Stichting Dierenweide Zonnehoeve

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Stichting Dierenweide Zonnehoeve"

Transcriptie

1 Stichting Dierenweide Zonnehoeve Beleidsplan

2 Inleiding Stichting Dierenweide Zonnehoeve is een dierenweide / kinderboerderij verbonden aan HilverZorg Zonnehoeve Expertisecentrum voor dementie, gelegen op Landgoed Zonnestraal in het Loosdrechtse Bos. Bewoners, familie, opa s en oma s met hun kleinkinderen komen regelmatig op bezoek. Het verzorgen van de dieren en het schoonhouden van de stallen word gedaan door diverse vrijwilligers in alle leeftijdsgroepen. De jongste vrijwilliger is 11 en de oudste 78 jaar oud. Ook via de GGZ melden zich vrijwilligers aan. De Dierenweide Zonnehoeve fungeert als zorgboerderij voor Gijs en Brechtje (dagverblijf verstandelijk gehandicapten) en Visio (visueel gehandicapten) Daarnaast maakt de Praktijkschool Hilversum gebruik van de Dierenweide Zonnehoeve als leerboerderij. De Dierenweide Zonnehoeve biedt ook ruimte aan maatschappelijke stages. De Dierenweide Zonnehoeve wordt 100% door vrijwilligers geleid. De doelstelling is de dieren optimaal te verzorgen en de bewoners van Zonnehoeve, vrijwilligers en bezoekers op een natuurlijke wijze kennis te laten maken met de dieren, de natuur en tevens diverse groepen een plezierige en nuttige dagbesteding te bezorgen. Om deze doelstelling te behalen is niet alleen een goede begeleiding nodig van de vrijwilligers, maar ook goede verzorging van de dieren, onderhoud van de stallen en omheining. De Dierenweide Zonnehoeve is voor 100% afhankelijk van donaties en giften. Het doel van de Stichting is om voldoende financiële middelen te verkrijgen om dit te bewerkstelligen. Pagina 1.

3 1. Missie Stichting Dierenweide Zonnehoeve is opgericht op 13 juli 2005 door belangstellenden, familie van bewoners en medewerkers van Zonnehoeve Expertisecentrum voor dementie. De intentie is een goede verzorging van de dieren te waarborgen en de Dierenweide Zonnehoeve aantrekkelijker te maken voor de bewoners van Zonnehoeve. De missie is inmiddels uitgebreid met het aanbieden aan diverse groepen, om, door het verzorgen van de Dieren en de weide in contact te komen met de natuur en daardoor een zinvolle /plezierige dagbesteding te ervaren. In de loop van de tijd is de Dierenweide Zonnehoeve meer en meer een zorgboerderij / leerboerderij geworden. Onze missie is om bewoners, gehandicapten, jeugd en volwassenen meer in contact te laten komen met de dieren en de natuur en tevens te laten genieten van onze mooie Dierenweide Zonnehoeve. 1.2 Doelstelling De doelstelling van de Stichting Dierenweide Zonnehoeve is om voldoende financiële middelen te verzamelen om de dieren optimaal te verzorgen en de Dierenweide Zonnehoeve goed te onderhouden zodat het voor de vrijwilligers en bezoekers een veilige en plezierige plek blijft om elkaar te ontmoeten. 1.3 Strategie Om de Visie en de Doelstelling van de Stichting Dierenweide Zonnehoeve te waarborgen is de eerste vereiste een financiële buffer aan te leggen, waardoor de Stichting in staat is om voldoende voer voor de dieren te kopen en het benodigde materiaal in te slaan voor de herstel werkzaamheden. Deze werkzaamheden zullen voornamelijk door vrijwilligers uitgevoerd worden, maar indien nodig wordt er ook een vakman/vrouw ingehuurd. 2. Huidige situatie Door de komst van een technische medewerker is de afgelopen jaar stevig zichtbaar onderhoud uitgevoerd en nog steeds in uitvoering. Zo kunt u zien dat grote delen van de omheining is afgespoten met een hogedrukreiniger en voorzien is van Koopmans Ecoleum coating zwart. Voor 2018 wordt deze onderhoud voortgezet. Ook worden er houten palen en planken (liggers) vervangen omdat er meerdere in slechte staat verkeren. (huidige omheining is ruim 28 jaar oud.). Pagina 2.

4 Links oude omheining welke vervangen dient te worden. Nieuwe stal voor meneer Schaap. Het oude theehuisje van meneer Schaap was in zeer slechte staat en stond er vervallen bij. Ezel Nino onze bouwmeester Reeds opgeheven HilverZorg Carolus huis aan de Bosdrift in Hilversum mocht onze Technische Dienst een zo goed als nieuwe tuinhuisje demonteren en verhuis klaar te maken zodat Verhuisbedrijf Dijkstra deze konden verhuizen naar onze Dierenweide. Pagina 3.

5 Inmiddels is de nieuwe stal in gebruikt genomen door meneer Schaap cq. Miss Peggy (zwarte varken). In de aankomende maanden zal het stalletje verder afgewerkt met groene verf en aan de zijkanten van dakplanken worden voorzien. Al en al, een hele grote klus, uitgevoerd door te weinig TD-medewerkers. Ook hebben we meer dan 50 meter professionele hekwerk gekregen, gedemonteerd en verhuisd met eigen vervoer naar de dierenweide. Nieuwe schuilhok Op de heuvelweide is er een nieuwe schuilhok gekomen voor onze kleine schaapjes. Het schuilhok is geheel vervaardigd van afval hout afkomstig van een bouwbedrijf Benko uit Loosdrecht. Alleen de golfplaten zijn nieuw aangekocht en de groene verf was reeds in bezit van de Technische Dienst. Houten zitbanken Heerlijk om even uit te rusten in het zonnetje zijn er twee zware houten zitbanken op de dierenweide neergelegd. Onze technische dienst heeft deze zitbanken voorzien van een kleurtje groen. Villa Roos Ook is er hard gewerkt aan het renoveren van het varkenshok voor Roosje. Voor 2018 staat renovatie van haar omheining in de planning. Pagina 4.

6 2.1 Activiteiten van de Stichting Dierenweide Zonnehoeve In het verleden hebben we regelmatig met vandalisme te maken gehad. Bewakingscamera s zijn hard nodig welke tot op heden nog niet is gerealiseerd in verband met geen financiële middelen. Aanbouw grote stal tbv. kantine Er is voor de vrijwilligers geen relaxruimte om even een boterham te eten of wat te drinken. Dat gebeurd nu op een bankje onder het afdak. De dieren vinden dat heel gezellig en eten graag een hapje mee. Daarom willen we graag een aanbouw van de grote stal realiseren. Bruine sectie met dank aan Allround-CAD tekenbureau. Indicatie bouwkosten: circa Pagina 5.

7 Hooiruif Medio maart heeft het bestuur besloten om een hooiruif aan te schaffen zodat onze dieren vrijwel de hele dag door kunnen grazen. De hooiruif is broodnodig omdat onze dieren op bosgrond moeten leven. Dit had uiteraard al vele jaren eerder aangeschaft moeten worden maar toen waren de financiële ontoereikend. Aangekocht voor 1169,-3. Toekomst In de toekomst willen we de Dierenweide Zonnehoeve in stand houden en optimaliseren zodat het een nog prettiger ontmoetingsplek wordt voor mens en dier, jong en oud, met of zonder handicap. Een plek waar iedereen zich echt thuis voelt. Om dat te realiseren hebben we uiteraard uw donatie nodig. Doet u mee? 4. Organisatie Naam : Stichting Dierenweide Zonnehoeve Bezoekadres: Loosdrechtse Bos RH Hilversum Postadres : Vaartweg JE Hilversum Telefoon 1 : (Secretaris) Telefoon 2 : (bezoekadres) bestuur@dierenweide-zonnehoeve.nl info@dierenweide-zonnehoeve.nl Website : Pagina 6.

8 Kamer van Koophandel RSIN / Fiscaalnummer Bankrelatie: RABO bank Datum Akte van oprichting : : : NL94RABO : Activiteitenomschrijving: Stichting Dierenweide Zonnehoeve is een non-profit organisatie van een kinderboerderij op het Landgoed Zonnestraal te Hilversum. 1. De stichting heeft ten doel: a. het beheer van de Dierenweide Zonnehoeve te Hilversum; b. het verrichten van alle handelingen, die met het vorenstaande in de ruimste zin verband houden of daartoe bevorderlijk kunnen zijn. Huidige bestuursleden: Voorzitter Secretaris Penningmeester 4.1 : Elline Stoffers-van Wijk : Maaike van Woudenberg : Vacant (per 11 maart 2018) Vrijwilligers Dierenweide Zonnehoeve wordt volledig verzorgd door vrijwilligers. De vrijwilligers bestaan uit individuele verzorgers en groepen. Gijs en Brechtje dagbesteding verstandelijk gehandicapten. Praktijkschool Visio Visueel gehandicapten Individuele vrijwilligers : 11 / 12 jarigen 2 35 / 55 jarigen 4 60 / 70 jarigen 3 70 / 80 jarigen 2 De werkzaamheden bestaan uit het voeren van de dieren, schoonhouden van de Dierenweide en de stallen. Onderhoud en herstel werkzaamheden. Stichting Dierenweide Zonnehoeve Pagina 7.

9 5. Financiën Resultatenrekening Resultatenrekening Stichting Dierenweide Zonnehoeve Totaal crediteuren Resultaat Ontvangsten: HilverZorg Zonnehoeve HilverZorg extra Anonieme donateur Gemeente Hilversum Donaties Opvangkosten Miss Peggy Totaal inkomsten Uitgaven: Voer Onderhoud Van Paridon (mest afvoer) Dierenarts Overheidskosten Div. kosten Verzekeringen Bankkosten Stichting Dierenweide Zonnehoeve treeft naar een eigen vermogen om minimaal twee jaar vooruit te kunnen, uitgaande van donaties van de laatste jaren. De Stichting Dierenweide Zonnehoeve zal effort steken in extra fondsenwerving. (giften, donaties en sponsoring van particulieren en bedrijven.) Pagina 8.

10 Prognose 2018 Prognose Stichting Dierenweide Zonnehoeve Ontvangsten: HilverZorg Zonnehoeve Anonieme donateur Gemeente Hilversum Donaties Totaal ink omsten 4600 Uitgaven: Voeder Klein onderhoud Groot onderhoud tbv. houten omheining Aanbouw grote stal tbv. kantine Van Paridon (mest afvoer) Dierenarts Overheidskosten (oormerken etc.) Diversen kosten Verzekeringen Bankkosten Totale uitgaven Zoals u kunt zien ondanks positieve kasstroom in 2017 dat wij trachten een buffer op te bouwen van twee maal onze eigen vermogen hetgeen tot op heden nog niet is gerealiseerd. Groot onderhoud tbv. houten omheining á 100 strekkende meter kost op een paar euro na 5.000,Aanbouw grote stal tbv. kantine bedraagt 7.500,-. Als u deze twee bedragen uit de prognose 2018 haalt, dan houden wij nog een negatief resultaat van 6.636,- over Pagina 9.

11 Slotwoord Wij, de vrijwilligers van Dierenweide Zonnehoeve, werken met veel plezier op de dierenweide. De contacten met de dieren zijn hartverwarmend en we hopen dat veel bezoekers dat ook zullen ervaren. Hoe goed we ook ons best doen, er is wel geld nodig voor het in stand houden van onze prachtige dierenweide. Namens alle dieren en vrijwilligers van jong tot oud, dank voor het lezen van onze beleidsplan Met vriendelijke groet, Het bestuur Stichting Dierenweide Zonnehoeve. Pagina 10.

Stichting Dierenweide Zonnehoeve

Stichting Dierenweide Zonnehoeve Stichting Dierenweide Zonnehoeve Beleidsplan 2017 www.dierenweide-zonnehoeve.nl 2017 Stichting Dierenweide Zonnehoeve Inleiding Stichting Dierenweide Zonnehoeve is een kinderboerderij verbonden aan Zonnehoeve

Nadere informatie

Beleidsplan Stichting Vrienden van Het Schaffelaar Park

Beleidsplan Stichting Vrienden van Het Schaffelaar Park 2018 Beleidsplan Stichting Vrienden van Het Schaffelaar Park Datum 14-11-2017 Stichting vrienden van Het Schaffelaar Park Nieuwe Markt 3 3771 CB Barneveld stichting@hetschaffelaarpark.nl www.hetschaffelaarpark.nl

Nadere informatie

BELEIDSPLAN

BELEIDSPLAN BELEIDSPLAN 2016 2018 Gegevens Stichting Lonely Lochem Postadres: Walsteeg 20 7241 BG Lochem Bezoekadres Groene kruisstraatje 4 7241 BP Lochem 06 40 74 70 90 info@lonelylochem.nl www.lonelylochem.nl IBAN:

Nadere informatie

BELEIDSPLAN

BELEIDSPLAN BELEIDSPLAN 2016 2021 www.dierenweidemarnixplantsoen.nl Heemtuinpad 2 (bezoekadres) Marnixlaan 441 3132 PM Vlaardingen bestuur@dierenweidemarnixplantsoen.nl 1 Inhoud Inleiding... 3 1. Missie/visie... 4

Nadere informatie

BELEIDSPLAN

BELEIDSPLAN BELEIDSPLAN 2017 2021 Stichting PRETRunners Lieve de Keystraat 18 3067 KJ Rotterdam Tel. 0104560000 MOB- 0653373915 Pretrunners@Gmail.com www.pretrunners.nl Facebook: Team193 Pretrunners KvK nr 70186170

Nadere informatie

Beleidsplan Stichting

Beleidsplan Stichting Beleidsplan Stichting 2018 2022 Stichting RotterdamRunners Beverwaardseweg 338 3077 GE Rotterdam Tel. 0624351920 RotterdamRunners@Gmail.com (Teammail) Info@rotterdamrunners.nl (Zakelijke mail) www.rotterdamrunners.eu

Nadere informatie

Stichting OKI. Wonen, werken en ontwikkelen onder begeleiding. Periode 2011-2016

Stichting OKI. Wonen, werken en ontwikkelen onder begeleiding. Periode 2011-2016 Stichting OKI Wonen, werken en ontwikkelen onder begeleiding Periode 2011-2016 Bezoekadres : Eslaan 2 1401 EG Bussum www.stichtingoki.nl fiscaal nummer : 850376476 Beleidsplan Stichting OKI 1. Inleiding

Nadere informatie

Stichting 100% voor dieren Beleidsplan 2015 en 2016

Stichting 100% voor dieren Beleidsplan 2015 en 2016 Stichting 100% voor dieren Beleidsplan 2015 en 2016 Stichting 100% voor dieren Brummelhof 37 7045 AB Azewijn 1 1. Ontstaan, missie, visie en doelstellingen. 1.1 Ontstaan Stichting 100% voor dieren is 2

Nadere informatie

BELEIDSPLAN [ ]

BELEIDSPLAN [ ] Een jaar lang feest BELEIDSPLAN [2016 2019] www.hoogkarspel700.nl Stichting Hoogkarspel 700 Pijlstaart 46, 1616 GM Hoogkarspel info@hoogkarspel700.nl 06-26244461 Inhoud 1. Inleiding... 3 2. Missie/visie...

Nadere informatie

BELEIDSPLAN Stichting DMS [ ]

BELEIDSPLAN Stichting DMS [ ] BELEIDSPLAN Stichting DMS [2018 2022] Stichting Dutch Medical Service Vrusschenhusken 1 6422 PL Heerlen info@dutchmedicalservice.nl www.dutchmedicalservice.nl Inschrijvingsnummer Kvk 71024689 Bank: NL05

Nadere informatie

JAARREKENING

JAARREKENING JAARREKENING 2014-2015 Plaats Leeuwarden Datum 03-06-2016 INHOUDSOPGAVE Bestuursverslag. 1, 2 Balans per 31 december 2015. 3, 4 Winst- en verliesrekening 2015. 5 Algemene toelichting. 6 Toelichting winst-

Nadere informatie

Stichting Mag ik meedoen? Beleidsplan 2017

Stichting Mag ik meedoen? Beleidsplan 2017 Stichting Mag ik meedoen? Beleidsplan 2017 Stichting Mag ik meedoen? KvK nummer 66828090 info@magikmeedoen.org IBAN NL72RABO 0375 229 000 1 Inhoud Inhoud... 1 Inleiding... 2 Doelstelling... 3 Werkzaamheden...

Nadere informatie

Beleidsplan. Contact. Inhoud. 1 Inleiding. 1. Inleiding 2. Missie/visie 3. Doelstelling 4. Strategie 5. Organisatie 6. Financiën

Beleidsplan. Contact. Inhoud. 1 Inleiding. 1. Inleiding 2. Missie/visie 3. Doelstelling 4. Strategie 5. Organisatie 6. Financiën Beleidsplan Contact Stichting Vlinderduin p/a Steenweg 8 4328 RL Burgh-Haamstede KvK-nummer: 68339054 Rek.nr.: NL69 RABO 0317715232 www.vlinderduin.nl info@vlinderduin.nl Inhoud 1. Inleiding 2. Missie/visie

Nadere informatie

Stichting Vrienden van Het Gasthuis

Stichting Vrienden van Het Gasthuis Stichting Vrienden van Het Gasthuis Beleidsplan 2014-2017 Vastgesteld 27 november 2013 Stichting Vrienden van Het Gasthuis Beleidsplan 2014-2017 Pagina 1 Inleiding De Stichting Vrienden van Het Gasthuis

Nadere informatie

BELEIDSPLAN STICHTING VRIENDEN VAN ORO. Beleidsplan Vrienden van ORO

BELEIDSPLAN STICHTING VRIENDEN VAN ORO. Beleidsplan Vrienden van ORO BELEIDSPLAN STICHTING VRIENDEN VAN ORO 2017 2020 1 Inhoud Inleiding 1. Doelstelling 2. Wie zijn de Vrienden van ORO? 2.1 Historie 2.2 Organisatie 3. Activiteiten 3.1 Werving van gelden 3.2 Beheer van gelden

Nadere informatie

Inhoudsopgave. Beleidsplan Stichting Hondenlosloop Terrein De Kluifzwam

Inhoudsopgave. Beleidsplan Stichting Hondenlosloop Terrein De Kluifzwam Inhoudsopgave 1. Inleiding 2. Statutaire bepalingen/doel 3. Werkzaamheden van de stichting 4. Het werven van middelen 5. Het beheer en de besteding van het vermogen 6. Bestedingscriteria 7. Planning 2015

Nadere informatie

Stichting Vietnam. Continuïteit. Bestuursleden. Jaarverslag 2012

Stichting Vietnam. Continuïteit. Bestuursleden. Jaarverslag 2012 Stichting Vietnam Jaarverslag 2012 Bestuursleden Continuïteit Het jaar 2012 stond voor continuïteit. Voor het eerst sinds de oprichting zag de stichting een daling in inkomsten, met name uit georganiseerde

Nadere informatie

JAARVERSLAG 2014 STICHTING VRIENDEN VAN HET JEUGD- EN JONGERENCENTRUM DON BOSCO APELDOORN. Inhoudsopgave. Inhoudsopgave... blz. 2. Voorwoord... blz.

JAARVERSLAG 2014 STICHTING VRIENDEN VAN HET JEUGD- EN JONGERENCENTRUM DON BOSCO APELDOORN. Inhoudsopgave. Inhoudsopgave... blz. 2. Voorwoord... blz. JAARVERSLAG 2014 JAARVERSLAG 2014 STICHTING VRIENDEN VAN HET JEUGD- EN JONGERENCENTRUM DON BOSCO APELDOORN Inhoudsopgave Inhoudsopgave... blz. 2 Voorwoord... blz. 3 Jaarverslag... blz. 4 Ondernomen activiteiten

Nadere informatie

Stichting Vrienden van de Zorgboerderij

Stichting Vrienden van de Zorgboerderij Z O R G B O E R D E R I J " K L E I N E S S E N " Stichting Vrienden van de Zorgboerderij BELEIDSPLAN 2018-2020 Onderdeel van www.kleinessen.nl Stichting vrienden van de zorgboerderij RSIN: 8108.93.356

Nadere informatie

Beleidsplan Stichting Sunny Court Festival

Beleidsplan Stichting Sunny Court Festival Festival Beleidsplan Stichting Sunny Court Festival Augustus 2018 1 1. Inleiding Het Sunny Court Festival is een (in principe) jaarlijks terugkerend eendaags muziekfestival dat in 2005 voor de eerste keer

Nadere informatie

BELEIDSPLAN

BELEIDSPLAN BELEIDSPLAN 2017 2021 Stichting PRETRunners Lieve de Keystraat 18 3067 KJ Rotterdam Tel. 0104560000 MOB- 0653373915 Pretrunners@Gmail.com www.pretrunners.nl Facebook: Team193 Pretrunners KvK nr 70186170

Nadere informatie

Dit is het beleidsplan van De Stichting Ambulante Dagbesteding, opgesteld voor de periode 2015-2016. De stichting is opgericht en notarieel geregistreerd op 22 juli 2015 en gevestigd te Utrecht. Dit beleidsplan

Nadere informatie

BELEIDSPLAN [ ]

BELEIDSPLAN [ ] BELEIDSPLAN [2018-2021] Stichting Blaauw Service Afrika P/a Berberisstraat 16 8091 KL WEZEP Telefoonnummer 06-54723102 Inhoud Inleiding... 3 1. Missie/visie... 4 1.2 Doelstelling... 4 1.3 Strategie...

Nadere informatie

Versie : 1.2 Datum: 12-03-2015. Beleidsplan 2015-2016

Versie : 1.2 Datum: 12-03-2015. Beleidsplan 2015-2016 Versie : 1.2 Datum: 12-03-2015 Beleidsplan 2015-2016 Inhoudsopgave Voorwoord 2 1. Missie en Doelstelling 4 1.1 Missie 4 1.2 Doelstelling 4 2. Identiteit 5 3. Organisatie Structuur 6 3.1 Algemeen 6 3.2

Nadere informatie

Augustus Beleidsplan

Augustus Beleidsplan Augustus Beleidsplan 2 1 Inleiding Dit is het beleidsplan voor de jaren tot en met van Stichting de Stille Kracht door en voor Wassenaar (hierna verder te noemen de Kracht). De Kracht is opgericht bij

Nadere informatie

Financieel jaarverslag 2018 Stichting Vrienden van Convivio

Financieel jaarverslag 2018 Stichting Vrienden van Convivio Financieel jaarverslag 2018 Stichting Vrienden van Convivio 1 INHOUDSOPGAVE Pagina 1 ALGEMEEN 1.1 Oprichtingsdatum en gegevens stichting 3 1.2 Doelstelling stichting 3 1.3 Middelen 3 1.4 ANBI verklaring

Nadere informatie

STICHTING KIND IN BEELD BELEIDSPLAN

STICHTING KIND IN BEELD BELEIDSPLAN STICHTING KIND IN BEELD BELEIDSPLAN 0 Inhoud 1. Inleiding 2 2. Strategie 3 2.1 Missie en Visie 3 2.2 Doelstelling 3 2.3 Afwezigheid winstoogmerk 3 2.4 Bestemming liquidatiesaldo 3 3. Beleid 3 3.1 Te verrichten

Nadere informatie

BELEIDSPLAN [ ]

BELEIDSPLAN [ ] Stichting G-support BELEIDSPLAN [2017 2020] www.g-support.nl Adresgegevens Stichting G-support Franssenstraat 44 5434 SH te Vianen (NB) info@g-support.nl 1 Inhoud Inleiding... 3 1. Missie/visie... 4 1.2

Nadere informatie

Stichting Lunga Foundation. ANBI-Beleidsplan 2017

Stichting Lunga Foundation. ANBI-Beleidsplan 2017 Stichting Lunga Foundation ANBI-Beleidsplan 2017 Versie 1.1 Inleiding In 2016 stond de fondsenwerving op een wat lager pitje. Desondanks hebben we weer een paar mooie projecten gerealiseerd waarmee we

Nadere informatie

Stichting Truckers voor Gehandicpten Galjoen 10 3863 EK NIJKERK. Publicatierapport 2014

Stichting Truckers voor Gehandicpten Galjoen 10 3863 EK NIJKERK. Publicatierapport 2014 Stichting Truckers voor Gehandicpten Galjoen 10 3863 EK NIJKERK Publicatierapport 2014 ALGEMENE GEGEVENS INSTELLING Naam instelling Stichting Truckers voor Gehandicapten Adres Galjoen 10 Postcode 3863

Nadere informatie

STICHTING KIND IN BEELD BELEIDSPLAN

STICHTING KIND IN BEELD BELEIDSPLAN STICHTING KIND IN BEELD BELEIDSPLAN 0 Inhoud 1. Inleiding 2 2. Strategie 3 2.1 Missie/Visie 3 2.2 Doelstelling 3 2.3 Afwezigheid winstoogmerk 3 2.4 Bestemming liquidatiesaldo 3 3. Beleid 3 3.1 Te verrichten

Nadere informatie

Stich ting W elfarewerk de K limroos

Stich ting W elfarewerk de K limroos Stichting Welfarewerk de Klimroos ANBI Algemene gegevens: Naam: RSIN/Fiscaal nummer: Website adres: E- mail: Bezoekadres: Postadres: Stich ting W elfarewerk de K limroos 807314973 www.klimroosbudel.nl

Nadere informatie

Jaarverslag Stichting vrienden van MeerZoo Steenwijkerweg RG, Marknesse Opgericht december Marknesse, 01 januari

Jaarverslag Stichting vrienden van MeerZoo Steenwijkerweg RG, Marknesse Opgericht december Marknesse, 01 januari Jaarverslag 2016 Stichting vrienden van MeerZoo Steenwijkerweg 15 8316RG, Marknesse Opgericht december 2013 Marknesse, 01 januari 2017 1 Inhoudsopgave Onderwerp Pagina Inleiding 3 01. Algemeen 3 02. Donateurs

Nadere informatie

GEGEVENS STICHTING. Postbus 256, 2170 AG SASSENHEIM RSIN nummer: 819315631 KVK nummer: 27317264 www.vandenbroekfoundation.nl www.lamlisse.

GEGEVENS STICHTING. Postbus 256, 2170 AG SASSENHEIM RSIN nummer: 819315631 KVK nummer: 27317264 www.vandenbroekfoundation.nl www.lamlisse. GEGEVENS STICHTING Naam van de stichting: Stichting VandenBroek Foundation Postadres: Postbus 256, 2170 AG SASSENHEIM RSIN nummer: 819315631 KVK nummer: 27317264 Website: www.vandenbroekfoundation.nl www.lamlisse.nl

Nadere informatie

Jaarverslag. Stichting Suba Nederland Kameelstraat 19 6531 RN Nijmegen tel. 024-3510245 e-mail: info@subanederland.nl www.subanederland.

Jaarverslag. Stichting Suba Nederland Kameelstraat 19 6531 RN Nijmegen tel. 024-3510245 e-mail: info@subanederland.nl www.subanederland. Jaarverslag 2015 Stichting Suba Nederland Kameelstraat 19 6531 RN Nijmegen tel. 024-3510245 e-mail: info@subanederland.nl www.subanederland.nl Stichting Suba Nederland Jaarverslag 2015 1 JAARVERSLAG STICHTING

Nadere informatie

Jaarverslag 2016 inclusief jaarrekening 2016 (vanaf pag 4)

Jaarverslag 2016 inclusief jaarrekening 2016 (vanaf pag 4) Jaarverslag 2016 inclusief jaarrekening 2016 (vanaf pag 4) Doelstelling van de stichting De doelstelling van de Stichting Knuffelweide Amerongen is het beheren van een kleinschalige kinderboerderij (De

Nadere informatie

INHOUD. 1. Inleiding. 2. Werkzaamheden Doelstelling 2.2. Bestuur 2.3. Activiteiten. 3. Werving van gelden. 4.

INHOUD. 1. Inleiding. 2. Werkzaamheden Doelstelling 2.2. Bestuur 2.3. Activiteiten. 3. Werving van gelden. 4. Beleidsplan 2015 Stichting Terima Kasih Plaggeberg 27 (postadres) 3956 BK Leersum KvK Utrecht nr. 50028235 Bankrekeningnr. NL 05 RABO 010.84.45.771 W.www.stichtingterimakasih.nl E. info@stichtingterimakasih.nl

Nadere informatie

Beleidsplan Stichting Mano a Mano te Bolsward

Beleidsplan Stichting Mano a Mano te Bolsward Beleidsplan 2014 2018 Stichting Mano a Mano te Bolsward Voorwoord Voor u ligt het beleidsplan van Stichting Mano a Mano. Het plan bevat een overzicht van de doelstellingen en de activiteiten. Ook geeft

Nadere informatie

Beleidsplan Versie oktober 2015

Beleidsplan Versie oktober 2015 Beleidsplan Versie oktober 2015 Vooraf Voor u ligt het beleidsplan van de Stichting Wooninitiatief de Blauwe Parel Het plan omvat een overzicht van de doelstellingen, activiteiten en geeft inzicht in de

Nadere informatie

JAARVERSLAG

JAARVERSLAG JAARVERSLAG 2015 WWW.DEVREUGDEFABRIEK.NL Adres: Postbus 50 Postcode: 6650 AB Woonplaats: Druten Email: info@devreugdefabriek.nl Telefoonnummer: 06 2820 4744 INHOUD Pag. 3 Doelstelling Pag. 4 Voorwoord

Nadere informatie

Beleidsplan Periode

Beleidsplan Periode Beleidsplan Periode 2011 2021 Stichting wijkraad Leuken Postbus 10257 6000 CG Weert Kvk nr. 41066676 Fiscaal nr. 802606568 Vastgesteld door het bestuur op 20 december 2016 1. Inleiding In dit beleidsplan

Nadere informatie

Beleidsplan 2016 EEN OVERZICHT VAN.

Beleidsplan 2016 EEN OVERZICHT VAN. Beleidsplan 2016 EEN OVERZICHT VAN www.stichtingsamenvoorelkaar.nl Inhoudsopgave Voorwoord... 2 1. Inleiding... 3 2. Het doel van de instelling... 3 2.1.Ontstaan, achtergrond en toekomst... 3 2.2 Missie/visie...

Nadere informatie

Beleidsplan Stichting New Wings

Beleidsplan Stichting New Wings Beleidsplan Stichting New Wings 2018-2019 1. Voorwoord / ontstaan Voor u ligt het beleidsplan van Stichting New Wings (New Wings). New Wings is opgericht en notarieel geregistreerd 16-10-2018 en gevestigd

Nadere informatie

Beleidsplan Stichting Smile on a Face

Beleidsplan Stichting Smile on a Face Beleidsplan Stichting Smile on a Face 2016-2018 Beleidsplan Stichting Smile on a Face Januari 2016 Page 2 of 9 INHOUD: 1 VOORWOORD... 3 2 DOELSTELLINGEN VAN DE STICHTING... 3 2.1 MISSIE EN DOEL... 3 2.2

Nadere informatie

Stichting Het Spookbos Kinderboerderij

Stichting Het Spookbos Kinderboerderij BELEIDSPLAN 2017-2020 Stichting Het Spookbos Kinderboerderij Inleiding Op de grens van Laren en Eemnes vindt u Kinderboerderij en Natuur-en Milieu Educatief Centrum Stichting Het Spookbos genaamd. Deze

Nadere informatie

Stichting Welfarewerk de Klimroos

Stichting Welfarewerk de Klimroos Stichting Welfarewerk de Klimroos ANBI Algemene gegevens: Naam: Stichting Welfarewerk de Klimroos RSIN/Fiscaal nummer: 807314973 Website adres: E- mail: Bezoekadres: www.deklimroos- budel.nl deklimroos-

Nadere informatie

Vrijwilligers Wij zijn heel blij met onze vrijwilligers, gezamenlijk wordt er telkens weer een mooie activiteit neergezet!

Vrijwilligers Wij zijn heel blij met onze vrijwilligers, gezamenlijk wordt er telkens weer een mooie activiteit neergezet! JAARVERSLAG 2018 Voor u ligt het jaarverslag van de Stichting Coalitie Erbij Woudenberg. Zoals u onderstaand kunt lezen hebben wij ook dit jaar, behalve de bijeenkomsten van Samen op Zondag, diverse activiteiten

Nadere informatie

Beleidsplan Stichting Asian Kidz Support

Beleidsplan Stichting Asian Kidz Support februari 2018 Beleidsplan Stichting Asian Kidz Support 2018-2022 Penningkruid 20, 5721 RL ASTEN e-mail: info@asiankidzsupport.nl website: www.asiankidzsupport.nl IBAN: NL33INGB0005195037 Inhoudsopgave

Nadere informatie

Financieel jaarverslag 2014

Financieel jaarverslag 2014 Financieel jaarverslag 2014 St De Hand Utrecht Statutair gevestigd in Utrecht Fiscaal gevestigd in De Meern Inhoudsopgave 1 Algemeen... 3 2 Balans 2014... 4 3 Staat van baten en lasten 2014... 5 4 Toelichting

Nadere informatie

PLAN Annina van Logtestijn. Aanvraag ANBI rangschikking

PLAN Annina van Logtestijn. Aanvraag ANBI rangschikking Dagelijks geluk in het dal van Breda. De Rijksmonumentale boerderij Nuwenhuys heeft weer een waardevolle bestemming: het bevorderen van de interactie tussen mensen met en zonder beperking. PLAN 2018-2020

Nadere informatie

Financieel jaarverslag 2013

Financieel jaarverslag 2013 Financieel jaarverslag 2013 St De Hand Utrecht Statutair gevestigd in Utrecht Fiscaal gevestigd in De Meern Inhoudsopgave 1 Algemeen... 3 2 Balans 2013... 4 3 Staat van baten en lasten 2013... 5 4 Toelichting

Nadere informatie

ANBI beleidsplan van Stichting vrienden van het geluksmoment.

ANBI beleidsplan van Stichting vrienden van het geluksmoment. ANBI beleidsplan van Stichting vrienden van het geluksmoment. Inhoudsopgave: Kerngegevens 2 Voorwoord 3 Missie en visie 3 Strategie 3 Algemene doelstelling 3 Doelen 2018 4 Toelichting op de organisatie

Nadere informatie

Power4Talent. Beleidsplan 2018/2019

Power4Talent. Beleidsplan 2018/2019 Power4Talent Beleidsplan 2018/2019 Gegevens Statutaire naam Stichting Power4Talent RSIN 859239950 KVK-nummer 72797487 Adres Appelgaard 12, 3962 JA Wijk bij Duurstede Telefoonnummer 06 516 12 547 Bankrekening

Nadere informatie

INHOUD: 1. Voorwoord. 2. Oprichting van Stichting Terima Kasih. 3. Stichting Terima Kasih. 4. Activiteiten. 5. Conclusies

INHOUD: 1. Voorwoord. 2. Oprichting van Stichting Terima Kasih. 3. Stichting Terima Kasih. 4. Activiteiten. 5. Conclusies JAARVERSLAG 2013 Stichting Terima Kasih Vier-Morgenweg 6 (postadres) 6721 MS Bennekom KvK Utrecht nr. 50028235 Bankrekeningnr. NL05RABO 010.84.45.771 W.www.stichtingterimakasih.nl E. info@stichtingterimakasih.nl

Nadere informatie

Beleidsplan 2015 2016. Stichting Stop Dierenleed Nederland. Almere, januari 2014

Beleidsplan 2015 2016. Stichting Stop Dierenleed Nederland. Almere, januari 2014 Beleidsplan 2015 2016 Stichting Stop Dierenleed Nederland Stichting Stop Dierenleed Nederland Hartekruidpad 7 1313JJ Almere 06-10734354 www.stopdierenleednederland.org info@stopdierenleednederland.org

Nadere informatie

Stichting Vrienden van de Waalboog

Stichting Vrienden van de Waalboog Stichting Vrienden van de Waalboog Financieel verslag over het jaar 2015 Inhoudsopgave I Verslag bestuur II Balans per 31-12-2015 III Resultatenrekening 2015 IV Toelichting op de balans per 31-13-2015

Nadere informatie

Beleidsplan & ANBI gegevens

Beleidsplan & ANBI gegevens Beleidsplan & ANBI gegevens Rozengracht 133 B 1016 LV Amsterdam foundation@pesca.restaurant +31 (0)20 33 45 136 Inhoudsopgave 1. Inleiding 3 2. Strategie 4 3. Projecten 5 4. Organisatie 7 5. Bestuur 8

Nadere informatie

WESP wil een veilige plek bieden aan jongeren om te ontmoeten en activiteiten te organiseren vanuit de kerngedachte van het RK-geloof.

WESP wil een veilige plek bieden aan jongeren om te ontmoeten en activiteiten te organiseren vanuit de kerngedachte van het RK-geloof. Algemene gegevens De vereniging draagt de naam Rooms Katholieke Jongerenvereniging Wortel en Stam Principe. Bij afkorting ook genaamd RK Jongerenvereniging WESP of WESP. Postadres: Dorpsstraat 26 2712

Nadere informatie

Beleidsplan 2012-2014

Beleidsplan 2012-2014 Inleiding De is in februari 2012 opgericht om een formeel kader te vormen voor 1. de activiteiten voor jongeren met een grote afstand tot de arbeidsmarkt (zoals onder meer - zwerfjongeren, dak- en thuislozen)

Nadere informatie

Speelgoedbank Deventer

Speelgoedbank Deventer Beleidsplan Stichting Speelgoedbank Deventer 2013 2014 Opgemaakt 02-01-2014 Beleidsplan Stichting Speelgoedbank Deventer 2013-2014 Inhoud Pagina Inleiding 2 Over Stichting Speelgoedbank Deventer 3 Missie

Nadere informatie

Inhoudsopgave. CONTACT Phone: Internet:

Inhoudsopgave. CONTACT Phone: Internet: BELEIDSPLAN Inhoudsopgave 1. Inleiding... 3 1.1 Aanleiding c.q. ontstaansgeschiedenis... 3 1.2 Waarom een ANBI-status?... 3 2. Gegevens instelling... 3 2.1 Zakelijke gegevens instelling... 3 3. Beleid

Nadere informatie

Financieel Jaarverslag 2018

Financieel Jaarverslag 2018 Financieel Jaarverslag 2018 Stichting Sociocratische Leer Omgeving Deurne Bestuur: Jan Heesakkers, Paul Kniepstra, Robert Philippi, Anja Lucas Februari 2019 FINANCIEEL JAARVERSLAG 2018!1 Jaarverslag 2018

Nadere informatie

Beleidsplan Stichting Kledingbank Nieuwleusen

Beleidsplan Stichting Kledingbank Nieuwleusen Beleidsplan Stichting Kledingbank Nieuwleusen 2014 tot 2017 Inhoud: Inleiding Over de Stichting Kledingbank Nieuwleusen Missie Visie Bestuurssamenstelling Contactgegevens Doelstelling Doelgroep Werkwijze

Nadere informatie

Beleidsplan

Beleidsplan Beleidsplan 2019-2023 Vooraf Voor u ligt het beleidsplan van de Stichting Handicamp. Het plan omvat een overzicht van de doelstellingen, activiteiten en geeft inzicht in de werving en het beheer van de

Nadere informatie

Jaarverslag inclusief jaarrekening 2015 (vanaf pag 4)

Jaarverslag inclusief jaarrekening 2015 (vanaf pag 4) Jaarverslag 2015 inclusief jaarrekening 2015 (vanaf pag 4) Doelstelling van de stichting De doelstelling van de Stichting Knuffelweide Amerongen is het beheren van een kleinschalige kinderboerderij (De

Nadere informatie

1. Inleiding. 2. Visie en Missie

1. Inleiding. 2. Visie en Missie 1. Inleiding De werkzaamheden van de vrijwilligers inzake de kerstactie starten in 1932. Op 23 september 1993 werd een stichting opgericht die de naam Stichting Stille Armen Maastricht krijgt. Dit beleidsplan

Nadere informatie

De cirkel van armoede doorbreken doe je samen

De cirkel van armoede doorbreken doe je samen De cirkel van armoede doorbreken doe je samen Financieel Jaarverslag 2015 Inhoud 1. Inleiding 2. Visie 3. Missie 4. Financiële rapportage baten 5. Financiële rapportage lasten Inleiding Hierbij bieden

Nadere informatie

Stichting Vrienden van Dôme

Stichting Vrienden van Dôme Stichting Vrienden van Dôme Jaarverslag 2017 1 Inhoud Samenvatting 2017 en verwachtingen 2018 3 Doelstelling Stichting Vrienden van Dome 4 Samenstelling bestuur 4 Public relations 5 Fondsenwerving 5 Inkomsten

Nadere informatie

BELEIDSPLAN

BELEIDSPLAN STICHTING TIMMERWERKPLAATS FERWOUDE BELEIDSPLAN 2016 2020 Stichting Timmerwerkplaats Ferwoude P/a de Finne 23 9022 AZ Mantgum Email Telefoonnummer: 058 250 29 20 KvK 856982477 Inhoud Voorwoord...3 Inleiding...4

Nadere informatie

Inhoudsopgave. 1. Voorwoord. 2. Organisatie Doelstelling, visie, werkwijze Bestuur en vrijwilligers. 3. Project. 4. Beleid 2014

Inhoudsopgave. 1. Voorwoord. 2. Organisatie Doelstelling, visie, werkwijze Bestuur en vrijwilligers. 3. Project. 4. Beleid 2014 Jaarverslag 2013 Inhoudsopgave 1. Voorwoord 2. Organisatie Doelstelling, visie, werkwijze Bestuur en vrijwilligers 3. Project 4. Beleid 2014 5. Financiële verantwoording Postbus 3091 5203 DB s-hertogenbosch

Nadere informatie

Stichting Magirus Middelburg. Pagina 1 van 5

Stichting Magirus Middelburg. Pagina 1 van 5 Stichting Magirus 1931 te Middelburg Jaarrekening 2016 Pagina 1 van 5 Inleiding Bij notariële akte van 16 december 1986 is opgericht de stichting Stichting Magirus 1931 In verband met het verkrijgen van

Nadere informatie

Stichting Vrienden van Dôme

Stichting Vrienden van Dôme Stichting Vrienden van Dôme Jaarverslag 2016 1 Inhoud Samenvatting 2016 en verwachtingen 2017 3 Doelstelling Stichting Vrienden van Dome 4 Samenstelling bestuur 4 Public relations 5 Fondsenwerving 6-7

Nadere informatie

Bezoekadres: Kerkstraat 3A 7722 LR Hoonhorst Iedere zaterdagmiddag van 13.30 tot 16.30 uur gratis toegankelijk voor publiek.

Bezoekadres: Kerkstraat 3A 7722 LR Hoonhorst Iedere zaterdagmiddag van 13.30 tot 16.30 uur gratis toegankelijk voor publiek. ANBI gegevens Stichting de Molen van Fakkert te Hoonhorst Sinds 01-01-2013 staat Stichting de Molen van Fakkert te Hoonhorst als culturele ANBI (Algemeen Nut Beoogende Instelling) geregistreerd. Giften

Nadere informatie

INHOUDSOPGAVE JAARVERSLAG 2016

INHOUDSOPGAVE JAARVERSLAG 2016 INHOUDSOPGAVE JAARVERSLAG 2016 Inleiding. 1. Dieren. 1. Bestuur. 2. Vrijwilligers. 2. Activiteiten. 3. Kosten. 4. Uitgave en inkomsten. Toekomst en begroting 2017-2018 4. Goedkeuring jaarverslag. 6. Inleiding.

Nadere informatie

Beleidsplan Stichting Pole Position 2015-2019

Beleidsplan Stichting Pole Position 2015-2019 Beleidsplan Stichting Pole Position 2015-2019 Voorwoord Voor u ligt het 1 e beleidsplan van stichting Pole Position. De stichting is opgericht op 2 augustus 2013 en heeft in het ruime jaar waarin het bestaat

Nadere informatie

STICHTING STEUNFONDS KYOGA

STICHTING STEUNFONDS KYOGA Stichting Steunfonds Kyoga beleidsplan 2019 t/m 2021 1 STICHTING STEUNFONDS KYOGA Beleidsplan 2019-2021 Stichting Steunfonds Kyoga Gevestigd te Doorn Opgericht 27 november 2006 Secretariaat: Bergweg 5,

Nadere informatie

Financieel jaarverslag 2011

Financieel jaarverslag 2011 Financieel jaarverslag 2011 St de Hand te Utrecht 1 Inhoudsopgave 1 Algemeen... 3 2 Balans 2011... 4 3 Staat van baten en lasten 2011... 5 4 Toelichting op Balans en Staat van baten en lasten... 6 JAARVERSLAG

Nadere informatie

Stichting Lach voor een Dag. Beleidsplan

Stichting Lach voor een Dag. Beleidsplan Stichting Lach voor een Dag Beleidsplan Inleiding De Stichting Lach voor een Dag werd op 9 juli 2013 opgericht. De aanleiding hiervoor was de wens om structuur en uitbreiding te geven aan bestaande, incidentele

Nadere informatie

Stichting Lunga Foundation. ANBI-Beleidsplan 2015 (update)

Stichting Lunga Foundation. ANBI-Beleidsplan 2015 (update) Stichting Lunga Foundation ANBI-Beleidsplan 2015 (update) Versie 1.1 Inleiding Na de oprichting in 2013 stond het jaar 2014 in het teken van de projecten die gerealiseerd werden om het weeshuis The Farm

Nadere informatie

Beleidsplan 2015-2016

Beleidsplan 2015-2016 Beleidsplan 2015-2016 Vertelt onder de volken zijn heerlijkheid, onder alle natiën zijn wonderen. Psalm 96:3 Beleidsplan Strijen, juni 2015 Inhoudsopgave Voorwoord...1 1 Stichting Hope 4 the Nations...2

Nadere informatie

Speelgoedbank Apeldoorn Ieder kind heeft het recht om te spelen

Speelgoedbank Apeldoorn Ieder kind heeft het recht om te spelen Beleidsplan Stichting Speelgoedbank Apeldoorn 2012-2013 Versie 7 april 2013 Beleidsplan Stichting Speelgoedbank Apeldoorn 2012-2013 1 Inhoud Pagina Inleiding 2 Over Stichting Speelgoedbank Apeldoorn 3

Nadere informatie

Beleidsplan Stichting Ashleigh s Place SA

Beleidsplan Stichting Ashleigh s Place SA Beleidsplan Stichting Ashleigh s Place SA 20152016 Voorwoord In dit beleidsplan geven wij u graag een helder beeld van de activiteiten van Stichting Ashleigh s Place SA (APSA). Dit beleidsplan is geschreven

Nadere informatie

Stichting Trustfonds Hippische Alliantie Rotterdam

Stichting Trustfonds Hippische Alliantie Rotterdam Beleidsplan 2015-2018 (versie 25-02- 2015) H1: Inleiding Voor u ligt het beleidsplan van de Stichting Hippische Alliantie Rotterdam 2015-2018. Gedurende de vorige beleidsperiode (2011-2014) is de naam

Nadere informatie

BELEIDSPLAN STICHTING HAPPYNEZZ

BELEIDSPLAN STICHTING HAPPYNEZZ Vakantieweek voor meervoudig gehandicapten Regio West Brabant BELEIDSPLAN STICHTING HAPPYNEZZ 2016-2021 Datum 28-02-2016 Stichting Happynezz Parallelweg 101 4621 JV Bergen op Zoom e-mail: secretaris@happynezz-wb.nl

Nadere informatie

Inhoudsopgave... 2. 1 Algemeen... 3 1.1 Gegevens... 3. 1.2 Versiebeheer... 3. 1.3 Verzendlijst... 3. 2 Inleiding... 4 2.1 Aanleiding...

Inhoudsopgave... 2. 1 Algemeen... 3 1.1 Gegevens... 3. 1.2 Versiebeheer... 3. 1.3 Verzendlijst... 3. 2 Inleiding... 4 2.1 Aanleiding... Beleidsplan 2014 Mei 2014 Inhoudsopgave... 2 1 Algemeen... 3 1.1 Gegevens... 3 1.2 Versiebeheer... 3 1.3 Verzendlijst... 3 2 Inleiding... 4 2.1 Aanleiding... 4 2.2 Doelstelling... 4 2.3 Uitgangspunten...

Nadere informatie

Financieel jaarverslag 2013. Begroting 2014. Stichting de Vleugeltjes

Financieel jaarverslag 2013. Begroting 2014. Stichting de Vleugeltjes Financieel jaarverslag 2013 & Begroting 2014 Stichting de Vleugeltjes Stichting de Vleugeltjes Pagina 1 van 6 Algemeen Inleiding De Stichting draagt de naam Stichting de Vleugeltjes en is opgericht op

Nadere informatie

Beleidsplan Stichting Jens

Beleidsplan Stichting Jens Beleidsplan Stichting Jens 2018-2022 Inhoudsopgave Voorwoord Inleiding 1. Missie, visie en doelstelling a. Missie b. visie c. Doelstelling 2. Doelgroepen 3. Activiteiten en projecten 4. Communicatie 5.

Nadere informatie

stichting Er Zijn Inhoudsopgave: ANBI verantwoording 2014

stichting Er Zijn Inhoudsopgave: ANBI verantwoording 2014 stichting Er Zijn ANBI verantwoording 2014 Inhoudsopgave: 1 De naam 2 2 RSIN/fiscaal nummer 2 3 Contactgegevens 2 4 Bestuurssamenstelling en namen bestuursleden 2 5 De doelstelling 2 6 Het beleidsplan

Nadere informatie

1. Inleiding. Dit is alleen mogelijk door de bijdragen van onze donateurs die wij, namens de kinderen, van harte danken.

1. Inleiding. Dit is alleen mogelijk door de bijdragen van onze donateurs die wij, namens de kinderen, van harte danken. Jaarverslag 2018 Inhoudsopgave 1. Inleiding... 3 2. Algemene informatie... 4 3. Beleidsplan, website, nieuwsbrief en privacyverklaring... 5 4. Laptopactie... 6 5. Studenten... 7 5.1. Samenstelling studenten...

Nadere informatie

Beleidsplan stichting "Comedor Infantil" 2015-2020

Beleidsplan stichting Comedor Infantil 2015-2020 Uitgegeven door: Stichting Comedor Infantil Datum: december 2014 Status: Definitief Versienummer: 2.0 Beleidsplan stichting "Comedor Infantil" 2015-2020 Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2 Voorwoord... 3

Nadere informatie

STICHTING HUIS VAN LIEFDE BELEIDSPLAN

STICHTING HUIS VAN LIEFDE BELEIDSPLAN STICHTING HUIS VAN LIEFDE BELEIDSPLAN 2018-2020 1. Inleiding 1.1 Algemeen 1.2 Gegevens Stichting 2. Kernwaarden en identiteit 3. Beleid 3.1 Huisvesting 3.2 Levensonderhoud 3.3 Aandacht en ondersteuning

Nadere informatie

DIANI CHILDREN S VILLAGE

DIANI CHILDREN S VILLAGE DIANI CHILDREN S VILLAGE Jaarverslag 2017 Adres Horsterweg 22c 3835 PS Stoutenburg / Leusden Website www.dianichildrensvillage.nl Email info@dianichildrensvillage.nl Telefoon 030-2204385 Rabobankrekening

Nadere informatie

Jaarrekening Present Steenwijkerland

Jaarrekening Present Steenwijkerland Jaarrekening 2015 Present Steenwijkerland 31-03-2016-1- STICHTING PRESENT STEENWIJKERLAND Postbus 303 8330 AH Steenwijk E-mail: info@presentsteenwijkerland.nl www.presentsteenwijkerland.nl KvK 08210076

Nadere informatie

BELEIDSPLAN 2014. De Linie 4, 6982 AZ Doesburg - Stichtingsregister: S 41051341 - Bankrekening IBAN: NL58RABO 013.75.70.910

BELEIDSPLAN 2014. De Linie 4, 6982 AZ Doesburg - Stichtingsregister: S 41051341 - Bankrekening IBAN: NL58RABO 013.75.70.910 BELEIDSPLAN 2014 Vooraf Voor u ligt het beleidsplan van de Stichting Aangepast Vervoer Doesburg en omstreken. Het plan omvat het overzicht van de doelstellingen en activiteiten van de stichting. Tevens

Nadere informatie

Stichting Vrienden van het Waterlandziekenhuis. Beleidsplan 2014

Stichting Vrienden van het Waterlandziekenhuis. Beleidsplan 2014 Stichting Vrienden van het Waterlandziekenhuis Beleidsplan 2014 Purmerend, december 2013 1 Inhoud 1. De stichting Statutaire doelstelling Bestuursleden Beloningsbeleid Officiële gegevens 2. Strategie Missie

Nadere informatie

Beleidsplan Stichting Pole Position 2016-2020

Beleidsplan Stichting Pole Position 2016-2020 Beleidsplan Stichting Pole Position 2016-2020 Voorwoord Voor u ligt het beleidsplan van stichting Pole Position. De stichting is opgericht op 2 augustus 2013. Inmiddels hebben 70 mensen mogen genieten

Nadere informatie

Stichting Ebony Ensemble

Stichting Ebony Ensemble Stichting Ebony Ensemble BIJZONDERE WERKEN VOOR EEN BREDER PUBLIEK Beleidsplan 2017-2021 Stichting Ebony Ensemble Inschrijfnummer Kvk: 67948030 Rechtspersonen en Samenwerkingsverbanden Informatienummer

Nadere informatie