Lopend Vuurtje November 2017

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Lopend Vuurtje November 2017"

Transcriptie

1 Nieuw telefoonnummer We hebben een nieuw telefoonnummer: Het oude nummer wordt nu niet meer doorgeschakeld en is niet meer in gebruik. Noteert u a.u.b. het nieuwe nummer, zodat u de school kunt bereiken. Broertjes/zusjes, Mocht u broertjes en zusjes nog niet hebben ingeschreven, dan kunt u dat alsnog doen. U hoeft daarmee niet te wachten totdat ze 3 jaar zijn geworden. Op deze manier kunnen wij ook rekening houden met de grootte van de groepen. Afscheid juf Wilma Na meer dan 40 jaar in het onderwijs te hebben gewerkt, neemt juf Wilma afscheid om te gaan genieten met haar man en dochters. Op 17 november zal ze afscheid nemen van de kinderen onder schooltijd en na schooltijd om uur is er voor u de gelegenheid om afscheid van haar te nemen in de aula. November 6: Oudergesprekken (facultatief) 8: Leerlingenraad 10: Nationaal schoolontbijt Sint Maarten (op school) 14/15/16: NSCCT gr. 5 t/m 8 17: Afscheid juf Wilma 18: Landelijke intocht Sinterklaas 22: OR 24: Afsluiting Thema 16.30u 28: Schoen zetten op school December 5: Sinterklaas op school 6: Studiedag - alle kinderen VRIJ 13: Leerlingenraad Thema Kunst 21: Studiemiddag - de kinderen zijn om 12 uur uit en worden om uur weer op school verwacht voor het kerstdiner 22: Studiemiddag - de kinderen zijn om 12 uur uit 25: Kerstvakantie t/m 5 Op dit moment wordt er in alle groepen volop gewerkt aan het thema kunst! Er komen verschillende kunstenaars aan bod waaronder Warhol, Keith Haring, Picasso, Mondriaan... Mocht u ons hierbij kunnen helpen, dan horen wij dit graag.

2 Afsluiting Thema Op 24 november is de afsluiting van ons eerste Kunst thema. Ons museum is extra geopend van uur tot uur. Het gehele jaar gaan wij het hebben over allerlei verschillende vormen van kunst. Wij zijn al begonnen met de opera, dit project loopt ook nog door. De school verandert langzamerhand in een echt museum. Elke groep werkt met zijn eigen kunstenaar. Hierbij maken zij allemaal een eigen kunstwerk dat ook online wordt gezet. U kunt als ouder(s) deze kunstwerken bezichtigen en ook artikelen bestellen met het kunstwerk gemaakt door uw eigen kind erop. Denk hierbij aan bekers, muismatten, mappen enz. Het is echt de moeite waard om het kunstatelier van uw kind te bezoeken. Wij houden u op de hoogte van de voortgang. In elke groep wordt een vraag gesteld over de kunstenaars. Het antwoord kunt vinden in de groep zelf. Hier komt een oplossing uit, die u vervolgens in de aula kunt inleveren. Tijdens de extra opening van het museum vindt ook de bekendmaking van de kleurplatenwedstrijd plaats. Wij, alle kunstenaars van De Vuurvogel, hopen u allemaal op deze mooie dag te begroeten. De Niet Schoolse Cognitieve Capaciteiten Test (NSCCT) In november zal bij alle scholen van Agora de NSCCT worden afgenomen. Op De Vuurvogel zal dit voor de leerlingen van de groepen 5 t/m 8 zijn. De ouders van deze leerlingen worden hier nog verder over geïnformeerd. Wat houdt de NSCCT in? Deze test brengt in kaart wat de vermogens van het kind zijn om iets te leren en te begrijpen. Met andere woorden: wat het leerpotentieel van het kind is. Het is dus geen toets over schoolvaardigheden (zoals lezen en rekenen), maar een test over het leggen van verbanden, relaties en dergelijke. Onderzoek heeft uitgewezen dat deze test een goede voorspeller van het schoolsucces van het kind kan zijn. POVO, groep 8 Vanaf 1 november kunt u zich via de website Inschrijven voor de informatieavonden in november en december.

3 Training voor kinderen Aandacht werkt! Net zoals ouders, jonge mensen en pubers kunnen ook kinderen in de onderbouw last hebben van stress. Buikpijn, hoofdpijn of misselijkheid: het komt vaak voor als algemene uiting van spanning. Aandachttraining is een effectieve en leuke manier waarop jonge kinderen kunnen leren anders om te gaan met de (soms) dagelijkse buitenstress op het schoolplein, in en om de klas en ook thuis. En met de binnenstress : veel moeten van jezelf, geen grenzen kennen of steeds maar reageren op impulsen. Het is fijn om via spelletjes, verhaaltjes en bewegingsoefeningen met het lijf te oefenen in aandachtig zijn bij wat je doet, terwijl je het doet (denkt of voelt). Als je oefent in aandacht leer je veel over je binnenwereld en dat is iets wat je in de buiten wereld weer goed kunt gebruiken. In deze tijd waarin de jonge geest van kinderen gebombardeerd wordt met lawaai, informatie, eisen die gesteld worden en verwachtingen over prestaties is het fijn als ze al jong leren aandacht te hebben voor niets doen, niets hoeven presteren en alleen maar voor een kort moment de aandacht bij de adem te hebben. Hierdoor merken ze dat ze gaan ontspannen en dat vindt ieder kind fijn! We zijn op school gestart met het geven van deze aandacht lessen in de onderbouw. Het is voor kinderen van de groepen 1 t/m 4. Het zijn 8 lessen van minuten. (1 les per week) De lessen worden gegeven door Marieke Mulder. Zij heeft hiervoor een opleiding gevolgd aan de academie voor Mindfull teaching van Eline Snel. De thema s van de 8 lessen zijn: - De A van aandacht - Op avontuur in je lijf - Proeven, ruiken, horen, zien en voelen - Gevoelens kun je voelen - Acceptatie van gevoelens - Bewust bewegen - De kracht van de verbeelding - Aardig zijn is leuk Kern: je kunt de golven niet tegen houden, maar wel leren surfen! Mocht u nog vragen hebben of nog meer informatie willen kunt u dit altijd aangeven. Tip: Eline Snel heeft ook hele bruikbare boeken geschreven over dit onderwerp voor jonge kinderen: Stilzitten als een kikker. En voor kinderen vanaf 12 jaar: Ruimte geven en dichtbij zijn. Zeker een aanrader om te lezen. Ik heb ze op school en u mag ze van mij lenen. Met vriendelijke groet Marieke Mulder

4 Stagiaires Hallo allemaal, Mijn naam is Danique Schootemeijer, ik ben 19 jaar, woon in Assendelft en ben eerstejaars Ipabo student in Amsterdam. Na mijn middelbare school ben ik eerst gestart met International Sports Management and Business aan de Hogeschool van Amsterdam. Voor deze opleiding heb ik stage gelopen op the International school of Brussels. Daar kwam ik erachter dat het onderwijs me meer aansprak. Tijdens deze periode was ik onder andere softbal coach. Nu mag ik gelijk in mijn eerste jaar stage lopen in groep 8a op de maandag bij juf Gerda. Met deze stage ben ik op maandag 2 oktober gestart en ik heb het tot nu toe erg naar mijn zin. Buiten school houd ik van verschillende activiteiten zoals roeien, softbal en wintersporten. Ik denk dat ik veel kan opsteken van de leerlingen en de juffen. Groetjes Danique Hallo allemaal, Een nieuw gezicht, tijd om mezelf even voor te stellen aan jullie. Mijn naam is Natasja Man en ik ben juf in opleiding. Ik loop een korte stage op dinsdag in groep 1/2C van juf Ellie en juf Ita. Jullie zullen mij daarom tot aan de kerstvakantie zien. Naast jufzijn vind ik het erg leuk om te korfballen, dit doe ik al een aantal jaar met veel plezier. Dat de Vuurvogel een leuke school is, weet ik als geen ander. Vroeger was ik namelijk zelf een leerling op deze school. Ik hoop net weer zo n leuke tijd te hebben als toen. Groetjes Natasja Van 13 t/m 17 november zal Rick van den Dongen (leerling Zuiderzee College) stage lopen in groep 6a. Daisy Harting komt vanaf 23 november tot eind van het schooljaar op donderdag stage lopen in groep 1/2a. Zij zal op vrijdag stage lopen in groep 7. Daisy is leerling van het Regio College, sector dienstverlening. Zij zal zich in het Lopend Vuurtje van december aan u voorstellen. St Maarten Deze week zijn de we in de groepen druk bezig met het maken van lampionnen voor Sint Maarten. Natuurlijk maken wij deze binnen ons thema 'kunst'. Vrijdag 10 november lopen wij een route door de wijk met onze lampionnen.

5 Nationaal Schoolontbijt Elke dag gezond ontbijten: iedereen kan het! Daarom is Gezond ontbijten is geen kunst! het thema van deze 15e editie. Een ontbijtjubileum met meer scholen dan ooit! Van 6 tot en met 10 november 2017 gaan op basisscholen in het hele land ruim een half miljoen kinderen samen gezond ontbijten op school. En in 265 stadhuizen en drie musea. Op De Vuurvogel zullen de kinderen op vrijdag 10 november meedoen aan het schoolontbijt. Alles wordt verzorgd, behalve een bord, bestek en beker. Wilt u uw kind(eren) dit meegeven deze vrijdag? Alvast bedankt! Wijkagent Mag ik mij voorstellen? Mijn naam is Yvonne van der Laan en ik ben de opvolger als wijkagent van de Hofwijk, Kalf, Kogerveld en de Zaanse Schans. Hiervoor ben ik wijkagent geweest in de gemeente Landsmeer en in de wijk Westerwatering te Zaandam. En ik ben een geboren en getogen Zaanse. Heel vaak wordt mij gevraagd wat een wijkagent precies doet. Heel veel natuurlijk, maar ik ben als wijkagent het vaste aanspreekpunt van de politie in de wijk. De werkzaamheden bestaan uit het opbouwen en onderhouden van contacten met burgers, bedrijven en instellingen. In samenwerking met andere partners in de wijk zoals o.a. woningbouwverenigingen, Sociaal Wijkteam, jongerenwerk, jeugdboa s en gemeente( er zijn nog veel meer partijen) houd ik mij tevens bezig met de aanpak van diverse veiligheidsproblematieken en het signaleren van criminaliteit in de wijk. U kunt mij bereiken via het telefoonnummer van de politie (geen spoed) of via de website van de politie op en zoeken op postcode. Oude mobieltjes In de hoek bij het lokaal van groep 8 staat een inleverdoos voor uw oude mobieltjes. Deze sparen wij voor stichting de OPKIKKER. Dit is een stichting die leuke, onbezorgde dagen verzorgt voor langdurig zieke kinderen. Heeft u oude mobiels en wilt u er vanaf, lever hem dan bij ons in. Dank u wel.

6 SchoolWise De kinderen van groep 4 tot en met 8 hebben onlangs in de klas uitleg gekregen over de website SchoolWise door de leesmediaconsulent van De Bieb op School. Zoals u hieronder kunt lezen kunnen de leerlingen heel veel met deze website, ook thuis! Dat gaat via de website debieb.nl, bij Snel naar.ziet u SchoolWise scholen. Daarop klikken, en het logo van De Vuurvogel zoeken. De kinderen kunnen inloggen (gegevens bekend bij de leerkracht als uw kind het niet meer weet) om bijvoorbeeld leeslogjes te maken. Maar ook zonder inloggen is er veel mogelijk, zoals de zoekmachine gebruiken. Zoekmachine In de zoekmachine van de SchoolWise Portal kunnen leerlingen boeken, websites en filmpjes opzoeken. Alle resultaten worden overzichtelijk gepresenteerd, waarbij zichtbaar is of een boek wel of niet aanwezig is. Zijn er heel veel resultaten bij een zoekopdracht? Dan komt SchoolWise zelf met suggesties om de selectie te verkleinen. Dit kan op onderwerp zijn, op leeftijd, verhalend of informatief. Alle websites waarnaar SchoolWise verwijst zijn betrouwbaar, veilig én kindvriendelijk. Ideaal dus om te gebruiken bij het maken van werkstukken en spreekbeurten. Leeslog Leerlingen kunnen zien welke boeken ze nu of eerder geleend hebben. Zo kunnen ze een boek eenvoudig terug vinden om er een leeslog van te maken. In het leeslog geven leerlingen kort aan wat ze van een boek vinden. Dat doen ze door sterren te geven en door steekwoorden te kiezen die bij het boek passen. Kijk in de kast Via Kijk in de kast kunnen leerlingen in de kast neuzen. Ze kunnen bijvoorbeeld zien welke boeken er allemaal voor hun leeftijd geschikt zijn, of welke strips er allemaal te vinden zijn. Ze kunnen zo n kast in willekeurige volgorde doorbladeren, maar ze kunnen ook zien wat er het meest wordt uitgeleend of wat de nieuwste titels zijn. Snuffelen Bij Snuffelen vind je boeken op onderwerp, verhalend én informatief. Handig voor werkstukken en spreekbeurten, maar zeker ook leuk om gewoon te lezen.

Lopend Vuurtje Nieuwsbrief oktober 2016

Lopend Vuurtje Nieuwsbrief oktober 2016 Oktober Schooltijden: We zouden het erg fijn vinden wanneer u ons wilt helpen: Wij willen graag om 8.30 uur met de lessen starten. Parkeren: Vanuit de buurtbewoners is het verzoek gekomen of ouders willen

Nadere informatie

Lopend Vuurtje Oktober 2017

Lopend Vuurtje Oktober 2017 Nieuw telefoonnummer We hebben een nieuw telefoonnummer: 075-2010113 Het oude nummer wordt nu niet meer doorgeschakeld en is niet meer in gebruik. Noteert u a.u.b. het nieuwe nummer, zodat u de school

Nadere informatie

Lopend Vuurtje Nieuwsbrief november 2016

Lopend Vuurtje Nieuwsbrief november 2016 Tevredenheidsonderzoek Op De Vuurvogel vinden wij het van belang dat het onderwijs aan de leerlingen van kwalitatief hoog niveau is. Ook hechten wij er grote waarde aan dat de kinderen graag naar school

Nadere informatie

- 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - zaterdag, 10 november 2018 Jaargang 18 Nummer 5 BASISSCHOOL Willibrord.

- 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - zaterdag, 10 november 2018 Jaargang 18 Nummer 5 BASISSCHOOL Willibrord. - 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - zaterdag, 10 november 2018 Jaargang 18 Nummer 5 BASISSCHOOL Willibrord Mededelingen ** Personele zaken ** Ouderbijdrage ***Inhoud:*** ** Oudergesprekken

Nadere informatie

Maandag 6 november Studiemiddag, alle kinderen zijn vanaf uur vrij. Dinsdag 7 november Extra koffie ochtend voor de ouders van groep 3 en 4

Maandag 6 november Studiemiddag, alle kinderen zijn vanaf uur vrij. Dinsdag 7 november Extra koffie ochtend voor de ouders van groep 3 en 4 Maandag 6 november Studiemiddag, alle kinderen zijn vanaf 12.00 uur vrij Dinsdag 7 november Extra koffie ochtend voor de ouders van groep 3 en 4 Donderdag 8 november Schoolontbijt Maandag 13 november Koffie

Nadere informatie

Schooljaar 2015-2016 Telefoon: 040-2016092. 26 februari Weeksluiting groep 3a en 7a

Schooljaar 2015-2016 Telefoon: 040-2016092. 26 februari Weeksluiting groep 3a en 7a t Letterken Mededelingenblad van OBS t Smelleken Emmalaan 5, 5554 JM Valkenswaard Schooljaar 2015-2016 Telefoon: 040-2016092 Uitgave: 2 februari 2016 info@obstsmelleken.nl www.obstsmelleken.nl Belangrijke

Nadere informatie

Talismanbulletin

Talismanbulletin Talismanbulletin 28-11-2018 Vrijdag 30 november Koekendag Woensdag 5 december Sinterklaasviering Donderdag 6 december Studiedag. Alle kinderen vrij! Dinsdag 11 december Oudergesprekken optioneel Vrijdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief november 2018 Schooljaar nummer 3

Nieuwsbrief november 2018 Schooljaar nummer 3 Nieuwsbrief november 2018 Schooljaar 18-19 nummer 3 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag 29 okt 30 31 Afscheid juf Ans 1 nov 2 KRANTEN ACTIE 3 4 5 6 7 ANWB streetwise 8 9 10 11 12

Nadere informatie

Nieuws St. Gregoriusschool

Nieuws St. Gregoriusschool Blauwhuis, 20 oktober 2017 03 Nieuws St. Gregoriusschool Inhoud Agenda Personele zaken Kanjertraining Thematafel Kwartiergesprekken nieuwe opzet! Algemene Ouderavond Informatiebord nieuw! Typelessen Bag

Nadere informatie

Samen geloven in samen groeien Nieuwsbrief 6

Samen geloven in samen groeien Nieuwsbrief 6 Samen geloven in samen groeien Nieuwsbrief 6 Samen geloven in samen groeien volop in praktijk Aan het begin van deze nieuwsbrief maken we u graag deelgenoot van drie gave voorbeelden van Samen geloven

Nadere informatie

Nieuwsbrief van:

Nieuwsbrief van: Studiedag Volgende woensdag, 5 oktober hebben we de studiedag van Xpect primair. Dat wil zeggen dat op deze dag alle werknemers van Xpect een gezamenlijke studiedag hebben. Dit jaar staat deze dag in het

Nadere informatie

Nieuwe leerlingen. Even voorstellen. PCBS Julianaschool 31 oktober 2018

Nieuwe leerlingen. Even voorstellen. PCBS Julianaschool 31 oktober 2018 PCBS Julianaschool 31 oktober 2018 Nieuwe leerlingen Na de herfstvakantie is Luca van der Zande gestart op de Julianaschool. Wij wensen hem heel veel plezier op onze school! Even voorstellen Hallo allemaal,

Nadere informatie

Agenda voor de maand oktober en november 2016

Agenda voor de maand oktober en november 2016 Agenda voor de maand oktober en november 2016 Nieuwsbrief nummer 2016-02 Almere, 13 oktober 2016 17 t/m 21 oktober Herfst vakantie Maandag 24 oktober Studiedag voor de leerkrachten, alle leerlingen zijn

Nadere informatie

Nieuwsbrief maart 2017

Nieuwsbrief maart 2017 Belangrijke data in maart: 6 maart Weer naar school 13 maart MR vergadering 20 t/m 24 Week van de maart lentekriebels 20 maart Rapport mee naar huis 23 maart Rapport gesprekken op school Nieuwsbrief maart

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Geachte ouders.

Nieuwsbrief. Geachte ouders. Nieuwsbrief Donderdag 5 november 2015 Geachte ouders. Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van week 45 Bijbelverhalen Het thema voor volgende week is: Dit kan echt niet! Sara krijgt een kind. Een oude vrouw

Nadere informatie

Lopend Vuurtje Juni 2018

Lopend Vuurtje Juni 2018 Juffendag Op woensdag 27 juni is het feest op De Vuurvogel, want dan vieren alle juffen samen hun verjaardag. De kinderen mogen deze dag verkleed op school komen. Tegen deze tijd ontvangt u nog meer informatie

Nadere informatie

Voor de ouders/leerlingen van Daltonschool Talentrijk - vrijdag 06 nov. 2015 - nr. 5

Voor de ouders/leerlingen van Daltonschool Talentrijk - vrijdag 06 nov. 2015 - nr. 5 Voor de ouders/leerlingen van Daltonschool Talentrijk - vrijdag 06 nov. 2015 - nr. 5 Op de agenda 09-11-2015 16-11-2015 26-11-2015 inleveren Studiedag Dalton. Alle kinderen zijn vrij Deze week muurschildering

Nadere informatie

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Nummer 4, december 2018 AGENDA JANUARI 7 Start thema Beroepen/wat wil je later worden 23 Nationale Voorleesdagen 24 Voorleesontbijt groep 1/2 21 t/m 01-02 Toets weken CITO 30 Groepspresentatie groep 7

Nadere informatie

Nieuwsbrief februari 2019

Nieuwsbrief februari 2019 Nieuwsbrief februari 2019 Belangrijke data in februari 4 februari MR Beste ouders en verzorgers, Hoera het sneeuwt! We zijn samen weer fijn begonnen na de kerstvakantie. Er zijn veel nieuwe kinderen op

Nadere informatie

Maria Nieuwsflits 2. 7 september Donderdag 13 september: Speeddates / informatie avond

Maria Nieuwsflits 2. 7 september Donderdag 13 september: Speeddates / informatie avond Donderdag 13 september: Speeddates / informatie avond Goed gestart! Inmiddels zitten de eerste twee weken van ons nieuwe schooljaar er weer op. De kinderen en de leerkrachten zijn weer hard aan het werk

Nadere informatie

Dit zijn de mediatoren voor dit schooljaar,

Dit zijn de mediatoren voor dit schooljaar, Dit zijn de mediatoren voor dit schooljaar, De mediatoren die vorige jaar in groep 7 zaten hebben hulp gekregen van nieuwe mediatoren uit de groepen 7 en 8. Deze leerlingen hebben dezelfde trainingen ontvangen

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Mededelingen:

Nieuwsbrief. Mededelingen: Nieuwsbrief 06-11-2014 Schooljaar 2014-2015 Mededelingen: Sinterklaas Vorige week woensdag hebben de kinderen van groep 1 t/m 4 met veel plezier in de schatkamer van Sinterklaas aangegeven welk cadeautje

Nadere informatie

Lopend Vuurtje Nieuwsbrief Januari 2016

Lopend Vuurtje Nieuwsbrief Januari 2016 We wensen iedereen 365 dagen om te dromen te gaan en te komen te ontvangen en te geven en tussenin: gelukkig en gezond te leven! Januari 4: Weer naar school Luizencontrole 11: Start Cito afname 14: Studiedag;

Nadere informatie

Nieuwsbrief maart 2018

Nieuwsbrief maart 2018 Nieuwsbrief 13 15 maart 2018 GROEPSACTIVITEITEN Sportdag; informatie Op woensdag 25 april verwachten we alle kinderen in een oranje getinte outfit tussen 8.30u en 8.35u (niet eerder!) op sportpark De Nevelhorst.

Nadere informatie

Maandbrief november Heiloo 2018

Maandbrief november Heiloo 2018 Maandbrief november Heiloo 2018 Beste ouders, Projectafsluiting: Wat hadden we een vrolijke, gezellige en bijzondere middag op donderdag 18 oktober! Er was een tentoonstelling, door de hele school, waarin

Nadere informatie

De Bibliotheek op school. Leerlingen

De Bibliotheek op school. Leerlingen De Bibliotheek op school Leerlingen Inhoud SchoolWise... 2 Homepagina... 2 Zoekmachine... 3 Kijk in de kast... 7 Snuffelen... 8 Aanmelden... 9 Mijn gegevens... 11 Boek gelezen, zet hem in je leeslog!...

Nadere informatie

Koppel kort nummer 5 3 november 2016

Koppel kort nummer 5 3 november 2016 Belangrijke data: maandag 7 t/m vrijdag 11 november: 10 minutengesprekken groep 1 t/m 7 op uitnodiging van de leerkracht maandag 7 en dinsdag 8 november: Drempelonderzoek leerlingen groep 8. woensdag 9

Nadere informatie

Franciscusbericht. April 2014. Koningsspelen vrijdag 25 april. Wijzigingen personeel

Franciscusbericht. April 2014. Koningsspelen vrijdag 25 april. Wijzigingen personeel April 2014 Franciscusbericht Koningsspelen vrijdag 25 april Vrijdag 25 april doen we met de Franciscusschool mee aan de Koningsspelen. We denken hier een goede invulling te kunnen geven door een sponsorloop

Nadere informatie

Inhoud. Team. Fietsverlichtingsactie. Fruitdag. Beste ouders,

Inhoud. Team. Fietsverlichtingsactie. Fruitdag. Beste ouders, ONS-info Beste ouders, Nr. 2 29 september 2016 Oranje-Nassauschool Bilwijkerweg 6a 2821 SB Stolwijk info@ons-stolwijk.nl www.ons-stolwijk.nl Inhoud Team... Fietsverlichtingsactie... Fruitdag... Schoolfotograaf...

Nadere informatie

Kalender april en mei. Maandag 25 mei Tweede Pinksterdag (de kinderen zijn vrij) Dinsdag 26 mei Meester- en Juffendag, continurooster

Kalender april en mei. Maandag 25 mei Tweede Pinksterdag (de kinderen zijn vrij) Dinsdag 26 mei Meester- en Juffendag, continurooster obs De Phoenix Week 21-2015 Beste ouder(s)/verzorger(s), Na twee weken vakantie gaan we er volop tegenaan tot het einde van dit schooljaar. De komende drie weken staan in het teken van CITO toetsen en

Nadere informatie

Nieuwsbrief 16 november 2015

Nieuwsbrief 16 november 2015 Nieuwsbrief 16 november 2015 Inhoud Sinterklaas in Nederland 1 minuut stilte in gedachte bij de slachtoffers van Parijs Ouderbijdrage Woensdag 18 november studiedag VO advies groep 8 Projecten & Workshops

Nadere informatie

Aqua-Pas. Jaargang 26, nummer 6 6 december Donderdag 10 januari alle leerlingen vrij!

Aqua-Pas. Jaargang 26, nummer 6 6 december Donderdag 10 januari alle leerlingen vrij! Aqua-Pas Jaargang 26, nummer 6 6 december 2018 Donderdag 10 januari alle leerlingen vrij! Op donderdag 10 januari zijn alle leerlingen vrij van school! Er is deze dag een extra studiedag voor het gehele

Nadere informatie

ICBS De Windroos WEEKINFO 10. Belangrijke data. Onderwijs op De Windroos. Galeistraat TJ Zaandam

ICBS De Windroos WEEKINFO 10. Belangrijke data. Onderwijs op De Windroos. Galeistraat TJ Zaandam WEEKINFO 10 ICBS De Windroos Galeistraat 2 1503 TJ Zaandam 075 20 10 129 info@de-windroos.nl Beste ouders/verzorgers, In deze info: Uitdraai toetsgegevens op 24 november Oproep van de OR Boekentips Heeft

Nadere informatie

Belangrijke data: 11 t/m 22 september. 18 september september oktober oktober OBS De Krijtmolen.

Belangrijke data: 11 t/m 22 september. 18 september september oktober oktober OBS De Krijtmolen. Nieuwsbrief 8 september 2017 Belangrijke data: 11 t/m 22 september Start Entree-toets groep 8 18 september 2017 Kennismakingsgesprekken 21 september 2017 Avondwandeling 2 oktober 2017 Open Ochtend 9 tot

Nadere informatie

H O F N I E U W S AANKONDIGING: LEDENVERGADERING OUDERVERENIGING BASISSCHOOL ZEELSTERHOF 31 OKTOBER 2018

H O F N I E U W S AANKONDIGING: LEDENVERGADERING OUDERVERENIGING BASISSCHOOL ZEELSTERHOF 31 OKTOBER 2018 H O F N I E U W S AGENDA groepen Activiteit Vrijdag 26 oktober 1/2A en 7A Maandafsluiting Maandag 29 oktober Rondleiding Dinsdag 30 oktober Vergadering Schoolraad, aanvang 19.30 uur Woensdag 31 oktober

Nadere informatie

Paradijsplein 2 1093 NJ Amsterdam T 020 6941138 F 020 6922802 E directie@kunstmagneetschooldekraal.nl

Paradijsplein 2 1093 NJ Amsterdam T 020 6941138 F 020 6922802 E directie@kunstmagneetschooldekraal.nl Paradijsplein 2 1093 NJ Amsterdam T 020 6941138 F 020 6922802 E directie@kunstmagneetschooldekraal.nl 1 e nieuwsbrief, vrijdag 23 augustus 2013 Beste ouders, Gelukkig wisten de kinderen allemaal dat het

Nadere informatie

het lopend vuurtje Eigentijds, uitdagend en talentvol onderwijs! Studiedag Op 14 november hebben wij een studiedag en zijn alle leerlingen vrij.

het lopend vuurtje Eigentijds, uitdagend en talentvol onderwijs! Studiedag Op 14 november hebben wij een studiedag en zijn alle leerlingen vrij. Studiedag Op 14 november hebben wij een studiedag en zijn alle leerlingen vrij. November 3 t/m 14 oudergesprekken (Facultatief) Nationaal schoolontbijt Onze school mag weer meedoen aan het Nationaal schoolontbijt.

Nadere informatie

24 augustus 2018 Nummer 1

24 augustus 2018 Nummer 1 24 augustus 2018 Nummer 1 Inhoud: Opening schooljaar 2018-2019 Voorstellen Typetuin Studiedag Informatieavond 3 september Vetrouwenspersonen Gym Timmertafel Schoolfoto s Workshop groepen 4-5 De Raauw Ossekar

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Informatie avond. Nr oktober Belangrijke data:

Nieuwsbrief. Informatie avond. Nr oktober Belangrijke data: Nieuwsbrief Nr. 3 15 oktober 2018 Belangrijke data: Informatie avond Deze week wordt in iedere groep de informatie-avond georganiseerd. Tijdens deze avond, zal er belangrijke specifieke informatie worden

Nadere informatie

december 2016 Belangrijke data 02 december 05 december 6 december 8 december 13 december 15 december 16 december 23 december 9 januari

december 2016 Belangrijke data 02 december 05 december 6 december 8 december 13 december 15 december 16 december 23 december 9 januari INFOBULLETIN december 2016 Belangrijke data 02 december 05 december 6 december 8 december 13 december 15 december 16 december 23 december 9 januari Opvoering leerlingen Schriften mee naar huis Sinterklaasfeest

Nadere informatie

Agenda. Week

Agenda. Week Agenda Week 14 2018-2019 8-17 april Iep advieswijzer (voor groep 7) 2 april Buitenlesdag 1-3-8-10-15 april Schoolvoetbal speeldagen 10 april zwemles middenbouw 11 april Schoolfotograaf 12 april Ontbijt

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 36

t Informantje schooljaar week 36 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel : 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2017-2018 week 36 Agenda

Nadere informatie

Met vriendelijke groet, Eline Duin

Met vriendelijke groet, Eline Duin Hallo, Mijn naam is Shanushka La Cruz, ik ben 18 jaar en ik loop stage in groep 8a bij Thijs. Ik volg de Pabo, op de Fontys in Den Bosch. Ik geniet er enorm van om voor de klas te staan en om met kinderen

Nadere informatie

Wiekslag Speciaal. Vanuit het kamertje

Wiekslag Speciaal. Vanuit het kamertje Wiekslag Speciaal Vanuit het kamertje Zoals wij hebben aangekondigd starten we deze week met 'de Wiekslag speciaal'. 'De Wiekslag speciaal' verschijnt een aantal keer per jaar met actuele thema s voorafgaand

Nadere informatie

NR januari 2019 (nr. 11 zal verschijnen op 24 januari 2019)

NR januari 2019 (nr. 11 zal verschijnen op 24 januari 2019) NR. 10 10 januari 2019 (nr. 11 zal verschijnen op 24 januari 2019) NIEUWS UIT DE GROEPEN 1-2 A & B Na twee weken vakantie zijn we weer volop aan de slag gegaan in beide groepen. Deze week staat het nieuwe

Nadere informatie

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Nieuwsbrief 16 11-04-2019 Kalender 12/04: Koningsspelen 16/04: Cito eindtoets basisonderwijs 17/04: Cito eindtoets basisonderwijs 18/04: Cito eindtoets basisonderwijs en Paasviering Beste ouder(s)/ verzorger(s),

Nadere informatie

Nieuwsbrief van de Mariaschool

Nieuwsbrief van de Mariaschool Nieuwsbrief van de Mariaschool Nieuwsbrief van de Mariaschool Donderdag 20 augustus 20 15 Jaargang 12, nummer 1 Inhoud Nieuw schooljaar 1 Nieuws vanuit het team 1 Informatieavond 2 Oriënteringsgesprekken

Nadere informatie

Weekbrief. Vrijdag 11 november Activiteitenoverzicht. Aanwezigheid directie / Meerschools Intern Begeleider (MIB) Nieuws uit de school

Weekbrief. Vrijdag 11 november Activiteitenoverzicht. Aanwezigheid directie / Meerschools Intern Begeleider (MIB) Nieuws uit de school Vrijdag 11 november 2016 Weekbrief Activiteitenoverzicht 16 november Kinderraad (2 leerlingen groep 7/8) 23 en 29 november Oudergesprekken 5 december Sinterklaas Aanwezigheid directie / Meerschools Intern

Nadere informatie

Nieuwsbulletin basisschool De Grienden Maandag 13 april 2015

Nieuwsbulletin basisschool De Grienden Maandag 13 april 2015 Nieuwsbulletin basisschool De Grienden Maandag 13 april 2015 Belangrijke data schooljaar 2014-2015 Week 15-16-17 Entreetoets groep 7 Week 17 Cito toets groep 8 dinsdag 21 april, woensdag 22 april en donderdag

Nadere informatie

SPORCKTKALENDER

SPORCKTKALENDER SPORCKTKALENDER 2018-2019 augustus 2018 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 Sporcktinfo 1 16 17 18 19 20 Eerste schooldag 21 22 23 24 25 26 27 28 29 Sporcktinfo 2 30 31 Op 20 augustus start het nieuwe

Nadere informatie

nummer januari 2018

nummer januari 2018 Pancopost nummer 10 16 januari 2018 Een nieuw jaar is van start gegaan. We hopen dat iedereen een fijne kerst heeft gehad en goed het nieuwe jaar is ingegaan. Wij gaan in ieder geval het schooljaar weer

Nadere informatie

SterrebosSnipper. vrijdag 7 december Beste ouder(s)/verzorger(s),

SterrebosSnipper. vrijdag 7 december Beste ouder(s)/verzorger(s), SterrebosSnipper Beste ouder(s)/verzorger(s), vrijdag 7 december 2018 Afgelopen woensdag was het even spannend of het Sinterklaasfeest door kon gaan op onze school. De pieten kwamen met de vrachtwagen,

Nadere informatie

Start van het schooljaar

Start van het schooljaar 3 SEPTEMBER 2014 1 Start van het schooljaar De eerste twee weken van het nieuwe schooljaar zitten er al weer bijna op. Voor sommige kinderen was het begin best even spannend, een nieuwe juf of meester,

Nadere informatie

KBS De Schothorst. En het beste idee is... Z E L F S T A N D I G I N O N T W I K K E L I N G. In dit nummer:

KBS De Schothorst. En het beste idee is... Z E L F S T A N D I G I N O N T W I K K E L I N G. In dit nummer: Z E L F S T A N D I G I N O N T W I K K E L I N G KBS De Schothorst NB 6, 28-01-2015 Nieuwsbrief 2014-2015 NB 6, 28-01-2015 In dit nummer: Het beste idee 1 Carnaval 1 Schoolreis 2 Kinderen en hun sociale

Nadere informatie

Lopend Vuurtje Nieuwsbrief Maart 2015

Lopend Vuurtje Nieuwsbrief Maart 2015 Thema ga voor gezond Op 4 maart a.s. starten we met het school brede thema ga voor gezond. Wat is 'gezond' eigenlijk? Wanneer ben je gezond bezig en wanneer niet? Dat gaan we samen onderzoeken! De 5 onderwerpen

Nadere informatie

Beste ouders, Hierbij weer een nieuw Sterjournaal! Kinderboekenweek

Beste ouders, Hierbij weer een nieuw Sterjournaal! Kinderboekenweek Agenda 1 november Spreekuur FH 2 november Dankdag 3 november Spreekuur LB 7 november Start themaweek 8 november Studiemiddag, kinderen s middags vrij 11 november Nationaal schoolontbijt 13 november CNS

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 november 2015

Nieuwsbrief 3 november 2015 Pr. Marijkeweg 7a, 8463 VJ Rotsterhaule Tel : 0513-552022 deschakel@ogprimus.nl Nieuwsbrief 3 november 2015 Directie De eerste periode van schooljaar 2015-2016 zit er al bijna weer op. Juf Diana en Juf

Nadere informatie

maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag 2 Hoofdluiscontrole

maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag 2 Hoofdluiscontrole Schooljaar 2015-2016 N O V E M B E R maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag 2 Hoofdluiscontrole 3 4 5 6 open avond van 17.30-19.00 uur 7 8 9 10 11 start pre colleges Rythovius College

Nadere informatie

November 2015. Geachte Ouders,

November 2015. Geachte Ouders, CBS de Rank Opgang 3 1689 KZ Zwaag 0229-277095 08-47298128 November 2015 Geachte Ouders, In deze INFO vindt u weer allerlei informatie voor deze maand. Wij hopen dat u even tijd kunt vinden om het door

Nadere informatie

Kringgesprek. Nummer 2 2013-2014

Kringgesprek. Nummer 2 2013-2014 Kringgesprek Beste ouders, Na drie schoolweken is de kop van het schooljaar er echt af. U hebt deze week de informatieavond kunnen bijwonen waarin het jaarprogramma met u is gedeeld en waarbij de leerkrachten

Nadere informatie

Het Toermalijntje /2018 nummer 18

Het Toermalijntje /2018 nummer 18 Het Toermalijntje 13-07-2018 2017/2018 nummer 18 AGENDA Dinsdag 17 juli, 19.45 uur afscheid groep 8, locatie hoofd: alleen voor genodigden. Dinsdag 17 juli, 15.15 uur afscheid Albert locatie hoofd. Dinsdag

Nadere informatie

Valkenpost september 2018

Valkenpost september 2018 Valkenpost september 2018 www.kindcentrum-valkenhorst.nl Inhoud van deze Valkenpost: Beste ouders / verzorgers, Agenda Oproep vanuit de ouderraad (OR) Nieuwe leerlingen Verlagen werkdruk Kloostervesterun

Nadere informatie

Beste ouders / verzorgers,

Beste ouders / verzorgers, Nieuwsbrief Emmaus pagina 1 RKBS Emmaüs Nr 6 jaargang 29-24 februari Voor in de agenda: 24 februari - Groep 5-8 vrije middag. 25 februari - 5 maart Voorjaarsvakantie 6 maart - Studiedag alle leerlingen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 15 december Agenda. Gezonde school. Schoolfruit Aankomende week krijgen de kinderen mandarijn, sinaasappel en peer.

Nieuwsbrief 15 december Agenda. Gezonde school. Schoolfruit Aankomende week krijgen de kinderen mandarijn, sinaasappel en peer. Nieuwsbrief 15 december 2017 Agenda 20 december: Dansvoorstelling groepen 1, 2 en 3 21 december: Kerstviering (lestijd tot 14.00 uur) 21 december: Kerstmaaltijd op school vanaf 17.30 uur (uitgebreidere

Nadere informatie

Nieuwsbrief schooljaar week 44. Belangrijke data voor alle ouders/verzorgers. Nieuws vanuit basisschool Het Octaaf

Nieuwsbrief schooljaar week 44. Belangrijke data voor alle ouders/verzorgers. Nieuws vanuit basisschool Het Octaaf Nieuwsbrief schooljaar 2016-2017 week 44 Belangrijke data voor alle ouders/verzorgers maandag 7 november oudergesprekken (broertjes-zusjesavond) start tweede kookcursus dinsdag 8 november 14.00 uur verlengde

Nadere informatie

Jarig Op vrijdag 29 september is Nova uit de onderbouw jarig. Alvast gefeliciteerd en we wensen je een fijne dag! Uit de groepen

Jarig Op vrijdag 29 september is Nova uit de onderbouw jarig. Alvast gefeliciteerd en we wensen je een fijne dag! Uit de groepen Weekbrief CBS De Til 25 september t/m 1 oktober 2017 Week 39 Waarin een kleine school groot kan zijn! til@vcpong.nl www.cbsdetil.nl Vanuit de directie Wat was het gezellig gisteren tijdens het zomerfeest!

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Paasviering. Belangrijke data. Belangrijke info. April * Cito eindtoets groep 8: * Koningsspelen: 22 april.

NIEUWSBRIEF. Paasviering. Belangrijke data. Belangrijke info. April * Cito eindtoets groep 8: * Koningsspelen: 22 april. NIEUWSBRIEF April 2016 Belangrijke data Paasviering * Cito eindtoets groep 8: 19-20-21 april * Koningsspelen: 22 april Belangrijke info * Afmelden * Denkt u eraan dat u ons vóór half negen laat weten wanneer

Nadere informatie

Nummer 20 23 januari 2015 20142014november 2014 september 2014

Nummer 20 23 januari 2015 20142014november 2014 september 2014 Agenda 10 februari 19.30 uur-20.30 uur Informatieavond voor ouders van toekomstige 4-jarigen die een schoolkeuze moeten maken 12 februari 9.00 uur- 11.00 uur Open huis voor ouders van toekomstige 4-jarigen

Nadere informatie

DE STROOM. Informatieblaadje Basisschool de Beerze

DE STROOM. Informatieblaadje Basisschool de Beerze DE STROOM JAARGANG 3 NUMMER 12 26 NOVEMBER 2015 Informatieblaadje Basisschool de Beerze Inhoud: Sinterklaas op school Proefcito groep 8 MB en OB Terugkomdag schoolfotograaf Instructiefilmpjes groep 5 Vrijwillige

Nadere informatie

nieuwsbrief. 02 nieuwsbrief voor ouders

nieuwsbrief. 02 nieuwsbrief voor ouders nieuwsbrief. 02 nieuwsbrief voor ouders November 2017 2018 Agenda Vrijdag 10 november: Nationaal schoolontbijt Dinsdag 5 december: Sinterklaas Vrijdag 22 december: Kerstlunch. De leerlingen zijn om 12.00

Nadere informatie

Gebruik de talenten die je hebt. In het bos zou het heel stil zijn als alleen de best zingende vogels te horen waren.

Gebruik de talenten die je hebt. In het bos zou het heel stil zijn als alleen de best zingende vogels te horen waren. Agenda komende weken Ma 02-11 Oudergesprekken groep 8 Ma 16-11 Infobrief 6 Di 03-11 Oudergesprekken groep 8 Di 24-11 Oudergesprekken groep 1-7 Do 05-11 LET OP! Leerlingen vanaf 12.00 uur Do 26-11 Oudergesprekken

Nadere informatie

7 september Nieuwsbrief De Zon. Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers

7 september Nieuwsbrief De Zon. Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers Nieuwsbrief De Zon Schooljaar 2018-2019, nummer 1 Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers In deze nieuwsbrief wordt aandacht besteed aan de volgende onderwerpen: - Nieuws uit het team

Nadere informatie

Kogge AL Lelystad Tel: Beste ouders, verzorgers,

Kogge AL Lelystad Tel: Beste ouders, verzorgers, Kogge 02-25 8242 AL Lelystad Tel: 0320-240672 www.albatroslelystad.nl albatros@stichtingschool.nl Beste ouders, verzorgers, Wij hopen dat jullie een fijne herfstvakantie hebben gehad. Even een rustmomentje

Nadere informatie

Het Berichtje Donderdag 05-11-2015. MR Verkiezingen: Namens de MR nodigen wij ouders uit om zich aan te melden voor de Medezeggenschapsraad.

Het Berichtje Donderdag 05-11-2015. MR Verkiezingen: Namens de MR nodigen wij ouders uit om zich aan te melden voor de Medezeggenschapsraad. Basisschool St. Joris Samenwerken, samen leren, samen Looistraat4 A 6582 BC HEUMEN 024-3581176 e-mail: directie@jorisheumen.nl website: www.jorisheumen.nl Het Berichtje Donderdag 05-11-2015 Kalender: 13-11

Nadere informatie

Nieuwsbrief februari 2017

Nieuwsbrief februari 2017 Nieuwsbrief februari 2017 Wat is er hard gewerkt de afgelopen weken. in veel groepen van het onderwijs hebben de kinderen de M-toetsen van de Cito gemaakt. Voor ons een mooi moment om te bekijken hoe het

Nadere informatie

De Achtbaan. Nieuwsbrief Make a wish Sinterklaas Kerst Podium Privacy wetgeving Talentenmiddag Parro Data voor in de agenda

De Achtbaan. Nieuwsbrief Make a wish Sinterklaas Kerst Podium Privacy wetgeving Talentenmiddag Parro Data voor in de agenda Nieuwsbrief 7 2018-2019 Make a wish Sinterklaas Kerst Podium Privacy wetgeving Talentenmiddag Parro Data voor in de agenda Beste ouders/verzorgers, Hierbij ontvangt u de 7-de nieuwsbrief van dit schooljaar!

Nadere informatie

Schoolbericht 7. Donderdag 13 dec t/m donderdag 21 dec Belangrijke mededelingen: Samenvoeging Regenboog. Don 13 december BLOC VLOC

Schoolbericht 7. Donderdag 13 dec t/m donderdag 21 dec Belangrijke mededelingen: Samenvoeging Regenboog. Don 13 december BLOC VLOC Schoolbericht 7 Donderdag 13 dec t/m donderdag 21 dec 2018 Don 13 december BLOC VLOC Enkele data: 20 december Kerstontbijt Kerstviering 22 dec t/m 6 jan Kerstvakantie In dit nummer: Belangrijke mededelingen:

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 maart 2017

Nieuwsbrief 3 maart 2017 PONTO In deze Ponto: Mededelingen van de directie Even voorstellen: Francesca Welkom! NLdoet Lente in de aula Ondertussen op onze website Sportnieuws Agenda Beste ouders/verzorgers, Heeft u het al gezien?

Nadere informatie

Informatiebulletin Uitgave van: C.B.S. De Noordster, t Kort Morn AK Nij Altoenae Tel:

Informatiebulletin Uitgave van: C.B.S. De Noordster, t Kort Morn AK Nij Altoenae Tel: Informatiebulletin Uitgave van: C.B.S. De Noordster, t Kort Morn 2 9072 AK Nij Altoenae Tel: 0518 402494 Jaargang 22 nummer 3: 28 oktober 2016 Voorstellen meester Ate Hallo allemaal, Sinds kort loop ik

Nadere informatie

Wij heten deze kinderen en hun ouders van harte welkom en we hopen dat ze een goede tijd bij ons op school zullen hebben.

Wij heten deze kinderen en hun ouders van harte welkom en we hopen dat ze een goede tijd bij ons op school zullen hebben. KERNNIEUWS januari 2016 E mail van de school: Website: cbs-dekern@picto.nl www.cbs-de-kern.picto.nl dat Uw ogen ons hebben gezien vol mededogen. dat we alles mochten zeggen vreugde en verdriet in Uw handen

Nadere informatie

Maandag 16 november Deze week zijn de voortgangsgesprekken (verplicht) Vrijdag 20 november Internationale dag Rechten van het Kind

Maandag 16 november Deze week zijn de voortgangsgesprekken (verplicht) Vrijdag 20 november Internationale dag Rechten van het Kind obs De Phoenix Week 46-2015 Beste ouder(s)/verzorger(s), De afgelopen weken hebben de kinderen prachtige lampionnen gemaakt en hebben we een lampionnentocht door de wijk gehouden. Volgende week zullen

Nadere informatie

7 september 2018 Nummer 2

7 september 2018 Nummer 2 7 september 2018 Nummer 2 Inhoud: Terugkoppeling studiedag 3 september Terugkoppeling informatie-avond 3 september AVG Ouders in school Even voorstellen Schoolfoto s Gezinsviering Kinderspelmiddag Gevonden

Nadere informatie

AGENDA. Kinderraad uur Ouderraadvergadering uur

AGENDA. Kinderraad uur Ouderraadvergadering uur Schooljaar 2018-2019 Datum: 19-04-2019 bezoek onze website: www.bspaleteindhoven.nl e-mail: palet@skpo.nl Maandag 22 april tm vrijdag 3 mei Maandag 6 mei Woensdag 8 mei Maandag 13 mei Woensdag 15 mei Donderdag

Nadere informatie

KALENDER SCHOOLJAAR

KALENDER SCHOOLJAAR KALENDER SCHOOLJAAR 2015-2016 AUGUSTUS 1 2 3 week 32 4 5 6 7 8 9 10 week 33 11 12 13 14 15 16 17 week 34 Eerste lesdag Luizencontrole 18 Info- avond groep 3 19 SAIL A dam 20 21 22 23 24 week 35 Deze week

Nadere informatie

Staat voor onderwijs dat meegroeit! Nieuwsbrief september 2017

Staat voor onderwijs dat meegroeit! Nieuwsbrief september 2017 Agenda september Dinsdag 19 september Woensdag 20 september Donderdag 21 september Maandag 25 september Maandag 25 september Woensdag 27 september 19.30-20.30uur Informatieavond groep 1 / 2 ( Ans, Nynke,

Nadere informatie

Donderdag 6 september 2012 week 36

Donderdag 6 september 2012 week 36 Donderdag 6 september 2012 week 36 AGENDA - Maandag 10 september: Informatieavond groepen 1 t/m 4 o Groepen 1/2 van 19.00 uur t/m 20.00 uur o Groepen 3 en 4 van 20.00 uur t/m 21.00 uur - Dinsdag 11 september:

Nadere informatie

Betreft: Besluitvorming "schooltijden traject" Icbs WormerWieken

Betreft: Besluitvorming schooltijden traject Icbs WormerWieken WiekenWeetjes Jaargang 13 / nr 3 30 september De volgende WiekenWeetjes verschijnt op 14 oktober. Berichten voor de volgende WiekenWeetjes uiterlijk 12 oktober mailen naar info@wormerwieken.nl ICBS De

Nadere informatie

MAANDMEMO januari 2019

MAANDMEMO januari 2019 MAANDMEMO januari 2019 Beste ouder(s)/verzorger(s), Midden in de kerstvakantie ontvangt u al de eerste maandmemo van 2019. Na een geslaagde kerstviering, waarbij het geweldige bedrag voor de stichting

Nadere informatie

Nieuwsbrief november

Nieuwsbrief november Dr. Ariëns Daltonschool, Rutgerinkdijk 3, 7161 EW Neede. Tel.: 0545295550 www.ariensneede.nl / e-mail: directie@ariensneede.nl Agenda november Nieuwsbrief november 2018-2019 december 5 Zwemles groep 5-6

Nadere informatie

Nummer 03 18 september 2014

Nummer 03 18 september 2014 Nummer 03 18 september 2014 Agenda 19 september konvooi Market Garden 24 september rondgang vertrouwenspersonen 01 oktober ontruimingsoefening BHV 02 oktober Molenveldnieuws nr. 4 verschijnt 03 oktober

Nadere informatie

Nieuwsberichten 2 november 2015

Nieuwsberichten 2 november 2015 Nieuwsberichten 2 november 2015 Terugblik blubberrun Nat, sloten, weilanden, goed doel oftewel de blubberrun! Door de beeldende werving van de ouderraad deden ook dit jaar weer zo n 75 deelnemers (leerlingen

Nadere informatie

N ieuwsbrief 02 december 2016

N ieuwsbrief 02 december 2016 Kattebelletje Maandag 5 december Sinterklaasviering Kerst-versieren woensdag 7 december vanaf half 9 Maandag 19 december Kerst-inloop. Tussen 18.30-19.30 uur Let op! Donderdag 22 december zijn de kinderen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 20: 9 februari 2018

Nieuwsbrief 20: 9 februari 2018 Nieuwsbrief 20: 9 februari 2018 Data om te onthouden: Vrijdagmiddag 9 februari: Carnaval Vrijdag 9 februari: 15.00 uur-15.15 uur Kunst kijken Week van 12 februari: 10-minutengesprekken Donderdag 15 februari:

Nadere informatie

- 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - vrijdag, 10 november 2017 Jaargang 17 Nummer 05 BASISSCHOOL Willibrord.

- 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - vrijdag, 10 november 2017 Jaargang 17 Nummer 05 BASISSCHOOL Willibrord. - 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - vrijdag, 10 november 2017 Jaargang 17 Nummer 05 BASISSCHOOL Willibrord Mededelingen ** Ouderbijdrage ** Oudergesprekken ***Inhoud:*** Belangrijk:

Nadere informatie

Maandkalender. Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag. Meivakantie bootcamp groep ⅚ bezoek bunkermuseum groep 8

Maandkalender. Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag. Meivakantie bootcamp groep ⅚ bezoek bunkermuseum groep 8 Maandkalender Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag 1 2 3 4 5 Meivakantie 6 7 8 9 10 11 12 12.30-14.00 bootcamp groep ⅚ Begin van Ramadan 09.30-12.00 bezoek bunkermuseum groep 8 09.30-12.00 bezoek

Nadere informatie

Beste ouder(s)/verzorger(s), Groet, Het team van de Phoenix Locatie Sint Pancras

Beste ouder(s)/verzorger(s), Groet, Het team van de Phoenix Locatie Sint Pancras obs De Phoenix Week 38-2018 Beste ouder(s)/verzorger(s), Hierbij de eerste nieuwsbrief van het nieuwe schooljaar. In deze nieuwsbrief informeren we u onder andere over de startgesprekken, de speerpunten

Nadere informatie

Obs t Montferland Nieuwsbrief November 2017

Obs t Montferland Nieuwsbrief November 2017 UITDAGEND ONDERWIJS MET EEN STERKE BASIS Agenda november Obs t Montferland Nieuwsbrief November 2017 maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag 30 31 1 november 2 3 4 Jeugd pronkzitting

Nadere informatie

Opening nieuw thema Topondernemers: Water, aarde, lucht en vuur Luizencontrole Start Cito toetsweken (2 weken) Start Nationale Voorleesdagen

Opening nieuw thema Topondernemers: Water, aarde, lucht en vuur Luizencontrole Start Cito toetsweken (2 weken) Start Nationale Voorleesdagen Op H e t P a l e t k o m e n k i n d e r e n uit de v e r f! Beste ouder(s), verzorger(s), Jaargang 2018-2019 We sluiten de decembermaand af met een warm gevoel. De school zag er geweldig sfeervol uit.

Nadere informatie

MARIMBAZUIN November 2017

MARIMBAZUIN November 2017 MARIMBAZUIN November 2017 De van Willemien, directeur Wat gaat de tijd snel, al weer volop bezig met de Sint en Kerst voorbereidingen. De groepsbesprekingen zijn achter de rug. Samen met Patty hebben de

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Agenda. Nummer Van Heemstraschool. Vanuit de directie. Beste allemaal,

Nieuwsbrief. Agenda. Nummer Van Heemstraschool. Vanuit de directie. Beste allemaal, 1 Nieuwsbrief Nummer 9 19-01-2018 2017-2018 Vanuit de directie Beste allemaal, De eerste Nieuwsbrief in het nieuwe kalenderjaar. Voor degenen die we niet gezien hebben op onze Nieuwjaarsgroet van dinsdag

Nadere informatie