jaren vooral toegelegd op het vissen op barbeel en roofblei. Hij doet dit vooral op de Grensmaas. Hij boekt goede resultaten, zoals op bijgaande foto's blijkt. Dat e.e.a. niet vanzelf gaat moge duidelijk zijn. Er zijn een aantal variabele factoren die de vangsten sterk beïnvloeden. Denk hierbij o.a. aan de waterstand, die erg wisselend is en de wind. Henk zal alle ins en outs van deze visserij met ons gaan delen. Werplessen voorjaar 2017 Het is de bedoeling dat ik weer een vliegwerpcursus ga geven voor de beginnelingen van onze vliegvisclub. Op dit moment zijn er maar een paar beginnelingen dus zouden de mensen die iets bijgespijkerd willen worden ook kunnen komen. De iets minder gevorderden werpers kunnen op deze dagen alle worpen die zij nog niet zo goed beheersen onder begeleiding komen oefenen. Jullie zijn dan ook van harte welkom op deze lessen. Ik heb deze lessen gepland op de hieronder vermelde dagen en wel van 13:00 tot 15:00 uur aan de industriehaven aan de Industrieweg nabij sluis 16 (tegenover de lidl). Hij heeft de uitnodiging, als oud penningmeester van onze vliegvisclub, graag geaccepteerd. Daar zijn we uiteraard blij mee. Hij zal zijn maasvliegen op deze avond aan ons laten zien. Verder gaan we met ondersteuning van de beamer een tweetal vliegen met hem binden. Vliegen waarmee hij veel succes heeft, zijn favoriete sierlintnimf en maaskreeft. Voor het benodigde materiaal wordt gezorgd, voor de meebinders. Verder zullen ook de diverse technieken worden behandeld. Zo komt er een vereenvoudigde montage om op barbeel te vissen aan de orde. Het wordt kortom een leerzame avond. We zullen trachten om het geleerde van deze avond, middels een gezamenlijke visdag in het voorjaar op de Grensmaas, in praktijk te brengen. Maar hierover in een later stadium meer informatie! Zaterdag 14 januari Zaterdag 28 januari Zaterdag 11 februari Zaterdag 25 februari Zaterdag 11 maart Hopelijk mag ik jullie allen van harte welkom heten op deze dagen. Kleine tip: doe genoeg warme kleding aan, het kan koud zijn, en zodra men het koud krijgt is de animo ook zo verloren. Hopende op jullie aanwezigheid. Met vriendelijke sportgroet. Harrie v.d. Rieth. EFFA Fly Cast instructor. Wie is wie? We hebben momenteel 50 leden. Niet iedereen kent ze allemaal. Daarom leek het ons leuk en nuttig om een "smoelenboek" te gaan maken. Degene die hierin wil komen staan, wil ik verzoeken om een (pas/vis) foto te sturen naar Frans Dirks, Zet er je voor- en achternaam bij. De verzamelde foto's worden dan in een aparte mail verstuurd, zodat ze niet over het internet gaan zwerven.

3 forelvissen 25 enthousiaste vliegvissers stonden om 9.30 uur ongeduldig te wachten om de vliegen te water te laten. Een mooie ronde vijver met veel ruimte voor de vliegenlijnen was het werkterrein. Honderdtwintig forellen was de buit op de forellendag, bij Someren Visserij. Wat opviel was de grote verscheidenheid van de aantallen forellen die men wist te vangen. Zo ving de een niks en de ander had er 22 weten te strikken. Als het niet wil lukken ga dan eens bij de buurman die wel vangt kijken hoe het "moet" en blijf niet eigenwijs doorvissen op een niet succesvolle wijze. Iedereen is bereid om tips te geven. Je bent nooit te oud om te leren. Ook op de bind- en contactavond kan men zijn licht hierover eens opsteken. Mogelijk hadden we dan de 80 forellen nog kunnen vangen, die nu zijn blijven zitten. De maaginhoud van verschillende vissen bestond uit stekelbaarsjes, soms wel tot 30 stuks toe. Wellicht een tip om in de toekomst dit visje eens te imiteren om de forellen te verleiden (zie foto).

4 Snoekdag Op 19 november heeft de snoekdag plaatsgevonden. Onder ideale weersomstandigheden wisten de 10 vissers 8 snoeken te vangen. Ons erelid, Peter Fiddelaers, wist een snoek te vangen van 20 cm. Hij had speciaal voor deze dag een groot schepnet van Rozenmeier aangeschaft. De voorzitter wist de grootste snoek van de dag te landen, van 92 cm. Kwam het schepnet toch nog van pas. Op de bijgaande foto zie de overhandiging van de fles drank voor de grootste snoek. Peter mocht de poedelprijs, een set hele grote snoekhaken, in ontvangst nemen, om wat grotere streamers te maken, zodat hij bij de volgende snoekdag kan aantreden met gepast materiaal om grotere snoeken te vangen. Deze gezellige dag werd culinair afgesloten met een warm buffet van chefkok Riny. De planning geeft aan dat de volgende snoekdag op 18 februari wordt gehouden. We hebben het oog laten vallen op snoekwater van een andere club. Daar hebben de meesten van de leden van de VVA nog nooit gevist. Verloting vliegvisspullen op de jaarvergadering evenals vorig jaar worden op de komende jaarvergadering weer vliegvisartikelen verloot. Heb je nog vliegvisspullen die je niet meer gebruikt, of heb je zaken dubbel, stel ze dan beschikbaar voor de verloting. Je doet er een ander zeker een groot plezier mee. Ook leden kunnen artikelen inbrengen!

5 Commissies Omdat we een actieve club willen blijven, hebben we voor 2017 gekozen voor een nieuwe opzet. De taken en verantwoordelijkheden van het bestuur willen we voor een deel delegeren naar commissies. In deze commissies kunnen bestuursleden zitten en leden, of een mix van beide. Zo kennen we vanaf 1 januari 2017 de volgende commissies: Commissie forelvissen op de vijver (2 maal per jaar) Frans Berkvens, Riny Verhees, Jeroen Kleijn en Johan van Goor Commissie witvis (2 maal per jaar) b.v. brasemvissen, BBQ met club - kampioenschap e.d. Riny Verhees, Frans Dirks en 2 vacatures Commissie snoek (2 maal per jaar), Riny Verhees, Jeroen Kleijn en Frans Dirks Commissie Specials (2 maal per jaar) b.v. bellyboatvissen / vissen op de Loosdrechtseplassen e.d. Peter van Gils, Bas Meusen en Hans Hendrix Commissie werplessen (6 maal per jaar) Harrie v.d. Rieth Commissie Bind- en Contactavonden (8 maal per jaar, waarvan 4 thema) Harrie v.d. Rieth, Wiel Haex, Ad Hoogeboezem en Johan van Goor Zoals jullie zien hebben we voor de commissie witvis nog 2 mensen nodig (vacatures). Graag had ik op de jaarvergadering 2 leden, die deze commissie mede gaan bemannen. Het is leuk werk en geeft voldoening. Beste mensen Via dit schrijven wil ik een noodoproep doen om medewerkers te vragen voor het draaien van een bardienst van de VVA. Op dit moment hebben we nog maar vier leden die de bar willen draaien te weten: Wiel Haex, Henk Kneepkens, Peter van gils en ton Dijkhuis, frans Berkvens, Wil Dirks en Harrie v.d. Rieth. Omdat er op dit moment zich een aantal personen hebben bedankt voor de bardienst stel ik aan jullie de vraag of er zich voor de bardienst een vijftal personen bereid zijn om in de toekomst een bardienst te willen draaien per jaar. Dit kan alleen als er zich genoeg mensen zich hiervoor aanmelden. Hierdoor hoeven niet altijd dezelfde personen achter de bar te staan, en kunnen zij ook deelnemen aan de activiteiten van de club. Het stelt in principe niet veel voor omdat wij met consumptie kaarten werken en alleen deze kaarten met contant geld worden betaald zodat men verder geen geld in handen krijgt. Deze kaarten liggen in het botenhuis in de kluis. mocht er onverhoopt niemand aanwezig zijn die in de kluis kan dan heeft frans Berkvens altijd een tiental kaarten bij zich voor noodgevallen. Ik hoop dat zich een flink aantal mensen opgeeft hiervoor, zodat wij nog lang van onze fijne club kunnen genieten en samen een drankje kunnen blijven nuttigen. Dit punt zal trouwens ook op de aankomende jaarvergadering behandeld worden. Bij voorbaat dank Het Bestuur

6 Bardienstrooster 2017 Mocht je onverwacht een avond niet kunnen, zorg dan zelf dat iemand anders jouw dienst overneemt en wacht hier niet mee tot de laatste dag! Tenzij dat het gaat om een noodgeval zoals bv. bij ziekte of een ander calamiteit. De beginnelingen worden natuurlijk van te voren geïnstrueerd, en dienen om uur aanwezig te zijn om alles klaar te zetten en om alles uitgelegd te krijgen door een ervaren iemand. De VVA St. Petrus wordt gesponsord door: frans Berkvens. Nieuwe sponsoren zijn van harte welkom!!! Vrijdag 6 januari: Peter van Gils Vrijdag 27 januari: Ton Dijkhuis Zaterdag 18 februari: Wiel Haex Vrijdag 24 februari: Henk Kneepkens Vrijdag 10 maart: Frans Berkvens Vrijdag 7 april: Peter van Gils Coördinator Harrie v.d. Rieth Henk Kneepkens Wiel Haex Frans Berkvens Peter van Gils Ton Dijkhuis Wil Dirks Bestuur /contactpersoon: H. Meusen hmeusen@hotmail.com Penningmeester: F. Berkvens fberkvens@chello.nl Secretaris/webmaster: J. v. Goor johan.van.goor@ziggo.nl effa flycastinstructor/bestuurslid: H. v.d. Rieth h.vanderieth@lijbrandt.nl Redactie/bestuurslid: F. Dirks f.dirks1@chello.nl Bestuurslid/Chef-kok R. Verhees rinyverhees@hotmail.com Bestuurslid: Jeroen Kleijn mupketupke@hotmail.com Het bestuur wenst iedereen prettige feestdagen!

7 Uitleg voor betaling contributie VVA en St. Petrus Er is mij gevraagd om even uitleg te geven hoe men nu eigenlijk de contributie van de VVA en de contributie van de HSV moet voldoen. Om te beginnen moet men aan twee personen betalen, aan Frans Berkvens om de contributie van de VVA te voldoen en aan Ron de Haan, om de contributie van de hengelsport vereniging (HSV) te voldoen. Tevens kun je een automatische incasso voor de HSV tekenen, dan wordt het ieder jaar automatisch afgeschreven.voor de VVA is dat helaas niet mogelijk. Voor nieuwe leden: Aan Frans Berkvens moet men betalen om lid te worden van onze vliegvisafdeling (VVA). Dit doe je door 35 euro (dit is inclusief 5 euro inschrijfgeld) over te maken op rekening NL35 RABO t.n.v. St. Petrus o.v.v. Contributie 2017 VVA. Jeugdleden tot 18 jaar betalen maar 15,00 euro. Dit bedrag moet uiterlijk 1 januari op de rekening van de VVA zijn overgemaakt, zo niet dan wordt men geacht geen lid meer te blijven, en krijgt men ook geen mails of andere info meer toegestuurd!!!!!! Leden die al lid zijn: Leden die al lid zijn van de VVA dienen 30 euro over te maken voor hun lidmaatschap voort te zetten. Lidmaatschap HSV St. Petrus: Het bedrag wat je verschuldigd bent aan de hengelsportvereniging moet je betalen aan Ron de Haan, dit is het bedrag wat je moet betalen voor de vispas 2017 van St Petrus, om onder andere te mogen vissen in de wateren van deze vereniging. Het bedrag is afhankelijk van het af te nemen vergunningenpakket, en verschilt daarom per persoon. Jeugd leden tot 14 jaar komen in aanmerking voor een jeugdvispas die kost 12,50 euro. Bij iedereen wordt het verschuldigde bedrag van zijn bankrekening afgeschreven als zij een automatische incasso hebben afgegeven bij Ron de Haan. Diegenen die hier nog niet voor hebben gekozen, worden in de gelegenheid gesteld middels een brief de Vispas in het botenhuis op te komen halen met betaling van het verschuldigde bedrag. Of men kan het verschuldigde bedrag overmaken op het rekeningnummer wat vermeld staat op de brief die men toegestuurd krijgt van de visclub. Dan krijgt men alsnog alles opgestuurd met de post. Hopelijk heb ik jullie hier genoeg mee geholpen. Men kan nog enkel lid worden van de hengelsportvereniging via de website of bij de hengelsportzaak de Visstek in Nederweert, adres Roeven 2A. Of bij de de viswinkel hengelsport Weert gelegen op de Maaspoort. Gelieve de contributies voor 1 januari te voldoen zodat de VVA en de HSV hun ledenadministratie op tijd op orde hebben. B.v.d. Harrie v.d. Rieth

nr. 47 t Vleegvesserke

nr. 47 t Vleegvesserke nr. 47 t Vleegvesserke INfORMAtIeBLAD VVA St. PetRUS Uitgegeven onder auspiciën van het bestuur van de afdeling vliegvissen van Hengelsportvereniging St. Petrus Weert e.o. Programma 2018 Vrijdag 21 september:

Nadere informatie

Vliegvissen op brasem

Vliegvissen op brasem nr. 42 t Vleegvesserke INfORmAtIeBLAD VVA St. PetRUS Uitgegeven onder auspiciën van het bestuur van de afdeling vliegvissen van Hengelsportvereniging St. Petrus Weert e.o. PROgRAmmA 2017 Vrijdag 7 april:

Nadere informatie

Vrijdag 10 januari jaarvergadering

Vrijdag 10 januari jaarvergadering nr. 27 t Vleegvesserke INfORmAtIeBLAD VVA St. PetRUS Uitgegeven onder auspiciën van het bestuur van de afdeling vliegvissen van Hengelsportvereniging St. Petrus Weert e.o. PROgRAmmA 2014 Vrijdag 10 januari:

Nadere informatie

nr. 22 t Vleegvesserke

nr. 22 t Vleegvesserke nr. 22 t Vleegvesserke INFORMAtIeBLAD VVA St. PetRUS Uitgegeven onder auspiciën van het bestuur van de afdeling vliegvissen van Hengelsportvereniging St. Petrus Weert e.o. PROgRAMMA 2012 Vrijdag 26 oktober:

Nadere informatie

nr. 28 t Vleegvesserke

nr. 28 t Vleegvesserke nr. 28 t Vleegvesserke INfORmAtIeBLAD VVA St. PetRUS Uitgegeven onder auspiciën van het bestuur van de afdeling vliegvissen van Hengelsportvereniging St. Petrus Weert e.o. PROgRAmmA 2014 Vrijdag 28 maart:

Nadere informatie

Forelvissen op zaterdag 24 maart

Forelvissen op zaterdag 24 maart nr. 45 t Vleegvesserke INFORmAtIeBLAD VVA St. PetRUS Uitgegeven onder auspiciën van het bestuur van de afdeling vliegvissen van Hengelsportvereniging St. Petrus Weert e.o. PROgRAmmA 2018 Vrijdag 23 maart:

Nadere informatie

nr. 43 t Vleegvesserke

nr. 43 t Vleegvesserke nr. 43 t Vleegvesserke INfORMATIEBLAD VVA ST. PETRUS Uitgegeven onder auspiciën van het bestuur van de afdeling vliegvissen van Hengelsportvereniging St. Petrus Weert e.o. PROGRAMMA 2017 Zaterdag 16 september:

Nadere informatie

nr. 48 t Vleegvesserke

nr. 48 t Vleegvesserke nr. 48 t Vleegvesserke INFORMATIEBLAD VVA ST. PETRUS Uitgegeven onder auspiciën van het bestuur van de afdeling vliegvissen van Hengelsportvereniging St. Petrus Weert e.o. Programma 2018 Vrijdag 19 oktober:

Nadere informatie

Uitnodiging ledenvergadering vrijdag 9 januari

Uitnodiging ledenvergadering vrijdag 9 januari nr. 31 t Vleegvesserke INfORmAtIeBLAD VVA St. PetRUS Uitgegeven onder auspiciën van het bestuur van de afdeling vliegvissen van Hengelsportvereniging St. Petrus Weert e.o. PROGRAmmA 2014 + 2015 Vrijdag

Nadere informatie

Uitnodiging ledenvergadering vrijdag 11 januari

Uitnodiging ledenvergadering vrijdag 11 januari nr. 49 t Vleegvesserke INfORmAtIeBLAD VVA St. PetRUS Uitgegeven onder auspiciën van het bestuur van de afdeling vliegvissen van Hengelsportvereniging St. Petrus Weert e.o. Programma 2019 Vrijdag 11 januari:

Nadere informatie

Vissen op de Grensmaas

Vissen op de Grensmaas nr. 34 t Vleegvesserke INfORmAtIeBLAD VVA St. PetRUS Uitgegeven onder auspiciën van het bestuur van de afdeling vliegvissen van Hengelsportvereniging St. Petrus Weert e.o. PROGRAmmA 2015 Vrijdag 12 juni:

Nadere informatie

nr. 18 t Vleegvesserke

nr. 18 t Vleegvesserke nr. 18 t Vleegvesserke INfoRMATIEBlAD VVA ST. PETRuS uitgegeven onder auspiciën van het bestuur van de afdeling vliegvissen van Hengelsportvereniging St. Petrus Weert e.o. PRoGRAMMA 2011 Vrijdag 16 september:

Nadere informatie

We gaan weer van start!

We gaan weer van start! nr. 21 t Vleegvesserke INfORMAtIEBLAD VVA St. PEtRUS Uitgegeven onder auspiciën van het bestuur van de afdeling vliegvissen van Hengelsportvereniging St. Petrus Weert e.o. PROgRAMMA 2012 Vrijdag 14 september:

Nadere informatie

Snoeken in Weertse Wateren

Snoeken in Weertse Wateren nr. 40 t Vleegvesserke INfORmAtIeBLAD VVA St. PetRUS Uitgegeven onder auspiciën van het bestuur van de afdeling vliegvissen van Hengelsportvereniging St. Petrus Weert e.o. PROgRAmmA 2016 Zaterdag 29 oktober:

Nadere informatie

nr. 30 t Vleegvesserke

nr. 30 t Vleegvesserke nr. 30 t Vleegvesserke INfORMAtIeBLAD VVA St. PetRUS Uitgegeven onder auspiciën van het bestuur van de afdeling vliegvissen van Hengelsportvereniging St. Petrus Weert e.o. PROGRAMMA 2014 Vrijdag 31 oktober:

Nadere informatie

Nelleke winnares VVA snoekdag

Nelleke winnares VVA snoekdag nr. 17 t Vleegvesserke INfOrmAtIeBlAd VVA St. PetruS uitgegeven onder auspiciën van het bestuur van de afdeling vliegvissen van Hengelsportvereniging St. Petrus Weert e.o. PrOgrAmmA 2011 Vrijdag 25 maart:

Nadere informatie

Geachte hengelsportvereniging Visclub de Liemers,

Geachte hengelsportvereniging Visclub de Liemers, Geachte hengelsportvereniging Visclub de Liemers, In het weekend van 6 en 7 april wordt er bij Visdorado de Kool in Heelweg een evenement gehouden waarbij we mensen hopen te interesseren voor de vliegvisserij.

Nadere informatie

Nr. 24 juli 2011 Roofviscommissie. Voorzitter: Har Hendriks 0(031)

Nr. 24 juli 2011 Roofviscommissie. Voorzitter: Har Hendriks 0(031) Nr. 24 juli 2011 Roofviscommissie Plug-inn Hallo visvrienden. De vorige nieuwsbrief is alweer enige tijd geleden. Niet dat er in de tussentijd niets te vermelden valt maar je moet de tijd hebben om het

Nadere informatie

Met o.a. Uitnodiging feestavond vrijdag 22 januari a.s. Contributie / incasso 2016 Ringenbestellen 3 e ronde

Met o.a. Uitnodiging feestavond vrijdag 22 januari a.s. Contributie / incasso 2016 Ringenbestellen 3 e ronde Met o.a. Uitnodiging feestavond vrijdag 22 januari a.s. Contributie / incasso 2016 Ringenbestellen 3 e ronde Januari 2016 Bestuur van vogelvereniging Zang & Kleur Woudenberg e.o. Voorzitter: Erik-Jan Huisman

Nadere informatie

Nieuwsbrief Nr.11. Roofviscommissie Plug-inn. Jaarvergadering HSV St. Petrus. Beste Sportvrienden,

Nieuwsbrief Nr.11. Roofviscommissie Plug-inn. Jaarvergadering HSV St. Petrus. Beste Sportvrienden, Nr. februari 2017 Roofviscommissie Plug-inn Nieuwsbrief Nr.11 Voorzitter: Bert Kerstens bertkerstens@home.nl 0(031)621572724 Secretaris: ledenadministratie: Noël Schmitz noelschmitz@ziggo.nl 0(031)614283741

Nadere informatie

Bestuur van vogelvereniging Zang & Kleur Woudenberg e.o.

Bestuur van vogelvereniging Zang & Kleur Woudenberg e.o. Met hierin o.a. Uitnodiging jongvogelavond dinsdag 19 september 2017 2e ringenbestelling 2018 Inschrijfavond tentoonstelling 2017 Bestuur van vogelvereniging Zang & Kleur Woudenberg e.o. Voorzitter: Erik-Jan

Nadere informatie

Nieuwsbrief jrg.6 nr.1 EFFA-Afdeling Nederland Januari 2014

Nieuwsbrief jrg.6 nr.1 EFFA-Afdeling Nederland Januari 2014 Nieuwsbrief jrg.6 nr.1 EFFA-Afdeling Nederland Januari In deze brief: Agenda Nieuwjaarswens Vacature EFFA NL Bestuur Verlening lidmaatschap Ledendag Trainingsdag gevorderden. Visma Caps and Cards Examen

Nadere informatie

nr. 26 t Vleegvesserke

nr. 26 t Vleegvesserke nr. 26 t Vleegvesserke INFORMAtIEBLAD VVA St. PEtRUS Uitgegeven onder auspiciën van het bestuur van de afdeling vliegvissen van Hengelsportvereniging St. Petrus Weert e.o. PROGRAMMA 2013 Vrijdag 25 oktober:

Nadere informatie

Van de penningmeester, Contributie 2019 Contributie 2019 Contributie 2019 Contributie 2019

Van de penningmeester, Contributie 2019 Contributie 2019 Contributie 2019 Contributie 2019 Van de penningmeester, Contributie 2019 Contributie 2019 Contributie 2019 Contributie 2019 Geachte leden van onze mooie vereniging,, Vogelweelde``, Voor 2019 verwachten wij ook weer een bijdrage van U,

Nadere informatie

Vliegvissen op brasem

Vliegvissen op brasem nr. 38 t Vleegvesserke INfORmAtIeBLAD VVA St. PetRUS Uitgegeven onder auspiciën van het bestuur van de afdeling vliegvissen van Hengelsportvereniging St. Petrus Weert e.o. PROGRAmmA 2016 Vrijdag 8 april:

Nadere informatie

Nieuwsbrief HC Sassenhein

Nieuwsbrief HC Sassenhein HC Sassenhein 9750 AA Haren (Gn) November 2017 Jaargang: november 2017 Nr.14 Inschrijving KvK: 40023673 Bank: 142130397 IBAN: NL04RABO0142130397 Email: info@hcsassenhein.nl Internet: www.hcsassenhein.nl

Nadere informatie

Nieuwsbrief jrg.9 nr.2 EFFA-Afdeling Nederland juni 2017

Nieuwsbrief jrg.9 nr.2 EFFA-Afdeling Nederland juni 2017 Nieuwsbrief jrg.9 nr.2 EFFA-Afdeling Nederland juni 2017 Beste leden, Graag jullie aandacht voor volgende zaken In deze brief: Agenda Interne taakverdeling Ledenvergadering Examen mogelijkheid 2017 Terugblik

Nadere informatie

Met o.a. Goed nieuws over de tentoonstellingslocatie! Uitnodiging jongvogelavond woensdag 9 september 2015 Terugblik presentatie René de Waal

Met o.a. Goed nieuws over de tentoonstellingslocatie! Uitnodiging jongvogelavond woensdag 9 september 2015 Terugblik presentatie René de Waal Met o.a. Goed nieuws over de tentoonstellingslocatie! Uitnodiging jongvogelavond woensdag 9 september 2015 Terugblik presentatie René de Waal Herinnering contributie Augustus 2015 Bestuur van vogelvereniging

Nadere informatie

Zondagmiddag 4 januari vanaf uur

Zondagmiddag 4 januari vanaf uur December 2014 Belangrijke data Zondagmiddag 4 januari vanaf 15.00 uur Alle leden zijn met partner en kinderen van harte welkom in ons clubhuis om samen het glas te heffen op een spetterend 2015! Maar eerst

Nadere informatie

Nieuwsbrief januari. Algemene Ledenvergadering op maandag 26 januari 2015

Nieuwsbrief januari. Algemene Ledenvergadering op maandag 26 januari 2015 View this email in your browser Nieuwsbrief januari Nieuwjaarstoernooi zaterdag 17 januari De Recom organiseert op deze dag voor Sla Raak'ers het openingstoernooi voor het tennisjaar 2015. We maken er

Nadere informatie

Nieuwsbrief Nr.12. Tekenen Petitie. Roofviscommissie Plug-inn. Beste Sportvrienden,

Nieuwsbrief Nr.12. Tekenen Petitie. Roofviscommissie Plug-inn. Beste Sportvrienden, Nr. mei 2017 Roofviscommissie Plug-inn Nieuwsbrief Nr.12 Voorzitter: Bert Kerstens bertkerstens@home.nl 0(031)621572724 Secretaris: ledenadministratie: Noël Schmitz noelschmitz@ziggo.nl 0(031)614283741

Nadere informatie

Nieuwsbrief T.V. Het Bossche Lijntje

Nieuwsbrief T.V. Het Bossche Lijntje oktober 2015 Kalender: Nieuwsbrief T.V. Het Bossche Lijntje Beste tennisvrienden, De zomer loopt op zijn einde en ook de najaarscompetitie nadert zijn ontknoping. Vandaag is de eerste sneeuw gevallen in

Nadere informatie

Beste, Namens het bestuur een nieuwsbrief met de nieuws van de vereniging. Inhoud:

Beste, Namens het bestuur een nieuwsbrief met de nieuws van de vereniging. Inhoud: Beste, Namens het bestuur een nieuwsbrief met de nieuws van de vereniging. Inhoud: Website Nog niet betaald Contributie 2018 Dinsdagavond trainingen Ploegentijdrit Gilze 9 juni Ronde van de Leren Zool

Nadere informatie

KoliBrief Nummer 18, Nov 2016

KoliBrief Nummer 18, Nov 2016 Nummer 18, Nov 2016 Beste VKZ leden, In deze speciale kolibrief vinden jullie de uitnodiging voor de jaarvergadering van 2016. We hopen jullie allemaal te zien op zondag 27 november. Namens het bestuur,

Nadere informatie

Nieuwsbrief Nr.13. Jaarvergadering Plug inn. Roofviscommissie Plug-inn. Beste Sportvrienden,

Nieuwsbrief Nr.13. Jaarvergadering Plug inn. Roofviscommissie Plug-inn. Beste Sportvrienden, Nr. november 2017 Roofviscommissie Plug-inn Nieuwsbrief Nr.13 Voorzitter: Bert Kerstens bertkerstens@home.nl 0(031)621572724 Secretaris: ledenadministratie: Noël Schmitz noelschmitz@ziggo.nl 0(031)614283741

Nadere informatie

Hoornse Hengelaars Bond

Hoornse Hengelaars Bond Hoornse Hengelaars Bond Secretariaat: Verfmolen 95, 1622 LR Hoorn Telefoon: 06-53709041 Site : www.hoornse-hengelaarsbond.nl E-mail: secretaris@hoornse-hengelaarsbond.com 1 Sponsor van de HHB zijn: Geja

Nadere informatie

Nieuwsbrief Hengelaarsclub Sassenhein. Jaargang: maart 2014 Nr. 6. HC Sassenhein Postbus 39 9750 AA Haren (Gn)

Nieuwsbrief Hengelaarsclub Sassenhein. Jaargang: maart 2014 Nr. 6. HC Sassenhein Postbus 39 9750 AA Haren (Gn) Het nieuwe seizoen De dagen beginnen al weer langer te worden, we gaan op weg naar de lente. Voor de meeste leden begint het al weer aardig te kriebelen. Hopelijk wordt het een mooi voorjaar met wat warme

Nadere informatie

INFORMATIE BROCHURE. Alles wat je moet weten. over de NNVV

INFORMATIE BROCHURE. Alles wat je moet weten. over de NNVV INFORMATIE BROCHURE Alles wat je moet weten over de NNVV Belangrijke adressen: Vliegviscentrum Baggelhuizen - Baggelhuizen 10-9405 VD Assen Telefoon 0592-356525 Email: info@nnvv.nl Internet: http://www.nnvv.nl/

Nadere informatie

Inhoud Website 3 Wedstrijden 3 Trainen 4 Recreanten 4 De jongste leden 4 Contributie 5 Activiteiten 6 Inschrijfformulier 7.

Inhoud Website 3 Wedstrijden 3 Trainen 4 Recreanten 4 De jongste leden 4 Contributie 5 Activiteiten 6 Inschrijfformulier 7. Inhoud Website 3 Wedstrijden 3 Trainen 4 Recreanten 4 De jongste leden 4 Contributie 5 Activiteiten 6 Inschrijfformulier 7 Informatieboekje 2 Beste aankomende HVV-er Van harte welkom bij HVV 70. We zijn

Nadere informatie

Informatiebrief Agathos Jubilieumweekend Beste leden,

Informatiebrief Agathos Jubilieumweekend Beste leden, Informatiebrief Agathos Jubilieumweekend Beste leden, Op 26 & 27 mei 2017 vieren wij het 40-jarig bestaan van BC Agathos en we hopen dit natuurlijk samen met jullie te gaan vieren! We houden het jubileumweekend

Nadere informatie

Met o.a. Uitnodiging jaarvergadering dinsdag 17 maart a.s. Locatie tentoonstelling Laatste kans voor ringenbestellen 2015 Ledenlijst maart 2015

Met o.a. Uitnodiging jaarvergadering dinsdag 17 maart a.s. Locatie tentoonstelling Laatste kans voor ringenbestellen 2015 Ledenlijst maart 2015 Met o.a. Uitnodiging jaarvergadering dinsdag 17 maart a.s. Locatie tentoonstelling Laatste kans voor ringenbestellen 2015 Ledenlijst maart 2015 Maart 2015 Bestuur van vogelvereniging Zang & Kleur Woudenberg

Nadere informatie

nr. 25 t Vleegvesserke

nr. 25 t Vleegvesserke nr. 25 t Vleegvesserke INFORMAtIEBLAD VVA St. PEtRUS Uitgegeven onder auspiciën van het bestuur van de afdeling vliegvissen van Hengelsportvereniging St. Petrus Weert e.o. PROgRAMMA 2013 Zaterdag 24 augustus:

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF SEIZOEN 2018/2019. jaargang 9 nr In dit nummer o.a.: 1. van het bestuur. 2. de Grote Clubactie. 3.

NIEUWSBRIEF SEIZOEN 2018/2019. jaargang 9 nr In dit nummer o.a.: 1. van het bestuur. 2. de Grote Clubactie. 3. In dit nummer o.a.: 1. van het bestuur 2. de Grote Clubactie 3. nevenactiviteiten 5. wedstrijdprogramma NIEUWSBRIEF jaargang 9 nr. 2 27-09-2018 SEIZOEN 2018/2019 Beste deelnemers aan de op 17 april gehouden

Nadere informatie

Algemene ledenvergadering

Algemene ledenvergadering Algemene ledenvergadering Hengelsportvereniging Ons Genoegen Gemert Gemert 16 oktober 2015 Slide 2 1. Opening Slide 3 2. Notulen: Algemene ledenvergadering 06 maart 2015 Notulen algemene ledenvergadering

Nadere informatie

Drieëndertigste jaargang 1 e editie. Februari 2015

Drieëndertigste jaargang 1 e editie. Februari 2015 Drieëndertigste jaargang 1 e editie. Februari 2015 U heb alweer onze nieuwe activiteitenkalender ontvangen voor ons nieuwe verenigingsjaar. Naar aanleiding van de jaarvergadering hebben we daar wat aanpassingen

Nadere informatie

Met hierin o.a. Uitnodiging jaarvergadering dinsdag 13 maart 2018 Uitnodiging lezing maandag 23 april 2018 (unieke kans!) Terugblik feestavond

Met hierin o.a. Uitnodiging jaarvergadering dinsdag 13 maart 2018 Uitnodiging lezing maandag 23 april 2018 (unieke kans!) Terugblik feestavond Met hierin o.a. Uitnodiging jaarvergadering dinsdag 13 maart 2018 Uitnodiging lezing maandag 23 april 2018 (unieke kans!) Terugblik feestavond Bestuur van vogelvereniging Zang & Kleur Woudenberg e.o. Voorzitter:

Nadere informatie

CLUBBLAD B.S.V. WEST. Editie maart

CLUBBLAD B.S.V. WEST.  Editie maart CLUBBLAD B.S.V. WEST Mail Jeugd: Mail: Website: opgevenbsvwestjeugd@hotmail.com bsvwestleden@hotmail.com www.bsv-west.nl 2018 Editie maart Dagelijks bestuur en bestuursleden: Voorzitter : Jan de Vos Henri

Nadere informatie

Bestuur van de vogelvereniging Zang & Kleur Woudenberg

Bestuur van de vogelvereniging Zang & Kleur Woudenberg Mei 2011 Bestuur van de vogelvereniging Zang & Kleur Woudenberg Voorzitter: Erik-Jan Huisman de Heuvel 5 3931 RH Woudenberg tel. 033-2866901 1 e Secretaris: Daan Huisman Henschoterlaan 28 3931 DB Woudenberg

Nadere informatie

6 september 2016 NIEUWSBRIEF. nummer 2 seizoen

6 september 2016 NIEUWSBRIEF. nummer 2 seizoen 6 september 2016 NIEUWSBRIEF nummer 2 seizoen 2016-2017 nieuw bridgejaar gestart door: Sonja van Katwijk Bridgeclub Ermelo Fijn om de meesten van jullie na de vakantie weer terug te zien. Fijn dat de meeste

Nadere informatie

Van harte welkom op de Algemene Ledenvergadering van TV EDOS

Van harte welkom op de Algemene Ledenvergadering van TV EDOS Van harte welkom op de Algemene Ledenvergadering van TV EDOS 2. Verslag ALV 2009 Notulen Algemene Ledenvergadering 18-2-2009 3. Jaaroverzichten Bestuur Technische commissie Jeugdcommissie 55+ Commissie

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF VBB met uitnodigingen

NIEUWSBRIEF VBB met uitnodigingen NIEUWSBRIEF VBB met uitnodigingen Uitgave februari 2017 info vind u ook op www.brandweer.org In deze nieuwsbrief wordt u uitgenodigd voor deelname aan twee evenementen Op zaterdag 11 maart wordt de jaarlijkse

Nadere informatie

Agenda Het Korennieuws Juli Zaterdag 26 Augustus Vossenjacht Dinsdag 29 Augustus Vergadering Spooktocht

Agenda Het Korennieuws Juli Zaterdag 26 Augustus Vossenjacht Dinsdag 29 Augustus Vergadering Spooktocht Agenda 2017 Het Korennieuws Juli 2017 Zaterdag 26 Augustus 14.00 Vossenjacht Dinsdag 29 Augustus 20.30 Vergadering Spooktocht Zondag 03 September 07.30 Vissen Zondag 17 September 13.30 Fietstocht BBQ Zaterdag

Nadere informatie

Ouderinfo donderdag 21 september 2017

Ouderinfo donderdag 21 september 2017 Ouderinfo donderdag 21 september 2017 www.antoniusbest.nl 0499-371250 Beste ouders, verzorgers, Pagina 1 t/m 5 Geplande evenementen 04-10-2017: Schoolfotograaf 05-10-2017: Stakingsdag 06-10-2017: Studiedag

Nadere informatie

Update bestuur Badminton Club t Gooi

Update bestuur Badminton Club t Gooi Update bestuur Badminton Club t Gooi April 201 7 Martin Warmelink Voorzitter EN NU EVEN SERIEUS: WIE WORDT ONZE NIEUWE VOORZITTER?? Nog een maand of 2, dan zit het badminton-seizoen er weer op. We zijn

Nadere informatie

Hengelsportvereniging Ons Genoegen - Schinnen

Hengelsportvereniging Ons Genoegen - Schinnen Verslag Algemene ledenvergadering 29-03-2019 08-04-2019 Aanwezig en afwezig: 19 personen aanwezig (inclusief 5 bestuursleden) en 6 leden afgemeld. 1. Opening en mededelingen De voorzitter opent de vergadering

Nadere informatie

3 Administratiekosten leden zonder automatische incasso: 2, /jaar

3 Administratiekosten leden zonder automatische incasso: 2, /jaar Begeleidende brief ALV 2010 Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 1 1 Inleiding... 1 2 Contributie verhoging voor gezinskaarten: 1,... 1 3 Administratie kosten leden zonder automatische incasso: 2,... 1 4 Appendix

Nadere informatie

Nieuwsbrief jrg.9 nr.3 EFFA-Afdeling Nederland december 2017

Nieuwsbrief jrg.9 nr.3 EFFA-Afdeling Nederland december 2017 Nieuwsbrief jrg.9 nr.3 EFFA-Afdeling Nederland december 2017 Beste leden, In de laatste nieuwsbrief van 2017 jullie aandacht voor een aantal belangrijke zaken. In deze brief: Agenda Verkiezingen Ledenvergadering

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief. In deze uitgave: - Contributie. - Agenda - ALV - KCM - JHVD + Familiedag - Gezondheidsonderzoek korthaar collie. - Contact.

In deze nieuwsbrief. In deze uitgave: - Contributie. - Agenda - ALV - KCM - JHVD + Familiedag - Gezondheidsonderzoek korthaar collie. - Contact. Bekijk de webversie Februari 2019 In deze nieuwsbrief In deze uitgave: - Contributie. - Agenda - ALV - KCM - JHVD + Familiedag - Gezondheidsonderzoek korthaar collie. - Contact. Contributie De contributieherrinneringen

Nadere informatie

Jaarvergadering lasgroep Zuid-Limburg.

Jaarvergadering lasgroep Zuid-Limburg. Jaarvergadering lasgroep Zuid-Limburg. Verslag jaarvergadering over het verenigingsjaar 2010. Gehouden op dinsdag 25 januari 2011. Plaats: Maastricht-Airport. Aviation Competence Centre. Leeuwenborgh Opleidingen.

Nadere informatie

Wedstrijdseizoen 2016 van start

Wedstrijdseizoen 2016 van start Wedstrijdseizoen 2016 van start Het wedstrijdseizoen 2016 is weer gestart. Natuurlijk vindt u alle uitslagen tot dusver op de site van Vislust. Maar een klein overzicht willen we u toch hier wel geven.

Nadere informatie

Z.S.V. ZIDEWINDE DECEMBER 2017

Z.S.V. ZIDEWINDE DECEMBER 2017 Z.S.V. ZIDEWINDE DECEMBER 2017 Dagelijks bestuur Website: www.zsvzidewinde.nl Voorzitter Secretaris Penningmeester & Ledenadministratie Leden van bestuur Vice-voorzitter Badminton Judo Tafeltennis Clubblad

Nadere informatie

Notulen van de jaarlijkse algemene ledenvergadering van de GGC op dinsdag 11 april 2017.

Notulen van de jaarlijkse algemene ledenvergadering van de GGC op dinsdag 11 april 2017. Notulen van de jaarlijkse algemene ledenvergadering van de GGC op dinsdag 11 april 2017. 1. Opening. De voorzitter opent de vergadering door iedereen van harte welkom te heten. 2. Mededelingen. De voorzitter

Nadere informatie

Studievereniging Pedagogische Wetenschappen

Studievereniging Pedagogische Wetenschappen Studievereniging Pedagogische Wetenschappen Informatie Algemene Ledenvergadering der Studievereniging Pedagogische Wetenschappen PAP Minimaal twee keer per jaar word jij als lid door het bestuur van PAP

Nadere informatie

Huishoudelijk Reglement BCO

Huishoudelijk Reglement BCO Badmintonclub Oosterhout Huishoudelijk Reglement versie november 2015 Blz. 1 Badmintonclub Oosterhout Inhoudsopgave 1. Algemeen... 3 1.1 Doel en status... 3 1.2 Wijzigingen huishoudelijk reglement... 3

Nadere informatie

Wedstrijdvergadering van 18 februari 2014

Wedstrijdvergadering van 18 februari 2014 Wanssums Ven H.S.V. het Alvertje Oostrum Commissie Wedstrijdsport Secr. H. Theeuwen Campagnestraat 2 5811 AR Castenray Tel 0478-571311 e-mail: henk.theeuwen@home.nl Website: www.hsvhetalvertje.nl Wedstrijdvergadering

Nadere informatie

Nieuwsbrief 17 van het RBIJ bestuur februari 2016

Nieuwsbrief 17 van het RBIJ bestuur februari 2016 Nieuwsbrief 17 van het RBIJ bestuur februari 2016 Beste leden, ouders/verzorgers en begunstigers, Voor je ligt de nieuwsbrief 17 van het bestuur van Reddingsbrigade IJsselstein. Met deze nieuwsbrief vertelt

Nadere informatie

Informatieboekje. Gymnastiekvereniging. OKK Ridderkerk 2015

Informatieboekje. Gymnastiekvereniging. OKK Ridderkerk 2015 Informatieboekje 2015 Gymnastiekvereniging OKK Ridderkerk 2015 Vakantie De gymnastiekvakanties zijn gelijk aan de vakanties van de openbare basisscholen in Ridderkerk. Algemene informatie voor nieuwe leden.

Nadere informatie

OVERZICHT. Zo nee, wat is de reden, dat u momenteel geen bardienstlid bent?

OVERZICHT. Zo nee, wat is de reden, dat u momenteel geen bardienstlid bent? VRAGEN OVERZICHT Bent u momenteel bardienstlid? Ja 34 Nee 6 Zo nee, wat is de reden, dat u momenteel geen bardienstlid bent? 6 reacties Ivm werk; onregelmatige werktijden en niet op lange termijn vooruit

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF OKTOBER 2016

NIEUWSBRIEF OKTOBER 2016 deze Nieuwsbrief bevat 5 pagina s Van de voorzitter "Het blijft bijzonder voor mij om als voorzitter een voorwoord te mogen schrijven in onze nieuwsbrief. Er zijn zoveel hartverwarmende ondersteuningen

Nadere informatie

Van het bestuur. 7e jaargang, nummer 31 30 november 2015. Inschrijfgeld: 5,00 Borg: 50,00

Van het bestuur. 7e jaargang, nummer 31 30 november 2015. Inschrijfgeld: 5,00 Borg: 50,00 Belangrijke telefoonnummers. Trainingstijden en locatie. Boomtoppers mobiel: 06-37221619 Wij trainen in de gymzaal van de Focus. Annie Hart (voorzitter) 072-5744377 Umbriëllaan 1, 1702 AJ, Heerhugowaard.

Nadere informatie

Het bestuur hoopt op een grote opkomst. We beginnen om 20:00 uur in ons clubhuis. De koffie en twee consumpties zijn gratis.

Het bestuur hoopt op een grote opkomst. We beginnen om 20:00 uur in ons clubhuis. De koffie en twee consumpties zijn gratis. Nieuwsbrief 4 van 2018 Tijd voor het laatste nieuws van uw vereniging. Algemene Ledenvergadering najaar 2018 Op maandag 26 november staat de algemene ledenvergadering gepland. De agenda en de vast te stellen

Nadere informatie

Verslag. 1. Voorstellen bestuur

Verslag. 1. Voorstellen bestuur Verslag Vergadering 1 e vergadering Buurtvereniging Ludinga met de buurt Datum Donderdag 24 september 2009; 20.00 uur Gehouden te De Piraat te Harlingen Aanwezig van bestuur Jan Tsjerk Loonstra Tineke

Nadere informatie

In deze uitgave: - Voorwoord - Kort verslag ALV 20 oktober - De Grote Clubactie - Rabo Clubkas Campagne - LSV Kerstmarkt - Vacatures.

In deze uitgave: - Voorwoord - Kort verslag ALV 20 oktober - De Grote Clubactie - Rabo Clubkas Campagne - LSV Kerstmarkt - Vacatures. In deze uitgave: - Voorwoord - Kort verslag ALV 20 oktober - De Grote Clubactie - Rabo Clubkas Campagne - LSV Kerstmarkt - Vacatures 1 Voorwoord: Hier is al weer de derde nieuwsbrief van het seizoen 2017-2018.

Nadere informatie

Marinebedrijf Sport- en Ontspanningsvereniging

Marinebedrijf Sport- en Ontspanningsvereniging Marinebedrijf Sport- en Ontspanningsvereniging Agenda Algemene leden vergadering 2018 Donderdag 5 april 2018 om 20.00 uur 1. Opening. 2. Mededelingen en ingekomen stukken. 3. Vaststellen agenda. 4. Notulen

Nadere informatie

22 december 2017 Schoolbeloning PBS

22 december 2017 Schoolbeloning PBS 22 december 2017 Schoolbeloning PBS Op donderdag 7 december vond de schoolbeloning plaats. De Violieren stonden weer mooi in bloei (schoolbeloningssysteem) en de kinderen werden dan ook beloond voor hun

Nadere informatie

HUISHOUDELIJK REGLEMENT Volleybalvereniging Pegasus Ter Apel

HUISHOUDELIJK REGLEMENT Volleybalvereniging Pegasus Ter Apel HUISHOUDELIJK REGLEMENT Volleybalvereniging Pegasus Ter Apel Art. 1 Geen der artikelen van dit reglement mag in strijd zijn met de statuten. Toelating als lid. Art. 2 Nadat een lid zich bij de vereniging

Nadere informatie

Vereniging van Oud-Medewerkers

Vereniging van Oud-Medewerkers datum 15 december 2016 datum vergadering 25 januari 2017 van Amber Verrycken (secretaris) tijd vergadering 14:30 16:00 e-mail amj.verrycken@avans.nl locatie vergadering Tilburg, Prof. Cobbenhagenlaan 13

Nadere informatie

KONSEPT Besprekingsverslag ALV 2010

KONSEPT Besprekingsverslag ALV 2010 KONSEPT Besprekingsverslag ALV 2010 Van : Gerard Roest Document Nummer Locatie Bijlagen : ALV20-05-2010_verslag : De Kroon te Huijbergen : : Presentatie Fons Vleghels + Aktielijst Bestuur en contactpersonen

Nadere informatie

GOLFWEEK 2017 WOENSDAG 5 JULI Beste golfvrienden van het Rijk van Nijmegen, DONDERDAG 6 JULI 2017 VRIJDAG 7 JULI 2017 ZATERDAG 8 JULI 2017

GOLFWEEK 2017 WOENSDAG 5 JULI Beste golfvrienden van het Rijk van Nijmegen, DONDERDAG 6 JULI 2017 VRIJDAG 7 JULI 2017 ZATERDAG 8 JULI 2017 5 GOLFWEEK 2017 Beste golfvrienden van het Rijk van Nijmegen, Na de succesvolle editie van de Brasilian Golfweek in 2016 heeft de commissie ook voor het jaar 2017 weer een mooi programma samengesteld.

Nadere informatie

Met hierin o.a. Vooruitblik 2017 Terugblik tentoonstelling 2016 Uitnodiging feestavond vrijdag 20 januari Jubileumcadeau leden

Met hierin o.a. Vooruitblik 2017 Terugblik tentoonstelling 2016 Uitnodiging feestavond vrijdag 20 januari Jubileumcadeau leden Met hierin o.a. Vooruitblik 2017 Terugblik tentoonstelling 2016 Uitnodiging feestavond vrijdag 20 januari Jubileumcadeau leden Bestuur van vogelvereniging Zang & Kleur Woudenberg e.o. Voorzitter: Erik-Jan

Nadere informatie

Het bestuur van BV de Oranjehoek wenst u: MET DANK AAN ONZE ADVERTEERDERS

Het bestuur van BV de Oranjehoek wenst u: MET DANK AAN ONZE ADVERTEERDERS Het bestuur van BV de Oranjehoek wenst u: "Met vlag en wimpel" is het orgaan van buurtvereniging "DE ORANJEHOEK". Het blad wordt gratis toegezonden aan de leden van de vereniging. De contributie bedraagt

Nadere informatie

INFORMATIE BROCHURE. Alles wat je moet weten over de NNVV

INFORMATIE BROCHURE. Alles wat je moet weten over de NNVV INFORMATIE BROCHURE Alles wat je moet weten over de NNVV Belangrijke adressen: Vliegviscentrum Baggelhuizen - Baggelhuizen 10-9405 VD Assen Telefoon 0592-356525 Email: info@nnvv.nl Webpagina: www.nnvv.nl

Nadere informatie

HUISHOUDELIJK REGLEMENT BADMINTONVERENIGING THE FLYING SHUTTLE

HUISHOUDELIJK REGLEMENT BADMINTONVERENIGING THE FLYING SHUTTLE HUISHOUDELIJK REGLEMENT BADMINTONVERENIGING THE FLYING SHUTTLE Artikel 1. De Leden 1.1 Het lidmaatschap van de badmintonvereniging kan (met inachtneming van het gestelde in art. 1.2) verkregen worden door

Nadere informatie

Vrijwilligerswerk instructie vv UNO Seizoen (1)

Vrijwilligerswerk instructie vv UNO Seizoen (1) Hieronder volgt een instructie hoe u kunt aangeven wat u als vrijwilligerswerk zou willen verrichten binnen vv UNO. Uiteraard zullen er vragen zijn waar op u het antwoord in onderstaand instructie niet

Nadere informatie

Peter in de polder, week 20.

Peter in de polder, week 20. Peter in de polder, week 20. Vissen blijft toch vissen, en niet altijd vangen. Hemelvaartsdag was het prachtig weer, en dus gingen de Peters met een bootje naar het Overdie. Overal was brasem te zien,

Nadere informatie

Golfweek SPORTIEF. Culinair. genieten UITNODIGING & INFORMATIE

Golfweek SPORTIEF. Culinair. genieten UITNODIGING & INFORMATIE Golfweek UITNODIGING & INFORMATIE & 2015 SPORTIEF Culinair genieten In de week van maandag 31 augustus tot en met zaterdag 5 september kunt u deelnemen aan de wedstrijden voor het goede doel tijdens onze

Nadere informatie

Marinebedrijf Sport- en Ontspanningsvereniging

Marinebedrijf Sport- en Ontspanningsvereniging Marinebedrijf Sport- en Ontspanningsvereniging Marinebedrijf Sport- en Ontspanningsvereniging Handelsregister: Alkmaar 40.63.48.67 MBSOV Bezoekadres: Verenigingsgebouw Dukdalf Hoofdgracht 1 1781 AA DEN

Nadere informatie

Wekelijkse activiteiten van de Seniorenraad in De Zevensprong:

Wekelijkse activiteiten van de Seniorenraad in De Zevensprong: Wekelijkse activiteiten van de Seniorenraad in De Zevensprong: Maandag: 13.30-15.00 uur: computerinloop (1 ste maandag van de maand) Maandag: 14.00-17.00 uur: biljarten Dinsdag: 13.30-17.00 uur: biljarten

Nadere informatie

seizoen 2015-2016 INFORMATIE boekje www.flashnieuwleusen.nl info@flashnieuwleusen.nl

seizoen 2015-2016 INFORMATIE boekje www.flashnieuwleusen.nl info@flashnieuwleusen.nl seizoen 2015-2016 INFORMATIE boekje www.flashnieuwleusen.nl info@flashnieuwleusen.nl Langs deze weg heten wij u van harte welkom binnen onze vereniging. Onze vereniging is, onder de naam volleybalvereniging

Nadere informatie

de Uitkijck UITKIJCKPOST NOVEMBER 2018 Margrietstraat RC Baarn T: BESTE OUDERS/VERZORGERS, ACTIVITEITEN NOVEMBER

de Uitkijck UITKIJCKPOST NOVEMBER 2018 Margrietstraat RC Baarn   T: BESTE OUDERS/VERZORGERS, ACTIVITEITEN NOVEMBER UITKIJCKPOST NOVEMBER 2018 de Uitkijck Margrietstraat 2 3742 RC Baarn www.deuitkijck.nl T: 035 5414413 ACTIVITEITEN NOVEMBER 02-11-2018 Bezoek aan de bibliotheek groep 3 03-11-2018 Scholen damtoernooi

Nadere informatie

Handleiding Invullen Bardiensten 2016

Handleiding Invullen Bardiensten 2016 Inleiding Deze handleiding dient als hulp voor de leden van de Nijkerkse Tennis Club (NTC) bij het zelf invoeren van de bardiensten voor het jaar 2016. Het invoeren wordt online via internet op de website

Nadere informatie

Notulen ledenvergadering vrijdag in de Treemter Balk

Notulen ledenvergadering vrijdag in de Treemter Balk Notulen ledenvergadering vrijdag 16-03-2018 in de Treemter Balk Aanwezig deze avond: 5 bestuursleden en 9 leden. Afwezig met kennisgeving de heren J. Bruinsma, H. Keuning, M. Schram en O. Schram. 1. Opening

Nadere informatie

05 Jaarverslagen afdeling voetbal SV Spaarnwoude en jeugdcommissie seizoen

05 Jaarverslagen afdeling voetbal SV Spaarnwoude en jeugdcommissie seizoen Notulen Aanwezige bestuursleden: Edwin Ruijgrok (voorzitter) Jan Bönker (secretaris) Bert Brals (penningmeester) Frank Willems (seniorenzaken) Frank Oud (wedstrijdsecretaris) Steven ten Brink (selectiezaken)

Nadere informatie

Programmaboekje EHBO-seizoen 2015-2016. EHBO Rossum en EHBO Saasveld

Programmaboekje EHBO-seizoen 2015-2016. EHBO Rossum en EHBO Saasveld Programmaboekje EHBO-seizoen 2015-2016 EHBO Rossum en EHBO Saasveld In dit boekje: Bestuurssamenstelling EHBO Rossum Bestuurssamenstelling EHBO Saasveld Informatie over Jeugd EHBO Planning EHBO Rossum

Nadere informatie

Met o.a. feestavond vrijdag 24 januari a.s. in zaal TTV Smash laatste mogelijkheid ringenbestelling 3 e ronde 2014 terugblik tentoonstelling

Met o.a. feestavond vrijdag 24 januari a.s. in zaal TTV Smash laatste mogelijkheid ringenbestelling 3 e ronde 2014 terugblik tentoonstelling Met o.a. feestavond vrijdag 24 januari a.s. in zaal TTV Smash laatste mogelijkheid ringenbestelling 3 e ronde 2014 terugblik tentoonstelling Januari 2014 Bestuur van de vogelvereniging Zang & Kleur Woudenberg

Nadere informatie

Huishoudelijk Reglement

Huishoudelijk Reglement Huishoudelijk Reglement Artikel 1: Doel en activiteiten van de Fotoclub 1.1 Doel Het doel van de fotoclub is het bevorderen van het hobbymatig fotograferen. De club tracht dit doel onder meer te bereiken

Nadere informatie

Nieuwsbrief Redactie: Ans Corts Bekijk het archief online

Nieuwsbrief Redactie: Ans Corts Bekijk het archief online Nieuwsbrief Redactie: Ans Corts nieuwsbrief@bridgedocent.nl Bekijk het archief online Nieuwsbrief 53 december 2016 Kerst- en Nieuwjaarsgroet Beste bridgedocent(e), Met veel plezier kijken we graag samen

Nadere informatie

Lente editie W.C.D.64

Lente editie W.C.D.64 Lente editie W.C.D.64 1 De nieuwsbrief verschijnt 4 keer in het jaar: Begin maart juni eind september begin december Heb je informatie voor de nieuwsbrief? Deadline is 14 dagen voor de volgende nieuwsbrief

Nadere informatie

Jaargang 70 volgnr. 8 / december 2017

Jaargang 70 volgnr. 8 / december 2017 Voorzitter: Jo Paffen 06-16889012 045-5743084 voorzitter@ssovh.nl Secretariaat: Schaesbergerweg 157 6415 AG Heerlen secretaris@ssovh.nl Penningmeester: Jo Ampts Jaargang 70 volgnr. 8 / december 2017 06-47252779

Nadere informatie

Nieuwsbrief december e jaargang nr. 1

Nieuwsbrief december e jaargang nr. 1 Nieuwsbrief december 2015 40e jaargang nr. 1 In deze nieuwsbrief Vacatures: Voorzitter Voorzitter parkcommissie Voorzitter technische commissie Ledenadministratie Opzeggen lidmaatschap Oliebollentoernooi

Nadere informatie