presenting women s/s 2013 HrVi - Harvey Bouterse Van Hongo Pierre-Antoine Vettorello Tom Van der Borght WOLF. by Sofie Claes

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "presenting women s/s 2013 HrVi - Harvey Bouterse Van Hongo Pierre-Antoine Vettorello Tom Van der Borght WOLF. by Sofie Claes"

Transcriptie

1 presenting women s/s 2013 HrVi - Harvey Bouterse Van Hongo Pierre-Antoine Vettorello Tom Van der Borght WOLF. by Sofie Claes

2 showroom belgium by ffi Al meer dan vijf jaar ondersteunt het Flanders Fashion Institute (FFI) de aanwezigheid van Belgische ontwerpers in Parijs tijdens de presentatie van hun nieuwe winter- en zomercollectie. Sinds 2007 geeft het Flanders Fashion Institute opkomend modetalent met een sterke visie op mode en oog voor kwaliteit een platform met SHOWROOM BELGIUM in Parijs. Dit seizoen presenteren vijf designers hun collecties aan de internationale mode-industrie, aankopers en pers: Hr Vi Harvey Bouterse, Van Hongo, Pierre Antoine Vettorello, Tom Van der Borght en WOLF. By Sofie Claes SHOWROOM BELGIUM by Flanders Fashion Institute vindt dit seizoen onderdak in een nieuwe locatie (81, rue du Temple, Parijs). De showroom is open van zaterdag 29 september tot en met woensdag 3 oktober, dagelijks van 10 uur tot 19 uur (woensdag tot 15 uur). place to be 81 rue du Temple, Paris, M 11 Rambuteau date press Pressing press@ffi.be sales sales@ffi.be FFI Agnes Wené Project Manager agnes.wene@ffi.be

3 HrVi Harvey Bouterse Press & Sales Contact: Het Antwerpse label HrVi wordt in 2011 opgericht door ontwerper Harvey Bouterse. Na ervaring op te doen bij o.a. Wim Neels en Veronique Branquinho lanceert Harvey op dat moment zijn eigen prêt-à-porterlabel. HrVi koppelt een exclusieve factor aan zijn collectie door samenwerkingen met kunstenaars en ontwerpers uit verschillende disciplines. In de collecties ligt de nadruk op eenvoud, perfectionering van de snit en op afwerking en pasvorm. Naargelang de seizoenen en de vraag worden items aan de collectie toegevoegd. Momenteel is Harvey naast zijn eigen collectie - aan de slag als Senior Designer womenswear pre-collection bij Jean Paul Gaulthier in Parijs. Een keramiekcollectie uit de jaren 50 en 60 van de vorige eeuw is de inspiratiebron van deze collectie. In een samenwerking met Wouter Hoste (kunstverzamelaar, ontwerper van mannen prêt-à-porter en gespecialiseerd in grafische prints) werden een aantal prints ontworpen waarbij kleurdiepte, gradiënten en dichtheid zorgvuldig worden getest en bewaakt. is opgebouwd uit natuurlijke materialen: geweven zijde, lichte katoen, leder en staat voor esthetische en draagbare feminin chic.

4 Van Hongo Press Contact: Sales Contact: Ontwerpster Izumi Hongo is geboren in het Japanse Tokyo. Ze studeert eerst architectuur aan de Waseda Universiteit in Japan, alvorens een modeopleiding aan de Koninklijke Academie voor Schone Kunsten in Antwerpen te starten, waar ze in haar laatste jaar haar eigen modelabel Van Hongo lanceert. Tijdens de afstudeershow ontvangt ze de Sacha Shoe Award 2010 voor een schoen uit de collectie Private Painting. In de zomer van 2010 wint ze ook de Shinmai Creators wedstrijd, waardoor ze een catwalk en showroom krijgt tijdens de Japan Fashion Week in maart die hier getoond wordt, wordt opgenomen door winkels in Tokyo en Chicago. In datzelfde jaar opent ze ook haar eerste Salon Van Hongo in Antwerpen. Geïnspireerd door de kunstenaar in zijn atelier, roept Izumi Hongo in deze collectie de pure atmosfeer van elegantie en ambacht op. In de keuze van stoffen en prints ligt de nadruk op de fragiele textuur van keramiek en een weloverwogen keuze in de kleurencombinaties. De ontwerpen stralen een combinatie uit van zowel comfortabele werkkledij die de kunstenaar in zijn atelier draagt, als de typische couture snijlijnen die we de laatste seizoenen steeds terugvinden in de silhouetten van Van Hongo.

5 Pierre-Antoine Vettorello Press Contact: Sales Contact: Geboren in Frankrijk, behaalt Pierre Antoine Vettorello in 2010 zijn diploma aan de modeafdeling van de Koninklijke Academie voor Schone Kunsten in Antwerpen. Ervaring doet hij op tijdens verschillende stages bij Lagerfeld Gallery en Balenciaga in Parijs en sinds 2011 staat hij aan het hoofd van zijn eigen label. Hij neemt deel aan verschillende tentoonstellingen en shows, zoals in 2011 met zijn lente/zomercollectie 2012 aan de Arise Magazine show tijdens de Mercedes-Benz Fashion Week in New York en de RA showroom in Parijs. In 2012 toont hij een preview van zijn lente/zomercollectie 2013 tijdens Fashionclash in Maastricht. Daarnaast wint hij ook een aantal prijzen, zoals in 2010 de A Shaded view on fashion award, uitgereikt door Diane Pernet en Sonny van de Velde en in 2011 de prijs voor Best innovative designs tijdens Arise Magazine Fashion Week in Lagos. van Pierre Antoine Vettorello draagt de naam Nil Ce ad Againn Dul Abhaile, wat zo veel wil zeggen als We kunnen niet naar huis gaan in het Iers. De ontwerper haalde zijn inspiratie hiervoor uit verschillende reizen naar Ierland, waar hij in aanraking kwam met een deel van de cultuur waarbij het mystieke en de nauwe banden met de natuur een grote rol spelen. Ook de Frans-Ivoriaanse roots van Pierre Antoine Vettorello hebben grote invloed op zijn ontwerpen. Zijn prachtige handgemaakte kleding is dan ook doordrongen van een unieke etnische mythologie en wordt gekenmerkt door het gebruik van exotische natuurlijke materialen die traditioneel gebruikt worden in de kunstnijverheid. Zijn lente/zomercollectie 2013 verwijst naar een onverwachte mengeling van Afrikaanse en Keltische culturen, waaronder hoofdtooien van de Senegalese Bassari-stam en Kuba stoffen uit Congo, die digitaal vertaald werden naar breigoed. Een constante in de collecties van Pierre Antoine Vettorello zijn de handgemaakte hoeden en de creatieve manier waarop hij juwelen combineert met kledij, waarbij hij verschillende technieken gebruikt, zoals breigoed, kralen, borduurwerk met glas, handgeschilderde stoffen, veren, hout en kostbare stenen. Volgens Pierre Antoine Vettorello werd elk stuk in zijn collectie gemaakt met als doel het bewieroken van de vrouwelijke kracht. Hiervoor maakt hij gebruik van een gedurfde snit, kleuren en patronen.

6 Tom Van der Borght Press Contact & Sales Contact: Na een eerste carrière als sociaal werker, begint Tom Van der Borght in 2006 een technische opleiding in patroon- en naaitechnieken. Aansluitend volgt hij vanaf 2008 Mode-ontwerp aan de Stedelijke Academie in Sint-Niklaas, waar hij dit jaar afstudeert. Tijdens zijn studies loopt hij stage bij Maureen De Clercq in Antwerpen en neemt hij deel aan verschillende tentoonstellingen, zoals Colour en NU_Fashion#1. In 2011 wint hij de Belgian Triumph Inspiration Award en behaalt hij een top 5-plaats bij de World Triumph Inspiration Award tijdens de Berlin Fashion Week, waar hij aanwezig is met een installatie en een modeshow in Edged Showroom. Ook in 2012 is hij van de partij tijdens de Berlin Fashion Week met o.a.. een performance tijdens het Berlin fashion Film Festival en een show en showroom bij Fier Management. Voor zijn laatste collectie COC (Church of Chica) kiest Tom Van der Borght manipulatie als thema. Hij creëert een beeld en illusie van een cultus als symbool van extreem gebruik van macht en manipulatie. De cultus is gewijd aan Chica, de hond van de ontwerper. Dit speels element van een bastaardhond die aanbeden wordt als godheid, zorgt voor humor in een normaal gezien erg serieus onderwerp. De opgerichte sekte krijgt een echt manifest en zelfs virtueel een website ( waar de 9 paden van chica naar het opperste geluk, en totale destructie, toegelicht worden. COC loves you, COC kills you maakt duidelijk hoe een cultus werkt: beginnend bij liefde, zachtheid en positieve beelden, over brainwashing en angst, om te eindigen in terrorisme en destructie. Beïnvloed door oud Mexicaans artwork en narco street fashion, lijken de silhouetten een inheemse neonstam, strijders van het licht. Door het veelvuldig gebruik van fluorescerende en fosforiserende elementen verandert de collectie bij verschillende belichting (gaande van UV-stralen overdag tot duisternis). De prints worden door Tom Van der Borght zelf ontworpen en zijn erg persoonlijk; sommige zijn volledig handgetekend, andere zijn een terugkerend patroon van een microscopische afbeelding van de erfelijke spierziekte waaraan de ontwerper zelf lijdt.glow-in-the-dark kousen, handgemaakte sandalen, plexi juwelen en hoofddeksels maken de silhouetten compleet.

7 Wolf. by Sofie Claes Press Contact: Sales Contact: Na een technische opleiding in patroontechnieken studeert Sofie Claes Beeldende Vorming aan de kunsthumaniora in Antwerpen. Vervolgens trekt ze naar Parijs om er een opleiding tot stylist-modelist te volgen aan Esmod University of Fashion. Overtuigd van haar talent, moedigen haar docenten haar aan om zich te verdiepen in het modeontwerpen. In Amsterdam volgt ze de bacheloropleiding Fashion & Design aan het Amsterdam Fashion Institute (AMFI). In 2006 wordt ze verkozen tot Honour Student, een titel waarmee ze wordt opgemerkt door de professionals van de modesector. In 2009 studeert ze af met het project A Perspective On Positivity. Vandaag heeft Sofie Claes haar eigen atelier in Antwerpen. Minimalisme, tijdloosheid, vakmanschap, geometrisch vormen en deconstructie en reconstructie vormen de rode draad in haar werk. Voor de lente/zomer collectie 2013 werd inspiratie gehaald uit ruwe mineralen en rotsen. De kleuren en structuren van deze mineralen werden vertaald naar digitale prints en texturen. De silhouetten werden uit balans gehaald, wat de collectie een asymmetrische vorm geeft. Het kleurenpalet bestaat uit verschillende varianten van grijs, gewassen zwarttonen en tinten van blauw.

8 ontwerp: barlock.be Studio saskia wierinck

Mode Maastricht verbindt, ontwikkelt en etaleert.

Mode Maastricht verbindt, ontwikkelt en etaleert. Mode Maastricht verbindt, ontwikkelt en etaleert. Onze missie Waar wij voor staan Door het versterken van de signatuur van de Maastrichtse mode- en designsector in combinatie met de sterke reputatie

Nadere informatie

inleiding Voor u ligt het onderzoek naar het kleedgedrag van de moderne carrière

inleiding Voor u ligt het onderzoek naar het kleedgedrag van de moderne carrière inleiding Voor u ligt het onderzoek naar het kleedgedrag van de moderne carrière vrouw van nu in de leeftijdscategorie 30 tot 45 jaar. Voor dit onderzoek zijn veel verschillende bedrijven benaderd, met

Nadere informatie

House of Flavours, Fashion and Beauty

House of Flavours, Fashion and Beauty SUN MAE Lingerie Couture changes into SUN MAE House of Flavours, Fashion and Beauty Een conceptstore die alle zintuigen wil prikkelen en ook een platform wil bieden voor beginnende ontwerpers. Een uniek

Nadere informatie

Les 14 Dutch design. Presentatieopdracht 1 Rem Koolhaas

Les 14 Dutch design. Presentatieopdracht 1 Rem Koolhaas Les 14 Dutch design Presentatieopdracht 1 Rem Koolhaas U gaat een presentatie geven van 5 minuten aan mensen die deze Nederlandse architect niet goed kennen aan de hand van drie gebouwen die door hem zijn

Nadere informatie

BELA SILVA. Carnets de voyages

BELA SILVA. Carnets de voyages BELA SILVA Carnets de voyages BELA SILVA De Portugese kunstenares Bela Silva laat zich haar leven lang al niet tegenhouden door grenzen. Haar voorliefde voor geschiedenis en architectuur doen zelfs de

Nadere informatie

fe P brua l r annin i juli 2015 g

fe P brua l r annin i juli 2015 g Planning februari juli 2015 februari 2015 verschijnt 13 jan 2015 Februari Bruisend Maastricht Verwennerij in de schoonheidssalon, alles voor huidverbetering De beste verzorgingstips voor mooi en gezond

Nadere informatie

CHIC MET EEN RAUW RANDJE

CHIC MET EEN RAUW RANDJE CHIC MET EEN RAUW RANDJE Dit Londense pand van de Amerikaanse ontwerper Alexander Wang wordt de uitvalsbasis om Europa te veroveren. Binnenin materialen als ruw bewerkte travertin, terrazzo, en veel metaal.

Nadere informatie

ANNIKA SYRJÄMÄKI EXHIBITIONS EDUCATION THE HAGUE ARTISTS. haagsekunstenaars.nl is an initiative by Stroom The Hague

ANNIKA SYRJÄMÄKI EXHIBITIONS EDUCATION THE HAGUE ARTISTS. haagsekunstenaars.nl is an initiative by Stroom The Hague haagsekunstenaars.nl is an initiative by Stroom The Hague ANNIKA SYRJÄMÄKI THE HAGUE ARTISTS Annika Syrjämäki Textiel is voor haar een onderdeel van een groter geheel, bijvoorbeeld een ruimte, waarin textiel

Nadere informatie

present you Showroom Belgium A/W 2012-2013 women

present you Showroom Belgium A/W 2012-2013 women FLANDERS FASHION INSTITUTE & WALLONIE-BRUXELLES DESIGN/MODE present you Showroom Belgium at paris fashion week A/W 2012-2013 women friday 03.03.2012 - wednesday 07.03.2011 a.knackfuss Black Balloon Lisa

Nadere informatie

... 3... 5... 7... 8... 9...10...12...13...15...16...17...19...20...21...22...24...25...26...27...28...29...30...31...32...33...34...35...37...38...39...41...42...43...44 2 3 4 5 6 7 8 Lon Looren-van der

Nadere informatie

Curriculum Vitae. Ingrid Raijer-Jense Geboortedatum: 11-01-1978 Adres: Magnoliastraat 25. Telefoon: 06 15433435

Curriculum Vitae. Ingrid Raijer-Jense Geboortedatum: 11-01-1978 Adres: Magnoliastraat 25. Telefoon: 06 15433435 Curriculum Vitae Naam: Ingrid Raijer-Jense Geboortedatum: 11-01-1978 Adres: Magnoliastraat 25 Postcode/plaats: 3297 BC Puttershoek Telefoon: 06 15433435 e-mail: ingrid@raijer.nl Internet: www.ingridraijer.nl

Nadere informatie

MARGIELA DE HERMÈS JAREN

MARGIELA DE HERMÈS JAREN MARGIELA DE HERMÈS JAREN MoMu ModeMuseum Provincie Antwerpen 31 03 2017 27 08 2017 2 MARGIELA: DE HERMÈS JAREN 31/03/2017 27/08/2017 MoMu ModeMuseum Provincie Antwerpen Van 31 maart t.e.m. 27 augustus

Nadere informatie

Persbericht - december 2003

Persbericht - december 2003 Persbericht - december 2003 J.M. Weston, meester schoenfabrikant sedert 1891 Modeacademie van Antwerpen, jaar 2004 Eerste wedstrijd voor het ontwerp van schoenen. J.M. Weston spoort in samenwerking met

Nadere informatie

Al 10 jaar een passie voor het ontwerpen van unieke sieraden

Al 10 jaar een passie voor het ontwerpen van unieke sieraden P E R S B E R I C H T Rosalind Suurland Al 10 jaar een passie voor het ontwerpen van unieke sieraden Tijdloos, licht draagbaar en zeer stijlvol; zo zijn de sieraden van kunstenares Rosalind Suurland ook

Nadere informatie

LIPAULT EN JEAN PAUL GAULTIER STELLEN EXCLUSIEVE COLLECTIE VOOR.

LIPAULT EN JEAN PAUL GAULTIER STELLEN EXCLUSIEVE COLLECTIE VOOR. LIPAULT EN JEAN PAUL GAULTIER STELLEN EXCLUSIEVE COLLECTIE VOOR. LIPAULT LIPAULT, HET JONGE PARIJSE MODEHUIS VAN TASSEN, KOFFERS EN ACCESSOIRES GEEFT EEN HELE NIEUWE BETEKENIS AAN STIJL, KLEUR EN INNOVATIE

Nadere informatie

De brillentrends van 2015

De brillentrends van 2015 De brillentrends van 2015 Een bril is niet enkel een nuttig object, het is ook een stijvol accessoire en een mode-artikel. Bij New Optics vindt u naast tijdloze klassiekers steeds de ruimste nieuwe collecties

Nadere informatie

MODEONTWERPER NIEUW OMSCHRIJVING. Omschrijving. Voor wie is deze opleiding bestemd? Voorkennis. Toelatingsvoorwaarden.

MODEONTWERPER NIEUW OMSCHRIJVING. Omschrijving. Voor wie is deze opleiding bestemd? Voorkennis. Toelatingsvoorwaarden. #MODE EN KLEDIJ BESPAAR MET DE KMO-PORTEFEUILLE MODEONTWERPER NIEUW OMSCHRIJVING Omschrijving Tijdens deze creatieve opleiding leer je een eigen stijl te ontwikkelen en je ideeën te vertalen in trendy

Nadere informatie

De brillentrends van 2015

De brillentrends van 2015 De brillentrends van 2015 Een bril is niet enkel een nuttig voorwerp, het is ook een stijvol accessoire en een modeartikel. Bij New Optics vindt u naast tijdloze klassiekers steeds de ruimste nieuwe collecties

Nadere informatie

shoes bags magazine Nieuwe collectie voorjaar - zomer 2019

shoes bags magazine Nieuwe collectie voorjaar - zomer 2019 shoes bags magazine Nieuwe collectie voorjaar - zomer 2019 Eigenwijs Carel van der Meer Exclusief Eigentijds Wat er zo leuk is aan het schoenenvak en de inkoop ervan? Dare to be different Samen met de

Nadere informatie

Tentoonstellingskalender 2009-2010

Tentoonstellingskalender 2009-2010 PRESS 1 Tentoonstellingskalender 2009-2010 Het Design museum Gent heeft een druk tentoonstellingsprogramma. Het accent ligt ook hier op 20ste-eeuwse vormgeving. Aansluitend bij de collecties varieert het

Nadere informatie

In mijn schilderijen en andere kunstobjecten verdiep ik me op dit moment erg in grafische structuren en rechte lijnen.

In mijn schilderijen en andere kunstobjecten verdiep ik me op dit moment erg in grafische structuren en rechte lijnen. MARIE MICHIELSSEN MARIE MICHIELSSEN Marie Michielssen volgde een opleiding grafische vormgeving en startte in 1995 een eigen bedrijf. Daarvoor kocht ze oude bloempotten op, die ze vervolgens beschilderde

Nadere informatie

Lancering Nienke Sybrandy In het Kader van Liefhertje

Lancering Nienke Sybrandy In het Kader van Liefhertje Lancering Nienke Sybrandy In het Kader van Liefhertje Vrijdag 1 juni is het zover en lanceert LhGWR (Liefhertje en De Grote Witte Reus) het nieuwe winkel concept... In het Kader van Liefhertje, dit keer

Nadere informatie

FOCUS OP onze kleding. #activiteiten #mei #juni #2016. Leiestraat Kortrijk

FOCUS OP onze kleding. #activiteiten #mei #juni #2016. Leiestraat Kortrijk FOCUS OP onze kleding #activiteiten #mei #juni #2016 Leiestraat 30-8500 Kortrijk 056 27 75 00 - bibliotheek@kortrijk.be www.kortrijk.be/bibliotheek FOCUS OP: ONZE KLEDING het mondiale verhaal van wat we

Nadere informatie

PERSBERICHT Axelle Red for JBC

PERSBERICHT Axelle Red for JBC PERSBERICHT AXELLE RED VOOR JBC: MY SPECIAL PROJECT Axelle Red heeft haar nieuwste project lang geheim kunnen houden maar deze namiddag was het eindelijk zover. In de AED Studios in Lint werd haar collectie

Nadere informatie

ERIC HIRDES OPLEIDINGEN TENTOONSTELLINGEN HAAGSE KUNSTENAARS. haagsekunstenaars.nl is een initiatief van Stroom Den Haag

ERIC HIRDES OPLEIDINGEN TENTOONSTELLINGEN HAAGSE KUNSTENAARS. haagsekunstenaars.nl is een initiatief van Stroom Den Haag haagsekunstenaars.nl is een initiatief van Stroom Den Haag ERIC HIRDES HAAGSE KUNSTENAARS Mijn schilderijen zijn abstract en zijn opgebouwd uit vorm, lijn, kleur en structuur. Weliswaar met schijnbaar

Nadere informatie

Artlease Utrecht [Expositie Toyin Loye] zomer 2012

Artlease Utrecht [Expositie Toyin Loye] zomer 2012 Artlease Utrecht [Expositie Toyin Loye] zomer 2012 De eerste gedachten die in mij opkomen bij Toyin Loye zijn: warm, sympathiek, hoffelijk, bescheiden en trots. Een Nigeriaanse kunstenaar met een aristocratische

Nadere informatie

PUMA LANCEERT DE SWAN PACK COLLECTION MET HET NEW YORK CITY BALLET

PUMA LANCEERT DE SWAN PACK COLLECTION MET HET NEW YORK CITY BALLET PUMA LANCEERT DE SWAN PACK COLLECTION MET HET NEW YORK CITY BALLET Deze Damescollectie Omarmt de Vrijheid van Zelfexpressie Met de nieuwe Swan Pack Collection als onderdeel van de DO YOU campagne wil PUMA

Nadere informatie

the world of wereldmuseum art galleries vanaf 28 juni 2013

the world of wereldmuseum art galleries vanaf 28 juni 2013 the world of vanaf 28 juni 2013 wereldmuseum De makers van Samurai confronteren u nu met de ELDMUSEUM angstaanjagende bewakers van de boeddhistische filosofie, geflankeerd door de woeste helden van Street

Nadere informatie

FLORE ZOÉ OPLEIDINGEN TENTOONSTELLINGEN HAAGSE KUNSTENAARS. haagsekunstenaars.nl is een initiatief van Stroom Den Haag

FLORE ZOÉ OPLEIDINGEN TENTOONSTELLINGEN HAAGSE KUNSTENAARS. haagsekunstenaars.nl is een initiatief van Stroom Den Haag haagsekunstenaars.nl is een initiatief van Stroom Den Haag FLORE ZOÉ HAAGSE KUNSTENAARS Flore Zoé wordt geboren in Delft. Al heel jong is ze zich bewust van haar omgeving en gefascineerd door de beelden

Nadere informatie

Smaak makers. Hun tassen, hoeden, sieraden, kleding en schoenen slaan aan. Zes succesvolle ontwerpers over roem en inspiratie.

Smaak makers. Hun tassen, hoeden, sieraden, kleding en schoenen slaan aan. Zes succesvolle ontwerpers over roem en inspiratie. ELEGANCE carrière Smaak makers Hun tassen, hoeden, sieraden, kleding en schoenen slaan aan. Zes succesvolle ontwerpers over roem en inspiratie. T e k s t : N a t h a l i e d e G r a a f, F o t o g r a

Nadere informatie

: Camiel De Roover Student nummer : 177553 : Fashion Management : INDIVIDUALS. Begeleiders : Mikki Engelsbel en Miriam Goedkoop

: Camiel De Roover Student nummer : 177553 : Fashion Management : INDIVIDUALS. Begeleiders : Mikki Engelsbel en Miriam Goedkoop INDIVIDUALS Door : Camiel De Roover Student nummer : 177553 Afdeling : Fashion Management Bedrijf : INDIVIDUALS Begeleiders : Mikki Engelsbel en Miriam Goedkoop VOORWOORD Dit afstudeeronderzoek is gemaakt

Nadere informatie

DESIGNED BY US CREATED BY YOU

DESIGNED BY US CREATED BY YOU CREATED BY YOU DESIGNED BY US CREATED BY YOU Leen Bakker heeft samen met het jonge, enthousiaste team van creatieven van SLX Studio onder de naam UMIX een bankencollectie ontworpen. Hierbij werden ze geïnspireerd

Nadere informatie

ILONA NOWORACKA OPLEIDINGEN TENTOONSTELLINGEN PROJECTEN HAAGSE KUNSTENAARS. haagsekunstenaars.nl is een initiatief van Stroom Den Haag

ILONA NOWORACKA OPLEIDINGEN TENTOONSTELLINGEN PROJECTEN HAAGSE KUNSTENAARS. haagsekunstenaars.nl is een initiatief van Stroom Den Haag haagsekunstenaars.nl is een initiatief van Stroom Den Haag Sommige informatie is alleen beschikbaar in het Engels HAAGSE KUNSTENAARS ILONA NOWORACKA My interests lie mostly in symbolic presentation of

Nadere informatie

Werken in de culturele sector. 11 maart 2013 Info-avond KU Leuven

Werken in de culturele sector. 11 maart 2013 Info-avond KU Leuven Werken in de culturele sector 11 maart 2013 Info-avond KU Leuven Luc Delrue Opleiding: Communicatiewetenschappen (E)MBA Strategisch Management: Specialiteit: structureren en positioneren van een organisatie

Nadere informatie

PERSBERICHT. BLACK CUBE CINZENTO Stan Van Steendam. Expositie: 23 Februari > 17 Maart 2018 Vernissage: Donderdag 22 Februari - van 18u tot 21u

PERSBERICHT. BLACK CUBE CINZENTO Stan Van Steendam. Expositie: 23 Februari > 17 Maart 2018 Vernissage: Donderdag 22 Februari - van 18u tot 21u PERSBERICHT BLACK CUBE CINZENTO Stan Van Steendam Expositie: 23 Februari > 17 Maart 2018 Vernissage: Donderdag 22 Februari - van 18u tot 21u OVER DE EXPOSITIE Cinzento, Portugees voor grijs, is een reeks

Nadere informatie

Pink Ribbon Armband 2015

Pink Ribbon Armband 2015 Pink Ribbon Armband 2015 Samen onderzoek steunen designed by INTRODUCTIE Pink Ribbon Armband 2015 Voor u ligt het voorstel voor de Pink Ribbon Armband 2015. De armband is ontworpen door juwelenontwerpster

Nadere informatie

Stijlgids voor de kantoorjungle

Stijlgids voor de kantoorjungle Stijlgids voor de kantoorjungle Samengesteld door Anna Inleiding Bij het (succesvol) werken op kantoor wordt vaak een belangrijk onderdeel vergeten: de outfit. Wat zijn de basis items op kantoor? Wat zijn

Nadere informatie

Inhoudsopgave. Concept. Programma. Partners. PR & Marketing. Sponsoring. Media aandacht overzicht + cijfers FCF 2014. De afgelopen editie in beeld

Inhoudsopgave. Concept. Programma. Partners. PR & Marketing. Sponsoring. Media aandacht overzicht + cijfers FCF 2014. De afgelopen editie in beeld Inhoudsopgave 01 Concept 02 Programma 03 Partners 04 PR & Marketing 05 Sponsoring 06 Media aandacht overzicht + cijfers FCF 2014 07 De afgelopen editie in beeld 01 Concept FASHIONCLASH is een Nederlandse

Nadere informatie

Projectinformatie MAAK MEE: S.H.O.E.S. Groep 7-8 Maak Mee Primair Onderwijs

Projectinformatie MAAK MEE: S.H.O.E.S. Groep 7-8 Maak Mee Primair Onderwijs Projectinformatie MAAK MEE: S.H.O.E.S. Groep 7-8 Maak Mee Primair Onderwijs BESTE LEERKRACHT Graag informeren wij u over het project Maak Mee waaraan uw school binnenkort mee doet. In dit document vindt

Nadere informatie

MODEBOEK MARIE SERMSRI

MODEBOEK MARIE SERMSRI MODEBOEK MARIE SERMSRI INLEIDING INHOUD Mijn boek gaat over de mode. Ik vind het een leuk thema en ben er zelf ook wel een beetje geïnteresseerd in. In dit boek gaan jullie mode uit de geschiedenis en

Nadere informatie

TON OF HOLLAND TENTOONSTELLINGEN OPLEIDINGEN HAAGSE KUNSTENAARS. haagsekunstenaars.nl is een initiatief van Stroom Den Haag

TON OF HOLLAND TENTOONSTELLINGEN OPLEIDINGEN HAAGSE KUNSTENAARS. haagsekunstenaars.nl is een initiatief van Stroom Den Haag haagsekunstenaars.nl is een initiatief van Stroom Den Haag TON OF HOLLAND HAAGSE KUNSTENAARS Ton of Holland: ""In mijn werken hebben alle beelden met elkaar te maken, alleen moet je wel de tijd nemen dit

Nadere informatie

Het nieuwe mode magazine pagina 3. Shop in Shop studio pagina 4. Dames Mode pagina 6 Heren Mode pagina 8

Het nieuwe mode magazine pagina 3. Shop in Shop studio pagina 4. Dames Mode pagina 6 Heren Mode pagina 8 Stijl Het nieuwe mode magazine pagina 3 Shop in Shop studio pagina 4 Dames Mode pagina 6 Heren Mode pagina 8 Jassen specialist Speksnijder Mode is de jassenspecialist bij uitstek. Nog nooit zag u bij ons

Nadere informatie

Fashion- en design vierdaagse Arnhemse Stockdagen Dit jaar met topnamen als Mattijs van Bergen, Spijkers & Spijkers, Jan Boelo en Elsien Gringhuis

Fashion- en design vierdaagse Arnhemse Stockdagen Dit jaar met topnamen als Mattijs van Bergen, Spijkers & Spijkers, Jan Boelo en Elsien Gringhuis Fashion- en design vierdaagse Arnhemse Stockdagen Dit jaar met topnamen als Mattijs van Bergen, Spijkers & Spijkers, Jan Boelo en Elsien Gringhuis 21 juni t/m 24 juni Arnhem, mei 2018 van 21 t/m 24 juni

Nadere informatie

Raak geïnspireerd! WONEN ANNO Everyday happiness. met verse bloemen op tafel. gratis advies van een interieur stylist. Zie pag. 2. Zie pag.

Raak geïnspireerd! WONEN ANNO Everyday happiness. met verse bloemen op tafel. gratis advies van een interieur stylist. Zie pag. 2. Zie pag. Raak geïnspireerd! WONEN ANNO 2018 gratis advies van een interieur stylist Zie pag. 8 Everyday happiness met verse bloemen op tafel Zie pag. 2 2018 Wat blijft......is blauw. Dit jaar is de toon gezet met

Nadere informatie

Amsterdam Fashion Art & Design 13 t/m 16 februari 2014 amfad.nl. AMFAD @ Boutique Danzigerkade 221 Amsterdam (Houthavens)

Amsterdam Fashion Art & Design 13 t/m 16 februari 2014 amfad.nl. AMFAD @ Boutique Danzigerkade 221 Amsterdam (Houthavens) Voorwoord Voor u ligt de brochure van de eerste editie van AMFAD: Amsterdam Fashion Art & Design. Een unieke tentoonstelling die drie kunstvormen bij elkaar brengt die vaak los van elkaar worden getoond.

Nadere informatie

Karl. Wolfgang. Hugo. they got it! Now it s up to. you! Gouden Strik van Zijde Trofee voor de nieuwe generatie modeontwerpers

Karl. Wolfgang. Hugo. they got it! Now it s up to. you! Gouden Strik van Zijde Trofee voor de nieuwe generatie modeontwerpers Karl. Wolfgang. Hugo. they got it! Now it s up to you! Gouden Strik van Zijde Trofee voor de nieuwe generatie modeontwerpers Beste designer, Dit is niet zomaar een wedstrijd, maar een heel bijzondere.

Nadere informatie

28 september 2018 Goes. Couture 18

28 september 2018 Goes. Couture 18 28 september 2018 Goes Couture 18 Goes Couture 18 niet alleen voor modeminnaars In 2018 is de grote Kerk opnieuw het schitterende decor voor een rode loper event met landelijke allure. De befaamde couturier

Nadere informatie

ba ba babywear on-line webshop

ba ba babywear on-line webshop on-line webshop Persdossier Baba - Babywear Voorstelling Baba- is een nieuwe babykledinglijn voor baby s en peuters van 0 tot 4 jaar. Wij verkopen een mooie, betaalbare en eenvoudige collectie in uitstekende

Nadere informatie

Ze hadden elkaar al eens

Ze hadden elkaar al eens Ze hadden elkaar al eens gezien, ruim tien jaar geleden, toen Elsien Gringhuis (Den Haag, 1980) stage liep bij Flair Lines, een winkel in Groningen waar de kleding van Margriet Nannings (Hoorn, 1945) te

Nadere informatie

Mode, nieuws & trends lente/zomer 2013

Mode, nieuws & trends lente/zomer 2013 EDELMETA AL Edelmetaal is het vakblad van de Federatie Goud en Zilver 68e jaargang maart 2013 Mode, nieuws & trends lente/zomer 2013 Special Jewels & Watches Voorjaarsbeurs Bubbles by Casa Collection www.bubbles-jewels.com

Nadere informatie

PIERRE DERKS OPLEIDINGEN TENTOONSTELLINGEN HAAGSE KUNSTENAARS. haagsekunstenaars.nl is een initiatief van Stroom Den Haag

PIERRE DERKS OPLEIDINGEN TENTOONSTELLINGEN HAAGSE KUNSTENAARS. haagsekunstenaars.nl is een initiatief van Stroom Den Haag haagsekunstenaars.nl is een initiatief van Stroom Den Haag PIERRE DERKS HAAGSE KUNSTENAARS OPLEIDINGEN TENTOONSTELLINGEN 2003-2006 1999-2003 grafisch ontwerpen Den Haag, Koninklijke Academie van Beeldende

Nadere informatie

The design guide. H O M E G O O D S

The design guide. H O M E G O O D S The design guide. H O M E G O O D S Elk seizoen worden er door het design team van & Other Stories drie minicollecties ontworpen met spullen voor de woon-, slaap- en werkkamer. Deze zijn gebaseerd op

Nadere informatie

FLANDERS FASHION INSTITUTE & WALLONIE-BRUXELLES DESIGN/MODE. present you SHOWROOM BELGIUM

FLANDERS FASHION INSTITUTE & WALLONIE-BRUXELLES DESIGN/MODE. present you SHOWROOM BELGIUM FLANDERS FASHION INSTITUTE & WALLONIE-BRUXELLES DESIGN/MODE present you SHOWROOM BELGIUM FASHION FROM FLANDERS, WALLONIA AND BRUSSELS AT PARIS FASHION WEEK S/S 2012 WOMEN S/S 2012 WOMEN presenting S/S

Nadere informatie

DENNIS KOOT TENTOONSTELLINGEN OPLEIDINGEN HAAGSE KUNSTENAARS. haagsekunstenaars.nl is een initiatief van Stroom Den Haag

DENNIS KOOT TENTOONSTELLINGEN OPLEIDINGEN HAAGSE KUNSTENAARS. haagsekunstenaars.nl is een initiatief van Stroom Den Haag haagsekunstenaars.nl is een initiatief van Stroom Den Haag DENNIS KOOT HAAGSE KUNSTENAARS OPLEIDINGEN 1996-2000 Grafisch ontwerpen Den Haag, Koninklijke Academie van Beeldende Kunsten Diploma behaald 2010

Nadere informatie

GOSSE DE KORT TENTOONSTELLINGEN OPLEIDINGEN HAAGSE KUNSTENAARS. haagsekunstenaars.nl is een initiatief van Stroom Den Haag

GOSSE DE KORT TENTOONSTELLINGEN OPLEIDINGEN HAAGSE KUNSTENAARS. haagsekunstenaars.nl is een initiatief van Stroom Den Haag haagsekunstenaars.nl is een initiatief van Stroom Den Haag GOSSE DE KORT HAAGSE KUNSTENAARS Gosse de Kort: "Ik studeerde architectuur aan de TU delft en behaalde in mijn master aan de interfaculteit Artscience

Nadere informatie

School voor Mode en Uiterlijke Verzorging MODE. Fashion Design. Fashion Management. Medewerker Mode/Maatkleding. Basismedewerker Mode/Maatkleding

School voor Mode en Uiterlijke Verzorging MODE. Fashion Design. Fashion Management. Medewerker Mode/Maatkleding. Basismedewerker Mode/Maatkleding School voor Mode en Uiterlijke Verzorging MODE Fashion Design Fashion Management Medewerker Mode/Maatkleding Basismedewerker Mode/Maatkleding School voor Mode en Uiterlijke Verzorging mode Fashion Design

Nadere informatie

2ooo DECOR 2000, DECORATIESPECIALIST MET HET TINTTO KWALITEITSLABEL

2ooo DECOR 2000, DECORATIESPECIALIST MET HET TINTTO KWALITEITSLABEL decor 2ooo woondecoratie STIJLVOLLE IDEEËN VOOR UW WONING COMBINEER... en voel u thuis DECOR 2000, DECORATIESPECIALIST MET HET TINTTO KWALITEITSLABEL VLOERBEKLEDING - TAPIJTEN - BEHANG - VERF - PARKET

Nadere informatie

XL-ARCHITECTENMEUBEL van designcollectioneur

XL-ARCHITECTENMEUBEL van designcollectioneur HET WEEKENDMAGAZINE VAN 17.12.2016 EXCLUSIEVE PREVIEW: het duplexpenthouse van kunstenaar LUC TUYMANS Radicale WOONSCULPTUUR van vastgoedondernemer XL-ARCHITECTENMEUBEL van designcollectioneur Huis met

Nadere informatie

mannenmodewinkel Oblique Men in Utrecht. Oblique Men verkoopt zowel kleding, als

mannenmodewinkel Oblique Men in Utrecht. Oblique Men verkoopt zowel kleding, als info@ The Invisible Party ontwierp het interieur, de naam en de huisstijl van de spiksplinternieuwe The Invisible Party ontwierp het interieur, de naam en de huisstijl van de spiksplinternieuwe mannenmodewinkel

Nadere informatie

S alon de L O r. Nieuwsbrief mei 2018

S alon de L O r. Nieuwsbrief mei 2018 S alon de L O r Nieuwsbrief mei 2018 Op de valreep in Mei nog een nieuwsbrief vanuit de Salon. Het was een roerige, warme meimaand met tropische temperaturen en extreme buien, doordat koude lentelucht

Nadere informatie

De brillentrends van 2016

De brillentrends van 2016 De brillentrends van 2016 Een bril is niet enkel een nuttig voorwerp, het is ook een stijlvol accessoire en een modeartikel. Wil jij volledig mee zijn met de brillenmode van 2016? We zetten voor jou de

Nadere informatie

Het nieuwe mode magazine pagina 3. Shop in Shop studio pagina 4. Dames Mode pagina 6 Heren Mode pagina 8

Het nieuwe mode magazine pagina 3. Shop in Shop studio pagina 4. Dames Mode pagina 6 Heren Mode pagina 8 Stijl Het nieuwe mode magazine pagina 3 Shop in Shop studio pagina 4 Dames Mode pagina 6 Heren Mode pagina 8 Jassen specialist Speksnijder Mode is de jassenspecialist bij uitstek. Nog nooit zag u bij ons

Nadere informatie

kunstworkouts voortgezet

kunstworkouts voortgezet 2013 2015 kunstworkouts voortgezet kunst gaat over nu over jou en over mij Het Stedelijk Museum s-hertogenbosch richt zich op de actualiteit, op wat mensen nu beweegt en hoe ze hun leven actief kunnen

Nadere informatie

NIEUWE SECTORINDELING VOOR MAISON&OBJET PARIS

NIEUWE SECTORINDELING VOOR MAISON&OBJET PARIS Persbericht, juni 2015 NIEUWE SECTORINDELING VOOR MAISON&OBJET PARIS De aankomende editie van de Parijse Maison&Objet vindt plaats van 4 t/m 8 september 2015. Nauwgezet volgt de organisatie van de Maison&Objet

Nadere informatie

MODEVORMGEVER - VOLTIJDSE DAGOPLEIDING

MODEVORMGEVER - VOLTIJDSE DAGOPLEIDING #MODE EN KLEDIJ MODEVORMGEVER - VOLTIJDSE DAGOPLEIDING BESPAAR MET DE KMO-PORTEFEUILLE 1512,50 incl. BTW OMSCHRIJVING Omschrijving Een job in de modewereld, iets voor jou? Wie vandaag de dag kan zeggen

Nadere informatie

kunstlessen voor het primair onderwijs

kunstlessen voor het primair onderwijs 2013 2015 kunstlessen voor het primair onderwijs kunst gaat over nu over jou en over mij In kunst kan en mag bijna alles. Je kunt het zo gek niet bedenken of je kunt het maken. Met kunst kun je dromen

Nadere informatie

PERSBERICHT. Collectie Dutz Eyewear herfst-winter Oss, 1 augustus 2017

PERSBERICHT. Collectie Dutz Eyewear herfst-winter Oss, 1 augustus 2017 Oss, 1 augustus 2017 Collectie Dutz Eyewear herfst-winter 2017-2018 Met het najaar op komst is het tijd voor de presentatie van de Dutz herfst/wintercollectie 2017-2018! De Dutz designers hebben zich wederom

Nadere informatie

Projectinformatie MAAK MEE: S.H.O.E.S. Leerjaar 2 Maak Mee Voortgezet Onderwijs

Projectinformatie MAAK MEE: S.H.O.E.S. Leerjaar 2 Maak Mee Voortgezet Onderwijs Projectinformatie MAAK MEE: S.H.O.E.S. Leerjaar 2 Maak Mee Voortgezet Onderwijs BESTE DOCENT Graag informeren wij u over het project Maak Mee waaraan uw school binnenkort mee doet. In dit document vindt

Nadere informatie

^Goedi MOOISTE UIT HAAL HET JEZELF. ^{Wi\ 'l SPECIALE EDITIE BEAUWPLAN VOOR DRUKKE DAGEN

^Goedi MOOISTE UIT HAAL HET JEZELF. ^{Wi\ 'l SPECIALE EDITIE BEAUWPLAN VOOR DRUKKE DAGEN SPECIALE EDITIE ^Goedi 'SSfe HET BEST BEWAARDE SCHOONHEIDSGEHEIM _1^^- At ^. SMEREN VOOR EEN MOOIERE WERELD ^{Wi\ 'l VAN BOTOX TOT PERMANENTE ONTHARING COSMETISCHE BEHANDELINGEN DOORGELICHT ^.!^ HAAL HET

Nadere informatie

Een eigenzinnig instituut in Nederland

Een eigenzinnig instituut in Nederland Een eigenzinnig instituut in Nederland Van hoge kunst tot populaire onderwerpen Het iconische gebouw is in 1992 ontworpen door Nederlands beroemdste architect Rem Koolhaas als een Palais des Festivals

Nadere informatie

STUDIO PIET BOON INSPIREERT MET EXCLUSIEF ART OF INSPIRATION POP-UP RESTAURANT. November, 2014

STUDIO PIET BOON INSPIREERT MET EXCLUSIEF ART OF INSPIRATION POP-UP RESTAURANT. November, 2014 p. 1 / 2 PERS BERICHT November, 2014 STUDIO PIET BOON INSPIREERT MET EXCLUSIEF ART OF INSPIRATION POP-UP RESTAURANT Studio Piet Boon opent aanstaande december en januari haar deuren voor een uniek boutiquestijl

Nadere informatie

Versie 03/10/2016 em ( zorg )

Versie 03/10/2016 em ( zorg ) Versie 03/10/2016 em ( zorg ) Schoolwerkplan Onderwijsstraat 2 1500 Halle Gemeenveldstraat 34 1652 Beersel (Alsemberg) (filiaal lagere graad, gelegen naast CC De Meent) Middelbare graad jongeren Beeldende

Nadere informatie

Versie 03/10/2016 em ( zorg )

Versie 03/10/2016 em ( zorg ) Versie 03/10/2016 em ( zorg ) Schoolwerkplan Onderwijsstraat 2 1500 Halle Gemeenveldstraat 34 1652 Beersel (Alsemberg) (filiaal lagere graad, gelegen naast CC De Meent) Middelbare Graad Volwassenen Oriëntatie

Nadere informatie

IN 2012, BODART & GONAY VERANDERT VAN NAAM EN WORDT...

IN 2012, BODART & GONAY VERANDERT VAN NAAM EN WORDT... IN 2012, BODART & GONAY VERANDERT VAN NAAM EN WORDT... Een nieuwe naam, een nieuw logo Voor Bodart & Gonay wordt 2012 een jaar vol uitdagingen. De Luikse onderneming, die al meer dan 50 jaar de onbetwiste

Nadere informatie

Hommage of plagiaat? putten rijkelijk uit. Natasja Admiraal

Hommage of plagiaat? putten rijkelijk uit. Natasja Admiraal Natasja Admiraal Hommage of plagiaat? Modeontwerpers putten rijkelijk uit klassiekers Een editorial voor Harper s Bazaar wordt gekoppeld aan een portret van Diana Vreeland. Een patchwork handschoenentop

Nadere informatie

Op en met zelf gemaakt papier schilder ik het Hollands landschap en maak wandbekleding voor toegepaste opdrachten

Op en met zelf gemaakt papier schilder ik het Hollands landschap en maak wandbekleding voor toegepaste opdrachten haagsekunstenaars.nl is een initiatief van Stroom Den Haag MARK DE WEIJER HAAGSE KUNSTENAARS Op en met zelf gemaakt papier schilder ik het Hollands landschap en maak wandbekleding voor toegepaste opdrachten

Nadere informatie

SINDS Jaarplanning Thema s

SINDS Jaarplanning Thema s SINDS 1987 Jaarplanning 2018 Thema s #3 Chef s table Het grote keukennummer De keuken is het hart van het interieur. Welke trends zijn er op keukengebied en welke noviteiten wil je niet missen? Een update

Nadere informatie

Liefde voor Rubens brengt België naar Rotterdam: Vlaamse dame e bezoeker Pure Rubens

Liefde voor Rubens brengt België naar Rotterdam: Vlaamse dame e bezoeker Pure Rubens 20 december 2018, 15:07 (CET) Liefde voor Rubens brengt België naar Rotterdam: Vlaamse dame 100.000e bezoeker Pure Rubens Beeldmateriaal Voor de tentoonstelling Pure Rubens in Museum Boijmans Van Beuningen

Nadere informatie

PERSBERICHT. UNcovered Pierre Debusschere 12 JULI SEPTEMBER 2018 EXPOSITIE DATE. 254Forest

PERSBERICHT. UNcovered Pierre Debusschere 12 JULI SEPTEMBER 2018 EXPOSITIE DATE. 254Forest PERSBERICHT EXPOSITIE DATE UNcovered Pierre Debusschere 12 JULI 2018 30 SEPTEMBER 2018 254Forest 1 Persbericht 2 Biografie Pierre Debusschere 3 UNcovered Solotentoonstelling van Pierre Debusschere 4 MAD

Nadere informatie

Autumn Winter. Laat u inspireren door de nieuwste looks van dit seizoen! 2 BEN BORST AUTUMN WINTER 2016

Autumn Winter. Laat u inspireren door de nieuwste looks van dit seizoen! 2 BEN BORST AUTUMN WINTER 2016 BEN BORST AUTUMN WINTER 2016 Autumn Winter 2016 Laat u inspireren door de nieuwste looks van dit seizoen! 2 BEN BORST AUTUMN WINTER 2016 Sportieve silhouetten Voor u ligt ons najaar/winter 2016 magazine

Nadere informatie

NOP combineert drie trends en ontwikkelingen in nieuwe collectie herfst-winter-2018

NOP combineert drie trends en ontwikkelingen in nieuwe collectie herfst-winter-2018 NOP combineert drie trends en ontwikkelingen in nieuwe collectie herfst-winter-2018 Genderneutraal en organic, combinatie natuur en techniek, mix van cultuurinvloeden Lelystad, 25 juli 2018 NOP het kinderkledinglabel

Nadere informatie

HERWAARDEER AMBACHT, KOM TOT GROEI

HERWAARDEER AMBACHT, KOM TOT GROEI AMBACHT VAKMANSCHAP TECHNOLOGIE s-hertogenbosch HERWAARDEER AMBACHT, KOM TOT GROEI We staan aan het begin van een nieuw maaktijdperk. Wereldwijd wordt het belang van het maken en creatieve ambachten voor

Nadere informatie

LENTE/ZOMER COLLECTIE PERSBERICHT JANUARI 2019 Voor onmiddellijke verspreiding. Over deze collectie THE GUEST HOUSE

LENTE/ZOMER COLLECTIE PERSBERICHT JANUARI 2019 Voor onmiddellijke verspreiding. Over deze collectie THE GUEST HOUSE LENTE/ZOMER COLLECTIE 2019 PERSBERICHT JANUARI 2019 Voor onmiddellijke verspreiding Over deze collectie THE GUEST HOUSE Voor deze collectie haalde ik mijn inspiratie uit interieurs van Spaanse strandhuizen.

Nadere informatie

ILONA NOWORACKA EXHIBITIONS EDUCATION THE HAGUE ARTISTS. haagsekunstenaars.nl is an initiative by Stroom The Hague

ILONA NOWORACKA EXHIBITIONS EDUCATION THE HAGUE ARTISTS. haagsekunstenaars.nl is an initiative by Stroom The Hague haagsekunstenaars.nl is an initiative by Stroom The Hague ILONA NOWORACKA THE HAGUE ARTISTS My interests lie mostly in symbolic presentation of profound emotional states, for which I use the traditional,

Nadere informatie

mooi Tijdloos Libelle Balance

mooi Tijdloos Libelle Balance 18 Tijdloos mooi Rijke kleuren, natuurlijke materialen, bijzondere prints... Dat de stoffen van Paapje al sinds 1930 worden gemaakt, zie je er niet aan af. Zo n ontwerp koop je niet voor een seizoen. Een

Nadere informatie

OF NICE STUFF INSIDE DESIGN

OF NICE STUFF INSIDE DESIGN THE COLLECTOR 02 ~ 12 OF NICE STUFF INSIDE DESIGN THE COLLECTOR 03 ~ 12 04 ~ 12 OF NICE STUFF Wanneer zijn jullie het bedrijf Inside gestart en wat is jullie specialiteit? Het bedrijf werd in 1992 opgericht

Nadere informatie

ART HISTORY de twintigste eeuw. H5 H3 De modernen en volkskunst

ART HISTORY de twintigste eeuw. H5 H3 De modernen en volkskunst ART HISTORY de twintigste eeuw H5 H3 De modernen en volkskunst Toenemende belangstelling voor exotische en volkskunst. blz.28 Wereldtentoonstellingen vanaf 1851. Reizen naar verre bestemmingen raakten

Nadere informatie

PERSBERICHT JANUARI 2014

PERSBERICHT JANUARI 2014 PERSBERICHT JANUARI 2014 Voor onmiddellijke publicatie We zijn blij u de Libeco Home zomercollectie 2014 te mogen voorstellen. Een terugkeer naar de basis, waar natuurlijke tinten centraal staan en eenvoud

Nadere informatie

{ SPRING SUMMER 2014 } BLOUSE 89,95.

{ SPRING SUMMER 2014 } BLOUSE 89,95. { SPRING SUMMER 2014 } www.anna.nl MODE IS LEUK! 4. 169,95 Mode is een manier om te laten zien wie je bent of wie je wilt zijn, op welk moment dan ook. Met een niet-aflatende passie hebben we dan ook dit

Nadere informatie

Horizontale Jaloezieën

Horizontale Jaloezieën 3276/3526-50 mm Luxaflex Met trots toont Luxaflex de nieuwste collectie, al jaren hét toonaangevende product van Luxaflex. Deze uitgebreide collectie bevat lamellen van verschillende breedtes, van De Luxaflex

Nadere informatie

collectie winter inverno

collectie winter inverno collectie 2011 2012 winter inverno collectie winter 2011/2012 - Belle Trade & Sales 1 Elegantie en exclusief design Isa Belcampo staat voor elegante en moderne sieraden, die vrouwelijkheid en Italiaans

Nadere informatie

Nalaten aan kunst, fotografie of design. Investeert in talent

Nalaten aan kunst, fotografie of design. Investeert in talent Nalaten aan kunst, fotografie of design Investeert in talent Ondersteun kunstenaars - nu en in de toekomst Kunst verrijkt ons leven. Kunstenaars maken voortdurend nieuw werk, dat u kunt zien in galeries

Nadere informatie

ELEGANCE. is a matter of style A GENTLEMAN S CHOICE

ELEGANCE. is a matter of style A GENTLEMAN S CHOICE + ELEGANCE is a matter of style A GENTLEMAN S CHOICE Het pak is nog steeds het meest elegante kledingstuk voor mannen. En steeds meer mannen voelen zich er gelukkig weer in thuis. Het pak is dan ook definitief

Nadere informatie

cha Ethnic luxury SS 19 LOOKBOOK

cha Ethnic luxury SS 19 LOOKBOOK cha Ethnic luxury SS 19 LOOKBOOK WWW.CHA-LABEL.COM ABOUT CHA HANDMADE. Alle Cha producten zijn met de hand gemaakt door gepassioneerde artisans in Spanje. De leren en suede designs zijn dit seizoen verkrijgbaar

Nadere informatie

Exposities: 1987 Melkweg Galerie Amsterdam 1988 Maison Descartes Amsterdam 1991 Summer of Photography Antwerpen, België 1992 Academie des Beaux Arts

Exposities: 1987 Melkweg Galerie Amsterdam 1988 Maison Descartes Amsterdam 1991 Summer of Photography Antwerpen, België 1992 Academie des Beaux Arts studio des bouvrie Als kind, scheurde ik foto s uit tijdschriften om er collages van te maken, dit vond ik geweldig om te doen en ging er helemaal inop. Pas veel later, als jong volwassene, begon ik zelf

Nadere informatie

Bachelor Cultuurwetenschappen. uva.nl/ba-cultuurwetenschappen

Bachelor Cultuurwetenschappen. uva.nl/ba-cultuurwetenschappen Bachelor 2019-2020 Cultuurwetenschappen uva.nl/ba-cultuurwetenschappen Een speelfilm, een tentoonstelling, een popsong, Vincent van Gogh, Hans Teeuwen of Carice van Houten: met kunst en cultuur kom je

Nadere informatie

4 VL ARCHITECTURE RANDOM

4 VL ARCHITECTURE RANDOM RT 2014 stelt zich al méér dan 10 jaar tot doel meerdere kunstdisciplines met elkaar te verbinden. de galerie brengt jaarlijks 4 tentoonstellingen met hoofdzakelijk fotografie, grafiek en vooral glaskunst.

Nadere informatie

Een Belgische en een Franse kunstenaar stellen samen tentoon. in de Dorpskerk van Cadzand

Een Belgische en een Franse kunstenaar stellen samen tentoon. in de Dorpskerk van Cadzand Een Belgische en een Franse kunstenaar stellen samen tentoon in de Dorpskerk van Cadzand van 4 juli t/m 30 juli 2015 HANS M. HUYGHEBAERT is een veelzijdig Belgisch kunstenaar. Hij kreeg zijn opleiding

Nadere informatie

Najaarscollectie Dutz Eyewear herfst-winter

Najaarscollectie Dutz Eyewear herfst-winter Oss, 29 juli 2016 Najaarscollectie Dutz Eyewear herfst-winter 2016-2017 De Dutz designers volgen de bezielende stijlgidsen van de toonaangevende modemerken op de voet. Ook dit jaar is de herfst/wintercollectie

Nadere informatie

Horizontale Jaloezieën Een design klassieker die licht en privacy regelt

Horizontale Jaloezieën Een design klassieker die licht en privacy regelt Horizontale Jaloezieën Een design klassieker die licht en privacy regelt Luxaflex Horizontale Jaloezieën De Luxaflex Horizontale Jaloezieën collectie is een spannende mix van innovaties, decoratieve opties

Nadere informatie