Het verhaal achter Residentie Acuut

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Het verhaal achter Residentie Acuut"

Transcriptie

1

2 Het verhaal achter Residentie Acuut Residentie Acuut is een initiatief van Jordy Hollewand. Hij is sinds 2007 als ondernemer actief binnen de zorgsector. Binnen het bestaande bolwerk van zorginstellingen heeft hij een unieke woon- en begeleidingstraject op de markt gebracht voor (jong) volwassen en gezinnen. Waarbij daadwerkelijk zorg op maat geleverd wordt, afgestemd op de persoon. Acuut Zorg & Woonbegeleiding is inmiddels een begrip in de regio Eindhoven, Tilburg, Helmond en Venlo. Na alle media aandacht van slechte zorg voor senioren was het een wens om deze vorm van begeleiding verder te ontwikkelen voor senioren. In januari 2016 tijdens een netwerkbijeenkomst werden de contacten gelegd met een projectontwikkelaar. Samen zijn deze plannen verder uitgewerkt. In december 2017 is de overeenkomst getekend en begin 2018 is de bouw gestart. Residentie Acuut wordt gebouwd aan de Suytkade in Helmond. Na verwachting wordt de residentie opgeleverd in april 2019 Alle locaties van Acuut Zorg & Woon begeleiding en Residentie Acuut zijn volgens de nieuwe ISO 9001:2015 gecertificeerd.

3 Wonen, zorg en service onder 1 dak EEN THUIS Hoe ziet het een appartement bij ons eruit? Dat bepaalt u zelf. U kunt uw woonruimte helemaal naar wens inrichten: alles nieuw of met uw eigen, vertrouwde spullen. Wilt u een andere kleur op de muur? Dat is geen probleem. Uw appartement wordt door ons gestoffeerd geleverd. Ook uw huisdier is welkom. Andere bewoners ontmoet u in de gemeenschappelijke ruimte Le Salon deze is ingericht als gemeenschappelijke woonkamer. Zo kunt u de privacy van uw eigen appartement makkelijk afwisselen met sociale contacten. DE BESTE ZORG Onze professionele medewerkers staan 24 uur per dag voor u klaar en verzorgen u met veel toewijding. Bovenop de benodigde zorg geven we graag net dat beetje extra. Ons zorgaanbod is compleet. U kunt rekenen op alle vormen van begeleiding, verzorging en verpleging. Onder vrijwel alle omstandigheden kunt u in uw appartement blijven wonen. Ook als uw gezondheid achteruit gaat of als u tijdelijk extra zorg nodig heeft. Dat geeft een veilig gevoel! ONZE EXTRA S Bij een goed leven hoort lekker eten. Naast ontbijt en lunch kunt u elke avond genieten van een heerlijke maaltijd met verse ingrediënten door een professionele chef-kok bereid. U kunt gezamenlijk eten of het diner laten serveren in uw appartement. Daarnaast bieden we nog vele andere diensten, zoals wassen, strijken, een kapper of pedicure aan huis.

4 De Residentie aan de Suytkade

5 Onze voorzieningen WAT KUNT U BIJ ONS VERWACHTEN? U betaalt maandelijks een vast tarief aan Residentie Acuut voor de woon- en servicekosten. Iedereen heeft bij ons een luxe 2 kamer appartement van ongeveer 50m2. Bij ons zijn comfort en topkwaliteit vanzelfsprekend. Daarom zijn bij de woon- en servicekosten veel voorzieningen inbegrepen, zoals uw persoonlijke begeleider, uw dagelijkse maaltijden, de was en 24 uur per dag zorggarantie. De zorg zelf wordt veelal gefinancierd vanuit de verzekeringswet of de WMO. INBEGREPEN: COMFORTABEL EN VEILIG WONEN De huur van uw appartement Gas, water en elektra Tv-aansluiting Wifi in algemene ruimten Was service Persoonlijk Alarm Systeem Gebruik, schoonmaak en onderhoud van alle gemeenschappelijke ruimten. Lees verderop in de brochure het complete pakket UW PERSOONLIJKE BEGELEIDER Er gaat niets boven een vertrouwd gezicht. Daarom heeft u als bewoner van Residentie Acuut een vaste, persoonlijke begeleider. De persoonlijker begeleider is het eerste aanspreekpunt voor u en uw familie. Samen met u, uw familie en andere hulpverleners (bijvoorbeeld artsen, fysiotherapeuten of diëtisten) wordt er een persoonlijk zorgplan voor u opgesteld. Uw persoonlijke begeleider regelt vervolgens alle zorg en diensten waar nodig.

6 Onze voorzieningen INBEGREPEN: 24 -UURS ZORGGARANTIE Ons verzorgend personeel is 24 uur per dag, 7 dagen per week aanwezig. U kunt rustig slapen met de zekerheid van zorg. INBEGREPEN: HET REGELEN VAN EXTERNE ZORG Wilt u een afspraak met externe dienstverleners, zoals een huisarts, fysiotherapeut, kapper of pedicure? Het regelen van dergelijke afspraken nemen we graag van u over. INBEGREPEN: DE GOEDE DINGEN VAN HET LEVEN Bij ons is op en top genieten en comfortabel leven vanzelfsprekend. Daarom zijn deze extra s altijd inbegrepen: Ontbijt, lunch en diner met dagverse producten Koffie, thee en vruchtensap op elk moment van de dag Wassen, drogen en strijken van kleding en beddengoed Uitgebreid aanbod van activiteiten in Le Salon OPTIONEEL Een aantal diensten kunt u tegen meerkosten aanvragen, denkt u hierbij aan bijvoorbeeld De huur van een elektrisch hoog-laagbed De huur van een elektrische scooter Extra schoonmaak van het eigen appartement De stomerijdiensten Boodschappenservice Extra maaltijden voor als uw familie of vrienden willen blijven eten. Uiteraard kunt u, als u dat wilt, extra zorg inkopen bovenop de geïndiceerde zorg die wij leveren.

7 Onze speciale diensten GEVARIEERD ACTIVITEITENAANBOD 2x per week organiseren wij activiteiten in onze residentie. Het programma wordt maandelijks per woonlocatie samengesteld, op basis van de wensen van de bewoners. Deelname is geheel vrijblijvend en activiteiten in de residentie zijn inbegrepen in de maandelijkse kosten. Waar kunt u zoal aan denken: Filmmiddagen Creatieve workshops zoals schilderen, tekenen en bloemschikken Zingen Lezingen en boekbesprekingen Spel, zoals rummikub en bridge Beauty- en verzorgingsmiddagen Computer en Ipad lessen. ONTSPANNEN HOOG IN HET VAALDEL Ontspannen staat bij ons hoog in het vaandel bij Residentie Acuut. Wij doen er alles aan om het u zo fijn mogelijk te maken. Ons activiteitenprogramma maakt hier onderdeel van uit. Vind u iets leuks? Dan doet u gezellig mee. Heeft u bezoek of u wilt wat anders doen is dat geen probleem. Externe activiteiten die wij kunnen aanbieden: Bezoek museum Bezoeken van (klassieke) concerten Naar de dierentuin Wellness arrangement Bowlen Ultra luxe vakantie in Ibiza

8 Ultra luxe vakantie Ibiza Ultra luxe vakantie op Ibiza? In de jaren 60 werd Ibiza een bekend hippy eiland. Sinds de laatste jaren is Ibiza flink in trek bij jong en oud. Ibiza heeft absoluut geen Benidorm imago. Genieten in luxe, schitterende natuur, mooie baaitjes en heerlijke restaurantjes. Aangekomen op Ibiza ontvangt onze Nederlandse hostess u graag. Middels privévervoer gaat u naar onze luxe villa waar aan werkelijk alles wordt gedacht. U zult een zorgeloze week tegemoet gaan. Wij bieden u een dagelijks ontbijtbuffet in de villa, verse broodjes met verse sapjes, koffie of thee. Tegen meerprijs zijn er frisdranken, bier en wijn te bestellen bij de butler in de villa. Afhankelijk van het dagprogramma is de lunch in de villa of op locatie. Dineren doen we elke avond in een wisselend Ibiza stijl restaurant. Dicht bij Ibiza ligt het eiland Formentera, een eiland dat bekend staat om haar kraakhelder blauw water en witte stranden. Een klein uurtje met de boot en u bevindt zich in een waar bounty paradijs Activiteiten die wij aan kunnen bieden: Bezoek aan de bekende hippy markt Boottocht naar Formentera Zonsondergang vanaf de boot bij Es Vendra. Bezoek aan de oude stad Bezoek aan Ibiza strandtentjes / beachclubs Genieten van de natuur, het ene baaitje is nog mooier dan het andere Formentera U verdient deze top vakantie! Ultra luxe op een toplocatie in Ibiza Complete luxe villa voorzien van zwembad, sauna en wellness Ons team staat voor uw verzorging en begeleiding klaar Uitstapjes naar heerlijke baaitjes, stranden en top restaurants Altijd gekwalificeerde medewerkers aanwezig Veilig en betrouwbaar op vakantie in ultra luxe Heeft u specifieke wensen? Vraag het ons!

9 Vakantie Villa Ibiza

10 Vakantie Ibiza

11 Tarieven VAST TARIEF PER MAAND Wij bieden u een volledig pakket voor wonen en service voor een vast bedrag per maand: In dit maandbedrag is in inbegrepen: Luxe 2-kamer appartement gestoffeerd van 50m2 24 uur topservice Ontbijt / lunch / diner Koffie / thee / vruchtensappen service Was service Handdoeken service Gebruik gemeenschappelijke ruimtes Onderhoud / kleine reparties Kabel televisie Wifi algemene ruimte Beveiliging en brandmeldsysteem Persoonlijk Alarm Systeem Schoonmaak service (Groeps)activiteiten binnen de residentie Receptiedienst Personeelskosten 3450,00 per maand 795,00 per maand toeslag 2 e persoon KENNISMAKINGSGESPREK Kennismakingsgesprek is gratis vrijblijvend en verplicht u tot niks. Indien gewenst komen wij bij u thuis voor een kennismakingsgesprek EXTRA SERVICE De extra service is op maat. Wij maken graag een passende offerte voor U. Aan extra service kunt u denken aan: Gemeente belastingen Roomservice Boodschappen service Dagje uit individueel of in een klein groepje Vakanties individueel of in een kleine groepje Kapper en/of schoonheidsspecialist bij u thuis Wellness mogelijkheden buiten de residentie Verhuisservice Inrichtingsservice Kapper aan huis Pedicure / voetreflex Hondenuitlaat service Heeft u meer of andere wensen vraag het ons!

12 Residentie Acuut Heeft u na aanleiding van het lezen van de brochure nog vragen of u wilt vrijblijvend een kennismakingsgesprek, neem dan gerust contact met ons op Onze brochure is met erg veel zorg samengesteld. Echter kunt u geen rechten ontleden uit deze brochure. Residentie Acuut Centraal bureau Croy 7M 5653LC EINDHOVEN info@residentieacuut.nl Versie 1.0 februari 2018

U wilt plezierig en comfortabel. leven, ook als u een dagje. ouder wordt. Mooi wonen, van alle gemakken voorzien. met persoonlijke zorg en

U wilt plezierig en comfortabel. leven, ook als u een dagje. ouder wordt. Mooi wonen, van alle gemakken voorzien. met persoonlijke zorg en U wilt plezierig en comfortabel leven, ook als u een dagje ouder wordt. Mooi wonen, van alle gemakken voorzien met persoonlijke zorg en aandacht. Goed gezelschap nabij, maar ook rust en privacy als u daar

Nadere informatie

U wilt plezierig en comfortabel. leven, ook als u een dagje. ouder wordt. Mooi wonen, van. alle gemakken voorzien met. persoonlijke zorg en aandacht.

U wilt plezierig en comfortabel. leven, ook als u een dagje. ouder wordt. Mooi wonen, van. alle gemakken voorzien met. persoonlijke zorg en aandacht. U wilt plezierig en comfortabel leven, ook als u een dagje ouder wordt. Mooi wonen, van alle gemakken voorzien met persoonlijke zorg en aandacht. Goed gezelschap nabij, maar ook rust en privacy als u daar

Nadere informatie

ZORGELOOS WONEN IN WZH SCHOORWIJCK

ZORGELOOS WONEN IN WZH SCHOORWIJCK ZORGELOOS WONEN IN WZH SCHOORWIJCK WELKOM BIJ ZORGELOOS WONEN IN WZH SCHOORWIJCK De privacy van uw eigen appartement en tegelijkertijd deel uitmaken van een gezellige woon- en leefgemeenschap. Bij mooi

Nadere informatie

Wonen met zorg. Een warm thuisgevoel in een luxe, comfortabele en veilige woonomgeving

Wonen met zorg. Een warm thuisgevoel in een luxe, comfortabele en veilige woonomgeving Wonen met zorg Een warm thuisgevoel in een luxe, comfortabele en veilige woonomgeving Het creëren van een luxe en comfortabele woonomgeving voor de bewoners waarbij het thuisgevoel en de persoonlijke (zorg)wensen

Nadere informatie

Medewerkster Lena Hazaranian en mevrouw Tonkens, locatie Huis Welgelegen in Warnsveld

Medewerkster Lena Hazaranian en mevrouw Tonkens, locatie Huis Welgelegen in Warnsveld U wilt plezierig en comfortabel leven, ook als u een dagje ouder wordt. Mooi wonen, van alle gemakken voorzien met persoonlijke zorg en aandacht als u dat nodig heeft. Goed gezelschap nabij, maar ook rust

Nadere informatie

Prijslijst. Dienstverlening voor Wijkbewoners

Prijslijst. Dienstverlening voor Wijkbewoners Prijslijst Dienstverlening voor Wijkbewoners Stichting Zorgorganisatie NiKo bezoek- en correspondentieadres: De Nieuwpoort Prins Alexanderstraat 25 1814 XK Alkmaar Tel. 072-518 50 00. info@stichtingniko.com.

Nadere informatie

Zorgeloos wonen Vivium Oversingel. Prettig wonen, midden in het leven, met alle zorg dichtbij? - Vivium helpt u verder

Zorgeloos wonen Vivium Oversingel. Prettig wonen, midden in het leven, met alle zorg dichtbij? - Vivium helpt u verder Zorgeloos wonen Vivium Oversingel Prettig wonen, midden in het leven, met alle zorg dichtbij? - Vivium helpt u verder Zorgeloos wonen in Oversingel In Oversingel huurt u uw eigen appartement, om op uzelf

Nadere informatie

Zorgeloos wonen Vivium De Gooise Warande. Prettig wonen, midden in het leven, met alle zorg dichtbij? Vivium helpt u verder

Zorgeloos wonen Vivium De Gooise Warande. Prettig wonen, midden in het leven, met alle zorg dichtbij? Vivium helpt u verder Zorgeloos wonen Vivium De Gooise Warande Prettig wonen, midden in het leven, met alle zorg dichtbij? Vivium helpt u verder Zorgeloos wonen in De Gooise Warande In De Gooise Warande huurt u uw eigen appartement,

Nadere informatie

Prijslijst Dienstverlening voor Wijkbewoners

Prijslijst Dienstverlening voor Wijkbewoners Prijslijst 2019 Dienstverlening voor Wijkbewoners We leveren de volgende dienstverlening voor wijkbewoners: Eten en drinken U bent dagelijks van harte welkom bij onze restaurants voor een kop koffie, een

Nadere informatie

Zorgeloos wonen Vivium Godelinde. Prettig wonen, midden in het leven, met alle zorg dichtbij? - Vivium helpt u verder

Zorgeloos wonen Vivium Godelinde. Prettig wonen, midden in het leven, met alle zorg dichtbij? - Vivium helpt u verder Zorgeloos wonen Vivium Godelinde Prettig wonen, midden in het leven, met alle zorg dichtbij? - Vivium helpt u verder Zorgeloos wonen in Godelinde In Godelinde huurt u uw eigen appartement, om op uzelf

Nadere informatie

Zorgeloos wonen Vivium Godelinde. Prettig wonen, midden in het leven, met alle zorg dichtbij? - Vivium helpt u verder

Zorgeloos wonen Vivium Godelinde. Prettig wonen, midden in het leven, met alle zorg dichtbij? - Vivium helpt u verder Zorgeloos wonen Vivium Godelinde Prettig wonen, midden in het leven, met alle zorg dichtbij? - Vivium helpt u verder Zorgeloos wonen in Godelinde In Godelinde huurt u uw eigen appartement, om op uzelf

Nadere informatie

Careyn De Ark. Gewoon prettig wonen in

Careyn De Ark. Gewoon prettig wonen in Gewoon prettig wonen in Careyn De Ark Op een steenworp afstand van Den Haag en het Westland en op loopafstand van het gezellige centrum van Wateringen ligt het woonzorgcomplex De Ark. De Ark combineert

Nadere informatie

Zorgeloos wonen Vivium De Gooise Warande. Prettig wonen, midden in het leven, met alle zorg dichtbij? - Vivium helpt u verder

Zorgeloos wonen Vivium De Gooise Warande. Prettig wonen, midden in het leven, met alle zorg dichtbij? - Vivium helpt u verder Zorgeloos wonen Vivium De Gooise Warande Prettig wonen, midden in het leven, met alle zorg dichtbij? - Vivium helpt u verder Zorgeloos wonen in De Gooise Warande In De Gooise Warande huurt u uw eigen appartement,

Nadere informatie

Zorgeloos wonen Vivium Godelinde. Prettig wonen, midden in het leven, met alle zorg dichtbij? - Vivium helpt u verder

Zorgeloos wonen Vivium Godelinde. Prettig wonen, midden in het leven, met alle zorg dichtbij? - Vivium helpt u verder Zorgeloos wonen Vivium Godelinde Prettig wonen, midden in het leven, met alle zorg dichtbij? - Vivium helpt u verder Zorgeloos wonen in Godelinde In Godelinde huurt u uw eigen appartement, om op uzelf

Nadere informatie

Comfortabel wonen. Basis+ Comfort+ Comfort. voor senioren in Amaris Theodotion. Zorg met aandacht

Comfortabel wonen. Basis+ Comfort+ Comfort. voor senioren in Amaris Theodotion. Zorg met aandacht Comfortabel wonen voor senioren in Amaris Theodotion Zorg met aandacht Comfort+ Comfort Basis+ Comfortabel wonen Welkom bij Amaris Theodotion! Heeft u het wonen in een appartement van ons woonzorgcentrum

Nadere informatie

Laurens Borgsate. Locatie met een open en hartelijke sfeer. meer dan zorg

Laurens Borgsate. Locatie met een open en hartelijke sfeer. meer dan zorg Laurens Borgsate Locatie met een open en hartelijke sfeer meer dan zorg Borgsate Laurens Borgsate is een woonzorglocatie voor ouderen, gelegen in de Rotterdamse wijk Schiebroek. De locatie kenmerkt zich

Nadere informatie

Prettig wonen, midden in het leven, met alle zorg dichtbij? Kies. foto 2. Kies. foto 1. Kies. foto 3. Zorgeloos wonen Vivium Zorggroep

Prettig wonen, midden in het leven, met alle zorg dichtbij? Kies. foto 2. Kies. foto 1. Kies. foto 3. Zorgeloos wonen Vivium Zorggroep Zorgeloos wonen Vivium Zorggroep Kies foto 2 Kies foto 1 Kies foto 3 os Zorgelo Wonen Prettig wonen, midden in het leven, met alle zorg dichtbij? Vivium helpt u verder Kies foto 2 Welkom bij Zorgeloos

Nadere informatie

Den Hoogenban, uw persoonlijke keuze. laurens DEN HOOGENBAN

Den Hoogenban, uw persoonlijke keuze. laurens DEN HOOGENBAN Den Hoogenban, uw persoonlijke keuze laurens DEN HOOGENBAN Den Hoogenban Laurens Den Hoogenban is een woonzorglocatie voor ouderen, die is gelegen in de wijk Overschie. De locatie kenmerkt zich door de

Nadere informatie

Verstrekkingen en eigen kosten bij verblijf binnen de verpleeghuizen van ActiVite

Verstrekkingen en eigen kosten bij verblijf binnen de verpleeghuizen van ActiVite Verstrekkingen en eigen kosten bij verblijf binnen de verpleeghuizen van ActiVite Inleiding Wanneer u in een locatie van ActiVite komt wonen in het kader van Wlz-Verblijf, stelt de zorgorganisatie voor

Nadere informatie

koop appartementen Hospitality - Comfort - Service De servicekosten, u krijgt er veel voor terug

koop appartementen Hospitality - Comfort - Service De servicekosten, u krijgt er veel voor terug 32 koop appartementen Hospitality - Comfort - Service De servicekosten, u krijgt er veel voor terug www.nij-nijlanstate.nl SERVICE EN VEILIGHEID Servicekosten voor appartementen in Nij Nijlânstate liggen

Nadere informatie

Maak het thuis gemakkelijker met de diensten van ZINN Service.

Maak het thuis gemakkelijker met de diensten van ZINN Service. Maak het thuis gemakkelijker met de diensten van ZINN Service. Wilt u het uzelf thuis gemakkelijker maken? Dan is het goed om te weten dat ZINN Service een uitgebreid aantal diensten biedt. De diensten

Nadere informatie

Passend Vertrouwd Dichtbij. Wie betaalt wat? Informatie van Syndion voor cliënten met indicatie verblijf (financiering uit WLZ)

Passend Vertrouwd Dichtbij. Wie betaalt wat? Informatie van Syndion voor cliënten met indicatie verblijf (financiering uit WLZ) Passend Vertrouwd Dichtbij Wie betaalt wat? Informatie van Syndion voor cliënten met indicatie verblijf (financiering uit WLZ) Voorwoord Syndion is er voor mensen met een handicap. Als jij ondersteuning

Nadere informatie

Zorgeloos wonen Vivium Oversingel. Prettig wonen, midden in het leven, met alle zorg dichtbij? - Vivium helpt u verder

Zorgeloos wonen Vivium Oversingel. Prettig wonen, midden in het leven, met alle zorg dichtbij? - Vivium helpt u verder Zorgeloos wonen Vivium Oversingel Prettig wonen, midden in het leven, met alle zorg dichtbij? - Vivium helpt u verder Zorgeloos wonen in Oversingel In Oversingel huurt u uw eigen appartement, om op uzelf

Nadere informatie

Aesopus, uw persoonlijke keuze. laurens Aesopus

Aesopus, uw persoonlijke keuze. laurens Aesopus Aesopus, uw persoonlijke keuze laurens Aesopus Aesopus Laurens Aesopus is een woonbehandelcentrum voor ouderen met psychiatrische problemen en fysieke beperkingen, met veelal ook een verslavingsachtergrond.

Nadere informatie

WAT BETAALT U ALS KLANT EN WAT BETAALT SPRANK IN 2015?

WAT BETAALT U ALS KLANT EN WAT BETAALT SPRANK IN 2015? WAT BETAALT U ALS KLANT EN WAT BETAALT SPRANK IN 2015? Wonen op basis van WLZ, financieringsvorm: Zorg in Natura. Overzicht welke u zelf betaalt, wat betaalt, en wat biedt aan etra service. Appartement

Nadere informatie

Zorgeloos wonen Vivium De Gooise Warande. Prettig wonen, midden in het leven, met alle zorg dichtbij? - Vivium helpt u verder

Zorgeloos wonen Vivium De Gooise Warande. Prettig wonen, midden in het leven, met alle zorg dichtbij? - Vivium helpt u verder Zorgeloos wonen Vivium De Gooise Warande Prettig wonen, midden in het leven, met alle zorg dichtbij? - Vivium helpt u verder Zorgeloos wonen in De Gooise Warande In De Gooise Warande huurt u uw eigen appartement,

Nadere informatie

c A R i n T R E G G E L A n D h u i S DE STOEVELAAR G O O R

c A R i n T R E G G E L A n D h u i S DE STOEVELAAR G O O R carintreggeland huis DE STOEVELAAR GOOR Aan de rand van Goor, met uitzicht over het Twentse landschap. Van harte welkom! Wilt u graag wonen in een mooi en comfortabel appartement? Vindt u een gezellige

Nadere informatie

c A r i n t r E g g E L A n D h u i s DE ELshOf A L M E LO

c A r i n t r E g g E L A n D h u i s DE ELshOf A L M E LO carintreggeland huis De Elshof ALMELO Een warme sfeer met een lokale knipoog Van harte welkom! Wilt u graag wonen in een mooie en comfortabele studio? Vindt u een gezellige en veilige woonomgeving belangrijk?

Nadere informatie

Opknappen van een appartement of kamer De stichting zorgt ervoor dat uw appartement of kamer er netjes uitziet, zodat u er kunt wonen.

Opknappen van een appartement of kamer De stichting zorgt ervoor dat uw appartement of kamer er netjes uitziet, zodat u er kunt wonen. Daar heeft u recht op als u verblijft bij Stichting Elisabeth Waar zorgt Stichting Elisabeth voor en wat betaalt u zelf? Voor wie is deze informatie bedoeld? Deze brochure is bedoeld voor tijdelijke of

Nadere informatie

Betaalbaar, zelfstandig wonen met zorg én service

Betaalbaar, zelfstandig wonen met zorg én service Betaalbaar, zelfstandig wonen met zorg én service Welkom in Ten Anker In Ten Anker bieden Vrijwaard en Woonzorg Nederland een nieuw woonconcept aan. Betaalbaar, zelfstandig wonen met de zekerheid van zorg

Nadere informatie

Borgsate, uw persoonlijke keuze. laurens Borgsate

Borgsate, uw persoonlijke keuze. laurens Borgsate Borgsate, uw persoonlijke keuze laurens Borgsate Borgsate Laurens Borgsate is een woonzorglocatie voor ouderen, gelegen in de deelgemeente Hillegersberg-Schiebroek. De locatie kenmerkt zich door de open

Nadere informatie

Verzorgd Wonen in Zaandam Zelfstandig wonen, samen onder één dak

Verzorgd Wonen in Zaandam Zelfstandig wonen, samen onder één dak - Verzorgd Wonen in Zaandam Zelfstandig wonen, samen onder één dak Verzorgd Wonen in Westerwatering, in Zaandam Verzorgd Wonen is een combinatie van zelfstandig wonen, thuiszorg en ondersteunende diensten.

Nadere informatie

Zelfstandig Zorgwonen

Zelfstandig Zorgwonen Zelfstandig zorgwonen, dat was precies wat ik zocht Zelfstandig Zorgwonen Dat is zelfstandig wonen met de gerustheid van zorg en services dichtbij. Ewoud. Uw nieuwe vertrouwde thuis. www.vechtenijssel.nl

Nadere informatie

informatie en interesse disclaimer

informatie en interesse disclaimer De Hoefstaete Oud worden in een stijlvolle en duurzame villa met gelijkgestemden waar privacy, veiligheid, zorg en service gewaarborgd zijn, is een wens van vele ouderen. Villa Hoefstaete laat deze wens

Nadere informatie

Wie betaalt wat ; informatie van Syndion voor clienten met indicatie verblijf (financiering uit WLZ)

Wie betaalt wat ; informatie van Syndion voor clienten met indicatie verblijf (financiering uit WLZ) Wie betaalt wat ; informatie van Syndion voor clienten met indicatie verblijf (financiering uit WLZ) Voorwoord Syndion is er voor mensen met een handicap. Als jij ondersteuning nodig hebt, kun je bij Syndion

Nadere informatie

Zorgeloos wonen Vivium Johanneshove. Prettig wonen, midden in het leven, met alle zorg dichtbij? - Vivium helpt u verder

Zorgeloos wonen Vivium Johanneshove. Prettig wonen, midden in het leven, met alle zorg dichtbij? - Vivium helpt u verder Zorgeloos wonen Vivium Johanneshove Prettig wonen, midden in het leven, met alle zorg dichtbij? - Vivium helpt u verder Zorgeloos wonen in Johanneshove In Johanneshove huurt u uw eigen appartement, om

Nadere informatie

carintreggeland huis Anholtskamp Markelo

carintreggeland huis Anholtskamp Markelo carintreggeland huis Anholtskamp Markelo Een warme sfeer met een lokale knipoog Van harte welkom! Wilt u graag wonen in een mooi en comfortabel appartement? Vindt u een gezellige en veilige woonomgeving

Nadere informatie

Pakket 4 Beschut wonen met intensieve begeleiding en uitgebreide verzorging

Pakket 4 Beschut wonen met intensieve begeleiding en uitgebreide verzorging BESCHRIJVING VAN DE ZORGZWAARTEPAKKETTEN Pakket 4 Beschut wonen met intensieve begeleiding en uitgebreide verzorging Het pakket Beschut wonen met intensieve begeleiding en uitgebreide verzorging is wonen

Nadere informatie

Wie betaalt wat? Wat betaalt de cliënt en wat wordt vergoed?

Wie betaalt wat? Wat betaalt de cliënt en wat wordt vergoed? Wie betaalt wat? Wat betaalt de cliënt en wat wordt vergoed? Deze digitale brochure is voor verwanten en wettelijke vertegenwoordigers van cliënten die bij Sprank wonen op basis van de Wet langdurige zorg

Nadere informatie

Informatie en interesse

Informatie en interesse Zorgeloos wonen Oud worden in een stijlvol, nieuw en duurzaam gebouwde villa met gelijkgestemden waar privacy veiligheid, zorg en service gewaarborgd zijn is een wens van vele ouderen. Villa Marijke Elisabeth

Nadere informatie

Laurens Nijeveld. Gezellige locatie in de groene wijk Ommoord. meer dan zorg

Laurens Nijeveld. Gezellige locatie in de groene wijk Ommoord. meer dan zorg Laurens Nijeveld Gezellige locatie in de groene wijk Ommoord meer dan zorg Nijeveld Laurens Nijeveld is een woonzorglocatie voor ouderen in de wijk Ommoord. De locatie kenmerkt zich door de vriendelijke

Nadere informatie

Laurens Borgsate. Er heerst een open en hartelijke sfeer. Veel groen, ruime lanen en veel singels. Wat kunnen wij voor u betekenen?

Laurens Borgsate. Er heerst een open en hartelijke sfeer. Veel groen, ruime lanen en veel singels. Wat kunnen wij voor u betekenen? Laurens Borgsate Veel groen, ruime lanen en veel singels Er heerst een open en hartelijke sfeer. Wat kunnen wij voor u betekenen? Laurens Borgsate Woonzorglocatie voor ouderen Laurens Borgsate is een woonzorglocatie

Nadere informatie

c A r i n T r E g g E L A n d h u i s TiTus BrAndsMAhOf A L M E LO

c A r i n T r E g g E L A n d h u i s TiTus BrAndsMAhOf A L M E LO carintreggeland huis Titus Brandsmahof ALMELO Thuis in een veilige en moderne omgeving Van harte welkom! Wilt u graag wonen in een mooi en comfortabel appartement? Vindt u een gezellige en veilige woonomgeving

Nadere informatie

Wie betaalt wat? Wat betaalt de cliënt en wat wordt vergoed?

Wie betaalt wat? Wat betaalt de cliënt en wat wordt vergoed? Wie betaalt wat? Wat betaalt de cliënt en wat wordt vergoed? Informatie voor verwanten en wettelijke vertegenwoordigers van cliënten die bij Sprank wonen op basis van de Wet langdurige zorg (Wlz). Uitgave

Nadere informatie

Laurens De Naber. Zorg in kleinschalige woongroepen. meer dan zorg

Laurens De Naber. Zorg in kleinschalige woongroepen. meer dan zorg Laurens De Naber Zorg in kleinschalige woongroepen meer dan zorg De Naber Laurens De Naber ligt in de groenrijke wijk Ommoord. De Naber kenmerkt zich door de kleinschalige opzet en de warme en huiselijke

Nadere informatie

uw persoonlijke keuze laurens De Naber

uw persoonlijke keuze laurens De Naber De Naber, uw persoonlijke keuze laurens De Naber De Naber Laurens De Naber is herhaaldelijk tot één van de beste woonzorglocaties voor dementerende ouderen in Nederland uitgeroepen. De locatie ligt in

Nadere informatie

Laurens De Elf Ranken

Laurens De Elf Ranken Laurens De Elf Ranken Zoveel mogelijk leven zoals u gewend bent Modern gebouw met een levendige sfeer. Wat kunnen wij voor u betekenen? Laurens De Elf Ranken Levendige locatie in Carnisselande Laurens

Nadere informatie

ALGEMENE RUIMTEN. Sfeervol & smaakvol. In het totaalbedrag zit tevens het volgende inbegrepen:

ALGEMENE RUIMTEN. Sfeervol & smaakvol. In het totaalbedrag zit tevens het volgende inbegrepen: 1 BERCKENDAEL Hierbij ontvangt u de informatiebrief van Zorgvilla Berckendael. In onze zorgvilla gaat het om goede zorg en sociale contacten met gelijkgestemden in sfeervolle woonomgeving die in niets

Nadere informatie

Heeft u al een. WijkService. pas. Zorgcentrum. De Meerwende

Heeft u al een. WijkService. pas. Zorgcentrum. De Meerwende Heeft u al een WijkService pas? WijkService pas Zorgcentrum De Meerwende Persoonlijk & professioneel Wilt u ook een WijkService pas? ga naar www.zorgcentra-meerlanden.nl/wijkservicepas of bel ons op 085-273

Nadere informatie

Dorpsveld, uw persoonlijke keuze. laurens Dorpsveld

Dorpsveld, uw persoonlijke keuze. laurens Dorpsveld Dorpsveld, uw persoonlijke keuze laurens Dorpsveld Dorpsveld Laurens Dorpsveld is een klein woonzorgcentrum voor ouderen in het zuiden van Rotterdam. De locatie kenmerkt zich door de gemoedelijke en open

Nadere informatie

Woonruimte huren bij Berghorst

Woonruimte huren bij Berghorst Zelfstandig wonen met alle gemakken Voorzieningen en mogelijkheden Abonnementen voor huurders Welzijnsactiviteiten Vanaf 1 januari 2015 biedt Atlant appartementen voor particuliere verhuur aan op Woonzorgcentrum

Nadere informatie

Wat betaalt u als cliënt en wat wordt vergoed vanuit de Wlz?

Wat betaalt u als cliënt en wat wordt vergoed vanuit de Wlz? 2017 WIE BETAALT WAT? Wat u als cliënt en wat wordt vergoed? In ze brochure vindt u een overzicht welke u zelf, wat Sprank Wet Langdurige Zorg en wat Sprank biedt aan etra service. Deze brochure is ontwikkelt

Nadere informatie

Wie betaalt wat? Alles over geldzaken als je bij Zorggroep Achterhoek woont vanuit de WMO in de regio Achterhoek.

Wie betaalt wat? Alles over geldzaken als je bij Zorggroep Achterhoek woont vanuit de WMO in de regio Achterhoek. Wie betaalt wat? Alles over geldzaken als je bij Zorggroep Achterhoek woont vanuit de WMO in de regio Achterhoek. Ben jij in zorg bij Zorggroep Achterhoek? Dan kan het zijn dat Zorggroep Achterhoek bepaalde

Nadere informatie

Laurens Nijeveld. Gezellige locatie in de groene wijk Ommoord. Er heerst een open en vriendelijke sfeer. Wat kunnen wij voor u betekenen?

Laurens Nijeveld. Gezellige locatie in de groene wijk Ommoord. Er heerst een open en vriendelijke sfeer. Wat kunnen wij voor u betekenen? Laurens Nijeveld Gezellige locatie in de groene wijk Ommoord Er heerst een open en vriendelijke sfeer. Wat kunnen wij voor u betekenen? Laurens Nijeveld Laurens Nijeveld is een woonzorglocatie voor ouderen

Nadere informatie

Laurens De Hofstee. Zorg in kleinschalige woongroepen. meer dan zorg

Laurens De Hofstee. Zorg in kleinschalige woongroepen. meer dan zorg Laurens De Hofstee Zorg in kleinschalige woongroepen meer dan zorg De Hofstee Laurens De Hofstee is een woonzorglocatie voor ouderen met dementie. De locatie ligt in de groene wijk Ommoord. De Hofstee

Nadere informatie

WELKOM BIJ VERPLEEGHUIS DE LINGEHOF

WELKOM BIJ VERPLEEGHUIS DE LINGEHOF WELKOM BIJ VERPLEEGHUIS DE LINGEHOF VOOR EEN LEVEN MET KLEUR Welkom bij De Lingehof het huis in het hart van het Over-Betuwse Bemmel In De Lingehof kunt u aangenaam wonen met gespecialiseerde verzorging

Nadere informatie

Wie betaalt? De Zijlen. b. De Zijlen. a. De Zijlen b. Cliënt. a. Cliënt b. De Zijlen. a. De Zijlen. a. De Zijlen

Wie betaalt? De Zijlen. b. De Zijlen. a. De Zijlen b. Cliënt. a. Cliënt b. De Zijlen. a. De Zijlen. a. De Zijlen Bijlage Wie betaalt wat? Kosten die onder de AWBZ vallen, betaalt. Sommige kosten van zorg en ondersteuning vallen onder de AWBZ, andere weer niet. Wie welke producten en diensten moet betalen is in hoofdlijnen

Nadere informatie

Daar hebt u recht op in een NOVO woonlocatie

Daar hebt u recht op in een NOVO woonlocatie NOVO Postbus 9473 9703 LR Groningen Telefoon: 050 542 19 99 E-mail: info@novo.nl Internet: www.novo.nl Daar hebt u recht op in een NOVO woonlocatie Waar zorgt NOVO voor? Wat betaalt u zelf? Daar hebt u

Nadere informatie

Wie betaalt wat? Alles over geldzaken als je bij Zorggroep Achterhoek woont vanuit de WMO in de regio Midden-IJssel/ Oost Veluwe

Wie betaalt wat? Alles over geldzaken als je bij Zorggroep Achterhoek woont vanuit de WMO in de regio Midden-IJssel/ Oost Veluwe Wie betaalt wat? Alles over geldzaken als je bij Zorggroep Achterhoek woont vanuit de WMO in de regio Midden-IJssel/ Oost Veluwe Ben jij in zorg bij Zorggroep Achterhoek? Dan kan het zijn dat Zorggroep

Nadere informatie

Regeling kosten bij intramurale dienstverlening. Wie betaalt wat bij Shelterzorg? (Gezinshuizen Jeugdzorg)

Regeling kosten bij intramurale dienstverlening. Wie betaalt wat bij Shelterzorg? (Gezinshuizen Jeugdzorg) Regeling kosten bij intramurale dienstverlening Wie betaalt wat bij? (Gezinshuizen Jeugd) Uitwerking verdeling kosten Op basis van aangegeven uitgangspunten ziet de verdeling van de kosten voor onderstaande

Nadere informatie

Compleet wonen in Schavenweide

Compleet wonen in Schavenweide Compleet wonen in Wonen in In november 2013 is het nieuwe geopend: een eigentijds woonzorgcentrum dat van alle gemakken is voorzien. Voor senioren een prachtige en veilige plek om te wonen. bestaat uit

Nadere informatie

Betrokken, kleinschalig en met professionele aandacht

Betrokken, kleinschalig en met professionele aandacht Betrokken, kleinschalig en met professionele aandacht Beschermd wonen in een unieke omgeving Woonzorgvoorziening Sparrenheuvel, gelegen in het bosrijke Bosch en Duin in de gemeente Zeist, is opgericht

Nadere informatie

c A R i N T R E G G E L A N D H u i s T GERBRAND H E N G E LO

c A R i N T R E G G E L A N D H u i s T GERBRAND H E N G E LO carintreggeland huis T GERBRAND HENGELO Een warme sfeer in een modern jasje. Van harte welkom! Wilt u graag wonen in een mooi en comfortabel appartement? Vindt u een gezellige en veilige woonomgeving belangrijk?

Nadere informatie

PA R K VIER HET LEVEN THUIS IN PARK ZUIDERHOUT

PA R K VIER HET LEVEN THUIS IN PARK ZUIDERHOUT PA R K VIER HET LEVEN THUIS IN PARK ZUIDERHOUT WELKOM IN PARK ZUIDERHOUT Ouder worden is een mooie fase in het leven. Om nieuwe energie en inspiratie op te doen en van onze dierbaren te genieten. Tijd

Nadere informatie

Woonzorg in het hart van Amersfoort

Woonzorg in het hart van Amersfoort Woonzorg in het hart van Amersfoort wonen & leven, zorgen, leren & werken ZORGRESIDENCE HET SEMINARIE is gevestigd in het historisch stadscentrum op een van de meest onderscheidende locaties die Amersfoort

Nadere informatie

uw persoonlijke keuze laurens Huize Sint Petrus

uw persoonlijke keuze laurens Huize Sint Petrus Huize Sint Petrus, uw persoonlijke keuze laurens Huize Sint Petrus Huize Sint Petrus Laurens Huize Sint Petrus is een woonzorgcentrum voor ouderen in Berkel en Rodenrijs. De locatie kent een lange traditie

Nadere informatie

Verzorgd Wonen in Amsterdam Zelfstandig wonen, samen onder één dak

Verzorgd Wonen in Amsterdam Zelfstandig wonen, samen onder één dak - Verzorgd Wonen in Amsterdam Zelfstandig wonen, samen onder één dak Verzorgd Wonen in Korthagenhuis, Amsterdam Verzorgd Wonen is een combinatie van zelfstandig wonen, thuiszorg en ondersteunende diensten.

Nadere informatie

Producten- en Dienstencatalogus 2017

Producten- en Dienstencatalogus 2017 Producten- en Dienstencatalogus 2017 Voor thuiswonenden December 2016 Inhoud Voorwoord blz. 3 Thuiszorg blz. 5 Huishoudelijke zorg blz. 6 Dagbesteding blz. 7 Behandeling blz. 8 Maaltijd aan huis blz. 9

Nadere informatie

Laurens Liduina. Een sfeervolle locatie in het groenrijke Hillegersberg. meer dan zorg

Laurens Liduina. Een sfeervolle locatie in het groenrijke Hillegersberg. meer dan zorg Laurens Liduina Een sfeervolle locatie in het groenrijke Hillegersberg meer dan zorg Liduina Laurens Liduina is een kleinschalige, sfeervolle woonzorglocatie voor ouderen. Liduina bevindt zich in het prachtige

Nadere informatie

Wie betaalt wat? Alles over geldzaken als je bij Zorggroep Achterhoek woont vanuit de WLZ.

Wie betaalt wat? Alles over geldzaken als je bij Zorggroep Achterhoek woont vanuit de WLZ. Wie betaalt wat? Alles over geldzaken als je bij Zorggroep Achterhoek woont vanuit de WLZ. Verblijf je bij Zorggroep Achterhoek? Dan zorgt Zorggroep Achterhoek voor de meeste basisvoorzieningen, bijvoorbeeld

Nadere informatie

Thuis is waar je hart is

Thuis is waar je hart is Thuis is waar je hart is Woon-, zorg- en dienstencentrum Margaretha Lekker thuis Wonen aan de karakteristieke gracht van Kampen, middenin de historische binnenstad. Dat is wonen in Woon-, zorg- en dienstencentrum

Nadere informatie

Laurens Liduina. Kleinschalig met een familiaire sfeer. Gezellig door de huiselijke sfeer en de groenrijke omgeving. Wat kunnen wij voor u betekenen?

Laurens Liduina. Kleinschalig met een familiaire sfeer. Gezellig door de huiselijke sfeer en de groenrijke omgeving. Wat kunnen wij voor u betekenen? Laurens Liduina Kleinschalig met een familiaire sfeer Gezellig door de huiselijke sfeer en de groenrijke omgeving. Wat kunnen wij voor u betekenen? Laurens Liduina Verpleeghuis voor ouderen Laurens Liduina

Nadere informatie

OB 1.3 versie 2 / mei 2014 mei 2017 / Wlz - Daar hebt u recht op in De Waalboog

OB 1.3 versie 2 / mei 2014 mei 2017 / Wlz - Daar hebt u recht op in De Waalboog OB 1.3 versie 2 / mei 2014 mei 2017 / Wlz - Daar hebt u recht op in De Waalboog OB 1.3 versie 2 / mei 2014 mei 2017 / Wlz - Daar hebt u recht op in De Waalboog Overzicht vergoedingen / betalingen 2016

Nadere informatie

Zorgcentrum Symfonie, Boxmeer

Zorgcentrum Symfonie, Boxmeer Zorgcentrum Symfonie, Boxmeer Uniek gelegen locatie met stijlvolle uitstraling Voelt beter Uniek gelegen locatie met stijlvolle uitstraling Zorgcentrum Symfonie in Boxmeer trekt mensen vanuit alle omliggende

Nadere informatie

Service Residentie Vogelzang

Service Residentie Vogelzang SERVICE RESIDENTIE VOGELZANG TERVUURSESTEENWEG 290. 3001 HEVERLEE TELEFOON (016)27.97.11. FAX (016)27.97.55 WWW.HOMEVOGELZANG.BE Voor info kan u zich wenden tot de Sociale Dienst 016/27.97.13 016/27.97.55

Nadere informatie

uw persoonlijke keuze laurens De Tuinen

uw persoonlijke keuze laurens De Tuinen De Tuinen, uw persoonlijke keuze laurens De Tuinen De Tuinen Laurens De Tuinen is een modern woonzorgcentrum voor ouderen in Bleiswijk. De locatie kenmerkt zich door de gemoedelijke en open sfeer. Door

Nadere informatie

Begeleiding op maat in uw eigen omgeving

Begeleiding op maat in uw eigen omgeving Begeleiding op maat in uw eigen omgeving Verzorgingshuis De Bettekamp in Varsseveld Informatie voor cliënten en familie De zorg waar u zich het beste bij voelt Ouder worden is niet voor iedereen hetzelfde.

Nadere informatie

Angela is. gelukkig. hier. Wij dus ook. Hannie, moeder. groeien geluk

Angela is. gelukkig. hier. Wij dus ook. Hannie, moeder. groeien geluk Angela is hier gelukkig. Wij dus ook. Hannie, moeder groeien geluk van 1 GROEIEN VAN GELUK Vakantiefoto s kijken met Rob, met Alex een boekje lezen op de bank, samen met Jeroen naar de sportschool. Al

Nadere informatie

Herstellen op viersterrenniveau. Voor iedereen dé locatie om comfortabel te herstellen. Aafje zorghotels

Herstellen op viersterrenniveau. Voor iedereen dé locatie om comfortabel te herstellen. Aafje zorghotels Herstellen op viersterrenniveau Voor iedereen dé locatie om comfortabel te herstellen Aafje zorghotels Welkom Wilt u comfortabel herstellen van een medische ingreep? Vindt u het prettig om te revalideren

Nadere informatie

Laurens De Wilgenborgh. Sfeervolle locatie met reactiveringsafdeling. meer dan zorg

Laurens De Wilgenborgh. Sfeervolle locatie met reactiveringsafdeling. meer dan zorg Laurens De Wilgenborgh Sfeervolle locatie met reactiveringsafdeling meer dan zorg De Wilgenborgh Laurens De Wilgenborgh is een woonzorglocatie voor ouderen aan de ringdijk in de wijk Schiebroek. De Wilgenborgh

Nadere informatie

Comfortabel wonen in. Residence Haganum

Comfortabel wonen in. Residence Haganum Comfortabel wonen in Residence Haganum Wonen in een waardige ambiance Bent u op zoek naar een stijlvol appartement waar u 24 uur per dag kunt rekenen op zorg en zekerheid? En waar u verblijft in een waardige

Nadere informatie

Het Zonnelied Ammerzoden

Het Zonnelied Ammerzoden Het Zonnelied Ammerzoden Acute zorg Bij Bij een noodgeval bent u met één druk op op de de alarmknop verzekerd van snelle hulp. U kunt deze service ontvangen als aanvulling op op uw bestaande zorg of of

Nadere informatie

Oog voor wat telt. Wonen met intensieve zorg

Oog voor wat telt. Wonen met intensieve zorg Oog voor wat telt Wonen met intensieve zorg Welkom bij De Lozerhof In de Haagse wijk Bouwlust vindt u De Lozerhof. Hier wonen ouderen met dementie die niet meer zelfstandig thuis kunnen zijn. In de huiselijke

Nadere informatie

Villa Lefkos euros/week

Villa Lefkos euros/week Villa Lefkos Villa Lefkos is een prachtige traditionele villa, gebouwd in de jaren 1890, met uitzicht op de Egeà sche Zee. Het is gelegen op de top van Ioulida, de Chora van het eiland Kea, in het midden

Nadere informatie

Wie betaalt wat? Lunet zorg, februari 2016

Wie betaalt wat? Lunet zorg, februari 2016 Wie betaalt wat? Lunet zorg, februari 2016 Uitleg folder Als je bij Lunet zorg woont heb je recht op bepaalde zaken. Sommige zaken worden betaald door Lunet zorg. Lunet zorg krijgt daarvoor geld vanuit

Nadere informatie

Wie betaalt wat? Kostenverdeling tussen cliënt en PSW. Meer informatie

Wie betaalt wat? Kostenverdeling tussen cliënt en PSW. Meer informatie Meer informatie Heeft u na het lezen van deze brochure nog vragen? U kunt terecht bij de persoonlijk begeleider of de teamleider. Centraal Bureau Charles de Gaullestraat 21, 6049 HB Roermond Postbus 420,

Nadere informatie

Herstellen op viersterrenniveau

Herstellen op viersterrenniveau sinds 1901 Kleiweg 500, 3045 PM Rotterdam 010 422 4040 zorghotel locatie Maasstad (Zorgboulevard Rotterdam) Maasstadweg 2, 3079 DZ Rotterdam 088 823 2000 Herstellen op viersterrenniveau Voor iedereen dé

Nadere informatie

Hotel met zorg. Vitassist Zorghotel biedt alle luxe van een hotel, maar met de zorg die u nodig heeft. 24 uur per dag, dat geeft een prettig gevoel!

Hotel met zorg. Vitassist Zorghotel biedt alle luxe van een hotel, maar met de zorg die u nodig heeft. 24 uur per dag, dat geeft een prettig gevoel! Hotel met zorg Vitassist Zorghotel biedt alle luxe van een hotel, maar met de zorg die u nodig heeft. 24 uur per dag, dat geeft een prettig gevoel! Vitassist heet u van harte welkom! Comfortabel herstellen,

Nadere informatie

Delfshaven, uw persoonlijke keuze. laurens DELFSHAVEN

Delfshaven, uw persoonlijke keuze. laurens DELFSHAVEN Delfshaven, uw persoonlijke keuze laurens DELFSHAVEN Delfshaven Laurens Delfshaven is een modern woonzorgcentrum voor ouderen in de bruisende deelgemeente Delfshaven. Er heerst een gemoedelijke en gezellige

Nadere informatie

uw persoonlijke keuze laurens Simeon en Anna

uw persoonlijke keuze laurens Simeon en Anna Simeon en Anna, uw persoonlijke keuze laurens Simeon en Anna Simeon en Anna Laurens Simeon en Anna is het bekende woonzorgcentrum in de deelgemeente Feijenoord, waar alles erop is gericht om tot op hoge

Nadere informatie

Provincialeweg 2, 4494 NA Geersdijk tel /

Provincialeweg 2, 4494 NA Geersdijk tel / Résidence met Zorg Provincialeweg 2, 4494 NA Geersdijk tel 0113 307110 / 06 30113676 www.landgoedrijckholt.nl Deze brochure is opgesteld om u inzicht te geven in de financiële consequenties van het wonen

Nadere informatie

TE KOOP IRENELAAN 9 B7, WAALRE EECKENRHODE

TE KOOP IRENELAAN 9 B7, WAALRE EECKENRHODE TE KOOP IRENELAAN 9 B7, WAALRE EECKENRHODE Werkelijk prachtig gesitueerd, karakteristiek uitgevoerd zorgappartementencomplex. Zelfstandig wonen met naar behoefte een grote diversiteit aan zorgvoorzieningen.

Nadere informatie

Résidence met Zorg Provincialeweg 2, 4494 NA Geersdijk tel 0113 307110 / 06 30113676 www.landgoedrijckholt.nl

Résidence met Zorg Provincialeweg 2, 4494 NA Geersdijk tel 0113 307110 / 06 30113676 www.landgoedrijckholt.nl Résidence met Zorg Provincialeweg 2, 4494 NA Geersdijk tel 0113 307110 / 06 30113676 www.landgoedrijckholt.nl Deze brochure is opgesteld om u inzicht te geven in de financiële consequenties van het wonen

Nadere informatie

Aanvullende diensten bij Zorggroep Sint Maarten

Aanvullende diensten bij Zorggroep Sint Maarten Aanvullende diensten bij Zorggroep Sint Maarten Algemene informatie Welke aanvullende diensten biedt Zorggroep Sint Maarten? En zijn daar kosten aan verbonden? Cliëntinformatie/Aanvullende diensten algemene

Nadere informatie

Wie betaalt wat? Lunet zorg, februari 2018

Wie betaalt wat? Lunet zorg, februari 2018 Wie betaalt wat? Lunet zorg, februari 2018 Uitleg folder Als je bij Lunet zorg woont heb je recht op bepaalde zaken. Sommige dingen worden betaald door Lunet zorg. Lunet zorg krijgt daarvoor geld vanuit

Nadere informatie

Herstellen op viersterrenniveau

Herstellen op viersterrenniveau sinds 1901 bro-zh-201106 Kleiweg 500, 3045 PM Rotterdam 010 422 4040 zorghotel locatie Maasstad (Zorgboulevard Rotterdam) Maasstadweg 2, 3079 DZ Rotterdam 088 823 2000 Herstellen op viersterrenniveau Voor

Nadere informatie

De Hassinkhof. Wonen Welzijn Zorg en behandeling. Appartementen te huur. Woonzorgcentrum. Tijdelijke zorg. Groepswonen

De Hassinkhof. Wonen Welzijn Zorg en behandeling. Appartementen te huur. Woonzorgcentrum. Tijdelijke zorg. Groepswonen De Hassinkhof Appartementen te huur Woonzorgcentrum Tijdelijke zorg Groepswonen Wonen Welzijn Zorg en behandeling Welkom in De Hassinkhof De Hassinkhof ligt in het kloppend hart van Beltrum en is onderdeel

Nadere informatie

Uw eigen plek in Florastate FLORASTATE

Uw eigen plek in Florastate FLORASTATE Uw eigen plek in Florastate FLORASTATE VANUIT MIJN WOONKAMER MAAK IK ELKE WEEK EEN RADIO PROGRAMMA VAN EEN UUR, SAMEN MET MIJN ZOON. In Florastate staan zelfstandigheid, privacy en eigen regie voorop.

Nadere informatie