Alle aandacht voor u!

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Alle aandacht voor u!"

Transcriptie

1 Alle aandacht voor u!

2 3 / Hotel Merlinde Hotel Merlinde Welkom in het hotel dat zorg draagt Hotel Merlinde biedt u de mogelijkheid om in alle rust, comfort en in een veilige omgeving te verblijven. Door ons unieke concept kunnen gasten genieten in een echte hotelambiance zonder geconfronteerd te worden met een zorguitstraling. Deze prettige en hartverwarmende omgeving draagt zichtbaar bij aan een bijzonder verblijf voor iedereen. Waar veel klassieke zorghotels zich volledig op zorg concentreren, kiest u met Merlinde voor een nieuwe standaard. Bij ons bent u geen patiënt, maar een gast. Een hotel dat zorg draagt, dat is onze filosofie. Zorg moet een vanzelfsprekendheid zijn. Wij begrijpen hoe belangrijk het is om zelf de regie te houden over de kwaliteit van leven. Juist ook op die momenten als je het wat moeilijker hebt. Ons hotel beschikt over 24/7 professionele zorg verlening en een behandelcentrum dat zorg draagt voor al uw noodzakelijke behandelingen en therapieën. Wij hebben er echter voor gezorgd dat de zorg op de achtergrond blijft. Hierdoor zijn wij, gecombineerd met onze centrale ligging in het gezellige en sprankelende Breda, ook een prettige vakantiebestemming voor ouderen en minder valide mensen. Hier voel ik me geen patiënt meer. Ik ben weer opa, vader en vriend.

3 4 / Hotel Merlinde 3 / Hotel Merlinde Thuis in Merlinde Hotel Merlinde is gevestigd in een authentiek gebouw dat totaal gerenoveerd is en tevens aangepast voor minder valide gasten. De meeste kamers bieden we aan in het zorghotel, maar ook gasten die alleen willen genieten van een bezoek aan Breda zijn van harte welkom. Als u zich in het hotel begeeft voelt u de buitengewone warmte en rust, gestileerd in een stralende ambiance. Onze dames en herensalon zijn als een huiskamer voor onze gasten. Hier kan men even lekker ontspannen, gasten ontvangen of genieten van een goed boek bij de openhaard. Hotel Merlinde rijmt de stijlvolle ambiance en allure van een sfeervol hotel met alle gewenste zorggemakken. De kamers in het zorghotel zijn aangepast voor minder valide gasten en zijn standaard voorzien van een aangepast bad of doucheruimte. Er zijn kamers voor eenpersoons gebruik en voor twee personen, waardoor uw partner of familielid ook welkom is. Zorgvoorzieningen en hulpmiddelen zijn beschikbaar, maar minimaal zichtbaar. Wij voorzien uw kamer op maat van de hulpmiddelen die u wenst. Denk aan een bedpapagaai, toiletbeugels, douchestoel of persoonsalarmering. Op aanvraag kunnen wij ook extra voorzieningen als tilliften of aangepaste matrassen regelen. Anders heeft de kamer een echte hoteluitstraling en is deze geschikt voor elk type gast.

4 4 / Hotel Merlinde 5 / Hotel Merlinde Als tussenstap naar huis In het zorgklimaat van vandaag verlaat u het ziekenhuis, soms al voordat alles überhaupt tot u doordringt. U mag naar huis. Maar bent u daar zelf ook klaar voor? Heeft u thuis voldoende begeleiding en voorzieningen? In Hotel Merlinde bent u nog dezelfde dag welkom. Ons hotel beschikt over 24/7 professionele zorgverlening en een behandelcentrum dat zorg draagt voor al uw noodzakelijke behandelingen en therapieën. Na uw verblijf in ons hotel bent u optimaal voorbereid om uw oude leven weer op te pakken. U bent in goede handen Uw gezondheid heeft voor u de hoogste prioriteit. Dat nemen wij heel serieus. Dat gaat dan ook verder dan herstellen met onze fysiotherapeut. Bij Hotel Merlinde kunt u rekenen op een team van professionals zoals de ergotherapeut, logopedist, GZ-psycholoog, diëtist en een team van gecertificeerde verpleegkundigen en verzorgenden. Hierdoor kunnen we uw behandeling volledig afstemmen op uw zorgvraag, wensen en mogelijkheden. Als het gaat om uw gezondheid, laten we niets aan het toeval over. Uiteraard heeft u de regie in handen en beslist u samen met onze behandelaren wat het beste is voor u. Zo bent u niet alleen gegarandeerd van een comfortabel verblijf, maar weet u ook zeker dat alles wat u doet, laat en zelfs eet en drinkt volledig is afgestemd om u optimaal te laten herstellen. Bij ons gehele team bent u zonder twijfel in goede handen! Ons hotel beschikt over 24/7 professionele zorgverlening en een behandelcentrum dat zorg draagt voor al uw behandelingen en therapieën.

5 6 / Hotel Merlinde Merlinde ontzorgt Uw partner, uw ouder, een vriend of familielid. U staat dag en nacht voor een ander paraat. U zorgt met uw hart, maar weet als geen ander hoe intensief dit soms kan zijn. Zou het niet heerlijk zijn als die zorg even uit handen genomen wordt? Om met uw naaste ook zelf even bij te komen? Even geen zorgen over zorg, maar samen ontspannen en genieten. Tegelijkertijd is dat niet altijd even gemakkelijk. Wij begrijpen dat u de zorg voor partner/familielid pas wilt loslaten wanneer u volledig op ons kunt vertrouwen. U weet zelf wat het beste voor uw naaste is. Om de zorgoverdracht zo goed mogelijk te regelen, vertelt u in een persoonlijk gesprek vooraf welke specifieke zorg en voorzieningen u verlangt. Wij vertalen uw wensen naar een persoonlijk hospitality plan en informeren u regelmatig. Een korte vakantie met zorg, of heeft u als mantelzorger zelf tijdelijk herstelzorg nodig? Draag uw zorgen aan ons over. Ontspan in onze wellness en laat u verwennen door onze uitstekende keuken. Soms moet je jezelf en elkaar even de tijd gunnen om ook te genieten. Juist als het even wat zwaarder is. Samen sta je sterker. Juist als het tegen zit heb je elkaar nodig. Bij ons zijn daarom ook partners en mantelzorgers van harte welkom.

6 7 / Hotel Merlinde Breda voelt als vakantie! Zorgeloos genieten en ontspannen. U zoekt dat onbetaalbare ultieme vakantiegevoel. Zonder stress op vakantie in een veilige omgeving waar u er op kunt vertrouwen dat 24 uurs zorg binnen handbereik is. Als hotel dat zorg draagt, neemt Merlinde graag uw zorgen uit handen. Zodat u kunt genieten. Van het comfort en de wellness van ons hotel en al het moois dat het sprankelende Breda en haar prachtige omgeving hebben te bieden. Met een mooi boek bij het haardvuur of een goed gesprek in de salon. Of heerlijk in de zon op de patio? Geniet van onze warme ambiance en laat u verwennen in ons restaurant waar onze keuken rekening houdt met al uw dieetwensen. Liever actiever? Maak gebruik van onze fitness, bezoek ons historische stadshart of geniet van een wandeling of fietstocht door de schitterende natuur die Breda omringt. Adviezen voor verrassende uitstapjes. Het regelen van vervoer. En uiteraard zorg. Wij staan al voordat u bij ons arriveert voor u klaar. Zoekt u gewoon een toegankelijk hotel met veel comfort, aangepaste kamers, en de zekerheid van zorg op de achtergrond? Ook zonder indicatie bent u van harte welkom in Hotel Merlinde.

7 8 / Hotel Merlinde Verzorgd genieten Je spieren ontspannen. Je ademt rustiger. En de pijn verdwijnt naar de achtergrond. Herkent u dat gevoel? Dat alles even van u afglijdt? In Hotel Merlinde stimuleren we u om te ontspannen en uw lichaam te verzorgen en verwennen. Juist als uw gezondheid u even in de steek laat, zijn mentale en fysieke frisheid van groot belang. Want wie lekkerder in zijn vel zit, is veel sneller weer de oude. Zomers kleuren onder de zonnebank. Met een mooi boek bij het haardvuur of een goed gesprek in de salon. Of ontspant u liever op de massage tafel of in een spabad? Breng een bezoek aan de kap salon, of geniet van een verzorgende en ontspannende behandeling van onze schoonheidsspecialiste. Het kan allemaal in ons hotel. Schuif na afloop rozig aan in ons restaurant. Is er iets dat u niet lust of mag? Gerechten die voldoen aan verschillende diëten, zijn onze specialiteit. Onze keuken past het menu vooraf met alle liefde voor u aan. En als u uw ontbijt of lunch liever op uw kamer wilt, kan dat uiteraard ook. Geniet van onze warme ambiance en laat u verwennen door ons hotelteam. Juist op die momenten dat je het eigenlijk het hardst nodig hebt, vergeet je het wel eens. Maar genieten mag!

8 9 / Hotel Merlinde Komt u in aanmerking voor een vergoeding? Binnen Hotel Merlinde maken wij onderscheid tussen twee soorten kosten: verblijfskosten en zorgkosten. Het is mogelijk dat u in aanmerking komt voor een vergoeding van uw verblijfskosten uit uw aanvullend pakket van uw zorgverzekeraar. Wilt u weten of u in aanmerking komt voor een vergoeding? Maak dan gebruik van onze calculator op Uiteraard is het aan te raden hierover contact op te nemen met uw verzekeraar. De aanvraag van de vergoeding en de uiteindelijke toewijzing dient u zelf met uw verzekeraar kort te sluiten. Wij zijn bekend met diverse vormen van vergoedingen met betrekking tot de benodigde zorg. Denk hierbij aan PGB, ZVW, WLZ en WMO. Zo kan uw zorgverlening binnen Hotel Merlinde via verschillende geldstromen worden gefinancierd. Heeft u graag meer informatie over de diverse indicaties en wat precies op u van toepassing is, dan raden wij u aan contact met ons op te nemen. Wij zullen u vervolgens in contact brengen met het cliëntenservicebureau van Stichting Elisabeth en Hotel Merlinde die u hier wegwijs in kunnen maken. Wilt u graag telefonisch informatie opvragen over de verblijfs of zorgkosten? Bel dan met Hotel Merlinde via De ambiance, het verrukkelijke eten en vooral het enthousiaste team heeft van mijn herstel in Hotel Merlinde een echte vakantie gemaakt. Het was het dan ook dubbel en dwars waard.

9 10 / Hotel Merlinde Restaurant Hier kunt u dagelijks genieten van uw maaltijden. Ook uw gasten zijn van harte welkom. Wij serveren uw maaltijden indien gewenst natuurlijk ook op uw kamer. Dinerkamer In deze stijlvolle ruimte kunt u als gast met een besloten gezelschap genieten van een high tea, lunch of diner. Denk hierbij bijvoorbeeld aan uw verjaardagsfeest en familiediner. Internet In ons gehele hotel heeft u de beschikking over draadloos internet. In onze internetcorner staat een gastencomputer tot uw beschikking. Hier kunt u net zoals het draadloos internet kosteloos gebruik van maken. Parkeerfaciliteiten Wij beschikken over 35 gratis parkeerplaatsen in hartje Breda. Eluse salon Hier bieden wij gasten met een zorgvraag de mogelijkheid om een feest te vieren in een omgeving waarin zij worden begrepen en centraal staan. Een ambiance die ook door de andere gasten wordt gewaardeerd voor zijn warme uitstraling. Boekensalon In de boekensalon kunt u in alle rust genieten van onze boeken en muziekcollectie. Patio Op onze binnenplaats bevindt zich een stijlvol terras, waar u lekker kunt genieten in de loungebanken of zomers kleuren op de ligstoelen. Rooksalon In het restaurant bevindt zich onze rooksalon. Aangezien het gehele hotel verder rookvrij is, hebben we voor de rokers deze ruimte gecreëerd. Creatieve hoek We hebben een creatieve hoek waar u kunt schilderen, handwerken en knutselen. Ook voor diegenen die nog nooit geschilderd hebben is dit een hele welkome afleiding en fijne bezigheid! Kinderhoek Voor de kinderen hebben wij een kinderhoek gecreëerd waar zij zich kunnen vermaken als zij op bezoek zijn in ons hotel. Behandelcentrum In het eerstelijns behandelcentrum zijn de fysiotherapeut, ergotherapeut, logopedist, diëtist, en GZ-psycholoog werkzaam. Deze behandelaren dragen zorg voor al uw noodzakelijke behandelingen en therapieën. Ook als u niet in Merlinde verblijft kunt u van ons eerstelijns behandelcentrum gebruik maken. Wellness In onze wellness voorzien van spa bubbelbad, infrarood cabine en een zonnebank kunt u even lekker ontspannen. Of laat u even lekker verwennen door onze schoonheidspecialiste of masseuse.

10 Hotel Merlinde Schorsmolenstraat VP Breda T F info@hotelmerlinde.nl Als gasten een paar dagen bij ons verblijven beginnen ze te glunderen, dat is zo prachtig om te zien. De gasten voelen de warmte en soms willen ze niet eens meer naar huis.

Zorg- en herstelhotel

Zorg- en herstelhotel Zorg- en herstelhotel udensduyn Udens Duyn biedt alle luxe van een hotel, aangevuld met de zorg die u nodig heeft. 24 uur per dag, dat geeft een prettig gevoel! Udens Duyn heet u van harte welkom! Comfortabel

Nadere informatie

Zorg- en herstelhotel

Zorg- en herstelhotel Zorg- en herstelhotel Udens Duyn biedt alle luxe van een hotel, aangevuld met de zorg die u nodig heeft. 24 uur per dag, dat geeft een prettig gevoel! Comfortabel herstellen, revalideren en verblijven

Nadere informatie

Revalideren en herstellen op viersterrenniveau

Revalideren en herstellen op viersterrenniveau sinds 1901 bro-zh-201312 Revalideren en herstellen op viersterrenniveau Voor iedereen dé locatie om comfortabel te herstellen Aafje zorghotels Twee hotels in Rotterdam Aafje heeft twee zorghotels. Het

Nadere informatie

Revalideren op viersterrenniveau

Revalideren op viersterrenniveau sinds 1901 bro-zh-201503 Kleiweg 500, 3045 PM Rotterdam 010 422 4040 (Zorgboulevard Rotterdam) Maasstadweg 2, 3079 DZ Rotterdam 088 823 2000 Revalideren op viersterrenniveau Voor iedereen dé locatie om

Nadere informatie

Hotel met zorg. Vitassist Zorghotel biedt alle luxe van een hotel, maar met de zorg die u nodig heeft. 24 uur per dag, dat geeft een prettig gevoel!

Hotel met zorg. Vitassist Zorghotel biedt alle luxe van een hotel, maar met de zorg die u nodig heeft. 24 uur per dag, dat geeft een prettig gevoel! Hotel met zorg Vitassist Zorghotel biedt alle luxe van een hotel, maar met de zorg die u nodig heeft. 24 uur per dag, dat geeft een prettig gevoel! Vitassist heet u van harte welkom! Comfortabel herstellen,

Nadere informatie

Professionele. zorg, comfort. en gastvrijheid!

Professionele. zorg, comfort. en gastvrijheid! Professionele zorg, comfort en gastvrijheid! 1 2 Professionele zorg, comfort & gastvrijheid! Hotel Spelderholt is gelegen op een prachtig landgoed in de schitterende natuur van de Veluwe, vlak onder Apeldoorn

Nadere informatie

Herstellen op viersterrenniveau

Herstellen op viersterrenniveau sinds 1901 Kleiweg 500, 3045 PM Rotterdam 010 422 4040 zorghotel locatie Maasstad (Zorgboulevard Rotterdam) Maasstadweg 2, 3079 DZ Rotterdam 088 823 2000 Herstellen op viersterrenniveau Voor iedereen dé

Nadere informatie

Herstellen op viersterrenniveau. Voor iedereen dé locatie om comfortabel te herstellen. Aafje zorghotels

Herstellen op viersterrenniveau. Voor iedereen dé locatie om comfortabel te herstellen. Aafje zorghotels Herstellen op viersterrenniveau Voor iedereen dé locatie om comfortabel te herstellen Aafje zorghotels Welkom Wilt u comfortabel herstellen van een medische ingreep? Vindt u het prettig om te revalideren

Nadere informatie

Herstellen op viersterrenniveau

Herstellen op viersterrenniveau sinds 1901 bro-zh-201106 Kleiweg 500, 3045 PM Rotterdam 010 422 4040 zorghotel locatie Maasstad (Zorgboulevard Rotterdam) Maasstadweg 2, 3079 DZ Rotterdam 088 823 2000 Herstellen op viersterrenniveau Voor

Nadere informatie

Revalidatie en herstel

Revalidatie en herstel Revalidatie en herstel Revalidatie en herstel Aangenaam herstellen en revalideren in een mooie, bosrijke omgeving. Dat biedt Opella in Oosterbeek (parkflat De Valkenburcht) en in Bennekom (het Baken).

Nadere informatie

Zorghotels. Even op adem komen in een luxe en comfortabele hotelomgeving met professionele zorg

Zorghotels. Even op adem komen in een luxe en comfortabele hotelomgeving met professionele zorg Zorghotels Even op adem komen in een luxe en comfortabele hotelomgeving met professionele zorg Soms zijn er omstandigheden waardoor u tijdelijk niet thuis kunt wonen. Doordat u herstellende bent van een

Nadere informatie

Welkom. Elisabeth Breda helpt u zelfstandig en actief te blijven

Welkom. Elisabeth Breda helpt u zelfstandig en actief te blijven Welkom Elisabeth Breda helpt u zelfstandig en actief te blijven Welkom bij Stichting Elisabeth Waarmee kunnen wij u van dienst zijn? Stichting Elisabeth biedt de ouderen in Breda en omstreken zorg en ondersteuning

Nadere informatie

Cardia Landscheiding. Comfort en veiligheid voor senioren, ook in de wijk

Cardia Landscheiding. Comfort en veiligheid voor senioren, ook in de wijk Cardia Landscheiding Comfort en veiligheid voor senioren, ook in de wijk Woonzorgcentrum Cardia Landscheiding is verbouwd. Er zijn nieuwe voorzieningen gekomen om bewoners en mensen in de wijk nog beter

Nadere informatie

Een moment van rust tussen ziekenhuis en thuis

Een moment van rust tussen ziekenhuis en thuis Een moment van rust tussen ziekenhuis en thuis Terug huiswaarts keren na een hospitalisatie is een grote stap. Patiënten geven vaak aan dat ze er nog niet helemaal klaar voor zijn en dat ze toch nog wat

Nadere informatie

Welkom. Elisabeth Breda helpt u zelfstandig en actief te blijven

Welkom. Elisabeth Breda helpt u zelfstandig en actief te blijven Welkom Elisabeth Breda helpt u zelfstandig en actief te blijven Welkom bij Stichting Elisabeth Waarmee kunnen wij u van dienst zijn? Stichting Elisabeth biedt de ouderen in Breda en omstreken zorg en ondersteuning

Nadere informatie

Zorghotels. Even op adem komen in een luxe en comfortabele hotelomgeving met professionele zorg

Zorghotels. Even op adem komen in een luxe en comfortabele hotelomgeving met professionele zorg Zorghotels Even op adem komen in een luxe en comfortabele hotelomgeving met professionele zorg Soms zijn er omstandigheden waardoor u tijdelijk niet thuis kunt wonen. Doordat u herstellende bent van een

Nadere informatie

Herstellen op de Veluwe. Revalidatie en herstelzorg

Herstellen op de Veluwe. Revalidatie en herstelzorg Herstellen op de Veluwe Revalidatie en herstelzorg Aangenaam herstellen en revalideren in een mooie, bosrijke omgeving. Dat biedt Opella binnen parkflat De Valkenburcht. Onder professionele begeleiding

Nadere informatie

Laurens De Wilgenborgh. Sfeervolle locatie met reactiveringsafdeling. meer dan zorg

Laurens De Wilgenborgh. Sfeervolle locatie met reactiveringsafdeling. meer dan zorg Laurens De Wilgenborgh Sfeervolle locatie met reactiveringsafdeling meer dan zorg De Wilgenborgh Laurens De Wilgenborgh is een woonzorglocatie voor ouderen aan de ringdijk in de wijk Schiebroek. De Wilgenborgh

Nadere informatie

Herstelcentrum Samen werken aan een nieuwe balans

Herstelcentrum Samen werken aan een nieuwe balans Herstelcentrum Samen werken aan een nieuwe balans Herstel en revalidatie op Park Dekkerswald Een plek waar alles in het teken staat van herstel. Waar u kunt revalideren en herstellen van een ziekenhuisopname

Nadere informatie

Prettig wonen, midden in het leven, met alle zorg dichtbij? Kies. foto 2. Kies. foto 1. Kies. foto 3. Zorgeloos wonen Vivium Zorggroep

Prettig wonen, midden in het leven, met alle zorg dichtbij? Kies. foto 2. Kies. foto 1. Kies. foto 3. Zorgeloos wonen Vivium Zorggroep Zorgeloos wonen Vivium Zorggroep Kies foto 2 Kies foto 1 Kies foto 3 os Zorgelo Wonen Prettig wonen, midden in het leven, met alle zorg dichtbij? Vivium helpt u verder Kies foto 2 Welkom bij Zorgeloos

Nadere informatie

Mantelzorgcompliment. Voorwoord

Mantelzorgcompliment. Voorwoord Voorwoord De nieuwsbrief mantelzorg gemeente Bergen op Zoom waarin we u als mantelzorger willen informeren over landelijke en plaatselijke organisaties, activiteiten en regelgeving die er zijn voor u als

Nadere informatie

Vertrouwde zorg en fijn wonen in hartje Roermond

Vertrouwde zorg en fijn wonen in hartje Roermond Proteion RCG Vertrouwde zorg en fijn wonen in hartje Roermond Welkom bij Proteion RCG In hartje Roermond, aan het mooie Munsterplein, staat in de schaduw van Cuypers beroemde Munsterkerk een bijzonder

Nadere informatie

Revalidatie en herstel

Revalidatie en herstel Revalidatie en herstel Aangenaam herstellen en revalideren in een mooie, bosrijke omgeving. Dat biedt Opella in Oosterbeek (parkflat De Valkenburcht) en in Bennekom (het Baken). Onder professionele begeleiding

Nadere informatie

Oog voor wat telt. Welkom in Mechropa

Oog voor wat telt. Welkom in Mechropa Oog voor wat telt Welkom in Mechropa Welkom in Mechropa Mechropa is een kleinschalig revalidatie- en verpleegcentrum in een groene omgeving aan de Scheveningseweg in Den Haag. U kunt er kortdurend revalideren

Nadere informatie

ARRANGEMENTEN. persoonlijk gastvrij ontspannen HOTEL T ANKER

ARRANGEMENTEN. persoonlijk gastvrij ontspannen HOTEL T ANKER ARRANGEMENTEN persoonlijk gastvrij ontspannen HOTEL T ANKER WELKOM BIJ T ANKER In Hotel t Anker zult u zich vanaf het eerste ogenblik thuis voelen. De gastvrije ontvangst, het gezellige restaurant en de

Nadere informatie

Een korte kennismaking met ZINN waar zorg samenkomt

Een korte kennismaking met ZINN waar zorg samenkomt Een korte kennismaking met ZINN waar zorg samenkomt Dé zorgorganisatie voor (thuis)zorg, wonen en welzijn in Groningen, Haren en Hoogezand ZINN Thuis Zo lang mogelijk thuis Persoonsalarmering Ook liever

Nadere informatie

zorghotel boulevard zorg aan zee

zorghotel boulevard zorg aan zee zorghotel boulevard zorg aan zee Zorg aan Zee, het zorghotel maakt het mogelijk Comfort en zorg, op een prachtige locatie aan zee. Dat is het zorghotel aan de boulevard van Vlissingen. Het zorghotel is

Nadere informatie

Stichting Elisabeth bestaat uit: Locatie centrum Locatie Overakker Locatie Vuchterhage Locatie Westerwiek Locatie De Donk Elisabeth Zorg Thuis Merlinde, hotel dat zorg draagt Kijk voor onze overige diensten

Nadere informatie

VAKANTIES VOOR OUDEREN

VAKANTIES VOOR OUDEREN VRAAG DE BROCHURE 2019 AAN VIA 0318-485183 VAKANTIES VOOR OUDEREN OOK ALS U ZORG NODIG HEEFT! 2019 ER EVEN LEKKER TUSSENUIT IN EIGEN LAND! In een andere omgeving genieten van een volledig verzorgd verblijf,

Nadere informatie

beleef het ZEEUWSE BINNEN & BUITEN

beleef het ZEEUWSE BINNEN & BUITEN beleef het ZEEUWSE BINNEN & BUITEN We willen u als gast graag een WOW-ervaring of beleving bezorgen. We doen dit door kennis te delen, kennis toe te voegen en aan te bieden. Maar ook door aan onze gasten

Nadere informatie

Intensieve verpleging

Intensieve verpleging Intensieve verpleging Verpleging en verzorging op elk moment van de dag. Op afdeling de Frasselt van Kalorama wordt intensieve langdurige zorg geboden. Hier wonen mensen die ondersteuning nodig hebben

Nadere informatie

Revalidatie De Schakel

Revalidatie De Schakel Revalidatie De Schakel Samen werken aan herstel Inhoud 1 Revalidatie De Schakel 3 2 Hoe werken wij? 5 2.1 Multidisciplinaire aanpak 5 2.2 Eigen inbreng 6 2.3 Specialist ouderengeneeskunde 6 3 Woon- en

Nadere informatie

Alles is revalidatie. Revalideren in Madeleine. Voelt beter

Alles is revalidatie. Revalideren in Madeleine. Voelt beter Alles is revalidatie Revalideren in Madeleine Voelt beter Revalideren in Madeleine Een goede revalidatie na bijvoorbeeld een ongeluk, een operatie of een hersenbloeding is van groot belang. Vanzelfsprekend

Nadere informatie

Een korte kennismaking met ZINN waar zorg samenkomt

Een korte kennismaking met ZINN waar zorg samenkomt Een korte kennismaking met ZINN waar zorg samenkomt Levendig en veelzijdig Dat is ZINN Dé zorgorganisatie voor (thuis)zorg, wonen en welzijn in Groningen, Haren en Hoogezand ZINN Thuis Zo lang mogelijk

Nadere informatie

c A r i n t r E g g E L A n D h u i s DE ELshOf A L M E LO

c A r i n t r E g g E L A n D h u i s DE ELshOf A L M E LO carintreggeland huis De Elshof ALMELO Een warme sfeer met een lokale knipoog Van harte welkom! Wilt u graag wonen in een mooie en comfortabele studio? Vindt u een gezellige en veilige woonomgeving belangrijk?

Nadere informatie

Zorgarrangement ZZP 9b. Informatie voor bewoners en familie

Zorgarrangement ZZP 9b. Informatie voor bewoners en familie Zorgarrangement ZZP 9b Informatie voor bewoners en familie Inhoudsopgave 1. Inleiding... 3 2. Wat kunt u van ons verwachten?... 4 3. Zorg (persoonlijke verzorging en verpleging)... 5 4. Welzijn (begeleiding

Nadere informatie

Aangenaam en actief herstellen na operatie of opname

Aangenaam en actief herstellen na operatie of opname Warande Herstelzorg Aangenaam en actief herstellen na operatie of opname Na een opname in het ziekenhuis, of op een revalidatie-afdeling kunt u nog niet meteen naar huis. U bent nog niet voldoende hersteld,

Nadere informatie

Laurens Intermezzo Zuid. Revalidatie en kortdurende zorg. meer dan zorg

Laurens Intermezzo Zuid. Revalidatie en kortdurende zorg. meer dan zorg Laurens Intermezzo Zuid Revalidatie en kortdurende zorg meer dan zorg Intermezzo Zuid Bij Laurens Intermezzo Zuid kunt u onder professionele begeleiding revalideren, bijvoorbeeld na een operatie, ongeval

Nadere informatie

Wonen met zorg. Een warm thuisgevoel in een luxe, comfortabele en veilige woonomgeving

Wonen met zorg. Een warm thuisgevoel in een luxe, comfortabele en veilige woonomgeving Wonen met zorg Een warm thuisgevoel in een luxe, comfortabele en veilige woonomgeving Het creëren van een luxe en comfortabele woonomgeving voor de bewoners waarbij het thuisgevoel en de persoonlijke (zorg)wensen

Nadere informatie

STATIONSWEG 19, DEN BOSCH

STATIONSWEG 19, DEN BOSCH STATIONSWEG 19, DEN BOSCH MONQUI Voel je thuis in Den Bosch, voel je thuis bij MonQui. Wij bieden het fijne thuisgevoel in het centrum van Den Bosch. Een gezellige plek om te eten en drinken, een inspirerende

Nadere informatie

Carintreggeland Huis Eltheto Rijssen

Carintreggeland Huis Eltheto Rijssen Verzorgd Als Thuis Carintreggeland Huis Eltheto Rijssen 2 Welkom! Prettig wonen is u thuis voelen. Met de spullen waar u zich aan hecht, tussen de mensen die u kent. In een vertrouwde omgeving, waar alles

Nadere informatie

Expertisecentrum Madeleine, Boxmeer

Expertisecentrum Madeleine, Boxmeer Expertisecentrum Madeleine, Boxmeer Intensieve zorg in huiselijke sfeer Voelt beter Intensieve zorg in huiselijke sfeer Het eigentijdse Madeleine in Boxmeer biedt als expertisecentrum uitgebreide faciliteiten

Nadere informatie

Thuiszorg van Inovum. Zodat u prettig zelfstandig kunt blijven wonen!

Thuiszorg van Inovum. Zodat u prettig zelfstandig kunt blijven wonen! Thuiszorg van Inovum Zodat u prettig zelfstandig kunt blijven wonen! Prettig zelfstandig blijven wonen Iedereen wil zo lang mogelijk zelfstandig wonen. Soms is hierbij ondersteuning nodig. Ons brede pakket

Nadere informatie

Verblijf, zorg en behandeling

Verblijf, zorg en behandeling Verblijf, zorg en behandeling Over Gooizicht Christelijke identiteit Gooizicht is een centrum voor zorg en behandeling. Het ligt in een mooie, groene wijk dichtbij het centrum van Hilversum en het (Corvers)bos.

Nadere informatie

www.deoudebrouwerij.nl Hotel & Restaurant De Oude Brouwerij

www.deoudebrouwerij.nl Hotel & Restaurant De Oude Brouwerij www.deoudebrouwerij.nl Hotel & Restaurant De Oude Brouwerij Wij heten u van harte welkom... De Oude Brouwerij is een perfecte uitvalsbasis voor een heerlijk middagje of avondje genieten en beleven. Maar

Nadere informatie

Ervaar onze gastvrijheid. Welkom! www.arienszorgpalet.nl

Ervaar onze gastvrijheid. Welkom! www.arienszorgpalet.nl Ervaar onze gastvrijheid Welkom! www.arienszorgpalet.nl Van harte welkom bij AriënsZorgpalet Iedereen vindt het heerlijk om gastvrij te worden ontvangen. Weten dat u welkom bent en dat men er alles aan

Nadere informatie

Slenaker Vallei. Hotel Restaurant

Slenaker Vallei. Hotel Restaurant Slenaker Vallei Z u i d - L i m b u r g Hotel Restaurant gemoedelijke en persoonlijke aandacht hartelijk en gastvrij Welkom bij Slenaker Vallei - hotel restaurant Welkom in ons gastvrije hotel met haar

Nadere informatie

Laurens Antonius IJsselmonde. Centrum voor revalidatie en kortdurende zorg. meer dan zorg

Laurens Antonius IJsselmonde. Centrum voor revalidatie en kortdurende zorg. meer dan zorg Laurens Antonius IJsselmonde Centrum voor revalidatie en kortdurende zorg meer dan zorg Antonius IJsselmonde Antonius IJsselmonde is een centrum voor revalidatie en kortdurende zorg. Hier krijgt u op individuele

Nadere informatie

Borgsate, uw persoonlijke keuze. laurens Borgsate

Borgsate, uw persoonlijke keuze. laurens Borgsate Borgsate, uw persoonlijke keuze laurens Borgsate Borgsate Laurens Borgsate is een woonzorglocatie voor ouderen, gelegen in de deelgemeente Hillegersberg-Schiebroek. De locatie kenmerkt zich door de open

Nadere informatie

Angela is. gelukkig. hier. Wij dus ook. Hannie, moeder. groeien geluk

Angela is. gelukkig. hier. Wij dus ook. Hannie, moeder. groeien geluk Angela is hier gelukkig. Wij dus ook. Hannie, moeder groeien geluk van 1 GROEIEN VAN GELUK Vakantiefoto s kijken met Rob, met Alex een boekje lezen op de bank, samen met Jeroen naar de sportschool. Al

Nadere informatie

Revalideren na een ziekenhuisopname in Slotervaart

Revalideren na een ziekenhuisopname in Slotervaart Revalideren na een ziekenhuisopname in Slotervaart Revalideren na een ziekenhuisopname U gaat revalideren na een ziekenhuisopname. Tijdens uw verblijf in Slotervaart werkt u aan een verantwoorde terugkeer

Nadere informatie

Kempkeshof 17 Zorgkamers Oleander en Magnolia

Kempkeshof 17 Zorgkamers Oleander en Magnolia Kempkeshof 17 Zorgkamers Oleander en Magnolia 2 1. Informatie over de zorgkamers Heeft u tijdelijk zorg nodig en lukt dit niet meer thuis? Dan zijn onze zorgkamers wellicht een goede oplossing. U ervaart

Nadere informatie

Woonzorgcentrum Theresia

Woonzorgcentrum Theresia zonnehuisgroep amstelland Woonzorgcentrum Theresia Het leeft hier. Er lopen altijd mensen rond. Net een dorp. Licht, vriendelijk en sfeervol. ruimte voor wensen Theresia is een kleinschalig woonzorgcentrum,

Nadere informatie

De Berkhof. Wonen Welzijn Zorg. Dagcentrum. Woonzorgcentrum. Groepswonen

De Berkhof. Wonen Welzijn Zorg. Dagcentrum. Woonzorgcentrum. Groepswonen De Berkhof Dagcentrum Woonzorgcentrum Groepswonen Wonen Welzijn Zorg Welkom in De Berkhof Nabij het centrum van Winterswijk en landelijk gelegen door het aangrenzende park ligt woonzorgcentrum De Berkhof.

Nadere informatie

VILLA ZWART GOUD HUISKAMERRESTAURANT VOOR PRIVÉFEESTEN

VILLA ZWART GOUD HUISKAMERRESTAURANT VOOR PRIVÉFEESTEN VILLA ZWART GOUD HUISKAMERRESTAURANT VOOR PRIVÉFEESTEN Hartelijk welkom in Villa Zwart Goud. In dit private restaurant krijgt u de volledige aandacht van de bediening, er wordt exclusief voor u gekookt,

Nadere informatie

De Pol. Woonzorgcentrum

De Pol. Woonzorgcentrum Woonzorgcentrum De Pol In het nieuwe en eigentijdse woonzorgcentrum De Pol staat comfortabel wonen voorop! Met mogelijkheden om anderen te ontmoeten of om de rust te zoeken. Alleen of met uw naaste, familie

Nadere informatie

Ons kent ons in De Spiker

Ons kent ons in De Spiker Ons kent ons in De Spiker DE SPIKER EEN KEER PER WEEK HELP IK DEZE CLIËNT MEE MET ZIJN GROTE HOBBY: BOUWEN MET LEGO. DAT GAAT HEEL GOED ZO SAMEN. In De Spiker is altijd wat te doen. Het is een plek van

Nadere informatie

Dienstverlening voor senioren

Dienstverlening voor senioren Meer weten? Neem dan contact op met onze medewerkers van de afdeling Zorgbemiddeling. Deze medewerkers van Meriant staan voor u klaar om u alles te vertellen over onze mogelijkheden. Uiteraard behoort

Nadere informatie

Uw eigen plek in Florastate FLORASTATE

Uw eigen plek in Florastate FLORASTATE Uw eigen plek in Florastate FLORASTATE VANUIT MIJN WOONKAMER MAAK IK ELKE WEEK EEN RADIO PROGRAMMA VAN EEN UUR, SAMEN MET MIJN ZOON. In Florastate staan zelfstandigheid, privacy en eigen regie voorop.

Nadere informatie

Ambthuis. Wonen Welzijn Zorg en behandeling. Woonzorgcentrum. Appartementen te huur. Groepswonen

Ambthuis. Wonen Welzijn Zorg en behandeling. Woonzorgcentrum. Appartementen te huur. Groepswonen Ambthuis Woonzorgcentrum Appartementen te huur Groepswonen Wonen Welzijn Zorg en behandeling Welkom in het Ambthuis In het centrum van het stadje Bredevoort staat het Ambthuis. Wonen in het Ambthuis betekent

Nadere informatie

Bennema State: geniet van rust en natuur

Bennema State: geniet van rust en natuur Bennema State: geniet van rust en natuur BENNEMA STATE IK LUISTER MIJN FAVORIETE MUZIEK VIA MIJN LAPTOP OF TABLET. Een prachtige landelijke omgeving, met weidse natuur en een gezellige dierenweide. Een

Nadere informatie

Producten- en Dienstencatalogus 2017

Producten- en Dienstencatalogus 2017 Producten- en Dienstencatalogus 2017 Voor thuiswonenden December 2016 Inhoud Voorwoord blz. 3 Thuiszorg blz. 5 Huishoudelijke zorg blz. 6 Dagbesteding blz. 7 Behandeling blz. 8 Maaltijd aan huis blz. 9

Nadere informatie

Villa Louloudi euros/week

Villa Louloudi euros/week Villa Louloudi Villa Louloudi is een unieke, traditionele villa op Sifnos, Ã Ã n van de mooiste eilanden van Griekenland. Het is dã perfecte plek om te ontspannen en te genieten van de Griekse zon, prachtig

Nadere informatie

Lopik Een lief E dev en lief ol thuis v dev oor mensen met een v ol thuis v erstandelijke beper oor mensen met een v king

Lopik Een lief E dev en lief ol thuis v dev oor mensen met een v ol thuis v erstandelijke beper oor mensen met een v king Lopik Een liefdevol thuis voor mensen met een verstandelijke beperking Een mooie en gezellige plek waar je mag zijn wie je bent Een zo gewoon mogelijk thuis In ons Thomashuis is er plek voor 9 mensen met

Nadere informatie

Een korte kennismaking met ZINN waar zorg samenkomt

Een korte kennismaking met ZINN waar zorg samenkomt Een korte kennismaking met ZINN waar zorg samenkomt Dé zorgorganisatie voor (thuis)zorg, wonen en welzijn in Groningen, Haren en Hoogezand Zorg van ZINN Voor als het thuis niet meer gaat Verpleging ZINN

Nadere informatie

Observatiecentrum. Een diagnose om verder te kunnen

Observatiecentrum. Een diagnose om verder te kunnen Observatiecentrum Een diagnose om verder te kunnen Nog geen duidelijke diagnose? Een tijdelijk verblijf kan uitkomst bieden Heeft u te maken met geheugen- of psychiatrische klachten in combinatie met een

Nadere informatie

Casa Benamato Accommodatie en Prijzen

Casa Benamato Accommodatie en Prijzen Casa Benamato Accommodatie en Prijzen Accommodatie Het deel van Casa Benamato dat op het dal gericht is, vormt het exclusieve domein van de gasten. De twee appartementen van Casa Benamato hebben een fantastische

Nadere informatie

Informatiebrochure Wittenbergzorg. Zorgkamers Oleander en Magnolia. Kempkeshof 17, 4175 EW Haaften

Informatiebrochure Wittenbergzorg. Zorgkamers Oleander en Magnolia. Kempkeshof 17, 4175 EW Haaften Informatiebrochure Wittenbergzorg Zorgkamers Oleander en Magnolia Kempkeshof 17, 4175 EW Haaften 1. Informatie over de zorgkamers Heeft u tijdelijk zorg nodig en lukt dit niet meer thuis? Dan zijn onze

Nadere informatie

Raad van bestuur van de vzw UZA Monica, Dames en heren genodigden, Vrienden en andere nieuwsgierigen,

Raad van bestuur van de vzw UZA Monica, Dames en heren genodigden, Vrienden en andere nieuwsgierigen, 1 Mijnheer de voorzitter, dames en heren, leden van de Raad van bestuur van de vzw UZA Monica, Dames en heren genodigden, Vrienden en andere nieuwsgierigen, Zoals de heer Van der Straeten daarstraks duidelijk

Nadere informatie

c A r i n T r E g g E L A n d h u i s TiTus BrAndsMAhOf A L M E LO

c A r i n T r E g g E L A n d h u i s TiTus BrAndsMAhOf A L M E LO carintreggeland huis Titus Brandsmahof ALMELO Thuis in een veilige en moderne omgeving Van harte welkom! Wilt u graag wonen in een mooi en comfortabel appartement? Vindt u een gezellige en veilige woonomgeving

Nadere informatie

KLASSEVOL RUSTHUIS EN VERZORGINGSTEHUIS IN SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE

KLASSEVOL RUSTHUIS EN VERZORGINGSTEHUIS IN SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE KLASSEVOL RUSTHUIS EN VERZORGINGSTEHUIS IN SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE «WIE GOED DOET, VOELT ZICH GOED» (AZIATISCH SPREEKWOORD) Aandacht voor ieders welzijn Het genot van een goede omkadering Onze medische

Nadere informatie

WELKOM BIJ VERPLEEGHUIS DE LINGEHOF

WELKOM BIJ VERPLEEGHUIS DE LINGEHOF WELKOM BIJ VERPLEEGHUIS DE LINGEHOF VOOR EEN LEVEN MET KLEUR Welkom bij De Lingehof het huis in het hart van het Over-Betuwse Bemmel In De Lingehof kunt u aangenaam wonen met gespecialiseerde verzorging

Nadere informatie

Comfortabel en vertrouwd in Erasmus

Comfortabel en vertrouwd in Erasmus Comfortabel en vertrouwd in Erasmus ERASMUS ACCORDEON SPELEN IS ZO N MOOIE AFLEIDING. ONLANGS IS MIJN MAN OVERLEDEN EN DAT IS MOEILIJK. Goede zorg, veiligheid en zoveel mogelijk zelfstandigheid, terwijl

Nadere informatie

Informatiebrochure. Het Lorentzhuis. innoforte wonen, zorg en service

Informatiebrochure. Het Lorentzhuis. innoforte wonen, zorg en service Informatiebrochure Het Lorentzhuis innoforte wonen, zorg en service Fijn. Lekker genieten in mijn eigen tuintje! 2 Wooncentrum voor ouderen en Huis van de Buurt in één, dát is het Lorentzhuis in Velp-Zuid.

Nadere informatie

Eet, drink en geniet...

Eet, drink en geniet... Eet, drink en geniet... Heerlijk genieten op een unieke locatie Wij stellen ons voor Wij, familie De Jonge, heten u van harte welkom bij Paviljoen Meerzicht. Al meer dan 18 jaar werken wij met veel passie

Nadere informatie

De Batting: een fijne plek om te wonen

De Batting: een fijne plek om te wonen De Batting: een fijne plek om te wonen DE BATTING IK KOM ELKE OCHTEND HIER IN HET RESTAURANT MET MIJN MAN. HIJ VOER OP RONDVAARTBOTEN EN IK BEREIDDE DE BUFFETTEN. DAAR WAS IK BEROEMD OM. De Batting is

Nadere informatie

Beth San. Wonen Welzijn Zorg en behandeling. Dagcentrum. Woonzorgcentrum. Groepswonen. Uitleenbalie hulpmiddelen

Beth San. Wonen Welzijn Zorg en behandeling. Dagcentrum. Woonzorgcentrum. Groepswonen. Uitleenbalie hulpmiddelen Beth San Dagcentrum Woonzorgcentrum Groepswonen Uitleenbalie hulpmiddelen Wonen Welzijn Zorg en behandeling Welkom in Beth San Op loopafstand van het centrum van Aalten, vlakbij het station, ligt Beth

Nadere informatie

> Dagbehandeling Parkinson. Specialistische dagbehandeling voor mensen met Parkinson

> Dagbehandeling Parkinson. Specialistische dagbehandeling voor mensen met Parkinson > Dagbehandeling Parkinson Specialistische dagbehandeling voor mensen met Parkinson Deze folder geeft informatie over specialistische dagbehandeling voor mensen met de ziekte van Parkinson en is bedoeld

Nadere informatie

carintreggeland huis Anholtskamp Markelo

carintreggeland huis Anholtskamp Markelo carintreggeland huis Anholtskamp Markelo Een warme sfeer met een lokale knipoog Van harte welkom! Wilt u graag wonen in een mooi en comfortabel appartement? Vindt u een gezellige en veilige woonomgeving

Nadere informatie

Ontdek hoe revalidatie ook kan. Na een medische ingreep actief revalideren met alle zorg die u nodig heeft.

Ontdek hoe revalidatie ook kan. Na een medische ingreep actief revalideren met alle zorg die u nodig heeft. Ontdek hoe revalidatie ook kan Na een medische ingreep actief revalideren met alle zorg die u nodig heeft. alles draait om revalideren Precies de zorg en de begeleiding die u nodig heeft. Uw medische behandeling

Nadere informatie

Woon- zorg- en dienstencentrum Menno Simons

Woon- zorg- en dienstencentrum Menno Simons zonnehuisgroep amstelland Woon- zorg- en dienstencentrum Menno Simons Fijne sfeer en vriendelijke mensen. Levendig door het Grand Café en de vele activiteiten. Je loopt hier met plezier naar binnen. onze

Nadere informatie

Comfortabel wonen in. Residence Haganum

Comfortabel wonen in. Residence Haganum Comfortabel wonen in Residence Haganum Wonen in een waardige ambiance Bent u op zoek naar een stijlvol appartement waar u 24 uur per dag kunt rekenen op zorg en zekerheid? En waar u verblijft in een waardige

Nadere informatie

Dagbehandeling De Horst

Dagbehandeling De Horst Dagbehandeling De Horst U wilt graag zo lang mogelijk zelfstandig blijven wonen, maar zonder extra ondersteuning lukt dat niet meer. U wordt ouder en krijgt geheugenproblemen. Het is niet meer zo gemakkelijk

Nadere informatie

OP ZO N DAG MOET ALLES KLOPPEN PAVILJOEN TWISKE

OP ZO N DAG MOET ALLES KLOPPEN PAVILJOEN TWISKE OP ZO N DAG MOET ALLES KLOPPEN Inspannen Ontspannen Verwelkomen Ontvangen Vieren van het leven. De unieke ambiance. GENIETEN MET VOLLE TEUGEN UITKIJKEN OVER HET WATER EN DANSEN ONDER DE STERREN Het leven

Nadere informatie

REVALIDATIE. Zonnehuis Oostergast Zuidhorn

REVALIDATIE. Zonnehuis Oostergast Zuidhorn REVALIDATIE Zonnehuis Oostergast Zuidhorn Wellicht heeft u na een ziekenhuisopname extra zorg nodig? Of u kunt een korte periode niet voor uzelf zorgen? U wilt na een operatie van bijvoorbeeld een nieuwe

Nadere informatie

Thuis en vertrouwd in Westerpoort

Thuis en vertrouwd in Westerpoort Thuis en vertrouwd in Westerpoort WESTERPOORT IEDEREEN KOMT OP ZIJN GEMAK ONTBIJTEN IN DE HUIS KAMER. HEEL ONTSPANNEN. Een thuisgevoel. Dat willen we u graag geven als u bij ons woont. Westerpoort is ingericht

Nadere informatie

Laurens Antonius Binnenweg. Centrum voor revalidatie en specialistische zorg. meer dan zorg

Laurens Antonius Binnenweg. Centrum voor revalidatie en specialistische zorg. meer dan zorg Laurens Antonius Binnenweg Centrum voor revalidatie en specialistische zorg meer dan zorg Antonius Binnenweg De medewerkers van Antonius Binnenweg zijn gespecialiseerd in het bieden van revalidatie zorg

Nadere informatie

Pronsweide. en Meddo. Wonen Welzijn Zorg en behandeling. Dagcentrum. Verpleeghuis. Revalidatieafdeling Oost Achterhoek.

Pronsweide. en Meddo. Wonen Welzijn Zorg en behandeling. Dagcentrum. Verpleeghuis. Revalidatieafdeling Oost Achterhoek. Pronsweide en Meddo Dagcentrum Verpleeghuis Revalidatieafdeling Oost Achterhoek Groepswonen Wonen Welzijn Zorg en behandeling Welkom in Pronsweide en in Meddo Nabij het centrum van Winterswijk ligt Pronsweide.

Nadere informatie

Pakket 10 Beschermd verblijf met intensieve palliatiefterminale

Pakket 10 Beschermd verblijf met intensieve palliatiefterminale BESCHRIJVING VAN DE ZORGZWAARTEPAKKETTEN Pakket 10 Beschermd verblijf met intensieve palliatiefterminale zorg Pakket 10 Beschermd verblijf met intensieve palliatief-terminale zorg is voor mensen die een

Nadere informatie

Carintreggeland Huis Hoog Schuilenburg Almelo

Carintreggeland Huis Hoog Schuilenburg Almelo Comfort Verzorgd Carintreggeland Huis Hoog Schuilenburg Almelo 2 Welkom! Wilt u graag wonen in een mooi en comfortabel appartement? In een gezellige en veilige woonomgeving met zorg binnen handbereik?

Nadere informatie

Wilt u meer weten? Voor algemene informatie en vragen kunt u contact opnemen met:

Wilt u meer weten? Voor algemene informatie en vragen kunt u contact opnemen met: Wilt u meer weten? Heeft u na het lezen van deze brochure nog vragen, dan kunt uiteraard contact opnemen met een van onze medewerkers van het Informatiepunt Zorggroep Groningen. Zij helpen u graag verder.

Nadere informatie

Dagbesteding. Zorg voor elkaar

Dagbesteding. Zorg voor elkaar Dagbesteding Zorg voor elkaar Dagbesteding: ontspannen en afwisselend Welkom bij Wittenbergzorg Woont u nog zelfstandig, maar mist u het contact met mensen? Of is iedere dag hetzelfde en zoekt u daarom

Nadere informatie

2 Veelzijdig in gastvrijheid

2 Veelzijdig in gastvrijheid H o t e l R e s t a u r a n t E v e n t s B u s i n e s s 2 Veelzijdig in gastvrijheid Alle tijd voor u zelf, alle ruimte en rust om even bij te komen. Veelzijdig in gastvrijheid. Dát is ons motto en dat

Nadere informatie

De kerstdagen bij Van der Valk Hotel Apeldoorn de Cantharel zijn ons zolang we

De kerstdagen bij Van der Valk Hotel Apeldoorn de Cantharel zijn ons zolang we KERST Een mooie kerst! De kerstdagen bij Van der Valk Hotel Apeldoorn de Cantharel zijn ons zolang we ons kunnen heugen, bijzonder dierbaar. Het zijn dagen die we graag met u delen. Het hotel is op zijn

Nadere informatie

Woonzorgcampus Seniorplaza. Een open huis waar de zorg voor u centraal staat

Woonzorgcampus Seniorplaza. Een open huis waar de zorg voor u centraal staat Woonzorgcampus Seniorplaza Een open huis waar de zorg voor u centraal staat Welkom Kom onze woonzorgcampus en het leven zoals het is eens ontdekken. Ervaar zelf het thuisgevoel tijdens een bezoek. Een

Nadere informatie

hier nooit eenzaam zal zijn. Daarom hebben we samen de keuze gemaakt voor De Leyhoeve.

hier nooit eenzaam zal zijn. Daarom hebben we samen de keuze gemaakt voor De Leyhoeve. GRONINGEN NIEUW IN GRONINGEN Vlak naast de Euroborg We weten dat mijn vader hier nooit eenzaam zal zijn. Daarom hebben we samen de keuze gemaakt voor De Leyhoeve. www.leyhoeve.nl De Leyhoeve is een wooncomplex

Nadere informatie

OMZORG! Vertrouwd in zorg en ondersteuning

OMZORG! Vertrouwd in zorg en ondersteuning Vertrouwd in zorg en ondersteuning Veranderingen in de zorg, wij begeleiden u graag In de wereld van de zorg verandert er veel. Er zijn veel mogelijkheden en tegelijkertijd kan het hierdoor soms lastig

Nadere informatie

Casa Benamato Accommodatie en Prijzen 2018

Casa Benamato Accommodatie en Prijzen 2018 Casa Benamato Accommodatie en Prijzen 2018 Accommodatie Het deel van Casa Benamato dat op het dal gericht is, vormt het exclusieve domein van de gasten. De twee appartementen van Casa Benamato hebben een

Nadere informatie