Beste Leden, Het is zover! We zijn gestart met de bouw van onze nieuwe manege!

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Beste Leden, Het is zover! We zijn gestart met de bouw van onze nieuwe manege!"

Transcriptie

1 Website: Nr 43 / 2014 Nieuws: Uitnodiging. A.s zaterdag 19 juli wordt de 1 e paal geslagen op onze nieuwe locatie op de Hoogseweg 27.Hierbij nodigen we iedereen uit om bij deze feestelijke gebeurtenis aanwezig te zijn. Aanvang: 10 uur *Van de Stichting Beste Leden, Het is zover! We zijn gestart met de bouw van onze nieuwe manege! De bouwvergunning is rond en we zijn vanwege de strakke planning direct van start gegaan. Na een eerste opruimochtend is het terrein nu ingenomen door trekkers en grondverzetmachines. Deze maken de grond verder bouwrijp. Volgende stap is leidingen door de grond en funderingswerkzaamheden. Als alles goed verloopt verwachten we dat dan direct na de zomervakantie kan worden begonnen met de bouw van de hallen en privéstallen. Naast alles wat je op het nieuwe terrein aan de Hoogseweg ziet, worden er nog veel meer zaken geregeld. Zo is Gerrit Schotte als onze bouwcoördinator druk aan de slag met het opvragen van offertes, maken van bouwplanning. De bouwcommissie is ook weer bij elkaar geweest om te bespreken welke zaken zij kunnen regelen mbt de zelfwerkzaamheid die tijdens de bouw nodig is. Door inzet van onze eigen leden en mogelijk andere vrijwilligers kunnen we bepaalde kosten zo laag mogelijk houden om zodoende zoveel mogelijk faciliteiten te krijgen voor de vereniging. In dit kader is er recent door een aantal leden een winkelpand leeggehaald, waar diverse onderdelen in zaten die we weer kunnen (her-)gebruiken in de bouw. Dit alles met dank aan Wim vander Kooij die ons deze gunst graag deed.

2 Dus als u het Blauw Gele Vendel een warm hart toedraagt kom dan ook helpen als er een beroep op vrijwilligers wordt gedaan!! Op naar de toekomst van Het Blauw Gele Vendel! Met sportieve groet, namens stichting Het Blauw Gele Vendel, Sponsorcommissie. Lege statiegeldflessen? Lever ze nu in bij onze manege! DE GROTE CLUBACTIE Aan alle leden, Dit jaar(september tot en met november) gaan we weer meedoen met de grote club actie om zo wat extra inkomsten voor de nieuwbouw te krijgen. Vorig jaar hadden we het mooie bedrag van 1811,04 opgehaald. Nu natuurlijk de vraag of de manegeleden en de ponyclubleden/landelijke ruiters met een verkooplijst langs familie, vrienden en buren willen gaan. De loten zijn zijn 3,00 per stuk en 2,40 daarvan gaat naar onze vereniging. De verkoop gaat na inschrijving via een automatische machtiging en het lotnummer wordt dan via het bankrekening nummer toegekend. Men hoeft dus niet met contant geld op pad en niet een 2e keer langs de kopers om de loten uit te delen. Wie mee wil doen kan zich dan opgeven bij haar instructeur/instructrice. Voor de beste verkoper is er ook nog een leuke prijs. *Verenigingstaken: Voor de tweede helft van 2014 krijg je een nieuwe aangepaste lijst met verenigingstaken. (angeliquevollebregt@live.nl). Behalve voor de maanden november en december. Zie hieronder *Scheplijst Iedereen, die opgegeven heeft, dat hij/zij schept heeft per de nieuwe scheplijst voor het 3 e kwartaal gekregen. Het afkopen van de schepbeurten kost 40,00 per jaar. Mocht je verhinderd zijn, probeer dan zelf te ruilen met een ander. Op de scheplijst, die je hebt ontvangen staan de telefoonnummers van iedereen vermeld. Zet je schep/veegbeurt in je agenda of op je kalender, want het komt nog steeds voor dat de beurt vergeten wordt.

3 Bij het niet komen, kost het je boete en je schepbeurt blijft staan. Sonja Groen controleert of iedereen die aan de beurt is zijn taak heeft voldaan. *Bodems rijbanen Paardrijden staat of valt met een goede bodem. Behoud daarvan betekent oa : De mest eruit We zijn op de goede weg, maar we moeten het zo houden!!! Dus paarden- en ponyruiters, ouders en instructie zet je in om de mest op te scheppen. Op deze manier blijft de bodem goed, plezierig voor iedereen. *Vet inleveren. Beneden in de wachtruimte staat een blauwe ton, waar vet en olie in mag. Hierbij het verzoek om het vet/de olie in de ton te doen en niet de emmers/containers rond de ton neer te zetten. Alvast bedankt voor uw medewerking. ACTIVITEITEN *ZONDAG 22 JUNI SCHRIKTRAINING olv Nathalie Nooteboom. Vijf groepen deelnemers kwamen naar de schriktraining. Helaas bleken in het begin nog niet alle paarden/pony s schrikvrij, maar na drie kwartier oefenen en de wijze lessen van Nathalie en haar assistenten, konden de deelnemers te paard de hindernissen nemen en schrokken de dieren niet meer van krakende flesjes, durfden ze onder een partytent door te lopen etc. *BEGINNERSWEDSTRIJD Op zondag 29 juni was de beginnerswedstrijd. Ook nu weer veel aanmeldingen. Aan deze wedstrijd mochten alleen combinaties meedoen, die nog nooit officieel gestart waren. De jury was zeer tevreden over de proeven van de deelnemers en nam voor elke deelnemer de tijd om de proef kort te bespreken. *CONCOURS HIPPIQUE OLDEBARNEVELTRUITERS. Op vrijdag 11 en zaterdag 12 juli heeft het CH Oldebarnevelt plaats gevonden op de berg. Het was voor de organisatie en alle vrijwilligers hard werken, maar het Concours is uitstekend geslaagd met een goede bezande bodem, veel sponsors, mooie sport en goed weer.

4 Nieuwe activiteiten 2 e helft van Alle activiteiten in november en december zijn geschrapt, zodat wij alle aandacht en energie kunnen geven aan de werkzaamheden op de nieuwe locatie en de verhuizing. Ook van de leden wordt verwacht dat zij hierbij helpen. In januari hopen wij op de nieuwe locatie weer volop met de activiteiten/wedstrijden te beginnen. Activiteiten in juli, augustus, september en oktober: *Vakantie manegepony s van maandag 28 juli t/m zaterdag 24 augustus *Oefenparcours: zo 07 september olv Jolanda de Koning *Coaching met paarden/pony s: zo 14 september olv Carla van Viegen *Masterclass:vr 5 september en 31 oktober *Zondag 21 september alleen de Rabobankfietstocht. Jump Bike Ride is geschrapt. *Klaverjassen op vrijdagavond 26 september en 24 oktober(zie kalender) *KNHS Dressuurwedstrijden op za 27 en zo 28 september en za 18 en zo 19 oktober. *Dressuurclinic zo 12 oktober *Spelletjesdag manegepony s vr 24 oktober (herfstvakantie) Bijzonderheden volgen nog. Let dus goed op je mailbox. De lessen proberen we zoveel mogelijk te laten doorgaan. *Kinderpartijtje. Vanaf 1 januari 2011 worden er op t Blauw Gele Vendel op woensdagmiddag kinderfeestjes georganiseerd, waarbij de kinderen 1 uur met de pony s bezig zijn. De feestjes zijn geschikt voor kinderen van 6 t/m 12 jaar (rijervaring is niet nodig) Groepsgrootte minimaal 6 kinderen (de jarige is gratis) en maximaal 10 kinderen op woensdagmiddag van tot uur. Kosten 15,00 per persoon. Het programma ziet er als volgt uit:ontvangst met ranja, cadeautjes uitpakken, pony s poetsen en zadelen, rijden, eten met patat en snack(kroket, frikandel of kaassoufflee), en iets lekkers toe. Bel voor een afspraak met Angelique Sørensen. Tel: daimler1985@msn.com

5 Kalender: *Seizoen 2014 indoorwedstrijden t Blauw Gele Vendel Zaterdag 27 september en zondag 28 september: paarden en pony s dressuur Zaterdag 18 oktober en zondag 19 oktober: paarden en pony s dressuur In november en december geen KNHS wedstrijden op onze locatie. Als alles in orde is, gaan we in januari 2015 weer starten met de wedstrijden op de nieuwe locatie. (Hoogseweg 27) Voor selectiewedstrijden indoor Kring West:zie website kring west *Regiowedstrijden Zuid Holland outdoor: Za 26 juli: paarden B, L, M, Z en ZZ springen en Verenigingskampioenschap PA bij PSV in Maassluis Za 2 augustus: Afdelingen (PO en PA) bij de Develruiters in Heerjansdam Za 2 augustus: Pony Dressuur en Springen en Verenigingskampioenschap PO bij de Develruiters in Heerjansdam. Vrije inschrijving Vr 8 augustus: Dressuur Paarden (L2 t/m Z2) bij de Develruiters in Heerjansdam(selectie) Za 9 augustus:paarden dressuur en Kür op muziek bij de Develruiters in Heerjansdam.(selectie) Zie site van de Regio Zuid Holland.. KLAVERJASSEN 2014 IN DE KANTINE:. Elke 4 e week van de maand is het klaverjassen. De data zijn: vrijdag 26 september, vrijdag 24 oktober Data in november en december worden bekeken. We beginnen tussen en uur, de koffie staat al klaar vanaf uur. Het is heel gezellig, nieuwe leden zijn natuurlijk welkom. Zeker BGV leden. De prijsuitreiking voor de winnaars is meestal rond uur. Kom eens een keer meedoen en kijk of het je bevalt. Aanmelden kan bij Frans Zuidgeest. Tel:

6 Wij feliciteren: Verjaardagen juli: 01 juli Megan Harteveld 07 juli Tessie van Koppen 08 juli Bert.v.d.Mosselaar 09 juli Donna Koot 09 juli Fleur vd Meiden 15 juli Mariet van t Slot 18 juli Eva Klein 19 juli Angela Zuiderwijk 20 juli Lisanne de Jong 22 juli Annemarieke.v.Riet 24 juli Nadia Kruiswijk 29 juli Carla.v.Viegen Verjaardagen augustus: 01 aug Anne van der Eijk 05 aug Caro Denkers 08 aug Romy van Schie 14 aug Ingrid Pruisken 19 aug Claudia Litz 20 aug Carole Schuurman 21 aug Lisa Marie Komp 22 aug Melissa Luiten 25 aug Wijnske van Steenhoven 27 aug Rosanne van Klei 30 aug Britt van Gelder Verjaardagen september: 05 sept Fleur Sørensen 09 sept Danique van Ardenne 09 sept Kim Niesen 11 sept Yalou de Schepper 12 sept Marlies Lutgendorf 13 sept Carolien vd Helm 18 sept Yvonne.v.d.Kleij 19 sept Angela Zuijderwijk 23 sept Marleen Hofman 25 sept Margreet van t Slot 25 sept Maike Akkers 27 sept Wendy Lammers 28 sept Dominique Buitendijk 30 sept Karin ter Meulen Iedereen, die is geslaagd voor zijn/haar schooldiploma. De boeken kunnen aan de kant, vakantie vieren en dan op naar de vervolgstudie of aan het werk. Marsha Groen en Angelique Vollebregt met de geboorte van hun zoon en dochter. Wij verwelkomen: Ponyclub: Eline de Jong met de pony Fleur. Landelijke ruiters:britney Kool met haar nieuwe paard Selly, Linda Hogendoorn met het paard Eden. Kaartleden:Robijn Schuurmans,Christel Hendriksen, Ineke Rodenburg en Isabelle Kleijn (PC)

7 Interview:Hier weer een paar interviews. De rest volgt nog. Giulia Lemckert met het paard F.Umonia. Ik ben Giulia uit Berkel en ben 16 jaar. In mei heb ik eindexamen gedaan. Naast school ben ik veel bezig met mijn paard, ze heet F Umonia, maar we noemen haar Fred. Ze is nu 3,5 jaar. Samen met Lisette vd Burg heb ik Fred ingereden. Fred is een superbraaf, maar soms ondeugend paard. Echt een topper. Mijn naam is Saskia Peijrer. Mijn paard is Flicka (wedstrijdnaam:sas wou me niet!) Hallo, ik ben Sas en woon samen met Bas. Ik ben 56 jaar en nog steeds een liefhebber van de paardensport in al zijn facetten. Ik zou heel graag nog een keer de wedstrijdring in willen, misschien met ons zelfgefokte Flicka (merrie) (V: Grison vd Bisschop. MV:Heartbreaker), nu 4 jaar. Ik zit (zat) er zelf nog niet op vanwege mijn leeftijd en laat(liet) haar lekker door anderen rijden tot ze een beetje te hanteren is door een oude taart!!!. Als de knoppen er een beetje opzitten, hoop ik jullie in de les te ontmoeten. Nu mag ik op Boukje Samplonius haar paard Thor rijden (de mooie schimmel) dan blijf ik een beetje in shape!. Dus tot ziens! HG. Saskia Peijrer. *andere hobby s: keyboard spelen en drummen. Speel mee voor uw eigen club! Voor meer informatie kan je contact opnemen met de administratie. Tel: FIJNE VAKANTIE!!!

8

Nieuws: IN MEMORIAM. *Jaarvergadering. *Van de bouwcommissie

Nieuws: IN MEMORIAM. *Jaarvergadering. *Van de bouwcommissie Website:www.blauwgelevendel.nl Nr 39 IN MEMORIAM Met grote verslagenheid hebben wij kennisgenomen van het plotselinge overlijden van onze oud-voorzitter Nanda Schotte-van Wijk Wij wensen Gerrit, kinderen,

Nadere informatie

Nieuws: *Jaarvergadering. *Van de verplaatsingscommissie. De afgelopen maanden zijn er vele stapjes gezet.

Nieuws: *Jaarvergadering. *Van de verplaatsingscommissie. De afgelopen maanden zijn er vele stapjes gezet. 1947-2012 Website:www.blauwgelevendel.nl Nr 35 Nieuws: *Jaarvergadering Op vrijdag 11 mei was de algemene ledenvergadering in de kantine. De jaarstukken en financiële stukken kwamen aan de orde. De financiële

Nadere informatie

Beste ouders en ponyclubleden,, Het is zover! We zijn gestart met de bouw van onze nieuwe manege!

Beste ouders en ponyclubleden,, Het is zover! We zijn gestart met de bouw van onze nieuwe manege! Vendelnieuws van t Blauw Gele Vendel voor de ruiters/amazones van de manegepony s. Verschijnt 4 x per jaar met ponyclubnieuws en informatie. Nr :26/2014 Ook te vinden op de website www.blauwgelevendel.nl

Nadere informatie

De zomer is voorbij, maar we genieten nog van een warme nazomer. Het regent soms, maar ook zijn er ook dagen met hoge (te hoge) temperaturen.

De zomer is voorbij, maar we genieten nog van een warme nazomer. Het regent soms, maar ook zijn er ook dagen met hoge (te hoge) temperaturen. Website:www.blauwgelevendel.nl Nr 44/ 2014 Beste lezers, De zomer is voorbij, maar we genieten nog van een warme nazomer. Het regent soms, maar ook zijn er ook dagen met hoge (te hoge) temperaturen. Nieuws

Nadere informatie

*VAN DE VERPLAATSINGSCOMMISSIE

*VAN DE VERPLAATSINGSCOMMISSIE Website:www.blauwgelevendel.nl 2012 nr. 36 Beste lezers, De herfst is begonnen en dat is goed te merken. Er is al verschrikkelijk veel water gevallen, zodat de landen nu nog onder water staan. Maar ja,

Nadere informatie

1947-2012 Website:www.blauwgelevendel.nl

1947-2012 Website:www.blauwgelevendel.nl 1947-2012 Website:www.blauwgelevendel.nl Nieuws van het bestuur: *Zoё: Zoals jullie waarschijnlijk al vernomen en gehoord hebben, hebben we Zoё in laten slapen. Veel van jullie zijn ooit begonnen bij de

Nadere informatie

Nieuws van het bestuur:

Nieuws van het bestuur: Website:www.blauwgelevendel.nl 2014 nr. 42 Nieuws van het bestuur: *De verplaatsing en nieuwbouw Zoals inmiddels bekend zal onze vereniging de huidige locatie aan de Monnikenweg dit jaar moeten verlaten.

Nadere informatie

Na een betrekkelijke rustige periode tijdens de grote vakantie beginnen nu de offertes binnen te komen.

Na een betrekkelijke rustige periode tijdens de grote vakantie beginnen nu de offertes binnen te komen. Website:www.blauwgelevendel.nl Nr 40/ 2013 Beste lezers, Jammer genoeg is er een einde gekomen aan de mooie zomer, die wat aarzelend en regenachtig begon. Het is nu redelijk mooi weer, waardoor de paarden

Nadere informatie

Nieuws van het bestuur:

Nieuws van het bestuur: Website:www.blauwgelevendel.nl nr. 41 Nieuws van het bestuur: Het jaar 2013 is al weer enige tijd voorbij. Het went snel. Men is weer naar school of aan het werk. Toch wil ik iedereen nog een sportief

Nadere informatie

VAN DE VERPLAATSINGSCOMMISSIE

VAN DE VERPLAATSINGSCOMMISSIE Website:www.blauwgelevendel.nl Nieuws van het bestuur: Het jaar 2012 is voorbij. Vanachter mijn computer hoor ik zo nu en dan nog vuurwerk knallen. Het Blauw Gele Vendel is een vereniging, dat wil zeggen

Nadere informatie

Nieuws: Verplaatsing: Beste kinderen, ouders en verzorgers,

Nieuws: Verplaatsing: Beste kinderen, ouders en verzorgers, Vendelnieuws van t Blauw Gele Vendel voor de ruiters/amazones van de manegepony s. Verschijnt 4 x per jaar met ponyclubnieuws en informatie. Nr :19 Ook te vinden op de website www.blauwgelevendel.nl 3

Nadere informatie

De activiteiten georganiseerd door PSV Delflandruiters worden mede mogelijk gemaakt door:

De activiteiten georganiseerd door PSV Delflandruiters worden mede mogelijk gemaakt door: Datum: 28 maart 2014 Aantal pagina s: 6 Inhoud Nieuwsbrief: Impressie Praktijkdag Clinic Bewust Wedstrijd Rijden 22 maart jl. Rabobank CHIO Zuid Holland Cup 2014 Paard&Lifestyle Masterclass in Ermelo op

Nadere informatie

Beste Waalzoomruiter,

Beste Waalzoomruiter, Zomer Editie Beste Waalzoomruiter, Help! Wat is er gebeurd? Zijn ze bij de DiGiRuiter op hol geslagen? Want waar is de vertrouwde groene kleur van de Waalzoomruiters gebleven? Nou die kleur staat op stal.

Nadere informatie

Nieuwsflits VIDEOLESSEN. Geen lessen: * 21 en 22 mei (in verband met opbouw concours) * Kerst * Oud en nieuw

Nieuwsflits VIDEOLESSEN. Geen lessen: * 21 en 22 mei (in verband met opbouw concours) * Kerst * Oud en nieuw Nieuwsflits Activiteiten kalender Carnavals lessen: 12 en 13 februari Videolessen: 26 en 27 maart Jaarvergadering: woensdag 8 april Concours Hippique: zaterdag 23 en zondag 24 mei (Pinksteren) Ponykamp:

Nadere informatie

Nieuwsbrief Tusken Waad en Klif juni 2015

Nieuwsbrief Tusken Waad en Klif juni 2015 Nieuwsbrief Tusken Waad en Klif juni 2015 Hallo leden van kring Tusken Waad en Klif, Hierbij de allereerste nieuwsbrief van kring Tusken Waad en Klif, oftewel TWK! We hopen jullie hiermee beter te informeren

Nadere informatie

Voorwoord door Ilsa Derks

Voorwoord door Ilsa Derks Via deze nieuwsbrief willen wij u informeren over enkele vernieuwingen en aanpassingen binnen de manege daarnaast brengen wij ook enkele mededelingen en nieuwsberichten. Ieder kwartaal komt er een nieuwsbrief

Nadere informatie

Datum: 29 september 2016 Aantal pagina s: 5

Datum: 29 september 2016 Aantal pagina s: 5 Datum: 29 september 2016 Aantal pagina s: 5 Inhoud Nieuwsbrief: B/L team Delflandruiters zaterdag in Ouddorp op de Herfstmeeting M/Z team Delflandruiters volgende week zondag 9/10 in Naaldwijk op de Herfstmeeting

Nadere informatie

Nationaal Concours Hippique, paarden

Nationaal Concours Hippique, paarden BATHMEN PC. Bathmen e.o. (929103) 27-8-2016-28-8-2016 Linda Hazelhekke - Zomer W001606 +31613957243 +31613957243 Status: Gesloten concoursbathmen@hotmail.com www.paardensportbathmen.nl/rijvereniging Outdoor

Nadere informatie

Bommelerwaardse paardendag Ammerzoden

Bommelerwaardse paardendag Ammerzoden AMMERZODEN LR. GELDERSE BOYS (PSV.) (V40171) 22-8-2015 Ineke Zwart VP0066938 0031735949015 0031651681124 Status: Goedgekeurd ineke.zwart@onsmail.nl Datum goedgekeurd: 22-6-2015 www.gelderseboys.nl Outdoor

Nadere informatie

Nieuwsbrief februari 2017

Nieuwsbrief februari 2017 Nieuwsbrief februari 2017 In deze nieuwsbrief: * Kampioenschappen pony s Kring Zuid West en Regio * Kampioenschappen paarden Kring Zuid West * Regiokampioenschap Zuid Holland paarden * Kampioenen vieren

Nadere informatie

Gewijzigde zomerlessen

Gewijzigde zomerlessen Kop hoofdartikel Opgericht 14 september 1973 APRIL2012 CLUBNIEUWS 27 JAAARGANG 3 Gewijzigde zomerlessen Vanaf donderdag 12 april gaan we de lessen weer omzetten naar de avonden en komt zaterdag te vervallen.

Nadere informatie

HIPPISCH HATTEM NIEUWSBRIEF

HIPPISCH HATTEM NIEUWSBRIEF HIPPISCH HATTEM NIEUWSBRIEF SEPTEMBER 2017 MAN-POWER! Zaterdag 19 augustus is Javaj gestart in Oldebroek bij de Bixie. Hij is in de dressuur A, 4e geworden. Bij het A springen is hij 7e geworden. Zijn

Nadere informatie

St. Concours Hippique Haarlemmermeer

St. Concours Hippique Haarlemmermeer HOOFDDORP St. Concours Hippique Haarlemmermeer (504390) 16-6-2017-18-6-2017 Monique Van Duivendijk W010973 +31623102452 Status: Goedgekeurd Outdoor Pony en Paard 2 Openstelling: Onbeperkt Selectiewedstrijd:

Nadere informatie

Nieuwsbrief: Augustus 2019

Nieuwsbrief: Augustus 2019 Nieuwsbrief: Augustus 2019 Evenementen in Augustus Vereniging nieuws Bakbezetting *Deze informatie kunt u tevens op de website van het HCE vinden. Gedurende de zomermaanden wordt overwegend gebruik gemaakt

Nadere informatie

Inschrijven Sluiting inschrijving : Wijzigingen doorgeven : Alle dagen van 0:00:00 tot 0:00:00

Inschrijven Sluiting inschrijving : Wijzigingen doorgeven : Alle dagen van 0:00:00 tot 0:00:00 Concours Hippique Haps HAPS ( 5443PA ) 11-5-2013-11-5-2013 VP0039107 Status : Goedgekeurd Wedstrijd goedgekeurd op : 14-3-2013 Outdoor Pony Categorie 3 Openstelling : Onbeperkt Selectiewedstrijd : Ja JONG

Nadere informatie

Alle reguliere PONY-lessen vervallen vanaf 15 juli tot en met 25 augustus 2019!

Alle reguliere PONY-lessen vervallen vanaf 15 juli tot en met 25 augustus 2019! Zomervakantie 2019 Alle reguliere PONY- vervallen vanaf 15 juli tot en met 25 augustus 2019! NIET inschrijven, is NIET rijden! Je mag je zomer inhalen in de periode 01-05-2019 tot en met 31 oktober 2019;

Nadere informatie

Wedstrijdrijden Ruitersportcentrum & Kampeerboerderij Dé ontmoetingsplaats voor iedereen!

Wedstrijdrijden Ruitersportcentrum & Kampeerboerderij Dé ontmoetingsplaats voor iedereen! Wedstrijdrijden Ruitersportcentrum & Kampeerboerderij Dé ontmoetingsplaats voor iedereen! 2 Wedstrijdrijden bij Manege Thielen Beste ruiter, Leuk dat jij ook wilt deelnemen aan de wedstrijden bij Manege

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF JUNI 2015

NIEUWSBRIEF JUNI 2015 NIEUWSBRIEF JUNI 2015 Proost Sieto! Je had m verdiend!!! LESSEN RONDOM DE ZOMERVAKANTIE. Om ervoor te kunnen zorgen dat de lessen in de zomervakantie goed gevuld zijn, willen we graag weten wanneer jullie

Nadere informatie

/ Inschrijvingen op uitnodiging Organisatie

/   Inschrijvingen op uitnodiging Organisatie Wedstrijdnummer: Wedstrijdplaats: s-hertogenbosch Wedstrijddatum: 14-17 maart 2019 Indoor Dressuur / Springen Categorie: 3 Paarden & Pony s beide Afmeting wedstrijdring: indoor 77m x 38m (Brabanthal) indoor

Nadere informatie

/ Inschrijvingen op uitnodiging Organisatie

/   Inschrijvingen op uitnodiging Organisatie Wedstrijdnummer: W039214 Wedstrijdplaats: s-hertogenbosch Wedstrijddatum: 14-17 maart 2019 Indoor Dressuur / Springen Categorie: 3 Paarden & Pony s beide Afmeting wedstrijdring: indoor 77m x 38m (Brabanthal)

Nadere informatie

* NIEUWSBRIEF * NIEUWSBRIEF * NIEUWSBRIEF

* NIEUWSBRIEF * NIEUWSBRIEF * NIEUWSBRIEF * NIEUWSBRIEF * NIEUWSBRIEF * NIEUWSBRIEF * VALENTINO Helaas hebben wij vorige week afscheid moeten nemen van ons manegepaard Valentino. Nadat hij opnieuw last kreeg van een peesblessure hebben wij helaas

Nadere informatie

/ Inschrijvingen op uitnodiging Organisatie

/   Inschrijvingen op uitnodiging Organisatie Wedstrijdnummer: W027413 Wedstrijdplaats: s-hertogenbosch Wedstrijddatum: 8-11 maart 2018 Indoor Dressuur / Springen Categorie: 3 Paarden & Pony s beide Afmeting wedstrijdring: indoor 77m x 38m (Brabanthal)

Nadere informatie

Uislagen onderlinge wedstrijden 2011

Uislagen onderlinge wedstrijden 2011 Kop hoofdartikel Opgericht 14 september 1973 OKTOBER 2011 CLUBNIEUWS 22 JAAARGANG 2 Uislagen onderlinge wedstrijden 2011 Uitslagen van 2 dagen dressuur Categorie L pony s 1 ste Denise Sluijk Bo Categorie

Nadere informatie

Nieuws: *Verplaatsingscommissie Bouwcommissie *Foto van de maand gezocht *Pony s in de winter

Nieuws: *Verplaatsingscommissie Bouwcommissie *Foto van de maand gezocht *Pony s in de winter Vendelnieuws van t Blauw Gele Vendel voor de ruiters/amazones van de manegepony s. Verschijnt 4 x per jaar met ponyclubnieuws en informatie. Nr :21 Ook te vinden op de website www.blauwgelevendel.nl 1

Nadere informatie

MANEGENIEUWS. In dit nummer: Ponyweekend

MANEGENIEUWS. In dit nummer: Ponyweekend Manege De Eilandruiters 1 oktober 2017 Editie 1, Nr. 3 MANEGENIEUWS Ponyweekend 22/23/24 September was het ponyweekend met dit jaar circus als thema. Er waren een speurtocht en buitenrit georganiseerd,

Nadere informatie

Dressuur paarden & pony's B t/m M2 Arnhem

Dressuur paarden & pony's B t/m M2 Arnhem ARNHEM FNRS-MANEGE AHC DE WATERBERG (V62022) 16-1-2016-17-1-2016 Liset Gaastra VP0069518 0031629238392 Status: Goedgekeurd knhsdewaterberg@hotmail.com Datum goedgekeurd: 12-8-2015 www.dewaterberg.nl Indoor

Nadere informatie

Concreet: laad het paard af om te rijden, geen contact met andere paarden, ook de ruiter niet en na het rijden rechtstreeks terug naar de trailer.

Concreet: laad het paard af om te rijden, geen contact met andere paarden, ook de ruiter niet en na het rijden rechtstreeks terug naar de trailer. Beste leden, Voor jullie weer een nieuwe nieuwsbrief, met nieuws en ouds! Rhinopneumonie Zoals jullie allemaal wellicht al weten hebben we de lessen hervat nadat de KNHS meldde dat er na zaterdag 3 maart

Nadere informatie

Wedstrijd St. Concours Hippique Gorredijk

Wedstrijd St. Concours Hippique Gorredijk GORREDIJK St. Concours Hippique Gorredijk (V50998) 16-6-2017-18-6-2017 Martsje De Vries - Veenema W009595 Status: Goedgekeurd Outdoor Pony en Paard 2 Openstelling: Onbeperkt Selectiewedstrijd: Nee Inschrijven

Nadere informatie

Kampioenschappen datum:

Kampioenschappen datum: Selectievoorwaarden voor de Indoorkampioenschappen 2017 Kampioenschappen datum: dressuur paarden en pony s 10 feb. B en L1 dressuur paarden en 1 e proef Z1 Z2 en ZZL 11 feb. L2 t/m M2 paarden. Z1 en Z2

Nadere informatie

t Wiekendje www.dewieken.com Agenda:

t Wiekendje www.dewieken.com Agenda: t Wiekendje www.dewieken.com Agenda: Donderdag 8 oktober: Vrijdag 9 oktober: Maandag 12 oktober: Dinsdag 13 oktober: Dinsdag 13 oktober: Woensdag 14 oktober Donderdag 15 oktober: studiedag. Alle kinderen

Nadere informatie

Agenda. 1. Opening 2. Mededelingen en presentie 3. KNHS en regiozaken 4. Notulen A.L.V. d.d. 14-10-2013

Agenda. 1. Opening 2. Mededelingen en presentie 3. KNHS en regiozaken 4. Notulen A.L.V. d.d. 14-10-2013 1. Opening 2. Mededelingen en presentie 3. KNHS en regiozaken 4. Notulen A.L.V. d.d. 14-10-2013 Agenda 5. KNHS Kring Midden Limburg financiële zaken 6. Jaarverslag 2013 7. Bestuursverkiezing 8. Evaluatie

Nadere informatie

Wedstrijdnummer: Wedstrijdplaats: s-hertogenbosch (Brabanthallen tijdens Indoor Brabant 2017) Wedstrijddatum: maart 2017

Wedstrijdnummer: Wedstrijdplaats: s-hertogenbosch (Brabanthallen tijdens Indoor Brabant 2017) Wedstrijddatum: maart 2017 Wedstrijdnummer: Wedstrijdplaats: s-hertogenbosch (Brabanthallen tijdens Indoor Brabant 2017) Wedstrijddatum: 11-12 maart 2017 Indoor Dressuur / Springen Categorie: 3 Paarden & Pony s beide Afmeting wedstrijdring:

Nadere informatie

Hallo Honteruiters! Groetjes, Sabine

Hallo Honteruiters! Groetjes, Sabine April 2017 Hallo Honteruiters! Wat een bewogen jaar hebben we achter de rug! En wat heeft iedereen hard gewerkt om er een super jubileum van te maken! Het jaar 2016 stond in het teken van 50 jaar Honteruiters

Nadere informatie

Nieuwsbrief januari 2010

Nieuwsbrief januari 2010 Nieuwsbrief januari 2010 Beste leden, De Nieuwjaarsborrel was zeer geslaagd en 2010 is voor Marcroix dus goed begonnen! In deze R.S.R. Marcroix nieuwsbrief vinden jullie weer het overzicht met alle actuele

Nadere informatie

Voorblad Vraagprogramma

Voorblad Vraagprogramma Koninklijke Nederlandse Hippische Sportfederatie Voorblad Vraagprogramma Wedstrijdnummer: Wedstrijdplaats: KNHS Regio: Wedstrijddatum: Accommodatiegegevens: Naam accommodatie: Postcode + plaats: Rotterdam

Nadere informatie

Kampioenschapsreglement

Kampioenschapsreglement Kampioenschapsreglement KNHS-outdoorkampioenschappen (Hippiade) t/m ZZ-Licht dressuur en ZZ springen Ingaand op 1 april 2015 en geldig tot 1 oktober 2015 Het bestuur van de KNHS stelt jaarlijks de voorwaarden

Nadere informatie

Wedstrijd RV. Lickebaert springen

Wedstrijd RV. Lickebaert springen MAASSLUIS RV. Lickebaert (V60249) 26-5-2017-28-5-2017 Annemieke Struijk W010161 +31633852595 Status: Goedgekeurd springen@jumpingmaassluis.nl Outdoor Pony en Paard 2 Openstelling: Onbeperkt Selectiewedstrijd:

Nadere informatie

Nieuws van de activiteiten commissie

Nieuws van de activiteiten commissie Kop hoofdartikel Opgericht 14 september 1973 MEI 2012 CLUBNIEUWS 28 JAAARGANG 3 Nieuws van de activiteiten commissie 1 e Onderlinge springwedstrijd, pionnenactiviteit en tweedehands markt zaterdag 26 mei

Nadere informatie

Nieuwbrief stal Agnes

Nieuwbrief stal Agnes Nieuwbrief stal Agnes Maart 2018 Jaargang 2, nummer 6 Inhoud: Hight Tea & High Beer! Wat is een Bixie-parcours? Vrijwilligers in beeld Spreekbeurt over paarden? Tips en verbeterpunten gevraagd! Stuur je

Nadere informatie

Inschrijven op uitnodiging organisatie van 17 juni t/m 3 juli 2015 Via www.concours.nl (met een toegestuurd code)

Inschrijven op uitnodiging organisatie van 17 juni t/m 3 juli 2015 Via www.concours.nl (met een toegestuurd code) Wedstrijd: Jumping Peel & Maas Hendrix Training Rijksweg 45 5995 NT Kessel Wedstrijddatum: 22 juli t/m 25 juli 2015 Outdoor Springen Paarden Categorie: 1 Afmeting wedstrijdring: Outdoor 100 m x 60 m (gras)

Nadere informatie

Fijne vakantie allemaal! Juli Gespot! Sientje en Anne in de Penny! Superleuk! Bijna vakantie!

Fijne vakantie allemaal! Juli Gespot! Sientje en Anne in de Penny! Superleuk! Bijna vakantie! Juli 2016 G Gespot! Sientje en Anne in de Penny! Superleuk! In dit nummer: - Bijna vakantie! - Nieuw inhaalbeleid - Springles nieuwe stijl! - Vacature kantinemedewerker - Paardenjaar 2016-2017 - Privélessen

Nadere informatie

Kampioenschapsreglement

Kampioenschapsreglement Kampioenschapsreglement KNHS-outdoorkampioenschappen (Hippiade) t/m ZZ-Licht dressuur en ZZ springen Ingaand op 1 april 2014 en geldig tot 1 oktober 2014 Het bestuur van de KNHS stelt jaarlijks de voorwaarden

Nadere informatie

Huishoudelijk reglement PC de Roerstreek

Huishoudelijk reglement PC de Roerstreek Welkom bij ponyclub de Roerstreek. Graag willen we jou en je ouders/verzorgers de benodigde informatie geven over de gang van zaken van onze ponyclub. Zijn er nog vragen na het lezen van dit huishoudelijk

Nadere informatie

Actualiteiten & Informatie

Actualiteiten & Informatie Manege Thielen Oude lijn 7 5032 PC Tilburg tel. 0161 222724 email: info@manegethielen.nl www.manegethielen.nl Recreatie & Paardensport Actualiteiten & Informatie De vakantie is weer voorbij, de lessen

Nadere informatie

Clubnieuws 2 18 Mei 2009

Clubnieuws 2 18 Mei 2009 Opgericht 14 september 1973 Clubnieuws 2 18 Mei 20 Dit is Melva, een 7 jarige vos merrie. Melva is vanaf 14 maart van mij. Melva heeft geen papieren, haar ouders zijn helaas niet bekend. Ze is ongeveer

Nadere informatie

KNHS-kampioenschappen t/m Z2 dressuur en ZZ springen. Ingaand per 1 april 2010 en geldig tot en met 1 oktober 2010

KNHS-kampioenschappen t/m Z2 dressuur en ZZ springen. Ingaand per 1 april 2010 en geldig tot en met 1 oktober 2010 Koninklijke Nederlandse Hippische Sportfederatie Reglement KNHS-kampioenschappen t/m Z2 dressuur en ZZ springen Ingaand per 1 april 2010 en geldig tot en met 1 oktober 2010 Het bestuur van de KNHS stelt

Nadere informatie

Nieuwbrief stal Agnes

Nieuwbrief stal Agnes Nieuwbrief stal Agnes April 2018 Jaargang 2, nummer 7 Inhoud: Stal Agnes weer getraind in BHV Eind maart hebben Agnes en Annika weer hun BHV training gehad! Ze zijn dus weer op alle situaties voorbereid.

Nadere informatie

Nieuws: *Van de verplaatsingscommissie.

Nieuws: *Van de verplaatsingscommissie. Vendelnieuws van t Blauw Gele Vendel voor de ruiters/amazones van de manegepony s. Verschijnt 4 x per jaar met ponyclubnieuws en informatie. Nr :20 Ook te vinden op de website www.blauwgelevendel.nl Het

Nadere informatie

Concours Sappemeer. RV. Goorechtruiters (V50122) Nynke Van Hoorn W Locatie. Inschrijven Start inschrijven:

Concours Sappemeer. RV. Goorechtruiters (V50122) Nynke Van Hoorn W Locatie. Inschrijven Start inschrijven: SAPPEMEER RV. Goorechtruiters (V50122) 12-8-2016-13-8-2016 Nynke Van Hoorn W000789 Status: Gesloten Outdoor Pony en Paard 3 Openstelling: Onbeperkt Selectiewedstrijd: Nee Inschrijven Start inschrijven:

Nadere informatie

Aan: Nummer postzegel.

Aan: Nummer postzegel. Nummer 2018 www.vskdrenthe.nl postzegel vriendschapkring@gmail.com Aan: Contributie voor het jaar 2018 Beste vrienden van de Vriendschapskring Hoogeveen, Om de kosten voor de krant Vriendennieuws en een

Nadere informatie

Jaarverslag 2014 RV & PC De Radboudruiters

Jaarverslag 2014 RV & PC De Radboudruiters Jaarverslag 2014 RV & PC De Radboudruiters Januari Van 3 januari tot 19 januari wordt het ICNN georganiseerd in het FCD. Veel Radboudleden zijn ingezet om te helpen. 17 januari is tijdens het ICNN Jump

Nadere informatie

Inschrijven op uitnodiging organisatie van maandag 19 juni t/m maandag 3 juli 2017 Via (met een toegestuurd code)

Inschrijven op uitnodiging organisatie van maandag 19 juni t/m maandag 3 juli 2017 Via  (met een toegestuurd code) Jumping Peel & Maas Hendrix Training Rijksweg 45 5995 NT Kessel Wedstrijddatum: 26-29 juli 2017 Outdoor Springen Paarden Categorie: 1 Afmeting wedstrijdring: Outdoor 100 m x 60 m (gras) Afmeting losrijring:

Nadere informatie

Karper praat Februari 2017

Karper praat Februari 2017 Karper praat Februari 2017 Welkomstwoord! Nederlandse Kampioenschappen! 3 Maart jl. start Inez van Waalwijk in de Nederlands Kampioenschappen in Ermelo. En wat voor start, als eerste om 9 uur binnen komen

Nadere informatie

Pas de Deux wedstrijd

Pas de Deux wedstrijd Subscribe Share Past Issues Translate Maart 2016 Pas de Deux wedstrijd Nieuwe FNRS en KNHS proeven Engelse versie Website Ontwikkelingskaarten FNRS wedstrijden Zitcompetitie Zomer Ponykamp Pas de Deux

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF PSV DE DRIESPOREN

NIEUWSBRIEF PSV DE DRIESPOREN Beste leden, NIEUWSBRIEF PSV DE DRIESPOREN VAN DE VOORZITTER Na een onderbreking vanwege computer perikelen hier de nieuwsbrief van september. In de tussentijd is onder andere de Hippiade verreden. Helaas

Nadere informatie

Kampioenschapsreglement

Kampioenschapsreglement Koninklijke Nederlandse Hippische Sportfederatie Kampioenschapsreglement KNHS-outdoorkampioenschappen (Hippiade) t/m ZZ-Licht dressuur en ZZ springen Ingaand per 1 april 2012 en geldig tot 1 oktober 2012

Nadere informatie

Schrijf je nu in! 11 april Onderlinge Menwedstrijd. 12 april Onderlinge Wedstrijd (Dressuur en springen)

Schrijf je nu in! 11 april Onderlinge Menwedstrijd. 12 april Onderlinge Wedstrijd (Dressuur en springen) 11 april Onderlinge Menwedstrijd 12 april Onderlinge Wedstrijd (Dressuur en springen) Schrijf je nu in! Ook voor de menners onder ons is het seizoen weer begonnen bij Stad en Lande Ruiters. 11 april is

Nadere informatie

Kampioenschapsreglement Hippiade 2017

Kampioenschapsreglement Hippiade 2017 Kampioenschapsreglement Hippiade 2017 KNHS-outdoorkampioenschappen t/m ZZ-Licht dressuur en ZZ springen Ingaand op 1 april 2017 en geldig tot 1 oktober 2017 Het bestuur van de KNHS stelt jaarlijks de voorwaarden

Nadere informatie

KNHS-outdoorkampioenschappen t/m ZZ-Licht dressuur en ZZ springen Ingaand op 1 april 2018 en geldig tot 1 oktober 2018

KNHS-outdoorkampioenschappen t/m ZZ-Licht dressuur en ZZ springen Ingaand op 1 april 2018 en geldig tot 1 oktober 2018 Kampioenschapsreglement Hippiade 2018 KNHS-outdoorkampioenschappen t/m ZZ-Licht dressuur en ZZ springen Ingaand op 1 april 2018 en geldig tot 1 oktober 2018 Het bestuur van de KNHS stelt jaarlijks de voorwaarden

Nadere informatie

Nieuwsbrief juli 2017

Nieuwsbrief juli 2017 1947 2017 Nieuwsbrief juli 2017 Feest Heikant 70 jarig bestaan 1947-2017 Datum 8 juli 2017 UITSTAPJE. Het belooft een avontuurlijke dag en avond te worden vol verrassingen en veel gezelligheid! We hopen

Nadere informatie

Ben ik startgerechtigd op de selectie, Regiokampioenschappen Utrecht en KNHS Kampioenschappen?

Ben ik startgerechtigd op de selectie, Regiokampioenschappen Utrecht en KNHS Kampioenschappen? Ben ik startgerechtigd op de selectie, Regiokampioenschappen Utrecht en KNHS Kampioenschappen? Ieder kampioenschap zijn er veel vragen over startgerechtigdheid op de selectie, op de Regiokampioenschappen

Nadere informatie

Nieuwsbrief T.V. Het Bossche Lijntje

Nieuwsbrief T.V. Het Bossche Lijntje oktober 2015 Kalender: Nieuwsbrief T.V. Het Bossche Lijntje Beste tennisvrienden, De zomer loopt op zijn einde en ook de najaarscompetitie nadert zijn ontknoping. Vandaag is de eerste sneeuw gevallen in

Nadere informatie

Voorwoord. Namens de evenementencommissie hopen we jullie dit jaar ook allemaal weer te mogen begroeten en we wensen jullie veel leesplezier.

Voorwoord. Namens de evenementencommissie hopen we jullie dit jaar ook allemaal weer te mogen begroeten en we wensen jullie veel leesplezier. Nieuwsbrief 6 april 2016 Voorwoord Zo de winter is voorbij, nouja, als ik zo naar buiten kijk (2 de paasdag) lijkt dat er nog niet helemaal op. Maargoed, wij starten in ieder geval met al onze activiteiten.

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Succesvolle 1 e editie Bixie Outdoor Vorstenbosch

NIEUWSBRIEF. Succesvolle 1 e editie Bixie Outdoor Vorstenbosch NIEUWSBRIEF Succesvolle 1 e editie Bixie Outdoor Vorstenbosch De eerste editie van Bixie Outdoor Vorstenbosch was een groot succes. Op een ontspannen en plezierige manier heeft iedereen kunnen genieten

Nadere informatie

Inschrijven op uitnodiging organisatie van dinsdag 12 juni t/m donderdag 12 juli 2018 Via (met een toegestuurd code).

Inschrijven op uitnodiging organisatie van dinsdag 12 juni t/m donderdag 12 juli 2018 Via   (met een toegestuurd code). Jumping Peel & Maas Hendrix Training Rijksweg 45 5995 NT Kessel Wedstrijddatum: 25-28 juli 2018 Outdoor Springen Paarden Categorie: 1 Afmeting wedstrijdring: Afmeting losrijring: Outdoor 100 m x 60 m (gras)

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF PSV DRIESPOREN

NIEUWSBRIEF PSV DRIESPOREN Beste leden, NIEUWSBRIEF PSV DRIESPOREN VAN DE VOORZITTER De zomer is aangebroken en daarmee voor de vereniging een wat rustiger periode. Dat betekent niet dat er op de manege niets te doen is! Afgelopen

Nadere informatie

Overzicht data verschillende activiteiten 2019

Overzicht data verschillende activiteiten 2019 Januari Overzicht data verschillende activiteiten 2019 2,3 en 4 Pannenkoekenritten; gezellige buitenrit en wel van te voren doorgeven. Kosten 25,- pp 5 Oliebollenspringen; Speel je spel!! Leuke springwedstrijd.

Nadere informatie

Wedstrijd RV. Zeldenrust

Wedstrijd RV. Zeldenrust VELDEN RV. Zeldenrust (V40319) 11-3-2017-12-3-2017 Denise Van Lin W005055 Status: Goedgekeurd Indoor Pony en Paard 3 Openstelling: Onbeperkt Selectiewedstrijd: Nee Inschrijven Start inschrijven: 7-2-2017

Nadere informatie

* NIEUWSBRIEF * EXTRA VAKANTIE EDITIE * NIEUWSBRIEF * OVERIGE ACTIVITEITEN

* NIEUWSBRIEF * EXTRA VAKANTIE EDITIE * NIEUWSBRIEF * OVERIGE ACTIVITEITEN * NIEUWSBRIEF * EXTRA VAKANTIE EDITIE * NIEUWSBRIEF * Hoewel het weer pas dit weekend op lenteweer gaat lijken is het aan het einde van deze maand al weer meivakantie en niet lang daarna kunnen we ons

Nadere informatie

Dressuur wedstrijden. Pony wedstrijden: t/m groep 8 basisschool. Junioren wedstrijden: middelbare school t/m 16. Senioren wedstrijden: vanaf 16 jaar

Dressuur wedstrijden. Pony wedstrijden: t/m groep 8 basisschool. Junioren wedstrijden: middelbare school t/m 16. Senioren wedstrijden: vanaf 16 jaar 2016 Dressuur wedstrijden Pony wedstrijden: t/m groep 8 basisschool Junioren wedstrijden: middelbare school t/m 16 Senioren wedstrijden: vanaf 16 jaar 7-8-2016 Dressuurwedstrijden 1. Inleiding Op de manege

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Open dag. 1 september. Vrijwilligersdag. De winnaars van het manege kampioenschap 2018

NIEUWSBRIEF. Open dag. 1 september. Vrijwilligersdag. De winnaars van het manege kampioenschap 2018 NIEUWSBRIEF Manege De Cruquiushoeve 7/20/2018 Editie 13 Open dag De winnaars van het manege kampioenschap 2018 Klasse AA dressuur: Klasse AA springen: 1 ste Elisa met Wyomi 1 ste Melissa met Cameron 2

Nadere informatie

Meer informatie over de inhoud van deze kampen vind je verder in de brochure.

Meer informatie over de inhoud van deze kampen vind je verder in de brochure. ZOMERKAMPEN 2018 2 Inleiding Hallo paardrijliefhebbers! Ook in 2018 zorgt 't Saedelhof voor zomerkampen. We organiseren dit jaar vier kampen: elk met een specifieke doelgroep - afhankelijk van leeftijd

Nadere informatie

Bartiméus nieuwsbrief. Vrije Tijd

Bartiméus nieuwsbrief. Vrije Tijd Bartiméus nieuwsbrief Vrije Tijd Week 29 19 juli 2019 Agenda 19 juli Start zomerseizoen 11 aug eerste wedstrijd FC Utrecht- PEC Zwolle 2-5 sept Fietsvierdaagse Doorn Mededelingen De zomervakantie begint

Nadere informatie

Koninklijke Nederlandse Hippische Sportfederatie Regio NOORD-HOLLAND

Koninklijke Nederlandse Hippische Sportfederatie Regio NOORD-HOLLAND Koninklijke Nederlandse Hippische Sportfederatie Regio NOORD-HOLLAND Regelingen en richtlijnen Selectie- en Kampioenschappen Regio Noord-Holland wedstrijdjaren 2016 en 2017 1 Algemeen Dit document beschrijft

Nadere informatie

Algemene zaken en voorlopig programma Outdoor Zuid-Holland

Algemene zaken en voorlopig programma Outdoor Zuid-Holland Algemene zaken en voorlopig programma Outdoor Zuid-Holland Wedstrijddatum: 15-17 juni 2018 Wedstrijdplaats: Strijen ( Broekseweg 8, 3291 LA) Wedstrijdgegevens: Outdoor, Categorie 2, Paarden en pony s Dressuur

Nadere informatie

L.R. en P.C. de Waddenruiters

L.R. en P.C. de Waddenruiters ~ ~ ~N I E U W S B R I E F ~ ~ ~ L.R. en P.C. de Waddenruiters Inhoud van deze nieuwsbrief : Terugkijken op een aantal activiteiten: Grote Clubactie Fotoshoot 28 dec 16 2017 is goed begonnen... Onderlinge

Nadere informatie

KNHS-Indoorkampioenschappen 2017 ZZ-Zwaar - Lichte Tour Junioren Young Riders Zware Tour Versie

KNHS-Indoorkampioenschappen 2017 ZZ-Zwaar - Lichte Tour Junioren Young Riders Zware Tour Versie 25 februari 2017 26 februari 2017 Dressuur paard ZZ-Zwaar - Lichte Tour - Junioren Young Riders U25 - Zware Tour Accommodatie: Nationaal Hippisch Centrum De Beek 125 3852 PL Ermelo Secretariaat: KNHS-Afdeling

Nadere informatie

Indoorkampioenschappen regio Groningen 2019

Indoorkampioenschappen regio Groningen 2019 Indoorkampioenschappen regio Groningen 2019 Dressuur: HJC manege te Tolbert Zaterdag 9 februari 2019 o Pony s klasse B, L1, Z1 en Z2 o Paarden klasse Z1 t/m ZZ-licht o Kür op muziek pony s klasse Z2 cat.

Nadere informatie

HIPPISCH HATTEM NIEUWSBRIEF FEBRUARI Reminder: In de voorjaarsvakantie, van 18 t/m 26 februari, gaan de lessen niet door!

HIPPISCH HATTEM NIEUWSBRIEF FEBRUARI Reminder: In de voorjaarsvakantie, van 18 t/m 26 februari, gaan de lessen niet door! HIPPISCH HATTEM NIEUWSBRIEF FEBRUARI 2017 Reminder: In de voorjaarsvakantie, van 18 t/m 26 februari, gaan de lessen niet door! In plaats daarvan op zaterdag 25 februari de workshopdag! Zie verderop in

Nadere informatie

KNHS-Indoorkampioenschappen 2018 ZZ-Zwaar - Lichte Tour Junioren Young Riders U25 Zware Tour Versie

KNHS-Indoorkampioenschappen 2018 ZZ-Zwaar - Lichte Tour Junioren Young Riders U25 Zware Tour Versie 3-4 maart 2018 Dressuur paard ZZ-Zwaar - Lichte - Junioren Young Riders U25 - Zware Accommodatie: Nationaal Hippisch Centrum De Beek 125 3852 PL Ermelo Secretariaat: KNHS-Afdeling Evenementen Tel: 0577

Nadere informatie

2. Notulen voorjaarsvergadering. -Er zijn geen vragen of opmerkingen over de Notulen.

2. Notulen voorjaarsvergadering. -Er zijn geen vragen of opmerkingen over de Notulen. Notulen: Najaarsvergadering kring West-Brabant Datum: Woensdag 25 september 2013 Locatie: Zalencentrum Donkenhof te Wouw 1. Opening en mededelingen: -Leo Hafmans is verhinderd. -De wedstrijden dienen vanaf

Nadere informatie

Beste Waalzoomruiter,

Beste Waalzoomruiter, Beste Waalzoomruiter, De paasdagen liggen achter ons en de kater van Koninginnenacht is nog voelbaar. Maar het is weer gelukt. DiGiRuiter, editie Mei 2011 is klaar. Een editie met een vleugje lente. Want

Nadere informatie

INSCHRIJFPROCEDURE INDOOR AMBT DELDEN 2016

INSCHRIJFPROCEDURE INDOOR AMBT DELDEN 2016 Wedstrijd: Indoor Ambt Delden Locatie: Paardensportcentrum De Hoffmeijer Hoffmeijerweg 10 7495 RZ Ambt Delden Wedstrijddatum: 31 januari t/m 6 februari 2016 Afmeting hoofdring: Indoor 65 m x 25 m (zand)

Nadere informatie

Nieuwsbrief Lr & Pc de Woudruiters

Nieuwsbrief Lr & Pc de Woudruiters Nieuwsbrief Lr & Pc de Woudruiters November, December 2016, Januari, februari, maart 2017 Halloween - Voltige wedstrijd - Springwedstrijd - Voorselectie kampioenschappen - Onderlinge wedstrijden - Nieuwjaarsreceptie

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Augustus 2012. Beste leden, Bedankt! Secretariaat: Jantien Bussink, Larenseweg 38, 7475 PW Markelo, 0613594963

Nieuwsbrief. Augustus 2012. Beste leden, Bedankt! Secretariaat: Jantien Bussink, Larenseweg 38, 7475 PW Markelo, 0613594963 Augustus 2012 Beste leden, Bijgaand een nieuwe nieuwsbrief! We hebben een drukke agenda deze maand, met allerlei hippische activiteiten! Zo is er de dressuuroefenavond aanstaande woensdag, worden zaterdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Beste leden, Instructie. Oktober 2012

Nieuwsbrief. Beste leden, Instructie. Oktober 2012 Beste leden, Oktober 2012 In deze nieuwsbrief nieuws over de instructie, het viertal, het najaarsconcours en de clubkampioenschappen. Ook is er nieuws uit de inspanningscommissie, die een sessie videospringen

Nadere informatie

Van het bestuur. 7e jaargang, nummer 31 30 november 2015. Inschrijfgeld: 5,00 Borg: 50,00

Van het bestuur. 7e jaargang, nummer 31 30 november 2015. Inschrijfgeld: 5,00 Borg: 50,00 Belangrijke telefoonnummers. Trainingstijden en locatie. Boomtoppers mobiel: 06-37221619 Wij trainen in de gymzaal van de Focus. Annie Hart (voorzitter) 072-5744377 Umbriëllaan 1, 1702 AJ, Heerhugowaard.

Nadere informatie

KNHS-outdoorkampioenschappen t/m ZZ-Licht dressuur en ZZ springen Ingaand op 1 april 2016 en geldig tot 1 oktober 2016

KNHS-outdoorkampioenschappen t/m ZZ-Licht dressuur en ZZ springen Ingaand op 1 april 2016 en geldig tot 1 oktober 2016 Kampioenschapsreglement Hippiade 2016 KNHS-outdoorkampioenschappen t/m ZZ-Licht dressuur en ZZ springen Ingaand op 1 april 2016 en geldig tot 1 oktober 2016 Het bestuur van de KNHS stelt jaarlijks de voorwaarden

Nadere informatie

Overzicht data verschillende activiteiten 2019

Overzicht data verschillende activiteiten 2019 Januari Overzicht data verschillende activiteiten 2019 2,3 en 4 Pannenkoekenritten; gezellige buitenrit en wel van te voren doorgeven. Kosten 25,- pp 5 Oliebollenspringen; Speel je spel!! Leuke springwedstrijd.

Nadere informatie

Inleiding. Hallo paardrijliefhebbers!

Inleiding. Hallo paardrijliefhebbers! ZOMERKAMPEN 2017 2 Inleiding Hallo paardrijliefhebbers! Ook in 2017 zorgt 't Saedelhof voor zomerkampen. We organiseren maar liefst zes kampen: elk met een specifieke doelgroep - afhankelijk van leeftijd

Nadere informatie