Nieuws van het bestuur:

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Nieuws van het bestuur:"

Transcriptie

1 Website: nr. 41 Nieuws van het bestuur: Het jaar 2013 is al weer enige tijd voorbij. Het went snel. Men is weer naar school of aan het werk. Toch wil ik iedereen nog een sportief en vooral gezond 2014 toewensen. Het wordt dit jaar een spannend jaar voor onze vereniging. Als alles volgens plan verloopt, wordt dit jaar onze nieuwe accommodatie gebouwd en moeten we dus gaan verhuizen. Dat zal nog een hele klus worden. We hopen dan ook dat we op iedereen kunnen rekenen, want er zal best nog veel moeten gebeuren voordat alles echt klaar is. Fusie met de Oldebarneveltruiters Op dinsdag 27 november jl. werd de fusie tussen Het Blauw Gele Vendel en de Oldebarneveltruiters uit buurgemeente Lansingerland een feit. Voortaan gaan beide verenigingen samen verder onder de naam Het Blauw Gele Vendel. Alle bestaande activiteiten worden samengevoegd en het bestuur bestaat nu uit leden van beide verenigingen. Doelstelling blijft onverminderd om de paardensport voor jong en oud mogelijk te maken. Om nog wel de geschiedenis in naam voort te laten bestaan zal het zeer bekende concours hippique op De Berg" in natuurgebied De Rottemeren blijven bestaan onder de naam: Concours Hippique Oldebarnevelt. Dit vindt plaats op 11 en 12 juli en ook hier wordt verwacht dat de leden meehelpen om het CH te doen slagen. Karin Termeulen, Gerdy Molenaar en Lisette vd Burg zijn toegetreden tot het bestuur. *OBLIGATIES Op de druk bezochte Nieuwjaarsreceptie zijn we begonnen met de uitgifte van obligaties voor de nieuwbouw. En het is tot nu toe een groot succes, maar het kan nog beter.

2 Iedereen die het Blauw Gele Vendel een warm hart toe draagt, niet op de nieuwjaarsreceptie was, nog even wilde nadenken of niet is aangesproken, kan nog obligaties bestellen. Wat houdt een obligatie precies in: Het is een renteloze lening van 50 euro per obligatie die u aan gaat voor 10 jaar. Elk jaar op de nieuwjaarsreceptie worden 3 obligaties uitgeloot die gelijk worden uitbetaald met een bonus van 50 euro, u ontvangt dan dus 100 euro. Na 10 jaar worden alle overige obligaties uitbetaald. Wilt u 1 of meerdere obligaties bestellen dan kan dat door voor 31 januari 2014 een mail te sturen naar stichting@blauwgelevendel.nl met daarin het aantal obligaties, tenaamstelling obligatie, rekeningnummer voor de incasso, naam rekeninghouder. De incasso`s zullen begin februari 2014 plaatsvinden. Na betaling zullen de officiële documenten aan u worden verstuurd. Heeft u nog vragen over de obligaties dan kunt u altijd bellen met Bert van de Mosselaar, Van de bouwcommissie. Soms lijkt het als of er niets gebeurd, maar niets is minder waar. Deze fase van het nieuwbouwproject bestaat voornamelijk uit overleggen met de bouwcommissie, teken- en berekeningswerk en gesprekken met potentiële aannemers en leveranciers, die allemaal hun eigen ideeën inbrengen. Het is dan de kunst om alleen het beste voor het Blauw Gele Vendel daar uit te halen. In het laatste kwartaal van 2013 is de bouwcommissie druk bezig geweest met het leggen van de laatste hand aan de bouwtekeningen. Verder heeft de commissie een advies gegeven over de look en feel van de kantine. We zijn dicht bij het gepresenteerde plan gebleven, maar uit brandberekeningsrapporten bleek dat het beter was om voor een aparte hooi en stro opslag te kiezen. De definitieve tekeningen zijn te zien in de kantine. Op 20 december 2013 is de bouwaanvraag ingediend bij de gemeente Pijnacker- Nootdorp.

3 Nu is het afwachten of er vanuit de gemeente of de welstandcommissie nog wijzigingen worden opgelegd. Normaal gesproken is het 12 weken wachten op de definitieve bouwvergunning. Deze tijd zullen we gebruiken om de laatste gesprekken te voeren met aannemers en leveranciers. De verwachting is dat we in het 2 e kwartaal fysiek gaan beginnen met de bouw. Voor vragen kunt u altijd contact opnemen met Bert van de Mosselaar, coördinator nieuwbouw namens de Stichting, telefoon: Berichtje van de sponsorcommissie Graag willen wij iedereen bedanken die tot nu toe bijgedragen heeft aan al het geld wat er al opgehaald is voor de bouw van de nieuwe manege. - Ruim 400 euro tot nu toe met de statiegeld actie, - Ruim 1800 euro met de grote clubactie- waar wij in het bijzonder Lucinda Okkerman willen bedanken omdat zij de meeste lootjes verkocht heeft -, - Ruim 1200 euro met de bingo welke in Grand Cafe de Drie Heeren gehouden is en - Ruim 700 euro met alle oliebollen die dit jaar weer verkocht zijn. En vergeet niet de sponsorborden in de binnenbak die weer opgehangen worden de komende tijd! *NAJAARSVERGADERING: Op de najaarsvergadering van 8 november is de contributie voor de landelijke ruiters en ponyclubleden vastgesteld op 400,00 per jaar. *men is dus basislid (mag stemmen) *krijgt 2 verenigingslessen per week (2x dress. of 1x dress. en 1x spr.) * mag gebruik maken van de accommodatie *kan uitgenodigd worden voor CHIO, verenigingskampioenschappen etc *verplicht 18 uur verenigingstaken per jaar te verrichten De KNHS kosten zijn voor eigen rekening. *Gedeeltelijk rijdend lidmaatschap in 2014: De kosten hiervan zijn 235,00 per jaar.

4 *men is dus basislid (mag stemmen), *krijgt 1 verenigingsles (springen of dressuur) per week. Moet wel van te voren kiezen. *geen gebruik van de accommodatie. Wel speciaal tarief. *kan uitgenodigd worden voor CHIO, verenigingskampioenschappen etc *is verplicht 18 uur verenigingstaken per jaar te verrichten. De KNHS kosten zijn voor eigen rekening. *Kaartlidmaatschap. De kosten voor het kaartlidmaatschap blijven 50,00 per jaar, exclusief de kosten van de KNHS. *Gastlidmaatschap. Het gastlidmaatschap wordt 325,00 per jaar, 45,00 per maand of 10,00 per keer voor niet-leden. *Afdracht: Ook in 2014 zal er door instructie, die privélessen geeft op onze accommodatie, een bijdrage betaald moeten worden van 5,00 per les. Er wordt immers op commerciële basis les gegeven, waarbij gebruik wordt gemaakt van onze verenigingsaccommodatie. Dit geldt niet voor onze vaste verenigingsinstructrices. *Bakagenda Er zit in het kastje bij het ringmeesterhok een nieuwe bakagenda 2014, waarin de leden en/of (gast)instructie de lessen van te voren kunnen noteren. Dit is vooral van belang bij springlessen en je kunt ook zien of er op de tijd, dat jij een les wilt al een les gepland staat. Startpas verlengen: Een startpas wordt automatisch verlengd. U ontvangt geen nieuwe startpas. De reeds afgegeven pas blijft geldig zolang de jaarlijkse kosten voor verlenging worden voldaan. (zie bericht KNHS beneden) Van de penningmeester. Met ingang van 2014 gaan we over op het digitaal verzenden van de facturen. Hiervoor gebruiken we de adressen die bij het secretariaat bekend zijn. Wil je facturen op een ander adres ontvangen geef het dan door aan penningmeester@blauwgelevendel.nl Sponsors: Op onze website, zie je twee banners staan. Een van Divoza en een van Agradi. Als je iets bestelt via de banners, krijgt de vereniging een klein sponsorbedrag uitgekeerd. Dus heb je iets nodig.

5 Privéles manegepony s: Het kan gebeuren, dat er in de kleine bak een privéles met een manegepony wordt gegeven. Dit om beginners alvast te wennen en leren met de pony om te gaan. *Verenigingstaken: Als het goed is, heeft u een lijst ontvangen om uw verenigingstaken in te vullen. Let wel: Stuur het formulier terug naar verenigingstaken@blauwgelevendel.nl Bardiensten mogen niet uitgevoerd worden door leden, die nog geen 16 jaar zijn. Dit in verband met het afrekenen, frituren en de sociale hygiëne. *Lesindeling 2014 :Alle rijdende leden hebben een nieuwe lesindeling gekregen. Klopt er iets niet, geef dan even een mailtje naar Ineke.v.Schijndel ( inekevs@caiway.nl ). De instructie zou graag zien, dat je je op tijd afmeldt voor de lessen, dus niet op het laatste moment. Dan kunnen zij nog wat regelen of de lessen in elkaar schuiven. *Scheplijst Iedereen, die opgegeven heeft, dat hij/zij schept heeft per de nieuwe scheplijst voor het 1 e kwartaal 2014 ontvangen. Het afkopen van de schepbeurten kost 40,00 per jaar. Mocht je verhinderd zijn, probeer dan zelf te ruilen met een ander. Op de scheplijst, die je hebt ontvangen staan de telefoonnummers van iedereen vermeld. Bij het niet komen, kost het je 25,= boete en je schepbeurt blijft staan. *Mestbeleid Helaas vinden we nog steeds mest. Wij vragen aan iedereen om de mest van de paarden/pony s op te ruimen in de daarvoor bestemde bakken. Neem even een mestboy ter hand en dan is het zo gebeurd. Attendeer ook iemand, die het (misschien) vergeet of er niet mee bekend is, zoals op wedstrijden, op ons mestbeleid. *Parkeren: Bij lessen: Trailers graag parkeren aan de lange zijkant van de manege. Personenauto s langs het hek aan de kant van de longeerbak of langs de kleine binnenbak, maar niet voor de ingang of de stallen. *Bij wedstrijden:trailers parkeren op het parkeerterrein aan de overkant van de weg of langs het hek van het weiland.

6 Personenauto s mogen dan langs de grote binnenbak staan. *Fietsers, scooters in/bij de fietsenrekken. *Nieuws van de kantine: Schoonmaak: Zijn er nog leden die als verenigingstaak de kantine en toiletten willen schoonmaken? Dit is dan één keer per maand. Aanmelden kan bij Marjolein vd Rest. (marjolijn04-59@live.nl) Heb je oliebollen gebakken of patat en weet je niet wat je met de oude olie of het vet moet?? Breng het naar t Blauw Gele Vendel. Beneden in de wachtruimte staat een blauwe ton, waar het in mag. Eventueel kun je een emmer met deksel lenen om het vet/ de olie te vervoeren van huis naar de manege. Voor jullie een ideale oplossing en voor de manege een kleine vergoeding. Bovendien zijn we milieuvriendelijk bezig. HERFSTMEETING 30 oktober 2013 Ook dit jaar heeft het Blauw Gele Vendel weer meegedaan aan de Herfstmeeting. We deden met een B/L en een M/Z team mee. Van het M/Z team werden Wendy Groenewegen (M1 en M2 pony s), Romy van Schie (Z1 pony s) en Marielle van Loenen (Z1 paarden) eersten in hun klasse. Van het B/L team werd Emmeliek Brabander eerste in de L1 dressuur. Totaal werd het B/L team 8 e en het M/Z team 5 e. Een mooie prestatie. *KÜR OP MUZIEK: Zaterdag 4 januari 2014 was de kür op muziek en een carrousel voor de manegepony s. Bij de kür op muziek is eerste geworden Lara Valk Bij de pas de deux Marloes Ammerlaan en Isabelle van de Mosselaar Bij de manegepony's is de les van Lisa eerste geworden.. De publieksprijs is ook naar de les van Lisa gegaan. *ACTIVITEITEN 2014: Volgend jaar willen wij, net als in 2013 weer een aantal activiteiten organiseren op de manege.

7 Dit houdt wel in, dat er aan iedereen gevraagd wordt om 18 uur vrijwilligerstaken te draaien. Heb je zelf nog een leuk idee. Mail het ons. Wil je meehelpen. Graag. We komen vaak handen te kort en je weet: Vele handen maken licht werk. *PROEFGERICHTE CLINIC B/L: Op 21 februari zal er een proefgerichte clinic voor de B en L ruiters zijn. Gegeven door Annemarieke van Riet, jurylid. De uitnodiging hiervoor volgt nog. *OEFENPARCOURS In maart en juni zijn er weer oefenparcoursen. De juiste data hoor je nog of vind je op de website. *CLINIC Op zaterdag 19 april(paaszaterdag) zal er een dressuurclinic georganiseerd worden. Deze keer komt Sander Marijnissen. Alle leden krijgen hierover een mailtje. Leden en niet-leden van onze vereniging kunnen aan deze clinic deelnemen. De organisatie is in handen van Samantha.v.d.Rest. Let op: Leden hebben voorrang, maar zijn er na een bepaalde tijd niet genoeg inschrijvingen, dan mogen ook niet-leden deelnemen en is je beurt voorbij. Het is ook altijd leerzaam om te kijken bij een clinic. *BEGINNERSWEDSTRIJD. Op zaterdag 08 maart is de 1 e beginnerswedstrijd. Schrijf op tijd in, als je mee wilt doen, want deze wedstrijden zitten altijd gauw vol. *MASTERCLASS M/Z. Vrijdag 10 januari is de 1 e masterclass M/Z van start gegaan met Lennard Bouwman. De masterclass is speciaal georganiseerd voor de M en Z combinaties. Er komt dan een instructeur/instructrice van buiten de vereniging, die per uur 3 combinaties les geeft. Alle M/Z ruiters hebben hiervoor een uitnodiging gehad en betalen zelf de kosten. Het is geheel vrijblijvend om deel te nemen en je kunt per keer inschrijven. Voorlopig één keer per maand. Alleen voor leden en kaartleden. Na een aantal keren wordt de Masterclass geëvalueerd en bekijken we of het geslaagd is. Wil je komen kijken, dan ben je altijd van harte welkom.

8 *Kinderpartijtje. Er worden op woensdagmiddag op t Blauw Gele Vendel kinderfeestjes georganiseerd, waarbij de kinderen 1 uur met de pony s bezig zijn. De feestjes zijn geschikt voor kinderen van 6 t/m 12 jaar (rijervaring is niet nodig) Groepsgrootte minimaal 6 kinderen (de jarige is gratis) en maximaal 10 kinderen op woensdagmiddag van tot uur. Kosten 15,00 per persoon. Het programma ziet er als volgt uit:ontvangst met ranja, cadeautjes uitpakken, pony s poetsen en zadelen, rijden, eten met patat en snack(kroket, frikandel of kaassoufflee), en iets lekkers toe. Bel voor een afspraak met Angelique Sørensen. Tel: daimler1985@msn.com Kalender: Seizoen 2014 indoorwedstrijden t Blauw Gele Vendel Zaterdag 22 februari en 23 februari paarden en pony s B t/m M dressuur. Zaterdag 22maart en zondag 23 maart paarden en pony s B t/m Z dressuur Zaterdag 12 april en zondag 13 april paarden en pony s dressuur B t/m Z. In de volgende nieuwsbrief worden de data van september t/m december gepubliceerd. De Z dressuur zal verreden worden in de buitenbaan van 20 x 60 m. Het losrijden is dan binnen. Als je op de site van de Regio ZH kijkt, kun je alle wedstrijden en data in de Regio vinden. KRINGSELECTIE indoor: Kringfinale pony's B t/m Z op 12 januari in Rotterdam. Kringfinale paarden B t/m Z op 12 januari in Delft bij de Prins. REGIO indoor: 25 januari Ouddorp:ZZL 26 januari Ouddorp: M2 t/m Z2 8 februari Den Hoorn: M1 paarden 9 februari Den Hoorn: B t/m L2 paarden 16 februari Delft: B t/m Z2 pony s KRINGSELECTIE outdoor: 1 juni Wateringen: B t/m ZZL paarden 15 juni Maassluis: B t/m ZZL paarden 6 juli Nootdorp: Kringfinale paarden en pony s (pony s vrije inschrijving)

9 KLAVERJASSEN 2014 IN DE KANTINE:. Elke 4 e week van de maand is het klaverjassen. De data zijn: Vrijdag 24 januari 2014 Vrijdag 28 februari 2014 Vrijdag 28 maart 2014 Vrijdag 25 april 2014 We beginnen tussen en uur, de koffie staat al klaar vanaf uur. Het is heel gezellig, nieuwe leden zijn natuurlijk welkom. De prijsuitreiking voor de winnaars is meestal rond uur. Kom eens een keer meedoen en kijk of het je bevalt. Aanmelden kan bij Frans Zuidgeest. Tel: Wij feliciteren: januari: 01 Karin de Bruin` 02 Tess Bosma 02 Feline Freeke 06 Annet Kromkamp 07 Aad Meewisse 09 Nicole Timmers 12 Verenice de Jager 14 Cor Hofman 15 Annette Hulst 17 Lucinda Okkerman 23 Anne-Mieke Hordijk 25 Jolanda de Koning 31 Heidi Dekkers februari: 01 Lisa Bazuin 03 Erica Dijkshoorn 07 Sophie vd Burg 08 Brechtje Koelewijn 08 Amanda Thelen 16 Ineke van Schijndel. 21 Angela Bierhuis 26 Joline Tempels maart; 03 Michele vd Mosselaar 05 Isabelle vd Mosselaar 12 Ard Bekkers 16 Melissa vd Ploeg 17 Anouk van Adrichem 24 Evelijn Boerrichter 25 Daniёlle vd Hoorn

10 Nieuwe leden: Veel nieuwe leden hebben zich, mede door de fusie, bij onze vereniging aangemeld. In de volgende nieuwsbrief worden de namen vermeld. NIEUWS VAN DE KNHS Tarieven Basisafdracht per lid 17,75 Abonnement Paard en Sport (verplicht) - 32,50 Startpas paarden (volledig) - 79,00 Startpas paarden gelimiteerd (4 starts) - 58,00 Startpas pony s (volledig) - 58,00 Startpas pony s gelimiteerd (4 starts) - 37,00 Opwaarderen startpas naar ongelimiteerd - 26,25 Heffing behandelingskosten per factuur - 3,35 Voorkom sancties, regel nu je paardenpaspoort. Een geldig paspoort bij je paard of pony is al langere tijd verplicht. Het paspoort moet altijd in de buurt van je paard/pony zijn;op stal, onderweg of op een wedstrijd. Ook als je paard niet bij je thuis staat, moet je zorgen dat het paspoort vlak bij zijn box of stal is. De laatste weken wordt er steeds vaker actief gecontroleerd of de paspoorten wel bij de paarden zijn. Ambtenaren gaan langs bij pensionstallen, maneges en komen bij paardensporters thuis. Het blijft nog bij waarschuwingen. Zorg dat je geen boete krijgt en maak werk van een goede identificatie van je paard/pony. De boetes zijn hoog! Heeft jouw paard/pony nog geen paspoort (wat ik me bijna niet kan voorstellen), regel dit dan snel. Tijdens de actie Het Paardenpaspoort kun je bij de KNHS vanaf 9 december t/m 1 februari 2014 met flinke korting een paardenpaspoort aanvragen of je paspoort in orde maken. Mailadressen van t Blauw Gele Vendel manegepony s : ponyrijden@blauwgelevendel.nl wedstrijdsecretariaat: wedstrijden@blauwgelevendel.nl penningmeester: penningmeester@blauwgelevendel.nl verenigingstaken: verenigingstaken@blauwgelevendel.nl stichting blauw gele vendel: stichting@blauwgelevendel. nl secretariaat: inekevs@caiway.nl Wil je deze nieuwsbrief ook ontvangen, of heb je nog andere berichten voor de nieuwsbrief, mail dan je adres of de berichten door naar inekevs@caiway.nl

VAN DE VERPLAATSINGSCOMMISSIE

VAN DE VERPLAATSINGSCOMMISSIE Website:www.blauwgelevendel.nl Nieuws van het bestuur: Het jaar 2012 is voorbij. Vanachter mijn computer hoor ik zo nu en dan nog vuurwerk knallen. Het Blauw Gele Vendel is een vereniging, dat wil zeggen

Nadere informatie

De zomer is voorbij, maar we genieten nog van een warme nazomer. Het regent soms, maar ook zijn er ook dagen met hoge (te hoge) temperaturen.

De zomer is voorbij, maar we genieten nog van een warme nazomer. Het regent soms, maar ook zijn er ook dagen met hoge (te hoge) temperaturen. Website:www.blauwgelevendel.nl Nr 44/ 2014 Beste lezers, De zomer is voorbij, maar we genieten nog van een warme nazomer. Het regent soms, maar ook zijn er ook dagen met hoge (te hoge) temperaturen. Nieuws

Nadere informatie

1947-2012 Website:www.blauwgelevendel.nl

1947-2012 Website:www.blauwgelevendel.nl 1947-2012 Website:www.blauwgelevendel.nl Nieuws van het bestuur: *Zoё: Zoals jullie waarschijnlijk al vernomen en gehoord hebben, hebben we Zoё in laten slapen. Veel van jullie zijn ooit begonnen bij de

Nadere informatie

*VAN DE VERPLAATSINGSCOMMISSIE

*VAN DE VERPLAATSINGSCOMMISSIE Website:www.blauwgelevendel.nl 2012 nr. 36 Beste lezers, De herfst is begonnen en dat is goed te merken. Er is al verschrikkelijk veel water gevallen, zodat de landen nu nog onder water staan. Maar ja,

Nadere informatie

Nieuws: Fusie met de Oldebarneveltruiters. Obligaties

Nieuws: Fusie met de Oldebarneveltruiters. Obligaties Vendelnieuws van t Blauw Gele Vendel voor de ruiters/amazones van de manegepony s. Verschijnt 4 x per jaar met ponyclubnieuws en informatie. Nr :24 Ook te vinden op de website www.blauwgelevendel.nl Het

Nadere informatie

Na een betrekkelijke rustige periode tijdens de grote vakantie beginnen nu de offertes binnen te komen.

Na een betrekkelijke rustige periode tijdens de grote vakantie beginnen nu de offertes binnen te komen. Website:www.blauwgelevendel.nl Nr 40/ 2013 Beste lezers, Jammer genoeg is er een einde gekomen aan de mooie zomer, die wat aarzelend en regenachtig begon. Het is nu redelijk mooi weer, waardoor de paarden

Nadere informatie

Nieuws van het bestuur:

Nieuws van het bestuur: Website:www.blauwgelevendel.nl 2014 nr. 42 Nieuws van het bestuur: *De verplaatsing en nieuwbouw Zoals inmiddels bekend zal onze vereniging de huidige locatie aan de Monnikenweg dit jaar moeten verlaten.

Nadere informatie

Nieuws: Verplaatsing: Beste kinderen, ouders en verzorgers,

Nieuws: Verplaatsing: Beste kinderen, ouders en verzorgers, Vendelnieuws van t Blauw Gele Vendel voor de ruiters/amazones van de manegepony s. Verschijnt 4 x per jaar met ponyclubnieuws en informatie. Nr :19 Ook te vinden op de website www.blauwgelevendel.nl 3

Nadere informatie

Beste Leden, Het is zover! We zijn gestart met de bouw van onze nieuwe manege!

Beste Leden, Het is zover! We zijn gestart met de bouw van onze nieuwe manege! Website:www.blauwgelevendel.nl Nr 43 / 2014 Nieuws: Uitnodiging. A.s zaterdag 19 juli wordt de 1 e paal geslagen op onze nieuwe locatie op de Hoogseweg 27.Hierbij nodigen we iedereen uit om bij deze feestelijke

Nadere informatie

Concreet: laad het paard af om te rijden, geen contact met andere paarden, ook de ruiter niet en na het rijden rechtstreeks terug naar de trailer.

Concreet: laad het paard af om te rijden, geen contact met andere paarden, ook de ruiter niet en na het rijden rechtstreeks terug naar de trailer. Beste leden, Voor jullie weer een nieuwe nieuwsbrief, met nieuws en ouds! Rhinopneumonie Zoals jullie allemaal wellicht al weten hebben we de lessen hervat nadat de KNHS meldde dat er na zaterdag 3 maart

Nadere informatie

Aanvragen startpassen (in 2016)

Aanvragen startpassen (in 2016) Met ingang van 1 januari 2016 kunnen ruiters die via een FNRS-manege lid zijn van de KNHS een startpas aanvragen. Hiermee biedt u uw ruiters de mogelijkheid om deel te nemen aan de KNHS-wedstrijdsport

Nadere informatie

PROGRAMMABOEKJE 22 EN 23 JUNI 2013. www.trec-raalte.nl

PROGRAMMABOEKJE 22 EN 23 JUNI 2013. www.trec-raalte.nl PROGRAMMABOEKJE 22 EN 23 JUNI 2013 www.trec-raalte.nl Welkom bij de eerste editie van TREC Raalte! De locatie van deze wedstrijd is het terrein van manegebedrijf Stal t Reelaer in Raalte. Een mooie uitvalsbasis

Nadere informatie

Karper praat Januari 2017

Karper praat Januari 2017 Karper praat Januari 2017 Welkomswoord! Droevig nieuws! Barney heeft een groot deel van zijn leven op de Karperhoeve door gebracht. Wanneer hij precies op de Karperhoeve is gekomen kan ik helaas niet terug

Nadere informatie

Nieuws: *Van de verplaatsingscommissie.

Nieuws: *Van de verplaatsingscommissie. Vendelnieuws van t Blauw Gele Vendel voor de ruiters/amazones van de manegepony s. Verschijnt 4 x per jaar met ponyclubnieuws en informatie. Nr :20 Ook te vinden op de website www.blauwgelevendel.nl Het

Nadere informatie

22 juli Op weg naar de top. Is deze nieuwsbrief niet goed te zien? Klik hier om het online te bekijken

22 juli Op weg naar de top. Is deze nieuwsbrief niet goed te zien? Klik hier om het online te bekijken Is deze nieuwsbrief niet goed te zien? Klik hier om het online te bekijken Op weg naar de top Aanbiedingen pensionklant van de maand Massagecursus Paardenverkiezing Weekend open dag Grote schoonmaak Automatische

Nadere informatie

* NIEUWSBRIEF * NIEUWSBRIEF * NIEUWSBRIEF

* NIEUWSBRIEF * NIEUWSBRIEF * NIEUWSBRIEF * NIEUWSBRIEF * NIEUWSBRIEF * NIEUWSBRIEF * VALENTINO Helaas hebben wij vorige week afscheid moeten nemen van ons manegepaard Valentino. Nadat hij opnieuw last kreeg van een peesblessure hebben wij helaas

Nadere informatie

* NIEUWSBRIEF * EXTRA VAKANTIE EDITIE * NIEUWSBRIEF * OVERIGE ACTIVITEITEN

* NIEUWSBRIEF * EXTRA VAKANTIE EDITIE * NIEUWSBRIEF * OVERIGE ACTIVITEITEN * NIEUWSBRIEF * EXTRA VAKANTIE EDITIE * NIEUWSBRIEF * Hoewel het weer pas dit weekend op lenteweer gaat lijken is het aan het einde van deze maand al weer meivakantie en niet lang daarna kunnen we ons

Nadere informatie

Datum: 29 september 2016 Aantal pagina s: 5

Datum: 29 september 2016 Aantal pagina s: 5 Datum: 29 september 2016 Aantal pagina s: 5 Inhoud Nieuwsbrief: B/L team Delflandruiters zaterdag in Ouddorp op de Herfstmeeting M/Z team Delflandruiters volgende week zondag 9/10 in Naaldwijk op de Herfstmeeting

Nadere informatie

Nieuws: *Jaarvergadering. *Van de verplaatsingscommissie. De afgelopen maanden zijn er vele stapjes gezet.

Nieuws: *Jaarvergadering. *Van de verplaatsingscommissie. De afgelopen maanden zijn er vele stapjes gezet. 1947-2012 Website:www.blauwgelevendel.nl Nr 35 Nieuws: *Jaarvergadering Op vrijdag 11 mei was de algemene ledenvergadering in de kantine. De jaarstukken en financiële stukken kwamen aan de orde. De financiële

Nadere informatie

Nieuws: IN MEMORIAM. *Jaarvergadering. *Van de bouwcommissie

Nieuws: IN MEMORIAM. *Jaarvergadering. *Van de bouwcommissie Website:www.blauwgelevendel.nl Nr 39 IN MEMORIAM Met grote verslagenheid hebben wij kennisgenomen van het plotselinge overlijden van onze oud-voorzitter Nanda Schotte-van Wijk Wij wensen Gerrit, kinderen,

Nadere informatie

De activiteiten georganiseerd door PSV Delflandruiters worden mede mogelijk gemaakt door:

De activiteiten georganiseerd door PSV Delflandruiters worden mede mogelijk gemaakt door: Datum: 28 maart 2014 Aantal pagina s: 6 Inhoud Nieuwsbrief: Impressie Praktijkdag Clinic Bewust Wedstrijd Rijden 22 maart jl. Rabobank CHIO Zuid Holland Cup 2014 Paard&Lifestyle Masterclass in Ermelo op

Nadere informatie

MANEGENIEUWS. In dit nummer: Ponyweekend

MANEGENIEUWS. In dit nummer: Ponyweekend Manege De Eilandruiters 1 oktober 2017 Editie 1, Nr. 3 MANEGENIEUWS Ponyweekend 22/23/24 September was het ponyweekend met dit jaar circus als thema. Er waren een speurtocht en buitenrit georganiseerd,

Nadere informatie

Beste ouders en ponyclubleden,, Het is zover! We zijn gestart met de bouw van onze nieuwe manege!

Beste ouders en ponyclubleden,, Het is zover! We zijn gestart met de bouw van onze nieuwe manege! Vendelnieuws van t Blauw Gele Vendel voor de ruiters/amazones van de manegepony s. Verschijnt 4 x per jaar met ponyclubnieuws en informatie. Nr :26/2014 Ook te vinden op de website www.blauwgelevendel.nl

Nadere informatie

Actualiteiten & Informatie

Actualiteiten & Informatie Manege Thielen Oude lijn 7 5032 PC Tilburg tel. 0161 222724 email: info@manegethielen.nl www.manegethielen.nl Recreatie & Paardensport Actualiteiten & Informatie De vakantie is weer voorbij, de lessen

Nadere informatie

Huishoudelijk reglement. Hof ter Couter. manege

Huishoudelijk reglement. Hof ter Couter. manege Huishoudelijk reglement Hof ter Couter manege Het Clubmaatschap Om deel te kunnen nemen aan activiteiten van Hof Ter Couter, zoals groepslessen, privélessen, clubwedstrijden, kampen, moet u lid zijn van

Nadere informatie

Welkom Algemene Ledenvergadering KNHS Mendistricten Najaar 2015

Welkom Algemene Ledenvergadering KNHS Mendistricten Najaar 2015 Welkom Algemene Ledenvergadering KNHS Mendistricten Najaar 2015 Highlights KNHS 1. Menbewijsboek herschreven 2. Officialopleidingen 2016 3. Opening Officialbijscholingen 2016 Rabo Jeugdrubrieken 4. Mijnknhs

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Beste leden, Instructie. Oktober 2012

Nieuwsbrief. Beste leden, Instructie. Oktober 2012 Beste leden, Oktober 2012 In deze nieuwsbrief nieuws over de instructie, het viertal, het najaarsconcours en de clubkampioenschappen. Ook is er nieuws uit de inspanningscommissie, die een sessie videospringen

Nadere informatie

Nieuwsbrief Lr & Pc de Woudruiters

Nieuwsbrief Lr & Pc de Woudruiters Nieuwsbrief Lr & Pc de Woudruiters November, December 2016, Januari, februari, maart 2017 Halloween - Voltige wedstrijd - Springwedstrijd - Voorselectie kampioenschappen - Onderlinge wedstrijden - Nieuwjaarsreceptie

Nadere informatie

Nieuwsflits VIDEOLESSEN. Geen lessen: * 21 en 22 mei (in verband met opbouw concours) * Kerst * Oud en nieuw

Nieuwsflits VIDEOLESSEN. Geen lessen: * 21 en 22 mei (in verband met opbouw concours) * Kerst * Oud en nieuw Nieuwsflits Activiteiten kalender Carnavals lessen: 12 en 13 februari Videolessen: 26 en 27 maart Jaarvergadering: woensdag 8 april Concours Hippique: zaterdag 23 en zondag 24 mei (Pinksteren) Ponykamp:

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF JUNI 2015

NIEUWSBRIEF JUNI 2015 NIEUWSBRIEF JUNI 2015 Proost Sieto! Je had m verdiend!!! LESSEN RONDOM DE ZOMERVAKANTIE. Om ervoor te kunnen zorgen dat de lessen in de zomervakantie goed gevuld zijn, willen we graag weten wanneer jullie

Nadere informatie

Nieuwsbrief januari 2010

Nieuwsbrief januari 2010 Nieuwsbrief januari 2010 Beste leden, De Nieuwjaarsborrel was zeer geslaagd en 2010 is voor Marcroix dus goed begonnen! In deze R.S.R. Marcroix nieuwsbrief vinden jullie weer het overzicht met alle actuele

Nadere informatie

zondag 8 januari Aanvang uur Vidokantine

zondag 8 januari Aanvang uur Vidokantine Nieuwsbrief Jaargang 2016 nummer 6, 24 december Met de feestdagen voor de deur wensen wij iedereen heel fijne dagen en een gelukkig, gezond en sportief 2017. Wij zien u graag op onze nieuwjaarsreceptie,

Nadere informatie

INFORMATIEBLAD. Oosterwolde e.o.

INFORMATIEBLAD. Oosterwolde e.o. INFORMATIEBLAD Oosterwolde e.o. www.nieuw-leven.nl 2016 www.facebook.com/lrpcnieuwleven Inhoudsopgave Over onze verenigingen 3 Tarieven 2016 3 Het Bestuur 4 Lessen en instructie 5 Wedstrijden 6 Eigen buitenterrein

Nadere informatie

Handleiding Invullen Bardiensten 2016

Handleiding Invullen Bardiensten 2016 Inleiding Deze handleiding dient als hulp voor de leden van de Nijkerkse Tennis Club (NTC) bij het zelf invoeren van de bardiensten voor het jaar 2016. Het invoeren wordt online via internet op de website

Nadere informatie

Schrijf je nu in! 11 april Onderlinge Menwedstrijd. 12 april Onderlinge Wedstrijd (Dressuur en springen)

Schrijf je nu in! 11 april Onderlinge Menwedstrijd. 12 april Onderlinge Wedstrijd (Dressuur en springen) 11 april Onderlinge Menwedstrijd 12 april Onderlinge Wedstrijd (Dressuur en springen) Schrijf je nu in! Ook voor de menners onder ons is het seizoen weer begonnen bij Stad en Lande Ruiters. 11 april is

Nadere informatie

Huishoudelijk reglement Oostelijk West-friesland.

Huishoudelijk reglement Oostelijk West-friesland. Leden Huishoudelijk reglement Oostelijk West-friesland. Artikel 1 Een ieder die lid wilt worden zal in staat worden gesteld om tegen betaling gedurende 4 lessen kennis met de vereniging te maken. Artikel

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Augustus 2012. Beste leden, Bedankt! Secretariaat: Jantien Bussink, Larenseweg 38, 7475 PW Markelo, 0613594963

Nieuwsbrief. Augustus 2012. Beste leden, Bedankt! Secretariaat: Jantien Bussink, Larenseweg 38, 7475 PW Markelo, 0613594963 Augustus 2012 Beste leden, Bijgaand een nieuwe nieuwsbrief! We hebben een drukke agenda deze maand, met allerlei hippische activiteiten! Zo is er de dressuuroefenavond aanstaande woensdag, worden zaterdag

Nadere informatie

Gewijzigde zomerlessen

Gewijzigde zomerlessen Kop hoofdartikel Opgericht 14 september 1973 APRIL2012 CLUBNIEUWS 27 JAAARGANG 3 Gewijzigde zomerlessen Vanaf donderdag 12 april gaan we de lessen weer omzetten naar de avonden en komt zaterdag te vervallen.

Nadere informatie

Dus het opsturen van startcoupons stopt geheel per 31 december 2011.

Dus het opsturen van startcoupons stopt geheel per 31 december 2011. Hallo allemaal, Hierbij weer een leuke nieuwsbrief met veel nieuwtjes. Veel plezier bij het lezen van de nieuwsbrief. Groetjes, Annida Eerst even dit: Hallo allemaal, De KNHS is al enige tijd bezig om

Nadere informatie

Algemene zaken en voorlopig programma Outdoor Zuid-Holland

Algemene zaken en voorlopig programma Outdoor Zuid-Holland Algemene zaken en voorlopig programma Outdoor Zuid-Holland Wedstrijddatum: 15-17 juni 2018 Wedstrijdplaats: Strijen ( Broekseweg 8, 3291 LA) Wedstrijdgegevens: Outdoor, Categorie 2, Paarden en pony s Dressuur

Nadere informatie

Nieuwsbrief februari 2017

Nieuwsbrief februari 2017 Nieuwsbrief februari 2017 In deze nieuwsbrief: * Kampioenschappen pony s Kring Zuid West en Regio * Kampioenschappen paarden Kring Zuid West * Regiokampioenschap Zuid Holland paarden * Kampioenen vieren

Nadere informatie

Nieuws van de activiteiten commissie

Nieuws van de activiteiten commissie Kop hoofdartikel Opgericht 14 september 1973 MEI 2012 CLUBNIEUWS 28 JAAARGANG 3 Nieuws van de activiteiten commissie 1 e Onderlinge springwedstrijd, pionnenactiviteit en tweedehands markt zaterdag 26 mei

Nadere informatie

MANEGENIEUWS. In dit nummer:

MANEGENIEUWS. In dit nummer: Manege De Eilandruiters 1 september 2017 Editie 1, Nr. 2 MANEGENIEUWS De nieuwsbrief Op de site Misschien heb je het al gezien, maar de nieuwsbrief verschijnt ook elke maand op de site van De Eilandruiters.

Nadere informatie

Voorwoord door Ilsa Derks

Voorwoord door Ilsa Derks Via deze nieuwsbrief willen wij u informeren over enkele vernieuwingen en aanpassingen binnen de manege daarnaast brengen wij ook enkele mededelingen en nieuwsberichten. Ieder kwartaal komt er een nieuwsbrief

Nadere informatie

Nieuwsbrief voor het seizoen 2014-2015

Nieuwsbrief voor het seizoen 2014-2015 Dorpshuis de Utwyk M. Smitstraat 27, 9072 AL Nij Altoenae. Tel (0518)402753 Nieuwsbrief voor het seizoen 2014-2015 We staan weer voor een nieuw seizoen en als bestuur en activiteitencommissie kijken we

Nadere informatie

Ben ik startgerechtigd op de selectie, Regiokampioenschappen Utrecht en KNHS Kampioenschappen?

Ben ik startgerechtigd op de selectie, Regiokampioenschappen Utrecht en KNHS Kampioenschappen? Ben ik startgerechtigd op de selectie, Regiokampioenschappen Utrecht en KNHS Kampioenschappen? Ieder kampioenschap zijn er veel vragen over startgerechtigdheid op de selectie, op de Regiokampioenschappen

Nadere informatie

/ Inschrijvingen op uitnodiging Organisatie

/   Inschrijvingen op uitnodiging Organisatie Wedstrijdnummer: Wedstrijdplaats: s-hertogenbosch Wedstrijddatum: 14-17 maart 2019 Indoor Dressuur / Springen Categorie: 3 Paarden & Pony s beide Afmeting wedstrijdring: indoor 77m x 38m (Brabanthal) indoor

Nadere informatie

/ Inschrijvingen op uitnodiging Organisatie

/   Inschrijvingen op uitnodiging Organisatie Wedstrijdnummer: W039214 Wedstrijdplaats: s-hertogenbosch Wedstrijddatum: 14-17 maart 2019 Indoor Dressuur / Springen Categorie: 3 Paarden & Pony s beide Afmeting wedstrijdring: indoor 77m x 38m (Brabanthal)

Nadere informatie

FEBRUARI 2014. Activiteiten De komende maanden is er weer van alles te doen bij Unitas 63: Beste Unitassers,

FEBRUARI 2014. Activiteiten De komende maanden is er weer van alles te doen bij Unitas 63: Beste Unitassers, Beste Unitassers, FEBRUARI 2014 Met deze nieuwsbrief willen we jullie op de hoogte houden van wat er speelt binnen Unitas 63. Wil je reageren of heb je zelf iets voor de nieuwsbrief, mail dan naar publicrelations@unitas63.nl.

Nadere informatie

/ Inschrijvingen op uitnodiging Organisatie

/   Inschrijvingen op uitnodiging Organisatie Wedstrijdnummer: W027413 Wedstrijdplaats: s-hertogenbosch Wedstrijddatum: 8-11 maart 2018 Indoor Dressuur / Springen Categorie: 3 Paarden & Pony s beide Afmeting wedstrijdring: indoor 77m x 38m (Brabanthal)

Nadere informatie

LIDMAATSCHAP Ruitervereniging en Ponyclub Oud-Beijerland

LIDMAATSCHAP Ruitervereniging en Ponyclub Oud-Beijerland LIDMAATSCHAP Ruitervereniging en Ponyclub Oud-Beijerland Lidmaatschapsvormen: Rijdend lid tot 16 jaar: 47,00 euro contributie per kalenderjaar. Daar komt bij: KNHS bijdrage 50,25 euro per jaar (dit bestaat

Nadere informatie

Stalreglement Manege t Schijndelse Woud. Op stal

Stalreglement Manege t Schijndelse Woud. Op stal Stalreglement Manege t Schijndelse Woud Vanaf 1 oktober 2015 Op stal Het is verboden te roken in de buurt van de stallen, op het paard en in de kantine. Op stal moet het rustig zijn. Er mag niet worden

Nadere informatie

IICH GRONINGEN Zuidbroek

IICH GRONINGEN Zuidbroek ZUIDBROEK 20-12-2015-9-1-2016 VP0068842 Status: Goedgekeurd Datum goedgekeurd: 25-10-2015 Indoor Pony & Paard Categorie 1 Openstelling: Onbeperkt opengesteld Selectiewedstrijd: Nee Stichting Ruitersport

Nadere informatie

Huishoudelijk Reglement. voor Leden

Huishoudelijk Reglement. voor Leden , Ben van de Put Paarden Sport Vereniging Twello v1.3, 31-10-2014 Definitief Ref.: Leden v1.3.docx Paarden Sport Vereniging Twello p.a. Kortelingstraat 71 7412 JL Deventer 0570-617538 www.psvtwello.nl

Nadere informatie

53e IICH Groningen Zuidbroek

53e IICH Groningen Zuidbroek ZUIDBROEK Stichting Ruitersport Noord Nederland (V30156) 21-12-2014-10-1-2015 Fred Schutter VP0054694 06-15514706 Status: Goedgekeurd info@iichgroningen.nl Datum goedgekeurd: 14-10-2014 www.iichgroningen.nl

Nadere informatie

HUISREGELS GELDERSE BOYS AMMERZODEN

HUISREGELS GELDERSE BOYS AMMERZODEN HUISREGELS GELDERSE BOYS AMMERZODEN GEBRUIK VAN OEFENHAL EN TERREIN De locatie van de Gelderse Boys is vrij te gebruiken door leden met een basislidmaatschap bij de Gelderse Boys of een kaart van de Bommelerwaard.

Nadere informatie

Prijslijst sponsormogelijkheden R.V. Bathmen

Prijslijst sponsormogelijkheden R.V. Bathmen Prijslijst sponsormogelijkheden R.V. Bathmen 1 Accommodatie sponsor mogelijkheden Manege t Ruiterkamp beschikt over een rijhal van 35x60m en een inrijhal van 35x40m. Een van de mooiste ruimtes binnen Manege

Nadere informatie

Vraagprogramma 56 e Internationaal Indoor Concours Hippique Groningen

Vraagprogramma 56 e Internationaal Indoor Concours Hippique Groningen Vraagprogramma 56 e Internationaal Indoor Concours Hippique Groningen Wedstrijdplaats:Zuidbroek Wedstrijddatum:20 t/m 30 december 2017 en 2 t/m 6 januari 2018 Bijzonderheden: Het officiële door de KNHS

Nadere informatie

Nieuwsbrief Tusken Waad en Klif juni 2015

Nieuwsbrief Tusken Waad en Klif juni 2015 Nieuwsbrief Tusken Waad en Klif juni 2015 Hallo leden van kring Tusken Waad en Klif, Hierbij de allereerste nieuwsbrief van kring Tusken Waad en Klif, oftewel TWK! We hopen jullie hiermee beter te informeren

Nadere informatie

Fijne vakantie allemaal! Juli Gespot! Sientje en Anne in de Penny! Superleuk! Bijna vakantie!

Fijne vakantie allemaal! Juli Gespot! Sientje en Anne in de Penny! Superleuk! Bijna vakantie! Juli 2016 G Gespot! Sientje en Anne in de Penny! Superleuk! In dit nummer: - Bijna vakantie! - Nieuw inhaalbeleid - Springles nieuwe stijl! - Vacature kantinemedewerker - Paardenjaar 2016-2017 - Privélessen

Nadere informatie

Stad en Lande Ruiters nieuwsbrief maart 2015

Stad en Lande Ruiters nieuwsbrief maart 2015 Stad en Lande Ruiters nieuwsbrief maart 2015 pagina 1/3 Algemene Ledenvergadering Vrijdag 3, Goede Vrijdag, is de Algemene Ledenvergadering van Stad en Lande Ruiters in De Blaercom. U bent allen van harte

Nadere informatie

FNRS proeven \ Diplomarijden. FNRS proeven \ Promotiepunten

FNRS proeven \ Diplomarijden. FNRS proeven \ Promotiepunten FNRS proeven \ Diplomarijden Algemeen Diplomarijden is speciaal door de FNRS ontwikkeld om ook ruiters zonder eigen paard of pony proeven te laten rijden. De proeven mogen dus op verschillende paarden

Nadere informatie

W E I D E P R A A T. Nieuwsbrief van de Tennisclub WTC Beukersweide Uitgave: Oktober 2014, Jaargang 3 nr. 5

W E I D E P R A A T. Nieuwsbrief van de Tennisclub WTC Beukersweide Uitgave: Oktober 2014, Jaargang 3 nr. 5 W E I D E P R A A T Nieuwsbrief van de Tennisclub WTC Beukersweide Uitgave: Oktober 2014, Jaargang 3 nr. 5 Van de redactie: Voor u ligt de vijfde uitgave van de Weidepraat 2014. Dit keer een compacte newsletter,

Nadere informatie

Vraagprogramma (goedgekeurd KNHS 11 september 2018)

Vraagprogramma (goedgekeurd KNHS 11 september 2018) Wedstrijd Locatie: Postadres: Nationaal Indoor Salland Manege Bartels Boetelerveldweg 7 8106 RC Mariënheem Nationaal Indoor Salland Stichting NIS Salland Postbus 93 8100 AB Raalte Wedstrijddatum: 5 7 oktober

Nadere informatie

Sportdag Hartenaas. De schoolgids vindt u op onze website. www.hartenaas.nl

Sportdag Hartenaas. De schoolgids vindt u op onze website. www.hartenaas.nl 1 6 j u n i 2 0 1 4 Sportdag Hartenaas 1 Sportdag Hartenaas Op vrijdag 20 juni 2014 vindt de jaarlijkse sportdag van Hartenaas plaats (mocht het deze dag erg slecht weer zijn, dan wordt de sportdag verplaatst

Nadere informatie

Met nu: November t/m Februari. Integraal Kindcentrum De Bijenschans; Eigen&Wijzer Presenteert:

Met nu: November t/m Februari. Integraal Kindcentrum De Bijenschans; Eigen&Wijzer Presenteert: Integraal Kindcentrum De Bijenschans; Eigen&Wijzer Presenteert: Met nu: De Sint met zijn creatieve Pieten Musical les Dans-activiteiten Handbal Sport en Fun (O.B) Kleuter muziek Prezi voor beginners Schrijf

Nadere informatie

Vraagprogramma (versie 30 augustus 2018)

Vraagprogramma (versie 30 augustus 2018) Wedstrijd Locatie: Postadres: Website: Email adres algemeen: Email adres secretariaat: Nationaal Indoor Salland Manege Bartels Boetelerveldweg 7 8106 RC Mariënheem Nationaal Indoor Salland Stichting NIS

Nadere informatie

Clubnieuws 2 18 Mei 2009

Clubnieuws 2 18 Mei 2009 Opgericht 14 september 1973 Clubnieuws 2 18 Mei 20 Dit is Melva, een 7 jarige vos merrie. Melva is vanaf 14 maart van mij. Melva heeft geen papieren, haar ouders zijn helaas niet bekend. Ze is ongeveer

Nadere informatie

Beste ouder(s)/verzorger(s),

Beste ouder(s)/verzorger(s), OBS De Jagersplas Brasemermeer 23b 159 GE Zaandam 75-615 61 94 info@obsdejagersplas.nl www.obsdejagersplas.nl Beste ouder(s)/verzorger(s), Voor u ziet u informatie over de Brede school activiteiten van

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 12 Maart 2017

NIEUWSBRIEF 12 Maart 2017 NIEUWSBRIEF 12 Maart 2017 In deze nieuwsbrief vind je meer info over het volgende: Paaswedstrijd Vrij rijden Ponykamp en Trainingskampweek Inhaallessen Verbouwing... Rust rondom de bak Paaswedstrijd Voor

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF PSV DE DRIESPOREN

NIEUWSBRIEF PSV DE DRIESPOREN Beste leden, NIEUWSBRIEF PSV DE DRIESPOREN VAN DE VOORZITTER Zoals jullie kunnen zien in deze nieuwsbrief zijn er steeds meer sponsoren die graag in onze nieuwsbrief adverteren. Om het leesbaar te houden

Nadere informatie

Van het bestuur. 7e jaargang, nummer 31 30 november 2015. Inschrijfgeld: 5,00 Borg: 50,00

Van het bestuur. 7e jaargang, nummer 31 30 november 2015. Inschrijfgeld: 5,00 Borg: 50,00 Belangrijke telefoonnummers. Trainingstijden en locatie. Boomtoppers mobiel: 06-37221619 Wij trainen in de gymzaal van de Focus. Annie Hart (voorzitter) 072-5744377 Umbriëllaan 1, 1702 AJ, Heerhugowaard.

Nadere informatie

HUISREGELS MONARCHISTE

HUISREGELS MONARCHISTE HUISREGELS MONARCHISTE Paardrijden is géén risicovrije sport. Ten behoeve van de veiligheid en het paardrijplezier van iedereen hebben het bestuur en de manege eigenaar Joop Schimmel voor onze accommodatie

Nadere informatie

Vraagprogramma pony s C.H. Oosterwolde. op zaterdag 25 mei 2019

Vraagprogramma pony s C.H. Oosterwolde. op zaterdag 25 mei 2019 Vraagprogramma pony s C.H. Oosterwolde op zaterdag 25 mei 2019 Organisatie: Stichting Concours Hippique Oosterwolde Instellingsnummer: 51517 Wedstrijdnummer: Internet: W039713 www.choosterwolde.nl Inschrijvingen

Nadere informatie

Nieuws: *Verplaatsingscommissie Bouwcommissie *Foto van de maand gezocht *Pony s in de winter

Nieuws: *Verplaatsingscommissie Bouwcommissie *Foto van de maand gezocht *Pony s in de winter Vendelnieuws van t Blauw Gele Vendel voor de ruiters/amazones van de manegepony s. Verschijnt 4 x per jaar met ponyclubnieuws en informatie. Nr :21 Ook te vinden op de website www.blauwgelevendel.nl 1

Nadere informatie

Bodyprotectors. Beestjes in het bos STAL T REELAER NIEUWSBRIEF. Interessante informatie: In dit nummer: Teken 1. Ruiter en paard van de maand!

Bodyprotectors. Beestjes in het bos STAL T REELAER NIEUWSBRIEF. Interessante informatie: In dit nummer: Teken 1. Ruiter en paard van de maand! STAL T REELAER NIEUWSBRIEF Interessante informatie: De nieuwe cross hindernissen zijn inmiddels in gebruik genomen. Op 17 april is het lente concours. Nog niets te doen in de mei vakantie? Kijk op pagina

Nadere informatie

Nr Beste lezer, lezeres,

Nr Beste lezer, lezeres, Beste lezer, lezeres, Het nieuwe jaar is inmiddels al weer enige tijd gestart. Toch willen we jullie allemaal nog een heel sportief en plezierig jaar toewensen. Open dagen Op dinsdag 3 en donderdag 5 februari

Nadere informatie

Nieuwsbrief Onder de Kastanje maart 2009.

Nieuwsbrief Onder de Kastanje maart 2009. Page 1 of 5 Bob van Asselt Van: Nieuwsbrief [nieuwsbrief@onderdekastanje.nl] Verzonden: dinsdag 16 maart 2010 21:33 Onderwerp: Nieuwsbrief Onder de Kastanje maart 2010 Nieuwsbrief Onder de Kastanje maart

Nadere informatie

nummer: 79 23 maart 2012 o Van de Directie

nummer: 79 23 maart 2012 o Van de Directie Vereniging Montessorischool Waalsdorp nummer: 79 23 maart 2012 o Van de Directie Een nieuwe lente, een nieuw begin.dat geldt zeker voor groep 8; zij horen vandaag (vrijdag 23 maart) of ze geplaatst zijn

Nadere informatie

. LANDELIJKE RUITER EN PONYCLUB "RHOON & OMSTREKEN" Het betreden van het terrein geschiedt geheel op eigen risico.

. LANDELIJKE RUITER EN PONYCLUB RHOON & OMSTREKEN Het betreden van het terrein geschiedt geheel op eigen risico. . LANDELIJKE RUITER EN PONYCLUB "RHOON & OMSTREKEN" OPGERICHT 1972 AANGESLOTEN BIJ DE KONINKLIJKE NEDERLANDSE HIPPISCHE SPORTFEDERATIE Algemene bepalingen van LR & PC Rhoon en Omstreken Artikel 1.Terrein

Nadere informatie

Bouwdorp Sint pancras

Bouwdorp Sint pancras Bouwdorp Sint pancras Bouwdorp Sint Pancras 2015 Hallo jongens en meisjes! De zomer is weer voorbij. De scholen zijn weer begonnen. De dagen worden korter en de nachten worden langer. Stom he?! Toch komen

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Vergeten in de kalender te zetten, sorry Klaske. Juf Klaske was donderdag jarig. Van harte gefeliciteerd.

Nieuwsbrief. Vergeten in de kalender te zetten, sorry Klaske. Juf Klaske was donderdag jarig. Van harte gefeliciteerd. Jaargang 19 nummer 32 Vrijdag 25 maart 2016 Artikelen in deze nieuwsbrief Verjaardagen Jarig Agenda / maart / april Gymnastiek Indeling van de bouwen Margewoensdagen Het fantastisch Kinder Filmfestival

Nadere informatie

Wedstrijdnummer: Wedstrijdplaats: s-hertogenbosch (Brabanthallen tijdens Indoor Brabant 2017) Wedstrijddatum: maart 2017

Wedstrijdnummer: Wedstrijdplaats: s-hertogenbosch (Brabanthallen tijdens Indoor Brabant 2017) Wedstrijddatum: maart 2017 Wedstrijdnummer: Wedstrijdplaats: s-hertogenbosch (Brabanthallen tijdens Indoor Brabant 2017) Wedstrijddatum: 11-12 maart 2017 Indoor Dressuur / Springen Categorie: 3 Paarden & Pony s beide Afmeting wedstrijdring:

Nadere informatie

HIPPISCH HATTEM NIEUWSBRIEF

HIPPISCH HATTEM NIEUWSBRIEF HIPPISCH HATTEM NIEUWSBRIEF SEPTEMBER 2017 MAN-POWER! Zaterdag 19 augustus is Javaj gestart in Oldebroek bij de Bixie. Hij is in de dressuur A, 4e geworden. Bij het A springen is hij 7e geworden. Zijn

Nadere informatie

Karper praat November/December 2016

Karper praat November/December 2016 Karper praat November/December 2016 Welkomstwoord! Welkom winter! Pietengym! In de laatste week dat de sint in ons land was, is er weer heel fanatiek meegedaan door de kinderen met de pietengym. Het waren

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF PSV DE DRIESPOREN

NIEUWSBRIEF PSV DE DRIESPOREN Beste leden, NIEUWSBRIEF PSV DE DRIESPOREN VAN DE VOORZITTER Helaas hebben we onze geplande springwedstrijd van 24 maart moeten schrappen, aangezien we maar een zeer kleine opgave hadden. Door de uitbraak

Nadere informatie

St. Concours Hippique Haarlemmermeer

St. Concours Hippique Haarlemmermeer HOOFDDORP St. Concours Hippique Haarlemmermeer (504390) 16-6-2017-18-6-2017 Monique Van Duivendijk W010973 +31623102452 Status: Goedgekeurd Outdoor Pony en Paard 2 Openstelling: Onbeperkt Selectiewedstrijd:

Nadere informatie

Boekenmarkt, verkopen en kopen van boeken

Boekenmarkt, verkopen en kopen van boeken De Buutpraat Nieuwsblad van openbare basisschool et Buut Maandag 6 oktober 2014 Tel. : 075-6165701 / info@etbuut.nl / www.etbuut.nl Van alles De data op een rijtje Dinsdag 7 oktober Woensdag 8 oktober

Nadere informatie

Huishoudelijk reglement PC de Roerstreek

Huishoudelijk reglement PC de Roerstreek Welkom bij ponyclub de Roerstreek. Graag willen we jou en je ouders/verzorgers de benodigde informatie geven over de gang van zaken van onze ponyclub. Zijn er nog vragen na het lezen van dit huishoudelijk

Nadere informatie

Nieuwbrief stal Agnes

Nieuwbrief stal Agnes Nieuwbrief stal Agnes Maart 2018 Jaargang 2, nummer 6 Inhoud: Hight Tea & High Beer! Wat is een Bixie-parcours? Vrijwilligers in beeld Spreekbeurt over paarden? Tips en verbeterpunten gevraagd! Stuur je

Nadere informatie

Vraagprogramma 55 e Internationaal Indoor Concours Hippique Groningen

Vraagprogramma 55 e Internationaal Indoor Concours Hippique Groningen Vraagprogramma 55 e Internationaal Indoor Concours Hippique Groningen Wedstrijdplaats: Zuidbroek Wedstrijddatum: 17 t/m 30 december 2016 en 2 t/m 7 januari 2017 Bijzonderheden: Het officiële door de KNHS

Nadere informatie

Nieuwsbrief najaar 2013. Neeltje Jans - Zoutelande met de bus!

Nieuwsbrief najaar 2013. Neeltje Jans - Zoutelande met de bus! Nieuwsbrief najaar 2013 Neeltje Jans - Zoutelande met de bus! Exclusief voor Loopgroep Zeeland leden kunnen wij op zaterdag 14 september met de bus van Zoutelande naar Neeltje Jans. Dat betekent dat je

Nadere informatie

BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG

BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG T KLEPPERTJE BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG Nummer 3 jaargang 15 verschijnt iedere twee schoolweken op de website www.zevensprong.nl pag. 1 t/m 6 Directiepraatje Kennismakingskamp: Afgelopen week hebben alle

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2015

Nieuwsbrief juni 2015 View this email in your browser Nieuwsbrief juni 2015 Voorjaarscompetitie afgesloten met een barbecue Hier een foto-impressie van de barbecue en klik hier voor de definitieve eindstand van de Voorjaarscompetitie

Nadere informatie

Welkom Algemene Ledenvergadering KNHS Regio Zuid-Holland Najaar 2015

Welkom Algemene Ledenvergadering KNHS Regio Zuid-Holland Najaar 2015 Welkom Algemene Ledenvergadering KNHS Regio Zuid-Holland Najaar 2015 Samen de paardensport laten groeien VERDELING KNHS LEDEN IN NEDERLAND 19% 4% 3% 5% 2% 8% 8% 15% PAARDENSPORTERS 13% 21% 2% 7% 15% 5%

Nadere informatie

Wedstrijd St. Concours Hippique Gorredijk

Wedstrijd St. Concours Hippique Gorredijk GORREDIJK St. Concours Hippique Gorredijk (V50998) 16-6-2017-18-6-2017 Martsje De Vries - Veenema W009595 Status: Goedgekeurd Outdoor Pony en Paard 2 Openstelling: Onbeperkt Selectiewedstrijd: Nee Inschrijven

Nadere informatie

Karper praat Februari 2017

Karper praat Februari 2017 Karper praat Februari 2017 Welkomstwoord! Nederlandse Kampioenschappen! 3 Maart jl. start Inez van Waalwijk in de Nederlands Kampioenschappen in Ermelo. En wat voor start, als eerste om 9 uur binnen komen

Nadere informatie

INTER AMICOS. Maandblad. Buurt en speeltuinvereniging Inter Amicos Handelskade 2a 2282 KV Rijswjk Telefoon: 070-3988535

INTER AMICOS. Maandblad. Buurt en speeltuinvereniging Inter Amicos Handelskade 2a 2282 KV Rijswjk Telefoon: 070-3988535 INTER AMICOS Maandblad Buurt en speeltuinvereniging Inter Amicos Handelskade 2a 2282 KV Rijswjk Telefoon: 070-3988535 Januari 2009 Voorzitter A.J.J. van der Ploeg Lindelaan 23 2282 EL Rijswijk 070-3951530

Nadere informatie

EEN FEESTJE ORGANISEREN

EEN FEESTJE ORGANISEREN EEN FEESTJE ORGANISEREN De cursus is bijna afgelopen. Je wil met de hele klas een feestje organiseren. Jullie bereiden in groep het feestje voor en schrijven een uitnodiging. Wat moet je doen? Dit is groepswerk.

Nadere informatie

Alle reguliere PONY-lessen vervallen vanaf 15 juli tot en met 25 augustus 2019!

Alle reguliere PONY-lessen vervallen vanaf 15 juli tot en met 25 augustus 2019! Zomervakantie 2019 Alle reguliere PONY- vervallen vanaf 15 juli tot en met 25 augustus 2019! NIET inschrijven, is NIET rijden! Je mag je zomer inhalen in de periode 01-05-2019 tot en met 31 oktober 2019;

Nadere informatie