Programma 11 april t/m 25 april 2016

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Programma 11 april t/m 25 april 2016"

Transcriptie

1 Programma 11 april t/m 25 april 2016 Jozien-Hatha-Yoga organiseert een speciale reis in april Een reis waar je tot rust komt door meditaties en yoga gecombineerd met excursies waarin je kennis maakt met de unieke natuur en cultuur van dit mystieke land.. Gun jezelf 15 dagen waar rust en ruimte overal voelbaar zijn. Er is een mogelijkheid om deze reis te combineren met vrijwilligerswerk.

2 Dag 1: 11 april 2016 Aankomst op het vliegveld La Aurora van Guatemala-City. Een transfer rijd je naar hotel Mariana. Hier breng je de nacht door. Mariana s Petit Hotel is een klein familiehotel gelegen dichtbij de internationale luchthaven La Aurora. De kamers zijn comfortabel ingericht en beschikken over een privé badkamer met warm water kabel-tv, telefoon en internettoegang, inclusief ontbijt. De hele dag kun je genieten van koffie, thee en gezuiverd water.

3 Dag 2: 12 april 2016 National Park Tikal Heel vroeg in de ochtend word je opgehaald en ga je met een transfer naar het vliegveld La Aurora in Guatemala City. Het vliegtuig vertrekt vroeg in de ochtend om 6.30 uur naar Flores (FRS) en landt op El Peten airport, dat ongeveer 60 km van Tikal ligt. De vlucht duurt ongeveer 1 uur. Inchecken uiterlijk één uur vóór vertrek. De reistijd van Flores naar Tikal duurt nog circa één uur ( in shuttle busje). Halverwege Flores en Tikal ligt het dorp El Remate, aan de noordoost oever van het grote Peten-Itza meer. Na El Remate gaat het landschap over in een steeds dichtere jungle. Je overnacht in Hotel Jaguar Inn gelegen in de jungle van El Peten, de meest noordelijke provincie van Guatemala, grenzend aan Mexico en Belize. Het hotel bevindt zich op 10 minuten lopen van de Mayaruïnes van Tikal. Het hotel biedt gratis Wi-Fi u 13.00u: Lunch; 13.00u 16.00u: Boomyoga in de jungle. De spirituele kracht van bomen is al eeuwen bekend. Je ervaart de geneeskracht en de rust van de bomen ( ceders, ceibas, palmbomen, chizapoteboom). De energieën van de bomen worden gebruikt om veranderingen tot stand te brengen in de innerlijke en lichamelijke processen. Ervaar de kracht en de verbinding tussen yoga en de natuur. Deze les is een combinatie les van hatha yoga en mindfull yoga. We sluiten af met een diepe meditatie..

4 Dag 3: 13 april 2016 Tour in Tikal National Park Heel vroeg in de ochtend loop je rond in het park, met een groep, die begeleid wordt door een Engels sprekende gids. Tikal National Park omvat 575 vierkante kilometer jungle en duizenden geruïneerde structuren. Het centrale deel van de oude stad alleen al bevat 3000 gebouwen en beslaat ongeveer 16 vierkante kilometer. beschermen. De kern van de stad was een heilig centrum, waar majestueuze tempelcomplexen werden gebouwd u 14.00u: lunch; 14.00u 16.00u : deugdenyoga in de natuur ( in de jungle van El Peten). Bij deze vorm van yoga staat de innerlijke kracht ( een deugd) centraal. Bijvoorbeeld: moed, vreugde, vertrouwen, mededogen, openheid of creativiteit. De diepere betekenis van een deugd word geïntegreerd in yoga-houdingen, meditatie en affirmaties. Je ontdekt en ontwikkelt hierdoor je innerlijke kwaliteiten en je hebt meer waardering voor jezelf en je omgeving. Daardoor ervaar je meer ontspanning, rust en vreugde.

5 Dag 4: 14 april 2016 vertrek naar Quetzaltenango Vertrek heel vroeg in de ochtend vanuit Tikal National Park naar Flores (FRS) naar El Peten airport. Je dient één uur vóór vertrek in te checken. Deze vlucht van het vliegveld van Flores (FRS) naar Guatemala City duurt circa één uur. Daar word je opgehaald door een bus, die je naar Hotel Modelo in Quetzaltenango brengt. De resterende periode verblijf je in Hotel Modelo in Quetzaltenango ( Xela). Vanuit hier doe je mee aan de workshops van Jozien Mooren en anderhalve dag met Peter van Beekveld ( Sjamaan) en maak je excursies.. Je overnacht in Hotel Modelo te Quetzaltenango ( Xela), een 3 sterren hotel. Het hotel heeft een tuin, een bar-restaurant en gratis Wi-Fi. De kamers zijn voorzien van kabel-tv en een eigen badkamer. Het restaurant is geopend van 7.00u 21.00u en serveert een gratis a la carte ontbijt elke ochtend. Hotel Modelo ligt op 5 minuten lopen van het historische centrum van Quetzaltenango.

6 Dag 5: 15 april 2016 Workshop Innerlijk Kind 09.30u 12.00u: workshop Innerlijk Kind ( Het kind in jezelf) en coaching. Deze dag maak je (op nieuw) kennis met het Kind dat jij vroeger was, het Kind dat je nog steeds in je meedraagt. Dit Kind is soms blij, vrij en speels maar soms ook verdrietig, bang of kwaad. Wij als volwassenen hebben de neiging om deze gevoelens en dus ook het Kind dat deze gevoelens heeft, weg te schuiven. Het komt niet uit of we vinden het kinderachtig. Maar hiermee doen we iets wat het Kind dat we vroeger waren al te vaak heeft meegemaakt. We nemen het Kind met zijn of haar gevoelens niet serieus, negeren het in zijn of haar behoeftes. Zo houden we het gekwetste Kind in onszelf in stand. In plaats daarvan kunnen we ook een andere relatie met het Kind in onszelf gaan ontwikkelen. Een relatie gebaseerd op respect voor het Kind. En, zoals bij elke relatie, betekent dat dit je deze relatie ook onderhoudt. Deze dag staat met name in het teken van dit onderhoud. Hoe kan jij je relatie met het Kind in jezelf blijvend onderhouden? 12.00u 13.00u: pauze 13.00u 16.00u : vervolg workshop Innerlijk Kind. Zelf meenemen: Omdat het een doe-dag wordt, vragen we je het volgende mee te nemen: 1. Tekenmateriaal (potloden, stiften, waskrijt) 2. Een baby- of peuter-, kleuterfoto van jezelf (maak een kopie zodat je er creatief mee kunt werken) Voor meer informatie kun je kijken op

7 Dag 6: 16 april 2016 Excursie Laguna Chicabal Guatemala is rijk aan prachtige meren en lagunes zoals Laguna Chicabal, niet ver van Quetzaltenango ( Xela). Deze excursie is met Engels sprekende gids. De bus haalt je rond 5.00 u in de ochtend op bij het hotel waar je verblijft. De bus brengt je naar een bepaalt vertrekpunt waarna je te voet de vulkaan beklimt. Laguna Chicabal is een klein meer in de krater van de vulkaan, die m hoogte is. Dit betoverende meer wordt door de Maya s ( de Mam) als heilig gezien en op de oevers zijn verschillende altaren in gebruik door de Maya priesters. Je bereikt het azuurblauwe meer na een mooie wandeling op de vulkaan u 12.00u : meditatie bij het meer Laguna Chicabal u 12.30u: lunch ( zelf lunchpakket en drinken meenemen voor de hele dag verkrijgbaar in het hotel.) 12.30u 13.30u: hatha yoga bij het meer u 16.00u: vertrek wandeling vanuit het meer terug naar de bus. Van daaruit word je terug gebracht naar het hotel. Zelf meenemen: Omdat het vroeg in de ochtend wat frisser kan zijn is het aan te bevelen warme laagjes kleding aan te trekken en eventueel regenkleding mee te nemen, een lunchpakket en voldoende drinken voor die dag.

8 Dag 7: 17 april 2016 Thema Loslaten - Maya ceremonie 09.30u 12.45u: ontspanningsinstructie d.m.v. lichaamsbewustwording en ontspanningsmethodes ( spierontspanning, antistressrespons, meditatie). Leren om actief en passief te ontspannen. Behandeling van somatische spanningspatronen. Ademtherapie u u: lunch, niet inbegrepen ( bij café R.E.D.) u u: loslaatritueel ( verzorgd door Peter van Beekveld). Maya ceremonie De Maya ceremonie vindt plaats om Moeder Natuur te bedanken. De priester dankt de hemel, de lucht, de aarde en de wind. Deze ceremonie wordt gehouden op een plaats welke nog niet bekend is. De Maya priester zal de ceremonie in het Engels uitleggen. De mystieke kracht die ervan uit gaat kun je alleen zelf ervaren.

9 Dag 8: 18 april 2016 Workshop gronden en excursie naar de geneeskrachtige zwavewlbaden van Almalonga 09.30u 10.30u: meditatie voor Moeder Aarde u 13.00u: Gronden. Wat is dat? Hoe kun je je verbinden met Moeder Aarde. Peter is Sjamaan en spiritueel leraar. Hij verzorgt deze les u 14.00u: lunch ( niet inbegrepen) u: vertrek naar Maya dorp van Almolonga, warmwaterbaden. ( vergeet niet je badkleding mee te nemen). Op ongeveer 20 minuten met de bus van Quetzaltenango. Almolonga biedt geneeskrachtige zwavel baden.

10 Dag 9: 19 april 2016 Twee daagse excursie waarbij je overnacht in een tent in de natuur op de vulkaan Santa Maria Heel vroeg in de ochtend word je opgehaald door een shuttle om de Vulkaan Santa Maria te beklimmen. De groep word vergezeld door een Engels sprekende gids. We overnachten in de natuur in een tent op deze vulkaan en genieten van het prachtige uitzicht en de overweldigende sterrenhemel. De top van deze vulkaan ligt op 3772 meter. In de avond een loopmeditatie Dit betekent verdieping of afwisseling De loopmeditatie verloopt in fases, waarbij er een steeds wisselende focus is. We richten ons op de ademhaling, onze stappen, de loopbeweging of het hele lichaam. Je richt je aandacht naar buiten. De focus ligt op balans. Als we de loopmeditatie doen zijn er een paar belangrijke aandachtspunten: aandacht voor de buikademhaling langzaam, waardig 'voortschrijden' glimlachen, ter bevordering van compassie Iedere stap is vrede (intentie waarmee je loopt)

11 Dag 10: 20 april 2016 Meditatie bij zonsopgang Heel vroeg in de ochtend, 4.00u 4.30u, een meditatie bij zonsopgang in de natuur op vulkaan Santa Maria waar we overnacht hebben in de vrije natuur. Dag 11: 21 april 2016 Chakra yoga en meditatie in de natuur in Colonia Vista Hermosa 09.30u 12.00u: een yoga reis door de chakra s. - Welke thema s in jouw leven vragen aandacht? - Hoe stroomt de energie in je lichaam? - Hoe beïnvloeden chakra s je fysieke-, emotionele-, mentale- en spirituele - welzijn? - Wat kun je doen om jezelf in balans te brengen? De energiecentra in je lichaam, de chakra s, staan voor verschillende thema s in je leven. Ieder chakra symboliseert enkele onderwerpen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Door inzicht te krijgen in het chakrasysteem krijg je inzicht in jouw persoonlijke ontwikkeling. Alle chakra s zijn met elkaar verbonden en een evenwichtig chakrasysteem zorgt ervoor dat je je fit, energiek en in balans voelt. Bij een blokkade, als er bepaalde thema s in je leven om aandacht vragen, dan stagneert de energie en raakt het systeem uit balans. Op deze manier krijg je meer inzicht in jezelf en doorbreek je de patronen op een eenvoudige manier. Het chakrasysteem biedt een simpel model waarmee je je leven en persoonlijke ontwikkeling in kaart kunt brengen, blokkades kunt opheffen en dieper in verbinding komt met jezelf u 13.00u: lunch op het terrein van Colonia Vista Hermosa ( kosten voor eigen rekening) 13.00u 16.00u vervolg een reis door de chakra s ( Chakra s )

12 Dag 12: 22 april 2016 Reis door de chakra s, yoga, positieve- en negatieve energie 09.30u 10.00u: meditatie u 12.00u : vervolg reis door de chakra s ( chakra 5-6-7) u 13.00u : lunch u 16.00u: positieve- en negatieve energie ( les van Peter). Heb je wel eens gemerkt dat als je met iemand spreekt, je je moe en uitgeput begint te voelen? Waarom ben ik toch zo moe? Of is het je wel eens opgevallen dat je in een menigte zowel fysiek, als mentaal opgebrand raakt? Als dit herkenbaar voor je is, dan is de kans aanwezig dat je de negatieve energie van iemand anders oppikt. - Hoe kan ik dit waarnemen? - Hoe kan ik hiermee omgaan? - Hoe voelt dat?

13 Dag 13: 23 april 2016 Aanvang terugreis via Antigua naar Nederland Afhankelijk van de vliegtijd word je in de ochtend of in de middag opgehaald door een shuttle bij je hotel ( Modelo) in Quetzaltenango om terug te gaan naar Nederland. Je overnacht in Antigua in Posada Los Bucaros. In het centrum van de stad ligt het Posada Los Bucaros. Het hotel biedt comfortabele kamers. De bezienswaardigheden van Antigua, zoals La Recoleccion en Santa Catalina Arch, zijn erg dichtbij het hotel. Er zijn veel eerste klas restaurants in de buurt die gespecialiseerd zijn in internationale en lokale gerechten.. Antigua is een Spaans-koloniale stad, die eens de hoofdstad van Guatemala was. Na enkele hevige aardbevingen in de 18 e eeuw is de hoofdstad in 1776 officieel verplaatst naar het veiliger geachte Guatemala stad. Tegenwoordig beleeft Antigua een nieuwe bloeiperiode. Antigua staat in zijn geheel als cultureel erfgoed op de lijst van de Unesco. Met zijn koloniale bouwstijl, zijn overzichtelijke omvang en typische marktjes is Antigua een aantrekkelijke plaats. Het is een sfeervol stadje met mooie Barokke façades, prachtige patio s en vele oude kerken.

14 Dag 14: 24 april 2016 Vertrek Guatemala-City naar Amsterdam Afhankelijk van je vliegtijd word je opgehaald door een shuttle om naar Nederland te vertrekken vanuit Antigua naar het vliegveld La Aurora te Guatemala-City. Dag 15: 25 april 2016 Aankomst in Nederland Aankomst op het vliegveld van Amsterdam, Nederland.

15 Kosten totale reis: Voor de totale kosten van de groepsreis naar Guatemala (vertrek op 11 april t/m 25 april 2016) kunt u zich richten tot Jozien-Hatha-Yoga. Jozien Mooren. info@jozien-hatha-yoga.nl; Tel.: +31(0) Inclusief: - b.t.w - retourticket binnenlandse vlucht van Guatemala-City naar Flores ( Tikal); - alle transfers; - alle overnachtingen in hotels waar je verblijft in Guatemala; - ontbijt in je hotel; - alle excursies volgens het programma; - vervoer heen en terug om deel te nemen aan alle excursies; - alle workshops en yogalessen/ meditaties. Exclusief: - retourticket vliegticket vanuit Nederland naar Guatemala; - Esta-biljet als je vliegt via Amerika; - lunch, avondeten, drinken; - persoonlijke uitgaven; - fooien; - onverwachte uitgaven; - vertrekbelasting op het vliegveld; - reis- en annuleringsverzekering; - als je langer in Guatemala wilt verblijven en kiest voor vrijwilligerswerk. Vrijwilligerswerk in Quetzaltenango Combineer je deze reis met vrijwilligerswerk dan kun je 1 tot 4 weken vóór of ná de reis afsluiten met vrijwilligerswerk. Of 1 week ervoor en de rest erna. Er zijn meerdere combinaties mogelijk. Je kunt werken in het project Fundal. Dit project is gericht op slecht ziende en slecht horende kinderen en jongeren tussen de 4-17 jaar. Zo draag je ook nog een steentje bij aan de ontwikkeling van kinderen.

16 Kies je ervoor vóór of na de spirituele reis vrijwilligerswerk te doen, zie je onderstaand de projecten waarvoor je je eventueel kunt inschrijven. De vrijwilligersprojecten zijn: 1. Engelse les geven op een school dichtbij Xela aan kinderen, die niet veel hebben maar wel willen leren van 08.00u u, drie klassen per ochtend. 2. Les geven over de natuur en het milieu op een school in Olintepeque in de ochtend. 3. Assisteren in de klas bij de organisatie voor slechthorende- en slechtziende kinderen Fundal van 08.00u u.

Vrijwilligerswerk in Antigua, Guatemala

Vrijwilligerswerk in Antigua, Guatemala EASY LANGUAGES Vrijwilligerswerk in Antigua, Guatemala Programma overzicht: Vanaf 18 jaar Vrijwilligerswerk in diverse sectoren Verblijf vanaf 4 weken Met of zonder Spaanse cursus Accommodatie in gastgezin

Nadere informatie

EEN WEEK OM TOT JEZELF TE KOMEN AAN DE VOET VAN DE SPAANSE PYRENEEËN. Thema: In vertrouwen Zijn

EEN WEEK OM TOT JEZELF TE KOMEN AAN DE VOET VAN DE SPAANSE PYRENEEËN. Thema: In vertrouwen Zijn EEN WEEK OM TOT JEZELF TE KOMEN AAN DE VOET VAN DE SPAANSE PYRENEEËN Thema: In vertrouwen Zijn Yoga, meditatie, beeldend werken, stilte, de schoonheid van de natuur, samen zijn of alleen, in rust en met

Nadere informatie

sahasrara Liefde voor Jezelf VROUWENWEEK 2016 Sierra de la Nieves, Monda, Andalusië, Spanje 26 september - 2 oktober 2016

sahasrara Liefde voor Jezelf VROUWENWEEK 2016 Sierra de la Nieves, Monda, Andalusië, Spanje 26 september - 2 oktober 2016 Liefde voor Jezelf VROUWENWEEK 2016 Sierra de la Nieves, Monda, Andalusië, Spanje 26 september - 2 oktober 2016 sahasrara liefde, zachtheid, verbinding en relaxen Vrouwenweek Liefde voor jezelf in het

Nadere informatie

16 Daagse Camp-Safari met Strandverlening op Zanzibar

16 Daagse Camp-Safari met Strandverlening op Zanzibar 16 Daagse Camp-Safari met Strandverlening op Zanzibar Een voordelige manier om de nationale parken in Tanzania te bezoeken is door tijdens de safari de nachten kamperend door te brengen. Tijdens de Safari

Nadere informatie

S P I R I T S I N N A T U R E I B I Z A

S P I R I T S I N N A T U R E I B I Z A S P I R I T S I N N A T U R E I B I Z A M A N N E N R E I S Z A T E R D A G 1 9 M E I T O T V R I J D A G 2 5 M E I 2 0 1 8 L I F E C H A N G I N G T R A V E L E X P E R I E N C E S Belang Mannenweek Persoonlijke

Nadere informatie

16 Daagse Lodge Safari met Strandverlening op Zanzibar

16 Daagse Lodge Safari met Strandverlening op Zanzibar 16 Daagse Lodge Safari met Strandverlening op Zanzibar Bij een lodge safari brengt u de nacht door in huisjes of kleine hotels die van alle gemakken voorzien zijn. Veelal zijn deze lodges in typische afrikaanse

Nadere informatie

Beklimming van de Kilimanjaro 2017/2018

Beklimming van de Kilimanjaro 2017/2018 1 Beklimming van de Kilimanjaro 2017/2018 Dag 1 Aankomst op Kilimanjaro International Airport. Wij halen jullie op van het vliegveld en brengen jullie naar Arusha Villa. Hier ontvangen we jullie met een

Nadere informatie

23-Daagse rondreis Guatemala

23-Daagse rondreis Guatemala 23-Daagse rondreis Guatemala Dag 1, 06 januari 2017: Amsterdam (Madrid) - Guatemala City - Antigua Vertrek vanaf Amsterdam voor de vliegreis per Iberia naar Guatemala City via Madrid. Maar weinig landen

Nadere informatie

Yoga on Call. Valies-Uniek. Yogarondreis Marokko. Yoga to the People

Yoga on Call. Valies-Uniek. Yogarondreis Marokko. Yoga to the People Yoga on Call Yoga to the People Yogarondreis Marokko 2 Yogarondreis Marokko Zondag 5 november Zondag 12 november 2017 8 dagen yoga op uitzonderlijke plaatsen Dag 1 Om 17h40 op 5 november komen we aan in

Nadere informatie

Yoga on Call. Valies-Uniek. Yogarondreis Marokko. Yoga to the People

Yoga on Call. Valies-Uniek. Yogarondreis Marokko. Yoga to the People Yoga on Call Yoga to the People Yogarondreis Marokko Valies-Uniek 2 Yogarondreis Marokko Zaterdag 19 november Zaterdag 26 november 2016 8 dagen yoga op uitzonderlijke plaatsen Dag 1 Om 17h40 komen we aan

Nadere informatie

Yoga on Call. Valies-Uniek. Yogarondreis Marokko. Yoga to the People

Yoga on Call. Valies-Uniek. Yogarondreis Marokko. Yoga to the People Yoga on Call Yoga to the People Yogarondreis Marokko 2 Yogarondreis Marokko Zaterdag 4 november Zondag 12 november 2017 9 dagen yoga op uitzonderlijke plaatsen Dag 1 4 november Om 17h40 komen we aan in

Nadere informatie

16 Daagse Reis, Beklimming Kilimanjaro met Safari verlenging

16 Daagse Reis, Beklimming Kilimanjaro met Safari verlenging 16 Daagse Reis, Beklimming Kilimanjaro met Safari verlenging We beklimmen de Kilimanjaro via de Marangu Route, dit is de oudste route en ook de enige route waar u verblijft in hutten. Er zijn verschillende

Nadere informatie

Inspiratie & Meer. Oefeningen

Inspiratie & Meer. Oefeningen Inspiratie & Meer Oefeningen Inspiratie & Meer www.inspiratieenmeer.nl info@inspiratieenmeer.nl Oefeningen voor het het 2e chakra Oefening 1 Vraag hulp En vergeet niet dat je altijd de Engelen, het Universum

Nadere informatie

PITSTOP TWENTE. Met ons unieke weekendprogramma van de Pitstop kom je dichter bij je eigen stem. Je gaat antwoord vinden op vragen zoals:

PITSTOP TWENTE. Met ons unieke weekendprogramma van de Pitstop kom je dichter bij je eigen stem. Je gaat antwoord vinden op vragen zoals: PITSTOP TWENTE Nadat we er veel vraag naar kregen; nu ook de Pitstop in Twente! Ben je heel erg druk en heb je letterlijk even tijd nodig voor een Pitstop? Dat kan. Met ons unieke weekendprogramma van

Nadere informatie

Programma Spirituele reis India Roots of mindfulness 26 januari 12 februari 2017

Programma Spirituele reis India Roots of mindfulness 26 januari 12 februari 2017 Programma Spirituele reis India Roots of mindfulness 26 januari 12 februari 2017 26 januari Aankomst in New Delhi, overnachting in de bruisende wijk Paharganj. 27 januari Ochtend: groepsbijeenkomst met

Nadere informatie

PITSTOP TWENTE. Met ons unieke weekendprogramma van de Pitstop kom je dichter bij je eigen stem. Je gaat antwoord vinden op vragen zoals:

PITSTOP TWENTE. Met ons unieke weekendprogramma van de Pitstop kom je dichter bij je eigen stem. Je gaat antwoord vinden op vragen zoals: PITSTOP TWENTE Nadat we er veel vraag naar kregen; nu ook de Pitstop in Twente! Ben je heel erg druk en heb je letterlijk even tijd nodig voor een Pitstop? Dat kan. Met ons unieke weekendprogramma van

Nadere informatie

Mindfulness training 7 dagen op 2 juni -9 juni 2012 in Andalusië in Spanje, wat een heerlijk idee!

Mindfulness training 7 dagen op 2 juni -9 juni 2012 in Andalusië in Spanje, wat een heerlijk idee! Mindfulness training 7 dagen op 2 juni -9 juni 2012 in Andalusië in Spanje, wat een heerlijk idee!.uitzicht vanuit de tuin naar de zee Praktisch mindfulness leren en toepassen, én ontspanning én een vakantie,

Nadere informatie

PROGRAMMA VIP 5* Hotel NH Palazzo Cinquecento 5* Rome, september 2017

PROGRAMMA VIP 5* Hotel NH Palazzo Cinquecento 5* Rome, september 2017 PROGRAMMA VIP 5* Hotel NH Palazzo Cinquecento 5* Rome, 27-29 september 2017 PRAKTISCHE INFORMATIE REISDOCUMENTEN: TIJDZONE: Identiteitskaart. In Italië geldt dezelfde tijdzone als in België. VALUTA: In

Nadere informatie

Casa el Morro Spanje Lanzarote Uga

Casa el Morro Spanje Lanzarote Uga Casa el Morro Spanje Lanzarote Uga 1. Algemene informatie Eliza was here - Casa el Morro - /spanje/lanzarote/uga/casa_el_morro.htm 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Casa el Morro - (Spanje Lanzarote

Nadere informatie

INSPIRATIEREIS 2017/ DAGEN TANZANIA

INSPIRATIEREIS 2017/ DAGEN TANZANIA INSPIRATIEREIS 2017/2018 12 DAGEN TANZANIA 1 Dag 1 Aankomst op Kilimanjaro International Airport. Wij halen jullie op van het vliegveld, en brengen jullie naar Arusha Villa. Hier ontvangen we jullie ontvangen

Nadere informatie

Yoga vakantie Malaga 5 oktober 12 oktober 2019

Yoga vakantie Malaga 5 oktober 12 oktober 2019 Yoga vakantie Malaga 5 oktober 12 oktober 2019 Het thema van deze yoga vakantie is Kom in je Element. Als je helemaal in je element bent, voel je je prettig, krachtig, lekker in je vel en op je gemak.

Nadere informatie

10 daagse Safari The Migration Special

10 daagse Safari The Migration Special 10 daagse Safari The Migration Special De Serengeti, het gebied waar zoveel natuurfilms worden gemaakt, is ongetwijfeld het beroemdste wildpark ter wereld en is op geen enkele manier te vergelijken met

Nadere informatie

Reis De Blauwe Vogel SINGAPORE EN BALI

Reis De Blauwe Vogel SINGAPORE EN BALI Reis De Blauwe Vogel SINGAPORE EN BALI Dag 1 Vertrek per bus vanuit België naar Schiphol. We vertrekken vanuit Amsterdam met de KLM op de rechtstreekse vlucht naar Singapore. Het vertrek is voorzien omstreeks

Nadere informatie

Verrassend en unieke 11 daagse Lachyoga, natuur- en meditatiereis op Curaçao Ga ook mee!

Verrassend en unieke 11 daagse Lachyoga, natuur- en meditatiereis op Curaçao Ga ook mee! Verrassend en unieke 11 daagse Lachyoga, natuur- en meditatiereis op Curaçao Ga ook mee! 29 augustus 8 september 2013 en/of 23 november 3 december 2013 Verrassend en unieke 11 daagse Lachyoga, natuur-

Nadere informatie

Praag. 1-1 - 2 0 1 2

Praag. 1-1 - 2 0 1 2 Praag. 1-1 - 2 0 1 2 Draaiboek Zondag 6 mei. 21.30 uur Koffers in de bus laden. paspoort/id-kaart check en instappen. 22.00 uur Vertrek vanaf Nederland naar Praag. Maandag 7 mei. 9.00 uur Verwachte aankomst

Nadere informatie

Moving into Silence Yoga Retreat. andalusië oktober 2015

Moving into Silence Yoga Retreat. andalusië oktober 2015 Moving into Silence Yoga Retreat andalusië 10 18 oktober 2015 de herfst is een periode van ontvangen, waarderen en ontspannen Het fruit is rijp, het werk gedaan. Vaak vergeten we in het westen te genieten.

Nadere informatie

Reis op maat. Gemaakt door: Nikki Sulivivene Savannah

Reis op maat. Gemaakt door: Nikki Sulivivene Savannah Reis op maat Gemaakt door: Nikki Sulivivene Savannah 1 Inhoudsopgave Voorkant blz1. Inhoudsopgave...blz2. Doelgroep..blz 3. L Oret de mar... blz 4/5. Offerte 1..blz 6. Lissabon blz6. Offerte 2..blz 8.

Nadere informatie

Tenerife: heerlijk voor een yoga vakantie. Datum

Tenerife: heerlijk voor een yoga vakantie. Datum Heerlijk, helemaal ontspannen! En eindelijk kennismaken met yoga en mindfulness Ik wil graag ECHT mijn batterij opladen, zonder man of kinderen! Zalig om even te unpluggen en met helemaal niemand rekening

Nadere informatie

Schema van Avontuurlijk Guatemala

Schema van Avontuurlijk Guatemala Schema van Avontuurlijk Guatemala Week 1 Zondag: Aankomst Guatemala City en transfer naar je gastgezin in Antigua Maandagochtend: Eerste dag van de taalcursus + oriëntatie Maandag - vrijdag: Iedere ochtend

Nadere informatie

Tanzania - Zanzibar, de Grote Trek

Tanzania - Zanzibar, de Grote Trek TANZANIA Tanzania -, de Grote Trek Privé rondreis met privéchauffeur/ranger Kant-en-Klaar - 11 dagen / 8 nachten REF: 194 REISBESCHRIJVING - - Lake Manyara - Karatu - Ngorongoro Krater - - Ngorongoro Conservation

Nadere informatie

PROJECT LESSEN & SOCIAAL PROJECT IN GUATEMALA

PROJECT LESSEN & SOCIAAL PROJECT IN GUATEMALA Home Vrijwilligerswerk doen Spaans Guatemala Lessen & Sociaal Project - VRIJWILLIGERSWERK - LESSEN & SOCIAAL PROJECT IN GUATEMALA LESSEN & SOCIAAL PROJECT IN GUATEMALA - VRIJWILLIGERSWERK - Je start met

Nadere informatie

Marit Poelstra Groeneweg 30b 6871 DD Renkum T: E: W:

Marit Poelstra Groeneweg 30b 6871 DD Renkum T: E: W: Marit Poelstra Groeneweg 30b 6871 DD Renkum T: 06 28 22 54 40 E: marit@thetravelclub.nl W: http://www.thetravelclub.nl/marit Beste Toppers, Bijgaand wat meer informatie over de ondernemerstrip van 2019.

Nadere informatie

TEXTIELREIS MAROKKO, 8 DAGEN

TEXTIELREIS MAROKKO, 8 DAGEN TEXTIELREIS MAROKKO, 8 DAGEN 22 29 September 2019 899 EUR (exclusief vluchten) Highlights: Cultuur, natuur, Marrakesh, winkelen, vrouwenorganisaties, weef- en borduurworkshops met lokale vrouwen, kookworkshop,

Nadere informatie

15 DAGEN VULKANEN, JUNGLE, WILDLIFE, NATUUR, WATERVALLEN, STRAND, DOLFIJNEN...

15 DAGEN VULKANEN, JUNGLE, WILDLIFE, NATUUR, WATERVALLEN, STRAND, DOLFIJNEN... COSTA RICA MAART 2020 15 DAGEN VULKANEN, JUNGLE, WILDLIFE, NATUUR, WATERVALLEN, STRAND, DOLFIJNEN... Summer-themed tips and tricks for the whole family DAG 1 Vertrek vanuit Brussel of Amsterdam naar San

Nadere informatie

4-7 oktober culturele. proeven delen genieten

4-7 oktober culturele. proeven delen genieten Barcelona 4-7 oktober 2018 georganiseerde gusto culinaire compartir culturele disfrutar reis proeven delen genieten HEMMINKWAYS Flexible. personal. Worldwide PROEVEN DELEN GENIETEN Het thema van een bijzondere

Nadere informatie

ETHIOPIË... MAAR DAN ANDERS!

ETHIOPIË... MAAR DAN ANDERS! ETHIOPIË... MAAR DAN ANDERS! REISSCHEMA 9-daagse reis DAG 1 ADDIS ABEBA-JIMMA Je wordt opgehaald bij het hotel of de luchthaven door de Engelstalige chauffeur en vertrekt richting het zuidwesten. De rit

Nadere informatie

KAKSLAUTTANEN A LA CARTE

KAKSLAUTTANEN A LA CARTE KAKSLAUTTANEN A LA CARTE Kakslauttanen is een unieke verblijfplaats in de ongerepte natuur van Fins Lapland dichtbij het skioord Saariselkä. De authentieke blokhutten behoren tot de gezelligste in Lapland

Nadere informatie

PROGRAMMA TRANSMONGOLIË GROEPSREIS (onder voorbehoud)

PROGRAMMA TRANSMONGOLIË GROEPSREIS (onder voorbehoud) PROGRAMMA TRANSMONGOLIË GROEPSREIS (onder voorbehoud) Dag 1 Vlucht naar Moskou. Na aankomst op de luchthaven wordt u naar het hotel gebracht. U verblijft 3 nachten in Hotel Cosmos; meer informatie over

Nadere informatie

PSV REIZEN. Programma business club leden PSV Athene woensdag 5 november vrijdag 7 november 2014

PSV REIZEN. Programma business club leden PSV Athene woensdag 5 november vrijdag 7 november 2014 PSV REIZEN Programma business club leden PSV Athene woensdag 5 november vrijdag 7 november 2014 Dag 1: woensdag 5 november 2014 08:00 uur Inchecken voor uw vlucht naar Athene op Eindhoven Airport Voor

Nadere informatie

BEELDHOUWEN EN SCHILDEREN IN NOORD FRANKRIJK ATELIER MOOI WERK. Na lang voorbereiden gaat in deze zomer mijn eerste cursus in Frankrijk van start.

BEELDHOUWEN EN SCHILDEREN IN NOORD FRANKRIJK ATELIER MOOI WERK. Na lang voorbereiden gaat in deze zomer mijn eerste cursus in Frankrijk van start. BEELDHOUWEN EN SCHILDEREN IN NOORD FRANKRIJK ATELIER MOOI WERK Na lang voorbereiden gaat in deze zomer mijn eerste cursus in Frankrijk van start. In Noord Frankrijk, 385 km van Den Haag, net onder de Franse

Nadere informatie

Backpacktour Noord - Ethiopie

Backpacktour Noord - Ethiopie Backpacktour Noord - Ethiopie Vertrek: Eind mei 2016 Aantal dagen: Minimaal 8 dagen Accommodaties: Budget Soort Reis: Groepsreis Reisbegeleiding: Nederlands sprekende reisleider / Engels sprekende lokale

Nadere informatie

Reisplan. Dag 1. Dag 2

Reisplan. Dag 1. Dag 2 Als het je leuk lijkt om negen provincies van Cuba te ontdekken en over de hele eilandengroep te reizen, dan is dit je kans. Je zult genieten van dit avontuur waarin we je meenemen naar de mooiste plekken

Nadere informatie

Feed your Body and Soul, Yogaretreat in Frankrijk

Feed your Body and Soul, Yogaretreat in Frankrijk Yogaretreat in Frankrijk! Vrijdag 20 mei t/m vrijdag 27 mei 2016 Een week lang ontspannen in de mooie streek Languedoc-Roussillon met dagelijks yoga?! Kom in mei naar onze yogaretreat in Frankrijk! Tijdens

Nadere informatie

LEIDERSCHAPSREIS BALI 2018

LEIDERSCHAPSREIS BALI 2018 2 FEBRUARI T/M 11 FEBRUARI LEIDERSCHAPSREIS BALI 2018 VERTRAAGDE TIJD ALS KATALYSATOR VAN VOORUITGANG RELEVANTIE Om mogelijkheden te realiseren die verrijkend, buiten de bestaande kaders zijn én vanuit

Nadere informatie

Hotel Alahuar Spanje Alicante Vall de Laguar

Hotel Alahuar Spanje Alicante Vall de Laguar Hotel Alahuar Spanje Alicante Vall de Laguar 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Hotel Alahuar - (Spanje Alicante Vall de Laguar) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad:

Nadere informatie

Tirol Oberperfuss 9 dagen

Tirol Oberperfuss 9 dagen Tirol Oberperfuss 9 dagen fietsreis vanaf 729 Fietsen in en rond Tirol Op de pedalen in Tirol betekent fietsen door de lieflijke dalen met zicht op de altijd aanwezige bergen. Wie denkt dat de tochten

Nadere informatie

In het weekend maak je een spectaculaire safari waarin je oog in oog komt te staan met de big five.

In het weekend maak je een spectaculaire safari waarin je oog in oog komt te staan met de big five. Oeganda Kerst 2016 Jij steekt samen met je team je handen uit de mouwen om van een dorpsschooltje in Nkokonjeru een nieuwe frisse school te maken. Samen met ouders en leraren knap je de boel op. Aan de

Nadere informatie

WILDLIFE SHORTBREAK OP SPITSBERGEN - VERNIEUWD!

WILDLIFE SHORTBREAK OP SPITSBERGEN - VERNIEUWD! WILDLIFE SHORTBREAK OP SPITSBERGEN - VERNIEUWD! Ontdek het allerbeste van Spitsbergen tijdens een hondensledetocht en tweedaagse sneeuwscootersafari op zoek naar ijsberen en andere arctische dieren. Je

Nadere informatie

GROEPSREIS HOOGTEPUNTEN & NOORDERLICHT IN ZUID-IJSLAND

GROEPSREIS HOOGTEPUNTEN & NOORDERLICHT IN ZUID-IJSLAND GROEPSREIS HOOGTEPUNTEN & NOORDERLICHT IN ZUID-IJSLAND Ook 's winters heeft IJsland ontzettend veel te bieden. Tijdens deze internationale groepsreis ga je op zoek naar het magische noorderlicht en ontdek

Nadere informatie

PROGRAMMA VIP. Istanbul, 1-3 augustus 2017

PROGRAMMA VIP. Istanbul, 1-3 augustus 2017 PROGRAMMA VIP Istanbul, 1-3 augustus 2017 PRAKTISCHE INFORMATIE REISDOCUMENTEN: Identiteitskaart en E-visum. TIJDZONE: VALUTA: In Istanbul is het één uur later dan in België. Turkse Lira. ( 1 TRY = 0,2458

Nadere informatie

Arrangement. Exclusieve rondreis Peru. 15 dagen/13 nachten

Arrangement. Exclusieve rondreis Peru. 15 dagen/13 nachten Exclusieve rondreis Peru Groepsreizen, Incentives & Vakanties Arrangement Exclusieve rondreis Peru 15 dagen/13 nachten Peru, één van Zuid-Amerika s meest authentieke landen, herbergt een zeldzame mengeling

Nadere informatie

Programma fietsweek racefiets:

Programma fietsweek racefiets: Programma fietsweek racefiets: Algemeen. Het betreft een standplaatsvakantie, wat betekent dat u elke dag weer terugkeert op het logeeradres om daar heerlijk uit te kunnen rusten aan het zwembad en te

Nadere informatie

Andalusië Spanje 5 okt - 12 okt 2017

Andalusië Spanje 5 okt - 12 okt 2017 Andalusië Spanje 5 okt - 12 okt 2017 Als in Nederland de herfst z n intrede doet, vieren wij nog even de Spaanse zomer. Met gemiddeld 23 graden is Andalusië een heerlijke najaarsbestemming. We gaan 8 dagen

Nadere informatie

Yoga Retreat at Sea. Lekker uitwaaien aan zee, genieten van gezond & lekker eten, elke dag yoga en alle tijd voor jezelf! Het is puur verwennerij!

Yoga Retreat at Sea. Lekker uitwaaien aan zee, genieten van gezond & lekker eten, elke dag yoga en alle tijd voor jezelf! Het is puur verwennerij! Yoga Retreat at Sea 16-18 november 2018 Lekker uitwaaien aan zee, genieten van gezond & lekker eten, elke dag yoga en alle tijd voor jezelf! Het is puur verwennerij! Voel je vitaal bij ROOTZ! Vitale groet,

Nadere informatie

MahaYoga zomerweek. -24 t/m 29 juli 2016-

MahaYoga zomerweek. -24 t/m 29 juli 2016- MahaYoga zomerweek -24 t/m 29 juli 2016- Yoga, meditatie, vakantie, chakra-filosofie, leren, klankmeditatie, mantrazang, ontspannen, wandelen, groeien 1 Het pad van de yogi is het volgen van de Kundalini

Nadere informatie

Bangau Eastern tours

Bangau Eastern tours Bangau Eastern tours Kvk: 57637032 Rotterdam Tour beschrijving: Maleisië, Thailand, Singapore, Medan Dag 1: Amsterdam Kuala Lumpur Vertrek van Amsterdam naar Kuala Lumpur Dag 2: Kuala Lumpur Aankomst op

Nadere informatie

Natuur- en cultuurreis naar Georgië

Natuur- en cultuurreis naar Georgië Programma 15-daagse reis Natuur- en cultuurreis naar Georgië Dag 1 Dag 2 Dag 3 Dag 4 Dag 5 Dag 6 Dag 7 Dag 8 Vlucht Amsterdam Tbilisi, transfer; overnachting bij particulieren. s Ochtends een stadsexcursie

Nadere informatie

Informatiebrochure Cursusreis 2014

Informatiebrochure Cursusreis 2014 Cursusreis 2014 DE BANGE, BLIJE, BOZE OF BEDROEFDE PATIËNT EMOTIES DE BAAS 2 Sevilla Sevilla, waar altijd de zon schijnt. Sevilla is een gemeente en de hoofdstad van de Spaanse autonome regio Andalusië,

Nadere informatie

Kenia, Tanzania en Zanzibar

Kenia, Tanzania en Zanzibar Kenia, Tanzania en Zanzibar Begeleide privé rondreis Amboseli en Tanzania Exploration + Zanzibar Nairobi - Amboseli - Ngorongoro Karatu - Serengeti - Tarangire - Zanzibar 13 dagen/10 nachten PRIVERONDREIS

Nadere informatie

ZwangerRetreat. Voel je vitaal bij ROOTZ! 30 en 31 maart Vitale groet, Mirjam Dreijer & Monique Goemans

ZwangerRetreat. Voel je vitaal bij ROOTZ! 30 en 31 maart Vitale groet, Mirjam Dreijer & Monique Goemans ZwangerRetreat 30 en 31 maart 2019 Tijd voor jezelf! De kleine in je buik, je voorbereiden op jouw bevalling. Ontspannen en de zinnen verwennen. Gezond & biologisch eten. Vragen kunnen stellen, vol inspiratie

Nadere informatie

Meerdaagse Tour vanuit Chang Mai Een Actief Thais Bergdorp-Belevenis

Meerdaagse Tour vanuit Chang Mai Een Actief Thais Bergdorp-Belevenis Vertrek vanuit Chang Mai: woensdag en zondag met de dagtrein 3 dagen Vertrek vanuit Bangkok: dinsdag en zaterdag met de nachttrein Dag 1 U wordt opgehaald van Ban Bin treinstation per lokale open taxi.

Nadere informatie

Myanmar met Mandalay, Inle meer en Bagan

Myanmar met Mandalay, Inle meer en Bagan Myanmar met Mandalay, Inle meer en Bagan Voor meer informatie bel met 0297 331682 Myanmar, nu nog bekend onder de oude benaming Birma, ontwikkelt zich de afgelopen paar jaar razendsnel van een niet-toegankelijk

Nadere informatie

Libanon tot

Libanon tot 29.09. tot 07.10. is een dichtbevolkt en klein land. De hoofdstad Beiroet wordt ook wel het Monaco van het Midden- Oosten genoemd. Hier kan men winkelen, uitgaan en heerlijk eten. staat als land erg bekend

Nadere informatie

14 daagse rondreis. Sri Lanka. Safari & meer

14 daagse rondreis. Sri Lanka. Safari & meer 14 daagse rondreis Sri Lanka Safari & meer Sri Lanka is een tropisch eiland op een unieke locatie in de wereld. De natuur is zo overweldigend dat het eiland in de oudheid de mooiste namen kreeg, zoals

Nadere informatie

LEIDERSCHAPSREIS BALI 2014 ZACHTE TIJD ALS KATALYSATOR VAN VOORUITGANG

LEIDERSCHAPSREIS BALI 2014 ZACHTE TIJD ALS KATALYSATOR VAN VOORUITGANG LEIDERSCHAPSREIS BALI 2014 ZACHTE TIJD ALS KATALYSATOR VAN VOORUITGANG Begeleiding: Caroline Serré en Odette Meyer Villa Flow Bali, 24 januari 2 februari 2014 RELEVANTIE Als leider mis je vaak de stilte

Nadere informatie

!!! Reisprogramma: Natuur en strand extensie, Thailand. Dag 1, Krabie

!!! Reisprogramma: Natuur en strand extensie, Thailand. Dag 1, Krabie Reisprogramma: Natuur en strand extensie, Thailand Dag 1, Krabie Krabi, in Zuid Thailand, aan de kust van de Andamanse Zee vlakbij het Than Bok Khorani National park is bekend om zijn karst rots formaties

Nadere informatie

Ontdek je kracht voor de leerkracht

Ontdek je kracht voor de leerkracht Handleiding les 1 Ontdek je kracht voor de leerkracht Voor je ligt de handleiding voor de cursus Ontdek je kracht voor kinderen van groep 7/8. Waarom deze cursus? Om kinderen te leren beter in balans te

Nadere informatie

Whiskyreis Schotland

Whiskyreis Schotland Slijterij Bij Bert Whiskyreis Schotland 01 03 oktober 2017 The Travel Club Teun van Wel 1 Pagina Bij Bert gaat op whiskyreis, en u mag mee! Dit najaar gaat het gebeuren, op whiskyreis met slijterij Bij

Nadere informatie

Hotel El Horcajo Spanje Andalusië Ronda

Hotel El Horcajo Spanje Andalusië Ronda Hotel El Horcajo Spanje Andalusië Ronda 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Hotel El Horcajo - (Spanje Andalusië Ronda) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad: Ja Airco:

Nadere informatie

Angola Discovery Tour 26 mei 2018

Angola Discovery Tour 26 mei 2018 Angola Discovery Tour 26 mei 2018 Bent u op zoek naar een nieuwe vakantiebestemming in Afrika, een land met een rijke en indrukwekkende cultuur, ongerept maar volop in ontwikkeling? Reis dan mee met ANGO

Nadere informatie

Masseria del Piano - Gargidicenere Italië Sicilië Collesano

Masseria del Piano - Gargidicenere Italië Sicilië Collesano Masseria del Piano - Gargidicenere Italië Sicilië Collesano 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Masseria del Piano - Gargidicenere - (Italië Sicilië Collesano) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten

Nadere informatie

Kennismaking met de Russische cultuur in Sint-Petersburg tijdens de witte nachten 11-17 mei 2015

Kennismaking met de Russische cultuur in Sint-Petersburg tijdens de witte nachten 11-17 mei 2015 Serge Bulatov Jolanda Denekamp Van Wassenaersheuvel 39 Hertespoor 46 6862XT Oosterbeek 3772 SG Barneveld tel.: +31 645677181 tel.: +31 620045274 email: sergereizen@gmail.com email: jolanda@denekamptaalenteken.nl

Nadere informatie

Sta zonder twijfels en vragen, vol overtuiging en vreugde, in jouw authentieke kracht! Dit zegt een enthousiast gebruiker van deze planner:

Sta zonder twijfels en vragen, vol overtuiging en vreugde, in jouw authentieke kracht! Dit zegt een enthousiast gebruiker van deze planner: Boetseweg 47 7895 AV Roswinkel telefoon: 0591 785 780 www.jolandalinders.com e-mail: info@jolandalinders.com IBAN: NL32 KNAB 0729 6439 99 BIC: KNABNL2H KvK nummer: 59561742 BTW nummer: NL155366701B02 Alsjeblieft!

Nadere informatie

NOORD ARGENTINIË. Noord van Argentinië: Buenos Aires - Salta - Iguazu (heel het jaar door) 14 dagen / 13 nachten

NOORD ARGENTINIË. Noord van Argentinië: Buenos Aires - Salta - Iguazu (heel het jaar door) 14 dagen / 13 nachten NOORD ARGENTINIË Noord van Argentinië: Buenos Aires - Salta - Iguazu (heel het jaar door) 14 dagen / 13 nachten Programma Buenos Aires Dag 01: Vervoer in privé van de luchthaven Ezeiza Ministro Pistarini

Nadere informatie

Yoga en Stem - Italië 24-30 juli

Yoga en Stem - Italië 24-30 juli Yoga en Stem - Italië 24-30 juli Van 24-30 juli organiseren we een week in het prachtige Italië. We gaan op zoek naar algehele ontspanning, via drie verschillende manieren: 1. Stemtherapie 2. Yoga 3. de

Nadere informatie

Yogavakantie in Senegal

Yogavakantie in Senegal Yogavakantie in Senegal Ga mee en ontdek de indrukwekkende schoonheid van West-Afrika Je begint je vakantiedag met yoga aan een van de mooiste stranden ter wereld en met een ervaren gids leer je de rijke

Nadere informatie

HELEMAAL JEZELF ZIJN; STA IN JOUW KRACHT, LEEF VANUIT JOUW HART.

HELEMAAL JEZELF ZIJN; STA IN JOUW KRACHT, LEEF VANUIT JOUW HART. Centrum Bergkristal A.A. Visser J. Nagelhoutlaan 39 8574 SR Bakhuizen 06-25312186 Overzicht November 7-11; Jouw manifestatiekracht; jezelf sterker neerzetten en manifesteren met behulp van positieve psychologie

Nadere informatie

Bijvangst: je laadt je accu op en komt uitgerust, gebruind en vol energie weer terug je legt waardevolle contacten voor de toekomst

Bijvangst: je laadt je accu op en komt uitgerust, gebruind en vol energie weer terug je legt waardevolle contacten voor de toekomst Spanjereis: Creativiteit als Hulpbron In de prachtig wilde omgeving van het Montsant gebergte in Catalonië ga je spelen, oefenen en experimenteren met creatieve en beeldende technieken en materialen. Je

Nadere informatie

Hooggevoeligheid & Energie. Zomerweekend op de Veluwe door Henk Janssen, Selma Weideman en Alex Ruijter

Hooggevoeligheid & Energie. Zomerweekend op de Veluwe door Henk Janssen, Selma Weideman en Alex Ruijter Hooggevoeligheid & Energie Zomerweekend op de Veluwe door Henk Janssen, Selma Weideman en Alex Ruijter Thema s: Herkennen van & omgaan met (Hoog)gevoeligheid en spiritualiteit. Energetisch reinigen en

Nadere informatie

BALI - MENSEN MET BEPERKING - 7 DAGEN

BALI - MENSEN MET BEPERKING - 7 DAGEN BALI - MENSEN MET BEPERKING - 7 DAGEN Tourcode: PMDJ-7D-Beperking Bali In samenwerking met onze lokale medewerkers te Bali hebben we voor mensen met een beperking een speciaal programma opgesteld. Vanuit

Nadere informatie

Trans-Atlantische leiderschaps-reis april 2018 Santo Domingo - Lissabon

Trans-Atlantische leiderschaps-reis april 2018 Santo Domingo - Lissabon Trans-Atlantische leiderschaps-reis 14-27 april 2018 Santo Domingo - Lissabon 1 Stap in Santo Domingo aan boord en vaar in twee weken mee naar Europa over de Atlantische Oceaan! Aan boord bevind je je

Nadere informatie

Zomer Paardenweek Sollia Noorwegen

Zomer Paardenweek Sollia Noorwegen Zomer Paardenweek Sollia Noorwegen In balans met paarden Beleef een unieke zomerweek op een prachtige ecologische boerderij in midden Noorwegen. Gelegen in een dal tussen de bergen aan de rand van het

Nadere informatie

Zondag 27 januari YOGA NIDRA Sessie 19.30u 20.45u (SUZANNE) Vrijdag 1 februari DIVINE LIGHT Cursus 19.30u 21.15u

Zondag 27 januari YOGA NIDRA Sessie 19.30u 20.45u (SUZANNE) Vrijdag 1 februari DIVINE LIGHT Cursus 19.30u 21.15u NIEUWSBRIEF nr.1 21 januari 2019 AGENDA JANUARI 2019 Zondag 27 januari YOGA NIDRA Sessie 19.30u 20.45u (SUZANNE) FEBRUARI Vrijdag 1 februari DIVINE LIGHT Cursus 19.30u 21.15u Vervolg 8-2, 15-2, 01-03,

Nadere informatie

SUPERJEEP EXPEDITIE IN ZUID-IJSLAND - VERNIEUWD!

SUPERJEEP EXPEDITIE IN ZUID-IJSLAND - VERNIEUWD! SUPERJEEP EXPEDITIE IN ZUID-IJSLAND - VERNIEUWD! Een rondrit per superjeep is de uitgelezen manier om de minder toegankelijke gebieden van IJsland tijdens de wintermaanden te ontdekken. Bereid je voor

Nadere informatie

(DUIK)VAKANTIEVOORSTEL NAAR DE FILIPIJNEN. VAN MAANDAG 23 februari 2015 TOT DONDERDAG 12 MAART 2015. 18 dagen 17 nachten

(DUIK)VAKANTIEVOORSTEL NAAR DE FILIPIJNEN. VAN MAANDAG 23 februari 2015 TOT DONDERDAG 12 MAART 2015. 18 dagen 17 nachten (DUIK)VAKANTIEVOORSTEL NAAR DE FILIPIJNEN VAN MAANDAG 23 februari 2015 TOT DONDERDAG 12 MAART 2015 18 dagen 17 nachten Op maandag 23 februari brengt taxi Patrick ons van Veldwezelt naar de luchthaven van

Nadere informatie

OP PAD MET MARIA MAGDALENA naar ZELFLIEFDE ZIELSVERBINDING MANIFESTATIE

OP PAD MET MARIA MAGDALENA naar ZELFLIEFDE ZIELSVERBINDING MANIFESTATIE OP PAD MET MARIA MAGDALENA naar ZELFLIEFDE ZIELSVERBINDING MANIFESTATIE Het Pad van Maria Magdalena bestaat uit twee 2-daagse Workshops in Nederland. In Spanje kun je onze verdiepende Retreats beleven.

Nadere informatie

Infobrochure Tennisstage Özdere Turkije 12 t.e.m. 19 april 2014 (8 dagen 7 nachten)

Infobrochure Tennisstage Özdere Turkije 12 t.e.m. 19 april 2014 (8 dagen 7 nachten) & Tennis 2000 Thomas Cook Sport Infobrochure Tennisstage Özdere Turkije 12 t.e.m. 19 april 2014 (8 dagen 7 nachten) Tijdens de tweede week van de paasvakantie zal er voor het eerst een buitenlandse tennisstage

Nadere informatie

Verslag Comenius uitwisseling mavo Turkije 31 mei t/m 6 juni 2014

Verslag Comenius uitwisseling mavo Turkije 31 mei t/m 6 juni 2014 Verslag Comenius uitwisseling mavo Turkije 31 mei t/m 6 juni 2014 Zaterdag, 31 mei Na een aangename vlucht kwamen wij in Istanbul St. Gokcan aan en werden na een lange wachttijd bij de pascontrole van

Nadere informatie

Van Droomreis naar Doen Italië

Van Droomreis naar Doen Italië Van Droomreis naar Doen Italië Ontspan en Bezin...Ontwaak je Lichaam...Open je Hart... Leer Dromen om te zetten in Resultaten... Het leven gaat soms aan ons voorbij. We worden regelmatig geconfronteerd

Nadere informatie

Herbronnen aan de stroom

Herbronnen aan de stroom Senegal Individuele privé strandvakantie Herbronnen aan de stroom Dakar Thies Sowene Langue de Barbarie Gandiol Potou Saint-Louis - Dakar Boottocht met een traditionele vissersboot naar het vogeleiland,

Nadere informatie

Doorbraak Dagen Dagboek Dag 5

Doorbraak Dagen Dagboek Dag 5 Doorbraak Dagen Dagboek Dag 5 Doe de challenge 8 dagen lang en doorbreek je blokkades: Op naar meer flow, geluk en energie! Welkom! Heel erg leuk dat je meedoet aan de Doorbraak Dagen Challenge! Dit is

Nadere informatie

Culturele Yogareis Reis NEPAL 6-14 maart 2020

Culturele Yogareis Reis NEPAL 6-14 maart 2020 Culturele Yogareis Reis NEPAL 6-14 maart 2020 De Yogareis is van vrijdag t/m zaterdag. Het programma ziet er als volgt uit: Dag 1 - Vrijdag Aankomst Kathmandu. Transfer naar Boudha little Tibet Shambaling

Nadere informatie

Spanje. Vlieg met ons mee naar Spanje!

Spanje. Vlieg met ons mee naar Spanje! Spanje Vlieg met ons mee naar Spanje! Vlieg met ons mee naar Spanje! Vlieg met ons mee naar Spanje - Zonnig, bruisend en spectaculair *Spaanse keuken *Heerlijke tapas *Sprankelende Cava *Indrukwekkend

Nadere informatie

Ruimte voor jezelf. Coaching met paarden op Château Montchoix 16 tot en met 23 juni 2014. Vakantie met aandacht voor persoonlijke ontwikkeling

Ruimte voor jezelf. Coaching met paarden op Château Montchoix 16 tot en met 23 juni 2014. Vakantie met aandacht voor persoonlijke ontwikkeling Château Montchoix & Caballo Consultancy Ruimte voor jezelf Vakantie met aandacht voor persoonlijke ontwikkeling Coaching in Frankrijk Een kasteel, bossen, paarden, zon. Ruimte en tijd voor jezelf, voor

Nadere informatie

Uitkomst onderzoek EFFECTEN ZELFREALISATIE

Uitkomst onderzoek EFFECTEN ZELFREALISATIE Uitkomst onderzoek We geven in dit verslag een aantal samenvattende uitkomsten weer van het onderzoek onder de deelnemers die in de periode 2012-2015 hebben deelgenomen aan de zesdaagse Zelfrealisatie.

Nadere informatie

Uw boot vaart s nachts zodat u overdag de tijd heeft om de bestemmingen te bezoeken.

Uw boot vaart s nachts zodat u overdag de tijd heeft om de bestemmingen te bezoeken. Uw personeel op een spektakulaire manier verrassen? Boek dan een cruise! Niks niet saai, tijdens uw cruise kunnen uw medewerkers genieten van alle luxe die uw schip heeft te bieden en ondertussen stopt

Nadere informatie

Trans-Atlantisch leiderschaps-retreat april 2018 Santo Domingo - Lissabon

Trans-Atlantisch leiderschaps-retreat april 2018 Santo Domingo - Lissabon Trans-Atlantisch leiderschaps-retreat 14-27 april 2018 Santo Domingo - Lissabon 1 Het Trans-Atlantisch leiderschaps-retreat is een intensief persoonlijk ontwikkelingsprogramma van ruim twee weken in april

Nadere informatie

Kenia & Tanzania Begeleide privé rondreis. Amboseli en Tanzania Exploration. Nairobi - Amboseli - Ngorongoro Karatu - Serengeti - Tarangire

Kenia & Tanzania Begeleide privé rondreis. Amboseli en Tanzania Exploration. Nairobi - Amboseli - Ngorongoro Karatu - Serengeti - Tarangire Kenia & Tanzania Begeleide privé rondreis Amboseli en Tanzania Exploration 10 dagen/7 nachten Nairobi - Amboseli - Ngorongoro Karatu - Serengeti - Tarangire PRIVERONDREIS MET ENGELSTALIGE GIDS DOOR KENIA

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Mind & Motion, Centrum voor BewustZijn. Follow your. it knows the way. Zomervakantie. Nieuwsbrief 25 juni 2015

NIEUWSBRIEF. Mind & Motion, Centrum voor BewustZijn. Follow your. it knows the way. Zomervakantie. Nieuwsbrief 25 juni 2015 NIEUWSBRIEF Follow your it knows the way Mind & Motion, Centrum voor BewustZijn Nieuwsbrief 25 juni 2015 Zomervakantie Nog enkele weken en dan is het alweer zomervakantie. Hieronder staan de laatste lessen

Nadere informatie

Assisi retraite in Italie 18-22 augustus 2014

Assisi retraite in Italie 18-22 augustus 2014 Assisi retraite in Italie 18-22 augustus 2014 Extra zomerretraite nu inschrijven!! o.l.v. Drs. Loucas van den Berg Op weg naar een leven van overvloed, de stromende liefde en de wijsheid en eenvoud van

Nadere informatie