IP CAMERA EMINENT DEMO 11 OKTOBER 2017

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "IP CAMERA EMINENT DEMO 11 OKTOBER 2017"

Transcriptie

1 IP CAMERA EMINENT DEMO 11 OKTOBER /10/2017

2 Wat is een IP-camera IP camera s zijn camera s die gebruik maken van het Internet Protocol (IP). De beelden worden verzonden over een normaal computer netwerk via netwerk bekabeling (UTP) of door de lucht met behulp van een draadloze verbinding (WIFI). Andere namen die vaak worden gebruikt voor een IP-camera zijn: netwerkcamera internet camera IP-camera afgekort als IP cam.

3 Wat is er nu zo bijzonder aan een IP-camera? Een IP-camera is in zoverre bijzonder, omdat het met deze techniek mogelijk is om beelden met een aanzienlijk hogere beeld kwaliteit te versturen. Op de plek waar u de camerabeelden bekijkt kunt u bij het live meekijken genieten van een veel scherper beeld en bovendien bij het terugkijken van de opgenomen beelden digitaal inzoomen op belangrijke details.

4 Wat zijn zoal de toepassingen van een IP-camera? IP-camera s worden al veelvuldig toegepast in het bedrijfsleven en bij de overheid voor professionele videobewaking van allerlei objecten en locaties. Nu de prijs van de IP-camera s ook voor de consument bereikbaar is kunnen IP-camera s ook in de privé omgeving voor legio toepassingen worden ingezet, bijvoorbeeld als alternatief voor dure en ouderwetse alarmsystemen. kijken naar een moment wanneer u iets verdachts denkt te hebben waargenomen, dit is allemaal mogelijk met behulp van een IPcamera. Andere toepassingen van IP-camera's zijn: - Toepassing als babyfoon en de beelden bekijken/geluiden beluisteren via iphone, ipad of andere smartphone - Bewaking van vakantiehuizen of huis over de hele wereld - Observatie van stallen (koeien/varkens/paarden etc) - Paardenfokkerij - Het volgen van broedprocessen van vogels - Observeren van vogels in een volière - Volgen van bouwkundige verrichtingen aan een nieuw te bouwen huis - Verzorgingscentra - Scholen, Kinderdagverblijven

5 Hoe kan ik de beelden van een IP-camera bekijken? Beelden gemaakt met een IP-camera kunnen in principe vanaf de hele wereld middels een internet verbinding worden bekeken mits ze voor deze toepassing zijn geconfigureerd. U kunt er ook voor kiezen om de beelden alleen binnen uw lokale netwerk te bekijken en niet open te stellen voor het internet. Afhankelijk of u de beelden prive wilt bekijken of vrij wilt geven aan een ieder die hier interesse voor heeft kunt u met behulp van restricties gebruikers toelaten of niet. Eveneens is het mogelijk om beelden gemaakt met een IP-camera overal vandaan op een mobiele telefoon of Tablet (I-Phone, Android) met behulp van een hiervoor geschikte applicatie te bekijken. Dit kan erg handig zijn wanneer u onderweg bent, op reis of met vakantie.

6 Kan ik de beelden ook in de nacht bekijken? Ja, dit kan. Een IP-camera zal zodra het donker is de beelden verzorgen middels infrarood belichting. Het verschil met beelden overdag is dat de beelden zwart-wit worden verzonden en niet in kleur.

7 Kan ik een IP-camera gebruiken als alarmsysteem? In principe is dit zeer goed mogelijk. IP-camera s beschikken over de mogelijkheid tot bewegings-detectie. Dat houdt in dat wanneer er beweging wordt gesignaleerd door de camera dit wordt gemeld middels het zenden van een of sms bericht naar een van te voren ingestelde ontvanger, bij dit bericht worden dan zogenaamde snapshots (kleine foto s) van het object verzonden welke de beweging heeft veroorzaakt. U kunt ook een bepaald gebied binnen het bereik van de camera uitsluiten voor bewegings detectie bijvoorbeeld over de hele oppervlakte een meter vanaf de grond indien u huisdieren heeft als honden of katten. Afhankelijk welke soort camera s De camera zal in dit geval geen beweging doorgeven wanneer uw huisdier voorbij de camera loopt.

8 Kan ik ook beelden opslaan die gemaakt zijn met een IP-camera? Ja dit is mogelijk, u kunt beelden opslaan op de computer waar mee u de beelden bekijkt. U kunt ook een NAS (Network Attached Storage) Het voordeel van een NAS is dat er kan worden opgenomen zonder dat er een PC aan hoeft te staan. Ook kan er op afstand worden ingelogd op de NAS/NVR om live beelden te bekijken of opgenomen beelden terug te kunnen kijken. Een veel toegepaste NAS is die van Synology, Qnap of Seenergy, deze werken met de meeste van de camera's uit ons assortiment en zijn ook makkelijk te bedienen. De camera s van Eminent die we hier bespreken kunnen voorzien worden van een geheugenkaartje zoals in een fototoestel!

9 Stuurt een IP-camera ook geluiden mee met de beelden welke ik kan beluisteren? De eminent IP- camera die wij gebruiken voor indoor verzenden zowel beeld als geluid van de ruimte waarin ze opgesteld zijn. Wij kunnen zelf reageren naar de camera toe! Is een IP-camera wel veilig en kunnen andere mensen niet meekijken op mijn camera? Een IP-camera is veilig indien u het standaard wachtwoord en liefst ook de gebruikersnaam(admin bijv) aanpast naar een eigen wachtwoord (en gebruikersnaam) welke alleen u weet. Indien u het standaard wachtwoord niet aanpast is er een kans dat andere mensen mee kunnen kijken op uw camera

10 SOORTEN EMINENT IP CAMERA EM6355 BUITEN BRUIKBAAR 113,52 102,17 EM ,55 55,40 EM6360 BUITEN BRUIKBAAR 76 68,35 EM ,50

11 SCHEMATISCHE VOORSTELLING HOE WERKT EEN IP CAMERA

12 Eigenschappen Eminent IP camera s - In drie stappen klaar voor gebruik - Dag en nacht goed beeld - Live camerabeelden bekijken - Geen abonnement nodig - Eenvoudige installatie, geen netwerkkennis nodig - Ontvang direct een push notificatie of een bij alarm Synology Surveillance Station, QNAP Surveillance Station support - Opname op micro SD-kaart - Gratis Nederlandstalige app

13 Eigenschappen Eminent IP camera s BELANGRIJKSTE! Power over Ethernet of PoE is een technologie om spanning en data te leveren over een standaard twisted pair-kabel in een Ethernet-netwerk. De technologie wordt gebruikt om netwerkapparatuur zoals voip-telefoons en IP camera's van stroom te voorzien. Gelet op het beperkte vermogen dat een netwerkkabel kan overbrengen, is deze techniek niet haalbaar voor grotere verbruikers, zoals servers of werkstations. Het gebruik van PoE maakt een extra voedingsadapter of 220v aansluiting overbodig. Dit is vooral handig als het netwerkapparaat ingezet moet worden op een plaats waar stroomvoorziening via een stopcontact niet mogelijk is.

14

15 Eminent Camera installeren! 1/3 1. Verbind de meegeleverde power adapter met de meegeleverde Splitter kabel. 2. Verbind de Ethernet stekker van de Splitter kabel met de router/modem/switch. 3. Sluit een Ethernet kabel aan op de Splitter kabel. 4. Verbind het andere uiteinde van de Ethernet kabel met het RJ45 koppelstuk. 5. Verbind de Power + Ethernet stekker van de EM6355 met het RJ45 koppelstuk.

16 Eminent Camera installeren! 2/3 Zoek de Eminent CamLine de Google Play Store (Android) en installeer de app. Of de Pro in de App Store (Apple)

17 Eminent Camera installeren! 3/3 Start de CamLine Pro app. Klik op het + symbool. (A) Selecteer Camera toevoegen. Kies voor optie 1 of 2. (B) Volg de instructies op het scherm om de installatie af te ronden. Zie de handleiding op onze website voor uitgebreide instellingen

18 Eminent Camera draadloos installeren 1. Zorg ervoor dat de camera via een netwerkkabel met het netwerk is verbonden, en dat de smartphone met hetzelfde netwerk is verbonden via WiFi. 2. Start de App CamLine Pro 3. Controleer of de camera die je wilt configureren via WiFi al is toegevoegd aan de camera lijst en ook zichtbaar is in het camera overzicht. 4. Open het menu van de camera die je aan het WiFi netwerk wilt koppelen 5. Druk op Geavanceerde instellingen. 6. Druk op WiFi. 7. Er wordt een lijst weergegeven van alle beschikbare draadloze netwerken. 8. Selecteer het netwerk waarmee je verbinding wilt maken. 9. Vul het encryptie wachtwoord in en druk op Verbinden. 10. Om het draadloze netwerk te activeren moet wel nog de netwerkkabel verwijderd

19 Interessante tool Advanced IP scanner Betrouwbare en gratis netwerkscanner voor LAN-analyse. Het programma scant alle netwerkapparaten, verschaft toegang tot gedeelde mappen en FTP-servers, biedt beheer op afstand voor computers (via RDP en Radmin) en kan zelfs op afstand computers uitschakelen. Het programma is gemakkelijk in gebruik en wordt uitgevoerd als een versie voor draagbare apparaten.

20 Eminent cam line Pro Windows!

21 Alternatieve app s Web: of in de google play store!

22 Stefan Braem 21/06/2017 O.V.C.C.

23 BIJLAGE

EN Versie: 1.0. H.264 Handleiding

EN Versie: 1.0. H.264 Handleiding EN Versie: 1.0 H.264 Handleiding Inhoud Hardware... 2 ios View... 2 Android View... 5 PC View... 9 Contact... 11 1 Hardware verbindingen 1. Schroef de antenne in de achterkant van de camera en draai rechtop.

Nadere informatie

CamLine Pro Outdoor 1080p Full HD IP Camera (Opgevolgd door de EM6355) - rev1 Dag en nacht uitstekende beelden dankzij de 1080p Full HD sensor

CamLine Pro Outdoor 1080p Full HD IP Camera (Opgevolgd door de EM6355) - rev1 Dag en nacht uitstekende beelden dankzij de 1080p Full HD sensor CamLine Pro Outdoor 1080p Full HD IP Camera (Opgevolgd door de EM6355) - rev1 Dag en nacht uitstekende beelden dankzij de 1080p Full HD sensor EM6350 EAN: 8716065331547 OVERVIEW Voor buitengebruik (IP66)

Nadere informatie

HANDLEIDING SLIMME DEURBEL MET CAMERA

HANDLEIDING SLIMME DEURBEL MET CAMERA HANDLEIDING SLIMME DEURBEL MET CAMERA Inhoudsopgave Inleiding... 3 1. Smart Home Beveiliging app... 4 1.1 Installatie... 4 2. Installatie Slimme deurbel met camera... 5 2.1 Verbinding met een netwerkkabel...

Nadere informatie

HANDLEIDING SMART HOME DEURBEL MET CAMERA

HANDLEIDING SMART HOME DEURBEL MET CAMERA HANDLEIDING SMART HOME DEURBEL MET CAMERA Inhoudsopgave Inleiding... 3 1. Smart Home Beveiliging app... 4 1.1 Installatie... 4 2. Installatie Smart Home Deurbel... 5 2.1 Verbinding met een netwerkkabel...

Nadere informatie

PnP IP/Network Camera

PnP IP/Network Camera PnP IP/Network Camera Quick Install Handleiding PnP T series Deze handleiding is van toepassing op de volgende modellen: EP-PM12WP EP-M30WP EP-P22WP HD EP-P22W EP-P10W EP-M04WP EP-PT09IP EP-M12WP EP-PM11WP

Nadere informatie

HANDLEIDING SMART HOME BEVEILIGING CAMERA

HANDLEIDING SMART HOME BEVEILIGING CAMERA HANDLEIDING SMART HOME BEVEILIGING CAMERA Inhoudsopgave 1. Smart Home Beveiliging app... 2 1.1 Installatie... 2 1. Smart Home Beveiliging Camera... 3 2.2 Gebruik... 6 1. Smart Home Beveiliging app Met

Nadere informatie

CamLine Pro Pan/Tilt 1080p Full HD IP Camera rev1

CamLine Pro Pan/Tilt 1080p Full HD IP Camera rev1 Pro Pan/Tilt 1080p Full HD IP Camera rev1 Dag en nacht uitstekende beelden dankzij de 1080p Full HD sensor EM6330 EAN: 8716065331523 OVERVIEW Pan/Tilt Full HD IP Camera Full HD sensor voor perfect beeld

Nadere informatie

HANDLEIDING SLIMME DEURBEL MET CAMERA

HANDLEIDING SLIMME DEURBEL MET CAMERA HANDLEIDING SLIMME DEURBEL MET CAMERA Inhoudsopgave Inleiding... 3 1. Smart Home Beveiliging app... 4 1.1 Installatie... 4 2. Installatie Slimme deurbel met camera... 5 2.1 Verbinding met een netwerkkabel...

Nadere informatie

Klantenservice. Onze camera's zijn volledig Plug and Play

Klantenservice. Onze camera's zijn volledig Plug and Play Op deze handleiding zijn de algemene voorwaarden van Epine-camershop.nl van toepassing U kunt de software en handleidingen ook downloaden via de onderstaande link http://www.epine-camerashop.nl/software-en-handleidingen/

Nadere informatie

1. Laad de software voor de camera van op het menu

1. Laad de software voor de camera van  op het menu 1. Laad de software voor de camera van www.overmax.eu. op het menu producten, selecteer RTV, dan IP camera s en uw camera model. Dan subpagina Product selecteer de [HELP] - klik op de grijze pijl symbool

Nadere informatie

HANDLEIDING EXTERNE TOEGANG CURAMARE

HANDLEIDING EXTERNE TOEGANG CURAMARE HANDLEIDING EXTERNE TOEGANG CURAMARE Via onze SonicWALL Secure Remote Access Appliance is het mogelijk om vanaf thuis in te loggen op de RDS omgeving van CuraMare. Deze handleiding beschrijft de inlogmethode

Nadere informatie

Overzicht veelgestelde vragen

Overzicht veelgestelde vragen Veelgestelde vragen Overzicht veelgestelde vragen 1 VRAGEN OVER DE CAMERA & HARDWARE... 4 1.1 Welke WiFi netwerken worden ondersteund door... 4 1.2 Welke draadloze (WiFi) encryptie ondersteunt Panasonic

Nadere informatie

DRAADLOOS HD CAMERASYSTEEM HANDLEIDING DVR-PL-NL V1.0

DRAADLOOS HD CAMERASYSTEEM HANDLEIDING DVR-PL-NL V1.0 DRAADLOOS HD CAMERASYSTEEM HANDLEIDING DVR-PL-NL V1.0 INHOUD Inleiding Benodigdheden Pagina 3 Aansluiten Stap 1: aansluiten van de recorder Pagina 4 Stap 2: aansluiten van de monitor Pagina 4 Stap 3: adapters

Nadere informatie

Handleiding Dahua IP camera bekabeld aansluiten zonder NVR

Handleiding Dahua IP camera bekabeld aansluiten zonder NVR Handleiding Dahua IP camera bekabeld aansluiten zonder NVR Om de beelden van een Dahua IP camera op uw computer en via de app te kunnen ontvangen, moet u eerst een aantal stappen doorlopen. In deze handleiding

Nadere informatie

IP CAMERA HANDLEIDING

IP CAMERA HANDLEIDING IP CAMERA HANDLEIDING Voorwoord Allereerst bedankt voor uw aankoop van een van de Q24U draadloze IP- netwerkcamera (s). Deze handleiding geeft informatie over de installatie en de mogelijkheden van de

Nadere informatie

cbox UW BESTANDEN GAAN MOBIEL! VOOR SMARTPHONES EN TABLETS MET HET ios BESTURINGSSYSTEEM GEBRUIKERSHANDLEIDING

cbox UW BESTANDEN GAAN MOBIEL! VOOR SMARTPHONES EN TABLETS MET HET ios BESTURINGSSYSTEEM GEBRUIKERSHANDLEIDING cbox UW BESTANDEN GAAN MOBIEL! VOOR SMARTPHONES EN TABLETS MET HET ios BESTURINGSSYSTEEM GEBRUIKERSHANDLEIDING Inleiding cbox is een applicatie die u eenvoudig op uw computer kunt installeren. Na installatie

Nadere informatie

KORTE HANDLEIDING. Activeer

KORTE HANDLEIDING. Activeer Activeer Activeer Activeer 1. Activeer BUSiNeSS cloud A. Dienst activeren : u krijgt binnen de 2 uur een bevestigingsemail "BASE business Cloud : Notificatie" B. Ga naar https://cdashboard. basebusiness.be

Nadere informatie

HANDLEIDING SLIMME DEURBEL MET CAMERA

HANDLEIDING SLIMME DEURBEL MET CAMERA HANDLEIDING SLIMME DEURBEL MET CAMERA Inhoudsopgave Inleiding... 3 1. Smart Home Beveiliging app... 4 1.1 Installatie... 4 2. Installatie Slimme deurbel met camera... 5 2.1 Verbinding met een netwerkkabel...

Nadere informatie

Handleiding apparaataanmelding

Handleiding apparaataanmelding Handleiding apparaataanmelding 22-03-2015 2 De informatie in dit document kan zonder kennisgeving gewijzigd worden. De in dit document omschreven diensten worden geleverd in het kader van een licentieovereenkomst

Nadere informatie

CleverLoop Security Systeem. Gebruikershandleiding

CleverLoop Security Systeem. Gebruikershandleiding CleverLoop Security Systeem Gebruikershandleiding 1 Inhoudsopgave Systeem vereisten 3 Setup Account 4 Network Connectie Schematisch 6 A - Alleen met behulp van router 7 B - Met behulp van de tweede router

Nadere informatie

cbox UW BESTANDEN GAAN MOBIEL! VOOR ANDROID-SMARTPHONES EN -TABLETS GEBRUIKERSHANDLEIDING

cbox UW BESTANDEN GAAN MOBIEL! VOOR ANDROID-SMARTPHONES EN -TABLETS GEBRUIKERSHANDLEIDING cbox UW BESTANDEN GAAN MOBIEL! VOOR ANDROID-SMARTPHONES EN -TABLETS GEBRUIKERSHANDLEIDING Inleiding cbox is een applicatie die u eenvoudig op uw computer kunt installeren. Na de installatie wordt in de

Nadere informatie

INSTALLATIE HANDLEIDING Nauticwifi USB Router in combinatie met de Nauticwifi USB buitenantenne

INSTALLATIE HANDLEIDING Nauticwifi USB Router in combinatie met de Nauticwifi USB buitenantenne INSTALLATIE HANDLEIDING Nauticwifi USB Router in combinatie met de Nauticwifi USB buitenantenne Inleiding NLEIDING De Nauticwifi USB Router kan worden gebruikt in combinatie met de Nauticwifi USB buitenantenne.

Nadere informatie

INSTALLATIE HANDLEIDING

INSTALLATIE HANDLEIDING INSTALLATIE HANDLEIDING Powerwifi USB Router in combinatie met de Powerwifi USB buitenantenne INLEIDING De Powerwifi USB Router kan worden gebruikt in combinatie met de Powerwifi USB buitenantenne. Hierdoor

Nadere informatie

Installatie app. voor Android en IOS

Installatie app. voor Android en IOS Installatie app voor Android en IOS Installatie van de gdmss Lite / idmss Lite app Android: Ga naar Google Play Zoek naar gdmss. Kies dan voor gdmss Lite, deze is gratis en biedt genoeg functies voor de

Nadere informatie

home8 Beveiliging Starter Kit

home8 Beveiliging Starter Kit home8 Beveiliging Starter Kit Quickstart Handleiding Model Nr. H12015 In de doos: 1x Security Shuttle [lf 1x Power Adapter JI 1x Ethernet Kabel I 1x USB SD kaart Stick 1x Mini Cube HD Camera Ill 1x Power

Nadere informatie

Mobiele App voor VERSA alarmsystemen Versa_control_qs_nl 07/16. Configuratie handleiding

Mobiele App voor VERSA alarmsystemen Versa_control_qs_nl 07/16. Configuratie handleiding VERSA CONTROL Mobiele App voor VERSA alarmsystemen Versa_control_qs_nl 07/16 Configuratie handleiding Het VERSA, VERSA IP en VERSA Plus alarmsysteem kan ook worden bediend vanaf een mobiel apparaat (Smartphone

Nadere informatie

PoE IP Camera. Quick Start Guide QG4_A

PoE IP Camera. Quick Start Guide QG4_A PoE IP Camera Quick Start Guide QG4_A Camera Connectie Diagram PoE IP Camera Jouw mobiele apparaat Netwerk Kabel Power Adapter 01. Router Netwerk Kabel PoE Switch / PoE Injector Sluit de camera voor de

Nadere informatie

homes nr 1x Power Adapter I 1x USB SD Kaart Stick II 2x Power Adapter tjl1 2x Power Kabel JI 1x Ethernet Kabel ' 11

homes nr 1x Power Adapter I 1x USB SD Kaart Stick II 2x Power Adapter tjl1 2x Power Kabel JI 1x Ethernet Kabel ' 11 homes Twist HD Starter Kit Quickstart Handleiding Model Nr. V22021 In de doos: O 1x Security Shuttle 2x Twist HD Camera 1x Externe Sirene nr 1x Power Adapter JI 1x Ethernet Kabel I 1x USB SD Kaart Stick

Nadere informatie

HANDLEIDING 180 CAMERA

HANDLEIDING 180 CAMERA HANDLEIDING 180 CAMERA Inhoudsopgave Inleiding... 3 1. Smart Home Beveiliging app... 4 1.1 Installatie... 4 2. Installatie 180 Camera... 5 2.1 Gebruik... 7 2 Inleiding Gefeliciteerd met uw aankoop! In

Nadere informatie

HANDLEIDING SMART HOME BEVEILIGING APP

HANDLEIDING SMART HOME BEVEILIGING APP HANDLEIDING SMART HOME BEVEILIGING APP Inhoudsopgave Inleiding... 3 1 Inloggen... 4 2. Startscherm... 5 2.1 Apparaat menu... 5 2.2 Mijn menu... 6 3. Video weergave scherm... 8 3.1 Live video weergave...

Nadere informatie

INSTALLATIE GLASVEZEL

INSTALLATIE GLASVEZEL INSTALLATIE GLASVEZEL Snel van start 2017-0524 WELKOM BIJ T-MOBILE THUIS Met deze handleiding installeer je in no-time Internet, Interactieve TV en vast Bellen. Volg gewoon de stappen, dan komt alles in

Nadere informatie

INSTALLATIE GLASVEZEL

INSTALLATIE GLASVEZEL INSTALLATIE GLASVEZEL Snel van start 2017-0524 Welkom bij T-Mobile Thuis Met deze handleiding installeer je in no-time Internet, Interactieve TV en vast Bellen. Volg gewoon de stappen, dan komt alles in

Nadere informatie

Handleiding. Opslag Online. voor Android. Versie februari 2014

Handleiding. Opslag Online. voor Android. Versie februari 2014 Handleiding Opslag Online voor Android Versie februari 2014 Inhoudsopgave Hoofdstuk 1. Inleiding 3 Hoofdstuk 2. Installatie 4 2.1 Opslag Online downloaden via QR-code 4 2.2 Opslag Online downloaden via

Nadere informatie

PRO CAMERASYSTEEM HANDLEIDING BSM-DVRPNL V2.1

PRO CAMERASYSTEEM HANDLEIDING BSM-DVRPNL V2.1 PRO CAMERASYSTEEM HANDLEIDING BSM-DVRPNL V2.1 INHOUD Inleiding Benodigdheden Pagina 3 Aansluiten Stap 1: aansluiten van de recorder Pagina 4 Stap 2: aansluiten van de monitor Pagina 4 Stap 3A: bekabelde

Nadere informatie

ModelTrein-Support vzw: Centrale CS2 verbinden met computer WIN10.

ModelTrein-Support vzw: Centrale CS2 verbinden met computer WIN10. 2016 ModelTrein-Support vzw: Centrale CS2 verbinden met Eric Jacobs ModelTrein-Support 5-1-2016 In deze handleiding bespreken we het verbinden van een Central Station 2 met een computer, rechtstreeks of

Nadere informatie

Snel aan de slag Installatiegids (versie 1.0)

Snel aan de slag Installatiegids (versie 1.0) Internet Control Station Kijk regelmatig op www.klikaanklikuit.nl voor updates Snel aan de slag Installatiegids (versie 1.0) ICS-1000 Het grootste gemak in draadloos schakelen. Eenvoudig uit te breiden

Nadere informatie

4.5 Een IP camera toevoegen

4.5 Een IP camera toevoegen 4.5 Een IP camera toevoegen 4.5.1 De IP camera gebruiksklaar maken 1 Draai de antenne vast op de IP camera. 2 Sluit de adapterkabel aan op de IP camera. Steek hierna de stekker van de IP camera in het

Nadere informatie

Handleiding beginnen met de Calculus VIP app. Voor zorgverleners. Datum Januari 2017 Calculus Software

Handleiding beginnen met de Calculus VIP app. Voor zorgverleners. Datum Januari 2017 Calculus Software Handleiding beginnen met de Calculus VIP app Voor zorgverleners Datum Januari 2017 Auteur Calculus Software Inhoudsopgave Waarom de Calculus VIP app?... 3 Gemakkelijk... 3 Veilig... 3 Technische voorwaarden

Nadere informatie

Gebruikershandleiding. HomeWizard pakket

Gebruikershandleiding. HomeWizard pakket Gebruikershandleiding HomeWizard pakket Inhoudsopgave 1 Inleiding... 3 2 Hoe stel ik de HomeWizard in?... 4 2.1 De HomeWizard instellen voor gebruik via ios...4 2.2 De HomeWizard instellen voor gebruik

Nadere informatie

EM6230 R1 e-camview HD buiten IP camera

EM6230 R1 e-camview HD buiten IP camera EM6230 R1 e-camview HD buiten IP camera 2 NEDERLANDS EM6230 R1 e-camview HD buiten IP camera Inhoudsopgave 1.0 Introductie... 3 1.1 Inhoud van de verpakking... 3 1.2 Wat heb je nodig om de camera te benaderen...

Nadere informatie

1 Inleiding Functies 3. 2 Aan de slag Inhoud van het pakket Overzicht van de camera 5. 3 Installatie 6

1 Inleiding Functies 3. 2 Aan de slag Inhoud van het pakket Overzicht van de camera 5. 3 Installatie 6 Inhoudsopgave 1 Inleiding 3 1.1 Functies 3 2 Aan de slag 4 2.1 Inhoud van het pakket 4 2.2 Overzicht van de camera 5 3 Installatie 6 3.1 Hardware-installation 6 3.2 Voeg de IP-camera toe aan de app 6 3.3

Nadere informatie

Handleiding Office 365

Handleiding Office 365 Handleiding Office 365 Document: Handleiding Office 365 Datum: 16-7-2018 Versie: 2.0 Auteur: Ingrid de Bont Inhoudsopgave 1 Inleiding... 3 2 Aanmelden bij Office 365... 4 3 Werken met Office 365 Outlook...

Nadere informatie

EM6260 Easy Pro View Outdoor HD IP Camera

EM6260 Easy Pro View Outdoor HD IP Camera EM6260 Easy Pro View Outdoor HD IP Camera 2 NEDERLANDS EM6260 Easy Pro View Outdoor HD IP Camera Inhoudsopgave 1.0 Introductie... 4 1.1 Update informatie... 4 1.2 Inhoud van de verpakking... 4 1.3 Wat

Nadere informatie

Handleiding Vodafone Cloud

Handleiding Vodafone Cloud Handleiding Vodafone Cloud Hoe installeer ik Vodafone Cloud op mijn mobiel? 1. Download de app op je toestel via de Appstore. Gebruik de zoekterm Vodafone Cloud. 2. Zodra de app geïnstalleerd is klik je

Nadere informatie

INSTALLATIE GLASVEZEL

INSTALLATIE GLASVEZEL INSTALLATIE GLASVEZEL 2017-0524 Snel van start (Aria) Welkom bij T-Mobile Thuis Met deze handleiding installeer je in no-time Internet, Interactieve TV en Vast Bellen. Volg gewoon de stappen, dan komt

Nadere informatie

Open de App Store en zoek de app Easycolor of Realcolor. Uw smartphone kan nu op verschillende manieren gekoppeld worden met de Wifi ontvanger.

Open de App Store en zoek de app Easycolor of Realcolor. Uw smartphone kan nu op verschillende manieren gekoppeld worden met de Wifi ontvanger. Open de App Store en zoek de app Easycolor of Realcolor. Uw smartphone kan nu op verschillende manieren gekoppeld worden met de Wifi ontvanger. Default instelling: U gebruikt 1 Wifi ontvanger als Acces

Nadere informatie

installatie glasvezel Snel van start

installatie glasvezel Snel van start installatie glasvezel Snel van start Welkom bij T-Mobile Thuis Met deze handleiding installeer je in no-time Internet, Interactieve TV en vast Bellen. Volg gewoon de stappen, dan komt alles in orde. Klaar

Nadere informatie

CBizz Handleiding Aansluiten Kabelmodem Versie: 1.4

CBizz Handleiding Aansluiten Kabelmodem Versie: 1.4 CBizz Handleiding Aansluiten Kabelmodem Versie: 1.4 Handleiding Aansluiten Kabelmodem Pagina 1 van 8 Inhoudsopgave 1. Controleer de inhoud.... 2 2. Controleer uw hoofdaansluiting.... 3 3. Leg de binnenhuiskabels

Nadere informatie

ZIVVER Gebruikershandleiding

ZIVVER Gebruikershandleiding Versie: 2.0 Datum: 11 april 2017 support@zivver.com www.zivver.com Inhoud Welkom bij ZIVVER!... 3 1. Inloggen in je online veilige postvak... 4 2. Stuur een veilig bericht vanuit je online veilige postvak...

Nadere informatie

SNEL HANDLEIDING KIT-2BNVR2W

SNEL HANDLEIDING KIT-2BNVR2W KIT-2BNVR2W Opstarten van het camera bewakingssysteem. 1. Sluit een monitor aan op de NVR (monitor niet inbegrepen in de KIT). 2. Sluit de NVR aan op het netwerk. 3. Sluit de NVR aan op het lichtnet met

Nadere informatie

Instructies Wi-Fi instellen Samil 3400-6000TL-D

Instructies Wi-Fi instellen Samil 3400-6000TL-D Instructies Wi-Fi instellen Samil 3400-6000TL-D Uw omvormer van Samil Power is uitgerust met een Wi-Fi module, waarmee u uw omvormer op afstand uit kunt lezen. Samil power biedt het programma V-IPlant

Nadere informatie

1. Vragen over de camera & hardware

1. Vragen over de camera & hardware 1 VRAGEN OVER DE CAMERA & HARDWARE...3 1.1 Welke WiFi netwerken worden ondersteund door de Cameramanager Cloud Camera?...3 1.2 Welke draadloze (WiFi) encryptie ondersteunt de Cameramanager Cloud Camera?...3

Nadere informatie

Handleiding Office 365

Handleiding Office 365 Handleiding Office 365 Document: Handleiding Office 365 Datum: 2-6-2016 Versie: 0.2 Auteur: Stefan de Vries en Ingrid de Bont Inhoudsopgave 1 Inleiding... 3 2 Aanmelden bij Office 365... 4 3 Navigeren

Nadere informatie

Handleiding. Registratie en installatie Kliksafe Mobi. Handleiding

Handleiding. Registratie en installatie Kliksafe Mobi. Handleiding Handleiding Registratie en installatie Kliksafe Mobi Handleiding Registratie en installatie Kliksafe Mobi Inhoudsopgave 1. Registratie 2 2. Kliksafe Mobi installeren 3 3. Kliksafe Mobi configureren 5 4.

Nadere informatie

HANDLEIDING SLIMME BUITENCAMERA

HANDLEIDING SLIMME BUITENCAMERA HANDLEIDING SLIMME BUITENCAMERA Inleiding Gefeliciteerd met uw aankoop! In deze handleiding vindt u de instructies voor het installeren van de slimme buitencamera. De buitencamera bewaakt de omgeving,

Nadere informatie

Overzicht veelgestelde vragen

Overzicht veelgestelde vragen Veelgestelde vragen Overzicht veelgestelde vragen 1 VRAGEN OVER DE CAMERA & HARDWARE... 4 1.1 Hoe installeer ik Cameramanager go! / de Camera?... 4 1.2 Welke WiFi netwerken worden ondersteund door de Camera?...

Nadere informatie

Handleiding beginnen met de Calculus VIP app. Voor zorgverleners. Datum Juli 2017 Calculus Software

Handleiding beginnen met de Calculus VIP app. Voor zorgverleners. Datum Juli 2017 Calculus Software Handleiding beginnen met de Calculus VIP app Voor zorgverleners Datum Juli 2017 Auteur Calculus Software Inhoudsopgave Waarom de Calculus VIP app?... 3 Gemakkelijk... 3 Veilig... 3 Technische voorwaarden

Nadere informatie

HANDLEIDING. Uitgebreide handleiding mediaspeler. SOS Solutions

HANDLEIDING. Uitgebreide handleiding mediaspeler. SOS Solutions HANDLEIDING SOS Solutions Je pakket uitpakken Wanneer je een van onze mediaspelers koopt, ontvang je de volgende producten in je pakket: De mediaspeler Voedingsadapter HDMI-kabel Mediaspeler aansluiten

Nadere informatie

HANDLEIDING SMART HOME BEVEILIGING CAMERA

HANDLEIDING SMART HOME BEVEILIGING CAMERA HANDLEIDING SMART HOME BEVEILIGING CAMERA Inhoudsopgave 1. Smart Home Beveiliging Camera... 3 1.1 Installatie... 3 1.2 Gebruik... 5 2 1. Smart Home Beveiliging Camera De Smart Home Beveiliging Camera dient

Nadere informatie

CBizz Handleiding Omruilen Kabelmodem Versie: 1.3

CBizz Handleiding Omruilen Kabelmodem Versie: 1.3 CBizz Handleiding Omruilen Kabelmodem Versie: 1.3 Handleiding Omruilen Kabelmodem Pagina 1 van 7 Inhoudsopgave 1. Controleer de inhoud.... 3 2. Sluit het nieuwe modem aan.... 4 3. Het nieuwe modem activeren....

Nadere informatie

Cloud handleiding Versie: 1.0 Datum: 23-7-2014

Cloud handleiding Versie: 1.0 Datum: 23-7-2014 Cloud handleiding Versie: 1.0 Datum: 23-7-2014 2 Inhoud Inleiding... 5 Inrichting SequreBox Cloud... 5 1. Inloggen... 6 2. Abonnementen voeg camera toe... 8 3. Controleer beelden... 9 4. Camera Stel Alarm

Nadere informatie

Handleiding Werking APP Apple

Handleiding Werking APP Apple AlarmSecur com Handleiding Werking APP Apple 2014 Version 1.0 1 APP > Login Open the app van AlarmSecur - Vul uw cameranummer in o Begint met CN staat achter op de camera. Zie uitleg vergrootglas indien

Nadere informatie

Instructies voor gebruik

Instructies voor gebruik Instructies voor gebruik Introductie van het product..3 Voorzorgsmaatregelen. 3 Inhoud 3 Onderdelen en functies.4 Deurbel installeren 5 Muziek toon..6 App Downloaden 7 Het product is gebaseerd op het Wi-Fi-netwerk

Nadere informatie

NX-595 App instelling instructie UltraConnect maart 2016

NX-595 App instelling instructie UltraConnect maart 2016 NX-595 Programmering Met de NX-595E is het mogelijk om via de UltraConnect App (en webbrowser) verbinding te maken met het NX-systeem. Om bijvoorbeeld in/uit te schakelen, logboek te lezen, relais te activeren

Nadere informatie

EM6230 R1 e-camview HD buiten IP camera

EM6230 R1 e-camview HD buiten IP camera EM6230 R1 e-camview HD buiten IP camera 2 NEDERLANDS EM6230 R1 e-camview HD buiten IP camera Inhoudsopgave 1.0 Introductie... 3 1.1 Inhoud van de verpakking... 3 1.2 Wat heb je nodig om de camera te benaderen...

Nadere informatie

Mini Buiten Full HD Camera Uitbreiding Quickstart Guide Model No. IPC2203

Mini Buiten Full HD Camera Uitbreiding Quickstart Guide Model No. IPC2203 Mini Buiten Full HD Camera Uitbreiding Quickstart Guide Model No. IPC2203 In de doos: 1x Mini Buiten Full HD Camera 1x Stroom Adapter 1x Moersleutel Waterdichte Hoesjes voor de Stroomvoorziening Waterdichte

Nadere informatie

1x Twist HD Camera. Power Adapter. tnj. lx Power Kabel. 1x Medicatie Tracking Sensor

1x Twist HD Camera. Power Adapter. tnj. lx Power Kabel. 1x Medicatie Tracking Sensor homes Zorg Starter Kit Quickstart Handleiding Model Nr. C12014 In de doos: 1x Security Shuttle [lf lx Power Adapter.J I lx Ethernet Kabel tnj lx USB SD Kaart Stick tl 1x Twist HD Camera i lx Power Adapter

Nadere informatie

Procedure activeren van de MFA applicatie op een mobiele telefoon

Procedure activeren van de MFA applicatie op een mobiele telefoon Procedure activeren van de MFA applicatie op een mobiele telefoon Benodigdheden: - Mobiele telefoon. o Sta push berichten of meldingen, gebruik van de camera en dergelijke toe. Dit kun je onder instellingen

Nadere informatie

Onze netwerk camera, DVR, NVR serie product en mobiele telefoon app ondersteunt P2P functie.

Onze netwerk camera, DVR, NVR serie product en mobiele telefoon app ondersteunt P2P functie. Welkom Bedankt voor het gebruik van onze P2P functie! Deze handleiding is ontworpen om u te helpen met de verbinding via P2P Lees alstublieft de volgende aanwijzingen voorzichtig door. * Voor de werking,

Nadere informatie

SportCTM 2.0 Sporter

SportCTM 2.0 Sporter SportCTM 2.0 Sporter APP Inloggen Dotcomsport heeft ter ondersteuning van de dagelijkse praktijk ook een APP ontwikkeld, om data invoer te vereenvoudigen. Deze APP ondersteunt de onderdelen; Agenda (invoer

Nadere informatie

JE KAN HET ZELF. Installatiehandleiding Internet Basis / Extra of Internet Basis / Extra & Bellen

JE KAN HET ZELF. Installatiehandleiding Internet Basis / Extra of Internet Basis / Extra & Bellen JE KAN HET ZELF Installatiehandleiding Internet Basis / Extra of Internet Basis / Extra & Bellen Power 2 Internet WAN LAN 2 4 Ethernet. HEB JE ALLES? Onderdelen in het pakket TV Wireless Voice WPS WPS

Nadere informatie

Waarneming.nl. Waarnemingen invoeren. met een smartphone. iobs voor ios (iphone) WinObs voor Windows ObsMapp voor Android

Waarneming.nl. Waarnemingen invoeren. met een smartphone. iobs voor ios (iphone) WinObs voor Windows ObsMapp voor Android Waarneming.nl Waarnemingen invoeren met een smartphone iobs voor ios (iphone) WinObs voor Windows ObsMapp voor Android Wat kunt u met de Waarneming.nl-apps Invoeren in het veld Datum en tijdstip automatisch

Nadere informatie

Activiteiten Tracking Sensor

Activiteiten Tracking Sensor Activiteiten Tracking Sensor ADS1301 Handleiding V1.0 2017 1 Inhoudsopgave Hoofdstuk 1. Introductie... 2 1.1 Systeemvereisten... 2 Hoofdstuk 2. Hardware Overzicht... 3 Hoofdstuk 3. Activity Tracking Sensor

Nadere informatie

Gebruikershandleiding E-Zorg Remote Access op Android.

Gebruikershandleiding E-Zorg Remote Access op Android. Inhoud 1) Inleiding Pagina 2 2) Het token Pagina 2 3) Junos Pulse installeren en configureren Pagina 3 4) Een verbinding maken met Junos Pulse Pagina 4 5) Een werkstation op afstand overnemen Pagina 6

Nadere informatie

Handleiding DB Alerts app

Handleiding DB Alerts app Handleiding DB Alerts app 3 mei 2019 DB Alerts De DB Alerts app is vernieuwd en aan de nieuwe eisen en veranderingen aangepast. Je kunt de App installeren via de Google Play Store / Apple App Store op

Nadere informatie

S T A P - V O O R - S TA P H A N D L E I D I N G

S T A P - V O O R - S TA P H A N D L E I D I N G S T A P - V O O R - S TA P H A N D L E I D I N G 2 1. Inhoud van het BabyCam-pakket 2. Instellen van camera en app 3. Gebruik op afstand 3 stap-voor-staphandleiding IP-camera WiFi-antenne adapter Engelstalige

Nadere informatie

Om zelf een live stream op te zetten heb je een aantal dingen nodig:

Om zelf een live stream op te zetten heb je een aantal dingen nodig: How to: Live stream In dit document vind je een uitleg over live streaming video via het internet, tevens bevat het een stap voor stap beschrijving om zelf aan de slag te gaan. Het is bedoeld voor zaaleigenaren

Nadere informatie

PRO CAMERASYSTEEM HANDLEIDING BSM-DVRNL V2.0

PRO CAMERASYSTEEM HANDLEIDING BSM-DVRNL V2.0 PRO CAMERASYSTEEM HANDLEIDING BSM-DVRNL INHOUD Inleiding Benodigdheden Pagina 3 Aansluiten Stap 1: aansluiten van de recorder Pagina 4 Stap 2: aansluiten van de monitor Pagina 4 Stap 3A: bekabelde camera

Nadere informatie

Eminent DVR App voor Apple en Android

Eminent DVR App voor Apple en Android Eminent DVR App voor Apple en Android 2 NEDERLANDS Eminent DVR App voor Apple en Android Inhoudsopgave 1.0 Installeren van de App op je smartphone... 3 2.0 Eminent DVR de eerste keer opstarten... 3 3.0

Nadere informatie

HANDLEIDING SMART HOME BEVEILIGING APP

HANDLEIDING SMART HOME BEVEILIGING APP HANDLEIDING SMART HOME BEVEILIGING APP Inhoudsopgave 1. Inloggen... 4 2. Startscherm... 4 2.1 Apparaat menu... 4 2.2 Mijn menu... 5 3. Video weergave scherm... 7 3.1 Live video weergave... 7 3.2 Live video

Nadere informatie

HANDLEIDING OUTDOOR EYE DRAADLOZE BEVEILIGINGSCAMERA

HANDLEIDING OUTDOOR EYE DRAADLOZE BEVEILIGINGSCAMERA HANDLEIDING OUTDOOR EYE DRAADLOZE BEVEILIGINGSCAMERA Inhoudsopgave Inleiding... 3 1. Outdoor eye app... 4 1.1 Installatie... 4 2. Installatie... 6 3. Monteren... 6 3.1 Aansluiten op vaste voeding... 7

Nadere informatie

Handleiding beginnen met Calculus VIP. Datum December 2016 Calculus Software

Handleiding beginnen met Calculus VIP. Datum December 2016 Calculus Software Handleiding beginnen met Calculus VIP Datum December 2016 Auteur Calculus Software Inhoudsopgave Waarom Calculus VIP?... 3 Gemakkelijk... 3 Veilig... 3 Technische voorwaarden gebruik Calculus VIP... 3

Nadere informatie

Gebruikershandleiding WIFI camera

Gebruikershandleiding WIFI camera Gebruikershandleiding WIFI camera 1 Gefeliciteerd met de aanschaf van uw nieuwe nestkast met Wifi camera. Wanneer u deze instructies heeft gelezen en nageleefd, bent u klaar om de vogels in uw tuin een

Nadere informatie

EnGenius EMR3000 Gebruikershandleiding

EnGenius EMR3000 Gebruikershandleiding EnGenius EMR3000 Gebruikershandleiding Stap 1 : In deze handleiding wordt gebruik gemaakt van android, maar is tevens toe te passen voor Apple ios apparaten. Open de App store. (Voor android apparaten

Nadere informatie

memo Aan : V&V medewerkers Van : Servicedesk Betreft : documenten.twb.nl gebruik Datum :

memo Aan : V&V medewerkers Van : Servicedesk Betreft : documenten.twb.nl gebruik Datum : Aan : V&V medewerkers Van : Servicedesk Betreft : documenten.twb.nl gebruik Datum : 26-06-2014 Documenten Via het computer systeem van TWB heb je toegang tot documenten van het team waarin je werkt of

Nadere informatie

Vliegensvlug van start. Vodafone Thuis Internet, Bellen & TV

Vliegensvlug van start. Vodafone Thuis Internet, Bellen & TV Vliegensvlug van start Vodafone Thuis Internet, Bellen & TV Eenvoudige installatie in 3 stappen Verbind alles in huis met Vodafone Thuis De flexibiliteit en vrijheid die je kent van Vodafone Mobiel nu

Nadere informatie

HomeSecure HD IP Buitencamera

HomeSecure HD IP Buitencamera HomeSecure HD IP Buitencamera 1 Inleiding 3 1.1 Functies 3 2 Aan de slag 4 2.1 Inhoud van het pakket 4 2.2 Overzicht van de camera 5 3 Installatie 6 3.1 Hardware-installatie 6 3.2 Voeg de IP-camera toe

Nadere informatie

GEBRUIKSHANDLEIDING K01-WIFI

GEBRUIKSHANDLEIDING K01-WIFI GEBRUIKSHANDLEIDING Bediening K01-WIFI BELANGRIJKE OPMERKING: Lees deze handleiding aandachtig alvorens uw nieuwe airconditioningeenheid te installeren of bedienen. Bewaar deze handleiding voor toekomstige

Nadere informatie

De abonnementsduur van het contract is afhankelijk van uw bundelkeuze (camera en abonnement).

De abonnementsduur van het contract is afhankelijk van uw bundelkeuze (camera en abonnement). Panasonic Cameramanager Go! Cloud videobeveiliging per direct beschikbaar! Panasonic Cameramanager biedt ondernemers de mogelijkheid op afstand een oogje in het zeil te houden. Met de alles in 1 oplossing

Nadere informatie

Paniekknop PNB1301. Handleiding

Paniekknop PNB1301. Handleiding Paniekknop PNB1301 Handleiding 1 Inhoudsopgave Hoofdstuk 1. Introductie... 1 1.1 Systeemvereisten... 2 Hoofdstuk 2. Hardware Overzicht... 3 Hoofdstuk 3. Paniekknop instellen... 4 3.1 Het apparaat aan het

Nadere informatie

Zmodo Zsight Android handleiding

Zmodo Zsight Android handleiding Zmodo Zsight Android handleiding -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- 1 Inhoudsopgave 1. Software installatie...3 1.1

Nadere informatie

Optibel Breedband Telefonie Installatie- en Gebruikershandleiding SPA-2102

Optibel Breedband Telefonie Installatie- en Gebruikershandleiding SPA-2102 Optibel Breedband Telefonie Installatie- en Gebruikershandleiding SPA-2102 Gefeliciteerd met uw keuze voor Optibel telefonie. We hopen dat u tevreden zult zijn met onze service en zien er naar uit de komende

Nadere informatie

Handleiding van de Bibliotheek. E-books lezen via de app op je tablet of smartphone

Handleiding van de Bibliotheek. E-books lezen via de app op je tablet of smartphone Handleiding van de Bibliotheek E-books lezen via de app op je tablet of smartphone Bibliotheek.nl, versie januari 2016 Inhoudsopgave 1. Stap voor stap e-books lezen via de app 3 2. Een e-book lenen om

Nadere informatie

Thuis het beste beeld en geluid?

Thuis het beste beeld en geluid? www.hcc.nl/home-entertainment Syllabus home entertainment Thuis het beste beeld en geluid? Deze syllabus geeft achtergrondinformatie over de lezing home entertainment. De onderwerpen die aan bod komen

Nadere informatie

alarmsystemen, IP-camera s, netwerk oplossingen streamers

alarmsystemen, IP-camera s, netwerk oplossingen streamers Alarmsystemen, IP-camera s, netwerkoplossingen, streamers Technologie is overal om ons heen. Tegenwoordig zijn we altijd en overal online. Eminent kijkt naar hoe en waarom een product gebruikt wordt en

Nadere informatie

Installeren van de applicatie en aanmelden van de radiatoren

Installeren van de applicatie en aanmelden van de radiatoren Installeren van de applicatie en aanmelden van de radiatoren 1. Maak verbinding met het draadloze netwerk via uw mobiele telefoon of tablet. 2. Download de NEXHO applicatie (er bestaan meerdere om U toe

Nadere informatie

Voor het insteken van de camera s is het nodig eerst de antenne aan te sluiten. Doet U dit niet dan gaat de camera stuk.

Voor het insteken van de camera s is het nodig eerst de antenne aan te sluiten. Doet U dit niet dan gaat de camera stuk. Handleiding Draadloze Wifi kit 4/8 kanaals model Voor het insteken van de camera s is het nodig eerst de antenne aan te sluiten. Doet U dit niet dan gaat de camera stuk. De antenne is eenvoudig vast te

Nadere informatie

BIPAC 7100SG/7100G g ADSL Router. Snelle Start Gids

BIPAC 7100SG/7100G g ADSL Router. Snelle Start Gids BIPAC 7100SG/7100G 802.11g ADSL Router Snelle Start Gids Billion BIPAC 7100SG/ 7100G 802.11g ADSL Router Voor meer gedetailleerde instructies over het configureren en gebruik van de 802.11g ADSL Router,

Nadere informatie

Monitor/Deur-raam sensor. Handleiding

Monitor/Deur-raam sensor. Handleiding Monitor/Deur-raam sensor Handleiding 1 Inhoudsopgave Hoofdstuk 1. Introductie... 2 1.1 Systeemvereisten... 3 Hoofdstuk 2. Hardware Overzicht... 4 Hoofdstuk 3. Sensor Setup... 5 3.1 Zet het apparaat aan...

Nadere informatie