Nieuwsbrief nr. 1. Voorwoord KALENDER INHOUD. Oktober Hallo allemaal,

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Nieuwsbrief nr. 1. Voorwoord KALENDER INHOUD. Oktober Hallo allemaal,"

Transcriptie

1 Nieuwsbrief nr. 1 Oktober 2017 KALENDER Voorwoord 1 27 september Kinderpostzegelactie 4 oktober Opening Kinderboekenweek 5 oktober Vrij in verband met staking 6 oktober Sponsorloop 7 oktober Oud papier 12 oktober Kijkuurtje 16 t/m 20 oktober Herfstvakantie 25 oktober Hoofdluiscontrole Hallo allemaal, Hierbij verschijnt de nieuwsbrief van oktober We zijn alweer een paar weken op weg in het nieuwe schooljaar en de informatieavond is al achter de rug. Iedereen heeft zijn of haar plekje in de klas en op school al weer gevonden. In deze nieuwbrief brengen we u op de hoogte van verschillende zaken die spelen in de school. Zo laten we u kennismaken met de nieuwe studenten en kijken we terug op de afgelopen weken. Veel plezier met het lezen van deze nieuwsbrief. zie ook de kalender op Team Odaschool. INHOUD Voorwoord: Pag. 1 Voorwoord Schoolactiviteiten; terugblik Pag. 2 Opening schooljaar Info-avond Mededelingen: Pag. 3 Sponsoractie Pag. 4 Studenten Pag. 5 Verkleedkleren kleuters Verschoningskleren Pag. 6 Oud papier Typetuin Pag. 7 Navigeert SKOSO Pag. 8 GGD Pag. 9 Nieuws van de Verbinding

2 Schoolactiviteiten; terugblik 2 Opening schooljaar Afgelopen 30 augustus hebben we met zijn allen het nieuwe schooljaar geopend. Vanwege het slechte weer hebben we dit in de gymzaal gedaan. Dit mocht de pret niet drukken. Alle kinderen en vele ouders waren hierbij aanwezig. In alle groepen is er nagedacht over een zin die voor hen heel belangrijk is als groep zijnde. Deze zin begon met In de wereld van groep vinden wij het belangrijk dat.. Het was erg mooi om te zien dat iedere groep hier een eigen draai aan gegeven had. Een goede start van het schooljaar dus! Info-avond Dit jaar was voor iedereen de info-avond op 13 september. Ouders konden kiezen in welke twee groepen zij aanwezig wilden zijn. Sanne en René hebben deze avond geopend, waarna iedereen zijn of haar eigen weg is gegaan. In de groepen is er specifieke informatie gegeven en was er een gelegenheid om vragen te stellen. Bedankt voor de grote opkomst!

3 Mededelingen 3 Sponsoractie Vorig schooljaar hebben we met de sponsoractie geld ingezameld voor kindertehuizen in Jakarta. De opa en oma van Elin en Jente de Baay zijn vorige week naar Indonesië geweest en hebben dit geld voor ons meegenomen en daar overhandigd aan de leiding van de kindertehuizen. Het geld is verdeeld over twee kindertehuizen die beide onder de naam Desa Putera vallen. Het grootste bedrag (1300 euro) is voor het jongenshuis dat dezelfde naam (Desa Putera) heeft en een kleiner bedrag van 360 euro is voor Boncel, waar vooral baby's en peuters verblijven die vervolgens naar Desa Putera (jongens) of het meisjeshuis verder gaan. De broeder die daar de leiding heeft, was erg blij en verrast door dit geweldige initiatief. Het geld was erg welkom. Ze zijn bezig met het bouwen van een nieuwe waterput en een nieuwe hal die wordt gebruikt voor verhuur voor feesten/bruiloften/vergaderingen om op deze manier weer geld terug te kunnen verdienen. Het geld wordt dus goed besteed! Sponsoractie 2017 Ook dit jaar houden we weer een sponsoractie en wel op vrijdag 6 oktober. Ons goede doel van dit jaar is de stichting Het Vergeten Kind. Deze stichting zet zich in voor Het Vergeten Kind, ze strijden voor een Nederland waarin elk kind zich écht kind voelt, zich goed ontwikkelt en volwaardig meedoet in de maatschappij. Er zijn kinderen die opgroeien in gezinnen met meervoudige problematiek. Bij kinderen gaat het zo mis dat ze niet meer thuis kunnen wonen. Ze groeien op in de maatschappelijke opvang en de vrouwenopvang. De stichting wil deze kinderen een kindvriendelijke leefomgeving geven waar ze kunnen spelen, bewegen en ontspannen. Daarnaast organiseren ze vrolijke activiteiten en sprankelende evenementen. Want elk kind in ons land verdient een eerlijke kans om kind te zijn en om zich goed te kunnen ontwikkelen. Dit jaar houden we onze traditionele sponsorloop en gaan de kinderen van 12.45u tot 14.00u proberen zoveel mogelijk rondjes om onze school te lopen. Terwijl de kinderen hun sportieve prestaties laten zien, bent u van harte welkom om onder het genot van een drankje en een versnapering, hen aan te moedigen.

4 Studenten Ook dit jaar zijn er weer diverse studenten op de Odaschool te zien. Zij stellen zich graag aan u voor. 4 Pleun Reniers Ik zal mezelf even voorstellen! Mijn naam is Pleun Reniers, ik ben 18 jaar oud en ik woon in Sint- Oedenrode. Mijn hobby s zijn hockeyen en winkelen met vriendinnen. Ik volg de opleiding Onderwijsassistent niveau 4 op ROC De Leijgraaf. Dit jaar loop ik stage in groep 3/4. Ik heb er heel veel zin in! Carly Bekkers Mijn naam is Carly Bekkers en ik ga vanaf dinsdag 12 september stage lopen in de klas van juffrouw Meriam en juffrouw Rian in groep ½ a. Ik ben afgestudeerd aan de havo en ben daarna begonnen op de PABO in Veghel. Op dit moment zit ik in de propedeuse fase, waarin ik elke dinsdag stage ga lopen op de Odaschool. Ik ben erg enthousiast om met de kleuters te gaan werken en wil graag deze leuke ervaring opdoen. Willem van der Zanden Hoi allemaal! Mijn naam is Willem van der Zanden, 20 jaar oud en ik ben dit jaar afstudeerder in groep 7B. Ook wel met een mooie afkorting LIO er genoemd. Dat betekent dat als alles goed gaat, ik volgend jaar mijn papiertje als officieel meester heb! Op maandag en dinsdag ben ik in de klas. Mijn hobby s zijn voetbal, voetbal en nog eens voetbal. Dat ik verstand van voetbal heb kun je ook wel zien, want ik ben PSV-supporter. Sommige van jullie zullen mij herkennen van de JVW of 7-sprong want daar ben ik al 3 jaar enthousiast vrijwilliger. Verder heb ik heel veel zin in dit schooljaar, want ik heb nu al een super leuke groep 7! Hopelijk zie ik je een keer op school!

5 Myrna van Dinter Hallo allemaal! Ik ben Myrna van Dinter, ik loop stage in groep1/2 bij juf Maria. Ik ben 19 jaar oud en woon in Erp. Ik zit nu in leerjaar 3 van de pabo in Veghel. Ik heb er ontzettend veel zin in om het komende jaar stage te lopen op de Odaschool! 5 Loes van de Rijdt Hoi allemaal, Ik ben Loes van de Rijdt en ik ben 19 jaar oud. Ik ben studente van de pabo Veghel waar ik in het derde leerjaar zit. Dit jaar kom ik stage lopen op basisschool de Odaschool. Zoals het er nu naar uit ziet, mag ik het hele jaar op deze school blijven. Het komende (half)jaar loop ik stage ik groep 5/6. Hopelijk tot ziens! Verkleedkleren kleuters Voor de groepen 1-2 zijn we op zoek naar verkleedkleren waarbij ze tijdens het spelen in de speelhoek nog meer in hun karakter kunnen kruipen. Mocht u thuis oude verkleedkleren hebben en doet u hier niets meer mee, dan zouden wij deze heel graag willen gebruiken op school. Denk hier bijvoorbeeld aan jurken, pakken voor bepaalde beroepen etc. Denk vooral aan kleren die je tegenkomt in de dagelijkse praktijk. Verschoningskleren Helaas gebeuren er bij de groepen 1/2 nog wel eens ongelukjes. Daarvoor zijn wij op zoek naar nieuwe verschoningskleren en dan vooral naar onderbroeken en broeken/leggings. Heb je toevallig nog oude kleren over (in kleutermaat) die je anders weg zou gooien, is het bij ons heel erg welkom.

6 De uitslag van de loterij van 9 september 1e prijs lotnummer 64 2e prijs lotnummer 66 3e prijs lotnummer Oud papier 6 Prijsjes ophalen bij meneer Henk Strik. Maandag, dinsdag, donderdag, vrijdag. Datum voor het inleveren van oud papier: 7 oktober Typetuin Ook dit jaar kunnen de kinderen weer een typecursus volgen op school. Deze gaat van start op 2 oktober van 15:45 tot 16:45. Je kunt uw kind hier nog steeds voor aanmelden. Verdere informatie is te vinden op:

7 Navigeert SKOSO daadwerkelijk op krachtig leren? 7 Op maandagavond 18 september jl. gingen de leden van de Raad van Toezicht, het bestuur, de Gemeenschappelijke Medezeggenschapsraad, de directeuren en de staf van SKOSO met elkaar in gesprek over het strategisch beleidsplan , getiteld Navigeren op krachtig leren. Die beleidsperiode is halverwege, tijd dus om na te gaan of SKOSO op koers ligt. In gemengde groepen werd gesproken over de veranderingen die concreet waarneembaar zijn en over gewenste accenten voor de komende twee jaren. Dat leidde tot boeiende ideeën over de rol van de ouder, de ontwikkeling van het onderwijs, de huisvesting van onze scholen en de samenwerking met onze partners in Meierijstad en daarbuiten. Deze ideeën worden de komende maanden verdiept en verwerkt in een update van het beleidsplan. Omdat je geen nieuw beleid kunt maken met alleen maar oud gedrag werd ook gesproken over de vraag om welk professioneel gedrag de nieuwe beleidsaccenten vragen. Een greep uit de output: lef, elkaar kunnen en durven aanspreken, bestaande routines onderzoekend los durven laten en elkaar daarin helpen en vertrouwen. De avond werd als inspirerend, verbindend en plezierig ervaren.

8 GGD 8 Jeugdenquête 0 t/m 11 jaar De GGD Hart voor Brabant heeft eind september een jeugdenquête verstuurd naar ruim ouders van kinderen in de leeftijd van 0 t/m 11 jaar. De vragen uit deze enquête gaan over de gezondheid, leefstijl en woonomgeving van de kinderen. Heeft u een uitnodiging ontvangen? Doe mee, uw mening telt! Meer informatie en een kort filmpje kunt u vinden op

9 Nieuws van de Verbinding De laatste weken zijn wij op de BSO bezig geweest met verschillende thema's. Piraten, superhelden en rond de wereld. 9 PIRATEN! Er was flessenpost bij ons bezorgd met een brief en een hele oude schatkaart. Wij moesten op zoek naar een schat! Voordat we de schat konden vinden moesten wij eerst een paar opdrachten uitvoeren. Daarna konden we op zoek naar de schat... en ja hoor onze piraten kanjers hebben hem gevonden!! SUPERHELDEN! Vliegen als echte superhelden. ROND DE WERELD! Bij het thema rond de wereld hebben wij het over heel erg veel landen gehad. De vlaggen bekeken en veel activiteiten gedaan waaronder ook een gezellige Hawaï party! Bso odaschool, de verbinding.

10 10 De afgelopen periode hebben we op het kinderdagverblijf aandacht besteed aan het thema HATSJOE! Iedere week is hierbij een activiteit in de kring samen met de pop puk. De kinderen werken hierbij op spelenderwijs aan hun ontwikkelingen, leren nieuwe dingen en de woordenschat wordt vergroot. Ook zijn er verschillende knutselwerkjes die de kinderen gemaakt hebben met betrekking tot het thema. De kinderen zijn onder andere dokter geweest en keken of puk ziek was. Hierbij is een dokterskoffer geknutseld. Ze maakte een beterschapskaart voor puk en hebben deze gegeven aan hem. Ook zijn we langs geweest bij puk met een fruitmand. Welk fruit zit erin, welke kleuren en hoeveel fruitjes geef je? Deze fruitmand hebben de kinderen ook geknutseld. Bij de dokter moet je ook wel eens gemeten en gewogen worden. Wie is groter en wie kleiner? Puk was ook nog gevallen en heeft heel veel pleisters van de kinderen gekregen, deze mochten de kinderen ook bij zichzelf opplakken. In de kring zijn er veel boekjes over ziek zijn gelezen en liedjes gezongen en aangeleerd. Puk moet veel rusten en word heel goed verzorgd door de kinderen. Zo zal hij snel weer beter worden! Kinderdagverblijf odaschool, de verbinding.

Nieuwsbrief nr. 6. Voorwoord KALENDER INHOUD. April Hallo allemaal,

Nieuwsbrief nr. 6. Voorwoord KALENDER INHOUD. April Hallo allemaal, Nieuwsbrief nr. 6 April 2017 KALENDER Voorwoord 1 6 april Schoolfotograaf 8 april 12 april Musical groep 5 14 april Goede vrijdag (continurooster) 16 april Eerste paasdag 17 april Tweede paasdag (vrij)

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 2. Voorwoord KALENDER INHOUD. November Hallo allemaal,

Nieuwsbrief nr. 2. Voorwoord KALENDER INHOUD. November Hallo allemaal, Nieuwsbrief nr. 2 November 2017 KALENDER Voorwoord 1 2 en 6 november KIJK/ZIEN gesprekken 7 november Kledinginzameling 11 november 24 november Studiemiddag 5 december Sint op school 9 december zie ook

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 8. Voorwoord KALENDER INHOUD. Juli 2017

Nieuwsbrief nr. 8. Voorwoord KALENDER INHOUD. Juli 2017 Nieuwsbrief nr. 8 Juli 2017 KALENDER Voorwoord 1 5 juli Rapport mee 6 en 10 juli Eindgesprekken 8 juli Oud papier 12 juli Afscheidsavond groep 8 13 juli Afscheidsochtend groep 8 14 juli Afsluiting schooljaar

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 7. Voorwoord KALENDER INHOUD. Mei/ juni 2017

Nieuwsbrief nr. 7. Voorwoord KALENDER INHOUD. Mei/ juni 2017 Nieuwsbrief nr. 7 Mei/ juni 2017 KALENDER Voorwoord 1 22 tot en met 24 mei Schoolkamp groepen 8 24 mei Kleding inzameling 25 en 26 mei Vrij in verband met hemelvaart 1 juni Schoolreisje groepen 3 t/m 7

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 4. Voorwoord KALENDER INHOUD. Februari Hallo allemaal. We zijn al weer op weg naar het volgende feest de carnaval!

Nieuwsbrief nr. 4. Voorwoord KALENDER INHOUD. Februari Hallo allemaal. We zijn al weer op weg naar het volgende feest de carnaval! Nieuwsbrief nr. 4 Februari 2017 1 KALENDER 11 februari Oud papier 15 februari Rapport mee 16 februari Oudergesprekken 18 en 19 februari 21 februari Oudergesprekken 23 februari Schaakspektakel 24 februari

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 5. Voorwoord KALENDER INHOUD. Maart 2017

Nieuwsbrief nr. 5. Voorwoord KALENDER INHOUD. Maart 2017 Nieuwsbrief nr. 5 Maart 2017 1 KALENDER 8 maart Hoofdluiscontrole 11 maart Oud papier 17 maart Schoolfeest 6 april Schoolfotograaf zie ook de kalender op www.bsodaschool.nl INHOUD Voorwoord: Pag. 1 Voorwoord

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 3. Voorwoord KALENDER INHOUD. Januari Hallo allemaal. We zijn er weer met de volgende nieuwsbrief, die van de maand januari.

Nieuwsbrief nr. 3. Voorwoord KALENDER INHOUD. Januari Hallo allemaal. We zijn er weer met de volgende nieuwsbrief, die van de maand januari. Nieuwsbrief nr. 3 Januari 2017 1 KALENDER 14 januari Oud papier 16 januari t/m 3 februari Citoweken 25 januari Voorleesontbijt groep 1/2 24 januari Open avond (nieuwe leerlingen) 25 en 26 januari Open

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 1. Voorwoord KALENDER INHOUD. Oktober Hallo allemaal. Hierbij verschijnt de nieuwsbrief van oktober 2016.

Nieuwsbrief nr. 1. Voorwoord KALENDER INHOUD. Oktober Hallo allemaal. Hierbij verschijnt de nieuwsbrief van oktober 2016. 1 KALENDER 17 oktober fietscontrole 18 oktober Kijkuurtje 17.30-19.00 21 oktober Continurooster, gr. 5-8 om 14.00 uit Start herfstvakantie 2 november Luizencontrole zie ook de kalender op www.bsodaschool.nl

Nadere informatie

Info. Enquête kennismakingsgesprekken

Info. Enquête kennismakingsgesprekken Enquête kennismakingsgesprekken In de afgelopen weken hebben alle kennismakingsgesprekken plaatsgevonden. Wij willen graag in kaart brengen wat goed ging en waar we deze gesprekken kunnen verbeteren. Zou

Nadere informatie

NIEUWSFLITS JUNI, JULI & AUGUSTUS. JUZT Don Boscohuis Kloosterstraat KH Roosendaal tel

NIEUWSFLITS JUNI, JULI & AUGUSTUS. JUZT Don Boscohuis Kloosterstraat KH Roosendaal tel NIEUWSFLITS JUNI, JULI & AUGUSTUS JUZT Don Boscohuis Kloosterstraat 1 4701 KH Roosendaal tel. 0165 535326 06 13550381 donboscoroosendaal@juzt.nl BELANGRIJKE DATA. Datum wat Belangrijk 19 juni Thema ochtend

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 4 KALENDER INHOUD. December, 2015. Hallo allemaal.

Nieuwsbrief nr. 4 KALENDER INHOUD. December, 2015. Hallo allemaal. Nieuwsbrief nr. 4 December, 2015 KALENDER 4 december 1 Sint op school Surprise bovenbouw 10 december Afscheid juf Sanne en juf Marjo 12 december Oud papier (10:00 12:00 uur) 18 december Kerstviering (continurooster)

Nadere informatie

Inhoud. Actie van de Bruna Even voorstellen Vertrouwenspersonen Open Podium Diamantjes van de Diamant

Inhoud. Actie van de Bruna Even voorstellen Vertrouwenspersonen Open Podium Diamantjes van de Diamant Jaargang 10 Nummer 3 21 september 2018 Agenda Ma-di 24-25 sept Vrijdag 28 september Woensdag 3 oktober Vrijdag 5 oktober Woensdag 10 oktober Studiedagen alle leerlingen zijn vrij. Peuterwerk is open. Open

Nadere informatie

Geachte ouders, Operatie Mobilisatie Rusland

Geachte ouders, Operatie Mobilisatie Rusland Nieuwsbrief 1 5 september 2017 Geachte ouders, Deze week: * Welkom! * Info avond * Peutergym Zo, de kop is er weer af! We zijn weer begonnen en direct bruist het weer in school. Veel nieuwe gezichtjes

Nadere informatie

Leidsterpraat FEEST. 18 t/m 22 mei woensdag 3 juni zaterdag 13 juni

Leidsterpraat FEEST. 18 t/m 22 mei woensdag 3 juni zaterdag 13 juni April 2015 Leidsterpraat De meivakantie staat alweer voor de deur, met daarin Moederdag, de peuters zijn druk bezig geweest om weer iets moois te maken voor hun mama s, wat het is, is nog een verrassing!

Nadere informatie

kalender 26 september 27 september 3 oktober 5 oktober Start Kinderboekenweek 9 oktober 12 oktober 15 t/m 19 oktober 22 oktober Kennismaking nieuwe

kalender 26 september 27 september 3 oktober 5 oktober Start Kinderboekenweek 9 oktober 12 oktober 15 t/m 19 oktober 22 oktober Kennismaking nieuwe octopost 19-9-2018 - nr. 5 Studiedag 26 september Op woensdag 26 september a.s. hebben wij onze eerste studiedag van dit schooljaar. De schoolkinderen zijn dan allemaal vrij, ons peuterwerk is wel gewoon

Nadere informatie

MARIMBAZUIN September van Willemien, directeur. Belangrijke data:

MARIMBAZUIN September van Willemien, directeur. Belangrijke data: MARIMBAZUIN September 2017 De van Willemien, directeur Een grote opkomst tijdens de informatieavond, dat is fijn. Jullie zijn weer op de hoogte van het reilen en zeilen in de groepen en de speerpunten

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 3. Voorwoord KALENDER INHOUD. December en januari Hallo allemaal,

Nieuwsbrief nr. 3. Voorwoord KALENDER INHOUD. December en januari Hallo allemaal, 1 KALENDER 5 december Sint op school 9 december Oud papier 12 december Schaatsen met de groepen 5 t/m 8 22 december Kerstviering 25 december t/m 7 januari Kerstvakantie 1 januari Nieuwjaarsdag 8 januari

Nadere informatie

NIEUWS. 2 oktober 2015. Beste ouders,

NIEUWS. 2 oktober 2015. Beste ouders, 2 oktober 2015 NIEUWS Beste ouders, In deze nieuwsbrief vindt u informatie over de schoolontwikkeling en een aantal praktische zaken en stellen stagiaires en de nieuwe vakdocent gym zich aan u voor. Schoolontwikkeling

Nadere informatie

Beste ouders van Sinnerakkers,

Beste ouders van Sinnerakkers, 23 oktober 2014 Beste ouders van Sinnerakkers, Onze eerste nieuwsbrief! Wat is er een boel gebeurd sinds de start. Inmiddels zijn er al 18 kinderen die gebruik maken van de opvang bij Sinnerakkers. Wij

Nadere informatie

November Nieuwsbrief

November Nieuwsbrief November 2018 Nieuwsbrief November 2018 1 12 23 2 13 24 3 14 25 4 15 Elde doe dag groep 8 26 5 16 Mad Science 27 6 17 28 7 inloopuur 8.30-9.30 18 29 8 studiedag kinderen vrij 19 30 Maandinfo 9 20 31 10

Nadere informatie

BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG

BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG T KLEPPERTJE BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG Nummer 5 jaargang 17 verschijnt iedere twee schoolweken op de website www.zevensprong.nl pag. 1 t/m 9 Directiepraatje: Beste ouders, Op 5 november hebben we een

Nadere informatie

Beste oude s, Met vriendelijke groet, Namen het hele team van onze school Leona van den Houdt

Beste oude s, Met vriendelijke groet, Namen het hele team van onze school Leona van den Houdt Beste oude s, Wij staken 5 oktober omdat we Vragen om extra handen in de klas, dat is een oplossing om leerkrachten te ondersteunen. De groepen klein willen houden, zodat we kinderen kunnen blijven bieden

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 2 KALENDER INHOUD. Oktober 2015. 5 oktober Dag van de leraar 7 oktober

Nieuwsbrief nr. 2 KALENDER INHOUD. Oktober 2015. 5 oktober Dag van de leraar 7 oktober Nieuwsbrief nr. 2 Oktober 2015 KALENDER 5 oktober Dag van de leraar 7 oktober 1 Opening Kinderboekenweek 10 oktober Oud papier (10:00 12:00 uur) 15 oktober Kijkuurtje (17:30 19:00 uur) 21 oktober Fietskeuring

Nadere informatie

Eindtoets groep 8 Paasviering MEIVAKANTIE. ZESKAMP MR-vergadering uur OV-vergadering Kledinginzamelingsactie Schoolfotograaf.

Eindtoets groep 8 Paasviering MEIVAKANTIE. ZESKAMP MR-vergadering uur OV-vergadering Kledinginzamelingsactie Schoolfotograaf. Jaargang 10 Nummer 16 15 april 2019 Agenda Dinsdag 16 en woensdag 18 april Vrijdag 19 april Maandag 22 april t/m Vrijdag 3 mei Zondag 5 mei Maandag 7 mei Woensdag 8 mei Vrijdag 10 mei Woensdag 15 mei Eindtoets

Nadere informatie

Nieuwsbrief september 2016

Nieuwsbrief september 2016 Belangrijke data 5 oktober Studiedag: de kinderen zijn vrij! Beste ouders, Het schooljaar is weer begonnen! 6 oktober Start kinderboekenweek 24 oktober t/m 28 oktober Herfstvakantie Wat fijn dat iedereen

Nadere informatie

Gruwelijk eng! Kinderboekenweek 4 tot en met 15 oktober 2017

Gruwelijk eng! Kinderboekenweek 4 tot en met 15 oktober 2017 Staking 5 oktober Zoals u in de mail van vrijdag 22 sept j.l. heeft kunnen lezen is de school op 5 oktober gesloten vanwege de nationale stakingsdag basisonderwijs. Gruwelijk eng! Kinderboekenweek 4 tot

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2 30 september 2016

Nieuwsbrief 2 30 september 2016 Heerlen, 30 september 2016 Nieuwsbrief 2 30 september 2016 Welkom Er zijn een aantal nieuwe leerlingen op onze school. Wij heten hen van harte welkom op De Wegwijzer: Het nieuwe logo Hailey Phoebe Davianna

Nadere informatie

BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG

BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG T KLEPPERTJE BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG Nummer 1 jaargang 18 verschijnt iedere twee schoolweken op de website www.zevensprong.nl pag. 1 t/m 10 Directiepraatje: Beste ouders, Meester Henny gaat per 1 januari

Nadere informatie

Met vriendelijke groet, Eline Duin

Met vriendelijke groet, Eline Duin Hallo, Mijn naam is Shanushka La Cruz, ik ben 18 jaar en ik loop stage in groep 8a bij Thijs. Ik volg de Pabo, op de Fontys in Den Bosch. Ik geniet er enorm van om voor de klas te staan en om met kinderen

Nadere informatie

Het is voor de kinderen erg leuk wanneer zij ook voorgelezen worden in de klas door hun ouders of opa's & oma's.

Het is voor de kinderen erg leuk wanneer zij ook voorgelezen worden in de klas door hun ouders of opa's & oma's. 24 september 2015 kalender Maandag 28 september Informatieavond groepen 1 Dinsdag 29 september Informatieavond groepen 6 Woensdag 30 september Informatieavond groepen 7 Voorlezen bij de kleuters In oktober

Nadere informatie

VAN DE DIRECTEUR. Nummer: mei Beste ouders,

VAN DE DIRECTEUR. Nummer: mei Beste ouders, Nummer: 1137 22 mei 2019 Correspondentieadres: Margrietstraat 2 5754 AH Deurne Tel: 0493-314370 Website www.bszeilberg.nl Redactie De Stikker: info.bszeilberg@prodas.nl In dit nummer: -Van de directeur

Nadere informatie

PAULUSPRAAT 1. Augustus 2016

PAULUSPRAAT 1. Augustus 2016 PAULUSPRAAT 1 Augustus 2016 Inhoudsopgave - Van de directie - Aanmelding nieuwe leerlingen - Nieuws van de ouderraad - Roald Dahl week - Kinderboekenweek - Voorleesexpres - Korting op schoolreisje - Agenda

Nadere informatie

Welkom Tijn, Emir, Thomas en Liv zijn in februari en maart bij ons gestart. Wat leuk dat jullie bij ons komen spelen!

Welkom Tijn, Emir, Thomas en Liv zijn in februari en maart bij ons gestart. Wat leuk dat jullie bij ons komen spelen! KDV De Telgenkamp Elke twee maanden komt de nieuwsbrief uit, met daarin nieuwtjes, mededelingen en belangrijke zaken van Kindercentrum nl en KDV De Telgenkamp. Welkom Tijn, Emir, Thomas en Liv zijn in

Nadere informatie

Pandelaa tje 28 september 2018 Nr:1398

Pandelaa tje 28 september 2018 Nr:1398 Pandelaa tje 28 september 2018 Nr:1398 Kalender Jarigen Week 40 Week 41 Week 42 Week 43 Woensdag 3 oktober Start Kinderboekenweek thema Vriendschap: kom erbij! Vrijdag 5 oktober Meester- en Juffendag Dag

Nadere informatie

nieuwsbrief Van de directie Schooljaar nummer 5 Kerstmarkt 2 Even voorstellen Nieuwe baan Buitenschoolse opvang Vanuit de MR

nieuwsbrief Van de directie Schooljaar nummer 5 Kerstmarkt 2 Even voorstellen Nieuwe baan Buitenschoolse opvang Vanuit de MR nieuwsbrief Schooljaar 2018 2019 nummer 5 Van de directie Van de directie 1 Kerstmarkt 2 In dit nummer: Nieuwe baan Even voorstellen Buitenschoolse opvang Vanuit de MR Interessante informatie: 3 4 5 4

Nadere informatie

info Kalender: Agenda Woordje vooraf februari 2018 Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 4 Editie 4 Donderdagmiddag 8 februari Carnaval op school!

info Kalender: Agenda Woordje vooraf februari 2018 Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 4 Editie 4 Donderdagmiddag 8 februari Carnaval op school! Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 4 Editie 4 februari 2018 info Kalender: Agenda Donderdagmiddag 8 februari Carnaval op school! Vrijdag 9 februari Studiedag, alle kinderen zijn vrij 12 februari t/m

Nadere informatie

Groeten, Meester Koen

Groeten, Meester Koen KALENDER: 24 augustus : Eerste schooldag 25 augustus : Hoofdluiscontrole (of elders deze week) 10 september : Schoolfotograaf 14 en 15 september : Kermis Kilder, alle groepen vrij 17 september : Bijeenkomst

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 11 KALENDER

Nieuwsbrief nr. 11 KALENDER KALENDER 22 juli Laatste schooldag (kinderen s middags vrij) 5 september Start schooljaar 7 september Luizencontrole Opening 1 schooljaar 10 september Oud papier 12 september Infoavond groepen 1-2 en 7

Nadere informatie

Openingstijden Het Madeliefje. Openingstijden het Krummelhûs. Openingstijden Het Kraaiennest. Openingstijden De Wegwijzer. Openingstijden De Stroekeld

Openingstijden Het Madeliefje. Openingstijden het Krummelhûs. Openingstijden Het Kraaiennest. Openingstijden De Wegwijzer. Openingstijden De Stroekeld Openingstijden Het Madeliefje Maandag t/m vrijdag 7.30-18.00 uur Openingstijden het Krummelhûs Di-Do- en vrijdag 7.30-18.00 uur Openingstijden Het Kraaiennest Maandag t/m Vrijdag 7.30-18.00 uur Openingstijden

Nadere informatie

Schooljaar Nummer 1, 30 augustus 2019

Schooljaar Nummer 1, 30 augustus 2019 Schooljaar 2018-2019 Nummer 1, 30 augustus 2019 Kalender: 2-6 sept Ambitiegesprekken, u ontvangt hiervoor een uitnodiging via Parro 5 en 6 sept Schoolfotograaf 6 sept Voorlezen met (groot)ouders in de

Nadere informatie

Nieuwsflits Nobelhorst

Nieuwsflits Nobelhorst Nieuwsflits Nobelhorst www.bsnobelhorst.nl nobelhorst@skohulst.nl December 2018 Dat december een drukke maand is weten wij op school ook. Sint is het land nog niet uit of de kerstboom staat alweer in de

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Deze maand. In deze uitgave. Za 10 juni Schoolkorfbal 12 t/m 16 juni Kamp groep 8

NIEUWSBRIEF. Deze maand. In deze uitgave. Za 10 juni Schoolkorfbal 12 t/m 16 juni Kamp groep 8 NIEUWSBRIEF Juni 2017 Deze maand Za 10 juni Schoolkorfbal 12 t/m 16 juni Kamp groep 8 Di 4 juli Musical groep 8 Do 6 juli Spelletjes dag Vr 7 juli 12.00 uur zomervakantie Ma 21 aug Eerste schooldag nieuwe

Nadere informatie

Nieuwsflits nummer 1. Even bijpraten. 24 augustus Basisschool KOM.MIJN. Kalender volgende week:

Nieuwsflits nummer 1. Even bijpraten. 24 augustus Basisschool KOM.MIJN. Kalender volgende week: Basisschool KOM.MIJN Prins Frederikstraat 67a 5951 BR Belfeld 077 4758049 www.kommijn.kerobei.nl Nieuwsflits nummer 1 24 augustus 2018 Klik hier voor e-mailadressen Kalender volgende week: Ma Di Wo Do

Nadere informatie

Kindcentrum Fellenoord, Hemelrijken 310, 5612 WS Eindhoven, ,

Kindcentrum Fellenoord, Hemelrijken 310, 5612 WS Eindhoven, , Beste ouders/verzorgers, We zijn dit schooljaar weer goed begonnen. In sommige groepen zien we ook nieuwe leerlingen. En we zien u ook weer! Fijn! Ook dit schooljaar gaan we ons best doen om u weer goed

Nadere informatie

Samen goed voor elkaar!

Samen goed voor elkaar! Nieuwsbrief 1 18 september 2015 De nieuwsbrief van de Sint Maartenschool. Samen goed voor elkaar! In deze nieuwsbrief Belangrijke data Intern begeleiders Inloopochtenden Opa & oma dag Zand- en watertafel

Nadere informatie

Algemeen...1 nummer: 2014/ datum: 11 september 2014 Familieavond vrijdag 12 september Informatieavond maandag 15 september

Algemeen...1 nummer: 2014/ datum: 11 september 2014 Familieavond vrijdag 12 september Informatieavond maandag 15 september www.deoase-twello.nl nummer: 2014/2015-01 Inhoud Algemeen...1 Familieavond vrijdag 12 september... 1 Informatieavond maandag 15 september... 1 Aanwezigheid directeur... 1 Schoolgids... 1 Vakanties en studiedagen

Nadere informatie

Kalender 12 t/m 23 september 2016

Kalender 12 t/m 23 september 2016 Kalender 12 t/m 23 september 2016 Hoofdluiscontrole Juf Inge verhuisverlof Maandag Maandag Lonneke vm. Overleg Plein013 (Tilburg) Juf Lonneke vm. Cursus Cogix Juf Inge verhuisverlof 10.45u Groep 6-7-8

Nadere informatie

Nieuwsbrief september 2018

Nieuwsbrief september 2018 Nieuwsbrief september 2018 Vakantie voorbij, welkom allemaal Na 6 weken vakantie starten we op maandag 3 september. We hopen dat iedereen een goede vakantie heeft gehad en weer zin heeft in het nieuwe

Nadere informatie

September 2018 Schooljaar Nieuwe gezichten. Nieuwe leerlingen. Verkeersbeleid Privacy

September 2018 Schooljaar Nieuwe gezichten. Nieuwe leerlingen. Verkeersbeleid Privacy September 2018 Schooljaar 2018-2019. We hopen dat iedereen een fijne zomervakantie gehad heeft. Maandag 3 september openen de schooldeuren weer voor een nieuw schooljaar. Uiteraard mogen ouders s ochtends

Nadere informatie

Paulus-Weekbrief 2. Weekbrief 04-09-2015. Facebook

Paulus-Weekbrief 2. Weekbrief 04-09-2015. Facebook Paulus-Weekbrief 2 kopij voor Paulus-Weekbrief: info@paulus-uden.nl kijk ook op onze website: www.paulus-uden.nl Meerloseweg 1 5402 XH Uden 0413-33 23 18 Schooljaar 2014-2015 Week 36 Weekbrief 04-09-2015

Nadere informatie

In deze Nieuwsflits:

In deze Nieuwsflits: schooljaar 2015-2016 aflevering 11 In deze Nieuwsflits: Rapporten en rapportgesprekken Klasbord Juffrouw Mariëtte Uitje groep 3 en 4 Ronald Mc Donald huis Paasviering Pannenkoekendag Bootcamp Studiedag

Nadere informatie

Bedankt! Wij willen hierbij Albert Heijn Ugchelen bedanken voor de sponsering tijdens activiteiten school de afgelopen periode.

Bedankt! Wij willen hierbij Albert Heijn Ugchelen bedanken voor de sponsering tijdens activiteiten school de afgelopen periode. NIEUWSBRIEF SEPTEMBER 2017 Beste ouders/ verzorgers, Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van september. Met regen en wind lijkt de zomer voorbij en de herfst zijn intrede te hebben gedaan. Door de hevige

Nadere informatie

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in juni. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad!

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in juni. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad! Het Josephientje! Jaargang 12 nr. 10 juni 2017 AGENDA 4 juli MR vergadering 5 juli ouderbedankochtend 6 juli Rapportgesprekken groep 1 t/m 7 10 juli Stoeltjes passen. Nieuwe kinderen zijn welkom! 12 juli

Nadere informatie

Informatie avond voor alle ouders

Informatie avond voor alle ouders Dag allemaal, Het is al langer donker, het wordt weer vroeger donker, de bomen laten hun bladeren vallen (kijk maar op onze speelplaats), de klok wordt komend weekend verzet en de eerste vakantie van dit

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Agenda SCHOOLJAAR NR. 7, JULI Vrijdag AGENDA 8 juli t/m vrijdag 19 augustus Zomervakantie (onderwijs)

NIEUWSBRIEF. Agenda SCHOOLJAAR NR. 7, JULI Vrijdag AGENDA 8 juli t/m vrijdag 19 augustus Zomervakantie (onderwijs) KINDEROPVANG Topaas 18 2719 VD Zoetermeer 079 3620035 opvang@ikcdeedelsteen.nl DALTONONDERWIJS Sieraadlaan 100 2719 SN Zoetermeer 079 3617629 onderwijs@ikcdeedelsteen.nl NIEUWSBRIEF www.ikcdeedelsteen.nl

Nadere informatie

Nieuw op de Molenwiek : Groep 1: Valentijn, Sira, Levi, Bente, Daniel, Lotte. Groep 2: Kian. Groep 3: Pablo, Lucas. Groep 4: Lisa

Nieuw op de Molenwiek : Groep 1: Valentijn, Sira, Levi, Bente, Daniel, Lotte. Groep 2: Kian. Groep 3: Pablo, Lucas. Groep 4: Lisa NIEUWSBRIEF MOLENWIEK CBS de Molenwiek Weekbrief 1 5 september Nieuw op de Molenwiek : WELKOM OP SCHOOL Groep 1: Valentijn, Sira, Levi, Bente, Daniel, Lotte Groep 2: Kian Groep 3: Pablo, Lucas Groep 4:

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS De Kleine Wereld

Nieuwsbrief CBS De Kleine Wereld Februari 2013 Nieuwsbrief CBS De Kleine Wereld Margedagen 14-03-2013 middag 28-03-2013 na 14.00u 12-04-2013 alleen gr 1-4 04-06-2013 middag 04-07-2013 na 14.00u 05-07-2013 Wist u dat u uw kind bij ziekte

Nadere informatie

Nieuwsbrief september 2017

Nieuwsbrief september 2017 Nieuwsbrief september 2017 Vakantie voorbij, welkom allemaal Na 6 weken vakantie starten we op maandag 4 september. We hopen dat iedereen een goede vakantie heeft gehad en weer zin heeft in het nieuwe

Nadere informatie

November 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS

November 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS November 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS BELANGRIJKE DATA DATA ACTIVITEITEN 24 oktober KIES 25 oktober Rots en Water groep 7/8 27 oktober Fietsencontrole groep 5 t/m 8 31 oktober Rots en

Nadere informatie

Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014

Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014 Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014 Hemelvaart en Pinksteren Na de Hemelvaart volgt 10 dagen later altijd Pinksteren. Pinksteren is meer

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kinderdagverblijf juli 2016 Nr. 26

Nieuwsbrief Kinderdagverblijf juli 2016 Nr. 26 Nieuwsbrief Kinderdagverblijf juli 2016 Nr. 26 Inleiding Hallo allemaal, Welkom zomer!! Heerlijk om weer langer en nog vaker buiten te spelen. We hebben weer een hoop ondernomen met de kinderen. In de

Nadere informatie

KALENDER: KILDER BEDANKT!

KALENDER: KILDER BEDANKT! KALENDER: 1 t/m 4 juli : Jeugdwandelvierdaagse 3 juli : Lesactiviteit NME Padden en kikkers groep 6 7 juli : Informatieavond voor alle ouders 8 en 9 juli : 10-minutengesprekken 9 juli : Verjaardag juf

Nadere informatie

Even bijpraten. Nieuwsweek nummer 2. In deze nieuwsweek. Kalender. Basisschool KOM.MIJN

Even bijpraten. Nieuwsweek nummer 2. In deze nieuwsweek. Kalender. Basisschool KOM.MIJN Basisschool KOM.MIJN Prins Frederikstraat 67a 5950 BR Belfeld 077 4758049 www.kommijn.kerobei.nl Nieuwsweek nummer 2 9 september 2016 Klik hier voor e-mailadressen van leerkrachten. Kalender Volgende week:

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2 27 september 2017

Nieuwsbrief 2 27 september 2017 Nieuwsbrief 2 27 september 2017 Beste kinderen en ouders, Zoals u heeft kunnen lezen in de jaarkalender zijn alle kinderen a.s. donderdag 28-9-2017 vrij. Wij hebben dan een studiedag. Met het gehele team

Nadere informatie

BOSCHBLAD. nummer 1, september 2018 Peuterschool: Basisschool: Website:

BOSCHBLAD. nummer 1, september 2018 Peuterschool: Basisschool: Website: Nieuwsbrief voor ouders en leerlingen van de Ds. D.A. v.d. Boschschool en Peuterschool v.d. Bosch BOSCHBLAD nummer 1, september 2018 Peuterschool: 393 00 10 Basisschool: 394 86 87 Website: www.vdboschschool.nl

Nadere informatie

Korenpraatjes. Jaargang 19 No.28.

Korenpraatjes. Jaargang 19 No.28. Korenpraatjes Jaargang 19 No.28. 4 december 2014 www.qliqprimair.nl BS De Korenaar 1. Vanuit de directie 2. Informatie uit de groepen 3. Vanuit de OC 4. Vanuit de MR 5. Verslag vanuit de klassen 6. Kalender

Nadere informatie

Nr september 2018

Nr september 2018 Nr. 03 21 september 2018 Inhoud Nr. 03 21 september 2018... 1 ALGEMEEN... 1 Kennismakingsgesprekken en informatiemarkt... 1 Ouderhulp... 1 Brandbrief overblijf... 1 Studiedag... 2 Stagiaires... 3 GROEPSINFORMATIE...

Nadere informatie

info Kalender: Agenda Woordje vooraf September 2017 Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 4 Editie 3 Beste ouders, verzorgers,

info Kalender: Agenda Woordje vooraf September 2017 Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 4 Editie 3 Beste ouders, verzorgers, Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 4 Editie 3 September 2017 info Kalender: Agenda Vrijdag 15 december Groep 2 vrij Woensdag 20 december Kerstavond Vrijdag 22 december 12.15 uur start van de Kerstvakantie

Nadere informatie

D R U P P E L S G E W I J S

D R U P P E L S G E W I J S B a s i s s c h o o l D e R e g e n b o o g s e p t e m b e r 1 5 D R U P P E L S G E W I J S 1 5 m e i 2 0 1 1 KALENDER 07-09 hoofdluiscontrole 07-09 informatieavond groep 7 08-09 informatieavond groep

Nadere informatie

Rotterdam, 23 maart Beste ouders/verzorgers,

Rotterdam, 23 maart Beste ouders/verzorgers, Rotterdam, 23 maart 2018 Beste ouders/verzorgers, Op 16 maart hebben we een hoop opa s en oma s mogen ontvangen om een lekkere pannenkoek met ons te komen eten. Alle ouders die hebben gebakt: bedankt!

Nadere informatie

SCHOOLJAAR NR 4

SCHOOLJAAR NR 4 ZUIDSTROOMNIEUWS!! SCHOOLJAAR 2018-2019 NR 4 Datum: 30 november 2018 ONTWIKKELINGEN Onderwijs op BS de Zuidstroom Enkele weken geleden is de vacature voor de nieuwe directeur uitgegaan. Ter ondersteuning

Nadere informatie

Nieuwsbrief 17 oktober nr. 3

Nieuwsbrief 17 oktober nr. 3 Nieuwsbrief 17 oktober nr. 3 Onze nieuwe ouderconsulent Lieve ouders, verzorgers en leerkrachten, Vanaf donderdag 2 oktober sluit ik mij aan bij de Wissel familie en daar kijk ik erg naar uit. Mijn naam

Nadere informatie

t Nieuwskwartier Post! Continurooster Schooltijden: Maandag, dinsdag en donderdag: Kijkochtend

t Nieuwskwartier Post! Continurooster Schooltijden: Maandag, dinsdag en donderdag: Kijkochtend Nummer 1 Augustus 2013 Jaargang 1 t Nieuwskwartier Post! Continurooster Schooltijden: Maandag, dinsdag en donderdag: 8.30 uur - 14.30 uur September 06 Kijkochtend 13 Verjaardagen juffen en meesters 16

Nadere informatie

Belangrijke data. Jarigen. Welkom op school. 13 oktober nummer 4. Van 13 oktober tot en met 3 november

Belangrijke data. Jarigen. Welkom op school. 13 oktober nummer 4. Van 13 oktober tot en met 3 november 13 oktober 2017 - nummer 4 Belangrijke data Maandag 16 oktober tot en met vrijdag 20 oktober: Herfstvakantie Maandag 23 oktober Kleuters thema: Herfst Vrijdag 3 november Nieuwsbrief 5 Jarigen Van 13 oktober

Nadere informatie

KINDCENTRUM VROONDAAL SMOELENBOEK

KINDCENTRUM VROONDAAL SMOELENBOEK KINDCENTRUM VROONDAAL SMOELENBOEK je d r o w r a a d! n a v r e z j i w Judy Menger Directeur Kindcentrum Vroondaal Meester Jelle Ik ben meester Jelle en werk als adjunct-directeur op deze school. Ik ben

Nadere informatie

Welkom bij KVW Hulsberg!

Welkom bij KVW Hulsberg! Welkom bij KVW Hulsberg! Wat leuk dat uw zoon/dochter mee doet aan KVW Hulsberg! Dit jaar zijn er weer geweldig veel aanmeldingen en we zorgen ervoor dat alle deelnemers een geweldige week tegemoet gaan;

Nadere informatie

Het Berichtje Donderdag 05-11-2015. MR Verkiezingen: Namens de MR nodigen wij ouders uit om zich aan te melden voor de Medezeggenschapsraad.

Het Berichtje Donderdag 05-11-2015. MR Verkiezingen: Namens de MR nodigen wij ouders uit om zich aan te melden voor de Medezeggenschapsraad. Basisschool St. Joris Samenwerken, samen leren, samen Looistraat4 A 6582 BC HEUMEN 024-3581176 e-mail: directie@jorisheumen.nl website: www.jorisheumen.nl Het Berichtje Donderdag 05-11-2015 Kalender: 13-11

Nadere informatie

september 2014 Uit de directiekamer

september 2014 Uit de directiekamer september 2014 Uit de directiekamer De eerste nieuwsbrief van dit jaar en ook de eerste nieuwsbrief van mijn hand. Allereerst wil ik jullie allemaal hartelijk bedanken voor het ontzettend warme welkom!

Nadere informatie

No. 2 7 september

No. 2 7 september No. 2 7 september 2017 2017-2018 CBS De Molenvliet Graaf Florisstraat 1a 4791 CA Klundert 0168-402982 info@demolenvliet.nl www.demolenvliet.nl Algemeen Het went snel om weer met elkaar aan het werk te

Nadere informatie

Jaargang 2017/ nr september 2017

Jaargang 2017/ nr september 2017 NIEUWSBRIEF Jaargang 2017/2018 - nr. 6-26 september 2017 Kind op maandag Kijk dan naar me! Genesis 29: 21-35 en Genesis 30: 1-24 Na de bruiloft blijkt dat Lea de plaats van haar jongste zus heeft ingenomen.

Nadere informatie

St. Willibrordusschool Princebolwerk EN HULST Tel Website:

St. Willibrordusschool Princebolwerk EN HULST Tel Website: St. Willibrordusschool Princebolwerk 2 4561 EN HULST Tel. 0114-370541 E-mail: willibrordus@skohulst.nl Website: www.willibrordushulst.nl 2 e Nieuwsbrief SEPTEMBER 2018 Sportdag Morgen is het sportdag voor

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Deze maand. In deze uitgave. Herkeuring fietsencontrole Bestelling ophalen speculaasactie

NIEUWSBRIEF. Deze maand. In deze uitgave. Herkeuring fietsencontrole Bestelling ophalen speculaasactie NIEUWSBRIEF November 2017 Tja.. Deze maand In deze uitgave Wo 1 nov Wo 1 nov Wo 1 nov Wo 29 nov Dankdag Luizen pluizen Herkeuring fietsencontrole Bestelling ophalen speculaasactie Schoolfruit Dankdag Speculaasactie

Nadere informatie

Nieuwsbrief 7 21 februari 2013 De Binckhorst- St. Jan inside-out. Singer voorstelling Fly Away 13.30 14.30 uur Gr. 6, 7 en 8 Vergadering ouderraad

Nieuwsbrief 7 21 februari 2013 De Binckhorst- St. Jan inside-out. Singer voorstelling Fly Away 13.30 14.30 uur Gr. 6, 7 en 8 Vergadering ouderraad R.K. Basisschool De Binckhorst- St. Jan Eemnesserweg 17 1251 NA Laren tel: 035 5382501 Nieuwsbrief 7 21 februari 2013 De Binckhorst- St. Jan inside-out Kleine kalender Vrijdag 22 februari Zaterdag 23 februari

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Oproep Oudervereniging. Verjaardagen. Wat hebben wij er zin in!! Jullie ook?... Volg ons...

Nieuwsbrief. Oproep Oudervereniging. Verjaardagen. Wat hebben wij er zin in!! Jullie ook?... Volg ons... Volg ons... Nieuwsbrief www.obsbinnenstad.nl d.jorissen@kom-leren.nl t.sanders@kom-leren.nl 30.09.2016 Jaargang 26 nr3 In dit nummer: Kinderboekenweek 2016 1 Oproep OV 1 Verjaardagen 1 A mile a day 2 Pabo-studenten

Nadere informatie

Een nieuw schooljaar. Data

Een nieuw schooljaar. Data Een nieuw schooljaar Dit is de eerste nieuwsbrief van het nieuwe schooljaar. We hopen dat iedereen een fijne vakantie heeft gehad en wensen iedereen een heel fijn schooljaar toe. Data 3 oktober Inloopspreekuur

Nadere informatie

Uiltje gemist? kalender

Uiltje gemist? kalender 17 maart 2016 kalender Data Vrijdag 18 maart Kunstatelier 4 Week 12 Tussentijdse rapportage groepen 1-2 Vrijdag 25 maart Vrije dag voor alle kinderen Maandag 28 maart 2 e Paasdag Dinsdag 29 maart Vrije

Nadere informatie

Nieuwsbrief van:

Nieuwsbrief van: Studiedag Volgende woensdag, 5 oktober hebben we de studiedag van Xpect primair. Dat wil zeggen dat op deze dag alle werknemers van Xpect een gezamenlijke studiedag hebben. Dit jaar staat deze dag in het

Nadere informatie

Agenda. Nieuws van directie

Agenda. Nieuws van directie Agenda 1 september Feestelijke opening nieuwe hoofdingang 1 september Inloopochtend voor ouders van groep 5a / 5b 2 september Inloopochtend voor ouders van groep 6 3 september Inloopochtend voor ouders

Nadere informatie

23 september 2016 Nummer 2

23 september 2016 Nummer 2 23 september 2016 Nummer 2 Inhoud: Even voorstellen Opvoedspecial Krentenbaard Schoolfoto s Kinderboekenweek Vervangingen Even voorstellen Hallo Allemaal! Mijn naam is Bram de Bruijn, ik ben 21 jaar oud

Nadere informatie

24 augustus 2018 Nummer 1

24 augustus 2018 Nummer 1 24 augustus 2018 Nummer 1 Inhoud: Opening schooljaar 2018-2019 Voorstellen Typetuin Studiedag Informatieavond 3 september Vetrouwenspersonen Gym Timmertafel Schoolfoto s Workshop groepen 4-5 De Raauw Ossekar

Nadere informatie

Agenda. Jarigen in juni. * De verjaardag van uw kind wordt alleen vermeld in de nieuwsbrief wanneer u hier. Iedereen van harte gefeliciteerd!

Agenda. Jarigen in juni. * De verjaardag van uw kind wordt alleen vermeld in de nieuwsbrief wanneer u hier. Iedereen van harte gefeliciteerd! Nieuwsbrief juni 2019 Agenda 3 juni Ringrijden groep 8 3 juni MR vergadering, 19:45 uur 4 juni Juf Marianne afwezig, geen GVO 4 juni Juf Petra afwezig, geen HVO 6 juni Boerderij ochtend groep 6/7 10 juni

Nadere informatie

9 september 2016 Nummer 1

9 september 2016 Nummer 1 9 september 2016 Nummer 1 Inhoud: Gym/muziekrooster Informatieavond 12 september Afwezig Even voorstellen Schoolfoto s Herhaalde oproep: hulp gezocht Vervangingen Gym- en muziekrooster 2016-2017 Ussenstelt

Nadere informatie

Nieuwsbrief 04 oktober 2017 Nr. 2

Nieuwsbrief 04 oktober 2017 Nr. 2 Nieuwsbrief 04 oktober 2017 Nr. 2 Schoolgids Er zijn nieuwe schoolgidsen beschikbaar voor beide scholen. Op de website www.veldhovenmidden.nl staat een digitale versie en bijgevoegd ontvangt u deze in

Nadere informatie

Augustus Beste ouders,

Augustus Beste ouders, Beste ouders, Voor u ligt de allereerste nieuwbrief van dit schooljaar. Middels de nieuwsbrief informeren wij u maandelijks over activiteiten die op school hebben plaatsgevonden en over andere bijzonderheden.

Nadere informatie

Schooljaar 2015-2016 Telefoon: 040-2016092. 26 februari Weeksluiting groep 3a en 7a

Schooljaar 2015-2016 Telefoon: 040-2016092. 26 februari Weeksluiting groep 3a en 7a t Letterken Mededelingenblad van OBS t Smelleken Emmalaan 5, 5554 JM Valkenswaard Schooljaar 2015-2016 Telefoon: 040-2016092 Uitgave: 2 februari 2016 info@obstsmelleken.nl www.obstsmelleken.nl Belangrijke

Nadere informatie

Data. Eftelingdag maandag 27 maart Het komt alweer dichterbij!

Data. Eftelingdag maandag 27 maart Het komt alweer dichterbij! Data 27 februari tm 3 maart Carnavalsvakantie 6 maart Luizencontrole 6 maart GGD Inloop spreekuur 13 maart MR Vergadering 29 maart Nieuwsbrief 30 maart St. Muziekopleiding Loon op Zand start basisscholenproject

Nadere informatie

Groepsverdeling schooljaar 2016-2017

Groepsverdeling schooljaar 2016-2017 Irenesirene maandag 6 juni 2016 nr. 15 Groepsverdeling schooljaar 2016-2017 -groep 1-2 a Saskia van Wijnen -groep 1-2 b Carla Markensteijn -groep 1-2 c Marieke de Jong (ma,di) en Marjolein Minderhoud (wo,do,vrij)

Nadere informatie

Het Jozef Journaal datum: 01 oktober Nr 06. Jaargang 31

Het Jozef Journaal   datum: 01 oktober Nr 06. Jaargang 31 Het Jozef Journaal www.sintjozefschoolmoordrecht.nl datum: 01 oktober 2019 Nr 06 Jaargang 31 Directie Beste ouders, De eerste maand zit er weer op. Het is 1 oktober vandaag. De herfst dient zich aan. De

Nadere informatie

2017/2018 no.2 Inleiding 1. Kinderpostzegelactie 2. Dierendag

2017/2018 no.2 Inleiding 1. Kinderpostzegelactie 2. Dierendag 2017/2018 no.2 Inleiding In de eerste drie weken van dit nieuwe schooljaar hebben alle leerlingen, juffen, meesters en ook de Vliegerklas hun draai op school weer gevonden. Het is fijn om te zien en te

Nadere informatie

Pagina 1 3 september 2015 Jaargang 32, nr. 1

Pagina 1 3 september 2015 Jaargang 32, nr. 1 Asterstraat 35, 5721 EE Asten Tel.: 0493-670090 E-mail: info@dekenvanhout.nl Website: www.dekenvanhout.nl Afwezigheid Anja Gistermiddag is Anja op de trap gevallen bij het naar boven gaan en ongelukkig

Nadere informatie