De MuzeRijker. Gezamenlijke nieuwsbrief van IKC MuzeRijk

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "De MuzeRijker. Gezamenlijke nieuwsbrief van IKC MuzeRijk"

Transcriptie

1 20 april 2018 De MuzeRijker Gezamenlijke nieuwsbrief van IKC MuzeRijk Beste ouder, verzorger, Hierbij ontvangt u De MuzeRijker, de nieuwsbrief van alle partners van IKC MuzeRijk. U leest eerst informatie over de gezamenlijke activiteiten van het Kindcentrum. Daarna volgt informatie van de verschillende partners. Signaleringsborden Zoals u heeft gezien zijn er signaleringsborden geplaatst in de Klarinetstraat. Deze borden blijven ongeveer 3 weken hangen en worden op een later moment nog een keer opgehangen. In de praktijk blijkt dat dit het beste effect heeft. FrisParty in MuzeRijk FrisParty is een gezellige avond voor kinderen uit groep met name gericht op de kinderen van De Klimboom, Marimba, Speleon en Bedir, maar alle kinderen uit Uden zijn welkom! Het doel is: een gezellige, coole avond, voor en door de kinderen, alle ideeën en hulp hiervoor is welkom. Meer informatie vind je op: FrisParty's in 2018: 25 mei PyamaParty, 29 jun BeachParty, 14 sept SpellenParty, 26 okt. HalloweenParty, 14 dec KerstParty Inschrijven kan via:

2 Tijdens Kicks! na school kun je meedoen aan activiteiten om lekker te bewegen en actief bezig te zijn. Hiervoor hoef je je vooraf niet in te schrijven en je kunt meedoen wanneer je zin hebt. Kinderen die naar de BSO gaan kunnen ook deelnemen aan het aanbod. Als het schoolplein leeg is kun je je drie kwartier uitleven onder leiding van buurtsportcoach Wendy. Soms bedenkt zij een spel of een activiteit, de andere keer is de invulling helemaal vrij. Deelname aan Kicks! na School is helemaal gratis en je hoeft je ook niet in te schrijven. Kom wanneer je zin hebt! Met sportieve groet, Wendy Heijnes Buurtsportcoach V&K/Onderwijs en peutersportaanbod/kicks!

3 Flexibele opvang Er is wat gewijzigd m.b.t. de flexibele opvang. Ouders met een flexibel contract hebben hier al informatie over ontvangen. Hier de informatie op een rijtje: Flexibele opvang met garantie: Flexibele opvang gaat per dagdeel (7:30-12:45 u. of 12:45 18:00 u op het KDV). Bij de buitenschoolse opvang kunt u de flexibele opvang afnemen per blok van 3 uur of per dagdeel. Om de opvang te kunnen garanderen, moeten ouders/verzorgers vóór het ingaan van de laatste week van een maand de gewenste opvang voor de volgende maand doorgeven. De gevraagde opvang wordt, vóór de 1e van de maand waarin deze plaatsvindt, ingepland. Rond de 1e van de maand krijgen ouders/verzorgers een factuur voor de ingeplande opvang. Tot 2 weken voor de daadwerkelijke opvangdatum kan er worden gewijzigd of kosteloos worden geannuleerd. Annulering van de opvang wordt achteraf verrekend. Bij een wijziging binnen 2 weken is plaatsing alleen mogelijk als de groepsgrootte dit toelaat. Flexibele opvang zonder garantie: Deze ouders krijgen voorrang op de ruilaanvragen en incidentele aanvragen maar kunnen dus alleen geplaatst worden als de kindaantallen het toelaten. Dit wordt bekend in de laatste week van een maand voor de maand erop. We willen u er wel attent op maken dat er voor nieuwe flexibele opvangplekken met garantie minder mogelijkheden zijn, dus goed om daar rekening mee te houden m.b.t. aanvraag van flexibele contracten voor tweede/derde kinderen. We kunnen nl helaas maar een aantal plekken gereserveerd houden voor flexibele plaatsingen met garantie. Nieuwe voorwaarde ruiling U was gewend ruilingen aan te kunnen vragen na de tiende van een maand voor de maand erop. Dat wordt voortaan vanaf de laatste week van de maand. We realiseren ons dat dit voor u wellicht een krappere planning kan opleveren. Dit is voor ons echter noodzakelijk om meer zicht te hebben op alle flexibele aanvragen en ruilaanvragen. Hierdoor krijgt u sneller antwoord op uw ruilaanvraag, dan wel flexibele aanvraag en kunnen we rust op de groepen blijven garanderen. Ruilen blijft een service; dus alleen mogelijk mits de kind aantallen het toelaten. BSO De BSO heeft weer een erg leuke activiteitenplanning voor de meivakantie! Allemaal veel plezier gewenst! Houdt u op de bso-groepen de infoborden in de gaten: daar vindt u soms belangrijke informatie over vakantieopvang en studiedagen of activiteiten. De studiedagen van dit schooljaar: Speleon 22 en 23 mei 2018 en Bedir 14 juni en 13 juli. Op de bso-groep hangen tijdig formulieren om opvang hiervoor aan te vragen. KDV We hebben een geslaagde activiteit gehad op pannenkoeken dag (zie foto) Peuteropvang Marijke Rooijendijk is op 1 mei 25 jaar in dienst: wat een tijd!! We vieren dat op 7 mei u. voor ouders en kinderen en collega s. Er is ene nieuw mailadres aangemaakt voor de peuteropvang: POmuzerijk@kanteel.nl. Deze kunt u per direct gebruiken.

4 Oudercommissie Muzerijk heeft vanaf nu een oudercommissie: Zij zijn druk bezig met de opstart maar zijn ook al gelijk inhoudelijk aan de slag door zich te buigen over het nieuwe pedagogisch beleid. Zij zullen u middels deze nieuwsbrief op de hoogte houden van hun activiteiten. Heeft u interesse om met hen mee te denken dan kunt u informatie hierover aanvragen bij Ingrid de Krieger, locatie manager of bij de oudercommissie zelf. Zij zijn voor al uw vragen/opmerkingen bereikbaar op ocmuzerijk@kanteel.nl Pedagogisch coach KDV Even voorstellen: Mijn naam is Miranda Piekema 42 jaar en vanaf april 2017 ben ik pedagogisch coach op Muzerijk. Samen met de pedagogisch medewerkers kijken we naar de pedagogische kwaliteit binnen de locatie/groep. Hierbij kan je o.a. denken aan: Ondersteuning bij bijvoorbeeld inrichting van de speelruimte. Ondersteuning bij het aanbieden van gerichte activiteiten (spel verrijking, thema s). Verbeteren van de groepsdynamiek etc. Ondersteuning bij hulpvragen over kinderen met moeilijk gedrag. Ik ben als pedagogisch coach nu 4 jaar werkzaam binnen Kanteel. Met mijn 20 jaar groepservaring binnen Kanteel en liefde voor het vak vind ik het een uitdaging om samen met de pedagogisch medewerkers een omgeving te creëren waarbinnen het kind zich thuis voelt en zich optimaal kan ontwikkelen.

5 Salaam Aleikoem Foto verslag werkweek in Andalusië De leerlingen van groep 8 zijn van maandag tm vrijdag naar Andalusië gegaan. Hier een paar foto s om een impressie te geven van hun mooie reis. Op facebook kunt nog meer foto s en video s van de reis bekijken. Wandelen voor water Leerlingen van basisschool Bedir halen 820,- op voor Amref Flying Doctors Op vrijdag 20 april trekken leerlingen van groep 7 en 8 van basisschool Bedir hun wandelschoenen aan voor Amref Flying Doctors. Tijdens Wandelen voor Water lopen leerlingen zes kilometer lang met een blauwe rugzak met zes liter water op hun rug. Op deze manier zorgen ze voor veilig drinkwater voor leeftijdsgenootjes in Ethiopië. Veel kinderen, leggen daar dagelijks enorme afstanden af met zware jerrycans om - vaak vervuild - drinkwater voor het gezin te halen. De opbrengst van deze sponsorloop gaat dan ook naar een water- en sanitatieprogramma van Amref in Ethiopië.

6 Gastles op school Voorafgaand aan de wandeling hebben alle leerlingen een gastles over drinkwater en hygiëne in het algemeen en de huidige situatie in Ethiopië gekregen. Schoon drinkwater, voldoende toiletten en riolering zijn in de sloppenwijken van Addis Abbaba allerminst vanzelfsprekend. Het doel van de gastles was bewustwording: Is een kwartier onder de douche staan in Nederland eigenlijk wel zo vanzelfsprekend? Waar worstelen leeftijdgenootjes in Ethiopië bijvoorbeeld mee? Wandelen voor veilig drinkwater In Ethiopië hebben maar liefst 43 miljoen volwassenen en kinderen géén toegang tot schoon drinkwater. Vooral kinderen worden hierdoor ziek. Amref Flying Doctors legt daarom waterleidingen aan in sloppenwijken en bouwt hier waterwinkels. Waterwinkels zijn simpele gebouwen met daarin wc s, douches en waterpunten. Daarnaast geven we volwassenen en kinderen in de sloppenwijken ook voorlichting over hygiëne. Op deze manier verbeteren we de toegang tot schoon (drink)water en verminderen we ziekten, veroorzaakt door vervuild water. Het geld dat de kinderen van Wandelen voor Water hebben ingezameld is bestemd voor dit wateren sanitatieprogramma van Amref in Ethiopië. De wandeling start op vrijdag 20 april om 8.45 uur bij de zij- ingang van Muzerijk. Alle ouders die ons willen uitzwaaien zijn welkom! Met het programma Schoon water: een zaak voor iedereen? maakt Amref Flying Doctors het leven van bewoners van sloppenwijken en arme buurten in Ethiopië beter en gezonder. Bekijk hier een filmpje over het programma. Aqua for All Wandelen voor Water is een initiatief van Aqua for All dat dit jaar voor de 16 e keer wordt georganiseerd. In totaal doen meer dan leerlingen uit groep 7 en 8 in heel Nederland mee. Kinderen wassen hun handen na bezoek van het toilet. De toiletvoorzieningen bij hun school in de regio Afar zijn gerealiseerd door Amref Flying Doctors. Fotograaf Sacha de Boer Jeugd dictee finale Berfin en Mevlut zijn de finalisten van bs. Bedir voor de finale van het Jeuddictee 2018 op 16 mei. De winnaar wordt de Superspeller van Noord-Oost Brabant. Er doen 32 scholen mee aan dit dictee. We wensen Berfin en Mevlut heel veel succes!

7 Vrije dagen De komende periode is er een aantal vrije dagen. We zetten ze op een rij: 21 april t/m 6 mei Meivakantie 10 mei Hemelvaart 11 mei Dag na Hemelvaart 21 mei Tweede pinksterdag 22 mei Studiedag Het Speleon 23 mei Kiemdag Op deze dagen zijn alle kinderen vrij! Circus op school Van maandag 14 tot en met vrijdag 18 mei is het Circus op School. In deze projectweek maken we met alle leerlingen een fantastische circusvoorstelling. Iedere groep treedt op met een eigen circusact. Clowns, jongleurs, acrobaten en goochelaars, alles passeert de revue. Het circusproject begint op maandag met een voorstelling voor alle leerlingen van de artiesten van Circus op School en wordt op vrijdag afgesloten met een voorstelling waarin alle leerlingen optreden voor de ouders. Op maandag wordt er kennis gemaakt met de activiteiten en is de opening van de projectweek. Op dinsdag, woensdag en donderdag zijn er allerlei circus-activiteiten. En tenslotte volgt op vrijdag de grote voorstelling. Alle ouders en verzorgers krijgen nog een officiële uitnodiging. Zet vrijdag 18 mei van 11:00 tot 12:15 uur alvast in uw agenda. Avond4Daagse Dinsdag 5 juni start de avond 4-daagse weer. Ook dit jaar heeft de ouderraad de organisatie in handen. Na de meivakantie start de inschrijving. U heeft gisteren hierover per mail een brief ontvangen. De ouderraad is ook dit jaar weer dringend op zoek naar vrijwilligers die groepsleider kunnen/willen zijn. Als u zich geroepen voelt dan verzoeken wij u om apart met ons contact op te nemen (voor telefoonnummers; zie de brief die u heeft ontvangen). Zonder groepsleiders kunnen we niet starten! Het Speleon daar zit muziek in! Afgelopen weken hebben de groepen 5 t/m 7 geoefend met Willem Pluk met het bespelen van een trompet of een trombone. En maandag was het zover; de leerlingen hebben een korte voorstelling mogen geven voor de onderbouw. Op zaterdag 29 april vindt het Grootste Orkest van Uden plaats in Markant. Een aantal kinderen van onze school zal tijdens dit concert hun kunsten gaan vertonen!

8 Opa-en-oma-dag De jaarlijkse opa-en-oma-dag was een groot succes. Op woensdag 11 april hebben heel veel grootouders een kijkje genomen in de klas van hun trotse kleinkind(eren). Groep 8 heeft gezorgd voor de ontvangst en de begeleiding naar de klas. Het was wederom een gezellige ochtend. Schoolvoetbaltoernooi Op 11 en 18 april vond het jaarlijkse schoolvoetbaltoernooi plaats. Hieronder een verslag door ons jongens- en meisjesteam. School voetbal toernooi bij de meisjes We deden mee omdat het ons leuk leek. Het was een team van groep 7 en 8. Het toernooi was bij Udi. We hebben vier wedstrijden gespeeld en 0 gewonnen. Jammer genoeg hebben we niet gewonnen, maar het was wel een leuke dag. Jongens elftal 2018 bassischool Het Speleon Het jongens elftal van groep 7 heeft 6 wedstrijden gespeeld. Helaas hebben ze daarvan 5 wedstrijden met 3-0 verloren en 1 wedstrijd met 1-0 verloren. En de jongens van groep 8 hebben net als groep 7 hun best gedaan, maar helaas hebben ze 3 wedstrijden verloren en 2 gelijk gespeeld. Ze vonden het leuke wedstrijden. Agenda Het Speleon 21 april t/m 6 mei Meivakantie 8 mei Activiteiten dag middenbouw 9 mei Activiteiten dag onderbouw 10 mei Hemelvaart 11 mei Dag na Hemelvaart 15 t/m 18 mei Projectweek Circus 21 mei Tweede pinksterdag 22 mei Studiedag Het Speleon 23 mei Kiemdag 24 mei Schoolreis groep 7 28 mei Schoolfotograaf

9 Meer informatie:

De MuzeRijker. Gezamenlijke nieuwsbrief van IKC MuzeRijk

De MuzeRijker. Gezamenlijke nieuwsbrief van IKC MuzeRijk 20 juni 2018 De MuzeRijker Gezamenlijke nieuwsbrief van IKC MuzeRijk Beste ouder, verzorger, Hierbij ontvangt u De MuzeRijker, de nieuwsbrief van alle partners van IKC MuzeRijk. U leest eerst informatie

Nadere informatie

Woensdag 29 mei Studiedag team alle leerlingen zijn vrij. Donderdag 30 mei t/m vrijdag 31 mei Hemelvaartsweekend

Woensdag 29 mei Studiedag team alle leerlingen zijn vrij. Donderdag 30 mei t/m vrijdag 31 mei Hemelvaartsweekend Jaargang 7 nummer 5 24 mei 2019 Algemeen nieuws In deze nieuwsbrief krijgt u informatie over diverse activiteiten die de komende weken plaatsvinden. Houdt u ook de website en onze Facebookpagina in de

Nadere informatie

Jaargang /2018 Vrijdag 6 juli. Kopij kan ingeleverd worden via

Jaargang /2018 Vrijdag 6 juli. Kopij kan ingeleverd worden via Jaargang 22-2017/2018 Vrijdag 6 juli nummer 14 P Kopij kan ingeleverd worden via redactie@flevoschool.nl Verjaardagen 9 juli Jurre gr 7, 11 jaar 10 juli Rosalie gr 1/2c, 6 jaar 11 juli Alexander gr 8,

Nadere informatie

Nieuwsbrief 8 14 december 2017

Nieuwsbrief 8 14 december 2017 Nieuwsbrief 8 14 december 2017 GROEPSACTIVITEITEN Op donderdag 21 december en vrijdag 22 december vieren wij het kerstfeest op school. Het programma gaat er als volgt uitzien. Bij droog weer: Donderdag

Nadere informatie

Beste ouders/verzorgers,

Beste ouders/verzorgers, Beste ouders/verzorgers, Inleiding Elke twee maanden komt de nieuwsbrief uit, met daarin nieuwtjes, mededelingen en belangrijke zaken van Kindercentrum nl en locatie de Apenrots. Manager Kinderopvang Onze

Nadere informatie

Mei/Juni Nieuwsbrief BSO de Eendracht

Mei/Juni Nieuwsbrief BSO de Eendracht Locatie nieuwsbrief a nieuwsbrief Hierbij ontvangt u de locatienieuwsbrief van BSO de Eendracht. In deze nieuwsbrief vindt u algemene informatie en leuke weetjes over het reilen en zeilen bij de BSO. Kantoor

Nadere informatie

Fouten maken is geen probleem, want dat doet iedereen

Fouten maken is geen probleem, want dat doet iedereen 29 27 mei 2015 Agenda voor de komende 2 weken Do 28 Vr 29 Groep 3 gaat naar het museum en de juffen vieren hun verjaardag! Weekend Ma 1 Kamp groepen 8. Di 2 Kamp groepen 8. Wo 3 Kamp groepen 8. Verjaardag

Nadere informatie

Kalender april en mei

Kalender april en mei obs De Phoenix Week 14-2016 Beste ouder(s)/verzorger(s), De kinderen zijn vanaf vorige week druk bezig met hun kunstzinnige projecten. In deze nieuwsbrief leest u meer over dit project en vergeet u niet

Nadere informatie

Belangrijke data. Boekenmarkt. 1 Hienwijzer schooljaar Editie #4

Belangrijke data. Boekenmarkt. 1 Hienwijzer schooljaar Editie #4 Belangrijke data 12 oktober Boekenmarkt 14.00 14.30 uur 12 oktober Afsluiting kinderboekenweek 13 oktober Studiedag alle kinderen vrij 16 t/m 20 okt Herfstvakantie 23 oktober 1 e dag na de herfstvakantie

Nadere informatie

Schooljaar 2014-2015 Nummer 12, 6 maart 2015

Schooljaar 2014-2015 Nummer 12, 6 maart 2015 Schooljaar 2014-2015 Nummer 12, 6 maart 2015 Kalender: 9 maart Kledingactie 9 maart Groep 3 gaat naar tentoonstelling Vijver vol geheimen 10+11 mrt Schoolfotograaf 12 maart Mad Science Workshop 17 maart

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF SCHOOLJAAR NR. 5, FEBRUARI AGENDA Agenda. Nieuws vanuit het management

NIEUWSBRIEF SCHOOLJAAR NR. 5, FEBRUARI AGENDA Agenda. Nieuws vanuit het management KINDEROPVANG Topaas 18 2719 VD Zoetermeer 079 3620035 opvang@ikcdeedelsteen.nl DALTONONDERWIJS Sieraadlaan 100 2719 SN Zoetermeer 079 3617629 onderwijs@ikcdeedelsteen.nl NIEUWSBRIEF www.ikcdeedelsteen.nl

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief: Agenda:

In deze nieuwsbrief: Agenda: In deze nieuwsbrief: Agenda: - Vrijdag 26 februari informatie leesproject klaar voor de start voor ouders van groep 3. - 2 en 3 maart rapportgesprekken - Scouting Livingstone - Open dag - Interne Begeleiding

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2018

Nieuwsbrief juni 2018 Nieuwsbrief juni 2018 AGENDA Week 26: Kind-ouderleerkrachtgesprekken groepen 3 t/m 7 Woensdag 27 juni: Kennismakingsmorgen: kennis maken met de nieuwe leerkracht(en) en groep: 10.30u tot 12.00u. Vrijdag

Nadere informatie

Creatief in denken en doen! Ontwikkelen met een lach

Creatief in denken en doen! Ontwikkelen met een lach Creatief in denken en doen! Ontwikkelen met een lach Welkom Creatief in denken en doen! Samen op weg naar een nieuw gebouw met een eigen IKC Creatief in denken en doen blijft het motto ook van het IKC.

Nadere informatie

PRIJSLIJST Buitenschoolse opvang Kinderopvang Unikids 2.0. Definitief v1.0

PRIJSLIJST Buitenschoolse opvang Kinderopvang Unikids 2.0. Definitief v1.0 PRIJSLIJST 217 Unikids 2. Definitief v1. VERSIEBEHEER Versie Datum Wijziging.1 9/6/17 Status Concept t.b.v. de LRKP aanvraag 1. 3/7/17 Definitief Buitenschoolse Opvang Unikids 2. Prijslijst 217 Definitief

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Nieuws van het KDV. Mei 2013. De Koekenbieren 10 jaar! Inhoud

Nieuwsbrief. Nieuws van het KDV. Mei 2013. De Koekenbieren 10 jaar! Inhoud Nieuwsbrief Mei 2013 Inhoud Nieuws van het Kinderdagverblijf Nieuws van de Humpie Dumpie Nieuws van de BSO Ook nog even dit Colofon Dit is de nieuwsbrief van mei 2013. In deze nieuwsbrief vindt u allerlei

Nadere informatie

Penseelstreekje. Informatiebulletin van o.b.s. Het Palet Opheusden, 27 maart 2015 Nummer 14, schooljaar 2014 / 2015

Penseelstreekje. Informatiebulletin van o.b.s. Het Palet Opheusden, 27 maart 2015 Nummer 14, schooljaar 2014 / 2015 Patrijsstraat 2 4043MR Opheusden Tel: 0488-441451 Email: info@paletopheusden.nl www.paletopheusden.nl AFWEZIGHEID DIRECTIE Ik wil u informeren over mijn afwezigheid de komende periode. Helaas staat mij

Nadere informatie

KINDEROPVANG TARIEVENLIJST 2016 Maassluis

KINDEROPVANG TARIEVENLIJST 2016 Maassluis Hele dagopvang voor kinderen van 0 tot 4 jaar Opvangpakket Aantal uren Aantal weken per jaar HELE DAGOPVANG 52 weken op vaste dagen van 07:30 tot 18:00 uur. Nieuw!! HELE DAGOPVANG - 40 weken Op vaste dagen

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Nr

Nieuwsbrief. Nr Nieuwsbrief Nr. 15 13-04-2017 We zijn nu ook te volgen via Facebook sportbasisschool Het Startblok ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nadere informatie

Beste ouders / verzorgers, Hier is de nieuwsbrief van april Lees deze informatie even goed door.

Beste ouders / verzorgers, Hier is de nieuwsbrief van april Lees deze informatie even goed door. Beste ouders / verzorgers, Hier is de nieuwsbrief van april 2018. Lees deze informatie even goed door. Ouders gezocht De oudervereniging zoekt nieuwe leden. Wij hebben een actieve OV die vaak helpt tijdens

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS De Fontein

Nieuwsbrief CBS De Fontein j u l i 2 0 1 8 S c h o o l j a a r 2 0 1 7-2 0 1 8 n r. 1 0 Nieuwsbrief CBS De Fontein Nieuws van de directie Inhoud Beste ouders 1 Personeel/groepsverdeling 2 Summerevents 3 Ouderbetrokkenheid 4 Overblijven/Met

Nadere informatie

extra >> maandkalender

extra >> maandkalender NIEUWSBRIEF 02 11 2016 extra Beste ouders Heeft iedereen een fijne herfstvakantie gehad? Wij kijken terug op een mooie periode voor de herfstvakantie; de kinderboekenweek met de afsluiting waarbij vele

Nadere informatie

Aanbod & Tarieven Buitenschoolse opvang 2012

Aanbod & Tarieven Buitenschoolse opvang 2012 Aanbod & Tarieven Buitenschoolse opvang 2012 Voorschoolse opvang (start bij minimaal 3 aanmeldingen) Naschoolse opvang Vakantieopvang Kijk voor meer informatie op: www.kinderwereldvenray.nl KinderWereld

Nadere informatie

Aanbod & Tarieven Buitenschoolse opvang 2013

Aanbod & Tarieven Buitenschoolse opvang 2013 Aanbod & Tarieven Buitenschoolse opvang 2013 Voorschoolse opvang Naschoolse opvang Vakantieopvang Kijk voor meer informatie op: www.kinderwereldvenray.nl KinderWereld Venray Postbus 234 5800 AE Venray

Nadere informatie

Kalender mei-juni. Vrijdag 21 juli Leerlingen vrij Zomervakantie t/m 3 september Maandag 4 september Eerste schooldag schooljaar

Kalender mei-juni. Vrijdag 21 juli Leerlingen vrij Zomervakantie t/m 3 september Maandag 4 september Eerste schooldag schooljaar Beste ouder(s)/verzorger(s), Dit is alweer de laatste INFO van dit schooljaar. Aankomende vrijdag zullen de kinderen een brief krijgen met de groepsindeling voor volgend schooljaar. We wensen u alvast

Nadere informatie

Nieuwsbrief Meidoornlaan April 2018

Nieuwsbrief Meidoornlaan April 2018 Nieuwsbrief Meidoornlaan April 2018 Agenda 17-18 april 20 april 24 april 27 april 11mei 14 mei 21 mei 28 mei IEP-toets groep 8 koningsspelen samenwerkingskwartier meivakantie bezoek aan theater de Vest

Nadere informatie

Nieuwsbrief nummer April 2016 Pagina 1 van 5

Nieuwsbrief nummer April 2016 Pagina 1 van 5 Pagina 1 van 5 Inhoudsopgave Algemeen: Bericht van de MR. Algemeen: Koningsspelen Algemeen: Hardlopen voor het goede doel SO: Schoolvoetbaltoernooi speciaal onderwijs 2016 VSO: Nieuw buiten speelgoed Bijlage

Nadere informatie

Klantwijzer Stichting Kinderopvang Op Kop

Klantwijzer Stichting Kinderopvang Op Kop Klantwijzer Stichting Kinderopvang Op Kop Stichting Kinderopvang Op Kop, Postbus 2225, 8355 ZJ Giethoorn tel 0521-362520 In deze uitgave vindt u ons dienstenaanbod en onze huisregels, sluitingsdagen, schoolvrije

Nadere informatie

Nieuwsbrief 7 29 september 2015. Geachte ouders, Bijbelverhalen. Weekopening

Nieuwsbrief 7 29 september 2015. Geachte ouders, Bijbelverhalen. Weekopening Nieuwsbrief 7 29 september 2015 Geachte ouders, Deze week houden we onze eerste Gruitweek van dit schooljaar. Wij verzorgen maandag en dinsdag een fruithap in de pauze, we willen u vragen woensdag, donderdag

Nadere informatie

Sportdag Hartenaas. De schoolgids vindt u op onze website. www.hartenaas.nl

Sportdag Hartenaas. De schoolgids vindt u op onze website. www.hartenaas.nl 1 6 j u n i 2 0 1 4 Sportdag Hartenaas 1 Sportdag Hartenaas Op vrijdag 20 juni 2014 vindt de jaarlijkse sportdag van Hartenaas plaats (mocht het deze dag erg slecht weer zijn, dan wordt de sportdag verplaatst

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 Daltonlocatie Agenda Daltonlocatie

Nieuwsbrief 3 Daltonlocatie Agenda Daltonlocatie Nieuwsbrief 3 Agenda 30 sept. Dag van de Westlandse Techniek, groepen 7 en 8 3 okt. Middag en avond Startgesprekken Themabijeenkomst Leesplezier Deze week opa en oma activiteiten 5 okt. Middag en avond

Nadere informatie

VOLLEYBALVERENIGING ALTERNO MININIEUWS 6 25 APRIL Voorwoord

VOLLEYBALVERENIGING ALTERNO MININIEUWS 6 25 APRIL Voorwoord VOLLEYBALVERENIGING ALTERNO MININIEUWS 6 25 APRIL 2015 Voorwoord Beste ouders/verzorgers van onze mini s Bijgevoegd vindt u weer een nieuwsbrief met veel informatie over de komende periode. Afgelopen zaterdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief De Doornick nummer 6,schooljaar agenda

Nieuwsbrief De Doornick nummer 6,schooljaar agenda Nieuwsbrief De Doornick nummer 6,schooljaar 2018-2019 agenda mei 17 Juf Ingrid jarig 17 Nieuwsbrief 6 21 Juffen-dag in de groepen 1 t/m 4 29 Meester Arthur trouwt vandaag 30 Hemelvaartsdag vrij 31 Vrij

Nadere informatie

Belangrijke data. Oudergesprekken 2 en 4 oktober. 1 Hienwijzer schooljaar Editie #3a

Belangrijke data. Oudergesprekken 2 en 4 oktober. 1 Hienwijzer schooljaar Editie #3a Belangrijke data 2 oktober Oudergesprekken tussen 14.30-17.00 uur 4 oktober Oudergesprekken tussen 14.30-20.00 uur 4 oktober Opening Kinderboekenweek 4 t/m 12 oktober Kinderboekenweek voorlezen in de groep

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Agenda SCHOOLJAAR NR. 7, JULI Vrijdag AGENDA 8 juli t/m vrijdag 19 augustus Zomervakantie (onderwijs)

NIEUWSBRIEF. Agenda SCHOOLJAAR NR. 7, JULI Vrijdag AGENDA 8 juli t/m vrijdag 19 augustus Zomervakantie (onderwijs) KINDEROPVANG Topaas 18 2719 VD Zoetermeer 079 3620035 opvang@ikcdeedelsteen.nl DALTONONDERWIJS Sieraadlaan 100 2719 SN Zoetermeer 079 3617629 onderwijs@ikcdeedelsteen.nl NIEUWSBRIEF www.ikcdeedelsteen.nl

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2, 21 augustus Beste ouders / verzorgers,

Nieuwsbrief 2, 21 augustus Beste ouders / verzorgers, Nieuwsbrief 2, 21 augustus 2019 Beste ouders / verzorgers, Afgelopen maandag zijn wij gezamenlijk het schooljaar gestart en heb ik al heel veel ouders en kinderen de hand kunnen schudden. Diezelfde ochtend

Nadere informatie

Klantwijzer Stichting Kinderopvang Op Kop

Klantwijzer Stichting Kinderopvang Op Kop Klantwijzer Stichting Kinderopvang Op Kop Stichting Kinderopvang Op Kop, Postbus 2225, 8355 ZJ Giethoorn tel 0521-362520 In deze uitgave vindt u ons dienstenaanbod en onze huisregels, sluitingsdagen, schoolvrije

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Agenda. Nummer Vanuit de directie. Wisselbeker naar de Van Heemstraschool in Hattem. Van Heemstraschool

Nieuwsbrief. Agenda. Nummer Vanuit de directie. Wisselbeker naar de Van Heemstraschool in Hattem. Van Heemstraschool 1 Nieuwsbrief Nummer 15 23-04-2019 Vanuit de directie Agenda 19-04-2019 t/m 05-05-2019 Wisselbeker naar de Van Heemstraschool in Hattem Op vrijdag 12 april werden de kinderen uit groep 7 van de Van Heemstraschool

Nadere informatie

Leonardo nieuwsbrief april 2016

Leonardo nieuwsbrief april 2016 Leonardo nieuwsbrief april 2016 Voorwoord Beste ouders/verzorgers, Vanaf begin maart ben ik gestart op de Leonardo/Achtbaan. Eerder heb ik mezelf al aan U voorgesteld via een brief. Het was een warm welkom

Nadere informatie

Mei 2015 MEI Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zat Zon Meivakantie Meivakantie Meivakantie

Mei 2015 MEI Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zat Zon Meivakantie Meivakantie Meivakantie Spectrum Nieuwsbrief van Samenwerkingsschool De Regenboog Graaf Florisstraat 6 4121EL Everdingen 0347351252 E-mail: regenboog@deregenboogeverdingen.nl www.deregenboogschooleverdingen.nl Mei 2015 MEI 2015

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kindcentrum t Paalhoofd

Nieuwsbrief Kindcentrum t Paalhoofd Nieuwsbrief Kindcentrum t Paalhoofd Nummer 7; maart 2018 Beste ouder(s)/ verzorger(s), Na een heerlijk weekje vakantie zijn we nu in maart aangekomen. Voor ons gevoel vliegt de tijd. Project Vanaf maandag

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 16. Koningsdag!

Nieuwsbrief nr. 16. Koningsdag! Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 16 12 e jaargang Vrijdag 24 april 2015 Koningsdag!

Nadere informatie

NIEUWS VANUIT DE MEDDEZEGSSCHAPSRAAD

NIEUWS VANUIT DE MEDDEZEGSSCHAPSRAAD 1 Nieuwsbrief Mei 2015 Mei 2015 In dit nummer: Nieuws Vanuit MR. Verkeers- examen groepen 7. Kunstpodium. Oudercommissie. Dammen. Overblijven. 1 2 3 4 Koningsspelen. 5 Uit de kunst. 6 NIEUWS VANUIT DE

Nadere informatie

Schoolfotograaf. Veilig internetten. Intekenlijsten 10-minutengesprekken

Schoolfotograaf. Veilig internetten. Intekenlijsten 10-minutengesprekken Openbare Dalton Basisschool De Wetelaar Zanderskamp 95 6983 CG, Doesburg tel: 0313 474292 www.wetelaar.nl e-mail: wetelaar@gmail.com Inhoud: Schooljaar 2014 2015 9 februari 2015 Pagina 1: Schoolfotograaf

Nadere informatie

Lierderholthuis, jaargang nr. 9 mei 2019

Lierderholthuis, jaargang nr. 9 mei 2019 Lierderholthuis, jaargang 2018-2019 nr. 9 mei 2019 AGENDA 20 t/m 23 mei Wandel 4-daagse 26 mei 9.00 uur Communie in de Sint Nicolaaskerk 29 mei Groep 7/8 voorstelling op het Carmel College 30 t/m 31 mei

Nadere informatie

Vrijdag e jaargang - nr. 20

Vrijdag e jaargang - nr. 20 Vrijdag 27 01-2017 18e jaargang - nr. 20 Wij leren met hoofd, hart en handen. In veiligheid, met vertrouwen en plezier! HERHAALDE OPROEP Wie vindt het leuk om te komen helpen bij de overblijf?! We zijn

Nadere informatie

Nieuwsbrief 4 4 oktober 2018

Nieuwsbrief 4 4 oktober 2018 Nieuwsbrief 4 4 oktober 2018 GROEPSACTIVITEITEN Sjors Sportief tekwedstrijd Vanaf maandag 1 oktober dag 5 oktober kan er gestemd word op de site https://www.sjorssportief.nl/tekwedstrijd?municipality_id=18

Nadere informatie

Paletin oktober 2015. Vrije dagen: 26 t/m 30 oktober: Herfstvakantie

Paletin oktober 2015. Vrije dagen: 26 t/m 30 oktober: Herfstvakantie Paletin oktober 2015 Vrije dagen: 26 t/m 30 oktober: Herfstvakantie Data: Maandag 5 oktober: Dag van de leraar 20.00 MR-vergadering Woensdag 7 oktober Start Kinderboekenweek Raar maar waar Woensdag 14

Nadere informatie

Jaargang 18

Jaargang 18 Riemslootnieuws 775 28-03-2019 Jaargang 18 E-mail: info@obsderiemsloot.nl tel. nr. 0516 432090 NIEUWS VANUIT DE SCHOOL Jonge dieren In de beide kleutergroepen werken we de komende periode over de (kinder)boerderij

Nadere informatie

nummer april 2017

nummer april 2017 nummer 15 13 april 2017 Agenda 17 april 18 t/m 20 april 21 april 24 april t/m 5 mei 8 en 9 mei 11 mei 15 mei 17 mei 23 mei 2 e Paasdag, alle kinderen zijn vrij eindtoets Cito groep 8, entreetoets groep

Nadere informatie

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in mei. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad!

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in mei. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad! Het Josephientje! Jaargang 12 nr. 9 mei 2017 AGENDA 8 mei start piramide project Ziek en Gezond 8 mei OV vergadering 11 mei luizencontrole 12 mei Actiedag 12 mei Juf Erna jarig 15 mei MR vergadering 15

Nadere informatie

WEEK april 2017

WEEK april 2017 WEEK 16 20 april 2017 Groenewegje 1 - Lochem T 0573 252430 www.poolsterscholen.nl propschool@poolsterscholen.nl Facebook: Gproplochem Twitter: @gproplochem NIEUWBOUW In de bijlage bij deze nieuwsbrief

Nadere informatie

22 juni Nieuwsbrief De Zon. Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers

22 juni Nieuwsbrief De Zon. Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers Schooljaar: 2017-2018, nummer 14 Nieuwsbrief De Zon Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers In deze nieuwsbrief wordt aandacht besteed aan de volgende onderwerpen: Nieuws uit het team

Nadere informatie

Deze keer in de nieuwsbrief

Deze keer in de nieuwsbrief Nederwoudseweg 19a, 3772 TD Barneveld Tel. 0342415635 info@plantijn.org www.plantijn.org schooljaar 20172018 vrijdag 6 april Deze keer in de nieuwsbrief Nieuwe leerlingen Verkeersexamen Kuikenloop Schoolvoetbal

Nadere informatie

Aanbod & Tarieven Buitenschoolse opvang 2015

Aanbod & Tarieven Buitenschoolse opvang 2015 Aanbod & Tarieven Buitenschoolse opvang 2015 Voorschoolse opvang Naschoolse opvang Vakantieopvang Opvang tijdens studiedagen www.kinderwereldvenray.nl KinderWereld Venray Postbus 234 5800 AE Venray 0478

Nadere informatie

Directiekrabbels Nieuwbrief 3

Directiekrabbels Nieuwbrief 3 Directiekrabbels Nieuwbrief 3 Beste ouders/verzorgers Nieuw gebouw? Wellicht zijn er ouders die regelmatig langs onze nieuwe school rijden en dus hebben gezien dat de bouw heel snel vordert. In het gebouw

Nadere informatie

Rotterdam, 23 maart Beste ouders/verzorgers,

Rotterdam, 23 maart Beste ouders/verzorgers, Rotterdam, 23 maart 2018 Beste ouders/verzorgers, Op 16 maart hebben we een hoop opa s en oma s mogen ontvangen om een lekkere pannenkoek met ons te komen eten. Alle ouders die hebben gebakt: bedankt!

Nadere informatie

het Schoolnieuws De vakantie staat voor de deur en daarom ontvangt u vandaag het schoolnieuws van april.

het Schoolnieuws De vakantie staat voor de deur en daarom ontvangt u vandaag het schoolnieuws van april. het Schoolnieuws nieuwsbrief van openbare basisschool de Koempoelan Gangeslaan 59 1448 BV Purmerend Schooljaar 2018-2019, april 2019 E-mail: administratie@koempoelan.nl Regelmatig ontvangt u via BasisOnline

Nadere informatie

AGENDA. Eerste schooldag na de meivakantie. OR vergadering uur. Groep 5/6 op werkweek. Schooluitje groep 1/2. Praktisch Verkeersexamen

AGENDA. Eerste schooldag na de meivakantie. OR vergadering uur. Groep 5/6 op werkweek. Schooluitje groep 1/2. Praktisch Verkeersexamen 18 april 2019, nr 15 AGENDA Woe+do+vr Dinsdag Ma+di+woe 19 april 6 mei 13 mei 15, 16, 17 mei 16 mei 20 mei 21 mei 23 mei 30 mei 31 mei 3+4+5 juni 21 juni Start Meivakantie school gesloten t/m 5 mei Eerste

Nadere informatie

KINDEROPVANG TARIEVENLIJST 2016 Vlaardingen

KINDEROPVANG TARIEVENLIJST 2016 Vlaardingen Hele dagopvang voor kinderen van 0 tot 4 jaar Opvangpakket Aantal uren Aantal weken per jaar HELE DAGOPVANG 52 weken op vaste dagen van 07:30 tot 18:00 uur. HELE DAGOPVANG 40 weken op vaste dagen van 07:30

Nadere informatie

KindeRdam PakketWijzer 2017

KindeRdam PakketWijzer 2017 KindeRdam PakketWijzer 2017 locaties Rotterdam Alle informatie over onze opvangpakketten voor hele en halve dagopvang, Buitenschoolse opvang (BSO) en peuteropvang overzichtelijk voor u op een rij. Versie

Nadere informatie

Nieuw op De Breede Hei

Nieuw op De Breede Hei Op weg naar goud R. K. B A S I S S C H O O L Datum : 18-08-2017 Jaargang : 26 Aflevering : 01 Redactie : f.verdiesen@kpoa.nl Agenda 21 aug. t/m 15 sept. 'Gouden start'; groepsvorming 29 augustus Informatieavond

Nadere informatie

29 september Nieuwsbrief De Zon. Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers

29 september Nieuwsbrief De Zon. Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers Schooljaar: 2017-2018, nummer 3 Nieuwsbrief De Zon Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers In deze nieuwsbrief wordt aandacht besteed aan de volgende onderwerpen: - Onderwijsinhoudelijk

Nadere informatie

BESTE OUDERS/VERZORGERS, IN DIT NUMMER

BESTE OUDERS/VERZORGERS, IN DIT NUMMER Kbs De Langenoord Schooljaar 2017-2018 6 april 2018 nummer 15 BESTE OUDERS/VERZORGERS, Ook een voorbereiding op een veilige deelname aan het verkeer hoort bij de doelen van de basisschool. In groep 7 toetsen

Nadere informatie

Aanbod Buitenschoolse Opvang SpelenderWijs IJsselgraaf. Algemeen

Aanbod Buitenschoolse Opvang SpelenderWijs IJsselgraaf. Algemeen Aanbod Buitenschoolse Opvang SpelenderWijs IJsselgraaf Algemeen De buitenschoolse opvang (BSO) is voor kinderen die naar de basisschool gaan, dus in de leeftijd van vier tot dertien jaar. Het bijzondere

Nadere informatie

Nieuwsbrief 10, 24 mei 2019

Nieuwsbrief 10, 24 mei 2019 Nieuwsbrief 10, 24 mei 2019 De avond4daagse is deze week weer volop aan de gang. Dank aan alle ouder(s)/verzorger(s) die elke avond meehelpen. Gelukkig helpt het weer mee en is het gezellig onderweg. Vanavond

Nadere informatie

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Nieuwsbrief 16 11-04-2019 Kalender 12/04: Koningsspelen 16/04: Cito eindtoets basisonderwijs 17/04: Cito eindtoets basisonderwijs 18/04: Cito eindtoets basisonderwijs en Paasviering Beste ouder(s)/ verzorger(s),

Nadere informatie

Jaargang 2 - nummer 30-8 april Kind op Maandag.

Jaargang 2 - nummer 30-8 april Kind op Maandag. Kind op Maandag. Bij jou thuis. Ruth 1:1-22 en 2:1-17 Ruth is geboren in Moab, maar gaat op weg naar Betlehem. Ze gaat met haar schoonmoeder Noömi mee. Hoe zal het zijn in de stad van Noömi? Bijbelrooster:

Nadere informatie

Nieuwsbrief SNO Woudenberg

Nieuwsbrief SNO Woudenberg Nieuwsbrief SNO Woudenberg Beste ouders en verzorgers, De start van het schooljaar is voorbij. Het SNO Team verstuurdt bij deze weer een nieuws brief om u op de hoogte te houden van de laatste ontwikkelingen.

Nadere informatie

Van de directie. In dit nummer: MR Enquête Gymlessen Schoolfruit Vakantierooster

Van de directie. In dit nummer: MR Enquête Gymlessen Schoolfruit Vakantierooster 2017-2018 In dit nummer: MR Enquête Gymlessen Schoolfruit Vakantierooster Van de directie Op de laatste ouderavond heeft u de mogelijkheid gehad om de enquête van de MR in te vullen. Dit is behoorlijk

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. nr april Vrijdag 21 april Koningsspelen (sportdag kleuters) Maandag 24 april t/m vrijdag 5 mei Meivakantie

NIEUWSBRIEF. nr april Vrijdag 21 april Koningsspelen (sportdag kleuters) Maandag 24 april t/m vrijdag 5 mei Meivakantie NIEUWSBRIEF nr. 16 18 april 2017 In deze nieuwsbrief: 10 minuten inloop Personele zaken Ophalen kinderen Theoretisch verkeersexamen Schoolfotograaf Koningsspelen en ruilmarkt MR informatieavond Avondvierdaagse

Nadere informatie

Nieuwsbrief APRIL 2018

Nieuwsbrief APRIL 2018 Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Het voorjaar is begonnen. Afgelopen weekend is de zomertijd ingegaan en hopelijk kunnen we gaan genieten van een prachtig voorjaar en zomer.

Nadere informatie

Eindhoven Beste ouders,

Eindhoven Beste ouders, Eindhoven 22-10-2018 Beste ouders, Wat hebben we een geweldige zomer achter de rug, veel buiten gespeeld, lekker met water geknoeid en volop gegroeid. We kunnen nu ook vertellen dat we als Spilcentrum

Nadere informatie

WEEKBRIEF. 19 t/m 23 oktober herfstvakantie 2 november voorlichtingsavond overgang groep 2 naar 3 6 november techniekmiddag groep 5 t/m 8

WEEKBRIEF. 19 t/m 23 oktober herfstvakantie 2 november voorlichtingsavond overgang groep 2 naar 3 6 november techniekmiddag groep 5 t/m 8 WEEKBRIEF Cursusjaar 2015-2016 d.d. 16 oktober 2015 Ons internetadres is: http://www.cbsdeacker.nl cbsdeacker 19 t/m 23 oktober herfstvakantie 2 november voorlichtingsavond overgang groep 2 naar 3 6 november

Nadere informatie

KindeRdam PakketWijzer 2017 locaties Krimpen aan den IJssel

KindeRdam PakketWijzer 2017 locaties Krimpen aan den IJssel KindeRdam PakketWijzer 2017 locaties Krimpen aan den IJssel Alle informatie over onze opvangpakketten voor hele en halve dagopvang, Buitenschoolse opvang (BSO) en peuteropvang overzichtelijk voor u op

Nadere informatie

Nieuwsbrief 20 mei 2015 Nr 9

Nieuwsbrief 20 mei 2015 Nr 9 Nieuwsbrief 20 mei 2015 Nr 9 Gevonden voorwerpen Bij de conciërge liggen de gevonden voorwerpen. Deze kunnen tot en met volgende week opgehaald worden en daarna gaan ze weg. Schooluitje 23 juni 2015 Dinsdag

Nadere informatie

Het Plakkaat. 20 april 2016

Het Plakkaat. 20 april 2016 Basisschool Op De Horst School voor primair en ervaringsgericht onderwijs Plakseweg 3, 6562 LR Groesbeek Telefoon: 024-3976072 E-mail:ego@bs-opdehorst.nl Internet: www.bs-opdehorst.nl Het Plakkaat 20 april

Nadere informatie

Voor nu wensen wij u allen een mooi paasweekend en alvast een fijne meivakantie toe!

Voor nu wensen wij u allen een mooi paasweekend en alvast een fijne meivakantie toe! Beste ouders/verzorgers, Wat gaat de tijd toch snel! Dit weekend genieten we van een heerlijk, lang paasweekend en dan nog 4 dagen voordat de meivakantie begint. Na de vakantie hebben we dan nog 9 weken

Nadere informatie

Woordje vanuit directie Agenda Terugblik voorstelling muziekimpuls Flessen actie Vierkeerwijzer Typecursus Bijlage(n)

Woordje vanuit directie Agenda Terugblik voorstelling muziekimpuls Flessen actie Vierkeerwijzer Typecursus Bijlage(n) Beste ouders/verzorgers, Hierbij ontvangt u informatie over onze school. Inhoud schoolbel nr 17: Woordje vanuit directie Agenda Terugblik voorstelling muziekimpuls Flessen actie Vierkeerwijzer Typecursus

Nadere informatie

Inhoud. Algemeen. Eerste paal De Fliert. Troelstralaan LK Twello

Inhoud. Algemeen. Eerste paal De Fliert. Troelstralaan LK Twello Troelstralaan 3 7391LK Twello T (0571) 27 24 00 @ info@deoase-twello.nl nummer: 2016/2017-04 W www.deoase-twello.nl Inhoud Algemeen... 1 Eerste paal De Fliert... 1 Afscheid juf Joukje... 2 Pesten plagen

Nadere informatie

Schooljaar 2018/2019 nr. 1

Schooljaar 2018/2019 nr. 1 Beste ouder(s)/verzorger(s), Het nieuwe schooljaar is weer begonnen! Hopelijk heeft u met uw kind(eren) genoten van een fijne vakantie en was iedereen weer uitgerust voor de start van 2018-2019. Als het

Nadere informatie

HetRozenblaadje. U kunt zich aanmelden voor het maken van de broertjes/zusjes foto die (nog) niet op de Rozenhorst zitten door de schoolfotograaf

HetRozenblaadje. U kunt zich aanmelden voor het maken van de broertjes/zusjes foto die (nog) niet op de Rozenhorst zitten door de schoolfotograaf Jan Tooropstraat 1-5 3181 HE Rozenburg Op www.rozenhorst.nl vindt u deze nieuwsbrief ook terug HetRozenblaadje woensdag ochtend 12 juni 12 juni 12 juni 18 juni 20 juni 22 juni 25 juni 29 juni 29 juni 29

Nadere informatie

475!! 1. Projectweek. 2. Agenda. 3. Avondvierdaagse

475!! 1. Projectweek. 2. Agenda. 3. Avondvierdaagse nieuwsbrief 30 schooljaar 2014-2015 12 juni 2015 1. Projectweek Woensdag 17 juni start de projectweek. Dit jaar is het thema geschiedenis. Een heel breed thema waar we veel mee kunnen. Elke bouw heeft

Nadere informatie

Tarievenlijst 2016 BSO Kleurrijk / Sterrenschool Ermelo

Tarievenlijst 2016 BSO Kleurrijk / Sterrenschool Ermelo Tarievenlijst 2016 BSO Kleurrijk / Sterrenschool Ermelo Christelijke Kinderopvang Organisatie De Herberg biedt buitenschoolse opvang aan in Sterrenschool Ermelo. Door onze registratie in het landelijk

Nadere informatie

Gastles muziek groep 5/6

Gastles muziek groep 5/6 Openbare Dalton Basisschool De Wetelaar Zanderskamp 95 6983 CG, Doesburg tel: 0313 474292 www.wetelaar.nl e-mail: wetelaar@gmail.com Schooljaar 2014 2015 02 maart 2015 Inhoud: Pagina 1: Daltondag Aanmelden

Nadere informatie

basisschool De Wiekslag / Goudhaanstraat 38 / 0316-262860 / www.dewiekslag.com / info@dewiekslag.com 1

basisschool De Wiekslag / Goudhaanstraat 38 / 0316-262860 / www.dewiekslag.com / info@dewiekslag.com 1 NIEUWSBRIEF 1 4 september 2015 DATA OVERZICHT: Woensdag 16 september Informatieavond Woensdag 23 september Studiedag (alle leerlingen vrij) Woensdag 23 september Schoolvoetbaltoernooi groep 7/8 Woensdag

Nadere informatie

SWW Kinderopvang. Bruto/Netto: vaak goedkoper dan je denkt! Alle genoemde tarieven zijn bruto bedragen. Hierover kunt u kinderopvangtoeslag aanvragen.

SWW Kinderopvang. Bruto/Netto: vaak goedkoper dan je denkt! Alle genoemde tarieven zijn bruto bedragen. Hierover kunt u kinderopvangtoeslag aanvragen. Tarieven en toeslagen SWW Kinderopvang Met ingang van 1 januari 2019 hebben wij nieuwe tarieven. Hieronder vindt u de mogelijkheden voor: Kinderopvang Buitenschoolse opvang Voorschoolse opvang Peuteropvang

Nadere informatie

Nieuwsbrief 7. Schooljaar , vrijdag 7 december 2018

Nieuwsbrief 7. Schooljaar , vrijdag 7 december 2018 Nieuwsbrief 7 Schooljaar 2018-2019, vrijdag 7 december 2018 Vertrek Afgelopen week heeft Ellen Jansen, ons verrast met de aankondiging van haar vertrek. Zij gaat per 1 februari De Octopus verlaten. Ellen

Nadere informatie

LAETARE-ACTUEEL. juni Een nieuwe middenbouw/continurooster. Bibliotheek op school. Een nieuwe middenbouw.

LAETARE-ACTUEEL. juni Een nieuwe middenbouw/continurooster. Bibliotheek op school. Een nieuwe middenbouw. LAETARE-ACTUEEL juni 2017 Een nieuwe middenbouw/continurooster Een nieuwe middenbouw. Dinsdagavond 30 mei jongstleden hebben wij de ouders van groep 2 bijgepraat over de nieuw te vormen groep drie. Het

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Schoolfoto LEERPLEIN BOS LEERPLEIN ROTS LEERPLEIN DUIN LEERPLEIN OCEAAN JAARGANG 8 NUMMER 4 29 MAART 2019

Nieuwsbrief. Schoolfoto LEERPLEIN BOS LEERPLEIN ROTS LEERPLEIN DUIN LEERPLEIN OCEAAN JAARGANG 8 NUMMER 4 29 MAART 2019 Nieuwsbrief JAARGANG 8 NUMMER 4 29 MAART 2019 Schoolfoto Woensdag 3 en donderdag 4 april 2019 komt de schoolfotograaf. We hebben dit jaar gekozen voor de organisatie Nieuwe schoolfoto. Voor mee info www.nieuweschoolfoto.nl

Nadere informatie

19 Februari Bram Hendriks

19 Februari Bram Hendriks MARIMBAZUIN 29 februari 2016 De van Willemien, directeur De carnaval al weer lang vergeten en twee drukke weken achter de rug. Kennis gemaakt in de groepen, met de leerkrachten en collega s van Marimba.

Nadere informatie

Met deze Boefjesnieuws willen wij de ouders en verzorgers informeren over allerlei zaken die met Kinderopvang Boefje te maken hebben.

Met deze Boefjesnieuws willen wij de ouders en verzorgers informeren over allerlei zaken die met Kinderopvang Boefje te maken hebben. Boefjesnieuws augustus 2016 Beste ouder(s)/ verzorger(s), Met deze Boefjesnieuws willen wij de ouders en verzorgers informeren over allerlei zaken die met Kinderopvang Boefje te maken hebben. Personeel

Nadere informatie

Groepen 7 verkeersexamen praktijk. Kijkochtend nieuwe ouders. Muzezomerfeest

Groepen 7 verkeersexamen praktijk. Kijkochtend nieuwe ouders. Muzezomerfeest MUZEJOURNAAL WEEK 22 en 23; VRIJDAG 22 MEI 2015 AGENDA Maandag 25 mei Dinsdag 26 mei Woensdag 27 mei Donderdag 28 mei Vrijdag 29 mei Pinksteren: VRIJ Groepen 7 verkeersexamen praktijk Kijkochtend nieuwe

Nadere informatie

TARIEVENKRANT DE FAMILIESCHOOL familieschool.nl. Alles inclusief!

TARIEVENKRANT DE FAMILIESCHOOL familieschool.nl. Alles inclusief! TARIEVENKRANT 2018 DE FAMILIESCHOOL 0.12 van baby tot brugklasser Op de Familieschool 0.12 ligt de focus op samenwerken. Met de kinderen, de ouders, de ouderraad, de medezeggenschapsraad, het bestuur en

Nadere informatie

Nieuwsbrief NOVEMBER 2018

Nieuwsbrief NOVEMBER 2018 Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Met trots presenteren wij u de poster van het jaarverslag van de Poort. Middels deze poster (zie bijlage) krijgt u een samenvatting van het

Nadere informatie

September Voor de agenda Vervanging groep 6 en 8 Nieuw personeel stelt zich voor Informatieavonden

September Voor de agenda Vervanging groep 6 en 8 Nieuw personeel stelt zich voor Informatieavonden September 2018 Voor de agenda Vervanging groep 6 en 8 Nieuw personeel stelt zich voor Informatieavonden t koohr en/ of t OOHrkest Overblijf: Een paar keer per jaar? Schoolfotograaf OPA Gezocht: Lid Kascommissie

Nadere informatie

Producten, tarieven en spelregels BSO, KDV en PO 2019

Producten, tarieven en spelregels BSO, KDV en PO 2019 Producten, tarieven en spelregels BSO, KDV en PO 2019 Openingstijden BSO De voorschoolse opvang is geopend van 06:30-08:30. De buitenschoolse opvang is geopend aangepast aan de schooltijd tot 18:30. In

Nadere informatie

Datum: donderdag 12 april 2018

Datum: donderdag 12 april 2018 Datum: donderdag 12 april 2018 Populierenblaadje Algemeen: Staking: Morgen zijn alle kinderen vrij. De school is dan dicht. Toelichting vanuit het team: Beste Ouders, Zoals u weet gaan wij op 13 april

Nadere informatie