GRAFFITI BESCHERMING EN VERWIJDERING

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "GRAFFITI BESCHERMING EN VERWIJDERING"

Transcriptie

1 BEL INDUSTRIES BVBA BALENDIJK LOMMEL TEL: 0032(0) FAX: 0032(0) Web site: GRAFFITI BESCHERMING EN VERWIJDERING Hier maken we het verschil als volgt 1 graffiti verwijdering 2 graffiti bescherminglaag permanent 3 graffiti bescherminglaag verwijderbaar ALGEMEEN GRAFFITI Voor sommigen is graffiti een vorm van kunst; de meeste onder ons kennen het echter beter onder een andere vorm, namelijk het besmeuren van gevels en monumenten met verf. Indien U tegen deze " KUNST??? " de strijd wil aanbinden, kan U hier dankzij onze ervaring, en dankzij een uitstekend productengamma, de nodige informatie vinden om graffiti van elk denkbaar geveloppervlak doeltreffend te verwijderen en nadien dit oppervlak te beschermen, zodat graffiti na onze behandeling eenvoudig kunnen verwijderd worden. De beschermlagen kunnen aangebracht worden in een door u gewenste tint of kleurloos. Gebruikers van spuitbussen en viltstiften worden voornamelijk aangetrokken door nieuwe of gereinigde oppervlakken. De ervaring heeft uitgewezen dat, indien de graffiti even snel verdwijnen als ze zijn aange-

2 bracht, de bekladders hierdoor zeer snel ontmoedigd worden. GRAFFITI BESCHERMING Op de vraag of het mogelijk is om gevels of gelijk welk oppervlak te beschermen tegen het aanbrengen van graffiti? Is het antwoord eenvoudig : JA Inderdaad het is mogelijk om gelijk welk oppervlak te beschermen tegen graffiti ( spuitbus, stift, teer, enz..) Deze beschermlaag is verkrijgbaar in verf ( altijd hoogglans ) volgens een RAL kleurenkaart of in vernis ( transparant ) en dit in matte, satijnglans of hoogglans uitvoering; Eens deze beschermlaag is aangebracht kan graffiti kan met ons onderhoudsproduct eenvoudig weggenomen worden. Er is ook een verwijderbare beschermlaag verkrijgbaar, die voornamelijk gebruikt wordt voor beschermde monumenten of daar waar geen permanente laag mag aangebracht worden. Deze laag zal samen met deze graffiti ( lokaal ) weggenomen worden, nadien dient het gereinigde oppervlak terug lokaal behandeld te worden. Na het aanbrengen van de permanente beschermlaag garanderen wij de werking voor 8 jaar, Al onze beschermingsproducten zijn UV bestendig en kunnen onderhouden worden met het zelfde product. Wij verwijderen graffiti uit baksteen, Blauwe steen, Franse zandsteen enz.. ZONDER BESCHADIGING van het oppervlak en ZONDER DAT NA DROGING NOG SPOREN ZICHTBAAR ZIJN ( m.a.w. er is een diepte werking en de spookbeelden verdwijnen) NOTA Indien u gebruik wenst te maken van verwijderbare of transparante permanente beschermlagen is het wenselijk om eerst de ondergrond te reinigen daar aanwezige vervuiling steeds zichtbaar blijf onder de beschermlaag. 1- Graffiti verwijdering : Graffiti kan verwijderd worden door middel van chemische reiniging. Voor geschilderde oppervlakken volstaat het deze te overschilderen in dezelfde kleur als het bestaande met een anti-graffitibestendige laag. ( meestal 2 componenten)

3 2- Graffiti beschermlaag permanent PERMANENTE ANTI-GRAFFITI LAK Permanente beschermlagen bestaan in zowel gekleurde als in transparante(vernis) uitvoering Het zijn verfbekledingen van glanzende,matte of satijnglans op basis van polyurethaanlak. Deze permanente beschermlagen zijn zeer goed bestand tegen slechte weersomstandigheden en chemische agressies. Graffiti kan gemakkelijk verwijderd worden met een aangepaste reiniger, zonder de bekleding aan te tasten of het aspect ervan te wijzigen. De maximale doeltreffendheid van deze permanente beschermlagen wordt bereikt binnen een tijdspanne van 48 uur na aanwending - temperatuur 20 - vochtigheid 50%. Behandelingstijd tussen lagen bij een temperatuur van 20 C - minimum : 6 u - maximum : 48 u Er dient echter wel op gelet dat deze beschermlagen mogelijk de ondergrond verdonkeren en er dus een tussenlaag dient aangebracht (vooral op natuursteen) NOTA EENS DEZE PERMANENTE BESCHERMLAGEN ZIJN AANGEBRACHT ZIJN ZE NIET MEER OVERSCHILDERBAAR. 3- Graffiti beschermlaag verwijderbaar (semi-permanent) VERWIJDERBARE ANTI-GRAFFITI COATING Verwijderbare anti-graffiti lagen zijn geschikt om de muren tegen alle soorten vuil te beschermen (graffiti, affiches, waterspatten,...) Daar waar geen permanente beschermlagen mogen gebruikt worden ( monumenten enz..) Deze verwijderbare anti-graffiti producten zijn meestal geheel kleurloos. Ze tasten de ondergrond niet aan waarop het wordt aangebracht (stenen, beton, bakstenen, cement,...). Laat de ondergrond ademen en maakt gashoudende uitwisselingen mogelijk zoals lucht/waterdamp. Het is eveneens een vochtwerend middel voor oppervlakken en een versterker voor materialen die sterk beschadigd zijn door luchtbevuiling, door zandstralen of zure regen. Het wordt op vochtige oppervlakken gebruikt (niet met water doordrongen muren). Na reiniging met een hogedrukreiniger, kan onmiddellijk aanvangen worden met de werken. Het product wordt in één of twee lagen aangebracht. Er moet dus geen tijd voorzien worden tussen twee lagen gedurende dewelke de muur wederom kan beklad worden met graffiti. In tegenstelling tot permanente anti-graffiti lakken, worden de graffiti integraal verwijderd, zelfs deze aangebracht met de zwaarste stiften, en de tussenkomst kan zeer snel plaatshebben.

4 VERWIJDERING VAN HET PRODUCT EN GRAFFITI Deze producten zijn bijzonder omdat het graffiti verwijdert zonder de hulp van dure reinigingsproducten die schadelijk zijn voor het milieu. Inderdaad, het biedt weerstand tegen koud water en tegen hoge druk (80 bar), maar de laag (en dus ook de graffiti) kan verwijderd worden onder hoge druk (50 tot 100 bar) en met warm water (70 tot 80 C). Eens dat de graffiti verwijderd, is het voldoende om een beetje product op het gereinigde oppervlak aan te brengen om een nieuwe bescherming te waarborgen. De ondergrond moet wel droog zijn om de nieuwe semi-permanente laag aan te brengen. Overtuigt U van de kwaliteit en van onze uiterst lage kostprijs, contacteer ons vandaag nog op het voor een gratis en vrijblijvende offerte.

5 STRIPPAINT ALGEMEEN STRIPPAINT is een doorschijnende gel, bedoeld om uitgeharde verven, lijmen, epoxi-resten, harsen etc, op een snelle gemakkelijke manier te verwijderen. STRIPPAINT is bijzonder geschikt op verticale wanden en bezit een additief dat snelle uitdroging voorkomt. STRIPPAINT wordt geneutraliseerd door water en zal vervolgens geen residu achterlaten. TOEPASSINGEN Ontlakken van vernis op deuren, ramen, metaal, steen etc etc. Op het hout zal STRIPPAINT niet de nerf of de houtskleur aantasten. Het verwijderen van TRAFFIC-PAINT op wegen. Het afbijten van geverfde hekken, metalen afsluitingen, omheinigen, stalen balken etc. Voor het schoonmaken van oude verharde verfborstels. Behandeling van vloeren, besmeurd met verf of lijmresten. GEBRUIKSAANWIJZING STRIPPAINT wordt dmv een borstel aangebracht in een dikke laag op het oppervlak. Vervolgens 5 tot 15 minuten laten inwerken, naar gelang de dikte van de vervuiling, en dan verwijderen met een spaan. Indien meerdere lagen aanwezig zijn is het mogelijk om de procedure te herhalen. Het verbruik zal plus minus 200 gram per vierkante meter zijn. AANBEVELINGEN Te grote oppervlakken niet in een keer bestrijken. Niet aan een vlam blootstellen. Koel en droog bewaren. Verpakking voorzichtig openen.

6 PAINT REMOVER NEUTRAAL ALGEMEEN PAINT REMOVER NEUTRAAL is speciaal ontwikkeld voor het verwijderen van graffiti en verf van poreuze ondergronden. Het grote voordeel is dat PAINT REMOVER NEUTRAAL zowel koud als warm toegepast kan worden. Leuzen, tekeningen en teksten kunnen op een simpele manier verwijdert worden zonder schade toe te brengen aan de ondergronden. PAINT REMOVER NEUTRAAL is biologisch afbreekbaar en laat zich zeer eenvoudig verwerken. Toepassingen zijn bijvoorbeeld: stenen muren, betonnen elementen, zoals bruggen, muren, loopvlakken etc etc.. BIJZONDERE VOORDELEN Men kan zowel in de zomer als in de winter PAINT REMOVER NEUTRAAL toepassen in koude of in warme toestand. In warme toestand zal de procedure iets versnellen. Bovendien is PAINT REMOVER NEUTRAAL biologisch afbreekbaar en heeft geen penetrante geur. GEBRUIKSAANWIJZING PAINT REMOVER NEUTRAAL wordt puur gebruikt op de ondergrond dmv borstel of kwast. Vervolgens even laten inwerken en afspuiten met een hogedrukreiniger. VERBRUIK Met een liter PAINT REMOVER NEUTRAAL kunt U plusminus 0.5 tot 4 m² reinigen, afhankelijk van de vervuilingsgraad

7 SCHADUW VERWIJDERAAR ALGEMEEN SCHADUW VERWIJDERAAR is speciaal ontwikkeld voor het verwijderen van graffiti en verf van poreuze ondergronden. Het grote voordeel is dat SCHADUW VERWIJDERAAR zowel koud als warm toegepast kan worden. Leuzen, tekeningen en teksten kunnen op een simpele manier verwijdert worden zonder schade toe te brengen aan de ondergronden. SCHADUW VERWIJDERAAR is biologisch afbreekbaar en laat zich zeer eenvoudig verwerken. Toepassingen zijn bijvoorbeeld: stenen muren, betonnen elementen, zoals bruggen, muren, loopvlakken etc etc.. SCHADUW VERWIJDERAAR dient de bijzondere aanbeveling omdat ook de schaduwen verwijdert worden. AGS 60 is een sterk alkalisch reinigingsproduct dat ook onder vochtige omstandigheden gebruikt kan worden. BIJZONDERE VOORDELEN Men kan zowel in de zomer als in de winter SCHADUW VERWIJDERAAR toepassen in koude of in warme toestand. In warme toestand zal de procedure iets versnellen. Bovendien is SCHADUW VERWIJDERAAR biologisch afbreekbaar en heeft geen penetrante geur. GEBRUIKSAANWIJZING SCHADUW VERWIJDERAAR wordt puur gebruikt op de ondergrond dmv borstel of kwast. Vervolgens even laten inwerken en afspuiten met een hogedrukreiniger. VERBRUIK Met een liter SCHADUW VERWIJDERAAR kunt U plusminus 0.5 tot 1 m² reinigen, afhankelijk van de vervuilingsgraad.

8 GRAFFITI REMOVER ALGEMEEN GRAFFITI REMOVER is een speciaal reinigingsproduct voor het verwijderen van graffiti, inkten en stiften van gladde ondergronden. GRAFFITI REMOVER is milieuvriendelijk en zeer doeltreffend qua eigenschappen. In GRAFFITI REMOVER zijn speciale additieven toegevoegd om een snelle verdamping tegen te gaan zodat graffiti die reeds langer aanwezig is, ook doeltreffend verwijdert kan worden. Toepassingen zijn: kunststof, verkeersborden, gelakte oppervlakken, wandplaten, damwandprofielen, kortom alles waarbij de ondergrond niet zuigend is. BIJZONDERE VOORDELEN GRAFFITI REMOVER laat zich op een gemakkelijke manier verwerken, heeft geen penetrante geur en is biologisch afbreekbaar. GEBRUIKSAANWIJZING GRAFFITI REMOVER wordt puur op de ondergrond aangebracht dmv verstuiving, schone doek of eventueel dompelmethode. Vervolgens even laten inwerken en afdoen met schoon water VERBRUIK Met een liter GRAFFITI REMOVER kunt U 0.2 tot 0.5 m² reinigen, afhankelijk van de vervuilingsgraad.

9 DEGREASER 500 ALGEMEEN DEGREASER 500 is speciaal ontwikkeld op vraag van de klant om zware vervuilingen van petrochemische aard op een gemakkelijke en snelle manier te verwijderen zonder daarbij de ondergrond aan te tasten. Men kan denken aan olie, vetten, bitumen, stookolie, teer, smeer, gasolie, vervuilde koelsmeermiddelen op betonnen ondergronden etc etc. TOEPASINGEN Onderhoudsdiensten, werkplaatsen, garages,etc etc.. Reiniging en ontvetting van alle mechanische stukken. Uitwendige reiniging van motoren en machines. Reiniging van vloeren, besmeurd met olie, vet, smeer, teer, rubber, stookolie etc etc Reiniging van schepen, vrachtwagens, tankwagens, vergaarbakken van stookolie of andere vettige stoffen. Verwijdering van paraffine lagen op nieuwe wagens. GEBRUIKSAANWIJZING DEGREASER 500 wordt puur op de ondergrond aangebracht dmv spuit, verstuiver, of kwast. Vervolgens laten inwerken en eventueel afspoelen met koud water of laten absorberen met ULTRA SORB FINE, ook een product van BEL INDUSTRIES. BIJZONDERE VOORDELEN 1. Zeer hoog oplossingsvermogen. 2. Zeer gemakkelijk te verwijderen door af te spoelen met water, dit is niet altijd noodzakelijk. 3. Bij dompelmethode heeft men een zeer lange standtijd. ( 8 tot 12 maal langer dan conventionele artikelen ). 4. Heeft geen inwerking op metalen, lakken. 5. Economisch in gebruik. 6. Niet vluchtig. 7. Biologisch afbreekbaarheid groter dan 90%.

10 Station Beernem voor: ENKELE VAN ONZE PROJECTEN Station Beernem na:

11

12 Provinciehuis Maastricht 3 bruggen voor: Provinciehuis Maastricht 3 bruggen na:

13

Geavanceerde reinigingsoplossingen. voor onderhoud, herstel en industrie

Geavanceerde reinigingsoplossingen. voor onderhoud, herstel en industrie Geavanceerde reinigingsoplossingen voor onderhoud, herstel en industrie Voor professionele reiniging Vertrouw op de kwaliteit van Loctite De Loctite MRO-reinigers zijn ontwikkeld voor de reiniging van

Nadere informatie

In originele ongeopende verpakking ten minste 24 maanden houdbaar, Opslaan op een droge, koele vorstvrije plaats.

In originele ongeopende verpakking ten minste 24 maanden houdbaar, Opslaan op een droge, koele vorstvrije plaats. In originele ongeopende verpakking ten minste 24 maanden houdbaar, Opslaan op een droge, koele vorstvrije plaats. Dit product is bijtend voor de huid en ogen. Voor meer informatie raadpleeg het veiligheidsblad.

Nadere informatie

Handleiding Pure & Original Classico Façade

Handleiding Pure & Original Classico Façade Handleiding Pure & Original Classico Façade Inhoud Algemene informatie over Pure & Original Classico Façade...1 Gebruikersinformatie voor Pure & Original Classico Façade...1 Benodigde materialen...1 Pure

Nadere informatie

NATIONALE MAATSCHAPPIJ DER BELGISCHE SPOORWEGEN

NATIONALE MAATSCHAPPIJ DER BELGISCHE SPOORWEGEN - - -. - - -- ----.--- NATIONALE MAATSCHAPPIJ DER BELGISCHE SPOORWEGEN ALGEMENE DIENSTEN AANKOPEN Brussel, 21 december 1995 LABORATORIUM 08.22 s.17 Tt: 02/245.28.74 Aan: Levasseur NV Steenweg op Ruisbroek

Nadere informatie

Bescherming tegen Graffiti

Bescherming tegen Graffiti Bescherming tegen Graffiti Permanent Tijdelijk Semipermanent GraffitiGuard AntiGraffitiSystem Wat is Graffiti bescherming? Graffiti bescherming beschermt alle soorten ondergronden tegen schade door verf

Nadere informatie

2C Anti Graffiti Coat

2C Anti Graffiti Coat 2C Anti Graffiti Coat Omschrijving 2C Anti Graffiti Coat is een transparant, 2 componenten, permanent oppervlakte beschermingssysteem tegen graffiti vandalisme gebaseerd op nanotechnologie. Voorwerpen

Nadere informatie

Rolith Chemicals. Bestaat sinds 1977. Sinds november 2003 onderdeel van de Pearl Paint Group te Lelystad. Rolith bouwchemie

Rolith Chemicals. Bestaat sinds 1977. Sinds november 2003 onderdeel van de Pearl Paint Group te Lelystad. Rolith bouwchemie Rolith Chemicals Bestaat sinds 1977 Sinds november 2003 onderdeel van de Pearl Paint Group te Lelystad Waarom Rolith producten! Producten ontwikkeld i.s.m. baksteenindustrie (al sinds 1988!) Alle producten

Nadere informatie

Welkom bij Chemifor! Mogen wij ons voorstellen. Wanneer reinigen een kunst wordt... Waarom Chemifor?

Welkom bij Chemifor! Mogen wij ons voorstellen. Wanneer reinigen een kunst wordt... Waarom Chemifor? Welkom bij Chemifor! Mogen wij ons voorstellen Chemifor fabriceert en verdeelt kwaliteitsvolle en specifieke doelgerichte reinigingsproducten voor professionals. Ook voor reinigingen en advies kunt u bij

Nadere informatie

Reinigen van metselwerk en beton met de hoge drukreiniger. Jaap Koek J. Koek Gevelconsultancy B.V.

Reinigen van metselwerk en beton met de hoge drukreiniger. Jaap Koek J. Koek Gevelconsultancy B.V. Reinigen van metselwerk en beton met de hoge drukreiniger Jaap Koek J. Koek Gevelconsultancy B.V. De dagelijkse praktijk: een gevel is vervuild, en nu? De dagelijkse praktijk: een gevel is vervuild, en

Nadere informatie

Index. Klaar voor de toekomst. - Het bedrijf: wie zijn wij? - Wat is NanoCoating? - Mogelijkheden met NanoCoating. - Voordelen van NanoCoating

Index. Klaar voor de toekomst. - Het bedrijf: wie zijn wij? - Wat is NanoCoating? - Mogelijkheden met NanoCoating. - Voordelen van NanoCoating Index - Het bedrijf: wie zijn wij? - Wat is NanoCoating? - Mogelijkheden met NanoCoating - Voordelen van NanoCoating - Producten Universal Cleaner Special Nano Polish NanoCoat Steen & Hout NanoCoat Solar

Nadere informatie

Handleiding Pure & Original Kalei Calx

Handleiding Pure & Original Kalei Calx Handleiding Kalei Calx Inhoud Algemene informatie over Kalei Calx...1 Gebruikersinformatie voor Kalei Calx...1 Benodigde materialen...1 aanbrengen...3 Reinigen producten...3 Droogtijd en overschilderbaar...3

Nadere informatie

VERWERKINGSADVIES MOXILON 200 TOPICAL SEALER BETONVERDICHTING voor betonvloeren en horizontale delen

VERWERKINGSADVIES MOXILON 200 TOPICAL SEALER BETONVERDICHTING voor betonvloeren en horizontale delen Voorbereidingen Voor een goed resultaat van de werking van Moxilon 200 Topical Sealer is het van belang dat het product volledig in het oppervlak kan indringen. Het te behandelen oppervlak dient schoon,

Nadere informatie

Verwijdering van graffiti

Verwijdering van graffiti Verwijdering van graffiti GraffitiGuard AntiGraffitiSystem Algemeen In principe is de verwijdering van graffiti mogelijk op alle ondergronden. De juiste keuze van graffitireiniger en de reinigingsmethode

Nadere informatie

MECHEMPRO Surface Solutions

MECHEMPRO Surface Solutions MECHEMPRO Surface Solutions INDUSTRIËLE REINIGING MIRUS ONTVETTER 24 Krachtige emulgeerbare ontvetter Traditionele ontvetter op basis van koolwaterstoffen en emulgatoren. Een witte melkachtige vloeistof

Nadere informatie

Antigraffiti Coating Permanent PW

Antigraffiti Coating Permanent PW NP Solutions BV Kattestaart 11 2954 AC Alblasserdam Tel. +31(0)78 6933723 Fax. +31(0)78 6916156 e-mail info@npsolutions.nl Antigraffiti Coating Permanent PW Algemeen : Antigraffiti Coating Permanent PW

Nadere informatie

Icopal Universal Spraybond Dé ideale combinatie met Icopal Universal, ook bij lagere temperaturen NIEUW

Icopal Universal Spraybond Dé ideale combinatie met Icopal Universal, ook bij lagere temperaturen NIEUW Dé ideale combinatie met Icopal Universal, ook bij lagere temperaturen NIEUW De voordelen en kenmerken Eenvoudig en snel te verwerken Hittebestendig Zeer krachtige aanvangshechting Zeer krachtige eindsterkte

Nadere informatie

Belangrijker nog HS PROTECT EPOX beschermt uw relatie met uw klant!

Belangrijker nog HS PROTECT EPOX beschermt uw relatie met uw klant! H S PRO TECT EPO X is een luchtdrogende coating ter bescherming van gepolierde beton en epoxy. De coating kan eenvoudig worden aangebracht met een spuitpistool, verfrol of borstel. H S PRO TECT EPO X beschermt

Nadere informatie

Wiltec werkt. Ook voor u!

Wiltec werkt. Ook voor u! Wiltec werkt. Ook voor u! Beschermende coatings Voorkomen is beter dan genezen! Dat geldt zeker voor vervuiling en stof. Want waar gewerkt wordt vindt vervuiling en stofvorming plaats. Met name bij werkzaamheden

Nadere informatie

ELECTRO / BRAKE CLEANER Productcode 350

ELECTRO / BRAKE CLEANER Productcode 350 Industriële Reiniging ANTOL 24 Productcode 803 Krachtige emulgeerbare ontvetter Traditionele ontvetter op basis van koolwaterstoffen en emulgatoren. Een witte melkachtige vloeistof ontstaat wanneer Antol

Nadere informatie

Handreiniging & -bescherming

Handreiniging & -bescherming & -bescherming Handreiniger Dreumex Plus Extra reinigingskracht dankzij huidvriendelijke microkorrels Extra krachtig, dankzij actieve citrus ingrediënten Geschikt voor vele toepassingen Vervuiling: bitumen,

Nadere informatie

Wand&Klaar Behanglijm Glasweefsel

Wand&Klaar Behanglijm Glasweefsel Inhoudsopgave 6302986 - Bison Wand&Klaar Behanglijm Glasweefsel Emmer 2,5 kg NL/FR 2 6302987 - Bison Wand&Klaar Behanglijm Glasweefsel Emmer 5 kg NL/FR 4 6302988 - Bison Wand&Klaar Behanglijm Glasweefsel

Nadere informatie

Reiniging parketvloer

Reiniging parketvloer Reiniging parketvloer RMC Soap RMC Soap is een onderhoudszeep voor de regelmatige schoonmaakbeurt van geoliede houten oppervlakken. De zeep verwijdert grondig alle vuil en vet en behoudt hierbij de matte,

Nadere informatie

Baseclean. Reaxyl. Cruysberghs. Gevelreinigers. Chemical

Baseclean. Reaxyl. Cruysberghs. Gevelreinigers. Chemical Cruysberghs bvba Chemical Producent van bouwchemische specialiteiten Erkend BASF Construc on Chemicals partner Dealer van PCI tegellijmsystemen en bouwchemische hulpstoffen Voor bouwprofessionals Reaxyl

Nadere informatie

De Nieuwe Generatie Watergedragen Coatingsystemen voor de Industriële Schilder

De Nieuwe Generatie Watergedragen Coatingsystemen voor de Industriële Schilder De Nieuwe Generatie Watergedragen Coatingsystemen voor de Industriële Schilder Coatright, De nieuwe Coatingsystemen voor DANKZIJ HET INNOVATIEVE MENGSYSTEEM IS ELKE KLEUR À LA MINUTE LEVERBAAR! Uniek is

Nadere informatie

SCHILTZ norms. n1150 LCI.SL. www.schiltz-norms.be

SCHILTZ norms. n1150 LCI.SL. www.schiltz-norms.be VILTSTIFT MET VlOEIBARE kleurstof LCI.SL 1 Viltstift met onuitwisbare lakverf die schrijft op ongeveer alle propere materialen: metaal, glas, hout, rubber, karton. De verf geeft weinig geur af, zonder

Nadere informatie

Inhoud. Sealer 18. Primer 19. Krijtverf 6-7. Boenwas Krijtwas 20. Kalkverf 8-9. Gevelverf 21. Matte Lak 10-11. Kleurenkaart 22-23.

Inhoud. Sealer 18. Primer 19. Krijtverf 6-7. Boenwas Krijtwas 20. Kalkverf 8-9. Gevelverf 21. Matte Lak 10-11. Kleurenkaart 22-23. Inhoud Krijtverf 6-7 Kalkverf 8-9 Matte Lak 10-11 Lakken 12-13 Sealer 18 Primer 19 Boenwas Krijtwas 20 Gevelverf 21 Kleurenkaart 22-23 Contactgegevens 24 Vloerverf 14-15 Betonlook Verf 16 Betonlook Stuc

Nadere informatie

Belangrijker nog HS PROTECT BOUW beschermt uw relatie met uw klant!

Belangrijker nog HS PROTECT BOUW beschermt uw relatie met uw klant! HS PROTECT BOUW is een luchtdrogende coating ter bescherming van ramen en profielen tijdens constructiewerken, transport en opslag. De coating kan eenvoudig worden aangebracht met een spuitpistool, verfrol

Nadere informatie

Reinigings- en onderhoudstips voor gevelbeglazingen

Reinigings- en onderhoudstips voor gevelbeglazingen Reinigings- en onderhoudstips voor gevelbeglazingen September 2007 Regelmatig bijgewerkte informatie over onze producten en hun beschikbaarheid, met richtlijnen voor hun onderhoud, zijn te vinden op onze

Nadere informatie

Pieterman Airosol Glascleaner. Artikel code Omschrijving Gewicht VKE 430.13M Spuitbus à 400 ml 420 gram 1 stuk 12 stuks. High Performance doekjes

Pieterman Airosol Glascleaner. Artikel code Omschrijving Gewicht VKE 430.13M Spuitbus à 400 ml 420 gram 1 stuk 12 stuks. High Performance doekjes Pieterman Airosol Glascleaner Glascleaner is een zeer efficiënt produkt voor het reinigen van glas en spiegels, maar ook van kunststoffen en harde oppervlakken. Verwijdert snel, veilig en gemakkelijk vuil,

Nadere informatie

Handleiding Pure & Original Marrakech Walls

Handleiding Pure & Original Marrakech Walls Handleiding Pure & Original Marrakech Walls Inhoud Algemene informatie over Pure & Original Marrakech Walls...1 Gebruikersinformatie voor Pure & Original Marrakech Walls...1 Benodigde materialen...1 Pure

Nadere informatie

BESCHERMWIJZER. metaal, kunststof & mineraal. Rambo de Beschermspecialist. De beschermfactor. uw adviseur

BESCHERMWIJZER. metaal, kunststof & mineraal. Rambo de Beschermspecialist. De beschermfactor. uw adviseur Rambo de Beschermspecialist Rambo is dé beschermspecialist van Nederland. Met het complete en helder opgebouwde assortiment en de gebruiksvriendelijke en relevante informatie, biedt Rambo optimale beschermoplossingen

Nadere informatie

Productinformatieblad

Productinformatieblad weber.mix 6 in 1 is een kant-en-klare mortel geschikt voor diverse toepassingen. Ideale oplossing voor renovatieklussen en verbouwingen Vloer & wand Binnen & buiten Veelzijdig inzetbare mortel welke geschikt

Nadere informatie

Reinigingsinstructies

Reinigingsinstructies Reinigingsinstructies ROMEX is een producent van industriële vloeren uit kunsthars. Deze zijn in principe eenvoudig te reinigen, maar moeten regelmatig onderhouden worden om hun jarenlange esthetische

Nadere informatie

Verwijder de beschermfolie net voor de oplevering en u biedt uw eindklant steeds opnieuw vloeren met dezelfde glans en kwaliteit als in uw showroom.

Verwijder de beschermfolie net voor de oplevering en u biedt uw eindklant steeds opnieuw vloeren met dezelfde glans en kwaliteit als in uw showroom. HS PROTECT FLOOR is een luchtdrogende coating ter bescherming van vloeren tijdens constructiewerken, transport en opslag. De coating kan eenvoudig worden aangebracht met een spuitpistool, verfrol of borstel.

Nadere informatie

ACRYCLEAN ANTI-MOS EN ANTI-ALGEN POWER. Absoluut zuiver oplosmiddel voor het schoonmaken van diverse oppervlakken. Laat geen resten achter.

ACRYCLEAN ANTI-MOS EN ANTI-ALGEN POWER. Absoluut zuiver oplosmiddel voor het schoonmaken van diverse oppervlakken. Laat geen resten achter. ACRYCLEAN Absoluut zuiver oplosmiddel voor het schoonmaken van diverse oppervlakken. Laat geen resten achter. schoonmaken en ontvetten vóór lijmen en bekleden verwijderen van vet, olie en vervuiling door

Nadere informatie

Pieterman Airosol Glascleaner. Artikel code Omschrijving Gewicht VKE 430.13M Spuitbus à 400 ml 420 gram 12 stuks 12 stuks. High Performance doekjes

Pieterman Airosol Glascleaner. Artikel code Omschrijving Gewicht VKE 430.13M Spuitbus à 400 ml 420 gram 12 stuks 12 stuks. High Performance doekjes Pieterman Airosol Glascleaner Glascleaner is een zeer efficiënt product voor het reinigen van glas en spiegels, maar ook van kunststoffen en harde oppervlakken. Verwijdert snel, veilig en gemakkelijk vuil,

Nadere informatie

Hand Care Assortiment

Hand Care Assortiment Hand Care Assortiment De variatie in werkomgevingen is enorm en er zijn veel specialismen. Dit vraagt om specifieke vaardigheden en daarvoor heb je je handen nodig. Je belangrijkste gereedschap. Handbescherming

Nadere informatie

Geavanceerde reinigingsoplossingen. voor onderhoud, herstel en industrie

Geavanceerde reinigingsoplossingen. voor onderhoud, herstel en industrie Geavanceerde reinigingsoplossingen voor onderhoud, herstel en industrie Voor professionele reiniging Vertrouw op de kwaliteit van Loctite De Loctite MRO-reinigers zijn ontwikkeld voor de reiniging van

Nadere informatie

KEIM ANTI-GRAFFITISYSTEEM. Toepassingsgebied

KEIM ANTI-GRAFFITISYSTEEM. Toepassingsgebied KEIM ANTI-GRAFFITISYSTEEM Toepassingsgebied Toepassingsgebied: Alle niet behandelde en behandelde ondergronden binnen en buiten, met name minerale ondergronden zoals baksteen, pleisterwerk, kalkzandsteen,

Nadere informatie

houtsoorten tijdens constructiewerken, transport en opslag. De coating kan eenvoudig worden aangebracht met een spuitpistool, verfrol of borstel.

houtsoorten tijdens constructiewerken, transport en opslag. De coating kan eenvoudig worden aangebracht met een spuitpistool, verfrol of borstel. HS PROTECT WOOD is een luchtdrogende coating ter bescherming van verschillende houtsoorten tijdens constructiewerken, transport en opslag. De coating kan eenvoudig worden aangebracht met een spuitpistool,

Nadere informatie

HAMMERITE STRUCTUUR MAT

HAMMERITE STRUCTUUR MAT Akzo Nobel Paints Belgium sa/nv G. Levisstraat 2 1800 Vilvoorde België www.akzonobel.com Tel.: (0032) (0)2/2542211 Info: (0032) (0)800/32000 HAMMERITE STRUCTUUR MAT 1. BESCHRIJVING VAN HET PRODUCT Productinformatie

Nadere informatie

Jadon Parkeergarage Reiniging

Jadon Parkeergarage Reiniging Jadon Parkeergarage Reiniging Jadon Parkeergarage Reiniging: Vloeren spelen een steeds grotere rol bij het ontwerp van parkeergarages. Vloer coatingen in diverse, vaak lichte kleuren, winnen terrein ten

Nadere informatie

HIGH GLOSS. PRODUCTOMSCHRIJVING Recoat High Gloss is een blanke, hoogglans, water gedragen, 2k coating, geschikt voor vele ondergronden.

HIGH GLOSS. PRODUCTOMSCHRIJVING Recoat High Gloss is een blanke, hoogglans, water gedragen, 2k coating, geschikt voor vele ondergronden. HIGH GLOSS Product Artikelnummer High Gloss 88672 Verharder 48256 PRODUCTOMSCHRIJVING Recoat High Gloss is een blanke, hoogglans, water gedragen, 2k coating, geschikt voor vele ondergronden. Recoat High

Nadere informatie

CWS C O W I D U R 2K PUR HOLZSIEGEL P U R GLÄNZEND

CWS C O W I D U R 2K PUR HOLZSIEGEL P U R GLÄNZEND CD-COLOR TECHNISCHE FICHE NR. 100 CWS C O W I D U R 2K PUR HOLZSIEGEL P U R GLÄNZEND PRODUCTBESCHRIJVING : Cowidur 2K PUR Holzsiegel met UV-filter is een 2-componente polyurethaan.vernis. De droging gebeurt

Nadere informatie

Voor watersport toepassingen wordt aanbevolen om de lak alleen te gebruiken voor de oppervlakken die boven de waterlijn zitten

Voor watersport toepassingen wordt aanbevolen om de lak alleen te gebruiken voor de oppervlakken die boven de waterlijn zitten ReGrade transparante 2 componentenlak Voor het behandelen van buitenoppervlakken die door de invloed van weersomstandigheden en met name inwerking van UV, hun oorspronkelijke kleur en uitstraling hebben

Nadere informatie

Primertabel Sikaflex / SikaBond Beschrijvingen van de Sika-primers

Primertabel Sikaflex / SikaBond Beschrijvingen van de Sika-primers Editie 1, 2011 Versie no. 25072011 Construction Primertabel Sikaflex / SikaBond Beschrijvingen van de Sika-primers Inhoud: Sika (Sika Cleaner-205)... 2 Sika Primer-3 N... 2 Sika Primer-215... 2 1-Component

Nadere informatie

INSTALLATIESTAPPEN NB: ClayStone is niet geschikt voor een douche en andere vochtige zone. (Voor deze toepassing, zie Creatina).

INSTALLATIESTAPPEN NB: ClayStone is niet geschikt voor een douche en andere vochtige zone. (Voor deze toepassing, zie Creatina). Perfectino ClayStone instructies INSTALLATIESTAPPEN Voorbereiding van de ondergrond... 1 Voorbereiding voor de installatie op tegels... 2 Producttoepassing... 2 Aanbrengen dichtingsmengsel voor tegels

Nadere informatie

ONDERHOUDSINSTRUCTIE RAW STONES PROTECTOR & CLEANER

ONDERHOUDSINSTRUCTIE RAW STONES PROTECTOR & CLEANER ONDERHOUDSINSTRUCTIE RAW STONES PROTECTOR & CLEANER Hoe werkt RAW Stones Protector en wat doet het? Door behandeling van minerale bouwmaterialen met RAW Stones Protector wordt de ondergrond resistent tegen

Nadere informatie

SCHILTZ N1150 VILTSTIFT MET VLOEIBARE KLEURSTOF LCI.SL

SCHILTZ N1150 VILTSTIFT MET VLOEIBARE KLEURSTOF LCI.SL VILTSTIFT MET VLOEIBARE KLEURSTOF LCI.SL 1 Viltstift met onuitwisbare lakverf die schrijft op ongeveer alle propere materialen: metaal, glas, hout, rubber, karton. De verf geeft weinig geur af, zonder

Nadere informatie

INP Quality. Wij danken u voor uw vertrouwen. Met vriendelijke groeten, INP Team

INP Quality. Wij danken u voor uw vertrouwen. Met vriendelijke groeten, INP Team Het meest up-to-date overzicht van onze artikelen vindt u op onze website. Staat het product wat u zoekt er toch niet tussen neem dan contact op met onze verkoopafdeling, zij helpen u graag verder. Deze

Nadere informatie

DATA SHEET 956 TEKNOPLAST PRIMER 7

DATA SHEET 956 TEKNOPLAST PRIMER 7 www.teknos.com DATA SHEET 956 TEKNOPLAST PRIMER 7 11 01.02.2008 Epoxy Primer VERF TYPE TEKNOPLAST PRIMER 7 is een oplosmiddeldragende epoxy primer in twee delen met een lage inhoud oplosmiddel. GEBRUIK

Nadere informatie

NC 2K Clearcoat. Toepassingen: - Aluminium gevel beplating - Gepoedercoate oppervlakten - Stalen ondergronden - Trespa gevelbeplating

NC 2K Clearcoat. Toepassingen: - Aluminium gevel beplating - Gepoedercoate oppervlakten - Stalen ondergronden - Trespa gevelbeplating NC 2K Clearcoat Omschrijving : NC 2k Clearcoat 2 component-polysiloxan-epoxy eenlaags veredeling is een transparante 2 componenten coating gebaseerd op nanotechnologie. Voorwerpen behandeld met NC 2k Clearcoat

Nadere informatie

Productbeschrijving verbeterde houtolie

Productbeschrijving verbeterde houtolie Productbeschrijving verbeterde houtolie Verbeterde houtolie is volledig natuurlijk en bestaat uit een mix van speciaal gekookte ungolie met een blend van verschillende hoogwaardige natuurlijke oliën. Dit

Nadere informatie

RAW Stones Cleaner is een geconcentreerde vloerreiniger met een waterafstotend effect na droging

RAW Stones Cleaner is een geconcentreerde vloerreiniger met een waterafstotend effect na droging RAW Stones Technische beschrijving 2017 Product omschrijving RAW Stones is een cement gebonden product aangevuld met epoxy s, kleurpigmenten, vezels en overige natuurlijke grondstoffen. Door de samenstelling

Nadere informatie

2WHITE TECHNISCHE HANDLEIDING. pagina 2. pagina 4. pagina 8. product beschrijving. installatie. voorbereiding

2WHITE TECHNISCHE HANDLEIDING. pagina 2. pagina 4. pagina 8. product beschrijving. installatie. voorbereiding LIQUISOL BVBA - OUDSTRIJDERSSTRAAT 152-2520 OELEGEM - BELGIË TECHNISCHE HANDLEIDING 2WHITE pagina 2 product beschrijving pagina 4 voorbereiding pagina 8 installatie HAND- LEIDING 2WHITE PRODUCT OMSCHRIJVING

Nadere informatie

Inno Coatings - Betonverf 2K

Inno Coatings - Betonverf 2K Inno Coatings - Betonverf 2K Productomschrijving: Inno Coatings - Betonverf 2K Inno Coatings Betonverf is een watergedragen 2-componenten betonverf en is zowel verkrijgbaar in kleurloos transparante als

Nadere informatie

Inweekmiddel codes 00701

Inweekmiddel codes 00701 Inweekmiddel codes 00701 Onderhoud Poeder product voor het verwijderen van vervuilingen in diverse keukenmachines. Tevens geschikt als vaatwasreiniger voor het verwijderen van hardnekkige eiwit- en zetmeelresten.

Nadere informatie

MISSIE: SCHONE HANDEN

MISSIE: SCHONE HANDEN MISSIE: SCHONE HANDEN 1 MISSIE: SCHONE HANDEN ASSORTIMENT HANDREINIGERS De oplossing voor vuile handen ALLES-IN-1: compleet systeem voor bescherming, reiniging en verzorging van handen. HYGIËNISCH: gesealde

Nadere informatie

De Wiltfang. 2015 www.dewiltfang.nl. Tuingereedschap voor liefhebbers

De Wiltfang. 2015 www.dewiltfang.nl. Tuingereedschap voor liefhebbers De Wiltfang Tuingereedschap voor liefhebbers AURO PRODUCTOVERZICHT Kwalitatief en duurzaam verantwoorde producten voor schoonmaken, reinigen en onderhoud 2015 www.dewiltfang.nl Auro is één van de weinige,

Nadere informatie

Hoe is de Kalei verpakt? Kalei wordt geleverd in papieren zakken van 25 kg droog poeder, niet ingekleurd (NATURA) of in emmers van 16 kg.

Hoe is de Kalei verpakt? Kalei wordt geleverd in papieren zakken van 25 kg droog poeder, niet ingekleurd (NATURA) of in emmers van 16 kg. Hoe is de Kalei verpakt? Kalei wordt geleverd in papieren zakken van 25 kg droog poeder, niet ingekleurd (NATURA) of in emmers van 16 kg. Hoe zijn de pigmenten verpakt? Hoeveel pigment voeg ik toe? De

Nadere informatie

GRIFFON CLEANER RANGE

GRIFFON CLEANER RANGE GRIFFON CLEANER RANGE Ontdek ons complete en krachtige assortiment reinigingsmiddelen voor professionals KALKVRETER Zeer krachtige en geconcentreerde schuimspray voor het eenvoudig verwijderen van (hardnekkige)

Nadere informatie

Gevelbeglazing REINIGINGS- EN ONDERHOUDSGIDS

Gevelbeglazing REINIGINGS- EN ONDERHOUDSGIDS Gevelbeglazing REINIGINGS- EN ONDERHOUDSGIDS VERSIE 1.0 SEPTEMBER 2013 Deze versie vervangt alle eerdere versies. Op www.yourglass.com kunt u geregeld actualisaties vinden. WAARSCHUWING Gelieve deze handleiding

Nadere informatie

Reaxyl. Topor. 2- componenten vloeibare waterdichting voor platte daken Zonder primer of grondlaag Droog in 1 uur

Reaxyl. Topor. 2- componenten vloeibare waterdichting voor platte daken Zonder primer of grondlaag Droog in 1 uur Reaxyl Topor 2- componenten vloeibare waterdichting voor platte daken Zonder primer of grondlaag Droog in 1 uur Toepassing: Reaxyl Topor is een lichtgrijze, weerkaatsende, Uv-bestendige, blijvend elastische

Nadere informatie

Owatrol is goud voor al uw hout!

Owatrol is goud voor al uw hout! Owatrol is goud voor al uw hout! Beschermen, onderhouden, renoveren, decoreren... Owatrol oplossingen voor buitenshuis NIEUW HOUT (verticaal/horizontaal) ZACHTHOUT (Lariks, Douglas, grenen,vuren, Red Cedar,

Nadere informatie

Onderhoud je geluk...

Onderhoud je geluk... ONDERHOUDSGIDS Onderhoud je geluk...... Begin met tuinmeubelen & terras Rectavit TOTALE BESCHERMING tegen veroudering, verkleuring en vervuiling Legende Houten tuinmeubelen vragen een regelmatig onderhoud.

Nadere informatie

HAMMERITE HOOGGLANSLAK

HAMMERITE HOOGGLANSLAK Akzo Nobel Paints Belgium sa/nv G. Levisstraat 2 1800 Vilvoorde België www.akzonobel.com Tel.: (0032) (0)2/2542211 Info: (0032) (0)800/32000 HAMMERITE HOOGGLANSLAK 1. BESCHRIJVING VAN HET PRODUCT Productinformatie

Nadere informatie

Technische informatie

Technische informatie OMSCHRIJVING TOEPASSING VOORNAAMSTE KENMERKEN KLEUR GLANSGRAAD VERPAKKING Transparante sealer voor vloeren binnen is een transparante sealer voor vloeren binnen op basis van alkydhars die diep in de ondergrond

Nadere informatie

BEHANDELINGEN INTERIEUR

BEHANDELINGEN INTERIEUR Als u in contact wilt komen met het Meguiar s Detailing Center kunt u mailen naar: info@meguiarsdetailcenter.nl of neem direct contact op met Marcel 0615113744 of Randy 0651904248. Ook kunt u altijd bellen

Nadere informatie

Chemicaliën. 10. Chemicaliën

Chemicaliën. 10. Chemicaliën 10 10. ProGold 10 ProGold Aceton ProGold Aceton is een sterk oplosmiddel voor het reinigen en verwijderen van allerlei synthetische producten, gedroogde verven, lijmen,.. 1 l 180630 6 St. 1 St. 949053

Nadere informatie

Productinformatieblad

Productinformatieblad webermix 6 in 1 is een kant-en-klare mortel geschikt voor diverse toepassingen Metselen, voegen, stucadoren, vloersmeren, tegels leggen Ook geschikt voor metselen glazen bouwstenen Veelzijdig inzetbare

Nadere informatie

Xtra Smooth. Premium Satin XS ZIJDEGLANZENDE SOLVENTLAK: VAARWEL STREPEN - HALLO SPIEGELGLAD RESULTAAT

Xtra Smooth. Premium Satin XS ZIJDEGLANZENDE SOLVENTLAK: VAARWEL STREPEN - HALLO SPIEGELGLAD RESULTAAT Xtra Smooth ZIJDEGLANZENDE SOLVENTLAK: VAARWEL STREPEN - HALLO SPIEGELGLAD RESULTAAT Waarom? Met schrijft BOSS paints een nieuw hoofdstuk in de geschiedenis van solventgedragen lakken. Want dit baanbrekende

Nadere informatie

Werken met een hogedrukreiniger

Werken met een hogedrukreiniger Werken met een hogedrukreiniger Doel antwoorden Je kunt met een hogedrukreiniger werken. Oriëntatie Het reinigen van vuile machines of werktuigen kun je op veel verschillende manieren doen. 1 Waarom zou

Nadere informatie

De stap 1 en 3 en stap 2 zijn samen het antislip system, De stap 4 is de reiniger voor het antislip system. Hoe het werkt

De stap 1 en 3 en stap 2 zijn samen het antislip system, De stap 4 is de reiniger voor het antislip system. Hoe het werkt Gebruiksaanwijzing Gefeliciteerd met de aankoop van uw antislip system! antislip system is geen coating of etsproduct. Het is een onzichtbaar antislip product dat in 3 stappen wordt aangebracht. Het verkleint

Nadere informatie

Tapes. www.wiltec.nl. Tapes

Tapes. www.wiltec.nl. Tapes 63 Tape is tape hoor je vaak, maar niets is minder waar. Tussen de verschillende soorten en kwaliteiten tapes zijn grote verschillen aanwezig. Het gebruiken van een verkeerde tape in uw productieproces

Nadere informatie

PROMAPAINT -SC3 en PROMAPAINT -SC4 Vezelvrije brandwerende verven

PROMAPAINT -SC3 en PROMAPAINT -SC4 Vezelvrije brandwerende verven PROMAPAINT -SC3 en PROMAPAINT -SC4 Vezelvrije brandwerende verven Fire Protection PROMAPAINT -SC3 en PROMAPAINT -SC4 Vezelvrije brandwerende verven Promat International NV is de specialist op het vlak

Nadere informatie

Claystone instructies 2017

Claystone instructies 2017 Claystone instructies 017 INSTALLATIESTAPPEN Voorbereiding van de ondergrond... 1 Voorbereiding voor de installatie op tegels... Producttoepassing... Aanbrengen dichtingsmengsel voor tegels Het gelijkmaken

Nadere informatie

Handreiniging & Handverzorging

Handreiniging & Handverzorging Handreiniging & Handverzorging HANDBeschermING HAND PROTECT LOTION Productcode 871 Beschermt de handen tegen schadelijke stoffen Beschermende handencrème. Hand Protect Lotion beschermt de handen tegen

Nadere informatie

SUPI SAUNA PRODUCTS. Voor een unieke beleving

SUPI SAUNA PRODUCTS. Voor een unieke beleving SUPI SAUNA PRODUCTS Voor een unieke beleving De Supi productlijn zorgt voor sfeer en beleving in de sauna en beschermt het hout. U houdt de sauna gemakkelijk schoon. De Supi productlijn omvat zeer geschikte

Nadere informatie

Onderhoud tegels. Inhoudsopgave

Onderhoud tegels. Inhoudsopgave Onderhoud tegels Inhoudsopgave ONVERGLAASDE TEGELS... 2 PORCELANATO ONVERGLAASD... 3 ULTRAGRES... 4 VERGLAASDE TEGELS... 5 COTTO-TERRACOTTA onbehandeld... 6 ONVERGLAASDE TEGELS Reiniging Beschermen Onderhoud

Nadere informatie

DE BESTE BASIS VOOR OPPERVLAKTE- BESCHERMING VAN ZICHTBETON.

DE BESTE BASIS VOOR OPPERVLAKTE- BESCHERMING VAN ZICHTBETON. DE BESTE BASIS VOOR OPPERVLAKTE- BESCHERMING VAN ZICHTBETON. COLORFRESH & COLORTEC OPPERVLAKTEBESCHERMING HET OUTDOORJACK VOOR BETON! Zonder oppervlaktebescherming Met oppervlaktebescherming Colorfresh

Nadere informatie

RENOVATIE & AFWERKING

RENOVATIE & AFWERKING LRS SET VOOR LEDERHERSTEL DANKZIJ HET NIEUWE UNIEKE FINIXA SYSTEEM OP WATERBASIS KAN IEDEREEN NU LEDER HERSTELLEN ZOALS EEN ECHTE PROFESSIONAL! Volg de stappen in deze handleiding voor het herstellen,

Nadere informatie

Primer Surface P1500. Product. Volumes. Eigenschappen

Primer Surface P1500. Product. Volumes. Eigenschappen Product Universele voorstrijk voor alle zuigende en niet-absorberende ondergronden. Hechtbevorderaar op houten spaanplaten en plankenvloeren. Volumes 5 l Eigenschappen Gebruiksklaar en gemakkelijk verwerkbaar

Nadere informatie

Onderhoudsvoorschrift voor Marlith gietvloeren Basisreiniger voor dagelijks onderhoud

Onderhoudsvoorschrift voor Marlith gietvloeren Basisreiniger voor dagelijks onderhoud Onderhoudsvoorschrift voor Marlith gietvloeren Basisreiniger voor dagelijks onderhoud 1. Productomschrijving Zachte alkalische basisreiniger met sterk oplossend vermogen voor het verwijderen van bouw-vuil

Nadere informatie

Standaard verfsystemen Hout

Standaard verfsystemen Hout Standaard verfsystemen Hout De complete standaard verfschema s van International Paint kunt u vinden op de website yachtpaint.com. Onder het kopje Info Center Technische bulletins, hier vindt u de meest

Nadere informatie

DIKLAGIGE, OPLOSMIDDELVRIJE, FLEXIBELE, 2-COMPONENTEN BITUMINEUZE EMULSIE COATING, POLYMEER GEMODIFICEERD

DIKLAGIGE, OPLOSMIDDELVRIJE, FLEXIBELE, 2-COMPONENTEN BITUMINEUZE EMULSIE COATING, POLYMEER GEMODIFICEERD TECHNISCHE FICHE DIKLAGIGE, OPLOSMIDDELVRIJE, FLEXIBELE, 2-COMPONENTEN BITUMINEUZE EMULSIE COATING, POLYMEER GEMODIFICEERD PRODUCTOMSCHRIJVING is een 2-componenten coating, oplosmiddelvrij en vezelversterkt,

Nadere informatie

Zelf schilderen. Schilderen Schilderen van nieuw hout Schilderen van geverfd hout Schilderen van radiatoren Sausen Kwaliteitseisen

Zelf schilderen. Schilderen Schilderen van nieuw hout Schilderen van geverfd hout Schilderen van radiatoren Sausen Kwaliteitseisen Zelf schilderen Schilderen Schilderen van nieuw hout Schilderen van geverfd hout Schilderen van radiatoren Sausen Kwaliteitseisen Zelf schilderen 2 Het interieur van de woning verfraaien? Een ander verfje,

Nadere informatie

Wasinstructie Eco Green Auto Clean Freedom

Wasinstructie Eco Green Auto Clean Freedom Wasinstructie Eco Green Auto Clean Freedom Wasinstructie wassen zonder water In deze wasinstructie is beschreven op welke wijze de producten van Eco Green Auto Clean Freedom gebruikt kunnen worden. Op

Nadere informatie

Chemical. 2- componenten vloeibare waterdichting voor platte daken Zonder primer of grondlaag Droog in 1 uur

Chemical. 2- componenten vloeibare waterdichting voor platte daken Zonder primer of grondlaag Droog in 1 uur Cruysberghs bvba Chemical Producent van bouwchemische specialiteiten Erkend BASF Construc on Chemicals partner Dealer van PCI tegellijmsystemen en bouwchemische hulpstoffen Voor bouwprofessionals Reaxyl

Nadere informatie

Bleispitz boorgat marker Verpakt per 10 stuks Pag. 00/04

Bleispitz boorgat marker Verpakt per 10 stuks Pag. 00/04 Viltstiften Edding Markers en stiften Bleispitz Metal markers Suremark Metal markers Stylmark Speksteenkrijt Schoolbordkrijt Lyra krijt Viltstiften Lyra Slagcijfer en slagletters Verfsjablonen Slaglijnmolens

Nadere informatie

Reinigingsmiddelen. Onderhoud & service

Reinigingsmiddelen. Onderhoud & service Reinigingsmiddelen 107 Biologisch afbreekbare reinigingsmiddelen FOAM CLEAN - PROBIOTIC COIL CLEANER Krachtige probiotische schuimreiniger met microscopisch diepe reinigingstechnologie Ontvet en ontgeurt

Nadere informatie

INDUSTRIËLE REINIGING

INDUSTRIËLE REINIGING INDUSTRIËLE REINIGING ANTOL 24 PRODUCTCODE 803 Krachtige emulgeerbare ontvetter Traditionele ontvetter op basis van koolwaterstoffen en emulgatoren. Een witte melkachtige vloeistof ontstaat wanneer Antol

Nadere informatie

HAMMERITE Direct AluZinc

HAMMERITE Direct AluZinc Akzo Nobel Paints Belgium sa/nv G. Levisstraat 2 1800 Vilvoorde België www.akzonobel.com Tel.: (0032) (0)2/2542211 Info: (0032) (0)800/32000 HAMMERITE Direct AluZinc 1. BESCHRIJVING VAN HET PRODUCT Productinformatie

Nadere informatie

TECHNISCHE FICHE 1 LAK EXTERIOR

TECHNISCHE FICHE 1 LAK EXTERIOR TECHNISCHE FICHE 1 Halfglanzende solventhoudende alkydlak voor primer, tussen- en afwerkingslaag, vochtregulerend, uiterst bestand tegen vervuiling, UV-stralen en slecht weer. OP BASIS VAN SOLVENTEN Ideaal

Nadere informatie

EcoFoam 5 Krachtige, oxidatieve schuimreiniger Speciaal ontwikkeld voor het verwijderen van oliën, vetten, zetmeel, eiwitten en verkleuringen

EcoFoam 5 Krachtige, oxidatieve schuimreiniger Speciaal ontwikkeld voor het verwijderen van oliën, vetten, zetmeel, eiwitten en verkleuringen Schuimreiniging EcoFoam 4 Krachtige, schuimende, industriële reiniger/ontvetter Speciaal ontwikkeld voor het verwijderen van ingebrande oliën en vetten in bakplaten, ovens,... 307-500000 307-500001 *222

Nadere informatie

constructiewerken, transport en opslag. De coating kan eenvoudig worden aangebracht met een spuitpistool, verfrol of borstel.

constructiewerken, transport en opslag. De coating kan eenvoudig worden aangebracht met een spuitpistool, verfrol of borstel. HS PROTECT SANI is een luchtdrogende coating ter bescherming van uw sanitair tijdens constructiewerken, transport en opslag. De coating kan eenvoudig worden aangebracht met een spuitpistool, verfrol of

Nadere informatie

SUPERFLEX ULTRA WHITE - GREY NAADLOOS VLOEIBAAR EN ALIFATISCH POLYURETHAAN MEMBRAAM VOOR WATERAFDICHTING EN PROTECTIE

SUPERFLEX ULTRA WHITE - GREY NAADLOOS VLOEIBAAR EN ALIFATISCH POLYURETHAAN MEMBRAAM VOOR WATERAFDICHTING EN PROTECTIE SUPERFLEX ULTRA WHITE - GREY NAADLOOS VLOEIBAAR EN ALIFATISCH POLYURETHAAN MEMBRAAM VOOR WATERAFDICHTING EN PROTECTIE Superflex Ultra is een 1 component polyurethaan die hard word met de luchtvochtigheid.

Nadere informatie

O N D ER HOUD. N a t uursteen v lo er K e ra m isch e v lo er Do uch es K euken a an rech t

O N D ER HOUD. N a t uursteen v lo er K e ra m isch e v lo er Do uch es K euken a an rech t O N D ER HOUD N a t uursteen v lo er K e ra m isch e v lo er Do uch es K euken a an rech t QuiNo BVBA SINT-AMANDSTRAAT 14 8760 MEULEBEKE M +32 0477 32 18 94 INFO@QUINO.BE WWW.QUINO.BE BTW BE 0861.805.606

Nadere informatie

Bij aanraking met de ogen afspoelen met veel water en een arts raadplegen.

Bij aanraking met de ogen afspoelen met veel water en een arts raadplegen. GEVAARLIJKE STOFFEN 1 Product: Chloor tabletten Uitsluitend te gebruiken bij het desinfecteren tijdens een Norovirus (zie protocol Norovirus). Bevat een natriumdichloorisocyanuraat en 1,1 g actief chloor.

Nadere informatie

EPDM staat voor Ethyleen Propyleen Dieen Monomeer en behoort tot de kunststof groep rubber.

EPDM staat voor Ethyleen Propyleen Dieen Monomeer en behoort tot de kunststof groep rubber. Veel gestelde vragen Artdeck Algemeen wat is Artdeck Onder de naam Artdeck wordt een gepatenteerd product geleverd waarbij roosters geheel of gedeeltelijk gevuld zijn met EPDM korrelgranulaat. Met Artdeck

Nadere informatie

Reiniging en onderhoud aluminium algemeen info@aluraad.nl

Reiniging en onderhoud aluminium algemeen
info@aluraad.nl Reiniging en onderhoud: Algemeen Aluminium gevelelementen die zijn voorzien van een degelijke oppervlaktebehandeling, staan onder normale omstandigheden en bij een correcte reiniging en onderhoud borg

Nadere informatie