AKKOORDVERKLARING informatiebrochure met schoolreglement schooljaar

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "AKKOORDVERKLARING informatiebrochure met schoolreglement schooljaar 2014-2015"

Transcriptie

1 AKKOORDVERKLARING informatiebrochure met schoolreglement schooljaar De heer en/of mevrouw (voor- en achternaam van een of beide ouders) , ouder(s) van... (voor- en achternaam van het kind) uit klas... stemt/stemmen in met de inhoud van het opvoedingsproject en het reglement van de school en bevestigt/bevestigen hierbij dat zijn/haar/ons kind ingeschreven is in de Vrije Basisschool Bunsbeek- Wever voor het schooljaar Ondergetekende(n) verklaart/verklaren (maak een keuze) 0 toegang te hebben tot internet en de informatiebrochure met schoolreglement te hebben gelezen op de website van de school, 0 de brochure per te willen ontvangen op volgend(e) adres(sen): geen toegang te hebben tot internet en en de infobrochure met schoolreglement te willen ontvangen op papier via het oudste kind van het gezin. Datum:.../.../2014 Handtekening van de ouder(s) Gelieve dit formulier in te vullen per kind en niet later dan vrijdag 12 september 2014 terug te bezorgen aan de school.

2 Vervoer van en naar school Mijn kind(eren), gaat/gaan van en naar school (maak een duidelijke keuze): 0 met de schoolbus en neemt/nemen hiervoor (kruis 1 bolletje aan) 0 een jaarabonnement 0 een trimestrieel abonnement 0 een maandabonnement 0 geen abonnement, maar meldt occasionele ritten aan de directie en de klasleerkracht 0 te voet. Ik geef de toestemming om deze verplaatsing ALLEEN te doen: (kruis 1 of 2 bolletjes aan) 0 tijdens de middagpauze 0 na schooltijd 0 te voet en wordt daarbij afgehaald aan de schoolpoort. 0 met de auto. 0 met de rij van en naar de buitenschoolse opvang. 0 met de fiets. Ik geef de toestemming om deze verplaatsing ALLEEN te doen. (kruis 1 of 2 bolletjes aan) 0 tijdens de middagpauze 0 na schooltijd 0 met de fiets en wordt daarbij afgehaald aan de schoolpoort. Datum:.../.../2014 Handtekening van de ouder(s) Gelieve dit formulier in te vullen per gezin en niet later dan vrijdag 12 september 2014 terug te bezorgen aan de school.

3 Foto's Foto s op de schoolblogs, de website, Facebook, De school publiceert geregeld foto s van leerlingen op de website, onze pagina op Facebook, de blogs van de leerkrachten en onze vitrinekastjes. De beeldopnamen gebeuren steeds met respect voor wie op de beelden staat. Door het schoolreglement te ondertekenen, geef je als ouder(s) stilzwijgend toestemming om niet-geposeerde, spontane foto's en sfeerbeelden te maken en te publiceren. Mocht je daar toch bezwaar tegen hebben, dan kan je dat hieronder melden aan de directie. We zullen het bezwaar respecteren en geen beelden van je kind meer publiceren. Ondergetekende(n), ouder(s) van deze leerling(en): 0 tekent/tekenen bezwaar aan tegen de publicatie van niet-geposeerde, spontane foto s en sfeerbeelden waarop mijn kind(eren) te zien zijn. Foto s van de schoolfotograaf en voor de schoolkalender Voor gerichte foto's hebben we volgens de privacywet expliciete toestemming van de ouder(s) nodig. Het gaat om geposeerde, individuele foto's en geposeerde groeps- en klasfoto s (zoals van de schoolfotograaf en voor onze schoolkalender). Ondergetekende(n), ouder van deze leerling(en): 0 geeft/geven de toestemming tot het nemen van geposeerde, individuele foto s en geposeerde groeps- en klasfoto s op school. 0 geeft/geven geen toestemming aan de school voor het (laten) nemen van geposeerde, individuele foto s en geposeerde groeps- en klasfoto s Datum:.../.../2014 Handtekening van de ouder(s) Gelieve dit formulier in te vullen per gezin en niet later dan vrijdag 12 september 2014 terug te bezorgen aan de school.

4 INDIVIDUELE MEDISCHE FICHE SCHOOLJAAR ALGEMENE INFORMATIE EN CONTACTGEGEVENS Naam... Voornaam... Klas... Geboortedatum.../.../... Adres: Vast nummer:... /... GSM-nummer:... /... adres(sen):... (ouders)... Naam en telefoon van de best te bereiken ouder of verantwoordelijke: Naam:... Werkgever:... Tel.:... /... Indien de ouders of verantwoordelijke overdag thuis niet te bereiken zijn, neemt de school contact op met: Naam:... Werkgever:... Tel.:... /... Naam, adres en telefoonnummer van de behandelende (huis)arts: /... PERSOONLIJKE INFORMATIE 1. Lijdt je zoon/dochter aan bepaalde aandoeningen, intoleranties of allergieën voor bepaalde stoffen of geneesmiddelen (hooikoorts, pindanootallergie, ), astma, diabetes (suikerziekte), hartaandoening,? Indien ja, welke aandoening(en)? 2. Wordt je kind hiervoor behandeld? Ja Neen 3. Neemt je kind hiervoor medicatie in? Ja Neen Indien ja, welke medicatie voor welke aandoening en welke dosering?

5 Aanvullende inlichtingen of aanmerkingen: Indien nodig, zal de school een beroep doen op een huisarts in de buurt: Dokter Heuvelmans St.-Quirinusstraat Glabbeek-Bunsbeek Indien een spoedopname noodzakelijk is, nemen we het dichtstbijzijnde ziekenhuis: H.-Hartziekenhuis Kliniekstraat 3300 Tienen Je bent niet verplicht gegevens betreffende de gezondheid van je zoon/dochter aan de school mee te delen. Toch kan het nuttig zijn dat je ons op de hoogte brengt van gezondheidsrisico s zodat we gevaarlijke situaties kunnen voorkomen en gepast kunnen optreden indien je zoon/dochter gevaar loopt. De privacywet legt de school strenge beperkingen op bij het gebruik van gegevens betreffende de gezondheid. Zo mogen we deze gegevens enkel voor de hierboven genoemde doelstellingen gebruiken. Alleen de personeelsleden die les geven aan je zoon/dochter of die betrokken zijn bij zijn/haar begeleiding, mogen deze gegevens inkijken. De school mag gegevens over de gezondheid van je zoon/dochter enkel verwerken indien je als ouder(s) daartoe je schriftelijke toestemming geeft. Deze toestemming kan je steeds intrekken, als je dit wenst. Indien je ons de toestemming wenst te geven om bepaalde gegevens met betrekking tot de gezondheid van uw zoon/dochter te verwerken, moet je dit formulier aanvullen en schriftelijk bevestigen. Deze fiche is er om zo juist mogelijk te handelen indien er zich iets voordoet. Deze gegevens worden bewaard in de E.H.B.O.- kast in het E.H.B.O-lokaal op school. Gelieve deze gegevens onder gesloten omslag met vermelding MEDISCHE FICHE door de leerling(e) mee te geven aan de juf, niet later dan vrijdag 12 september Het kan voorkomen dat je een bepaald medicijn door een arts voorgeschreven stipt moet innemen tijdens de schooluren. In dit geval overhandig je vooraf een volledig ingevuld aanvraagformulier aan de leerkracht. De school houdt een register bij waarin genoteerd wordt op welk tijdstip je welke medicijnen hebt ingenomen en onder wiens toezicht. De algemene afspraken rond het gebruik van medicijnen vindt u in het schoolreglement onder. Ondergetekende,... (naam van ouder(s) of voogd) van... (naam van zoon/dochter) gaat/gaan hiermee akkoord. Datum:.../.../2014 Handtekening van de ouder(s)

6 Afwezigheidsverklaringen van de ouders (bij ziekte) TE BEWAREN AFWEZIGHEIDSVERKLARING schooljaar verklaring 1 Hierbij verklaart,. (mama/papa/voogd) van uit (klas).. dat haar/zijn kind afwezig was van.. tot.. omwille van ziekte en zodoende niet in staat was om de lessen te volgen. Handtekening de ouder/voogd:... AFWEZIGHEIDSVERKLARING schooljaar verklaring 2 Hierbij verklaart,. (mama/papa/voogd) van uit (klas).. dat haar/zijn kind afwezig was van.. tot.. omwille van ziekte en zodoende niet in staat was om de lessen te volgen. Handtekening de ouder/voogd:... AFWEZIGHEIDSVERKLARING schooljaar verklaring 3 Hierbij verklaart,. (mama/papa/voogd) van uit (klas).. dat haar/zijn kind afwezig was van.. tot.. omwille van ziekte en zodoende niet in staat was om de lessen te volgen. Handtekening de ouder/voogd:... AFWEZIGHEIDSVERKLARING schooljaar verklaring 4 Hierbij verklaart,. (mama/papa/voogd) van uit (klas).. dat haar/zijn kind afwezig was van.. tot.. omwille van ziekte en zodoende niet in staat was om de lessen te volgen. Handtekening de ouder/voogd:...

7 OPMERKING: Bovenstaande ziekteverklaringen kunnen maximaal 4 keer per jaar gebruikt worden voor korte afwezigheden van maximum 3 opeenvolgende kalenderdagen. Tijdens de week voor of na een vakantieperiode is een medisch attest echter vereist. Deze verklaring geldt niet op deze tijdstippen in het schooljaar. Voorbeelden wanneer een medisch attest vereist is: 1. Een kind is afwezig wegens ziekte op maandag en dinsdag meteen bij de start van het schooljaar. 2. Een kind is afwezig wegens ziekte op vrijdag en op de daaropvolgende maandag. Deze afwezigheid omvat 4 kalenderdagen. 3. Er werden al ziekteverklaringen geschreven voor afwezigheid van 2 opeenvolgende kalenderdagen in september afwezigheid van 1 dag in oktober afwezigheid van 3 opeenvolgende kalenderdagen in januari afwezigheid van 1 dag in maart Wanneer een kind een 5de maal afwezig wegens ziekte, bijvoorbeeld 2 opeenvolgende kalenderdagen in april, is een medisch attest vereist.

8 Tijdschriften Het is wenselijk dat de kinderen van onze school zich abonneren op onderstaande tijdschriften, de leerkrachten maken er graag gebruik van tijdens de lessen. Occasionele aanbiedingen die je via de school ontvangt, zijn echter geheel vrijblijvend. Zet in onderstaand schema een kruisje naast het tijdschrift dat geschikt is voor je kind. Dit jaar is er een formulier per gezin Leeftijdscategorie Tijdschrift Prijs Keuze 2,5- en 3-jarigen dopido 30 per schooljaar 4-jarigen dokadi 30 per schooljaar 5-jarigen doremi 30 per schooljaar 1ste en 2de leerjaar zonnekind 35 per schooljaar 3de en 4de leerjaar zonnestraal 35 per schooljaar 5de en 6de leerjaar zonneland 35 per schooljaar De kosten voor de tijdschriften en voor occasionele aanbiedingen worden aangerekend op het einde van de maand, via de schoolrekening. De kinderen brengen hiervoor geen geld mee naar school. Datum:.../.../2014 Handtekening van de ouder(s) Gelieve dit formulier in te vullen en niet later dan vrijdag 8 september 2014 terug te bezorgen.

9 Warme maaltijd en soep SOEP IN BUNSBEEK EN WEVER - WARME LUNCH IN BUNSBEEK In Bunsbeek biedt onze school kinderen de mogelijkheid om een volledige warme maaltijd of enkel soep te nemen tijdens de middagpauzes (behalve op woensdag uiteraard). In Wever beschikken we helaas niet over dezelfde faciliteiten, daar kunnen we onze leerlingen enkel soep aanbieden. HOE BESTELLEN? Kinderen die een warme maaltijd nemen, krijgen automatisch een kommetje soep aangeboden. Voor hen moet de soep dus niet afzonderlijk besteld worden. Voor kinderen die een broodmaaltijd meebrengen en bijkomend een kommetje soep willen, moet je natuurlijk wel expliciet kiezen voor soep. HOELANG KAN IK SOEP NEMEN? Als ouder kan je meteen ook kiezen in welke periodes van het jaar je kind de soep aangeboden krijgt. Neem je graag meteen voor het hele schooljaar, kruis dan de 3 trimesters aan. Je kan ook kiezen voor 1 of 2 trimesters. Let wel: de trimesterabonnementen worden NIET automatisch verlengd als je slechts voor 1 of 2 trimesters soep aanvraagt. Na de opgegeven periode wordt de bedeling dus stopgezet. Nam je bijvoorbeeld enkel een abonnement in het eerste trimester en wenst je kind ook na de kerstvakantie nog soep te drinken? Meld dit dan tijdig in de klasagenda van je kind of neem contact op met ons op of op secretariaat@vbsdeduizendpoot.be. HOE BETALEN? Voor een warme maaltijd betaal je dit schooljaar 3,20 per maaltijd. Het verschuldigde bedrag verschijnt maandelijks op de schoolrekening. Soep wordt aangeboden aan 20 per trimester. De kosten verschijnen eveneens op de schoolrekening. Het verschuldigde bedrag betaal je per trimester. De afrekening wordt gemaakt op het einde van de eerste maand van elk trimester, dus op het einde van september, van januari en van april. OVERTUIGD? Schrijf je kind(eren) dan in aan de hand van het volgende inschrijvingsformulier! Er is 1 formulier per gezin. Twijfel je nog? Vanaf maandag 1 september starten we sowieso al met soepbedeling. Raakt je kind verlekkerd door die heerlijke soepgeur, dan kan je bijgevoegd document nog indienen in de loop van de eerste schoolweek.

10 ... 0 neemt GEEN warme maaltijd en GEEN soep op school. 0 neemt GEEN warme maaltijd maar WEL soep op school tijdens (kruis 1, 2 of 3 bolletjes aan) 0 het 1ste trimester 0 het 2de trimester 0 het 3de trimester 0 neemt ELKE SCHOOLDAG (behalve op woensdag) een warme maaltijd (soep is inbegrepen). 0 neemt ENKEL op deze dagen een warme maaltijd (soep is inbegrepen) (kruis maximum 3 bolletjes aan) 0 maandag 0 dinsdag 0 donderdag 0 vrijdag... 0 neemt GEEN warme maaltijd en GEEN soep op school. 0 neemt GEEN warme maaltijd maar WEL soep op school tijdens (kruis 1, 2 of 3 bolletjes aan) 0 het 1ste trimester 0 het 2de trimester 0 het 3de trimester 0 neemt ELKE SCHOOLDAG (behalve op woensdag) een warme maaltijd (soep is inbegrepen). 0 neemt ENKEL op deze dagen een warme maaltijd (soep is inbegrepen) (kruis maximum 3 bolletjes aan) 0 maandag 0 dinsdag 0 donderdag 0 vrijdag... 0 neemt GEEN warme maaltijd en GEEN soep op school. 0 neemt GEEN warme maaltijd maar WEL soep op school tijdens (kruis 1, 2 of 3 bolletjes aan) 0 het 1ste trimester 0 het 2de trimester 0 het 3de trimester 0 neemt ELKE SCHOOLDAG (behalve op woensdag) een warme maaltijd (soep is inbegrepen). 0 neemt ENKEL op deze dagen een warme maaltijd (soep is inbegrepen) (kruis maximum 3 bolletjes aan) 0 maandag 0 dinsdag 0 donderdag 0 vrijdag... 0 neemt GEEN warme maaltijd en GEEN soep op school. 0 neemt GEEN warme maaltijd maar WEL soep op school tijdens (kruis 1, 2 of 3 bolletjes aan) 0 het 1ste trimester 0 het 2de trimester 0 het 3de trimester 0 neemt ELKE SCHOOLDAG (behalve op woensdag) een warme maaltijd (soep is inbegrepen). 0 neemt ENKEL op deze dagen een warme maaltijd (soep is inbegrepen) (kruis maximum 3 bolletjes aan) 0 maandag 0 dinsdag 0 donderdag 0 vrijdag Datum:.../.../2014 Handtekening van de ouder(s) Gelieve dit formulier in te vullen per kind en niet later dan vrijdag 8 september 2014 terug te bezorgen aan de school.

11 Ouderlijk gezag in onderwijsaangelegenheden Vrije Basisschool De Duizendpoot Schoolstraat 27 Solveldweg 8b 3384 Wever 3380 Bunsbeek Ondergetekende(n), ouder(s) (1) van: verkla(ren)art hierbij dat (2) hij/zij (3) het ouderlijk gezag gezamenlijk uitoefenen en wederzijds instemmen om autonoom rechtshandelingen te stellen betreffende het kind. Van ouders die gescheiden zijn en samen het ouderlijk gezag uitoefenen, veronderstelt de school dat ze alle belangrijke informatie uitwisselen via elkaar en/of hun kind. Als het uitwisselen van informatie moeilijk verloopt, wil de school hiermee rekening houden. Gelieve in dat geval aan te duiden op welke wijze beide ouders het best te bereiken zijn: OUDER 1 via de post op dit adres: per op dit adres: OUDER 2 via de post op dit adres: per op dit adres: (2) hij/zij (3) exclusief het ouderlijk gezag uitoefent en bevoegd is om alleen rechtshandelingen te stellen betreffende het kind. In bijlage bij dit document geeft hij/zij een kopie van de rechterlijke beslissing terzake. De ouder die het ouderlijk gezag niet uitoefent behoudt het recht toezicht uit te oefenen op de opvoeding. Dit houdt in dat hij/zij op de hoogte wordt gehouden van de schoolresultaten (schoolrapport) en de schoolverrichtingen (mededelingen over de leerling, mededelingen van school naar thuis, leerlingenwerkjes van het kind). De school kan hiervoor een kopie voorzien (via het kind of verzonden via de post) of de documenten digitaal bezorgen. Gelieve aan te duiden op welke wijze de ouder zonder ouderlijk gezag het best te bereiken is: via de schoolagenda het kind via de post op dit adres: per op dit adres: (2) hij/zij (3) exclusief het ouderlijk gezag uitoefent en bevoegd is om alleen rechtshandelingen te stellen betreffende het kind. In bijlage bij dit document geeft hij/zij een kopie van de rechterlijke beslissing terzake. De ouder die het ouderlijk gezag niet uitoefent behoudt het recht over bepaalde aspecten i.v.m. de opvoeding van het kind (door de rechter bepaald) en instemmingsbevoegdheid over volgende aspecten: (2) hij/zij (3) exclusief het ouderlijk gezag uitoefent en bevoegd is om alleen rechtshandelingen te stellen betreffende het kind. In bijlage bij dit document geeft hij/zij een kopie van de rechterlijke beslissing terzake. De ouder die het ouderlijk gezag niet uitoefent is ontzet uit het ouderlijk gezag. Dit houdt in dat hij/zij noch beslissingsrecht noch recht op informatie heeft betreffende de opvoeding van het kind.

12 (2) hij/zij (3) voogd is en bevoegd is om alle rechtshandelingen te stellen betreffende het kind. In bijlage bij dit document geeft hij/zij een kopie van de rechterlijke beslissing terzake. Te (gemeente) op (datum) Handtekening van de ouder(s)/voogd (1) Ouders = de personen die het ouderlijk gezag uitoefenen of in rechte of in feite de minderjarige onder hun bewaring hebben. (2) Aankruisen wat past. (3) Schrappen wat niet past.

verklaart/verklaren in te stemmen met de inhoud en de bepalingen van de schoolbrochure met

verklaart/verklaren in te stemmen met de inhoud en de bepalingen van de schoolbrochure met Bijlage 1 INSTEMMINGSFORMULIER schooljaar 2016-2017 exemplaar bestemd voor de school Bij elke inschrijving De heer en/of mevrouw,... ouder(s) van... geboren te... op... verklaart/verklaren in te stemmen

Nadere informatie

verklaart/verklaren in te stemmen met de inhoud en de bepalingen van de schoolbrochure met

verklaart/verklaren in te stemmen met de inhoud en de bepalingen van de schoolbrochure met Bijlage 1 INSTEMMINGSFORMULIER schooljaar 2015-2016 exemplaar bestemd voor de school Bij elke inschrijving De heer en/of mevrouw,... ouder(s) van... geboren te... op... verklaart/verklaren in te stemmen

Nadere informatie

Administratieve fiches

Administratieve fiches Vrije Basisschool De Zonnebloem ude Diestsestraat 4, Waanrode Administratieve fiches (in te vullen bij het begin van elk schooljaar en af te geven aan de klastitularis) VRIJE BASISSCHL DE ZNNEBLEM UDE

Nadere informatie

Inschrijvingsformulier

Inschrijvingsformulier Inschrijvingsformulier Schooljaar 2013 2014 InlICHTIngen InTern Naam & voornaam Geboorteplaats Geboortedatum School Klas GSM Datum inschrijving Nationaliteit rijksregisternr. M/V InlICHTIngen gezinshoofd

Nadere informatie

We hopen dat iedereen vandaag een fantastische start van het nieuwe schooljaar kende!

We hopen dat iedereen vandaag een fantastische start van het nieuwe schooljaar kende! Dinsdag, 1 september 2015 Beste ouders, kinderen, grootouders, We hopen dat iedereen vandaag een fantastische start van het nieuwe schooljaar kende! Wij heten jullie alvast van harte welkom en hopen op

Nadere informatie

We hopen dat iedereen vandaag een fantastische start van het nieuwe schooljaar kende!

We hopen dat iedereen vandaag een fantastische start van het nieuwe schooljaar kende! Maandag, 1 september 2014 Beste ouders, kinderen, grootouders, We hopen dat iedereen vandaag een fantastische start van het nieuwe schooljaar kende! Wij heten jullie alvast van harte welkom en hopen op

Nadere informatie

Opvangdossier binnenschoolse kinderopvang Leuven 2013-2014. Vzw Kinderopvang Leuven Professor Roger Van Overstraetenplein 1 3000 Leuven

Opvangdossier binnenschoolse kinderopvang Leuven 2013-2014. Vzw Kinderopvang Leuven Professor Roger Van Overstraetenplein 1 3000 Leuven Vzw Kinderopvang Leuven Professor Roger Van Overstraetenplein 1 3000 Leuven BINNENSCHOOLSE KINDEROPVANG Opvangdossier 2013-2014 Voorwoord In opdracht van de stad Leuven is de stedelijke vzw Kinderopvang

Nadere informatie

e-mail directie administratie: directie.administratie@gbsreynaerdijn.be www.gbsreynaerdijn.be Beste ouders

e-mail directie administratie: directie.administratie@gbsreynaerdijn.be www.gbsreynaerdijn.be Beste ouders Gemeentelijke Basisschool Reynaerdijn Stationsstraat 18 9190 Stekene Kemzeke lid scholengemeenschap Sint-Gillis-Waas / Stekene / Waasmunster directie: 03/779.79.00 secretariaat: 03/779.44.81 de Paal: 03/770.69.39

Nadere informatie

Huishoudelijk reglement buitenschoolse opvang BO

Huishoudelijk reglement buitenschoolse opvang BO ALG 09 - /5-09-203 BO Hoofdzetel Locatie buitenschoolse opvang: Essen Kapellen Brecht Hofstraat 4 Kapelsestraat 37 Leopoldstraat 5 290 Essen 2950 Kapellen 2960 St Lenaarts 03/664.87.23 GSM 0470 0 80 55

Nadere informatie

Bijlagen bij de schoolbrochure kleuterschool

Bijlagen bij de schoolbrochure kleuterschool Bijlagen bij de schoolbrochure 2017-2018 kleuterschool De schoolbrochure vindt u terug op onze website www.basisschoolopoeteren.be Gelieve het document op pagina 2 ondertekend terug te bezorgen aan de

Nadere informatie

INITIATIEF BUITENSCHOOLSE OPVANG DE WIEBELBOOM

INITIATIEF BUITENSCHOOLSE OPVANG DE WIEBELBOOM IBO DE WIEBELBOOM INITIATIEF BUITENSCHOOLSE OPVANG DE WIEBELBOOM SCHOOLSTRAAT 5 2820 BONHEIDEN tel. 015/.... gsm 04../...... mail: dewiebelboom@bonheiden.be Dexia -.-.. 1. GEGEVENS VAN HET KIND Naam:.

Nadere informatie

Voorbeeld inschrijvingsformulier

Voorbeeld inschrijvingsformulier Voorbeeld inschrijvingsformulier Datum inschrijving: LEERLINGGEGEVENS Officieel adres Naam: Voornamen: Roepnaam: Woont bij: beide ouders /vader / moeder / ander Straat en nummer: Postcode: Gemeente: Thuistelefoon:

Nadere informatie

Gelieve dit blad in te vullen en te ondertekenen en ten laatste tegen donderdag 6 september terug mee te geven met uw kind. Blad niet knippen aub!

Gelieve dit blad in te vullen en te ondertekenen en ten laatste tegen donderdag 6 september terug mee te geven met uw kind. Blad niet knippen aub! Gelieve dit blad in te vullen en te ondertekenen en ten laatste tegen donderdag 6 september terug mee te geven met uw kind. Blad niet knippen aub! Naam:... Klas:.. 1. Bestelling warme maaltijden en drankjes

Nadere informatie

Opvangdossier binnenschoolse kinderopvang Leuven. Vzw Kinderopvang Leuven Professor Roger Van Overstraetenplein 1 3000 Leuven.

Opvangdossier binnenschoolse kinderopvang Leuven. Vzw Kinderopvang Leuven Professor Roger Van Overstraetenplein 1 3000 Leuven. Vzw Kinderopvang Leuven Professor Roger Van Overstraetenplein 1 3000 Leuven BINNENSCHOOLSE KINDEROPVANG Opvangdossier 1 Voorwoord In opdracht van de stad Leuven is de stedelijke vzw Kinderopvang Leuven

Nadere informatie

Bijlagen bij de schoolbrochure 2015-2016 kleuterschool

Bijlagen bij de schoolbrochure 2015-2016 kleuterschool Bijlagen bij de schoolbrochure 2015-2016 kleuterschool De schoolbrochure vindt u terug op onze website www.basisschoolopoeteren.be Gelieve het document op pagina 2 ondertekend terug te bezorgen aan de

Nadere informatie

Afsprakennota Buitenschoolse opvang schooljaar

Afsprakennota Buitenschoolse opvang schooljaar Afsprakennota Buitenschoolse opvang schooljaar 2014-2015 De voor- en naschoolse kinderopvang wordt georganiseerd door de VZW Ouderraad Pieter Vanhoudt Koersel en is enkel toegankelijk voor de schoolgaande

Nadere informatie

Mariakerke, 3 september Beste ouder

Mariakerke, 3 september Beste ouder Mariakerke, 3 september 2018 Beste ouder De vakantie ligt al weer achter ons en met volgeladen batterijen stappen we het schooljaar 2018 2019 in. Het uitgelezen moment om al enkele belangrijke punten of

Nadere informatie

Bijlagen bij de schoolbrochure lagere school

Bijlagen bij de schoolbrochure lagere school Bijlagen bij de schoolbrochure 2017-2018 lagere school De schoolbrochure vindt u terug op onze website www.basisschoolopoeteren.be Gelieve het document op pagina 2 ondertekend terug te bezorgen aan de

Nadere informatie

Afsprakennota Buitenschoolse opvang schooljaar

Afsprakennota Buitenschoolse opvang schooljaar Afsprakennota Buitenschoolse opvang schooljaar 2015-2016 De voor- en naschoolse kinderopvang wordt georganiseerd door de VZW Ouderraad Pieter Vanhoudt Koersel en is enkel toegankelijk voor de schoolgaande

Nadere informatie

Voor- en naschoolse kinderopvang

Voor- en naschoolse kinderopvang Voor- en naschoolse kinderopvang Geachte ouders, Naast het toezicht van de leerkrachten voorziet de school een bijkomende BETALENDE kinderopvang waar uw kind gebruik kan van maken. s morgens vanaf 6u30

Nadere informatie

Inschrijvingsformulier Schooljaar 2016 2017

Inschrijvingsformulier Schooljaar 2016 2017 Inschrijvingsformulier INLICHTINGEN INTERN Naam & voornaam Geboorteplaats Geboortedatum School Klas INLICHTINGEN GEZINSHOOFD Naam & voornaam Straat en nr. Land Telefoon Geboorteplaats Rijksregisternr.

Nadere informatie

SINT ARDUS. 2 september Brieven eerste schooldag 1 ste jaar. Geachte heer/mevrouw

SINT ARDUS. 2 september Brieven eerste schooldag 1 ste jaar. Geachte heer/mevrouw 2 september 2016 Brieven eerste schooldag 1 ste jaar Geachte heer/mevrouw Wij willen u van harte danken voor het vertrouwen dat u in onze school stelt en hopen we dat uw zoon of dochter hier echt gelukkig

Nadere informatie

ZES STROKEN PER GEZIN SCHOOLJAAR

ZES STROKEN PER GEZIN SCHOOLJAAR ZES STROKEN PER GEZIN SCHOOLJAAR 2015-2016 Beste ouders, Mogen we vragen om de stroken 1, 2, 3 en 4 ingevuld & ondertekend terug te bezorgen aan de klasleerkracht vóór dinsdag 8 september 2015. Strook

Nadere informatie

Infobrochure & huishoudelijk reglement Flexibele Opvang

Infobrochure & huishoudelijk reglement Flexibele Opvang Betr vzw KINDEROPVANG t EEKHOORNTJE Infobrochure & huishoudelijk reglement Guldensporenlaan 65 3010 KESSEL-LO tel.: 016/ 25.12.77 fax: 016/ 25.20.32 e-mail: info@eekhoorntje.be INHOUD pagina 1. Medewerkers

Nadere informatie

Informatie bij de start van het nieuwe schooljaar 1 september 2015

Informatie bij de start van het nieuwe schooljaar 1 september 2015 Ouderinfo bestemd voor leerlingen van de 1 ste graad Informatie bij de start van het nieuwe schooljaar 1 september 2015 Beste ouder(s), beste leerling In deze ouderinfo bundelen we enkele mededelingen

Nadere informatie

Om onze gegevens te actualiseren vragen we om de gekleurde bladen in te vullen en morgen af te geven aan de klasbegeleider van je kind.

Om onze gegevens te actualiseren vragen we om de gekleurde bladen in te vullen en morgen af te geven aan de klasbegeleider van je kind. Om onze gegevens te actualiseren vragen we om de gekleurde bladen in te vullen en morgen af te geven aan de klasbegeleider van je kind. BIJLAGE 1 INSCHRIJVING MIDDAGMAAL KLEUTERS SCHRAPPEN wat NIET van

Nadere informatie

SCHOOLKRANT DE DRIE BEERTJES

SCHOOLKRANT DE DRIE BEERTJES SCHOOLKRANT DE DRIE BEERTJES Wat viel er te beleven? Wat moeten we onthouden? Aan welke maandtip moeten we aandacht besteden? U komt het allemaal te weten. SEPTEMBER Beste ouders Na een zonovergoten vakantie

Nadere informatie

Deze checklist helpt je om te controleren of al je documenten in orde zijn. Ingevuld formuliertje gegevens deelnemer reis Kent

Deze checklist helpt je om te controleren of al je documenten in orde zijn. Ingevuld formuliertje gegevens deelnemer reis Kent NAAM: KLAS: Om de administratie in orde te brengen voor de studiereis naar Kent (22-25 mei 2012), geef je dit mapje met dit blad en alle nodige documenten af aan de balie voor woensdag 2 mei 2012. Deze

Nadere informatie

Bijlagen bij de schoolbrochure lagere school

Bijlagen bij de schoolbrochure lagere school Bijlagen bij de schoolbrochure 2016-2017 lagere school De schoolbrochure vindt u terug op onze website www.basisschoolopoeteren.be Gelieve het document op pagina 2 ondertekend terug te bezorgen aan de

Nadere informatie

Medicijnverstrekking en medisch handelen

Medicijnverstrekking en medisch handelen Medicijnverstrekking en medisch handelen Vooraf In de dagelijkse praktijk krijgt de school te maken met kinderen die medicijnen gebruiken. De laatste jaren neemt het aantal medicijngebruikers toe. Het

Nadere informatie

1. Algemene gegevens van onze Speelkameraad

1. Algemene gegevens van onze Speelkameraad INSCHRIJVINGSFICHE Breng deze fiche al ingevuld mee naar het speelplein als je de eerste keer komt inschrijven, dit bespaart je heel wat werk en aanschuiftijd! 1. Algemene gegevens van onze Speelkameraad

Nadere informatie

Administratieve fiches

Administratieve fiches Vrije Basisschool De Zonnebloem ude Diestsestraat 4, Waanrode Administratieve fiches (in te vullen bij het begin van elk schooljaar en af te geven aan de klastitularis) VRIJE BASISSCHL DE ZNNEBLEM UDE

Nadere informatie

Bij vragen over deze inschrijving kan u steeds terecht bij de begeleidsters of de coördinator.

Bij vragen over deze inschrijving kan u steeds terecht bij de begeleidsters of de coördinator. Inschrijvingsfiche buitenschoolse kinderopvang Houtekind Geachte ouders Hartelijk dank voor uw inschrijving in onze buitenschoolse kinderopvang. Om administratief in orde te zijn vragen wij u vriendelijk

Nadere informatie

SINT ARDUS. 1 september Brieven eerste schooldag 1 ste jaar. Geachte heer/mevrouw

SINT ARDUS. 1 september Brieven eerste schooldag 1 ste jaar. Geachte heer/mevrouw 1 september 2014 Brieven eerste schooldag 1 ste jaar Geachte heer/mevrouw In naam van de ganse schoolgemeenschap wil ik u van harte danken voor het vertrouwen dat u in onze school stelt en hoop ik dat

Nadere informatie

INSCHRIJVINGSFORMULIER

INSCHRIJVINGSFORMULIER INSCHRIJVINGSFORMULIER Kleef hier een recente foto Naam deelnemer: Gelieve dit document op te sturen naar : vzw BaNaKa Dokter Dhaenenslaan 28 9820 Merelbeke Geboortedatum: Gegevens kamp(en) Paasvakantie

Nadere informatie

WAT LEREN de KINDEREN DIT JAAR?

WAT LEREN de KINDEREN DIT JAAR? Welkom in 5dd Weekrooster WAT LEREN de KINDEREN DIT JAAR? Wiskunde: tot 10 000 000, kommagetallen tot op een duizendste, oppervlakteberekening van vlakke- en ruimtefiguren, volume, Nederlands: werkwoordspelling

Nadere informatie

Opvangdossier binnenschoolse kinderopvang Leuven. Vzw Kinderopvang Leuven Professor Roger Van Overstraetenplein Leuven.

Opvangdossier binnenschoolse kinderopvang Leuven. Vzw Kinderopvang Leuven Professor Roger Van Overstraetenplein Leuven. Vzw Kinderopvang Leuven Professor Roger Van Overstraetenplein 1 3000 Leuven BINNENSCHOOLSE KINDEROPVANG Opvangdossier 1 Voorwoord In opdracht van de stad Leuven is de stedelijke vzw Kinderopvang Leuven

Nadere informatie

SCHRIFTELIJKE OVEREENKOMST INITIATIEF BUITENSCHOOLSE OPVANG OCMW LAARNE INITIATIEF BUITENSCHOOLSE OPVANG COLMANSTRAAT 51 TE 9270 KALKEN

SCHRIFTELIJKE OVEREENKOMST INITIATIEF BUITENSCHOOLSE OPVANG OCMW LAARNE INITIATIEF BUITENSCHOOLSE OPVANG COLMANSTRAAT 51 TE 9270 KALKEN SCHRIFTELIJKE OVEREENKOMST INITIATIEF BUITENSCHOOLSE OPVANG INFO KINDEROPVANG Naam: Adres: OCMW LAARNE INITIATIEF BUITENSCHOOLSE OPVANG COLMANSTRAAT 51 TE 9270 KALKEN Naam: IBO T WEIKEN IBO T KEIKOPJE

Nadere informatie

Nieuwsbrief SEPTEMBER 2015

Nieuwsbrief SEPTEMBER 2015 Gemeentelijke Basisschool Schaffen Vroentestraat 22 3290 Schaffen Website: www.gbsdiest.be E-mail: personeelschaffen@gbsdiest.be Tel. 013 32 69 23 Nieuwsbrief SEPTEMBER 2015 Datum Klas Activiteit Tijdstip

Nadere informatie

STICHTING KATHOLIEK ONDERWIJS WEST-FRIESLAND

STICHTING KATHOLIEK ONDERWIJS WEST-FRIESLAND STICHTING KATHOLIEK ONDERWIJS WEST-FRIESLAND Beleid Medicijnverstrekking en het verrichten van medische handelingen Uitgangspunten Stichting Katholiek Onderwijs West-Friesland wil zorgvuldig omgaan met

Nadere informatie

KIND Naam kind:... Nationaliteit:... Geboortedatum:... Spreektaal (thuis):... BSN:... Aantal dagen opvang:...

KIND Naam kind:... Nationaliteit:... Geboortedatum:... Spreektaal (thuis):... BSN:... Aantal dagen opvang:... Yellow Graag aankruisen en na het invullen kunt u dit formulier opsturen naar Wantslag 29, 3421 KA Oudewater, t.a.v. Mark van Bentum. Hij neemt z.s.m. contact met u op. U kunt het formulier ook ondertekend

Nadere informatie

Basisschool Franciscus Schoollaan 2 6241 BM Bunde T: 043-3641508 E: Info@bsfranciscusbunde.nl. Betreft: aanmelding nieuwe leerling

Basisschool Franciscus Schoollaan 2 6241 BM Bunde T: 043-3641508 E: Info@bsfranciscusbunde.nl. Betreft: aanmelding nieuwe leerling Basisschool Franciscus Schoollaan 2 6241 BM Bunde T: 043-3641508 E: Info@bsfranciscusbunde.nl Betreft: aanmelding nieuwe leerling Geachte ouders/verzorgers, Hierbij ontvangt u ons aanmeldingsformulier

Nadere informatie

Aanvraag voorziening leerlingenvervoer

Aanvraag voorziening leerlingenvervoer Aanvraag voorziening leerlingenvervoer In de brochure leerlingenvervoer kunt u vinden of uw kind in aanmerking komt voor een vervoersvoorziening. In de brochure servicenormen staan regels voor ouders en

Nadere informatie

GEGEVENS KIND FAMILIALE GEGEVENS

GEGEVENS KIND FAMILIALE GEGEVENS GEGEVENS KIND Naam Voornaam: Geslacht jongen ( ) meisje ( ) Geboortedatum: / / Geboorteplaats: Nationaliteit: Rijksregisternummer (SIS-kaart): Adres (hoofdverblijf): Ander adres: Telefoonnummer thuis :

Nadere informatie

Je kunt je kind inschrijven op onze school:

Je kunt je kind inschrijven op onze school: Inschrijving 1.Hoe en wanneer Je kunt je kind inschrijven op onze school: op de opendeurdagen op de schooldagen tussen 9 uur en 12 uur op werkdagen van 1 tot 3 juli en vanaf 24 augustus tussen 9 uur en

Nadere informatie

1 KKA & 1 KKB 45 per leerjaar: 85 2 KK 45 3 KK 45

1 KKA & 1 KKB 45 per leerjaar: 85 2 KK 45 3 KK 45 BIJDRAGELIJST VOOR HET SCHOOLJAAR 2015 2016 VERPLICHTE ACTIVITEITEN: Vanuit ons opvoedingsproject kiest de school om een aantal verplichte, maar kwaliteitsvolle activiteiten aan te bieden. Wij vragen een

Nadere informatie

Notitie. Protocol Medicatiegebruik leerlingen Yulius Onderwijs Versie: 1.0 Datum: 18 juli 2018

Notitie. Protocol Medicatiegebruik leerlingen Yulius Onderwijs Versie: 1.0 Datum: 18 juli 2018 Notitie Protocol Medicatiegebruik leerlingen Yulius Onderwijs Versie: 1.0 Datum: 18 juli 2018 Contact Directie Onderwijs T 088-4056401 directie.onderwijs@yulius.nl Inleiding Yulius Onderwijs biedt onderwijs

Nadere informatie

Inschrijvingsformulier Schooljaar

Inschrijvingsformulier Schooljaar Inschrijvingsformulier Gegevens van de intern: Naam + voornaam:. Geboorteplaats + datum:.. Rijksregisternummer: GSM:. School:. M / V Nationaliteit:.. Klas:.. Gegevens van de ouders: Naam + voornaam Vader:

Nadere informatie

Als aanvulling bij het lijvige schoolreglement willen we u bij uw inschrijving op de hoogte brengen van enkele specifieke regels en afspraken.

Als aanvulling bij het lijvige schoolreglement willen we u bij uw inschrijving op de hoogte brengen van enkele specifieke regels en afspraken. Tweede graad 2012-09-03 Geachte ouders Als aanvulling bij het lijvige schoolreglement willen we u bij uw inschrijving op de hoogte brengen van enkele specifieke regels en afspraken. We hebben er voor gekozen

Nadere informatie

SCHRIFTELIJKE OVEREENKOMST IBO SCOEBIDOE MARKEGEM

SCHRIFTELIJKE OVEREENKOMST IBO SCOEBIDOE MARKEGEM SCHRIFTELIJKE OVEREENKOMST IBO SCOEBIDOE MARKEGEM INFO KINDEROPVANG Organisator Naam: Adres: O.C.M.W. Dentergem Kasteeldreef 1, 8720 Dentergem (Wakken) Kinderopvanglocatie Naam: IBO Scoebidoe Markegem

Nadere informatie

1 Inschrijfformulier Basisschool De Meent

1 Inschrijfformulier Basisschool De Meent 1 Inschrijfformulier Basisschool De Meent Gegevens kind Burgerservicenummer Achternaam kopie ID of paspoort bijvoegen Roepnaam Voornamen Plaats in gezin (aantal kinderen, naam en geboortedatum graag invullen

Nadere informatie

Behandeld door O nr. Uw schrijven Uw nr. bijlage Laarne Koen Patoor

Behandeld door O nr. Uw schrijven Uw nr. bijlage Laarne Koen Patoor Provincie Oost-Vlaanderen Nuttige afspraken in verband met het leerlingenvervoer (Kalken) en het busreglement. 9270 LAARNE Dorpsstraat 2 Behandeld door O nr. Uw schrijven Uw nr. bijlage Laarne Koen Patoor

Nadere informatie

Info van de school. OCHTEND MIDDAG AVOND maandag, dinsdag,

Info van de school. OCHTEND MIDDAG AVOND maandag, dinsdag, SINT-GREGORIUSCOLLEGE Basisonderwijs Alfons Biebuycklaan 24 en Henri Bouckaertstraat 29 9050 Gentbrugge T 09/230 82 40 F 09/231 04 22 E-mail: directie@sint-gregoriuscollege.be www.sint-gregoriuscollege.be

Nadere informatie

Wanneer? van maandag 08 juni 2015 tot en met woensdag 10 juni 2015. Voorbereiding en verloop

Wanneer? van maandag 08 juni 2015 tot en met woensdag 10 juni 2015. Voorbereiding en verloop Beste ouders, INFO ZEEKLASSEN Antwerpen, Dit jaar trekken we er met de doelgroep weer op uit. We gaan op zeeklassen! We nodigen jullie alvast uit voor een informatie-avond in onze school op dinsdag 28

Nadere informatie

Als aanvulling bij het lijvige schoolreglement willen we u bij de inschrijving op de hoogte brengen van enkele specifieke regels en afspraken.

Als aanvulling bij het lijvige schoolreglement willen we u bij de inschrijving op de hoogte brengen van enkele specifieke regels en afspraken. 2012-09-03 Derde graad Geachte ouders Als aanvulling bij het lijvige schoolreglement willen we u bij de inschrijving op de hoogte brengen van enkele specifieke regels en afspraken. We hebben er voor gekozen

Nadere informatie

Juni 2015 Tweede graad

Juni 2015 Tweede graad Juni 2015 Tweede graad Verzorging-voeding Sociale en technische wetenschappen Stellakrant LEERLINGENPARLEMENT In een laatste inspraakvergadering op dinsdag 2 juni evalueren we samen met de leerlingen de

Nadere informatie

Protocol medicijnbeleid

Protocol medicijnbeleid Protocol medicijnbeleid Vooraf In de dagelijkse praktijk krijgt de school te maken met kinderen die medicijnen gebruiken. De laatste jaren neemt het aantal medicijngebruikers toe. Het komt voor dat kinderen

Nadere informatie

INLICHTINGSFICHE VAN HET KIND

INLICHTINGSFICHE VAN HET KIND Departement Onderwijs, Opvoeding en Jeugd Stedelijk Onderwijs Gent INLICHTINGSFICHE VAN HET KIND Gegevens school / (st)ibo (in te vullen door school/(st)ibo Stempel: Datum: Gegevens kind Naam: Voornaam:

Nadere informatie

De schoolrekening. (Bijlage bij het schoolreglement) 1. Wat is gratis?

De schoolrekening. (Bijlage bij het schoolreglement) 1. Wat is gratis? (Bijlage bij het schoolreglement) De schoolrekening. I. Wat is gratis en wat dient betaald te worden? Het decreet basisonderwijs bepaalt dat aan u geen bijdragen kunnen gevraagd worden voor alles wat verband

Nadere informatie

Bijlagen. GO! Onderwijs van de Vlaamse Gemeenschap Emile Jacqmainlaan 20 1000 Brussel

Bijlagen. GO! Onderwijs van de Vlaamse Gemeenschap Emile Jacqmainlaan 20 1000 Brussel Bijlagen GO! Onderwijs van de Vlaamse Gemeenschap Emile Jacqmainlaan 20 1000 Brussel Toedienen van medicatie Beste ouder(s) De laatste jaren wordt steeds meer aan het schoolpersoneel gevraagd om medicatie

Nadere informatie

Inschrijfformulier. Amsterdam, Geachte, Wij willen u allereerst danken voor uw interesse in Kindercentrum Moedersschoot.

Inschrijfformulier. Amsterdam, Geachte, Wij willen u allereerst danken voor uw interesse in Kindercentrum Moedersschoot. Inschrijfformulier Aan : Amsterdam, Geachte, Wij willen u allereerst danken voor uw interesse in Kindercentrum Moedersschoot. Als bijlage treft u een overzicht van de procedure voor de aanmelding van uw

Nadere informatie

Sint-Catharinacollege Moerbeke-Viane-Galmaarden

Sint-Catharinacollege Moerbeke-Viane-Galmaarden Sint-Catharinacollege Moerbeke-Viane-Galmaarden scholengroepb@sintcatharinacollege.be Huishoudelijk Reglement binnenschoolse kinderopvang Gemeente Moerbeke 1. Algemeen Het huishoudelijk reglement van de

Nadere informatie

Dilbeek, 1 maart 2013. Schikkingen einde tweede trimester 2012-2013 Eerste graad

Dilbeek, 1 maart 2013. Schikkingen einde tweede trimester 2012-2013 Eerste graad Dilbeek, 1 maart 2013 Schikkingen einde tweede trimester 2012-2013 Eerste graad Geachte heer/mevrouw Beste leerling Graag willen we u informeren over de organisatie van de laatste weken van dit trimester.

Nadere informatie

VBS De Duizendpoot 2 april 2015 Schoolstraat 27 3380 Bunsbeek. Wat heeft april zoal in petto voor onze school? Dat lees je in deze nieuwsbrief:

VBS De Duizendpoot 2 april 2015 Schoolstraat 27 3380 Bunsbeek. Wat heeft april zoal in petto voor onze school? Dat lees je in deze nieuwsbrief: VBS De Duizendpoot 2 april 2015 Schoolstraat 27 3380 Bunsbeek Solveldweg 8B 3384 Wever Nieuwsbrief april Beste ouders Wat heeft april zoal in petto voor onze school? Dat lees je in deze nieuwsbrief: BEZOEK

Nadere informatie

Vrije basisschool De Wondertuin Bleekstraat Mechelen 015/

Vrije basisschool De Wondertuin Bleekstraat Mechelen 015/ Vrije basisschool De Wondertuin Bleekstraat 2 2800 Mechelen 015/41 45 26 info@dewondertuin.be www.dewondertuin.be Informatiebrochure van onze kleuterschool Voor je eerste schooldag bij ons krijg jij dit

Nadere informatie

1 KKA & 1 KKB 45 per leerjaar: 85 2 KK 45 3 KK 45

1 KKA & 1 KKB 45 per leerjaar: 85 2 KK 45 3 KK 45 BIJDRAGELIJST VOOR HET SCHOOLJAAR 2016 2017 VERPLICHTE ACTIVITEITEN: Vanuit ons opvoedingsproject kiest de school om een aantal verplichte, maar kwaliteitsvolle activiteiten aan te bieden. Wij vragen een

Nadere informatie

Inschrijving Internaat De Muze

Inschrijving Internaat De Muze Inschrijving Internaat De Muze 1.1. (Her)inschrijvingsformulier Gegevens van de intern Naam + voornaam: M / V: Klas: Geboorteplaats + datum: Nationaliteit: Rijksregisternummer: Klas vorig schooljaar: Instelling

Nadere informatie

Aanvraagformulier leerlingenvervoer

Aanvraagformulier leerlingenvervoer Kantooradres: Oldehoofsterkerkhof 2 8911 DH Leeuwarden Postadres: Postbus 21000 8900 JA Leeuwarden Telefoon 14 058 gemeente@leeuwarden.nl Aanvraagformulier leerlingenvervoer Toelichting op dit formulier

Nadere informatie

Aanvraagformulier leerlingenvervoer 2012-2013

Aanvraagformulier leerlingenvervoer 2012-2013 Aanvraagformulier leerlingenvervoer 2012-2013 Een niet getekend, onvolledig of onjuist ingevuld formulier kan niet in behandeling worden genomen en wordt ter verbetering teruggezonden. Dit geldt eveneens

Nadere informatie

Intern reglement + overeenkomst

Intern reglement + overeenkomst Algemene informatie + overeenkomst Intern reglement + overeenkomst Partijen: - Kinderdagverblijf B.V.B.A De Hummeltjes, gelegen in Nieuwstraat 28, 9340 Lede. Telefoon: 0476 86 20 58 En hierna genoemd als

Nadere informatie

Familienaam: Roepnaam: Voorna(a)m(en): Geboortedatum: - - BSNnummer: Inschrijfdatum: - - 1e schooldag: - - Geboorteland: Geboorteplaats:

Familienaam: Roepnaam: Voorna(a)m(en): Geboortedatum: - - BSNnummer: Inschrijfdatum: - - 1e schooldag: - - Geboorteland: Geboorteplaats: INSCHRIJFFORMULIER Dr. Van Linden Tolstraat 1 4209 AL Schelluinen 0183-624970 schelluinen@obstweespan.nl Gegevens leerling Familienaam: Roepnaam: Voorna(a)m(en): Geboortedatum: - - BSNnummer: Inschrijfdatum:

Nadere informatie

Aanvraagformulier leerlingenvervoer 2009-2010

Aanvraagformulier leerlingenvervoer 2009-2010 Gemeente : Zoetermeer, Welzijn/Beleid, leerlingzaken Adres : Postbus 15, 2700 AA Zoetermeer E-mail : leerlingenvervoer@zoetermeer.nl Telefoonnr. : (079) 346 9149 (tussen 9.30 en 14.00 uur) Aanvraagformulier

Nadere informatie

Formulieren. - Afwezigheid - Niet mee zwemmen - Niet mee turnen -Te laat op school -Vroeger school verlaten -Medicijnen

Formulieren. - Afwezigheid - Niet mee zwemmen - Niet mee turnen -Te laat op school -Vroeger school verlaten -Medicijnen Vrije Basisschool De Zonnebloem Oude Diestsestraat 4, Waanrode Formulieren - Afwezigheid - Niet mee zwemmen - Niet mee turnen -Te laat op school -Vroeger school verlaten -Medicijnen Deel 7 p. 1 AFWEZIGHEIDSBERICHT

Nadere informatie

Verhuisd? Nieuw telefoonnummer? Laat het ons weten!

Verhuisd? Nieuw telefoonnummer? Laat het ons weten! 1 september 2016 In dit bundeltje kan u volgende invulblaadjes vinden die terug in ons bezit moeten komen: 1. Voorwoord + aanpassingstabel gegevens van het kind 2. In te vullen :Ontvangstbewijs schoolreglement

Nadere informatie

individuele steekkaart

individuele steekkaart individuele steekkaart voornaam en naam van het kind/de jongere :. O jongen O meisje geboortedatum :../.. /.. lidnummer:... Met deze individuele steekk aart geven ouders jaarlijks aan de leiding alle noodzakelijke

Nadere informatie

... ... ... ... - Is uw kind wel eens onderzocht door een externe instantie? J / N

... ... ... ... - Is uw kind wel eens onderzocht door een externe instantie? J / N Aanmeldingsformulier GEGEVENS VAN DE LEERLING Burgerservicenummer leerling 1 Roepnaam Voornamen Achternaam...................... Geslacht M / V Geboortedatum.. Postcode........ Straatnaam en huisnummer...

Nadere informatie

K O R E N B L O E M. een team met zorg voor een buitengewoon kind

K O R E N B L O E M. een team met zorg voor een buitengewoon kind 1 K O R E N B L O E M INSTITUUT VOOR INDIVIDUEEL ONDERRICHT Korenbloemstraat 17, 9000 Gent Tel.: 09/269 92 70 fax: 09/269 92 79 een team met zorg voor een buitengewoon kind 2 Elinda, Murat en Collin. Elinda

Nadere informatie

Nieuwsbrief GO! De Sprong

Nieuwsbrief GO! De Sprong Nieuwsbrief GO! De Sprong Beste ouders, De eerste schooldag zit er weeral op KALENDER Terug naar school 02.09.2013 Infoavond Wijk: 05.09.2013 18u00 Hoofdgebouw: 05.09.2013 19u00 Schoolteamvergadering 10.09.2013

Nadere informatie

AANVRAAGFORMULIER LEERLINGENVERVOER

AANVRAAGFORMULIER LEERLINGENVERVOER AANVRAAGFORMULIER LEERLINGENVERVOER Basisonderwijs, speciale school voor basisonderwijs, speciaal onderwijs (voortgezet) en voortgezet onderwijs SCHOOLJAAR 2015/2016 Gemeente Voorschoten Afdeling Publiekszaken

Nadere informatie

Voorletters :... Voorvoegsel :... Familienaam :... Meisjesnaam :... Geboortedatum :... Straatnaam :... Huisnummer :... Postcode :...

Voorletters :... Voorvoegsel :... Familienaam :... Meisjesnaam :... Geboortedatum :... Straatnaam :... Huisnummer :... Postcode :... INSCHRIJFFORMULIER ALGEMENE GEGEVENS Voorletters :... Voorvoegsel :... Familienaam :... Meisjesnaam :... Geslacht : Man / Vrouw Geboortedatum :... Straatnaam :... Huisnummer :... Postcode :... Geboorteplaats

Nadere informatie

Leerling: BuSO «De Garve» Langs de Graaf Stokkem (089) (089)

Leerling: BuSO «De Garve» Langs de Graaf Stokkem (089) (089) Leerling: 2018-2019 BuS «De Garve» Langs de Graaf 11 3650 Stokkem (089)50 28 22 (089)41 64 44 de.garve@skynet.be www.buso-degarve.be Geachte, De AVG-wetgeving (Algemene Verordening Gegevensbescherming),

Nadere informatie

Openbare basisschool. De Hulst 15 5831 SC Boxmeer T: 0485-574462

Openbare basisschool. De Hulst 15 5831 SC Boxmeer T: 0485-574462 Inschrijfformulier Openbare basisschool De Hulst 15 5831 SC Boxmeer T: 0485-574462 Gegevens nieuwe leerling Familienaam: Roepnaam: Voornamen: Man Vrouw Geboorteplaats: Nationaliteit: Geloofsovertuiging:

Nadere informatie

Infogids schooljaar

Infogids schooljaar Infogids schooljaar 2017-2018 Kouterbaan 8 te Opwijk Van harte welkom in onze school www.de-knipoog.be Vrije Basisschool De Knipoog Kouterbaan 8 1745 Opwijk 052/35 86 65 0477/32 88 81 schooldroeshoutmazenzele@hotmail.com

Nadere informatie

Schriftelijke overeenkomst Buitenschoolse kinderopvang

Schriftelijke overeenkomst Buitenschoolse kinderopvang Schriftelijke overeenkomst Buitenschoolse kinderopvang Info kinderopvang Naam: Lokaal bestuur Mortsel Adres: Stadsplein 1, 2640 Mortsel Dienst: Kindzorg Coördinator: Goele Reynders, BKO@mortsel.be Naam:

Nadere informatie

OVERBLIJFREGLEMENT MONTESSORISCHOOL CASTRICUM

OVERBLIJFREGLEMENT MONTESSORISCHOOL CASTRICUM OVERBLIJFREGLEMENT MONTESSORISCHOOL CASTRICUM Op de montessorischool bestaat de mogelijkheid om in de middagpauze van 12.00 tot 13.00 uur onder toezicht over te blijven. De overblijf wordt georganiseerd

Nadere informatie

Allerlei Hierbij geven we graag klare afspraken en regels geldig voor het ganse schooljaar.

Allerlei Hierbij geven we graag klare afspraken en regels geldig voor het ganse schooljaar. Allerlei 2012-2013 Hierbij geven we graag klare afspraken en regels geldig voor het ganse schooljaar. De klas begint s morgens om 8u35 en eindigt om 11u30 ; in de namiddag is er les vanaf 12u50 tot 15u30.

Nadere informatie

Opvang. Uw kind maakt gebruik van de voor- en naschoolse opvang

Opvang. Uw kind maakt gebruik van de voor- en naschoolse opvang Uw kind maakt gebruik van de voor- en naschoolse opvang 1. Voorwoord Beste ouder(s), Wij danken u voor het vertrouwen in onze voor- en naschoolse opvang. Wij heten u en uw kind(eren) van harte welkom en

Nadere informatie

INSCHRIJVINGSBUNDEL. Schooljaar 2014-2015

INSCHRIJVINGSBUNDEL. Schooljaar 2014-2015 INSCHRIJVINGSBUNDEL Schooljaar 2014-2015 Naam en voornaam: Inschrijvingsdatum:. Waarborg gestort: ja - neen Bundel volledig in orde: ja - neen Opmerkingen:... INSCHRIJVINGSGEGEVENS Schooljaar 2014-2015

Nadere informatie

Aanvraag om kraamgeld

Aanvraag om kraamgeld T 078 15 40 25 F 078 15 50 25 www.xerius.be kinderbijslag@xerius.be Model E Dossiernummer / Met dit formulier kunt u kraamgeld aanvragen als: werknemer (of ambtenaar) zelfstandige werkloze invalide gepensioneerde

Nadere informatie

Informatiebrochure van onze kleuterschool

Informatiebrochure van onze kleuterschool Vrije basisschool De Luchtballon Nieuwe Beggaardenstraat 50 2800 Mechelen 015/21 86 23 info@basisschooldeluchtballon.be www.basisschooldeluchtballon.be Informatiebrochure van onze kleuterschool Voor je

Nadere informatie

Zomervakantie 2013. DIKO en Basisscholen Mariakerke

Zomervakantie 2013. DIKO en Basisscholen Mariakerke Zomervakantie 2013 DIKO en Basisscholen Mariakerke De basisscholen van de deelgemeente Mariakerke organiseren in samenwerking met de Dienst Kinderopvang van de Stad Gent een netoverschrijdende vakantieopvang.

Nadere informatie

VRAGENLIJST OUDERS/VERZORGERS EN AKKOORDVERKLARING T.B.V. AANMELDING BIJ Edux Onderwijspartners Onderzoek en begeleiding

VRAGENLIJST OUDERS/VERZORGERS EN AKKOORDVERKLARING T.B.V. AANMELDING BIJ Edux Onderwijspartners Onderzoek en begeleiding VRAGENLIJST OUDERS/VERZORGERS EN AKKOORDVERKLARING T.B.V. AANMELDING BIJ Edux Onderwijspartners Onderzoek en begeleiding Edux Onderwijspartners, Tolweg 11, 4851 SJ Ulvenhout, 076 524 55 00, Email: onderzoekenbegeleiding@edux.nl

Nadere informatie

Aanvraagformulier leerlingenvervoer 2014-2015

Aanvraagformulier leerlingenvervoer 2014-2015 Aanvraagformulier leerlingenvervoer 2014-2015 1. Gegevens kind Naam kind Roepnaam Adres Postcode en woonplaats Geboortedatum 2. Gegevens aanvrager Ouder(s) / Verzorger(s) / Voogd(en) (doorhalen wat niet

Nadere informatie

Welkom. Welkom bij BIbelOtje. Zelfstandig kinderdagverblijf voor 22 kindjes

Welkom. Welkom bij BIbelOtje. Zelfstandig kinderdagverblijf voor 22 kindjes Welkom Welkom bij BIbelOtje Zelfstandig kinderdagverblijf voor 22 kindjes Algemene info Bij Bibelotje is uw kindje alle werkdagen van 7u30 tot 18u welkom! Een dagje spelen bij Bibelotje kost 25. Er wordt

Nadere informatie

Protocol medicijnverstrekking & medisch handelen

Protocol medicijnverstrekking & medisch handelen Protocol medicijnverstrekking & medisch handelen november 2010 Inhoud Inleiding over medicijnverstrekking en medisch handelen... 3 Het kind wordt ziek op school... 3 Het verstrekken van medicijnen op verzoek...

Nadere informatie

BKO Nieuws. Inhoud. Buitenschoolse kinderopvang Gooik Digitale nieuwsbrief Infofiches Scansysteem... 3

BKO Nieuws. Inhoud. Buitenschoolse kinderopvang Gooik Digitale nieuwsbrief Infofiches Scansysteem... 3 BKO Nieuws v.u. Simon De Boeck, schepen van gezin September 2018 Inhoud Buitenschoolse kinderopvang Gooik... 2 Digitale nieuwsbrief... 2 Infofiches... 2 Scansysteem... 3 Alleen naar huis? Iemand anders

Nadere informatie

Met goede vaart het schooljaar in

Met goede vaart het schooljaar in Beste ouders, Met goede vaart het schooljaar in De vakantie is nog niet ten einde, maar we hebben wel al zin in het nieuwe schooljaar. Een schooljaar waar we met goede vaart invliegen! De voorbije zomermaanden

Nadere informatie

Aanvraag om adoptiepremie

Aanvraag om adoptiepremie T 078 15 40 25 F 078 15 50 25 www.xerius.be kinderbijslag@xerius.be Aanvraag om adoptiepremie Model E-ter Dossiernummer / Met dit formulier kunt u een adoptiepremie aanvragen als: werknemer (of ambtenaar)

Nadere informatie

Aanvraagformulier verlof buiten schoolvakanties (1-10 dagen)

Aanvraagformulier verlof buiten schoolvakanties (1-10 dagen) Aanvraagformulier verlof buiten schoolvakanties (1-10 dagen) Wanneer u verlof wilt aanvragen kan dit uitsluitend met dit formulier. Het formulier moet ruim op tijd (bij voorkeur een maand voor het verlof)

Nadere informatie

Model E. 1. Met dit formulier kunt u kraamgeld aanvragen als: - werknemer (of ambtenaar) - zelfstandige - werkloze - invalide - gepensioneerde

Model E. 1. Met dit formulier kunt u kraamgeld aanvragen als: - werknemer (of ambtenaar) - zelfstandige - werkloze - invalide - gepensioneerde Model E Infoblad 1. Met dit formulier kunt u kraamgeld aanvragen als: - werknemer (of ambtenaar) - zelfstandige - werkloze - invalide - gepensioneerde 2. Wanneer kunt u het kraamgeld aanvragen? - Het kind

Nadere informatie