Groep 7 toets natuur. Groep 7 Juf Janneke viert haar verjaardag! Groep 8A heeft een excursie donderdag 21 juni -

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Groep 7 toets natuur. Groep 7 Juf Janneke viert haar verjaardag! Groep 8A heeft een excursie donderdag 21 juni -"

Transcriptie

1 nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel RE Roelofarendsveen juni Agenda 2018 Nr 37 maandag 18 juni - dinsdag 19 juni Groep 7 toets natuur woensdag 20 juni Groep 7 Juf Janneke viert haar verjaardag! Groep 8A heeft een excursie donderdag 21 juni - vrijdag 22 juni Verkeerswandeling groep 4 Nieuwsbrief nr. 38 Groep 8A de laatste toets geschiedenis Gezocht: felgroene jas, merk Cars, naam Jurre staat erin. De jas is dinsdag na de pauze blijven liggen op het schoolplein en daarna spoorloos verdwenen. Weet u waar de jas is gebleven? Meldt u aub bij de juf van groep 5A of bij Anja van Diest. Gezocht: blauw vest, dat woensdagmiddag op het schoolplein is blijven liggen. Gevonden of (per ongeluk) meegenomen? Meldt u bij juf van groep 5A of bij Marije Koek. Jarigen deze week: Zaterdag 16 juni Guido de R. Welkom op school! Dinsdag 19 juni Tycho B. Groep 8A Donderdag 21 juni Duco L. Groep 1/2C Vrijdag 22 juni Ruby v.d. M. Groep 7

2 Directie Nieuws van de directeur Vertrek van collega s Liane: Vandaag zal de formatie voor komend schooljaar aan u bekend gemaakt worden. Uit deze formatie blijkt dat Liane ons aan het einde van het schooljaar gaat verlaten. Zij heeft een andere uitdaging gevonden en start het nieuwe schooljaar op een basisschool in Leiden om daar de IB taken voor wat betreft de nieuwkomers over te nemen. We wensen Liane veel succes in haar nieuwe baan. Ronald: Ook Ronald zal aan het einde van dit schooljaar stoppen met zijn werkzaamheden. Vanwege de fusie was Ronald er dit schooljaar om de directie te ondersteunen. Nu zijn we een jaar verder en De Klimboom staat. We willen Ronald enorm bedanken voor zijn inzet en wensen Ronald en Loes (inval groep 4) veel succes in de toekomst toe. Liesbeth: Ook juf Liesbeth gaat ons verlaten. Dit zal per 1 oktober zijn. Liesbeth gaat samen met haar man verhuizen naar Limburg. Na de zomervakantie zal zij in groep 1/2 en groep 3 tot aan 1 oktober ondersteunende werkzaamheden verrichten. Er schijnt tijdens het versturen van de formatie bij een aantal ouders iets fout te zijn gegaan. Wij hopen dat het bij enkelen gebleven is en horen het graag wanneer u de formatie niet via de mail gekregen heeft. Bouwcoördinatoren Dit schooljaar waren Natalie (bovenbouw) en Astrid (onderbouw) de bouwcoördinatoren van De Klimboom. Helaas nam Astrid eind april afscheid van ons, omdat ze een baan buiten het onderwijs had gevonden. We moesten dus op zoek naar een nieuwe onderbouw-coördinator. Juf Hanneke (nu in groep 8B) heeft kenbaar gemaakt, dat zij graag deze rol zou willen vervullen. Daarom start zij komend schooljaar met de opleiding Middenmanagement en zal zij het onderbouwcoördinatorschap op zich nemen. Studie Op dit moment ben ik nog volop bezig om mijn studie af te ronden. De komende twee woensdagen zal ik daarom thuis aan het werk zijn, om dit voor elkaar te krijgen. Blijf alert Kinderen die surfen op het internet zijn altijd slechts enkele muisklikken verwijderd van voor hen schadelijke informatie. Geweld en porno, maar ook gedwongen worden dingen te doen of een bedreiging tijdens het chatten/appen, kunnen zowel gevraagd als ongevraagd in beeld verschijnen. Voor ouders zijn er echter mogelijkheden genoeg om kinderen onbezorgd te laten internetten op de computer of telefoon. Aanwezig heid Directie Ronald IB ond.bouw IB bov.bouw maandag x x x dinsdag x - x woensdag - - donderdag x x x x Vrijdag - morgen Admin. B.C.

3 Ouderraad Bent u enthousiast en vindt u het leuk om betrokken te zijn bij activiteiten die de ouderraad (OR) regelt op de school van uw kind dan zijn wij op zoek naar u!! Met ingang van het nieuwe schooljaar zijn wij op zoek naar nieuwe O.R. leden. Wij zouden het fijn vinden om nu alvast kennis te maken met ouders die het leuk vinden om in onze OR plaats te nemen. De OR van de Klimboom zet de leerlingen ten alle tijden centraal en zorgt ervoor dat de leerlingen de activiteiten met veel plezier kunnen beleven. De OR van de Klimboom organiseert daarom voor de leerlingen voornamelijk activiteiten die een belangrijke plaats innemen naast het lespakket van school. Deze activiteiten worden betaald vanuit de ouderbijdrage. De OR organiseert ook activiteiten om het budget te vergroten. Een goede samenwerking tussen het team leerkrachten, de schoolleiding, ouderraadleden en ouders is vereist. Is de OR iets voor u? Meld u dan aan via ordeklimboom@ssba.net of via whatsapp: (Suzanne, secretaris OR). Mocht u nog vragen hebben dan kunt u natuurlijk altijd contact opnemen via bovenstaand telefoonnummer of adres. Met vriendelijke groet, De ouderraad

4 Jeugdbloemencorso september 2018 Wij zijn gestart! Een thema, een kar, een plek om de kar te bouwen, kleding Voor je het weet is het september en doen wij met groep 3 van de Klimboom ook weer mee aan de bloemencorso! Hoe leuk is dat?! Voor het opbouwen, schilderen en bloemsteken (en natuurlijk weer afbreken) van de corsokar, hebben wij jullie hulp hard nodig. Dus als u denkt, dat lijkt mij wel wat, laat het ons weten zodat er alvast een lijst gemaakt kan worden met klussers. Het is de bedoeling dat wij 3 á 4 weken voor de corso gaan starten en dan op 2 vaste dagen in de week. Vanaf 19:00 uur tot uiterlijk 23:00 uur afhankelijk van de hoeveelheid werk die gedaan moet worden. Ook is er (in september) verf nodig. Heeft u eerdaags een schilderklus en verf over of heeft u nog restjes verf staan? Denk aan ons. Bewaar het voor de corsokar. Wie weet komt het van pas. Bloemen zijn altijd welkom, alles is welkom, hoe minder wij moeten kopen, des te meer blijft er over voor andere activiteiten op school. Heb je vragen en/of kun je ons helpen? Schiet een van ons even aan. Voor vragen kunt u ook bellen naar Wilfred van Zanten (tel.: ) of mailen naar ordeklimboom@ssba.net. Alle hulp is welkom! Tot de volgende update. Groetjes! Wilfred van Zanten (Indra -gr. 8-, Kara -gr. 6- en Noa -gr. 3-) Jolanda Voorham (Duco -gr. 3- en Luna -gr.6-) Debbie Kerkvliet (Nienke -gr. 5- en Wessel -gr. 7-) Suzanne Platenkamp (Kay -gr.4- en Amy -gr. 1/2A-)

5 Groep 1/2a Vandaag hebben de kinderen allemaal hun fietskunsten laten zien. Wat deden ze het goed. Ook mede dankzij de hulp van ouders. Dank u wel. En misschien ook het heerlijke weer. Alle kinderen hebben hun certificaat volledig verdiend. Gefeliciteerd. Zomer De afgelopen week is het thema lichaam afgesloten. De kinderen hebben weer veel geleerd. De komende en laatste weken van het schooljaar hebben we het natuurlijk over zomer en vakantie. Het is leuk als de kinderen allerlei spulletjes meenemen over dit thema voor op de thematafel. Groep 3 Vrijdagochtend kregen de kinderen fietsles. Ze leerden een hand uitsteken, bochten nemen, noodstop maken, versnellen, en nog veel meer. Mede door voldoende hulp van ouders was het een geslaagde en leerzame ochtend. Hulpouders HARTELIJK DANK. Vrijdag 22 juni vieren wij (Mieke en Corrie) onze verjaardag. We maken er een gezellige ochtend van. Groep 4 Gigi is de hele week bij ons geweest en zij heeft bijna alle lessen gegeven. Alleen de CITO toetsen hebben Jeanne en ik voor onze rekening geenomen. Gigi is er aanstaande dinsdag voor het laatst. Er heeft zich nog niemand opgegeven als begeleider bij de educatieve wandeling van school op Seef (vrijdag 22 juni van 9 tot 10 uur). Er zijn 6 ouders nodig. Bij onvoldoende aanmelding kan deze les helaas niet doorgaan. Britt en Maud hebben volgende week klassendienst. Groep 5a Afgelopen week hebben de kinderen heel hard gewerkt en een aantal CITO-toetsen gemaakt. Ook een aantal AVI-toetsen is afgenomen. Volgende week gaan we ermee verder. Daarnaast hebben we ook tijd genomen om te ontspannen met zijn allen. Het thema van de geschiedenislessen is : Ontdekkers en hervormers. De kinderen leerden over de grote geleerde Erasmus, over Maarten Luther en waarom zij zo belangrijk waren. Mede door hun ideeën vinden wij het nu heel normaal dat iedereen mag geloven in de god die hij wil, mag iedereen zijn eigen mening hebben en zijn eigen keuzes maken. Op de site entoen.nu kun je klokhuisuitzendingen bekijken over de belangrijkste momenten van onze geschiedenis. De kinderen vinden dit erg interessant.

6 Groep 5b Woensdag maakten we een verkeersbordenspeurtocht door de wijk. Wat zijn er eigenlijk veel borden; en allemaal willen ze ons iets vertellen. Moeders bedankt voor de begeleiding! Superleuk en leerzaam die gastles op vrijdagmiddag van Quinty, Daniëlle, Simone en Naomi. De kinderen kregen informatie over honden, katten en konijnen. Ze mochten de honden Tank en Luna bekijken, aaien, borstelen en belonen. Ze maakten van wol en stof een kattenspeeltje, deden een quiz en kregen ook nog een diploma. Dank jullie wel meiden, jullie worden zeker goede dierenartsassistenten!

7 Groep 6 Bezoek aan de honingbij Woensdagochtend hebben we kinderboerderij De Zegersloot bezocht voor een les over de honingbij. We zijn als imkers in de bijenstal geweest en hebben heel veel geleerd over de honingbij. Het was een leerzame ochtend! Ouders, bedankt voor het rijden! Groep 6/7 Topotoets: Donderdag 21 juni hebben de kinderen van groep 6 de topo toets va Overijssel en groep 7 de toets van Oostenrijk. Handbaltoernooi: Afgelopen woensdag deden twee teams van groep 6/7 mee met het handbaltoernooi. De kinderen deden enthousiast en fanatiek mee aan het toernooi. Leuk om te zien! Ik wil alle ouders bedanken die aanwezig waren om de teams aan te moedigen. Danielle, Manon en Judith, jullie wil ik bedanken voor het coachen. Het was een succes. Groep 7 GIPS-project Dinsdag was het GIPS-project. De kinderen hebben ervaren hoe je als mindervalide je moet redden. Er waren verschillende onderdelen. Rolstoelbasketbal, zitvolleybal, parcours afleggen met een rolstoel en er was een zaal met allerlei activiteiten met hulpmiddelen. Daarna een film over de blinde geleide hond en sporten voor mindervaliden. Als afsluiting waren Er 2 mensen die mindervalide zijn. De kinderen konden allerlei vragen stellen. Het was een top dag! Ouders die geholpen hebben, bedankt voor de hulp tijdens deze dag! Dinsdag 19 juni is de toets natuur. De kinderen hebben al een samenvatting meegekregen. Woensdag 20 juni is de verjaardag van de juf. Groep 8a GIPS-project Afgelopen dinsdag was het GIPS-project. Samen met groep zeven hebben de kinderen heel veel geleerd over je jezelf als mindervalide moet redden. De kinderen waren regelmatig erg onder de indruk. Ouders die geholpen hebben, bedankt voor de hulp tijdens deze dag! Engelandvaarders museum Aanstaande woensdag 20 juni gaan we op excursie naar Noordwijk. Hoe laat we precies vertrekken zal ik maandag of dinsdag te horen krijgen. Ik heb al drie ouders die mee kunnen als begeleider, dus dat gaat helemaal goed komen. Laatste geschiedenis toets 22 juni hebben jullie dan eindelijk de laatste geschiedenistoets. Succes met leren! Knutselen voor de musical De kinderen schieten al heel erg op. Ook dankzij de hulp van al vele ouders begint de musical dan nu echt vorm te krijgen in het decor. De kinderen hebben steeds minder hulp nodig, maar jullie zijn komende week nog wel welkom om te komen helpen. Per dag zal gekeken worden of de hulp nog hard nodig is of niet. Ik houd jullie op de hoogte.

8 Groep 8b Excursie Engelandvaarders museum 5 juli staat er een excursie gepland naar het Engelandvaarders museum in Noordwijk. De excursie duurt een ochtend. Mede dankzij een in november 2017 gehouden Engelandvaardersgala heeft dit museum onlangs een budget beschikbaar gekregen om een aantal scholen in Nederland gratis entree en rondleiding in ons museum Engelandvaarders aan te bieden, waaronder onze school. Vervoer wordt ook geregeld. Ik ben alleen nog op zoek naar een ouder die mee wil als begeleider. Als je mee wilt, laat dit dan even weten! (hannekevanderlinde@ssba.net) Filmdag Filmdag 1 zit er op. Wat doen de kinderen dit goed! Het zijn echte Hollywood sterren! Volgende week vrijdag is filmdag 2. Deze scènes filmen we gewoon op school. Training groep 8!!

9

Rapportfolio mee naar huis woensdag 10 juli. Rapportfolio gesprekken donderdag 11 juli. Rapportfolio gesprekken vrijdag 12 juli Nieuwsbrief nr.

Rapportfolio mee naar huis woensdag 10 juli. Rapportfolio gesprekken donderdag 11 juli. Rapportfolio gesprekken vrijdag 12 juli Nieuwsbrief nr. nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel 17 de.klimboom@ssba.net 2371 RE Roelofarendsveen http://rkbsdeklimboom-ssba.nl 071-3313039 5 juli 2019 Agenda Nummer 39 maandag 8 juli Studiedag team, alle leerlingen

Nadere informatie

Rapportfolio-gesprekken donderdag 5 juli. Rapportfolio-gesprekken vrijdag 6 juli Nieuwsbrief nr. 40

Rapportfolio-gesprekken donderdag 5 juli. Rapportfolio-gesprekken vrijdag 6 juli Nieuwsbrief nr. 40 nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel 17 de.klimboom@ssba.net 2371 RE Roelofarendsveen http://rkbsdeklimboom-ssba.nl 071-3313039 29 juni 2018 Agenda Nummer 39 maandag 2 juli Studiedag team alle leerlingen

Nadere informatie

09.30 uur groep 8 op school uur officieel afscheid van groep 8 donderdag 12 juli

09.30 uur groep 8 op school uur officieel afscheid van groep 8 donderdag 12 juli nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel 17 de.klimboom@ssba.net 2371 RE Roelofarendsveen http://rkbsdeklimboom-ssba.nl 071-3313039 6 juli 2018 Agenda Nummer 40 Musical (8a) en afscheidsfilm (8b) voor een

Nadere informatie

Di 7 november Sjoerd van Es Groep 6

Di 7 november Sjoerd van Es Groep 6 nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel 17 de.klimboom@ssba.net 2371 RE Roelofarendsveen http://rkbsdeklimboom-ssba.nl 071-3313039 2017 Agenda Nummer 10 Maandag - 3 november Dinsdag Voortgangsgesprekken groep

Nadere informatie

Rembrandt van Rijnsingel RE Roelofarendsveen

Rembrandt van Rijnsingel RE Roelofarendsveen nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel 17 de.klimboom@ssba.net 2371 RE Roelofarendsveen http://rkbsdeklimboom-ssba.nl 071-3313039 29 maart 2018 Agenda Nummer 28 maandag 2 april Tweede Paasdag VRIJ! dinsdag

Nadere informatie

nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel RE Roelofarendsveen

nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel RE Roelofarendsveen nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel 17 de.klimboom@ssba.net 2371 RE Roelofarendsveen http://rkbsdeklimboom-ssba.nl 071-3313039 22 juni 2018 Agenda Nummer 38 maandag 25 juni dinsdag 26 juni woensdag 27

Nadere informatie

Studiedag: kinderen vrij woensdag. Project plastic soep donderdag vrijdag Nieuwsbrief nr. 36

Studiedag: kinderen vrij woensdag. Project plastic soep donderdag vrijdag Nieuwsbrief nr. 36 nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel 17 de.klimboom@ssba.net 2371 RE Roelofarendsveen http://rkbsdeklimboom-ssba.nl 071-3313039 7 juni 2019 Agenda Nummer 35 maandag Tweede Pinksterdag: vrij dinsdag Studiedag:

Nadere informatie

GMR vergadering. Groep 7 toets natuur Groep 7 toets Engels verkeerslessen verkeerslessen Nieuwsbrief nr. 27

GMR vergadering. Groep 7 toets natuur Groep 7 toets Engels verkeerslessen verkeerslessen Nieuwsbrief nr. 27 nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel 17 de.klimboom@ssba.net 2371 RE Roelofarendsveen http://rkbsdeklimboom-ssba.nl 071-3313039 16 maart 2018 Nummer 26 Agenda maandag 19 maart dinsdag 20 maart woensdag

Nadere informatie

nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel RE Roelofarendsveen

nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel RE Roelofarendsveen nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel 17 de.klimboom@ssba.net 2371 RE Roelofarendsveen http://rkbsdeklimboom-ssba.nl 071-3313039 2017 Agenda Nummer 7 Maandag 09 oktober - 06 oktober Dinsdag 10 oktober Directie

Nadere informatie

OR vergadering MR bijeenkomst woensdag 13 februari donderdag 14 februari. Rapportfolio-gesprekken vrijdag 15 februari Nieuwsbrief nr.

OR vergadering MR bijeenkomst woensdag 13 februari donderdag 14 februari. Rapportfolio-gesprekken vrijdag 15 februari Nieuwsbrief nr. nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel 17 de.klimboom@ssba.net 2371 RE Roelofarendsveen http://rkbsdeklimboom-ssba.nl 071-3313039 8 februari 2019 Agenda Nummer 21 maandag 11 februari dinsdag 12 februari

Nadere informatie

nieuwsbrief School van de week Rembrandt van Rijnsingel RE Roelofarendsveen

nieuwsbrief School van de week Rembrandt van Rijnsingel RE Roelofarendsveen nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel 17 de.klimboom@ssba.net 2371 RE Roelofarendsveen http://rkbsdeklimboom-ssba.nl 071-3313039 22 februari 2019 Agenda Nummer 23 maandag 4 maart Studiedag. De kinderen

Nadere informatie

Afscheid van juf Liesbeth Natuurtoets groep 7 vrijdag 28 september Nieuwsbrief nr. 5

Afscheid van juf Liesbeth Natuurtoets groep 7 vrijdag 28 september Nieuwsbrief nr. 5 nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel 17 de.klimboom@ssba.net 2371 RE Roelofarendsveen http://rkbsdeklimboom-ssba.nl 071-3313039 21 september Agenda 2018 Nummer 4 maandag 24 september Kennismakingsgesprekken

Nadere informatie

nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel RE Roelofarendsveen januari Agenda

nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel RE Roelofarendsveen januari Agenda nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel 17 de.klimboom@ssba.net 2371 RE Roelofarendsveen http://rkbsdeklimboom-ssba.nl 071-3313039 26 januari Agenda 2018 Nummer 20 Maandag 29 januari - Dinsdag 30 januari

Nadere informatie

Groep 8 Cito eindtoets. Groep 8 Cito eindtoets. Groep 7 Cito entreetoets. Groep 8 Cito eindtoets. Groep 7 Cito entreetoets

Groep 8 Cito eindtoets. Groep 8 Cito eindtoets. Groep 7 Cito entreetoets. Groep 8 Cito eindtoets. Groep 7 Cito entreetoets nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel 17 de.klimboom@ssba.net 2371 RE Roelofarendsveen http://rkbsdeklimboom-ssba.nl 071-3313039 12 april 2019 Agenda Nummer 29 maandag Paasviering dinsdag Groep 8 Cito eindtoets

Nadere informatie

THEATERDAG! Groep 8B topo toets. Groep 8 Groep 4 Maandag 4 juni Saartje Minneboo Groep 4 Dinsdag 5 juni Nikita Warmerdam Groep 3

THEATERDAG! Groep 8B topo toets. Groep 8 Groep 4 Maandag 4 juni Saartje Minneboo Groep 4 Dinsdag 5 juni Nikita Warmerdam Groep 3 nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel 17 de.klimboom@ssba.net 2371 RE Roelofarendsveen http://rkbsdeklimboom-ssba.nl 071-3313039 1 juni 2018 Agenda Nummer 35 maandag 4 juni dinsdag 5 juni THEATERDAG! Groep

Nadere informatie

nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel RE Roelofarendsveen

nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel RE Roelofarendsveen nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel 17 de.klimboom@ssba.net 2371 RE Roelofarendsveen http://rkbsdeklimboom-ssba.nl 071-3313039 25 januari 2019 Agenda Nummer 19 maandag 28 januari Screening groep 7 schoolarts

Nadere informatie

Groep 8 toets topografie woensdag 13 maart donderdag 14 maart. Groep 6A toets aardrijkskunde vrijdag 15 maart Nieuwsbrief nr. 25

Groep 8 toets topografie woensdag 13 maart donderdag 14 maart. Groep 6A toets aardrijkskunde vrijdag 15 maart Nieuwsbrief nr. 25 nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel 17 de.klimboom@ssba.net 2371 RE Roelofarendsveen http://rkbsdeklimboom-ssba.nl 071-3313039 8 maart 2019 Agenda Nummer 24 maandag 11 maart dinsdag 12 maart Groep 8 toets

Nadere informatie

Regel van de maand juli: Dat iedereen anders is, daar is niks mee mis

Regel van de maand juli: Dat iedereen anders is, daar is niks mee mis DEZE WEEK FELICITEREN WE: Anouk v.d. Meer (woensdag) Alle leerlingen die in de zomervakantie jarig zijn! Regel van de maand juli: Dat iedereen anders is, daar is niks mee mis Nieuws uit de personeelskamer.

Nadere informatie

Groep 6A toets Engels Groep 6B toets geschiedenis Groep 8 toets Engels vrijdag 12 oktober Nieuwsbrief nr. 7

Groep 6A toets Engels Groep 6B toets geschiedenis Groep 8 toets Engels vrijdag 12 oktober Nieuwsbrief nr. 7 nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel 17 de.klimboom@ssba.net 2371 RE Roelofarendsveen http://rkbsdeklimboom-ssba.nl 071-3313039 5 oktober 2018 Agenda Nummer 6 maandag 8 oktober Groep 7 toets geschiedenis

Nadere informatie

Infopunt juni 2016

Infopunt juni 2016 Infopunt 13 28 juni 2016 Nog 2,5 week te gaan en dan gaan wij allemaal genieten van een welverdiende vakantie. Er staan nog leuke activiteiten in de planning o.a. een Annie M.G. Schmidt-dag met juf Rita

Nadere informatie

Zaterdag 1 september Emma van den Berg Groep 6B Zondag 2 september Tycho Guldemond Viggo Knetsch Vincent Lee

Zaterdag 1 september Emma van den Berg Groep 6B Zondag 2 september Tycho Guldemond Viggo Knetsch Vincent Lee nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel 17 de.klimboom@ssba.net 2371 RE Roelofarendsveen http://rkbsdeklimboom-ssba.nl 071-3313039 31 augustus 2018 Nummer 1 Agenda maandag 3 september dinsdag 4 september

Nadere informatie

MAANDMEMO januari 2019

MAANDMEMO januari 2019 MAANDMEMO januari 2019 Beste ouder(s)/verzorger(s), Midden in de kerstvakantie ontvangt u al de eerste maandmemo van 2019. Na een geslaagde kerstviering, waarbij het geweldige bedrag voor de stichting

Nadere informatie

Nieuwsbrief 7 5 juli Beste ouder(s), verzorger(s),

Nieuwsbrief 7 5 juli Beste ouder(s), verzorger(s), Nieuwsbrief 7 5 juli 2019 Beste ouder(s), verzorger(s), Hulpouders bedankt: Het is lastig om een ieder persoonlijk te bedanken voor alles waarbij u ons het afgelopen jaar hebt geholpen. We lopen dan de

Nadere informatie

AGENDA. Bijbelverhalen Week 25 15/06/2015

AGENDA. Bijbelverhalen Week 25 15/06/2015 vrijdag 12 juni AGENDA 11 juni 2015 jaargang 17 nr. 37 laatste weeksluiting van het schooljaar op locatie Erflanden: om 10.45 u. groep 3B 6A 8B maandag 15 juni groep 8 dode hoekproject, parkeerplaats is

Nadere informatie

Nieuwsbrief JULI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen,

Nieuwsbrief JULI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Het einde van het schooljaar nadert, dat kun je aan alles merken. Wat is het jaar weer omgevlogen. Groep 8 is druk met de musical en iedereen

Nadere informatie

info Kalender: Agenda Woordje vooraf februari 2018 Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 4 Editie 4 Donderdagmiddag 8 februari Carnaval op school!

info Kalender: Agenda Woordje vooraf februari 2018 Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 4 Editie 4 Donderdagmiddag 8 februari Carnaval op school! Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 4 Editie 4 februari 2018 info Kalender: Agenda Donderdagmiddag 8 februari Carnaval op school! Vrijdag 9 februari Studiedag, alle kinderen zijn vrij 12 februari t/m

Nadere informatie

nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel RE Roelofarendsveen december Agenda

nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel RE Roelofarendsveen december Agenda nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel 17 de.klimboom@ssba.net 2371 RE Roelofarendsveen http://rkbsdeklimboom-ssba.nl 071-3313039 22 december Agenda 2017 Nummer 17 Maandag 8 januari 2018 Eerste schooldag

Nadere informatie

nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel RE Roelofarendsveen

nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel RE Roelofarendsveen nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel 17 de.klimboom@ssba.net 2371 RE Roelofarendsveen http://rkbsdeklimboom-ssba.nl 071-3313039 12-01-2018 Agenda Nummer 18 maandag 15 januari - dinsdag 16 januari woensdag

Nadere informatie

nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel RE Roelofarendsveen

nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel RE Roelofarendsveen nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel 17 de.klimboom@ssba.net 2371 RE Roelofarendsveen http://rkbsdeklimboom-ssba.nl 071-3313039 2017 Agenda Nummer 15 Maandag 11 december Toets Aardrijkskunde thema 2 voor

Nadere informatie

Nieuwsbrief Hadith Abu Hoerayre heeft overgeleverd dat de Boodschapper van Allah zei:

Nieuwsbrief Hadith Abu Hoerayre heeft overgeleverd dat de Boodschapper van Allah zei: Nieuwsbrief 7 31-03-2017 Hadith Abu Hoerayre heeft overgeleverd dat de Boodschapper van Allah zei: "De sterke man is niet degene die iemand op de grond kan werken tijdens het worstelen, maar degene die

Nadere informatie

info Bent u ontevreden? Vertel het ons! Bent u tevreden? Vertel het een ander! Kalender: Woordje vooraf Juni 2017

info Bent u ontevreden? Vertel het ons! Bent u tevreden? Vertel het een ander! Kalender: Woordje vooraf Juni 2017 Schoolkrant OBS De Springplank Jaargang 3 Editie 6 Juni 2017 info Kalender: Maandag 3 juli Nieuwe kinderen uit groep 1 komen kennismaken. Dinsdag 4 juli 15.30 uur In het lokaal van groep 5-6 kunnen ouders

Nadere informatie

Wiekendje. Vanuit het MT. In dit nummer: 26 juni 2015 2014-2015

Wiekendje. Vanuit het MT. In dit nummer: 26 juni 2015 2014-2015 Basisschool Het Molenven Wiekendje Koninginnelaan 1c 5263 DP Vught info@molenven.nl jaarboekmolenven@hotmail.nl 26 juni 2015 2014-2015 Interessante informatie: 1 juli: Zomerfeest 17.00 19.00 uur 3 juli:

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Zij die ten strijde trekken...

NIEUWSBRIEF Zij die ten strijde trekken... NIEUWSBRIEF Zij die ten strijde trekken... Groeten u! Ze zijn gevlogen. De grote wereld in. Onze jongens en meiden van de groepen 8. Op naar Spijkenisse, Schiedam, Barendrecht, Rotterdam. Op naar het brugpieperschap.

Nadere informatie

Groep 6A toets natuur MR vergadering woensdag 7 november

Groep 6A toets natuur MR vergadering woensdag 7 november nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel 17 de.klimboom@ssba.net 2371 RE Roelofarendsveen http://rkbsdeklimboom-ssba.nl 071-3313039 2 november 2018 Agenda Nummer 9 maandag 5 november - dinsdag 6 november Groep

Nadere informatie

Jan Harmenshof Nieuws 2015

Jan Harmenshof Nieuws 2015 Jan Harmenshof Nieuws 2015 Bedankje Graag willen wij iedereen enorm bedanken voor de geweldige dag die o.a. voor mijn jubileum c.q. mijn afscheid werd georganiseerd. De aankomst bij school met alle leerlingen

Nadere informatie

donderdag 15 maart Toets Nederlandse wateren, groep 5 vrijdag 16 maart Nieuwsbrief nr. 26

donderdag 15 maart Toets Nederlandse wateren, groep 5 vrijdag 16 maart Nieuwsbrief nr. 26 nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel 17 de.klimboom@ssba.net 2371 RE Roelofarendsveen http://rkbsdeklimboom-ssba.nl 071-3313039 9 maart 2018 Agenda Nummer 25 maandag 12 maart dinsdag 13 maart Toets geschiedenis

Nadere informatie

Nieuwsbrief De Tweemaster

Nieuwsbrief De Tweemaster Nieuwsbrief De Tweemaster Schoener 120 jaargang 41 nummer 8 2991JN Barendrecht tel./fax: 0180-616144 Directeur: Marja Faber e-mail:info@obs-detweemaster.nl www.obs-de-tweemaster.nl Belangrijke data 16

Nadere informatie

Tijdens deze week gaan we met elkaar op schoolreisje, we kijken de musical van groep 8, vieren de verjaardagen van de juffen en nog veel meer.

Tijdens deze week gaan we met elkaar op schoolreisje, we kijken de musical van groep 8, vieren de verjaardagen van de juffen en nog veel meer. FEESTWEEK 2017 Beste jongens en meisjes, beste ouder(s) /verzorger(s), Vanaf maandag 10 juli gaan we dit schooljaar weer afsluiten met de feestweek. Een week vol leuke activiteiten om het schooljaar op

Nadere informatie

Wiekendje. Vanuit het MT. In dit nummer: 13 juli Interessante informatie: 14 juli 12.00u : Zomervakantie

Wiekendje. Vanuit het MT. In dit nummer: 13 juli Interessante informatie: 14 juli 12.00u : Zomervakantie Basisschool Het Molenven Koninginnelaan 1c 5263 DP Vught info@molenven.nl @molenven.nl 13 juli 2017 2016-2017 Interessante informatie: 14 juli 12.00u : Zomervakantie t/m 27 aug. 28 aug 8.30 uur: Eerste

Nadere informatie

Rembrandt van Rijnsingel RE Roelofarendsveen Ouderraadvergadering woensdag

Rembrandt van Rijnsingel RE Roelofarendsveen Ouderraadvergadering woensdag nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel 17 de.klimboom@ssba.net 2371 RE Roelofarendsveen http://rkbsdeklimboom-ssba.nl 071-3313039 16 februari Agenda 2018 Nummer 23 maandag GMR-vergadering dinsdag Ouderraadvergadering

Nadere informatie

NR juni 2019 (nr. 20 zal verschijnen op 20 juni 2019)

NR juni 2019 (nr. 20 zal verschijnen op 20 juni 2019) NR. 19 6 juni 2019 (nr. 20 zal verschijnen op 20 juni 2019) NIEUWS UIT DE GROEPEN 1-2 A & B Woensdag 29 mei was de spelletjesdag voor alle kleuters. Wat hebben alle kinderen genoten. Ze konden kiezen uit

Nadere informatie

Obs de Regenboog donderdag 22 juni 2017

Obs de Regenboog donderdag 22 juni 2017 INFO Obs de Regenboog donderdag 22 juni 2017 De laatste loodjes Beste ouder(s)/verzorger(s), We zijn bijna aan het eind van het schooljaar gekomen. Het was weer een bewogen jaar met vele hoogtepunten.

Nadere informatie

nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel RE Roelofarendsveen

nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel RE Roelofarendsveen nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel 17 de.klimboom@ssba.net 2371 RE Roelofarendsveen http://rkbsdeklimboom-ssba.nl 071-3313039 2018 Agenda Nummer 21 Maandag 5 februari Groep 6 toets Aardrijkskunde Dinsdag

Nadere informatie

Kalender januari en februari. Vrijdag 12 februari Studiedag (alle kinderen zijn deze dag vrij)

Kalender januari en februari. Vrijdag 12 februari Studiedag (alle kinderen zijn deze dag vrij) obs De Phoenix Week 4-2016 Beste ouder(s)/verzorger(s), De kinderen zijn hard aan het werk aan hun Cito toetsen. Op vrijdag 19 februari zal uw kind zijn/haar rapport ontvangen. De week erna zullen de rapportgesprekken

Nadere informatie

nieuwsbrief School van de week Rembrandt van Rijnsingel RE Roelofarendsveen

nieuwsbrief School van de week Rembrandt van Rijnsingel RE Roelofarendsveen nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel 17 de.klimboom@ssba.net 2371 RE Roelofarendsveen http://rkbsdeklimboom-ssba.nl 071-3313039 11 januari 2019 Agenda Nummer 17 maandag 14 januari dinsdag 15 januari woensdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2016

Nieuwsbrief juni 2016 Nieuwsbrief juni 2016 Beste ouders en leerlingen, In de vorige nieuwsbrief sprak ik over Gods plan. Gods plan gaat door. We hebben met elkaar geluisterd naar de verhalen van Esther. Wat een verstandig,

Nadere informatie

De regel van de maand september is: WE HOUDEN REKENING MET ELKAAR

De regel van de maand september is: WE HOUDEN REKENING MET ELKAAR De Bloesem Pr. Beatrixstraat 46a 4024 HM Eck en Wiel Tel.nr. : 0344-691967 Schoolleider : Anneke Smits. Website : www.obsdebloesem.nl Email : info@obsdebloesem.nl Nieuwsbrief september 2014 Maandag Dinsdag

Nadere informatie

nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel RE Roelofarendsveen

nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel RE Roelofarendsveen nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel 17 de.klimboom@ssba.net 2371 RE Roelofarendsveen http://rkbsdeklimboom-ssba.nl 071-3313039 1 februari 2019 Agenda Nummer 20 maandag 4 februari dinsdag 5 februari woensdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2014

Nieuwsbrief december 2014 Nieuwsbrief december 2014 DECEMBER 1 Nieuwsbrief 4 Leerlingenraad 14:15 / 15:00 5 Sinterklaasviering Lln gr. 1/2 zijn om 11.00 vrij! 8 EXTRA oud papier actie t/m 11 dec. OR vergadering 18 Kerstviering

Nadere informatie

Kalender januari en februari. Donderdag 11 februari Gastles Dode hoek groepen 7/8. Vrijdag 12 februari Studiedag (alle kinderen zijn deze dag vrij)

Kalender januari en februari. Donderdag 11 februari Gastles Dode hoek groepen 7/8. Vrijdag 12 februari Studiedag (alle kinderen zijn deze dag vrij) obs De Phoenix Week 4-2016 Beste ouder(s)/verzorger(s), De kinderen zijn hard aan het werk aan hun Cito toetsen. Op vrijdag 19 februari zal uw kind zijn/haar rapport ontvangen. De week daarna zullen de

Nadere informatie

LAETARE-ACTUEEL. juni Een nieuwe middenbouw/continurooster. Bibliotheek op school. Een nieuwe middenbouw.

LAETARE-ACTUEEL. juni Een nieuwe middenbouw/continurooster. Bibliotheek op school. Een nieuwe middenbouw. LAETARE-ACTUEEL juni 2017 Een nieuwe middenbouw/continurooster Een nieuwe middenbouw. Dinsdagavond 30 mei jongstleden hebben wij de ouders van groep 2 bijgepraat over de nieuw te vormen groep drie. Het

Nadere informatie

Stel je verkiesbaar voor de Ouderraad!

Stel je verkiesbaar voor de Ouderraad! Beste ouder(s) en /of verzorger(s), De tijd vliegt voorbij. De kinderen hebben de afgelopen weken hard hun best gedaan op de Cito toetsen, groep 8 is druk met het oefenen van de musical en het team is

Nadere informatie

Woensdag 25 mei uur vrij. Oudervereniging opzoek naar nieuwe leden. Schoolreisje: Dolfinarium ALGEMEEN

Woensdag 25 mei uur vrij. Oudervereniging opzoek naar nieuwe leden. Schoolreisje: Dolfinarium ALGEMEEN ALGEMEEN Woensdag 25 mei - 12.00 uur vrij Woensdag 25 mei hebben alle leerkrachten van stichting Uniek een studiemiddag. Daarom zijn deze dag de kinderen om 12.00uur uit. Wilt u hier aub rekening mee houden?

Nadere informatie

Maandbulletin september 2018

Maandbulletin september 2018 Maandbulletin september 2018 SCHOOLJAAR 2018-2019 NR. 2 Beste ouders / verzorgers, Beste kinderen en ouders/ verzorgers, Na een fijne zomervakantie zijn we het jaar op 20 augustus lekker ingesprongen.

Nadere informatie

Nieuwsbrief Montessorischool de Trinoom

Nieuwsbrief Montessorischool de Trinoom Nieuwsbrief Montessorischool de Trinoom Jaargang 16 Nummer 19 12 juni 2017 Nieuwlandstraat 241 2729 EB Zoetermeer Telefoon: (079)3431733 info@montessoridetrinoom.nl www.montessoridetrinoom.nl Agenda: 15

Nadere informatie

Jaargang 20, nr 34 Vrijdag, 6 juni 2014

Jaargang 20, nr 34 Vrijdag, 6 juni 2014 Jaargang 20, nr 34 Vrijdag, 6 juni 2014 Week 24: ma. 9 juni vrij, 2 e Pinksterdag di. 10 juni vrij, studiedag Week 25: geen bijzonderheden Week 26: geen bijzonderheden Week 27: di. 1 juli bedankmiddag

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2018

Nieuwsbrief juni 2018 Nieuwsbrief juni 2018 AGENDA Week 26: Kind-ouderleerkrachtgesprekken groepen 3 t/m 7 Woensdag 27 juni: Kennismakingsmorgen: kennis maken met de nieuwe leerkracht(en) en groep: 10.30u tot 12.00u. Vrijdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Van de directie. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: Beste ouders,

Nieuwsbrief. Van de directie. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: Beste ouders, Nieuwsbrief 21 juli 2017 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Al weer een schooljaar voorbij. Wat gaat het toch snel. We willen nog een aantal mensen bedanken:

Nadere informatie

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in juni. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad!

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in juni. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad! Het Josephientje! Jaargang 12 nr. 10 juni 2017 AGENDA 4 juli MR vergadering 5 juli ouderbedankochtend 6 juli Rapportgesprekken groep 1 t/m 7 10 juli Stoeltjes passen. Nieuwe kinderen zijn welkom! 12 juli

Nadere informatie

Jarigen deze week: Maandag 17 december Daan Post Groep 4 Dinsdag 18 december Wessel Kerkvliet Quirine de Rooi Janelva van der Schaaf

Jarigen deze week: Maandag 17 december Daan Post Groep 4 Dinsdag 18 december Wessel Kerkvliet Quirine de Rooi Janelva van der Schaaf nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel 17 de.klimboom@ssba.net 2371 RE Roelofarendsveen http://rkbsdeklimboom-ssba.nl 071-3313039 14 december 2018 Agenda Nummer 15 maandag 17 december dinsdag 18 december

Nadere informatie

7 juli 2017

7 juli 2017 1360 www.clarafabriciusschool.nl 7 juli 2017 11 juli s Middags gaat groep 1 t/m 7 naar de musical kijken 11 juli 19.00 uur Afscheidsmusical Niet te filmen! 13 juli De kinderen van groep 3 t/m 8 krijgen

Nadere informatie

22 e jaargang nr juli 2018

22 e jaargang nr juli 2018 22 e jaargang nr.13 13 juli 2018 Beste ouders, verzorgers en belangstellenden van de leerlingen van Het Mozaïek, Hierbij ontvangt u de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar. De eerstvolgende nieuwsbrief

Nadere informatie

Nummer 5, 4 maart 2019

Nummer 5, 4 maart 2019 Vandaag zijn we weer fijn gestart na de vakantie! Nummer 5, 4 maart 2019 Iedereen heeft kunnen vertellen over de belevenissen in de vakantie. Daarnaast hebben we ook weer hard gewerkt en veel geleerd vandaag.

Nadere informatie

Afscheid juf Inge en Juf Petra:

Afscheid juf Inge en Juf Petra: 1 december 2017 1 8 Certificaat Begaafdheidsprofielschool Vol trots willen wij met u delen dat wij als Prins Florisschool vandaag het certificaat Begaafdheidsprofielschool hebben behaald. Dit certificaat

Nadere informatie

Groep 5A topotoets Nieuwsbrief nr. 35. Groep 4 Groep 6/7 Dinsdag 29 mei Eva van Opdam Groep 4 Woensdag 30 mei Tony Sloos Groep 6

Groep 5A topotoets Nieuwsbrief nr. 35. Groep 4 Groep 6/7 Dinsdag 29 mei Eva van Opdam Groep 4 Woensdag 30 mei Tony Sloos Groep 6 nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel 17 de.klimboom@ssba.net 2371 RE Roelofarendsveen http://rkbsdeklimboom-ssba.nl 071-3313039 25 mei 2018 Agenda Nummer maandag 28 mei - dinsdag 29 mei - woensdag 30 mei

Nadere informatie

Weekbrief CBS De Til voorjaarsvakantie 25 februari t/m 10 maart 2018 Week 9 en 10 Waarin een kleine school groot kan zijn!

Weekbrief CBS De Til voorjaarsvakantie 25 februari t/m 10 maart 2018 Week 9 en 10 Waarin een kleine school groot kan zijn! Weekbrief CBS De Til voorjaarsvakantie 25 februari t/m 10 maart 2018 Week 9 en 10 Waarin een kleine school groot kan zijn! til@vcpong.nl www.cbsdetil.nl Van de directie De kinderen hebben hard gewerkt

Nadere informatie

Nieuwsbrief juli 2014

Nieuwsbrief juli 2014 Nieuwsbrief juli 2014 Groepsindeling schooljaar 2014-2015 Volgend schooljaar starten we met de volgende groepen: Groep 1/2 : Renee Engelsman ( op woensdag om de week Pien Zaanen) Groep 3/4 : Esther de

Nadere informatie

Juf Angela voor groep 6B woensdag 23 januari. Voorleesontbijt donderdag 24 januari vrijdag 25 januari Nieuwsbrief nr. 18

Juf Angela voor groep 6B woensdag 23 januari. Voorleesontbijt donderdag 24 januari vrijdag 25 januari Nieuwsbrief nr. 18 nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel 17 de.klimboom@ssba.net 2371 RE Roelofarendsveen http://rkbsdeklimboom-ssba.nl 071-3313039 18 januari 2019 Agenda Nummer 18 maandag 21 januari dinsdag 22 januari Juf

Nadere informatie

Nieuwsbrief 24 juli 2017

Nieuwsbrief 24 juli 2017 Breedveld 7, 1025 PZ Amsterdam tel.: 020 6371265 email: info@ikcbuikslotermeer.nl voor onderwijs en opvang van 0 tot 13 jaar Nieuwsbrief 24 juli 2017 Beste ouders/verzorgers, Voor u ligt de laatste nieuwsbrief

Nadere informatie

Maandag 29 januari t/m vrijdag 2 februari 18

Maandag 29 januari t/m vrijdag 2 februari 18 Maandag 29 januari t/m vrijdag 2 februari 18 In deze Weekbrief > Agenda > Verjaardagen leerlingen > Welkom nieuwe leerlingen > Letterdiploma groep 3 > Werkbezoek juffen en meesters uit Turkije > Toetsweken

Nadere informatie

Dinsdag 30 mei 2017 Jaargang 22 nr. 35

Dinsdag 30 mei 2017 Jaargang 22 nr. 35 Dinsdag 30 mei 2017 Jaargang 22 nr. 35 Hemelvaart In verband met pinksteren hebben onze leerlingen aanstaande maandag (Tweede Pinksterdag) vrij! Dinsdag 6 juni verwachten we iedereen weer op school. Eindfilm

Nadere informatie

Nieuwsbrief 11, juli 2019

Nieuwsbrief 11, juli 2019 In deze Nieuwsbrief: - Beste ouders, verzorgers - Bericht van Bestuur - Afscheid collega s - Formatie schooljaar 2019-2020 - Vakanties en studiedagen - Verhuizing van groep 5 - TSO: wijziging abonnement

Nadere informatie

nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel RE Roelofarendsveen

nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel RE Roelofarendsveen nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel 17 de.klimboom@ssba.net 2371 RE Roelofarendsveen http://rkbsdeklimboom-ssba.nl 071-3313039 17 mei 2019 Agenda Nummer 33 maandag 20 mei dinsdag 21 mei Toets tafel 1

Nadere informatie

Algemene informatie week 36

Algemene informatie week 36 Algemene informatie week 36 Wij heten alle peuters, leerlingen, ouders, opa s en oma s heel hartelijk welkom en wensen iedereen een fijn, goed, gezellig, leerzaam jaar toe. Samen maken we er een mooi jaar

Nadere informatie

Van de directie. Inhoud. april Beste ouders,

Van de directie. Inhoud. april Beste ouders, april 2019 Van de directie Inhoud Verzoek aanmelden broertjes en zusjes 2 Personeel... 2 IPC (International primary curriculum).. 2 Onze school in beeld... 3 1 april... 4 Schoolvoetbal... 5 Tutorlezen

Nadere informatie

woensdag 25 september donderdag 26 september vrijdag 27 september Nieuwsbrief nr. 4

woensdag 25 september donderdag 26 september vrijdag 27 september Nieuwsbrief nr. 4 nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel 17 de.klimboom@ssba.net 2371 RE Roelofarendsveen http://rkbsdeklimboom-ssba.nl 071-3313039 20 september 2019 Agenda Nummer 3 maandag 23 september dinsdag 24 september

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2019

Nieuwsbrief juni 2019 Nieuwsbrief juni 2019 Belangrijke data juni 4 juni OR vergadering 9 en 10 juni Pinksteren (leerlingen vrij!) 11 juni Studiedag (leerlingen vrij!) 12 juni t/m 14 juni Lustrumweek! 18 juni MR vergadering

Nadere informatie

Nieuwsbrief 12. Algemene informatie. Belangrijke data: Aanmelding nieuwe leerlingen

Nieuwsbrief 12. Algemene informatie. Belangrijke data: Aanmelding nieuwe leerlingen Nieuwsbrief 12 14 februari 2019 Belangrijke data: 18 t/m 22 februari Oudergesprekken groepen 8 Ll. 20 februari Studiedag (kinderen vrij) 25 februari Schema oudergesprekken in hal (gr. 3 t/m 7) 28 februari

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Van de directie. Beste ouders, En dan is het echt zomervakantie! We beginnen weer op maandag 29 augustus.

Nieuwsbrief. Van de directie. Beste ouders, En dan is het echt zomervakantie! We beginnen weer op maandag 29 augustus. Nieuwsbrief 15 juli 2016 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, En dan is het echt zomervakantie! We beginnen weer op maandag 29 augustus. Namens het team wens

Nadere informatie

Jaarkalender

Jaarkalender Jaarkalender 2018-2019 Deze jaarkalender bevat vele praktische zaken, zoals: namen, schooltijden, vakanties etc. Bewaar deze kalender dus goed en geef hem een mooi, zichtbaar plaatsje in huis. Verzuim

Nadere informatie

Nieuwsbrief Prins Clausschool. nr. 01 week 40 29 september 2014

Nieuwsbrief Prins Clausschool. nr. 01 week 40 29 september 2014 Nieuwsbrief Prins Clausschool nr. 01 week 40 29 september 2014 29 september intro-gesprekken (groep 3-8) 30 september intro-gesprekken (groep 3-8) 01 oktober feestelijke opening Kinderboekenweek Theatervoorstellen

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF De deur uit...

NIEUWSBRIEF De deur uit... NIEUWSBRIEF De deur uit... Klaar met de basisschool. Tijd voor een nieuwe stap. Nieuwe uitdagingen. Ze gaan de deur uit, onze jongens en meiden van groep 8. Als echte brugpiepers naar een nieuwe school.

Nadere informatie

Informatieblad voor de ouders. Agenda school

Informatieblad voor de ouders. Agenda school Woensdag 17 mei gaan de groepen 3 t/m 6 op schoolreisje. Veel plezier! het Boomblad Informatieblad voor de ouders Agenda school 15 mei MR 17 mei Schoolreisje groep 3/4 en 5/6 17 mei Vervolg schoolvoetbal

Nadere informatie

Groep 6A toets Geschiedenis woensdag 24 april donderdag 25 april. Zondag 21 april Liva Straathof groep 1-2b

Groep 6A toets Geschiedenis woensdag 24 april donderdag 25 april. Zondag 21 april Liva Straathof groep 1-2b nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel 17 de.klimboom@ssba.net 2371 RE Roelofarendsveen http://rkbsdeklimboom-ssba.nl 071-3313039 18 april 2019 Agenda Nummer 30 maandag 22 april Vrij Tweede Paasdag dinsdag

Nadere informatie

Belangrijke data: 11 t/m 22 september. 18 september september oktober oktober OBS De Krijtmolen.

Belangrijke data: 11 t/m 22 september. 18 september september oktober oktober OBS De Krijtmolen. Nieuwsbrief 8 september 2017 Belangrijke data: 11 t/m 22 september Start Entree-toets groep 8 18 september 2017 Kennismakingsgesprekken 21 september 2017 Avondwandeling 2 oktober 2017 Open Ochtend 9 tot

Nadere informatie

17 juli Nieuwsbrief De Zon. Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers

17 juli Nieuwsbrief De Zon. Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers Schooljaar: 2016-2017, nummer 16 Nieuwsbrief De Zon Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers In deze nieuwsbrief wordt aandacht besteed aan de volgende onderwerpen: - Schoolregel van

Nadere informatie

Datum: donderdag 5 juli 2018

Datum: donderdag 5 juli 2018 Datum: donderdag 5 juli 2018 Populierenblaadje Algemeen: Bedankt: We hebben een roerig schooljaar achter de rug met verschillende zieken en afwezigen. We willen u danken voor uw begrip, uw hulp, het meedenken

Nadere informatie

Beets 52, 1475 JD Beets, tel: Nieuwsbrief

Beets 52, 1475 JD Beets, tel: Nieuwsbrief 52, 1475 JD, tel: 0299 401458 Nieuwsbrief Belangrijke data januari: 09 januari Eerste schooldag. 10 januari Oud papier Bijlage: Rooster Dick. (Vanaf 9 januari kom ik hele dagen op een school, maar dan

Nadere informatie

NR maart (nr. 15 zal verschijnen op 28 maart 2019)

NR maart (nr. 15 zal verschijnen op 28 maart 2019) NR. 14 14 maart (nr. 15 zal verschijnen op 28 maart 2019) NIEUWS UIT DE GROEPEN 1-2 A & B Maandag hebben we de eerste culturele activiteit gehad van juf Mara over de Valkerij-Vredesboom. We hebben een

Nadere informatie

Zonnebrand Nu de dagen weer zonniger worden willen wij u vragen om uw kind bij een zonnige dag in te smeren met zonnebrand. Vriendelijk dank.

Zonnebrand Nu de dagen weer zonniger worden willen wij u vragen om uw kind bij een zonnige dag in te smeren met zonnebrand. Vriendelijk dank. NIEUWSBRIEF JULI/AUGUSTUS Jarigen in de maand juli/augustus: In de maand juli/augustus zijn jarig: Kayne (21-7), Gyaan (17-7), Jade (22-8), Helena (26-7), Amanda (14-8), Matthew (12-7), Iris (14-8), Amèl

Nadere informatie

Kalender mei-juni. Vrijdag 21 juli Leerlingen vrij Zomervakantie t/m 3 september Maandag 4 september Eerste schooldag schooljaar

Kalender mei-juni. Vrijdag 21 juli Leerlingen vrij Zomervakantie t/m 3 september Maandag 4 september Eerste schooldag schooljaar Beste ouder(s)/verzorger(s), Dit is alweer de laatste INFO van dit schooljaar. Aankomende vrijdag zullen de kinderen een brief krijgen met de groepsindeling voor volgend schooljaar. We wensen u alvast

Nadere informatie

't S c h a k e l t j e 18 juli 2018 no. 452 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK

't S c h a k e l t j e 18 juli 2018 no. 452 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK Van de schoolleider 't S c h a k e l t j e 18 juli 2018 no. 452 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK - De ouderraad is de afgelopen tijd erg druk geweest met de voorbereidingen voor het nieuwe plein. Afgelopen

Nadere informatie

Bijlage: Huisgenoten gezocht St. wooninitiatief Villande Apeldoorn Speurdersmenu en Schatten van Zutphen

Bijlage: Huisgenoten gezocht St. wooninitiatief Villande Apeldoorn Speurdersmenu en Schatten van Zutphen Nieuwsbrief nummer 15 17 Mei 2016 Pagina 1 van 2 Inhoudsopgave: Algemeen: Oproep! Algemeen: Oproep! Algemeen: Gezocht Ouderraad leden. SO: Nogmaals aankondiging wisseling data handelingsplan bespreking

Nadere informatie

jaargang 22 december 2016 nummer 5

jaargang 22 december 2016 nummer 5 jaargang 22 december 2016 nummer 5 A G E N D A Voor een goed actueel overzicht van de belangrijke data verwijzen we u graag naar de onlinekalender op onze website www.sboderegenboog.cnsede.nl Dag ouders

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS De Schalmei

Nieuwsbrief CBS De Schalmei Nieuwsbrief CBS De Schalmei Je mag zijn wie je bent en gebruik maken van je talent! Schooljaar 2014-2015 nieuwsbrief 18 vrijdag 12 juni 2015 Beste ouders, Het doet mij goed om te zien hoe actief vele mensen

Nadere informatie

Schoolfotograaf Vrijdag 15 september komt de schoolfotograaf weer langs. Broertjes en zusjes mogen vanaf uur op de foto.

Schoolfotograaf Vrijdag 15 september komt de schoolfotograaf weer langs. Broertjes en zusjes mogen vanaf uur op de foto. 21 juli 2017 (nr 11) Zomerfeest Wat was het weer een geslaagd en gezellig zomerfeest! Ouders van de Stuurluigroep, ook via deze weg dank jullie wel voor het organiseren! Mochten er trouwens ouders zijn,

Nadere informatie

Startpunt We vertellen de verhalen uit Handelingen over Paulus en volgen hem op zijn reizen.

Startpunt We vertellen de verhalen uit Handelingen over Paulus en volgen hem op zijn reizen. 30 juni 2016 ONS - NIEUWS Agenda: 1-7: 2 e rapport 4 en 5 juli: musical gr 8 7 juli: laatste schooldag Bijlage: formatie 2016-2017 Startpunt We vertellen de verhalen uit Handelingen over Paulus en volgen

Nadere informatie

In verband met de zomervakantie verschijnt het volgende Korenaarbulletin maandag 28 augustus 2017

In verband met de zomervakantie verschijnt het volgende Korenaarbulletin maandag 28 augustus 2017 Nr. 36 maandag 10 juli 2017 In verband met de zomervakantie verschijnt het volgende Korenaarbulletin maandag 28 augustus 2017 Belangrijke data Maandag, dinsdag donderdag: Verkort rooster, school om 14.00

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Laatste rapport 2011-2012. Juffen/meesterfeest middenbouw. ZOMERFEEST een geweldig succes! Waar uw kind "thuis" is.

Nieuwsbrief. Laatste rapport 2011-2012. Juffen/meesterfeest middenbouw. ZOMERFEEST een geweldig succes! Waar uw kind thuis is. Waar uw kind "thuis" is. 15 juni 2012 jaargang 14 nummer 19 Laatste rapport 2011-2012 Op dinsdag 26 juni krijgen de kinderen de rapporten mee naar huis. Als de leerkracht van uw kind u nog wilt spreken

Nadere informatie

Eindfeest/afscheid juf Tineke. Doordraaiochtend

Eindfeest/afscheid juf Tineke. Doordraaiochtend Openbare Dalton Basisschool De Wetelaar Zanderskamp 95 6983 CG, Doesburg tel: 0313 474292 www.wetelaar.nl e-mail: wetelaar@gmail.com Inhoud: Schooljaar 2014 2015 29 juni 2015 Pagina 1: Eindlfeest/afscheid

Nadere informatie