weekinfo Datum: vrijdag 17 november 2017 uit groep 8 is op 22 november jarig en wordt 12 jaar.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "weekinfo Datum: vrijdag 17 november 2017 uit groep 8 is op 22 november jarig en wordt 12 jaar."

Transcriptie

1 weekinfo Datum: vrijdag 17 november 2017 Bijbelverhalen voor de komende week: Benjamin wordt opgehaald, Genesis 43:15-34 De zilveren beker, Genesis 44:1-13 Jozef vertelt wie hij is, Genesis 45 Agenda: 18 november oud papier 20 november OC vergadering 21 november uur groep 1-4 Huis van Sint Jarig: Tim Roffel uit groep 2 is op 20 november jarig en wordt 5 jaar. Christiaan van Dijken uit groep 3 is op 22 november jarig en wordt 6 jaar. Martijn ten Kate uit groep 8 is op 22 november jarig en wordt 12 jaar. Gefeliciteerd en een fijne dag gewenst! Geachte ouders, verzorgers en andere belangstellenden, Terugblik ouderavond Wij kunnen terugkijken op een geslaagde ouderavond. Wij zijn blij met de belangstelling van alle aanwezige mede-ouders. Het is erg goed om tenminste 1x per jaar in de gelegenheid gesteld te worden om als OC, MR en bestuur iets te vertellen en te delen met ouders. Voor ouders is het denken wij goed om betrokken te zijn bij de dingen rondom de school van onze kinderen. In het eerste deel van de avond zijn het jaarverslag, het financieel verslag van 2017 en de begroting van 2018 gepresenteerd en het jaarverslag van de MR. Ook deed Roelof Otten enkele mededelingen van het bestuur en werd er in het kort uitleg gegeven over de stand van zaken over de samenwerking en eventuele fusie met Pricoh. Na een korte pauze werd er een zeer interessante workshop gegeven over opvoeden in een digitale wereld., door dorpsgenoot Kimberley Middelbos-van der Zwaag (ambulante begeleiding en coaching). Aan de hand van stellingen gaf zij interessante uitleg en tips over hoe om te gaan met kinderen en (social) media. Ook is er een lijstje uitgereikt met handige websites en apps. Tenslotte was er nog ruimte voor gezellig bijkletsen met andere ouders onder het genot van een hapje en een drankje. Bij de nieuwsbrief is de hand-out gegeven presentatie gevoegd. Mocht u vragen hebben over een en ander kunt u de mensen aanspreken, bellen of mailen van de oudercommissie, MR en bestuur. Wij hopen dat u volgend jaar allemaal (weer) te verwelkomen als ouder. Namens de oudercommissie.

2 Huis van Sint Dinsdagmiddag gaan groep 1-4 naar het huis van Sint in de Tamboer. We starten om 18 minuten over 1. Daarom willen we graag om uur vertrekken. De ouders die zich hebben aangemeld om mee te gaan verwachten we dan ook op school. Geeft u een stoelverhoger mee? We doen ons best om uur weer bij school te zijn! De kinderen komen op de foto, de foto kost 1,-. Wilt u de foto graag hebben lever dan een 1,- bij juf Martine (groep 3-4) of juf Roelanda (groep 1-2). Het liefst maandag of dinsdagmorgen. De entree wordt betaald door de oudercommissie. Kerstwandeling op woensdag 20 december. Dit jaar gaan we het kerstfeest op een andere manier vieren. We nodigen u uit met de kinderen maar ook opa en oma zijn welkom om met ons een wandeling door het dorp te maken en zo het kerstverhaal te beleven. Volg het licht en onderweg zal het kerstverhaal gespeeld en gezongen worden. We hebben veel licht nodig daarom doen we een oproep om lichtsnoeren ed. (buiten te gebruiken) U kunt het doorgeven aan een juf of meester. Het gaat om wit licht. Heeft u iets wat we mogen gebruiken op woensdag 20 december graag! (in de jaarplanner staat kerstviering op donderdag 21 december dat wordt dus 20 december!) De starttijd ligt rond uur. Later krijgt u meer informatie! Nieuws uit groep 1-2 Weet u wat er bij ons gebeurd was? Dinsdagmorgen wilden we buiten gaan spelen en toen zagen we 3 pakjes op het plein Helemaal nat en met namen erop van kinderen die niet op onze school zitten, heel vreemd.. Waar kwamen die vandaan? Het waren Sint pakjes dat zagen we meteen, volgens de kinderen misschien wel van vorig jaar of iemand die ons wilde foppen. Toen we s avonds het Sinterklaasjournaal keken werd het ons duidelijk! Ze waren van de boot gevallen!! Hoe gaan we dit oplossen want je kunt natuurlijk niet een pakje open maken waar een andere naam op staat. Heel vreemd. Drijven of zinken? Hoe kan een grote stoomboot vol pakjes blijven drijven? Wat kan/ blijft nog meer drijven? En wat zinkt er? Vandaag heeft groep 1 onderzoek gedaan naar voorwerpen die drijven en zinken. Heel interessant! Voorspellingen doen en dan kijken of je gelijk hebt.en wat is het dan leuk dat het klopt!

3 Nieuws uit groep 1 t/m 4 We hebben een oplossing gevonden voor het pakjes probleem. Afgelopen vrijdag heeft groep 1 t/m 4 bedacht dat we de schoen wel konden gaan zetten voor Sinterklaas en zijn pieten. I.p.v. een wortel in de schoen hebben we bedacht om daar de verkeerde pakjes in te doen. Hopelijk vinden piet en Sint zo de pakjes terug en komen ze bij de juiste kinderen! Nu maar hopen dat het helpt

4 Nieuws uit groep 3 en 4 Veilig leren lezen Kern 4 Kern 3 is weer uit en dus gaan we door naar kern 4, met het thema: Waar woon jij? De kinderen krijgen aanstaande maandag een verhaal te horen over Dirk en Dora. Dirk en Dora zijn de hoofdpersonen uit het ankerverhaal Lollig. Zij wonen in een flat die per ongeluk op zijn kop wordt gezet. Dirk en Dora vinden dat wel lollig, maar de andere bewoners niet Hoe zal het aflopen? Aan de hand van dit ankerverhaal gaan we verder met de kinderen praten over verschillende soorten huizen, onderdelen van huizen, verschillende kamers en nog veel meer! Ook leren we weer nieuwe letters in kern 4. Zo leren de w, o, a, u en j. In de vorige kern hebben kinderen woorden leren lezen als doek en ijs, maar ook al woorden zoals spaar en vrij. Het is geen probleem als dit nog een beetje moeilijk is. We oefenen hier nog mee. U kind kan vanaf nu wel al stam+t woorden lezen, zoals; vaart, rent e.d. Woorden als rijdt en wordt is nog wel een beetje lastig. De oefenbladen blijven nu ook wekelijks weer meegaan. Iedere week kunt u hieruit opmaken welke letters uw kind heeft geleerd! Deze kunt u samen oefenen. We stimuleren veelal het zoemend/zingend lezen. Dit houdt in alle letters meteen achter elkaar uitspreken. Bent u benieuwd hoe uw kind nu precies leert lezen en hoe zoemend lezen nou precies moet? Laat u uw kind dan een USB stickje meenemen, dan kunnen we u een kort instructiefilmpje van Veilig Leren Lezen op uw USB zetten, zodat u kunt zien hoe u het lezen het beste kunt aanbieden! De kinderen van groep 4 kunnen al zo goed zoemend lezen, dat ze ook even gingen luisteren/helpen bij de kinderen van groep 3. Tjonge jonge wat een gezoem en gezelligheid! Niet alleen juf was heel trots, maar Zoem zelf kon zijn oren ook niet geloven!

5 Rekenen groep 3 Wij rekenen niet heel lang hoor in groep 3, want wij doen vaak alleen maar spelletjes! Al een aantal weken oefenen wij iedere maandag, woensdag en donderdag met een aantal spelletjes het rekenen. Vaak zitten er enorm leuke spelletjes bij en hebben wij het ook erg naar onze zin! Het leuke is dat we steeds slimmer en handiger worden in het rekenen, zonder dat we het saai vinden! En nog handiger is dat we de opdrachten uit ons werkboekje daardoor ook steeds makkelijker vinden! Veel spelletjes zijn ook thuis te spelen, zoals: Pico Piccolo, Loco loco, verliefde harten: wie zijn samen 10? (wie is verliefd op 8? - 2!), maar denk ook aan ganzenbord en mens erger je niet! Veel spel uuuuuh rekenplezier! Rekenen met groep 4. Juf Cella kan niet alleen zelf heel goed rekenen, maar vooral ook heel veel kinderen op school goed helpen met het rekenen. Daarom kwam ze, afgelopen woensdag, ook even bij groep 4 kijken. De kinderen van groep 4 hebben namelijk iets heel nieuws geleerd: geld rekenen, gepast betalen en ook hebben alle kinderen kennis gemaakt met het euro teken:! Wat is er nou leuker dan zelf te ontdekken hoeveel 1,- nou eigenlijk is?! Samen met juf Cella werden er dan ook verschillende opdrachten gedaan. Zo moesten alle kinderen raden hoeveel centen van één er in een euro zouden gaan! Best een moeilijk vraag, maar al snel kwamen we erachter, dat het wel 100 centen moesten zijn. Wat hadden we veel stoelen nodig om al die centen te bewaren! We waren het er al wel snel over eens met elkaar dat 1,- wel heel goed bedacht was en toch ook wel een stuk makkelijker is om te betalen, dan steeds met 100 centen te moeten lopen. Hieronder een aantal foto s om te laten zien hoeveel stoelen we wel niet nodig hadden en daarbij een paar leuke uitspraken van de kinderen! Wow! Mijn moeder heeft ook dan eigenlijk al 100 van die centjes in haar portemonnee! Hé! Mijn mama en papa hebben die ook! Juf Cella, bedankt dat je ons weer op zo n leuke manier hebt laten leren en ontdekken! We vinden het fijn dat jij er bent!

6 Nieuws uit groep 5 en 6 Lootjes trekken. Na drie rondes was het dan toch echt raak, de kinderen hebben nu allemaal een lootje waar NIET hun eigen naam op staat, maar de naam van een klasgenoot. Nu is het tijd om te winkelen en alvast na te denken over een surprise en gedicht! Succes met de voorbereidingen, het wordt een fantastisch feest op 5 december. Automatiseren: Heel veel kinderen hebben thuis geoefend met de tafels, dat is hartstikke fijn! We hebben deze week gezien dat alle kinderen veel sneller de antwoorden kunnen noteren bij de sommen, dit is natuurlijk geweldig! Ook op school hebben we geoefend, met resultaat zagen we vanochtend, Isabella had namelijk het sommenblad helemaal ingevuld, dat zijn maar liefst 140 sommen in 4 minuten. De kinderen in groep 5 maakten sommen behorend bij de tafel 0 t/m 7 en 10. De kinderen uit groep 6 moesten ook de tafel van 8 en 9 maken op het blad. Finlay ging als een speer, hij maakte op het blad van groep 6 maar liefst 120 sommen. Uitje Tamboer Het was een mooie voorstelling over King Lear, wij willen de moeders nogmaals bedanken voor hun tijd! Geschiedenistoets Wat hebben jullie allemaal goed geleerd voor de toets, het was geweldig om alles na te kijken ik hoefde alleen maar krullen te zetten, vanochtend werden de prachtige cijfers uitgedeeld. Ga zo door jongens en meiden! We maken nu een sprong in de tijd, vandaag zijn we gestart met verhalen over de Grieken, super interessant!

7 Nieuws uit groep 5 t/m 8 FC Emmen De kinderen hebben donderdag een briefje meegekregen om evt. mee te gaan naar de wedstrijd FC Emmen Jong Ajax op vrijdagavond 15 december. We hebben door Sem Benjamins van zijn oom Alby Stoevelaar, sponsor van FC Emmen VolkerWessels, 50 vrijkaarten gekregen. Graag uiterlijk dinsdag 21 november opgeven, want de tickets moeten nog worden besteld. We zijn als voetballiefhebbers erg enthousiast over dit aanbod! Nieuws uit groep 7 en 8 Mediamasters Vandaag zijn we gestart met de week van de mediawijsheid. We zijn reuze benieuwd naar de interessante leerzame lessen. De ouders hebben afgelopen dinsdag op de ouderavond over Mediawijsheid door Kimberly van der Zwaag gehoord dat in gesprek gaan en in gesprek blijven met de kinderen over social media heel goed is. Dit is ook één van de doelstellingen van Mediawijsheid. Doelen van de MediaMasters Game: Kritisch leren kijken naar media en snappen hoe deze werken (analyse) Het effect (bedoeld of onbedoeld) van media ervaren en begrijpen (bewustzijn) Inzicht krijgen in hun eigen mediagedrag (privacy en respect) Praten over media, thuis en in de klas (dialoog) Zelf media kunnen inzetten en maken (creatie) Online veiligheid Toevallig hebben de kinderen volgende maandag 20 november van uur voorlichting over online veiligheid. De les wordt gegeven door Preventie Halt Hoogeveen. De kinderen hebben een voorlichtingsbrief meegekregen over het waarom, waar en wat kan ik doen? Doel voorlichting: In gesprek gaan over grensoverschrijdend gedrag, de gevolgen daarvan en hoe je kunt voorkomen dat je in zo n situatie terechtkomt! KiVa We zijn bezig met het thema In de groep. De onderdelen, die aan de orde komen zijn: - Wat is een groep? - Van welke groepen maak jij deel uit? - Wat is een prettige groep? - Hetzelfde en toch verschillend. - We maken er samen een fijne groep van.

8 EHBO en biologie Gisteren hebben de kinderen van groep 8 de 7 e les gehad. Volgende week donderdag 23 november is er een tussentoets EHBO. Ze moeten vooral de hoofdstukken 1 en 3 leren! Het cijfer telt mee voor het rapport voor het vak biologie. De kinderen van groep 7 krijgen volgende week donderdag 23 november een repetitie biologie over natuur en techniek. Ze hebben de toets gisteren meegekregen. Toets Engels: WELL DONE! Veel kinderen kwamen maandag een beetje zenuwachtig op school, want voor een aantal kinderen was het ook de eerste keer dat zij een toets Engels hadden. Gelukkig gingen alle zenuwen snel voorbij toen de toets uitgedeeld werd. Er zijn mooie resultaten gehaald door de kinderen die hebben geoefend. Onze complimenten! De resultaten krijgen de kinderen zelf maandag te horen. Nog even geduld dus!

weekinfo Datum: vrijdag 24 november 2017

weekinfo Datum: vrijdag 24 november 2017 weekinfo Datum: vrijdag 24 november 2017 Bijbelverhalen voor de komende week: De vrede komt, Jesaja 2:1-5 Het kind dat vrede brengt, Jesaja 7:1-17 Een weg voor God, Jesaja 40:1-11 Agenda: 28 november 1

Nadere informatie

weekinfo Datum: vrijdag 6 oktober 2017

weekinfo Datum: vrijdag 6 oktober 2017 weekinfo Datum: vrijdag 6 oktober 2017 Agenda: 12 oktober 11.30 overleg overblijfmoeders 15 oktober 15.15 uur overleg dankdagcommissie 18 oktober 11.00 uur peuteruurtje Jarig: Deze week geen jarigen op

Nadere informatie

weekinfo Datum: vrijdag 9 november 2018

weekinfo Datum: vrijdag 9 november 2018 weekinfo Datum: vrijdag 9 november 2018 Bijbelverhalen voor de komende week: Een engel met een boodschap, Rechters 13:1-8 De engel komt terug, Rechters 13:9-23 Simson wordt geboren, Rechters 13:24-14:4

Nadere informatie

weekinfo Datum: vrijdag 14 december 2018

weekinfo Datum: vrijdag 14 december 2018 weekinfo Datum: vrijdag 14 december 2018 Bijbelverhalen voor de komende week: Jezus wordt geboren, Lucas 2:1-7 Herders in het veld, Lucas 2:8-20 Simeon en Hanna, Lucas 2:22-40 Agenda: 17 december oudercommissie

Nadere informatie

weekinfo Datum: vrijdag 1 februari 2019

weekinfo Datum: vrijdag 1 februari 2019 weekinfo Datum: vrijdag 1 februari 2019 Bijbelverhalen voor de komende week: Een zoon wordt beter, Johannes 4:46-54 Het bad van Betsaida, Johannes 5:1-18 Jezus en de Vader, Johannes 5:19-23 Agenda: 4 februari

Nadere informatie

weekinfo Datum: maandag 5 december 2016

weekinfo Datum: maandag 5 december 2016 weekinfo Datum: maandag 5 december 2016 Bijbelverhalen voor de komende week: Gabriël bij Zacharias, Lucas 1:5-25 Gabriël bij Maria, Lucas 1:26-38 Agenda: 5 december Sint op school, groep 1 tot en met 4

Nadere informatie

weekinfo Jarigen: Jolijn van Os is op 28 november jarig en wordt 5 jaar! We wensen je een fijne dag!

weekinfo Jarigen: Jolijn van Os is op 28 november jarig en wordt 5 jaar! We wensen je een fijne dag! weekinfo Datum: vrijdag 21 november 2014 Bijbelverhalen voor de komende week Luisteren en doen, Matteüs 21:28-32 De tien meisjes, Matteüs 25:1-13 De talenten, Matteüs 25:14-30 Agenda: Dinsdag 25 november:

Nadere informatie

weekinfo Datum: vrijdag 23 december 2016

weekinfo Datum: vrijdag 23 december 2016 weekinfo Datum: vrijdag 23 december 2016 Bijbelverhalen voor de komende week: Jezus is zijn naam, Lucas 2:21 Simeon en Hanna, Lucas 2:22-40 Twaalfjarige Jezus, Lucas 2:41-52 Agenda: 23 december 12 uur

Nadere informatie

weekinfo Datum: vrijdag 13 november 2015

weekinfo Datum: vrijdag 13 november 2015 weekinfo Datum: vrijdag 13 november 2015 Bijbelverhalen voor de komende week Isaäk wordt geboren, Genesis 21:1-7 Hagar en Ismaël moeten weg, Genesis 21:8-21 Abraham wordt op de proef gesteld, Genesis 22:1-9

Nadere informatie

weekinfo Datum: donderdag 2 april 2015

weekinfo Datum: donderdag 2 april 2015 weekinfo Datum: donderdag 2 april 2015 Bijbelverhalen voor de komende week Op weg naar huis, Lucas 24:13-27 Blijf bij ons, Lucas 24:28-35 Agenda: Vrijdag 3 april : vrij. Maandag 6 april: vrij. 8 april

Nadere informatie

weekinfo Datum: vrijdag 8 december 2017

weekinfo Datum: vrijdag 8 december 2017 weekinfo Datum: vrijdag 8 december 2017 Bijbelverhalen voor de komende week: De geboorte van Johannes, Lucas 1:57-66 Het lied van Zacharias, Lucas 1:67-80 De droom van Jozef, Matteüs 1:18-25 Agenda: 12

Nadere informatie

weekinfo Geachte ouders, verzorgers en andere belangstellenden,

weekinfo Geachte ouders, verzorgers en andere belangstellenden, weekinfo Datum: vrijdag 12 oktober 2018 Bijbelverhalen voor de komende week: Het gouden kalf, Exodus 32:1-6 Mozes komt terug, Exodus 32:7-20 Nieuwe stenen tafelen, Exodus 34 Agenda: 15 oktober schoonmaak

Nadere informatie

Belangrijke data. Activiteiten. Nr. 12 maandag 20 november 2017

Belangrijke data. Activiteiten. Nr. 12 maandag 20 november 2017 Nr. 12 maandag 20 november 2017 Belangrijke data Maandag 20 t/m vrijdag 24 november: Week van de Mediawijsheid Dinsdag 21 november: tafeldiplomadag Dinsdag 21 november: 8.45-10.00 uur Koffieochtend Donderdag

Nadere informatie

De kinderen die een uitnodiging krijgen voor de gesprekken op donderdag 30 november krijgen deze morgen mee naar huis.

De kinderen die een uitnodiging krijgen voor de gesprekken op donderdag 30 november krijgen deze morgen mee naar huis. No. 11, 23 november 2017 C.B.S. Willem Alexander 0524-57 19 56 Oranjestraat 2 info@waschooldp.nl 7753 TK Dalerpeel www.waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s) van de Willem Alexanderschool,

Nadere informatie

weekinfo Agenda: 17 februari oud papier 19 februari OC 21 februari peuteruurtje om 11.0 uur 26 februari voorjaarsvakantie

weekinfo Agenda: 17 februari oud papier 19 februari OC 21 februari peuteruurtje om 11.0 uur 26 februari voorjaarsvakantie weekinfo Datum: vrijdag 16 februari 2018 Bijbelverhalen voor de komende week: De dochter van Jaïrus, Marcus 5:21-43 Jezus stuurt zijn discipelen erop uit, Marcus 6:6b-13 Vijf broden en twee vissen, Marcus

Nadere informatie

weekinfo Datum: vrijdag 15 februari 2019

weekinfo Datum: vrijdag 15 februari 2019 weekinfo Datum: vrijdag 15 februari 2019 Bijbelverhalen voor de komende week: Een blinde man wordt beter, Johannes 9:1-12 Is hij het wel? Johannes 9:13-23 Wie is hier blind?, Johannes 9:24-41 Agenda: 16

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 28

t Informantje schooljaar week 28 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2016-2017 week 28 Agenda

Nadere informatie

't S c h a k e l t j e 22 nov no. 420 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK

't S c h a k e l t j e 22 nov no. 420 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK Van de schoolleider 't S c h a k e l t j e 22 nov. 2016 no. 420 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK - Juf Johanne was afgelopen vrijdag voorlopig voor het laatst op school. Ze gaat nu met zwangerschapsverlof.

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 23 oktober 2012 Nr.05

NIEUWSBRIEF 23 oktober 2012 Nr.05 NIEUWSBRIEF 23 oktober 2012 Nr.05 Algemeen: HONDEN OP HET SCHOOLPLEIN Gisteren is er weer een kind op het schoolplein gebeten door een kleine hond. Gelukkig bleek de schade mee te vallen. Toch doen wij

Nadere informatie

C.B.S. Willem Alexander TK Dalerpeel Sinterklaas dinsdag 5 december. Staken dinsdag 12 december?

C.B.S. Willem Alexander TK Dalerpeel   Sinterklaas dinsdag 5 december. Staken dinsdag 12 december? No. 12, 30 november 2017 C.B.S. Willem Alexander 0524-57 19 56 Oranjestraat 2 info@waschooldp.nl 7753 TK Dalerpeel www.waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s) van de Willem Alexanderschool,

Nadere informatie

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8 Jan Naardingweg 56 7914 PN Noordscheschut T: 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl 5 december 2014 AGENDA BIJBELVERHALEN Za 6 Oud Papier NIEUWS UIT DE HEMEL

Nadere informatie

Geachte ouders, Nummer 7 8 november De Koningslinde Larixlaan 86, 3862 EV Nijkerk

Geachte ouders, Nummer 7 8 november De Koningslinde Larixlaan 86, 3862 EV Nijkerk Nummer 7 8 november 2017 17 november: Lootjes trekken (groep 6 t/m 8) 20 t/m 24 november: 10-minutengesprekken met ouder(s)/verzorger(s) (en kind) 22 november: Schoen zetten (groep 1 t/m 8) 22 november:

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Nr. December 2015 I In dit nummer o.a.: Nieuws van de OV Nieuws uit de groepen

NIEUWSBRIEF. Nr. December 2015 I In dit nummer o.a.: Nieuws van de OV Nieuws uit de groepen NIEUWSBRIEF Nr. December 2015 I In dit nummer o.a.: Nieuws van de OV Nieuws uit de groepen obs Bijenkorf I Ridderborch 143 I 3992 BK Houten I T 030 6353515 E directie.bijenkorf@oo-h.nl I www.obsbijenkorf.nl

Nadere informatie

Alle kinderen zijn deze dag om uur vrij. Hopelijk zijn jullie dan helemaal blij. Nr november 2015 schooljaar

Alle kinderen zijn deze dag om uur vrij. Hopelijk zijn jullie dan helemaal blij. Nr november 2015 schooljaar Nr. 15 26 november 2015 schooljaar 2015-2016 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s)

Nadere informatie

weekinfo Datum: vrijdag 19 januari 2018

weekinfo Datum: vrijdag 19 januari 2018 weekinfo Datum: vrijdag 19 januari 2018 Bijbelverhalen voor de komende week: De schoonmoeder van Petrus wordt beter, Marcus 1:29-39 De melaatse man, Marcus 1:40-45 De verlamde, Marcus 2:1-12 Agenda: 20

Nadere informatie

Weekbrief. Vrijdag 11 november Activiteitenoverzicht. Aanwezigheid directie / Meerschools Intern Begeleider (MIB) Nieuws uit de school

Weekbrief. Vrijdag 11 november Activiteitenoverzicht. Aanwezigheid directie / Meerschools Intern Begeleider (MIB) Nieuws uit de school Vrijdag 11 november 2016 Weekbrief Activiteitenoverzicht 16 november Kinderraad (2 leerlingen groep 7/8) 23 en 29 november Oudergesprekken 5 december Sinterklaas Aanwezigheid directie / Meerschools Intern

Nadere informatie

weekinfo Datum: vrijdag 3 november 2017

weekinfo Datum: vrijdag 3 november 2017 weekinfo Datum: vrijdag 3 november 2017 Bijbelverhalen voor de komende week: De vrouw van Potifar, Genesis 39:6-20 De schenker en de bakker, Genesis 39:20-40:23 De dromen van de farao, Genesis 41:1-8 Agenda:

Nadere informatie

Klein maar fijn. Belangrijke data. Algemeen. december - nummer 4. Sinterklaas op school op 30 november

Klein maar fijn. Belangrijke data. Algemeen. december - nummer 4. Sinterklaas op school op 30 november december - nummer 4 Belangrijke data (december) 29 november Nieuwsbrief 4 30 november Sinterklaas op school 30 november Vrije middag groep 5, 6, 7 en 8 6 december Leerlingen komen om 10.30 uur naar school

Nadere informatie

weekinfo Datum: vrijdag 10 februari 2017

weekinfo Datum: vrijdag 10 februari 2017 weekinfo Datum: vrijdag 10 februari 2017 Bijbelverhalen voor de komende week: Wees barmhartig, Lucas 6:26-38 Boom en vrucht, Lucas 6:43-45 Genezing van de knecht van de centurio, Lucas 7:1-10 Agenda: 13

Nadere informatie

Sinterklaas had een prachtige trike voor zijn verjaardag gekregen. Het zag er stoer uit.

Sinterklaas had een prachtige trike voor zijn verjaardag gekregen. Het zag er stoer uit. December 2016 Algemeen In de bijlage: Kom jij mixen bij Kibeo Vestigingsnieuwsbrief BSO december Mededelingen directie Beste ouders/verzorgers, Wat een fijne sinterklaasochtend hebben we achter de rug.

Nadere informatie

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8 Jan Naardingweg 56 7914 PN Noordscheschut T: 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl 20 december 2017 AGENDA BIJBELVERHALEN Ma 25/12 Kerstvakantie WAT IS WIJS?

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Van de directie. Belangrijke data. Schoolse zaken. Voorjaarsvakantie Week 9 en februari t/m 10 maart 2018

Nieuwsbrief. Van de directie. Belangrijke data. Schoolse zaken. Voorjaarsvakantie Week 9 en februari t/m 10 maart 2018 Nieuwsbrief Voorjaarsvakantie Week 9 en 10 25 februari t/m 10 maart 2018 Van de directie De kinderen hebben hard gewerkt de afgelopen weken. Er zijn veel toetsen gemaakt en ook de gewone dagelijkse lessen

Nadere informatie

Week 49 Zaterdag 9 december Anne Westeneng Groep 7/8. Week 50 Zaterdag 16 december Jaylee Setten Groep 3/4

Week 49 Zaterdag 9 december Anne Westeneng Groep 7/8. Week 50 Zaterdag 16 december Jaylee Setten Groep 3/4 Basisschool t Kompas Prinses Christinastraat 4 3615 AG Westbroek 0346-281475 info.kompaswestbroek.nl@vechtstreekenvenen.nl Nr. 7 > 29 november 2017 Uit t Kompas Geachte ouder(s)/verzorger(s), Dit is nu

Nadere informatie

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8 Jan Naardingweg 56 7914 PN Noordscheschut T: 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl 20 november 2015 AGENDA BIJBELVERHALEN Ma 23 Contactmiddag en avond WAAR BEN

Nadere informatie

weekinfo Datum: vrijdag 17 februari 2017

weekinfo Datum: vrijdag 17 februari 2017 weekinfo Datum: vrijdag 17 februari 2017 Bijbelverhalen voor de komende week: De jongen uit Naïn, Lucas 7:11-17 De vrouw die Jezus zalfde, Lucas 7:36-50 De zaaier, Lucas 8:4-15 Agenda: 17 februari oud

Nadere informatie

't S c h a k e l t j e 6 dec no. 421 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK

't S c h a k e l t j e 6 dec no. 421 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK Van de schoolleider 't S c h a k e l t j e 6 dec. 2016 no. 421 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK Het Sinterklaasfeest was weer geslaagd. Bedankt Sint&Pieten&Ouderraad! Groep 1/2 De kinderen hebben er van

Nadere informatie

Weekbericht van 27 november. Voorleeswedstrijd:

Weekbericht van 27 november. Voorleeswedstrijd: Weekbericht van 27 november Voorleeswedstrijd: Wat hebben we afgelopen woensdag genoten van alle prachtige voorleesverhalen en optredens in het Schienvat. De aanmoedigingsprijs is gegaan naar Rosina Doek

Nadere informatie

8 D E C E M B E R

8 D E C E M B E R Bezoekadres Weerestraat 70 1713 VC OBDAM T (0226) 45 19 67 E info@kelderswer f.nl I www.kelderswer f.nl Postadres Postbus 41 1713 ZG OBDAM O u d e r v e r e n i g i n g OBS de Kelderswerf 8 D E C E M B

Nadere informatie

t Toetertje OBS De Schoener

t Toetertje OBS De Schoener nieuwsbrief 24 e jaargang, nr. 11 18-11-2016 t Toetertje OBS De Schoener Algemeen EU-schoolfruit We zijn nu twee weken onderweg met het EU-schoolfruitprogramma. De kinderen kregen deze week weer 3 verschillende

Nadere informatie

Beste ouders, De andere leerlingen moeten nog even geduld hebben. Volgende week gaan groep 3 en 4 en aan het eind van de maand groep 5,6,7.

Beste ouders, De andere leerlingen moeten nog even geduld hebben. Volgende week gaan groep 3 en 4 en aan het eind van de maand groep 5,6,7. Nieuwsbrief 36 6 10 juni Beste ouders, Het eerste schoolreisje zit er al weer op. Groep 1 en 2 hebben zich opperbest vermaakt bij de Flierefluiter. Zo zelfs dat veel kinderen op de terugweg in slaap vielen!

Nadere informatie

Open dag Woensdag 16 maart is er een open dag voor toekomstige leerlingen. Meer informatie hierover volgt in een volgende weekbrief.

Open dag Woensdag 16 maart is er een open dag voor toekomstige leerlingen. Meer informatie hierover volgt in een volgende weekbrief. Weekbrief 7 maart 2016 Algemene mededelingen Papiercontainer Maandag tot donderdagochtend staat de papier container weer aan de achterkant van de school. De container is geopend tijdens de schooltijden.

Nadere informatie

November 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS

November 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS November 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS BELANGRIJKE DATA DATA ACTIVITEITEN 24 oktober KIES 25 oktober Rots en Water groep 7/8 27 oktober Fietsencontrole groep 5 t/m 8 31 oktober Rots en

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2017

Nieuwsbrief december 2017 Nieuwsbrief december 2017 Beste allemaal, Dit is de laatste nieuwsbrief van het jaar 2017. Voor ons als team staat/stond het jaar 2017 in het teken van het Leren Zichtbaar Maken waarbij we vorm geven aan

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 25

t Informantje schooljaar week 25 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger - Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2015-2016 week 25

Nadere informatie

weekinfo Datum: vrijdag 9 februari 2018

weekinfo Datum: vrijdag 9 februari 2018 weekinfo Datum: vrijdag 9 februari 2018 Bijbelverhalen voor de komende week: De storm op het meer, Marcus 4:35-41 De man die niet fris was, Marcus 5:1-20 Het dochtertje van Jaïrus, Marcus 5:21-43 Agenda:

Nadere informatie

D E K E L D E R S W E R F

D E K E L D E R S W E R F Nieuwe leerlingen Groep 1-2b: Twan Chuck Mia Wij wensen jullie een heel fijne en leerzame tijd toe bij ons op school. Sinterklaas Hij komt, hij komt Op dinsdag 4 december komen Sinterklaas en zijn pieten

Nadere informatie

Wat gaaf om juist bij dit gezellige kinderfeest (en als knipoog naar het volgende feest) een prachtig en toepasselijk Christelijk lied te gebruiken.

Wat gaaf om juist bij dit gezellige kinderfeest (en als knipoog naar het volgende feest) een prachtig en toepasselijk Christelijk lied te gebruiken. Beste ouders/verzorgers, 30-11-2018 Voor u ligt het vierde Open Podium van dit jaar. Op zaterdag 17 november hebben we kunnen zien hoe Sinterklaas samen met zijn pieten weer in Nederland aankwam. Op woensdag

Nadere informatie

2015 2016 18 november 2015 - nummer 6

2015 2016 18 november 2015 - nummer 6 2015 2016 18 november 2015 - nummer 6 Agenda Vrijdag 27 nov. Rapporten mee naar huis Maandag 30 nov. en dinsdag 1 dec.: Oudergesprekken Woensdag 2 dec. KinderRaad vergadering Woensdag 2 dec. Zoemertje

Nadere informatie

5 december Sinterklaas en zijn zwarte pieten komen bij ons op school 6 december speelgoeddag 7 en 14 december gastles korfbal

5 december Sinterklaas en zijn zwarte pieten komen bij ons op school 6 december speelgoeddag 7 en 14 december gastles korfbal t Driesprongetje Agenda Nieuwsbrief 30-nov-2012 5 december Sinterklaas en zijn zwarte pieten komen bij ons op school 6 december speelgoeddag 7 en 14 december gastles korfbal Sinterklaas Woensdag is het

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 23 augustus 2018

Nieuwsbrief 1 23 augustus 2018 Nieuwsbrief 1 23 augustus 2018 Belangrijke data 28-08 Intakegesprekken 29-08 Intakegesprekken 30-08 Intakegesprekken 30-08 Algemene Ledenvergadering Oudervereniging (ALV) 20.00u 05-09 Infoavond groep 5

Nadere informatie

Algemeen...1 nummer: 2014/ datum: 11 september 2014 Familieavond vrijdag 12 september Informatieavond maandag 15 september

Algemeen...1 nummer: 2014/ datum: 11 september 2014 Familieavond vrijdag 12 september Informatieavond maandag 15 september www.deoase-twello.nl nummer: 2014/2015-01 Inhoud Algemeen...1 Familieavond vrijdag 12 september... 1 Informatieavond maandag 15 september... 1 Aanwezigheid directeur... 1 Schoolgids... 1 Vakanties en studiedagen

Nadere informatie

No.7 8 december CBS De Schutse PR Aalden Feest van Geven en Ontvangen

No.7 8 december CBS De Schutse PR Aalden   Feest van Geven en Ontvangen No.7 8 december 2017 CBS De Schutse 0591-37 18 98 Paardelandsdrift 9 info@cbsdeschutse.nl 7854 PR Aalden www.cbsdeschutse.nl Feest van Geven en Ontvangen Kerstviering De activiteitencommissie en de leerkrachten

Nadere informatie

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8 Jan Naardingweg 56 7914 PN Noordscheschut T: 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl 13 januari 2017 AGENDA BIJBELVERHALEN Za 14 Oud Papier HET BEGINT Ma 16 Di

Nadere informatie

Wingerd nieuws De Bijbelverhalen op school

Wingerd nieuws De Bijbelverhalen op school Nieuwsbrief van CNS-basisschool de Wingerd Wingerd nieuws De Bijbelverhalen op school Je gaat ergens naar toe, maar je weet niet precies waarheen. Je weet ook niet hoe lang de reis zal duren en wat je

Nadere informatie

Geachte ouders, Bijbelverhalen

Geachte ouders, Bijbelverhalen Geachte ouders, Nieuwsbrief 11 21 november 2017 Deze week: * Schoolfruit * Sinterklaas * Kerst * We vinden het fijn om dit jaar Kerst met de ouders en kinderen te vieren. Het kerstfeest staat gepland op

Nadere informatie

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8 Jan Naardingweg 56 7914 PN Noordscheschut T: 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl 23 november 2018 AGENDA BIJBELVERHALEN Ma 26/11 Studiedag team; Alle kinderen

Nadere informatie

weekinfo Datum: vrijdag 27 november 2015

weekinfo Datum: vrijdag 27 november 2015 weekinfo Datum: vrijdag 27 november 2015 Bijbelverhalen voor de komende week Licht in het donker, Jesaja 9:1-6 Overal vrede, Jesaja 11:1-10 Een weg door de woestijn, Jesaja 40:1-11 Agenda: 1 december:

Nadere informatie

weekinfo Datum: vrijdag 20 november 2015

weekinfo Datum: vrijdag 20 november 2015 weekinfo Datum: vrijdag 20 november 2015 Bijbelverhalen voor de komende week Sara sterft, Genesis 23 Isaäk en Rebekka, Genesis 24 Agenda: 21 november oud papier actie 24 november 12.00 uur kinderen vrij

Nadere informatie

Marinfo. Informatieblad. Vrijdag, 29 september Beste ouders,

Marinfo. Informatieblad.   Vrijdag, 29 september Beste ouders, Marinfo Informatieblad www.mariabasisschool-nop.nl Vrijdag, 29 september 2017 Beste ouders, Kinderboekenweek Komende week is het al weer zover, de Kinderboekenweek gaat van start! Op woensdag 4 oktober

Nadere informatie

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8 Jan Naardingweg 56 7914 PN Noordscheschut T: 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl 27 november 2015 Ma 30 Di 1 Woe 2 Do 3 Vrij 4 Za 5 Sinterklaas Oud Papier

Nadere informatie

Kinderboekenweek activiteiten 2016

Kinderboekenweek activiteiten 2016 Nieuwsbrief donderdag 6 oktober 2016 Kinderboekenweek activiteiten 2016 Op donderdag 13 oktober van 16.00 tot 17.30 bent u van harte welkom om alle knutsels en werkjes van uw kind te komen bekijken tijdens

Nadere informatie

Weekbericht van 15 mei: Algemeen:

Weekbericht van 15 mei: Algemeen: Weekbericht van 15 mei: Algemeen: Opleiding Brigadiers: Vorige week hebben de kinderen van groep 6 en 7 de opleiding voor brigadier gehad. Na de theorie en het uitoefenen van de praktijk,heeft de agent

Nadere informatie

Sintkrant. OBS De Ster. psz De Sterretjes

Sintkrant. OBS De Ster. psz De Sterretjes Sintkrant OBS De Ster en psz De Sterretjes Kerstkrant OBS De Ster en psz De Sterretjes Sinterklaas 2018 Dit is de feestkrant van 2018. In deze krant vindt u alle informatie rondom Sinterklaas en Kerst.

Nadere informatie

Donderdagbrief 18 december 2014 Bezoek bejaardenhuis de 10 gemeenten door groep 6

Donderdagbrief 18 december 2014 Bezoek bejaardenhuis de 10 gemeenten door groep 6 Donderdagbrief 18 december 2014 Bezoek bejaardenhuis de 10 gemeenten door groep 6 Groep 6 heeft gisteren een kerstoptreden gegeven in het bejaardenhuis de 10 gemeenten. Al weken hebben we hiervoor geoefend.

Nadere informatie

Dit is informatie van DON BOSCO DECEMBER-JANUARI 2015/2016

Dit is informatie van DON BOSCO DECEMBER-JANUARI 2015/2016 NIEUWSFLITS DON BOSCO Dit is informatie van DON BOSCO DECEMBER-JANUARI 2015/2016 JUZT Don Boscohuis Kloosterstraat 1 4701 KH Roosendaal tel. 0165 535326 donboscoroosendaal@juzt.nl ALLE BELANGRIJKE INFO

Nadere informatie

Nieuwsbrief 5 november 2015

Nieuwsbrief 5 november 2015 Nieuwsbrief 5 november 2015 Belangrijke data: 5 november: informatieavond Voortgezet Onderwijs, ouders groep 8 11 november: Studiedag SKOB, alle leerlingen zijn vrij. 13 november: Feestelijke uitreiking

Nadere informatie

Inhoud. Kreet van de week ~ 1 ~

Inhoud. Kreet van de week ~ 1 ~ Schooljaar 2016 2017 Locatie Stroekeld Locatie Roerdomp info@julianaschool.net Vrijdag 25 november 2016 tel. 0548-636000 www.julianaschool.net Nummer 12 Inhoud Kreet van de Week Verkeersbrigadiers Contactavonden

Nadere informatie

De rapportmappen (groep 4 t/m 8) kunnen vanaf maandag 16 november worden ingeleverd bij de leerkracht van uw kind(eren).

De rapportmappen (groep 4 t/m 8) kunnen vanaf maandag 16 november worden ingeleverd bij de leerkracht van uw kind(eren). Weekbrief 16 november 2015 Algemene mededelingen Gespreksmiddag/avond maandag 23 november Maandag 16 november ontvangt u via uw kind(eren) een uitnodiging voor de gespreksmiddag/avond op maandag 23 november

Nadere informatie

17 november 2017

17 november 2017 1373 www.clarafabriciusschool.nl 17 november 2017 21 en 23 november Oudergesprekken groep 1 t/m 8 24 november 8.45 uur - Podiumochtend groep 5/7 30 november 18.45-20.45 uur: Scholenmarkt voor ouders groep

Nadere informatie

Jaargang: 17 Nr

Jaargang: 17 Nr Jaargang: 17 Nr. 4 21-12-2013 NIEUWSBRIEF van Katholieke Basisschool PIROUETTE Eindredactie: Sergio van Dijk, Rienke van den Berg, Ignace Kloet Technische realisatie: Aster Brouwer, ICT-coördinator. AGENDA

Nadere informatie

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8 Kerstvakantie

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8 Kerstvakantie Jan Naardingweg 56 7914 PN Noordscheschut T: 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl 18 december 2015 AGENDA BIJBELVERHALEN Za 2 Oud Papier TIJD OM TE GAAN Ma

Nadere informatie

Nieuwtjes van de Stampertjes

Nieuwtjes van de Stampertjes april 2017 Agenda 27-3 t/m 21-4 thema lente 13-4 Paasbrunch 14-4 t/m 17-4 april Goede vrijdag, Pasen gesloten 20-4 Kinderboerderij 24-4 t/m 7-5 Meivakantie en Koningsdag Nieuwtjes van de Stampertjes Jantje

Nadere informatie

Weekinfo 31 vrijdag 17 mei 2013 Belangrijke data:

Weekinfo 31 vrijdag 17 mei 2013 Belangrijke data: Weekinfo 31 vrijdag 17 mei 2013 Belangrijke data: In deze week: verkoop schoolfoto s! ICBS De Windroos Galeistraat 2 1503 TJ Zaandam! 075-6169431 @ info@de-windroos.nl 21 mei: Weer naar school, Juf Hanneke

Nadere informatie

Sintkrant. OBS De Ster en psz De Sterretjes

Sintkrant. OBS De Ster en psz De Sterretjes Sintkrant OBS De Ster en psz De Sterretjes Kerstkrant OBS De Ster en psz De Sterretjes Sinterklaas 2016 Dit is de feestkrant van 2016. In deze krant vindt u alle informatie rondom Sinterklaas en Kerst.

Nadere informatie

Nieuwsbrief schooljaar Nr.6 week 40

Nieuwsbrief schooljaar Nr.6 week 40 Nieuwsbrief schooljaar 2016-2017 Nr.6 week 40 Het thema van deze week is : Stoelendans; Welke plaats heb jij? Stoelendans is een leuk spelletje. Zeker als er genoeg stoelen zijn. Maar als er een stoel

Nadere informatie

t nieuwskwartier Jarig!:

t nieuwskwartier Jarig!: t nieuwskwartier Agenda 27 november Start kernconcept Tijd & Ruimte 5 december Sinterklaas op school 6 december Studiedag Wijk West, alle kinderen zijn vrij 8 december Volgende nieuwsbrief Jarig!: 28 november:

Nadere informatie

Vrijdag 20 november 2015 MR vergadering Sinterklaasfeest Volgende Vijzelvaria

Vrijdag 20 november 2015 MR vergadering Sinterklaasfeest Volgende Vijzelvaria OBS De Vijzel Hauwert 80 1691 EJ Hauwert T: 0229-201535 E: info@obsdevijzel.nl Vijzelvaria Woensdag 25 november Vrijdag 4 december Vrijdag 20 november 2015 MR vergadering Sinterklaasfeest Volgende Vijzelvaria

Nadere informatie

weekinfo Datum: vrijdag 5 oktober 2018

weekinfo Datum: vrijdag 5 oktober 2018 weekinfo Datum: vrijdag 5 oktober 2018 Bijbelverhalen voor de komende week: De Heer verschijnt op de Sinai, Exodus 19 De tien geboden, Exodus 20:1-17 Twee stenen tafelen, Exodus 20:18-21 + Ex 21-31 + Ex

Nadere informatie

Kort Nieuws 16 november Verjaardagen. Activiteitenkalender

Kort Nieuws 16 november Verjaardagen. Activiteitenkalender Kort Nieuws 16 november 2018 Verjaardagen 18 Semih Çanta Fase 04B 20 Nina A Fase 04B 20 Sem C Fase 05A 20 Sam ten H Fase 14 21 Ravi Fase 15B 22 Maddox Fase 09B 25 Wouter G Fase 06 26 Ties Fase 04B 26 Djanaya

Nadere informatie

Vanaf deze week is het de komende 20 weken woensdag, donderdag en vrijdag gruitdag!

Vanaf deze week is het de komende 20 weken woensdag, donderdag en vrijdag gruitdag! 16 november 2017 Agenda Do 16 Gruitdag. Vr 17 Gruitdag. Weekend Ma 20 Lootjes trekken in groep 5 t/m 8. Groep 7 en 8 gaan (op de fiets) naar een voorstelling over Social Media in theater Castellum. Di

Nadere informatie

weekinfo Datum: vrijdag 22 september 2017

weekinfo Datum: vrijdag 22 september 2017 weekinfo Datum: vrijdag 22 september 2017 Bijbelverhalen voor de komende week: Jakob trouwt met Lea, Genesis 29:21-30 De zonen van Lea, Genesis 29:31-35 Rachel wordt moeder, Genesis 30:1-24 Agenda: 26

Nadere informatie

Beste ouders, Team Weemewereld

Beste ouders, Team Weemewereld Nieuwsbrief 21 Beste ouders, maandag 12 vrijdag 16 februari Afgelopen woensdag is er een begin gemaakt met de waterafvoer van het schoolplein. Een aantal vrijwillige ouders hebben een gaten gemaakt in

Nadere informatie

Algemene mededelingen Schoolreis De schoolreis naar Toverland van groep 3 t/m 7 was erg leuk. Alle hulpouders willen wij bedanken!

Algemene mededelingen Schoolreis De schoolreis naar Toverland van groep 3 t/m 7 was erg leuk. Alle hulpouders willen wij bedanken! Weekbrief 20 juni 2016 Algemene mededelingen Schoolreis De schoolreis naar Toverland van groep 3 t/m 7 was erg leuk. Alle hulpouders willen wij bedanken! Eindvoorstelling Donderdag 30 juni is de jaarlijkse

Nadere informatie

Weekbrief 30 november 2015 Algemene mededelingen

Weekbrief 30 november 2015 Algemene mededelingen Weekbrief 30 november 2015 Algemene mededelingen Papiercontainer Maandag tot donderdagochtend staat de papiercontainer weer aan de achterkant van de school. De container is geopend tijdens de schooltijden.

Nadere informatie

Branding Babbels schooljaar nummer 4

Branding Babbels schooljaar nummer 4 Branding Babbels schooljaar 2016-2017 nummer 4 Beste ouders, verzorgers, De feestmaand is begonnen. Maandag zullen we met elkaar genieten van de komst van Sinterklaas, de adventvieringen beginnen dinsdag

Nadere informatie

Na deze avond zullen wij alle ouders informeren via de weekbrief.

Na deze avond zullen wij alle ouders informeren via de weekbrief. Weekbrief 23 november 2015 Algemene mededelingen Gespreksmiddag/avond Maandag 23 november is de gespreksmiddag/avond voor de ouders/verzorgers van de leerlingen van groep 1 t/m 7 en dinsdag 24 november

Nadere informatie

weekinfo Datum: vrijdag 25 november 2016

weekinfo Datum: vrijdag 25 november 2016 weekinfo Datum: vrijdag 25 november 2016 Bijbelverhalen voor de komende week: Profeet van de vrede, Jesaja 1:1-1:5 Het teken van Immanuël, Jesaja 7:1-17 Het vrederijk, Jesaja 11:1-10 Agenda: 29 november

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2014

Nieuwsbrief december 2014 Nieuwsbrief december 2014 DECEMBER 1 Nieuwsbrief 4 Leerlingenraad 14:15 / 15:00 5 Sinterklaasviering Lln gr. 1/2 zijn om 11.00 vrij! 8 EXTRA oud papier actie t/m 11 dec. OR vergadering 18 Kerstviering

Nadere informatie

Weekbrief. Donderdag 17 december 2015. Activiteitenoverzicht. Aanwezigheid directie / MIB

Weekbrief. Donderdag 17 december 2015. Activiteitenoverzicht. Aanwezigheid directie / MIB Donderdag 17 december 2015 Weekbrief Activiteitenoverzicht 19 december t/m 3 januari Kerstvakantie 4 januari Luizenpluizen Aanwezigheid directie / MIB Woensdag 6 januari Donderdag 7 januari Woensdag 6

Nadere informatie

Jarig Op vrijdag 29 september is Nova uit de onderbouw jarig. Alvast gefeliciteerd en we wensen je een fijne dag! Uit de groepen

Jarig Op vrijdag 29 september is Nova uit de onderbouw jarig. Alvast gefeliciteerd en we wensen je een fijne dag! Uit de groepen Weekbrief CBS De Til 25 september t/m 1 oktober 2017 Week 39 Waarin een kleine school groot kan zijn! til@vcpong.nl www.cbsdetil.nl Vanuit de directie Wat was het gezellig gisteren tijdens het zomerfeest!

Nadere informatie

Jan Naardingweg PN Noordscheschut T: E:

Jan Naardingweg PN Noordscheschut T: E: Jan Naardingweg 56 7914 PN Noordscheschut T: 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl 7 december 2018 Za 8/12 Ma 10/12 Di 11/12 Woe 12/12 Do 13/12 Vrij 14/12 Oud

Nadere informatie

ASJEMENOU 8 t/m 15 april 2016. PROJECTWEEK Ter land, ter zee en in de lucht

ASJEMENOU 8 t/m 15 april 2016. PROJECTWEEK Ter land, ter zee en in de lucht ASJEMENOU 8 t/m 15 april 2016 PROJECTWEEK Ter land, ter zee en in de lucht A.s. maandag 11 april is het weer zover!! Om kwart voor negen wordt de projectweek, 'Ter land, ter zee en in de lucht' energiek

Nadere informatie

Nieuwsbrief. o.b.s. De Zwarm. Nummer (verschijnt 1x per twee weken) Kerstmarkt. Vervolg op volgende pagina

Nieuwsbrief. o.b.s. De Zwarm.  Nummer (verschijnt 1x per twee weken) Kerstmarkt. Vervolg op volgende pagina Nieuwsbrief o.b.s. De Zwarm www.dezwarm.nl Nummer 7 25-11-2016 (verschijnt 1x per twee weken) In deze editie: Hij komt Kerstmarkt Nieuws uit de groepen SchoolAPP Aanmelden leerlingen Aanwezigheid directie

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 november 2014

Nieuwsbrief 3 november 2014 Nieuwsbrief 3 november 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Sommige ouders gaven aan de nieuwsbrief snel te lezen. Daarom nog even een tip: Kijk altijd

Nadere informatie

Agenda. Jarigen. Jaargang 1, nieuwsbrief 3 10 november 2016

Agenda. Jarigen. Jaargang 1, nieuwsbrief 3 10 november 2016 Jaargang 1, nieuwsbrief 3 10 november 2016 Agenda Datum Activiteit 11 nov. Lootjes trekken Sinterklaas 28 nov. Surprise, gedicht en cadeautjes mee naar school 29 nov. Maandviering bovenbouw 5 dec. Sinterklaas:

Nadere informatie

Nieuwsbrief april 2015

Nieuwsbrief april 2015 Nieuwsbrief 31 20 april 2015 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Deze week is het een spannende week voor groep acht. Op dinsdag, woensdag en donderdag wordt

Nadere informatie

Maandkalender & bulletin Jaargang: datum: 27 nov. 2017

Maandkalender & bulletin Jaargang: datum: 27 nov. 2017 Maandkalender & bulletin Jaargang: 21-07 datum: 27 nov. 2017 november 27 nieuwsbrief 7 28 29 30 1 4 5 Sinterklaas op school 6 9.30 uur start school 7 8 11 20.00 uur MR Padland 12 Aanschuiftafel locatie

Nadere informatie

Nr. 32 30 april schooljaar 2014-2015

Nr. 32 30 april schooljaar 2014-2015 Nr. 32 30 april schooljaar 2014-2015 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl www.waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s)

Nadere informatie

Agenda december - januari NIEUWSBRIEF NR 11 JAARGANG 4 19 December donderdag Alle groepen kerstviering

Agenda december - januari NIEUWSBRIEF NR 11 JAARGANG 4 19 December donderdag Alle groepen kerstviering Agenda december - januari NIEUWSBRIEF NR 11 JAARGANG 4 19 December donderdag Alle groepen kerstviering 21 December vrijdag Kerstvakantie begint om 12.15 uur 25 & 25 December Eerste & Tweede kerstdag Woensdag

Nadere informatie

Inhoudsopgave. Voorwoord

Inhoudsopgave. Voorwoord Pagina 1 van 5 Inhoudsopgave Voorwoord Juf Eva Hoopman Juf Linda Serious Request groep 6/7B (Leon) Terugblik kerstmarkt Heb jij ook een foto op de kerstmarkt laten maken? Informatieavond groep 7 en 8 Luizenpluizen

Nadere informatie