Gedraagt u zich zodanig zodat u niemand overlast bezorgt. Gun uzelf en uw medegasten de gelegenheid om van de vakantie te genieten.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Gedraagt u zich zodanig zodat u niemand overlast bezorgt. Gun uzelf en uw medegasten de gelegenheid om van de vakantie te genieten."

Transcriptie

1 Camping Molenwurf, Oosteinderweg 83 Wognum Camping Reglement Belangrijkste hoofdregel: Gedraagt u zich zodanig zodat u niemand overlast bezorgt. Gun uzelf en uw medegasten de gelegenheid om van de vakantie te genieten. Aankomst Bij aankomst is iedere gast verplicht zich te melden op de receptie. Gebruik van een caravan/chalet Het is niet toegestaan om een caravan of chalet te gebruiken voor permanente bewoning. De Camping is door de gemeente aangewezen als recreatie verblijfsrecreatie. Onder verblijfsrecreatie wordt verstaan: verblijf gericht op ontspanning of vrijetijdsbesteding. Permanente bewoning valt hier niet onder. Reservering van een vaste jaarplaats Een reservering van een jaarplaats van uw eigen chalet of caravan geldt vanaf 1 januari t/m 31 december van elk jaar. In september van elk jaar wordt een factuur verstrekt voor het plaatsgeld van het daarop volgende jaar. Een reservering is van kracht wanneer een deel van deze factuur, zijnde 500 euro, is betaald op uiterlijk 1 oktober Tevens dienen alle eventueel nog openstaande facturen te zijn voldaan. Per 1 maart 2015 dient een tweede deel van deze factuur te zijn voldaan. Dit bedraagt de helft van het dan nog openstaande jaarbedrag. Per 1 mei 2015 dient het compleet openstaande bedrag te zijn voldaan. Plaatsing tent/caravan Caravans en tenten mogen uitsluitend geplaatst worden op de plaats die op de receptie is overeengekomen en volgens de regels van ons vakantiepark: De as van de caravan/midden van de tent bij de genummerde paal, maximale afstand tussen de paal en tent/caravan 75 cm. Indien uw caravan/tent niet volgens de voorschriften is geplaatst dan houdt de directie zich het recht voor uw caravan/tent alsnog te laten verplaatsen. Partytenten mogen alleen geplaatst worden naast de tent/caravan (als er ruimte voor is). Om overlast voor medegasten te voorkomen mag er geen partytent voor de tent/caravan geplaatst worden. Verkoop / Overdracht van caravans / Verwijderen van caravans Verkoop of Overdracht van een caravan of Chalet kan alleen in overleg en met toestemming van de campingbeheerder plaats vinden. Het plaatsen van Verkoopborden mag ook alleen gebeuren met

2 toestemming van de beheerder. Verkoop van een caravan ouder dan 10 jaar is niet toegestaan, tenzij in goed overleg met de beheerder. Beëindiging van de huurovereenkomst van Jaarplaats dient uiterlijk in september aan ons kenbaar gemaakt te worden. Bij beëindiging van de huurovereenkomst dient u de plaats schoon op te leveren. Indien u dit door de campingbeheerder laat verzorgen zullen hiervoor kosten in rekening gebracht worden. Indien een caravan wordt verkocht en op de camping blijft staan, dan zal de nieuwe eigenaar/bewoner(s) zich samen met de verkoper op kantoor dienen te melden teneinde gezamenlijk de overdrachtszaken te regelen. Hierbij valt te denken aan financiële zaken, eventueel nog openstaande posten, en het verstrekken en doornemen van het Camping Reglement. Bij verkoop dienen er overdrachtskosten betaald te worden aan de campingeigenaar. Het bedrag is 10% van de overdrachtskosten met een minimum van 250,00. Bezoekers Bezoekers van onze gasten zijn welkom. Bezoekers dienen aangemeld te worden bij de receptie of via info@molenwurf.nl. Blijft uw bezoek overnachten, dan moeten zij zich op de receptie laten registreren en geldt het overnachtingstarief. Bezoekers dienen zich te houden aan alle geldende regels op ons vakantiepark. Verhuur / Gebruik door derden. Bij verhuur of gebruik door derden van uw caravan of chalet dient u vooraf toestemming te vragen aan de campingbeheerder. U blijft zelf te allen tijde verantwoordelijk voor het gedrag van uw onderhuurders. Onderhuurders dienen bij ons aangemeld te zijn, en te zijn ingeschreven in ons systeem. Voor onderhuurders dient u maandelijks een bedrag van 50,00 aan de camping af te dragen. Hiervoor zal de camping u factureren Hygiëne Gebruik het toilet en de douche zoals u thuis uw sanitair gebruikt. Toiletgebouwen zijn geen kinderspeelplaatsen. Kinderen t/m 8 jaar hebben geen toegang tot de toiletgebouwen zonder begeleiding van een ouder. Uw chemisch toilet en het vuile water moet u storten bij de chemische stortplaats. (in aanbouw, klaar per mei 2015) Aansprakelijkheid De directie stelt zich niet aansprakelijk voor enig verlies, diefstal, schade of letsel, van welke aard dan ook, aan persoon of goed van kampeerder of bezoeker. Verkeer Ons terrein is autovrij, behalve de gezamenlijke parkeerplaats. Per seizoen mag je maximaal 6x het terrein met de auto betreden. Bij hoge uitzondering kan er voor invaliden andere afspraken worden gemaakt. Dit is enkel en alleen door de beheerders te bepalen. Op ons terrein geldt een maximumsnelheid van 5 km per uur. Met het oog op eventuele calamiteiten dienen alle paden, en de twee opstelplaatsen voor de brandweer altijd autovrij gehouden te worden. Dit om vrije doorgang te kunnen verlenen voor ambulance en/of brandweer.

3 Auto s welke zich op de parkeerplaatsen of op de camping bevinden staan hier volledig voor eigen risico. De parkeerplaats dient netjes gehouden te worden. Auto s mogen daar niet gewassen worden, en er mag niet aan auto s gesleuteld worden. Bromfietsen mogen bij de caravan gestald worden, maar dienen lopend hier naar toe gebracht te worden. Er mag hiermee niet met draaiende motor over het terrein worden gereden. Voor skelters en fietsers geldt dezelfde maximale snelheid van 5 km per uur. Huisdieren Honden dienen te allen tijde te zijn aangelijnd op ons terrein. Uitwerpselen van huisdieren dienen door de eigenaar van het dier te worden opgeruimd. Dit geldt ook voor de fietspaden rond de camping. Op het terrein vindt u een bak waar u de uitwerpselen kunt deponeren. U dient er voor te zorgen dat andere gasten geen hinder ondervinden van uw huisdier. Laat uw hond nooit alleen in of buiten de caravan tijdens uw afwezigheid. Uw hond of kat dient zijn inentingen te hebben gehad en voorzien te zijn van een paspoort. Deze kan ten alle tijden door de beheerders worden opgevraagd. Brandgevaar Het stoken van open vuur is ten strengste verboden. Wees uitermate voorzichtig met vuur en gooi nooit een brandende peuk of lucifer weg. Als er geen stookverbod van hogerhand is, heeft u toestemming om te barbecueën, als u de volgende regels in acht neemt: 1. Zorg dat uw een geschikt blusmiddel bij de hand heeft, tenminste een emmer water. 2. Plaats de barbecue van de grond af en op hoge poten met ijzeren onder plaat (i.v.m. beschadiging grasmat) 3. Houd voldoende afstand t.o.v. uw tent / caravan, voortent en bomen. 4. Zorg dat uw medecampinggasten geen last hebben van uw plezier. Bij het beschadigen van de grasmat zullen kosten in rekening worden gebracht voor het herstel hiervan. Sportveld Sporten is alleen toegestaan op de sportvelden. Voetballen op de kampeervelden of wegen is niet toegestaan. Jongeren Jongeren zijn welkom, wel dienen zij zich aan te passen aan onze gezinsidentiteit. Onder de 18 jaar is het gebruik van alcohol buiten de eigen verblijfplaats of horeca gelegenheid niet toegestaan. Overdadig drankgebruik en uitingen daarvan worden niet getolereerd. Bij overtreding kan de directie u de toegang tot het vakantiepark ontzeggen of u de opdracht geven het terrein te verlaten. Bij groeps en jongerenboekingen berekenen wij een waarborg. Deze wordt bij geluidsoverlast of vernieling aan het einde van de periode ingehouden/verrekend of bij goed gedrag aan het einde van de periode teruggestort. Voor groepen geldt de regeling: GEEN scooters en/of brommers op ons vakantiepark!

4 Aanbouwsels e.d. Zelf iets bouwen op uw standplaats is niet toegestaan. Wijzigingen op de standplaats dient men op de receptie aan te vragen. Zonder toestemming van de directie mogen chalets, (sta)caravans en opberghuisjes niet in andere dan bestaande kleuren geverfd worden. Rookverbod In alle gebouwen, huurchalets en huurcaravans op ons park geld een rookverbod. Laat op het park ook geen uitgetrapte sigarettenpeuken liggen! Drugs Zowel hard als softdrugs zijn ten strengste verboden op het park. Gebruik en/of productie ervan zal onherroepelijk lijden tot verwijdering van het park. Rust Lawaai dient zoveel mogelijk vermeden te worden. Wij zijn genoodzaakt streng op te treden tegen rustverstoorders. Muziek en overige geluidsapparatuur mag buiten uw verblijf niet hoorbaar zijn. Tussen uur en 8:00 uur dient er rust te zijn op het vakantiepark! Erfafscheiding / Beplanting De volgende regels dienen in acht genomen te worden: Padzijde: Een haag of hek mag maximaal 140cm hoog zijn. Voor plaatsen aan de Boomgaardzijde geldt: de afscheidingshaag is eigendom van de eigenaar van de boomgaard. Aan de slootkant op de hoogte van de schoeiing dient u minimaal 75 cm vlak te laten. De sloot en de slootkant dient door de huurder van de betreffende plaats schoongehouden te worden. Het verwijderen van grote hagen en/of bomen dient altijd in overleg met de beheerder te gebeuren. Bordessen en steigers Voor het bouwen van bordessen en steigers bij de caravan of aan de slootkant is toestemming nodig van de beheerder. Palen in de grond Mocht u van plan zijn iets te bouwen waarbij palen in de grond moeten worden geslagen dan is daar toestemming voor nodig van de beheerder. De palen mogen niet dieper onder het maaiveld worden geslagen dan 50 cm. Netheid op de Camping U dient uw caravan schoon te houden, zowel van binnen als van buiten. U dient er voor te zorgen dat er geen rommel onder of bij de caravan ligt. U dient uw tuin onkruidvrij te houden en het gras op tijd te maaien. Ook dient u de rand direct langs het pad voor uw caravanplaats schoon en onkruidvrij te houden. Hagen dienen op tijd gesnoeid te worden. Hekken mogen niet op slot zijn in verband met mogelijke calamiteiten. Indien u met betrekking tot bovenstaande punten in gebreke blijft dan zijn wij genoodzaakt om een en ander voor u in orde te maken. Hiervoor zullen kosten in rekening gebracht worden.

5 Huisvuil Uw huisvuil dient u te deponeren in de perscontainer welke zich op de grote parkeerplaats bevindt. Deze kunt u bedienen door middel van een speciale sleutel. Deze sleutel is verkrijgbaar bij de receptie. Hiervoor dient een borg betaald te worden van 50 euro. De sleutel is dan opgewaardeerd tot een bepaald bedrag. Bij het afstorten van een huisvuilzak in de perscontainer wordt een bedrag van 1 euro van deze sleutel afgeschreven. Bij onvoldoende saldo kan het bedrag op de sleutel worden opgewaardeerd bij de receptie. Overig afval, dus geen huisvuil, dient u zelf af te voeren. Oud papier kan in de container welke bij de kantine staat worden gegooid. Huisvuil mag niet bij uw caravan of in uw schuur worden opgeslagen. Dit in verband met kans op ongedierte. (muizen, ratten etc). Elektriciteit. Gas en Water Water, Elektriciteit en (Propaan )gas wordt via de camping geleverd. Het verbruik wordt gemeten via tussenmeters. 4 maal per jaar worden de meterstanden opgenomen. De verbruikte hoeveelheden worden in rekening gebracht; hiervoor ontvangt u een factuur. Water wordt ononderbroken het gehele jaar geleverd. In de winter kan bevriezingsgevaar ontstaan, vooral wanneer de caravan niet gebruikt wordt gedurende de winterperiode. Leidingen kunnen dan defect raken waardoor er grote wateroverlast en daardoor heel veel schade aan uw caravan kan ontstaan! U dient zelf maatregelen te nemen om dit te voorkomen. Denk hierbij aan het afsluiten van de hoofdkraan en het aftappen en vooral ook leegblazen (met perslucht) van de leidingen. Elektra is afgezekerd met 16 Amp. Tenten en toercaravans zijn afgezekerd met 10 Amp. Mocht er door een bepaalde oorzaak (overbelasting of kortsluiting) een zekering uitgaan, dan dient u contact op te nemen met de beheerder. Het weer in werking stellen van de zekering kost 2,50 euro per keer. In principe kan dit alleen gedaan worden tussen 9.00 en uur. Werkzaamheden aan elektra, water en gasleidingen mogen alleen door een erkende installateur verricht worden. Gas en brandveiligheid Op de camping is een gasnet aanwezig waardoor propaangas wordt geleverd. Uw caravan dient hierop te worden aangesloten. Het gebruik van gasflessen is niet toegestaan op de camping. De gas installatie inclusief het warmwatertoestel in uw caravan dient 1 x per jaar gekeurd te worden. Het is verplicht om in iedere (sta)caravan, chalet e.d. een brandblusser aanwezig te hebben met een inhoud van tenminste 2 kg. Ook deze dient jaarlijks gekeurd te worden. Op het terrein mogen geen kamp of kookvuren aangelegd worden. In toercaravans of tenten is dit wel toegestaan, mits er een brandblusser aanwezig is met een inhoud van tenminste 2 kg.

6 Zondagsrust Het is niet toegestaan uw tent/caravan op zondag neer te zetten. Vertrek op zondag voor toeristen is wel mogelijk. Ook uitgebreide schoonmaakwerkzaamheden of onderhoud aan standplaatsen, caravan/tent, auto s is op deze dag niet toegestaan. Voor seizoengasten geldt dat het op zondagen niet mogelijk is de tent/caravan op te zetten of af te breken. De receptie is op zondag gesloten voor inlichtingen. Op zondag en in het gehele hoogseizoen is het niet toegestaan om onderhoud te plegen aan uw caravan of chalet. Kamporde De directie behoudt zich het recht voor om personen het bevel te geven het park onmiddellijk te verlaten, wanneer naar haar opvatting hier aanleiding voor is. Eventuele aanwijzingen gegeven door politie, dokter en het personeel dienen terstond te worden uitgevoerd; laatstgenoemden hebben op ieder moment het recht om alle verblijfsplaatsen te betreden. Standplaats Voor de verkoop van chalet of (sta)caravans is toestemming van de directie vereist. De directie heeft altijd het recht de standplaats te weigeren of op te zeggen als deze niet voldoet aan de eisen die daaraan in het belang van het vakantiepark gesteld worden. Bij overschrijding van gereserveerde periode, betaalt de gebruiker behalve kosten van verwijdering een vergoeding van 25, per dag voor iedere dag dat aan de gebruiker toebehorende zaken op de standplaats zijn blijven staan. Overige Zonder vergunning van de directie mogen er geen verbruiksartikelen door leveranciers bezorgd worden. Het is niet toegestaan om folders of reclamemateriaal op het park te verspreiden, goederen te verkopen, tegen betaling werk te verrichten, optochten en meetings te houden zonder toestemming van de directie. Algemeen Met de opsporing van overtredingen van dit reglement zijn directie, personeel en de daarvoor door Rijk en Gemeente aangestelde personen belast. Hiermee vervallen alle vorige reglementen. Wilt u, met het oog op een plezierig verblijf, dit reglement naleven en u zo gedragen dat andere gasten zich niet aan u kunnen storen?! Wij hopen dat wij met elkaar een heerlijke tijd gaan beleven en doen onze uiterste best uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken.

Reglementen 1. VO OR EEN PLEZIERIG VERBLIJF OP HET VAKANTIEPARK. Aan komst. Pl aatsing tent/c aravan. B ezoekers. Hygiëne. Aanspra kelijk heid

Reglementen 1. VO OR EEN PLEZIERIG VERBLIJF OP HET VAKANTIEPARK. Aan komst. Pl aatsing tent/c aravan. B ezoekers. Hygiëne. Aanspra kelijk heid Reglementen 1. VO OR EEN PLEZIERIG VERBLIJF OP HET VAKANTIEPARK Aan komst Bij aankomst is iedere gast verplicht om zich te melden bij de receptie. Pl aatsing tent/c aravan Caravans en tenten mogen uitsluitend

Nadere informatie

Reglementen 1. VO OR EEN PLEZIERIG VERBLIJF OP HET VAKANTIEPARK. Aan komst. Pl aatsing tent/c aravan. B ezoekers. Hygiëne. Aanspra kelijk heid

Reglementen 1. VO OR EEN PLEZIERIG VERBLIJF OP HET VAKANTIEPARK. Aan komst. Pl aatsing tent/c aravan. B ezoekers. Hygiëne. Aanspra kelijk heid Reglementen 1. VO OR EEN PLEZIERIG VERBLIJF OP HET VAKANTIEPARK Aan komst Bij aankomst is iedere gast verplicht zich te melden bij de receptie. Iedereen die overnacht op Vakantiepark De Heigraaf dient

Nadere informatie

REGELS CAMPING t VOSHUUS : seizoen 2014

REGELS CAMPING t VOSHUUS : seizoen 2014 REGELS CAMPING t VOSHUUS : seizoen 2014 Het reglement is er voor u en voor ons. De bedoeling is om helderheid te verstrekken. Dit om allerlei problemen, discussies en geschillen te vermijden. Het reglement

Nadere informatie

Inhoudsopgave. 1. Algemene regels. 2. Voertuigen en betreden van de camping. 4. Regels voor bezoekers. 5. Verhuren, verkopen en (ver)plaatsen

Inhoudsopgave. 1. Algemene regels. 2. Voertuigen en betreden van de camping. 4. Regels voor bezoekers. 5. Verhuren, verkopen en (ver)plaatsen Inhoudsopgave 1. Algemene regels 2. Voertuigen en betreden van de camping 3. Huisdieren 4. Regels voor bezoekers 5. Verhuren, verkopen en (ver)plaatsen 6. Bouwvoorschriften 7. Gas 8. Stroom 9. Water 10.

Nadere informatie

Inhoudsopgave. 1. Algemene regels. 2. Voertuigen en betreden van de camping. 4. Regels voor bezoekers. 5. Verhuren en verkopen. 6.

Inhoudsopgave. 1. Algemene regels. 2. Voertuigen en betreden van de camping. 4. Regels voor bezoekers. 5. Verhuren en verkopen. 6. Inhoudsopgave 1. Algemene regels 2. Voertuigen en betreden van de camping 3. Huisdieren 4. Regels voor bezoekers 5. Verhuren en verkopen 6. Bouwvoorschriften 7. Gas 8. Stroom 9. Water 10. Huisvuil 11.

Nadere informatie

Parkreglement Vaste gasten

Parkreglement Vaste gasten Parkreglement Vaste gasten Hartelijk welkom op camping de Horrebieter. Om voor iedereen de vakantie zo aangenaam mogelijk te maken, hebben we een paar regels waar elke gast zich aan dient te houden. Deze

Nadere informatie

ALGEMENE REGELS HUISVESTING

ALGEMENE REGELS HUISVESTING ALGEMENE REGELS HUISVESTING Huisregels opgesteld en aangeboden door Het Kantoor Archief. (01-01-2013) Algemeen Openingstijden verhuurbeheer : maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 17.30 uur Openingstijden

Nadere informatie

OPENINGSTIJDEN RECEPTIE De openingstijden van de receptie worden bekend gemaakt op het bord bij de receptie.

OPENINGSTIJDEN RECEPTIE De openingstijden van de receptie worden bekend gemaakt op het bord bij de receptie. REGLEMENT CARAVANPARK DE VISOTTER Voor een prettig verblijf en om eventuele misverstanden te voorkomen, verzoek ik u vriendelijk om de in dit reglement vermelde punten na te leven. Bij het niet naleven

Nadere informatie

Algemene voorwaarden verhuur chalets

Algemene voorwaarden verhuur chalets Algemene voorwaarden verhuur chalets Wij heten u van harte welkom onze camping. Wij willen uw verblijf graag naar wens maken. Hiervoor vragen wij ook uw medewerking. Uiteraard kan de camping niet zonder

Nadere informatie

De prijzen van onze tenten en kamer zijn inclusief staangeld, toeristenbelasting, gebruik van gas, en andere voorzieningen op de minicamping,

De prijzen van onze tenten en kamer zijn inclusief staangeld, toeristenbelasting, gebruik van gas, en andere voorzieningen op de minicamping, Algemene voorwaarden voor het boeken van een huurtent of reserveren van de Chambre d hôte 1. Hoe boekt u? U kunt telefonisch of via de mail reserveren. Wij hebben de volgende gegevens nodig: naam en adres

Nadere informatie

Onderstaande huurvoorwaarden hebben betrekking op stacaravan de Zeester en zijn altijd van toepassing op gedane boekingen.

Onderstaande huurvoorwaarden hebben betrekking op stacaravan de Zeester en zijn altijd van toepassing op gedane boekingen. Huurvoorwaarden Onderstaande huurvoorwaarden hebben betrekking op stacaravan de Zeester en zijn altijd van toepassing op gedane boekingen. 1. Toepassing Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle reserveringen

Nadere informatie

CAMPINGREGLEMENT DUINRAND RECREATIE B.V. (versie geldend per 1 januari 2013)

CAMPINGREGLEMENT DUINRAND RECREATIE B.V. (versie geldend per 1 januari 2013) CAMPINGREGLEMENT DUINRAND RECREATIE B.V. (versie geldend per 1 januari 2013) Geachte campingbewoner, Hartelijk welkom bij Duinrand Recreatie B.V.! Wij hopen dat u op onze camping een prettige tijd zult

Nadere informatie

Huishoudelijk reglement Recreatieoord Hoek van Holland 2015

Huishoudelijk reglement Recreatieoord Hoek van Holland 2015 Voorbeeld document. Aan dit voorbeeld kunnen geen rechten worden ontleend. Huishoudelijk reglement Recreatieoord Hoek van Holland 2015 ALGEMEEN 1.1. Bezoekers Betreden van het Recreatieoord door bezoekers

Nadere informatie

Aan onze gasten. Arts of ambulance nodig? De volgende regels gelden extra voor de lanen: 18 oostzijde, 19, 33 t/m 37. Elektra

Aan onze gasten. Arts of ambulance nodig? De volgende regels gelden extra voor de lanen: 18 oostzijde, 19, 33 t/m 37. Elektra Arts of ambulance nodig? Mocht u een arts of ambulance nodig hebben waarschuw ons. Dan kunnen wij ze opvangen bij de poort. Verder willen wij u erop attenderen dat wij in het bezit zijn van een AED apparaat.

Nadere informatie

Reglement Camping Volgerland 2013

Reglement Camping Volgerland 2013 Reglement Camping Volgerland 2013 De familie Meiling en medewerkers van camping t Volgerland heten u van harte welkom. Het kantoor is de gehele week geopend, Maandag tot en met zaterdag. Zondag van 9:00

Nadere informatie

Parkreglement camping Het Speulderbos

Parkreglement camping Het Speulderbos Parkreglement camping Het Speulderbos Op ons park zijn de RECRON voorwaarden voor vaste plaatsen van toepassing en dienen als zodanig nageleefd te worden. Aanvullend op deze voorwaarden worden onderstaande

Nadere informatie

Parkreglement. Bungalowpark 't Giethmenseveld

Parkreglement. Bungalowpark 't Giethmenseveld Parkreglement Bungalowpark 't Giethmenseveld 14 juli 2009 PARKINFORMATIE EN REGELS. Algemene aanbevelingen, bepalingen en gedragsregels voor het gebruik van het park, de voorzieningen, de percelen en de

Nadere informatie

Domaine-reglement. ASL Domaine Les Rives de l Ardèche. Januari 2014

Domaine-reglement. ASL Domaine Les Rives de l Ardèche. Januari 2014 De VVE (en namens haar de beheerder van de Algemene Voorzieningen van de VVE) zal er op toezien, dat de afgesproken gedragsregels binnen de reikwijdte van het beheer van deze Algemene Voorzieningen (zwembad/

Nadere informatie

Parkreglement Vaste gasten

Parkreglement Vaste gasten Parkreglement Vaste gasten Hartelijk welkom op camping de Horrebieter. Om voor iedereen de vakantie zo aangenaam mogelijk te maken, hebben we een paar regels waar elke gast zich aan dient te houden. Deze

Nadere informatie

Huisregels. Algemene gedragsregels

Huisregels. Algemene gedragsregels Huisregels Artikel 1 Reikwijdte 1. Ter handhaving van de goede gang van zaken binnen All-Inn gelden huisregels. De huisregels zijn van toepassing op studenten, medewerkers en andere personen, die zich

Nadere informatie

camping-informatie V-1-2016

camping-informatie V-1-2016 V-1-2016 camping-informatie Aankomst en vertrek Door inschrijving als gast wordt u geacht op de hoogte te zijn van de voorwaarden, het parkreglement en de kosten voor uw verblijf. Het parkreglement is

Nadere informatie

Hoofdregel: Gedraagt u zodanig dat u niemand overlast bezorgt. Gun uzelf en uw medegasten de gelegenheid van de vakantie te genieten.

Hoofdregel: Gedraagt u zodanig dat u niemand overlast bezorgt. Gun uzelf en uw medegasten de gelegenheid van de vakantie te genieten. Camping de Vier Bannen Hartelijk welkom op camping de Vier Bannen Wij hopen dat u hier een prettige tijd zult hebben. Wij doen er in elk geval alles aan om het u naar de zin te maken. Onze camping is geopend

Nadere informatie

VOLKSTUINVERENIGING GEMEENTE BRUMMEN.

VOLKSTUINVERENIGING GEMEENTE BRUMMEN. VOLKSTUINVERENIGING GEMEENTE BRUMMEN. TUIN REGLEMENT. Gedragsregels. Artikel 1. Het is niet toegestaan om onbevoegd de tuin van een ander te betreden; Het is niet toegestaan om vuil of tuinafval op de

Nadere informatie

Leef en gedragsregels camping De Eenhoorn 2011

Leef en gedragsregels camping De Eenhoorn 2011 Leef en gedragsregels camping De Eenhoorn 2011 Bereikbaarheid: tel: 06-53798020 Receptie: open: dagelijks van: 9.30 10.00. Openingstijden van de receptie voor het kopen van de krant, was/droogmachine en

Nadere informatie

Notities. De familie Broekmeulen wenst u allen een zeer prettig verblijf op camping Heerewaarden. Welkom op Camping Heerewaarden

Notities. De familie Broekmeulen wenst u allen een zeer prettig verblijf op camping Heerewaarden. Welkom op Camping Heerewaarden Welkom op Camping Heerewaarden Notities Camping Heerewaarden ligt in een fraai stukje groenstrook aan de rivier de Maas. Aan dit dorado hebben wij onze camping opgebouwd met hierop vaste staanplaatsen

Nadere informatie

ALGEMENE HUURVOORWAARDEN BLOKHUT DE SCOUTBURCHT

ALGEMENE HUURVOORWAARDEN BLOKHUT DE SCOUTBURCHT ALGEMENE HUURVOORWAARDEN BLOKHUT DE SCOUTBURCHT 1. RESERVERING Reservering vindt plaats door het invullen en onderteken van de huurovereenkomst en is definitief na ontvangst van de aanbetaling. 2. HUUR

Nadere informatie

Parkreglement Campingpark Epe de Koekamp

Parkreglement Campingpark Epe de Koekamp Parkreglement Campingpark Epe de Koekamp Dit reglement geldt voor alle gasten die op de camping verblijven. 1. Dit parkreglement geldt voor eigenaren, huurders, gebruikers en bezoekers van Campingpark

Nadere informatie

Huishoudelijk Reglement van de Vereniging van eigenaars Bungalowpark Het Fonteinbos

Huishoudelijk Reglement van de Vereniging van eigenaars Bungalowpark Het Fonteinbos Huishoudelijk Reglement van de Vereniging van eigenaars Bungalowpark Het Fonteinbos. 2.012 Artikel 1. Nakomen voorschriften en verordeningen overheid. De leden houden zich aan de voorschriften en de verordeningen

Nadere informatie

CAMPING CASA DI CACCIA

CAMPING CASA DI CACCIA A. ONTVANGST B. TV G. Bar - Restaurant - Pizzeria C. MEDISCHE E. TV H. koude douches D. Handicap J. Toiletten - Couches K. Spellplein en Animatie S. Bar op het strand R. Fietsverhuur Plaatsen Stacaravans

Nadere informatie

Algemene voorwaarden La Lègerie

Algemene voorwaarden La Lègerie Algemene voorwaarden La Lègerie 1. Boekingen La Legèrie neemt alleen boekingen in behandeling van personen vanaf 18 jaar. La Lègerie behoudt zich het recht voor om te allen tijde zonder opgaaf van redenen

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Chaletpark 't Werdje

Algemene voorwaarden Chaletpark 't Werdje Algemene voorwaarden Chaletpark 't Werdje 1.Toepassing algemene voorwaarden chaletverhuur 1.1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle huurovereenkomsten welke, direct of indirect, worden

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Camping La Nozillière

Algemene voorwaarden Camping La Nozillière Algemene voorwaarden Camping La Nozillière 1. Boekingen Camping La Nozillière neemt alleen boekingen in behandeling van personen vanaf 18 jaar. Camping La Nozillière behoudt zich het recht voor om te allen

Nadere informatie

Domaine-reglement. ASL Domaine Les Rives de l Ardèche. April 2017

Domaine-reglement. ASL Domaine Les Rives de l Ardèche. April 2017 De ASL (en namens haar de beheerder van de Algemene Voorzieningen van de ASL) zal er op toezien, dat de afgesproken gedragsregels binnen de reikwijdte van het beheer van deze Algemene Voorzieningen (zwembad/

Nadere informatie

Duvelblues Kampeer & Logeer gids Camping informatie :

Duvelblues Kampeer & Logeer gids Camping informatie : Duvelblues Kampeer & Logeer gids Camping informatie : Omdat we dit jaar voor de eerste keer ons publiek niet 1 maar 2 dagen met top Blues en de nodige Duvel gaan verwennen, is er ook nagedacht over de

Nadere informatie

AANKOMST EN VERTREK RECEPTIE RUST & STILTE

AANKOMST EN VERTREK RECEPTIE RUST & STILTE REGLEMENT Wij heten u van harte welkom op Camping De Bosrand en vragen u om het camping reglement na te leven. Tevens zijn onze algemene voorwaarden op uw verblijf van toepassing. ALGEMEEN - Marcel en

Nadere informatie

Huishoudelijk Reglement Marineterrein Amsterdam

Huishoudelijk Reglement Marineterrein Amsterdam Huishoudelijk Reglement Marineterrein Amsterdam 1 - Algemeen Dit huishoudelijk reglement geldt voor de gebruikers/ huurders van de Voorwerf. Het huishoudelijk reglement wordt ieder half jaar aangepast.

Nadere informatie

NICES 2017 Nederweert International Camp for European Scouts

NICES 2017 Nederweert International Camp for European Scouts Huisregels NICES 2017 vindt plaats van 29 juli 2017 tot en met 12 augustus 2017 op een festivalterrein in de gemeente Nederweert. Op een evenement als NICES 2017 is de belangrijkste regel dat je met elkaar

Nadere informatie

Aanwijzingen voor gebruikers van het Polvokamp

Aanwijzingen voor gebruikers van het Polvokamp Aanwijzingen voor gebruikers van het Polvokamp Bij aankomst meldt u zich bij de beheerder. Deze neemt het nachtregister in ontvangst, geeft u de sleutel en maakt met u een rondje door de blokhut zodat

Nadere informatie

Huurvoorwaarden Sporthal De Sophiahal

Huurvoorwaarden Sporthal De Sophiahal Huurvoorwaarden Sporthal De Sophiahal Artikel 1 definities In het hierna volgende artikelen wordt verstaan onder: a. Sporthal: de beide sporthallen die bekend staan onder de naam Sporthal De Sophiahal

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Camping La Nozillière

Algemene voorwaarden Camping La Nozillière Algemene voorwaarden Camping La Nozillière 1. Boekingen Camping La Nozillière neemt alleen boekingen in behandeling van personen vanaf 18 jaar. Camping La Nozillière behoudt zich het recht voor om te allen

Nadere informatie

Informatie koop chalet Vakantiepark de Boomgaard Vakantiepark de Boomgaard Korte Prelaatweg JM Westkapelle

Informatie koop chalet Vakantiepark de Boomgaard Vakantiepark de Boomgaard Korte Prelaatweg JM Westkapelle Informatie koop chalet Vakantiepark de Boomgaard Vakantiepark de Boomgaard Korte Prelaatweg 2 4361 JM Westkapelle 0118-571377 info@deboomgaard.info www.vakantieparkdeboomgaard.nl Uitbreiding vakantiepark

Nadere informatie

HAVENREGLEMENT. Algemeen

HAVENREGLEMENT. Algemeen HAVENREGLEMENT Algemeen Artikel 1 Het havenreglement wordt vastgesteld door een algemene leden vergadering en zal alles wat het gebruik van de haven betreft regelen. Dit haven reglement mag gewijzigd worden

Nadere informatie

Betreft: Huurovereenkomst voor studentenhuis La Hacienda Studio te Carawaraweg 3.

Betreft: Huurovereenkomst voor studentenhuis La Hacienda Studio te Carawaraweg 3. La Hacienda Studio Carawaraweg 3 Willemstad, Curacao Tel Nummer: 517 43 77 Datum: Betreft: Huurovereenkomst voor studentenhuis La Hacienda Studio te Carawaraweg 3. Huurder: Adres: Geboortedatum: Paspoort

Nadere informatie

TARIEVEN Voor een fijne vakantie kom je naar Camping De Helfterkamp. Geopend van 1 maart t/m 31 oktober

TARIEVEN Voor een fijne vakantie kom je naar Camping De Helfterkamp. Geopend van 1 maart t/m 31 oktober TARIEVEN 2018 Geopend van 1 maart t/m 31 oktober Gortelseweg 24 8171 RA Vaassen Nederland T. +31(0)578 571 839 E. info@helfterkamp.nl www.helfterkamp.nl volg ons op Voor een fijne vakantie kom je naar

Nadere informatie

versie 18.1 d.d PARKREGLEMENT DIERENPARK AMERSFOORT

versie 18.1 d.d PARKREGLEMENT DIERENPARK AMERSFOORT versie 18.1 d.d. 15-11-2018 PARKREGLEMENT DIERENPARK AMERSFOORT Wat leuk dat je van plan bent DierenPark Amersfoort te bezoeken. Wij hebben een aantal parkregels opgesteld die gelden tijdens je bezoek

Nadere informatie

PARKREGLEMENT DUINRAND RECREATIE B.V. (versie geldend per 1 januari 2019)

PARKREGLEMENT DUINRAND RECREATIE B.V. (versie geldend per 1 januari 2019) PARKREGLEMENT DUINRAND RECREATIE B.V. (versie geldend per 1 januari 2019) Geachte gast, Hartelijk welkom bij Duinrand Recreatie! Wij hopen dat u op ons recreatiepark een prettige tijd zult hebben. Wij

Nadere informatie

HUISHOUDELIJK REGLEMENT VERENIGING VAN EIGENAREN. The Dunes. Te Cadzand Bad. Verkorte versie voor huurders

HUISHOUDELIJK REGLEMENT VERENIGING VAN EIGENAREN. The Dunes. Te Cadzand Bad. Verkorte versie voor huurders HUISHOUDELIJK REGLEMENT VERENIGING VAN EIGENAREN The Dunes Te Cadzand Bad Verkorte versie voor huurders 1 Vereniging van Eigenaren The Dunes Dit huishoudelijk reglement geldt voor alle appartementdelen

Nadere informatie

Algemene huurvoorwaarden "Svea Stuga"

Algemene huurvoorwaarden Svea Stuga Algemene huurvoorwaarden "Svea Stuga" artikel 1 Reservering en prijzen 1.1 Een reservering is geldig vanaf het moment, dat de verhuurder de vereiste aanbetaling heeft ontvangen. 1.2 De prijzen van verhuurder

Nadere informatie

DEZE ALGEMENE VOORWAARDEN VAN STICHTING DE BUURTCAMPING GEVESTIGD TE MARNIXKADE 55III,

DEZE ALGEMENE VOORWAARDEN VAN STICHTING DE BUURTCAMPING GEVESTIGD TE MARNIXKADE 55III, ALGEMENE VOORWAARDEN DEZE ALGEMENE VOORWAARDEN VAN STICHTING DE BUURTCAMPING GEVESTIGD TE MARNIXKADE 55III, 1015XV AMSTERDAM (KvK-nummer: 58053980, BTW-nummer: NL852852319B01), VERDER TE NOEMEN DE ORGANISATIE

Nadere informatie

RÉSIDENCE OUD-BOMMENEDE HUISHOUDELIJK RÉSIDENCE-REGLEMENT ZORGCHALET

RÉSIDENCE OUD-BOMMENEDE HUISHOUDELIJK RÉSIDENCE-REGLEMENT ZORGCHALET Aankomst en vertrek Op de aankomstdag is de Zorggast vanaf 15:00 uur welkom in het Zorgchalet. Op de vertrekdag dient uiterlijk het Zorgchalet om 11.30 uur te zijn verlaten. Bezoekers van de Zorggast Bezoekers

Nadere informatie

Algemene voorwaarden recreatiewoning cottage Wijde Blik

Algemene voorwaarden recreatiewoning cottage Wijde Blik Algemene voorwaarden recreatiewoning cottage Wijde Blik Zuwe 18 E, 1241 NC Kortenhoef. Begripsbepalingen Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op een tijdelijke huurovereenkomst tussen verhuurder

Nadere informatie

MELDINGSFORMULIER EVENEMENT

MELDINGSFORMULIER EVENEMENT MELDINGSFORMULIER EVENEMENT Uw melding moet uiterlijk 10 dagen voor het evenement bij de gemeente zijn ingediend. 1. Gegevens van de melder Naam organisatie Contactpersoon Straat + huisnummer Postcode

Nadere informatie

Voorwaarden: Salland Natuur Fair 13 september 2015, Landgoed Groot Zwaaftink te Heeten

Voorwaarden: Salland Natuur Fair 13 september 2015, Landgoed Groot Zwaaftink te Heeten Voorwaarden: Salland Natuur Fair 13 september 2015, Landgoed Groot Zwaaftink te Heeten Begripsbepalingen In deze voorwaarden wordt verstaan onder: Salland Natuur Fair: De Salland Natuur Fair 2015. Standhouder:

Nadere informatie

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden Algemene voorwaarden Het is verstandig om deze voorwaarden aandachtig te lezen. Zowel u, als de verhuurder, vinden hierin de rechten en plichten. Middels uw reservering bij de verhuurder, bevestigt u met

Nadere informatie

TARIEVEN Geopend van 1 maart t/m 31 oktober. Voor een fijne vakantie kom je naar Camping De Helfterkamp

TARIEVEN Geopend van 1 maart t/m 31 oktober. Voor een fijne vakantie kom je naar Camping De Helfterkamp TARIEVEN 2017 Geopend van 1 maart t/m 31 oktober Voor een fijne vakantie kom je naar Camping De Helfterkamp Dagtarieven DAGTARIEVEN Dagtarieven gelden vanaf de dag van aankomst tot de volgende dag 12 uur.

Nadere informatie

Gebruikersreglement huur en verhuur MFA D n Hoender Dreumel

Gebruikersreglement huur en verhuur MFA D n Hoender Dreumel Gebruikersreglement huur en verhuur MFA D n Hoender Dreumel Algemene Voorwaarden en voorschriften verbonden aan verhuur van de MFA D n Hoender te Dreumel. Inleiding De Stichting MFA D n Hoender Dreumel

Nadere informatie

Campingregelement: Balkbrug 2018.

Campingregelement: Balkbrug 2018. Campingregelement: Balkbrug 2018. Hartelijk welkom op camping Si-Es-An Het meest gastvrij zou natuurlijk zijn wanneer er helemaal géén regels zouden zijn. Uit de praktijk blijkt dat het toch nodig is om

Nadere informatie

Kofferbakverkoop Breepark Inschrijfformulier

Kofferbakverkoop Breepark Inschrijfformulier Kofferbakverkoop Breepark Inschrijfformulier Inschrijfformulier Kofferbakverkoop Breepark Naam Telefoonnummer E-mail Woonplaats Kenteken auto o o Ik ga akkoord met de kosten voor de stand van 10,- voor

Nadere informatie

Huisregels Woonhotel Rotterdam

Huisregels Woonhotel Rotterdam Naam : Kamer : Aankomst : Vertrek : Huishoudelijk reglement Woonhotel Rotterdam Tijdelijk Thuis in een Wereldstad Welkom! Tijdens het verblijf in het Woonhotel Rotterdam dient de gast zich aan de Huisregels

Nadere informatie

Algemene voorwaarden huurders

Algemene voorwaarden huurders Gegevens verhuurder en huismeester: Verhuurder: Piet en Anita Bakker Kanaalkade 68, 1756 AD te t Zand 06-42702239 of 0224-593364 Huismeester in Oostenrijk: Herr Georg Gratzer +43-67 68 87 30 520 E-mail

Nadere informatie

1. Algemene omschrijving

1. Algemene omschrijving 1.1 Inleiding 1. Algemene omschrijving georganiseerd. Kort algemene informatie invullen over het evenement. In elk geval door wie het wordt 1.2 Ervaringen uit het verleden risico s Kort aangeven er op

Nadere informatie

Huurovereenkomst vakantiehuis Casa Mama, Petöfi Sándor Utca 24, 7751 Monyoród, Hongarije.

Huurovereenkomst vakantiehuis Casa Mama, Petöfi Sándor Utca 24, 7751 Monyoród, Hongarije. Huurovereenkomst vakantiehuis Casa Mama, Petöfi Sándor Utca 24, 7751 Monyoród, Hongarije. De ondergetekenden: a. verhuurder, b. huurder ; Verklaren te zijn overeengekomen als volgt: 1. VERHUUR EN HUUR

Nadere informatie

Prijslijst 2016. 1965-2016 Camping en Bungalowpark de Horsterhoeve

Prijslijst 2016. 1965-2016 Camping en Bungalowpark de Horsterhoeve Prijslijst 2016 Vakantie op de Veluwe! 1965-2016 Camping en Bungalowpark de Horsterhoeve Horsterengweg 17, 3853 ME Ermelo Tel: 0341 560 431, Email: info@horsterhoeve.nl www.horsterhoeve.nl bij de caravan.

Nadere informatie

Reglement. In geval van een zwaar vergrijp kan de directeur de hulp van de politie inroepen.

Reglement. In geval van een zwaar vergrijp kan de directeur de hulp van de politie inroepen. Reglement 1) Toelatingsvoorwaarden Algemeen Camping La Sousta is een camping van de categorie toerisme, gericht op toeristen, die één nacht of langer op het terrein verblijven. Het is voor ons niet mogelijk

Nadere informatie

HUURCONTRACT VAKANTIEWONING Villagio di Sunclass, C15 Tignale, Italia

HUURCONTRACT VAKANTIEWONING Villagio di Sunclass, C15 Tignale, Italia HUURCONTRACT VAKANTIEWONING Villagio di Sunclass, C15 Tignale, Italia contactadres: De Parken 9, 6652 GB Druten (f.diekstra@planet.nl) reknr. 67.21.58.817 t.n.v. F. Diekstra te Druten De verhuurder (Dhr.

Nadere informatie

Huurvoorwaarden Reserveren

Huurvoorwaarden Reserveren Huurvoorwaarden Al deze voorwaarden hebben betrekking op het vakantiehuis nummer 43 (verder in deze voorwaarden aangeduid als het vakantiehuis) op Résidence Château Cazalères te Daumazan (verder in deze

Nadere informatie

Aanvullende regelgeving en belangrijke bestuursbesluiten

Aanvullende regelgeving en belangrijke bestuursbesluiten Aanvullende regelgeving en belangrijke bestuursbesluiten Goedkeuring benodigd! Voor alle wijzigingen of uitbreidingen aan bestaande bouwwerken of nieuwbouw van welke aard dan ook is schriftelijke goedkeuring

Nadere informatie

Algemene boekingsvoorwaarden voor de bij Bestcamp aangesloten vakantieparken en campings

Algemene boekingsvoorwaarden voor de bij Bestcamp aangesloten vakantieparken en campings Algemene boekingsvoorwaarden voor de bij Bestcamp aangesloten vakantieparken en campings 1. RESERVERING BestCamp is een organisatie die bemiddeld tussen de consument en de aangesloten recreatiebedrijven

Nadere informatie

scholen, socio-economische en sportverenigingen kunnen ten vroegste drie maanden voor de geplande datum definitief boeken.

scholen, socio-economische en sportverenigingen kunnen ten vroegste drie maanden voor de geplande datum definitief boeken. boekingsprocedure voorrangsregeling jeugdgroepen hebben een onbeperkt voorrangsboekingsrecht. scholen, socio-economische en sportverenigingen kunnen ten vroegste drie maanden voor de geplande datum definitief

Nadere informatie

Algemene huurvoorwaarden vakantiehuisverhuur

Algemene huurvoorwaarden vakantiehuisverhuur Algemene huurvoorwaarden vakantiehuisverhuur Begripsbepalingen 1. De huurder: degene (m/v) die op zijn of haar naam het vakantiehuis huurt. 2. De verhuurder: de eigenaar van het vakantiehuis of diens vertegenwoordiger.

Nadere informatie

Havenreglement rev. 2015.2

Havenreglement rev. 2015.2 Havenreglement rev. 2015.2 Ten geleide Het havenreglement is een uitwerking van de huishoudelijke afspraken in de haven van de WVA. Dit havenreglement is gewijzigd en vastgesteld in de bestuursvergadering

Nadere informatie

Huisregels Camping Venema. Voorwaarden kampeerplek. Voorwaarden huuraccomodatie

Huisregels Camping Venema. Voorwaarden kampeerplek. Voorwaarden huuraccomodatie Pagina 1 Pagina 3 Pagina 8 Huisregels Camping Venema Voorwaarden kampeerplek Voorwaarden huuraccomodatie Huisregels Camping Venema Wij hanteren de prijzen zoals vermeld op de website. Na reservering >

Nadere informatie

Zomerhuisje De Zeemeermin Uitgave voor jaar 2010

Zomerhuisje De Zeemeermin Uitgave voor jaar 2010 Zomerhuisje De Zeemeermin Uitgave voor jaar 2010 Sparrepad 100 D Camping Duinrand Hogeweg 96/B Burgh-Haamstede www.jkrielen.nl Inhoudsopgave Waarom toch de naam De Zeemeermin. Pagina: 3 Wat u moet weten

Nadere informatie

Uitgangspunt is het respectvol met elkaar kunnen leven en wonen. In het huishoudelijk reglement staan hiervoor richtlijnen.

Uitgangspunt is het respectvol met elkaar kunnen leven en wonen. In het huishoudelijk reglement staan hiervoor richtlijnen. Inleiding. Voor u ligt het huishoudelijk reglement van de Beheervereniging Mariastichting (hierna: Beheervereniging) voor de bewoners en de bezoekers van dit complex. Uitgangspunt is het respectvol met

Nadere informatie

Gebruikersreglement inzake het parkeren op het parkeerterrein handelsdok van de Stad Gent

Gebruikersreglement inzake het parkeren op het parkeerterrein handelsdok van de Stad Gent Gebruikersreglement inzake het parkeren op het parkeerterrein handelsdok van de Stad Gent Goedgekeurd in de gemeenteraad van 25 september 2006 en 21 december 2010 Bekendgemaakt op 28 september 2006 en

Nadere informatie

Reserveringsvoorwaarden

Reserveringsvoorwaarden Reserveringsvoorwaarden Waarborg: Zwembad/ activiteiten-bandje + in- en uitrijkaart 100. Toeristenbelasting 0.50 p.p.p.n. voor iedereen vanaf 12 jaar. De reserveringskosten bedragen 25 en gelden voor het

Nadere informatie

Algemene voorwaarden huur Gõlyafèszkünk (Ons ooievaarsnest) Felsõszentmárton. Artikel 1. Algemeen en begripsbepalingen.

Algemene voorwaarden huur Gõlyafèszkünk (Ons ooievaarsnest) Felsõszentmárton. Artikel 1. Algemeen en begripsbepalingen. Algemene voorwaarden huur Gõlyafèszkünk (Ons ooievaarsnest) Felsõszentmárton Artikel 1. Algemeen en begripsbepalingen. 1. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op een tijdelijke huurovereenkomst

Nadere informatie

Om uw verblijf op De Lievelinge goed te laten verlopen gelden er natuurlijk regels waar ook u, als kampeerder, zich aan moet houden:

Om uw verblijf op De Lievelinge goed te laten verlopen gelden er natuurlijk regels waar ook u, als kampeerder, zich aan moet houden: Algemene gedragsregels 2013 Kampeerterrein De Lievelinge te Vuren Om uw verblijf op De Lievelinge goed te laten verlopen gelden er natuurlijk regels waar ook u, als kampeerder, zich aan moet houden: Aankomst/vertrek

Nadere informatie

Informatie en tarieven

Informatie en tarieven Informatie en tarieven 2019 Algemeen Januari Februari Maart April 1 1 2 3 4 5 6 5 1 2 3 9 1 2 3 14 1 2 3 4 5 6 7 2 7 8 9 10 11 12 13 6 4 5 6 7 8 9 10 10 4 5 6 7 8 9 10 15 8 9 10 11 12 13 14 3 14 15 16

Nadere informatie

Huurovereenkomst Bed & Breakfast The Funfactory

Huurovereenkomst Bed & Breakfast The Funfactory Piet Heinstraat 86 2518CL Den Haag www.thefunfactory.nl Huurovereenkomst Bed & Breakfast The Funfactory Verhuurder: The Funfactory Piet Heinstraat 86 2518CL Den Haag Tel: 070-2125468 Huurder: Naam: Adres:

Nadere informatie

DeltionLAN. Reglement

DeltionLAN. Reglement DeltionLAN Reglement Inhoudsopgave Inleiding... 3 1. Accomodatie... 4 2. Deelname... 5 3. Eigen risico... 6 4. Gedrag... 7 5. Brand Preventie... 8 6. Apparatuur... 9 7. Eten en drinken...10 8. Illegale

Nadere informatie

2. Tijdens de voor- en najaar berging behoudt Recreatiepark Aalsmeer zich het recht voor om vaartuigen dubbel af te meren.

2. Tijdens de voor- en najaar berging behoudt Recreatiepark Aalsmeer zich het recht voor om vaartuigen dubbel af te meren. HET GEHUURDE 1. In de zomerperiode, zijnde de periode van 1 april tot 1 oktober van enig jaar, huurt u een vaste ligplaats op Recreatiepark Aalsmeer. In de winterperiode, zijnde de periode van 1 oktober

Nadere informatie

LOKAALVERHUUR 2014-2015

LOKAALVERHUUR 2014-2015 LOKAALVERHUUR 2014-2015 Welkom op Domein Kloosterheide. We hopen dat jullie bij ons een aangename periode zullen doormaken. De Scouts en Gidsen van Bornem stellen hun lokaal open voor andere groepen, dit

Nadere informatie

APV. Werkterrein (artikel 2.10 en 5.6)

APV. Werkterrein (artikel 2.10 en 5.6) APV In elke gemeente gelden weer andere regels, voorschriften en verboden. De meeste daarvan zijn vastgelegd in de APV, de Algemene Plaatselijke Verordening. Ook onze gemeente heeft zo'n APV. De APV wordt

Nadere informatie

Huishoudelijk reglement

Huishoudelijk reglement Huishoudelijk reglement Chaletpark Kempenbos Dit Huishoudelijk reglement dient als aanvulling op de Recronvoorwaarden. (Zie art 2.7 van de Recronvoorwaarden) Het betreft de Recronvoorwaarden die per 01-01-2008

Nadere informatie

Wegwijs op Camping Diever

Wegwijs op Camping Diever Wegwijs op Camping Diever Geachte Gast, Welkom op Camping Diever; natuurlijk kamperen in een bosrijke omgeving! Onze gezellige camping ligt midden in de prachtige bossen van Diever. Bij ons kunt u terecht

Nadere informatie

Voorzitter en Sportkanjers

Voorzitter en Sportkanjers Voorzitter en Sportkanjers Doel: Dit mag nooit meer gebeuren en bij Veensche Boys kan het niet gebeuren omdat.. We praten over Sportief én opvoedkundig klimaat bij Veensche Boys Het is van groot belang

Nadere informatie

GEBRUIKERSREGLEMENT INZAKE HET PARKEREN OP HET PARKEERTERREIN HANDELSDOK

GEBRUIKERSREGLEMENT INZAKE HET PARKEREN OP HET PARKEERTERREIN HANDELSDOK GEBRUIKERSREGLEMENT INZAKE HET PARKEREN OP HET PARKEERTERREIN HANDELSDOK Goedgekeurd in de gemeenteraad van 25 september 2006, 21 december 2010, 14 december 2015 Bekendgemaakt op 28 september 2006, 23

Nadere informatie

Meldingsformulier Evenement

Meldingsformulier Evenement De organisator dient de burgemeester tenminste vier weken voorafgaand aan het evenement in kennis stellen middels het formulier. Zonder tegenbericht, binnen veertien dagen, kan het evenement plaatsvinden,

Nadere informatie

REGLEMENT VOOR KAMPEERMIDDELEN OP STACARAVANTERREIN DELTA MARINA - KORTGENE

REGLEMENT VOOR KAMPEERMIDDELEN OP STACARAVANTERREIN DELTA MARINA - KORTGENE REGLEMENT VOOR KAMPEERMIDDELEN OP STACARAVANTERREIN DELTA MARINA - KORTGENE Welkom op de camping bij Jachthaven Delta Marina. Wij zijn blij dat u onze gast bent. Om alles zowel voor u als voor ons zo goed

Nadere informatie

Algemene voorwaarden pagina 1 van 4. Algemene voorwaarden voor de huur van de boerderij Zwartenhoekse stee.

Algemene voorwaarden pagina 1 van 4. Algemene voorwaarden voor de huur van de boerderij Zwartenhoekse stee. Algemene voorwaarden pagina 1 van 4 Algemene voorwaarden voor de huur van de boerderij Zwartenhoekse stee. 1. Toepassing Deze voorwaarden vormen één geheel met de overige informatie op www.zwartenhoeksestee.nl

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Hotel The Dolphins. 1. TOEPASSING 2. RESERVERINGEN 3. WIJZIGINGEN IN DE OVEREENKOMST

Algemene voorwaarden Hotel The Dolphins. 1. TOEPASSING 2. RESERVERINGEN 3. WIJZIGINGEN IN DE OVEREENKOMST Algemene voorwaarden Hotel The Dolphins. 1. TOEPASSING 1.1 Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen, reserveringen en overeenkomsten met betrekking tot alle kamers, die worden

Nadere informatie

Huishoudelijk Reglement

Huishoudelijk Reglement VvE Neerstraat 109 t/m 191 te s-hertogenbosch Inhoudsopgave 1 Algemeen... 3 2 Toegang en orde... 4 3 Geluidshinder... 5 4 Energie... 6 5 Huisdieren... 7 6 Gebruik gemeenschappelijke ruimten... 8 7 Gebruik

Nadere informatie

Algemene boekingsvoorwaarden

Algemene boekingsvoorwaarden Algemene boekingsvoorwaarden Voor u boekt nog even dit... U heeft gekozen voor Duinrell als uw vakantiebestemming. Neem eerst nog even deze belangrijke informatie door. Dan weet u zeker dat u bij uw reservering

Nadere informatie

Kampeerreglement. Camping de Waterjuffer. Aanvullende kampeerregels de Waterjuffer naast de Recron-voorwaarden per

Kampeerreglement. Camping de Waterjuffer. Aanvullende kampeerregels de Waterjuffer naast de Recron-voorwaarden per Kampeerreglement Camping de Waterjuffer Aanvullende kampeerregels de Waterjuffer naast de Recron-voorwaarden per 1-1-2019 (Alle voorgaande kampeerregels komen hiermee te vervallen) Telefoon: 0031 (0) 573-43

Nadere informatie

Algemene huurvoorwaarden: *Reservering en annulering. *Betaling

Algemene huurvoorwaarden: *Reservering en annulering. *Betaling Algemene huurvoorwaarden: *Reservering en annulering 1. Een aanvraag voor reservering van een vakantiewoning geschiedt via de site www.paraísorioreal.com, per email of telefonisch. Bevestiging wordt verstuurd

Nadere informatie

Voorschriften voor evenementen in de openbare ruimte die zijn vrijgesteld van de vergunningplicht Algemeen Toezicht E.H.B.O.

Voorschriften voor evenementen in de openbare ruimte die zijn vrijgesteld van de vergunningplicht Algemeen Toezicht E.H.B.O. Voorschriften voor evenementen in de openbare ruimte die zijn vrijgesteld van de vergunningplicht Algemeen 1. De aanwijzingen van de politie, brandweer en de gemeente dienen stipt en onmiddellijk te worden

Nadere informatie

Inschrijfformulier. Kerstmarkt Leidsche Rijn 2013. Zaterdag 14 december van 14.00 tot 21.00 uur & Zondag 15 december van 12.00 tot 17.

Inschrijfformulier. Kerstmarkt Leidsche Rijn 2013. Zaterdag 14 december van 14.00 tot 21.00 uur & Zondag 15 december van 12.00 tot 17. Inschrijfformulier Kerstmarkt Leidsche Rijn 2013 Zaterdag 14 december van 14.00 tot 21.00 uur & Zondag 15 december van 12.00 tot 17.00 uur Inschrijven kan door onderstaand formulier in te vullen en op

Nadere informatie

Huurvoorwaarden MFC De Koppellinck

Huurvoorwaarden MFC De Koppellinck Huurvoorwaarden MFC De Koppellinck Artikel 1 De volgende artikelen zijn van toepassing op iedere huurder, tenzij dit uitdrukkelijk schriftelijk door, of vanwege de verhuurder anders is overeengekomen.

Nadere informatie

HUISHOUDELIJK REGLEMENT

HUISHOUDELIJK REGLEMENT HUISHOUDELIJK REGLEMENT jeugdverblijfplaats VZW Den Chiro Bijef te Klein-Vorst Adres van het LOKAAL: Jeugdverblijfplaats Chiro Klein-Vorst Lindestraat 15A 2430 LAAKDAL Voor vragen, informatie, toegang

Nadere informatie