Maandag 25 sept. 2017, week 39

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Maandag 25 sept. 2017, week 39"

Transcriptie

1 Maandag 25 sept. 2017, week 39 Nieuwsflits algemeen Aanwezigheid Mathilde Lievers voor cbs Koning Willem - Alexander Ik zal in week 39 aanwezig zijn op maandag 25 september, dinsdag 26 september (een deel, afspraken buiten de school) en donderdag 28 september en in week 40 op dinsdagmiddag 3 oktober en woensdag 4 oktober. U kunt mij altijd mailen en dan neem ik z.s.m. contact met u op koningwa@vcpong.nl of m.lievers@vcpong.nl Bijbelverhalen Week 39: 25 t/m 29 september 2017 Jakob trouwt met Lea, Genesis 29:21-30 De zonen van Lea, Genesis 29:31-35 Rachel wordt moeder, Genesis 30:1-24 Week 40: 2 t/m 6 oktober 2017 Jakob wil weg, Genesis 30:25-36 Takken in het water, Genesis 30:37-43 Jakob gaat weg, Genesis 31:17-24 Week 41: 9 t/m 13 oktober 2017 Waar zijn de godenbeeldjes?, Genesis 31:25-35 Verbond met Laban, Genesis 31:43-54 Jakob komt bij Esau in de buurt, Genesis 32:1-22

2 Maandagavond 2 oktober Informatieavond over Andere Schooltijden Inloop met koffie/thee in de ontmoetingsruimte van de school 19:45 uur Start in lokaal groep 8 20:00 uur Gastspreekster: Janny Reitsma

3 Datalijst 20 september en 26 september Omgekeerde oudergesprekken Gouden weken/pbs 20 september woensdagmiddag 12:30 18:00 uur 26 september na schooltijd en s avonds De leerkrachten nodigen alleen de ouders uit van nieuwe leerlingen in hun groep. Wilt u toch graag de leerkracht ontmoeten, dat kan, zoek contact met de desbetreffende leerkracht. 2 oktober Andere schooltijden Ouderavond voor alle ouders Gastspreker Janny Reitsma Inloop 19:45 uur en start 20:00 uur 4-15 oktober Kinderboekenweek Dit schooljaar kiezen we voor het thema van de Christelijke Kinderboekenmaand, maar houden ons aan de Nationale Kinderboekenweek. De Kinderboekenweek van 2017 start op woensdag 4 oktober Bibbers in je buik 12 oktober Presentatie voor ouders 15:30 16:30 uur Kinderboekenweek 31 oktober MargeMIDDAG (dinsdagmiddag) De kinderen gaan tot 12:00 uur naar school Analyses en bijwerken van planmatig werken en de ondersteuning in de groep. 23 t/m 27 oktober Herfstvakantie

4 Sponsorloop 20 september 2017 Wat een sportieve kinderen heeft Cbs KWA! De sponsorloop stond in het teken van rennen, elkaar aanmoedigen, plezier, zweet en heerlijk fruit eten na afloop. Dank ouderraad, helpende handen en gezellige supporters!

5 Foto's Tocht om de Noord, onderbouw Er zijn heel veel foto's gemaakt tijdens de tocht van de onderbouw. Met dank aan o.a. de moeder van Silke, Ilse H, Lukas/ Anne. U kunt deze bekijken op het blog van de kleuters.

6 Onze leerlingen op pad voor de kinderpostzegelactie! Vanaf woensdag 27 september a.s. gaan ruim schoolkinderen op pad om kinderpostzegels en andere producten te verkopen. Ook onze kinderen uit groep 7 en 8 doen mee. Ze zetten zich in voor kinderen die een steuntje in de rug kunnen gebruiken: voor kinderen door kinderen! Dit jaar sieren de personages van Jan, Jans en de kinderen de kinderpostzegels. Voor wie gaan de leerlingen op pad? Met de opbrengst worden kinderen in Nederland en in het buitenland geholpen. Het gaat dan om het tegengaan van kinderarbeid en kindhuwelijken of om kinderen die in de vrouwen- of daklozenopvang wonen. De kinderen zetten zich in voor een goed thuis voor alle kinderen. Op maandagmiddag 25 september krijgen de kinderen informatie over de actie. Op woensdag 27 september mogen ze al om uur op pad om hun postzegels te verkopen. Een half uurtje eerder vrij dus! Ze krijgen dan de enveloppen mee met de materialen. Gezocht: ouders die de administratie van de bestellingen willen doen. Mag gewoon thuis! We wensen onze leerlingen heel veel succes! Kijk voor meer informatie op Nieuws uit de MR Voor de vakantie heeft u kunnen lezen dat er 2 vacatures zijn voor ouders die mee willen denken in de MR. 2 Ouders hebben aangegeven dat ze dat graag willen doen. Het zijn Constance Schipper en Esther Medendorp. We zijn erg blij met hen! Het team wordt nu vertegenwoordigd door Anja Meems en Petra Navest.

7 Kinderboekenweek 2017 Op maandag 2 oktober gaan we op school van start met de Kinderboekenweek met als thema Bibbers in je buik. Dit thema heeft raakvlakken met het thema van de algemene Kinderboekenweek Griezelen. BCB biedt met het motto Je hoeft niet bang te zijn, want God is bij je een positief Christelijk geluid. Iedereen is weleens bang, ook mensen die in God geloven. We openen de kinderboekenweek gezamenlijk om uur in het speellokaal. Op woensdag 4 oktober is er een voorleesmoment door de hele school van 8.30 uur tot 9.00 uur door ouders, opa s en oma s, oppas, en wie nog meer wil. Graag aanmelden bij de leerkracht. Op woensdag 11 oktober is de Voorleeswedstrijd voor groep 5 t/m 8. Tot slot sluiten we de week af op donderdag 12 oktober met een presentatie in de klassen van uur. U bent van harte uitgenodigd! Nieuws uit groep 1 en 2 Welkom We verwelkomen Thije, die al in groep 2 zit. Ook maken we kennis met Anna en Elize, die de komende weken komen proefdraaien omdat ze al bijna vier jaar zijn. Wij wensen jullie een hele fijne tijd toe op onze school. Vrienden/ klas In de klas gaan we verder met ons thema. We doen nog steeds veel kennismakingsspelletjes en andere spelletjes om de sfeer in de klas positief te houden. Sponsorloop/ Wandeltocht Wat zijn we trots op alle kinderen, die zo goed mee deden met de sponsorloop op woensdag en de Tocht om de Noord op vrijdag. Alle ouders, die hebben meegeholpen worden ook hartelijk bedankt!!

8 Meer informatie en foto s vindt u op ons blog: Nieuws uit groep 3/4 Ouderavond groep 3 over het leren lezen: woensdag 11 oktober. Start uur. Groep 3: De kinderen gaan deze week starten met veilig leren lezen achter de computer. Dit kunnen zij thuis ook doen. U heeft hierover al eerder een mail van mij gekregen. Deze week krijgen de kinderen ook leesbladen mee naar huis. Het zou heel fijn zijn als u elke dag 10 minuten met u kind gaat oefenen. Op de ouderavond over lezen vertel ik u waarom dit zo belangrijk is. Groep 3/4: Er kan thuis ook geoefend worden met Gynzy op de computer. De kinderen hebben hiervoor een inlogcode mee naar huis gekregen. Als dit is zoekgeraakt, hangt de code ook in de klas.

9 Groep 4: In de klas hangt nu een tafelposter. Hier is op te zien welke tafels al gehaald zijn. Sommige kinderen moeten de tafel van 2 nog halen, andere zijn al begonnen met het leren van de tafel van 5! "Het alfabet bestaat uit 26 letters leerde ik de kinderen uit groep 4. Nee hoor klonk er uit groep 3, uit 21 letters! Even twijfelde ik aan mezelf, maar hield toen vol: Het alfabet bestaat uit 26 letters. Joachim uit groep 3 hield ook vol. Nee hoor, uit 21 letters. Hoe kom je daar nou bij? zei ik. Hij antwoordde: Nou de VW is weggereden en de.die weet ik niet meer. En de KLM is weggevlogen hielp grote broer Ezra uit groep 4! Nieuws uit groep 5/6a Wat is er weer veel gebeurd afgelopen week! Woensdag hebben de kinderen enorm hun best gedaan bij het lopen van de sponsorloop. Rode hoofden, verbeten gezichten, zere enkels, zijsteek. Nu heel veel succes met het verzamelen van al het sponsorgeld! Fijn dat er weer nieuwe boeken en muziekinstrumenten gekocht kunnen worden. De kinderen genieten van onze mooie bieb en van alle fantastische boeken. Dan is het ook heerlijk om te lezen! Donderdagmiddag kwam Ruth even weer bij ons op school. Ze heeft verteld dat ze in Utrecht woont en ons mist. Julia troostte haar door te zeggen dat ze vast snel nieuwe vriendinnen zou krijgen. Ze heeft getrakteerd en wij hebben haar een vriendenboek met foto's gegeven. 's Middags hebben we ook de verkiezingen voor de leerlingenraad gehouden. Spannend hoor om voor groep 5 tot 7 te staan en te presenteren, waarom jij gekozen zou moeten worden. Knap als je dit durft! Julia en Lieke Dijkshoorn zijn verkozen tot de nieuwe vertegenwoordigers. Vrijdag hebben we de tocht om de Noord gelopen. Wat een mooie route en onderweg hebben we stil gestaan bij de Kerstvloed en wat dit voor gevolgen heeft. Op school gaan we hier nog meer aandacht aan besteden.

10 Dinsdag hebben we het controledictee van blok 1: spelling. Nog even goed oefenen met BLOON! De kinderen kunnen thuis ook inloggen op Gynzy Kids en hier hun geplande taken maken, of oefenen en een spelletje spelen. Met rekenen zijn we bezig met de tafel van 6. Wilt u aan tafel, onderweg, enz. ook oefenen met uw kind? Groep 5 leert sommen te maken op de getallenlijn, zijn bezig met meten. We hebben een lijst achterin de klas hangen, waarop te zien is, hoe groot iedereen is. Groep 6 is bezig met geldsommen. Wat kun je allemaal kopen voor 10 euro? En ze leren om hier een kassabon van te maken en de bedragen bij elkaar op te tellen. Deze week eerst weer een rustige week, daarna starten we met de Kinderboekenweek. Bouwien en ik hebben deze week een dag geruild. Anja staat dinsdag voor de groep en Bouwien op donderdag. Donderdag 5 oktober doen wij mee aan de staking en zijn de kinderen vrij. Huiswerk: -groep 5 en 6: de tafel van 6 leren. -groep 6: vrijdag 6 oktober: overhoring: topografie van Nederland Nieuws uit groep 6b/7 Vrijdag 15 september kwamen de ouders van Erfan trots het kleine broertje Arsalan laten zien. Arsalan was lekker rustig en de kinderen konden nog vragen stellen aan de ouders. Ook vertelde Erfan een aantal dingen over zijn broertje. De kinderen hebben een papier gekregen waarop de tafels van 1 t/m 12, 15 en 25 staan. Deze tafels gaan we op school oefenen en ik hoop ook dat u er thuis ook aandacht aan wilt besteden? Het is de bedoeling dat we allemaal het tafeldiploma halen voor de kerstvakantie!

11 Met rekenen leren de kinderen van groep 6 om te rekenen met grammen en kilogrammen. Ook leren de kinderen om + en en x sommen onder elkaar uit te rekenen. Groep 7 leert komende periode met rekenen sommen met behulp van breuken uit te rekenen en ze leren te werken met kommagetallen Groep 6 heeft komende week met taal de eerste toets. Verder leren ze komende periode dat taal steeds verandert, dat oude woorden verdwijnen en er nieuwe woorden bij komen. Met spelling hebben de kinderen ook het eerste dictee en leren ze verder wat werkwoorden zijn en deze op de juiste manier in een zin te zetten. In groep 7 hebben de kinderen ook de eerste toets van het jaar en ze leren komende periode wat een bijvoeglijk naamwoord is. Met spelling hebben de kinderen een dictee van het eerste hoofdstuk en ze leren persoonsvormen in de tegenwoordige tijd en in de verleden tijd in de zin te plaatsen. Maandag 25 september krijgen de kinderen van groep 7 om uur een uitleg van juf Petra over Kinderpostzegels. Woensdag 27 september lopen de kinderen van groep 7 en 8 met Kinderpostzegels. De kinderen zijn dan om uur vrij. Dan kunnen ze meteen langs de deuren om Kinderpostzegels te verkopen! Nieuws uit groep 8 De eerste toetsen zijn goed gemaakt! De topotoets van Europa was volgens veel kinderen een makkie. Ook de Engelse woorden worden goed geleerd. Ik ben er blij mee. Voor vrijdag 29 september is het huiswerk voor Engels blok 3. Maandag 2 oktober is de toets van het Oude Egypte. Afgelopen maandag hebben we voor het eerst geoefend met het pijlenschema voor de werkwoordspelling. Het blijkt dat veel kinderen nog moeite hebben om de werkwoorden goed te schrijven. Het pijlenschema gaat hen daarbij helpen. Dinsdag hebben we met elkaar naar de uitzending van Prinsjesdag gekeken. Woensdag de

12 Sponsorloop. Wat kunnen ze hard rennen. En wat hebben ze veel geld bij elkaar gelopen voor nieuwe muziekinstrumenten en nieuwe boeken. Iedereen heel hartelijk bedankt! Vrijdag was de Tocht om de Noord. De kinderen gaan de komende weken in de lessen horen over de kerstvloed van Een paar weken geleden zijn er papieren uitgedeeld voor een typecursus. Alleen deze week kan het nog ingeleverd worden. Vanaf volgende week dinsdag komt Mariska Spijk bij ons stage lopen. Ze doet de PABO en ze is er elke dinsdag en woensdag.

Maandag 19 sept. 2016, week 38

Maandag 19 sept. 2016, week 38 Maandag 19 sept. 2016, week 38 Nieuwsflits algemeen Bijbelverhalen Week 38: 19 t/m 23 september 2016 Farao luistert niet, Exodus 7:1-13 Tien plagen, Exodus 7-10 De uittocht, Exodus 12:29-42 Week 39: 26

Nadere informatie

Maandag 30 januari 2017, week 5

Maandag 30 januari 2017, week 5 Maandag 30 januari 2017, week 5 Nieuwsflits algemeen Bijbelverhalen Week 5: 30 januari t/m 3 februari 2017 Petrus, Jacobus en Johannes volgen, Lucas 5:1-11 De melaatse man, Lucas 5:12-16 De verlamde man,

Nadere informatie

November 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS

November 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS November 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS BELANGRIJKE DATA DATA ACTIVITEITEN 24 oktober KIES 25 oktober Rots en Water groep 7/8 27 oktober Fietsencontrole groep 5 t/m 8 31 oktober Rots en

Nadere informatie

In verband met de staking op donderdag 5 oktober komt er die dag geen nieuwsbrief uit. De landelijke stakingsdag op donderdag 5 oktober gaat door.

In verband met de staking op donderdag 5 oktober komt er die dag geen nieuwsbrief uit. De landelijke stakingsdag op donderdag 5 oktober gaat door. Nr.5 28 september 2017 schooljaar 2017-2018 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s)

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Wij leven mee met juf Nel nu haar moeder is gestorven. Juf Nel is daarom deze dagen niet op school.

Nieuwsbrief. Wij leven mee met juf Nel nu haar moeder is gestorven. Juf Nel is daarom deze dagen niet op school. Nieuwsbrief C.J. van Rootselaarschool Nr. 5 21 september Gaandeweg Ik heb het voor je over is het thema de komende week. U kunt de verhalen lezen in Genesis 28: 10-22 en Genesis 29: 1-20 Jakob gaat weg

Nadere informatie

Maandag 13 nov. 2017, week 46

Maandag 13 nov. 2017, week 46 Maandag 13 nov. 2017, week 46 Nieuwsflits algemeen Bijbelverhalen Week 46: 13 t/m 17 november 2017 Jozef legt de dromen uit, Genesis 41:9-36 Jozef wordt onderkoning, Genesis 41:37-57 De broers gaan naar

Nadere informatie

Maandag 9 oktober 2017, week 41

Maandag 9 oktober 2017, week 41 Maandag 9 oktober 2017, week 41 Nieuwsflits algemeen Beste ouders/verzorgers, Voor elk kind gebeuren er elke dag leuke dingen en minder leuke dingen. Je bent lekker aan het spelen, je doet dingen die je

Nadere informatie

Nieuwsbrief 4. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel:

Nieuwsbrief 4. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: Nieuwsbrief 4 30 september 2013 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Deze week starten we met de Kinderboekenweek. Er staan de komende twee weken veel activiteiten

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Vanuit de directie. Belangrijke data. Schoolse zaken. Week t/m 24 september

Nieuwsbrief. Vanuit de directie. Belangrijke data. Schoolse zaken. Week t/m 24 september Nieuwsbrief Week 38 18 t/m 24 september Vanuit de directie Op de Dag van de Democratie een nieuwsbrief van school, met een aantal punten die heel goed passen bij deze dag. Gisteren zaten we met alle kinderen

Nadere informatie

Maandag 8 mei 2017, week 19

Maandag 8 mei 2017, week 19 Maandag 8 mei 2017, week 19 Nieuwsflits algemeen Bijbelverhalen Week 19: 8 t/m 12 mei 2017 Adam en Eva doen wat niet mag, Genesis 3 Noach moet een ark maken, Genesis 6:9-22 In de ark, Genesis 7:1-24 Week

Nadere informatie

Weekbrief. Vrijdag 11 november Activiteitenoverzicht. Aanwezigheid directie / Meerschools Intern Begeleider (MIB) Nieuws uit de school

Weekbrief. Vrijdag 11 november Activiteitenoverzicht. Aanwezigheid directie / Meerschools Intern Begeleider (MIB) Nieuws uit de school Vrijdag 11 november 2016 Weekbrief Activiteitenoverzicht 16 november Kinderraad (2 leerlingen groep 7/8) 23 en 29 november Oudergesprekken 5 december Sinterklaas Aanwezigheid directie / Meerschools Intern

Nadere informatie

Maandag 7 november 2016, week 45

Maandag 7 november 2016, week 45 Maandag 7 november 2016, week 45 Nieuwsflits algemeen Bijbelverhalen Bijbelverhalen Week 45: 7 t/m 11 november 2016 Saul en David, 1 Samuël 18:1-16 Jonatan komt te hulp, 1 Samuël 19:1-7 Het plan van Michal,

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137

Nieuwsbrief 2. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Nieuwsbrief 2 16 september 2013 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Infomorgens Vorige week gaf juf Joanne een informatiemorgen voor de ouders van groep

Nadere informatie

weekinfo Datum: vrijdag 6 oktober 2017

weekinfo Datum: vrijdag 6 oktober 2017 weekinfo Datum: vrijdag 6 oktober 2017 Agenda: 12 oktober 11.30 overleg overblijfmoeders 15 oktober 15.15 uur overleg dankdagcommissie 18 oktober 11.00 uur peuteruurtje Jarig: Deze week geen jarigen op

Nadere informatie

Maandag 11 sept. 2017, week 37

Maandag 11 sept. 2017, week 37 Maandag 11 sept. 2017, week 37 Nieuwsflits algemeen Welkom en vriendelijke groet. De eerste week zit erop! Dit is de eerste Nieuwsbrief van ons schooljaar 2017-2018. Er zijn onde rtussen al een aantal

Nadere informatie

Schooljaar / 21 september 2017 Nr. 03

Schooljaar / 21 september 2017 Nr. 03 Schooljaar 2017-2018 / 21 september 2017 Nr. 03 Inhoud Oproep Hulpouders Halloweenoptocht Verkeerstuin groep 7 Boekenmarkt Kinderpostzegelactie Babynieuws Inzamelen kleding/schoenen Agenda Eerste Heilige

Nadere informatie

Fijn dat er afgelopen dinsdagavond een grote opkomst was op de informatieavond!

Fijn dat er afgelopen dinsdagavond een grote opkomst was op de informatieavond! 10 september 2015 Van de directie, Zoals u allemaal weet heeft juf Mirjam Doorn een tijdje in het ziekenhuis gelegen. Afgelopen vrijdag mocht zij gelukkig weer naar huis. Ze moet het nog een poosje rustig

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Nieuws uit de school. Belangrijke Data. 10 oktober nr. 07

Nieuwsbrief. Nieuws uit de school. Belangrijke Data. 10 oktober nr. 07 10 oktober 2016 2016-2017 nr. 07 Nieuws uit de school Nieuwsbrief Leerlingenraad Na de herfstvakantie gaan we weer van start met de vergaderingen van de leerlingenraad. De leerlingen hebben een briefje

Nadere informatie

Nieuwsbrief 6 22 september Deze week: * Gebedsgroep * Schoolapp * Kinderpostzegels * Gruitweek 1. Geachte ouders,

Nieuwsbrief 6 22 september Deze week: * Gebedsgroep * Schoolapp * Kinderpostzegels * Gruitweek 1. Geachte ouders, Nieuwsbrief 6 22 september 2015 Geachte ouders, Van 28 september tot en met 2 oktober gaan we onze eerste Gruitweek van dit schooljaar houden. Er zullen nog twee volgen. Gruit is een samenstelling van

Nadere informatie

31 augustus 2015 (nr 1)

31 augustus 2015 (nr 1) 31 augustus 2015 (nr 1) 7km van Martenshoek De 11e editie van de 7km van Martenshoek zit er weer aan te komen. De datum is zondag 27 september 2015. De inschrijving is on-line. Er is ook een Ouder-Kindloop.

Nadere informatie

BRONNIEUWS. 26 september 2014. * zendingsgeld Het zendingsgeld is 42,69

BRONNIEUWS. 26 september 2014. * zendingsgeld Het zendingsgeld is 42,69 BRONNIEUWS 26 september 2014 * zendingsgeld Het zendingsgeld is 42,69 *zending Elk jaar spaart onze school voor een aantal zendingsprojecten. Daarvan willen we u graag op de hoogte houden. Daarom zullen

Nadere informatie

OBS De Wiekslag. Maandbrief start Schooljaar september 2017

OBS De Wiekslag. Maandbrief start Schooljaar september 2017 OBS De Wiekslag OBS De Wiekslag Veurste Rou 4 9697 RZ BLIJHAM T: 0597-562070 E: obsdewiekslag@sooog.nl W: www.obs-dewiekslag.nl Maandbrief start 17-18 Schooljaar 2016 2017 4 september 2017 Datum: Activiteit:

Nadere informatie

De op de jaarkalender vermelde onderhoudsmiddag groene pleinen van vrijdag 9 oktober komt te vervallen.

De op de jaarkalender vermelde onderhoudsmiddag groene pleinen van vrijdag 9 oktober komt te vervallen. 1 0 5 Wekelijkse nieuwsbrief van de openbare daltonbasisschool de Tandem voor ouders/verzorgers en leerlingen. De informatieavond (middag) van vorige week donderdag is met groot enthousiasme ontvangen.

Nadere informatie

Maandag 16 januari 2017, week 3

Maandag 16 januari 2017, week 3 Maandag 16 januari 2017, week 3 Nieuwsflits algemeen Bijbelverhalen Week 5: 30 januari t/m 3 februari 2017 Petrus, Jacobus en Johannes volgen, Lucas 5:1-11 De melaatse man, Lucas 5:12-16 De verlamde man,

Nadere informatie

Nieuwsbrief cbs Sjaloom. Cursusjaar Voor groot en klein zullen we eerlijk en aardig zijn. Nummer: 2 Datum:

Nieuwsbrief cbs Sjaloom. Cursusjaar Voor groot en klein zullen we eerlijk en aardig zijn. Nummer: 2 Datum: Nieuwsbrief cbs Sjaloom Cursusjaar 2015-2016 Nummer: 2 Datum: 29-08-16 Algemeen Belangrijke data: 29 Augustus Techniekmiddag 05 September Luizencontrole gr. 5 t/m 8 06 September Informatie Avond voor alle

Nadere informatie

Algemene informatie voor de ouders van de groepen 1 t/m 8

Algemene informatie voor de ouders van de groepen 1 t/m 8 Algemene informatie voor de ouders van de groepen 1 t/m 8 Bijbelse geschiedenis Volgende week worden onderstaande verhalen in de groep verteld. Genesis 6:9-7:9 Genesis 7:10-8:5 Genesis 8:6-9:17 Noach bouwt

Nadere informatie

Belangrijke data: Jarigen deze week: Wieltjesdag: Kanjerregel volgende week: Algemeen. - Vrijdag 13 oktober: voorleeswedstrijd groep 5 t/m 8

Belangrijke data: Jarigen deze week: Wieltjesdag: Kanjerregel volgende week: Algemeen. - Vrijdag 13 oktober: voorleeswedstrijd groep 5 t/m 8 Belangrijke data: - Vrijdag 13 oktober: voorleeswedstrijd groep 5 t/m 8 Jarigen deze week: Deze week zijn er geen jarigen Wieltjesdag: De eerst volgende datum is: - donderdag 19 oktober Kanjerregel volgende

Nadere informatie

BRONNIEUWS 18 december 2015

BRONNIEUWS 18 december 2015 BRONNIEUWS 18 december 2015 *Prettige feestdagen en een fijne jaarwisseling! We wensen iedereen dat van harte toe! Op maandag 4 januari gaat de school weer open. Er is tussen 8.15 uur en 8.45 uur in het

Nadere informatie

Nr.4 15 september 2016 schooljaar

Nr.4 15 september 2016 schooljaar Nr.4 15 september 2016 schooljaar 2016-2017 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s)

Nadere informatie

't S c h a k e l t j e 10 okt no. 455 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK

't S c h a k e l t j e 10 okt no. 455 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK Van de schoolleider 't S c h a k e l t j e 10 okt. 2018 no. 455 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK - Volgende week woensdag 17 oktober vieren alle leerkrachten tegelijk hun verjaardag op Muffendag (meester

Nadere informatie

weekinfo Datum: vrijdag 22 september 2017

weekinfo Datum: vrijdag 22 september 2017 weekinfo Datum: vrijdag 22 september 2017 Bijbelverhalen voor de komende week: Jakob trouwt met Lea, Genesis 29:21-30 De zonen van Lea, Genesis 29:31-35 Rachel wordt moeder, Genesis 30:1-24 Agenda: 26

Nadere informatie

't S c h a k e l t j e 4 okt no. 417 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK

't S c h a k e l t j e 4 okt no. 417 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK Van de schoolleider 't S c h a k e l t j e 4 okt. 2016 no. 417 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK - Onze jaarlijkse ontruimingsoefening verliep vorige week vlotjes. Binnen een paar minuten stond de hele

Nadere informatie

In deze Nieuwsflits: Schoolfruit

In deze Nieuwsflits: Schoolfruit In deze Nieuwsflits: Schoolfruit Koningsspelen Meivakantie Help! Leuke leesboeken gezocht! Vrij met Hemelvaart Extra oudergesprekken Toetsen in de maanden mei en juni Informatieavond juni 2018 Oproep voor

Nadere informatie

Maandag 26 juni 2017, week 26

Maandag 26 juni 2017, week 26 Maandag 26 juni 2017, week 26 Nieuwsflits algemeen Bijbelverhalen Week 26: 26 t/m 30 juni 2017 Barnabas en Saulus gaan op reis, Handelingen 13:1-12 Paulus vertelt over God, Handelingen 13:13-49 Paulus

Nadere informatie

1. Informatie van het team

1. Informatie van het team Nieuwsbrief schooljaar 2016-2017 30 september 2016 In deze nieuwsbrief staan de volgende onderdelen: 1. Informatie van het team 2. Informatie uit de groepen 3. Verjaardagen tot de volgende nieuwsbrief

Nadere informatie

Nr.26 6 april 2017 schooljaar

Nr.26 6 april 2017 schooljaar Nr.26 6 april 2017 schooljaar 2016-2017 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s)

Nadere informatie

Nieuwsbrief 7 29 september 2015. Geachte ouders, Bijbelverhalen. Weekopening

Nieuwsbrief 7 29 september 2015. Geachte ouders, Bijbelverhalen. Weekopening Nieuwsbrief 7 29 september 2015 Geachte ouders, Deze week houden we onze eerste Gruitweek van dit schooljaar. Wij verzorgen maandag en dinsdag een fruithap in de pauze, we willen u vragen woensdag, donderdag

Nadere informatie

Maandag 5 december 2016, week 49

Maandag 5 december 2016, week 49 Maandag 5 december 2016, week 49 Nieuwsflits algemeen Bijbelverhalen Advent en Kerst Week 49: 5 t/m 9 december 2016 Gabriël bij Zacharias, Lucas 1:5-25 Gabriël bij Maria, Lucas 1:26-38 Week 50: 12 t/m

Nadere informatie

Agenda. Nieuwsbrief 2, 4 september 2017

Agenda. Nieuwsbrief 2, 4 september 2017 Nieuwsbrief 2, 4 september 2017 Agenda 6 september Verkiezing leerlingenraad 12 september Ouderavond 19.00-20.00 uur 12 september Informatie overgang naar VO leerlingen groep 8, 19.30 uur 20 september

Nadere informatie

Maandag 24 augustus 2015, week 35

Maandag 24 augustus 2015, week 35 Maandag 24 augustus 2015, week 35 Nieuwsflits algemeen Bijbelverhalen Week 34: Zomerweek 1 Hoe zal ik het zeggen Themaweek over geloofsbelijdenissen Week 35 Zomerweek 2 Wat geloof jij? Themaweek over je

Nadere informatie

MAANDINFO 05. januari Aan de ouders/ verzorgers,

MAANDINFO 05. januari Aan de ouders/ verzorgers, MAANDINFO 05 januari 2018 Aan de ouders/ verzorgers, Zwangerschapsverlof Carly Na de voorjaarsvakantie gaat Carly met zwangerschapsverlof. Omdat het fulltime werken best zwaar is als je zwanger bent, komt

Nadere informatie

Voor de ouders. Personeel. Kinderboekenweek. No.2-02 oktober 2018

Voor de ouders. Personeel. Kinderboekenweek. No.2-02 oktober 2018 No.2-02 oktober 2018 CBS Mijndert v.d. Thijnen 0524-51 32 83 Jan van Scorelstraat 11 info@mvdthijnenschool.nl 7741 XM Coevorden www.mvdthijnenschool.nl Voor de ouders De tweede nieuwsbrief van dit schooljaar

Nadere informatie

September2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS

September2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS September2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS BELANGRIJKE DATA DATA ACTIVITEITEN 8 september Gastles brandweer voor alle groepen + ontruimingsoefening 12 september Informatie avond KIES 13 september

Nadere informatie

E: 30 augustus 2019

E:   30 augustus 2019 Jan Naardingweg 56, 7914 PN Noordscheschut, tel. 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl 30 augustus 2019 Ma 02/09 Di 03/09 Woe 04/09 Do 05/09 Vrij 06/09 AGENDA

Nadere informatie

Maandag 21 nov. 2016, week 47

Maandag 21 nov. 2016, week 47 Maandag 21 nov. 2016, week 47 Nieuwsflits algemeen Bijbelverhalen (overzicht t/m de kerstvakantie) Week 47: 21 t/m 25 november 2016 David spaart het leven van Saul, 1 Samuël 24 Saul en Jonatan sterven,

Nadere informatie

, # 2 / 23 september 2016

, # 2 / 23 september 2016 2016-2017, # 2 / 23 september 2016 Terugblik fusiefeest We kunnen terugblikken op een prachtig fusiefeest! Allereerst de opening door alle leerlingen van obs De Veenvlinder met de zogenaamde klapdans.

Nadere informatie

Nieuwsbrief 13 mei 2016

Nieuwsbrief 13 mei 2016 Jochem Blaauboerstraat 4 1751 CJ Schagerbrug 0224-571626 info@obszwanenest.nl http://www.obszwanenest.nl Kalender 16 mei: 2 e pinksterdag 17 mei: Schoolreis groep 1 t/m 7 23 t/m 25 mei: Groep 8 Kamp 26

Nadere informatie

NIEUWS UIT SCHOOL. Cb De Zwaluw Zandpolstraat AK Zandpol tel:

NIEUWS UIT SCHOOL. Cb De Zwaluw Zandpolstraat AK Zandpol tel: Cb De Zwaluw Zandpolstraat 9 7764 AK Zandpol tel: 0591-552655 zwaluw@viviani.nl www.cbdezwaluw.nl Beste ouders, In deze nieuwsbrief, informeren we u over zaken over school, het onderwijs en de leerlingen.

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3. Algemene informatie. Belangrijke data: Studiedag. Informatieavond social media

Nieuwsbrief 3. Algemene informatie. Belangrijke data: Studiedag. Informatieavond social media Nieuwsbrief 3 20 september 2018 Belangrijke data: 20 september MR-vergadering (openbaar) 21 september Teambuildingsdag groepen 8 24 t/m 28 september Start Gezonde Week. 4 oktober Studiedag (kinderen vrij)

Nadere informatie

weekinfo Datum: vrijdag 9 november 2018

weekinfo Datum: vrijdag 9 november 2018 weekinfo Datum: vrijdag 9 november 2018 Bijbelverhalen voor de komende week: Een engel met een boodschap, Rechters 13:1-8 De engel komt terug, Rechters 13:9-23 Simson wordt geboren, Rechters 13:24-14:4

Nadere informatie

Belangrijke data: Jarigen deze week: Wieltjesdag: Kanjerregel volgende week: Algemeen:

Belangrijke data: Jarigen deze week: Wieltjesdag: Kanjerregel volgende week: Algemeen: Belangrijke data: 4 april: 2 e schoonmaakavond 13 april: paaslunch + continurooster 14 april: Goede Vrijdag 17 april: 2 e paasdag 18 t/m 20 april: spreekweek 20 april: Koningsspelen + continurooster 21

Nadere informatie

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8 Jan Naardingweg 56 7914 PN Noordscheschut T: 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl 18 januari 2019 Ma 21/1 Di 22/1 Woe 23/1 Do 24/1 Vrij 25/1 Voorleesontbijt

Nadere informatie

Van maandag 26 februari t/m vrijdag 2 maart is het voorjaarsvakantie. Maandag 5 maart gaan we weer van start.

Van maandag 26 februari t/m vrijdag 2 maart is het voorjaarsvakantie. Maandag 5 maart gaan we weer van start. No. 22, 22 februari 2018 C.B.S. Willem Alexander 0524-57 19 56 Oranjestraat 2 info@waschooldp.nl 7753 TK Dalerpeel www.waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s) van de Willem Alexanderschool,

Nadere informatie

Groep 4 /5. Nieuwe leidster bij de peuterspeelzaal

Groep 4 /5. Nieuwe leidster bij de peuterspeelzaal Nieuwe juf groep 3 Via deze weg wil ik me graag even aan u voorstellen. Mijn naam is Mandy Kauling en ik woon in Haarlem. Sinds vorige week ben ik werkzaam op de Avonturijn in groep drie. De afgelopen

Nadere informatie

Wat? Nr. 30 16 april schooljaar 2014-2015. Uitnodiging ouderavond. Koningsspelen

Wat? Nr. 30 16 april schooljaar 2014-2015. Uitnodiging ouderavond. Koningsspelen Nr. 30 16 april schooljaar 2014-2015 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl www.waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s)

Nadere informatie

20 september Een nieuwe nieuwsbrief. We vragen uw aandacht voor de kinderboekenweek en de landelijke stakingsdag op donderdag 5 oktober.

20 september Een nieuwe nieuwsbrief. We vragen uw aandacht voor de kinderboekenweek en de landelijke stakingsdag op donderdag 5 oktober. Nieuwsbrief 20 september startactiviteit kinderpostzegels 5 oktober kinderboekenweek 20 september Een nieuwe nieuwsbrief. We vragen uw aandacht voor de kinderboekenweek en de landelijke stakingsdag op

Nadere informatie

Open dag muziekschool Woudenberg

Open dag muziekschool Woudenberg NIEUWSBRIEF NUMMER 2 8 september 2017 In deze Nieuwsbrief: Godsdienstige vorming Geboren Vervanging Te vroeg op school Verkeersouders gezocht Agenda Jaarplanning Open dag muziekschool Woudenberg De Groene

Nadere informatie

Nr. 9 8 oktober 2015 schooljaar 2015-2016

Nr. 9 8 oktober 2015 schooljaar 2015-2016 Nr. 9 8 oktober 2015 schooljaar 2015-2016 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl www.waschooldp.nl Hallo kinderen en

Nadere informatie

02 februari 2018

02 februari 2018 1382 www.clarafabriciusschool.nl 02 februari 2018 6 februari Juf Anne taakochtend, juf Bernarda vervangt 6 februari Studiemiddag Alle kinderen zijn om 11.45 uur uit 7 februari Juf Judith (stagiaire) voor

Nadere informatie

Welkom Yano en Naéli worden volgende week 4 jaar en komen dan bij ons in groep 1. We wensen Yano, Naéli en hun ouders veel plezier bij ons op school!

Welkom Yano en Naéli worden volgende week 4 jaar en komen dan bij ons in groep 1. We wensen Yano, Naéli en hun ouders veel plezier bij ons op school! OBS Zuid Wolvega Oranje Nassaulaan 51 8471 LL Wolvega 0561-615138 www.obszuid.nl directie@obszuid.nl NIEUWSBRIEF Schooljaar 2019-2020, nr. 3, 13 september 2019. Welkom Yano en Naéli worden volgende week

Nadere informatie

Nieuwsbrief april 2014

Nieuwsbrief april 2014 Nieuwsbrief 28 14 april 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Donderdagmorgen 17 april vieren we met de kinderen het Paasfeest tijdens de maaltijd. In deze maaltijd

Nadere informatie

t Informantje schooljaar 2015-2016 week 38

t Informantje schooljaar 2015-2016 week 38 k.b.s. Sint Theresia directeur: Anja van Manen Postweg 131 locatieleider: Mark Jakobs 7884 PJ Barger - Compascuum e-mail:theresia@skod.nl tel: 0591-349275 www.sttheresia-skod.nl t Informantje schooljaar

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 20

t Informantje schooljaar week 20 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger Compascuumeeee e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2016-2017 week 20

Nadere informatie

WEEKBRIEF WEEK aug. t/m 3 sept Nieuws van uit de school

WEEKBRIEF WEEK aug. t/m 3 sept Nieuws van uit de school WEEKBRIEF WEEK 35 28 aug. t/m 3 sept. 2017 Nieuws van uit de school De eerste weekbrief van het nieuwe schooljaar. We hopen dat een ieder een goede zomer heeft gehad. Het team is klaar voor een nieuwe

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Nieuws uit de school. Belangrijke Data. 05 september nr. 02

Nieuwsbrief. Nieuws uit de school. Belangrijke Data. 05 september nr. 02 05 september 2016 2016-2017 nr. 02 Nieuws uit de school Nieuwsbrief Onze nieuwe collega s stellen zich aan u voor. Even kennismaken.. Hallo allemaal! Graag wil ik mij even aan u voorstellen. Mijn naam

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Informatie avond. Nr oktober Belangrijke data:

Nieuwsbrief. Informatie avond. Nr oktober Belangrijke data: Nieuwsbrief Nr. 3 15 oktober 2018 Belangrijke data: Informatie avond Deze week wordt in iedere groep de informatie-avond georganiseerd. Tijdens deze avond, zal er belangrijke specifieke informatie worden

Nadere informatie

CBS de Wegwijzer. Aan de ouders/verzorgers van CBS de Wegwijzer, Jarigen Mayte 4 oktober 11 jaar Van harte gefeliciteerd en een fijne dag toegewenst.

CBS de Wegwijzer. Aan de ouders/verzorgers van CBS de Wegwijzer, Jarigen Mayte 4 oktober 11 jaar Van harte gefeliciteerd en een fijne dag toegewenst. CBS de Wegwijzer Nr. 4 Nieuwsbrief van dinsdag 22 september 2015 0597-531308 school 06-42545915 privé Petra Bakker www.cbs-wegwijzer-bellingwolde.picto.nl/joomla Data: 23 september VCO dag (leerlingen

Nadere informatie

CBS de Wegwijzer schooljaar Nieuwsbrief nummer 2. Vrijdag 23 september 2016, week 38. telefoon school:

CBS de Wegwijzer schooljaar Nieuwsbrief nummer 2. Vrijdag 23 september 2016, week 38. telefoon school: CBS de Wegwijzer schooljaar 2016-2017 Nieuwsbrief nummer 2 Vrijdag 23 september 2016, week 38 telefoon school: 0597-531308 www.cbs-wegwijzer-bellingwolde.picto.nl Agenda Datum Activiteit 26 september s

Nadere informatie

Kringgesprek. Nummer 2 2013-2014

Kringgesprek. Nummer 2 2013-2014 Kringgesprek Beste ouders, Na drie schoolweken is de kop van het schooljaar er echt af. U hebt deze week de informatieavond kunnen bijwonen waarin het jaarprogramma met u is gedeeld en waarbij de leerkrachten

Nadere informatie

Een nieuw jaar! Het team van de Bolderik wenst alle leerlingen en hun families héél véél geluk, gezondheid en plezier in 2014!

Een nieuw jaar! Het team van de Bolderik wenst alle leerlingen en hun families héél véél geluk, gezondheid en plezier in 2014! Regel van de week Wij houden ons aan gemaakte afspraken. ALGEMEEN Een nieuw jaar! Het team van de Bolderik wenst alle leerlingen en hun families héél véél geluk, gezondheid en plezier in 2014! U bent van

Nadere informatie

WEEKBRIEF. 19 t/m 23 oktober herfstvakantie 2 november voorlichtingsavond overgang groep 2 naar 3 6 november techniekmiddag groep 5 t/m 8

WEEKBRIEF. 19 t/m 23 oktober herfstvakantie 2 november voorlichtingsavond overgang groep 2 naar 3 6 november techniekmiddag groep 5 t/m 8 WEEKBRIEF Cursusjaar 2015-2016 d.d. 16 oktober 2015 Ons internetadres is: http://www.cbsdeacker.nl cbsdeacker 19 t/m 23 oktober herfstvakantie 2 november voorlichtingsavond overgang groep 2 naar 3 6 november

Nadere informatie

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8 Jan Naardingweg 56 7914 PN Noordscheschut T: 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl 4 mei 2017 Ma 8 Di 9 Woe 10 Do 11 Vrij 12 Za 13 AGENDA Groep 6 t/m 8 Actie

Nadere informatie

Van de directie Vandaag geen stukje van de directie i.v.m. ziekte van Afieneke

Van de directie Vandaag geen stukje van de directie i.v.m. ziekte van Afieneke 3 oktober 2016 Van de directie Vandaag geen stukje van de directie i.v.m. ziekte van Afieneke Pepernoten actie Volgende week komt er dinsdag iemand vertellen over een actie van de zoa (pepernoten) De stand

Nadere informatie

Beste kinderen, ouders en verzorgers,

Beste kinderen, ouders en verzorgers, 29 september 2016, Wetenswaardigheid 2 Beste kinderen, ouders en verzorgers, Afgelopen dinsdag heeft het team een studiedag gehad over het thema Cultuur en ik. We hebben met elkaar gesproken over het belang

Nadere informatie

U bent van harte welkom!

U bent van harte welkom! INFO Jaargang 23, Nummer 8, 25-10-2016 Maandag 24 oktober Dinsdag 25 oktober Woensdag 26 oktober s middags directie afwezig Informatieavond De Vreedzame School Donderdag 27 oktober Vrijdag 28 oktober s

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Van de directie. Beste ouders,

Nieuwsbrief. Van de directie. Beste ouders, Nieuwsbrief 22 april 2016 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Voor de leerlingen van groep 8 was het de afgelopen week een spannende week. Ondanks het feit

Nadere informatie

Nieuwsbrief mei 2017

Nieuwsbrief mei 2017 Nieuwsbrief 19 23 mei 2017 Schoolagenda Ma 22 mei- vrij16 juni Ma 29 mei-do 1 juni Ma 5 vrij 9 juni Vrij 16 juni Projectweken, thema Sprookjes Avondvierdaagse Pinkstervakantie Schoolfeest (later meer info)

Nadere informatie

weekinfo Geachte ouders, verzorgers en andere belangstellenden,

weekinfo Geachte ouders, verzorgers en andere belangstellenden, weekinfo Datum: vrijdag 12 oktober 2018 Bijbelverhalen voor de komende week: Het gouden kalf, Exodus 32:1-6 Mozes komt terug, Exodus 32:7-20 Nieuwe stenen tafelen, Exodus 34 Agenda: 15 oktober schoonmaak

Nadere informatie

Nieuws uit groep 3. 7 juni Beste ouders,

Nieuws uit groep 3. 7 juni Beste ouders, Beste ouders, In de laatste weken zijn veel toetsen afgenomen. Iedere keer blijkt weer dat de LOVS-toetsen voor een heleboel kinderen behoorlijk pittig zijn. De vraagstelling is anders, de opdrachten zijn

Nadere informatie

Algemeen...1 nummer: 2014/ datum: 11 september 2014 Familieavond vrijdag 12 september Informatieavond maandag 15 september

Algemeen...1 nummer: 2014/ datum: 11 september 2014 Familieavond vrijdag 12 september Informatieavond maandag 15 september www.deoase-twello.nl nummer: 2014/2015-01 Inhoud Algemeen...1 Familieavond vrijdag 12 september... 1 Informatieavond maandag 15 september... 1 Aanwezigheid directeur... 1 Schoolgids... 1 Vakanties en studiedagen

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 25

t Informantje schooljaar week 25 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger - Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2015-2016 week 25

Nadere informatie

Riemslootnieuws Jaargang tel. nr KDV en BSO Dag en Dou

Riemslootnieuws Jaargang tel. nr KDV en BSO Dag en Dou Riemslootnieuws 712 21-09-2017 Jaargang 17 e-mail: info@obsderiemsloot.nl tel. nr. 0516 432090 KDV en BSO Dag en Dou email: roezemoes@dagendou.nl KDV en BSO Flexkidz email: kdvappelscha@gmail.com www.comprix.nl

Nadere informatie

Het Wilgenblaadje. Editie 4: 25.09.2015. Belangrijke data:

Het Wilgenblaadje. Editie 4: 25.09.2015. Belangrijke data: Het Wilgenblaadje Editie 4: 25.09.2015 Belangrijke data: 28-29 september schoolfotograaf 5 oktober dag van de leerkracht 14-15-16 oktober schoolkamp groep 7 16 oktober oud papier 23 oktober studiedag 26-30

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 27

t Informantje schooljaar week 27 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2016-2017 week 27 Agenda

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Nijenkamp TM Drijber tel: website: dir.

Nieuwsbrief. Nijenkamp TM Drijber tel: website:  dir. CBS Drijber Groot in kleine dingen! Nieuwsbrief Nijenkamp 29 9419 TM Drijber tel: 0593 562543 e-mail: directie.drijber@cogdrenthe.nl website: www.cbsdrijber.nl dir.: Pieter de Roest 4 oktober 2017 Nummer

Nadere informatie

Nieuwsbrief 5. Vrijdag 7 oktober Beste ouders,

Nieuwsbrief 5. Vrijdag 7 oktober Beste ouders, Nieuwsbrief 5 Vrijdag 7 oktober 2016 Beste ouders, Een volle nieuwsbrief dit keer. Wij zijn inmiddels zes weken aan de gang en klaar met onze gouden weken waarin we ons met de groepsvorming hebben bezig

Nadere informatie

Agenda. Nieuws van directie

Agenda. Nieuws van directie Agenda 1 september Feestelijke opening nieuwe hoofdingang 1 september Inloopochtend voor ouders van groep 5a / 5b 2 september Inloopochtend voor ouders van groep 6 3 september Inloopochtend voor ouders

Nadere informatie

Weekbrief 22 december Algemene informatie. Vanuit de directie: Beste ouders, verzorgers,

Weekbrief 22 december Algemene informatie. Vanuit de directie: Beste ouders, verzorgers, Weekbrief Algemene informatie Vanuit de directie: Beste ouders, verzorgers, Wat was het een geslaagde kerstweek op school. Toen ik woensdagochtend vroeg de school binnenliep waren de tafels al prachtig

Nadere informatie

Kinderboekenweek activiteiten 2016

Kinderboekenweek activiteiten 2016 Nieuwsbrief donderdag 6 oktober 2016 Kinderboekenweek activiteiten 2016 Op donderdag 13 oktober van 16.00 tot 17.30 bent u van harte welkom om alle knutsels en werkjes van uw kind te komen bekijken tijdens

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 11 september 2017

Nieuwsbrief 1 11 september 2017 Nieuwsbrief 1 11 september 2017 Schoolagenda Maandag 4 september 1 e schooldag van het nieuwe jaar Woensdag 13 september VCPO-dag, alle kinderen zijn vrij Maandag 18 september Informatieavond, eerste ronde

Nadere informatie

Onze nieuwsbrief De Medeklinkert Schooljaar , nr. 1 3 sept 2019

Onze nieuwsbrief De Medeklinkert Schooljaar , nr. 1 3 sept 2019 Op onze school zorgen wij samen voor een plezierige en veilige leeromgeving, waarin we: Elkaar respecteren Naar elkaar luisteren Duidelijk met elkaar communiceren Het goede voorbeeld geven Afspraken nakomen

Nadere informatie

Nieuwtjes en groetjes

Nieuwtjes en groetjes Nieuwsbrief Nieuwsbrief 1 / 2 Nieuwtjes en groetjes vanuit groep 1/2 Bijbelverhalen Psalm en lied Bij het thema Letter M TAAL THUIS Kleurplaat Voorlichtingsuurtje Oudermorgen Spelinloop Computeren gr.2

Nadere informatie

't S c h a k e l t j e 13 juni 2017 no. 432 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK

't S c h a k e l t j e 13 juni 2017 no. 432 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK Van de schoolleider 't S c h a k e l t j e 13 juni 2017 no. 432 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK - We zijn bezig met de laatste periode van het schooljaar tot de zomervakantie. Nog een serie toetsen,

Nadere informatie

MAANDMEMO oktober 2017

MAANDMEMO oktober 2017 MAANDMEMO oktober 2017 Beste ouder(s)/verzorger(s), De bladeren beginnen al te kleuren en langzaam valt er steeds meer op de grond. We kunnen merken dat de herfst zijn intrede doet. Aankomende maand krijgen

Nadere informatie

AGENDA. Bijbelverhalen Week 25 15/06/2015

AGENDA. Bijbelverhalen Week 25 15/06/2015 vrijdag 12 juni AGENDA 11 juni 2015 jaargang 17 nr. 37 laatste weeksluiting van het schooljaar op locatie Erflanden: om 10.45 u. groep 3B 6A 8B maandag 15 juni groep 8 dode hoekproject, parkeerplaats is

Nadere informatie

Nr.2 7 september 2017 schooljaar

Nr.2 7 september 2017 schooljaar Nr.2 7 september 2017 schooljaar 2017-2018 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s)

Nadere informatie

Vanaf 5 oktober tot aan de Herfstvakantie zijn we in de hele school met de Kinderboekenweek bezig.

Vanaf 5 oktober tot aan de Herfstvakantie zijn we in de hele school met de Kinderboekenweek bezig. Brede school Het DOK DATUM 30 september 2016 ONDERWERP Nieuwsbrief Omgeving van de school Op het memobord in de Centrale Hal hangen de nieuwste plannen van de omgeving van de school. Je krijgt door de

Nadere informatie

Daar leer je! Informatie groep 7 Schooljaar

Daar leer je! Informatie groep 7 Schooljaar Daar leer je! Informatie groep 7 Schooljaar 2018-2019 Even voorstellen Hallo leerlingen en ouders van groep 7! Ik ben juf Susan en dit schooljaar jullie juf. Samen met mijn vriend Bas woon ik in Vinkel.

Nadere informatie

juli 2018 Voorwoord Belangrijke data Personeel Studiedagen Vakantierooster Uitagenda

juli 2018 Voorwoord Belangrijke data Personeel Studiedagen Vakantierooster Uitagenda juli 2018 Voorwoord Belangrijke data Personeel Studiedagen Vakantierooster Uitagenda Voorwoord Beste ouder(s) / verzorger(s) van OBS de Plantage, Bij het verschijnen van deze nieuwsbrief is de zomervakantie

Nadere informatie

Nieuwsbrief oktober 2016

Nieuwsbrief oktober 2016 Nieuwsbrief oktober 2016 Beste ouders en verzorgers, Wat een prachtig begin van de maand ligt er achter ons. Het kamp van groep 8 was een groot succes. De sfeer was goed en er was volop gezelligheid. Sommige

Nadere informatie