Nieuwsbrief Elif Hoorn, nr november 2017

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Nieuwsbrief Elif Hoorn, nr november 2017"

Transcriptie

1 Nieuwsbrief Elif Hoorn, nr november 2017 Belangrijke data 14 november: inloopmoment groep 3 t/m 8, uur 15 november: start schoolfruit (woensdag, donderdag, vrijdag) 15 november: ouderavond groep 3, uur november: gespreksavond voorlopige adviezen groep 8 17 november: koffieochtend, uur Telefoonstoring Het zal u wellicht zijn opgevallen dat wij de afgelopen week telefonisch slecht bereikbaar zijn geweest. Dit heeft te maken met een telefoonstoring. Meester Ismael is druk bezig met het verhelpen van dit probleem. Mocht u geen gehoor krijgen wanneer u belt, dan kunt u het best een sturen naar de leerkracht van uw kind of naar ons algemeen mailadres info@elifhoorn.nl. Onze excuses voor het ongemak. Schoolfruit Van 13 november tot en met 20 april doet onze school mee aan het EU-Schoolfruitprogramma. De kern van het EU-Schoolfruit- en groenteprogramma is het gezamenlijk eten van groenten en fruit in de klas. De kinderen krijgen op woensdag, donderdag en vrijdag gedurende twintig weken gratis een portie groente of fruit uitgereikt tijdens de eerste pauze om in de klas op te eten. U hoeft op deze dagen dus geen fruit mee te geven, Met EU-Schoolfruit leren kinderen spelenderwijs om verschillende soorten groenten en fruit te eten. Dat is niet alleen gezond, maar ook leuk! Ouderavond groep 3 Op woensdag 15 november zal de ouderavond van groep 3 plaatsvinden. Tijdens deze avond zal juf Aicha onderwijsinhoudelijke informatie geven over groep 3. De deur gaat om uur open en de start is om uur. Om uur wordt de avond afgesloten Koffieochtend Op vrijdag 17 november organiseert onze ouderraad weer een koffieochtend. De ochtend start om uur en eindigt om uur.

2 Nationaal schoolontbijt Op vrijdag 10 november hebben wij meegedaan aan het Nationaal schoolontbijt. Dit ontbijt is samengesteld a.d.h.v. de nieuwste richtlijnen van het voedingcentrum. De kinderen mochten ook, wanneer ze dat wilden, in hun pyjama naar school komen. Personeel Met heel veel blijdschap kunnen wij u meedelen dat onze gewaardeerde collega juf Margriet op 30 oktober is bevallen van een prachtige zoon. Zijn naam is Rens. Zowel Margriet als Rens maken het goed. Wij hebben alhamdoulilalh allemaal genoten van het gezonde en lekkere eten. Juf Aicha is, zoals u waarschijnlijk weet, momenteel hoogzwanger van haar eerste kindje. Op 24 november zal haar laatste werkdag zijn. Daarna gaat ze genieten van haar welverdiende zwangerschapsverlof. Juf Angela zal dan op dinsdag, woensdag en donderdag in groep 3 staan. Op maandag en vrijdag zal Marjolein Mol de groep draaien, Marjolein is een ervaren leerkracht die ons team tijdelijk zal versterken. Juf Lindsey zal tot januari ook op de woensdag werken. Vanaf januari zal juf Marjolein ook op de woensdag in groep 3 werken waardoor juf Angela weer groep 2 zal kunnen draaien.

3 Gym je Fit! Beste ouders/verzorgers, Graag willen wij alle ouders en kinderen van onze school attent maken op het Gym je Fit! programma dat na de herfstvakantie weer van start gaat. Gym je Fit! is een programma voor kinderen van groep 3 t/m 8 in samenwerking met de gemeente Hoorn en Diëtistenteam Spring en is bedoeld voor kinderen die niet zo gemakkelijk bewegen en snel moe zijn. Het risico van (beginnend) overgewicht is hierdoor aanwezig. De gemeente Hoorn vindt een gezonde leefstijl van de jeugd belangrijk en biedt daarom ditprogramma aan. Het doel van Gym je Fit is om de fitheid van kinderen te vergroten en daarnaast meer inzicht te geven in de voedingsgewoontes. Gym je Fit! bestaat uit een wekelijkse sportles onder begeleiding van een vakleerkracht bewegingsonderwijs. Er worden allerlei uitdagende sportactiviteiten aangeboden, waarbij het accent ligt op conditie, kracht en behendigheid. Het programma bestaat uit ongeveer 30 lessen gedurende het schooljaar. De kosten voor deze lessen bedragen 2,- per keer. Er dient per 10 lessen vooruit betaald te worden. De eerste les is gratis! De lessen vinden plaats op de volgende locaties: Kersenboogerd: Maandag van uur in sporthal de Kers Als onderdeel van het programma wordt door Diëtistenteam Spring een bijeenkomst georganiseerd waarin voorlichting gegeven wordt aan de kinderen en hun ouder(s) over gezonde voeding. Daarnaast heeft elk kind een intakegesprek bij de (kinder)diëtist van Spring. Vergoeding van deze consulten is mogelijk vanuit de basisverzekering. Ga voor meer informatie naar Als u zich wilt aanmelden voor het Gym je Fit! programma, stuur dan een mail naar Edwin Johannes: e.johannes@talenthoorn.nl Met vriendelijke groet, Mede namens Diëtistenteam Spring en Dirk Fris (gemeente Hoorn), Edwin Johannes Vakleerkracht bewegingsonderwijs OBS De Klipper en OBS De Bussel e.johannes@talenthoorn.nl mobiel:

4 MIJN KIND HEEFT EXTRA ONDERSTEUNING NODIG Uw kind zit op een reguliere basisschool en heeft extra ondersteuning nodig. Uw kind heeft bijvoorbeeld moeite met taal of rekenen, is angstig of vertoont moeilijk verstaanbaar gedrag. Of misschien vermoedt u dat uw kind hoger of lager begaafd is dan gemiddeld. Wat nu? Ga het gesprek aan Alles begint met een goed gesprek. Wacht hier niet te lang mee: hoe eerder u aan de bel trekt, hoe beter. Het is daarbij belangrijk dat u de juiste persoon aanspreekt. In de meeste gevallen is dit de leerkracht. Maak een afspraak en geef daarbij aan waarover u wilt praten, maar houd het kort. Bedenk voorafgaand aan het gesprek een paar mogelijke oplossingen. Dit kan het gesprek in de goede richting duwen. Als het onderwerp u boos of emotioneel maakt, kunt u in overleg met de school een onafhankelijk persoon vragen om bij het gesprek aanwezig te zijn. De school en de ouders zijn partners. Beiden willen het beste voor het kind. Partnerschap begint met wederzijds respect en erkenning van ieders specifieke deskundigheid. De leerkracht met wie u praat is een deskundige op onderwijsgebied. U bent ervaringsdeskundige op het gebied van het opvoeden van uw kinderen. Vanuit deze houding kunt u samen het gesprek ingaan. Wat kan de school zelf? In veel gevallen kan een gewone school uw kind de ondersteuning bieden die hij of zij nodig heeft. Dit heet passend onderwijs. Passend onderwijs wil zeggen dat elk kind onderwijs krijgt dat zoveel mogelijk aansluit bij zijn of haar behoeften, mogelijkheden en kwaliteiten. Met ingang van passend onderwijs is er minder nadruk komen te liggen op het stellen van een diagnose (bijvoorbeeld dyslexie of ADHD). In plaats daarvan gaat de school nu uit van de onderwijsbehoefte van uw kind. Wat heeft uw kind nodig om een bepaald doel te bereiken? En welke aanpak is daarvoor het beste? Leerkrachten richten zich dus minder op wat er mis is met een kind en meer op wat een kind nodig heeft. Alle reguliere basisscholen kunnen leerlingen basisondersteuning bieden. Om te bepalen wat een leerling nodig heeft, observeren leerkrachten de leerling en stellen zij doelen per kind, per groepje of per klas. Daarbij concentreren ze zich op positieve aspecten, zoals de talenten, kwaliteiten en interesses van het kind of de situaties waarin de onderwijs- of ondersteuningsbehoefte zich niet voordoet. Leerkrachten experimenteren met verschillende aanpakken en evalueren of het plan gewerkt heeft. Eventueel kan de leerkracht overleggen met de intern begeleider van de school (IB'er) in een groepsbespreking of een leerlingbespreking. Deze cyclus van observeren, overleggen, planmatig handelen en evalueren wordt handelingsgericht werken (HGW) genoemd. Handelingsgericht werken is dus een manier van werken waarbij leerkrachten het onderwijs afstemmen op de onderwijsbehoeften en de omgeving van het kind.

5 Heeft uw kind iets extra s nodig? Is basisondersteuning niet voldoende? Dan zal de school onderzoeken of extra ondersteuning nodig is. Dit schat de school in op basis van observaties van de leerkracht, informatie van de ouders, en het werk, de werkhouding en de resultaten van de leerling. Komen de leerkracht, de intern begeleider en/of de ouders er niet uit? Dan wordt de hulp ingeroepen van het ondersteuningsteam (OT). Dit is een multidisciplinair team dat regelmatig samenkomt om leerlingen te bespreken. Ouders zijn vaste partners in het ondersteuningsteam. In het OT wordt alleen over uw kind gesproken als u erbij bent. Zo wordt u bij elke stap in het proces betrokken. In het ondersteuningsteam zitten verder de leerkracht, de directeur van de school, de intern begeleider van de school (IB er), een orthopedagoog (een onderzoeker) en een schoolmaatschappelijk werker (SMW er). Eventueel zijn er ook bij: de externe begeleider van het samenwerkingsverband (P²O er), de trajectbegeleider van het samenwerkingsverband, en een of meer externe specialisten zoals bijvoorbeeld een jeugd en gezinswerker vanuit 1. Hoorn. Het ondersteuningsteam overlegt over de ondersteuningsbehoefte van uw kind. Kan de school zelf hulp bieden? Kan de school hulp bieden met expertise van buiten? Of is het nodig om aanvullend onderzoek te doen, bijvoorbeeld door een psycholoog of een orthopedagoog? Alles gebeurt in overleg met de ouders. Over het algemeen is uw toestemming nodig voor aanvullend onderzoek. Ook als de school informatie over de leerling wil opvragen bij andere instanties, zal de school u om toestemming vragen. Wanneer aanvullende informatie niet beschikbaar is of komt, moet de school werken met informatie die er wel is. Ondersteuning vanuit 1.Hoorn De meeste mensen regelen veel zelf in het dagelijks leven: school, opvoeding, het huishouden, zorgen voor anderen, leuke dingen doen. Toch kan iemand soms een steuntje in de rug nodig hebben. 1.Hoorn kan die steun bieden. Wij kunnen samen met u op zoek gaan naar antwoorden en oplossingen die passen bij uw situatie. U kunt bij ons terecht met kleine en grote vragen over: Opvoeding en opgroeien Wonen en samenleven Geldzaken en dingen regelen Zorg en hulpmiddelen (Vrijwilligers-)werk en activiteiten in de buurt Samen helpen we u op weg om zelf een oplossing te vinden, door het inzetten van mensen uit uw directe omgeving of andere vrijwilligers. Als dat niet lukt of mogelijk is, zorgen we voor professionele ondersteuning op maat. De professionals van 1.Hoorn werken samen met diverse organisaties/instellingen zoals het onderwijs, WerkSaam Westfriesland, kinderopvang en peuterspeelzalen, (jeugd-)zorginstellingen, woningcorporaties, politie en vrijwilligersorganisatie. Dit doen ze ook met de huisartsen, specialisten en jeugdartsen. Hoe eerder wij met u meedenken, hoe sneller we samen met u een oplossing kunnen vinden. Aarzelt u dus niet uw vraag of zorg met ons te delen. i: e: info@1punthoorn.nl t:

Bij deze sturen wij u de nieuwsbrief van november In deze nieuwsbrief brengen we u op de hoogte van de belangrijke zaken op De Regenboog.

Bij deze sturen wij u de nieuwsbrief van november In deze nieuwsbrief brengen we u op de hoogte van de belangrijke zaken op De Regenboog. Beste ouders / verzorgers, Bij deze sturen wij u de nieuwsbrief van november 2018. In deze nieuwsbrief brengen we u op de hoogte van de belangrijke zaken op De Regenboog. Rapportgesprekken groep 3 t/m

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Jarig Juf Hélène 25 oktober jarig! Van harte gefeliciteerd en een hele fijne dag gewenst!

Nieuwsbrief. Jarig Juf Hélène 25 oktober jarig! Van harte gefeliciteerd en een hele fijne dag gewenst! Nieuwsbrief Jarig Juf Hélène 25 oktober jarig! Van harte gefeliciteerd en een hele fijne dag gewenst! Juf Eva Na de herfstvakantie zal juf Eva ook op vrijdagmorgen weer in groep 3b gaan werken. Juf Lydia

Nadere informatie

Nieuwsbrief 5 02 november 2017

Nieuwsbrief 5 02 november 2017 Nieuwsbrief 5 02 november 2017 GROEPSACTIVITEITEN Sinterklaas op De Toorts Dinsdag 5 december is het weer zover. We hopen dat de Sint onze school weer komt bezoeken. Deze dag is er geen inloop. We verwelkomen

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 4, 13 november 2018

NIEUWSBRIEF 4, 13 november 2018 Belangrijk data 14 november Start EU-schoolfruit (dinsdag, woendag, vrijdag) 23 november Studiedag groep 1/2, groep 1 en 2 vrij 30 november Talentenochtend groep 1 t/m 3 NIEUWSBRIEF 4, 13 november 2018

Nadere informatie

Nieuwsbrief oktober 2017

Nieuwsbrief oktober 2017 Nieuwsbrief oktober 2017 Herinnering; staking 5 oktober Donderdag 5 oktober wordt er gestaakt. De school is dan gesloten! Parkeren In de laatste MRvergadering is het parkeren in en rondom de school besproken.

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F

N I E U W S B R I E F Belangrijke data: N I E U W S B R I E F obs Apollo --- Grote Beer 36 --- 7904 LW Hoogeveen --- tel. 0528-262616 website: www.obs-apollo.nl --- email: info@obs-apollo.nl 28 oktober Koffie morgen vanaf 8.30

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2 november Agenda

Nieuwsbrief 2 november Agenda Nieuwsbrief 2 november 2018 Agenda 8 november: Nationaal Schoolontbijt 12 november: Start oudergesprekken 12 november: Opvoedspreekuur om 08.45 uur 22 november: Vergadering MR start 18.30 uur 23 november:

Nadere informatie

Info Nr. 3. Dinsdag 25 september Beste ouder(s) / verzorger(s),

Info Nr. 3. Dinsdag 25 september Beste ouder(s) / verzorger(s), Info Nr. 3 Dinsdag 25 september 2018 Beste ouder(s) / verzorger(s), Mail via ParnasSys Via het leerlingadministratiesysteem stuurt de school mail naar ouders. Soms hebben ouders twee mailadressen waar

Nadere informatie

Nieuwsbrief oktober 2018

Nieuwsbrief oktober 2018 Nieuwsbrief oktober 2018 Oktober 1 Nieuwsbrief 1 MR bijeenkomst 1 t/m 4 Oud papier actie 1 t/m 5 Kennismakingsgesprekken 3 t/m 14 Kinderboekenweek 2018 4 Dierendag 19 Herfstdag 22 t/m 26 Herfstvakantie

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2 oktober 2018

Nieuwsbrief 2 oktober 2018 BELANGRIJKE DATA: 03-10: Opening Kinderboekenweek 10-10: Schoolkorfbaltoernooi groep 7/8 11-10: Informatie-avond Schoolmaatschappelijk werk 22-10: Start herfstvakantie Privacyreglement Stichting Talent

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief. - Themaweek Veiligheid. - Staking 5 oktober. - Inloopmiddag. - GGD Even voorstellen. Nieuws vanuit de. Overblijfcommissie

In deze nieuwsbrief. - Themaweek Veiligheid. - Staking 5 oktober. - Inloopmiddag. - GGD Even voorstellen. Nieuws vanuit de. Overblijfcommissie In deze nieuwsbrief In deze nieuwsbrief - Themaweek Nationaal Veiligheid schoolontbijt - Staking 5 oktober Lopathon - Inloopmiddag Voorleeskampioen - Nieuws Rekentuin/Taalzee vanuit de - GGD Even voorstellen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 - Oktober 2017

Nieuwsbrief 3 - Oktober 2017 Algemeen nieuws van de directeur Nieuwsbrief 3 - Oktober 2017 NIEUWSBRIEF Studiedag 6 november Op maandag 6 november staat, zoals afgesproken, een studiedag op het programma. Thema van deze dag is Kindgesprekken.

Nadere informatie

Definitieve versie februari 2015

Definitieve versie februari 2015 1 Gecomprimeerd Schoolondersteuningsprofiel PCB Westpunt Algemene gegevens School PCB Westpunt BRIN 10QX02 Directeur Dhr.I.van Wijngaarden Adres Foeliestraat 16 Telefoon 010-4161435 E-mail administratie@pcbwestpunt.nl

Nadere informatie

Theatergroep Frisse Wind presenteert Vette Shit

Theatergroep Frisse Wind presenteert Vette Shit Beste kinderen, ouders en verzorgers, Dit schooljaar zijn we enthousiast gestart met ons gezonde beleid. Via deze weg wil ik jullie bedanken voor de medewerking. We vragen van jullie om elke dag fruit

Nadere informatie

Schoolnieuws De Achtsprong

Schoolnieuws De Achtsprong De Brink 126 7206 KD Zutphen T 0575 524213 h.hendriks@skbg.nl www.deachtsprong.nl 31-10-2016 Schoolnieuws De Achtsprong In dit nummer: -vervolg schoolfruit -open dag -meester en juffen dag -gevraagd (spijker)

Nadere informatie

basisschool De Wiekslag / Goudhaanstraat 38 / 0316-262860 / www.dewiekslag.com / info@dewiekslag.com 1

basisschool De Wiekslag / Goudhaanstraat 38 / 0316-262860 / www.dewiekslag.com / info@dewiekslag.com 1 NIEUWSBRIEF 1 4 september 2015 DATA OVERZICHT: Woensdag 16 september Informatieavond Woensdag 23 september Studiedag (alle leerlingen vrij) Woensdag 23 september Schoolvoetbaltoernooi groep 7/8 Woensdag

Nadere informatie

schooljaar nieuwsbrief nr

schooljaar nieuwsbrief nr Nieuws uit de middenbouw. We zijn de laatste periode van dit jaar ingegaan en de voorbereidingen voor de verschillende feesten zijn alweer in volle gang. Naast deze voorbereidingen zijn we ook aan het

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 - Oktober 2018

Nieuwsbrief 3 - Oktober 2018 Algemeen nieuws van de directeur Nieuwsbrief 3 - Oktober 2018 NIEUWSBRIEF Geachte ouders/verzorgers De eerste 8 weken van het schooljaar zitten er al weer bijna op. De herfstvakantie dient zich aan, al

Nadere informatie

Het Lepelaartje. Beste ouders / verzorgers,

Het Lepelaartje. Beste ouders / verzorgers, Beste ouders / verzorgers, Het is al weer 1 november als ik dit aan het typen ben. Buiten wordt het steeds kouder en dat merken we ook in de school. De verwarming staat al weer een tijdje aan. De komende

Nadere informatie

Nieuwsbrief 19 oktober 2018

Nieuwsbrief 19 oktober 2018 Nieuwsbrief 19 oktober 2018 Iets leuks.. groep 6a heeft een gave lipdub gemaakt, Kom Erbij! Deze is te zien in onze app (onder het kopje nieuws) en op facebook. Ga deze zeker kijken! 1 Mededelingen Onze

Nadere informatie

Nieuwsbrief. november Agenda

Nieuwsbrief. november Agenda Nieuwsbrief november 2016 Weusthagstraat 3 7556 ZA Hengelo Tel: (074) 256 61 86 www.stiepel.nl Email: info@stiepel.nl Agenda Datum Tijden Activiteit 1 november Zwemmen groepen 7 en 8 2 november Schaatsen

Nadere informatie

november 2018 Beste ouder, verzorger

november 2018 Beste ouder, verzorger Beste ouder, verzorger Nieuwe leerling Bentley Hardebol wordt binnenkort 4 jaar en is nu aan het wennen in de klas. We wensen Bentley veel plezier en een leuke, leerzame tijd bij ons op school. Reminder

Nadere informatie

Nieuwsbrief Dinsdag 8 november 2016 Nr. 9

Nieuwsbrief Dinsdag 8 november 2016 Nr. 9 Nieuwsbrief Dinsdag 8 november 2016 Nr. 9 Belangrijke data In de week na elke vakantie is er luizencontrole. Dinsdag 8 november 19.30 21.00 uur Ouderavond Woensdag 9 november 08.15 09.00 uur Inloopochtend

Nadere informatie

jaargang 22 november 2016 nummer 4

jaargang 22 november 2016 nummer 4 jaargang 22 november 2016 nummer 4 A G E N D A Voor een goed actueel overzicht van de belangrijke data verwijzen we u graag naar de onlinekalender op onze website www.sboderegenboog.cnsede.nl Dag ouders

Nadere informatie

PRIKBORD 3. 3 september 2014. 22 oktober 2015. Nieuws van de directie

PRIKBORD 3. 3 september 2014. 22 oktober 2015. Nieuws van de directie PRIKBORD 3 3 september 2014 22 oktober 2015 Schooljaar 2015-2016 In dit nummer de directie groep 1-2-3 groep 4-5-6 groep 7-8 1 2 3 3 Verjaardagen 3 Kasverslag OR Informatie van derden 4 5 Agenda 6 de directie

Nadere informatie

KBS De Borgh Nieuwsbrief november NB 2016 Nr 5

KBS De Borgh Nieuwsbrief november NB 2016 Nr 5 Z E L F S T A N D I G I N O N T W I K K E L I N G KBS De Borgh Nieuwsbrief november NB 2016 Nr 5 Inhoudsopgave: Leerplein Kijkochtenden Snappet, veiligheidshesjes Schoolfruit NB Het Nationaal Schoolontbijt,

Nadere informatie

WolderWeetje. Fruitdagen: Damtoernooi Maandag 12 november Woensdag donderdag vrijdag

WolderWeetje. Fruitdagen: Damtoernooi Maandag 12 november Woensdag donderdag vrijdag WolderWeetje Maandag 12 november 2018 B ELANGRIJKE DATA Damtoernooi 2018 Informatie avond groep 8 VO 19 november 2018 dinsdag 20 november (groep 5 t/m 8 ochtend wel naar school) Dinsdag 11 december Zaterdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief 5 9 november 2018

Nieuwsbrief 5 9 november 2018 Nieuwsbrief 5 9 november 2018 Agenda 16 november 2018 Versieren Sint Oudercafé 21 november 2018 Schoonmaakavond 23 november 2018 Nieuwsbrief 6 30 november 2018 Open dag 5 december 2018 Sinterklaasviering

Nadere informatie

Ouderbetrokkenheid: We gaan een ouderportaal inrichten zodat de communicatie ouders- school, school- ouders sneller en handiger verloopt.

Ouderbetrokkenheid: We gaan een ouderportaal inrichten zodat de communicatie ouders- school, school- ouders sneller en handiger verloopt. Nieuwsbrief 5 13-11-2015 Directienieuws We zijn alweer enige tijd bezig dit schooljaar en we willen u graag informeren over wat er dit schooljaar aan onderwijsontwikkelingen op de planning staat. Een uitgebreide

Nadere informatie

Obs t Montferland Nieuwsbrief oktober 2016

Obs t Montferland Nieuwsbrief oktober 2016 Obs t Montferland Nieuwsbrief oktober 2016 UITDAGEND ONDERWIJS MET EEN STERKE BASIS Agenda: oktober 2016 ma di wo do vr za zo 3 4 Dierendag 5 Dag van de leraar Start Kinderboekenweek 6 7 8 9 8.30 Inloopuurtje

Nadere informatie

PRESENTATIE JEUGDPRINS(ES):

PRESENTATIE JEUGDPRINS(ES): KALENDER: 4 november : Groep 3 naar de bibliotheek in s-heerenberg 7 november : Laatste inlever dag voor de dozen voor Roemenië 7 november : Presentatie jeugdprins 11 november : Groep 7 bezoekt museum

Nadere informatie

Meander West Pauwenburg TA Lelystad tel: Jaarvergadering MR en voorlichting over het Portfolio

Meander West Pauwenburg TA Lelystad tel: Jaarvergadering MR en voorlichting over het Portfolio Openbare Daltonbasisschool De Meander jaargang 2017-2018 nummer: eind september Meander West Pauwenburg 4 8226 TA Lelystad tel: 0320-240521 Meander Oost Bingerden 41 8219 AT Lelystad tel: 0320-219317 www.demeander.eu

Nadere informatie

Nieuwsflits 2 vrijdag 28 september, 2018

Nieuwsflits 2 vrijdag 28 september, 2018 Nieuwsflits 2 vrijdag 28 september, 2018 Beste ouders, Inmiddels liggen de echte warme dagen achter ons en is het schooljaar in volle gang. De herfstkleuren laten zich voorzichtig zien en over twee weken

Nadere informatie

Oudercontact medewerker op de Ichthusschool. Vanaf september is er een oudercontactmedewerker op de school aanwezig

Oudercontact medewerker op de Ichthusschool. Vanaf september is er een oudercontactmedewerker op de school aanwezig Jaargang 54 * nummer 2 * oktober/november 2016 Wist u dat: Dat wij 6 oktober 4 kinderboekenschrijvers op bezoek hadden en dat zij in de groepen hebben voorgelezen? Ook dit schooljaar Ans Reder en Nico

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Belangrijke data: Talenten kleure n kinderen... Beste ouders,

NIEUWSBRIEF. Belangrijke data: Talenten kleure n kinderen... Beste ouders, NIEUWSBRIEF Talenten kleure n kinderen... Beste ouders, Belangrijke data: Dinsdag 18 september Informatieavond in beide gebouwen groepen 1 t/m 4 19.30-20.30 Donderdag 20 september Informatieavond groepen

Nadere informatie

AGENDA nr. 4 JARIG NIEUWS

AGENDA nr. 4 JARIG NIEUWS AGENDA nr. 4 Zondag 18 oktober Zendingsdienst met Mercy ships Dinsdag 27 oktober Luizencontrole Zondag 1 november School-kerkdienst in de Hervormde Kerk Maandag 2 t/m vrijdag 10-minutengesprekken 6 november

Nadere informatie

1. Heb je het afgelopen schooljaar contact gehad met de OSA van jullie school? o Ja 43 o Nee 1

1. Heb je het afgelopen schooljaar contact gehad met de OSA van jullie school? o Ja 43 o Nee 1 Evaluatie inzet Ondersteuningsadviseur (OSA) voor intern begeleiders. Respons: 44 1. Heb je het afgelopen schooljaar contact gehad met de OSA van jullie school? o Ja 43 o Nee 1 2. Zo ja, heb je samen met

Nadere informatie

Meander West Pauwenburg TA Lelystad tel:

Meander West Pauwenburg TA Lelystad tel: Openbare Daltonbasisschool De Meander jaargang 2018-2019 nummer: oktober Meander West Pauwenburg 4 8226 TA Lelystad tel: 0320-240521 Meander Oost Bingerden 41 8219 AT Lelystad tel: 0320-219317 www.demeander.eu

Nadere informatie

Molenvlietsedijk HS

Molenvlietsedijk HS Nieuwsbrief Molenvlietsedijk 3 4691 HS 0166-603310 cnsderegenboog@vpcotholen.nl Schooljaar 2018-2019 Oktober 2018 Beste ouder(s), verzorger(s), Donderdagavond 25 oktober hebben we met elkaar tijdens de

Nadere informatie

PASSEND ONDERWIJS. Auticafe Castricum 24 september 2014

PASSEND ONDERWIJS. Auticafe Castricum 24 september 2014 PASSEND ONDERWIJS Auticafe Castricum 24 september 2014 PROGRAMMA VAN VANAVOND 20.05 presentatie Susan Walstra Samenwerkingsverband Passend Onderwijs IJmond (SWV PO) 20.30 presentatie Marjolijn Loos samenwerkingsverband

Nadere informatie

REIGERBULLETIN. Nieuwsbrief voor ouders en andere betrokkenen van SALTOschool Reigerlaan schooljaar nr.

REIGERBULLETIN. Nieuwsbrief voor ouders en andere betrokkenen van SALTOschool Reigerlaan schooljaar nr. 1 e Editie 2017-2018 REIGERBULLETIN Nieuwsbrief voor ouders en andere betrokkenen van SALTOschool Reigerlaan schooljaar 2017-2018 nr. 1-26 oktober 2017 KOMENDE ACTIVITEITEN DATUM ACTIVITEIT Vrijdag 3 november

Nadere informatie

Brugproat. Nieuwsbrief nr.5 (31 okt. 16 nov.) Schooljaar

Brugproat. Nieuwsbrief nr.5 (31 okt. 16 nov.) Schooljaar Brugproat Nieuwsbrief nr.5 (31 okt. 16 nov.) Schooljaar 2016 2017 Agenda Donderdag 3 nov. 15.00 u. Teamvergadering Vrijdag 4 nov. Schoolleidersopleiding (Judith) Woensdag 9 nov. 12.45 u. Teamvergadering

Nadere informatie

Nieuws brief. Nieuws brief. Januari 2014. Beste ouder(s) / verzorger(s),

Nieuws brief. Nieuws brief. Januari 2014. Beste ouder(s) / verzorger(s), Nieuws brief Nieuws brief Januari 2014 Beste ouder(s) / verzorger(s), Een rustige maand voor de leerlingen, ook wel eens fijn na alle drukte. Wij, als team, hebben in deze maand hard gewerkt om alle kerndocumenten

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr.1 We gaan weer beginnen Het komende schooljaar start het continurooster

Nieuwsbrief nr.1 We gaan weer beginnen Het komende schooljaar start het continurooster Nieuwsbrief nr.1 We gaan weer beginnen Maandag begint de school weer. We hopen dat alle kinderen en hun ouders een fijne vakantie hebben gehad en dat de kinderen net zo enthousiast zijn om weer op school

Nadere informatie

Nieuwsbrief Spilcentrum Achtse Barrier Zuid

Nieuwsbrief Spilcentrum Achtse Barrier Zuid Nieuwsbrief Spilcentrum Achtse Barrier Zuid Nieuwsbrief jaargang 18 nummer 3 12-11-2018 Agenda: 12 nov - Medezeggenschapsraad 2 (19.00 21.00 uur) 16 nov - Lesvrije dag (studiedag) 23 nov - Podium groep

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3. Landelijke stakingsdag. 1 oktober Beste ouders,

Nieuwsbrief 3. Landelijke stakingsdag. 1 oktober Beste ouders, 1 oktober 2017 Nieuwsbrief 3 Landelijke stakingsdag Beste ouders, Hierbij deel ik u mede dat ook de Wildzang op donderdag 5 oktober deelneemt aan de landelijke stakingsdag van het basisonderwijs. U heeft

Nadere informatie

Oudernieuws De Klaver augustus/ september 2018

Oudernieuws De Klaver augustus/ september 2018 Oudernieuws De Klaver augustus/ september 2018 P.C. basisschool De Klaver Klaverstraat 44, 3083 VH Rotterdam Postbus 55058, 3008 BE Rotterdam, tel. 010-4818340 Katendrechtse Lagedijk 186, tel. 010-4864666

Nadere informatie

Samenwerken om er voor te zorgen dat iedereen succesvol is. Aan de ouders/verzorgers van de leerlingen van de locatie de Boomgaard

Samenwerken om er voor te zorgen dat iedereen succesvol is. Aan de ouders/verzorgers van de leerlingen van de locatie de Boomgaard INFOBULLETIN Oktober 2013 Samenwerken om er voor te zorgen dat iedereen succesvol is. Hoogvliet, 26 september 2013 Aan de ouders/verzorgers van de leerlingen van de locatie de Boomgaard Kinderboekenweek

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Agenda. Nummer Vanuit de directie. Schoolmaatschappelijk werk. Van Heemstraschool

Nieuwsbrief. Agenda. Nummer Vanuit de directie. Schoolmaatschappelijk werk. Van Heemstraschool 1 Nieuwsbrief Nummer 4 19-10-2018 Vanuit de directie Schoolmaatschappelijk werk Langs deze weg wil ik me graag aan u voorstellen en kort iets vertellen wat ik voor uw kind en u kan betekenen. Mijn naam

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS De Welle 18 april 2018

Nieuwsbrief CBS De Welle 18 april 2018 Nieuwsbrief CBS De Welle 18 april 2018 Nieuws van de directie Beste ouders/verzorgers. Ik had gehoopt al iets meer over de formatie van volgend jaar te kunnen zeggen. Dit is helaas niet het geval. Zodra

Nadere informatie

Ondersteuningsplan Samenwerkingsverband Passend Onderwijs IJmond Publieksversie voor scholen en ouders

Ondersteuningsplan Samenwerkingsverband Passend Onderwijs IJmond Publieksversie voor scholen en ouders Ondersteuningsplan Samenwerkingsverband Passend Onderwijs IJmond Publieksversie voor scholen en ouders Passend Onderwijs is goed onderwijs Passend onderwijs in IJmond 1 Het samenwerkingsverband Voor iedere

Nadere informatie

Kalender: Jarigen: Jaargang: 33, schooljaar: , nr.: 5-1 november 2018

Kalender: Jarigen: Jaargang: 33, schooljaar: , nr.: 5-1 november 2018 Jaargang: 33, schooljaar: 2018-2019, nr.: 5-1 november 2018 Kalender: 05-11: Mad Sciense show 06-11: Kinderraad 07-11: info-avond gr 7 en 8 FACULTATIEVE OUDERGESPREKKEN In augustus heeft u als ouder een

Nadere informatie

Nieuwsbrief JANUARI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen,

Nieuwsbrief JANUARI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Voor u alvast de nieuwsbrief van januari 2019, maar wij kijken nog even met een voldaan gevoel terug naar de laatste schoolweek van 2018. Gisteren

Nadere informatie

Nieuwsbrief 5. De Driekleur Dalton 16 november 2018

Nieuwsbrief 5. De Driekleur Dalton 16 november 2018 Nieuwsbrief 5 De Driekleur Dalton 16 november 2018 19 nov. Lootjes trekken groepen 5 t/m 8 20. nov. Infoavond V.O, groep 8 21. nov. Daltoninloop 1-2b, 1-2c, 5, 6, 8 Sponsorloop samen met Okidoki 23 nov.

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 3, 17 oktober 2018

NIEUWSBRIEF 3, 17 oktober 2018 Belangrijk data 22 t/m 26 oktober Herfstvakantie 29 oktober Studiedag team, groep 1 t/m 8 vrij NIEUWSBRIEF 3, 17 oktober 2018 Waterpokken Momenteel zijn er veel kinderen die de waterpokken hebben. Dit

Nadere informatie

Nieuwsbrief september 2019

Nieuwsbrief september 2019 Nieuwsbrief september 2019 Agenda: Maandag 9 sept. Informatie avond voor ouders van groep 1-4 Dinsdag 10 sept. Informatie avond voor ouders van groep 5 8 Maandag 16 sept. Inloopmoment (14.45u.) Woensdag

Nadere informatie

Gecomprimeerd schoolondersteuningsprofiel

Gecomprimeerd schoolondersteuningsprofiel pagina 1 van 8 Gecomprimeerd schoolondersteuningsprofiel Algemene gegevens School BRIN De Schalm (18ZU00) De Schalm 18ZU00 Directeur Hiske de Koning Adres Katendrechtsestraat 61 3072 NS ROTTERDAM Telefoon

Nadere informatie

Studiedag Ten slotte nog even ter herinnering: donderdag 2 oktober is er een studiedag voor het team. Alle kinderen zijn deze dag vrij.

Studiedag Ten slotte nog even ter herinnering: donderdag 2 oktober is er een studiedag voor het team. Alle kinderen zijn deze dag vrij. Nieuwsbrief nummer 3 van 26 september 2014 AGENDA 01 oktober: Start Kinderboekenweek 02 oktober: Studiedag Alle kinderen vrij! 10 oktober: Podium groep 1/2 a, 4/5, 7/8 13 oktober: Herfstvakantie t/m 17

Nadere informatie

Gecomprimeerd schoolondersteuningsprofiel

Gecomprimeerd schoolondersteuningsprofiel pagina 1 van 8 Gecomprimeerd schoolondersteuningsprofiel Openbare Montessori Basisschool Tuinstad Schiebroek/ Ter Bregge (17FY00) Algemene gegevens School BRIN Tuinstad Schiebroek 17FY00 Directeur René

Nadere informatie

Huiswerk. 26 Oktober 2017

Huiswerk. 26 Oktober 2017 26 Oktober 2017 Huiswerk Veel kinderen krijgen op de basisschool al in meer of mindere mate huiswerk mee. Het idee is dat ze daar slimmer van worden en er dus een goede reden is om hun fijne speeltijd

Nadere informatie

Kind op maandag. Periode-overzicht nr. 5 (11-03 t/m 19-04)

Kind op maandag. Periode-overzicht nr. 5 (11-03 t/m 19-04) Nr. 14 schooljaar 2018-2019 Opening Wereldwijs 27 oud papier 29 peuterochtend Open dag 14 Groep 3 naar bibliotheek op 19 Kind op maandag Periode-overzicht nr. 5 (11-03 t/m 19-04) We lezen deze weken uit

Nadere informatie

Nieuwsbrief Dinsdag 15 november 2016 Nr. 10

Nieuwsbrief Dinsdag 15 november 2016 Nr. 10 Nieuwsbrief Dinsdag 15 november 2016 Nr. 10 Belangrijke data In de week na elke vakantie is er luizencontrole. Dinsdag 29 november Rapport gesprekken Donderdag 1 december Sinterklaas (in de kalender staat

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Geachte ouders.

Nieuwsbrief. Geachte ouders. Nieuwsbrief Donderdag 5 november 2015 Geachte ouders. Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van week 45 Bijbelverhalen Het thema voor volgende week is: Dit kan echt niet! Sara krijgt een kind. Een oude vrouw

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Mei 2018

Nieuwsbrief. Mei 2018 Nieuwsbrief Mei 2018 Directie Formatie De afgelopen weken zijn wij bezig geweest met de voorbereiding van de groepsindeling voor volgend schooljaar. Wij zijn heel blij dat wij volgend jaar weer 13 groepen

Nadere informatie

Laatste plaatsen voor de naschoolse activiteit handbal groep 3-5

Laatste plaatsen voor de naschoolse activiteit handbal groep 3-5 Schooljaar 2018-2019 nieuwsbrief 28 september 2018 Overstap naar het voortgezet onderwijs Op woensdag 31 oktober van 08:45 tot 09:45 uur vindt er een informatieochtend plaats voor de ouders van de groepen

Nadere informatie

Catharinanieuws Nummer 2

Catharinanieuws Nummer 2 Fundament voor talent Catharinanieuws Nummer 2 24 september 2012 Agenda In de jaarkalender staat aanstaande woensdag een workshop-middag gepland. Deze is vanwege een druk rooster verplaatst naar woensdag

Nadere informatie

Nieuws van Alex november 2018

Nieuws van Alex november 2018 School Alex Prins Willem Alexander Park 600 3905 DR Veenendaal 0318-514015 info@schoolalex.nl www.schoolalex.nl Beste ouders/verzorgers, Hoewel het volop herfst is en de blaadjes vallen, voelt het buiten

Nadere informatie

Extra ondersteuning voor ouders op school

Extra ondersteuning voor ouders op school Nieuwsbrief september/oktober 2018 SCHOOLBERICHTEN Extra ondersteuning voor ouders op school Sinds dit schooljaar hebben wij een Revalidatie maatschappelijk werkster op school. Haar naam is Mieke Vet.

Nadere informatie

Monnickendam, 13 oktober Beste ouders/verzorgers,

Monnickendam, 13 oktober Beste ouders/verzorgers, Monnickendam, 13 oktober 2016 Beste ouders/verzorgers, De informatieavond van gisteravond was een groot succes! De opkomst was groot (120 ouders!) en er zijn mooie dingen met elkaar besproken. Allereerst

Nadere informatie

Allereerst wil ik iedereen een gelukkig nieuwjaar en een gezond 2017 wensen. Het team en de kinderen zijn weer uitgerust begonnen, een prima start.

Allereerst wil ik iedereen een gelukkig nieuwjaar en een gezond 2017 wensen. Het team en de kinderen zijn weer uitgerust begonnen, een prima start. Info 6 2016/2017 Datum: 13-01-2017 Beste ouders/verzorgers van kinderen van De Waterkant, Allereerst wil ik iedereen een gelukkig nieuwjaar en een gezond 2017 wensen. Het team en de kinderen zijn weer

Nadere informatie

Het Wilgenblaadje. Editie 7: 16.10.2015. Belangrijke data:

Het Wilgenblaadje. Editie 7: 16.10.2015. Belangrijke data: Het Wilgenblaadje Editie 7: 16.10.2015 Belangrijke data: 16 oktober oud papier 22 oktober fietsverlichtingscontrole 23 oktober studiedag 26-30 oktober herfstvakantie 2 november vanaf deze week start schoolfruit

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 november 2015

Nieuwsbrief 3 november 2015 Pr. Marijkeweg 7a, 8463 VJ Rotsterhaule Tel : 0513-552022 deschakel@ogprimus.nl Nieuwsbrief 3 november 2015 Directie De eerste periode van schooljaar 2015-2016 zit er al bijna weer op. Juf Diana en Juf

Nadere informatie

versie mei blz 1

versie mei blz 1 Gecomprimeerd Schoolondersteuningsprofiel CBS de Akker Algemene gegevens School CBS de Akker BRIN 16WZ00 Directeur Stoffel Boot Adres Millinxstraat 33, Rotterdam Telefoon 010-4844687 E-mail basisschool@cbsdeakker.nl

Nadere informatie

DATUM: 07 november 2016

DATUM: 07 november 2016 Om de maandag krijgen onze leerlingen de Globe (nieuwsbrief) mee. Hierin leest u informatie over de activiteiten die plaatsvinden of al hebben plaatsgevonden. De Globe wordt in kleur aan uw kind meegegeven.

Nadere informatie

Kanjerochtend groep 7: ouders zijn bij deze lessen uitgenodigd

Kanjerochtend groep 7: ouders zijn bij deze lessen uitgenodigd Nieuwsbrief nummer: 2 september 2017 Hebt u vragen of opmerkingen over onderwerpen die in de nieuwsbrief staan? Regelmatig is er een Oudercafé waarin de directeur u informeert over deze onderwerpen. ->

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF OBS DEN BOOGERD

NIEUWSBRIEF OBS DEN BOOGERD NIEUWSBRIEF OBS DEN BOOGERD Obs Den Boogerd Donkerstraat 17 5308 KB Aalst info@obsdenboogerd.nl www.obsdenboogerd.nl In dit nummer o.a.: Start schooljaar Pagina 1 Luizen pluizen Pagina 1 Algemene informatie

Nadere informatie

BIJZONDERHEDEN KOMENDE WEKEN

BIJZONDERHEDEN KOMENDE WEKEN BIJZONDERHEDEN KOMENDE WEKEN Vr 26-10 Ma 30-10 Deze week: oudergesprekken Di 31-10 Wo 1-11 Do 2-11 Vr 3-11 Ma 6-11 Deze week: oudergesprekken Di 7-11 Wo 8-11 Do 9-11 HIEPERDEPIEP In de periode tot en met

Nadere informatie

Omdat dit de laatste Info van dit schooljaar is wil ik u hierbij een heel fijne kerstvakantie wensen en een mooie start van het nieuwe schooljaar.

Omdat dit de laatste Info van dit schooljaar is wil ik u hierbij een heel fijne kerstvakantie wensen en een mooie start van het nieuwe schooljaar. Info 5 2016/2017 Datum: 09-12-2016 Beste ouders/verzorgers van kinderen van De Waterkant, We hebben een heerlijk Sinterklaasfeest achter de rug. Iedereen bedankt voor de hulp! In deze Info wat foto s,

Nadere informatie

Oudernieuws De Klaver augustus en september 2017

Oudernieuws De Klaver augustus en september 2017 Oudernieuws De Klaver augustus en september 2017 P.C. basisschool De Klaver Klaverstraat 44, 3083 VH Rotterdam Postbus 55058, 3008 BE Rotterdam Tel: 010-4818340 Beste ouders, Voor u ligt het eerste oudernieuws

Nadere informatie

Intussen zien we veel blije gezichten en zijn de kinderen weer enthousiast aan de slag gegaan. Ook fijn dat de ouders in grote getale

Intussen zien we veel blije gezichten en zijn de kinderen weer enthousiast aan de slag gegaan. Ook fijn dat de ouders in grote getale Nieuwsbrief OBS De Sjtadssjool Augustus-September 2014 De kop is er af, het nieuwe schooljaar is van start gegaan. Altijd weer spannend, hoe is de nieuwe juf of meester, hoe zal het gaan in de nieuwe groep?

Nadere informatie

De Woordhof Keppelseweg 56 6999 AR Hummelo 0314 381480 www.woordhof.nl - info@woordhof.nl

De Woordhof Keppelseweg 56 6999 AR Hummelo 0314 381480 www.woordhof.nl - info@woordhof.nl Nieuwsbrief De Woordhof Keppelseweg 56 6999 AR Hummelo 0314 381480 www.woordhof.nl - info@woordhof.nl Groepenverdeling 2015-2016 Schooljaar 2014 2015 1 juli 2015 I n h o u d : Blz. 1: Groepenverdeling

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 2 oktober nr. 03

Nieuwsbrief. 2 oktober nr. 03 Nieuwsbrief 2 2014 2014-2015 nr. 03 Beste ouders/ verzorgers, Afgelopen maandag zijn wij allemaal geschrokken van de bekladding van de muur bij de ingang. Samen met de politie en de gemeente gaan wij De

Nadere informatie

Juf Veenvliet-Bosch gaat eind januari met zwangerschapsverlof. We hopen dat het goed mag gaan.

Juf Veenvliet-Bosch gaat eind januari met zwangerschapsverlof. We hopen dat het goed mag gaan. NIEUWSBRIEF 5 2018-2019 Vooraf Voor het nieuwe jaar wensen we u van harte Gods zegen toe. Mag het gebed van de psalmdichter van Psalm 4 ook ons gebed zijn: Verhef Gij over ons het licht Uws aanschijns,

Nadere informatie

Verjaardagen. Lekker Groente en Fruit om 10:00 uur / Tussendoortje / Pauze snack INFOBULLETIN SEPTEMBER 2015

Verjaardagen. Lekker Groente en Fruit om 10:00 uur / Tussendoortje / Pauze snack INFOBULLETIN SEPTEMBER 2015 INFOBULLETIN SEPTEMBER 2015 Locatie Middengebied, Nummer 1, Jaargang 4 De Plevier, jouw stap naar persoonlijke ontwikkeling. De persoonlijke ontwikkeling van iedereen staat bij ons centraal. Om persoonlijke

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F

N I E U W S B R I E F N I E U W S B R I E F Jaargang 33, nummer 5 Datum 2 november 2018 Volgende nieuwsbrief 16 november 2018 Belangrijke dagen 5 t/m 8 november oudergesprekken 6 november nationaal schoolontbijt 12 november

Nadere informatie

SCHOOLONDERSTEUNINGSPROFIEL. Daltonschool Leiden en De Sleutelbloem Boshuizerkade 119 Kennedylaan TZ leiden 2324ER Leiden

SCHOOLONDERSTEUNINGSPROFIEL. Daltonschool Leiden en De Sleutelbloem Boshuizerkade 119 Kennedylaan TZ leiden 2324ER Leiden SCHOOLONDERSTEUNINGSPROFIEL Daltonschool Leiden en De Sleutelbloem Boshuizerkade 119 Kennedylaan 1 2321TZ leiden 2324ER Leiden 071-5722141 0715763314 Daltonschool Leiden en de Sleutelbloem zijn twee locaties

Nadere informatie

Nieuwsbrief de Regenboog. okt Nieuwsbrief basisschool de Regenboog Cuijk, oktober Kalender en belangrijke data

Nieuwsbrief de Regenboog. okt Nieuwsbrief basisschool de Regenboog Cuijk, oktober Kalender en belangrijke data Nieuwsbrief de Regenboog okt. 2017 Kalender en belangrijke data Maandag 2 t/m vrijdag 13 oktober Donderdag 5 oktober Woensdag 4 t/m vrijdag 13 oktober Vrijdag 13 oktober Maandag 16 t/m vrijdag 20 oktober

Nadere informatie

Nieuwsbrief 6 week 41, 11 oktober 2019

Nieuwsbrief 6 week 41, 11 oktober 2019 Nieuwsbrief 6 week 41, 11 oktober 2019 kalender oktober / november 2018 vrijdag 12 oktober - vanaf 14.00u afsluiting Kinderboekenweek maandag 22 t/m vrijdag 26 oktober - herfstvakantie maandag 29 oktober

Nadere informatie

Jaargang 26 Nieuwsbrief 13 november 2018

Jaargang 26 Nieuwsbrief 13 november 2018 Klimop 2 9301 PK Roden 050-5017172 info@obsdetandemroden.nl www.obsdetandemroden.nl Jaargang 26 Nieuwsbrief 13 november 2018 Belangrijke data 19 november Zwemcircuit 19 november- Week van de mediawijsheid

Nadere informatie

De Lichtboei, baken voor een goede koers Schooljaar 2015/2016 nummer 04 05 oktober 2015

De Lichtboei, baken voor een goede koers Schooljaar 2015/2016 nummer 04 05 oktober 2015 Nieuwsbrief De Lichtboei, baken voor een goede koers Schooljaar 2015/2016 nummer 04 05 oktober 2015 Kalender 07-10: Start kinderboekenweek 09-10: Voorstelling groep ½ Planetarium 16-10: Inloopochtend Voorleeswedstrijd

Nadere informatie

Nieuwsbrief. De Regenboog kleurt je leven

Nieuwsbrief. De Regenboog kleurt je leven 2 september 2016 Nieuwsbrief De Regenboog kleurt je leven Voor in uw agenda 6 september VVE bijeenkomst groep 1-2 Volkerakweg 8 september VVE bijeenkomst groep 1-2 Noordendijk 26 september Studiedag Een

Nadere informatie

Nieuwsbrief 4. Schooljaar , vrijdag 19 oktober 2018

Nieuwsbrief 4. Schooljaar , vrijdag 19 oktober 2018 Nieuwsbrief 4 Schooljaar 2018-2019, vrijdag 19 oktober 2018 Dag van de leerkracht Wat hebben jullie ons allemaal verwend, 5 oktober, op de dag van de leerkracht! Namens alle collega s en studenten wil

Nadere informatie

Nieuwsbrief De Atlas oktober 2017

Nieuwsbrief De Atlas oktober 2017 Nieuwsbrief De Atlas oktober 2017 Inhoudsopgave: 1. Voorwoord 2. Personeel 3. Verbouwing 4. Shorttrack 5. Inspectie 6. Gymkleding 7. Schoolfruit 8. Website 9. Belangrijke data Voorwoord Beste ouders/verzorgers,

Nadere informatie

t Broedertje 51 e jaargang

t Broedertje 51 e jaargang Kerkraderweg 7 6416CC Heerlen t Broedertje 51 e jaargang 045-571.61.41 * info@broederschool.nl nr. 5 april 2019 Gezonde school- waterbeleid Via ISY hebben we u al geïnformeerd m.b.t. het uitbreiden van

Nadere informatie

25 SEPTEMBER 2015 JAARGANG 4, NUMMER 5. Wij leren hier met elkaar, van elkaar, door elkaar en over elkaar! Zina Heikamp en Raphaëla van Onna

25 SEPTEMBER 2015 JAARGANG 4, NUMMER 5. Wij leren hier met elkaar, van elkaar, door elkaar en over elkaar! Zina Heikamp en Raphaëla van Onna @-mail 25 SEPTEMBER 2015 JAARGANG 4, NUMMER 5 OBS Prinses Catharina Amalia Cicerostrook 9 2493 ZL Den Haag Telefoon 070-3019586 E-mail info@obspca.nl Bezoek onze website! www.obspca.nl Wij leren hier met

Nadere informatie

Lierderholthuis, jaargang nr. 9 mei 2019

Lierderholthuis, jaargang nr. 9 mei 2019 Lierderholthuis, jaargang 2018-2019 nr. 9 mei 2019 AGENDA 20 t/m 23 mei Wandel 4-daagse 26 mei 9.00 uur Communie in de Sint Nicolaaskerk 29 mei Groep 7/8 voorstelling op het Carmel College 30 t/m 31 mei

Nadere informatie

Jaargids Dynamica XL locatie Tjotterlaan. Jaargids

Jaargids Dynamica XL locatie Tjotterlaan. Jaargids Jaargids 2016-2017 Dynamica XL locatie Tjotterlaan Jaargids 2016-2017 Expertisecentrum Passend Onderwijs Molenwerf 1C, 1541 WR Koog aan de Zaan Nieuwendamstraat 2A, 1507 JE 1508 BB Zaandam Sportstraat

Nadere informatie

Continurooster op de Zeppelin

Continurooster op de Zeppelin Continurooster op de Zeppelin De schooltijden Alle dagen van de week start de school om 8.30 uur en eindigt om 14.00 uur. Dit geldt voor alle groepen 1 tot en met 8. Maandag 8.30 14.00 uur Dinsdag 8.30

Nadere informatie