Nieuwsbrief 17 oktober nr. 3

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Nieuwsbrief 17 oktober nr. 3"

Transcriptie

1 Nieuwsbrief 17 oktober nr. 3 Onze nieuwe ouderconsulent Lieve ouders, verzorgers en leerkrachten, Vanaf donderdag 2 oktober sluit ik mij aan bij de Wissel familie en daar kijk ik erg naar uit. Mijn naam is Rosita Paulo en ik ga aan de slag als de nieuwe Ouderconsulente. Een aantal ouders, kinderen en leerkrachten kennen mij al, maar ik kijk er naar uit om jullie allemaal te ontmoeten. Ik zal op de maandag, donderdag en vrijdag aanwezig zijn, dus hopelijk tot snel! Lieve Groeten, Rosita Goed Beter Best project Vanaf 10 november beginnen we op school met de cursus Goed, Beter, Best! Tijdens deze cursus komen ouders 12 weken lang 1 dagdeel in de week naar school. Wat leert u allemaal: - U leert wat uw kind allemaal doet op school en hoe u daarbij kunt helpen (ook thuis). - U leert hoe u uw kind het beste kunt begeleiden thuis. - U leert om deel te nemen aan activiteiten op de school Er zijn vier groepen: Groep VVE/0/1/2, Groep 3 / 4, Groep 5 / 6 en Groep 7 / 8. U leert dus precies wat uw kinderen in hun eigen groepen leren. Deelname is gratis. U kunt in de ouderkamer en aan de leerkracht aangeven of u interesse heeft. Daarna wordt u ingeschreven en wordt u uitgenodigd voor de informatieavond vlak voordat u met de cursus gaat beginnen. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Rosita, zij is de ouderconsulent van onze school. Iedere maandag, donderdag en vrijdag is zij op school aanwezig.

2 Studenten op onze school Ook dit schooljaar zijn er weer studenten van de pabo die bij ons stage gaan lopen. De studenten stellen zich graag aan u voor: Prettig kennis te maken! Mijn naam is juf Larissa. Ik ben 20 jaar en zit in het tweede van de PABO Ik kom stage lopen in groep 8 bij juf Marian en juf Joyce tot en met eind januari Ik zal er elke donderdag zijn en soms ben ik er zelfs een hele week. Ik hoop veel te kunnen leren van en met de leerlingen en leerkrachten van basisschool De Wissel! Hallo allemaal! Ik heet Melike Odabasi. Ik ben eerste jaar pabo studente op de Haagse Hogeschool. Dit jaar kom ik gezellig stage lopen op de Wisselschool bij juffrouw Afra in groep 3. Ik vind het belangrijk dat de kinderen zich welbevinden wanneer ik voor de klas sta, dit heeft ten slotte invloed op de ontwikkeling en het leervermogen van het kind. Ik hoop een gezellig en leerzaam jaar door te brengen met de kinderen Nieuws uit de Nul- en VVE groep: De komende weken werken we rond het thema Reuzen en kabouters. De kinderen leren weer veel nieuwe themawoorden, die u ook in het themaboekje terug kunt vinden. Deze themawoorden kunnen thuis ook spelenderwijs geoefend worden. Daarnaast leren de kinderen hun eigen voetstappen te vergelijken, met die van de reus en met de voetstappen van de kabouter. Zelf ontdekken de kinderen ook hoeveel voetstappen er in de klas aanwezig zijn. Op sommige dagen ervaren de kinderen dan ook dat er een aantal voetstappen bij zijn gekomen of zijn verdwenen. Ook besteden we gedurende dit thema aandacht aan de sociale vaardigheden met behulp van het knieboekverhaal. Dit verhaal; Kabouter Bim staat ook in het themaboekje wat u heeft meegekregen. Wat doe je als je niet alleen wilt spelen? Hoe reageer je als iemand niet mee wil spelen? Zo zoeken we samen met de kinderen en Puk naar oplossingen.

3 Voorlezen in de klas: Juf Mina en juf Ramona Wij willen alle ouders, zussen, tantes en oma s bedanken die bij ons in de klas hebben voorgelezen! De kinderen vonden het reuze leuk en hebben genoten van de verschillende verhalen! Graag willen we u allen laten weten, dat jullie altijd van harte welkom zijn om in de klas te komen voorlezen! Bij de deur hangt een lijst waar u zich kunt inschrijven. Mocht u niet tijdens de startkring kunnen, dan kunt u in overleg met één van de juffen ook een afspraak maken om tussendoor of net voor het ophalen van de kinderen, te komen voorlezen. Wij hopen u binnenkort ook te zien, zodat wij kunnen genieten van uw voorleestalenten en alle mooie verhalen! Heeft u zelf nog een ander idee om iets anders bij ons in de klas te komen doen? Bespreek dit met ons en dan kijken we naar de mogelijkheden! Samen zorgen we voor nog meer leer- en speelplezier! Wij wensen iedereen een heel fijne herfstvakantie en zien jullie graag weer terug op dinsdag 28 oktober! Kleuterdans De Wissel De kleuters zijn altijd heerlijk enthousiast, zeker als ze muziek horen en mogen dansen. Om dat in goede banen te leiden is het fijn als de dansjuf, ik dus, wat ondersteuning krijgt. Rosita, ouderconsulent, heeft een aantal hulpouders geregeld die nu op de donderdag en vrijdag mij assisteren in de danslessen. Afgelopen week had ik vrijdag zelfs hulp van 2 moeders en een oma. Ik heb ze voor de les verteld op welke momenten ik hulp kan gebruiken. In de lessen bleek dat heel goed te werken. Ze hebben allemaal hun eigen kwaliteiten, wat erg ondersteunend werkt voor mij. De kinderen van de desbetreffende moeders en oma hadden er soms wat moeite mee, dat ze plots hun oma of moeder moesten delen met meerdere kinderen. Maar dat is ook het (dans) leven, zo leert iedereen wat van de danslessen. We hebben afgelopen weken over de vuilniszak gedanst, die dun en leeg is en graag dik en vol wilde zijn. Dus ging hij op zoek naar ijsjes, om zo dik mogelijk te worden. Hij kreeg hulp van het wiel. Ze leerden zichzelf lang en dun te maken, en rond en dik. Ze waren ronddraaiende wielen, van een klein autootje tot een grote trekker. Deze week starten we met een nieuw dansthema over een paddenstoel die wel eens een ander dak zou willen dan zijn eeuwige rode dak met witte stippen. Wie helpt hem mee een nieuw dakje te vinden? De blaadjes, de kastanjes of..? In ieder geval zullen de kleuters hier flink bij helpen. Ben benieuwd welk dak de paddenstoel gaat vinden, helpt u mee zoeken?? Dansgroetjes Yvonne Dingjan

4 Nieuws uit groep 7 Verkeersles Laan op Zuid Dinsdag 7 oktober hebben de kinderen uit groep 7 een les gehad over het kruispunt van de Laan op Zuid. Het is een gevaarlijk kruispunt. Door het ongeluk met het jongetje vinden wij het belangrijk hier extra aandacht aan te besteden. We hebben goed gekeken wat er zo gevaarlijk is. Daarna zijn we met de hele rij over gaan steken. Dit bleek een gevaarlijke klus. Eerst kijken of er geen tram in de verte aan komt, komen er geen fietsers, is het voetgangerslicht groen? Daarna bleek dat het niet lukt om in één keer over te steken met een rij. Kortom, enorm gevaarlijk! We willen hiermee benadrukken dat het zeer belangrijk is dat er meerdere volwassenen mee gaan bij het oversteken met een rij van de Laan op Zuid. We vinden het enorm fijn dat er bij de rij van groep 4 & 5, die naar het zwembad gaan, altijd ouders mee willen lopen. Kinderboekenweek Het zal niet aan uw aandacht zijn ontsnapt maar ook dit jaar hebben wij in onze lessen aandacht besteed aan de Kinderboekenweek. Het thema dit jaar was: Feest. We hebben veel boeken met dit thema voorgelezen en ook is er een schrijfster op bezoek gekomen. Ter afsluiting van de Kinderboekenweek hebben we een echt feestje georganiseerd. Alle kinderen zijn vorige week vrijdag naar de boeken disco geweest. Dit was lekker dansen en swingen. Kortom een geslaagde en leerzaam week. Voorlezen Miss Alida Tijdens de Kinderboekenweek kwam de schrijfster Mariëlla Bakker het verhaal van Miss Alida aan de kinderen van groep 1 en 2 voorlezen. Miss Alida was ook mee gekomen en de kinderen vonden het ontzettend leuk om haar te ontmoeten. De kinderen luisterden aandachtig naar het verhaal en na afloop mochten een aantal kinderen met Miss Alida en Mariëlla op de foto.

5 Voorleeswedstrijd Voorleeskampioen 2014 Hallo, ik ben Zeinab, ik ben 10 jaar. Het boek dat ik heb voor gelezen heet: DAGBOEK VAN EEN MUTS. De schrijfster heet Rachel René Rusel. Waarom ik voor dit boek heb gekozen. Het is echt een meisjesboek en is heel grappig. Wat ik heb gedaan om te winnen. Ik heb heel erg met emoties gewerkt. Ik zelf heb veel complimentjes gekregen. Het belangrijkste is, als je voorleest, dat je het zelf leuk vindt en niet bang zijn er voor. Hoe minder bang je bent hoe beter je presenteert. Doe het voor de lol en niets moet. Ik heb met elke kinderboekenvoorleeswedstrijd mee gedaan. Nooit gewonnen, maar moet je nu eens kijken! Leer je boek uit je hoofd. Letterlijk leer je boek uit je hoofd en kijk zo veel mogelijk naar de klas. Probeer zelf ook sommige dingen toe te voegen en doe een boek dat je al lang hebt en bekend voor komt en niet iets nieuws. Verder heb ik heel veel eer gehad en zelf vond ik het ook leuk. Stiekem heb ik het gedaan voor de lol en niet om te winnen. Trouwens ik zit in groep 7. Voel je goed voor de klas, schaam je niet voor een fout, maak er een grap van. Sprookjes in groep 1 en 2 Op donderdagochtend hebben de kinderen van groep 1 /2 en de peuters kunnen genieten van een prachtige sprookjes voorstelling. De juffen speelden het sprookje: Roodkapje. De kinderen vonden het heel spannend met de boze wolf en alles wat er te zien was. Gelukkig liep alles zoals bij elk sprookje goed af. Op de foto s kunt u zien hoe de voorstelling is verlopen.

6 Nieuws van de leerlingen zelf Ook de leerlingen willen soms wat aan u schrijven over alle activiteiten op onze school. In deze nieuwsbrief is er een speciaal plekje gereserveerd voor de leerlingen van groep 8! Hallo wij zijn Asmae en Tyara uit groep 8!!! Afgelopen week was er een voorleeswedstrijd tussen groep 7 en 8. De kandidaten van de finale waren Daniel en Zeinab. Na een spannende stemronde heeft uiteindelijk Zeinab gewonnen. Daar was ze natuurlijk heel blij mee. Na de finale hebben we een klein disco feestje gehouden. Dat was natuurlijk ook super leuk!!! Dit jaar zijn een aantal dingen veranderd, zoals de muzieklessen. Die worden gegeven door meester Pim en meester Casper. Tijdens de muziekles worden we verdeeld in twee groepen. De ene groep gaat naar meester Pim en de andere groep naar meester Casper. Tijdens de muzieklessen doen we verschillende dingen, zoals inzingen, zanggeschiedenis enz. De gymlessen zijn dit jaar ook anders. Er wordt nu niet twee keer per week gegymd, maar drie keer. Zo komen we meer in beweging, en dat is natuurlijk ook goed voor onze conditie. De gymlessen worden gegeven door meester Berend en meester Martijn. Ze zijn allebei heel sportief, dus dat komt heel goed van pas! groetjes, Asmae en Tyara groep 8 Volgende nieuwsbrief komt uit op: 28 november! Belangrijke dagen: Herfstvakantie maandag 20 oktober t/m maandag 27 oktober! Dinsdag 28 oktober begint de school weer! Dinsdag 4 november inloopochtend groepen 4 t/m 8

Voor u ligt de nieuwsbrief met informatie voor u en de kinderen. Wij willen u vragen om deze nieuwsbrief zorgvuldig te lezen.

Voor u ligt de nieuwsbrief met informatie voor u en de kinderen. Wij willen u vragen om deze nieuwsbrief zorgvuldig te lezen. Nieuwsbrief 4, 14 oktober 2015 Beste ouder(s), verzorger(s), Voor u ligt de nieuwsbrief met informatie voor u en de kinderen. Wij willen u vragen om deze nieuwsbrief zorgvuldig te lezen. Voorwoord De afgelopen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 19 december nr. 5

Nieuwsbrief 19 december nr. 5 Nieuwsbrief 19 december nr. 5 Bijna Kerstmis Bijna Kerstmis en we steken binnen kaarsen aan om licht te brengen in de duisternis. Wij willen met u even stil staan bij het feest van het licht. Tijdens de

Nadere informatie

A G E N D A. Project DANS Inloopochtend als afsluiting van het project DANS. 15.00 uur begin van de voorjaarsvakantie

A G E N D A. Project DANS Inloopochtend als afsluiting van het project DANS. 15.00 uur begin van de voorjaarsvakantie W E E K B R I E F 24 19 februari 2016 Datum Omschrijving A G E N D A 16, 18 en 23 februari Definitieve adviesgesprekken VO voor groep 8 Woensdag 24 februari 8.30 9.30 uur Project DANS Inloopochtend als

Nadere informatie

De Lichtboei, baken voor een goede koers Schooljaar 2015/2016 nummer 04 05 oktober 2015

De Lichtboei, baken voor een goede koers Schooljaar 2015/2016 nummer 04 05 oktober 2015 Nieuwsbrief De Lichtboei, baken voor een goede koers Schooljaar 2015/2016 nummer 04 05 oktober 2015 Kalender 07-10: Start kinderboekenweek 09-10: Voorstelling groep ½ Planetarium 16-10: Inloopochtend Voorleeswedstrijd

Nadere informatie

Met een hartelijke groet bedankt Margareth iedereen voor de fijne samenwerking en voor de mooie tijd waar ze als juf van heeft genoten.

Met een hartelijke groet bedankt Margareth iedereen voor de fijne samenwerking en voor de mooie tijd waar ze als juf van heeft genoten. Lemborgher Jaargang 20 Nummer 1 4 september 2013 Schooljaar 2013-2014 heet u van harte welkom. De eerste weken van het nieuwe schooljaar zitten er weer op. Inmiddels heeft u op school of d.m.v. een informatieavond

Nadere informatie

Op dinsdagmiddag 14 oktober zijn we de herfst gaan zoeken in de bossen. Het was die middag heerlijk weer en we hebben genoten van het ritje met de

Op dinsdagmiddag 14 oktober zijn we de herfst gaan zoeken in de bossen. Het was die middag heerlijk weer en we hebben genoten van het ritje met de Op dinsdagmiddag 14 oktober zijn we de herfst gaan zoeken in de bossen. Het was die middag heerlijk weer en we hebben genoten van het ritje met de huifkar en de wandeling. We hebben van alles gezien; gekleurde

Nadere informatie

Nieuwsbrief de Regenboog. okt Nieuwsbrief basisschool de Regenboog Cuijk, oktober Kalender en belangrijke data

Nieuwsbrief de Regenboog. okt Nieuwsbrief basisschool de Regenboog Cuijk, oktober Kalender en belangrijke data Nieuwsbrief de Regenboog okt. 2017 Kalender en belangrijke data Maandag 2 t/m vrijdag 13 oktober Donderdag 5 oktober Woensdag 4 t/m vrijdag 13 oktober Vrijdag 13 oktober Maandag 16 t/m vrijdag 20 oktober

Nadere informatie

Oudernieuws De Klaver mei 2018

Oudernieuws De Klaver mei 2018 Oudernieuws De Klaver mei 2018 P.C. basisschool De Klaver Klaverstraat 44, 3083 VH Rotterdam Postbus 55058, 3008 BE Rotterdam, tel. 010-4818340 Katendrechtse Lagedijk 186, tel. 010-4864666 Roerdomplaan

Nadere informatie

Nieuwsbrief PCB De Rank en De Ukkeklup, 9 oktober 2017

Nieuwsbrief PCB De Rank en De Ukkeklup, 9 oktober 2017 Nieuwsbrief PCB De Rank en De Ukkeklup, 9 oktober 2017 Beste ouders/verzorger(s), Het is alweer bijna herfstvakantie. Deze valt vroeg dit jaar, maar een weekje vrij is vast welkom voor de kinderen. Voor

Nadere informatie

Schooljaar 2016/2017 Nieuwsbrief 1

Schooljaar 2016/2017 Nieuwsbrief 1 Schooljaar 2016/2017 Nieuwsbrief 1 Start schooljaar Op maandag 22 augustus zijn we met 301 leerlingen gestart aan een nieuw schooljaar. Vrijdag 26 augustus hebben we het jaar met elkaar feestelijk geopend.

Nadere informatie

De nieuwsbrief. nummer 5 12 oktober Oudelandselaan ER Berkel en Rodenrijs.

De nieuwsbrief. nummer 5 12 oktober Oudelandselaan ER Berkel en Rodenrijs. De nieuwsbrief nummer 5 12 oktober 2018 Locatie Oudelandselaan 141 2652 ER Berkel en Rodenrijs 010-511 3280 directie@daltondeklipper.nl Locatie Gouden Uillaan 28 2652 KJ Berkel en Rodenrijs 010 820 8660

Nadere informatie

Nieuw op de Molenwiek : Groep 1: Valentijn, Sira, Levi, Bente, Daniel, Lotte. Groep 2: Kian. Groep 3: Pablo, Lucas. Groep 4: Lisa

Nieuw op de Molenwiek : Groep 1: Valentijn, Sira, Levi, Bente, Daniel, Lotte. Groep 2: Kian. Groep 3: Pablo, Lucas. Groep 4: Lisa NIEUWSBRIEF MOLENWIEK CBS de Molenwiek Weekbrief 1 5 september Nieuw op de Molenwiek : WELKOM OP SCHOOL Groep 1: Valentijn, Sira, Levi, Bente, Daniel, Lotte Groep 2: Kian Groep 3: Pablo, Lucas Groep 4:

Nadere informatie

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in juni. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad!

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in juni. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad! Het Josephientje! Jaargang 12 nr. 10 juni 2017 AGENDA 4 juli MR vergadering 5 juli ouderbedankochtend 6 juli Rapportgesprekken groep 1 t/m 7 10 juli Stoeltjes passen. Nieuwe kinderen zijn welkom! 12 juli

Nadere informatie

Het Berichtje Donderdag 05-11-2015. MR Verkiezingen: Namens de MR nodigen wij ouders uit om zich aan te melden voor de Medezeggenschapsraad.

Het Berichtje Donderdag 05-11-2015. MR Verkiezingen: Namens de MR nodigen wij ouders uit om zich aan te melden voor de Medezeggenschapsraad. Basisschool St. Joris Samenwerken, samen leren, samen Looistraat4 A 6582 BC HEUMEN 024-3581176 e-mail: directie@jorisheumen.nl website: www.jorisheumen.nl Het Berichtje Donderdag 05-11-2015 Kalender: 13-11

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF JULI

NIEUWSBRIEF JULI NIEUWSBRIEF JULI 2019 OPROEP: TUINMAN/VROUW www.bslaetare.nl Bent u of kent u iemand uit Kilder of omgeving die groene vingers heeft, houdt van tuinieren en een bijdrage wil leveren aan onze school door

Nadere informatie

September 2015. Iedere woensdag is het bij ons op school fruitdag!

September 2015. Iedere woensdag is het bij ons op school fruitdag! Nieuwsbrief September 2015 Rembrandt van Rijnschool: Jozef Isräelslaan 31 3443 CR Woerden Tel: 0348-483150 / e-mail: directie@rembrandtvanrijnschool.nl / www.rembrandtvanrijnschool.nl Belangrijke data

Nadere informatie

Kinderboekenweek activiteiten 2016

Kinderboekenweek activiteiten 2016 Nieuwsbrief donderdag 6 oktober 2016 Kinderboekenweek activiteiten 2016 Op donderdag 13 oktober van 16.00 tot 17.30 bent u van harte welkom om alle knutsels en werkjes van uw kind te komen bekijken tijdens

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Nr

Nieuwsbrief. Nr Nieuwsbrief Nr. 15 13-04-2017 We zijn nu ook te volgen via Facebook sportbasisschool Het Startblok ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nadere informatie

Mededelingenblad. Jaargang 12, nummer 02. website: www.bs-hobbitstee.nl. e-mail: info@bs-hobbitstee.nl

Mededelingenblad. Jaargang 12, nummer 02. website: www.bs-hobbitstee.nl. e-mail: info@bs-hobbitstee.nl Mededelingenblad Jaargang 12, nummer 02 website: www.bs-hobbitstee.nl e-mail: info@bs-hobbitstee.nl Mededelingenblad In dit nummer: Hobbitstee familie fietstocht 2015 Marathon Eindhoven Kinderboekenweek

Nadere informatie

Vogelvlucht. Agenda. Afscheid. Juf Madelin. Nieuwsbrief interconfessionele basisschool de Vuurvogel Uithoorn Nummer 9, vrijdag 1 februari 2019

Vogelvlucht. Agenda. Afscheid. Juf Madelin. Nieuwsbrief interconfessionele basisschool de Vuurvogel Uithoorn Nummer 9, vrijdag 1 februari 2019 Vogelvlucht Nieuwsbrief interconfessionele basisschool de Vuurvogel Uithoorn Nummer 9, vrijdag 1 februari 2019 Agenda Voorjaarsvakantie maandag 18 februari t/m vrijdag 22 februari Kleuters vrij 1 februari

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2 30 september 2016

Nieuwsbrief 2 30 september 2016 Heerlen, 30 september 2016 Nieuwsbrief 2 30 september 2016 Welkom Er zijn een aantal nieuwe leerlingen op onze school. Wij heten hen van harte welkom op De Wegwijzer: Het nieuwe logo Hailey Phoebe Davianna

Nadere informatie

De herfstvakantie is van 19 tot 23 oktober 2015

De herfstvakantie is van 19 tot 23 oktober 2015 Oktober 2015 Welkom op onze school. Nieuwe leerlingen in de maand oktober zijn: Stijn Zaaijer Lynn Bonvanie Jaylinn Meijering Luca Wildschut We wensen jullie allemaal een fijne tijd op onze school. De

Nadere informatie

Vierde nieuwsbrief. NIEUWSBRIEF Basisschool De Springschans

Vierde nieuwsbrief. NIEUWSBRIEF Basisschool De Springschans Tweewekelijkse NIEUWSBRIEF Basisschool De Springschans 27-9-2016 Vierde nieuwsbrief Honden op het plein. Bij het halen en brengen van de kinderen naar school komen regelmatig honden mee. Terwijl de kinderen

Nadere informatie

31 augustus 2015 (nr 1)

31 augustus 2015 (nr 1) 31 augustus 2015 (nr 1) 7km van Martenshoek De 11e editie van de 7km van Martenshoek zit er weer aan te komen. De datum is zondag 27 september 2015. De inschrijving is on-line. Er is ook een Ouder-Kindloop.

Nadere informatie

DE NIEUWSBRIEF Jaargang 9 nr 2 oktober 2016 Interessante informa- tie: In dit nummer:

DE NIEUWSBRIEF Jaargang 9 nr 2 oktober 2016 Interessante informa- tie: In dit nummer: DE NIEUWSBRIEF A.J. Schreuderschool SO. Guido Gezelleweg 24 3076 EB Rotterdam tel. (010) 4196849 Postbus 91031 3007 MA Rotterdam Interessante informatie: Woensdag 2 november zijn alle leerlingen vrij i.v.m.

Nadere informatie

nieuwsbrief Redactioneel Even voorstellen

nieuwsbrief Redactioneel Even voorstellen Schooljaar 2015-2016 02-09-2015 Redactioneel Nieuwe start! Het nieuwe schooljaar is begonnen! Veel vrolijke gezichtjes op het speelplein. Allemaal vol verwachting van dat wat komen gaat. Een nieuwe groep,

Nadere informatie

Kindcentrum Fellenoord, Hemelrijken 310, 5612 WS Eindhoven, ,

Kindcentrum Fellenoord, Hemelrijken 310, 5612 WS Eindhoven, , Beste ouders/verzorgers, We zijn dit schooljaar weer goed begonnen. In sommige groepen zien we ook nieuwe leerlingen. En we zien u ook weer! Fijn! Ook dit schooljaar gaan we ons best doen om u weer goed

Nadere informatie

Paradijsplein NJ Amsterdam T E

Paradijsplein NJ Amsterdam T E Paradijsplein 2 1093 NJ Amsterdam T 020 6941138 E directie@kunstmagneetschooldekraal.nl 4e nieuwsbrief, vrijdag 3 oktober 2014 Beste ouders, Het zal u niet ontgaan zijn: de Kinderboekenweek is begonnen!

Nadere informatie

Nieuwsbrief 30 september 2016

Nieuwsbrief 30 september 2016 Nieuwsbrief 30 september 2016 Verkeersles in groep 2b en thema afsluiting kleutergroepen Groep 2B heeft een wandeling gemaakt door de buurt. Hier leren de kinderen o.a. de verkeersregels. Hoe kunnen ze

Nadere informatie

Korenpraatjes. Jaargang 19 No.28.

Korenpraatjes. Jaargang 19 No.28. Korenpraatjes Jaargang 19 No.28. 4 december 2014 www.qliqprimair.nl BS De Korenaar 1. Vanuit de directie 2. Informatie uit de groepen 3. Vanuit de OC 4. Vanuit de MR 5. Verslag vanuit de klassen 6. Kalender

Nadere informatie

Agenda. Nieuws van directie

Agenda. Nieuws van directie Agenda 1 september Feestelijke opening nieuwe hoofdingang 1 september Inloopochtend voor ouders van groep 5a / 5b 2 september Inloopochtend voor ouders van groep 6 3 september Inloopochtend voor ouders

Nadere informatie

Feest! Meten en Wegen. Een extra grote Globe

Feest! Meten en Wegen. Een extra grote Globe 03 OKTOBER 2014 Een extra grote Globe De Globe van deze week staat boordevol met mooie, leuke en interessante nieuwtjes. Lees deze goed door, zodat u op de hoogte bent van het doen en laten van Kindcentrum

Nadere informatie

Nummer 4, 1 februari 2019

Nummer 4, 1 februari 2019 Nummer 4, 1 februari 2019 Iedere morgen mogen we weer kinderen begroeten die met een glimlach de school in komen! Leuk om te zien! Door weer en wind komen ouders en kinderen naar school, de laatste tijd

Nadere informatie

Nieuwsbrief 28 november nr. 4

Nieuwsbrief 28 november nr. 4 Nieuwsbrief 28 november nr. 4 Nieuws vanuit de school: De laatste maand van het jaar breekt weer aan en de dagen worden steeds korter. Leerlingen, leerkrachten en ouders zijn druk bezig met de voorbereidingen

Nadere informatie

Voor de ouders, Team Weemewereld

Voor de ouders, Team Weemewereld Nieuwsbrief 6 Maandag 3 vrijdag 7 oktober Voor de ouders, De internationale Dag van de Leraar (jaarlijks op 5 oktober) valt in de nationale onderwijsweek en is een initiatief, bedoeld om alle ruim 350.000

Nadere informatie

Peppelinfo december 2015, nummer 4

Peppelinfo december 2015, nummer 4 Peppelinfo december 2015, nummer 4 Beste ouders, Ondertussen hebben we een mooi Sinterklaasfeest gevierd, georganiseerd samen met Talentrijk. Beide OR-en hebben een mooi programma gemaakt wat past bij

Nadere informatie

Ieders talent een toekomst!

Ieders talent een toekomst! Roostervrije dagen Voor de groepen 1 t/m 8 zijn er roostervrije dagen. Op deze dagen zijn de leerlingen vrij. 2017 Maandag 29-05-2017 Maandag 03-07-2017 Pasen Op Goede Vrijdag 14 april en 2 e Paasdag maandag

Nadere informatie

11 oktober Jaylee, groep 2 14 oktober Mark, groep 5. Van harte gefeliciteerd! Groep 1/2 gesplitst. Gevonden voorwerpen

11 oktober Jaylee, groep 2 14 oktober Mark, groep 5. Van harte gefeliciteerd! Groep 1/2 gesplitst. Gevonden voorwerpen Obs De Plaats Schoolwerf 1 1657 LD Abbekerk T: 0229-581278 E: info@obsdeplaats.nl Vrijdag 7 oktober 2016 Maandag 10 oktober Schoolfotograaf Woensdag 12 oktober Weekbreak groep 1/2 en 8 Donderdag 13 oktober

Nadere informatie

De Globe. Een interessante Globe met leuke verhaaltjes en belangrijke weetjes!

De Globe. Een interessante Globe met leuke verhaaltjes en belangrijke weetjes! Om de vrijdag krijgen onze leerlingen de Globe (nieuwsbrief) mee. Hierin leest u informatie over de activiteiten die plaatsvinden of al hebben plaatsgevonden. De Globe wordt in kleur aan uw kind meegegeven.

Nadere informatie

Op dinsdagmiddag 7 oktober hebben de kinderen vrij i.v.m. een studiemiddag!

Op dinsdagmiddag 7 oktober hebben de kinderen vrij i.v.m. een studiemiddag! Nieuwsbrief 3 03-10-2014 Op dinsdagmiddag 7 oktober hebben de kinderen vrij i.v.m. een studiemiddag! Kiss en Ride In verband met de veiligheid van uw en onze kinderen wordt de parkeerstrook voor de school

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 20 juli zomervakantie. Kabouter feest.

Nieuwsbrief. 20 juli zomervakantie. Kabouter feest. Nieuwsbrief 20 juli zomervakantie De maanden mei, juni en juli waren heel erg gezellig. Alles stond in het teken van verschillende bijzonderheden, zoals Moederdag, Vaderdag en het kabouterfeest. Wauw best

Nadere informatie

Jan Harmenshof Nieuws 2015

Jan Harmenshof Nieuws 2015 Jan Harmenshof Nieuws 2015 Bedankje Graag willen wij iedereen enorm bedanken voor de geweldige dag die o.a. voor mijn jubileum c.q. mijn afscheid werd georganiseerd. De aankomst bij school met alle leerlingen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 12 Schooljaar

Nieuwsbrief 12 Schooljaar Nieuwsbrief 12 Schooljaar 2016-2017 Belangrijke data: 23 mei Groepen Mercurius en Mars gaan op excursie naar de kinderboerderij. 25 mei: Hemelvaart 26 mei: vrij 2 juni: Studiedag (Kinderen vrij) 5 juni:

Nadere informatie

Nieuwsbrief September 2016 Jaargang:

Nieuwsbrief September 2016 Jaargang: Nieuwsbrief September 2016 Jaargang: 2016-2017 Belangrijke data in september 1 september Maandopening: Samen maken we de groep 2 september Strippenkaartverkoop 5 september Verkiezing leerlingenraad 8 september

Nadere informatie

Nieuws uit groep 6: P.B.S. beloningen

Nieuws uit groep 6: P.B.S. beloningen Nieuws uit groep 6: We hebben weer een leuke periode achter de rug, waarin we ook veel hebben gedaan. Hieronder kunt u mee lezen en genieten van al onze belevenissen! Wie ben jij? Het Wie ben jij spel

Nadere informatie

Oudernieuws De Klaver oktober 2018

Oudernieuws De Klaver oktober 2018 Oudernieuws De Klaver oktober 2018 P.C. basisschool De Klaver Klaverstraat 44, 3083 VH Rotterdam Postbus 55058, 3008 BE Rotterdam, tel. 010-4818340 Katendrechtse Lagedijk 186, tel. 010-4864666 Roerdomplaan

Nadere informatie

Paulus-Weekbrief 5. Weekbrief Kinderboekenweek 2016 voor altijd jong. * Doel: Extra aandacht voor kinderboeken en lezen!

Paulus-Weekbrief 5. Weekbrief Kinderboekenweek 2016 voor altijd jong. * Doel: Extra aandacht voor kinderboeken en lezen! Paulus-Weekbrief 5 kopij voor Paulus-Weekbrief: info@paulus-uden.nl kijk ook op onze website: www.paulus-uden.nl Meerloseweg 1 5402 XH Uden 0413-33 23 18 Schooljaar 2015-2016 Week 40 Weekbrief 07-10-2016

Nadere informatie

Lierderholthuis, jaargang 2015-2016 nr.6 6 november 2015

Lierderholthuis, jaargang 2015-2016 nr.6 6 november 2015 HET LEITJE Lierderholthuis, jaargang 2015-2016 nr.6 6 november 2015 AGENDA Dinsdag 10 november: Donderdag 12 november: Zaterdag 14 november: 12.45 uur Inloopspreekuur Jeugdverpleegkundige 8.30 uur Studiedag

Nadere informatie

30 SEPTEMBER 2016 JAARGANG 5, NUMMER 7. Wij leren hier met elkaar, van elkaar, door elkaar en over elkaar!

30 SEPTEMBER 2016 JAARGANG 5, NUMMER 7. Wij leren hier met elkaar, van elkaar, door elkaar en over elkaar! @-mail 30 SEPTEMBER 2016 JAARGANG 5, NUMMER 7 OBS Prinses Catharina-Amalia Cicerostrook 9 2493 ZL Den Haag Telefoon 070-3019586 E-mail info@obspca.nl Bezoek onze website! www.obspca.nl www.qindscholen.nl

Nadere informatie

Het krantje DECEMBER Deze nieuwsbrief is een tweemaandelijkse uitgave. voor leerlingen, ouders en sympathisanten.

Het krantje DECEMBER Deze nieuwsbrief is een tweemaandelijkse uitgave. voor leerlingen, ouders en sympathisanten. Het krantje DECEMBER 2016 Deze nieuwsbrief is een tweemaandelijkse uitgave voor leerlingen, ouders en sympathisanten. Je vindt hier zowel informatie rond voorbije evenementen, als mededelingen rond aankomende

Nadere informatie

Inhoud. Afgelopen woensdag is iedereen al een kijkje wezen nemen in de nieuwe groep en bij de (nieuwe) juf. Iedereen was erg enthousiast.

Inhoud. Afgelopen woensdag is iedereen al een kijkje wezen nemen in de nieuwe groep en bij de (nieuwe) juf. Iedereen was erg enthousiast. Jaargang 10 Nummer 20 28 juni 2019 Agenda Maandag 1 juli Donderdag 4 juli Vrijdag 5 juli Maandag 8 juli t/m Vrijdag 16 augustus In deze nieuwsbrief Inhoud Vanuit de Directie Vakantiebieb-app Diamantterras

Nadere informatie

Klik op het icoon om op onze Facebook of Twitterpagina te komen.

Klik op het icoon om op onze Facebook of Twitterpagina te komen. NIEUWSBRIEF 40e jaargang nr. 18 Agenda 30-05 t/m 3-06 Avondvierdaagse 8-06 Groep 1-2 vrij Volgt u ons al! Klik op het icoon om op onze Facebook of Twitterpagina te komen. 13-06 t/m 17-06 FEESTWEEK JOHANNESSCHOOL

Nadere informatie

Nieuwsbrief groep 4a. Dit nieuwe schooljaar wil iedereen veel leren. Daarom zijn we ook hard aan het werk met lezen, taal en rekenen.

Nieuwsbrief groep 4a. Dit nieuwe schooljaar wil iedereen veel leren. Daarom zijn we ook hard aan het werk met lezen, taal en rekenen. Nieuwsbrief groep 4a Een nieuw schooljaar Na de vakantie is iedereen van groep 4a met veel zin en inzet begonnen aan het nieuwe schooljaar. Springend en klimmend gingen we de school in! We hebben een nieuw

Nadere informatie

Van harte gefeliciteerd!!

Van harte gefeliciteerd!! Oktober 2016 - nummer 3 Belangrijke data Vrijdag 14 oktober Afsluiting KinderBoekenWeek- Open Podium 1 Dinsdag 18 oktober Licht aan actie (meer info verderop in de nieuwsbrief) Kinderen uit groep 4 t/m

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr.4-2014 Voorschool Thusanong

Nieuwsbrief nr.4-2014 Voorschool Thusanong Nieuwsbrief nr.4-2014 Voorschool Thusanong Beste ouders De afgelopen maanden hebben er heel wat leuke en leerzame activiteiten plaatsgevonden op de Voorschool. In het kader van Koningsdag hebben de kinderen

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Van de directie. Beste ouders, En dan is het echt zomervakantie! We beginnen weer op maandag 29 augustus.

Nieuwsbrief. Van de directie. Beste ouders, En dan is het echt zomervakantie! We beginnen weer op maandag 29 augustus. Nieuwsbrief 15 juli 2016 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, En dan is het echt zomervakantie! We beginnen weer op maandag 29 augustus. Namens het team wens

Nadere informatie

belangrijke data september 2018 nr. 2

belangrijke data september 2018 nr. 2 belangrijke data..... 13 september 2018 nr. 2 Vrij 14 september Start zwemmen, groep 4 Din 25 september Informatieavond start schooljaar Inloop 19.00 uur, Start 19.30 uur Din 25 t/m 27 september Startweek

Nadere informatie

Nieuws. Flits 16 oktober 2013 Jaargang 04 NieuwsFlits 04

Nieuws. Flits 16 oktober 2013 Jaargang 04 NieuwsFlits 04 16 oktober 2013 Jaargang 04 Nieuws 04 Herfstvakantie We zien overal om ons heen de prachtige kleuren in de natuur. Het is echt herfst geworden! Volgende week mogen we genieten van de herfstvakantie. We

Nadere informatie

Belangrijke data. Welkom!

Belangrijke data. Welkom! Subscribe Share Past Issues Tra View this email in your browser Nieuwsbrief Basisschool de Welp - februari 2016 Belangrijke data Welkom! Ook dit schooljaar verwelkomen we weer nieuwe welpjen bij ons op

Nadere informatie

oktober 2018 Nieuwsbrief #27

oktober 2018 Nieuwsbrief #27 oktober 2018 Nieuwsbrief #27 Beste ouders, kinderen, opa s en oma s, Zo dat was ons het maandje wel. We kijken terug op een paar bijzondere weken. Nadat we eerst met elkaar de heropening van ons nieuwe

Nadere informatie

Intro Geachte ouders/ verzorgers, Trefwoord Week 2 en 3 (9 t/m 20 januari): Een goed begin

Intro Geachte ouders/ verzorgers, Trefwoord Week 2 en 3 (9 t/m 20 januari): Een goed begin Intro Geachte ouders/ verzorgers, Wij kijken terug op een goed 2016, waarin we goede onderwijsresultaten hebben behaald met de kinderen en een veilige school zijn geweest voor leerlingen, teamleden en

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Agenda. Nummer Vanuit de directie. Van Heemstraschool Studiedag (kinderen vrij)

Nieuwsbrief. Agenda. Nummer Vanuit de directie. Van Heemstraschool Studiedag (kinderen vrij) 1 Nieuwsbrief Nummer 3 05-10-2018 Vanuit de directie Interne audit Vorige week donderdag 27 september jl. is de Van Heemstraschool bezocht door een interne auditcommissie van de stichting Cambium, waar

Nadere informatie

Hoofdgebouw Kraanvogellaan JB Vlaardingen Tel. :

Hoofdgebouw Kraanvogellaan JB Vlaardingen Tel. : Hoofdgebouw Kraanvogellaan 101 3136 JB Vlaardingen Tel. : 010-4749688 directie.holy@palet.info www.palet.info Dependance Kraanvogellaan 99 3136 JB Vlaardingen Palet Nieuws, oktober 2016 nummer 4 Beste

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F

N I E U W S B R I E F N I E U W S B R I E F OBS De Akkers en PSZ t Valkje Jagerslaan 15 3075 AA Rotterdam 010 2907827 directie@de-akkers.nl www.de-akkers.nl 10 oktober 2014 nummer 54 Studiedagen Voor de leerkrachten zijn dit

Nadere informatie

basisschool De Wiekslag / Goudhaanstraat 38 / 0316-262860 / www.dewiekslag.com / info@dewiekslag.com 1

basisschool De Wiekslag / Goudhaanstraat 38 / 0316-262860 / www.dewiekslag.com / info@dewiekslag.com 1 NIEUWSBRIEF 1 4 september 2015 DATA OVERZICHT: Woensdag 16 september Informatieavond Woensdag 23 september Studiedag (alle leerlingen vrij) Woensdag 23 september Schoolvoetbaltoernooi groep 7/8 Woensdag

Nadere informatie

BOSCHBLAD. nummer 1, september 2018 Peuterschool: Basisschool: Website:

BOSCHBLAD. nummer 1, september 2018 Peuterschool: Basisschool: Website: Nieuwsbrief voor ouders en leerlingen van de Ds. D.A. v.d. Boschschool en Peuterschool v.d. Bosch BOSCHBLAD nummer 1, september 2018 Peuterschool: 393 00 10 Basisschool: 394 86 87 Website: www.vdboschschool.nl

Nadere informatie

Weekmail obs Hagen 21 april 2017

Weekmail obs Hagen 21 april 2017 Weekmail obs Hagen 21 april 2017 Wat was het weer een feest vrijdag 21 april: De Koningsspelen!! Binnenkort Van maandag 24 april tot en met vrijdag 5 mei zijn alle kinderen vrij. Dan hebben we 2 weken

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Nr. 3, 11 november In deze nieuwsbrief. Agenda. Volgende nieuwsbrief. Contact

NIEUWSBRIEF. Nr. 3, 11 november In deze nieuwsbrief. Agenda. Volgende nieuwsbrief. Contact NIEUWSBRIEF Nr. 3, 11 november 2016 In deze nieuwsbrief Rust Ouderenquête Instroom kleuters Schaatsen Voorstellen student Schoolbieb Oud papier dozen Betaling fotograaf Ouderbijdrage Kamp-vervoer Gebruik

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2019

Nieuwsbrief juni 2019 Nieuwsbrief juni 2019 Belangrijke data juni 4 juni OR vergadering 9 en 10 juni Pinksteren (leerlingen vrij!) 11 juni Studiedag (leerlingen vrij!) 12 juni t/m 14 juni Lustrumweek! 18 juni MR vergadering

Nadere informatie

Nieuwsbrief 5 Wilhelminalaan CW Monnickendam Tel

Nieuwsbrief 5 Wilhelminalaan CW Monnickendam Tel Nieuwsbrief 5 Wilhelminalaan 58 1141 CW Monnickendam Tel. 0299 65 35 32 directie@obsdegouwzee.nl DATUM: 16 oktober 2015 NAAM: Fijne vakantie! De eerste 9 weken van het schooljaar zitten erop. De herfstvakantie

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Bewaarexemplaar Bewaarexemplaar. Fotospeurtocht op de startdag (HERHALING)

Nieuwsbrief. Bewaarexemplaar Bewaarexemplaar. Fotospeurtocht op de startdag (HERHALING) Bewaarexemplaar Bewaarexemplaar Nieuwsbrief N U M M E R 3 9 1 1 Fotospeurtocht op de startdag (HERHALING) Vrijdag 30 augustus 2019: een fotospeurtocht voor het hele gezin! I N D E Z E N I E U W S B R I

Nadere informatie

Marinfo. Informatieblad. Vrijdag, 13 november Beste ouders,

Marinfo. Informatieblad.  Vrijdag, 13 november Beste ouders, Marinfo Informatieblad www.mariabasisschool-nop.nl Vrijdag, 13 november 2015 Beste ouders, Gefeliciteerd Tipp de lange uit groep 1 wordt 18 november, 5 jaar! Sanne Zomerman uit groep 8 is 20 november jarig!

Nadere informatie

Van harte gefeliciteerd!

Van harte gefeliciteerd! Obs De Plaats Schoolwerf 1 1657 LD Abbekerk T: 0229-581278 E: info@obsdeplaats.nl Maandag 24 oktober Dinsdag 25 oktober Woensdag 26 oktober Zaterdag 15 oktober Zaterdag 29 oktober Vrijdag 14 oktober 2016

Nadere informatie

Kaleidoscoop Website: jaargang 8, nr..;21

Kaleidoscoop Website:     jaargang 8, nr..;21 Nieuwsbrief van Interconfessionele Basisschool Kaleidoscoop schooljaar 2017-2018, Website: www.icbkaleidoscoop.nl E-mail: info@icbkaleidoscoop.nl jaargang 8, nr..;21 INHOUD: 1. Agenda komende weken 2.

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Voor alle genoemde data geldt: Deo Volente Nummer: 103

Nieuwsbrief. Voor alle genoemde data geldt: Deo Volente Nummer: 103 Voor alle genoemde data geldt: Deo Volente Nummer: 103 Bezoek schoolbestuur Op dinsdag 3 oktober hoopt een delegatie van het schoolbestuur bij ons op school aanwezig te zijn. Ze hopen verschillende lessen

Nadere informatie

KINDCENTRUM VROONDAAL SMOELENBOEK

KINDCENTRUM VROONDAAL SMOELENBOEK KINDCENTRUM VROONDAAL SMOELENBOEK je d r o w r a a d! n a v r e z j i w Judy Menger Directeur Kindcentrum Vroondaal Meester Jelle Ik ben meester Jelle en werk als adjunct-directeur op deze school. Ik ben

Nadere informatie

Nieuwsbrief 8, vrijdag 20 januari 2017

Nieuwsbrief 8, vrijdag 20 januari 2017 Nieuwsbrief 8, vrijdag 20 januari 2017 Agenda 2 februari papier container staat bij school 13 februari 10 minuten gesprekken 14 februari 10 minuten gesprekken 18 tot 26 februari voorjaarsvakantie 27 februari

Nadere informatie

Nieuwsbrief 22 oktober 2015 nr. 8

Nieuwsbrief 22 oktober 2015 nr. 8 Algemene informatie Boekenbeurs De boekenbeurs van 15 oktober was een daverend succes! De opkomst was groot en er zijn veel boeken verkocht! We hebben samen het geweldige bedrag van 541,70!! opgehaald.

Nadere informatie

24 t/m 28 oktober 2016

24 t/m 28 oktober 2016 Roostervrije dagen Voor de groepen 1 t/m 8 zijn er roostervrije dagen. Op deze dagen zijn de leerlingen vrij. 2016 Vrijdag 18-11-2016 24 t/m 28 oktober 2016 Uitstapje herfstbos Op woensdag 19 oktober zijn

Nadere informatie

Nieuwsbrief groep 1/2A

Nieuwsbrief groep 1/2A Nieuwsbrief groep 1/2A Beste ouders, Voor u ligt de nieuwsbrief van groep 1/2A voor de komende periode. Wij wensen u veel plezier met lezen. Met vriendelijke groet, Ineke Harleman en Simone Dreierink Wat

Nadere informatie

Nieuwtjes en groetjes

Nieuwtjes en groetjes Nieuwsbrief Nieuwsbrief 1 / 2 Nieuwtjes en groetjes vanuit groep 1/2 Bijbelverhalen Psalm en lied Bij het thema Letter M TAAL THUIS Kleurplaat Voorlichtingsuurtje Oudermorgen Spelinloop Computeren gr.2

Nadere informatie

Peuterspeelzaal het Boemeltje en BSO Willem Eggert december 2014 2012

Peuterspeelzaal het Boemeltje en BSO Willem Eggert december 2014 2012 Peuterspeelzaal het Boemeltje en BSO Willem Eggert december 2014 2012 Beste ouder/verzorger, We zitten midden in alle decemberactiviteiten en het is heel sfeervol op de locatie. Samen met de kinderen werken

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 18 juni 2013

NIEUWSBRIEF 18 juni 2013 1. Opbrengst sponsorloop (Bus voor De Aventurijn) Alle inspanningen van de scholen en andere organisaties die hebben meegedaan aan de sponsorloop, van Stichting Annemieke Timmerman en van de Soroptimist

Nadere informatie

Het Toermalijntje /2018 nummer 18

Het Toermalijntje /2018 nummer 18 Het Toermalijntje 13-07-2018 2017/2018 nummer 18 AGENDA Dinsdag 17 juli, 19.45 uur afscheid groep 8, locatie hoofd: alleen voor genodigden. Dinsdag 17 juli, 15.15 uur afscheid Albert locatie hoofd. Dinsdag

Nadere informatie

t Wiekendje www.dewieken.com Agenda:

t Wiekendje www.dewieken.com Agenda: t Wiekendje www.dewieken.com Agenda: Donderdag 8 oktober: Vrijdag 9 oktober: Maandag 12 oktober: Dinsdag 13 oktober: Dinsdag 13 oktober: Woensdag 14 oktober Donderdag 15 oktober: studiedag. Alle kinderen

Nadere informatie

Openingstijden Het Madeliefje. Openingstijden het Krummelhûs. Openingstijden Het Kraaiennest. Openingstijden De Wegwijzer. Openingstijden De Stroekeld

Openingstijden Het Madeliefje. Openingstijden het Krummelhûs. Openingstijden Het Kraaiennest. Openingstijden De Wegwijzer. Openingstijden De Stroekeld Openingstijden Het Madeliefje Maandag t/m vrijdag 7.30-18.00 uur Openingstijden het Krummelhûs Di-Do- en vrijdag 7.30-18.00 uur Openingstijden Het Kraaiennest Maandag t/m Vrijdag 7.30-18.00 uur Openingstijden

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Aanstaande dinsdag 19 maart: open huis dag op de Aremberg!

Nieuwsbrief. Aanstaande dinsdag 19 maart: open huis dag op de Aremberg! Nummer 23 28 e jaargang 8 t/m 15 maart 2019 11 maart Jeroen Oosterhof Voorpoort 12 maart Jeroen Oosterhof directiedag 12 maart Voorstelling groep 5 Zwemmiddag groep 4 15 maart Landelijke stakingsdag: leerlingen

Nadere informatie

Nieuws. Flits 2 oktober 2013 Jaargang 05 NieuwsFlits 3

Nieuws. Flits 2 oktober 2013 Jaargang 05 NieuwsFlits 3 2 oktober 2013 Jaargang 05 Nieuws 3 Infobrief Bij deze Nieuws treft u een infobrief van de groep(en) van w kind(eren) aan. In deze infobrief staan de belangrijkste zaken die het komende schooljaar spelen

Nadere informatie

Nieuwsflits nummer 1. Even bijpraten. 24 augustus Basisschool KOM.MIJN. Kalender volgende week:

Nieuwsflits nummer 1. Even bijpraten. 24 augustus Basisschool KOM.MIJN. Kalender volgende week: Basisschool KOM.MIJN Prins Frederikstraat 67a 5951 BR Belfeld 077 4758049 www.kommijn.kerobei.nl Nieuwsflits nummer 1 24 augustus 2018 Klik hier voor e-mailadressen Kalender volgende week: Ma Di Wo Do

Nadere informatie

Nieuwsbrief JULI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen,

Nieuwsbrief JULI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Het einde van het schooljaar nadert, dat kun je aan alles merken. Wat is het jaar weer omgevlogen. Groep 8 is druk met de musical en iedereen

Nadere informatie

Oudernieuws De Klaver augustus en september 2017

Oudernieuws De Klaver augustus en september 2017 Oudernieuws De Klaver augustus en september 2017 P.C. basisschool De Klaver Klaverstraat 44, 3083 VH Rotterdam Postbus 55058, 3008 BE Rotterdam Tel: 010-4818340 Beste ouders, Voor u ligt het eerste oudernieuws

Nadere informatie

Nieuwsbrief de Disselboom

Nieuwsbrief de Disselboom VERJAARDAGEN De komende periode zijn jarig: Suze (gr 5), Jorg (gr 4), Wies (gr 1), Harm (gr 2) en Amber (gr 8), van harte gefeliciteerd! BELANGRIJKE DATA 17-01: 15.00 16.30 uur, inschrijfmiddag voor nieuwe

Nadere informatie

22 december 2017 Schoolbeloning PBS

22 december 2017 Schoolbeloning PBS 22 december 2017 Schoolbeloning PBS Op donderdag 7 december vond de schoolbeloning plaats. De Violieren stonden weer mooi in bloei (schoolbeloningssysteem) en de kinderen werden dan ook beloond voor hun

Nadere informatie

Nieuwsbrief november 2018 Schooljaar nummer 3

Nieuwsbrief november 2018 Schooljaar nummer 3 Nieuwsbrief november 2018 Schooljaar 18-19 nummer 3 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag 29 okt 30 31 Afscheid juf Ans 1 nov 2 KRANTEN ACTIE 3 4 5 6 7 ANWB streetwise 8 9 10 11 12

Nadere informatie

Weekbrief 28 september

Weekbrief 28 september Weekbrief 28 september Ouders en verzorgers, Fotograaf Vandaag lopen er wel drie fotografen door het gebouw. Het lijkt wel een fotostudio. En wat zien alle kinderen er feestelijk uit. Dat moeten mooie

Nadere informatie

Maandag 29 januari t/m vrijdag 2 februari 18

Maandag 29 januari t/m vrijdag 2 februari 18 Maandag 29 januari t/m vrijdag 2 februari 18 In deze Weekbrief > Agenda > Verjaardagen leerlingen > Welkom nieuwe leerlingen > Letterdiploma groep 3 > Werkbezoek juffen en meesters uit Turkije > Toetsweken

Nadere informatie

Weeknieuws week 12. Locatie de Toverdoos. 2 jarigen

Weeknieuws week 12. Locatie de Toverdoos. 2 jarigen Weeknieuws week 12 Locatie de Toverdoos 2 jarigen De week vloog weer voorbij! Wat hebben we het weer leuk gehad. We namen rustig afscheid van thema "Regen". De klas wordt nu steeds meer gevuld met spulletjes

Nadere informatie

Andere belangstellenden kunnen de mail lezen op

Andere belangstellenden kunnen de mail lezen op Nieuwsbrief d.d. 10-10-2018 De nieuwsbrief krijgt u thuis via de mail. (Parnassys) Andere belangstellenden kunnen de mail lezen op www.basisscholengiethoorn.nl Ontwikkelingen bouw nieuwe school Op 31 oktober

Nadere informatie

Claudius Civilislaan 30-3132 JB Vlaardingen - Tel. : 010-434 65 30 www.jcsvl-mantum.nl

Claudius Civilislaan 30-3132 JB Vlaardingen - Tel. : 010-434 65 30 www.jcsvl-mantum.nl November 2015 Beste ouder(s), verzorger(s), Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van November. Hierin stellen de nieuwe ouderleden van de MR zich aan u voor. En kunt u lezen over de opbrengst van de kleedjesmarkt,

Nadere informatie

start Thema "Daar zit muziek in". Kijkavond: uur uitnodigingen voor de rapportgesprekken mee naar huis het volgende Pitje

start Thema Daar zit muziek in. Kijkavond: uur uitnodigingen voor de rapportgesprekken mee naar huis het volgende Pitje 24 februari 2017 - nummer 12 Agenda Maandag 6 maart Dinsdag 7 maart Woensdag 8 maart Vrijdag 10 maart Maandag 13 maart Dinsdag 14 maart Woensdag 15 maart Vrijdag 17 maart 1e rapport start Thema "Daar zit

Nadere informatie