Services by your side Met inzet voor uw bedrijf, voor verbeterde prestaties

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Services by your side Met inzet voor uw bedrijf, voor verbeterde prestaties"

Transcriptie

1 Products Solutions Services Services by your side Met inzet voor uw bedrijf, voor verbeterde prestaties Services

2 2 Diensten - Aan uw zijde 4 Support We helpen u bij noodsituaties 6 Service We bieden professionele service 8 Optimalisering We helpen u uw bedrijfsvoering te optimaliseren Contents 3 By your side Als u denkt aan instrumentatiediensten 4 Hand in hand met uw dagelijkse werk 6 Extra waarde gedurende de gehele levenscyclus 8 Services gericht op het optimaliseren van processen en resultaten. 10 Snel en toegankelijk 11 Uw voordelen in de praktijk Wilt u meer weten?

3 3 By your side Als u denkt aan instrumentatiediensten, wat komt er als eerste in u op? Als u in het onderhoud werkt, denkt u waarschijnlijk eerst aan reactiesnelheid en efficiëntie. Als u diensten zoekt die uw eigen activiteiten kunnen aanvullen, dan zijn kennis en korte afstand wellicht uw belangrijkste criteria. Als manager verwacht u waarschijnlijk veel meer: oplossingen die verder gaan dan het pure onderhoud en ook invulling geven aan managementmogelijkheden, uitbestedingsopties en manieren om de productiviteit en de concurrentiekracht te verbeteren. Gekwalificeerd personeel voor uw locatie Onze serviceteams zijn getraind en in staat om op uw locatie te werken volgens uw specifieke gezondheids- en veiligheidseisen. Voor uw bedrijf zorgen - dat is belangrijk voor ons! Omdat we uw bedrijf belangrijk vinden, voegen we er gedurende de gehele levenscyclus waarde aan toe. Wij helpen u bij het ondersteunen, onderhouden en optimaliseren van uw processen Endress+Hauser Services biedt dit allemaal én meer - vertel ons wat u nodig heeft en wij helpen u uw doelen te bereiken! Dichtbij... Waar ter wereld u zich ook bevindt en in welke industrietak u ook actief bent, wij zijn altijd in de buurt. Service is een integraal onderdeel van ons aanbod. Ons serviceteam bestaat uit meer dan 1000 experts, strategisch verdeeld over de gehele wereld. Hierdoor zijn we altijd lokaal aanwezig om u te helpen - een unieke kwaliteit. Voor zeer afgelegen locaties, zoals mijnen en boorplatforms, bieden onze remote services de beste ondersteuning voor uw onderhoudsteams. Verspil geen tijd met het zoeken naar informatie - u hebt die paraat! Zie pagina en nog veel meer Toepassingsexpertise - wij begrijpen uw processen Instrumentatie is essentieel voor uw proces. Daarom is onze tientallen jaren lange ervaring met talloze toepassingen zo belangrijk. Ons netwerk van experts is perfect in staat uw bedrijf te bedienen met de juiste ondersteuning. Oplossingen op maat We blijven voortdurend aan uw zijde en zijn zeer betrokken, zodat we met de best mogelijke service aan uw behoeften kunnen voldoen. Wat u ook nodig heeft, wij hebben er de geschikte service voor. Uniforme ondersteuning voor alle bedrijven In welke industrie u ook actief bent, hoe groot uw bedrijf ook is, waar u zich ook bevindt, u beschikt over dienstverlening en vaardigheden die over de hele wereld geharmoniseerd en gestandaardiseerd zijn

4 4 Diensten - Aan uw zijde Help! Ik heb iemand nodig - hier en nu. Hand in hand met uw dagelijkse werk Voortdurend onder druk? Direct hulp nodig bij noodsituaties? People for Process Automation staan klaar - altijd bereid om u de juiste ondersteuning te bieden. Onderhoudsteams worden tegenwoordig enorm beperkt. Ze moeten met minder personeel steeds complexere instrumentatie onderhouden en regelmatig nieuwe technologieën aanleren. En, niet te vergeten, uitval is rampzalig voor de productiviteit. Ze moeten dus altijd onmiddellijk een oplossing hebben voor ieder instrumentatieprobleem. Complete ondersteuning van Endress+Hauser betekent dat we ernaar streven om uitval vanwege procesinstrumentatie volledig te voorkomen en om, als die dan toch voorkomt, de duur ervan te minimaliseren door snelle diagnose en directe reparatie. En door onze service op afstand is uw proces altijd slechts een muisklik verwijderd van onze experts. U staat er niet alleen voor! We staan aan uw zijde om complete ondersteuning te bieden in elke situatie.

5 Ondersteuning 5 Technische ondersteuning Endress+Hauser Process Automation Support Services levert ondersteuning op afstand en zorgt ervoor dat uw instrumenten, software en/of andere automatische systemen soepel blijven werken. De ondersteuning is 24 uur per dag overal ter wereld beschikbaar. Het ondersteuningsniveau wordt toegesneden op uw specifieke behoeften. Directe toegang tot een expert, met gegarandeerde reactietijden stelt u in staat om Downtime kosten te drukken. Ik heb snel hulp nodig! Ons antwoord: Toegang tot de gegevens over uw apparatuur Gegevens 24/7 beschikbaar Snel en eenvoudig informatie over reserveonderdelen vinden Logboek bijhouden van uw apparatuur Onze experts zijn direct te bereiken om uw proces draaiende te houden. Ontdek de voordelen van W@M Portal in combinatie met deze dienstverlening - zie p. 11 Diagnose en reparatie Onze troubleshooters staan altijd klaar om problemen met de procesbesturing te analyseren en om op locatie reparaties uit te voeren. Ze zijn uitgerust met speciale apparatuur en gedetailleerde procedures, en kunnen daarom snel en efficiënt diagnoses stellen en reparaties uitvoeren. We leggen de vereiste oproeptijden, afhankelijk van de urgentie die we met u hebben afgesproken, vast in een serviceovereenkomst (SLA). Materiaal terugsturen naar ons? Houd u aan de veiligheidsvoorschriften en de specifieke plaatselijke procedures Als u instrumenten naar Endress+Hauser stuurt om ze te laten repareren, kalibreren of vervangen vanwege fouten met de opdracht of de levering, dan kunnen de eisen aan het veilig terugsturen per type apparaat of per land verschillen. Soms verzoeken wij u belangrijke informatie mee te sturen, zoals een veiligheidsverklaring, zodat we uw apparaat zo spoedig mogelijk en volgens de veiligheidsvoorschriften kunnen verwerken. Snelle hulp om problemen met uw procesinstrumentatie op te lossen, op locatie of in onze specialistische werkplaatsen. Raadpleeg onze website zodat u uw apparaten veilig en beschermd kunt terugsturen. Er kunnen namelijk plaatselijke voorschriften gelden. Wilt u meer weten? Onze servicespecialisten staan altijd klaar om u te ondersteunen op locatie.

6 6 Diensten - Aan uw zijde Ik wil het werk laten uitvoeren door een specialist die mijn vak begrijpt! Extra waarde gedurende de gehele levenscyclus Mensen nodig voor een nieuw project? Moet u voldoen aan nieuwe kwaliteitseisen? U wilt een bestaand proces verbeteren? Het vinden van de juiste externe partner kan een hele uitdaging zijn. Het maximaliseren van het bijdragen van veldinstrumentatie en het verlengen van de levensduur daarvan is specialisten werk. Endress+Hauser heeft jarenlange ervaring met procesinstrumentatie en heeft zich in de praktijk bewezen. U kunt daarom voor al uw procesautomatiseringsprojecten vertrouwen op ons internationale team van experts. We leveren ter ondersteuning tal van diensten: engineering, inbedrijfstelling, onderhoud, kalibratie en trainingen op maat. Het is ons doel om de ondersteuning te bieden die bij u past, waarbij we gezamenlijk streven naar optimale onderhoudskosten. Met dit uitgangspunt hebben wij precies wat u nodig heeft, of het nu gaat om een eenmalige klus of om een langdurig partnerschap. Kennis, vakmanschap, creativiteit en betrokkenheid van onze medewerkers zijn de kernwaarden van Endress+Hauser. Dit alles komt samen in een sterke betrokkenheid bij de klant, iedere dag, telkens weer.

7 Service 7 Engineering Of het nu gaat om de globale engineering of om de uiteindelijke Factory Acceptance Test (FAT), Endress+Hauser helpt u doelen te stellen, mogelijkheden te verkennen en verantwoorde systeemkeuzes te maken. Inbedrijfstelling Endress+Hauser helpt u uw installatie in bedrijf te stellen en kosten in de hand te houden. Een standaard project is bijvoorbeeld het installeren en in bedrijf stellen van instrumentatie van diverse producenten. Wij leveren de juiste expertise op het juiste moment voor een goed projectresultaat. Kalibreren Kalibreren is onze kerncompetentie. We zijn daarom optimaal toegerust voor de meest kritische toepassingen. De kalibratie-service van Endress+Hauser bestaat uit verificatietests op locatie, geaccrediteerde kalibraties in het laboratorium, ISO17025-certificaten en traceerbaarheid zodat u aan de eisen voldoet. U krijgt uw proces op tijd en binnen budget operationeel met de engineerings- en inbedrijfstellingsexpertise van Endress+Hauser. Onderhoud Maximale beschikbaarheid van het proces tegen minimale OPEX. U bepaalt zelf hoe omvangrijk het onderhoud is, variërend van enkel inspectie tot preventief onderhoud inclusief op voorraad houden van reserveonderdelen, eventueel met een specifieke reactietijd. Training De trainers van Endress+Hauser stellen hun kennis en apparatuur ter beschikking zodat u kunt leren om meer en beter te produceren op een veilige en winstgevende wijze. Ik wil alle informatie over de geleverde service kunnen raadplegen. Ons antwoord: Alle handelingen zijn traceerbaar Alle documenten (kalibratiecertificaten enz.) worden bij elkaar opgeslagen Gegevens om aan te tonen dat uw bedrijf voldoet aan alle normen en regelgeving, heeft u altijd bij de hand. Zorg voor traceerbaarheid en voldoen aan uw kwaliteitseisen met de onderhouds- en kalibratieservice van Endress+Hauser. Ontdek de voordelen van W@M Portal in combinatie met deze dienstverlening - zie p. 11 Wilt u meer weten? Vergroot uw kennis en verbeter uw bedrijfsvoering met training seminars van Endress+Hauser.

8 8 Diensten - Aan uw zijde We hebben een internationale speler nodig om ons te helpen onze productiviteit en concurrentiekracht te verhogen. Services gericht op het optimaliseren van processen en resultaten. Op zoek naar nieuwe manieren om kosten te besparen? Risico s beter onder controle houden? U wilt uw apparatuur steeds beter laten presteren en tegelijkertijd blijven voldoen aan de eisen? De uitdagingen van deze tijd zijn onder andere hogere kostendruk, strengere regelgeving, tekort aan vakkundig personeel dat in een productieomgeving wil werken en de complexiteit van apparatuur van verschillende producenten met een mix van oude en nieuwe technologie. Endress+Hauser biedt effectieve mogelijkheden om uw bedrijfsvoering te verbeteren door u activiteiten uit handen te nemen en kennis te delen. Onze aanpak is gericht op onderhoud dat de effectiviteit van de operationele apparatuur voortdurend en blijvend verhoogt. Wij helpen u erbij om de complexiteit van uw installatie terug te dringen en bieden de kracht van metrologie om uw productieproces gericht te verbeteren.

9 Optimaliseren 9 Onderhouds- en kalibratiemanagement Vergeet uw zorgen over kalibratie en onderhoud en richt u op uw kerntaken - met een gerust hart! Endress+Hauser heeft een groot aantal onderhouds- en kalibratieactiviteiten in zijn portefeuille. Met ons onderhoudsprogramma bespaart u kosten en verhoogt u de kwaliteit. Hiermee verandert periodiek onderhoud in een winstgevende activiteit. Onderhoudsadvies Maximaliseer de beschikbaarheid en de betrouwbaarheid van uw installatie! Onze audit kan u helpen uw installatie te vereenvoudigen, zelfs als u apparatuur van verschillende leveranciers en van verschillende types heeft. U profiteert direct van een duidelijk overzicht van de apparatuur die u gebruikt, via de uitgebreide online database. De consultants van Endress+Hauser helpen u ook uw onderhouds- en kalibratiewerk in te richten afhankelijk van uw middelen en productie-eisen. Endress+Hauser kan als locatie-coördinator alle locatie-activiteiten managen en periodieke onderhouds- en kalibratierapporten verzorgen Metrologisch advies Productieve metrologie bespaart aanzienlijke kosten! Met innovatieve methoden (zes patenten aangevraagd) optimaliseren de specialisten van Endress+Hauser uw metrologische functies. Dit voorkomt uitval, bespaart werk, verlaagt de variatie in het product en bespaart grondstoffen en energie. Met deze service bespaart u kosten en verhoogt u de kwaliteit zodat u uw productiviteit op lange termijn kunt verbeteren. Ik moet mijn processen optimaliseren op basis van de geleverde diensten. Ons antwoord: Beschikken over tijdige, complete, consistente apparatuurinformatie die voldoet aan de eisen Open interfaces om informatie eenvoudig in uw systeem te integreren voor een efficiëntere bedrijfsvoering Data mining en bewaken van de KPI s voor een hogere kwaliteit tegen lagere kosten Onderhouds- en kalibratiemanagement is gebaseerd op KPI s waarmee bijvoorbeeld uw kwaliteitsmanager in een oogopslag de status van de kalibratie kan beoordelen. Ontdek de voordelen van W@M Portal in combinatie met deze dienstverlening - zie p. 11 Wilt u meer weten? Onderhouds- en metrologie-advies op basis van het analyseren van de gebruikte apparatuur, zijn de sleutel tot de verbetering

10 10 Diensten - Aan uw zijde Snel en toegankelijk Informatie over apparatuur gedurende de gehele levensduur van uw installatie. Een strategie voor predictief onderhoud en optimalisatie is alleen mogelijk als deze is gebaseerd op een duidelijk beeld van de geïnstalleerde apparatuur en gedetailleerde kennis daarover. Of u nu informatie nodig heeft over reserveonderdelen, een softwareversie wilt controleren, instrumenthistorie wilt terugzoeken op basis van belangrijke mijlpalen of de installatiedatabase met de geïnstalleerde instrumenten wilt raadplegen - de gegevens moeten up-to-date en snel beschikbaar zijn. W@M Life Cycle Management ondersteunt u bij operationele zaken en maakt strategische keuzes mogelijk. Ontdek het volle potentieel van uw installatie Gegevens over de installatie ontstaan al vanaf het begin van de planningsfase: tijdens de engineering, aanschaf, installatie en inbedrijfstelling en ook later tijdens het gebruik en het onderhoud. Voor iedere fase in de levenscyclus van de installatie en de componenten is informatie nodig. W@M Life Cycle Management verbetert uw processen doordat apparatuurgegevens gemakkelijk te vinden zijn. De up-to-date gegevens zorgen voor een snellere engineering, minder uitval en eenvoudiger onderhoud. Alle gegevens zijn 24 uur per dag, 365 dagen per jaar te raadplegen - geen tijd verspild aan het zoeken naar informatie Of u nu een bestaand DCS-systeem gebruikt met een Asset-managementsysteem of nog geen systeem heeft, de gegevens over uw instrumentatie worden opgeslagen en zijn altijd voor u beschikbaar. De juiste informatie op het juiste moment om uw instrumentatie te onderhouden en optimaliseren. Meer informatie op

11 Life Cycle Management 11 Uw voordelen in de praktijk Dienstverlening in combinatie met life-cycle management kan uitstekende resultaten opleveren. Een paar voorbeelden. Soepele overdracht van engineering naar onderhoud Uit het leven gegrepen - de ervaring van een klant Op tijd, binnen budget en moeiteloos! Een klant had de productie uitgebreid en wilde de vinger beter aan de pols houden bij het installeren en de inbedrijfstelling van apparatuur en transmitters, zodat de opstart- en aanloopfase soepeler zou verlopen. Gedurende dit proces had men behoefte aan informatie op fabrikantniveau, bijgewerkte handboeken en fabriekskalibratiecertificaten vanwege de regelgeving. De klant had echter niet de benodigde middelen om dit op tijd en binnen budget te realiseren. Daarom werd Endress+Hauser ingeschakeld. Onze specialisten controleerden tijdens de inbedrijfstellingsfase de te installeren apparatuur en transmitters (van verschillend fabricaat). Er werd een W@M Portal database aangemaakt zodat eenvoudig was op te vragen welke apparatuur er was geïnstalleerd. Ons team controleerde de apparatuur voordat deze werd aangesloten en nog eens nadat alles compleet was afgewerkt. Het resultaat: kortere bouw- en inbedrijfstellingsduur, kortere reactietijden indien nodig en, niet op de laatste plaats, een aanzienlijke kosten- en tijdsbesparing. Actief beheer van de geïnstalleerde apparatuur Onze onderhouds- en adviesdienst- verlening zorgen voor een duidelijk inzicht in de geïnstalleerde instrumentatie. Alle informatie die is verzameld tijdens de audit, kan weer worden opgevraagd via de W@M portal. Belangrijkste voordelen: Nadat de audit is afgerond, is alle informatie over de instrumentatie traceerbaar. Informatie 24/7 beschikbaar, heel waardevol in noodsituaties. Uw werkzaamheden worden efficiënter doordat het informatiemanagement over uw apparatuur sterk verbetert. Gratis mobiele toegang tot de informatie over uw specifieke apparaat Onze Operations app biedt: Gemakkelijke toegang tot up-to-date productinformatie, waar u ook bent en op ieder moment. Actief beheer van de geïnstalleerde apparatuur (informatie over instrumentatie die niet meer ondersteund wordt e.d.) Beschikbaar voor iphone en ipad via de App Store of voor Android smartphones via Google Play Available on the App Store

12 Nederland Endress+Hauser BV Nikkelstraat AJ Naarden Postbus AC Naarden Tel Fax info@nl.endress.com FA00018H/15/NL/03.14

HP SERVICE EDGE. Voor HP Latexprinters MEER ZEKERHEID VOOR MEER SUCCES

HP SERVICE EDGE. Voor HP Latexprinters MEER ZEKERHEID VOOR MEER SUCCES HP SERVICE EDGE MEER ZEKERHEID VOOR MEER SUCCES Voor HP Latexprinters Samenwerken aan het vergroten van uw concurrentievoorsprong ONTDEK DE VOORDELEN VAN INDUSTRY 4.0 Met de komst van de Vierde Industriële

Nadere informatie

Acertys Technical Services. Tot uw dienst

Acertys Technical Services. Tot uw dienst Acertys Technical Services Tot uw dienst Service specialisten voor elk product Een uitgebreid team van vakbekwame en gemotiveerde technici staat tot uw dienst. Vandaag zijn dit meer dan 45 Service Engineers,

Nadere informatie

DrainVision VISIONELE MONITORING. monitoring solutions

DrainVision VISIONELE MONITORING. monitoring solutions DrainVision VISIONELE MONITORING monitoring solutions Brengt digitale intelligentie naar de hedendaagse tuinbouwindustrie. Na vele jaren onderzoek en ontwikkeling door top wetenschappers en technologen

Nadere informatie

De best leesbare displays van Nederland

De best leesbare displays van Nederland De best leesbare displays van Nederland Missie De missie van Data Display is helder de openbare ruimte voorzien van hoogwaardige elektronische informatiesystemen. Daarbij onderscheidt Data Display drie

Nadere informatie

HP Device as a Service. Laat technologie anders voor u werken

HP Device as a Service. Laat technologie anders voor u werken HP Device as a Service Laat technologie anders voor u werken HP Device as a Service (DaaS) bundelt computerapparatuur en accessoires van wereldklasse, levenscyclusservices en HP expertise met toegevoegde

Nadere informatie

GETINGE ONLINE TOEGANG TOT INFORMATIE ALTIJD EN OVERAL

GETINGE ONLINE TOEGANG TOT INFORMATIE ALTIJD EN OVERAL GETINGE ONLINE TOEGANG TOT INFORMATIE ALTIJD EN OVERAL 2 Getinge Online SLIMMER EN EFFICIËNTER WERKEN Over het algemeen wordt de status van reinigings- en desinfectieapparatuur handmatig en ter plaatse

Nadere informatie

Installatie Service Onderhoud

Installatie Service Onderhoud Installatie Service Onderhoud + Waarom de service van LIPS en VEMA? 24-uurs service 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar op de storingstelefoon Landelijke dekking Snelle responsetijden Kennis van

Nadere informatie

SITECH SERVICE SUPPORT SOLUTION

SITECH SERVICE SUPPORT SOLUTION SITECH SERVICE SUPPORT SOLUTION CONTROL YOUR FUTURE WITH SITECH In een tijd waarin budgetten en deadlines onder druk staan, is het cruciaal om te weten welke kosten u kunt verwachten. Voor service, onderhoud,

Nadere informatie

Ontzorgen Met alle denkbare diensten

Ontzorgen Met alle denkbare diensten In 1993 zijn Frank Scholten en Dion Awater een bedrijf gestart, omdat zij een duidelijke visie hadden op de IT-wereld: IT moet eenvoudiger! Samen met een aantal gedreven vakmensen begonnen zij aan hun

Nadere informatie

De continuïteit van uw business gewaarborgd

De continuïteit van uw business gewaarborgd De continuïteit van uw business gewaarborgd Assist & Care U rekent op een ICT-infrastructuur die perfect uw professionele behoeften vervult, meegroeit met uw noden en dag en nacht feilloos draait. Via

Nadere informatie

Heeft u volledige controle over uw koudeketen?

Heeft u volledige controle over uw koudeketen? Heeft u volledige controle over uw koudeketen? testo Saveris Retail Chain: de digitale oplossing voor volledige temperatuuropvolging en maximale efficiëntie in uw kwaliteitsmanagement. Hoe werkt uw kwaliteitsmanagement

Nadere informatie

internationaal web-based platform Flexiciel: de route naar digitale dienstverlening

internationaal web-based platform Flexiciel: de route naar digitale dienstverlening internationaal web-based platform Flexiciel: de route naar digitale dienstverlening Het vergroten van de efficiency is momenteel een belangrijk issue bij corporaties. Digitale dienstverlening is een van

Nadere informatie

Heeft u volledige controle over uw koelketen?

Heeft u volledige controle over uw koelketen? Heeft u volledige controle over uw koelketen? testo Saveris Retail Chain: de digitale oplossing voor veilige traceerbaarheid en maximale efficiëntie in uw kwaliteitsmanagement. Wat presteert uw kwaliteitsmanagement

Nadere informatie

HAVEP Easy Sizing. Innovatieve maatopname in enkele minuten POWERED BY QUANTACORP

HAVEP Easy Sizing. Innovatieve maatopname in enkele minuten POWERED BY QUANTACORP HAVEP Easy Sizing Innovatieve maatopname in enkele minuten POWERED BY QUANTACORP Innovatieve maatopname in enkele minuten Het organiseren van passessies bij klanten, waarvoor je vaak verschillende pasmodellen

Nadere informatie

Alles in één hand. Keuringen & kalibraties

Alles in één hand. Keuringen & kalibraties Alles in één hand Keuringen & kalibraties Klaar terwijl u wacht Als onafhankelijk meetinstituut heeft NMi jarenlange ervaring op het gebied van testen, certificeren, keuren en kalibreren. Daardoor is NMi

Nadere informatie

Uw specialist in technisch management

Uw specialist in technisch management IP-Solutions Het technisch beheer van installaties staat onder druk. De toenemende concurrentie, kostendruk en veranderende wet- en regelgeving vraagt om grotere transparantie, flexibiliteit en efficiency.

Nadere informatie

24/7. VLT Drives Service Meer dan verwacht. DrivePro. www.danfoss.be/drives/nl. Stand-by u MAKING MODERN LIVING POSSIBLE

24/7. VLT Drives Service Meer dan verwacht. DrivePro. www.danfoss.be/drives/nl. Stand-by u MAKING MODERN LIVING POSSIBLE MAKING MODERN LIVING POSSIBLE VLT Drives Service Meer dan verwacht 24/7 Stand-by u Buiten de kantooruren, 24u per dag, 7 dagen per week, staan wij telefonisch ter beschikking om op uw vragen te antwoorden

Nadere informatie

Originele ruilonderdelen. De sleutel tot optimaal waardebehoud.

Originele ruilonderdelen. De sleutel tot optimaal waardebehoud. Originele ruilonderdelen. De sleutel tot optimaal waardebehoud. Zorg dat uw Mercedes een originele Mercedes blijft zelfs met heel wat kilometers op de teller en een krap budget. Mercedes-Benz Originele

Nadere informatie

OPTIMISE YOUR ASSET PERFORMANCE IN REAL ESTATE WITH. 1

OPTIMISE YOUR ASSET PERFORMANCE IN REAL ESTATE WITH.   1 OPTIMISE YOUR ASSET PERFORMANCE IN REAL ESTATE WITH www.oxand.com 1 OXAND IN ÉÉN OOGOPSLAG UITROL Simeo IN EUROPA 201 VESTIGINGEN SECTOREN REAL ESTATE 2011 START OXAND UNITED KINGDOM INFRASTRUCTUUR Londen

Nadere informatie

Onderhoud en renovatie. Onderhoud en renovatie

Onderhoud en renovatie. Onderhoud en renovatie Onderhoud en renovatie Onderhoud en renovatie Colt: een servicegerichte organisatie Kwaliteit en service zijn de factoren waarmee Colt zich onderscheidt op de markt. In haar benadering staat de klant centraal.

Nadere informatie

Nieuw! Office Improvement Expert in administratie en dienstverlening

Nieuw! Office Improvement Expert in administratie en dienstverlening Nieuw! Office Improvement Expert in administratie en dienstverlening Stroomlijnen van processen & organiseren van resultaatgerichte teamwerking Waarom deze opleiding? Ondanks de toenemende complexiteit

Nadere informatie

CMM 3: levert het wat op?

CMM 3: levert het wat op? CMM 3: levert het wat op? Philips Analytical De noodzaak en voordelen van Software Process Improvement Wie is Philips Analytical? Waarom is voor ons software proces verbetering zo essentieel? Hoe hebben

Nadere informatie

C C C C C C C. Geautomatiseerd kwaliteitsmanagement voor de restaurantketens.

C C C C C C C. Geautomatiseerd kwaliteitsmanagement voor de restaurantketens. C C C C C C C Geautomatiseerd kwaliteitsmanagement voor de restaurantketens. Normen naleven, kwaliteit verhogen en kosten verlagen met de digitale complete oplossing testo Saveris Restaurant. Digitale

Nadere informatie

HET IA-VAKBLAD VOOR NEDERLAND EN BELGIE 61STE JAARGANG Nimendus denienis eosa. Nimendus denienis eosa

HET IA-VAKBLAD VOOR NEDERLAND EN BELGIE 61STE JAARGANG Nimendus denienis eosa. Nimendus denienis eosa HET IA-VAKBLAD VOOR NEDERLAND EN BELGIE 61STE JAARGANG 2017 Nimendus denienis eosa Nimendus denienis eosa #waaromlezen Meten is weten, maar is de meter goed? Endress+Hauser mag druk- en flowmeters kalibreren.

Nadere informatie

Abird Continu lastechniek & gereedschap

Abird Continu lastechniek & gereedschap Abird Continu lastechniek & gereedschap Abird is georganiseerd naar specialisme Zo behouden we de kennis, daadkracht en flexibiliteit om u optimaal van dienst te zijn. We hechten waarde aan de specialistische

Nadere informatie

Comm ant & Bouw. Comm ant helpt ons écht procesgericht te werken. K l a n t c a s e

Comm ant & Bouw. Comm ant helpt ons écht procesgericht te werken. K l a n t c a s e Methode en web-based software voor proces en resultaatverbetering Comm ant & Bouw Comm ant helpt ons écht procesgericht te werken. K l a n t c a s e Frans Münninghoff Sandra Steijvers Heijmans gebruikt

Nadere informatie

Productiviteit voor de onderneming

Productiviteit voor de onderneming Productiviteit voor de onderneming Optimale bedrijfsresultaten door productiever met documenten te werken 1 Productiviteit voor de onderneming Als CEO, CIO, CTO, business manager, IT-manager of afdelingshoofd

Nadere informatie

mijn zaak poweredbycisco. innovatie. powered by

mijn zaak poweredbycisco. innovatie. powered by mijn zaak poweredbycisco. innovatie. powered by De klanten zijn binnengehaald, de medewerkers zijn aangenomen, de uitdagingen zijn het hoofd geboden. Kortom, uw bedrijf is opgebouwd. En nu kunt u ook nog

Nadere informatie

Kostenplanning Geen verrassingen, transparant in kosten Planning van toekomstige budgetten

Kostenplanning Geen verrassingen, transparant in kosten Planning van toekomstige budgetten Rittal Service De juiste service waarborgt de betrouwbaarheid van uw industriële- & IT-applicatie en beschermt de gemaakte investeringen De werkelijke redenen waarom uw onderneming profiteert: Is het een

Nadere informatie

ISECOCARE ISECO voor genieten van lekker en gezond eten.

ISECOCARE ISECO voor genieten van lekker en gezond eten. ISECOCARE ISECO voor genieten van lekker en gezond eten. Iseco, gekend om haar specia listische service op hoog niveau. Omwille van de veiligheid, betrouwbaarheid en duurzaamheid heeft alle apparatuur

Nadere informatie

EOS - LED UNDER CANOPY ILLUMINATION

EOS - LED UNDER CANOPY ILLUMINATION FUEL EOS - LED UNDER CANOPY ILLUMINATION NL LED S CONNECT THE FUTURE EOS PRODUCTEN & APPARATEN LED Luifelverlichting De Luci Series, uitgerust met EOS Technologie, zorgt ervoor dat uw luifel voldoende

Nadere informatie

BENT U ER KLAAR VOOR?

BENT U ER KLAAR VOOR? ISO 9001:2015 EN ISO 14001:2015 HERZIENINGEN ZIJN IN AANTOCHT BENT U ER KLAAR VOOR? Move Forward with Confidence WAT IS NIEUW IN ISO 9001:2015 & ISO 14001:2015 MEER BUSINESS GEORIENTEERD KERNASPECTEN "LEIDERSCHAP

Nadere informatie

Care for Systems. Inter Service Level Agreements

Care for Systems. Inter Service Level Agreements Care for Systems Inter Service Level Agreements Service: maximale beschikbaarheid Wat gebeurt er als de AV-installatie uitvalt in uw meldkamer, vergaderruimte of operatiekamer? Wat is de impact op de geplande

Nadere informatie

bedrijfsbrochure maak kennis met iunxi

bedrijfsbrochure maak kennis met iunxi bedrijfsbrochure maak kennis met iunxi De infrastructuur van een metropool als Hong Kong kan vergeleken worden met de ICT-infrastructuur van een organisatie, waar de kwaliteit, beschikbaarheid en schaalbaarheid

Nadere informatie

enabling your ambition

enabling your ambition Ctac: enabling your ambition Ambities helpen realiseren Als ondernemer of organisatie heeft u plannen voor de toekomst: groeien, een nog efficiënter bedrijfsvoering realiseren of nieuwe producten of diensten

Nadere informatie

Calamiteiten, 24 / 7 bereikbaar op +31 (0) XEPRO DIVING. Een bedrijf om mee in zee te gaan

Calamiteiten, 24 / 7 bereikbaar op +31 (0) XEPRO DIVING. Een bedrijf om mee in zee te gaan Calamiteiten, 24 / 7 bereikbaar op +31 (0)6-2199 3901 XEPRO DIVING Een bedrijf om mee in zee te gaan BEDRIJFSPROFIEL Duikbedrijf Xepro Diving Duikbedrijf Xepro Diving bevindt zich in Noord-Limburg en

Nadere informatie

Registratie Data Verslaglegging

Registratie Data Verslaglegging Registratie Data Verslaglegging Registratie Controleren en corrigeren Carerix helpt organisaties in het proces van recruitment en detachering. De applicatie voorziet op een eenvoudige wijze in de registratie

Nadere informatie

Service & Support. Informatie. Bosch Thermotechniek

Service & Support. Informatie. Bosch Thermotechniek Service & Support Informatie Bosch Thermotechniek 2 Service & Support Ervaar de service en de support van Bosch Bosch is internationaal toonaangevend op het gebied van cv- en warmwater oplossingen voor

Nadere informatie

PLANON E-LEARNINGSERVICE. Breid uw kennis van Planon uit met realtime toegang tot innovatieve e-learningcursussen

PLANON E-LEARNINGSERVICE. Breid uw kennis van Planon uit met realtime toegang tot innovatieve e-learningcursussen PLANON E-LEARNINGSERVICE Breid uw kennis van Planon uit met realtime toegang tot innovatieve e-learningcursussen De Planon e-learningservice biedt onder meer de volgende modules: Algemene e-learning Domeinspecifieke

Nadere informatie

De service van KROHNE reikt verder.

De service van KROHNE reikt verder. De service van KROHNE reikt verder. Servicebrochure KROHNE: toonaangevend in meetinstrumentatie KROHNE staat voor een breed pakket aan hoogwaardige meetinstrumen tatie. Sinds het begin van de vorige eeuw

Nadere informatie

DE IT-OMGEVING VAN DE TOEKOMST STAP AF VAN DURE, BEHEERINTENSIEVE ADHOC-OPLOSSINGEN EN GA VOOR KOSTENBESPARENDE EENVOUD MET HYPER-CONVERGED

DE IT-OMGEVING VAN DE TOEKOMST STAP AF VAN DURE, BEHEERINTENSIEVE ADHOC-OPLOSSINGEN EN GA VOOR KOSTENBESPARENDE EENVOUD MET HYPER-CONVERGED IT MANAGEMENT & OPTIMIZATION DE IT-OMGEVING VAN DE TOEKOMST STAP AF VAN DURE, BEHEERINTENSIEVE ADHOC-OPLOSSINGEN EN GA VOOR KOSTENBESPARENDE EENVOUD MET HYPER-CONVERGED POWERED BY Recent onderzoek toont

Nadere informatie

Innovatie voor systeemintegratie

Innovatie voor systeemintegratie Innovatie voor systeemintegratie PERFORMANCE MADE SMARTER PR-backplane Een gebruiksvriendelijke en betrouwbare montageoplossing tussen het DCS/PLC/SIS-systeem en isolatoren/i.s. interfaces TEMPERATUUR

Nadere informatie

Flowserve Corporation. Innovatie Event Ki< MPi - 7 december 2016 Nieuw, on-line diagnose systeem voor meertraps pompen Jan Verhoeven

Flowserve Corporation. Innovatie Event Ki< MPi - 7 december 2016 Nieuw, on-line diagnose systeem voor meertraps pompen Jan Verhoeven Flowserve Corporation Innovatie Event Ki< MPi - 7 december 2016 Nieuw, on-line diagnose systeem voor meertraps pompen Jan Verhoeven 1 Innovatie bij Flowserve Flowserve, wereldwijd leverancier van centrifugaal

Nadere informatie

ALT A IJD J ST S R T O R OM O OM

ALT A IJD J ST S R T O R OM O OM ALTIJD STROOM B&A Services noodstroomsystemen B&A staat voor Before & After. Van advies tot nazorg zijn wij uw specialist in noodstroomsystemen. Onze engineers beschikken over een professionele hands-on

Nadere informatie

www.econocom.com Optimaliseer het gebruik van uw IT en Telecom infrastructuur

www.econocom.com Optimaliseer het gebruik van uw IT en Telecom infrastructuur www.econocom.com Optimaliseer het gebruik van uw IT en Telecom infrastructuur Efficiëntie Meegaan met de tijd Mobiliteit De markt verandert evenals onze manier van werken. Het leven wordt mobieler en we

Nadere informatie

Service catalogus. Service en kalibratie dienst

Service catalogus. Service en kalibratie dienst Service catalogus Service en kalibratie dienst 02 Inhoud 03 Inhoudsopgave 03 Inhoud 04 Service, wat kunt u verwachten? 05 Wat is Metracare Plus? 07 Kalibreren en justeren 08 gmconline - uw vraagbaak 09

Nadere informatie

Application Services. Alles onder één dak: functioneel applicatiebeheer, applicatieontwikkeling en testdiensten

Application Services. Alles onder één dak: functioneel applicatiebeheer, applicatieontwikkeling en testdiensten Application Services Alles onder één dak: functioneel applicatiebeheer, applicatieontwikkeling en testdiensten Application Services van KPN Afdelingen smelten samen, markten verschuiven, klanten willen

Nadere informatie

B AT T E RY T ECHN O LOGIES BOUW UW BEDRIJF OP DE KRACHT VAN SAMENWERKING

B AT T E RY T ECHN O LOGIES BOUW UW BEDRIJF OP DE KRACHT VAN SAMENWERKING B AT T E RY T ECHN O LOGIES BOUW UW BEDRIJF OP DE KRACHT VAN SAMENWERKING Kies voor ons als leverancier van accu s en profiteer van de kracht van samenwerking. Maak gebruik van het grootste gespecialiseerde

Nadere informatie

PRIVATE CLOUD. Ervaar het gemak van de private cloud: minder gedoe, meer waarde

PRIVATE CLOUD. Ervaar het gemak van de private cloud: minder gedoe, meer waarde Ervaar het gemak van de private cloud: minder gedoe, meer waarde IN HET KORT In de private cloud draaien uw Exact-oplossingen zoals u gewend bent, maar dan met optimale flexibiliteit, maximale prestaties

Nadere informatie

THEME Competence Matrix - Mechatronics

THEME Competence Matrix - Mechatronics COMPETENTIEGEGIED COMPETENTIE ONTWIKKELINGSSTAPPEN 1. Onderhouden van systemen en borgen van de betrouwbaarheid Hij/zij kan het elementaire onderhoud van machines en systemen, volgens planning uitvoeren.

Nadere informatie

Hoe zorgt u voor maximale uptime met minimale inspanning?

Hoe zorgt u voor maximale uptime met minimale inspanning? Hoe zorgt u voor maximale uptime met minimale inspanning? Qi ict Delftechpark 35-37 2628 XJ Delft T: +31 15 888 04 44 F: +31 15 888 04 45 E: info@qi.nl I: www.qi.nl De service-overeenkomsten van Qi ict

Nadere informatie

Efficiënter inkopen en meer controle over uw uitgaven en kasstromen. Purchase-to-Pay Canon Business Solutions

Efficiënter inkopen en meer controle over uw uitgaven en kasstromen. Purchase-to-Pay Canon Business Solutions Efficiënter inkopen en meer controle over uw uitgaven en kasstromen Purchase-to-Pay Canon Business Solutions Automatiseer uw Purchase-to-Payproces voor een betere afstemming tussen Inkoop en Finance Uw

Nadere informatie

STORAGE AUTOMATION IT MANAGEMENT & OPTIMIZATION DATAGROEI DE BAAS MET EXTREEM BEHEERGEMAK DOOR AUTOMATISERING EN VIRTUALISATIE

STORAGE AUTOMATION IT MANAGEMENT & OPTIMIZATION DATAGROEI DE BAAS MET EXTREEM BEHEERGEMAK DOOR AUTOMATISERING EN VIRTUALISATIE IT MANAGEMENT & OPTIMIZATION STORAGE AUTOMATION DATAGROEI DE BAAS MET EXTREEM BEHEERGEMAK DOOR AUTOMATISERING EN VIRTUALISATIE EEN EFFECTIEVE EN KOSTENEFFICIËNTE OPLOSSING VOOR DATAGROEI De druk op systeembeheerders

Nadere informatie

meegaan met de tijd is met zorg digitaliseren digitaliseren is met zorg leasen

meegaan met de tijd is met zorg digitaliseren digitaliseren is met zorg leasen meegaan met de tijd is met zorg digitaliseren digitaliseren is met zorg leasen lnhoud 1 INTRODUCTIE econocom groep; een grote speler voor financiële & digitale services +40 jaar ervaring 19 landen +9.000

Nadere informatie

Process Solutions Process Installations. The smart way forward in food and beverage. Find your optimum

Process Solutions Process Installations. The smart way forward in food and beverage. Find your optimum Process Solutions Process Installations The smart way forward in food and beverage Find your optimum Find your optimum The smart way forward in food and beverage. In de food & beverage-industrie bent u

Nadere informatie

87% Application Services. Verhoog de efficiëntie en de prestaties van uw bedrijfsactiviteiten. Optimaliseer uw informatiestromen

87% Application Services. Verhoog de efficiëntie en de prestaties van uw bedrijfsactiviteiten. Optimaliseer uw informatiestromen Application Services Optimaliseer uw informatiestromen Verhoog de efficiëntie en de prestaties van uw bedrijfsactiviteiten Uw organisatie krijgt steeds meer informatie te verwerken die via verschillende

Nadere informatie

Nedap RealTime Tochtdetectie Halslabel

Nedap RealTime Tochtdetectie Halslabel Nedap Tochtdetectie Nedap Tochtdetectie Visuele tochtdetectie op grote bedrijven is lastig Het is niet efficiënt en onvoldoende betrouwbaar. Met Nedap Tochtdetectie is het mogelijk om grote melkveestapels

Nadere informatie

Toepassen van ISO 22000: denken vanuit risico s en kansen

Toepassen van ISO 22000: denken vanuit risico s en kansen Toepassen van ISO 22000: denken vanuit risico s en kansen Mag ik me even voorstellen? Mathijs Brink Sinds 2004 in de Food safety Sinds 2012 Bij N&S Business Unit Manager Kenniscentrum European Knowledge

Nadere informatie

RAVENSWADE 150G, NIEUWEGEIN

RAVENSWADE 150G, NIEUWEGEIN AT YOUR SERVICE: 360 DE MEEST COMPLETE ONTZORGING VAN AL UW EINDGEBRUIKERS-DEVICES NEG-ITSOLUTIONS.NL VASTE PRIJS PER DEVICE INCLUSIEF ALLE SERVICES MINDER WERKDRUK OP DE IT-AFDELING, MEER TIJD VOOR PROJECTEN

Nadere informatie

DOCK EQUIPMENT & INDUSTRIAL DOORS. Service.

DOCK EQUIPMENT & INDUSTRIAL DOORS. Service. DOCK EQUIPMENT & INDUSTRIAL DOORS Service www.loading-systems.com Service als stelregel Loading Systems is Europees marktleidende partij en pionier op het gebied van laden en lossen. Het inrichten van

Nadere informatie

Asset management voor Instrumentatie

Asset management voor Instrumentatie Asset management voor Instrumentatie De weg van Reactief naar (geautomatiseerd) Predictief Theo van der Steen sr. Engineer E&I Toine van den Heuvel Manager Engineering Enkele kengetallen brouwerij s-hertogenbosch

Nadere informatie

Diensten noodverlichting

Diensten noodverlichting Diensten tot uw dienst Een waar u op kunt rekenen als het moet: een kwestie van onberispelijke kwaliteit. Niet alleen de kwaliteit van het product, maar ook die van de inbedrijfstelling en het onderhoud

Nadere informatie

24/7 Support & advies

24/7 Support & advies Danfoss Drives Service Verhoog uw productie rendement en vermijd stilstand van uw installatie Het Danfoss Drives Team staat ter beschikking voor het oplossen van al uw automatiseringsprojecten 24/7 Support

Nadere informatie

Licht als dienst: LAAS, Pay per lux, Philips Lighting Capital en circulaire verlichting.

Licht als dienst: LAAS, Pay per lux, Philips Lighting Capital en circulaire verlichting. Licht als dienst: LAAS, Pay per lux, Philips Lighting Capital en circulaire verlichting. Jody Paulus Key Accountmanager Philips Lighting Belux 14-02-2017 1 De klant Ik ben niet geïnteresseerd in het product

Nadere informatie

Leica Geosystems Active Customer Care Actief betrokken bij uw succes.

Leica Geosystems Active Customer Care Actief betrokken bij uw succes. Leica Geosystems Active Customer Care Actief betrokken bij uw succes. Active Customer Care Actief betrokken bij uw succes. De relatie tussen Leica Geosystems en haar klanten kan in één woord samengevat

Nadere informatie

"Wij zijn creatieve denkers met kennis van industriële automatisering" JB Systems Westlandseweg 190 3131 HX Vlaardingen Postbus 108 3130 AC Vlaardingen T +31 10 460 80 60 F +31 10 460 80 00 info@jbsystems.nl

Nadere informatie

Smart Factory: Voordelen communicatieve infrastructuur

Smart Factory: Voordelen communicatieve infrastructuur Smart Factory: Voordelen communicatieve infrastructuur Wereldwijde veranderingen vereisen nieuwe manieren van denken en doen op het gebied van wereldwijde megatrends Demografische veranderingen Globale

Nadere informatie

Nedap Varkens Prestatie Test

Nedap Varkens Prestatie Test Complete oplossingen voor varkenshouderij Nedap biedt middels elektronische individuele dieridentificatie efficiënte en slimme oplossingen voor dierverzorging in de gehele varkenshouderij. Nedap Varkens

Nadere informatie

Een passie voor zorg. Een partner voor u.

Een passie voor zorg. Een partner voor u. Een passie voor zorg. Een partner voor u. Linde Healthcare Benelux De Keten 7, 5651 GJ Eindhoven Tel. +31.40.2825825, Fax +31.40.2816875 info.healthcare.nl@linde.com, www.linde-healthcare.nl 1100_004 (0713/1500)

Nadere informatie

tailor-made solutions

tailor-made solutions tailor-made solutions TailoR-made solutions Zoekt u een moderne presentatieruimte voor de directie? Overweegt u een auditorium in te richten in uw museum? Wilt u kosten besparen door uw beveiliging te

Nadere informatie

HEMPACORE. Passieve brandbeveiliging

HEMPACORE. Passieve brandbeveiliging HEMPACORE Passieve brandbeveiliging Duurzaamheid De sterkte van onze coatings minimaliseert het risico op beschadigingen tijdens transport, verwerking en blootstelling aan weersinvloeden. U kunt rekenen

Nadere informatie

Kennismaking met de inhoud van ISO 9001

Kennismaking met de inhoud van ISO 9001 Kennismaking met de inhoud van ISO 9001 Deze tekst is te gebruiken als eerste stap naar het toepassen van de standaard. Denk niet dat de standaard vraagt wat je denkt. Lees de standaard of doe navraag

Nadere informatie

De toegevoegde waarde van een duurzame werkplek

De toegevoegde waarde van een duurzame werkplek De toegevoegde waarde van een duurzame werkplek Zó maakt u automatisering onderdeel van uw duurzaamheids-doelstelling Dat duurzaamheid een belangrijke kernwaarde is binnen het bedrijfsleven spreekt voor

Nadere informatie

SCAN & SERVICE-APP. Alle functies die u ooit nodig zult hebben, nu in uw smartphone WATER PURIFICATION

SCAN & SERVICE-APP. Alle functies die u ooit nodig zult hebben, nu in uw smartphone WATER PURIFICATION SCAN & SERVICE-APP Alle functies die u ooit nodig zult hebben, nu in uw smartphone WATER PURIFICATION Als u op zoek bent naar een handige, eenvoudige en snelle manier om tijd en papierwerk uit te sparen

Nadere informatie

18 REDENEN OM TE KIEZEN VOOR CENTRIC PROJECTPORTAAL BOUW

18 REDENEN OM TE KIEZEN VOOR CENTRIC PROJECTPORTAAL BOUW 18 REDENEN OM TE KIEZEN VOOR CENTRIC PROJECTPORTAAL BOUW Versie: 1 Datum 21 april 2016 Auteur Peter Stolk Centric Projectportaal Bouw 1 Inhoudsopgave 1 Inleiding 2 Actuele informatie cruciaal 3 SharePoint

Nadere informatie

Haal het beste uit uw gegevens met geïntegreerde Business Intelligence

Haal het beste uit uw gegevens met geïntegreerde Business Intelligence Exact Insights powered by QlikView Haal het beste uit uw gegevens met geïntegreerde Business Intelligence Met Exact Insights zet u grote hoeveelheden data moeiteloos om in organisatiebrede KPI s en trends.

Nadere informatie

Meer vastgoed beheren in minder tijd

Meer vastgoed beheren in minder tijd Meer vastgoed beheren in minder tijd De perfecte software voor vastgoedprofessionals Zoekt u betrouwbare software om uw vastgoedportefeuille efficiënt en effectief te managen? Of bent u opzoek naar CRM-

Nadere informatie

Hansen Services: Betrouwbaar: We care!

Hansen Services: Betrouwbaar: We care! Hansen Services: Betrouwbaar: We care! Onze Missie Gedreven door tandwiel(kast) technologie, beantwoordt Hansen Industrial Transmissions aan de noden van haar klanten wereldwijd door hen betrouwbare mechanische

Nadere informatie

The next revolution in Point of Sales

The next revolution in Point of Sales The next revolution in Point of Sales Maak kennis met OmniQstore Dé toekomst van POS-systemen De wereld verandert sneller dan ooit: u wordt dagelijks geconfronteerd met nieuwe wetten, technologieën, bedrijfsmodellen

Nadere informatie

Wees in control over uw digitale landschap

Wees in control over uw digitale landschap Managed Services Managed Services We zorgen ervoor dat uw complete beheerketen soepel functioneert, zodat uw eindgebruikers optimaal worden bediend. Zorgenvrij beheer is cruciaal voor de continuïteit van

Nadere informatie

RUIMTE BESPAREND EN COMFORT VERHOGEND

RUIMTE BESPAREND EN COMFORT VERHOGEND LG ELECTRONICS COMMERCIAL AIRCONDITIONERS RUIMTE BESPAREND EN COMFORT VERHOGEND VLOER- / PLAFOND UNIT UNIEKE KENMERKEN ENERGIE EFFICIËNT LAAG GELUIDSNIVEAU GEZOND KLIMAAT LIFE S GOOD WHEN IT S GREEN Greenovation

Nadere informatie

VOLLEDIG NIEUWE SERVICE AFGESTEMD OP UW WENSEN. KONE Care

VOLLEDIG NIEUWE SERVICE AFGESTEMD OP UW WENSEN. KONE Care VOLLEDIG NIEUWE SERVICE AFGESTEMD OP UW WENSEN KONE Care KONE IN HET KORT DEDICATED TO PEOPLE FLOW De missie van KONE is het verbeteren van de flow van het stadsleven. Wij hebben ruim 100 jaar ervaring

Nadere informatie

OTIS Smart Maintenance

OTIS Smart Maintenance OTIS Smart Maintenance Altijd in beweging! Altijd in beweging! OTIS Smart Maintenance onderhoud op een hoger niveau OTIS is al 160 jaar toonaangevend op het gebied van installeren, repareren en moderniseren

Nadere informatie

Plant Data Services Ontdek nieuwe kansen

Plant Data Services Ontdek nieuwe kansen Plant Data Services Ontdek nieuwe kansen Plant Data Services Ontdek nieuwe kansen Stel dat Productiedata de nieuwe bron van concurrentievoordeel is? En dat Siemens Productiedata analyse eenvoudig en betaalbaar

Nadere informatie

OPLEIDING FLENS- VERBINDING

OPLEIDING FLENS- VERBINDING OPLEIDING FLENS- VERBINDING Klinger Total Flange Management Voor veilige en betrouwbare flensverbindingen conform CEN EN1591 www.klinger.nl UW KENNIS BEPAALT DE VEILIGHEID VAN ONZE PROCESINDUSTRIE Preventie

Nadere informatie

Meet, presteer en rendeer!

Meet, presteer en rendeer! WWW.LAUNDRYDASHBOARD.COM Meet, presteer en rendeer! INFOSHEET Real-time inzicht in de prestatie van uw wasserij is de sleutel naar succes. Laundry Dashboard maakt dit mogelijk. Dankzij intelligente metingen

Nadere informatie

Home. Lyric T6 slimme, programmeerbare thermostaat ONTWORPEN VOOR INSTALLATEURS. GEMAAKT VOOR GEBRUIKERS.

Home. Lyric T6 slimme, programmeerbare thermostaat ONTWORPEN VOOR INSTALLATEURS. GEMAAKT VOOR GEBRUIKERS. Home Lyric T6 slimme, programmeerbare thermostaat ONTWORPEN VOOR INSTALLATEURS. GEMAAKT VOOR GEBRUIKERS. Beleef het comfort van een bekend en betrouwbaar merk De Lyric T6 is het nieuwste op het gebied

Nadere informatie

Diesel roterende UPS systemen. Ride Through systemen. Aggregaten. PDF documentatie

Diesel roterende UPS systemen. Ride Through systemen. Aggregaten. PDF documentatie PDF documentatie Diesel roterende UPS systemen Ride Through systemen Aggregaten Algemeen AA Energy Services verhuurt Uninterruptible Power Supply (UPS) systemen en stroomvoorzieningen. Onze huurvloot omvat

Nadere informatie

TECHNISCH EXPERT WIND EN ZON

TECHNISCH EXPERT WIND EN ZON TECHNISCH EXPERT WIND EN ZON Ontwikkelfase De expert in het waarborgen van uw inversteringen Contractonderhandeling Begeleiding bij het aanbestedingsproces en de beste contractonderhandelingen. Keuze advies:

Nadere informatie

Topwind Asset Management

Topwind Asset Management Same Conditions, Better Performance De missie van Topwind Uw turbines moeten beschikbaar zijn en optimaal presteren op het moment dat het waait. Specialisten in Asset en Project. Maximaal Rendement Topwind

Nadere informatie

Maximale ontzorging in eigen regie POWERED BY

Maximale ontzorging in eigen regie POWERED BY Maximale ontzorging in eigen regie POWERED BY www.hixonline.nl De zorgsector is voortdurend in beweging. Zorgprocessen worden meer en meer geautomatiseerd en vrijwel alle gegevens van de patiënt worden

Nadere informatie

Duurzame automatiseringsoplossingen

Duurzame automatiseringsoplossingen A u t o m a t i o n S o l u t i o n s B u s i n e s s o p t i m a l i s a t i e d o o r P r o c e s I n t e g r a t i e Duurzame automatiseringsoplossingen Door mondiale ontwikkelingen en steeds sneller

Nadere informatie

Camfil Filter Management. Camfil Filter Management. Camfil Farr clean air solutions

Camfil Filter Management. Camfil Filter Management. Camfil Farr clean air solutions Camfil Filter Management Camfil Farr Segment brochure Camfil Filter Management Camfil Farr clean air solutions Camfil Filter Farr Management Welke oplossingen biedt Camfil Filter Management Camfil Filter

Nadere informatie

RAXTAR INDUSTRIAL SOLUTIONS totaaloplossingen voor verticaal transport van mensen en materialen.

RAXTAR INDUSTRIAL SOLUTIONS totaaloplossingen voor verticaal transport van mensen en materialen. RAXTAR INDUSTRIAL SOLUTIONS totaaloplossingen voor verticaal transport van mensen en materialen. Uw gemoedsrust is onze drijfveer Op basis van klantspecifieke eisen & wensen biedt RAXTAR INDUSTRIAL SOLUTIONS

Nadere informatie

Verandering en innovatie in de zorg met de REGIE Zorg app

Verandering en innovatie in de zorg met de REGIE Zorg app Verandering en innovatie in de zorg met de REGIE Zorg app De zorg app Regie is ontwikkeld om cliënten meer inzicht en controle te geven en tegelijkertijd efficiënter te werken. Veranderingen in de zorg

Nadere informatie

Van Singapore tot Schiedam. Breng uw vestigingen dichtbij

Van Singapore tot Schiedam. Breng uw vestigingen dichtbij Van Singapore tot Schiedam Breng uw vestigingen dichtbij Wat is het systeem weer traag! Hoort u dat ook wel eens binnen uw organisatie? Niet gek. Uw organisatie groeit, meer vestigingen, meer mensen, meer

Nadere informatie

De PROFIBUS, PROFINET & IO-Link dag. Edegem, 8 juni 2010. PROFIBUS Belgium VZW PROFIBUS, PROFINET & IO-Link

De PROFIBUS, PROFINET & IO-Link dag. Edegem, 8 juni 2010. PROFIBUS Belgium VZW PROFIBUS, PROFINET & IO-Link De PROFIBUS, PROFINET & IO-Link dag Edegem, 8 juni 2010 PROFIBUS Belgium VZW PROFIBUS, PROFINET & IO-Link 2010 Profibus in de procesindustrie 2 Jaap Westeneng PROFIBUS in de procesindustrie Aansluiting

Nadere informatie

The partner in industrial automation INTEQNION. Process Control Systems

The partner in industrial automation INTEQNION. Process Control Systems The partner in industrial automation INTEQNION Process Control Systems Kennis, kwaliteit en vakmanschap Inteqnion is een innovatief en dynamisch bedrijf dat gespecialiseerd is in ontwerp, bouw en implementatie

Nadere informatie