Gevelrenovatie. Productengamma van Rewah nv voor de restauratie en renovatie van gevels

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Gevelrenovatie. Productengamma van Rewah nv voor de restauratie en renovatie van gevels"

Transcriptie

1 Gevelrenovatie Productengamma van Rewah nv voor de restauratie en renovatie van gevels

2 Rewah NV For masters of excellence In de sector van de restauratie, de waterdichting en de betonbouw is Rewah een gevestigde waarde. De klanten kunnen niet alleen kiezen uit een volledig en marktgericht productenpakket, maar ook rekenen op een gedegen technische ondersteuning. De naam Rewah staat, sinds haar oprichting in 1985, voor professionalisme, kwaliteit en service. Het onderling overleg tussen de technische adviseurs en het onderzoekslabo resulteert in een innovatief en actueel productengamma. De producten van eigen fabricaat zijn goed voor 75% van de omzet. Daarnaast importeert Rewah diverse aanvullende specialiteiten. Rewah biedt oplossingen rond: reiniging en restauratie van bouwwerken en monumenten algemene waterdichting en waterbeheersing hulpstoffen voor mortel en beton verwijderen van mos en renovatie van daken verven voor binnen- en buitenbouw technieken voor decoratie mortels voor opvulling en verankering betonrenovatie met diverse specialiteiten vloeren in cement en kunsthars staalvezels voor betonconstructies... In deze folder stellen wij u een gamma aan producten voor dat gebruikt wordt in de gevelrestauratie. Gevelrestauratie omhelst een zeer uitgebreid pakket aan ingrepen en technieken, waarvoor Rewah u degelijke kwaliteitsvolle producten en systemen kan aanbieden. De gevelrestauratie wordt opgedeeld in: - het reinigen van de gevel, - het herstellen van de bouwmaterialen, zoals natuursteen en baksteen, - het beschermen van de geveldelen tegen verdere verwering en tegen de weersinvloeden, - het afwerken van de gevel met verven of kalei.

3 Reiniging De keuze van de reinigingstechniek hangt af van de vervuilingsgraad en de aard en de toestand van het gevelmateriaal. Na een vooronderzoek en proefreiniging wordt het resultaat beoordeeld en kan de beste reinigingstechniek gekozen worden. Reinigingsproducten In tegenstelling tot mechanische reiniging zoals zandstralen of andere abrasieve reinigingstechnieken, proberen we met onze reinigers geen schade te berokkenen aan de ondergrond. Let bij deze reinigers wel op uw persoonlijke bescherming en die van omliggende, niet te behandelen delen. Redinet Dikvloeibaar mengsel van sterke zuren. De actieve bestanddelen werken maximaal in op de bevuilingen die zich aan het oppervlak van het te reinigen materiaal bevinden, zonder dit materiaal onnodig aan te tasten. Omniclean Conc Geconcentreerde reiniger op basis van biologisch afbreekbare, gemodificeerde tensioactieven en detergenten. Werkt zodanig in op de vervuiling, dat het vuil van het oppervlak losgeweekt wordt en het vervolgens met water kan weggespoeld worden. Rewanet Mega Specifiek reinigingsproduct met zelfreinigende nawerking. Voor het grondig reinigen van leien daken, dakpannen, beton, natuursteen, metselwerk en aanverwante bouwmaterialen.

4 Speciale reinigers Rewah heeft 2 speciale reinigers ontwikkeld, elk met hun eigen toepassing. Deze zijn geformuleerd om de impact op de steen zo laag mogelijk te houden, echter met maximaal reinigingseffect. Façonet 20 Pasteus reinigingsproduct op basis van natuurklei en typische toeslagstoffen, zonder gevaar voor aantasting van de ondergrond of vorming van schadelijke en/of wateronoplosbare zouten. Door zijn samenstelling en niet agressief karakter is het product uitermate geschikt voor de reiniging van historische gebouwen en kunstwerken. Monuclean BF 4 NA Voor de droge reiniging. Afpelbare, ammoniakvrije en reukloze, elastische reinigingspasta voor het verwijderen van vuilafzettingen, roet, beroking, walm en stofvlekken. Op basis van natuurrubber met toevoeging van vuilabsorberende vulstoffen en reagentia. Voor buitenreiniging ontwikkelde Rewah de UVbestendige versie Monuclean BF 4 NA Exterior.

5 Uitbloeiingen Witte uitbloeiingen op gevels kunnen verschillende oorzaken hebben. Ook het soort van uitbloeiingen is van belang bij de keuze van de reinigingstechniek. Witte uitslag kan te wijten zijn aan bvb kalk, zouten, of gips (vergrauwing). Behalve voor vergrauwing die mechanisch dient verwijderd te worden heeft Rewah voor andere uitbloeiingen volgende producten ontwikkeld. Saltremove Zuur product voor de neutralisatie en de verwijdering van zoutuitbloeiingen. Neutraliseert de zoutkristallen zodat deze niet meer kunnen oplossen, migreren en opnieuw kristalliseren en dusdanig schade kunnen berokkenen. Cementremove Kant-en-klare cementsluierverwijderaar, vrij van fosfor- en zoutzuur. Wordt gebruikt om cementsluier en kalkuitbloeiingen te verwijderen.

6 Verfafbijtmiddelen Het verwijderen van verflagen op hout, steen, metaal, gebeurt met een verfafbijter, ook wel decapant genoemd. Het product wordt op de verflaag aangebracht, waarna de verf week wordt en kan verwijderd worden. Geschikt om verven te verwijderen op basis van acrylaat, siliconen, PU, epoxy, Minerale verven zoals kalkverf of silicaatverf kunnen niet verwijderd worden met een decapant. Decamur Gebruiksveilige neutrale en solventvrije krachtige afbijter voor gevelverf, vernis, lak. Biologisch afbreekbaar, watergebaseerd. Vrij van methyleenchloride. Decastrip Max Krachtige en snelwerkende verfafbijter voor buitengebruik. Vrij van methyleenchloride. Ontmossingsproducten Het verwijderen van mossen en algen op zich is niet voldoende. Ook dienen de wortels en de sporen gedood te worden zodat nieuwe aangroei vermeden wordt. Ontmossingsproducten dienen een toelatingsnummer te hebben van het Ministerie van Volksgezondheid. Demossal Krachtige en gebruiksklare ontmosser/ bactericide voor buitenoppervlakken. Toelatingsnummer Ministerie Volksgezondheid 11606B. Voor de bestrijding en verwijdering van allerhande groenaanslagen op kunststof, hout, vloeren, dakpannen, leien, gevels, enz

7 HERSTELLING Natuursteen kan verpoederen door vorstschade, zoutkristallisatie, beschadigingen, zure regen, Bij grote schade kan de steen (gedeeltelijk) vervangen worden. Ook kan er hersteld worden met een natuursteenherstelmortel. De ondergrond dient echter voldoende samenhang te hebben. Dit kan bekomen worden door vooraf de steen te behandelen met een steenversteviger. Steenverstevigers O.a. door zure regen kan een natuursteen verpoederen. Hierbij wordt het bindmiddel van de steen uitgespoeld en vormt een gipslaag op de steen. Om het verpoederende gedeelte van de steen terug te verharden worden een steenversteviger aangebracht. Deze vormt een amorf puur minerale kwartsgel die de steen zijn stevigheid teruggeeft. De indringdiepte en aanbrenghoeveelheid kan bepaald worden door middel van de DRMS-methode, een test die door officiële instanties kan worden uitgevoerd. Rewah brengt 2 steenverstevigers op de markt, elk met een verschillend gehalte aan actieve stof. Artisil SVS 75 Artisil SVS 100 Steenverharder op basis van ethylkiezelzuurester voor natuursteen, baksteen, beton, voegwerk (75% actieve stof). Solventvrije steenverharder op basis van ethylkiezelzuurester voor natuursteen, baksteen, beton, voegwerk (100% actieve stof).

8 Natuursteenherstel Bij het herstellen van natuursteen is het van belang dat de mortel aangepast is aan de eigenschappen van de ondergrond. Met de Monulit is dit perfect mogelijk. Zowel qua structuur alsook de fysische eigenschappen is deze perfect afgestemd voor het bijwerken van verschillende soorten natuursteen. Monulit Minerale mortel voor de herstelling van natuursteen. Houder van diverse WTCB- en KIK-rapporten. Opgebouwd uit gemalen natuursteen en een mineraal bindmiddel. Verschillende types en kleuren beschikbaar, aangepast aan de korrelstructuur, hardheid en kleur van de steensoort. Monulit Top Dunlagige, decoratieve minerale bestrijking. Bestaat uit het Monulit poeder, gemengd met een acrylaatemulsie, zodat het uitzicht en kleur van de natuursteen perfect nagebootst kan worden.

9 Kalk Natuurlijke hydraulische kalk is bijzonder geschikt voor de restauratie van oude gebouwen door de hoge dampdoorlaatbaarheid, uitstekende hechting en plasticiteit. Met de hydraulische kalk kunnen o.a. metselmortels, voegmortels, pleisters en herstelmortels aangemaakt worden. Socli Chaux NHL 3,5 Wit Zuivere witte, natuurlijke hydraulische kalk. Socli Chaux NHL 3,5 Grijs Zuivere grijze, natuurlijke hydraulische kalk. Socli Rénochaux NHL 2 Wit Zuivere witte, natuurlijke hydraulische kalk.

10 Bescherming Hydrofoberen is een bouwmateriaal waterafstotend maken, zonder de waterdampdiffusieweerstand gevoelig te wijzigen. Door het aanbrengen van een hydrofuge (een waterwerende impregnering) op een gevel, wordt de ondergrond waterafstotend gemaakt, maar het materiaal blijft wel damp-open. De muur kan dus blijven ademen. Deze dampdoorlaatbaarheid wordt ook bewezen in de WTCB-rapporten die onze producten bezitten. Al onze hydrofuges vallen in de hoogste klasse A betreft de vermindering van de dampdoorlaatbaarheid (< 10%), alsook in de hoogste klasse A voor efficiëntie (initieel en na veroudering) op baksteen (100%). Wat ook duidelijk blijkt uit de WTCB-rapporten is het feit dat de hydrofuges van Rewah ook in de tijd hun waterafstotende werking perfect behouden. Bij versnelde verouderingsproeven blijft de efficiëntie van de hydrofuges in veel gevallen op 99 à 100% liggen! De atg-technische goedkeuring op de Redisil S bevestigt nog eens dat wij bij Rewah steeds een constante kwaliteit leveren.

11

12 Hydrofobeermiddelen Het hydrofoberen van muren is het waterwerend instellen van de ondergrond, zonder de waterdampdoorlaatbaarheid ingrijpend te beïnvloeden. Dit kan door aanbrengen van een vloeistof of een gel, die de wanden van de poriën waterafstotend maakt. Keuze van de hydrofuge: waterwerend oliewerend zonder vlekvorming WTCBrapport ATGkeuring Econosil vloeistof, solventgedragen Redisil S vloeistof, solventgedragen Rewasil AVT vloeistof, solventgedragen Aquasil RS 8 vloeistof, watergedragen Oleofuge Façade vloeistof, watergedragen Stonegel gel, watergedragen Gelifuge New gel, watergedragen Redisil S Hydrofuge op basis van oligomere siloxanen (10%). Met WTCB-rapport en atg-goedkeuring. Rewasil AVT Hydrofobering die geen vlekken maakt op blauwe hardsteen, glas of andere gesloten ondergronden. 8% siloxanen en organometalen, solventgedragen. Econosil Hydrofuge op basis van een 10% siloxaanorganometaalmengsel in alifatische solventen. Met WTCB-rapport. Stonegel Watergedragen hydrofuge in gelvorm op basis van een silaan-siloxaanmengsel (25%). Met WTCB-rapport. Gelifuge New Aquasil RS 8 Watergedragen hydrofuge in gelvorm op basis van een silaan-siloxaanmengsel (25%). Zonder verdonkering van de behandelde ondergrond. Watergedragen hydrofobering op basis van oligomere siloxanen. Met WTCB-rapport. Oleofuge Façade Watergedragen hydrofuge en oleofuge. Op basis van silanen, siloxanen en gefluoreerde carbonverbindingen. Ideaal voor gebieden met sterke vervuiling (steden, industriezones). Zonder vlekken op blauwe hardsteen, glas of andere gesloten ondergronden. behandeld met Redisil s behandeld met oleofuge Façade

13 Antigraffiti Om ervoor te zorgen dat de ondergrond eenvoudiger kan gereinigd worden na bekladding met graffiti, wordt een beschermende laag aangebracht met een antigraffitiproduct. Deze beschermt de gevel tegen diepe indringing van graffitiverven. Rewax AG Eéncomponent vloeistof op wasbasis, als antigraffiti-beschermlaag voor baksteen, beton, natuursteen en andere minerale bouwmaterialen voor zover deze poreus zijn. Metalen, kunststof en geschilderde oppervlakken kunnen eveneens beschermd worden.

14 Afwerking Om een gevel na het reinigen opnieuw een kleur en een bescherming te geven, kan gekozen worden uit een reeks afwerkingsmogelijkheden. Ofwel kan er mineraal afgewerkt worden met een authentieke kalei, of er kan geschilderd worden met onze verven, of er kan gekozen worden voor een combinatie van beide. Minerale afwerking Kaleien is een decoratieve afwerkingstechniek met een authentieke uitstraling. Het ademend vermogen wordt maximaal behouden door gebruik van een puur natuurlijke hydraulische kalkmortel. Kalei Liscio 2 Inkleurbare, cementvrije fijne kaleimortel op basis van natuurlijke hydraulische kalk en minerale vulstoffen. Om buiten- en/of binnenmuren een vochtregulerend en authentiek karakter te geven.

15 Verven Buitenverven moeten weerstaan aan de meest extreme weersomstandigheden. Rewah ontwikkelde hiervoor 2 kwalitatief hoogstaande verven. Tensiocoat TQ Vochtwerende, microporeuze en dampopen gekleurde coating, samengesteld uit een dispersie van micropolymeren en een silaanhybride. Spanningsvrij, met mineraal mat aspect. Voor de bescherming van monumenten, buitengevels en structurele bouwwerken. Voor een kaleilook is ook de Tensiocoat TQ Quartz ontwikkeld. Deze is gevuld met kwartskorrels en kan op een bestaande verf aangebracht worden. Inducryl Façade TQ Elastische, watergedragen, gekleurde coating voor gevels en kunstwerken, samengesteld uit acrylharsen. Waterdicht, gemiddeld ademend en carbonatatieremmend. Kan ook geleverd worden als Indycryl TQ Quartz waarbij de ingemengde kwartskorrels een kaleiaspect geven aan de verf.

16 Raadpleeg de meest recente technische fiches op waar u alle technische informatie terugvindt betreffende de in deze folder vermelde producten. Contactgegevens Hebt u nog vragen, aarzel dan niet om contact op te nemen met ons. Rewah nv Nijverheidsweg Zandhoven T 03/ F 03/ E info@rewah.com W

Productengamma. Rewah Paint. Preferred by Masters of excellence

Productengamma. Rewah Paint. Preferred by Masters of excellence Productengamma Rewah Paint Preferred by Masters of excellence Voorbereiding Verfafbijtmiddelen Decamur Gebruiksveilige neutrale en solventvrije krachtige afbijter voor gevelverf, vernis, lak. Biologisch

Nadere informatie

Gevelrenovatie. Productengamma van Rewah nv voor de restauratie en renovatie van gevels

Gevelrenovatie. Productengamma van Rewah nv voor de restauratie en renovatie van gevels Gevelrenovatie Productengamma van Rewah nv voor de restauratie en renovatie van gevels Rewah NV For masters of excellence In de sector van de restauratie, de waterdichting en de betonbouw is Rewah een

Nadere informatie

Paint - Buitenmuren. Persoonlijk advies. Contactgegevens. Rewah Paint. Rewah Paint. Rewah Paint. Preferred by Masters of excellence

Paint - Buitenmuren. Persoonlijk advies. Contactgegevens. Rewah Paint. Rewah Paint. Rewah Paint. Preferred by Masters of excellence Persoonlijk advies Met de System Navigator (RPSN) wordt u naar het juiste systeem geloodst, afhankelijk van de ondergrond en de gewenste afwerking. Neem zeker een kijkje op www.rpsn.be om hiervan gebruik

Nadere informatie

Kaleien. Rewah Paint. Preferred by Masters of excellence

Kaleien. Rewah Paint. Preferred by Masters of excellence Kaleien Rewah Paint Preferred by Masters of excellence Authentieke kaleisystemen De basis van deze pure of echte kaleisystemen is steeds Kalei Liscio 2. Kalei Liscio 2 is een cementvrije fijne kaleimortel

Nadere informatie

Overzicht systemen. Kaleien. Belangrijke opmerkingen. Contactgegevens. Ondergrond. Voorbereiding. Verwerking. Nabehandeling. Rewah Paint.

Overzicht systemen. Kaleien. Belangrijke opmerkingen. Contactgegevens. Ondergrond. Voorbereiding. Verwerking. Nabehandeling. Rewah Paint. Overzicht systemen systeemopbouw natuurlijke verdonkering kleurnuances door vocht Aquasil RS8 / scheurvullend damp-open waterdicht/ waterwerend kaleieffect amper minder Kaleien Redisil S Tensiocoat TQ

Nadere informatie

Rondom ons gamma gevelverven en houtverven bieden wij nu ook : 2-3 2-3

Rondom ons gamma gevelverven en houtverven bieden wij nu ook : 2-3 2-3 ReinigEN Hydrofoberen Anti-Graffiti Mathys ontwikkelt al ruim 4 decennia effectieve en eigentijdse oplossingen voor de bescherming, renovatie en decoratie van gevels. Door zijn ongeëvenaarde kwaliteit

Nadere informatie

Rolith Chemicals. Bestaat sinds 1977. Sinds november 2003 onderdeel van de Pearl Paint Group te Lelystad. Rolith bouwchemie

Rolith Chemicals. Bestaat sinds 1977. Sinds november 2003 onderdeel van de Pearl Paint Group te Lelystad. Rolith bouwchemie Rolith Chemicals Bestaat sinds 1977 Sinds november 2003 onderdeel van de Pearl Paint Group te Lelystad Waarom Rolith producten! Producten ontwikkeld i.s.m. baksteenindustrie (al sinds 1988!) Alle producten

Nadere informatie

OPSTIJGEND VOCHT. Rewah nv. Sinds 1985 uw specialist in de ontwikkeling van producten voor vochtbestrijding

OPSTIJGEND VOCHT. Rewah nv. Sinds 1985 uw specialist in de ontwikkeling van producten voor vochtbestrijding OPSTIJGEND VOCHT Rewah nv Sinds 1985 uw specialist in de ontwikkeling van producten voor vochtbestrijding Diagnose: opstijgend vocht! - Vlekvorming - Geurhinder - Vochtig pleisterwerk - Schimmels - Zoutuitbloeiingen

Nadere informatie

KEIM KALEIMORTELS DE MINERALE KALEICOMBINATIE, VAN AUTHENTIEK TOT UNIVERSEEL

KEIM KALEIMORTELS DE MINERALE KALEICOMBINATIE, VAN AUTHENTIEK TOT UNIVERSEEL KEIM KALEIMORTELS DE MINERALE KALEICOMBINATIE, VAN AUTHENTIEK TOT UNIVERSEEL KEIM KALEI KLEURENPALET 9055 9253 9389 9526 9582 9073 9268 9451 9543 9590 9078 9288 9473 9546 naturel Uni-Kalei 9169 9292 9505

Nadere informatie

Index. Klaar voor de toekomst. - Het bedrijf: wie zijn wij? - Wat is NanoCoating? - Mogelijkheden met NanoCoating. - Voordelen van NanoCoating

Index. Klaar voor de toekomst. - Het bedrijf: wie zijn wij? - Wat is NanoCoating? - Mogelijkheden met NanoCoating. - Voordelen van NanoCoating Index - Het bedrijf: wie zijn wij? - Wat is NanoCoating? - Mogelijkheden met NanoCoating - Voordelen van NanoCoating - Producten Universal Cleaner Special Nano Polish NanoCoat Steen & Hout NanoCoat Solar

Nadere informatie

Metselen en Voegen van Modern en Traditioneel Metselwerk

Metselen en Voegen van Modern en Traditioneel Metselwerk Metselen en Voegen van Modern en Traditioneel Metselwerk BASISTEKST VOOR HET LASTENBOEK Deze basistekst voor het lastenboek beschrijft zowel het (her)metselen als het (her)opvoegen van een gevel in modern

Nadere informatie

Antigraffiti Coating Permanent PW

Antigraffiti Coating Permanent PW NP Solutions BV Kattestaart 11 2954 AC Alblasserdam Tel. +31(0)78 6933723 Fax. +31(0)78 6916156 e-mail info@npsolutions.nl Antigraffiti Coating Permanent PW Algemeen : Antigraffiti Coating Permanent PW

Nadere informatie

Rewah nv OPSTIJGEND VOCHT. Nabehandeling. Hebt u nog vragen? Sinds 1985 uw specialist in de ontwikkeling van producten voor vochtbestrijding

Rewah nv OPSTIJGEND VOCHT. Nabehandeling. Hebt u nog vragen? Sinds 1985 uw specialist in de ontwikkeling van producten voor vochtbestrijding Nabehandeling Wat na het injecteren? Na het injecteren moet het product de tijd krijgen om in te dringen in de poriën van de mortel en de steen, alsook om te polymeriseren, dus uit te harden en de waterafstotende

Nadere informatie

Baseclean. Reaxyl. Cruysberghs. Gevelreinigers. Chemical

Baseclean. Reaxyl. Cruysberghs. Gevelreinigers. Chemical Cruysberghs bvba Chemical Producent van bouwchemische specialiteiten Erkend BASF Construc on Chemicals partner Dealer van PCI tegellijmsystemen en bouwchemische hulpstoffen Voor bouwprofessionals Reaxyl

Nadere informatie

Solutions for Humidity Problems. Kleurloze vochtwerende producten op basis van kwaliteitsvolle oligomere siloxanen

Solutions for Humidity Problems. Kleurloze vochtwerende producten op basis van kwaliteitsvolle oligomere siloxanen NL Solutions for Humidity Problems Kleurloze vochtwerende producten op basis van kwaliteitsvolle oligomere siloxanen EENVOUDIG EN EFFICIËNT Een hoge vochtigheidsgraad in een gebouw kan verschillende problemen

Nadere informatie

Protection Nederland. Anti Graffiti Coatings Hydrofoberen Glasfolie

Protection Nederland. Anti Graffiti Coatings Hydrofoberen Glasfolie Anti Graffiti Coatings Hydrofoberen Glasfolie ProNed ProNed is gespecialiseerd in het beschermen van oppervlakken tegen invloeden van buitenaf zoals graffiti, weersinvloeden, chloride indringing en krassen

Nadere informatie

Artikel naar aanleiding van 3 e bijeenkomst Kennisnetwerk Baksteenmetselwerk GEVELREINIGING VAN BAKSTEENMETSELWERK

Artikel naar aanleiding van 3 e bijeenkomst Kennisnetwerk Baksteenmetselwerk GEVELREINIGING VAN BAKSTEENMETSELWERK Artikel naar aanleiding van 3 e bijeenkomst Kennisnetwerk Baksteenmetselwerk GEVELREINIGING VAN BAKSTEENMETSELWERK Het door KNB geïnitieerde kennisnetwerk Baksteenmetselwerk discussieerde over gevelreiniging

Nadere informatie

Wand-, plafond- en gevelafwerking 4941 Watergedragen muurverfsystemen

Wand-, plafond- en gevelafwerking 4941 Watergedragen muurverfsystemen Brander Afbouwprodukten 1/6 november 1998 OMSCHRIJVING ALGEMENE ASPECTEN Brander watergedragen muurverfsystemen kunnen, afhankelijk van het type muurverf, gekozen worden om technische of esthetische redenen.

Nadere informatie

Wand-, plafond- en gevelafwerking Watergedragen muurverfsystemen

Wand-, plafond- en gevelafwerking Watergedragen muurverfsystemen OMSCHRIJVING OPMERKING Brander watergedragen muurverfsystemen kunnen, afhankelijk van het type muurverf, gekozen worden om technische of esthetische redenen. Toepassing kan plaatsvinden op cement- en/of

Nadere informatie

Welkom bij Chemifor! Mogen wij ons voorstellen. Wanneer reinigen een kunst wordt... Waarom Chemifor?

Welkom bij Chemifor! Mogen wij ons voorstellen. Wanneer reinigen een kunst wordt... Waarom Chemifor? Welkom bij Chemifor! Mogen wij ons voorstellen Chemifor fabriceert en verdeelt kwaliteitsvolle en specifieke doelgerichte reinigingsproducten voor professionals. Ook voor reinigingen en advies kunt u bij

Nadere informatie

Chemical. CE-27 (W) / CE-27 W Gel / CE-35 (W) met 3 tot 5 polymeren (97 % efficiëntie na 10 jaar)

Chemical. CE-27 (W) / CE-27 W Gel / CE-35 (W) met 3 tot 5 polymeren (97 % efficiëntie na 10 jaar) Cruysberghs bvba Chemical Producent van bouwchemische specialiteiten Erkend BASF Construc on Chemicals partner Dealer van PCI tegellijmsystemen en bouwchemische hulpstoffen Voor bouwprofessionals Reaxyl

Nadere informatie

Bij De Jong Glas & Gevel gaan we er elke dag fris tegenaan

Bij De Jong Glas & Gevel gaan we er elke dag fris tegenaan Bij De Jong Glas & Gevel gaan we er elke dag fris tegenaan De Jong Glas & Gevel bestaat sinds 2000. Wij zijn gestart in Rijswijk en inmiddels gevestigd in Wassenaar. De afgelopen 18 jaar hebben wij met

Nadere informatie

Handleiding Pure & Original Kalei Calx

Handleiding Pure & Original Kalei Calx Handleiding Kalei Calx Inhoud Algemene informatie over Kalei Calx...1 Gebruikersinformatie voor Kalei Calx...1 Benodigde materialen...1 aanbrengen...3 Reinigen producten...3 Droogtijd en overschilderbaar...3

Nadere informatie

DL CHEMICALS DECO SNJF PARAFILL PARQUET EXTERIOR TRANSPARENT STRUCTURE

DL CHEMICALS DECO SNJF PARAFILL PARQUET EXTERIOR TRANSPARENT STRUCTURE NL DL CHEMICALS DECO SNJF PARAFILL PARQUET EXTERIOR TRANSPARENT STRUCTURE VLUG OVERSCHILDERBAAR NON-CRACKING MAT BLIJFT MAT MAKKELIJK VERWERKBAAR Een vlug overschilderbare elastische afdichtingskit op

Nadere informatie

INJECTIEPROCEDURE TEGEN OPSTIJGEND VOCHT

INJECTIEPROCEDURE TEGEN OPSTIJGEND VOCHT INJECTIEPROCEDURE TEGEN OPSTIJGEND VOCHT MF-PRODUCTS: INJECTIEPROCEDURE TER BEHANDELING VAN OPSTIJGEND VOCHT. MILIEUVRIENDELIJK DOELTREFFEND 1 ENKELE BEHANDELING! Opstijgend vocht is een vaak voorkomend

Nadere informatie

WATERWEREND MAKEN TECHNISCHE DOSSIER

WATERWEREND MAKEN TECHNISCHE DOSSIER TECHNISIL TECHNISIL ECO TECHNISIL ECO + VERHARDER TECHNIFUGE TECHNILANE TECHNISIL HYDRO TECHNISIL HYDRO PLUS (KLASSE A) TECHNIGUARD + TECHNISIL AQUA TECHNIROC R.F. TECHNIROC HYDRO 2 INHOUDSTAFEL Hoofdstuk

Nadere informatie

U bent op het juiste adres

U bent op het juiste adres R. van Zon Velhorstlaan 13 3207 ZM Spijkenisse 0181-612971 0651-834917 E-mail actif@planet.nl www.actif-gevelrenovatie.nl Bank: ING 65.65.93.954 K.v.K nr: 24258707 BTW nr: NL1339.28.391.B01 Tradecenter

Nadere informatie

... RD-ELASTOFLEX PRODUCTPROFIEL

... RD-ELASTOFLEX PRODUCTPROFIEL RD-ELASTOFLEX PRODUCTPROFIEL OMSCHRIJVING: KENMERKEN: ONDERGRONDEN: Watergedragen ééncomponentige waterdichte gevelbekleding voor gevels, beton, bakstenen muren, cementering of bepleistering. Op basis

Nadere informatie

professionele middelen

professionele middelen professionele middelen óók voor de consument Tuinproducten en buitenleven materialen zijn onderhevig aan diverse weersomstandigheden, atmosferisch vuil en zonlicht. Goed onderhoud en het gebruik van het

Nadere informatie

Titel. Tekst. Orange Nano Guardon HydroProtect

Titel. Tekst. Orange Nano Guardon HydroProtect Titel Tekst Orange Nano Guardon HydroProtect Schade door vocht Minerale bouwmaterialen absorberen vocht, door de capillaire werking worden water en daarin opgeloste mineralen tot diep in het materiaal

Nadere informatie

DE BESTE BASIS VOOR OPPERVLAKTE- BESCHERMING VAN ZICHTBETON.

DE BESTE BASIS VOOR OPPERVLAKTE- BESCHERMING VAN ZICHTBETON. DE BESTE BASIS VOOR OPPERVLAKTE- BESCHERMING VAN ZICHTBETON. COLORFRESH & COLORTEC OPPERVLAKTEBESCHERMING HET OUTDOORJACK VOOR BETON! Zonder oppervlaktebescherming Met oppervlaktebescherming Colorfresh

Nadere informatie

Bescherming tegen Graffiti

Bescherming tegen Graffiti Bescherming tegen Graffiti Permanent Tijdelijk Semipermanent GraffitiGuard AntiGraffitiSystem Wat is Graffiti bescherming? Graffiti bescherming beschermt alle soorten ondergronden tegen schade door verf

Nadere informatie

Kleurkeuze van de Stuc?

Kleurkeuze van de Stuc? Wat is het verbruik van Stuc? Het verbruik wordt bepaald door de ondergrond en de gebruikte techniek. Voor gladde ondergrond 1 laag en dan nat in nat afwerken: < 1 mm laagdikte : +- 1 kg/m² verbruik Voor

Nadere informatie

Hoe is de Kalei verpakt? Kalei wordt geleverd in papieren zakken van 25 kg droog poeder, niet ingekleurd (NATURA) of in emmers van 16 kg.

Hoe is de Kalei verpakt? Kalei wordt geleverd in papieren zakken van 25 kg droog poeder, niet ingekleurd (NATURA) of in emmers van 16 kg. Hoe is de Kalei verpakt? Kalei wordt geleverd in papieren zakken van 25 kg droog poeder, niet ingekleurd (NATURA) of in emmers van 16 kg. Hoe zijn de pigmenten verpakt? Hoeveel pigment voeg ik toe? De

Nadere informatie

Siliconen-Gevelverf 918. Droog en schoon

Siliconen-Gevelverf 918. Droog en schoon Siliconen-Gevelverf 918 Droog en schoon Van licht tot donker, van ingetogen tot krachtig De Scala kleurwaaier Kleurtinten voor muurverf buiten biedt 384 geselecteerde Scala kleuren kleurbestendigheidsklasse

Nadere informatie

Geavanceerde reinigingsoplossingen. voor onderhoud, herstel en industrie

Geavanceerde reinigingsoplossingen. voor onderhoud, herstel en industrie Geavanceerde reinigingsoplossingen voor onderhoud, herstel en industrie Voor professionele reiniging Vertrouw op de kwaliteit van Loctite De Loctite MRO-reinigers zijn ontwikkeld voor de reiniging van

Nadere informatie

Chemical. 2- componenten vloeibare waterdichting voor platte daken Zonder primer of grondlaag Droog in 1 uur

Chemical. 2- componenten vloeibare waterdichting voor platte daken Zonder primer of grondlaag Droog in 1 uur Cruysberghs bvba Chemical Producent van bouwchemische specialiteiten Erkend BASF Construc on Chemicals partner Dealer van PCI tegellijmsystemen en bouwchemische hulpstoffen Voor bouwprofessionals Reaxyl

Nadere informatie

Twee-komponenten polyuretaan bekleding vrij van aromatische koolwaterstoffen INLICHTINGEN VOOR HET SAMENSTELLEN VAN EEN LASTENBOEK

Twee-komponenten polyuretaan bekleding vrij van aromatische koolwaterstoffen INLICHTINGEN VOOR HET SAMENSTELLEN VAN EEN LASTENBOEK KLEURLOZE DUURZAME POLYFOND R AF ANTIGRAFFITI BEKLEDING Twee-komponenten polyuretaan bekleding vrij van aromatische koolwaterstoffen INLICHTINGEN VOOR HET SAMENSTELLEN VAN EEN LASTENBOEK G.LEVASSEUR n.v.

Nadere informatie

Wand-, plafond- en gevelafwerking Sierpleistersystemen

Wand-, plafond- en gevelafwerking Sierpleistersystemen OMSCHRIJVING Brander sierpleisters zijn bedoeld om vlakke ondergronden op een decoratieve wijze te beschermen en te verfraaien. De sierpleistersystemen zijn, afhankelijk van het type sierpleister, buiten

Nadere informatie

Twee-komponenten polyuretaan bekleding vrij van aromatische koolwaterstoffen INLICHTINGEN VOOR HET SAMENSTELLEN VAN EEN LASTENBOEK

Twee-komponenten polyuretaan bekleding vrij van aromatische koolwaterstoffen INLICHTINGEN VOOR HET SAMENSTELLEN VAN EEN LASTENBOEK GEPIGMENTEERDE DUURZAME POLYFOND R AF ANTIGRAFFITI BEKLEDING Twee-komponenten polyuretaan bekleding vrij van aromatische koolwaterstoffen INLICHTINGEN VOOR HET SAMENSTELLEN VAN EEN LASTENBOEK G.LEVASSEUR

Nadere informatie

Reaxyl. Topor. 2- componenten vloeibare waterdichting voor platte daken Zonder primer of grondlaag Droog in 1 uur

Reaxyl. Topor. 2- componenten vloeibare waterdichting voor platte daken Zonder primer of grondlaag Droog in 1 uur Reaxyl Topor 2- componenten vloeibare waterdichting voor platte daken Zonder primer of grondlaag Droog in 1 uur Toepassing: Reaxyl Topor is een lichtgrijze, weerkaatsende, Uv-bestendige, blijvend elastische

Nadere informatie

Kalkverf (Corical) Kalkverf lichte kleur 1 ltr. 27,38 Kalkverf lichte kleur 5 ltr. 123,06

Kalkverf (Corical) Kalkverf lichte kleur 1 ltr. 27,38 Kalkverf lichte kleur 5 ltr. 123,06 PURO Styling introduceert onder eigen label een eigentijdse kleurlijn kalk- en krijtverven. Deze verflijnen worden op ambachtelijke wijze gefabriceerd. Verf wordt op bestelling op kleur gebracht en op

Nadere informatie

Onderhoud je geluk...

Onderhoud je geluk... ONDERHOUDSGIDS Onderhoud je geluk...... Begin met tuinmeubelen & terras Rectavit TOTALE BESCHERMING tegen veroudering, verkleuring en vervuiling Legende Houten tuinmeubelen vragen een regelmatig onderhoud.

Nadere informatie

Beperkt warmteverliezen. Beschermt tegen wateroverlast

Beperkt warmteverliezen. Beschermt tegen wateroverlast Stopt regendoorslag Beperkt warmteverliezen Beschermt tegen wateroverlast Stormdry beschermende crème voor metselwerk Wanneer metselwerk nat wordt, wordt het koud en koude muren betekenen koude gebouwen,

Nadere informatie

Muurverfsysteem voor buiten 4965 op basis van sol-silicaat (minerale verf) Nieuwe of niet eerder behandelde ondergrond

Muurverfsysteem voor buiten 4965 op basis van sol-silicaat (minerale verf) Nieuwe of niet eerder behandelde ondergrond OMSCHRIJVING OPMERKING Hoogwaardig en sterk waterdampdoorlatend gevelverfsysteem op basis van sol-silicaat. Het gevelverfsysteem heeft een mineraal uiterlijk, is sterk (water)dampdoorlatend, UV-bestendig,

Nadere informatie

Leveringsprogramma. Buitengevel en gevelisolatie systemen. www.flocem.nl

Leveringsprogramma. Buitengevel en gevelisolatie systemen. www.flocem.nl FloCem Leveringsprogramma Buitengevel en gevelisolatie systemen www.flocem.nl Universele mortels Lightmortel Universele lichtgewicht binnen- en buitenpleister Art.nr. 12120 grijs Lightmortel is een kant

Nadere informatie

THORO - Bescherming van beton en metselwerk

THORO - Bescherming van beton en metselwerk THORO - Bescherming van beton en metselwerk Welkom in de wereld van Thoro In 1912 had bouwkundig ingenieur Edward H. Canon er geen idee van dat zijn THORO producten een belangrijke bijdrage zouden leveren

Nadere informatie

Verwijdering van graffiti

Verwijdering van graffiti Verwijdering van graffiti GraffitiGuard AntiGraffitiSystem Algemeen In principe is de verwijdering van graffiti mogelijk op alle ondergronden. De juiste keuze van graffitireiniger en de reinigingsmethode

Nadere informatie

Onderhoudsadvies Eigenschappen: Algemeen Advies REINIGING Lithofin MN Vuiloplosser Cementsluier Lithofin Lösefix Lithofin OIL-EX BESCHERMING

Onderhoudsadvies Eigenschappen: Algemeen Advies REINIGING Lithofin MN Vuiloplosser Cementsluier Lithofin Lösefix Lithofin OIL-EX BESCHERMING MARMER Metamorf of sedimentair gesteente, kalkhoudend, zuurgevoelig, polijstbaar van ruw tot gepolijst. niet vorstvast. Cementsluier kan men verwijderen met mits grondig te schrobben met een harde borstel

Nadere informatie

SPUITKURK. Heidelaan Zelzate Tel: 0472/

SPUITKURK. Heidelaan Zelzate Tel: 0472/ SPUITKURK Heidelaan 61 9060 Zelzate Tel: 0472/ 33 85 42 email: namira@elfinastyle.be www.elfinastyle.be Liquid-Kurk spuitkurk is akoestisch isolerend, dampopen, waterdicht en brandwerend multi-toepasbaar

Nadere informatie

ELECTRO / BRAKE CLEANER Productcode 350

ELECTRO / BRAKE CLEANER Productcode 350 Industriële Reiniging ANTOL 24 Productcode 803 Krachtige emulgeerbare ontvetter Traditionele ontvetter op basis van koolwaterstoffen en emulgatoren. Een witte melkachtige vloeistof ontstaat wanneer Antol

Nadere informatie

Reinigen van metselwerk en beton met de hoge drukreiniger. Jaap Koek J. Koek Gevelconsultancy B.V.

Reinigen van metselwerk en beton met de hoge drukreiniger. Jaap Koek J. Koek Gevelconsultancy B.V. Reinigen van metselwerk en beton met de hoge drukreiniger Jaap Koek J. Koek Gevelconsultancy B.V. De dagelijkse praktijk: een gevel is vervuild, en nu? De dagelijkse praktijk: een gevel is vervuild, en

Nadere informatie

INSTALLATIESTAPPEN NB: ClayStone is niet geschikt voor een douche en andere vochtige zone. (Voor deze toepassing, zie Creatina).

INSTALLATIESTAPPEN NB: ClayStone is niet geschikt voor een douche en andere vochtige zone. (Voor deze toepassing, zie Creatina). Perfectino ClayStone instructies INSTALLATIESTAPPEN Voorbereiding van de ondergrond... 1 Voorbereiding voor de installatie op tegels... 2 Producttoepassing... 2 Aanbrengen dichtingsmengsel voor tegels

Nadere informatie

ANTIGRAFFITI TECHNISCHE DOSSIER TECHNIFOND TECHNIGUARD+ TECHNICLEAN GEL

ANTIGRAFFITI TECHNISCHE DOSSIER TECHNIFOND TECHNIGUARD+ TECHNICLEAN GEL ANTIGRAFFITI TECHNIFOND TECHNIGUARD+ TECHNICLEAN GEL 2 ANTIGRAFFITI INHOUDSTABEL Hoofdstuk 1 Inleiding Hoofdstuk 2 Doel van een preventieve antigraffiti behandeling Hoofdstuk 3 Graffiti en ondergronden

Nadere informatie

Handleiding Pure & Original Classico Façade

Handleiding Pure & Original Classico Façade Handleiding Pure & Original Classico Façade Inhoud Algemene informatie over Pure & Original Classico Façade...1 Gebruikersinformatie voor Pure & Original Classico Façade...1 Benodigde materialen...1 Pure

Nadere informatie

Restauratie toekomstbestendig.

Restauratie toekomstbestendig. Restauratie toekomstbestendig. Uitvoeringsrichtlijnen en Restauratiebestek: wat willen en wat kunnen we daar mee? Bijeenkomst Stichting ERM i.s.m. de Nationale Monumenten Organisatie 25 april 2017 HET

Nadere informatie

Zo kiest u de juiste mengverf

Zo kiest u de juiste mengverf verf Zo kiest u de juiste mengverf Overzicht assortiment Mengverven De verfmengmachine van GAMMA biedt ongekende mogelijkheden. GAMMA mengt voor u muur-, lak-, grond- en andere speciaalverf zoals beton-

Nadere informatie

Inhoud. Sealer 18. Primer 19. Krijtverf 6-7. Boenwas Krijtwas 20. Kalkverf 8-9. Gevelverf 21. Matte Lak 10-11. Kleurenkaart 22-23.

Inhoud. Sealer 18. Primer 19. Krijtverf 6-7. Boenwas Krijtwas 20. Kalkverf 8-9. Gevelverf 21. Matte Lak 10-11. Kleurenkaart 22-23. Inhoud Krijtverf 6-7 Kalkverf 8-9 Matte Lak 10-11 Lakken 12-13 Sealer 18 Primer 19 Boenwas Krijtwas 20 Gevelverf 21 Kleurenkaart 22-23 Contactgegevens 24 Vloerverf 14-15 Betonlook Verf 16 Betonlook Stuc

Nadere informatie

Productinformatieblad

Productinformatieblad weber.mix 6 in 1 is een kant-en-klare mortel geschikt voor diverse toepassingen. Ideale oplossing voor renovatieklussen en verbouwingen Vloer & wand Binnen & buiten Veelzijdig inzetbare mortel welke geschikt

Nadere informatie

MECHEMPRO Surface Solutions

MECHEMPRO Surface Solutions MECHEMPRO Surface Solutions INDUSTRIËLE REINIGING MIRUS ONTVETTER 24 Krachtige emulgeerbare ontvetter Traditionele ontvetter op basis van koolwaterstoffen en emulgatoren. Een witte melkachtige vloeistof

Nadere informatie

Overzichtsfolder muurverven buiten. Buitengewone verfproducten voor gevels topkwaliteit voor járen.

Overzichtsfolder muurverven buiten. Buitengewone verfproducten voor gevels topkwaliteit voor járen. Overzichtsfolder muurverven buiten. Buitengewone verfproducten voor gevels topkwaliteit voor járen. Subli gevelverfsysteem Sublieme strakke afwerking Een klassieke buitengevel in goede staat? Met het Subli

Nadere informatie

Onderhoud. Houten Vloeren Opfrissen. Binnen en Buiten

Onderhoud. Houten Vloeren Opfrissen. Binnen en Buiten Onderhoud Houten Vloeren Opfrissen Binnen en Buiten Een renderend systeem met uitstekende resultaten Met het Deep Clean System van Bona worden doffe vloeren onmiddellijk gerevitaliseerd, de houten vloeren

Nadere informatie

CEMENTSLUIER OP GLAS. Oorzaak, preventie en reinigingsmethode

CEMENTSLUIER OP GLAS. Oorzaak, preventie en reinigingsmethode CEMENTSLUIER OP GLAS Oorzaak, preventie en reinigingsmethode Dit document geeft achtergrond informatie over de diverse oorzaken van het ontstaan van cementsluier op glas, de preventieve maatregelen die

Nadere informatie

Gevelreiniging & Hydrofobering

Gevelreiniging & Hydrofobering Gevelreiniging & Hydrofobering 2 G E V E L R E I N I G I N G & H Y D R O F O B E R I N G Inhoudsopgave Inleiding 4 Reiniging - fysische methoden 7 Hydrofoberen PROCHEMKO Gevelreiniging PROCHEMKO Hydrofobering

Nadere informatie

Welkom op de BASIS TRAINING

Welkom op de BASIS TRAINING Welkom op de BASIS TRAINING Even voorstellen: Peter Boogaard Eigenaar Boogaard restaurateurs Adviseur/Demonstrateur Ko Gobbens Partner Boogaard restaurateurs Zelfstandig Adviseur/Verkoop Yorgo Poortvliet

Nadere informatie

8949 Sigmalife folder VL 14-06-2005 09:11 Pagina 1. Sigmalife DS Acryl Opaque. Afwerken volgens de laatste trend. Sigmalife DS Acryl.

8949 Sigmalife folder VL 14-06-2005 09:11 Pagina 1. Sigmalife DS Acryl Opaque. Afwerken volgens de laatste trend. Sigmalife DS Acryl. 8949 Sigmalife folder VL 14-06-2005 09:11 Pagina 1 Acryl. Deze watergedragen beits voor buiten en binnen heeft een aantal uitstekende verwerkingseigenschappen, die zich vertalen in een prachtig resultaat.

Nadere informatie

ThermoSan De zekere verf voor renovatie van thermische buitenisolatie en sierpleisters

ThermoSan De zekere verf voor renovatie van thermische buitenisolatie en sierpleisters ThermoSan De zekere verf voor renovatie van thermische buitenisolatie en sierpleisters Nakomen, wat u belooft: de speciale afwerking voor WDVS ThermoSan Minerale pleister Kunsthars pleister Bij WDVS*-gevelrenovatie

Nadere informatie

RAW Stones Cleaner is een geconcentreerde vloerreiniger met een waterafstotend effect na droging

RAW Stones Cleaner is een geconcentreerde vloerreiniger met een waterafstotend effect na droging RAW Stones Technische beschrijving 2017 Product omschrijving RAW Stones is een cement gebonden product aangevuld met epoxy s, kleurpigmenten, vezels en overige natuurlijke grondstoffen. Door de samenstelling

Nadere informatie

DUURZAME MONUMENTEN? kunnen en/of moeten monumenten duurzaam zijn? Architect Breakfast Session DUBO Limburg

DUURZAME MONUMENTEN? kunnen en/of moeten monumenten duurzaam zijn? Architect Breakfast Session DUBO Limburg DUURZAME MONUMENTEN? kunnen en/of moeten monumenten duurzaam zijn? Architect Breakfast Session DUBO Limburg INHOUD INHOUD Restauratie en renovatie zijn duurzaam maximaal behoud en gebruik van (historisch)

Nadere informatie

(pa t FI 120542) Uw huis is het waard om goed onderhouden te worden. Effectief verwijderen van vuil, zout,

(pa t FI 120542) Uw huis is het waard om goed onderhouden te worden. Effectief verwijderen van vuil, zout, REINIGINGSPRODUCTEN Uw huis is het waard om goed onderhouden te worden. Effectief verwijderen van vuil, zout, stof en onzuiverheden roept algen en schimmel een halt toe, uw huis krijgt weer een frisse

Nadere informatie

C A T A L O G U S

C A T A L O G U S C A T A L O G U S 2 0 1 9 Rewah NV For masters of excellence Rewah ontwikkelt, produceert en verkoopt bouwchemische producten voor de gespecialiseerde aannemer en schilder. We bieden zekerheid en garantie

Nadere informatie

Hydrosec, vochtexpert in dienst van uw comfort.

Hydrosec, vochtexpert in dienst van uw comfort. Hydrosec, vochtexpert in dienst van uw comfort. Gespoten PUR-isolatie: Hoogste isolatiewaarde Lagere energiefactuur Meer com fort 10 jaar waarborg Vochtwerende gevelbehandeling: W aterdicht Zelfreinigend

Nadere informatie

Overzichtsfolder muurverven binnen. Voor elke binnenmuur de gepaste verf.

Overzichtsfolder muurverven binnen. Voor elke binnenmuur de gepaste verf. Overzichtsfolder muurverven binnen. Voor elke binnenmuur de gepaste verf. Top-verflijn absolute uitblinker Opti-verflijn vaste waarde Initio-verflijn betrouwbare basis Jouw garantie op de hoogste kwaliteit

Nadere informatie

Kaleien Productoverzicht. Gevels Gevelcoatings

Kaleien Productoverzicht. Gevels Gevelcoatings Kaleien Productoverzicht Gevels Gevelcoatings Details, illustraties, algemene technische informatie en diagrammen in dit document zijn slechts algemene omschrijvingen en tonen slechts een schematische

Nadere informatie

RD-ELASTOMETAL. Een UNIEKE coating met een ongekend lange levensduur! RD-ELASTOMETAL: Universele toepassingen

RD-ELASTOMETAL. Een UNIEKE coating met een ongekend lange levensduur! RD-ELASTOMETAL: Universele toepassingen Een UNIEKE coating met een ongekend lange levensduur! SAMENSTELLING: Leon Bancken : Universele toepassingen : Het absolute wapen tegen roest Het aanbrengen van a l s a n t i c o r r o s i e s y s t e e

Nadere informatie

TECHNISCHE FICHE. Leempleisters van Wanlin. Samenstelling van de pleistermaterialen. Verpakking en opslag. Fysieke eigenschappen.

TECHNISCHE FICHE. Leempleisters van Wanlin. Samenstelling van de pleistermaterialen. Verpakking en opslag. Fysieke eigenschappen. Leempleisters van Wanlin Samenstelling van de pleistermaterialen Zand, zuivere leem van Wanlin, gehakseld stro. Verpakking en opslag Het pleistermateriaal Argibase is verkrijgbaar in twee varianten: Argibase-D

Nadere informatie

ACRYLATEN. Superior Outdoor 130: Hoogwaardige acrylaatkit voor binnen en buiten. Crackle Free 120: Unieke acrylaatkit die verfproblemen voorkomt.

ACRYLATEN. Superior Outdoor 130: Hoogwaardige acrylaatkit voor binnen en buiten. Crackle Free 120: Unieke acrylaatkit die verfproblemen voorkomt. ACRYLATEN Superior Outdoor 130: Hoogwaardige acrylaatkit voor binnen en buiten. Hercuseal Superior Outdoor 130 is een hoogwaardige acrylaatkit die na het aanbrengen snel regenbestendig is. Na het aanbrengen

Nadere informatie

Muur- en plafondverven

Muur- en plafondverven prijslijst: 15-10-2016 EcoGo prijslijst Ecotec Natural Paints NL Muur- en plafondverven Dispersieverf, Niet in te kleuren matte witte oplosmiddelenvrije verf met hoog dek-en hechtingsvermogen. 5-1320 Di-Mat

Nadere informatie

09 Kwaliteit van metselwerk 06 Voorkomen en behandelen van witte uitslag op baksteen metselwerk

09 Kwaliteit van metselwerk 06 Voorkomen en behandelen van witte uitslag op baksteen metselwerk 09 Kwaliteit van metselwerk 06 Voorkomen en behandelen van witte uitslag op baksteen metselwerk Doel Deze informatie bevat een overzicht van verschillende soorten witte uitslag of uitbloei op baksteen

Nadere informatie

historische gevels restaureren en reinigen

historische gevels restaureren en reinigen historische gevels restaureren en reinigen Ga eerst goed na wat in uw situatie mogelijk en wenselijk is Heeft u nog vragen, dan helpen onze specialisten u graag verder Deze zustergevels met recent (links)

Nadere informatie

PRODUCTINFORMATIEBLAD

PRODUCTINFORMATIEBLAD PRODUCTINFORMATIEBLAD FIJNE, VEZELVERSTERKTE EN SNELDROGENDE STRUCTURELE REPARATIEMORTEL MET EEN LICHTGRIJZE KLEUR PRODUCTOMSCHRIJVING is een reparatiemortel op basis van een hydraulisch bindmiddel, speciale

Nadere informatie

ONDERHOUDSINSTRUCTIE RAW STONES PROTECTOR & CLEANER

ONDERHOUDSINSTRUCTIE RAW STONES PROTECTOR & CLEANER ONDERHOUDSINSTRUCTIE RAW STONES PROTECTOR & CLEANER Hoe werkt RAW Stones Protector en wat doet het? Door behandeling van minerale bouwmaterialen met RAW Stones Protector wordt de ondergrond resistent tegen

Nadere informatie

Claystone instructies 2017

Claystone instructies 2017 Claystone instructies 017 INSTALLATIESTAPPEN Voorbereiding van de ondergrond... 1 Voorbereiding voor de installatie op tegels... Producttoepassing... Aanbrengen dichtingsmengsel voor tegels Het gelijkmaken

Nadere informatie

Gevels Gevelisolatiesystemen. Gevelisolatiesystemen Gebruik en onderhoud

Gevels Gevelisolatiesystemen. Gevelisolatiesystemen Gebruik en onderhoud Gevels Gevelisolatiesystemen Gevelisolatiesystemen Gebruik en onderhoud Gevelisolatiesystemen Gebruik en onderhoud Het isoleren van gebouwen getuigt van een verantwoordelijke en vooruitziende aanpak. Hoe

Nadere informatie

Sigma Façade Topcoat Flex Matt

Sigma Façade Topcoat Flex Matt Omschrijving Gebruiksdoel Voornaamste kenmerken Kleuren en glans Verpakking Watergedragen, fluweelmatte, waterdichte en elastische gevelverf op basis van acrylaatcopolymeerdispersie, die onder invloed

Nadere informatie

Inhoud. Gori 22 Curatieve & preventieve behandeling van hout. Gori 44+ Impregneer- & afwerkingsbeits. Gori 88 Afwerkingsbeits

Inhoud. Gori 22 Curatieve & preventieve behandeling van hout. Gori 44+ Impregneer- & afwerkingsbeits. Gori 88 Afwerkingsbeits Productassortiment Inhoud Gori 22 Curatieve & preventieve behandeling van hout p2 Gori 44+ Impregneer- & afwerkingsbeits p3 Gori 88 Afwerkingsbeits p4 Gori 79 Kleurloze bescherming tegen UV-straling p5

Nadere informatie

Het Total Wall Concept (scheur)herstel systeem

Het Total Wall Concept (scheur)herstel systeem Reparatie methoden Het Total Wall Concept (scheur)herstel systeem Hierbij informeren wij u over de Total Wall Concept herstel methode voor gescheurd metselwerk. Door middel van het Total Wall Concept (TWC)

Nadere informatie

WILLCO Fassade Profil

WILLCO Fassade Profil WILLCO Fassade Profil De WILLCO Fassade Profil is een decoratieve sierlijst voor geveltoepassing. Productinformatie De WILLCO Fassade Profil bestaat uit een polystyreen kern, afgewerkt met een cementvrije,

Nadere informatie

AFWERKING ETERNIT CEDRAL of ETERNIT OPERAL IF. NR. 1504. I. Buitenschilderwerk op ETERNIT CEDRAL C00 (niet voorzien van een dekkende coating)

AFWERKING ETERNIT CEDRAL of ETERNIT OPERAL IF. NR. 1504. I. Buitenschilderwerk op ETERNIT CEDRAL C00 (niet voorzien van een dekkende coating) I. Buitenschilderwerk op ETERNIT CEDRAL C00 (niet voorzien van een dekkende coating) 1. Algemeen Onderstaande verfsystemen beschrijven de afwerking van de ETERNIT CEDRAL C00, die enkel voorzien zijn van

Nadere informatie

Mooi van buiten, mooi van binnen. Gevelrenovatie en vochtwering volgens Buijs Project

Mooi van buiten, mooi van binnen. Gevelrenovatie en vochtwering volgens Buijs Project Mooi van buiten, mooi van binnen Gevelrenovatie en vochtwering volgens Buijs Project Het visitekaartje van uw bedrijf of woning... Complete aanpak Wat mooi is, wilt u graag mooi houden. Bij Buijs Project

Nadere informatie

siachrome Het polijstsysteem snel, eenvoudig, briljant

siachrome Het polijstsysteem snel, eenvoudig, briljant siachrome Het polijstsysteem snel, eenvoudig, briljant siachrome snel, eenvoudig, briljant siachrome het polijstsysteem Snel, eenvoudig, briljant Met het siachrome polijstsysteem biedt sia Abrasives een

Nadere informatie

Vloer POLILUX. Een industrieel beton heeft hoge mechanische eigenschappen, is gevlinderd, en vaak met kwarts toegevoegd.

Vloer POLILUX. Een industrieel beton heeft hoge mechanische eigenschappen, is gevlinderd, en vaak met kwarts toegevoegd. Vloer POLILUX Een industrieel beton heeft hoge mechanische eigenschappen, is gevlinderd, en vaak met kwarts toegevoegd. De POLILUX-methode verandert, dankzij onze technologie, u industriële betonvloer

Nadere informatie

Natuurlijk, functioneel en gezond. Brillux silicaatproducten

Natuurlijk, functioneel en gezond. Brillux silicaatproducten Natuurlijk, functioneel en gezond Brillux silicaatproducten Een ecologische grondslag Silicaat in de 21e eeuw In tijden waarin het duurzaamheids-, milieu- en gezondheidsbewustzijn steeds groter wordt,

Nadere informatie

GRAFFITI BESCHERMING EN VERWIJDERING

GRAFFITI BESCHERMING EN VERWIJDERING BEL INDUSTRIES BVBA BALENDIJK 180 3920 LOMMEL TEL: 0032(0)11-545381 FAX: 0032(0)11-544868 E-mail: info@bel-industries.be Web site: www.bel-industries.be GRAFFITI BESCHERMING EN VERWIJDERING Hier maken

Nadere informatie

Greenpaints. de top in. duurzame VERF!

Greenpaints. de top in. duurzame VERF! Greenpaints de top in duurzame VERF! www.greenpaints.nl Muurverven Greenpaints heeft een bewuste keuze gemaakt om alleen maar biobased of natuurlijke muurverven te voeren. Wij zijn zeer enthousiast over

Nadere informatie

7 plamuren voor professionelen. Ontdek het volledig vernieuwde Breplasta gamma

7 plamuren voor professionelen. Ontdek het volledig vernieuwde Breplasta gamma 7 plamuren voor professionelen Ontdek het volledig vernieuwde Breplasta gamma Meer dan 50 jaar topkwaliteit uit Zweden Breplasta - Een premium merk met Traditie Swedish Quality Since the 1950 s Wist u

Nadere informatie

Nieuw: Evocryl 200. De bodyguard voor de gevel

Nieuw: Evocryl 200. De bodyguard voor de gevel Nieuw: Evocryl 200 De bodyguard voor de gevel 2 Optimale bescherming met de (r)evolutionaire Evoflex-technologie De nieuwe gevelverf Evocryl 200 3 Weer en wind, schimmels, algen, milieuvervuiling, ouderdom

Nadere informatie

Gevels Buitenmuurverven. Sto buitenmuurverven

Gevels Buitenmuurverven. Sto buitenmuurverven Gevels Buitenmuurverven Sto buitenmuurverven Details, illustraties, algemene technische informatie en diagrammen in dit document zijn slechts algemene omschrijvingen en tonen slechts een schematische weergave

Nadere informatie

DEUREN & RAMEN BINNEN EN BUITEN VOORBEREIDING & AFWERKING. De Waegenaere NV

DEUREN & RAMEN BINNEN EN BUITEN VOORBEREIDING & AFWERKING. De Waegenaere NV DEUREN & RAMEN BINNEN EN BUITEN VOORBEREIDING & AFWERKING De Waegenaere NV Bieke Voorbereiding van deuren en ramen binnen en buiten met lakverf Op nieuw onbeschilderd hout Oneffenheden of onvoldoende geschaafd

Nadere informatie