De MuzeRijker. Gezamenlijke nieuwsbrief van IKC MuzeRijk

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "De MuzeRijker. Gezamenlijke nieuwsbrief van IKC MuzeRijk"

Transcriptie

1 20 juni 2018 De MuzeRijker Gezamenlijke nieuwsbrief van IKC MuzeRijk Beste ouder, verzorger, Hierbij ontvangt u De MuzeRijker, de nieuwsbrief van alle partners van IKC MuzeRijk. U leest eerst informatie over de gezamenlijke activiteiten van het Kindcentrum. Daarna volgt informatie van de verschillende partners. Nieuwe bewegingstoestellen Zoals u wellicht al heeft gezien zijn op de speelplaats drie nieuwe speeltoestellen geplaatst. De gedachte is dat deze door jong én oud gebruikt kunnen worden. Op het deel voor 0-6 jarige zijn de voorbereidingen gestart voor de aanleg van kunstgras. Donderdag 21 juni worden de werkzaamheden afgerond. Diezelfde dag gaan de medewerkers van Bedir, Kanteel, Het Speleon en UniK aan de slag om de speelplaats nog leuker te maken voor onze kinderen. Circus Van maandag 14 tot en met vrijdag 18 mei was het Circus in MuzeRijk. Deze projectweek startte met een korte voorstelling van Circus op School voor alle leerlingen van Het Speleon, Bedir, Kanteel en Unik. Daarna zijn verschillende groepen leerlingen aan de slag gegaan om hun eigen circusact te oefenen. Hierbij zijn de leerlingen van Bedir en Het Speleon gemixt. De hele week is er hard gewerkt om er een mooie voorstelling van te maken. Er is geoefend in acrobatiek, jongleren, balanceren, goochelen en nog veel meer. Er zijn kostuums gemaakt, springtouwen en hoepels versierd, dieren geknutseld en circuskleren uitgezocht. Het was mooi te zien hoe iedereen betrokken was bij de voorbereiding.

2 Vrijdagochtend werd in de gymzaal een echte circuspiste gebouwd met lampen en tribunes. In de klassen werden alle acts nog een keer geoefend en kreeg iedereen de laatste aanwijzingen van echte circusartiesten. Om uur was het circus volgestroomd met alle artiesten en heel veel publiek. De belangstelling was enorm, iedereen wilde het circus meebeleven. Het werd een geweldige voorstelling waarbij clowns, jongleurs, acrobaten en goochelaars en nog veel meer acts de revue passeerden. Iedereen kreeg tenslotte nog een welverdiend applaus voor een prachtige voorstelling als afsluiting van een geweldige week. We willen iedereen bedanken die ons deze week hebben geholpen en aanwezig was op vrijdag tijdens het optreden. We hebben een leerzame en een leuke week gehad. Foto s zijn te vinden op: FrisParty in MuzeRijk FrisParty is een gezellige avond voor kinderen uit groep met name gericht op de kinderen van De Klimboom, Marimba, Speleon en Bedir, maar alle kinderen uit Uden zijn welkom! Het doel is: een gezellige, coole avond, voor en door de kinderen, alle ideeën en hulp hiervoor is welkom. Meer informatie vind je op: FrisParty's in 2018: 29 jun BeachParty, 14 sept SpellenParty, 26 okt. HalloweenParty, 14 dec KerstParty Inschrijven kan via:

3 Elke dinsdag om uur Gratis en geen inschrijving nodig! Tijdens Kicks! na school kun je meedoen aan activiteiten om lekker te bewegen en actief bezig te zijn. Hiervoor hoef je je vooraf niet in te schrijven en je kunt meedoen wanneer je zin hebt. Kinderen die naar de BSO gaan kunnen ook deelnemen aan het aanbod. Als het schoolplein leeg is kun je je drie kwartier uitleven onder leiding van buurtsportcoach Wendy. Soms bedenkt zij een spel of een activiteit, de andere keer is de invulling helemaal vrij. Deelname aan Kicks! na School is helemaal gratis en je hoeft je ook niet in te schrijven. Kom wanneer je zin hebt! Met sportieve groet, Wendy Heijnes Buurtsportcoach V&K/Onderwijs en peutersportaanbod/kicks! Kiss-and-ride zone In de Vioolstraat is een Kiss-and-Ride zone. Dat betekent dat u hier s ochtends uw kinderen uit kunt laten stappen, waarna u direct doorrijdt naar uw volgende bestemming. s Middags kunt u hier uw kind opwachten, als u IN de auto blijft wachten. Wilt u op de speelplaats wachten of gaat u naar binnen, dan verwachten wij van u dat u uw auto in één van de vele aanwezige parkeervakken parkeert.

4 Super leuke workshop van de BSO Denkt u eraan op tijd de vakantieopvang aan te vragen? Dat kan via de groep. De groepen van het KDV en de BSO zijn goed gevuld. Wij vragen u op tijd aanvragen te doen mbt de opvang om te voorkomen dat we u niet de gewenste opvangdag kunnen bieden. Bij de peuteropvang van de Rommelpot is gelukkig nog wel op alle dagen plaats. Peuteropvang is: een goede voorbereiding op de basisschool op vaste dagdelen (ochtend of middag) * Leuke activiteiten zoals het peuterwandelfestijn deze week, het was fantastisch samen spelen en vriendjes maken goed voor de taalontwikkeling Het team van de Rommelpot heeft zoveel ervaring en expertise in huis: dat wilt u toch ook voor uw peuter!

5 Onze collega Iris heeft een dochter, ze heet Nora-Rose. Op 25-4 is ze geboren en moeder en dochter maken het goed! Er zijn afgelopen weken nog 2 nieuwe jongetjes gestart op het OPD Unik; Quinten en Caylen; welkom bij ons op het OPD! Veel speelplezier! Tijdens het thema circus kwamen 2 jongens van het Speleon bij ons de kinderen schminken, wat ze erg leuk vonden om te doen en wat onze kinderen ook leuk vonden om zichzelf te bewonderen in de spiegel, het kriebelt wel een beetje!

6 Dochter juf Sanne Op 16 mei heeft juf Sanne een dochter genaamd Feylin gekregen. Ze maken het beide goed. Wij wensen de ouders en zus Milay heel veel geluk. Ramadan Op 16 mei is de maand Ramadan van start gegaan en op vrijdag mogen we deze mooie maand feestelijk afsluiten. Maandag vieren wij dit op school. Er komt een frietkar voor onze leerlingen en de hele dag zullen er verschillende spelletjes gespeeld worden. Overnachting groep 8 op school Donderdag hebben de kinderen van groep 7/8 een heel lange avond vol onvergetelijke herinneringen meegemaakt. We zijn begonnen met de iftar bij de Yıldırım Beyazıt moskee. HDV Uden Yıldırım Beyazıt Camii We zijn daar heel hartelijk ontvangen en hebben een heerlijke iftar benuttigd. Ook hebben we in de mooie moskee die pas is gerenoveerd het tarawih gebed verricht. We danken het bestuur, met name Mehmet Yesiltas, voor de uitnodiging en de ouders die ons als eregasten hebben behandeld. Vervolgens zijn we naar N'fes gelopen. Zij zijn speciaal voor ons open gebleven. We hebben de kinderen verrast met een ijs bol en baklava. We danken de familie Yüksel voor het heerlijke toetje. Daarna zijn we naar school gelopen. De lieve medewerkster Rowanne van Brabant Zorg heeft voor ons de hoofdingang van Muzerijk geopend. We liepen heel zachtjes naar binnen om niemand te storen, maar Rowanne gaf aan dat een beetje herrie erbij hoort en wenste ons een plezierige nacht. Dat vonden we heel fijn. Op school hebben we in de gymzaal gespeeld, film gekeken, de soehoer gegeten, fedjr gebeden en daarna gingen we slapen. Tenminste wij leerkrachten hoopten dat. De dames waren nog heel actief, zeker na al dat snoepgoed wat ze de hele nacht hadden gegeten. Ze hadden het heel gezellig samen. Maar natuurlijk hoort dat er allemaal bij. De kinderen hebben genoten, wij ook. En nu het hele weekend bijkomen en veel slaap inhalen.

7 Uitstapje groep 1/2 Groep 1/2 op bezoek bij de kruidenvrouwtjes in de tuin van het museum. Ruiken, voelen en kijken naar plantjes en wortels. De zingende wortel hebben wij ook gevonden. Een hele leuke, leerzame ochtend. Ouders en oma van Yusra bedankt voor de fijne hulp!! Talentenwedstrijd Simon scholen Op 25 juni is het talentenwedstrijd van alle Simon scholen. Alle groep 8 leerlingen van Simon gaan dan hun talenten laten zien op verschillende onderdelen. Bedir 100 ste leerling Groot feest!! Op vrijdag 8 juni hebben wij onze 100ste leerling Lemar ontvangen. We hebben dit niet zomaar voorbij laten gaan. De leerlingen, leerkrachten, directie en ouders hebben haar feestelijk onthaald. MashaAllah wat een vreugde op het gezicht van Lemar, zus Khoeld en moeder. Van school kreeg Lemar het boek van Nijntje waar ze zelf de hoofdpersonage in is Nijntje leert lezen met Lemar.

8 Rennen voor Cliniclowns en afscheid meneer Maarten Zoals u weet nemen we aan het einde van dit schooljaar afscheid van meneer Maarten. Hij gaat van een welverdiend pensioen genieten. Ter gelegenheid van zijn afscheid had meneer Maarten de wens om een sponsorloop te organiseren waarvan de opbrengsten naar de CliniClowns gaan. Afgelopen week is deze wens in vervulling gegaan. Eerst heeft Maarten in alle klassen verteld over de Cliniclowns. Alle kinderen zijn daarna op zoek gegaan naar sponsors. Het hoogtepunt was de sponsorloop afgelopen woensdag. Alle kinderen hebben heel erg hun best gedaan om zoveel mogelijk rondjes te lopen voor de ClinClowns. Onder aanmoediging van veel ouders en andere supporters is er heel veel gerend. Binnenkort wordt duidelijk welk bedrag we samen hebben opgehaald. We houden u op de hoogte. Meer foto s zijn te vinden op: Vloerbedekking en panelen Zoals u wellicht zelf al heeft ervaren is de akoestiek op school niet optimaal. We hebben een aantal deskundigen om advies gevraagd hoe we dit aan kunnen pakken. Het resultaat is dat we gaan testen wat het effect is van geluidsabsorberende panelen en vloerbedekking. In groep 5/6 zijn afgelopen week 10 panelen opgehangen. Volgende week woensdag wordt in groep 5 en 5/6 vloerbedekking gelegd. Als dit een positief resultaat heeft wordt dit natuurlijk ook in andere lokalen gedaan.

9 Bedankmiddag Op maandag 25 juni juni willen we alle hulpouders bedanken omdat u ons een handje heeft geholpen waardoor we kinderen vaak net dat beetje meer konden bieden! Heeft u dit schooljaar meegeholpen met de ateliers, lezen, posten bij het verkeersexamen, versieren, feestjes, uitstapjes, etc. etc., dan nodigen wij u van harte uit om aanwezig te zijn voor de bedankmiddag. U heeft gisteren een mail ontvangen met meer informatie. We zien u heel graag op maandag 25 juni. Slabroekweek Ook dit jaar wordt weer de Slabroekweek gehouden met als thema Wonderland. Alle kinderen krijgen binnenkort een folder mee naar huis met alle informatie en een inschrijfformulier. Let op: de inschrijving start op 29 juni. Meer informatie is ook te vinden op Agenda Het Speleon 19 juni Rapportgesprekken 25 juni Bedankmiddag ouders Rapportgesprekken MR vergadering 26 juni Kennismaken met nieuwe groep 5 juli Uitzwaaien groep 8 6 juli Om uur is het vakantie 20 augustus Start schooljaar

10 Meedoen in een film? Ik wil u graag om uw hulp vragen. Ik produceer de familiefilm De Club van Lelijke Kinderen, naar het gelijknamige boek van Koos Meinderts. Daarvoor ontwikkel ik lespakket voor basisscholen, en we zijn op zoek naar kinderen die het leuk vinden in de film mee te spelen, (gratis) acteerlessen te krijgen en te leren hoe je films maakt. Ik weet dat het als leraar altijd weer de kunst is om de stof te verpakken in een aantrekkelijke vorm. Daarom denk ik dat we elkaar verder kunnen helpen, want in de film zitten een aantal mooie thema s verpakt! De film wordt gemaakt in samenwerking met de Publieke Omroep (EO) en gaat over Paul, een jongen met grote flaporen, moet op een dag plotseling mee op schoolreisje. Al snel komt hij erachter dat hij in werkelijkheid samen met honderden andere kinderen wordt opgesloten omdat hij lelijk is. Op deze manier wil president Isimo het land opschonen. Paul weet te ontsnappen en richt samen met Sara, het mooiste meisje van de klas, De Club van Lelijke Kinderen op. Vanuit hun schuilplaats gaan ze de strijd aan met de President. Lukt het Paul en zijn vrienden de andere lelijke kinderen te bevrijden, en het President Isimo omver te werpen? De Club van Lelijke Kinderen is een verhaal over zelfvertrouwen, discriminatie en in jezelf geloven gebaseerd op de 2e wereldoorlog en moderne staatshoofden. Ik sta nog aan het begin van het project, en mijn vraag is nu simpel: we zijn op zoek naar kinderen die het leuk vinden om mee te doen. Dat betekent dat ze in de film kunnen spelen (er zijn grote en kleine rollen waar auditie voor gedaan kan worden - we zoeken in totaal honderden kinderen), acteerlessen krijgen van de regisseur (uiteraard gratis) en straks natuurlijk naar de première komen als echte filmsterren. Op deze manier brengen we ze op speelse wijze lessen bij over gelijkheid, uiterlijk, discriminatie, politiek en de 2e wereldoorlog. Ze kunnen zich aanmelden via en hier is ook alle aanvullende informatie te vinden. U zult ongetwijfeld veel van dergelijke verzoeken krijgen. Toch hoop ik dat u onze oproep voor kinderen met uw collega s wilt delen (het lerarenteam), met ouders of bijvoorbeeld in de nieuwsbrief wilt plaatsen of op het digiboard. Als we verder zijn in het maken van de film ontwikkelen we ook een lespakket dat gekoppeld is aan alle thema s van de film en vrij te gebruiken is door basisscholen. Juist daarom zou ik zo graag al een band opbouwen met u en uw leerlingen. Ik hoop van harte dat u me verder wilt helpen. Mocht u nog vragen hebben dan mag u me altijd bellen ( ) of mailen. In elk geval hartelijk dank voor uw tijd.

11 Hollands Lunchbuffet MuzeRijk verzorgt elke 2e en 4e woensdag van de maand van tot ongeveer een heerlijk lunchbuffet in ons gezellige MuzeRijk restaurant. We proberen u dan te verrassen met lunchgerechtjes zoals salades, diverse lekker verse broodjes, verschillende soorten beleg. Maar ook kunt u bijvoorbeeld een lekker warm gerechtje verwachten. Jus d Orange en thee inbegrepen. Kortom: laat u verrassen en reserveer alvast een plekje via: receptiemuzerijk@gmail.com of Kosten per persoon slechts 3,85. Meer informatie: 8 Juli

3 juf Diny 4 juf Jolanda en juf Jennyfer 5 juf Marieke 6-7 juf Claire en juf Lais 8 juf Victorine en juf Steffie.

3 juf Diny 4 juf Jolanda en juf Jennyfer 5 juf Marieke 6-7 juf Claire en juf Lais 8 juf Victorine en juf Steffie. 3 juf Diny 4 juf Jolanda en juf Jennyfer 5 juf Marieke 6-7 juf Claire en juf Lais 8 juf Victorine en juf Steffie. TORENPRAAT 2017-2018 17 Schooltijden. Inmiddels is de wijziging van onze schooltijden een

Nadere informatie

Nieuws uit. JAARGANG 6 AFLEVERING 17

Nieuws uit. JAARGANG 6 AFLEVERING 17 Nieuws uit. JAARGANG 6 AFLEVERING 17 Groepsbezetting schooljaar 18-19 Inmiddels heeft de groepsbezetting voor volgend schooljaar definitief vorm gekregen. Dit wil echter nog niet zeggen dat de puzzel al

Nadere informatie

Nieuws uit. JAARGANG 6 AFLEVERING 18

Nieuws uit. JAARGANG 6 AFLEVERING 18 Nieuws uit. JAARGANG 6 AFLEVERING 18 Groepsbezetting schooljaar 18-19 Inmiddels hebben we weer een aantal puzzelstukjes op de goede plaats kunnen leggen. Juf Anouk ( ma,vr) en juf Margot (di,wo,do) gaan

Nadere informatie

De MuzeRijker. Gezamenlijke nieuwsbrief van IKC MuzeRijk

De MuzeRijker. Gezamenlijke nieuwsbrief van IKC MuzeRijk 20 april 2018 De MuzeRijker Gezamenlijke nieuwsbrief van IKC MuzeRijk Beste ouder, verzorger, Hierbij ontvangt u De MuzeRijker, de nieuwsbrief van alle partners van IKC MuzeRijk. U leest eerst informatie

Nadere informatie

TORENPRAAT

TORENPRAAT TORENPRAAT 2017-2018 18 Afscheid nemen. Aan he einde van het schooljaar hoort afscheid nemen er altijd ook een beetje bij. Uiteraard het afscheid van de leerlingen van groep 8. Wat zijn we trots op ze.

Nadere informatie

kan worden - we zoeken in totaal honderden kinderen)

kan worden - we zoeken in totaal honderden kinderen) kan worden - we zoeken in totaal honderden kinderen) Patrijsstraat 2 4043MR Opheusden Tel: 0488-441451 Email: info@paletopheusden.nl www.paletopheusden.nl OVERSPRINGEN Dinsdag 3 juli springen de leerlingen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 19 d.d

Nieuwsbrief 19 d.d Belangrijke data Nieuwsbrief 19 d.d. 19-06-2018 Dinsdag 19 juni 2018 Nieuwsbrief 19 Vrijdag 22 juni Juffendag Dinsdag 3 juli 2018 Nieuwsbrief 20 Dinsdagavond 3 juli 2018 Schoonmaken in de groepen 1 t/m

Nadere informatie

auditie voor gedaan kan worden - we zoeken in totaal honderden kinderen), acteerlessen krijgen

auditie voor gedaan kan worden - we zoeken in totaal honderden kinderen), acteerlessen krijgen auditie voor gedaan kan worden - we zoeken in totaal honderden kinderen), acteerlessen krijgen Patrijsstraat 2 4043MR Opheusden Tel: 0488-441451 Email: info@paletopheusden.nl www.paletopheusden.nl OVERSPRINGEN

Nadere informatie

Schoolkamp groep 7/8 Morgen is het is zover! Groep 7/8 gaat op kamp! We gaan naar De Roerdomp in Westelbeers.

Schoolkamp groep 7/8 Morgen is het is zover! Groep 7/8 gaat op kamp! We gaan naar De Roerdomp in Westelbeers. Berkenblad nr.18 19 juni 2018 Beste ouders/verzorgers, Voor u ligt het achttiende Berkenblad van het schooljaar 2017-2018! Zoals altijd vindt u meer informatie op onze website: www.kbsdeberkenhof.nl De

Nadere informatie

FEESTWEEK 2014. groep 1-2-3-4

FEESTWEEK 2014. groep 1-2-3-4 FEESTWEEK 2014 groep 1-2-3-4 Beste jongens en meisjes, beste ouder(s) /verzorger(s), Vanaf maandag 7 juli gaan we dit schooljaar weer afsluiten met de feestweek. En het wordt niet zomaar een feestweek,

Nadere informatie

Paulus-Weekbrief 38. Weekbrief

Paulus-Weekbrief 38. Weekbrief Paulus-Weekbrief 38 kopij voor Paulus-Weekbrief: info@paulus-uden.nl kijk ook op onze website: www.paulus-uden.nl Meerloseweg 1 5402 XH Uden 0413-33 23 18 Schooljaar 2016-2017 Week 28 Weekbrief 14-07-2017

Nadere informatie

Wat we precies gaan kopen van dit geld is nog niet bekend maar zal volgend schooljaar duidelijk worden. U hoort nog van ons!! 1

Wat we precies gaan kopen van dit geld is nog niet bekend maar zal volgend schooljaar duidelijk worden. U hoort nog van ons!! 1 Nieuw lid MR... 1 Opbrengst kaartenactie... 1 Vakanties en studiedagen 2017-2018... 2 Sportdag september: Hulpouders gevraagd!!!... 2 Even voorstellen... 3 We zwaaien ze feestelijk uit!... 4 Summerfun...

Nadere informatie

obs De Phoenix Week

obs De Phoenix Week obs De Phoenix Week - 2019 Beste ouder(s)/verzorger(s), In deze nieuwsbrief blikken wij terug op het feestelijke afscheid van juf Elly, de leerkrachtenverjaardag, de regionale zwemkampioenschappen en de

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Van de directie. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: Beste ouders,

Nieuwsbrief. Van de directie. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: Beste ouders, Nieuwsbrief 21 juli 2017 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Al weer een schooljaar voorbij. Wat gaat het toch snel. We willen nog een aantal mensen bedanken:

Nadere informatie

Nummer 17, 18 april 2019 HOERA! AGENDA. Wist je dat

Nummer 17, 18 april 2019 HOERA! AGENDA. Wist je dat 93 Nummer 17, 18 april 2019 AGENDA HOERA! 19 apr Goede vrijdag Start Meivakantie 6 mei Weer naar school 7 mei Leerlingenraad MR 8 mei Luizencontrole 10 mei Groepsmail 12 mei Moederdag 15 mei Schoolvoetbal

Nadere informatie

Jaargang 19, nr. 31 Donderdag, 6 juni 2013 zullen de kinderen in Kenia weer blij zijn met het geld wat we met z n allen bij elkaar gerend hebben.

Jaargang 19, nr. 31 Donderdag, 6 juni 2013 zullen de kinderen in Kenia weer blij zijn met het geld wat we met z n allen bij elkaar gerend hebben. Jaargang 19, nr. 31 Donderdag, 6 juni 2013 zullen de kinderen in Kenia weer blij zijn met het geld wat we met z n allen bij elkaar gerend hebben. Week 23: vrijdag 7 juni groep 1 t/m 4 vrij Week 24: geen

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2016

Nieuwsbrief december 2016 Nieuwsbrief december 2016 Samen sterk in goed onderwijs! Beste ouders/ verzorgers, Nieuws vanuit de directie Het jaar zit er weer bijna op. De tijd vliegt voorbij en langs deze weg wil ik alle betrokkenen

Nadere informatie

Geachte ouders, Operatie Mobilisatie Rusland

Geachte ouders, Operatie Mobilisatie Rusland Nieuwsbrief 1 5 september 2017 Geachte ouders, Deze week: * Welkom! * Info avond * Peutergym Zo, de kop is er weer af! We zijn weer begonnen en direct bruist het weer in school. Veel nieuwe gezichtjes

Nadere informatie

Weeknieuws week 12. Locatie de Toverdoos. 2 jarigen

Weeknieuws week 12. Locatie de Toverdoos. 2 jarigen Weeknieuws week 12 Locatie de Toverdoos 2 jarigen De week vloog weer voorbij! Wat hebben we het weer leuk gehad. We namen rustig afscheid van thema "Regen". De klas wordt nu steeds meer gevuld met spulletjes

Nadere informatie

Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 2017

Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 2017 Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 2017 Agenda Deze week Dag Woensdag Vrijdag Datum 19-07-2017 21-07-2017 Tijd 8:45 9:30 uur v.a. 12:00 uur Activiteit Musical groep 8 Slotviering Vakantie kinderen

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Nr

Nieuwsbrief. Nr Nieuwsbrief Nr. 15 13-04-2017 We zijn nu ook te volgen via Facebook sportbasisschool Het Startblok ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS De Schalmei

Nieuwsbrief CBS De Schalmei Nieuwsbrief CBS De Schalmei Je mag zijn wie je bent en gebruik maken van je talent! Schooljaar 2014-2015 nieuwsbrief 18 vrijdag 12 juni 2015 Beste ouders, Het doet mij goed om te zien hoe actief vele mensen

Nadere informatie

Hulp gevraagd. De activiteiten van de Josephschool

Hulp gevraagd. De activiteiten van de Josephschool Hulp gevraagd De activiteiten van de Josephschool Augustus 2015 Schoolreisje: dinsdag13.10.2015 Lid Ouder Commissie Aan het begin van ieder schooljaar, gaan de leerlingen van groep 1 t/m 7 op schoolreis.

Nadere informatie

Namens alle kleuters willen wij de ouders die hierbij hebben geholpen bedanken!

Namens alle kleuters willen wij de ouders die hierbij hebben geholpen bedanken! De Bem JAARGANG 4 2013-2014 19 mei 2014 22 NME project in de groepen 1 en 2 Afgelopen week hebben alle kleuters een les gevolgd van het NME-centrum (natuur en milieu educatie). Voor de kleuters heeft NME

Nadere informatie

We willen iedereen hele, gezellige Paasdagen wensen en een hele, fijne vakantie!

We willen iedereen hele, gezellige Paasdagen wensen en een hele, fijne vakantie! Nieuwsbrief d.d. 17-04-2019 De nieuwsbrief krijgt u thuis via de mail. (Parnassys) Andere belangstellenden kunnen de mail lezen op www.basisscholengiethoorn.nl Pasen 2019 We willen iedereen hele, gezellige

Nadere informatie

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in juni. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad!

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in juni. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad! Het Josephientje! Jaargang 12 nr. 10 juni 2017 AGENDA 4 juli MR vergadering 5 juli ouderbedankochtend 6 juli Rapportgesprekken groep 1 t/m 7 10 juli Stoeltjes passen. Nieuwe kinderen zijn welkom! 12 juli

Nadere informatie

Ook gaan we op deze dag afscheid nemen van de juffen, de meesters en de oude klas: we maken er een fijne, gezellige dag van.

Ook gaan we op deze dag afscheid nemen van de juffen, de meesters en de oude klas: we maken er een fijne, gezellige dag van. Nr. 12 27 juni 19 Sprokkelblad digitaal Het Sprokkelblad wordt gepubliceerd op onze website. Ook kunt u zich via de site aanmelden voor ontvangst per email. Op deze wijze is het mogelijk dat beide ouders/verzorgers,

Nadere informatie

November 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS

November 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS November 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS BELANGRIJKE DATA DATA ACTIVITEITEN 24 oktober KIES 25 oktober Rots en Water groep 7/8 27 oktober Fietsencontrole groep 5 t/m 8 31 oktober Rots en

Nadere informatie

Samen geloven in samen groeien Nieuwsbrief 6

Samen geloven in samen groeien Nieuwsbrief 6 Samen geloven in samen groeien Nieuwsbrief 6 Samen geloven in samen groeien volop in praktijk Aan het begin van deze nieuwsbrief maken we u graag deelgenoot van drie gave voorbeelden van Samen geloven

Nadere informatie

Algemeen: April In de bijlage: Kom jij mixen bij Kibeo. Vestigingsnieuwsbrief. Hansweert. Open dag Tennisclub. Belangrijke data komende periode:

Algemeen: April In de bijlage: Kom jij mixen bij Kibeo. Vestigingsnieuwsbrief. Hansweert. Open dag Tennisclub. Belangrijke data komende periode: April 2016 Algemeen: In de bijlage: Kom jij mixen bij Kibeo Vestigingsnieuwsbrief april BSO Hansweert Mededelingen directie Beste ouders/verzorgers, De paasdagen zitten er op en we zijn alweer bezig met

Nadere informatie

Nieuwsbrief 8 14 december 2017

Nieuwsbrief 8 14 december 2017 Nieuwsbrief 8 14 december 2017 GROEPSACTIVITEITEN Op donderdag 21 december en vrijdag 22 december vieren wij het kerstfeest op school. Het programma gaat er als volgt uitzien. Bij droog weer: Donderdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief Montessorischool De Pas

Nieuwsbrief Montessorischool De Pas Nieuwsbrief Montessorischool De Pas Jaargang 2015-2016 nummer 18 Vrijdag 10 juni Agenda Vrijdag 10 juni Nieuwsbrief 18 Maandag 13 juni Ouderavond inloop vanaf 19.45 uur Woensdag 15 /m 17 juni Schoolkamp

Nadere informatie

19 juli 2017 AGENDA WIST U DAT.. KINDERPRAAT

19 juli 2017 AGENDA WIST U DAT.. KINDERPRAAT 19 juli 2017 AGENDA 19 juli Afscheid groep 8 door alle leerlingen 19 juli Rapporten mee 21 juli Alle leerlingen s middags vrij 22 juli t/m 3 september Zomervakantie 4 september Eerste schooldag na de zomervakantie

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F

N I E U W S B R I E F NR 19 N I E U W S B R I E F 26 juni 2019 Dat was het dan. De musical! We zitten lekker in de bus.. Belangrijke data Dinsdag 2 juli Schoolreisje groepen 1-2 Donderdag 4 juli Schoolreisje groepen 3 t/m 8

Nadere informatie

Hooggeëerd publiek! Welkom bij het circus Bartiméus!

Hooggeëerd publiek! Welkom bij het circus Bartiméus! Circus Bartiméus Hooggeëerd publiek! Welkom bij het circus Bartiméus! Geniet van alle foto s, clowntjes en werkjes. En zie alle prachtige kinderen van het SO die een geweldige week hebben gehad! Maandag

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2019

Nieuwsbrief juni 2019 Nieuwsbrief juni 2019 Belangrijke data juni 4 juni OR vergadering 9 en 10 juni Pinksteren (leerlingen vrij!) 11 juni Studiedag (leerlingen vrij!) 12 juni t/m 14 juni Lustrumweek! 18 juni MR vergadering

Nadere informatie

V a n d e d i r e c t i e. Sterke vaders gezocht. NSA activiteiten. Beste ouders/verzorgers,

V a n d e d i r e c t i e. Sterke vaders gezocht. NSA activiteiten. Beste ouders/verzorgers, Nummer: 8 Agenda V a n d e d i r e c t i e Beste ouders/verzorgers, Vorige week donderdagavond hebben we een geweldig optreden gehad van alle kleuters. Zij speelden deze avond de musical De kleine Kerstman.

Nadere informatie

ASJEMENOU 8 t/m 15 april 2016. PROJECTWEEK Ter land, ter zee en in de lucht

ASJEMENOU 8 t/m 15 april 2016. PROJECTWEEK Ter land, ter zee en in de lucht ASJEMENOU 8 t/m 15 april 2016 PROJECTWEEK Ter land, ter zee en in de lucht A.s. maandag 11 april is het weer zover!! Om kwart voor negen wordt de projectweek, 'Ter land, ter zee en in de lucht' energiek

Nadere informatie

HET BUKEJOURNAAL schooljaar 2019/2020 nummer 18 Vrijdag 30 augustus 2019

HET BUKEJOURNAAL schooljaar 2019/2020 nummer 18 Vrijdag 30 augustus 2019 HET BUKEJOURNAAL schooljaar 2019/2020 nummer 18 Vrijdag 30 augustus 2019 Olmenstraat 1, 4731 BC, Oudenbosch T: 0165 313240 E: info@bukehof.nl Beste ouders, Vandaag ontvangt u het Bukejournaal nummer 18.

Nadere informatie

Sportdag Hartenaas. De schoolgids vindt u op onze website. www.hartenaas.nl

Sportdag Hartenaas. De schoolgids vindt u op onze website. www.hartenaas.nl 1 6 j u n i 2 0 1 4 Sportdag Hartenaas 1 Sportdag Hartenaas Op vrijdag 20 juni 2014 vindt de jaarlijkse sportdag van Hartenaas plaats (mocht het deze dag erg slecht weer zijn, dan wordt de sportdag verplaatst

Nadere informatie

Inhoud. Afgelopen woensdag is iedereen al een kijkje wezen nemen in de nieuwe groep en bij de (nieuwe) juf. Iedereen was erg enthousiast.

Inhoud. Afgelopen woensdag is iedereen al een kijkje wezen nemen in de nieuwe groep en bij de (nieuwe) juf. Iedereen was erg enthousiast. Jaargang 10 Nummer 20 28 juni 2019 Agenda Maandag 1 juli Donderdag 4 juli Vrijdag 5 juli Maandag 8 juli t/m Vrijdag 16 augustus In deze nieuwsbrief Inhoud Vanuit de Directie Vakantiebieb-app Diamantterras

Nadere informatie

Nummer Algemeen

Nummer Algemeen Mededelingenblad voor ouder(s) / verzorger(s) Nummer 6 21-12-2018 Algemeen Belangrijke data: 1 24-12 t/m 04-01: Kerstvakantie 2 18-01: Open podium groep 3, 5 en 7 (11:15-12:00) 3 23-01: Start nationale

Nadere informatie

Redactie: Lieke Akkermans/Petra Janssen. .. Agenda. Jaargang 6: nummer 19 09-07-2015

Redactie: Lieke Akkermans/Petra Janssen. .. Agenda. Jaargang 6: nummer 19 09-07-2015 Jaargang 6: nummer 19 09-07-2015 Redactie: Lieke Akkermans/Petra Janssen.. Agenda 14 juli Musical, 19.30 uur in Overloon 15 juli Wisselochtend 16 juli Campingdag Picknick en ouderbedankactiviteit, 17.00

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Nr. 2 september 2017 I In dit nummer o.a.:

NIEUWSBRIEF. Nr. 2 september 2017 I In dit nummer o.a.: NIEUWSBRIEF Nr. 2 september 2017 I In dit nummer o.a.: obs Bijenkorf I Ridderborch 143 I 3992 BK Houten I T 030 6353515 E directie.bijenkorf@oo-h.nl I www.obsbijenkorf.nl Voor de agenda: Dinsdag 5 sept.

Nadere informatie

Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 12 juli 2016

Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 12 juli 2016 Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 12 juli 2016 Foto van de week Vorige week is groep 8 drie dagen op kamp geweest. Het was fantastisch. Deze week staat voor groep 8 in het teken van de musical en

Nadere informatie

Nieuwsbrief Dinsdag 14 februari 2017 Nr. 21

Nieuwsbrief Dinsdag 14 februari 2017 Nr. 21 Nieuwsbrief Dinsdag 14 februari 2017 Nr. 21 Belangrijke data In de week na elke vakantie is er luizencontrole. Vrijdag 24 februari Carnaval Groepen 1 t/m 8 en Taalschool om 12.00 uur vrij Maandag 27 februari

Nadere informatie

Nieuwsbrief 7. OBS De Driekleur locatie Wilhelmina 28 november 2017

Nieuwsbrief 7. OBS De Driekleur locatie Wilhelmina 28 november 2017 Nieuwsbrief 7 OBS De Driekleur locatie Wilhelmina 28 november 2017 Agenda: vrij 1 dec. Bureau Halt verzorgt een les voor groep 8 Extra gymles voor groep 7 ma 4 dec. Surprises inleveren op school (gr. 5

Nadere informatie

Nederwoudseweg 19a, 3772 TD Barneveld. schooljaar nummer 14, donderdag 24 maart

Nederwoudseweg 19a, 3772 TD Barneveld. schooljaar nummer 14, donderdag 24 maart Nederwoudseweg 19a, 3772 TD Barneveld Tel. 0342-415635 info@plantijn.org www.plantijn.org schooljaar 2015-2016 nummer 14, donderdag 24 maart Pasen Het Paasontbijt traditioneel met iedereen in pyjama is

Nadere informatie

Tijdens deze week gaan we met elkaar op schoolreisje, we kijken de musical van groep 8, vieren de verjaardagen van de juffen en nog veel meer.

Tijdens deze week gaan we met elkaar op schoolreisje, we kijken de musical van groep 8, vieren de verjaardagen van de juffen en nog veel meer. FEESTWEEK 2017 Beste jongens en meisjes, beste ouder(s) /verzorger(s), Vanaf maandag 10 juli gaan we dit schooljaar weer afsluiten met de feestweek. Een week vol leuke activiteiten om het schooljaar op

Nadere informatie

Jaargang 26 Nr. 11. Vrije dagen 16 mei Pinksteren

Jaargang 26 Nr. 11. Vrije dagen 16 mei Pinksteren Jaargang 26 Nr. 11 Vrije dagen 16 mei Pinksteren Bijzondere activiteiten 17 mei Sport4Kids 19 mei Slotfeest Schoolschrijver 23 tot 27 mei Verkeersweek 27 mei Landelijk verkeersexamen 27 mei Reünie 27 mei

Nadere informatie

Nederwoudseweg 19a, 3772 TD Barneveld

Nederwoudseweg 19a, 3772 TD Barneveld Nederwoudseweg 19a, 3772 TD Barneveld Tel. 0342-415635 info@plantijn.org www.plantijn.org schooljaar 2018-2019 vrijdag 31 augustus Hierbij de eerste Nieuwsbrief van 2018-2019. De eerste week van het schooljaar

Nadere informatie

Nieuwsbrief. De Regenboog kleurt je leven

Nieuwsbrief. De Regenboog kleurt je leven 5 juni 2015 Nieuwsbrief De Regenboog kleurt je leven Voor in uw agenda 11 juni studiemiddag, groep 1 t/m 8 vrij 15 juni MR vergadering 17 juni OR vergadering 18 juni prakitisch verkeersexamen groep 8 22

Nadere informatie

Aan alle ouders, Fijn weekend allemaal! Team Weemewereld. Rapportgesprekken. Voorstelling voor groep 1 tot en met 4. Nieuw zand in de zandbakken

Aan alle ouders, Fijn weekend allemaal! Team Weemewereld. Rapportgesprekken. Voorstelling voor groep 1 tot en met 4. Nieuw zand in de zandbakken 2 4 Nieuwsbrief 39 Maandag 26 vrijdag 30 juni Aan alle ouders, Nog één keer een herinnering, komende dinsdag, 27 juni, doen we als school mee aan de (korte) staking. We beginnen die dag een uur later!

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Van de directie. Beste ouders, En dan is het echt zomervakantie! We beginnen weer op maandag 29 augustus.

Nieuwsbrief. Van de directie. Beste ouders, En dan is het echt zomervakantie! We beginnen weer op maandag 29 augustus. Nieuwsbrief 15 juli 2016 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, En dan is het echt zomervakantie! We beginnen weer op maandag 29 augustus. Namens het team wens

Nadere informatie

Gedragsverwachting van de week!!!

Gedragsverwachting van de week!!! Nr. 18 vrijdag 19 juni 2015 Basisschool de Blinkerd, Troelstrastraat 13, 5344 GK Oss, 0412-691635, www.deblinkerd-oss.nl Gedragsverwachting van de week!!! Agenda Vr. 26 juni: Vr. 26 juni: Di. 30 juni:

Nadere informatie

Juni In deze nieuwsbrief de volgende onderwerpen: Reggio groep 4. Musical groep 8. Speellab groep 7-8. Afscheid Helma. Ontruimingsoefening

Juni In deze nieuwsbrief de volgende onderwerpen: Reggio groep 4. Musical groep 8. Speellab groep 7-8. Afscheid Helma. Ontruimingsoefening In deze nieuwsbrief de volgende onderwerpen: Reggio groep 4 Musical groep 8 Speellab groep 7-8 Afscheid Helma Ontruimingsoefening BSO KOM Studiemiddag divergentie. Rekendag van groep 4 en 5 hebben geholpen

Nadere informatie

nieuwskalender Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag Ouderavond brief 1 van ouders retour school

nieuwskalender Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag Ouderavond brief 1 van ouders retour school 2016 28 november 11 december nieuwskalender 6 2016-2017 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag 28 29 30 1 december 2 3 4 schwk 12 wk 48 Sinterklaas in Koningshaven! 14.30 tot 16.30

Nadere informatie

Feest! Meten en Wegen. Een extra grote Globe

Feest! Meten en Wegen. Een extra grote Globe 03 OKTOBER 2014 Een extra grote Globe De Globe van deze week staat boordevol met mooie, leuke en interessante nieuwtjes. Lees deze goed door, zodat u op de hoogte bent van het doen en laten van Kindcentrum

Nadere informatie

Nieuwsbrief oktober 2014. Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag. 1. Kinderboekenweek. en Juffendag

Nieuwsbrief oktober 2014. Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag. 1. Kinderboekenweek. en Juffendag De Bloesem Pr. Beatrixstraat 46a 4024 HM Eck en Wiel Tel.nr. : 0344-691967 Schoolleider : Anneke Smits. Website : www.obsdebloesem.nl Email : info@obsdebloesem.nl Nieuwsbrief oktober 2014 Maandag Dinsdag

Nadere informatie

MUZIKALE AFSLUITING VAN ZEER GESLAAGD SCHOOLFEEST.

MUZIKALE AFSLUITING VAN ZEER GESLAAGD SCHOOLFEEST. Nieuwsbrief Nieuwsbrief voor ouders/verzorgers Jaargang 4 no. 9 juni 2017 Samen maken wij ons voor het kind! MUZIKALE AFSLUITING VAN ZEER GESLAAGD SCHOOLFEEST. Afgelopen dinsdag genoten alle kinderen van

Nadere informatie

Nieuwsbrief 10. Formatie. Schoolreis

Nieuwsbrief 10. Formatie. Schoolreis Formatie Nieuwsbrief 10 Op dit moment zijn we druk bezig met de formatie van aankomend schooljaar. Zoals eerder vermeld, zullen we starten met acht groepen. Dit betekent dat we met uitzondering van de

Nadere informatie

TWEE-WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF VAN BASISSCHOOL DE BELHAMEL I.S.M

TWEE-WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF VAN BASISSCHOOL DE BELHAMEL I.S.M Openbare Dalton Basisschool De Belhamel Rudolfusdal 60 5551 EG Dommelen 040 204 25 88 info@obsdebelhamel.nl www.obsdebelhamel.nl De Kattebel jaargang 15 5 juni 2015 nr. 17 TWEE-WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF VAN

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Belangrijke data: Talenten kleure n kinderen... Dinsdag 17 januari School-schaken start weer. Vrijdag 27 januari.

NIEUWSBRIEF. Belangrijke data: Talenten kleure n kinderen... Dinsdag 17 januari School-schaken start weer. Vrijdag 27 januari. NIEUWSBRIEF Talenten kleure n kinderen... Belangrijke data: Dinsdag 17 januari School-schaken start weer Vrijdag 20 januari Klassenmail Maandag 23 januari Oud papier Vrijdag 27 januari Nieuwsbrief 10 Woensdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief 20 7 juli 2015. Aan alle ouders, verzorgers

Nieuwsbrief 20 7 juli 2015. Aan alle ouders, verzorgers Nieuwsbrief 20 7 juli 2015 Aan alle ouders, verzorgers In deze nieuwsbrief: - Opbrengst doekoe actie - Luizenzakken niet meer op school - Schoonmaakavond - Zwemmen groep 3/4 - Laatste schooldagen - Eerste

Nadere informatie

ALGEMEEN:

ALGEMEEN: ARTikel is de nieuwsbrief van IKC De Ark. Maart 2017, nr. 36 Kalender belangrijke data: ALGEMEEN: Basisschool: Woensdag 8 maart - Start project. Woensdag 29 maart - Kijkavond project. Vrijdag 14 april

Nadere informatie

BESTE OUDERS/VERZORGERS, IN DIT NUMMER

BESTE OUDERS/VERZORGERS, IN DIT NUMMER Kbs De Langenoord Schooljaar 2017-2018 6 april 2018 nummer 15 BESTE OUDERS/VERZORGERS, Ook een voorbereiding op een veilige deelname aan het verkeer hoort bij de doelen van de basisschool. In groep 7 toetsen

Nadere informatie

Nieuwsflits Nobelhorst

Nieuwsflits Nobelhorst Nieuwsflits Nobelhorst www.bsnobelhorst.nl nobelhorst@skohulst.nl September 2018 Houden jullie 10 oktober tussen 12.00 en 14.00 vrij? Dan valt er namelijk weer van alles te beleven op Nobelhorst! Welkom

Nadere informatie

Weilustwekker. Schooljaar Nr april 2019

Weilustwekker. Schooljaar Nr april 2019 Weilustwekker Schooljaar 2018-2019 Nr. 30 18 april 2019 BIJLAGE 30-01 Informatie over Zomerkampen Breda 2019 30-02 Informatie over Op Reis met Petrus & Paulus VAN HET TEAM Beste ouders en verzorgers, We

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Kerstvieringen

NIEUWSBRIEF Kerstvieringen NIEUWSBRIEF Kerstvieringen Op woensdag hebben de groepen 3, 4 en 4/5 hun kerstviering gehad. De kerk was prachtig versierd en er stond een hele grote kerstboom. De kinderen zongen geweldig en luisterden

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Belangrijke data: Talenten kleure n kinderen...

NIEUWSBRIEF. Belangrijke data: Talenten kleure n kinderen... NIEUWSBRIEF Talenten kleure n kinderen... Belangrijke data: Beste ouders, Hierbij de vijfde nieuwsbrief van dit schooljaar met daarin nieuws en wetenswaardigheden vanuit ons Integraal Kind Centrum. Zaterdag

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Nieuwsbrief 3: periode nov-dec 2018

NIEUWSBRIEF. Nieuwsbrief 3: periode nov-dec 2018 NIEUWSBRIEF Nieuwsbrief 3: periode nov-dec 2018 Basisschool De IJsbreker Amsterdam, 7 januari 2019 Beste ouders/ verzorgers, VOORWOORD Vandaag ontvangt u van ons de allereerste nieuwsbrief van 2019. Dus

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Uitnodiging afscheid van juf Carla. Over de grenzen. Jaargang 3, nr juni 2017

Nieuwsbrief. Uitnodiging afscheid van juf Carla. Over de grenzen. Jaargang 3, nr juni 2017 Jaargang 3, nr. 11 30 juni 2017 Nieuwsbrief Kijk voor de actuele agenda op de website en/of facebook! Uitnodiging afscheid van juf Carla MR verkiezingen We zijn zeer verheugd dat er 4 ouders zich als kandidaat

Nadere informatie

Nieuwsbrief 24 maart Beste ouder(s) en/of verzorger(s),

Nieuwsbrief 24 maart Beste ouder(s) en/of verzorger(s), Beste ouder(s) en/of verzorger(s), Allereerst rectificeren we de datum van de volgende koffieochtend. Deze staat voor 10 mei gepland i.p.v. 10 maart, zoals vermeld in de vorige nieuwsbrief. Ook de datum

Nadere informatie

Opmerking: het uitgereikte rooster, voor de onder- en de bovenbouw, staat ook op de website.

Opmerking: het uitgereikte rooster, voor de onder- en de bovenbouw, staat ook op de website. Bijbelverhalen Week 35; maandag 29 augustus vrijdag 2 september Weekthema: Ontdekken Verhalen: Exodus 2; Mozes Lied: Mijn God is zo groot Week 36; maandag 5 september vrijdag 9 september Weekthema: Een

Nadere informatie

Vlierpraatjes

Vlierpraatjes Vlierpraatjes 5. 10-11 - 2016 Mededelingen van de school Het Nationaal Schoolontbijt Afgelopen dinsdag hebben we deelgenomen aan het Nationaal Schoolontbijt. Het belang van een goed ontbijt hebben we met

Nadere informatie

Kinderboekenweek activiteiten 2016

Kinderboekenweek activiteiten 2016 Nieuwsbrief donderdag 6 oktober 2016 Kinderboekenweek activiteiten 2016 Op donderdag 13 oktober van 16.00 tot 17.30 bent u van harte welkom om alle knutsels en werkjes van uw kind te komen bekijken tijdens

Nadere informatie

t Toetertje OBS De Schoener

t Toetertje OBS De Schoener nieuwsbrief 24 e jaargang, nr. 36 14-07-2017 t Toetertje OBS De Schoener Algemeen Afscheid groep 8 Woensdag 12 juli hebben we afscheid genomen van de kinderen van groep 8. Na hun bezoek aan de Pontes kwamen

Nadere informatie

Hier is de nieuwsbrief van januari Lees deze informatie even goed door.

Hier is de nieuwsbrief van januari Lees deze informatie even goed door. Beste ouders / verzorgers, Hier is de nieuwsbrief van januari 2018. Lees deze informatie even goed door. Regel van de maand De regel van januari was rust een must. De regel van februari wordt ik, jij,

Nadere informatie

Claudius Civilislaan 30-3132 JB Vlaardingen - Tel. : 010-434 65 30 www.jcsvl-mantum.nl

Claudius Civilislaan 30-3132 JB Vlaardingen - Tel. : 010-434 65 30 www.jcsvl-mantum.nl November 2015 Beste ouder(s), verzorger(s), Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van November. Hierin stellen de nieuwe ouderleden van de MR zich aan u voor. En kunt u lezen over de opbrengst van de kleedjesmarkt,

Nadere informatie

Waterlandjournaal. Beste ouder(s), verzorger(s),

Waterlandjournaal. Beste ouder(s), verzorger(s), Waterlandjournaal Jaargang 4 nr. 8 31 maart 2017 Nieuws van de directie I N D I T N U M M E R : Nieuws van de directie Vervolg nieuws van de directie Beste ouder(s), verzorger(s), De lente is begonnen!

Nadere informatie

Nieuwsbrief februari. Mededelingen van directie

Nieuwsbrief februari. Mededelingen van directie Nieuwsbrief februari Mededelingen van directie Vanaf 29 februari gaat de politie controleren op het fout parkeren in de Carmellitessenstraat. Ondanks eerdere oproepen van ons komt het nog steeds voor dat

Nadere informatie

Weekbrief 28 september

Weekbrief 28 september Weekbrief 28 september Ouders en verzorgers, Fotograaf Vandaag lopen er wel drie fotografen door het gebouw. Het lijkt wel een fotostudio. En wat zien alle kinderen er feestelijk uit. Dat moeten mooie

Nadere informatie

Deze keer in de nieuwsbrief

Deze keer in de nieuwsbrief Nederwoudseweg 19a, 3772 TD Barneveld Tel. 0342-415635 info@plantijn.org www.plantijn.org schooljaar 2017-2018 vrijdag 15 juni Deze keer in de nieuwsbrief Suikerfeest op school Vervoer gezocht kamp Afscheid

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2017 Nummer 10 Schooljaar 16-17

Nieuwsbrief juni 2017 Nummer 10 Schooljaar 16-17 1 Nieuwsbrief juni 2017 Nummer 10 Schooljaar 16-17 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag 19 20 21 22 23 24 25 Infoavond groep 7 en 8 Schoolfotograaf. Spelletjesmiddag 13.00 u.- 14.30u.

Nadere informatie

Nieuwsbrief 17 december 2015 Het einde van het jaar..

Nieuwsbrief 17 december 2015 Het einde van het jaar.. Nieuwsbrief 17 december 2015 Het einde van het jaar.. Dit is alweer de laatste donderdagbrief van het jaar 2015. Wat is het allemaal snel gegaan. Wat hebben de kinderen goed hun best gedaan. Iedereen kan

Nadere informatie

De Kraanvogel Vluchtnieuws 1

De Kraanvogel Vluchtnieuws 1 Aug. 2013 Vanuit de directie Beste ouders en verzorgers, De kop is er af! Vol enthousiasme zijn we gestart. Hopelijk heeft u dat ook zo ervaren.. Een nieuw schooljaar, nieuwe kinderen, een nieuwe juf/meester

Nadere informatie

Inhoud: Ernstig ongeval putdeksel Bedankt ouders avondvierdaagse

Inhoud: Ernstig ongeval putdeksel Bedankt ouders avondvierdaagse Weesp, 17 juni 2016 Inhoud: Ernstig ongeval putdeksel Bedankt ouders avondvierdaagse Babynieuws Informatiebrief met de groepsindelingen en leerkrachten Schoolvoetbal-/ volleybaltoernooi Presentatie muziekgroepjes

Nadere informatie

Ganzenwei XD Gorinchem

Ganzenwei XD Gorinchem Ganzenwei 10 4205 XD Gorinchem 0183 624253 info@meanderannefrank.nl www.annefrankschool-gorinchem.nl Nieuwsbrief d.d. 26 mei 2016 Activiteiten in mei: 25 26 27 mei Schoolkamp groep 8 27 mei Koffieochtend

Nadere informatie

Vossenjacht KinderBoekenWeek

Vossenjacht KinderBoekenWeek Vossenjacht Kinderboekenweek Vandaag hadden we de afsluitende vossenjacht voor de KBW Kinder Boeken- Week. Gelukkig hebben we de afgelopen week nog een groot aantal aanmeldingen van ouders gehad die deze

Nadere informatie

April 2019, Nieuwsbrief 8

April 2019, Nieuwsbrief 8 April 2019, Nieuwsbrief 8 VOORWOORD Beste ouders/verzorgers en kinderen van de Kennedyschool, Vandaag is Streetwise op school geweest. De kinderen leren hoe ze beter hun eigen gedrag in het verkeer in

Nadere informatie

JAARGANG 7 AFLEVERING 15

JAARGANG 7 AFLEVERING 15 Nieuws uit. JAARGANG 7 AFLEVERING 15 Afscheid Maas van Beek Afgelopen vrijdag 29 maart hebben we afscheid genomen van meneer Maas. s Ochtends hebben we hem in de speelzaal met de gehele school toegezongen.

Nadere informatie

Openingstijden Het Madeliefje. Openingstijden het Krummelhûs. Openingstijden Het Zonneroosje. Openingstijden De Wegwijzer. Openingstijden De Stroekeld

Openingstijden Het Madeliefje. Openingstijden het Krummelhûs. Openingstijden Het Zonneroosje. Openingstijden De Wegwijzer. Openingstijden De Stroekeld Openingstijden Het Madeliefje Maandag t/m vrijdag 7.30-18.00 uur Openingstijden het Krummelhûs Di, Do, en vrijdag 7.30-18.00 uur Openingstijden Het Zonneroosje Maandag t/m Vrijdag 7.30-18.00 uur Openingstijden

Nadere informatie

23 3 januari K E R S T V A K A N T I E

23 3 januari K E R S T V A K A N T I E AGENDA maandag t/m vrijdag 23 3 januari K E R S T V A K A N T I E januari 2014 Activiteit culturele activiteiten vrijdag 10 Bezoek Scheepvaartmuseum groep 7A en 7C Rijksmuseum groep 6C en van Goghmuseum

Nadere informatie

Nieuwsbrief PCB De Rank en De Ukkeklup, 15 mei 2017

Nieuwsbrief PCB De Rank en De Ukkeklup, 15 mei 2017 Nieuwsbrief PCB De Rank en De Ukkeklup, 15 mei 2017 Beste ouders, De komende weken komt de Rank steeds meer in het teken te staan van de middeleeuwen. Elke groep werkt op zijn eigen manier aan het thema.

Nadere informatie

Koningin Beatrixschool

Koningin Beatrixschool Nieuwsbrief 38 3-7-2015 Koningin Beatrixschool De Vissersingel 1, 7942EA Meppel www.beatrixschoolmeppel.nl T: 0522-251716 Geachte ouder(s) verzorger(s) Wat een mooi jaar hebben we achter de rug! In deze

Nadere informatie

September 2015 Woensdag 23 September Sportdag Start gesprek ouders. Oktober 2015 Woensdag 7 oktober Start kinderboekenweek

September 2015 Woensdag 23 September Sportdag Start gesprek ouders. Oktober 2015 Woensdag 7 oktober Start kinderboekenweek Schoolnieuws schooljaar 2015-2016 Vrijdag 18 September 2015 September 2015 Woensdag 23 September Sportdag Start gesprek ouders Donderdag 24 September Start gesprek ouders Maandag 28 September Algemene

Nadere informatie

Nieuwsflits nummer 1. Even bijpraten. 24 augustus Basisschool KOM.MIJN. Kalender volgende week:

Nieuwsflits nummer 1. Even bijpraten. 24 augustus Basisschool KOM.MIJN. Kalender volgende week: Basisschool KOM.MIJN Prins Frederikstraat 67a 5951 BR Belfeld 077 4758049 www.kommijn.kerobei.nl Nieuwsflits nummer 1 24 augustus 2018 Klik hier voor e-mailadressen Kalender volgende week: Ma Di Wo Do

Nadere informatie

IKC de Regenboog NIEUWSBRIEF. Talenten kleure n kinderen...

IKC de Regenboog NIEUWSBRIEF. Talenten kleure n kinderen... NIEUWSBRIEF Talenten kleure n kinderen... Belangrijke data: 14 juni LOVS toetsen gestart voor de groepen 1 t/m 6 19 juni Oud papier 22 juni Sponsorloop Van 13.00 tot 14.30 23 juni Sam Sam feest Van 17.00-20.00

Nadere informatie

Van de directie. Komende schoolweek als fruit : Namens het team wens ik u een goed weekend! Hartelijke groet, Erwin Vos directeur t Heem

Van de directie. Komende schoolweek als fruit : Namens het team wens ik u een goed weekend! Hartelijke groet, Erwin Vos directeur t Heem ODBS t Heem Schuberstraat 18 7442 HL Nijverdal 0548612053 Volg ons ook op twitter en facebook @theemnijverdal nummer 19: vrijdag 15 januari 2016 Van de directie Afgelopen weekend is meester Roy vader geworden

Nadere informatie

September de maand van weerbaarheid

September de maand van weerbaarheid September de maand van weerbaarheid Het thema van deze maand is weerbaarheid. Het komt steeds vaker voor in het nieuws, kinderen die gepest worden. Vaak sta je als ouder machteloos. Hieronder volgt een

Nadere informatie