De Reigervrienden uit Ichtegem. interclub 1.12 IC2 te Ichtegem

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "De Reigervrienden uit Ichtegem. interclub 1.12 IC2 te Ichtegem"

Transcriptie

1 De Reigervrienden uit Ichtegem interclub 1.12 IC2 te Ichtegem

2 Zaterdag 5 juli 2014 Eerste interclub 1.12 IC2 Belo<en en elite zonder contract Grote prijs : KBC bank verzekeringen Edwin Vanthournout Ere prijs : transport Kyoni trans Met de speciale medewerking van: Het gemeentebestuur van groot Ichtegem Ichtegem spor:ef De poli:ediensten van zone Kouter Het Vlaamse Kruis Wielerbond Vlaanderen

3 Voorstelling Al enkele jaren zijn wij aan het zoeken naar een ideale formule voor onze Reigerfeesten, waarop wij op zaterdag de voorkeur geven aan een wielerwedstrijd en de zondag aan het treffen voor oldtimer tractoren. Tot verleden jaar hebben we telkens een wedstrijd voorzien over het oude parcours dat we ook in maart tijdens onze wieler tweedaagse gebruiken. Wij en ook de renners raakten echter een beetje uitgekeken op dat parcours en twee maal per jaar de zelfde wedstrijden rijden leek ons nu ook niet ideaal. Verleden jaar zijn we gaan zoeken naar andere wegen en zonder ons zelf de hemel in te prijzen, we mogen zeggen dat we een mooi parcours gevonden hebben. Rode draad in de nieuwe omloop is de Diksmuidebaan, die we met veel moeite en dankzij de goede samenwerking en de positieve invloed van de veiligheidsdienst van Ichtegem vrij gekregen hebben voor deze dag. We wilden van in het begin met deze wedstrijd iets meer bereiken dan enkel de gewone eendagswedstrijd. Toen we begin dit jaar ontdekten dat er een nieuwe interclub geboren was die binnen onze mogelijkheden lag, hebben we dan ook onze aanvraag hiervoor opgestuurd. Wij van de Reigervrienden zijn dan ook verheugd om jullie met jullie renners uit te nodigen naar onze eerste Interclub.

4 Dit jaar blijven we ter plaatse en rijden we 16 plaatselijke rondes van 8,5 km, wat dus neerkomt op een totale afstand van 136 km. Iedere ploeg mag maximum 6 renners inschrijven, wij hopen dat U ook enkele renners bij ons kunt aan het werk zetten. We maken geen onderscheid in de ploegen en de eerst ingeschrevenen zullen dan ook de eerste keus uitmaken. Verder in deze folder vindt U een inschrijvingsformulier dat U eveneens kan terugvinden op onze website We hopen dat jullie ook geïnteresseerd zijn in een deelname. De beste groeten van het bestuur van de Reigervrienden en misschien tot binnenkort.

5 Wie mag er deelnemen : Maximum 2 buitenlandse clubs, aangrenzende clubs inbegrepen. Geen renners uit UCI ploegen Mixte ploegen : Elke club met minstens twee renners vertegenwoordigd (zonder renners van UCI ploegen) Belgische samengestelde ploegen van club- en individuele renners Belgische provinciale, regionale, nationale selecties ( zonder renners van UCI ploegen ) Geen buitenlandse regionale, nationale selecties.

6 De wedstrijd Deze vindt plaats op zaterdag 5 juli 2014 De wedstrijd is voorzien voor beloften en elite zonder contract De totale afstand van de wedstrijd bedraagt 136 km of 16 rondes van 8,5 km Er mogen maximum 150 renners deelnemen en maximum 6 renners per ploeg De inschrijving en de prijsuitdeling vindt plaats in Extra Time, dat is de cafetaria van de sporthal te Ichtegem, Keibergstraat 32. De kleedkamers bevinden zich eveneens in deze cafetaria. Fotofinish : rugnummers rechts Eventuele medische controle gebeurt in de sporthal. Het startschot wordt gegeven om 15:00. We vertrekken echter aan de sporthal voor de officieuze start om 14:50. Zoals reeds eerder gezegd is het parcours volledig nieuw, en dit loopt over: Diksmuidebaan - Zuster Clarastraat Ruidenbergstraat Veldemolenstraat Bergstraat Diksmuidebaan Arthur Coussensstraat Sportlaan Keibergstraat Diksmuidebaan. Zie ook de wegenkaart in op volgende bladzijde

7 Sporthal Start / aankomst

8 Inschrijving U kunt zich inschrijven met uw club via de link op de website We zenden U daarna zo rap mogelijk een bevestiging terug, samen met nog enkele nuttige informatie. Hopende op uw deelname, Het bestuur van de Reigervrienden. Zie op de volgende bladzijden de weg naar de inschrijving.

9 1 ga naar de website ( ) en open het tabblad Interclub 2 scrol naar beneden tot U inschrijving wielerclubs ziet staan. Wanneer U hier op druk dan opent U de snelkoppeling naar het inschrijvingsformulier.

10 Mocht de snelkoppeling niet werken, dan kan U ook nog rechtstreeks naar het inschrijvingsformulier via volgende URL : Het inschrijvingsformulier ziet er als volgt uit :

11 Gelieve alle gegevens in te vullen en dan op verzenden te drukken. Het ingevulde formulier komt dan automatisch bij ons terecht. Wij zenden U een berichtje terug ter bevestiging wanneer dit bij ons binnenkomt. Mocht U bij het openen van het formulier een office melding krijgen, gelieve deze dan te negeren en gewoon verder te gaan. Dit is enkel een standaard verwittiging die voorzien is in office Wij zenden U ook nog in de loop van juni een mailtje om het verloop van de dag nog eens aan jullie mede te delen. Mocht het ondanks alles niet lukken om via het inschrijvingsformulier in te schrijven, dan mag U gerust ook alle gegevens doorsturen via mail naar Bij eventuele vragen of voor verdere inlichtingen kan U ook terecht op volgende GSM nummers Francky Galle : Freddy Lingier : We hopen jullie alvast ook te mogen begroeten op 5 juli.