We maken ons hard voor netwerkcamera s. Eindeloze mogelijkheden voor videosurveillance.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "We maken ons hard voor netwerkcamera s. Eindeloze mogelijkheden voor videosurveillance."

Transcriptie

1 We maken ons hard voor netwerkcamera s Eindeloze mogelijkheden voor videosurveillance.

2 Vier belangrijke redenen om te kiezen voor netwerkcamera s van Axis. 1 Betere beeldkwaliteit De netwerkcamera s van Axis leveren een uitstekende beeldkwaliteit ongeacht de lichtomstandigheden en de eigenschappen van de ruimtes die bewaakt moeten worden. Duidelijke beelden Netwerkcamera s van Axis leveren een beeldresolutie tot 4K en de HDTV-camera s ondersteunen de SMPTE-standaard. Vloeiende bewegingen Bewegende objecten zijn duidelijk en trillingsvrij te zien. De beelden zijn beter bruikbaar voor bewakingsdoeleinden. Dit komt omdat Axis progressieve scanning gebruikt in plaats van analoge interliniëring. Onder alle lichtomstandigheden In tegenstelling tot analoge camera s kan de netwerkcamera van Axis ook zijn werk doen wanneer de lichtomstandigheden niet optimaal zijn: Axis Lightfinder biedt ook bij weinig licht kleurenbeelden en Forensic WDR levert gedetailleerde beelden van ruimtes waar zowel lichte als donkere plekken zijn. Optimized IR levert hoge kwaliteit en weinig achtergrondruis zelfs wanneer het helemaal donker is. De thermische camera s van Axis zijn zeer nauwkeurig zelfs wanneer het pikdonker of mistig is.

3 Het zal niemand verbazen dat camera s belangrijk zijn voor een doeltreffend beveiligingssysteem. Maar in welke opzichten verschilt een analoge camera van een IP-camera? We geven vier redenen waarom u het best voor een netwerkcamera van Axis kunt kiezen. 2 Minder eindkosten Ook al is een analoge camera goedkoper dan een netwerkcamera, u zult er waarschijnlijk meer van nodig hebben. Tel daar de extra arbeidskosten en extra infrastructuur bij op en het voordeel zal toch snel ten gunste van netwerkcamera s vallen. Minder camera s Axis HDTV camera s kunnen 360 ronddraaien en tegelijkertijd ingezoomde delen en het volledige beeld laten zien. Een analoge camera kan maar één beeld laten zien. Door minder camera s te installeren, bespaart u op installatie- en onderhoudskosten. En door bepaalde ruimtes afzonderlijk te streamen, heeft u minder bandbreedte en opslag nodig. Minder kabels U verbindt IP-camera s eenvoudig met uw bestaande datanetwerk. Dankzij Power over Ethernet (PoE) heeft u voor elke camera maar één kabel nodig voor stroom, beeld, audio en data. Installatie is heel eenvoudig en u hoeft ook geen stopcontact dicht bij de camera te hebben. Dit is zelfs het geval voor de multi-sensor camera s van Axis. 3 Ingebouwde intelligentie Analoge camera s kunnen alleen beeld opnemen. Maar netwerkcamera s combineren slimme functies met directe meldingen en controle op afstand. Minder patrouilleren Onze slimme video-oplossingen kunnen verschillende soorten alerts versturen wanneer zich een problematische situatie voordoet. Ook kan er een alarm afgaan wanneer een onbevoegde een bepaalde ruimte binnenkomt of iemand met een camera knoeit. U kunt er ook voor kiezen om kwalitatief hoogwaardige live beelden te controleren vanaf een centrale locatie. Waar u ook voor kiest, u zult middelen en geld besparen omdat u minder personeel in hoeft te zetten en u houdt uw locatie toch veilig. 4 Schaalbaar en op de toekomst voorbereid Een netwerkcamerasysteem is eenvoudiger uit te breiden dan een analoog systeem. Kiest u voor Axis dan kiest u voor nietmerkgebonden technologie. Open standaards De netwerkcamera s van Axis zijn gebaseerd op open standaards. U kunt dus standaardcomponenten gebruiken en slimme analytics toevoegen. Zo kunt u uw camera s inzetten als zakelijke hulpmiddelen. Bovendien kunt u uw netwerkcamerasysteem aansluiten op andere systemen, zoals audio en toegangscontrole.

4 Breid uit in uw eigen tempo We kunnen u direct een volledige A-Z netwerkvideooplossing leveren. Maar als u al een analoog systeem hebt, kunt u er ook voor kiezen om video-encoders van Axis te gebruiken. Hiermee introduceert u de nieuwste netwerktechnologie in uw systeem en profiteert u langer van de investering die u al gedaan hebt. Video-encoders bieden de directe voordelen van netwerkvideo. Ook bieden ze een platform waarop u later uw infrastructuur kunt uitbreiden en actualiseren met netwerkcamera s, software en netwerkapparaten. Wanneer het tijd is om een aantal of al uw analoge camera s te vervangen, kunt u de volgende stap zetten naar een superieure netwerkvideo-oplossing. U vervangt zoveel camera s als u zelf wilt. U kunt zelfs uw lastig vervangbare coaxkabels opnieuw gebruiken met behulp van de coaxiale omvormers van Axis. De weg naar de toekomst is vrij Axis is medeoprichter van ONVIF, een open forum voor de bedrijfstak, dat gestandaardiseerde interfaces stimuleert en levert, waarmee fysieke, op IP gebaseerde beveiligingsproducten van verschillende fabrikanten met elkaar kunnen samenwerken. Dit leidt tot eenvoudige integratie met andere systemen. U kunt eenvoudig uw beelden doorsturen naar verschillende plekken. Ook kunt u slimme analytics van Axis en partners toevoegen om aan uw veranderende eisen te voldoen. En omdat Axis beschikt over het meest uitgebreide partnernetwerk van software- en hardware-aanbieders, kunt u rekenen op een goed ondersteunde, toekomstbestendige videosurveillance. Het voordeel van Axis > Breed portfolio > Open platform voor integratie met andere systemen en analytics > Focus op cybersecurity > Minimale bandbreedte- en opslagbehoeften met Axis Zipstream technologie > Schaalbare oplossingen die op de toekomst voorbereid zijn > Wereldwijd partnernetwerk

5 Netwerkvideo Een netwerkvideosysteem van Axis kan videobeelden versturen zonder dat daarvoor apart een fysieke infrastructuur hoeft te worden aangelegd. Het maakt voor het overdragen van informatie gebruik van standaard IP-netwerken, bijvoorbeeld LAN s (Local Area Networks) of het internet, in plaats van de speciaal aangelegde bekabeling tussen twee vaste punten die wordt gebruikt bij een analoog videosysteem. Analoge camera s Met video-encoders van Axis kunt u bestaande analoge camera s aansluiten op uw netwerk Video-encoders Netwerkcamera s In wezen veranderen video-encoders analoge systemen in netwerksystemen door analoge signalen om te zetten in digitale signalen Netwerkcamera s van Axis versturen en ontvangen data via een lokaal gebiedsnetwerk (LAN) en/of het internet INTERNET/LAN Videomanagementsysteem Controle op afstand Decoder en analoge monitor Uw netwerkvideo kan opgenomen en bekeken worden met een gewone pc met videobeheersoftware. Netwerkcamera s van Axis kunnen op afstand overal vandaan in de gaten gehouden worden via het LAN of het internet op een pc of smartphone. Met een decoder van Axis kunt u netwerkvideo controleren op bestaande analoge monitors.

6 Het beste op het gebied van netwerkcamera s Waar u ook naar op zoek bent, er is altijd een netwerkcamera van Axis die voldoet aan uw wensen. We bieden alles van robuuste camera s voor buitengebruik tot discrete producten die bestemd zijn voor een gevoelige omgeving. Vaste dome-camera s Voor discrete bewaking in elke omgeving. Fixed box camera s Voor afschrikking in iedere ruimte. PTZ-camera s Kunnen een breed gebied bekijken met pan-, kantel- en zoomfuncties. Vaste bulletcamera s Voor dag-en-nachtbewaking, geschikt voor diverse doeleinden. Thermische camera s Betrouwbare detectie, 24 uur per dag, 7 dagen per week. Explosieveilige camera s Voor gevaarlijke ruimtes. Modulaire camera s Overal een discrete surveillance dankzij de flexibele installatie. Camera s voor aan boord Toezicht in bussen en treinen.

7 Innovatie Kwaliteit Kansen Panorama-camera s Bieden 360 -beeld en optische zoom voor detailweergaven. Positioneringscamera s Voor een volledig onbelemmerd zicht in alle richtingen. Axis biedt ook een reeks netwerkproducten en -oplossingen ter aanvulling op de netwerkcamera s Het audioportfolio van Axis bestaat uit producten voor bewaking, achtergrondmuziek of mededelingen. De Axis-oplossingen voor toegangscontrole kunnen overal voor gebruikt worden. Van eenvoudige identificatie en toegangscontrole tot geavanceerd toegangsbeheer. De Axis-oplossingen voor video-analytics maken proactieve bewaking mogelijk voor de bescherming van eigendommen en leveren bedrijfsinformatie voor een hogere omzet.

8 71143/NL/R1/1711 Over Axis Communications Axis biedt intelligente beveiligingsoplossingen voor een slimmere en veiligere wereld. Als marktleider in netwerkvideo zet Axis de toon in de markt door de introductie van innovatieve en kwalitatief hoogstaande netwerkproducten gebaseerd op een open platform via een wereldwijd partnernetwerk. Axis ontwikkelt langetermijnrelaties met haar partners en voorziet hen van de nodige kennis en kwalitatieve netwerkproducten in zowel bestaande als nieuwe markten. Axis heeft wereldwijd meer dan 2700 toegewijde werknemers met vestigingen in meer dan 50 landen en een mondiaal netwerk met ruim partners. Axis is opgericht in 1984 in Zweden en staat genoteerd op de NASDAQ Stockholm onder de beurscode AXIS. Meer informatie over Axis op Axis Communications AB. AXIS COMMUNICATIONS, AXIS, ETRAX, ARTPEC en VAPIX zijn geregistreerde handelsmerken of handelsmerktoepassingen van Axis AB in verschillende jurisdicties. Alle andere bedrijfsnamen en producten zijn handelsmerken of geregistreerde handelsmerken van hun respectievelijke bedrijven. Wij behouden het recht om wijzigingen toe te passen zonder verdere aankondiging.

AXIS Camera Station. Efficiënt toezicht en meer.

AXIS Camera Station. Efficiënt toezicht en meer. AXIS Camera Station Efficiënt toezicht en meer. 2 AXIS Camera Station Eenvoudig en efficiënt toezicht Veilig blijven Een beveiligingsoplossing met AXIS Camera Station is eenvoudig in gebruik en in onderhoud.

Nadere informatie

Axis IP surveillance. Eindeloze mogelijkheden voor videosurveillance.

Axis IP surveillance. Eindeloze mogelijkheden voor videosurveillance. Axis IP surveillance. Eindeloze mogelijkheden voor videosurveillance. De videosurveillancemarkt ontwikkelt zich voortdurend dankzij een verhoogde bezorgdheid voor publieke en persoonlijke veiligheid maar

Nadere informatie

Whitepaper. IP opent deuren naar een nieuwe wereld van fysieke toegangscontrole

Whitepaper. IP opent deuren naar een nieuwe wereld van fysieke toegangscontrole Whitepaper IP opent deuren naar een nieuwe wereld van fysieke toegangscontrole Inhoudsopgave 1. Een revolutie voor de deur 3 2. Kleine standaardsystemen 3 3. Grote en meer geavanceerde systemen 4 4. De

Nadere informatie

Fysieke toegangscontrole met de voordelen van open IP. AXIS A1001 Network Door Controller

Fysieke toegangscontrole met de voordelen van open IP. AXIS A1001 Network Door Controller Fysieke toegangscontrole met de voordelen van open IP AXIS A1001 Network Door Controller Èchte vrijheid is geen open deur. Met de AXIS A1001 Network Door Controller brengen we een ongekende vrijheid in

Nadere informatie

Waarom de binnenkant net zo belangrijk is als de buitenkant. Explosieveilige netwerkcamera's van Axis

Waarom de binnenkant net zo belangrijk is als de buitenkant. Explosieveilige netwerkcamera's van Axis Waarom de binnenkant net zo belangrijk is als de buitenkant. Explosieveilige netwerkcamera's van Axis Kwaliteit zit niet alleen aan de buitenkant. We nemen het u niet kwalijk dat u denkt dat het bij een

Nadere informatie

White paper. De gemakkelijke weg naar netwerkvideo Video-encoders bieden de directe voordelen van IP-surveillance

White paper. De gemakkelijke weg naar netwerkvideo Video-encoders bieden de directe voordelen van IP-surveillance White paper De gemakkelijke weg naar netwerkvideo Video-encoders bieden de directe voordelen van IP-surveillance Inhoudsopgave 1. De gemakkelijke weg naar netwerkvideo 3 1.1 technologische verschuiving

Nadere informatie

TOEGANGSCONTROLE VOERTUIGEN. Een uitstekende manier om de beveiliging op parkeerlocaties te verbeteren

TOEGANGSCONTROLE VOERTUIGEN. Een uitstekende manier om de beveiliging op parkeerlocaties te verbeteren TOEGANGSCONTROLE VOERTUIGEN Een uitstekende manier om de beveiliging op parkeerlocaties te verbeteren TOEGANGSCONTROLE VOERTUIGEN Eenvoudige, betaalbare manieren om de beveiliging van parkeerlocaties te

Nadere informatie

Video Surveillance Eindeloze mogelijkheden voor videosurveillance.

Video Surveillance Eindeloze mogelijkheden voor videosurveillance. Video Surveillance Eindeloze mogelijkheden voor videosurveillance. Het antwoord op de nieuwste uitdagingen op het gebied van videosurveillance vindt u hier! Domexce B.V. - Tjalk 32, Bodegraven - 0172 750

Nadere informatie

Net zo zwaar als uw eisen. TEST PROTOCOL

Net zo zwaar als uw eisen. TEST PROTOCOL Net zo zwaar als uw eisen. TEST PROTOCOL AXIS 225FD Fixed-Dome Netwerk Camera Sterker dan ooit Het is gaat allemaal om duurzaamheid. De AXIS 225FD is sterker dan ooit te noemen: met zijn ingebouwde ventilator

Nadere informatie

Benut de mogelijkheden van netwerkvideo. Videosurveillance die uw visie werkelijkheid maakt.

Benut de mogelijkheden van netwerkvideo. Videosurveillance die uw visie werkelijkheid maakt. Benut de mogelijkheden van netwerkvideo. Videosurveillance die uw visie werkelijkheid maakt. 1996In dat jaar introduceerde Axis de eerste netwerkcamera ter wereld. Sindsdien hebben we ons geprofileerd

Nadere informatie

Voorbereidingsgids voor het Axis-examen

Voorbereidingsgids voor het Axis-examen GIDS Voorbereidingsgids voor het Axis-examen Axis Certification Program Inhoudsopgave 1. Inleiding 3 2. Wat is het Axis Certification Program? 3 3. Bijzondercertificeringheden van het examen 3 4. Aanbevolen

Nadere informatie

Netwerkcamera s van Axis Een uitgebreid assortiment producten voor professionele videobewaking.

Netwerkcamera s van Axis Een uitgebreid assortiment producten voor professionele videobewaking. Netwerkcamera s van Axis Een uitgebreid assortiment producten voor professionele videobewaking. Het meest uitgebreide aanbod van netwerkcamera s op de markt De markt voor videobewaking groeit en bloeit

Nadere informatie

MAXPRO VMS VIDEOBEHEER SYSTEEM. Het enige beveiligingsintegratie platform dat u nodig hebt

MAXPRO VMS VIDEOBEHEER SYSTEEM. Het enige beveiligingsintegratie platform dat u nodig hebt MAXPRO VMS VIDEOBEHEER SYSTEEM Het enige beveiligingsintegratie platform dat u nodig hebt We hebben onze rijke kennis van, en vertrouwde ervaring in, beveiligingssystemen samengevoegd in een krachtige

Nadere informatie

SEFICA camerabewaking. Voor een beter zicht op uw toekomst

SEFICA camerabewaking. Voor een beter zicht op uw toekomst SEFICA camerabewaking Voor een beter zicht op uw toekomst Sefica, een professioneel en Belgisch kwaliteitsmerk De producten van Sefica zijn aanwezig in verschillende productlijnen (camerabewaking, inbraakdetectie,

Nadere informatie

Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) Implicaties voor videobewaking

Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) Implicaties voor videobewaking Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) Implicaties voor videobewaking Inhoudsopgave Introductie 3 1. Wat is AVG? 4 2. Welke invloed heeft de AVG op videobewaking? 5 2.1 Stappen voor naleving AVG

Nadere informatie

CCTV Infrastructuur. Bekabeling oplossingen Closed-Circuit Television

CCTV Infrastructuur. Bekabeling oplossingen Closed-Circuit Television White Paper CCTV Infrastructuur Bekabeling oplossingen Closed-Circuit Television September 2005 Astronaut 28, 3824 MJ, Amersfoort, Holland, Tel 033-4508686 Jean Monnetlaan Z/N 1804 Vilvoorde, België/Belgique,

Nadere informatie

Belgacom Smart City Surveillance. De toekomst bestaat echt!

Belgacom Smart City Surveillance. De toekomst bestaat echt! Belgacom Smart City Surveillance De toekomst bestaat echt! 25/10/2011 Slide 1 Algemene Trends Ondanks de zwakke economie van het afgelopen jaar, is de vraag naar IP Video Surveillance oplossingen, zowel

Nadere informatie

Netwerkcamera s van Axis Een uitgebreid assortiment producten voor professionele videobewaking.

Netwerkcamera s van Axis Een uitgebreid assortiment producten voor professionele videobewaking. Netwerkcamera s van Axis Een uitgebreid assortiment producten voor professionele videobewaking. Het meest uitgebreide aanbod van netwerkcamera s op de markt De markt voor videobewaking groeit en bloeit

Nadere informatie

Fore! Security Management

Fore! Security Management NL EN DE FR ES Fore! Security Management 2 3 Wat is 9x Intercom pagina 13 16x Toegangscontrole pagina 8 Inbraakdetectie pagina 12 16x Videosurveillance pagina 10 5 gelijktijdige gebruikers 1000 kaarthouders

Nadere informatie

Net2 Entry. Het simpelste IP deurintercom systeem beschikbaar

Net2 Entry. Het simpelste IP deurintercom systeem beschikbaar Net2 Entry Het simpelste IP deurintercom systeem beschikbaar Net2 Entry Nieuwe generatie intercom met verbeterde functionaliteiten voor veelzijdige beveiliging en gebouwbeheer Net2 Entry is het meest gebruiksvriendelijke

Nadere informatie

DE IDEALE VEILIGHEIDSBALANS

DE IDEALE VEILIGHEIDSBALANS EFFICIËNTE COMBINATIE VAN MENS, KENNIS EN TECHNOLOGIE DE IDEALE VEILIGHEIDSBALANS Nieuwe dreigingsbeelden vragen om een andere inrichting van het veiligheidsbeleid. DE IDEALE VEILIGHEIDSBALANS Efficiënte

Nadere informatie

GUARDVIEW. professional security equipment

GUARDVIEW. professional security equipment GUARDVIEW professional security equipment GUARDVIEW product functies Functies die bepalend zijn voor een goed beeldresultaat Ultra HD defi nitie 4K is een HD standaard met een resolutie van 3840*2160 pixels.

Nadere informatie

Bouw uw digitale toekomst. Connected Lighting voor kantoren

Bouw uw digitale toekomst. Connected Lighting voor kantoren Bouw uw digitale toekomst Connected Lighting voor kantoren Wij zijn altijd connected Het internet heeft alles veranderd De verschuiving van analoog naar digitaal heeft onze wereld de laatste 30 jaar volledig

Nadere informatie

Net2 Entry. Het simpelste deurintercom systeem beschikbaar

Net2 Entry. Het simpelste deurintercom systeem beschikbaar Net2 Entry Het simpelste deurintercom systeem beschikbaar Net2 Entry Net2 Entry is het meest gebruiksvriendelijke deurintercom systeem dat op het moment verkrijgbaar is. Het systeem is ontworpen door ;

Nadere informatie

CamLine Pro Outdoor 1080p Full HD IP Camera (Opgevolgd door de EM6355) - rev1 Dag en nacht uitstekende beelden dankzij de 1080p Full HD sensor

CamLine Pro Outdoor 1080p Full HD IP Camera (Opgevolgd door de EM6355) - rev1 Dag en nacht uitstekende beelden dankzij de 1080p Full HD sensor CamLine Pro Outdoor 1080p Full HD IP Camera (Opgevolgd door de EM6355) - rev1 Dag en nacht uitstekende beelden dankzij de 1080p Full HD sensor EM6350 EAN: 8716065331547 OVERVIEW Voor buitengebruik (IP66)

Nadere informatie

Net2 Entry. Het simpelste IP deurintercom systeem beschikbaar

Net2 Entry. Het simpelste IP deurintercom systeem beschikbaar Net2 Entry Het simpelste IP deurintercom systeem beschikbaar Net2 Entry Nieuwste generatie intercom met verbeterde functionaliteiten voor veelzijdige beveiliging en gebouwbeheer Net2 Entry is het meest

Nadere informatie

Altijd een oog dat met u mee kijkt zonder dat u er zelf iets voor hoeft te doen

Altijd een oog dat met u mee kijkt zonder dat u er zelf iets voor hoeft te doen Altijd een oog dat met u mee kijkt zonder dat u er zelf iets voor hoeft te doen Dé specialist in camerabewaking RM-Vision: dé specialist in camerabewaking Eerlijk en deskundig advies RM-Vision is een bedrijf

Nadere informatie

Net2 Entry. Het simpelste deurintercom systeem beschikbaar

Net2 Entry. Het simpelste deurintercom systeem beschikbaar Net2 Entry Het simpelste deurintercom systeem beschikbaar Net2 Entry Net2 Entry is het meest gebruiksvriendelijke deurintercom systeem dat op het moment verkrijgbaar is. Het systeem is ontworpen door ;

Nadere informatie

IP CAMERA EMINENT DEMO 11 OKTOBER 2017

IP CAMERA EMINENT DEMO 11 OKTOBER 2017 IP CAMERA EMINENT DEMO 11 OKTOBER 2017 11/10/2017 Wat is een IP-camera IP camera s zijn camera s die gebruik maken van het Internet Protocol (IP). De beelden worden verzonden over een normaal computer

Nadere informatie

Eocortex staat voor een schaalbaar, betrouwbaar, krachtig en flexibel Video Management Systeem.

Eocortex staat voor een schaalbaar, betrouwbaar, krachtig en flexibel Video Management Systeem. Eocortex staat voor een schaalbaar, betrouwbaar, krachtig en flexibel Video Management Systeem. Door toepassing van geavanceerde Video Analytics bespaart u daarnaast ook nog eens op beheerkosten. Naast

Nadere informatie

Onze focus is om professionele videobewaking toegankelijk te maken voor iedereen. Veilige video-opslag en eenvoudig in het gebruik

Onze focus is om professionele videobewaking toegankelijk te maken voor iedereen. Veilige video-opslag en eenvoudig in het gebruik Onze focus is om professionele videobewaking toegankelijk te maken voor iedereen Veilige video-opslag en eenvoudig in het gebruik 2 Eenvoudig en betrouwbaar Frank Moore, eigenaar van Keymusic 3 Eenvoudig

Nadere informatie

Case Study: Digitale KVM Matrix in dispatch ruimte

Case Study: Digitale KVM Matrix in dispatch ruimte Case Study: Digitale KVM Matrix in dispatch ruimte Een betrouwbare provider. Wie is Black Box? Black Box Network Services is een wereldwijde provider van datacommunicatie en netwerkinfrastructuur oplossingen.

Nadere informatie

IP-Camera 1920x1080 Wit

IP-Camera 1920x1080 Wit Algemene informatie De Edimax IC-5150W netwerkcamera met fisheye lens, biedt u een breder 180 graden panoramische weergave voor een efficiëntere beveiliging en toezicht op uw huis, winkel of fabriek, zonder

Nadere informatie

Een netwerkcamera kiezen

Een netwerkcamera kiezen Technologieartikel Netwerkcamera's Een netwerkcamera kiezen De 10 belangrijkste factoren bij het maken van de juiste keus Gemaakt op: Februari 2006 Laatst gewijzigd: februari 2006 Rev. 1.0 INHOUDSOPGAVE

Nadere informatie

SMARTPHONE APP NIEUWE CAMERA KOPPELEN MET VERSCHILLENDE MERKEN!

SMARTPHONE APP NIEUWE CAMERA KOPPELEN MET VERSCHILLENDE MERKEN! SMARTPHONE APP NIEUWE CAMERA KOPPELEN MET VERSCHILLENDE MERKEN! WAAROM UNV? Wederom voegt ARAS Security een zeer sterk merk toe aan het assortiment. Dit keer UNV, een wereldwijde topspeler in de IP cameraobservatie

Nadere informatie

Eocortex staat voor een schaalbaar, betrouwbaar, krachtig en flexibel Video Management Systeem.

Eocortex staat voor een schaalbaar, betrouwbaar, krachtig en flexibel Video Management Systeem. Eocortex staat voor een schaalbaar, betrouwbaar, krachtig en flexibel Video Management Systeem. Door toepassing van geavanceerde Video Analytics bespaart u daarnaast ook nog eens op beheerkosten. Naast

Nadere informatie

DOME Camera EC5447 5MP H.265 IR Dome IP Camera Functies gemotoriseerde lens ONVIF standaard ondersteund: van f2.8 ~ 12mm 3-axis

DOME Camera EC5447 5MP H.265 IR Dome IP Camera Functies gemotoriseerde lens ONVIF standaard ondersteund: van f2.8 ~ 12mm 3-axis DOME Camera EC5447 5MP H.265 WDR PoE Lijn in/uit IK10 Gemotoriseerde Lens 3-Axis Push Video EaZy Networking Extern I/O MicroSD kaart Mobile Surveillance 5MP H.265 IR Dome IP Camera Functies Uitgerust met

Nadere informatie

Wegwijs in Cameratechnologie. Aspecten om rekening mee te houden bij de selectie van videobewakingscamera's

Wegwijs in Cameratechnologie. Aspecten om rekening mee te houden bij de selectie van videobewakingscamera's Wegwijs in Cameratechnologie Aspecten om rekening mee te houden bij de selectie van videobewakingscamera's Inleiding Investeren in een videobewakingssysteem van goede kwaliteit is een verstandige zet.

Nadere informatie

Praesideo Digitaal Public Address- en ontruimingssysteem Zorg dat elke boodschap overkomt, onder alle omstandigheden

Praesideo Digitaal Public Address- en ontruimingssysteem Zorg dat elke boodschap overkomt, onder alle omstandigheden Praesideo Digitaal Public Address- en ontruimingssysteem Zorg dat elke boodschap overkomt, onder alle omstandigheden 2 Praesideo Public Address- en ontruimingssystemen van Bosch Informeer en bescherm uw

Nadere informatie

MAXPRO. Cloud IN DE CLOUD GEHOSTE VIDEOSERVICES OM UW BEDRIJF TE BESCHERMEN. Video altijd en overal

MAXPRO. Cloud IN DE CLOUD GEHOSTE VIDEOSERVICES OM UW BEDRIJF TE BESCHERMEN. Video altijd en overal MAXPRO Cloud IN DE CLOUD GEHOSTE VIDEOSERVICES OM UW BEDRIJF TE BESCHERMEN Video altijd en overal GEHOSTE VIDEOBEWAKING Video in de cloud 2 Altijd en overal Waarom de cloud? De cloud is overal aanwezig.

Nadere informatie

Net2 toegangscontrole

Net2 toegangscontrole Net2 toegangscontrole De intelligente beveiligingsoplossing voor uw gebouw Net2 toegangscontrole Net2 is een gebruiksvriendelijk en flexibel, netwerk gebaseerd toegangscontrolesysteem dat het beveiligen

Nadere informatie

Digitale CCTV Nu binnen uw bereik

Digitale CCTV Nu binnen uw bereik Digitale CCTV Nu binnen uw bereik Divar, de meest veelzijdige one-box aanpak Beveiliging waar u op kunt vertrouwen. 2 Divar, de meest veelzijdige one-box aanpak Het hart van uw beveiligingssysteem Met

Nadere informatie

Uw leven, verbonden met uw woning en uw beveiliging

Uw leven, verbonden met uw woning en uw beveiliging Uw leven, verbonden met uw woning en uw beveiliging Texecom Connect Neem de controle over uw woning en beveiliging als nooit tevoren. Texecom Connect opent een nieuwe wereld vol mogelijkheden voor uw professionele

Nadere informatie

CCTV Innovatie.. Inclusief vele high-end functies & GSM applicatie

CCTV Innovatie.. Inclusief vele high-end functies & GSM applicatie CCTV Innovatie.. Inclusief vele high-end functies & GSM applicatie IVSR746D: 8 KAN. IVS DVR IVSR744D: 4 KAN. IVS DVR IVSR748D: 16KAN. IVS DVR USB-Muis bediening op het beeldscherm / VGA interface / PTZ

Nadere informatie

Zorgen dat alle berichten overkomen is het allerbelangrijkst.

Zorgen dat alle berichten overkomen is het allerbelangrijkst. Zorgen dat alle berichten overkomen is het allerbelangrijkst. PRAESIDEO Digitaal Public Address- en gesproken woord ontruimingssysteem boschsecurity.com PRAESIDEO Digitaal Public Address- en spraakgestuurd

Nadere informatie

All Right Security Alleen het beste is goed genoeg

All Right Security Alleen het beste is goed genoeg All Right Security Alleen het beste is goed genoeg All Right Security Your safety partner All Right Security is een gecertificeerd beveiligingsbedrijf met gediplomeerde medewerkers. Wij bieden een beveiligingsoplossing

Nadere informatie

5000 Serie Modulaire brandmeldcentrale Net zo flexibel als uw ideeën

5000 Serie Modulaire brandmeldcentrale Net zo flexibel als uw ideeën 5000 Serie Modulaire brandmeldcentrale Net zo flexibel als uw ideeën 2 U hoeft zich geen zorgen meer te maken met de 5000 Serie Modulaire brandmeldcentrale Het systeem wordt gedefinieerd door uw wensen

Nadere informatie

Security Management Solution INNOVATORS IN SECURITY

Security Management Solution INNOVATORS IN SECURITY Security Management Solution INNOVATORS IN SECURITY Geïntegreerde Oplossingen Security Management Inbraak Detectie Camera Bewaking Inhoud 1. Wie zijn wij? 2. Onze beveiligingsoplossing 3. Marktsegmenten

Nadere informatie

sales@security4professionals.nl www.security4professionals.nl 0345-531140 06-14455844 Catalogus 2014 Parkeer Management Systememen

sales@security4professionals.nl www.security4professionals.nl 0345-531140 06-14455844 Catalogus 2014 Parkeer Management Systememen www.security4professionals.nl 0345-531140 06-14455844 Catalogus 2014 Parkeer Management Systememen 1 INHOUDSOPGAVE PAGINA INTRODUCTIE 3 INFORMATIE 4 ANPR PARKEER MANAGEMENT SYSTEEM 5 2,1 MEGAPIXEL IR Bullet

Nadere informatie

De Deswah DC- 3MP- Dome camera:

De Deswah DC- 3MP- Dome camera: Deswah Postbus 245 5140 AE Waalwijk info@deswah.com www.deswah.com De Deswah DC- 3MP- Dome camera: De DC- 3MP- Dome een 3 Megapixel IP dome bewakingscamera met 2048 x 1536 pixels bij 20 Frames Per Seconde,

Nadere informatie

Flexibiliteit op een hoger niveau MAP 5000 inbraakalarmsystemen

Flexibiliteit op een hoger niveau MAP 5000 inbraakalarmsystemen Flexibiliteit op een hoger niveau MAP 5000 inbraakalarmsystemen 2 MAP 5000 inbraakalarmsystemen Flexibele en geavanceerde technologie die nieuwe normen stelt Inbraakalarmsystemen zijn een onmisbaar onderdeel

Nadere informatie

mijn zaak poweredbycisco. innovatie. powered by

mijn zaak poweredbycisco. innovatie. powered by mijn zaak poweredbycisco. innovatie. powered by De klanten zijn binnengehaald, de medewerkers zijn aangenomen, de uitdagingen zijn het hoofd geboden. Kortom, uw bedrijf is opgebouwd. En nu kunt u ook nog

Nadere informatie

BULLET Camera - EC5547

BULLET Camera - EC5547 BULLET Camera - EC5547 5MP H.265 WDR PoE Lijn in/uit Ext. I/O Mobile Surveillance Push Video EaZy Networking MicroSD kaart Gemotoriseerde Lens 5MP H.265 IR Bullet IP Camera Functies Uitgerust met een gemotoriseerde

Nadere informatie

BULLET Camera EC561J. Functies. 2MP 10X Zoom Vari-focal IP Camera. HD 1080P Solid Light WDR PoE Lijn in/uit Ext. I/O.

BULLET Camera EC561J. Functies. 2MP 10X Zoom Vari-focal IP Camera. HD 1080P Solid Light WDR PoE Lijn in/uit Ext. I/O. BULLET Camera EC561J HD 1080P Solid Light WDR PoE Lijn in/uit Ext. I/O Mobile Surveillance Push Video EaZy Networking MicroSD kaart Gemotoriseerde Lens 2MP 10X Zoom Vari-focal IP Camera Functies Zoomlens

Nadere informatie

De MIC Serie 550 Robuuste PTZ-buitencamera

De MIC Serie 550 Robuuste PTZ-buitencamera De MIC Serie 550 Robuuste PTZ-buitencamera 2 MIC Serie 550 De nieuwe norm voor bewaking Aantrekkelijk, compact ontwerp voor onopvallende installatie in bewakingsomgevingen Robuuste, vandalismebestendige

Nadere informatie

Alarm- en Videobewakingstechniek

Alarm- en Videobewakingstechniek Alarm- en Videobewakingstechniek Voor u veiligheid Draadloos alarmsysteem Secvest 2WAY Bij inbraak, brand, water en noodoproep Actieve inbraakbescherming dankzij Mechatronica Elegant design met statusverlichting

Nadere informatie

Techniek Cloud-based platform, IP netwerkcamera s, Analyse en videomanagement Op software gebaseerde beeldanalyse

Techniek Cloud-based platform, IP netwerkcamera s, Analyse en videomanagement Op software gebaseerde beeldanalyse Remote Video Solutions Remote Video Solutions is een combinatie van moderne IP-video systemen met monitoring en beveiligingsdiensten op afstand en lokale opvolging. Remote Video Solutions van Securitas

Nadere informatie

Met Ring ben je altijd thuis.

Met Ring ben je altijd thuis. OVERZICHT: Ring wil criminaliteit wereldwijd verminderen. Met onze eenvoudige, proactieve beveiligingsoplossingen kunnen huiseigenaren, buren en de politie de handen ineen slaan voor een veiligere buurt.

Nadere informatie

zien wat er gebeurt beschermen wat kostbaar is p r o f e s s i o nele videobewaking

zien wat er gebeurt beschermen wat kostbaar is p r o f e s s i o nele videobewaking Echt zien wat er gebeurt beschermen wat kostbaar is p r o f e s s i o nele videobewaking Professionele videobewaking Opnamen die ook achteraf perfect bruikbaar zijn OfficeEye is een compleet en hoogwaardig

Nadere informatie

HDMI over CAT5 of CAT6 HDBaseT Extender met USB Hub en IR - 90m - tot 4K 210

HDMI over CAT5 of CAT6 HDBaseT Extender met USB Hub en IR - 90m - tot 4K 210 HDMI over CAT5 of CAT6 HDBaseT Extender met USB Hub en IR - 90m - tot 4K 210 Product ID: ST121HDBTU Deze HDMI-extenderset maakt gebruik van HDBaseT 2.0 technologie, waardoor u 4K HDMI video en vier USB

Nadere informatie

DOME Camera - EC542J. Functies. 2MP IR Dome IP Camera IK10 HD Solid Light WDR PoE Lijn in/uit. 3-Axis. Extern I/O.

DOME Camera - EC542J. Functies. 2MP IR Dome IP Camera IK10 HD Solid Light WDR PoE Lijn in/uit. 3-Axis. Extern I/O. DOME Camera - EC542J HD 1080 Solid Light WDR PoE Lijn in/uit IK10 3-Axis Push Video EaZy Networking Extern I/O MicroSD kaart Mobile Surveillance 2MP IR Dome IP Camera Functies Uitgerust met een vari-focale

Nadere informatie

Video Management Software. Productinformatie. Productbrochure

Video Management Software. Productinformatie. Productbrochure Video Management Software Productinformatie Productbrochure Flexibel, krachtig en intelligent Video Management Software is krachtige, geavanceerde en gebruiksvriendelijke videobewakingssoftware. Dankzij

Nadere informatie

Security solutions. AEOS Video. Alles onder controle. Security Management

Security solutions. AEOS Video. Alles onder controle. Security Management Security solutions AEOS Video Alles onder controle Security Management 2 Alles onder controle 3 Alles onder controle Onbeperkte mogelijkheden om uw bedrijf te beveiligen Dankzij betrouwbaar en, relevant

Nadere informatie

Uw smartphone als sleutel

Uw smartphone als sleutel Uw smartphone als sleutel AirKey Het sluitsysteem voor flexibele toepassingen Net zo dynamisch als de behoeften van de klant AirKey is een eigen innovatie van EVVA. Het elektronische sluitsysteem dat ontwikkeld

Nadere informatie

23 Deurintercom systeem www.paxton-benelux.com +31 76 3333 999 info@paxton-benelux.com

23 Deurintercom systeem www.paxton-benelux.com +31 76 3333 999 info@paxton-benelux.com 23 Paxton 24, het slimme en simpele deurintercom systeem is ontworpen om het meest simpelste deurintercom systeem te zijn. Het systeem is snel en eenvoudig te monteren en maakt gebruik van slechts één

Nadere informatie

PoE IP Camera. Quick Start Guide QG4_A

PoE IP Camera. Quick Start Guide QG4_A PoE IP Camera Quick Start Guide QG4_A Camera Connectie Diagram PoE IP Camera Jouw mobiele apparaat Netwerk Kabel Power Adapter 01. Router Netwerk Kabel PoE Switch / PoE Injector Sluit de camera voor de

Nadere informatie

Introductie. exacqvision M-Series

Introductie. exacqvision M-Series Introductie exacqvision M-Series Introductie M-Series All-In-One Recorder Agenda Introductie & positionering Voordelen Specificatie & vergelijking Productnummers Aanvullende informatie M-Series All-in-One

Nadere informatie

Professional services

Professional services Prijzen verhuur 3e kwartaal 2015 De Teradek Cube wordt op een camera geplaatst en genereert een H.264 videostream die live bekeken kan worden op een tablet of computer, binnen de range van de ingebouwde

Nadere informatie

AXIS 212 PTZ-netwerkcamera

AXIS 212 PTZ-netwerkcamera PRODUCTGIDS INHOUDSOPGAVE 1 Voorwoord... 3 2 In het kort... 3 3 Gangbare toepassingen... 3 4 Werkingsprincipe... 3 5 De Axis-netwerkcamera installeren... 4 5.1 Installatie met het programma AXIS IP Utility

Nadere informatie

BULLET Camera - EC552J

BULLET Camera - EC552J BULLET Camera - EC552J HD 1080P Solid Light WDR PoE Lijn in/uit Ext. I/O Mobile Surveillance Push Video EaZy Networking MicroSD kaart Vari-focal Lens 2MP IR Bullet IP Camera Functies Uitgerust met een

Nadere informatie

EYEBALL Camera EC2323

EYEBALL Camera EC2323 EYEBALL Camera EC2323 HD 1080P Varifocale Lens H.265 EaZy DWDR PoE Mobile Networking Surveillance 2MP H.265 IR Varifocale IR EYEBALL IP Camera Functies Uitgerust met een vari-focale lens van f2.8 ~ 12

Nadere informatie

Trainingscatalogus. Axis Communications Academy

Trainingscatalogus. Axis Communications Academy Trainingscatalogus Axis Communications Academy Voorsprong door kennis... 2 ...de sleutel tot succes. De sleutel tot uw succes ligt voor een belangrijk deel in het systematisch uitbreiden van de kennis

Nadere informatie

Slimme en eenvoudige toegangscontrole en deurintercom oplossingen. Catalogus

Slimme en eenvoudige toegangscontrole en deurintercom oplossingen. Catalogus 2018 Slimme en eenvoudige toegangscontrole en deurintercom oplossingen Catalogus Deurintercom systeem is een deurintercom systeem wat volledig stand-alone kan werken of onderdeel kan uitmaken van het online

Nadere informatie

Dockingstation, PoE switches, HDMI oplossingen

Dockingstation, PoE switches, HDMI oplossingen Dockingstation PoE switches HDMI oplossingen Eminent levert in haar lijn Business oplossingen die speciaal geschikt zijn voor het gebruik binnen een MKB / KMO omgeving. Continuity betrouwbaarheid, service

Nadere informatie

EYEBALL Camera EC5406

EYEBALL Camera EC5406 EYEBALL Camera EC5406 5MP H.265 EaZy WDR PoE Mobile Networking Surveillance Functies 5MP H.265 IR EYEBALL IP Camera Gratis P2P Cloud EaZy networking Cloud EaZy-networking, in 3 stappen automatisch internet

Nadere informatie

ASIS Benelux - VBN Nieuwjaarsbijeenkomst

ASIS Benelux - VBN Nieuwjaarsbijeenkomst 8 Februari 2018 @Natlab André Bos Business Development Manager Netherlands Petra Swinnen Business Development Manager Belux Even Voorstellen Over Sony Video Security driven by Bosch Visie van het Top

Nadere informatie

Met ISDN2, heeft u twee telefoonlijnen die geschikt zijn voor spraak, data, fax en beeld.

Met ISDN2, heeft u twee telefoonlijnen die geschikt zijn voor spraak, data, fax en beeld. Wat is ISDN2? Met ISDN2, heeft u twee telefoonlijnen die geschikt zijn voor spraak, data, fax en beeld. U kunt uw ISDN2 eenvoudig uitbreiden. Heeft u tot vijf ISDN2-lijnen nodig kies dan voor ISDN2 meervoudig.

Nadere informatie

ALLEEN HET BESTE IS GOED GENOEG

ALLEEN HET BESTE IS GOED GENOEG ALLEEN HET BESTE IS GOED GENOEG 2 All Right Security Your safety partner All Right Security is een gecertificeerd beveiligingsbedrijf met gediplomeerde medewerkers. Wij bieden een beveiligingsoplossing

Nadere informatie

Wat is HDBaseT? Breid meer uit met HDBaseT. HDMI over CAT5 of CAT6 HDBaseT Extender met USB Hub en IR - 90m - tot 4K 210. StarTech ID: ST121HDBTU

Wat is HDBaseT? Breid meer uit met HDBaseT. HDMI over CAT5 of CAT6 HDBaseT Extender met USB Hub en IR - 90m - tot 4K 210. StarTech ID: ST121HDBTU HDMI over CAT5 of CAT6 HDBaseT Extender met USB Hub en IR - 90m - tot 4K 210 StarTech ID: ST121HDBTU Deze HDMI-extenderset maakt gebruik van HDBaseT 2.0 technologie, waardoor u 4K HDMI video en vier USB

Nadere informatie

Totaal overzicht met een alarm webgebaseerde servicecentrale.

Totaal overzicht met een alarm webgebaseerde servicecentrale. ALARM COMMUNICATIEDIENSTEN EagleEye Totaal overzicht met een alarm webgebaseerde servicecentrale. EagleEye is een cloud-gebaseerde dienst met een centrale, moderne en krachtige functie voor toezicht en

Nadere informatie

Net2 toegangscontrole

Net2 toegangscontrole Net2 toegangscontrole De intelligente beveiligingsoplossing voor uw gebouw Net2 toegangscontrole Net2 is een gebruiksvriendelijk en flexibel, netwerk gebaseerd toegangscontrolesysteem dat het beveiligen

Nadere informatie

AXIS Camera Station Uitgebreide software voor videobeheer voor bewaking, opname, weergave en gebeurtenisbeheer

AXIS Camera Station Uitgebreide software voor videobeheer voor bewaking, opname, weergave en gebeurtenisbeheer Station Uitgebreide software voor videobeheer voor bewaking, opname, weergave en gebeurtenisbeheer Een volledig beeld Oneindig veel mogelijkheden voor video-beheer, waar u zich ook bevindt Station is een

Nadere informatie

Paxton10 building intelligence wat is het? Waarom kiezen voor Paxton10? Beveiliging. Gemak. Energiebesparend

Paxton10 building intelligence wat is het? Waarom kiezen voor Paxton10? Beveiliging. Gemak. Energiebesparend Waarom kiezen voor Paxton10? Beveiliging Paxton10 is het eerste systeem dat out-of-the-box toegangscontrole, videomanagement en gebouwbeheersysteem in één oplossing aanbiedt. Hierdoor is het mogelijk bestaande

Nadere informatie

FLEXIBILITEIT DOOR STABILITEIT

FLEXIBILITEIT DOOR STABILITEIT DATACENTER FLEXIBILITEIT DOOR STABILITEIT Het datacenter vormt de spil van uw ICT-omgeving en organisatie. Niet alleen waarborgt uw MER, SER of datacenter de opslag van grote hoeveelheden bedrijfskritische

Nadere informatie

Mini O PLUS VERBIND DRAADLOOS EN NAADLOOS MET JE HUIS, BUREAU OF WINKEL. EN COMMUNICEER MET JE FAMILIE EN HUISDIEREN.

Mini O PLUS VERBIND DRAADLOOS EN NAADLOOS MET JE HUIS, BUREAU OF WINKEL. EN COMMUNICEER MET JE FAMILIE EN HUISDIEREN. Mini O PLUS VERBIND DRAADLOOS EN NAADLOOS MET JE HUIS, BUREAU OF WINKEL. EN COMMUNICEER MET JE FAMILIE EN HUISDIEREN. Met de Mini O Plus slaap je vanaf nu altijd op je twee oren. De Mini O Plus is een

Nadere informatie

WAAROM UNV? Autoconfiguratie/ Plug & Play UNV camera s zijn snel en eenvoudig te installeren dankzij de Plug & Play configuratie.

WAAROM UNV? Autoconfiguratie/ Plug & Play UNV camera s zijn snel en eenvoudig te installeren dankzij de Plug & Play configuratie. WAAROM UNV? Wederom voegt ARAS Security een zeer sterk merk toe aan het assortiment. Dit keer UNV, een wereldwijde topspeler in de IP cameraobservatie markt. Is de wens om te koppelen met CamTech NXT,

Nadere informatie

imagine. change. Omdat WerkPlek voor u werkt Ricoh WerkPlek De beste zorg voor uw werkplek

imagine. change. Omdat WerkPlek voor u werkt Ricoh WerkPlek De beste zorg voor uw werkplek imagine. change. Omdat WerkPlek voor u werkt Ricoh WerkPlek De beste zorg voor uw werkplek Een complete werkplek inclusief hard- en software zonder zorgen? Laat WerkPlek voor u werken Thuis, op kantoor

Nadere informatie

XYCLOP NVR. 8 kanaals PoE NVR met 2TB opslag. 4 kanaals PoE NVR met 1TB opslag XC-4CH-NVR-1TB XC-8CH-NVR-2TB

XYCLOP NVR. 8 kanaals PoE NVR met 2TB opslag. 4 kanaals PoE NVR met 1TB opslag XC-4CH-NVR-1TB XC-8CH-NVR-2TB In alle opzichten scherp XYCLOP NVR 4 kanaals PoE NVR met 1TB opslag XC-4CH-NVR-1TB 8 kanaals PoE NVR met 2TB opslag XC-8CH-NVR-2TB Inclusief GRATIS Xyclop software Inclusief GRATIS Xyclop software Super

Nadere informatie

Thuis het beste beeld en geluid?

Thuis het beste beeld en geluid? www.hcc.nl/home-entertainment Syllabus home entertainment Thuis het beste beeld en geluid? Deze syllabus geeft achtergrondinformatie over de lezing home entertainment. De onderwerpen die aan bod komen

Nadere informatie

Intelligente energiemeters voor datacenters

Intelligente energiemeters voor datacenters Intelligente energiemeters voor datacenters Waarom meten? Elektrische energie is de duurste van alle variabele kosten in een datacenter. Alleen daarom al is het goed om het verbruik met energiemeters in

Nadere informatie

IP Services. De grenzeloze mogelijkheden van een All IP -netwerk

IP Services. De grenzeloze mogelijkheden van een All IP -netwerk IP Services De grenzeloze mogelijkheden van een All IP -netwerk Voor wie opgroeit in deze tijd is het de grootste vanzelfsprekendheid. Je zet de computer aan en je kunt mailen, chatten, elkaar spreken

Nadere informatie

JUISTE VERBINDING! voor digitaal hang- en sluitwerk. Advies op maat Kennis van A tot Z Eigen montage service Opleiding voor de gebruikers

JUISTE VERBINDING! voor digitaal hang- en sluitwerk. Advies op maat Kennis van A tot Z Eigen montage service Opleiding voor de gebruikers JUISTE VERBINDING! voor digitaal hang- en sluitwerk Advies op maat Kennis van A tot Z Eigen montage service Opleiding voor de gebruikers Wij zorgen voor de juiste verbinding Scholing actuele eisen op het

Nadere informatie

Klantbetrokkenheid maximaliseren

Klantbetrokkenheid maximaliseren Klantbetrokkenheid maximaliseren boschsecurity.com/instoreanalytics Merchandising-module voor In-Store Analytics De verkoopcijfers van winkelproducten zijn vaak afhankelijk van de plaatsing van de producten

Nadere informatie

Internet of Things in perspectief geplaatst. Herman Tuininga. Oktober 10, 2017

Internet of Things in perspectief geplaatst. Herman Tuininga. Oktober 10, 2017 Internet of Things in perspectief geplaatst Herman Tuininga Oktober 10, 2017 1 Achtergrond Meer dan 20 jaar ervaring in IoT 30 medewerkers IoT Lab Zwolle Connecting your things 2 IoT is een container begrip

Nadere informatie

EYEBALL Camera EC2543

EYEBALL Camera EC2543 EYEBALL Camera EC2543 HD 1080P Mobile Surveillance Lijn in/uit EaZy Networking WDR PoE Gemotoriseerde Lens 2MP IR EYEBALL IP Camera Functies Uitgerust met een gemotoriseerde varifocale lens van f2.8 ~

Nadere informatie

Galaxy Flex BEVEILIGING DIE PAST BIJ UW BEDRIJF EN LEVENSSTIJL. Bescherm uw bezittingen

Galaxy Flex BEVEILIGING DIE PAST BIJ UW BEDRIJF EN LEVENSSTIJL. Bescherm uw bezittingen Galaxy Flex BEVEILIGING DIE PAST BIJ UW BEDRIJF EN LEVENSSTIJL Bescherm uw bezittingen Beveiliging die staat als een huis Bent u op zoek naar een beveiligingssysteem dat... Uiterst effectief en toch goed

Nadere informatie

DÉ TOTAALLEVERANCIER VAN BEVEILIGINGSSYSTEMEN

DÉ TOTAALLEVERANCIER VAN BEVEILIGINGSSYSTEMEN DÉ TOTAALLEVERANCIER VAN BEVEILIGINGSSYSTEMEN Onze producten: Camerasystemen Alarmsystemen Mistgeneratoren Toegangscontrole Intercoms Zorgtotaalsysteem Track & trace caz-veiligheid.nl CAZ VEILIGHEID DRAAGT

Nadere informatie

Optimaliseer de klantenservice

Optimaliseer de klantenservice Optimaliseer de klantenservice boschsecurity.com/instoreanalytics Operations-module van In-Store Analytics Een uitstekende klantenservice kan uw winkel onderscheiden, waardoor u de loyaliteit en de verkoopcijfers

Nadere informatie