nieuwsbrief 2371 RE Roelofarendsveen

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "nieuwsbrief 2371 RE Roelofarendsveen"

Transcriptie

1 nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel RE Roelofarendsveen januari 2018 Agenda Nummer 19 Maandag 22 januari - Dinsdag 23 januari GMR-vergadering Woensdag 24 januari Voorleesontbijt Neem je ontbijt mee en kom gerust in je pyjama naar school! Groep 6 naar Museum Volkenkunde Donderdag 25 januari Groep 7 Toets Engels Groep 8A Toets geschiedenis Vrijdag 26 januari Nieuwsbrief nr. 20 Jarigen deze week: zondag 21 januari Zanna Bakker (gr. 4) zondag 21 januari Evi Dijkstra (gr. 4) maandag 22 januari Lily van Duijn (gr. 5a) dinsdag 23 januari Isa v. Emmerik (gr. 1/2A) dinsdag 23 januari Jesco Schrama (gr. 8A) donderdag 25 januari Roua Alkhatib (gr. 4) vrijdag 26 januari Ryan Buijs (gr. 7)

2 Directie Nieuws van de directeur Storm Dat was even schrikken donderdagmorgen! De storm zorgde ervoor dat er een boom omwaaide tussen de lokalen van groep 6 en groep 7. Wat een geluk dat deze boom onze school net niet raakte en dat er op dat moment niemand op dat deel van het plein was. Uit voorzorg zijn we de rest van de morgen maar niet met de kinderen naar buiten gegaan. Het nationale voorleesontbijt Op woensdag 24 januari zullen wij meedoen aan het nationale voorleesontbijt. Dit houdt in dat alle kinderen (behalve groep 6, zie agenda) op deze morgen in hun pyjama naar school mogen komen. We nemen dan ook allemaal ons eigen ontbijtje mee naar school. Dan starten we deze morgen in iedere klas met een ontbijt en wordt er voorgelezen. Aanwezigheid Gymmen Directie Ronald IB ond.bouw IB bov.bouw Admin. maandag ochtend x x ochtend dinsdag Afw. Ivm x x opleiding woensdag x donderdag x x x x vrijdag ochtend B.C. rs Basketbaltraining De groepen 4 tot en met 7 hebben tijdens de gymles een basketbaltraining gehad. Het dribbelen, het gooien, het schieten en de spelregels zijn uitvoerig aan de orde gekomen. Volgende week krijgen de kinderen nog een laatste basketbaltraining.

3 Vanuit de ouderraad Op de Schakel organiseerde de Ouderraad jaarlijks een Rommelmarkt en omdat dit altijd een succes is geweest, wil de Ouderraad van De Klimboom deze jaarlijkse activiteit graag voortzetten!! De rommelmarkt vindt dit schooljaar plaats op 17 maart Vergeet deze datum niet in uw agenda te schrijven. Het is nog ver weg, maar de voorbereidingen voor deze gezellige dag zijn al begonnen. Voor de rommelmarkt kunnen wij nog heel veel nieuwe spulletjes gebruiken. Dus als u iets in uw kerstpakket heeft gekregen dat u toch niet gaat gebruiken kunt u dit inleveren bij één van de OR-leden. Natuurlijk mogen het ook nieuwe spullen zijn die in uw kast staan te ver-stoffen en die u in de toekomst niet meer gaat gebruiken. Ook voor die spullen houden wij ons aanbevolen. De opbrengst van deze dag komt helemaal ten goede aan de leerlingen van onze school. Wij kunnen dan weer leuke activiteiten organiseren voor de kinderen. Te denken aan sinterklaasfeest, kerstfeest, carnavalsfeest, paasfeest en nog veel meer. En natuurlijk niet te vergeten, het schoolreisje. Daarom is het heel belangrijk om met elkaar er alles aan te doen om er weer een geslaagde rommelmarkt van te maken. Ook de zegeltjes van de Plus voor het boodschappenpakket zijn van harte welkom. Deze kunnen ook ingeleverd worden bij één van de OR-leden, of bij de juf of meester. Meer info over de rommelmarkt volgt in de aankomende weekbrieven. Groep 3 Ik ben Britt. Deze week was mijn laatste stageweek in groep 3 op Basisschool De Klimboom. Ik ben een eerstejaars PABO- studente en dit was mijn eerste stageklas. Ik heb hier een half jaar stage gelopen en in deze tijd heb ik ontzettend veel geleerd, met dank aan Corrie en Mieke. Het was een ongelooflijke ervaring en ik ga de kinderen van groep 3 erg missen. Gelukkig heb ik een prachtig boekje met tekeningen en foto s gekregen, zodat ik mij deze klas nog extra goed kan herinneren! Ouders en kinderen heel erg bedankt voor het mooie boekje. Bedankt Basisschool De Klimboom voor deze onvergetelijke ervaring! Beste ouders, Voor het uitstapje naar het museum op donderdagochtend 1 februari komen we nog een aantal auto s met bestuurder tekort. Wie o wie wil met ons mee? Aanmelden kan bij de leerkrachten of de klassenouders. Dank, dank, dank!!

4 Groep 4 Gisteren hebben we in ons team de splitsbloemen geoefend. Zoals wij al eerder aangegeven hebben is het automatiseren van optel -en aftreksommen tot 20 heel belangrijk in groep vier. Het vormt de basis van het snel kunnen rekenen, ook in de latere leerjaren. Er zijn allerlei rekenspelletjes op de computer te vinden waarmee dit getraind kan worden maar nog leuker zijn de spelletjes met speelkaarten. Bijvoorbeeld het volgende spel: twee spelers pakken alle kaarten met de getallen 2 tot en met 10. Verdeel de kaarten in twee gelijke stapels en leg ze met het getal naar beneden neer. Speler 1 en speler 2 draaien tegelijkertijd een kaart om. Wie het eerste de twee kaarten foutloos kan optellen mag de twee kaarten houden. Wie uiteindelijk de meeste kaarten heeft verzameld, is de winnaar. Je kunt dit spel ook met eraf- en keersommen doen. Gevraagd: speelkaarten, zodat we voldoende setjes hebben om bovengenoemde spelletjes met de hele klas tegelijk te kunnen doen. Klassenbeurt volgende week: Tommy en Quinten

5 Groep 5b Woensdag waren we te gast op De Kiem. We keken en luisterden naar het verhaal Alleen op de wereld. Wie kent niet het verhaal van Remi die (bijna) alleen op de wereld was, maar voor wie het toch goed kwam. De verteller liet het publiek behoorlijk meedoen, waardoor iedereen geboeid was en bleef. Groep 5a Wat een week! Hard gewerkt, maar ook veel leuke dingen gedaan. CITO-toetsen woordenschat en begrijpend lezen, AVI-toetsen, naar het verteltheater, basketballes, naar de molen, mooie mindmap, ecoline blazen. De kinderen (én hun juf ) kunnen moe maar voldaan het weekend ingaan! Volgende week staan de reken- en spellingtoetsen op het programma. Denkt u nog aan het invullen van het formulier Kies je sport? De kinderen kunnen vrijblijvend kennismaken met een aantal sporten. Beslist de moeite van het proberen waard! Het is gratis.

6 Groep 6 Museum Volkenkunde Woensdag 24 januari gaan we naar het museum Volkenkunde. Er zijn genoeg aanmeldingen voor het vervoer: dank jullie wel! Storm Dat was schrikken in groep 6: tijdens de harde storm van afgelopen donderdag is er een boom omgevallen. Terwijl we heeeel hard aan werk waren, werden we opgeschrikt door de vallende boom. De boomtoppen raakten precies onze ramen, maar gelukkig was er niks kapot. Melkpakken Wil iedereen een melkpak meenemen naar school? Dan kunnen we er een mooi vogelhuisje van maken! Afscheid juf Babz De afgelopen maanden heeft juf Babz stagegelopen in groep 6. Haar stageperiode zit er nu op. We wensen juf Babz een leerzame tijd op haar nieuwe stageschool. We hebben haar vrijdag verrast met een mooi boekje met onze foto s namens de hele klas. Groep 6/7 Donderdag 25 januari hebben de kinderen de toets van TOPO. De toets van groep 6 gaat over de provincie Zeeland en de toets van groep 7 over Spanje en Portugal. We zijn deze week gestart met onderzoek doen naar het heelal. In de eerste les hebben we een filosofisch gesprek gevoerd over het heelal/ruimte. Daarbij hebben we antwoorden bedacht op de volgende vragen: - Hoe groot is het heelal? Is er een einde aan het heelal? - Zal het ooit lukken om in de ruimte te wonen, en hoe lang zal het nog duren voordat dit kan? - Zouden er mensen bestaan op andere planeten in het heelal? Afgelopen heb ik een mail gestuurd over het gebruik van mobiele telefoons. Ik zou jullie hierover op de hoogte houden. Dit ga ik doen in de nieuwsbrief van volgende week. Groep 7 Taakspel Deze week hebben we lekker gespeeld met Taakspel. De regels wisselen we nu tijdens het Taakspel. Dit betekent dat we starten met Je bent stil en later gaan we verder met de regel Je bent met je taak bezig. We spelen het spel nu een half uur. Soms meerdere keren per dag. Het gaat heel goed! Donderdag 25 januari is er weer een Engels toets over het liedje van Afrojack.

7 Groep 8a Donderdag 25 januari: Toets Geschiedenis: Burgers en Stoommachines: leer de samenvatting en de begrippen! Succes. Abusievelijk is in de VO Gids een verkeerde datum van de voorlichtingsavond van het Da Vinci College Kagerstraat in Leiden opgenomen. De juiste datum is dinsdag 23 januari 2018 om uur. Vrijdag zijn we begonnen met wie is de mol. De kinderen zijn enthousiast begonnen, gelukkig is er nog niemand afgevallen. Dat samenwerken is best lastig, zeker nu het nog een hele grote groep is. Wat leuk! Herman in de klas. Hij wordt goed verzorgd, nog even en we hebben een heel brood! Oproep! Wij en de kinderen uit groep 5a willen het wereldrecord vingerhaken proberen te verbreken. Maar daarvoor hebben wij wol nodig. Heeft u nog of kent u iemand die restjes wol over waar zij of u niks meer mee doet? Zou u die willen brengen in groep 8a en groep 5a? Daar zouden wij heel bij mee zijn! Vind u het nou leuk om te vingerhaken? Dan kunt u even aanhaken en gezellig meedoen! Als u een lange sliert heeft gemaakt kunt u die kwijt in groep 8a. De kinderen van groep 8a. Ook hebben we een groot gebrek aan kranten!!!

8 Groep 8b Abusievelijk is in de VO Gids een verkeerde datum van de voorlichtingsavond van het Da Vinci College Kagerstraat in Leiden opgenomen. De juiste datum is dinsdag 23 januari 2018 om uur. Carnaval Op vrijdag 9 februari vieren we carnaval op De Klimboom. Om dit feest goed te laten slagen hebben we uw hulp hard nodig. We doen een optocht(je) en een spelcircuit. Als u zin heeft in een leuk carnavalsfeestje kunt u zich opgeven bij de leerkracht van uw kind. s Morgens hebben we ouders nodig in de onderbouw en s middags in de bovenbouw. Alvast bedankt.

9 Nieuw van buiten de klas Kindercarnaval Confettie, ballonnen, feestmuziek en een mega lange polonaise. Op zondag 4 februari 2018 is het tijd voor de jaarlijkse Kinder Carnaval. Dit jaar in partycentrum de Buren aan de sotaweg 136 in Roelofarendsveen. DJ Jos verzorgt samen met blaaskapel Ladder(s)zat uit Roelofarendsveen de muziek. Geen zorgen, C.V. De Plasduikers uit Langeraar is aanwezig met de raad, prins Pulle en Prinses Flugel, de Diva s, de Stars, en de jeugdraad. Zij zullen de polonaise snel genoeg inzetten. Ook is er een springkussen aanwezig en zal Ballonnen Wilfred in een handomdraai de mooiste ballonnenfiguren voor je maken. Dansgroep More Motion komt samen met de raad van 11 een aantal dansoptredens verzorgen. De VJR verzorgt de snoepkraam. Dit wil je toch niet missen? De toegang is voor iedereen gratis. Kom gezellig verkleed naar de jaarlijkse

10 VJR en Splotsz Kinder Carnaval!

11

Juf Angela voor groep 6B woensdag 23 januari. Voorleesontbijt donderdag 24 januari vrijdag 25 januari Nieuwsbrief nr. 18

Juf Angela voor groep 6B woensdag 23 januari. Voorleesontbijt donderdag 24 januari vrijdag 25 januari Nieuwsbrief nr. 18 nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel 17 de.klimboom@ssba.net 2371 RE Roelofarendsveen http://rkbsdeklimboom-ssba.nl 071-3313039 18 januari 2019 Agenda Nummer 18 maandag 21 januari dinsdag 22 januari Juf

Nadere informatie

nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel RE Roelofarendsveen januari Agenda

nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel RE Roelofarendsveen januari Agenda nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel 17 de.klimboom@ssba.net 2371 RE Roelofarendsveen http://rkbsdeklimboom-ssba.nl 071-3313039 26 januari Agenda 2018 Nummer 20 Maandag 29 januari - Dinsdag 30 januari

Nadere informatie

OR vergadering MR bijeenkomst woensdag 13 februari donderdag 14 februari. Rapportfolio-gesprekken vrijdag 15 februari Nieuwsbrief nr.

OR vergadering MR bijeenkomst woensdag 13 februari donderdag 14 februari. Rapportfolio-gesprekken vrijdag 15 februari Nieuwsbrief nr. nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel 17 de.klimboom@ssba.net 2371 RE Roelofarendsveen http://rkbsdeklimboom-ssba.nl 071-3313039 8 februari 2019 Agenda Nummer 21 maandag 11 februari dinsdag 12 februari

Nadere informatie

nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel RE Roelofarendsveen

nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel RE Roelofarendsveen nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel 17 de.klimboom@ssba.net 2371 RE Roelofarendsveen http://rkbsdeklimboom-ssba.nl 071-3313039 2017 Agenda Nummer 15 Maandag 11 december Toets Aardrijkskunde thema 2 voor

Nadere informatie

nieuwsbrief School van de week Rembrandt van Rijnsingel RE Roelofarendsveen

nieuwsbrief School van de week Rembrandt van Rijnsingel RE Roelofarendsveen nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel 17 de.klimboom@ssba.net 2371 RE Roelofarendsveen http://rkbsdeklimboom-ssba.nl 071-3313039 22 februari 2019 Agenda Nummer 23 maandag 4 maart Studiedag. De kinderen

Nadere informatie

Rembrandt van Rijnsingel RE Roelofarendsveen

Rembrandt van Rijnsingel RE Roelofarendsveen nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel 17 de.klimboom@ssba.net 2371 RE Roelofarendsveen http://rkbsdeklimboom-ssba.nl 071-3313039 29 maart 2018 Agenda Nummer 28 maandag 2 april Tweede Paasdag VRIJ! dinsdag

Nadere informatie

09.30 uur groep 8 op school uur officieel afscheid van groep 8 donderdag 12 juli

09.30 uur groep 8 op school uur officieel afscheid van groep 8 donderdag 12 juli nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel 17 de.klimboom@ssba.net 2371 RE Roelofarendsveen http://rkbsdeklimboom-ssba.nl 071-3313039 6 juli 2018 Agenda Nummer 40 Musical (8a) en afscheidsfilm (8b) voor een

Nadere informatie

Di 7 november Sjoerd van Es Groep 6

Di 7 november Sjoerd van Es Groep 6 nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel 17 de.klimboom@ssba.net 2371 RE Roelofarendsveen http://rkbsdeklimboom-ssba.nl 071-3313039 2017 Agenda Nummer 10 Maandag - 3 november Dinsdag Voortgangsgesprekken groep

Nadere informatie

nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel RE Roelofarendsveen

nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel RE Roelofarendsveen nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel 17 de.klimboom@ssba.net 2371 RE Roelofarendsveen http://rkbsdeklimboom-ssba.nl 071-3313039 25 januari 2019 Agenda Nummer 19 maandag 28 januari Screening groep 7 schoolarts

Nadere informatie

nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel RE Roelofarendsveen

nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel RE Roelofarendsveen nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel 17 de.klimboom@ssba.net 2371 RE Roelofarendsveen http://rkbsdeklimboom-ssba.nl 071-3313039 12-01-2018 Agenda Nummer 18 maandag 15 januari - dinsdag 16 januari woensdag

Nadere informatie

nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel RE Roelofarendsveen

nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel RE Roelofarendsveen nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel 17 de.klimboom@ssba.net 2371 RE Roelofarendsveen http://rkbsdeklimboom-ssba.nl 071-3313039 2018 Agenda Nummer 21 Maandag 5 februari Groep 6 toets Aardrijkskunde Dinsdag

Nadere informatie

Groep 8 Cito eindtoets. Groep 8 Cito eindtoets. Groep 7 Cito entreetoets. Groep 8 Cito eindtoets. Groep 7 Cito entreetoets

Groep 8 Cito eindtoets. Groep 8 Cito eindtoets. Groep 7 Cito entreetoets. Groep 8 Cito eindtoets. Groep 7 Cito entreetoets nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel 17 de.klimboom@ssba.net 2371 RE Roelofarendsveen http://rkbsdeklimboom-ssba.nl 071-3313039 12 april 2019 Agenda Nummer 29 maandag Paasviering dinsdag Groep 8 Cito eindtoets

Nadere informatie

Groep 8 toets topografie woensdag 13 maart donderdag 14 maart. Groep 6A toets aardrijkskunde vrijdag 15 maart Nieuwsbrief nr. 25

Groep 8 toets topografie woensdag 13 maart donderdag 14 maart. Groep 6A toets aardrijkskunde vrijdag 15 maart Nieuwsbrief nr. 25 nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel 17 de.klimboom@ssba.net 2371 RE Roelofarendsveen http://rkbsdeklimboom-ssba.nl 071-3313039 8 maart 2019 Agenda Nummer 24 maandag 11 maart dinsdag 12 maart Groep 8 toets

Nadere informatie

WEEKBRIEF - week 3. RKBS De Schakel, Rembrandt van Rijnsingel 17, 2371 RE Roelofarendsveen, Mini-Agenda

WEEKBRIEF - week 3. RKBS De Schakel, Rembrandt van Rijnsingel 17, 2371 RE Roelofarendsveen, Mini-Agenda WEEKBRIEF - week 3 Vrijdag 13 januari 2017 weekbriefdeschakel@ssba.net www.rkbsdeschakel-ssba.nl RKBS De Schakel, Rembrandt van Rijnsingel 17, 2371 RE Roelofarendsveen, 071-33 13 039 Week 2 Maandag 16

Nadere informatie

nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel RE Roelofarendsveen

nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel RE Roelofarendsveen nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel 17 de.klimboom@ssba.net 2371 RE Roelofarendsveen http://rkbsdeklimboom-ssba.nl 071-3313039 2017 Agenda Nummer 7 Maandag 09 oktober - 06 oktober Dinsdag 10 oktober Directie

Nadere informatie

Rapportfolio-gesprekken donderdag 5 juli. Rapportfolio-gesprekken vrijdag 6 juli Nieuwsbrief nr. 40

Rapportfolio-gesprekken donderdag 5 juli. Rapportfolio-gesprekken vrijdag 6 juli Nieuwsbrief nr. 40 nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel 17 de.klimboom@ssba.net 2371 RE Roelofarendsveen http://rkbsdeklimboom-ssba.nl 071-3313039 29 juni 2018 Agenda Nummer 39 maandag 2 juli Studiedag team alle leerlingen

Nadere informatie

nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel RE Roelofarendsveen

nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel RE Roelofarendsveen nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel 17 de.klimboom@ssba.net 2371 RE Roelofarendsveen http://rkbsdeklimboom-ssba.nl 071-3313039 1 februari 2019 Agenda Nummer 20 maandag 4 februari dinsdag 5 februari woensdag

Nadere informatie

nieuwsbrief School van de week Rembrandt van Rijnsingel RE Roelofarendsveen

nieuwsbrief School van de week Rembrandt van Rijnsingel RE Roelofarendsveen nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel 17 de.klimboom@ssba.net 2371 RE Roelofarendsveen http://rkbsdeklimboom-ssba.nl 071-3313039 11 januari 2019 Agenda Nummer 17 maandag 14 januari dinsdag 15 januari woensdag

Nadere informatie

Jarigen deze week: Zaterdag 24 november Fabian van Veen Groep 4 Maandag 26 november Kobe van der Meer Groep 6B Suze van der Meer Groep 6A

Jarigen deze week: Zaterdag 24 november Fabian van Veen Groep 4 Maandag 26 november Kobe van der Meer Groep 6B Suze van der Meer Groep 6A nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel 17 de.klimboom@ssba.net 2371 RE Roelofarendsveen http://rkbsdeklimboom-ssba.nl 071-3313039 23 november 2018 Agenda Nummer 12 maandag 26 november dinsdag 27 november

Nadere informatie

Rembrandt van Rijnsingel RE Roelofarendsveen Ouderraadvergadering woensdag

Rembrandt van Rijnsingel RE Roelofarendsveen Ouderraadvergadering woensdag nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel 17 de.klimboom@ssba.net 2371 RE Roelofarendsveen http://rkbsdeklimboom-ssba.nl 071-3313039 16 februari Agenda 2018 Nummer 23 maandag GMR-vergadering dinsdag Ouderraadvergadering

Nadere informatie

Groep 6A toets natuur MR vergadering woensdag 7 november

Groep 6A toets natuur MR vergadering woensdag 7 november nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel 17 de.klimboom@ssba.net 2371 RE Roelofarendsveen http://rkbsdeklimboom-ssba.nl 071-3313039 2 november 2018 Agenda Nummer 9 maandag 5 november - dinsdag 6 november Groep

Nadere informatie

Zaterdag 1 september Emma van den Berg Groep 6B Zondag 2 september Tycho Guldemond Viggo Knetsch Vincent Lee

Zaterdag 1 september Emma van den Berg Groep 6B Zondag 2 september Tycho Guldemond Viggo Knetsch Vincent Lee nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel 17 de.klimboom@ssba.net 2371 RE Roelofarendsveen http://rkbsdeklimboom-ssba.nl 071-3313039 31 augustus 2018 Nummer 1 Agenda maandag 3 september dinsdag 4 september

Nadere informatie

Afscheid van juf Liesbeth Natuurtoets groep 7 vrijdag 28 september Nieuwsbrief nr. 5

Afscheid van juf Liesbeth Natuurtoets groep 7 vrijdag 28 september Nieuwsbrief nr. 5 nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel 17 de.klimboom@ssba.net 2371 RE Roelofarendsveen http://rkbsdeklimboom-ssba.nl 071-3313039 21 september Agenda 2018 Nummer 4 maandag 24 september Kennismakingsgesprekken

Nadere informatie

Iedereen is uniek, niemand is volmaakt, samen zijn we compleet!

Iedereen is uniek, niemand is volmaakt, samen zijn we compleet! Iedereen is uniek, niemand is volmaakt, samen zijn we compleet! Weekbrief De Gerardusschool Meerkreuk 2 2377 VA Oude Wetering http://www.gerardusschool.nl/ de.gerardus@ssba.net ALGEMEEN: Schooljaar: 2015

Nadere informatie

NIEUWSFLITS 20 SCHOOLJAAR

NIEUWSFLITS 20 SCHOOLJAAR NIEUWSFLITS 20 SCHOOLJAAR 2018-201 DE WEEK NA DE VOORJAARSVAKANTIE KALENDER De week van 25 t/m 1 maart Maandag 25 februari Klassenschoonmaak avond groep 1 en 2 Dinsdag 26 februari Annet afwezig i.v.m.

Nadere informatie

Rembrandt van Rijnsingel RE Roelofarendsveen

Rembrandt van Rijnsingel RE Roelofarendsveen nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel 17 de.klimboom@ssba.net 2371 RE Roelofarendsveen http://rkbsdeklimboom-ssba.nl 071-3313039 2017 Agenda Nummer 11 Maandag - 10 november Dinsdag - Woensdag - Donderdag

Nadere informatie

Groep 8A naar Den Haag voor Prinsjesdag woensdag 20 september - donderdag 21 september -

Groep 8A naar Den Haag voor Prinsjesdag woensdag 20 september - donderdag 21 september - nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel 17 de.klimboom@ssba.net 2371 RE Roelofarendsveen http://rkbsdeklimboom-ssba.nl 071-3313039 2017 Agenda Nummer 4 maandag 18-15 Schoolfotograaf vanaf 08.30 uur dinsdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2014

Nieuwsbrief december 2014 Nieuwsbrief december 2014 DECEMBER 1 Nieuwsbrief 4 Leerlingenraad 14:15 / 15:00 5 Sinterklaasviering Lln gr. 1/2 zijn om 11.00 vrij! 8 EXTRA oud papier actie t/m 11 dec. OR vergadering 18 Kerstviering

Nadere informatie

Groep 6A toets Engels Groep 6B toets geschiedenis Groep 8 toets Engels vrijdag 12 oktober Nieuwsbrief nr. 7

Groep 6A toets Engels Groep 6B toets geschiedenis Groep 8 toets Engels vrijdag 12 oktober Nieuwsbrief nr. 7 nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel 17 de.klimboom@ssba.net 2371 RE Roelofarendsveen http://rkbsdeklimboom-ssba.nl 071-3313039 5 oktober 2018 Agenda Nummer 6 maandag 8 oktober Groep 7 toets geschiedenis

Nadere informatie

Info groep 8 20 september 2016

Info groep 8 20 september 2016 Info groep 8 20 september 2016 Algemeen Wat zijn we weer lekker gestart! De eerste drie weken zitten er op. We hebben veel activiteiten gedaan uit de Vreedzame school. Wat voor groep willen wij zijn, welke

Nadere informatie

Jarigen deze week: Maandag 17 december Daan Post Groep 4 Dinsdag 18 december Wessel Kerkvliet Quirine de Rooi Janelva van der Schaaf

Jarigen deze week: Maandag 17 december Daan Post Groep 4 Dinsdag 18 december Wessel Kerkvliet Quirine de Rooi Janelva van der Schaaf nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel 17 de.klimboom@ssba.net 2371 RE Roelofarendsveen http://rkbsdeklimboom-ssba.nl 071-3313039 14 december 2018 Agenda Nummer 15 maandag 17 december dinsdag 18 december

Nadere informatie

Groep 6A toets Geschiedenis woensdag 24 april donderdag 25 april. Zondag 21 april Liva Straathof groep 1-2b

Groep 6A toets Geschiedenis woensdag 24 april donderdag 25 april. Zondag 21 april Liva Straathof groep 1-2b nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel 17 de.klimboom@ssba.net 2371 RE Roelofarendsveen http://rkbsdeklimboom-ssba.nl 071-3313039 18 april 2019 Agenda Nummer 30 maandag 22 april Vrij Tweede Paasdag dinsdag

Nadere informatie

Groep 6A toets aardrijkskunde Groep 6B toets Engels vrijdag 14 december Nieuwsbrief nr. 15

Groep 6A toets aardrijkskunde Groep 6B toets Engels vrijdag 14 december Nieuwsbrief nr. 15 nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel 17 de.klimboom@ssba.net 2371 RE Roelofarendsveen http://rkbsdeklimboom-ssba.nl 071-3313039 7 december Agenda 2018 Nummer 14 maandag 10 december GMR vergadering dinsdag

Nadere informatie

GMR vergadering. Groep 7 toets natuur Groep 7 toets Engels verkeerslessen verkeerslessen Nieuwsbrief nr. 27

GMR vergadering. Groep 7 toets natuur Groep 7 toets Engels verkeerslessen verkeerslessen Nieuwsbrief nr. 27 nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel 17 de.klimboom@ssba.net 2371 RE Roelofarendsveen http://rkbsdeklimboom-ssba.nl 071-3313039 16 maart 2018 Nummer 26 Agenda maandag 19 maart dinsdag 20 maart woensdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2016 Nummer 4

Nieuwsbrief december 2016 Nummer 4 1 Basisschool de Wieling Kolkweg 5 6685 BC Haalderen 0481-462172 wieling@delinge.nl Nieuwsbrief december 2016 Nummer 4 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag 28 29 30 1 2 3 4 Viering

Nadere informatie

nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel RE Roelofarendsveen

nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel RE Roelofarendsveen nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel 17 de.klimboom@ssba.net 2371 RE Roelofarendsveen http://rkbsdeklimboom-ssba.nl 071-3313039 14 september 2018 Nummer 3 Agenda maandag 17 september dinsdag 18 september

Nadere informatie

THEATERDAG! Groep 8B topo toets. Groep 8 Groep 4 Maandag 4 juni Saartje Minneboo Groep 4 Dinsdag 5 juni Nikita Warmerdam Groep 3

THEATERDAG! Groep 8B topo toets. Groep 8 Groep 4 Maandag 4 juni Saartje Minneboo Groep 4 Dinsdag 5 juni Nikita Warmerdam Groep 3 nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel 17 de.klimboom@ssba.net 2371 RE Roelofarendsveen http://rkbsdeklimboom-ssba.nl 071-3313039 1 juni 2018 Agenda Nummer 35 maandag 4 juni dinsdag 5 juni THEATERDAG! Groep

Nadere informatie

nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel RE Roelofarendsveen november Agenda

nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel RE Roelofarendsveen november Agenda nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel 17 de.klimboom@ssba.net 2371 RE Roelofarendsveen http://rkbsdeklimboom-ssba.nl 071-3313039 24 november Agenda 2017 Nummer 13 Maandag 27 november - Dinsdag 28 november

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS De Kleine Wereld

Nieuwsbrief CBS De Kleine Wereld Februari 2013 Nieuwsbrief CBS De Kleine Wereld Margedagen 14-03-2013 middag 28-03-2013 na 14.00u 12-04-2013 alleen gr 1-4 04-06-2013 middag 04-07-2013 na 14.00u 05-07-2013 Wist u dat u uw kind bij ziekte

Nadere informatie

extra >> maandkalender

extra >> maandkalender NIEUWSBRIEF 02 11 2016 extra Beste ouders Heeft iedereen een fijne herfstvakantie gehad? Wij kijken terug op een mooie periode voor de herfstvakantie; de kinderboekenweek met de afsluiting waarbij vele

Nadere informatie

Saenparel INFO

Saenparel INFO Saenparel INFO 11-11-2013-25-11-2013 Agenda: Ma 11-11 Sint Maarten Di 12-11 NIO toets voor groep 8 08.45-11.00 uur Wo 13-11 Gesprekken voorlopig advies groep 8 Do 14-11 Groep 1 2 naar Natuurmuseum Ma 18-11

Nadere informatie

Nieuwsbrief april 2019

Nieuwsbrief april 2019 Nieuwsbrief april 2019 Woensdag 10 april Inloopspreekuur JGT (8.30u. 9.00u.) Vrijdag 12 april Koningsspelen Maandag 15 april inloopmoment Di. 16 t/m do. 18 apr. Cito-eindtoets groep 8 Donderdag 18 april

Nadere informatie

nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel RE Roelofarendsveen december Agenda

nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel RE Roelofarendsveen december Agenda nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel 17 de.klimboom@ssba.net 2371 RE Roelofarendsveen http://rkbsdeklimboom-ssba.nl 071-3313039 15 december Agenda 2017 Nummer 16 maandag 18 december - dinsdag 19 december

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS De Schalmei

Nieuwsbrief CBS De Schalmei Nieuwsbrief CBS De Schalmei Je mag zijn wie je bent en gebruik maken van je talent! Schooljaar 2014-2015 nieuwsbrief 18 vrijdag 12 juni 2015 Beste ouders, Het doet mij goed om te zien hoe actief vele mensen

Nadere informatie

Advent. Agenda. Telefonische bereikbaarheid

Advent. Agenda. Telefonische bereikbaarheid Advent Advent is de tijd van verwachting en voorbereiding op het Kerstfeest. Een tijd om stil te worden na alle drukte rondom het sinterklaasfeest. We gaan op weg naar Bethlehem om samen met de herders

Nadere informatie

Nieuwsbrief 17 De Driekleur locatie Wilhelmina 27 juni 2019

Nieuwsbrief 17 De Driekleur locatie Wilhelmina 27 juni 2019 Start van het nieuwe schooljaar op dinsdag 3 september 2019 Het schooljaar 2019-2020 start dit jaar niet op de eerste maandag, maar op dinsdag. Maar op maandagmiddag 2 september nodigen wij wel alle kinderen

Nadere informatie

Rembrandt van Rijnsingel RE Roelofarendsveen

Rembrandt van Rijnsingel RE Roelofarendsveen nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel 17 de.klimboom@ssba.net 2371 RE Roelofarendsveen http://rkbsdeklimboom-ssba.nl 071-3313039 9 februari 2018 Nummer 22 Agenda maandag 12 februari - dinsdag 13 februari

Nadere informatie

donderdag 15 maart Toets Nederlandse wateren, groep 5 vrijdag 16 maart Nieuwsbrief nr. 26

donderdag 15 maart Toets Nederlandse wateren, groep 5 vrijdag 16 maart Nieuwsbrief nr. 26 nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel 17 de.klimboom@ssba.net 2371 RE Roelofarendsveen http://rkbsdeklimboom-ssba.nl 071-3313039 9 maart 2018 Agenda Nummer 25 maandag 12 maart dinsdag 13 maart Toets geschiedenis

Nadere informatie

nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel RE Roelofarendsveen

nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel RE Roelofarendsveen nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel 17 de.klimboom@ssba.net 2371 RE Roelofarendsveen http://rkbsdeklimboom-ssba.nl 071-3313039 22 juni 2018 Agenda Nummer 38 maandag 25 juni dinsdag 26 juni woensdag 27

Nadere informatie

OUDERINFO APRIL Oudervragenlijst. Schoolfotograaf. Schooljaar 2016/2017 Nummer 7 6 april 2017 Agenda

OUDERINFO APRIL Oudervragenlijst. Schoolfotograaf. Schooljaar 2016/2017 Nummer 7 6 april 2017 Agenda OUDERINFO APRIL 2017 Oudervragenlijst In februari hebben we aan alle ouders/verzorgers een oudervragenlijst uitgedeeld. We hebben al 40 ingevulde vragenlijsten terug. Bedankt hiervoor, want hiermee hebben

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Nummer e jaargang 24 december 2018 t/m 11 januari 2019

Nieuwsbrief. Nummer e jaargang 24 december 2018 t/m 11 januari 2019 Nummer 15 28 e jaargang 24 december 2018 t/m 11 januari 2019 Week 52 en 1 Kerstvakantie t/m zondag 6 januari 2019 7 januari Eerste schooldag nieuwe kalenderjaar 7 januari Jeroen Oosterhof op de Voorpoort

Nadere informatie

Groep 7 toets natuur. Groep 7 Juf Janneke viert haar verjaardag! Groep 8A heeft een excursie donderdag 21 juni -

Groep 7 toets natuur. Groep 7 Juf Janneke viert haar verjaardag! Groep 8A heeft een excursie donderdag 21 juni - nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel 17 de.klimboom@ssba.net 2371 RE Roelofarendsveen http://rkbsdeklimboom-ssba.nl 071-3313039 15 juni Agenda 2018 Nr 37 maandag 18 juni - dinsdag 19 juni Groep 7 toets

Nadere informatie

Rapportfolio mee naar huis woensdag 10 juli. Rapportfolio gesprekken donderdag 11 juli. Rapportfolio gesprekken vrijdag 12 juli Nieuwsbrief nr.

Rapportfolio mee naar huis woensdag 10 juli. Rapportfolio gesprekken donderdag 11 juli. Rapportfolio gesprekken vrijdag 12 juli Nieuwsbrief nr. nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel 17 de.klimboom@ssba.net 2371 RE Roelofarendsveen http://rkbsdeklimboom-ssba.nl 071-3313039 5 juli 2019 Agenda Nummer 39 maandag 8 juli Studiedag team, alle leerlingen

Nadere informatie

Nederwoudseweg 19a, 3772 TD Barneveld

Nederwoudseweg 19a, 3772 TD Barneveld Nederwoudseweg 19a, 3772 TD Barneveld Tel. 0342-415635 info@plantijn.org www.plantijn.org schooljaar 2018-2019 vrijdag 31 augustus Hierbij de eerste Nieuwsbrief van 2018-2019. De eerste week van het schooljaar

Nadere informatie

Weekbericht van 18 april. Afscheid juf Annette en juf Joke:

Weekbericht van 18 april. Afscheid juf Annette en juf Joke: Weekbericht van 18 april Afscheid juf Annette en juf Joke: Deze week hebben we te maken met een hele bijzondere week, want we nemen op donderdag 21 april afscheid van Juf Annette en juf Joke. Om 8.30 uur

Nadere informatie

Nieuwsbrief 8. 4 november Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel:

Nieuwsbrief 8. 4 november Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: Nieuwsbrief 8 4 november 2013 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, De herfstwandeling van de kleuters ging na het onstuimige weer van vorige week maandag

Nadere informatie

nieuwsbrief. 02 nieuwsbrief voor ouders

nieuwsbrief. 02 nieuwsbrief voor ouders nieuwsbrief. 02 nieuwsbrief voor ouders November 2017 2018 Agenda Vrijdag 10 november: Nationaal schoolontbijt Dinsdag 5 december: Sinterklaas Vrijdag 22 december: Kerstlunch. De leerlingen zijn om 12.00

Nadere informatie

Aan alle ouders, Fijn weekend allemaal! Team Weemewereld. Rapportgesprekken. Voorstelling voor groep 1 tot en met 4. Nieuw zand in de zandbakken

Aan alle ouders, Fijn weekend allemaal! Team Weemewereld. Rapportgesprekken. Voorstelling voor groep 1 tot en met 4. Nieuw zand in de zandbakken 2 4 Nieuwsbrief 39 Maandag 26 vrijdag 30 juni Aan alle ouders, Nog één keer een herinnering, komende dinsdag, 27 juni, doen we als school mee aan de (korte) staking. We beginnen die dag een uur later!

Nadere informatie

Nieuwsbrief 10 maart 2016

Nieuwsbrief 10 maart 2016 Nieuwsbrief 10 maart 2016 Studiedagen donderdag en vrijdag voor de vakantie Terwijl de kinderen al aan het genieten waren van de vakantie, hebben de leerkrachten nog 2 drukke studiedagen gehad. Donderdag

Nadere informatie

nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel RE Roelofarendsveen december Agenda

nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel RE Roelofarendsveen december Agenda nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel 17 de.klimboom@ssba.net 2371 RE Roelofarendsveen http://rkbsdeklimboom-ssba.nl 071-3313039 22 december Agenda 2017 Nummer 17 Maandag 8 januari 2018 Eerste schooldag

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 27

t Informantje schooljaar week 27 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger - Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2015-2016 week 27

Nadere informatie

Valentijns actie. Nr januari 2017 schooljaar WA-at-WORK Valentijnsactie. Visitatie donderdag 26 januari

Valentijns actie. Nr januari 2017 schooljaar WA-at-WORK Valentijnsactie. Visitatie donderdag 26 januari Nr.18 26 januari 2017 schooljaar 2016-2017 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s)

Nadere informatie

Allereerst wensen wij iedereen een heel gelukkig, mooi, leuk, inspirerend, fijn, gezellig, fantastisch en plezierig 2016!!!!! In deze nieuwsbrief:

Allereerst wensen wij iedereen een heel gelukkig, mooi, leuk, inspirerend, fijn, gezellig, fantastisch en plezierig 2016!!!!! In deze nieuwsbrief: In deze nieuwsbrief: Agenda: - Donderdag 7 januari studiedag, alle leerlingen vrij. - Nationale Voorleesdagen - Vanuit de kerstcommissie - Vanuit Little Jungle - Boekenselfie juf Nicolette -Schoolzwemkampioenschappen

Nadere informatie

K L E P P E R B R I E F

K L E P P E R B R I E F K L E P P E R B R I E F Katholieke basisschool St. Sebastianus 23e jaargang nummer 19 23 juni 2017 Onderwijs in actie: dinsdag 27 juni!! (zie laatste pagina) Gezinsviering. Op zondag 25 juni is er weer

Nadere informatie

Maandag 29 januari t/m vrijdag 2 februari 18

Maandag 29 januari t/m vrijdag 2 februari 18 Maandag 29 januari t/m vrijdag 2 februari 18 In deze Weekbrief > Agenda > Verjaardagen leerlingen > Welkom nieuwe leerlingen > Letterdiploma groep 3 > Werkbezoek juffen en meesters uit Turkije > Toetsweken

Nadere informatie

28december 29 30 31 01 januari 02 03 kerstvakantie t/m 1 januari 04 05 06 07 08 09 10. 11 12 13 14 15 16 17 Oud papier

28december 29 30 31 01 januari 02 03 kerstvakantie t/m 1 januari 04 05 06 07 08 09 10. 11 12 13 14 15 16 17 Oud papier Info januari 2016 jaargang 14 nr. 01 Goudkruid 105 107 3068 SV Rotterdam Tel.: 010 421 28 86 Peuterspeelzaal Tel.: 010 220 73 49 E-mail: horizon.dir@rvko.nl Website: www.de-horizon.net maandag dinsdag

Nadere informatie

KlimtorenNieuws. Bibliotheek op school

KlimtorenNieuws. Bibliotheek op school KlimtorenNieuws basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.nl Nr. 11 02-02-2015 Bibliotheek op school Bibliotheek op school Voortgangsgesprekken

Nadere informatie

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8 Jan Naardingweg 56 7914 PN Noordscheschut T: 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl 18 januari 2019 Ma 21/1 Di 22/1 Woe 23/1 Do 24/1 Vrij 25/1 Voorleesontbijt

Nadere informatie

Beste ouders, Agenda deze week. Team Weemewereld. Rapportgesprekken. Schoolagenda en fotoalbum. 22 juni. Rapportgesprekken

Beste ouders, Agenda deze week. Team Weemewereld. Rapportgesprekken. Schoolagenda en fotoalbum. 22 juni. Rapportgesprekken Nieuwsbrief 26 maandag 22 vrijdag 26 juni Beste ouders, Nog twee weken en dan zit het schooljaar er al weer op! Vooral de laatste weken zijn om gevlogen! We kunnen terugkijken op een mooie week, met twee

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Vanuit de directie. Belangrijke data. Schoolse zaken. Week t/m 22 april 2017

Nieuwsbrief. Vanuit de directie. Belangrijke data. Schoolse zaken. Week t/m 22 april 2017 Nieuwsbrief Week 16 16 t/m 22 april 2017 Vanuit de directie Wat hadden we een gezellige dag vandaag. We zijn de ochtend begonnen met een vrolijk Paasontbijt in pyjama. Daarna hebben alle kinderen het Paasverhaal

Nadere informatie

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat AG Drempt

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat AG Drempt KlimtorenNieuws basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.nl Nr. 08 09-12-2015 In dit nummer: Bericht voor groep 1-2 Personele zaken

Nadere informatie

Nieuwsbrief 12 februari 2015

Nieuwsbrief 12 februari 2015 Nieuwsbrief 12 februari 2015 Belangrijke data - Oud papier: 14 februari: Fam. Rempt (Niki) en Fam. van der Meule (Sam) - Oud papier: 28 februari: Fam. Kappelhof (Rayven) en Fam. Bakker (Damian) - 17 februari

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 14 5 december 2014

NIEUWSBRIEF 14 5 december 2014 DATA OVERZICHT: Maandag 8 december School in Kerstsfeer brengen vanaf 13:15 uur Vrijdag 12 december Studiedag onderbouw (leerlingen groep 1-4 vrij) Donderdag 18 december Kerstviering in de vooravond. (leerlingen

Nadere informatie

Weekbericht van maandag 25 januari 2016.

Weekbericht van maandag 25 januari 2016. Weekbericht van maandag 25 januari 2016. Algemeen: *Woensdag is de open dag van alle scholen van de Primeniusstichting. Belangstellenden kunnen binnenlopen en de school bekijken. Het is niet de bedoeling

Nadere informatie

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt. KlimtorenNieuws basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.nl Nr. 8 10-12-2013 In dit nummer: Actie schoenendoos Kerstfeest Kerstbakjes

Nadere informatie

Nieuwsbrief 9 oktober 2014

Nieuwsbrief 9 oktober 2014 Nieuwsbrief 9 oktober 2014 Belangrijke data - Oud papier: 11 oktober: Fam. Wilbrink (Jonathan) en Fam. Leegwater (Daan) - Oud papier: 25 oktober: Fam. Wijdenes (Luuk) en Fam. Neeteson Lemkes (Anna) - Vrijdag

Nadere informatie

Studiedag: kinderen vrij woensdag. Project plastic soep donderdag vrijdag Nieuwsbrief nr. 36

Studiedag: kinderen vrij woensdag. Project plastic soep donderdag vrijdag Nieuwsbrief nr. 36 nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel 17 de.klimboom@ssba.net 2371 RE Roelofarendsveen http://rkbsdeklimboom-ssba.nl 071-3313039 7 juni 2019 Agenda Nummer 35 maandag Tweede Pinksterdag: vrij dinsdag Studiedag:

Nadere informatie

Volgende Vijzelvaria. 19 januari Sytske (8 jaar) 23 januari Ilona (11 jaar) Lindy (11 jaar) Van harte gefeliciteerd en een heel fijne verjaardag!

Volgende Vijzelvaria. 19 januari Sytske (8 jaar) 23 januari Ilona (11 jaar) Lindy (11 jaar) Van harte gefeliciteerd en een heel fijne verjaardag! OBS De Vijzel Hauwert 80 1691 EJ Hauwert T: 0229-201535 E: info@obsdevijzel.nl Vijzelvaria Vrijdag 13 januari 2017 Woensdag 18 januari MR vergadering 23 januari tot 3 februari Toetsperiode Dinsdag 24 januari

Nadere informatie

Weekbericht van 6 februari 2017: Mededeling:

Weekbericht van 6 februari 2017: Mededeling: Weekbericht van 6 februari 2017: Mededeling: Carnaval: Maandag 27 februari a.s. (Rosenmontag) vieren we s ochtends op school carnaval. De kinderen van groep 1t/m 8 mogen verkleed komen. Deze middag zijn

Nadere informatie

SCHOOL- NIEUWS. Week 11: 12 t/m 16 maart Informatiebulletin voor kinderen en ouders van De Roelevaer.

SCHOOL- NIEUWS. Week 11: 12 t/m 16 maart Informatiebulletin voor kinderen en ouders van De Roelevaer. Week 11: Informatiebulletin voor kinderen en ouders van De Roelevaer. 12 t/m 16 maart 2018 SCHOOL- Oudertevredenheidsonderzoek komende week invullen Om de kwaliteit van onze school te bewaken wordt er

Nadere informatie

Weeknieuws 13 cursus 2015 2016 20 november 2015

Weeknieuws 13 cursus 2015 2016 20 november 2015 Basisschool/Kindcentrum Stadskwartier Catharinastraat 7, 9 en 13 7941 JD Meppel 0522 251076 Pluskinderopvang 0615267632 directie@kcstadskwartier.nl www.pcbs-stadskwartier.nl Weeknieuws 13 cursus 2015 2016

Nadere informatie

Samen geloven in samen groeien Nieuwsbrief 6

Samen geloven in samen groeien Nieuwsbrief 6 Samen geloven in samen groeien Nieuwsbrief 6 Samen geloven in samen groeien volop in praktijk Aan het begin van deze nieuwsbrief maken we u graag deelgenoot van drie gave voorbeelden van Samen geloven

Nadere informatie

In deze Nieuwsflits: Schoolfruit

In deze Nieuwsflits: Schoolfruit In deze Nieuwsflits: Schoolfruit Koningsspelen Meivakantie Help! Leuke leesboeken gezocht! Vrij met Hemelvaart Extra oudergesprekken Toetsen in de maanden mei en juni Informatieavond juni 2018 Oproep voor

Nadere informatie

de Boegspriet Nieuwsbrief van Basisschool De Driemaster - nummer 10 - vrijdag 25 januari 2019

de Boegspriet Nieuwsbrief van Basisschool De Driemaster - nummer 10 - vrijdag 25 januari 2019 de Boegspriet Nieuwsbrief van Basisschool De Driemaster - nummer 10 - vrijdag 25 januari 2019 Beste ouders, Januari is al weer bijna voorbij, de dagen worden weer wat langer. Dat vinden veel mensen fijn,

Nadere informatie

Beste ouders/verzorgers

Beste ouders/verzorgers Schooljaar 2017-2018 25 t/m 29 september Agenda: Ma - Grafiti workshop (bij regen verschuift dit naar dinsdag) Oude kleren aan/mee Di - Wo - Start Kinderpostzegels Do - Vr - Sportwijktoernooi vanaf groep

Nadere informatie

Het kerstdiner en de kerstviering zijn sfeervol verlopen. De kinderen zagen er prachtig uit en hebben heerlijk gegeten van de lekkere hapjes.

Het kerstdiner en de kerstviering zijn sfeervol verlopen. De kinderen zagen er prachtig uit en hebben heerlijk gegeten van de lekkere hapjes. Wat gaan we leren? Rekenen We beginnen aan een nieuw blok. In dit blok gaan we verder met het invullen van ontbrekende getallen op de getallenlijn, buurgetallen zoeken en getallen op volgorde zetten. Ook

Nadere informatie

Marinfo. Informatieblad. Vrijdag, 29 september Beste ouders,

Marinfo. Informatieblad.   Vrijdag, 29 september Beste ouders, Marinfo Informatieblad www.mariabasisschool-nop.nl Vrijdag, 29 september 2017 Beste ouders, Kinderboekenweek Komende week is het al weer zover, de Kinderboekenweek gaat van start! Op woensdag 4 oktober

Nadere informatie

MAANDINFO 05. januari Aan de ouders/ verzorgers,

MAANDINFO 05. januari Aan de ouders/ verzorgers, MAANDINFO 05 januari 2018 Aan de ouders/ verzorgers, Zwangerschapsverlof Carly Na de voorjaarsvakantie gaat Carly met zwangerschapsverlof. Omdat het fulltime werken best zwaar is als je zwanger bent, komt

Nadere informatie

Nieuwsbrief april 2014

Nieuwsbrief april 2014 Nieuwsbrief 28 14 april 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Donderdagmorgen 17 april vieren we met de kinderen het Paasfeest tijdens de maaltijd. In deze maaltijd

Nadere informatie

Groep 7 entreetoets Directie afwezig i.v.m. opleiding woensdag 23 mei. Groep 7 entreetoets

Groep 7 entreetoets Directie afwezig i.v.m. opleiding woensdag 23 mei. Groep 7 entreetoets nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel 17 de.klimboom@ssba.net 2371 RE Roelofarendsveen http://rkbsdeklimboom-ssba.nl 071-3313039 18 mei 2018 Agenda Nummer 33 maandag 21 mei Vrij tweede Pinksterdag dinsdag

Nadere informatie

Nr. 21 21 januari 2016 schooljaar 2015-2016

Nr. 21 21 januari 2016 schooljaar 2015-2016 Nr. 21 21 januari 2016 schooljaar 2015-2016 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl www.waschooldp.nl Hallo kinderen

Nadere informatie

Schooljaar 2014-2015 Maandag 02 maart 2015

Schooljaar 2014-2015 Maandag 02 maart 2015 INFOOTJE NR. 12 Schooljaar 2014-2015 Maandag 02 maart 2015 Agenda Donderdag 5 maart Inleveren strookje oudergesprekken Maandag 9 maart OR-vergadering Woensdag 11 maart Alle leerlingen vrij Vrijdag 13 maart

Nadere informatie

Nieuwsbrief. PBS informatieavond 16 september. Nieuws uit het team. Van school. Denkt u aan de startdag van morgen? In deze nieuwsbrief meer informa-

Nieuwsbrief. PBS informatieavond 16 september. Nieuws uit het team. Van school. Denkt u aan de startdag van morgen? In deze nieuwsbrief meer informa- Nieuwsbrief Denkt u aan de startdag van morgen? In deze nieuwsbrief meer informa- e! U doet toch ook mee! GEZELLIG!! I N D E Z E N I E U W S B R I E F O N D E R A N D E R E Vrije dagen Info-avond N U M

Nadere informatie

WEEKBRIEF 30ste jaargang nr januari Reijmerweg HG Renkum Tel

WEEKBRIEF 30ste jaargang nr januari Reijmerweg HG Renkum Tel JARIGEN 05-02 Matthijs Bartels, groep 6 05-02 Ramon Schoon, groep 6 WEEKBRIEF 30ste jaargang nr. 18 27 januari 2017 www.prinsesbeatrixrenkum.nl Reijmerweg 92 6871 HG Renkum Tel. 0317-315130 0317-843525

Nadere informatie

Nieuwsbrief Nr. 5 (januari 2017) Agenda 19 januari Juf Els jarig. 25 januari voorleesontbijt Juf Julia jarig. 11 maart NL Doet GELUKKIG NIEUWJAAR

Nieuwsbrief Nr. 5 (januari 2017) Agenda 19 januari Juf Els jarig. 25 januari voorleesontbijt Juf Julia jarig. 11 maart NL Doet GELUKKIG NIEUWJAAR Nieuwsbrief Nr. 5 (januari 2017) GELUKKIG NIEUWJAAR Namens het team van de Gerardus Majella wensen wij u en uw gezin een gelukkig en gezond 2017. Wij hebben er weer veel zin in! Na een leuke start op het

Nadere informatie

Reserveer deze data alvast in uw agenda!

Reserveer deze data alvast in uw agenda! Periode vrijdag 16 november t/m vrijdag 23 november 2018 39 e jaargang nr. 11 Studiedag 21 november 2018: Woensdag 21 november gaan de teams van de drie scholen aan de slag om het toekomstig onderwijsconcept

Nadere informatie

Beste ouders/verzorgers

Beste ouders/verzorgers Schooljaar 2016-2017 26 t/m 30 juni Agenda: Ma - Invullen telefoonlijst gr.1-2 Groep 8 kennismaking VO 12.00 uur vrij Di - Kinderen om 09.30 uur naar school i.v.m. Actie Wo - Jaarlijkse schoonmaak gr.1-2

Nadere informatie

A G E N D A. Project DANS Inloopochtend als afsluiting van het project DANS. 15.00 uur begin van de voorjaarsvakantie

A G E N D A. Project DANS Inloopochtend als afsluiting van het project DANS. 15.00 uur begin van de voorjaarsvakantie W E E K B R I E F 24 19 februari 2016 Datum Omschrijving A G E N D A 16, 18 en 23 februari Definitieve adviesgesprekken VO voor groep 8 Woensdag 24 februari 8.30 9.30 uur Project DANS Inloopochtend als

Nadere informatie

4 maart 2019 Nummer: 12

4 maart 2019 Nummer: 12 4 maart 2019 Nummer: 12 Beste Ouders/Verzorgers en leerlingen, We hopen dat iedereen een fijne vakantie heeft gehad. Deze week zijn we weer goed begonnen met carnaval en de meester-/juffendag. In deze

Nadere informatie