Het bestuur hoopt op een grote opkomst. We beginnen om 20:00 uur in ons clubhuis. De koffie en twee consumpties zijn gratis.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Het bestuur hoopt op een grote opkomst. We beginnen om 20:00 uur in ons clubhuis. De koffie en twee consumpties zijn gratis."

Transcriptie

1 Nieuwsbrief 4 van 2018 Tijd voor het laatste nieuws van uw vereniging. Algemene Ledenvergadering najaar 2018 Op maandag 26 november staat de algemene ledenvergadering gepland. De agenda en de vast te stellen concept-notulen van de ALV najaar 2017 vindt u hier. Wat gaan we doen in deze vergadering. Allereerst gaan we de winnaars uit het seizoen 2018 huldigen en de daarbij behorende bekers uitreiken. Vervolgens legt het bestuur twee investeringsvoorstellen aan de ALV voor: 1. het vervangen van de stoelen in ons clubhuis. De huidige stoelen zijn tien jaar oud. Dat is op zich niet zo oud. Probleem is dat er veel stoelen gesneuveld zijn. Van de 100 destijds gekochte stoelen zijn er nog ongeveer 60 over. En meer stoelen dreigen te bezwijken. 2. het aanschaffen van zonnepanelen op ons clubhuis. Natuurlijk goed voor het milieu en voor onze portemonnee. Op de bank brengen onze spaarcenten geen rente op. De opbrengst van zonnepanelen zien we direct terug in in de maandelijkse lasten en met een jaar of zeven hebben we de investering terugverdiend. Na de pauze hebben we voor u een presentatie over vliegvissen, een voor de meesten van ons wat minder bekende tak van de hengelsport. En tot slot natuurlijk onze gebruikelijke gratis verloting van mooie hengelsportprijzen. Het bestuur hoopt op een grote opkomst. We beginnen om 20:00 uur in ons clubhuis. De koffie en twee consumpties zijn gratis. De ledenadministratie Recentelijk hebben alle leden een brief ontvangen over met name de wijzigingen in de ledenadministratie. Deze wordt voortaan uitgevoerd door Sportvisserij Nederland. Hebt u de brief niet meer, dan kunt u deze hier downloaden. Wilt u uw lidmaatschap opzeggen of een andere wijziging doorgeven, dan kan dat als volgt: 1. Via 2. per ledenadministratie@vispas.nl 3. of via telefoon ( 1,- per gesprek) Uw vereniging is dus niet meer bereikbaar voor ledenmutaties. Wedstrijdresultaten afgelopen periode Drie extra wedstrijden in de bouwvak De wedstrijdcommissie van onze hengelsportvereniging kwam met drie extra wedstrijden in de

2 bouwvakvakantie. Tijdens de eerste wedstrijd (9-8) is er door bijna alle deelnemers redelijk gevangen, totaal bijna 25 kilo. Tijdens de tweede wedstrijd (16-8) was de vangst een stuk minder, ruim 13 kilo. De derde donderdagochtend (23-8) waren de vangsten weer een stuk beter, iets meer dan 24 kilo. Met een deelnemersveld van gemiddeld 15 vissers. Natuurlijk werd er een enkele grote vis gevangen, zoals zeelt en brasem. Maar het merendeel waren mooie voorns en ook veel baars. Een leuke visserij als je de vis op de plek kon krijgen en kon houden. De wedstrijden stonden op zichzelf, het inleggeld was prijzengeld en elke keer was er een andere winnaar. Een mooie prestatie werd geleverd door Louis Voorn. In week één ving hij 4,2 kilo, in week twee 1,9 kilo en in week drie 4,8 kilo. Totaal goed voor iets meer dan 11 kilo vis. Daarmee werd Louis winnaar van een waardebon die als extra prijs beschikbaar was voor degene die over drie wedstrijden de meeste kilo's vis wist te vangen. Louis een mooie prestatie, gefeliciteerd. Links Henri Wermelink (wedstrijdcommissie) die de waardebon en felicitaties uitreikt aan de winnaar Louis Voorn (rechts). Veteranencup 2018 Op 7 juli werd er gevist om de Veteranencup 2018, een gigantisch grote beker die uitgereikt zal worden op de najaarsvergadering. Ons huisfotograaf Harrie Harink kan ook vissen. Dat bewees hij op 7 juli in de strijd om de Veteranencup Er werd gevist in het Lateraalkanaal. De vangsten bij de 14 deelnemers betrof vooral kleine vis. Maar Harrie Harink wist twee mooie zeelten te landen. Met een totaal gewicht van 3,5 kilo leverde hem dat de fel begeerde Veteranencup op. Op de foto links Harrie Harink die de felicitaties en de voorlopige cup in ontvangst neemt van Jan Bokhove. In de najaarsvergadering zal Harrie samen met de andere winnaars van het seizoen 2018 worden gehuldigd. In de middag werd deze dag voor de veteranen voortgezet met een lekkere barbecue en een drankje. Jammer dat het groepje veteranen dit jaar niet zo groot was. Volgend jaar beter.

3 Koppelwedstrijd Vislust-Raven Op zaterdag 21 juli werd de jaarlijkse koppelwedstrijd Vislust-Raven gevist. 9 koppels namen het tegen elkaar op. Plaats van handeling was het Lateraalkanaal te Almelo. Jan de Jong verscheen met zijn kleinzoon Delano. En dat pakte goed uit. Direct na het startschot, om 9:00 uur, had Delano al snel twee grote vissen aan de haak. Tot verbazing van zijn opa, die zelf nog niet eens aan vissen toe was gekomen. Later op de dag werd er nog een grote vis bij gevangen door dit koppel. De totale vangst kwam daarmee op gram. Een mooie prestatie. Van harte gefeliciteerd. Voor Delano was er een extra prijs, en voor beide heren natuurlijk een mooie tegoed bon te besteden bij de sponsor van deze wedstrijd. De competitie senioren 2018 Op zondag 9 september is de laatste wedstrijd gevist van de seniorencompetitie Daarna kon de stand worden opgemaakt. Winnaar werd Hans Oude Bennink. Van de 9 wedstrijden telden er 7 mee voor de eindstand. In die 7 wedstrijden scoorde Hans slechts 11 strafpunten. Met 313 vissen en totaal 10,7 kilo vis. Het klassement ging op aantal en gewicht. Op de foto Hans die de prijs ontvangt van Henri Wermelink (zelf geëindigd op de 2de plaats) van de wedstrijdcommissie. Op de derde plaats is geëindigd Remo Ambergen. Mannen, allemaal van harte gefeliciteerd. Vrijwilligerswedstrijd 2018 Op zondag 30 september werd de jaarlijkse wedstrijd tussen de vrijwilligers onderling gevist. Er verschenen slechts 9 deelnemers, waarvan er maar zeven vis aanboden om te wegen. Winnaar werd Hans Oude Bennink. Hij ving 2,5 kilo vis. De competitie veteranen 2018 Op 16 oktober vond de prijsuitreiking van de Veteranencompetitie plaats. De meeste deelnemers waren naar het clubhuis gekomen om onder het genot van een gehaktbal en een drankje de winnaars te huldigen.

4 Winnaar van de veteranencompetitie 2018 werd Gerrit Kamp (midden), tweede werd Jan Hammink (links) en derde werd Harry Roord (rechts). De voorsprong van Gerrit was overduidelijk met 174 punten (maximaal haalbaar was 180 punten). Nummer twee had 169 punten, nummer drie 168 punten, nummer vier 167 punten, nummer vijf 166 punten, nummer zes 165 punten. Spannender konden de heren veteranen het niet maken. In het seizoen was er dan ook sprake van een gezonde onderlinge concurrentie. Wat ook mooi was om te zien is dat er fors meer vis is gevangen in 2018, totaal ruim 222 kilo door 20 deelnemers. Het najaarsconcours 2018 Het najaarsconcours werd gevist op zaterdag 15 en zondag 16 september. Het parcours was gewijzigd. De wedstrijd vond plaats bij Bolletje. Het Lateraalkanaal was niet bevisbaar als gevolg van maaiafval. Op zaterdag werd vooral veel baars gevangen, op de hogere nummers ook voorns. Op zondag waren de vangsten nog slechter. Helaas. Winnaar op zaterdag werd Harry Roord, winnaar op zondag werd Wim Eykholt. Heren gefeliciteerd. Voor de uitslag klik hier Koppelwedstrijd Vislust-Vos Op zaterdag 6 oktober gingen 11 koppels met elkaar de strijd in in het Lateraal Kanaal te Almelo. Het was een moeizame vangst. Iedereen ving vis, maar er was maar 2,4 kilo vis nodig om deze wedstrijd te winnen. Het Duitse koppel Borgemeier-Meijknegt wist het meeste gewicht bij elkaar te sprokkelen. Heren, van harte gefeliciteerd. Calamiteiten Op dinsdag 7 augustus tegen het eind van de middag bereikte ons het verzoek om te komen helpen met het redden van vis. Door een voorbijganger (naam niet bekend) was een noodsituatie met mogelijk veel vis gemeld. Wat was er aan de hand. De beek Markgraven, net buiten Almelo, was drooggevallen. Onder de brug over de Markgraven, in de Ootmarsumsestraat, was water blijven staan en daarin bevond zich zo op het oog veel vis. Die kon geen kant meer op. Medewerkers van waterschap Vechtstromen stelden bovendien vast dat het zuurstofgehalte van het water erg laag was en dat er al sprake was van vissterfte. De vis kon alleen gered worden door ze weg te vangen. Maar dat zou geen eenvoudige klus worden omdat in het betreffende water erg veel puin ligt en er daarom niet goed met een schepnet gevist kon worden. Daar was onvoldoende ruimte voor.

5 Sportvisserij Oost-Nederland en de Almelose Hengelsport Vereniging Vislust werden door Vechtstromen geïnformeerd, er werd een loonwerker (firma Dekker uit Vriezenveen) ingeschakeld en er werd een elektrovisser ingeschakeld, Anton van Triest (visserijkundig onderzoeker). Om half zeven s-avonds waren mensen en materieel aanwezig. Een ook veel mensen uit de buurt die een handje kwamen helpen. Met behulp van een korte elektrische puls werd de vis verdoofd en kon worden geschept. Vervolgens werden ze gespoeld in schoon water en in een tank met zuurstofrijk water geplaatst. Om uiteindelijk in de bovenloop van dezelfde beek, waar nog voldoende zuurstofrijk water was, te worden terug gezet. Het ging om vele kilo s vis, in aantallen zeker duizend of meer. Van karper tot zeelt, van paling tot kleine modderkruiper, voorn, blei en brasem, snoek, baars. Een mooie actie met hulp van veel mensen uit de buurt en van onze vrijwilligers. Allemaal bedankt. Een fotoreportage van deze reddingsactie vindt u hier. November 2018 Deze is verzonden door een automatische mailbox, vragen die u naar deze mailbox stuurt worden niet beantwoord. Klik hier om u uit te schrijven voor deze nieuwsbrief.

Wedstrijdseizoen 2016 van start

Wedstrijdseizoen 2016 van start Wedstrijdseizoen 2016 van start Het wedstrijdseizoen 2016 is weer gestart. Natuurlijk vindt u alle uitslagen tot dusver op de site van Vislust. Maar een klein overzicht willen we u toch hier wel geven.

Nadere informatie

Inmiddels zijn we in overleg met de Gemeente Almelo over de te volgen procedure om dit plan te realiseren.

Inmiddels zijn we in overleg met de Gemeente Almelo over de te volgen procedure om dit plan te realiseren. juni 2019 Nieuwsbrief 3 van 2019 De Algemene Ledenvergadering voorjaar 2019 Deze vond plaats op maandagavond 25 maart jl. De concept notulen van deze vergadering vindt u op de website van AHV Vislust.

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 van Tijd voor het laatste nieuws van uw vereniging. Schrijf u nu in voor de volgende wedstrijden

Nieuwsbrief 3 van Tijd voor het laatste nieuws van uw vereniging. Schrijf u nu in voor de volgende wedstrijden Nieuwsbrief 3 van 2018 Tijd voor het laatste nieuws van uw vereniging. Schrijf u nu in voor de volgende wedstrijden 1. Koppelwedstrijd Vislust-Raven op 21 juli 2018 2. Najaarsconcours op zaterdag 15 of

Nadere informatie

Notulen Algemene Ledenvergadering 2018

Notulen Algemene Ledenvergadering 2018 Almelose Hengelsportvereniging Vislust Notulen Algemene Ledenvergadering 2018 85 ste Jaarvergadering 2018 Vergaderdatum en tijd Maandag 26 maart 2018, 20.00 uur Vergaderplaats Clubhuis AHV Vislust Aanwezig

Nadere informatie

Peter in de polder, week 20.

Peter in de polder, week 20. Peter in de polder, week 20. Vissen blijft toch vissen, en niet altijd vangen. Hemelvaartsdag was het prachtig weer, en dus gingen de Peters met een bootje naar het Overdie. Overal was brasem te zien,

Nadere informatie

Informatieboekje jeugd Vislust Seizoen 2016

Informatieboekje jeugd Vislust Seizoen 2016 Informatieboekje jeugd Vislust Seizoen 2016 1. Contact gevens commissieleden E-mail adres jeugdcommissie: jeugdcommissie@vislust.nl Jan Bokhove: o 06-44076053 Hans oude Bennink: o 06-38251138 Bjorn Kienhuis:

Nadere informatie

Nieuwsbrief HSV t Pluimke november 2017.

Nieuwsbrief HSV t Pluimke november 2017. Nieuwsbrief HSV t Pluimke november 2017. Inhoudsopgave: Voorwoord. Viswedstrijden Senioren - jeugd- Sjors Sportief. Van de wedstrijdcommissie. Van de Karper commissie. Van de Jeugd commissie. De feestmiddag

Nadere informatie

Nieuwsbrief HC Sassenhein

Nieuwsbrief HC Sassenhein HC Sassenhein 9750 AA Haren (Gn) November 2017 Jaargang: november 2017 Nr.14 Inschrijving KvK: 40023673 Bank: 142130397 IBAN: NL04RABO0142130397 Email: info@hcsassenhein.nl Internet: www.hcsassenhein.nl

Nadere informatie

Informatieboekje jeugd Vislust Almelo Seizoen 2014

Informatieboekje jeugd Vislust Almelo Seizoen 2014 Informatieboekje jeugd Vislust Almelo Seizoen 2014 1 Inleiding In dit informatieboekje willen we je graag van de nodige informatie voorzien om het visseizoen van 2014 goed van start te laten gaan. Voor

Nadere informatie

Baarlese Visvereniging t Goordonk Frank Bogaerts winnaar Wisselbeker 2013

Baarlese Visvereniging t Goordonk Frank Bogaerts winnaar Wisselbeker 2013 Baarlese Visvereniging t Goordonk Frank Bogaerts winnaar Wisselbeker 2013 Links Martijn Dekkers 3 e, winnaar Frank Bogaars, rechts Ad Hendriks 2 e Ondanks alle slechte weersvoorspellingen konden we toch

Nadere informatie

Hengelsportvereniging De Karper, Bergen NH

Hengelsportvereniging De Karper, Bergen NH Hengelsportvereniging De Karper, Bergen NH Opgericht 17 oktober 1927 Ingeschreven in het Verenigingsregister van de Kamer van Koophandel te Alkmaar Bank: ABN/AMRO te Bergen NH rekeningnummer: 41.53.06.434

Nadere informatie

Agenda algemene ledenvergadering 14 november 2011

Agenda algemene ledenvergadering 14 november 2011 ALGEMENE LEDENVERGADERING H.S.V. ONS GENOEGEN 14 NOVEMBER 2011 1 Agenda algemene ledenvergadering 14 november 2011 1. Opening door de voorzitter en mededelingen. 2. Verslag ledenvergadering 11 april 2011.

Nadere informatie

Wedstrijdvergadering van 18 februari 2014

Wedstrijdvergadering van 18 februari 2014 Wanssums Ven H.S.V. het Alvertje Oostrum Commissie Wedstrijdsport Secr. H. Theeuwen Campagnestraat 2 5811 AR Castenray Tel 0478-571311 e-mail: henk.theeuwen@home.nl Website: www.hsvhetalvertje.nl Wedstrijdvergadering

Nadere informatie

Verpapromotiedag in Baal

Verpapromotiedag in Baal Verpapromotiedag in Baal Dinsdag 7 september organiseerde Verpa Groundbait weer haar traditionele promotiedag aan de visvijvers van HSV De Brasem in Baal. Net onder de rook van Antwerpen liggen diverse

Nadere informatie

Vissen met Wisse, koppelwedstrijd HSV Leeuwarden

Vissen met Wisse, koppelwedstrijd HSV Leeuwarden Vissen met Wisse, koppelwedstrijd HSV Leeuwarden Traditie getrouw vist HSV Leeuwarden haar jaarlijkse wedstrijd aan het einde van het seizoen in de tweede week van november. Normaal gesproken aan het Van

Nadere informatie

Briefing voor winter streetfishing koppelwedstrijd van 21 januari Nieuwegein, zondag 21 januari 2018

Briefing voor winter streetfishing koppelwedstrijd van 21 januari Nieuwegein, zondag 21 januari 2018 Briefing voor winter streetfishing koppelwedstrijd van 21 januari Nieuwegein, zondag 21 januari 2018 Print deze briefing uit zodat je alles bij de hand hebt! Verzamellocatie Fort Vreeswijk Fort Vreeswijk

Nadere informatie

Nieuwsbrief Hengelaarsclub Sassenhein. Jaargang: maart 2014 Nr. 6. HC Sassenhein Postbus 39 9750 AA Haren (Gn)

Nieuwsbrief Hengelaarsclub Sassenhein. Jaargang: maart 2014 Nr. 6. HC Sassenhein Postbus 39 9750 AA Haren (Gn) Het nieuwe seizoen De dagen beginnen al weer langer te worden, we gaan op weg naar de lente. Voor de meeste leden begint het al weer aardig te kriebelen. Hopelijk wordt het een mooi voorjaar met wat warme

Nadere informatie

Januari Februari 2007

Januari Februari 2007 Dagen gevist 209 Vissen in 2007 Visvangst van Jean. Brasem 2203 Karper 4 Rietvoorn 4965 Totaal Totaal gewicht 7172 998.680 gr. Datum Dag Plaatst Brasem Karper Voorns 3-01-07 woensdag sas 7 2 13 zw 10 vrij

Nadere informatie

Onze hartelijke dank gaat wederom naar alle controleurs en juryleden voor hun inzet.

Onze hartelijke dank gaat wederom naar alle controleurs en juryleden voor hun inzet. Verslag van de 8 e wedstrijd Nationale Topcompetitie Kanaal Gent - Terneuzen- 22 september 2013 De laatste dag van de Topcompetie Zoetwatervissen 2013 was een grauwe dag. De hele dag heeft de zon zich

Nadere informatie

Algemene ledenvergadering

Algemene ledenvergadering Algemene ledenvergadering Hengelsportvereniging Ons Genoegen Gemert Gemert 16 oktober 2015 Slide 2 1. Opening Slide 3 2. Notulen: Algemene ledenvergadering 06 maart 2015 Notulen algemene ledenvergadering

Nadere informatie

Laatste kans om jezelf te promoveren!

Laatste kans om jezelf te promoveren! Laatste kans om jezelf te promoveren! De laatste wedstrijd van seizoen 2009/2010 zal plaatsvinden op zaterdag 20 november in Nunspeet, wat betekent dat iedereen de laatste kans heeft om mogelijk zichzelf

Nadere informatie

ALGEMENE LEDENVERGADERING H.S.V. ONS GENOEGEN

ALGEMENE LEDENVERGADERING H.S.V. ONS GENOEGEN ALGEMENE LEDENVERGADERING H.S.V. ONS GENOEGEN 4 NOVEMBER 2013 1 Agenda algemene ledenvergadering 4 november 2013 1. Opening door de voorzitter en aanvullende mededelingen. 2. Verslag ledenvergadering 22

Nadere informatie

Bart en Pierre winnen Verpa Carp Classic 2013

Bart en Pierre winnen Verpa Carp Classic 2013 Bart en Pierre winnen Verpa Carp Classic 2013 (Gijs Nederlof) Dinsdag 10 september was een belangrijke dag voor de deelnemers aan de Verpa Carp Classic 2013. Na de voorafgaande 5 wedstrijden stond vandaag

Nadere informatie

Jaarverslag Oldenzaalse Hengelsport Vereniging

Jaarverslag Oldenzaalse Hengelsport Vereniging Jaarverslag 2010 Oldenzaalse Hengelsport Vereniging 1 Algemene zaken Bestuur Samenstelling bestuur op 1-1-2010 André van Eeten Caspar ter Brake, Wim Toonen, Bennie Beernink, Hans Holsbeek, Michel Holsbeek,

Nadere informatie

Reglement Land van Molenbeek cup 2017

Reglement Land van Molenbeek cup 2017 Reglement Land van Molenbeek cup 2017 Datum Plaats Loten Vissen Zondag 09 april Horst 7.00 uur 8.00 tot 11.30 uur Zondag 14 mei Meerlo/Bl.Wijck 7.00 uur 8.00 tot 11.30 uur Zondag 02 juli Lomm 7.00 uur

Nadere informatie

Verpa Carp Classic 2012

Verpa Carp Classic 2012 Verpa Carp Classic 2012 Afgelopen dinsdag stond de 3de wedstrijd van de Verpa Drennan Carp Classic 2012 op het programma. Gevist moest er gaan worden bij De Brasem in het Belgische Baal. Kenners van dit

Nadere informatie

KNNV afdeling Delfland

KNNV afdeling Delfland voor een natuurlijke leefomgeving In opdracht en in overleg met RAVON Uitgevoerd door de studiegroep vissen KNNV afdeling Delfland Doel: input voor digitale visatlas van Nederland en speciaal Zuid-Holland

Nadere informatie

Nederlands team winnaar op Meerlanden Boot 2013 te Blankenberge.

Nederlands team winnaar op Meerlanden Boot 2013 te Blankenberge. Nederlands team winnaar op Meerlanden Boot 2013 te Blankenberge. Voor de Meerlanden Boot of Nationscup was België dit jaar de gastheer. Het Europa Hotel in Bredene was de thuisbasis. Deelnemende landen

Nadere informatie

Jaarverslag concourscommissie Aan de ledenvergadering.

Jaarverslag concourscommissie Aan de ledenvergadering. Jaarverslag concourscommissie 2014 Aan de ledenvergadering. Onderstaand geeft de concourscommissie een kort verslag van het concoursjaar 2014. Het werkbudget van de commissie bestaat uit de jaarlijkse

Nadere informatie

H E N G E L S P O R T V E R E N I G I N G S C H I E D A M & O M S T R E K E N Lid van de Federatie van hengelsportverenigingen Zuidwest Nederland

H E N G E L S P O R T V E R E N I G I N G S C H I E D A M & O M S T R E K E N Lid van de Federatie van hengelsportverenigingen Zuidwest Nederland H E N G E L S P O R T V E R E N I G I N G Hengelsport voor de JeugdDit jaar heeft uw hengelsportvereniging heel veel gedaan aan de promotie van onze sport naar de jeugd. Zo hielde we in samenwerking met

Nadere informatie

Jeugdactiviteiten 2016 H.S.V. Het Snoekje

Jeugdactiviteiten 2016 H.S.V. Het Snoekje Jeugdactiviteiten 2016 H.S.V. Het Snoekje Jeugdcursus Vissen voor kids Jeugdcursus Karpervissen Jeugdcompetitie vaste hengel H.S.V. Het Snoekje is de hengelsportvereniging van Heemskerk. Met meer dan 1400

Nadere informatie

NK Vliegvissen op Forel 2015

NK Vliegvissen op Forel 2015 NK Vliegvissen op Forel 2015 Draaiboek (versie 1) De Forel, Bergharen zaterdag 17 oktober 2015 Meer informatie: www.nkforelvissen.nl De Forel, Dorpsstraat 39, 6617 AB Bergharen Tel.: 0487 532806 Web: www.deforel.nl

Nadere informatie

Verpa relatiedag 2011 in Baal

Verpa relatiedag 2011 in Baal Verpa relatiedag 2011 in Baal Afgelopen week organiseerde Verpa Groundbaits weer haar jaarlijkse relatiedag aan de vijvers van HSV Den Brasem in het Belgische Baal. De karpervijver, die bekend staat om

Nadere informatie

Vissafari... Ad en Theo op safari in België (door Ton Derks)

Vissafari... Ad en Theo op safari in België (door Ton Derks) Vissafari... Ad en Theo op safari in België (door Ton Derks) Het is vrijdag 3 oktober als we s morgens al vroeg moeten opstaan voor een vissafari in België. We gaan op expeditie naar een voor ons nog onbekend

Nadere informatie

Nr. 24 juli 2011 Roofviscommissie. Voorzitter: Har Hendriks 0(031)

Nr. 24 juli 2011 Roofviscommissie. Voorzitter: Har Hendriks 0(031) Nr. 24 juli 2011 Roofviscommissie Plug-inn Hallo visvrienden. De vorige nieuwsbrief is alweer enige tijd geleden. Niet dat er in de tussentijd niets te vermelden valt maar je moet de tijd hebben om het

Nadere informatie

Notulen ledenvergadering vrijdag in de Treemter Balk

Notulen ledenvergadering vrijdag in de Treemter Balk Notulen ledenvergadering vrijdag 16-03-2018 in de Treemter Balk Aanwezig deze avond: 5 bestuursleden en 9 leden. Afwezig met kennisgeving de heren J. Bruinsma, H. Keuning, M. Schram en O. Schram. 1. Opening

Nadere informatie

Bufferbekken te Oostelijke Schelderijnweg 5, Rilland (Bij Kreekraksluizen)

Bufferbekken te Oostelijke Schelderijnweg 5, Rilland (Bij Kreekraksluizen) Bufferbekken te Oostelijke Schelderijnweg 5, Rilland (Bij Kreekraksluizen) Algemene beschrijving Coördinaten: Grootte: Max. diepte: Gem. breedte: Watertype: Opgenomen in: Naam HSV/HSF: Plaats HSV/HSF:

Nadere informatie

Notulen algemene ledenvergadering gehouden op maandag 5 februari 2018

Notulen algemene ledenvergadering gehouden op maandag 5 februari 2018 Notulen algemene ledenvergadering gehouden op maandag 5 februari Aanwezig: R. Kobes, P. Zijlstra, W. Luchtenburg, H. De Boer, A. Kuperus, Kl. Ten Have, Hielke v/d Veen, J. Kloosterman-Luchtenburg, J.J.

Nadere informatie

Jaarverslag concourscommissie 2016

Jaarverslag concourscommissie 2016 Aan de ledenvergadering. Onderstaand doet de concourscommissie kort verslag van de activiteiten in het concoursjaar 2016. Het werkbudget van de commissie bestaat uit de jaarlijkse bijdrage van het bestuur,

Nadere informatie

Nieuwsbrief HC Sassenhein

Nieuwsbrief HC Sassenhein HC Sassenhein (Gn) 26 november 2015 Jaargang: november 2015 Nr.8 Inschrijving KvK: 40023673 Bank: 142130397 IBAN: NL04RABO0142130397 Email: Internet: www.hcsassenhein.nl Tel.: 06-29919008 Nieuwsbrief HC

Nadere informatie

FEBRUARI Deze nieuwsbrief is een uitgave van BC Vijfsluizen te Vlaardingen. Redactieadres:

FEBRUARI Deze nieuwsbrief is een uitgave van BC Vijfsluizen te Vlaardingen. Redactieadres: FEBRUARI 2013 Deze nieuwsbrief is een uitgave van BC Vijfsluizen te Vlaardingen. Redactieadres: bc-vijfsluizen@kpnmail.nl www.bcvijfsluizen.nl VAN DE BESTUURSTAFEL Beste mensen, Wat is het jammer dat badminton

Nadere informatie

Verslag bestuursvergadering de Pedaleur d.d. 12/03/2018

Verslag bestuursvergadering de Pedaleur d.d. 12/03/2018 Verslag bestuursvergadering de Pedaleur d.d. 12/03/2018 Aanwezig: Locatie: Jan van Gerven Bea Liebregts Henny van Beers Rob van Overbeek Cees Stofmeel van de Sandestraat 1, Oost-, West- en Middelbeers

Nadere informatie

Clubwedstrijd 2: 7 maart 2015

Clubwedstrijd 2: 7 maart 2015 Clubwedstrijd 2: 7 maart 2015 Nadat onze eerste afspraak in Blankenberge door de te felle wind afgelast werd, stonden we allemaal op scherp om het seizoen aan te snijden. De vooruitzichten waren redelijk

Nadere informatie

Interne vrijdagavond-competitie

Interne vrijdagavond-competitie Interne vrijdagavond-competitie Op 23 september begint TVN s gezellige interne vrijdagavond- competitie. Iedereen vanaf 16 jaar mag meedoen!! Geef je op met of zonder partner! Je speelt één dubbelpartij

Nadere informatie

VERSLAG WK FEEDER GENT WATERSPORTBAAN. Wat een memorabel weekend voor het Nederlandse zoetwatervissen!!

VERSLAG WK FEEDER GENT WATERSPORTBAAN. Wat een memorabel weekend voor het Nederlandse zoetwatervissen!! VERSLAG WK FEEDER GENT WATERSPORTBAAN Wat een memorabel weekend voor het Nederlandse zoetwatervissen!! Coach Jan van Schendel wordt geïnterviewd In één en hetzelfde weekend zowel de overwinning voor ons

Nadere informatie

Reglement Dutch Carp Classic 2019

Reglement Dutch Carp Classic 2019 Reglement De wedstrijdinformatie: DCC Data Vijvers 1e wedstrijd DCC zaterdag 13 april De Vossekuil, 2e wedstrijd DCC zaterdag 11 mei De Vossekuil, 3e wedstrijd DCC zaterdag 15 juni De Vossekuil, 4e wedstrijd

Nadere informatie

Vissenweekend Overijssel 2013

Vissenweekend Overijssel 2013 Vissenweekend Overijssel 2013 REPTIELEN AMFIBIEËN VISSEN ONDERZOEK NEDERLAND Vissenweekend Overijssel 2013 Een rapportage van RAVON M.E. Schiphouwer & A. de Bruin December 2013 STICHTING RAVON POSTBUS

Nadere informatie

Reglement Dutch Carp Classic 2018

Reglement Dutch Carp Classic 2018 Reglement De wedstrijdinformatie: WTCC 2016 Data Vijvers 1e wedstrijd DCC zaterdag 5 mei De Vossekuil, 2e wedstrijd DCC zaterdag 19 mei De Vossekuil, 3e wedstrijd DCC zaterdag 23 juni De Vossekuil, 4e

Nadere informatie

Hoornse Hengelaars Bond

Hoornse Hengelaars Bond Hoornse Hengelaars Bond Secretariaat: Verfmolen 95, 1622 LR Hoorn Telefoon: 06-53709041 Site : www.hoornse-hengelaarsbond.nl E-mail: secretaris@hoornse-hengelaarsbond.com 1 Sponsor van de HHB zijn: Geja

Nadere informatie

Open Zeeuws Jeugdkampioenschap Kustvissen 2015

Open Zeeuws Jeugdkampioenschap Kustvissen 2015 Open Zeeuws Jeugdkampioenschap Kustvissen 2015 2 mei 2015 was het weer zover, het Open Zeeuws Jeugdkampioenschap Kustvissen 2015 werd gevist! Het weer zat in elk geval mee, een beetje bewolkt, af en toe

Nadere informatie

Karperkoppel 1e wedstrijd

Karperkoppel 1e wedstrijd Karperkoppel 1e wedstrijd Verslag karper koppelwedstrijd 2018 deel 1 In traditie met de afgelopen jaren werd het 1ste wedstrijdweekend weer afgetrapt met de stekloting op woensdag. Onverwacht was het toch

Nadere informatie

Nikantes Tussendoortje Seizoen Zondag

Nikantes Tussendoortje Seizoen Zondag Nikantes Tussendoortje Seizoen 2018-2019 Zondag 08-04-2019 Het gehele sportcomplex Botreep Hoogvliet is Rookvrij. Vanaf 01-01-2019 was er al een rookverbod bij handbalvereniging ETC en vanaf heden is dit

Nadere informatie

Enquête bij hengelaars op openbaar

Enquête bij hengelaars op openbaar M.A.S. Market Analysis & Synthesis Brusselsesteenweg 4 a B-3000Leuven Belgium Tel: +32 1 22 9 7 Fax: +32 1 20 50 52 http://www.masresearch.be Vlaamse Overheid Enquête bij hengelaars op openbaar water Samenvatting

Nadere informatie

Verslag Roofviswedstrijd 7 november 2015

Verslag Roofviswedstrijd 7 november 2015 Verslag Roofviswedstrijd 7 november 2015 Op zaterdagmorgen 7 november om 08:00 uur stonden op de grote parkeerplaats achter D n Diek in Middelharnis twaalf roofvissers klaar met maar één doel voor ogen:

Nadere informatie

Nikantes Tussendoortje Seizoen Zondag

Nikantes Tussendoortje Seizoen Zondag Nikantes Tussendoortje Seizoen 2018-2019 Zondag 31-03-2019 Het gehele sportcomplex Botreep Hoogvliet is Rookvrij. Vanaf 01-01-2019 was er al een rookverbod bij handbalvereniging ETC en vanaf heden is dit

Nadere informatie

Sportvisserij MidWest Nederland

Sportvisserij MidWest Nederland Sportvisserij MidWest Nederland 1 Vis redden, wanneer grijp je in? Vissers zijn oren en ogen in het veld Er zijn tal van situaties die voor vissterfte kunnen zorgen, een snelle melding kan omvang van een

Nadere informatie

NK Bootvissen vanuit Neeltje-Jans - 6 oktober 2012

NK Bootvissen vanuit Neeltje-Jans - 6 oktober 2012 NK Bootvissen vanuit Neeltje-Jans - 6 oktober 2012 Door het 2 maal uitstellen van het NK kon het NK alleen op 6 oktober worden gehouden i.v.m. de beschikbaarheid van de boten. Helaas viel deze dag gelijk

Nadere informatie

De natuur is op dit moment in haar nadagen van Moeder herfst laat zich van haar beste kant zien op alle fronten

De natuur is op dit moment in haar nadagen van Moeder herfst laat zich van haar beste kant zien op alle fronten Het is 18:00 uur als de hengels te water gaan. In tegenstelling tot de eerdere voorspellingen begint de avond met prima weer. In vergelijk tot het eerste weekend zien we her en der toch wel een hele andere

Nadere informatie

www.hsvwillembarendsz.nl e-mail willembarendszredactie@gmail.com http://www.bartseuren.nl sponsor (12) ==============================

www.hsvwillembarendsz.nl e-mail willembarendszredactie@gmail.com http://www.bartseuren.nl sponsor (12) ============================== 1 Jaargang 08 nummer 12 31 december 2013 www.hsvwillembarendsz.nl e-mail willembarendszredactie@gmail.com De laatste Nieuwsbrief van 2013, Deze maand heeft het bestuur te horen gekregen dat Frans Gommans

Nadere informatie

Kampioenen Wedstrijdvissen. 3. Notulen Wedstrijdcommissie Marinus Klein. 2. Kampioen NK IJsvissen

Kampioenen Wedstrijdvissen. 3. Notulen Wedstrijdcommissie Marinus Klein. 2. Kampioen NK IJsvissen Algemene ledenvergadering 16 mei 2017 Sportvisserij Oost-Nederland Raalte 1. Opening 3 deel 1 ALV 16 mei 2017 1. Opening 2. Jubilarissen, Kampioenen Wedstrijdvissen en Kampioen IJsvissen 2017 3. Notulen

Nadere informatie

Selectiewedstrijd senioren (individueel en korpsen)

Selectiewedstrijd senioren (individueel en korpsen) Selectiewedstrijd senioren (individueel en korpsen) Hierbij treft u de noodzakelijke informatie aan. 1. Inschrijfformulier (in enkelvoud) Dit inschrijfformulier graag inzenden naar wedstrijden@sportvisserijlimburg.nl.

Nadere informatie

BEGIN: 13u.-15u pauze 16u-18u ( Zomertijd), 11.30u 13.30u pauze u ( Wintertijd)

BEGIN: 13u.-15u pauze 16u-18u ( Zomertijd), 11.30u 13.30u pauze u ( Wintertijd) Visclub: VZW. Ons Genoegen Adres: Het Zoontje, Kleine Netedijk 2, 2560 Nijlen Contactpersonen: Peter Bosmans Reglement 2018 Telefoonnummer club: 0479/83 40 98 1. Het verloop van de wedstrijd: BEGIN: 13u.-15u

Nadere informatie

Dutch Carp Classic 2018

Dutch Carp Classic 2018 Dutch Carp Classic 2018 Programma - Opening - WTCC wordt DCC (Dutch Carp Classic) - Pouleleiders - De Vijvers - Reglement 2018&puntentelling - Afmeldingen - Sectoren en puntentelling - Voorwaarden finale

Nadere informatie

De Winde. Eerste Velpse Hengelsport Vereniging. Internet:

De Winde. Eerste Velpse Hengelsport Vereniging. Internet: December 2017 Eerste Velpse Hengelsport Vereniging De Winde Internet: www.dewinde.nl Bestuur Voorzitter W. Weijers Van Berckstraat 7 Velp 026 3649742 Secretaris W. Weijers Van Berckstraat 7 Velp 026 3649742

Nadere informatie

Viswater De Steeg te Grubbenvorst

Viswater De Steeg te Grubbenvorst Viswater De Steeg te Grubbenvorst Algemene beschrijving Coördinaten: Grootte: Max. diepte: Gem. breedte: Watertype: Opgenomen in: Naam HSV/HSF: Plaats HSV/HSF: 1.426621370604366, 6.13034060478222 1, ha

Nadere informatie

9.12. Het persbericht

9.12. Het persbericht 9.12. Het persbericht Wanneer een vereniging regelmatig in publicaties staat vermeld, vergroot dat de naamsbekendheid, zodat nieuwe leden de weg naar de vereniging makkelijker weten te vinden. Ook als

Nadere informatie

Najaarsnummer Aangesloten bij hengelsportfederatie. Noordwest Nederland. het clubblad van. 13 e Jaargang, oktober 2012

Najaarsnummer Aangesloten bij hengelsportfederatie. Noordwest Nederland. het clubblad van. 13 e Jaargang, oktober 2012 het clubblad van Aangesloten bij hengelsportfederatie Noordwest Nederland Najaarsnummer 2012 13 e Jaargang, oktober 2012 WWW.vrolijkevisser-hetgrootslag.nl HSV De Vrolijke Visser/Het Grootslag Adressenlijst

Nadere informatie

TeamCaptain meeting DCL 2017

TeamCaptain meeting DCL 2017 TeamCaptain meeting DCL 2017 - Vragen/Loten!!!!!!! Programma - Opening & voorstellen teamcaptains - Bestuur DCL - Teams Samenstelling/Deelnemende Teams - De Vijvers - Data 2017 - Puntentelling - Afmeldingen

Nadere informatie

Doornemen van de notulen van vorige jaarvergadering Er zijn geen extra vragen gesteld. De notulen zijn goedgekeurd en afgesloten.

Doornemen van de notulen van vorige jaarvergadering Er zijn geen extra vragen gesteld. De notulen zijn goedgekeurd en afgesloten. Algemene leden vergadering 2016 Locatie: Zalencentrum Velserduin IJmuiden, 31-10-2016 Aanwezig: Voorzitter, H. Oomen Penningmeester, F. Goemans Activiteiten commissaris, L. Noordzij Activiteiten commissaris,

Nadere informatie

BELGIAN FEDERATION of ANGLERS

BELGIAN FEDERATION of ANGLERS Braine-le-Comte "Ronquières" 22 en 23 augustus 2015 OF TRAINING PROGRAMMA Lottrekking van de training boxes bij het parcours aan de brug over het kanaal, GPS: Rue de Chenu, 7090 Ronquières, Maandag 17

Nadere informatie

Het afgelopen jaar zijn er binnen onze vereniging een aantal activiteiten georganiseerd door het bestuur en de verschillende afdelingen.

Het afgelopen jaar zijn er binnen onze vereniging een aantal activiteiten georganiseerd door het bestuur en de verschillende afdelingen. Hallo allemaal, Bij deze ontvangen jullie de eerste nieuwsbrief van dit jaar, met nieuws over onze vereniging. Het is de bedoeling dat er regelmatig een nieuwsbrief per e-mail wordt verzonden. Voor het

Nadere informatie

februari 2016 februari 2016 Van de redaktie

februari 2016 februari 2016 Van de redaktie Van de redaktie Clubblad Hengelaarvereniging De Karper Verschijnt 4 X per jaar. 58 Jaargang. Uitgave februari 2016 Het eerstvolgende nummer van Karpernieuws verschijnt begin mei Correspondentieadres: D.A.

Nadere informatie

Nieuwsbrief Bowling Vereniging Julianadorp JEUGD

Nieuwsbrief Bowling Vereniging Julianadorp JEUGD Seizoen 2013-2014. Nieuwsbrief 1, sept 2013 Hallo Jeugdleden en ouders, Na een lange vakantie staan we weer te popelen om te gaan beginnen aan een nieuw bowlingseizoen. We hopen dat jullie een leuke vakantie

Nadere informatie

Nieuwsbrief Juni 2019

Nieuwsbrief Juni 2019 Nieuwsbrief Juni 2019 In deze uitgave Ø Goede doelen wedstrijd 16 mei 2019 Ø Kenningsmakingsavond voor nieuwe leden Ø Verslag Vroege Vogelwwedstrijd Ø Echtparen / partner / vriendenwedstrijd Ø Wist je

Nadere informatie

Visdag in Leidsche Rijn Terwijde

Visdag in Leidsche Rijn Terwijde Visdag in Leidsche Rijn Terwijde 25-02-2017 Nog geen twee weken geleden was de doodaas visdag in Utrecht in de sneeuw en vandaag stond er weer een dagje vissen in Utrecht gepland. Gelukkig was het warmer

Nadere informatie

TOERNOOIEN Almeerse hockeytoernooien

TOERNOOIEN Almeerse hockeytoernooien TOERNOOIEN 2018 Almeerse hockeytoernooien Hartelijk welkom bij de Almeerse Hockey Club. De Almeerse Hockey Club is opgericht op 23 oktober 1979 en sindsdien gestaag gegroeid zowel in aantallen leden als

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr.8. SV Aurora Tennis Deze nieuwsbrief ontvangt iedereen die lid is van Tennisvereniging SV Aurora.

Nieuwsbrief nr.8. SV Aurora Tennis  Deze nieuwsbrief ontvangt iedereen die lid is van Tennisvereniging SV Aurora. Nieuwsbrief nr.8 SV Aurora Tennis Deze nieuwsbrief ontvangt iedereen die lid is van Tennisvereniging SV Aurora. De nieuwsbrief verschijnt als er nieuws is. VOOR IN JE AGENDA: Elke dinsdag v.a. 19.30 uur

Nadere informatie

Jaarverslag 2018 van hengelsportvereniging Oosterschelde. Jaarvergadering

Jaarverslag 2018 van hengelsportvereniging Oosterschelde. Jaarvergadering Jaarverslag 2018 van hengelsportvereniging Oosterschelde Jaarvergadering 15 februari 2019 Privacyregeling Het bestuur van HSV Oosterschelde heeft in 2018 heel veel werk moeten verzetten in het kader van

Nadere informatie

1. Het verloop van de wedstrijd: ( zie wijzigingen 2019) BEGIN: 13u.-15u pauze 16u-18u ( Zomertijd), 11.30u 13.30u pauze

1. Het verloop van de wedstrijd: ( zie wijzigingen 2019) BEGIN: 13u.-15u pauze 16u-18u ( Zomertijd), 11.30u 13.30u pauze Visclub: VZW. Ons Genoegen Adres: Het Zoontje, Kleine Netedijk 2, 2560 Nijlen Contactpersonen: Peter Bosmans Reglement 2019 Telefoonnummer club: 0479/83 40 98 http://hetzoontje.weebly.com/ 1. Het verloop

Nadere informatie

strijddag zijn er ook leuke prijsjes te winnen. Dus een extra reden om mee te doen en verschrikkelijk je best te doen.

strijddag zijn er ook leuke prijsjes te winnen. Dus een extra reden om mee te doen en verschrikkelijk je best te doen. JEUGDCURSUS EN VISWEDSTRIJDEN VOOR DE JEUGD. Op maandag 31 maart starten we met een nieuwe cursus voor de jeugd in de leeftijd van 8 t/m 13 jaar. Anders dan andere jaren waarin wij twee verschillende cursussen

Nadere informatie

Jaarverslag Oldenzaalse Hengelsportvereniging

Jaarverslag Oldenzaalse Hengelsportvereniging Jaarverslag 2014 Oldenzaalse Hengelsportvereniging 1 Algemene zaken Bestuur Samenstelling bestuur op 1-1-2014: A. van Eeten, Voorzitter C.K.E. ter Brake, Secretaris J.R.M. Holsbeek, Penningmeester M.P.

Nadere informatie

De Winde. Eerste Velpse Hengelsport Vereniging. Internet:

De Winde. Eerste Velpse Hengelsport Vereniging. Internet: September 2017 Eerste Velpse Hengelsport Vereniging De Winde Internet: www.dewinde.nl Bestuur Voorzitter W. Weijers Van Berckstraat 7 Velp 026 3649742 Secretaris W. Weijers Van Berckstraat 7 Velp 026 3649742

Nadere informatie

KORPSWEDSTRIJD TWENTEKANALEN D.D. 5 SEPTEMBER 2015 KORPSWEDSTRIJD TWENTEKANALEN

KORPSWEDSTRIJD TWENTEKANALEN D.D. 5 SEPTEMBER 2015 KORPSWEDSTRIJD TWENTEKANALEN KORPSWEDSTRIJD TWENTEKANALEN D.D. 5 SEPTEMBER 2015 Op zaterdag 5 september 2015 werd aan de hoofdtak van het Twentekanaal tussen de Almensebrug en de Exelsebrug de Korpswedstrijd Twentekanalen gehouden.

Nadere informatie

Voorwoord: Geachte leden,

Voorwoord: Geachte leden, Voorwoord: Geachte leden, Het is alweer 85 jaar geleden dat op 19 september 1930 enkele vissers op de Leur besloten zich te organiseren onder de naam De Kleine Voorn. In al die jaren is er waarschijnlijk

Nadere informatie

HSV Groot-Ammers geeft voorlichting aan jonge sportvissers.

HSV Groot-Ammers geeft voorlichting aan jonge sportvissers. HSV Groot-Ammers geeft voorlichting aan jonge sportvissers. Hengelsportvereniging Groot-Ammers is met 500 leden, wat aantal betreft, te vergelijken met De Karper. Maar wat het daadwerkelijk beoefenen van

Nadere informatie

Apeldoornse Hengelaarsvereniging

Apeldoornse Hengelaarsvereniging Vissersproat Tot ons Genoegen Apeldoornse Hengelaarsvereniging Jaargang: 17 Nummer: 01 2015 WEDSTRIJDPROGRAMMA op Het vertrouwde adres voor al Uw hengelsport materialen! Snijdersplaats 12, 7328 VJ Apeldoorn,

Nadere informatie

UITNODIGING ALGEMENE LEDENVERGADERING VAN DE H.S.V. DE KLAP

UITNODIGING ALGEMENE LEDENVERGADERING VAN DE H.S.V. DE KLAP UITNODIGING ALGEMENE LEDENVERGADERING VAN DE H.S.V. DE KLAP te houden op vrijdag 4 november 2016 in Café de Klap, Hoofdstraat 16, in Grootegast aanvang 20.00 uur precies De agenda met de daarbij behorende

Nadere informatie

Gezamenlijke visdag Reeuwijkse Hout, 23 oktober Geschreven door Dirk Schmidt maandag 05 december :08 -

Gezamenlijke visdag Reeuwijkse Hout, 23 oktober Geschreven door Dirk Schmidt maandag 05 december :08 - Bij The leader organiseren we elke maand een gezamenlijke visdag. Op 22 oktober was het eerste uitje van dit seizoen. We waren met een aardige club van 12 (?) man naar Reeuwijk gereden om met de streamer

Nadere informatie

3 Administratiekosten leden zonder automatische incasso: 2, /jaar

3 Administratiekosten leden zonder automatische incasso: 2, /jaar Begeleidende brief ALV 2010 Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 1 1 Inleiding... 1 2 Contributie verhoging voor gezinskaarten: 1,... 1 3 Administratie kosten leden zonder automatische incasso: 2,... 1 4 Appendix

Nadere informatie

Nieuwsbrief HC Sassenhein

Nieuwsbrief HC Sassenhein HC Sassenhein 9750 AA Haren (Gn) 22 juli 2016 Jaargang: juli 2016 Nr.10 Inschrijving KvK: 40023673 Bank: 142130397 IBAN: NL04RABO0142130397 Email: info@hcsassenhein.nl Internet: www.hcsassenhein.nl Tel.:

Nadere informatie

Seizoen e jaargang nr mei 12 juni

Seizoen e jaargang nr mei 12 juni Seizoen 2013-2014 21 e jaargang nr. 17 23 mei 12 juni Agenda 8 juni Deadline aanleveren stukken nieuwsbrief (noviomagazine@gmail.com) 19 juni ALV Algemene Leden Vergadering 26 juni OPA: Hilde Boerboom,

Nadere informatie

Beste sportvissers / Leden en bezoekers,

Beste sportvissers / Leden en bezoekers, Beste sportvissers / Leden en bezoekers, Na het succes van onze eerste nieuwsbrief die is verschenen op 1 mei 2008 waar we trouwens veel leuke reacties over hebben ontvangen, zijn we aan onze 2 e editie

Nadere informatie

Najaarswedstrijd 2 is eigenlijk in een woord samen te vatten: WISSELVALLIG. Was de weersvoorspelling gisteren nog dat het droog zou blijven en de

Najaarswedstrijd 2 is eigenlijk in een woord samen te vatten: WISSELVALLIG. Was de weersvoorspelling gisteren nog dat het droog zou blijven en de Najaarswedstrijd 2 is eigenlijk in een woord samen te vatten: WISSELVALLIG. Was de weersvoorspelling gisteren nog dat het droog zou blijven en de wind gaan liggen had een ieder s morgens bij vertrek vanaf

Nadere informatie

JAARVERSLAG Concourscommissie OHV De Sportvissers

JAARVERSLAG Concourscommissie OHV De Sportvissers JAARVERSLAG 2018 Concourscommissie OHV De Sportvissers Aan de ledenvergadering. Met dit verslag geeft de concourscommissie een beknopte weergave van de activiteiten in het concoursjaar 2018. Het werkbudget

Nadere informatie

Jaaroverzicht Beste leden,

Jaaroverzicht Beste leden, Jaaroverzicht 2017 Beste leden, Het was een moeizaam jaar, door stijging van de kosten werd het steeds moeilijker om de eindjes aan elkaar te knopen, dat si de reden dat er op de algemene ledenvergadering

Nadere informatie

Verslag Algemene Ledenvergadering

Verslag Algemene Ledenvergadering Verslag Algemene Ledenvergadering 2015 De Algemene Ledenvergadering 2015 werd gehouden op woensdag 4 maart 2015. De algemene vergadering werd geopend door voorzitter Henry Rigter in aanwezigheid van 152

Nadere informatie

Nieuwsbrief Nr.11. Roofviscommissie Plug-inn. Jaarvergadering HSV St. Petrus. Beste Sportvrienden,

Nieuwsbrief Nr.11. Roofviscommissie Plug-inn. Jaarvergadering HSV St. Petrus. Beste Sportvrienden, Nr. februari 2017 Roofviscommissie Plug-inn Nieuwsbrief Nr.11 Voorzitter: Bert Kerstens bertkerstens@home.nl 0(031)621572724 Secretaris: ledenadministratie: Noël Schmitz noelschmitz@ziggo.nl 0(031)614283741

Nadere informatie

Team Captain Meeting Dutch Carp Lakes 2018 Welkom!

Team Captain Meeting Dutch Carp Lakes 2018 Welkom! Team Captain Meeting Dutch Carp Lakes 2018 Welkom! Agenda: Terugblik 2017 Bestuur Reglement/Data Vijvers Teams Uitleg loting Loting Stand Team Naam: Punten Geviste Punten Totaal gewicht 1 Toms Creek -

Nadere informatie

Hengelsport Federatie Midden-Nederland Frank Bosman

Hengelsport Federatie Midden-Nederland Frank Bosman Hengelsport Federatie Midden-Nederland Frank Bosman 02-07-2019 Vissen redden in de praktijk Basisstappen Redden hopelijk niet nodig maar als het moet, hoe dan!? Veiligheid Aanpak Materialen Overzetten

Nadere informatie

het clubblad van Aangesloten bij hengelsportfederatie Sportvisserij Midwest Nederland Winternummer 2012 oplage: 1600

het clubblad van Aangesloten bij hengelsportfederatie Sportvisserij Midwest Nederland Winternummer 2012 oplage: 1600 het clubblad van Aangesloten bij hengelsportfederatie Sportvisserij Midwest Nederland Winternummer 2012 oplage: 1600 13 e Jaargang, december 2012 WWW.vrolijkevisser-hetgrootslag.nl 1 HSV De Vrolijke Visser/Het

Nadere informatie