PROOST. BlikMik 3,95 Desembrood Roomboter Pittige aioli. Kaasblokjes 4,50 Oude kaas Jonge kaas Mosterd. Worst op plank 4,95 Worst Plank Mes

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "PROOST. BlikMik 3,95 Desembrood Roomboter Pittige aioli. Kaasblokjes 4,50 Oude kaas Jonge kaas Mosterd. Worst op plank 4,95 Worst Plank Mes"

Transcriptie

1 PROOST VOOR BIJ DE BORREL Verkrijgbaar tot 23:00u. BlikMik 3,95 Desembrood Roomboter Pittige aioli Kaasblokjes 4,50 Oude kaas Jonge kaas Mosterd Worst op plank 4,95 Worst Plank Mes Portie olijven 3,50 Olijven Gemarineerd Plenkske 12,50 Borrelplank Rijkelijk gevuld Charcuterie Kaas Brood Dips Zoutjes Snacks Kaasplenkske 9,95 4 Kazen Kletzenbrood Kruutje Rundvlees bitterballen 5,50 6 ambachtelijke bitterballen Mosterd Kroketterij de Bourgondiër Bittergarnituur de luxe 5,50 8 luxe mini snacks Mayonaise Kaasstengels 5,75 8 kaasstengels Chilisaus Uienringen 3,95 8 Uienringen chilisaus WIJNEN Van het gerenommeerde wijnhuis Storms WIT Grand Seigneur Sauvignon 3,00 Starmina, Roemenië Het ragfijne Sauvignon karakter wordt hier getransformeerd tot een verkwikkende en zeldzame wijn. Mineraalachtige smaak met ragfijne tonen van groene appel, jasmijn en wilde vlierbes. ODE AAN... 3,25 Gros Manseng Dom St. Lannes Gascogne, Frankrijk Een smaakexplosie van tropisch fruit, bloemen, kruiden en specerijen. Waarbij volop fris citrus- en tropisch fruit elkaar afwisselen. De excellente lengte in z n afdronk is opvallend. Niersteiner Spiegelberg 3,00 Rheinhessen, Duitsland Zacht zoete Duitse witte wijn met fris fruit in de afdronk. ROSÉ Domaine Boyar 3,00 Thracian Valley, Bulgarije Elegante en verfijnde rosé met een heerlijk fruitig bouquet van 80 % Merlot en 20 % Cabernet Sauvignon druiven. ROOD Grand Seigneur 3,00 Cabernet/Merlot Cachapoal Valley, Chili Aroma s van rijp fruit kersen en zwarte bessen. Een licht kruidige neus. Levendige & sappige rode wijn. Alex Crianza 3,25 DO Navarra, Spanje Tempranillo/Merlot Vanille-, caramel- en basilicumtonen op de achtergrond. Mooie rijping op Frans en Amerikaans eiken van maar liefst 9 maanden. De fluweelzachte smaakvariatie samen met de lange afdronk maken hem zonder meer een proefondervindelijke ontdekking waard.

2 BIER BIER VAN HET VAT Alfa pilsener 1,90 5.0% Alfa Edel pils heeft een hoppige smaak, uitvloeiend naar een licht bittere opdrogende nasmaak. Alfa pilsener 0,5 ltr. 5,25 Wisseltap vanaf: 3,00 Wij hebben drie kranen gereserveerd voor speciaalbieren. Graag informeren wij u welke bieren wij u van het vat serveren. SPECIAAL BIEREN BLOND Duvel 3,80 8.5% Duvel heeft een droge, maar toch licht zoete alcoholsmaak. Dit maakt het een fijne dorstlesser met een aangenaam hopkarakter. Vedett Extra Blond 3,80 5.2% Een luxe pils met een bijzondere smaak, gedomineerd door hop. Het pilsje is tamelijk droog met een vleugje citroen. Een heerlijk aangenaam aroma met een romige mout smaak, geeft het beetje Extra in Vedett Blond! La Chouffe Blond 3,80 8% Een niet gefilterd blond bier, dat zowel in de fles als in het vat hergist. Het is aangenaam fruitig, gekruid met koriander en een lichte hopsmaak. St. Feuillien - Grand Cru 4,00 9.5% St Feullien Grand Cru onderscheidt zich door de afwezigheid van kruiden. Het bier bevat hoparoma s met fruitige aroma s, met een harmonie tussen subtiliteit en weelderigheid. Corona 3,00 4.6% Mooi helder goudkleurig bier, licht zoet en fris van smaak. Dorstlessend tijdens een warme zomerdag. Bird Brewery - Dat is andere koekoek 4,00 5.6% Deze Farmhouse Ale (ook wel bekend als Saison) is een blonde, frisse knaller met drie fruitige hopsoorten. De funky gist geeft het bier een droge, kruidige smaak. Ideale dorstlesser voor iedere dag! Gebrouwen door vrouwen - Bloesem blond 4,00 6.2% Een helderblond bier met vlierbloesem. De vlierbloesem geeft een bloemig aroma en een frisse smaak. Bloesem Blond is volgens de dames het perfecte biertje om het voorjaar te vieren. Gebrouwen door vrouwen - Gember goud 4,00 4.6% Gember Goud heeft de smaak en het gevoel van gember: sprankelend, fruitige smaak en is lekker licht.vier de zomer met deze Pale Ale met gember!

3 BIER WIT IJwit Brouwerij t IJ 4,00 6.5% Licht troebel, goud van kleur met een zachte schuimkraag. Korianderzaad en citroen zorgen tijdens het brouwen voor de licht kruidige en citrusachtige tonen. Door de fijne licht zoete, frisse afdronk is het IJwit een geweldige dorstlesser. Vedett extra white 3,80 4.7% Vol romig en frisse smaak. Frisse geur, tonen van citrus en een kruidigheid van koriander met een lange bittere afdronk. Schuiminje-snor Bird Brewery 4,00 5.2% Deze Wheat Ale zit vol tarwemout, net als een witbier of weizen. De fruitige hoppen maken het bier echter tropischer en spannender. Om heerlijk bij te snorren. Erdinger hefeweizen 0,5 ltr. 4,00 5.3% Een frisse en licht zurige smaak. Het is een troebel weissbier met aroma s van banaan en kruidnagel. Een frisse smaak dus, met een lichte bitterheid in de afdronk. I.P.A. Mooie Nel Brouwerij Jopen 4,00 6.5% Jopen Mooie Nel is extra zwaar gebrouwen en gehopt. Het bier heeft na de vergisting nog wat extra hop erbij gekregen om een duidelijk hop karakter te krijgen. Het bier heeft een fruitig aroma en de smaak is mooi in balans. Vedett Session IPA 3,80 2,7% Het eerste dat opvalt wanneer je dit goudkleurige, licht troebele bier ruikt, zijn de krachtige, frisse aroma s van citrus en dennenhars. Het bier heeft een lichtzure aanzet, die zich ontwikkelt tot een frisse bitterheid die even blijft hangen in de mond. AMBER Skuumkoppe Texels Brouwerij 3,80 6% Een fruitige smaak met accenten van amandel en karamel. Een karaktervol donker witbier dat smaakt in ieder jaargetijde. Gouden Carolus Ambrio 4,00 8% Het evenwicht tussen de verschillende moutsoorten, de fijne hoppen en typische kruidige aroma s combineert de volmondigheid van bruine bieren met de frisheid van blonde bieren. Pauwel Kwak 4,00 8.4% Een fruitige geur van abrikozen, maar ook de zoetigheid van zoethout. Bij het proeven proeft u de abrikoos. De fruitige smaak komt samen met een zoetigheid van karamel. Daarnaast nog een wat licht bittere smaak in de fijne afdronk. Super Dortmunder Alfa Brouwerij 3,75 7.5% De smaak is heerlijk zacht en vol; dit gaat snel over naar een rokerige droogheid en is mooi in balans. Dankzij het gebruik van de beste Duitse en Tsjechische hopsoorten en een lagertijd van circa 2 maanden, heeft dit bier een krachtig hop-aroma en veel bouquet. Scholsen Ties Brouwerij in de Nacht 4,00 6% Een donker blond bier van hoge gisting, gefilterd en daardoor helder goudgeel van kleur, met een fijne schuimkraag.

4 BIER DONKER Chimay rood 4,00 7.0% Koperkleurig tot bruin bier met een royale, fijne schuimkraag, Je ruikt fruit, De zachte karamel, vers brood en toast zijn goed te ruiken. De smaak heeft dezelfde zoete aroma s. Deze Trappist eindigt zoet en licht bitter. Grimbergen Dubbel 4,00 6,5% Grimbergen Dubbel is een zoet-bitter bier met veel volheid en toetsen van karamel. Het is een heel rijk bier met dubbele gisting waarvan u optimaal kan genieten in uw vrije tijd. Gouden Carolus Classic 4,00 8,5% Gouden Carolus Classic wordt gezien als één van de beste bieren ter wereld, het combineert de warmte van wijn met de frisheid van bier. Krysta Brouwerij in de Nacht 4,00 9,5% Een volmoutige Brunette. Een mooie zachte afdronk die zich prima leent bij de openhaard! Zoethout is een ondersteunend smaakcomponent en licht aanwezig. Hannen Alt 2,50 4,8% Hannen Alt is donkerbruin van kleur, heeft een flinke schuimkraag en is bitterzoet en zacht van smaak. Alfa Oud Bruin 2,50 2,5% Een zacht, zoet bier. Het bevat tonen van gebrande mout en karamel. De zoete smaak gaat naar de afdronk toe over in een droge subtiele smaak. FRUIT Liefmans Fruitesse 3,75 3,8% Een frisse en fruitige smaak met een zoete achtergrond. Deze blend van bier gerijpt op echte kersen en natuurlijke vruchtensappen heeft een fruitige, zoete smaak en wordt geserveerd op ijs. Liefmans Kriek 4,00 6.0% Fruitig met een frisse, zoetzure smaak van krieken. Sterke, levendige aanzet, gaat over in een gevarieerd smakenpalet met een perfect evenwicht tussen de zoetheid van het fruit en het zacht zurige karakter van lambiek. Mort Subite Geuze lambic 3,50 4,5% Jonge en oude Lambic vechten het uit in deze topper op basis van tarwe. Zoetzuur, met een pittige afdronk. Bacchus Framboos. 4,00 5.0% Roodbruin bier met een lichtgekleurde schuimkraag. Een overvloed aan sappige aroma s van frambozen en rood fruit. Gerijpt op houten vaten en heeft een lange intense friszure fruitige afdronk. Amstel Radler 2% 2,50 2% Amstel Radler is een verfrissende mix van Amstel bier en sprankelend citroenwater. Amstel Radler 0.0% 2,50 0% Amstel Radler 0.0% is een verfrissende mix van Amstel 0.0% bier en sprankelend citroenwater. Amstel Radler 0.0% is een geheel alcoholvrij bier en wordt gebrouwen zonder kunstmatige toevoegingen.

5 BIER TRIPEL Triple d Anvers 4,00 8.0% Vleugjes caramel en biscuit verwelkomen de proever en zetten zich door in de mooie ronde smaak. Romige hazelnootcrème en een toets van vanille combineren aangenaam met de delicate kruidigheid van deze tripel. Tripel Karmeliet 4,00 8,4% Als je ruikt aan Karmeliet Tripel dan denk je direct aan een rozentuin. De geur is aantrekkelijk door vanille en bruine suiker. Het bier heeft veel fruitigheid van perzik en banaan en ver in de achtergrond een vleugje citrus. Gouden Carolus Tripel 4,00 9.0% Een zeer apart karakter en een volmondige smaak. Wie houdt van de zuivere, keurige smaak van dit zwaarder, ietwat kruidig en doch verfrissend goudblonde bier, schenkt het zachtjes in één beweging uit. Oedipus Thai Thai 4,00 8.0% Een bier waarbij de ingrediënten: wortel, koriander, chili pepers en sinaasappelschillen zijn toegepast. Door deze samenstelling van ingrediënten heb je een compleet Thais gerecht in je glas, vandaar de naam Thai Thai. Piraat Tripel hop 4,25 10,5% Een krachtig, full-bodied zoete Tripel met tonen van gist en een licht hopkarakter. QUADRUPEL Gulden Draak 9000 Quadrupel 4,25 10,5% Diep amber kleurig met een grote licht gekleurde schuimkraag. Deze quadruple is zoet, sterk en verwarmend met een plezierig fruitige nasmaak. Donker Sur Lie Brouwerij in de Nacht 4,00 9,2% Smaakvolle Quadrupel met een niet al te zware afdronk. De roze peper en gember zijn slechts aanwezig als ondersteunende kruidigheid en zeker niet dominant. Ongefilterd donker bier zonder hergisting op fles. BARLEY WINE Belhamel Brouwerij in de Nacht 4,00 11% Donkerbruine kleur, de kraag zakt snel in tot een randje. Eerste geurindruk is van rode wijn. De smaak is licht zoet. Belhamel Brouwerij in de Nacht Bourgongne vaten lagering 4,00 11% Donkerbruine kleur, de kraag zakt snel in tot een randje. Eerste geurindruk is van rode wijn in combinatie met hout. Licht zoet, zurige tonen van rode wijn, vanille, hout en caramel. Medium body, de alcohol is goed verborgen. Belhamel Brouwerij in de Nacht Ben Nevis vaten lagering 4,00 11% Donkerbruine kleur, zo goed als geen kraag. Ruikt sterk naar whisky en hout, zoetig. STOUT Liquid love Brouwerij in de Nacht 4,00 8,5% Vol donker bier met tonen van koffie, laurier, drop, chocolade en een mooie volle body. Het kleine zoetje geeft ondersteuning aan de aardse smaken.

6 PROOST ALCOHOL-ARM Amstel 0.0% 2,50 Een geheel alcoholvrij biertje met de vertrouwde smaak van Amstel. Amstel Radler 2% 2,50 Amstel Radler is een verfrissende mix van Amstel bier en sprankelend citroenwater. Met maar 2% alcohol is het een licht bier en makkelijk te drinken. Amstel Radler 0.0% 2,50 Amstel Radler 0.0% is een verfrissende mix van Amstel 0.0% bier en sprankelend citroenwater. Amstel Radler 0.0% is een geheel alcoholvrij bier en wordt gebrouwen zonder kunstmatige toevoegingen. Erdinger 0% 4,00 Een volle smaak van tarwemout, het is een romig bier en heeft een lichte tint van banaan. Het bier heeft een frisse en korte afdronk. Erdinger Hefeweizen zonder alcohol. Vedett Session IPA 2,7% 3,80 Het eerste dat opvalt wanneer je dit goudkleurige, licht troebele bier ruikt, zijn de krachtige, frisse aroma s van citrus en dennenhars. Het bier heeft een lichtzure aanzet, die zich ontwikkelt tot een frisse bitterheid die even blijft hangen in de mond. ALLE BIEREN AL GE-UNTAPPD? OVER HET ALGEMEEN HEBBEN WE BUITEN DE BIERKAART OM NOG ENKELE BIEREN OP FLES. KOM GERUST BINNEN KIJKEN IN DE KOELING OF WE NOG IETS SPECIAALS HEBBEN NAAR UW SMAAK. STERKE DRANKEN Wij hebben een uitgebreid assortiment sterke dranken. Hiernaast treft u enkele specials die wij graag bij u onder de aanscht brengen. Vraag onze bediening of uw drankje binnen ons assortiment zit, of dat wij iets naar uw smaak kunnen schenken MY Chiocolo van Lorenzo Inga 4,00 Een goddelijke chocoladelikeur MY Limonchello van Lorenzo Inga 3,50 Citroen, Citroen, Citroen, maar wel heel lekker!!! MY Aranchello van Lorenzo Inga 3,50 Limonchello maar dan met grapefruit Grappa Reciota van Lorenzo Inga 4,00 Rozijnen, Framboos, Gedroogd fruit in een glaasje.. Cognac Daniel Bouju V.S.O.P 3,50 Premier Cru du Cognac Karl s Koekie 2,50 Koekie erbij?

7 SPRITZ Aperol Spritz 5,00 Aperol sinaasappel prosecco bruiswater Limoncello Spritz 5,00 Limoncello munt prosecco bruiswater GIN & TONIC Bobby s dry gin 8,00 Gemixt met Fever tree Mediterranean Tonic water Hendrick s dry gin 7,50 Gemixt met Fever Tree Tonic water Monkey 47 gin 9,00 Gemixt met Fever Tree Tonic water MOCKTAIL Virgin Mojito 5,00 Limoen munt suikersiroop bruiswater COCKTAIL PREUF & PROOST VAKANTIE IN JE GLAS, MET GIN! 7,00 LAURA S LEMONADE Laura s Lemonade 2,95 Homemade Limonade in de smaken: -Lemongrass -Spicy mango -Lavendel FRISDRANKEN Pepsi cola 2,00 Pepsi MAX 2,00 Sourcy blauw 2,00 Sourcy Rood 2,00 Lipton ice tea 2,00 Lipton ice tea green 2,00 Sisi sinas 2,00 7-up 2,00 Royal club Cassis 2,00 Royal club Bitter lemon 2,00 Royal club Appelsap 2,00 Royal club Jus d orange 2,00 Fever Tree tonic water 2,25 Fever Tree Mediterranean 2,25 Chocomel 2,00 Fristi 2,00 Red Bull 3,00 Rivella 2,00 Tönnissteiner Agrumes Fit 2,00 Suikervrije frisdrank Fles sourcy blauw 0,75 ltr. 5,00 Fles sourcy rood 0,75 ltr. 5,00 100% NATUURLIJK Fritz-Kola Kola 33cl 2,90 Fritz-Kola Kola zuckerfrei 33cl 2,90 Fritz-Kola Apfelschorle 33cl 2,90 Fritz-Kola Lemon 33cl 2,90 Fritz-Kola Rabarber 33cl 2,90 3 Cents Grapefruit Soda 20cl 2,50 3 Cents Gingerbeer 20cl 2,50

8 PROOST KOFFIE Alle koffies zijn ook cafeïnevrij te verkrijgen Koffie 2,00 Espresso 2,00 Dubbele Espresso 2,80 Cappuccino 2,25 Latte Macchiato 2,75 Caramel Lover 3,25 Latte met een shot caramelsiroop Chocaholic 3,25 Latte met een shot chocoladesiroop Koffie Nuts 3,25 Latte met een shot hazelnootsiroop Warme Chocomel 2,50 Slagroom 0,50 Koekie bij de koffie? 2,50 Geniet van een Karl s Koekie likeur bij de koffie VOOR BIJ DE KOFFIE Vlaai (indien voorradig) 2,75 Verse luxe vlaai van Hannen de bekker Homemade appeltaart 3,75 Huisgemaakte warme appeltaart met slagroom +/- 10 minuten bereidingstijd Cheesecake 3,75 Brownie 3,75 Huisgemaakte brownie met slagroom Koffie compleet 6,50 Koffie of thee met 3 zoete lekkernijtjes van- Laura en een likeurtje THEE Thee 2,00 Van het gerenommeerde theehuis Ronnefeldt Earl Grey English Breakfast Jasmine Gold Gearomatiseerde groene thee met jasmijn Morgentau Groene thee met mango en citrus tonen Rooibos Cream Orange Rooibos met vanille- en sinaasappel tonen Wellnes Frisse kruidenthee Ayuverda Pitta Verwarmende kruidenthee Fruity White Witte thee met perzik- en peer tonen Sweet Berries Vruchtenthee van frambozen en aardbeien Lemon Fresh Vruchtenthee met citrus Honing in je Thee? 0,50 Verse Munt Thee 2,75 Verse munt met honing

speciaalbier De Volmolen Genieten van een lekker We hebben regelmatig wisselende bieren van tap en fles, vraag ernaar! Café-Zaal-Camping De Volmolen

speciaalbier De Volmolen Genieten van een lekker We hebben regelmatig wisselende bieren van tap en fles, vraag ernaar! Café-Zaal-Camping De Volmolen samengesteld door Genieten van een lekker speciaalbier De Volmolen Café-Zaal-Camping De Volmolen Volmolen 4, 5561 VH Riethoven www.devolmolen.nl We hebben regelmatig wisselende bieren van tap en fles,

Nadere informatie

BITES Verkrijgbaar tot 23.00u Plenkske 13,50 Borrelplank Rijkelijk gevuld Charcuterie Kaas Brood Dips Zoutjes Snacks

BITES Verkrijgbaar tot 23.00u Plenkske 13,50 Borrelplank Rijkelijk gevuld Charcuterie Kaas Brood Dips Zoutjes Snacks WIJNEN Van het gerenommeerde wijnhuis Storms WIT ODE AAN... Gros Manseng 3,50 Gascogne, Frankrijk Tropisch fruit Citrus Bloemen Kruiden Specerijen. LAMELIA Verdicchio 3,25 DOP Verdicchio di Matelica, Italië

Nadere informatie

Koffie-kop 2,00 Koffie-mok 4,00 Espresso 2,00 Koffie verkeerd 2,35 Cappuccino 2,35

Koffie-kop 2,00 Koffie-mok 4,00 Espresso 2,00 Koffie verkeerd 2,35 Cappuccino 2,35 Warme dranken Koffie-kop 2,00 Koffie-mok 4,00 Espresso 2,00 Koffie verkeerd 2,35 Cappuccino 2,35 Thee 2,00 Earl Grey, Mint, English Breakfast, Forest Fruit, Green tea lemon, Rooibos vanilla, Green tea

Nadere informatie

Warme dranken Koffie-kop 2,20 Koffie-mok 4,40 Espresso 2,20 Dubbele espresso 4,40 Koffie verkeerd 2,50 Cappuccino 2,35 Latte Macchiato 2,50

Warme dranken Koffie-kop 2,20 Koffie-mok 4,40 Espresso 2,20 Dubbele espresso 4,40 Koffie verkeerd 2,50 Cappuccino 2,35 Latte Macchiato 2,50 Warme dranken Koffie-kop 2,20 Koffie-mok 4,40 Espresso 2,20 Dubbele espresso 4,40 Koffie verkeerd 2,50 Cappuccino 2,35 Latte Macchiato 2,50 Thee 2,20 Earl Grey, Mint, English Breakfast, Forest Fruit, Green

Nadere informatie

- Dranken - Koffie en thee v.a. 2,50 Koffie Cappuccino. - Ontbijtje? - Koffie verkeerd. Latte macchiato. Koffie of thee Verse gember thee

- Dranken - Koffie en thee v.a. 2,50 Koffie Cappuccino. - Ontbijtje? - Koffie verkeerd. Latte macchiato. Koffie of thee Verse gember thee Drankkaart - Dranken - Koffie en thee v.a. 2,50 Koffie Cappuccino - Ontbijtje? - Koffie verkeerd Verse croissant Latte macchiato Boerenyoghurt met Espresso huisgeroosterde granola Dubbele espresso Verse

Nadere informatie

Een ongefilterd fris trappistenwitbier met citrusachtige geur. De droge lichtzurige smaak zorgt voor een verfijnderd karakter. Alc.

Een ongefilterd fris trappistenwitbier met citrusachtige geur. De droge lichtzurige smaak zorgt voor een verfijnderd karakter. Alc. Een ongefilterd fris trappistenwitbier met citrusachtige geur. De droge lichtzurige smaak zorgt voor een verfijnderd karakter. Alc. 5,5% 3,00 Een sprankelend trappistenbier van hoge gisting. Licht moutig

Nadere informatie

Brand Bier. La Trappe Witte Trappist. La Trappe Dubbel

Brand Bier. La Trappe Witte Trappist. La Trappe Dubbel Brand Bier Brand Premium Pilsener wordt gebrouwen met meer hop. Dat geeft het pilsener zijn unieke, krachtige smaak. Het volledig volmout gebrouwen pils van Brand kenmerkt zich door de perfecte balans

Nadere informatie

Onze bieren. Flesbieren

Onze bieren. Flesbieren Geen 18, geen alcohol Flesbieren Kriek Max (3.5%) Helder, donkerrood kriekbier van spontane gisting met een zoet en fruitig aroma en een fruitig zoet-zuur palet door toevoeging van 25% natuurlijke kriekensappen.

Nadere informatie

Geniet, maar drink met mate ONZE BIEREN

Geniet, maar drink met mate ONZE BIEREN Geniet, maar drink met mate ONZE BIEREN BLOND STERK BLOND Steenbrugge Blond Brouwerij Palm Belgisch abdijbier met een volle smaak en een fruitig gistingsaroma, wat in combinatie met het Brugse kruidenmengsel

Nadere informatie

Geniet, maar drink met mate ONZE BIEREN

Geniet, maar drink met mate ONZE BIEREN Geniet, maar drink met mate ONZE BIEREN BLOND STERK BLOND Steenbrugge Blond Brouwerij Palm Belgisch abdijbier met een volle smaak en een fruitig gistingsaroma, wat in combinatie met het Brugse kruidenmengsel

Nadere informatie

Biertypes. Alles over bier SCHWARZBIER STOUT. horecasupport.be

Biertypes. Alles over bier SCHWARZBIER STOUT. horecasupport.be Alles over bier Biertypes HET ASSORTIMENT BIEREN IN DE MARKT GROEIT. NAAST TYPES EN SMAKEN IS ER ONDERSCHEID TUSSEN ONDERGISTEND EN BOVENGISTEND BIER. BEKENDSTE ONDERGISTEND BIER (GEBROUWEN BIJ LAGE TEMPERATUREN)

Nadere informatie

Hertog Jan van t vat 5,1 % 2,40. Hertog Jan Pilsener heeft een volle smaak met een bittere afdronk. Jupiler 5,2 % 2,35. Stella Artois 5,1 % 2,60

Hertog Jan van t vat 5,1 % 2,40. Hertog Jan Pilsener heeft een volle smaak met een bittere afdronk. Jupiler 5,2 % 2,35. Stella Artois 5,1 % 2,60 PILS Hertog Jan van t vat 5,1 % 2,40 Hertog Jan Pilsener heeft een volle smaak met een bittere afdronk Jupiler 5,2 % 2,35 Jupiler is een bitterzachte pils. Stella Artois 5,1 % 2,60 Stella Artois heeft

Nadere informatie

Cocktails. verfrissend gin rozemarijn citroen 8.5. Aperol Prosecco bruisend water sinaasappel 6.6

Cocktails. verfrissend gin rozemarijn citroen 8.5. Aperol Prosecco bruisend water sinaasappel 6.6 GIN TONIC verfrissend gin rozemarijn citroen 8.5 APEROL SPRITZ Aperol Prosecco bruisend water sinaasappel 6.6 MOJITO KONTIKI Tropisch Kontiki limoen munt 8.5 ESPRESSO MARTINI koffielikeur wodka ijsklontjes

Nadere informatie

compleet met heerlijke lekkernijen Koffie speciaal Koffie Lekker

compleet met heerlijke lekkernijen Koffie speciaal Koffie Lekker Koffie & zo Koffie Koffie 2,20 Cappuccino 2,40 Koffie verkeerd 2,40 Latte macchiato 2,90 Espresso 2,30 Dubbele espresso 3,60 Thee 2,20 diverse smaken Verse muntthee 2,80 Warme Chocomel 2,65 IJskoffie 4,30

Nadere informatie

Koffie specialiteiten

Koffie specialiteiten Koffie specialiteiten Latte macchiato 2,60 White Chocolate Latte 3,25 Caramel Latte 2,75 Chai Latte 2,75 Koffie & zo Koffie Koffie 2,10 Cappuccino 2,30 Koffie verkeerd 2,30 Latte macchiato 2,60 Espresso

Nadere informatie

compleet met heerlijke lekkernijen Koffie speciaal Koffie Lekker

compleet met heerlijke lekkernijen Koffie speciaal Koffie Lekker Koffie & zo Koffie Koffie 2,20 Cappuccino 2,40 Koffie verkeerd 2,40 Latte macchiato 2,90 Espresso 2,30 Dubbele espresso 3,60 Thee 2,20 diverse smaken Verse muntthee 2,80 Warme Chocomel 2,65 IJskoffie 4,30

Nadere informatie

BIERKAART Wisseltap:

BIERKAART Wisseltap: BIERKAART Wisseltap: TEXELS SKUUMKOPPE: Een donker tarwebier, met een volle romige smaak van limoen en tropisch fruit met een vleugje amandel. De afdronk is fruitig met een licht bittertje. Alcoholgehalte

Nadere informatie

MET TOEWIJDING GEBROUWEN VEENHUIZEN DRANKEN & LUNCH KAART

MET TOEWIJDING GEBROUWEN VEENHUIZEN DRANKEN & LUNCH KAART MET TOEWIJDING GEBROUWEN VEENHUIZEN DRANKEN & LUNCH KAART BIERKAART DE KOLONIST WEIZEN BIER Een heerlijk fris, zacht en fruitig tarwebier van hoge gisting. Een echte dorstlesser. Het bier bevat 5% alcohol,

Nadere informatie

Geen 18, geen alcohol. Onze bieren

Geen 18, geen alcohol. Onze bieren Geen 18, geen alcohol Onze bieren Pilsener Bavaria (5.0%) Bavaria pils is geliefd vanwege zijn uitzonderlijke frisse en niet bittere smaak. Het geheim? Bavaria gebruikt zuiver mineraalwater uit eigen bron,

Nadere informatie

Koffie & thee Onze koffiebonen van Ten Have uit Deventer zijn biologisch

Koffie & thee Onze koffiebonen van Ten Have uit Deventer zijn biologisch Koffie & thee Onze koffiebonen van Ten Have uit Deventer zijn biologisch Koffie 2,35 Volle aromatische kop koffie Cappuccino 2,60 Espresso met opgeschuimde melk Espresso 2,35 Kleine sterke kop zwarte koffie

Nadere informatie

compleet met heerlijke lekkernijen Koffie speciaal Koffie Lekker

compleet met heerlijke lekkernijen Koffie speciaal Koffie Lekker Koffie & zo Koffie Koffie 2,20 Cappuccino 2,40 Koffie verkeerd 2,40 Latte macchiato 2,70 Espresso 2,30 Dubbele espresso 3,60 Thee 2,20 diverse smaken Verse muntthee 2,80 Verse gember thee 2,80 Warme Chocomel

Nadere informatie

Ons Carusobier is een volmoutbier van hoge gisting, gebrouwen door de Scheldebrouwerij

Ons Carusobier is een volmoutbier van hoge gisting, gebrouwen door de Scheldebrouwerij BIERKAART Bieren van t vat pilsener 25 cl alc. 5,0 % vol. 2,10 pilsener 50 cl alc. 5.0 % vol. 3,90 Up 22 cl alc. 5,5 % vol 2,20 Hoppen Blond van Jopen alc. 6,8% vol. 3,30 Ons eigen bier 2,60 Ons Carusobier

Nadere informatie

Pastorie verwenkoffie 6,95. De Pastorie hecht veel waarde aan góede koffie. Koffie moet een feest zijn. Wij schenken Royal Dutch Espresso.

Pastorie verwenkoffie 6,95. De Pastorie hecht veel waarde aan góede koffie. Koffie moet een feest zijn. Wij schenken Royal Dutch Espresso. De Pastorie hecht veel waarde aan góede koffie. Koffie moet een feest zijn. Wij schenken Royal Dutch Espresso. Het branden van Royal Dutch is afgestemd op de Nederlandse smaak en heeft een bijzonder rijk

Nadere informatie

Pastoorke van Moorsel

Pastoorke van Moorsel Pastoorke van Moorsel Koffie 2,10 Cappuccino 2,40 Espresso 2,10 Dubbele espresso 3,00 Latte Macchiato 2,90 Irish Coffee 5,50 Thee 2,00 Verse muntthee met honing 2,75 Warme Chocomel 2,30 (slagroom + 0,50)

Nadere informatie

DRANKENKAART THEEHUIS BIJ KEES&SIEN

DRANKENKAART THEEHUIS BIJ KEES&SIEN THEEHUIS BIJ KEES&SIEN Geniet van de lekkerste bieren van de Veluwe van Hert Bier. Een eerlijk bier van mouten, kruiden en specerijen. Of kies uit één van onze (huis)wijnen. Wij vertellen u graag meer

Nadere informatie

KOFFIE THEE ENGLISH BLEND DUBBELE ESPRESSO GROENE LEMON GROENE SENCHA GROENE JASMIJN ESPRESSO MACCHIATO

KOFFIE THEE ENGLISH BLEND DUBBELE ESPRESSO GROENE LEMON GROENE SENCHA GROENE JASMIJN ESPRESSO MACCHIATO KOFFIES THEE ESPRESSO DUBBELE ESPRESSO KOFFIE ESPRESSO MACCHIATO 2,50 CAPPUCCINO KOFFIE VERKEERD LATTE MACCHIATO CARAMEL MACCHIATO 3,20 FLAT WHITE MOCHACCINO 3,20 espresso met een wolkje schuim ook in

Nadere informatie

Koffie & thee Onze koffiebonen van Ten Have uit Deventer zijn biologisch

Koffie & thee Onze koffiebonen van Ten Have uit Deventer zijn biologisch Koffie & thee Onze koffiebonen van Ten Have uit Deventer zijn biologisch Koffie 2,35 Volle aromatische kop koffie Cappuccino 2,60 Espresso met opgeschuimde melk Espresso 2,35 Kleine sterke kop zwarte koffie

Nadere informatie

BIEREN VAN DE TAP: Een zachte en neutrale pilsener. Het aroma is iets hoppig. De body is medium en de nasmaak is hopbitter.

BIEREN VAN DE TAP: Een zachte en neutrale pilsener. Het aroma is iets hoppig. De body is medium en de nasmaak is hopbitter. BIEREN VAN DE TAP: BRAND 2,20 TYPE: PILSENER ALCOHOL: 5% GISTING: LAAG Een zachte en neutrale pilsener. Het aroma is iets hoppig. De body is medium en de nasmaak is hopbitter. LA TRAPPE DUBBEL 3,25 TYPE:

Nadere informatie

Café 'de Oude Sluis' kent een rijke traditie als authentiek biercafé. Deze traditie wordt dan ook met grote toewijding door zowel het personeel als

Café 'de Oude Sluis' kent een rijke traditie als authentiek biercafé. Deze traditie wordt dan ook met grote toewijding door zowel het personeel als Café 'de Oude Sluis' kent een rijke traditie als authentiek biercafé. Deze traditie wordt dan ook met grote toewijding door zowel het personeel als de speciaalbier-minnende vaste bezoekers in stand gehouden.

Nadere informatie

Koffie & thee Onze koffiebonen van Ten Have uit Deventer zijn biologisch. Koffie 2,30 Volle aromatische kop koffie

Koffie & thee Onze koffiebonen van Ten Have uit Deventer zijn biologisch. Koffie 2,30 Volle aromatische kop koffie KOFFIEKAART Koffie & thee Onze koffiebonen van Ten Have uit Deventer zijn biologisch Koffie 2,30 Volle aromatische kop koffie Cappuccino 2,50 Espresso met opgeschuimde melk Espresso 2,30 Kleine sterke

Nadere informatie

Tapbieren. Jupiler - 5,2% 2,60. Leffe Bruin - 6,5% 4,00. BXL Blond - 7% 4,00. Hoegaarden - 5% 3,50. Cornet - 8,3% 5,00. La Chouffe - 8% 4,00

Tapbieren. Jupiler - 5,2% 2,60. Leffe Bruin - 6,5% 4,00. BXL Blond - 7% 4,00. Hoegaarden - 5% 3,50. Cornet - 8,3% 5,00. La Chouffe - 8% 4,00 Bent u net zo n speciaalbier liefhebber als wij? Blader dan op uw gemak door onze kaart voor onze uitgebreide selectie Belgische speciaalbieren. Naast de bieren in deze kaart, schenken we ook 6 bieren

Nadere informatie

MOUSSEREND ROSÉ 4,25 21,25

MOUSSEREND ROSÉ 4,25 21,25 WIJNKAART MOUSSEREND Italië, Prosecco Pronol Frizzante 4,75 23,75 Deze licht mousserende wijn is gemaakt van de Prosecco en de Frizzante druif. GEUR Fruitige met wat tonen van witte bloemen. SMAAK Fruitig,

Nadere informatie

Onze tapbieren worden regelmatig gewisseld. Voor de digitale kaart scan onze QR-code achter op de boekett flessen.

Onze tapbieren worden regelmatig gewisseld. Voor de digitale kaart scan onze QR-code achter op de boekett flessen. SOURCY ROOD 2,20 SOURCY BLAUW 2,20 PEPSI COLA, PEPSI MAX 2,20 7-UP 2,20 SISI ORANGE 2,20 CASSIS 2,20 RIVELLA 2,20 TONIC 2,20 BITTER LEMON 2,20 ICETEA, ICETEA GREEN 2,35 JUS D ORANGE 2,20 FRISTI 2,20 CHOCOMEL

Nadere informatie

LUNCHKAART BROODJES 4,50 4,95 6,50 8,50 7,25 7,25 4,25

LUNCHKAART BROODJES 4,50 4,95 6,50 8,50 7,25 7,25 4,25 TOSTI Tost Classic ham en kaas Tosti Hawai ham, kaas en ananas Tosti Tomato ham, kaas, tomaat en kruiden Tosti IJzeren Man ham, kaas, spek, ui, tomaat en kruiden Tosti Caprese pesto, tomaat, mozarella

Nadere informatie

Chileense huis wijnen

Chileense huis wijnen Wijnkaart Chileense huis wijnen Pionero Viña Morande Chardonnay In deze droge witte wijn proeft u aroma's van fris fruit zoals perzik, peer, citrus en meloen. Smaaktype: soepel, aromatisch met houtrijping.

Nadere informatie

Koffies THEE ZIE THEEKAART VOOR KEUZE 2,10 POT THEE 6,50 VERSE MUNTTHEE MET HONING 2,75. WARME CHOCOMEL melk / wit / puur / mix 2,80 DOT SLAGROOM 0,50

Koffies THEE ZIE THEEKAART VOOR KEUZE 2,10 POT THEE 6,50 VERSE MUNTTHEE MET HONING 2,75. WARME CHOCOMEL melk / wit / puur / mix 2,80 DOT SLAGROOM 0,50 Koffies KOFFIE 2,10 KOFFIE VERKEERD 2,25 CAPPUCCINO 2,25 ESPRESSO 2,10 DUBBELE ESPRESSO 3,00 LATTE MACCHIATO 3,00 LATTE MACCHIATO SPECIALS 3,50 Crazy Chocolate Cookie - Going Nuts - Amaretto - Sweet Caramel

Nadere informatie

Beknopte omschrijving bieren Hobbybrouwerij De Tuimelaar. no. Biertype botteldatum alc.% omschrijving. 78 Speculaasbier verwacht 2017

Beknopte omschrijving bieren Hobbybrouwerij De Tuimelaar. no. Biertype botteldatum alc.% omschrijving. 78 Speculaasbier verwacht 2017 Beknopte omschrijving bieren Hobbybrouwerij De Tuimelaar no. Biertype botteldatum alc.% omschrijving 78 Speculaasbier verwacht 2017 77 Bokbier verwacht 2017 76 Weizen verwacht 2017 75 Dubbel verwacht 2017

Nadere informatie

«BEER VAAN DE TAP» Wisseltap Vraag onze medewekers naar welk lekkers er nu uit de tapkraan stroomt.

«BEER VAAN DE TAP» Wisseltap Vraag onze medewekers naar welk lekkers er nu uit de tapkraan stroomt. «BEER VAAN DE TAP» Brand Pilsener - Blond 5,5% 27ebu 0.20l 2.40 0.25l 2.90 0.50l 5.80 Brand Premium Pilsener wordt gebrouwen met meer hop. Dat geeft onze pilsener zijn unieke, krachtige smaak. Het volledig

Nadere informatie

Koffie, thee & Lekkers

Koffie, thee & Lekkers Koffie, thee & Lekkers Thee Fleur de café in diverse smaken Verse muntthee Verse gemberthee Koffie Cappuccino Espresso Dubbele espresso Café latte Latte macchiato Latte macchiato met vanille Caramello Coffee

Nadere informatie

CARTA VIEJA. : Sauvignon Blanc

CARTA VIEJA. : Sauvignon Blanc Sauvignon Blanc Heldergele kleur met groene reflecties. Frisse, schone en intense neus. Witte bessen, verse kruiden en limoenaroma's worden benadrukt, met asperges en minerale tonen. Grote balans en textuur

Nadere informatie

Koffie / Espresso 2,35 Cappuccino / Koffie verkeerd 2,70 Latte Macchiato 3,20 Warme chocomel 2,90 Extra slagroom 0,60

Koffie / Espresso 2,35 Cappuccino / Koffie verkeerd 2,70 Latte Macchiato 3,20 Warme chocomel 2,90 Extra slagroom 0,60 Koffie / Espresso 2,35 Cappuccino / Koffie verkeerd Latte Macchiato 3,20 Warme chocomel 2,90 Extra slagroom 0,60 Caramel Macchiato 3,50 Hazelnoot Macchiato 3,50 Vanille Macchiato 3,50 IJscappuccino, vers

Nadere informatie

Pilsner Urquell 4.4 % 25cl Tsjechië 3,50. Lage Landen 5.2 % 25cl België 2,15. Lage Landen 5.2 % 50cl België 4,10

Pilsner Urquell 4.4 % 25cl Tsjechië 3,50. Lage Landen 5.2 % 25cl België 2,15. Lage Landen 5.2 % 50cl België 4,10 Bier van t Vat Pilsner Urquell 4.4 % 25cl Tsjechië 3,50 Lage Landen 5.2 % 25cl België 2,15 Lage Landen 5.2 % 50cl België 4,10 Brugse Zot Blond 6.0 % 33cl België 4,00 Grimbergen Dubbel 6.5 % 33cl België

Nadere informatie

Koffie & thee Onze koffiebonen van Ten Have uit Deventer zijn biologisch

Koffie & thee Onze koffiebonen van Ten Have uit Deventer zijn biologisch Koffie & thee Onze koffiebonen van Ten Have uit Deventer zijn biologisch Koffie 2,35 Volle aromatische kop koffie Cappuccino 2,60 Espresso met opgeschuimde melk Espresso 2,35 Kleine sterke kop zwarte koffie

Nadere informatie

Lunch. Goedendag, fijn dat u wij u mogen begroeten in de hernerg. Wij serveren lunch gerechten tussen 12 en 16 uur.

Lunch. Goedendag, fijn dat u wij u mogen begroeten in de hernerg. Wij serveren lunch gerechten tussen 12 en 16 uur. Lunch Goedendag, fijn dat u wij u mogen begroeten in de hernerg. Wij serveren lunch gerechten tussen 12 en 16 uur. Wij hebben onze uigebreide lunch en borrelkaart samengesteld met producten uit de regio

Nadere informatie

Drankkaart. Koffie / thee. Koffie specialiteiten. Thee. Gebak (van onze warme bakker)

Drankkaart. Koffie / thee. Koffie specialiteiten. Thee. Gebak (van onze warme bakker) Drankkaart Koffie / thee Koffie / Espresso Cappuccino / Koffie verkeerd Latte Macchiato Warme chocomel Extra slagroom v 3,05 v 2,75 v 0,55 Koffie specialiteiten Caramel Macchiato Hazelnoot Macchiato Vanille

Nadere informatie

Hertog Jan Karakter 3,95

Hertog Jan Karakter 3,95 BIERKAART Hertog Jan Karakter 3,95 Dankzij de uitgelezen selectie prestigemout heeft dit bier een uitzonderlijk roodkoperen kleur. De smaak is vol en romig. Het bier heeft een aangename afdronk met een

Nadere informatie

Koffie 1,75 Thee 1,75 Espresso 1,75. Koffie verkeerd 2,00. Warme Chocolademelk 2,00. Slagroom 0,50. Irish Coffee 4,50

Koffie 1,75 Thee 1,75 Espresso 1,75. Koffie verkeerd 2,00. Warme Chocolademelk 2,00. Slagroom 0,50. Irish Coffee 4,50 Warme Drank Koffie 1,75 Thee 1,75 Espresso 1,75 Koffie verkeerd 2,00 Warme Chocolademelk 2,00 Slagroom 0,50 Irish Coffee 4,50 Soep Soep van de dag 2,50 Erwtensoep 3,00 Tosti Ham/Kaas 2,00 Frisdrank Spa

Nadere informatie

HET SCHENK RITUEEL. De complete handleiding voor het kwalitatief schenken van kwaliteit.

HET SCHENK RITUEEL. De complete handleiding voor het kwalitatief schenken van kwaliteit. HET SCHENK RITUEEL. De complete handleiding voor het kwalitatief schenken van kwaliteit. Duvel is een klassieker binnen het rijke Belgische bierlandschap, vaak geïmiteerd. nooit geëvenaard. Het unieke

Nadere informatie

Royal club cassis Liptonice Ice Tea of Green Sourcy blauw rood Crystal clear lemon Jus d orange Appelsap Fristi Chocomel

Royal club cassis Liptonice Ice Tea of Green Sourcy blauw rood Crystal clear lemon Jus d orange Appelsap Fristi Chocomel Tout est possible Warme dranken Koffie 1,85 Thee 1,85 Verse muntthee met honing 2,20 Cappuccino 2,20 Latte Macchiato 2,20 Espresso 2,20 Koffie verkeerd 2,20 Warme chocomel 2,20 met slagroom Koffie Catharinahof

Nadere informatie

Drankenkaart. TAPPUNT_BIERKAART.indd :50

Drankenkaart. TAPPUNT_BIERKAART.indd :50 Drankenkaart TAPPUNT_BERKAART.indd 1 05-09-17 09:50 Smaakprofiel vol / complex hoppig / bitter De bieren van Tappunt zijn in te delen in 4 verschillende categorieën. Je kunt in één oogopslag zien, welk

Nadere informatie

Jupiler. Assortiment PILSENER JUPILER BLUE. horecasupport.nl

Jupiler. Assortiment PILSENER JUPILER BLUE. horecasupport.nl Assortiment Jupiler PILSENER Omschrijving Jupiler is een bitterzachte pils (5,2%) met een fris karakter, vlotte verteerbaarheid en een toegankelijke smaak Type Goudblonde pilsener Alcohol 5,2% Smaak Toegankelijk

Nadere informatie

LUNCH - HIGH TEA - BONBONS - OLIE & AZIJN

LUNCH - HIGH TEA - BONBONS - OLIE & AZIJN LUNCH - HIGH TEA - BONBONS - OLIE & AZIJN LUNCH - HIGH TEA - BONBONS - OLIE & AZIJN Koffie Koffie verkeerd Cappuccino Espresso Dubbele espresso Latte macchiato Latte s Kijk bij de verwenkoffies voor de

Nadere informatie

DRANKEN. OVERIG Tonic Elderflower 2,75

DRANKEN. OVERIG Tonic Elderflower 2,75 DRANKEN KOFFIES EXTRA S Café Lungo 2,25 Slagroom 0,35 Espresso 2,25 Sojamelk 0,25 Doppio 3,15 Kokosmelk 0,25 Ristretto 2,25 Havermelk 0,25 Cappuccino 2,60 Amandelmelk 0,25 Latte Macchiato 3,10 Caramel

Nadere informatie

WITTE WIJNEN GLAS FLES CHARDONNAY 3,60 17,50 Herkomst: Frankrijk, Vin de pays Smaak: zacht, fruitig, mild

WITTE WIJNEN GLAS FLES CHARDONNAY 3,60 17,50 Herkomst: Frankrijk, Vin de pays Smaak: zacht, fruitig, mild SOURCY ROOD 2,05 SOURCY BLAUW 2,05 PEPSI COLA, PEPSI MAX 2,05 7-UP 2,05 SISI ORANGE 2,05 CASSIS 2,05 RIVELLA 2,05 TONIC 2,05 BITTER LEMON 2,05 ICETEA, ICETEA GREEN 2,20 JUS D ORANGE 2,05 FRISTI 2,05 CHOCOMEL

Nadere informatie

Wij maken het persoonlijk. Geschenken 2012

Wij maken het persoonlijk. Geschenken 2012 Wij maken het persoonlijk Geschenken 2012 Wij maken het persoonlijk Het ontvangen van een eindejaarsgeschenk is eigenlijk een vaste vorm van een welgemeend dankjewel. Een waardering naar elkaar toe voor

Nadere informatie

Belgische bieren. Trappistenbier. Sfeeropener. vult sfeerbeeld aan

Belgische bieren. Trappistenbier. Sfeeropener. vult sfeerbeeld aan Titel inspiratie Genieten van Sfeeropener meestal human touch, vult sfeerbeeld aan Belgische bieren België is het bierland bij uitstek. Als geen ander weten we hoe authentieke bieren te brouwen, met oog

Nadere informatie

Lunchkaart 12:00-17: 00

Lunchkaart 12:00-17: 00 Lunchkaart 12:00-17: 00 Oerbrood Kaas, tomaat, 6 Komkommer Oerbrood warme geitenkaas 7 uit de Voerstreek Wrap met kruiden crème 8 en gerookte zalm Champignons a la escargot, 9 oerbrood Oeufs benedictines,

Nadere informatie

Nomad, Dealu Mare, Pinot Grigio, Roemenië Zacht-tropische aroma s met frisse zuren om de wijn spanning en balans te geven. Glas 3,95/Fles 22,50

Nomad, Dealu Mare, Pinot Grigio, Roemenië Zacht-tropische aroma s met frisse zuren om de wijn spanning en balans te geven. Glas 3,95/Fles 22,50 Geachte gast, Hierbij presenteren wij u met trots onze wijnkaart. Alle wijnen zijn zorgvuldig geselecteerd en sluiten aan bij de seizoengerechten die wij serveren. Bij het selecteren van onze wijnen laten

Nadere informatie

CLASICO. Viña Ventisquero Syrah Lijn: Druivenras: Herkomst: Proefnotitie: Viña Ventisquero Chardonnay. Lijn:

CLASICO. Viña Ventisquero Syrah Lijn: Druivenras: Herkomst: Proefnotitie: Viña Ventisquero Chardonnay. Lijn: Produktblad 1 van 61 Viña Ventisquero De wijngaard Ventisquero is het resultaat van een nieuwe uitdaging van Agrosuper, de grootste producent van verse voedingsmiddelen in Chili. Enthousiast over het idee

Nadere informatie

drankenkaart Ambachtelijk Speciaalbieren, de peel, diner, houtskool, tuk tuk, Landbrood , burger, legerjeep, lunch, kinderhoek, Robuust, Stoer,

drankenkaart Ambachtelijk Speciaalbieren, de peel, diner, houtskool, tuk tuk, Landbrood , burger, legerjeep, lunch, kinderhoek, Robuust, Stoer, drankenkaart Ambachtelijk Speciaalbieren, de peel, diner, meijel, borrel, vis, trabant, koffie, wifi, snorfiets, Josper, vlees, puur, terras, eerlijk, de zwaan, swingtrike, houtskool, tuk tuk, Landbrood

Nadere informatie

Frisdranken. Chaudfontaine blauw/rood 2,50 GROTE FLES 5,30. Coca Cola / Zero 2,65. Sprite / Fanta Orange / Fanta Cassis 2,65

Frisdranken. Chaudfontaine blauw/rood 2,50 GROTE FLES 5,30. Coca Cola / Zero 2,65. Sprite / Fanta Orange / Fanta Cassis 2,65 Frisdranken Chaudfontaine blauw/rood 2,50 GROTE FLES 5,30 Coca Cola / Zero 2,65 Sprite / Fanta Orange / Fanta Cassis 2,65 Ice Tea / Ice Tea Green 2,85 Tonic / Bitter lemon / Ginger Ale 2,65 Rivella 2,65

Nadere informatie

Bieren. LAGER Brouwerij 't IJ BIRI Amsterdam, Nederland 4.7% alc. Een frisse lager, gebrouwen met mais. Perfect voor op het terras.

Bieren. LAGER Brouwerij 't IJ BIRI Amsterdam, Nederland 4.7% alc. Een frisse lager, gebrouwen met mais. Perfect voor op het terras. VAN DE TAP Van de tap, pils, weizen, wit 25cl 50cl Brand Pilsner Wylre, Nederland 5% alc. 2⅘ Premium pilsner met een krachtige smaak, gebrouwen met meer hop en dus met meer smaak. Vraag naar de vijf wisselende

Nadere informatie

De lekkerste troeven in uw hand!

De lekkerste troeven in uw hand! De lekkerste troeven in uw hand! Bier troef! Brouwerij bezoek Interesse om Brouwerij Het Nest een bezoek te brengen? Een bezoek aan de brouwerij duurt +- 90 minuten. Tijdens dit bezoek aan onze brouwerij

Nadere informatie

Koffie Cafe crème 1.85 De Hollandse koffie met een cremelaagje

Koffie Cafe crème 1.85 De Hollandse koffie met een cremelaagje Koffie Cafe crème 1.85 De Hollandse koffie met een cremelaagje Espresso 1.85 Op Italiaanse wijze gezet Dubbele espresso 2.75 Dubbel zo lekker Cappucino 2.25 Eveneens op heerlijke italiaanse wijze gemaakt

Nadere informatie

Enjoy life. eat cake ZOETE TREK CARROT CAKE 4,50 GLUTENVRIJ BROWNIE 4,50 CHEESECAKE 4,50 AMBACHTELIJK GEBAKKEN APPELTAART 3,90 SLAGROOM +0,50

Enjoy life. eat cake ZOETE TREK CARROT CAKE 4,50 GLUTENVRIJ BROWNIE 4,50 CHEESECAKE 4,50 AMBACHTELIJK GEBAKKEN APPELTAART 3,90 SLAGROOM +0,50 BORREL & BITES Enjoy life eat cake ZOETE TREK CARROT CAKE 4,50 GLUTENVRIJ BROWNIE 4,50 CHEESECAKE 4,50 AMBACHTELIJK GEBAKKEN APPELTAART 3,90 SLAGROOM +0,50 WARME DRANKEN Koffie 2,85 Espresso 2,85 Dubbele

Nadere informatie

D E S S E RT W I J N. Een zachte, zoete dessert- en kaaswijn met de zonnige smaak van rozijnen. G L A S 4, - T G E H E I M E K E L D E RT J E

D E S S E RT W I J N. Een zachte, zoete dessert- en kaaswijn met de zonnige smaak van rozijnen. G L A S 4, - T G E H E I M E K E L D E RT J E D E S S E RT W I J N M I G U E L T O R R E S, M O S C A T E L O R O F L O R A L I S S PA I N Een zachte, zoete dessert- en kaaswijn met de zonnige smaak van rozijnen. G L A S 4, - T G E H E I M E K E L

Nadere informatie

Koffie & thee Onze koffiebonen van Ten Have uit Deventer zijn biologisch

Koffie & thee Onze koffiebonen van Ten Have uit Deventer zijn biologisch Koffie & thee Onze koffiebonen van Ten Have uit Deventer zijn biologisch Koffie 2,30 Volle aromatische kop koffie Cappuccino 2,50 Espresso met opgeschuimde melk Espresso 2,30 Kleine sterke kop zwarte koffie

Nadere informatie

MOUSSEREND Italië, Prosecco Frizzante San Giorgio 4,75 23,75 Spanje, Cava Brut Conde de Caralt 32,50 ROSÉ

MOUSSEREND Italië, Prosecco Frizzante San Giorgio 4,75 23,75 Spanje, Cava Brut Conde de Caralt 32,50 ROSÉ WIJNKAART MOUSSEREND Italië, Prosecco Frizzante San Giorgio 4,75 23,75 Deze licht mousserende wijn is gemaakt van de Prosecco druif. GEUR Fruitige met wat tonen van witte bloemen. SMAAK Fruitig, lichte

Nadere informatie

CAVA FRANCESC RICART BRUT

CAVA FRANCESC RICART BRUT CAVA FRANCESC RICART BRUT Francesc Ricart Brut is gemaakt volgens de traditionele methode met de typische cava-druiven Xarel-lo, Macabeo en Parellada. Deze cava heeft 14 maanden gerijpt op fles, maar behoudt

Nadere informatie

TA P b i e r affligem - dubbel 5,00

TA P b i e r affligem - dubbel 5,00 oude recepten, jonge brouwers, op authentieke wijze met nieuwe ingrediënten. bij HOPPA! vind je bijzondere en voornamelijk amsterdamse bieren op tap, per fles of 2 liter growler. TA P b i e r affligem

Nadere informatie

Salades Wordt geserveerd met Marokkaanse brood.

Salades Wordt geserveerd met Marokkaanse brood. Voorgerecht Harira Soupe de Poissons Traditionele Marokkaanse soep Vissoep Salades Wordt geserveerd met Marokkaanse brood. Tapas Royal: Zalouk (aubergine salade) Bakoul (spinazie salade) Wortel salade

Nadere informatie

Genoten van de koffie? Deze is bij ons verkrijgbaar. Leuk voor uzelf of als cadeautje! BRUIZ KOFFIEBONEN (zak 750 gram)

Genoten van de koffie? Deze is bij ons verkrijgbaar. Leuk voor uzelf of als cadeautje! BRUIZ KOFFIEBONEN (zak 750 gram) WARME DRANKEN Met zorg bereide warme producten. Zowel een klassiek kopje koffie, als verrassende specialiteiten met heerlijke smaken. Alle koffie-variaties worden bereid met Bruiz-koffie. Een eigen blend,

Nadere informatie

Menukaart Kindergerechten met verassing. Rozijnenpannenkoeken. Banaanpannenkoeken. Naturel Pannenkoeken. Kersenpannenkoeken.

Menukaart Kindergerechten met verassing. Rozijnenpannenkoeken. Banaanpannenkoeken. Naturel Pannenkoeken. Kersenpannenkoeken. Menukaart Kindergerechten met verassing Berenpannenkoek met snoep 5,75 Kinder naturel pannenkoek 5,00 Kinder honing pannenkoek 5,75 Kinder jam pannenkoek 5,75 Kinder appel pannenkoek 6,00 Kinder spek pannenkoek

Nadere informatie

D R A N K E N & B I T E S FREDSKITCHENNDSM

D R A N K E N & B I T E S   FREDSKITCHENNDSM DRANKEN & BITES WWW.FREDSKITCHEN.NL FREDSKITCHENNDSM BIEREN VAN DE TAP SWINCKELS: Fluitje Vaasje Pint (5,3%) 3 / 3.25 / 6.25 Pilsener PALM SESSION IPA (3,5%) 4.5 Fris Bitter Citrus CORNET (8,5%) 4.9 Zwaar

Nadere informatie

Bieren. Vraag naar de vijf wisselende bieren van de tap

Bieren. Vraag naar de vijf wisselende bieren van de tap VAN DE TAP Bieren Van de tap, pils, weizen, wit 25cl 50cl Brand Pilsner Wylre, Nederland 5% alc. 2¾ 5¾ Premium pilsner met een krachtige smaak, gebrouwen met meer hop en dus met meer smaak. Vraag naar

Nadere informatie

Borrelkaart. Borrelkaart

Borrelkaart. Borrelkaart Borrelkaart Gemarineerde olijven 3.50 Notenmix 4.50 Huisgebrand gezout Bourgondische bitterballen 8 stuks 6.50 Geserveerd met mosterd Bittergarnituur gemengd 10 stuks 6.50 Geserveerd met mayonaise en mosterd

Nadere informatie

KOFFIE-THEEHUIS, LUNCHCAFÉ ANNEX EDUCATIEF CENTRUM DE BOSWACHTER ERP VOF

KOFFIE-THEEHUIS, LUNCHCAFÉ ANNEX EDUCATIEF CENTRUM DE BOSWACHTER ERP VOF Menukaart KOFFIE-THEEHUIS, LUNCHCAFÉ ANNEX EDUCATIEF CENTRUM DE BOSWACHTER ERP VOF Wij zijn 5 dagen per week geopend Onze openingstijden: wo-do-vr-za 10.30-18.00 uur (1 april t/m 31 oktober) wo-do-vr-za

Nadere informatie

Restaurant Mijnheerkens AT Roermond Tel Menukaart

Restaurant Mijnheerkens AT Roermond Tel Menukaart Restaurant Mijnheerkens 1 6041 AT Roermond Tel 0475-319100 info@geweunmeneerkes.nl www.geweunmeneerkes.nl Menukaart ''Geweun Meneerkes'' Onze Drankenkaart Frisdranken: Coca Cola 2,00 Coca Cola light 2,00

Nadere informatie

HUISWIJN. Onze huiswijnen zijn afkomstig uit Zuid Afrika, Frankrijk en Duitsland: Prosecco Frizzante Druivensoort: Prosecco

HUISWIJN. Onze huiswijnen zijn afkomstig uit Zuid Afrika, Frankrijk en Duitsland: Prosecco Frizzante Druivensoort: Prosecco HUISWIJN Onze huiswijnen zijn afkomstig uit Zuid Afrika, Frankrijk en Duitsland: Glas Fles Drostdy-Hof Chenin Blanc 3,50 17,50 Klosterhof Bereich Bernkastel 3,50 17,50 Rosé d Anjou Couperin 3,50 17,50

Nadere informatie

Wijnkaart Logis Hotel de Brabantse Biesbosch Huiswijnen

Wijnkaart Logis Hotel de Brabantse Biesbosch Huiswijnen Wijnkaart Logis Hotel de Brabantse Biesbosch Huiswijnen Naturalys Chardonnay Deze frisse sappige biologisch chardonnay heeft mooie tonen van tropisch fruit. Naturalys Rosé Deze frisse biologische wijn

Nadere informatie

De Vief Heringe. Drankenkaart. Voor de Zomerperiode

De Vief Heringe. Drankenkaart. Voor de Zomerperiode De Vief Heringe Drankenkaart Voor de Zomerperiode Koffie - Koffie 2,20 - Grote koffie 4,00 - Decafé 2,20 - Espresso 2,20 - Dubbele Espresso 3,00 - Cappucino 2,40 - Koffie verkeerd 3,00 - Latte Macchiato

Nadere informatie

wijn www.waterreus.nl

wijn www.waterreus.nl wijn www.waterreus.nl wijn HUISWIJN Rood: Montado Tempranillo Gonzalez Byass, Toledo, Spanje Volle Tempranillo met de zoete smaak van chocolade die perfect in balans is met de aroma s van de bramen. glas

Nadere informatie

Bier van t Vat. Pilsner Urquell 4.4 % 25cl Tsjechië. Grimbergen Dubbel 6.5 % 33cl België. Filou 8.5 % 25cl België. Lage Landen 5.

Bier van t Vat. Pilsner Urquell 4.4 % 25cl Tsjechië. Grimbergen Dubbel 6.5 % 33cl België. Filou 8.5 % 25cl België. Lage Landen 5. Bier van t Vat Pilsner Urquell 4.4 % 25cl Tsjechië Grimbergen Dubbel 6.5 % 33cl België Filou 8.5 % 25cl België Lage Landen 5.2 % 25cl België Lage Landen 5.2 % 50cl België Grolsch 5.0 % 25cl Nederland Wij

Nadere informatie

WELKOM BIJ TAKE TEN TTU1218

WELKOM BIJ TAKE TEN TTU1218 WELKOM BIJ TAKE TEN Wij zijn er trots op dat we u mogen verwelkomen als VIP gast. Voor u ligt de luxe menukaart van de Club Lounge. Deze menukaart is uitgebreider dan de menukaart van de zaal beneden.

Nadere informatie

Central Valley, Chili Glas 4,- Fles 19,50

Central Valley, Chili Glas 4,- Fles 19,50 Huiswijnen wit Urmeneta, Sauvignon Blanc Central Valley, Chili Glas 4,- Fles 19,50 Een typisch Chileense Sauvignon. Hij is milddroog, makkelijk en zit vol exotische aroma s van onder andere passievrucht.

Nadere informatie

BIERE DE MIEL CHIMAY BLEUE. Artikelnummer Alc.% % Gistingswijze Hoog, hergist. Bierstijl Extra info Aroma Smaak

BIERE DE MIEL CHIMAY BLEUE. Artikelnummer Alc.% % Gistingswijze Hoog, hergist. Bierstijl Extra info Aroma Smaak de ISPC BIERE DE MIEL CHIMAY BLEUE 59.104.86 9% Hoog, hergist Zwaar bruin Authentieke trappist Rijpe appelen, dadels, gist, kastanje, moutig Zoetig, droog Zoetig, bitterig, verrassend hoppig 3,78 59.108.58

Nadere informatie

U kunt ervan op aan dat alle medewerkers zich vol enthousiasme zullen inzetten om uw beleving compleet te maken.

U kunt ervan op aan dat alle medewerkers zich vol enthousiasme zullen inzetten om uw beleving compleet te maken. Van harte welkom in restaurant Entre Nous! De naam zegt het al, onder ons : een gezellige plek om samen te zijn en te genieten van elkaar en van het prachtige Zuid-Limburg. De chef streeft ernaar al het

Nadere informatie

Eten, drinken en dansen BIERKAART

Eten, drinken en dansen BIERKAART Eten, drinken en dansen BIERKAART Grolsch 5,0% Premium Pilsner Grolsch Premium Pilsner is een stevig, goudblond bier met een volle smaak. Gebrouwen volgens een meer dan 300 jaar oude traditie, is van lage

Nadere informatie

4,95 Koffie verkeerd 2,00 Spaanse koffie 4,75. Thee in diverse smaken 1,70. Koffie / thee met iets lekkers 2,70

4,95 Koffie verkeerd 2,00 Spaanse koffie 4,75. Thee in diverse smaken 1,70. Koffie / thee met iets lekkers 2,70 Warme dranken Koffie 1,70 Koffie crème 1,70 Koffie met slagroom 2,20 Cappuccino 2,00 Cappuccino met iets lekkers 3,00 Koffie (mok) 3,40 Koffie Ons Moe (moccona met peperkoek) 2,50 Irish Coffee 4,75 Koffie

Nadere informatie

Pilsner Urquell 4.4 % 25cl Tsjechië 3,50. Lage Landen 5.2 % 25cl België 2,15. Lage Landen 5.2 % 50cl België 4,10

Pilsner Urquell 4.4 % 25cl Tsjechië 3,50. Lage Landen 5.2 % 25cl België 2,15. Lage Landen 5.2 % 50cl België 4,10 Bier van t Vat Pilsner Urquell 4.4 % 25cl Tsjechië 3,50 Lage Landen 5.2 % 25cl België 2,15 Lage Landen 5.2 % 50cl België 4,10 Grimbergen dubbel 6.5 % 33cl België 4,05 Brugse Zot blond 6.0% 33cl België

Nadere informatie

taart koffie Appeltaart 4.00 met slagroom Koffie 2.40 Espresso 2.40 Cheesecake 4.00 met bosvruchtensaus en slagroom Dubbele espresso 4.

taart koffie Appeltaart 4.00 met slagroom Koffie 2.40 Espresso 2.40 Cheesecake 4.00 met bosvruchtensaus en slagroom Dubbele espresso 4. KOFFIES & ZOET koffie Koffie 2.40 Espresso 2.40 Dubbele espresso 4.20 Cappuccino 2.80 Latte Macchiato 3.10 taart Appeltaart 4.00 met slagroom Cheesecake 4.00 met bosvruchtensaus en slagroom Carrotcake

Nadere informatie

drankenkaart Ambachtelijk Speciaalbieren, de peel, diner, houtskool, tuk tuk, Landbrood , burger, legerjeep, lunch, kinderhoek, Robuust, Stoer,

drankenkaart Ambachtelijk Speciaalbieren, de peel, diner, houtskool, tuk tuk, Landbrood , burger, legerjeep, lunch, kinderhoek, Robuust, Stoer, drankenkaart Ambachtelijk Speciaalbieren, de peel, diner, meijel, borrel, vis, trabant, koffie, wifi, snorfiets, Josper, vlees, puur, terras, eerlijk, de zwaan, swingtrike, houtskool, tuk tuk, Landbrood

Nadere informatie

like en volg ons heijkant Dranken

like en volg ons heijkant Dranken like en volg ons heijkant Dranken Warme dranken Koffie (decafe) 2 20 Espresso 2 20 Koffie verkeerd (decafe) 2 50 Cappuccino (decafe) 2 50 Latte Machiatto (decafe) 2 90 Latte Caramel (decafe) 3 80 Latte

Nadere informatie

Alcoholgehalte : 8,5% alc./vol. 4,20 Uitstekend bier als aperitief.

Alcoholgehalte : 8,5% alc./vol. 4,20 Uitstekend bier als aperitief. Beschrijving : LA CHOUFFE is een niet gefilterd blond bier, zowel in de fles als in het vat hergist. Het is aangenaam fruitig, gekruid met koriander en een lichte hopsmaak. Alcoholgehalte : 8% alc./vol.

Nadere informatie

Wit Las Rocas, Chardonnay 2013 (Chili) Glas 3,75 Smaken van rijpe ananas, meloen en citroen. Toetsen van boter en vanille Fles 17,50

Wit Las Rocas, Chardonnay 2013 (Chili) Glas 3,75 Smaken van rijpe ananas, meloen en citroen. Toetsen van boter en vanille Fles 17,50 Wijnen Wit Las Rocas, Chardonnay 2013 (Chili) Glas 3,75 Smaken van rijpe ananas, meloen en citroen. Toetsen van boter en vanille Fles 17,50 Wijngoed Thorn, Pinot gris, 2013 (Nederland) Glas 5,50 Heldere

Nadere informatie

De naam zegt het al, onder ons : een gezellige plek om samen te zijn en te genieten van elkaar en van het prachtige Zuid-Limburg.

De naam zegt het al, onder ons : een gezellige plek om samen te zijn en te genieten van elkaar en van het prachtige Zuid-Limburg. Van harte welkom in restaurant EntreNous! De naam zegt het al, onder ons : een gezellige plek om samen te zijn en te genieten van elkaar en van het prachtige Zuid-Limburg. De chef streeft ernaar al het

Nadere informatie

Harvey's Drafts. Tripel Karmeliet 8.0% 4.8 Tripel, volle complexe smaak en afdronk, toon van citroen Tripel, full and complex flavours, notes of lemon

Harvey's Drafts. Tripel Karmeliet 8.0% 4.8 Tripel, volle complexe smaak en afdronk, toon van citroen Tripel, full and complex flavours, notes of lemon Harvey's Drafts Brand Pilsener 5.0% 2.5 Pilsener gebrouwen met meer hop voor een unieke, krachtige smaak Local lager brewed with more hops for a unique, powerful flavour Brand Weizen 5.1% 3.9 Goudkleurig,

Nadere informatie

Le Versant Sauvignon Blanc Vin de Pays d Oc, Frankrijk

Le Versant Sauvignon Blanc Vin de Pays d Oc, Frankrijk Witte wijnen Huiswijn: La Qroix d Argent Gascogne, Frankrijk Expressieve witte wijn met bloemen, wit fruit en citrus in het aroma. De smaak is levendig met een lekkere melange van citrusvruchten en tropisch

Nadere informatie

EET LACH GENIET. SOEP geserveerd met brood en kruidenroomkaas. SALADES geserveerd met wit of bruin oerbrood

EET LACH GENIET. SOEP geserveerd met brood en kruidenroomkaas. SALADES geserveerd met wit of bruin oerbrood EET LACH GENIET SOEP geserveerd met brood en kruidenroomkaas Soep van de dag 4,95 Kleine soep vooraf 3,50 SALADES geserveerd met wit of bruin oerbrood Ceasar (ook vegetarisch te bestellen) 11,50 Met gerookte

Nadere informatie

OESTER- PLATEAU PROEVERIJ ZEEUWSE CREUSES 7,50 PROEVERIJ ZEEUWSE PLATTE 9,00 PROEVERIJ NATUUR 8,75 OESTERS PER STUK TE BESTELLEN:

OESTER- PLATEAU PROEVERIJ ZEEUWSE CREUSES 7,50 PROEVERIJ ZEEUWSE PLATTE 9,00 PROEVERIJ NATUUR 8,75 OESTERS PER STUK TE BESTELLEN: MENU OESTER- PLATEAU PROEVERIJ ZEEUWSE CREUSES 7,50 3 Oosterschelde Creuses met een glas droge witte wijn (La Croisade Sauvignon Blanc) PROEVERIJ ZEEUWSE PLATTE 9,00 3 Platte oesters met een glas droge

Nadere informatie