REGELS BIJLAGE 6 INPASSINGSPLAN HEISTRAAT 20

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "REGELS BIJLAGE 6 INPASSINGSPLAN HEISTRAAT 20"

Transcriptie

1 REGELS BIJLAGE 6 INPASSINGSPLAN HEISTRAAT 20

2 3. BEOOGDE SITUATIE 3.1 Beoogde herbestemming De initiatiefnemer is voornemens de planlocatie te herbestemmen naar een woonbestemming. De initiatiefnemer gaat hierbij een gedeelte van zijn vrijkomende agrarische bedrijfsgebouwen herbenutten ten hoeve van zijn werkzaamheden als zzp er, ten behoeve van de bedrijfsvoering van zijn installatiebedrijf Maas Techniek en Onderhoud. De beoogde activiteiten passen niet rechtstreeks binnen de regels van de woonbestemming. De gemeente Someren biedt echter de mogelijkheid om ter plaatse van de functieaanduiding specifieke vorm van wonen wonen plus een kleinschalig bedrijf binnen de milieucategorie 1 of 2 toe te staan. Derhalve wordt aan de woonbestemming ter plaatse van de planlocatie deze functieaanduiding toegekend. De resterende bedrijfsgebouwen worden hierbij gesloopt. Het bestemmingsvlak wordt verkleind ten behoeve van herbestemming naar een woonbestemming. De woonbestemming heeft een omvang van m². Daarbij vindt landschappelijk inpassing met een omvang van 437 m² plaats binnen een aanduiding hiervoor. In navolgende figuur is de beoogde planologische situatie van de planlocatie weergegeven, geprojecteerd op een luchtfoto. Figuur 12: Beoogde bestemmingsplanverbeelding op de planlocatie 3.2 In stand te houden bebouwing De initiatiefnemer voert als zzp er werkzaamheden op locatie uit. Aan huis heeft initiatiefnemer behoefte aan ruimte voor stalling van zijn bedrijfsmiddelen, een werkplaats en kleinschalige opslagruimte. De bestaande bedrijfsbebouwing heeft een omvang van circa 470 m². Deze bebouwing wordt teruggebracht tot een omvang van 350 m² totaal, inclusief bijgebouwen bij de woning. De bijgebouwen blijven ook in gebruik als hondenhok, garage en ten behoeve van de stalling en het opknappen van oudere tractoren.

3 3.3 Wonen plus Met de beoogde herbestemming worden de bestaande bijgebouwen benut ten behoeve van wonen plus. Voor wonen plus gelden de navolgende voorwaarden: a) de bedrijfsactiviteit moet plaatsvinden binnen de maximaal toegestane oppervlakte bebouwing; b) de maximaal toegestane oppervlakte voor de bedrijfsbebouwing is 350 m²; c) er vindt geen onevenredige aantasting plaats van andere belangen waaronder die van omwonenden en (agrarische) bedrijven; d) parkeren, laden en lossen vindt plaats binnen het bestemmingsvlak; e) er wordt voorzien in voldoende parkeerplaatsen en deze worden in stand gehouden; f) reclameaanduidingen dienen beperkt te blijven tot een bescheiden naamsaanduiding; g) buitenopslag is niet toegestaan; h) er is geen sprake van planologische en/of milieuhygiënische belemmeringen; i) de ruimtelijke kwaliteit wordt gewaarborgd. In deze ruimtelijke onderbouwing wordt aangetoond dat de beoogde herontwikkeling past binnen deze voorwaarden. 3.4 Landschappelijke inpassing Inleiding Nieuwe bebouwing dient landschappelijk te worden ingepast. Aangesloten dient hierbij te worden bij het Beeldkwaliteitsplan Buitengebied 2011 van de gemeente Someren. De planlocatie is gelegen binnen de aanduiding oudere heideontginning in het Beeldkwaliteitplan van de gemeente Someren. De planlocatie is echter gelegen binnen een glastuinbouwgebied. Direct ten oosten van de planlocatie is ook een glastuinbouwbedrijf gelegen. Het glastuinbouwgebied betreft een gebied met bijzondere ontwerprichtlijnen in het kader van landschappelijke inpassing. Navolgende figuur betreft een uitsnede van de gebiedsindeling uit het Beeldkwaliteitplan Buitengebied 2011 van de gemeente Someren, waarop de ligging van de planlocatie is aangeduid binnen een gebied met bijzondere ontwerprichtlijnen.

4 Planlocatie Figuur 13: Uitsnede gebiedsindeling waarop de ligging van de planlocatie is aangeduid uit het Beeldkwaliteitplan Buitengebied 2011 De planlocatie is gelegen in het overgangsgebied tussen de oudere heideontginning en het jonge heide ontginningsgebied, in een lint waarin met name ook agrarische bedrijven gelegen zijn. Navolgende figuur betreft een uitsnede van de kaart met aandachtsgebieden uit het Beeldkwaliteitsplan Buitengebied 2011 waarop de ligging van de planlocatie is aangeduid. Planlocatie Figuur 14: Uitsnede aandachtsgebieden uit Beeldkwaliteitplan Buitengebied 2011 van de gemeente Someren

5 Gezien de feitelijke inrichting van het landschap in de omgeving kan de planlocatie aangeduid worden als gelegen binnen de structuur van een jonge heide ontgining. Hierbij is het streven naar het behoud van waardevolle open gebieden en zorg voor fraaie zichtlijnen Landschappelijke inpassing van de planlocatie De planlocatie is gelegen aan Heistraat, tussen agrarische bedrijven en een glastuinbouwbedrijf. De planlocatie is aan de voorzijde netjes met een laag kwalitatief hoogwaardig hekwerk afgescheiden van de Heistraat. De inpassing aan de voorzijde dient te blijven behouden. Eerder heeft hier een haag gestaan, die op last van de brandweer is verwijderd. Aan de voorzijde van het perceel is een bluswatervoorziening gelegen die ten alle tijden vrij bereikbaar dient te blijven. Navolgende figuur geeft een beeld van deze bluswatervoorziening, gelegen direct tegen het hekwerk aan Heistraat 20. Figuur 15: Foto van de bluswatervoorziening aan de voorzijde De oostelijke perceelsgrenzen zijn ingepast met een laurierhaag. Dit betreft een winterharde groene haag, welke het kassenbedrijf jaarrond aan het zicht onttrekt vanaf de planlocatie. Op deze locatie is, in tegenstelling tot de gewenste beplanting op basis van het Beeldkwaliteitplan voor het buitengebied, gekozen voor een laurierhaag om het zicht op de direct aansluitend gelegen kassen jaarrond af te schermen. Met gebruik van deze laurierhagen is niet alleen sprake van afscherming van zicht, maar ook van licht. Door de haag wordt de eventuele hinder van gehanteerde assimilatiebelichting in de kassen structureel verminderd. De ligging van de planlocatie grenzend aan het glastuinbouwgebied vraagt om een andere landschappelijke inpassing dan reguliere woningen in het buitengebied van de gemeente Someren. Navolgende figuur geeft een beeld van deze duurzame afscheiding tussen de planlocatie en het glastuinbouwbedrijf.

6 Figuur 16: Beeld van huidige en te behouden landschappelijke inpassing Aan de westelijke perceelsgrens wordt een beukenhaag (Fagus sylvatica) aangeplant. Deze beukenhaag heeft de volgende kenmerken: - een breedte van 60 centimeter en is 1 meter hoog. - de haag wordt aangeplant met 5 planten per strekkende meter. - Aanplant: wortelgoed. Aan de achterzijde van het perceel wordt een hakhoutsingel aangeplant. Deze hakhoutsingel bestaat uit streekeigen soorten. Navolgende tabel geeft een beeld van deze inpassing en voorwaarden voor aanplant.

7 Vak Type Afmeting Plantverband Soort Aanplantmaat & kwaliteit 1 Knip- en 0,6 meter 5 stuks per Beukenhaag (Fagus scheerhaag breed, strekkende sylvatica) Wortelgoed Hoogte 1 meter meter 2 Houtsingel Breedte 3 stuks per rode kornoelje, gele en hakhout- tenminste3 strekkende kornoelje, sleedoorn, Wortelgoed bosje meter, meter gewone vlier, trosvlier, ingeplant Plantverband krentenboompje, binnen groen- driehoeks- lijsterbes, hazelaar, eik, bestemming. verband waarbij de verhouding Tenminste afstand bomen en heesters 40-3 plantrijen 1 x 1 m. 60% bedraagt afstand perceelsgrens tot eerste rij 0,5 meter; Figuur 17: Voorwaarden voor aanplant van de landschappelijke inpassing Voorwaarden voor beheer en onderhoud De landschappelijke inpassing dient onderhouden en in stand gehouden te worden. Dit is verankerd in een kwalitatieve verplichting in het bestemmingsplan waarvan deze ruimtelijke onderbouwing onderdeel uitmaakt. Voor het beheer en onderhoud van de haag zijn de navolgende voorwaarden van belang. - De haag is 60 cm breed en 1 meter hoog. - Het element wordt minimaal eenmaal per 2 jaar en maximaal eenmaal per jaar geknipt of geschoren en de haag heeft in geschoren toestand een hoogte van minimaal 1 meter. - Het gebruik van chemische bestrijdingsmiddelen in het element is niet toegestaan met uitzondering van pleksgewijze bestrijding van akkerdistel, ridderzuring, Jacobskruiskruid en Japanse duizendknoop en van ongewenste houtsoorten (Amerikaanse vogelkers, Amerikaanse eik en Robinia) middels een stobbenbehandeling. - Bij beweiding van de aanliggende gronden is een raster aanwezig waardoor schade door vraat stammen en hakhoutstobben en betreding van het element wordt voorkomen. Het raster mag niet bevestigd zijn aan stammen van het element zelf. - Grondbewerking van de aanliggende gronden wordt zodanig uitgevoerd dat schade aan het element wordt voorkomen. - Snoeiwerkzaamheden worden alleen verricht in de periode tussen 1 juli en 15 maart. - Bij schade aan het landschapselement moet de schade hersteld worden. Voor het beheer en onderhoud van de hakhoutsingel zijn de navolgende voorwaarden van belang.

8 Tenminste 90% van de stobbes van het element wordt als hakhout beheerd en de diameter van het hakhout (uitgezonderd de overstaanders) is maximaal 20 cm op 1,30 meter boven de hakhoutstoof; Dit dient gefaseerd te gebeuren, in een fasering van 5 jaar; Bij versnipperen van het takhout mogen de snippers niet in het element worden verwerkt; Bij verbranden van het takhout (indien dit mogelijk is in kader van APV) geen vuur maken in of binnen 5 meter vanaf het element; Het gebruik van chemische bestrijdingsmiddelen in het element is niet toegestaan met uitzondering van pleksgewijze bestrijding van akkerdistel, ridderzuring, Jacobskruiskruid en Japanse duizendknoop en van ongewenste houtsoorten (Amerikaanse vogelkers, Amerikaanse eik en Robinia) middels een stobbenbehandeling; Bij beweiding van de aanliggende gronden is een raster aanwezig waardoor schade door vraat aan stammen en hakhoutstoven en betreding van het element wordt voorkomen. Het raster mag niet bevestigd zijn aan stammen van het element zelf; Grondbewerking van de aanliggende gronden wordt zodanig uitgevoerd dat schade aan het element wordt voorkomen; Snoeiwerkzaamheden worden in beginsel alleen verricht in de periode tussen 1 november en 15 maart.; Bestrijding van ongewenste houtsoorten kan in de periode tussen 15 juli en 15 maart plaats vinden.

ERFBEPLANTINGSSPLAN HEUSDEN BEHELP 13 (CAMPING DE PEEL) GEMEENTE ASTEN

ERFBEPLANTINGSSPLAN HEUSDEN BEHELP 13 (CAMPING DE PEEL) GEMEENTE ASTEN Crijns Rentmeesters BV Witvrouwenbergweg 12 5711 CN Someren ERFBEPLANTINGSSPLAN HEUSDEN BEHELP 13 (CAMPING DE PEEL) GEMEENTE ASTEN T: 0493 47 17 77 F: 0493 47 28 88 E: info@crijns-rentmeesters.nl I: www.crijns-rentmeesters.nl

Nadere informatie

LANDSCHAPPELIJKE INPASSING

LANDSCHAPPELIJKE INPASSING LANDSCHAPPELIJKE INPASSING Beschrijving van de landschappelijke inpassing De nieuwe bebouwing dient op een goede wijze landschappelijk ingepast te worden in de bestaande landschaps- en bebouwingsstructuur.

Nadere informatie

BEPLANTINGSPLAN DEUTERSESTRAAT ONG. CROMVOIRT. Crijns Rentmeesters bv. Crijns Rentmeesters BV. Witvrouwenbergweg CN Someren T:

BEPLANTINGSPLAN DEUTERSESTRAAT ONG. CROMVOIRT. Crijns Rentmeesters bv. Crijns Rentmeesters BV. Witvrouwenbergweg CN Someren T: Crijns Rentmeesters BV Witvrouwenbergweg 12 5711 CN Someren T: 0493 47 17 77 F: 0493 47 28 88 BEPLANTINGSPLAN E: info@crijns-rentmeesters.nl I: www.crijns-rentmeesters.nl DEUTERSESTRAAT ONG. CROMVOIRT

Nadere informatie

ERFBEPLANTINGSSPLAN HEUSDEN BEHELP 13 (CAMPING DE PEEL) GEMEENTE ASTEN

ERFBEPLANTINGSSPLAN HEUSDEN BEHELP 13 (CAMPING DE PEEL) GEMEENTE ASTEN Crijns Rentmeesters BV Witvrouwenbergweg 12 5711 CN Someren ERFBEPLANTINGSSPLAN HEUSDEN BEHELP 13 (CAMPING DE PEEL) GEMEENTE ASTEN T: 0493 47 17 77 F: 0493 47 28 88 E: info@crijns-rentmeesters.nl I: www.crijns-rentmeesters.nl

Nadere informatie

INRICHTINGSPLAN BERGEIJK. Mei 2012 MEI 2014

INRICHTINGSPLAN BERGEIJK. Mei 2012 MEI 2014 INRICHTINGSPLAN Burgemeester Mei 2012 Aartslaan 34 BERGEIJK MEI 2014 1 INLEIDING Dit inrichtingsplan heeft betrekking op de locatie aan de Burgemeester Aartslaan 34 te Bergeijk. Deze locatie is gelegen

Nadere informatie

Landschappelijke inpassing

Landschappelijke inpassing Landschappelijke inpassing Palmbosstraat 9 en 9a - Klein Zundert Nieuwmoerseweg 3a 4885 KJ ACHTMAAL info@plangroen.nl www.plangroen.nl Colofon Opdrachtgever Schoenmakers Advies BV Minnelingsebrugstraat

Nadere informatie

Landschappelijke inpassing

Landschappelijke inpassing Landschappelijke inpassing Maalbergenstraat 7 - Wernhout Nieuwmoerseweg 3a 4885 KJ ACHTMAAL info@plangroen.nl www.plangroen.nl Colofon Opdrachtgever Schoenmakers Advies BV Minnelingsebrugstraat 4a 4885

Nadere informatie

Landschappelijke inpassing

Landschappelijke inpassing Landschappelijke inpassing Lepelstraat 11 - Achtmaal Nieuwmoerseweg 3a 4885 KJ ACHTMAAL info@plangroen.nl www.plangroen.nl Colofon Opdrachtgever Schoenmakers Advies BV Minnelingsebrugstraat 4a 4885 KP

Nadere informatie

Bijlage C: Pakketten maatregel fijne dooradering behorende bij Groen Blauw Stimuleringskader Noord-Brabant

Bijlage C: Pakketten maatregel fijne dooradering behorende bij Groen Blauw Stimuleringskader Noord-Brabant Deze bijlage behoort bij de Subsidieregeling Groen Blauw Stimuleringskader Noord-Brabant, vastgesteld bij besluit van Gedeputeerde Staten van 16 december 2008, nr. 1475112 Bijlage C: Pakketten maatregel

Nadere informatie

Landschappelijke inpassing

Landschappelijke inpassing Landschappelijke inpassing Vervul 8 - Rijsbergen Nieuwmoerseweg 3a 4885 KJ ACHTMAAL info@plangroen.nl www.plangroen.nl Colofon Opdrachtgever Schoenmakers Advies Achtmaal BV Minnelingsebrugstraat 4a 4885

Nadere informatie

Bijlage E bij de Subsidieregeling Groen Blauw Stimuleringskader Noord- Brabant

Bijlage E bij de Subsidieregeling Groen Blauw Stimuleringskader Noord- Brabant Bijlage E bij de Subsidieregeling Groen Blauw Stimuleringskader Noord- Brabant Pakketten maatregel vergroten recreatief medegebruik agrarisch cultuurlandschap Versie na tweede wijziging, 25 juli 2017 RECREATIEPAKKETTEN

Nadere informatie

Landschappelijke inpassing

Landschappelijke inpassing Landschappelijke inpassing Ettenseweg 4 - Sprundel Nieuwmoerseweg 3a 4885 KJ ACHTMAAL info@plangroen.nl www.plangroen.nl Colofon Opdrachtgever Schoenmakers Advies Achtmaal BV Minnelingsebrugstraat 4a 4885

Nadere informatie

Bestemmingsplan Buitengebied, gemeente Etten-Leur. 7.1 Landschappelijk inpassingsplan behorende bij de bestemming 'Agrarisch met waarden'

Bestemmingsplan Buitengebied, gemeente Etten-Leur. 7.1 Landschappelijk inpassingsplan behorende bij de bestemming 'Agrarisch met waarden' Bestemmingsplan Buitengebied, gemeente Etten-Leur 7.1 Landschappelijk inpassingsplan behorende bij de bestemming 'Agrarisch met waarden' Brabants Landschap Postbus 80 76 ZH Haaren Tel: 0411-622775 Fax:0411-623691

Nadere informatie

Brabants Landschap Postbus ZH Haaren Tel: Fax: KWALITEITSIMPULS LANDSCHAP-

Brabants Landschap Postbus ZH Haaren Tel: Fax: KWALITEITSIMPULS LANDSCHAP- Brabants Landschap Postbus 80 5076 ZH Haaren Tel: 0411-622775 Fax: 0411-623691 E-mail: info@brabants.nl Datum opmaak: 25 3-2014 -KWALITEITSIMPULS LANDSCHAP- Naam Contactpersoon : J.C. Albers : J.C. Albers

Nadere informatie

Provinciaal blad van Noord-Brabant

Provinciaal blad van Noord-Brabant Provinciaal blad van Noord-Brabant ISSN: 0920-1408 Onderwerp Wijzigingsregeling stimuleringskader groen blauwe diensten Noord-Brabant Gedeputeerde Staten van Noord-Brabant Bijlage(n) Gelet op artikel 2

Nadere informatie

Format projectplan aanleg landschapselementen -LANDSCHAPPELIJKE INPASSING-COMPENSATIE MAATREGELEN-

Format projectplan aanleg landschapselementen -LANDSCHAPPELIJKE INPASSING-COMPENSATIE MAATREGELEN- Datum opmaak ; 6 11 2017 Datum gewijzigd ; 21-11-2017 Format projectplan aanleg landschapselementen -LANDSCHAPPELIJKE INPASSING-COMPENSATIE MAATREGELEN- Gegevens aanvrager: Naam : Niels Rommers Adres :

Nadere informatie

GEMEENTE SOMEREN. Toelichting landschapsplan Hugterweg 10 Someren

GEMEENTE SOMEREN. Toelichting landschapsplan Hugterweg 10 Someren GEMEENTE SOMEREN Toelichting landschapsplan Hugterweg 10 Someren Toelichting landschapsplan Hugterweg 10 Someren Projectnr.119-009 / 5 oktober 2017 INHOUD 1. INLEIDING... 2 1.1. Aanleiding... 2 2. RUIMTELIJKE

Nadere informatie

Landschappelijke inpassing

Landschappelijke inpassing Landschappelijke inpassing Bijltjesstraat 3 - Wernhout Nieuwmoerseweg 3a 4885 KJ ACHTMAAL info@plangroen.nl www.plangroen.nl Colofon Opdrachtgever Schoenmakers Advies Achtmaal BV Minnelingsebrugstraat

Nadere informatie

Notitie Landschappelijke inpassing Kerkstraat 19, Rucphen Datum concept: 11 oktober 2017 Datum definitief: 22 januari 2018 Auteur: Ir. C.C.F.

Notitie Landschappelijke inpassing Kerkstraat 19, Rucphen Datum concept: 11 oktober 2017 Datum definitief: 22 januari 2018 Auteur: Ir. C.C.F. Notitie Landschappelijke inpassing Kerkstraat 19, Rucphen Datum concept: 11 oktober 2017 Datum definitief: 22 januari 2018 Auteur: Ir. C.C.F. Mureau 1. Inleiding Deze notitie is opgesteld ten behoeve van

Nadere informatie

GEMEENTE LEUDAL. Toelichting landschappelijke inpassing. Nijken 16 te Roggel

GEMEENTE LEUDAL. Toelichting landschappelijke inpassing. Nijken 16 te Roggel GEMEENTE LEUDAL Toelichting landschappelijke inpassing Nijken 16 te Roggel Toelichting landschappelijke inpassing Nijken 18 Roggel Projectnr.147-014 / oktober 2016 INHOUD 1. INLEIDING... 2 1.1. Aanleiding...

Nadere informatie

Verwerking regeling Kwaliteitsverbetering van het landschap/koppeling in het gemeentelijke beleid

Verwerking regeling Kwaliteitsverbetering van het landschap/koppeling in het gemeentelijke beleid Verwerking regeling Kwaliteitsverbetering van het landschap/koppeling in het gemeentelijke beleid De toepassing van artikel 3.2 uit de Verordening ruimte zoals in deze notitie is beschreven, kan en deels

Nadere informatie

BEPLANTINGSSPLAN BOSHOVENSESTRAAT ONG. GEMEENTE BERGEIJK

BEPLANTINGSSPLAN BOSHOVENSESTRAAT ONG. GEMEENTE BERGEIJK Crijns Rentmeesters BV Witvrouwenbergweg 12 5711 CN Someren BEPLANTINGSSPLAN BOSHOVENSESTRAAT ONG. GEMEENTE BERGEIJK T: 0493 47 17 77 F: 0493 47 28 88 E: info@crijns-rentmeesters.nl I: www.crijns-rentmeesters.nl

Nadere informatie

GEMEENTE LEUDAL. Toelichting landschappelijke inpassing Roligt 7 Roggel

GEMEENTE LEUDAL. Toelichting landschappelijke inpassing Roligt 7 Roggel GEMEENTE LEUDAL Toelichting landschappelijke inpassing Roligt 7 Roggel Toelichting landschappelijke inpassing Roligt 7 Roggel Projectnr.147-022 / 23 februari 2017 INHOUD 1. INLEIDING... 2 1.1. Aanleiding...

Nadere informatie

nl -LANDSCHAPPELIJKE INPASSING- -COMPENSATIE MAATREGELEN-

nl -LANDSCHAPPELIJKE INPASSING- -COMPENSATIE MAATREGELEN- BIJLAGE 5 Brabants Landschap Postbus 80 5076 ZH Haaren Tel: 0411-622775 Fax:0411-623691 E-mail: info@brabantslandschap. nl -LANDSCHAPPELIJKE INPASSING- -COMPENSATIE MAATREGELEN- Naam : J.M.M. van Lakwijk

Nadere informatie

INRICHTINGSVOORSTEL BEELDKWALITEITSPLAN AKKERWEG 6 TE RIEL

INRICHTINGSVOORSTEL BEELDKWALITEITSPLAN AKKERWEG 6 TE RIEL INRICHTINGSVOORSTEL BEELDKWALITEITSPLAN AKKERWEG 6 TE RIEL INLEIDING Dit inrichtingsvoorstel - beeldkwaliteitsplan heeft betrekking op de locatie aan de Akkerweg 6 te Riel. Deze locatie is gelegen ten

Nadere informatie

Toelichting Landschappelijk Inpassingsplan Vaartdijk 5 te Someren

Toelichting Landschappelijk Inpassingsplan Vaartdijk 5 te Someren Toelichting Landschappelijk Inpassingsplan Vaartdijk 5 te Someren Locatie: Vaartdijk 5 5712 SE Someren Gemeente: Opgesteld door: Gemeente Someren Borgo Tuin- en Landschapsarchitectuur Janka Borgo Datum:

Nadere informatie

Landschappelijke inpassing

Landschappelijke inpassing Landschappelijke inpassing Kapelkestraat 70-70a Eijsden Vormgeving stad en land St. Stevenskerkhof 2 / Postbus 156 6500 AD NIJMEGEN Tel: 024-3 22 45 79 Fax: 024-3 24 12 40 Datum : 24 december 2015 Nummer:

Nadere informatie

-KWALJTEITSIMPULS LANDSCHAP VOOR - PROJECT BOUW 3 WONINGEN SANDER 47 / LAGE DONK 15

-KWALJTEITSIMPULS LANDSCHAP VOOR - PROJECT BOUW 3 WONINGEN SANDER 47 / LAGE DONK 15 Bijlage 3 Brabants Landschap Postbus 80 6 ZH Haaren Tel: 0411-6225 Fax:0411-623691 E-mail: info@brabantslandschap. nl Datum opmaak: 19-2-2014 -KWALJTEITSIMPULS LANDSCHAP VOOR - PROJECT BOUW 3 WONINGEN

Nadere informatie

LANDSCHAPPELIJKE INPASSING WAARDJESWEG 15 ASTEN

LANDSCHAPPELIJKE INPASSING WAARDJESWEG 15 ASTEN LANDSCHAPPELIJKE INPASSING WAARDJESWEG 15 ASTEN Dit landschappelijk inpassingsplan maakt deel uit van het bestemmingsplan Roofvogelcentrum Asten. Met de vaststelling van het bedoelde bestemmingsplan wordt

Nadere informatie

Betreft : Landschappelijke inpassing Vaareindseweg 67 te Breda

Betreft : Landschappelijke inpassing Vaareindseweg 67 te Breda Memo Datum : 12 juli 2018 Bestemd voor : Familie Van der Meer Van : ing. M. van Strien Paraaf : Projectnummer : 20160500 Betreft : Landschappelijke inpassing Vaareindseweg 67 te Breda 1 AANLEIDING 1.1

Nadere informatie

Kwaliteitsverbetering van het landschap Broekstraat 2a Geffen 29 augustus 2014

Kwaliteitsverbetering van het landschap Broekstraat 2a Geffen 29 augustus 2014 Kwaliteitsverbetering van het landschap Broekstraat 2A Geffen Inleiding In de Verordening Ruimte van de Provincie Noord-Brabant is een rood-met-groen-koppeling opgenomen. Dit houdt in dat nieuwe ruimtelijke

Nadere informatie

Bijlage C Pakketten maatregel fijne dooradering behorende bij Groen Blauw Stimuleringskader Noord-Brabant

Bijlage C Pakketten maatregel fijne dooradering behorende bij Groen Blauw Stimuleringskader Noord-Brabant Bijlage C Pakketten maatregel fijne dooradering behorende bij Groen Blauw Stimuleringskader Noord-Brabant Deze bijlage behoort bij de Subsidieregeling Groen Blauw Stimuleringskader Noord-Brabant, vastgesteld

Nadere informatie

Objectivering doelpakketten

Objectivering doelpakketten Deze bijlage behoort bij de Subsidieregeling Groen-Blauw Stimuleringskader Noord-Brabant, vastgesteld bij besluit van Gedeputeerde Staten van (datum invullen), nr.???? Bijlage G Objectivering doelpakketten

Nadere informatie

Erfbeplanting en landschappelijke inpassing wijziging bouwblok Meerdink, Hoeninkdijk Aalten

Erfbeplanting en landschappelijke inpassing wijziging bouwblok Meerdink, Hoeninkdijk Aalten Erfbeplanting en landschappelijke inpassing wijziging bouwblok Meerdink, Hoeninkdijk Aalten Colofon Erfbeplanting en landschappelijke inpassing wijziging bouwblok Meerdink, Hoeninkdijk, Aalten Opdrachtgever:

Nadere informatie

GEMEENTE LEUDAL. Toelichting landschappelijke inpassing. Graven 2 te Neer

GEMEENTE LEUDAL. Toelichting landschappelijke inpassing. Graven 2 te Neer GEMEENTE LEUDAL Toelichting landschappelijke inpassing Graven 2 te Neer Toelichting landschappelijke inpassing Graven 2 Neer Projectnr.147-018 / 28 juli 2017 INHOUD 1. INLEIDING... 2 1.1. Aanleiding...

Nadere informatie

Landschappelijke inpassing

Landschappelijke inpassing Landschappelijke inpassing Kapelkestraat 70-70a Eijsden Vormgeving stad en land St. Stevenskerkhof 2 / Postbus 156 6500 AD NIJMEGEN Tel: 024-3 22 45 79 Fax: 024-3 24 12 40 Datum : 9 oktober 2017 Nummer:

Nadere informatie

ONDERBOUWING. Kwaliteitsverbetering ex artikel 3.2 Verordening ruimte. Rijtvenweg 12 te Sint-Oedenrode

ONDERBOUWING. Kwaliteitsverbetering ex artikel 3.2 Verordening ruimte. Rijtvenweg 12 te Sint-Oedenrode ONDERBOUWING Kwaliteitsverbetering ex artikel 3.2 Verordening ruimte Rijtvenweg 12 te Sint-Oedenrode 2 PROJECTGEGEVENS Plan Naam plan : Kwaliteitsverbetering van het landschap ex artikel 3.2 Verordening

Nadere informatie

groenbeheerplan GIERSBERGEN 2A, DRUNEN

groenbeheerplan GIERSBERGEN 2A, DRUNEN groenbeheerplan GIERSBERGEN 2A, DRUNEN definitief 17 september 2015 opdrachtgever De Maaihoeve B.V. contactpersoon A.G.J.T. van Veluw documentstatus definitief documentversie 3 datum 10-02-2016 projectnummer

Nadere informatie

Landschappelijk inpassingsplan

Landschappelijk inpassingsplan Landschappelijk inpassingsplan Opdrachtgever: Dhr. Westerlaken Midgraaf 25 Babyloniënbroek Projectlocatie: De Omloop ong. Almkerk Datum: februari 2012/Januari 2012 Status: Concept Projectnummer: 11201.014

Nadere informatie

Landschapsplan in het kader van Bouw RvR woning aan de Melatenweg

Landschapsplan in het kader van Bouw RvR woning aan de Melatenweg Landschapsplan in het kader van Bouw RvR woning aan de Melatenweg Dhr. Maarten Vullings 06-52179341 maartenvullings@outlook.com Locatie woning: Melatenweg 12 Horst aan de Maas Plattelandscoöperatie Peel

Nadere informatie

landschappelijk inpassingsplan Bijsterveld 2, Oirschot gemeente Oirschot datum: januari 2017 projectnummer: R.

landschappelijk inpassingsplan Bijsterveld 2, Oirschot gemeente Oirschot datum: januari 2017 projectnummer: R. landschappelijk inpassingsplan gemeente Oirschot status: voorontwerp datum: januari 2017 projectnummer: 405178R.2002 adviseur: Bwe VONDERWEG 14, 5616 RM EINDHOVEN TELEFOON 040 257 13 36 TELEFAX 040 257

Nadere informatie

REGELS BIJLAGE 15 INPASSINGSPLAN PLOEGSTRAAT 26 EN PLOEGSTRAAT ONGENUMMERD (NAAST 26)

REGELS BIJLAGE 15 INPASSINGSPLAN PLOEGSTRAAT 26 EN PLOEGSTRAAT ONGENUMMERD (NAAST 26) REGELS BIJLAGE 15 INPASSINGSPLAN PLOEGSTRAAT 26 EN PLOEGSTRAAT ONGENUMMERD (NAAST 26) Erfbeplantingsplan Ploegstraat 26 Someren-Heide i.o.v. fam. Vossen van de Burgt Gemaakt door: Hoveniersbedrijf De Paashoef

Nadere informatie

GEMEENTE WIJCHEN. Landschappelijke inpassing Graafseweg 916 en 916a Wijchen

GEMEENTE WIJCHEN. Landschappelijke inpassing Graafseweg 916 en 916a Wijchen GEMEENTE WIJCHEN Landschappelijke inpassing Graafseweg 916 en 916a Wijchen 1 INLEIDING 1.1 Aanleiding Aanleiding voor het opstellen van het voorliggend landschapsplan voor het perceel Graafseweg 916 te

Nadere informatie

Situatieschets beoogde situatie

Situatieschets beoogde situatie Bijlage 1 Situatieschets beoogde situatie Toelichting bestemmingsplan Gemert-Bakel Buitengebied, Diepertseweg 6 Elsendorp RENVOOI 509,75 m 2 184,74 m 2 777,89 m 2 poel = bestaande bebouwing = bestaande

Nadere informatie

Ruimtelijke onderbouwing Hollandseweg 19, Someren. Gemeente Someren

Ruimtelijke onderbouwing Hollandseweg 19, Someren. Gemeente Someren Ruimtelijke onderbouwing Hollandseweg 19, Someren Gemeente Someren Opdrachtgever: Projectlocatie: Dhr. N.H.L. Michiels Hollandseweg 19 5712RM Someren Hollandseweg 19, Someren Projectnummer: 16418-001 Datum:

Nadere informatie

Erfbeplantingsplan Ploegstraat 26 Someren-Heide

Erfbeplantingsplan Ploegstraat 26 Someren-Heide Erfbeplantingsplan Ploegstraat 26 Someren-Heide Gemaakt door: Hoveniersbedrijf De Paashoef Gemert April 2019 Inhoudsopgave 1. Inleiding 1.1 Aanleiding blz. 02 1.2 Doelstelling blz. 02 2. Erfbeplantingsplan

Nadere informatie

BEELDKWALITEITPLAN MOORSEL 7 GEMEENTE SOMEREN

BEELDKWALITEITPLAN MOORSEL 7 GEMEENTE SOMEREN Crijns Rentmeesters BV Witvrouwenbergweg 12 5711 CN Someren BEELDKWALITEITPLAN MOORSEL 7 GEMEENTE SOMEREN T: 0493 47 17 77 F: 0493 47 28 88 E: info@crijns-rentmeesters.nl I: www.crijns-rentmeesters.nl

Nadere informatie

Landschappelijke kwaliteitsverbetering/ -inpassing en beheerplan. Baarschotsestraat 4 te Dorst

Landschappelijke kwaliteitsverbetering/ -inpassing en beheerplan. Baarschotsestraat 4 te Dorst Landschappelijke kwaliteitsverbetering/ -inpassing en beheerplan Baarschotsestraat 4 te Dorst NoText ColofonInhoud Kop 1 Tabblad titel Colofon Colofon Contactgegevens: Beneluxweg 125 4904 SJ OOSTERHOUT

Nadere informatie

De ondergetekende verklaart in te stemmen met dit plan dat betrekking heeft op:

De ondergetekende verklaart in te stemmen met dit plan dat betrekking heeft op: Brabants Landschap Postbus 80 5076 ZH Haaren Tel: 0411-622775 Fax: 0411-623691 E-mail: info@brabantslandschap.nl -LANDSCHAPPELIJKE INPASSING- -COMPENSATIE MAATREGELEN- Naam Contactpersoon : A.P.M. Ooms

Nadere informatie

Landschappelijk inpassingsplan Vergroting bouwvlak Donkersvoortsestraat 10 te Beek en Donk

Landschappelijk inpassingsplan Vergroting bouwvlak Donkersvoortsestraat 10 te Beek en Donk Landschappelijk inpassingsplan Vergroting bouwvlak Donkersvoortsestraat 10 te Beek en Donk Opdrachtgever: Boomkwekerij Frank Beniers V.O.F. Donkersvoortsestraat 10 5741 RL Beek en Donk Opgesteld door:

Nadere informatie

Inpassingsplan Zelhemseweg 37, Hummelo. Opdrachtgevers: De heer A.G. Weijers en Mevrouw M.F. Weijers-Robben Zelhemseweg DP Hummelo

Inpassingsplan Zelhemseweg 37, Hummelo. Opdrachtgevers: De heer A.G. Weijers en Mevrouw M.F. Weijers-Robben Zelhemseweg DP Hummelo Inpassingsplan Zelhemseweg 37, Hummelo Opdrachtgevers: De heer A.G. Weijers en Mevrouw M.F. Weijers-Robben Zelhemseweg 37 6999 DP Hummelo Opdrachtnemer: Agrarische Natuurvereniging t Onderholt G.J. de

Nadere informatie

groenbeheerplan GIERSBERGEN 2A, DRUNEN definitief 17 september 2015

groenbeheerplan GIERSBERGEN 2A, DRUNEN definitief 17 september 2015 groenbeheerplan GIERSBERGEN 2A, DRUNEN definitief 17 september 2015 groenbeheerplan GIERSBERGEN 2A, DRUNEN definitief 17 september 2015 opdrachtgever De Maaihoeve B.V. contactpersoon A.G.J.T. van Veluw

Nadere informatie

REGELS BIJLAGE 4 INPASSINGSPLAN GROENEWEG ONGENUMMERD

REGELS BIJLAGE 4 INPASSINGSPLAN GROENEWEG ONGENUMMERD REGELS BIJLAGE 4 INPASSINGSPLAN GROENEWEG ONGENUMMERD 3.3 Landschappelijke inpassing In het beeldkwaliteitsplan Buitengebied 2011 heeft de gemeente Smeren de ntwerprichtlijnen vr de diverse gebieden binnen

Nadere informatie

: Crijns Rentmeesters. Adres : Witvrouwenbergweg 12. Telefoon : : Bouwplan Maaijkant

: Crijns Rentmeesters. Adres : Witvrouwenbergweg 12. Telefoon : : Bouwplan Maaijkant Brabants Landschap Postbus 80 5076 ZH Haaren Tel: 0411-622775 Fax: 0411-623691 E-mail: info@brabantslandschap.nl - KWALITEITSIMPULS LANDSCHAP- Datum opmaak: Naam Contactpersoon : Crijns Rentmeesters :

Nadere informatie

GEMEENTE ASTEN. Toelichting landschappelijke inpassing Achtermijterbaan 1 Heusden

GEMEENTE ASTEN. Toelichting landschappelijke inpassing Achtermijterbaan 1 Heusden GEMEENTE ASTEN Toelichting landschappelijke inpassing Achtermijterbaan 1 Heusden Toelichting landschappelijke inpassing Achtermijterbaan 1 Heusden Projectnr.122-029 / nov2016 INHOUD 1. INLEIDING... 2 1.1.

Nadere informatie

B i j l a g e 6 : R i c h t l i j n e n v o o r h e t v e r- w i j d e r e n v a n h o u t s i n gels

B i j l a g e 6 : R i c h t l i j n e n v o o r h e t v e r- w i j d e r e n v a n h o u t s i n gels B i j l a g e 6 : R i c h t l i j n e n v o o r h e t v e r- w i j d e r e n v a n h o u t s i n gels Bijlage 6: Richtlijnen voor het verwijderen van houtsingels Bij herinrichting van percelen kunnen houtsingels

Nadere informatie

Landschaps-/mitigatieplan Pastoor Albertsstraat ong. te Puth

Landschaps-/mitigatieplan Pastoor Albertsstraat ong. te Puth Landschaps-/mitigatieplan Pastoor Albertsstraat ong. te Puth gemeente Schinnen Landschaps-/mitigatieplan Pastoor Albertsstraat ong. te Puth gemeente Schinnen Rapportnummer: 13-04971-V-M-SV Dossiernummer:

Nadere informatie

GEMEENTE SON EN BREUGEL

GEMEENTE SON EN BREUGEL GEMEENTE SON EN BREUGEL Bestemmingsplan Buitengebied; Driehoek 7 Toelichting NL.IMRO.0848.BP813BUITENGEBIED-VA01/ Vastgesteld Projectnr. 021-012 / 19 december 2013 INHOUD BLZ 1. INLEIDING... 3 2. BESTAANDE

Nadere informatie

Beplantingsplan vleeskuikenhouderij Struiken 3a Maasbree Drissen CV

Beplantingsplan vleeskuikenhouderij Struiken 3a Maasbree Drissen CV Beplantingsplan vleeskuikenhouderij Struiken 3a Maasbree Drissen CV 1 april 2015 Beplantingsplan Vleeskuikenhouderij Drissen CV Adres: Struiken 3a Initiatiefnemer: Drissen CV Datum: 1 april 2015 Opgesteld

Nadere informatie

GEMEENTE LEUDAL. Toelichting landschappelijke inpassing. Strubben ong te Roggel

GEMEENTE LEUDAL. Toelichting landschappelijke inpassing. Strubben ong te Roggel GEMEENTE LEUDAL Toelichting landschappelijke inpassing Strubben ong te Roggel Toelichting landschappelijke inpassing Strubben ong Roggel Projectnr.147-014 / 30 maart 2017 INHOUD 1. INLEIDING... 2 1.1.

Nadere informatie

landschappelijk inpassingsplan Hummersumseweg ong. Heijen gemeente Gennep

landschappelijk inpassingsplan Hummersumseweg ong. Heijen gemeente Gennep landschappelijk inpassingsplan Hummersumseweg ong. Heijen gemeente Gennep status: vastgesteld datum: 14 september 2015 projectnummer: 2012606R.2008 adviseur: Bwe VONDERWEG 14, 5616 RM EINDHOVEN TELEFOON

Nadere informatie

Landschappelijke inpassing

Landschappelijke inpassing Landschappelijke inpassing Oosteindseweg 56-58 - Sprundel Nieuwmoerseweg 3a 4885 KJ ACHTMAAL info@plangroen.nl www.plangroen.nl Colofon Opdrachtgever Schoenmakers Advies BV Minnelingsebrugstraat 4a 4885

Nadere informatie

Beeldkwaliteitsplan bij Inrichtingsplan woonkavel Voorstraat Velddriel. Gemeente Maasdriel

Beeldkwaliteitsplan bij Inrichtingsplan woonkavel Voorstraat Velddriel. Gemeente Maasdriel Beeldkwaliteitsplan bij Inrichtingsplan woonkavel Voorstraat Velddriel status: definitief datum: 17 november 2014 projectnummer: 202630R.2015 adviseurs: Wle / Jke Gemeente Maasdriel Image 2010 2013 GOOGLE

Nadere informatie

Kwaliteitsbijdrage en landschappelijke inpassing Bestemmingswijziging locatie Dautzenberg Kerkstraat 72, 6367 JG Ubachsberg - PNR 6367JG

Kwaliteitsbijdrage en landschappelijke inpassing Bestemmingswijziging locatie Dautzenberg Kerkstraat 72, 6367 JG Ubachsberg - PNR 6367JG LIGGING Het plangebied is gesitueerd in de bebouwde kom, aan de zuidoostelijke rand van de kern Ubachsberg. Zie de markeringen in de uitsnede van de topografische kaart hieronder en de luchtfoto rechts.

Nadere informatie

Landschappelijke inpassing

Landschappelijke inpassing Landschappelijke inpassing Bigtelaar 1- Rijsbergen Nieuwmoerseweg 3a 4885 KJ ACHTMAAL info@plangroen.nl www.plangroen.nl Colofon Opdrachtgever Schoenmakers Advies BV Minnelingsebrugstraat 4a 4885 KP ACHTMAAL

Nadere informatie

BESTEMMINGSPLAN BUITENGEBIED, HERZIENING MORSCHEHOEF 13 GEMEENTE VEGHEL

BESTEMMINGSPLAN BUITENGEBIED, HERZIENING MORSCHEHOEF 13 GEMEENTE VEGHEL Crijns Rentmeesters BV Witvrouwenbergweg 12 5711 CN Someren BESTEMMINGSPLAN BUITENGEBIED, HERZIENING MORSCHEHOEF 13 GEMEENTE VEGHEL T: 0493 47 17 77 F: 0493 47 28 88 E: info@crijns-rentmeesters.nl I: www.crijns-rentmeesters.nl

Nadere informatie

ONTWERP BESTEMMINGSPLAN BUITENGEBIED HERZIENING VOORHEI 1. IDN nummer: NL.IMRO.0860.BU01aa080000BP2013. Crijns Rentmeesters bv. Crijns Rentmeesters BV

ONTWERP BESTEMMINGSPLAN BUITENGEBIED HERZIENING VOORHEI 1. IDN nummer: NL.IMRO.0860.BU01aa080000BP2013. Crijns Rentmeesters bv. Crijns Rentmeesters BV Crijns Rentmeesters BV Witvrouwenbergweg 12 ONTWERP BESTEMMINGSPLAN BUITENGEBIED HERZIENING VOORHEI 1 5711 CN Someren T: 0493 47 17 77 F: 0493 47 28 88 E: info@crijns-rentmeesters.nl I: www.crijns-rentmeesters.nl

Nadere informatie

REGELS BIJLAGE 22 INPASSINGSPLAN VLASSTRAAT 2-4

REGELS BIJLAGE 22 INPASSINGSPLAN VLASSTRAAT 2-4 REGELS BIJLAGE 22 INPASSINGSPLAN VLASSTRAAT 2-4 TOELICHTING BEPLANTINGSPLAN EN RUIMTELIJKE KWALITEITSVERBETERING VLASSTRAAT 2-4 TE SOMEREN COLOFON Projectnummer: EX.17.1325 Datum: Oktober 2018 Opdrachtnemer

Nadere informatie

Voorblad B&W-advies. Onderwerp: Principeverzoek Worsumseweg 14. Vergadergegevens. Vervolgbehandeling. Toetsing voorafgaand aan B&W-vergadering

Voorblad B&W-advies. Onderwerp: Principeverzoek Worsumseweg 14. Vergadergegevens. Vervolgbehandeling. Toetsing voorafgaand aan B&W-vergadering Advies B&WAdvies B&W Principeverzoek Wors umseweg 14voor de vergadering vanadvies B&W Principeverzoek Wors umseweg 14 voor de vergadering van 6 februari 2018 Voorblad B&Wadvies Vergadernummer: Boekingsnummer:

Nadere informatie

LANDSCHAPSPLAN HOOGSESTRAAT 4A VALBURG. Opdrachtgever: de heer G.J. van Elk. Oktober 2014 Ing. B. van Elk

LANDSCHAPSPLAN HOOGSESTRAAT 4A VALBURG. Opdrachtgever: de heer G.J. van Elk. Oktober 2014 Ing. B. van Elk LANDSCHAPSPLAN HOOGSESTRAAT 4A VALBURG Opdrachtgever: de heer G.J. van Elk Oktober 2014 Ing. B. van Elk Inhoud 1 Inleiding 2 Huidig Landschap 2.1 Algemeen 2.2 Hoogsestraat en plangebied 3 Inrichtingsplan

Nadere informatie

BEELDKWALITEITSPLAN SCHUILGELEGENHEDEN, OMHEININGEN EN PAARDENBAKKEN

BEELDKWALITEITSPLAN SCHUILGELEGENHEDEN, OMHEININGEN EN PAARDENBAKKEN BEELDKWALITEITSPLAN SCHUILGELEGENHEDEN, OMHEININGEN EN PAARDENBAKKEN Algemeen Dit beeldkwaliteitsplan maakt deel uit van het Bestemmingsplan Buitengebied 2011 en wordt toegevoegd aan het welstandsbeleid

Nadere informatie

Bestemmingsplan Buitengebied Ankeveen, wijziging Stichtse Kade 47a en c, Ankeveen Toelichting

Bestemmingsplan Buitengebied Ankeveen, wijziging Stichtse Kade 47a en c, Ankeveen Toelichting Bestemmingsplan Buitengebied Ankeveen, wijziging Stichtse Kade 47a en c, Ankeveen Toelichting Pos Service Holland BV 19 februari 2013 Ontwerp A COMPANY OF HASKONING NEDERLAND B.V. PLANNING & TRANSPORT

Nadere informatie

LANDSCHAPPELIJK INPASSINGSPLAN ADRIAANS - MILHEEZE

LANDSCHAPPELIJK INPASSINGSPLAN ADRIAANS - MILHEEZE LANDSCHAPPELIJK INPASSINGSPLAN ADRIAANS - MILHEEZE Opdracht Landschappelijke inpassing inpassing perceel Opdrachtgever Adriaans Handel en Bestrating Peeldijk 2 5763 PC Milheeze SIEBERS TUINPROJECTEN Renseweg

Nadere informatie

Inrichtingsplan De Haal 98 Oostzaan

Inrichtingsplan De Haal 98 Oostzaan Inrichtingsplan De Haal 98 Oostzaan juli 2015 Inhoud 1. Inleiding 3 2. Bestaande situatie 4 3. Inrichtingsplan Ervenconsulent 6 4. Toekomstige situatie 8 5. Inrichtingsplan bedrijfskavel 9 2 1. Inleiding

Nadere informatie

Aanvraag om afgifte van een ontheffing op grond van artikel 2.5 (Ruimtelijke Verordening Gelderland)

Aanvraag om afgifte van een ontheffing op grond van artikel 2.5 (Ruimtelijke Verordening Gelderland) Aanvraag om afgifte van een ontheffing op grond van artikel 2.5 (Ruimtelijke Verordening Gelderland) De gemeente Berkelland vraagt voor het nieuwe bestemmingsplan Buitengebied, Kieftendijk Haaksbergseweg

Nadere informatie

Landschapsplan in het kader van

Landschapsplan in het kader van Landschapsplan in het kader van Omgevingsvergunning bouw woning Dhr. G. Zegers Bemmelstraat 22 Horst aan de Maas info@zegersbouwhorst.nl Plattelandscoöperatie Peel & Maas regio Ing. R. Janssen, Oktober

Nadere informatie

Molenpaal 3 Onstwedde. Landschaps - en inrichtingsplan.

Molenpaal 3 Onstwedde. Landschaps - en inrichtingsplan. Molenpaal 3 Onstwedde Landschaps - en inrichtingsplan. oktober 2011 september 2012 gew. 02-2013 1 Landschaps - en inrichtingsplan. Molenpaal 3 Onstwedde Locatie De locatie aan de Molenpaal 3 in Onstwedde,

Nadere informatie

Beplantingsplan. Recreatiepark Elsendorp Rapportnummer Beplantingsplan Recreatiepark Elsendorp, september 2014

Beplantingsplan. Recreatiepark Elsendorp Rapportnummer Beplantingsplan Recreatiepark Elsendorp, september 2014 Beplantingsplan Recreatiepark Elsendorp Rapportnummer 14-0228 www.starobv.nl 1 Beplantingsplan Recreatiepark Elsendorp September 2014 Rapportnummer: 14-0228 In opdracht van: Starline Recreatie Uitgevoerd

Nadere informatie

Aanvraag huisvesting seizoensarbeiders Naulandseweg 25b, Elshout

Aanvraag huisvesting seizoensarbeiders Naulandseweg 25b, Elshout Collegevoorstel Inleiding Op 15 januari 2014 is een aanvraag omgevingsvergunning ingediend voor het bouwen van drie permanente woonunits aan de Naulandseweg 25b in Elshout. De drie woonunits hebben een

Nadere informatie

Artikel X Wonen. X.2 Bouwregels

Artikel X Wonen. X.2 Bouwregels Artikel X Wonen X.1 Bestemmingsomschrijving De voor 'Wonen' aangewezen gronden zijn bestemd voor: a. wonen; b. aan huis verbonden beroepen; c. ter plaatse van de aanduiding 'specifieke vorm van wonen -

Nadere informatie

Landschappelijk inpassingsplan. Schapendijk 4 in Holten

Landschappelijk inpassingsplan. Schapendijk 4 in Holten Landschappelijk inpassingsplan Schapendijk 4 in Holten Juli 2018 Drs. Ing. Björn Domhof 1 Inleiding Initiatiefnemer heeft de wens om zijn pluimvee- en varkensbedrijf, gevestigd aan de Schapendijk 4 te

Nadere informatie

Wijzigingsplan Buitengebied Goirle, Burgerwoningen Gemeente Goirle

Wijzigingsplan Buitengebied Goirle, Burgerwoningen Gemeente Goirle ! " Wijzigingsplan Buitengebied Goirle, Burgerwoningen 2014 Gemeente Goirle Wijzigingsplan Buitengebied Goirle, Burgerwoningen 2014 Toelichting Regels Verbeelding schaal 1 : 5.000 Projectgegevens: TOE02-0252672-01a

Nadere informatie

16041 LANDSCHAP SCHOOTJESBAAN 2 RIEL 8 APRIL 2016

16041 LANDSCHAP SCHOOTJESBAAN 2 RIEL 8 APRIL 2016 16041 LANDSCHAP SCHOOTJESBAAN 2 RIEL 8 APRIL 2016 Ordito b.v. Postbus 94 5126 ZH Gilze E info@ordito.nl T 0161 801 022 I www.ordito.nl KVK 54 811 554 1 LANDSCHAPPELIJKE INPASSING SCHOOTJESBAAN 2 TE RIEL

Nadere informatie

REGELS BIJLAGE 21 INPASSINGSPLAN RUITER 28

REGELS BIJLAGE 21 INPASSINGSPLAN RUITER 28 REGELS BIJLAGE 21 INPASSINGSPLAN RUITER 28 Erfbeplantingsplan Ruiter 28 Someren i.o.v. fam. Swinkels - Kanters Gemaakt door: Hoveniersbedrijf De Paashoef Gemert Mei 2018 Inhoudsopgave 1. Inleiding 1.1

Nadere informatie

Besluit artikel 3.6 lid 1 onderdeel a Wro Buitengebied Asten 2008, wijziging Kokmeeuwenweg 22

Besluit artikel 3.6 lid 1 onderdeel a Wro Buitengebied Asten 2008, wijziging Kokmeeuwenweg 22 Besluit artikel 3.6 lid 1 onderdeel a Wro Buitengebied Asten 2008, wijziging Kokmeeuwenweg 22 burgemeester en wethouders van A s t e n; gezien het verzoek om medewerking van A.J.M. van Hoof, Kokmeeuwenweg

Nadere informatie

L a n d s c h a p s p l a n. Uilenburgsestraat 12 Heteren H. Crum Jens ONTWERPERS

L a n d s c h a p s p l a n. Uilenburgsestraat 12 Heteren H. Crum Jens ONTWERPERS L a n d s c h a p s p l a n Uilenburgsestraat 12 Heteren H. Crum 18-12-2015 Jens ONTWERPERS Aanleiding In het buitengebied van Heteren, is H. Crum voornemens een herindeling van gebouwen op zijn perceel,

Nadere informatie

: Landschappelijke inpassing Karissendijk 4 te Egchel

: Landschappelijke inpassing Karissendijk 4 te Egchel Onderwerp Projectnummer : 211x07059 Datum : 30 januari 2015 : Landschappelijke inpassing Karissendijk 4 te Egchel Van : Esther de Graaf & Ruud Tak BLAD 1 Bij het toestaan van een ruimtelijke ontwikkeling

Nadere informatie

Landschappelijk advies. Ontwikkeling Heereweg 460/460a, Lisse

Landschappelijk advies. Ontwikkeling Heereweg 460/460a, Lisse Landschappelijk advies Ontwikkeling Heereweg 460/460a, Lisse Landschapsbeheer Zuid-Holland Landschappelijke Advies ontwikkeling Waddinxveen, 12 september 2011 Opdrachtgever : Familie Bergman Tekst : Pieter

Nadere informatie

Landschappelijk inpassingsplan. Molenweg Heelweg-Oost. Ten behoeve van het realiseren van een landelijk erf. november 2011 rapportnr: 11361

Landschappelijk inpassingsplan. Molenweg Heelweg-Oost. Ten behoeve van het realiseren van een landelijk erf. november 2011 rapportnr: 11361 Landschappelijk inpassingsplan Molenweg Heelweg-Oost Ten behoeve van het realiseren van een landelijk erf Dit rapport is gedrukt op 100% FSC-papier november 2011 rapportnr: 11361 Landschappelijk inpassingsplan

Nadere informatie

Notitie Ruimte voor ruimte 2016, gemeente Drimmelen

Notitie Ruimte voor ruimte 2016, gemeente Drimmelen Notitie Ruimte voor ruimte 2016, gemeente Drimmelen Gemeente Drimmelen 25 februari 2016 Inhoudsopgave 1. Inleiding pagina 3 2. Beleidsregels pagina 3 3. Bouwlocatie pagina 3 4. Eisen woning pagina 4 5.

Nadere informatie

REALISEREN VAN RECREATIEAPPARTEMENTEN

REALISEREN VAN RECREATIEAPPARTEMENTEN REALISEREN VAN RECREATIEAPPARTEMENTEN LANDSCHAPPELIJKE INPASSING GAPINGSEDREEF 4 SEROOSKERKE UITGEVOERD DOOR CONTEK-SEROOSKERKE IN OPDRACHT VAN DE HEER K. COPPOOLSE 14 MAART 2016 Inhoudsopgave Hoofdstuk

Nadere informatie

Landschappelijk inpassingsplan Van der Waaij. Nieuwe woning Haanwijk 27 Harmelen

Landschappelijk inpassingsplan Van der Waaij. Nieuwe woning Haanwijk 27 Harmelen Landschappelijk inpassingsplan Van der Waaij Nieuwe woning Haanwijk 27 Harmelen De Bilt, 16 juli 2012, versie 2 Lennart in t Veld Landschap Erfgoed Utrecht Postbus 121 3730 AC De Bilt t 030 220 55 34 f

Nadere informatie

Erfbeplantingsplan Ruiter 28 Someren

Erfbeplantingsplan Ruiter 28 Someren Erfbeplantingsplan Ruiter 28 Someren Gemaakt door: Hoveniersbedrijf De Paashoef Gemert April 2019 Inhoudsopgave 1. Inleiding 1.1 Aanleiding blz. 02 1.2 Doelstelling blz. 02 2. Erfbeplantingsplan 2.1 Bestaande

Nadere informatie

Landschappelijke inpassing in het kader van uitbreiding stal Burloseweg 40 Kotten Winterswijk Maatschap J.G.de Roos en T.J.

Landschappelijke inpassing in het kader van uitbreiding stal Burloseweg 40 Kotten Winterswijk Maatschap J.G.de Roos en T.J. Landschappelijke inpassing in het kader van uitbreiding stal Burloseweg 40 Kotten Winterswijk Maatschap J.G.de Roos en T.J. de Roos-Overbeek Ing. J. Collou 23-11-2015 Eibergen Landschap Op het erf van

Nadere informatie

Bijlage 1 Nadere toelichting cultuurhistorie en archeologie

Bijlage 1 Nadere toelichting cultuurhistorie en archeologie Bijlage 1 Nadere toelichting cultuurhistorie en archeologie In onderstaand kader is een uitsnede van de cultuurhistorische waardenkaart van provincie Noord-Brabant opgenomen. Voor de locatie aan de Kerkstraat

Nadere informatie

Datum: Behandeld door: L. Gardien Betreft: Motivering afwijkingsbesluit statische opslag Kenmerk: LG201702

Datum: Behandeld door: L. Gardien Betreft: Motivering afwijkingsbesluit statische opslag Kenmerk: LG201702 Bergs Advies B.V. Leveroyseweg 9a 6093 NE Heythuysen Telefoon (0475) 49 44 07 Fax (0475) 49 23 63 E-mail info@bergsadvies.nl Internet www.bergsadvies.nl BIC code: RABONL2U IBAN: NL76RABO0144217414 K.v.K.

Nadere informatie

WIJZIGINGSPLAN ZORGBOERDERIJ BROEK 4, MARIAHOUT GEMEENTE LAARBEEK. 2 februari 2016 vastgesteld

WIJZIGINGSPLAN ZORGBOERDERIJ BROEK 4, MARIAHOUT GEMEENTE LAARBEEK. 2 februari 2016 vastgesteld WIJZIGINGSPLAN ZORGBOERDERIJ BROEK 4, MARIAHOUT 2 februari 2016 vastgesteld 52-007 GEMEENTE LAARBEEK 2 INHOUDSOPGAVE 1 Inleiding... 5 1.1 Algemeen... 5 1.2 Aanleiding en doel... 5 1.3 Plangebied... 6 1.4

Nadere informatie

GEMEENTE CRANENDONCK. Stedenbouwkundig en landschappelijk inrichtingsplan Meemortel ong, Budel

GEMEENTE CRANENDONCK. Stedenbouwkundig en landschappelijk inrichtingsplan Meemortel ong, Budel GEMEENTE CRANENDONCK Stedenbouwkundig en landschappelijk inrichtingsplan Meemortel ong, Budel Stedenbouwkundig en landschappelijk inrichtingsplan Meemortel ong Budel Projectnr. 009-036 / januari 2015 INHOUD

Nadere informatie

LANDSCHAPPELIJK INPASSINGPLAN INCLUSIEF BEPLANTINGSLIJST HERTOG JANSTRAAT 53 TE LITH GEMEENTE OSS

LANDSCHAPPELIJK INPASSINGPLAN INCLUSIEF BEPLANTINGSLIJST HERTOG JANSTRAAT 53 TE LITH GEMEENTE OSS LANDSCHAPPELIJK INPASSINGPLAN INCLUSIEF BEPLANTINGSLIJST HERTOG JANSTRAAT 53 TE LITH GEMEENTE OSS Landschappelijk inpassingplan inclusief beplantingslijst Hertog Janstraat 53 te Lith in de gemeente Oss

Nadere informatie

Ruimtelijke onderbouwing. Wijziging gebruik van loods voor opslag op het perceel Rinkesfort 13 te Maasbree

Ruimtelijke onderbouwing. Wijziging gebruik van loods voor opslag op het perceel Rinkesfort 13 te Maasbree Ruimtelijke onderbouwing Wijziging gebruik van loods voor opslag op het perceel Rinkesfort 13 te Maasbree 16-08-2011 1. Inleiding Algemeen De heer Wijnen heeft het verzoek gedaan om een loods op het perceel

Nadere informatie