AMAZING ETHIOPIA RIJK AAN GESCHIEDENIS - TRADITIE EN NATUUR

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "AMAZING ETHIOPIA RIJK AAN GESCHIEDENIS - TRADITIE EN NATUUR"

Transcriptie

1 AMAZING ETHIOPIA RIJK AAN GESCHIEDENIS - TRADITIE EN NATUUR Al te lang bleef Ethiopië synoniem voor hongersnood en oorlog Nochtans is het land bijzonder rijk op het vlak van haar duizenden jaar oude geschiedenis, haar rijke cultuur en haar mozaïek van volkeren. Hier keert de Westerse bezoeker terug naar de plaats waar ooit de wieg stond van de humane beschaving. Zijn relatieve onbekendheid brengt Ethiopië ook voordelen. Het toerisme biedt ons hier nog dat unieke gevoel van avontuur en ontdekking. Liefhebbers van natuur ontdekken hier indrukwekkende bergen, tropische meren en een rijke fauna en flora. Het landschap is bezaaid met uit de rots gehouwen kerken, machtige kastelen en geïsoleerde kloosters. Het reizen kan hier soms een tikkeltje moeilijk en avontuurlijk zijn maar net dat schenkt het des te meer voldoening. Nergens hoef je je een weg te banen door grote groepen toeristen. Onze bestemming is een echte aanrader. Wij bezoeken het Land tijdens de mooiste en beste tijd van het jaar. Na het regenseizoen waardoor de ganse natuur prachtig groen oogt.

2 REISPROGRAMMA tot Dag 1: Zaterdag BRUSSEL - ADDIS ABEBA Samenkomst op Zaventem en vertrek omstreeks 20u30 per regelmatige lijnvlucht van Ethiopian Airlines. We genieten van een uitstekende service. Dag 2: Zondag ADDIS Na een vroege aankomst - omstreeks 07u00 worden we overgebracht naar het nabij gelegen Jupiter Hotel. Ontbijt dat gevolgd wordt door een eerste stadsrondrit. De stad werd gesticht door Keizer Menelik II en ligt op meer dan 2000 m hoogte waardoor het er ook in de zomer aangenaam toeven is. Wij rijden eerst naar de top van de Entoto Berg van waaraf wij een prachtig uitzicht hebben over de hoofdstad van Ethiopië. Vervolgens bezoeken wij de stad. Wij rijden naar de campus van de Addis Ababa Universiteit waar we het boeiende Etnografisch museum bezoeken en waar we een overzicht krijgen van de vele Culturen die verder leven in dit Land. Dit Museum is ondergebracht in het voormalige paleis van Haile Selassie. Vervolgens gaat het richting Nationaal Museum waar we ondermeer zullen kennis maken met 'Lucy', de oudste bewoonster van het Land. Nabij het Nationaal museum bevindt zich de Selassie Kerk - één van de belangrijkste kerken van Addis en tevens de rustplaats van Haile Selassie. In de nabijheid is een museum aan hem gewijd. Middagmaal onderweg.. Vanavond nemen wij u mee uit dineren in de Italiaanse Juventus Club. Overnachting. Dag 3: Maandag ADDIS - BAHIR DAR Deze ochtend is een vlucht voorzien naar Bahir Dar. We worden overgebracht naar het mooi gelegen Kuriftu Resort (het neusje van de zalm). Deze voormiddag is een boottocht voorzien op het meer en bezoeken we op het Zege Schiereiland de Ura Kidane Mihret en de Azuwa Maryam kerk. Onderweg zien we misschien nog vissers met papyrusbootjes. Op de plaats waar het meer over loopt in de Blauwe Nijl rivier kunnen we misschien Nijlpaarden zien. Na het middagmaal maken we een uitstap naar de watervallen van de Blauwe Nijl. De wandeling ernaar toe is pittig, maar best te verteren. We genieten van de zonsondergang aan het Meer. Avondmaal en overnachting in ons hotel.

3 Dag 4: Dinsdag BAHIR DAR - GONDAR Na het ontbijt maken wij de verplaatsing naar Gondar - tijdens de rit komen we langs dorpjes en rijden we door een zeer mooi landbouwgebied. In Gondar worden we verwacht in het Goha hotel. Na het middagmaal bezoeken wij de stad met als absoluut hoogtepunt een bezoek aan het 17 eeuwse Paleizencomplex van koning Fasilades. We bezoeken ook het 'Bad van Fasilades' waar grote festiviteiten zijn tijdens het Timkat Festival. Nadien bezoeken wij nog de Berhan Selassie kerk, bekend om haar plafond met de talrijke mooie zwarte engelenkopjes. Avondmaal en overnachting. Dag 5: Woensdag GONDAR - SIMIEN MOUNTAINS Vandaag vertrekken wij voor een erg mooie tocht naar de Simien Mountains. Twee dagen zullen we vertoeven in een bijzonder mooie omgeving... De Simien Mountains zijn ontstaan door vulkanische activiteiten en zijn waarschijnlijk al miljoenen jaren oud. Het eerste deel van de rit brengt ons naar Sankaber: onderweg houden we even halt in een dorpje dat eerder bewoond werd door Falasha's of Joodse Ethiopiërs van hen werden met een luchtbrug naar Israël gevlogen. Na de lunch in onze lodge maken we een tocht in de omgeving van de lodge. Prachtige uitkijkpunten. De ons omringende bergen zijn tot 4600 m hoog. We ontmoeten hier grote groepen Gelada baboons. Ook inheemse Walla Steenbokken kunnen we ontmoeten en in de lucht zien we enorme lammergieren en andere roofvogels.. Avondmaal en overnachting in de mooie LimaLimo Lodge..Wellicht ontsteken we vanavond een houtvuur want het kan koud zijn.

4 Dag 6: Donderdag SIMIEN MOUNTAINS - GONDAR Ontbijt en we maken deze voormiddag nog een mooie wandeling vanuit Chenek in een ongewoon mooi natuurkader.. In dit Nationale Park staat de Ras Dejan welke met zijn 4620m de hoogste berg is van Ethiopië. Vandaag hebben we kans om de Walla-steenbok te spotten. Zeer schuchtere dieren maar enorme atleten. We kunnen hier ook bijzondere planten en wilde kruiden vinden. Na het middagmaal keren we terug naar Gondar en terug naar ons vertrouwde Goha Hotel. Avondmaal in ons Hotel en overnachting. Dag 7: Vrijdag GONDAR - AXUM Ontbijt; Vandaag vliegen we naar Axum. De ganse dag bezoeken wij deze belangrijke culturele hoofdstad van het land welke tevens de bakermat is van de Ethiopische beschaving. De stad is vooral bekend om haar obelisken; de meest bekende is de obelisk van Axum welke in 1935 naar Italië werd meegenomen als oorlogsbuit en in Rome tentoon stond - na WOII werd hij teruggevlogen naar Ethiopië.. Wij maken een uitstap naar de ruines van het Paleis en het bad van de Koningin van Sheba, naar de Graftombes van Koning Kaleb en Koning Bazen, naar de baden van de Koningin van Sheba, de kerk van Zion Mary - volgens de legende bevindt zich hier in een klein gebouw in de

5 nabijheid van de kerk, 'de Ark van het Verbond'. Lunch in het hotel of in een lokaal restaurant. Avondmaal en overnachting in het Sabean International Hotel. Dag 8: Zaterdag AXUM-LALIBELA Na een korte vlucht bereiken wij Lalibela: een bijzondere plek in een bergachtige omgeving. We worden naar het Maribela hotel gebracht. Lalibela was de hoofdstad van de Zagwe Dynastie en is thans vooral bekend omwille van haar rotskerken. Na het middagmaal bezoeken wij de eerste groep van 11 kerken, welke vanaf de 13 eeuw in de harde steen werden uitgehouden. Het geheel werd gebouwd onder Koning Lalibela en wordt het 8 wervelwonder genoemd. Wat we hier zien is moeilijk te begrijpen en wordt terecht het 8e Wereldwonder genoemd. Koffieceremonie gevolgd door avondmaal en overnachting in ons mooi gelegen Panoramic View Hotel Dag 9: Zondag LALIBELA Ontbijt. Deze voormiddag bezoeken we de Yimrehane Kristos kerk, gelegen op 45 km van Lalibela. In 2014 werd deze kerk opgenomen in de lijst van Wereldmonumenten. Achter de kerk bevindt zich een kerkhof. Vele gelovigen wilden op deze plaats begraven worden. Middagmaal zullen we gebruiken in het erg mooie en uniek futuristische Ben Abeba Restaurant.

6 Deze namiddag brengen we dan een bezoek aan de tweede groep van rotskeren met de St. Joriskerk als absoluut hoogtepunt. Avondmaal en overnachting. Dag 10: Maandag LALIBELA-ADDIS-ARBA MINCH Dit wordt een overgangsdag. We verlaten het Noorden en vliegen tot in de Zuidelijk gelegen Rift Vallei. Na het ontbijt brengt de autocar ons naar de luchthaven voor de korte vlucht naar Addis. Na aankomst in Addis wacht dan de vlucht naar het Arba Minch, de belangrijkste stad in het Zuiden. We bevinden ons nu in de Rift vallei welke door het zuiden van Ethiopië loopt en vervolgens verder door loopt naar Kenya. De temperaturen gaan nu snel stijgen.. Vandaag verwacht men ons voor het avondmaal en de overnachting in de mooi gelegen PARADISE LODGE, de beste van de streek met een prachtig uitzicht op de twee meren en op 'De Brug van God'. In welke schitterende omgeving logeren wij hier!! Avondmaal en overnachting. Dag 11: Dinsdag ARBA MINCH Na een vroeg ontbijt vertrekken we naar het Chamomeer. Hier vinden we veel nijlpaarden, maar vooral krokodillen zijn hier enorm groot en talrijk aanwezig, door die grote aanwezigheid noemt men deze plaats 'de krokodillen markt'. Na het middagmaal bezoeken wij de Dorze, deze Dorze wonen in grote hoge hutten welke gelijken op bijenkorven. We bezoeken een dorp en leren er heel wat over hun gebruiken - ze zijn bekend om hun katoen weven. We bezoeken een lokale markt in Chencha

7 Vanavond logeren we terug in onze Paradise Lodge Dag 12: Woensdag ARBA MINCH - KEY AFAR - JINKA Vandaag vertrekken we dieper in de Omo Vallei. We bezoeken het Zuidelijk OMO Museum en het centrum waar we meer te weten komen over de talrijke lokale stammen. We maken een wandeltocht naar een dorpje van de ARI, we bezoeken er de smid en deze mensen distilleren een lokale gin welke bekend is als Areki. Vandaag logeren we in de Eco Omo Lodge in JINKA. Dag 13: Donderdag JINKA - KEY AFER - KONSO Dit wordt een avontuurlijke dag waarbij we op zoek gaan naar lokale stammen. De Omo vallei wordt bewoond door een 20 tal stammen in meerdere dorpen verspreid. Vandaag is het donderdag en de belangrijkste marktdag van de streek in KEY AFAR Hier zulen we vooral Benna en Tsemai zien die er hun waren verhandelen. Middagmaal in een plaatselijk restaurant. De rit gaat nu verder naar KONSO. De mensen hier zijn bekend voor hun wakas (houten beelden gemaakt als herinnering aan hun heldenà en ze zijn ook bekend om hun terraslandbouw. Indien er tijd is bezoeken we hier ook Konso New York. Avondmaal en overnachting in de KANTA Lodge.

8 Dag 14: Vrijdag KONSO - ARBA MINCH- AWASSA Na het ontbijt vatten we de terugweg aan - we zorgen ervoor om deze dag mooi in te vullen en starten met een bezoek aan het South Omo Museum en Onderzoekscentrum. We bezoeken vandaag ook nog een dorpje van de Dorze: deze stam leeft in enorme grote hutten in de vorm van een olifantenhoofd. De Dorze zijn landbouwers, hun dorpjes liggen meestal in de bergen waar het koeler is. Na het middagmaal rijden wij via Arba Minch naar Awassa waar we verwacht worden in het Haile Resort. Dag 15: Zondag AWASSA - ADDIS ABABA - BRUSSEL Ontbijt. Deze voormiddag relaxen we want het wordt een lange dag. We trekken naar de vismarkt aan het Awassa Meer en zien hoe de lokale vissers hun vangst verkopen. Tevens zien we hier een grote massa vogels die ook hun deeltje komen opeisen - we zien ooievaars en grote Maraboes en erg veel andere vogelsoorten. Na het middagmaal vertrekken we naar Addis. We bereiken de stad in de late namiddag en we kunnen nog wat gaan winkelen. Vanavond gaan we dan genieten van ons afscheidsdiner. Een bijzonder goed Italiaans restaurant waar LA MAMA de leiding heeft. Vervolgens rijden we dan naar de luchthaven waar we de terugvlucht naar Brussel zullen aanvatten. Onze dreamliner van Ethiopian Airlines brengt ons dan terug naar Brussel waar we afscheid nemen van mekaar. Tot later! Voor de foto's. Dag 16: Maandag BRUSSEL Aankomst te Brussel in de loop van de voormiddag.

9 PRIJS EN REISVOORWAARDEN De prijs bedraagt per persoon in 2-persoonskamer 3.490,- Toeslag voor éénpersoonskamer is 590,- Tweepersoonskamers kunnen gedeeld worden IN DE PRIJS BEGREPEN De internationale vluchten met ETHIOPIAN AIRLINES De 4 plaatselijke vluchten De rondreis in vol pension. De overnachtingen in de best beschikbare hotels en lodges. De diensten van lokale gidsen en een Vlaamse reisleider. De fooien aan gidsen en chauffeurs - baggagisten. NIET IN DE PRIJS BEGREPEN kost voor gebruik van fototoestel en video op sommige plaatsen. Drank aan tafel en persoonlijke uitgaven.

10

Ethiopië. Wilde stammen en ondergrondse kerken. Individuele begeleide rondreis

Ethiopië. Wilde stammen en ondergrondse kerken. Individuele begeleide rondreis Ethiopië Individuele begeleide rondreis Wilde stammen en ondergrondse kerken Addis Abeba Lake Langano Arba Minch Turmi Yabello Yirga Alem Bahir Dar Gondar Simien Mountains Lalibela Addis Abeba Op de koffie

Nadere informatie

Programma Ethiopië november Nederlandstalig begeleide rondreis van 6 12 personen

Programma Ethiopië november Nederlandstalig begeleide rondreis van 6 12 personen Programma Ethiopië 05 21 november 2016 Nederlandstalig begeleide rondreis van 6 12 personen Programma: Dag 1: 05/11 Brussel Addis Ababa Avondvlucht met Ethiopian airlines Brussel Addis Ababa. Mogelijk:

Nadere informatie

Noord-Ethiopië: de historische route

Noord-Ethiopië: de historische route ETHIOPIË Noord-Ethiopië: de historische route Rondreis met privéchauffeur Engelstalige lokale gidsen Kant-en-Klaar - 13 dagen / 10 nachten REF: 206 REISBESCHRIJVING - - Tana meer - - Simien N.P. - Axum

Nadere informatie

ETHIOPIË... MAAR DAN ANDERS!

ETHIOPIË... MAAR DAN ANDERS! DAG 1 AMSTERDAM of BRUSSEL-ADDIS ABEBA ETHIOPIË... MAAR DAN ANDERS! 14-daagse rondreis Noord Historische route + Simien Mountains En route Vlucht naar Addis Abeba vanuit Amsterdam (met overstap) of Brussel

Nadere informatie

ETHIOPIË... MAAR DAN ANDERS!

ETHIOPIË... MAAR DAN ANDERS! ETHIOPIË... MAAR DAN ANDERS! 16-daagse stammenreis Zuid- Ethiopië + Riftvallei DAG 1 ADDIS ABEBA-SODO In de ochtend maakt u een korte stadstour met een bezoek aan het national Museum (lucy) waarna u richting

Nadere informatie

25-daagse reis Ethiopië compleet

25-daagse reis Ethiopië compleet ETHIOPIË... MAAR DAN ANDERS! 25-daagse reis Ethiopië compleet DAG 1 ADDIS ABEBA Aankomst Addis Abeba, transfer naar uw hotel. DAG 2 ADDIS ABEBA-BAHIR DAR Een vroege start vandaag voor de lange rit naar

Nadere informatie

HISTORISCH ETHIOPIE TIMKET FESTIVAL

HISTORISCH ETHIOPIE TIMKET FESTIVAL jessie@zeppelinreizen.be tel. : 0471 222 711 HISTORISCH ETHIOPIE TIMKET FESTIVAL 11 dagen / 10 nachten ter plaatse 1 Vluchten Rechtstreekse vluchten met Ethiopian Airlines ET 705 09JAN BRUSSEL ADDIS ABEBA

Nadere informatie

Cultureel Ethiopië 2017

Cultureel Ethiopië 2017 De Blauwe Vogel 1609 Surf naar: www.deblauwevogel.be voor afreisdata Alle historische hoogtepunten in deze rondreis! Cultureel Ethiopië 2017 HET MOOISTE AANBOD OP DE MARKT! VANAF 2.790 * * Prijs per persoon.

Nadere informatie

ETHIOPIE COMPLEET. Een 28 daagse prive safari Tourcode: LA-wonEC

ETHIOPIE COMPLEET. Een 28 daagse prive safari Tourcode: LA-wonEC ETHIOPIE COMPLEET Een 28 daagse prive safari Tourcode: LA-wonEC Gedetailleerd reisprogramma Dag 1: BRUSSEL ADDIS ABEBA Vertrek vanuit Brussel naar Ethiopië. Dag 2: ADDIS ABEBA s Morgens aankomst te Addis

Nadere informatie

GROEPSREIS NOORD ETHIOPIE VERTREKDATA 2015 13/10/2015 01/12/2015

GROEPSREIS NOORD ETHIOPIE VERTREKDATA 2015 13/10/2015 01/12/2015 GROEPSREIS NOORD ETHIOPIE VERTREKDATA 2015 13/10/2015 01/12/2015 DAG 1 AMSTERDAM-ISTANBUL -ADDIS ABEBA Vertrek vanaf Amsterdam-Schiphol voor uw vlucht naar Istanbul, hier stapt u over op de aansluitende

Nadere informatie

Ethiopië. Historische reis door het land van de Koningin van Shaba. Begeleide rondreis in groep

Ethiopië. Historische reis door het land van de Koningin van Shaba. Begeleide rondreis in groep Ethiopië Begeleide rondreis in groep Historische reis door het land van de Koningin van Shaba Addis Abeba Bahir Dar Gondar Axoum Yeha Mekele - Lalibela Addis Abeba De watervallen van de Blauwe Nijl met

Nadere informatie

Tailor Made Travel Presenteert o.l.v. Eric Feys E T H I O P I Ë 27 maart tot 10 april 2016 Voyage to the origin of mankind

Tailor Made Travel Presenteert o.l.v. Eric Feys E T H I O P I Ë 27 maart tot 10 april 2016 Voyage to the origin of mankind Tailor Made Travel Presenteert o.l.v. Eric Feys E T H I O P I Ë 27 maart tot 10 april 2016 Voyage to the origin of mankind Wanneer je bezig bent aan je rondreis door Ethiopië, lijkt het alsof je van de

Nadere informatie

Ethiotrail - Running in natural paradise 12 dagen

Ethiotrail - Running in natural paradise 12 dagen Ethiotrail - Running in natural paradise 12 dagen Van 29 juli 8 augustus 2016 organiseren wij een reis naar Ethiopië rondom de Ethiotrial, een avontuurlijk hardloopevenement midden in een beschermd natuurgebied

Nadere informatie

ETHIOPIË... MAAR DAN ANDERS!

ETHIOPIË... MAAR DAN ANDERS! ETHIOPIË... MAAR DAN ANDERS! REISSCHEMA 9-daagse reis DAG 1 ADDIS ABEBA-JIMMA Je wordt opgehaald bij het hotel of de luchthaven door de Engelstalige chauffeur en vertrekt richting het zuidwesten. De rit

Nadere informatie

Backpacktour Noord - Ethiopie

Backpacktour Noord - Ethiopie Backpacktour Noord - Ethiopie Vertrek: Eind mei 2016 Aantal dagen: Minimaal 8 dagen Accommodaties: Budget Soort Reis: Groepsreis Reisbegeleiding: Nederlands sprekende reisleider / Engels sprekende lokale

Nadere informatie

Tanzania - Zanzibar, de Grote Trek

Tanzania - Zanzibar, de Grote Trek TANZANIA Tanzania -, de Grote Trek Privé rondreis met privéchauffeur/ranger Kant-en-Klaar - 11 dagen / 8 nachten REF: 194 REISBESCHRIJVING - - Lake Manyara - Karatu - Ngorongoro Krater - - Ngorongoro Conservation

Nadere informatie

Great Ethiopian Run Hardloopreis: 10 dagen. Een sportieve kennismaking met hét ultieme hardloopland

Great Ethiopian Run Hardloopreis: 10 dagen. Een sportieve kennismaking met hét ultieme hardloopland Een sportieve kennismaking met hét ultieme hardloopland Inleiding Van 18 27 november 2017 organiseren wij een reis naar Ethiopie rondom de Great Ethiopian Run, het grootste hardloopevenement van Afrika.

Nadere informatie

Ethiopië in vogelvlucht

Ethiopië in vogelvlucht Ethiopië in vogelvlucht Korte individuele Ethiopië privé reis met louter hoogtepunten; de grootste markt van Afrika, de uitgehakte kerken van Lalibela, baboons in het Simien Park en het Portugees erfgoed

Nadere informatie

FOTOGRAFIEREIS NAAR ETHIOPIË: TRADITIONELE STAMMEN IN DE OMO-VALLEI

FOTOGRAFIEREIS NAAR ETHIOPIË: TRADITIONELE STAMMEN IN DE OMO-VALLEI FOTOGRAFIEREIS NAAR ETHIOPIË: TRADITIONELE STAMMEN IN DE OMO-VALLEI 10 dagen 25 okt 2019-03 nov 2019 Fotogra e Groepsreizen Reisfotogra e Workshops In de Omo-Vallei in Ethiopië leven nog tal van traditionele

Nadere informatie

ETHIOPIË... MAAR DAN ANDERS!

ETHIOPIË... MAAR DAN ANDERS! ETHIOPIË... MAAR DAN ANDERS! REISSCHEMA 15-daagse reis Ethiopië Lalibela trekking en Danakil Depressie Dag 1 Brussel-Parijs-Addis Abeba En route Vertrek vanaf Brussel Zaventem voor uw vlucht naar Addis

Nadere informatie

ETHIOPIË... MAAR DAN ANDERS!

ETHIOPIË... MAAR DAN ANDERS! ETHIOPIË... MAAR DAN ANDERS! 15-daagse stammenreis via Kafa DAG 1 ADDIS ABEBA-BONGA Vandaag begint uw reis naar de stammen in het zuiden met een vrij lange reisdag van Addis Abeba naar Bonga. Onderweg

Nadere informatie

Kenia. De magie van Kenia. Groepsreis in internationaal gezelschap. Masai Mara Lake Elementaita Amboseli National Park Tsavo Est Mombasa Zuid

Kenia. De magie van Kenia. Groepsreis in internationaal gezelschap. Masai Mara Lake Elementaita Amboseli National Park Tsavo Est Mombasa Zuid Kenia Groepsreis in internationaal gezelschap De magie van Kenia Masai Mara Lake Elementaita Amboseli National Park Tsavo Est Mombasa Zuid 13 dagen/10 nachten GROEPSREIS MET FRANSTALIGE GIDS IN KENIA Safari

Nadere informatie

Tailor Made Travel Met de reismadammen naar E T H I O P I Ë 25 februari tot 5 maart 2017 krokusvakantie Voyage to the origin of mankind

Tailor Made Travel Met de reismadammen naar E T H I O P I Ë 25 februari tot 5 maart 2017 krokusvakantie Voyage to the origin of mankind Tailor Made Travel Met de reismadammen naar E T H I O P I Ë 25 februari tot 5 maart 2017 krokusvakantie Voyage to the origin of mankind Wanneer je bezig bent aan je rondreis door Ethiopië, lijkt het alsof

Nadere informatie

Nationale parken en meren van Oeganda

Nationale parken en meren van Oeganda OEGANDA Nationale parken en meren van Oeganda Privé rondreis met gids/chauffeur Kant-en-Klaar - 13 dagen / 11 nachten REF: 336 REISBESCHRIJVING INTRODUCTIE Sensations laat u deze boeiende bestemming ontdekken.

Nadere informatie

Great Ethiopian Run - 8 dagen

Great Ethiopian Run - 8 dagen Great Ethiopian Run - 8 dagen Van 14 21 november 2016 organiseren wij een reis naar Ethiopië rondom de Great Ethiopian Run, het grootste hardloopevenement van Afrika. De reis wordt georganiseerd in samenwerking

Nadere informatie

Tailor Made Travel Presenteert met de reismadammen naar Griekenland Van 2 tot 9 oktober 2016 rondreis door de Peloponnesos

Tailor Made Travel Presenteert met de reismadammen naar Griekenland Van 2 tot 9 oktober 2016 rondreis door de Peloponnesos Tailor Made Travel Presenteert met de reismadammen naar Griekenland Van 2 tot 9 oktober 2016 rondreis door de Peloponnesos Dag 1 zondag 2 oktober 2016 Eindhoven Athene Per taxibusje vanuit Genk / Houthalen

Nadere informatie

ONTDEK DE CHARMANTE BAAI VAN NAPELS

ONTDEK DE CHARMANTE BAAI VAN NAPELS ONTDEK DE CHARMANTE BAAI VAN NAPELS De Blauwe Vogel 1609 Reisfamilie Carlier De Baai van Napels: zon, zee, natuur, cultuur en een heerlijke Italiaanse keuken. Enkele pareltjes in de streek zijn Capri,

Nadere informatie

Eclipsreis naar Ethiopië

Eclipsreis naar Ethiopië Eclipsreis naar Ethiopië Totale zonsverduistering 3 november 2013 ETHIOPIË land van extremen De naam Ethiopië betekent land van verbrande gezichten. Daarbij moet u denken aan verbranding door de zon. Die

Nadere informatie

Eclipsreis naar Ethiopië

Eclipsreis naar Ethiopië Eclipsreis naar Ethiopië Totale zonsverduistering 3 november 2013 ETHIOPIË land van extremen De naam Ethiopië betekent land van verbrande gezichten. Daarbij moet u denken aan verbranding door de zon. Die

Nadere informatie

We zouden graag een mooi programma voor u verzorgen en uw tijd in dit prachtige land tot een onvergetelijke maken.

We zouden graag een mooi programma voor u verzorgen en uw tijd in dit prachtige land tot een onvergetelijke maken. Date : 23 May 2015 Subject : Groeps Reis Our Ref. : (40) S-14-8-16 Beste Ethiopie reiziger, Hierbij bieden we u een 14 daags programma Ethiopia South reizend met een groep van 8 tot 16 personen. Een Culturele

Nadere informatie

CITYTRIP Athene. Geboortestad van de Olympische Spelen. DRIEDAAGSE VLIEGTUIGREIS

CITYTRIP Athene. Geboortestad van de Olympische Spelen. DRIEDAAGSE VLIEGTUIGREIS CITYTRIP Athene Geboortestad van de Olympische Spelen. DRIEDAAGSE VLIEGTUIGREIS 1 Programma Athene, hoofdstad van Griekenland en genoemd naar de godin Athena, was 3000 tot 2500 jaar geleden de hoofdstad

Nadere informatie

Koffiereizen naar Ethiopië

Koffiereizen naar Ethiopië Koffiereizen naar Ethiopië Ontdek de oorsprong van de populairste drank ter wereld De geboorteplaats van Koffie Ethiopië is het land waar koffie vandaan komt. Ongeveer in de 9 e eeuw is men daar begonnen

Nadere informatie

Hotelaccommodatie: WALDHOTEL WEINBÖHLA**** Forststrasse 66 01689 Weinböhla

Hotelaccommodatie: WALDHOTEL WEINBÖHLA**** Forststrasse 66 01689 Weinböhla MEERDAAGSE REIS NAAR DRESDEN ZONDAG 09 T/M DONDERDAG 13 JUNI 2013 Datum: zondag 09 t/m donderdag 13 juni 2013 Hotelaccommodatie: WALDHOTEL WEINBÖHLA**** Forststrasse 66 01689 Weinböhla Dit is een correct

Nadere informatie

REIZENSYLVIE stelt voor

REIZENSYLVIE stelt voor REIZENSYLVIE stelt voor Groepscruise Oost-Middellandse Zee In samenwerking met : Periode : 05/06/2012-17/6/2012 Het begint met een tijdloze reis aan boord van een ruim, middelgroot schip. Het eindigt met

Nadere informatie

Safari Hoogtepunten. Victoria Falls

Safari Hoogtepunten. Victoria Falls Start je safari met het ontdekken van de Moremi regio. Zie giraffen, olifanten, zebra's, leeuwen en wildebeesten in het Moremi-wildreservaat vanuit je open 4x4-voertuig. Ontdek de Okavango-delta in traditionele

Nadere informatie

Kennismaking Noord-Portugal met Porto en de Douro vallei

Kennismaking Noord-Portugal met Porto en de Douro vallei Kennismaking Noord-Portugal met Porto en de Douro vallei DRIEDAAGSE VLIEGTUIGREIS 1 Programma DAG 1 Samenkomst op de luchthaven van Zaventem en vertrek per rechtstreekse lijnvlucht van Brussels Airlines

Nadere informatie

1e dag: St-Joris-Winge Baden-Baden Gengenbach - Oberharmersbach

1e dag: St-Joris-Winge Baden-Baden Gengenbach - Oberharmersbach Okra Bekkevoort op reis naar het Zwarte Woud: zondag 21 augustus 2016 tot donderdag 25 augustus 2016!!!!! Het Zwarte Woud is het land van de natuur, vakwerkhuizen, klederdracht en de Schwarzwalder Kirschtorte.

Nadere informatie

16-DAAGSE GROEPSRONDREIS NAAR:

16-DAAGSE GROEPSRONDREIS NAAR: 16-DAAGSE GROEPSRONDREIS NAAR: Ethiopië Een reis naar het hart van het verleden REISPERIODE: Maandag 26 oktober 2020 t/m dinsdag 10 november 2020 Ethiopië Een reis naar het hart van het verleden 16-daagse

Nadere informatie

Cultuur en natuur van Ghana

Cultuur en natuur van Ghana Ghana Rondreis in groep Cultuur en natuur van Ghana Accra - Ejisu - Nkoranza - Boabeng - Laranba - Mole National Park - Kintampo Falls - Techiman - Kumashi - Bosumtwimeer - Axim - Nzulezi - Elmina - Kakum

Nadere informatie

Californië. 11 februari - 22 februari

Californië. 11 februari - 22 februari Californië 11 februari - 22 februari 12-daagse rondreis Californië Californië is een van de belangrijkste landbouwgebieden van Amerika. Door het gunstige klimaat worden hier veel verschillende gewassen

Nadere informatie

Check in in het hotel. Avondmaal en overnachting.

Check in in het hotel. Avondmaal en overnachting. DUBLIN 2015 1 DAG1 SamenkomstindeluchthavenvanZaventemvoorderechtstreekseochtendvluchtmetAer LingusnaarDublin. Bijaankomsttransfernaardestad. Middagmaal. IndenamiddagbezoekenwedeberoemdeGuinnessbrouwerij.

Nadere informatie

GRAND ZIMBABWE. Een 13 daagse internationale groepssafari min 4, max 12 mensen Tourcode: LA-JenGZ

GRAND ZIMBABWE. Een 13 daagse internationale groepssafari min 4, max 12 mensen Tourcode: LA-JenGZ GRAND ZIMBABWE Een 13 daagse internationale groepssafari min 4, max 12 mensen Tourcode: LA-JenGZ Ontdek de magie van Zimbabwe tijdens een safari door dit adembenemend mooie land. Trek naar de beroemdste

Nadere informatie

ZUID AFRIKA 14- DAAGSE COMPLETE RONDREIS MET DE KAAP

ZUID AFRIKA 14- DAAGSE COMPLETE RONDREIS MET DE KAAP ZUID AFRIKA 14- DAAGSE COMPLETE RONDREIS MET DE KAAP Vertrek 07 november 2015 Op deze rondreis door Zuid-Afrika bezoeken we o.a. het indrukwekkende Kaapstad, Oudtshoorn en het bekende Kruger Nationaal

Nadere informatie

Tailor Made Travel Presenteert met de reismadammen naar Griekenland Van 2 tot 9 oktober 2016 rondreis door de Peloponnesos

Tailor Made Travel Presenteert met de reismadammen naar Griekenland Van 2 tot 9 oktober 2016 rondreis door de Peloponnesos Tailor Made Travel Presenteert met de reismadammen naar Griekenland Van 2 tot 9 oktober 2016 rondreis door de Peloponnesos Dag 1 zondag 2 oktober 2016 Eindhoven Athene - Delphi Per taxibusje vanuit Genk

Nadere informatie

BB-GEPENSIONEERDEN 2-daagse autocarreis naar LILLE 4-5 SEPTEMBER 2012

BB-GEPENSIONEERDEN 2-daagse autocarreis naar LILLE 4-5 SEPTEMBER 2012 PROGRAMMA BB-GEPENSIONEERDEN 2-daagse autocarreis naar LILLE 4-5 SEPTEMBER 2012 Beschrijving van de groep Aantal deelnemers +/-30 deelnemers Periode 4-5 september 2012 Bestemming Lille Duur 2dagen / 1

Nadere informatie

CHINA, de belangrijkste hoofdsteden van het keizerrijk Beijing en Xian

CHINA, de belangrijkste hoofdsteden van het keizerrijk Beijing en Xian CHINA, de belangrijkste hoofdsteden van het keizerrijk Beijing en Xian 10 daagse groepsreis onder begeleiding van Chinakenner Ng Sauw Tjhoi 17 oktober 26 oktober 2013 China moet je niet alleen zien, maar

Nadere informatie

Accommodatie Tijdens de reis zult u verblijven in onderstaande hotels of gelijkwaardig:

Accommodatie Tijdens de reis zult u verblijven in onderstaande hotels of gelijkwaardig: Voorlopig reisprogramma: Dag 1: Vliegreis Amsterdam Accra Dag 2: Accra Dag 3: Plan Ghana projectbezoeken Dag 4: The Lake Volta, van Accra naar Akossombo (120 km) Dag 5 en 6: Plan Ghana projectbezoeken

Nadere informatie

CITYTRIP Krakau (Polen)

CITYTRIP Krakau (Polen) CITYTRIP Krakau (Polen) DRIEDAAGSE VLIEGTUIGREIS met bezoek aan Auschwitz en Birkenau 1 Programma Krakau, een stad met een unieke sfeer en een schitterende authentieke binnenstad, werd in 1978 als eerste

Nadere informatie

Stad van Gaudi PROGRAMMA CITY TRIP DELUXE 4 DAGEN 3 NACHTEN. Dag 1 : België - Barcelona

Stad van Gaudi PROGRAMMA CITY TRIP DELUXE 4 DAGEN 3 NACHTEN. Dag 1 : België - Barcelona BARCELONA CITY TRIP DELUXE 4 DAGEN 3 NACHTEN Stad van Gaudi PROGRAMMA Dag 1 : België - Barcelona We vertrekken s ochtends met een rechtstreekse vlucht naar Barcelona. Aankomst voorzien om 08u20. Onder

Nadere informatie

Ethiopië 14 daagse klassiek individueel

Ethiopië 14 daagse klassiek individueel Ethiopië 14 daagse klassiek individueel Individuele ontdekkingsreis door het gastvrije Ethiopië met zijn eeuwenoude religieuze erfenis die nog steeds springlevend is. De reis geldt als voorbeeld en kan

Nadere informatie

THE COTSWOLDS, ENGELAND OP ZIJN MOOIST. Afreis : 10 juni 2018

THE COTSWOLDS, ENGELAND OP ZIJN MOOIST. Afreis : 10 juni 2018 Reisprogramma THE COTSWOLDS, ENGELAND OP ZIJN MOOIST Afreis : 10 juni 2018 1ste dag zondag 10 juni 2018 : BRUSSEL - CHELTENHAM Om 07 uur samenkomst in Brussel, aan de personeelsingang van de Nationale

Nadere informatie

Libanon tot

Libanon tot 29.09. tot 07.10. is een dichtbevolkt en klein land. De hoofdstad Beiroet wordt ook wel het Monaco van het Midden- Oosten genoemd. Hier kan men winkelen, uitgaan en heerlijk eten. staat als land erg bekend

Nadere informatie

TEX Special: Koffiecultuur in Ethiopië

TEX Special: Koffiecultuur in Ethiopië TEX Special: Koffiecultuur in Ethiopië Ontdek de oorsprong van de poplairste drank ter wereld De geboorteplaats van Koffie Ethiopië is het land waar koffie vandaan komt. Volgens de Ethiopische traditie

Nadere informatie

Italië - Proeven van Venetië en omgeving

Italië - Proeven van Venetië en omgeving Italië - Proeven van Venetië en omgeving DRIEDAAGSE VLIEGTUIGREIS 1 Programma Venetïe, een van de meest romantische en legendarische steden ter wereld, staat in zijn geheel op de UNESCO Werelderfgoedlijst.

Nadere informatie

INCENTIVES FOR INDIVIDUALS MEXICO

INCENTIVES FOR INDIVIDUALS MEXICO [Typ hier] INCENTIVES FOR INDIVIDUALS MEXICO ZONDAG 17 TOT EN MET MAANDAG 25 SEPTEMBER 2017 Transportvoorstel: Vluchten worden uitgevoerd door TUI fly. Heen zondag 17 september: TB705 Brussel Cancun 09:25

Nadere informatie

De geheimen van de Sultan

De geheimen van de Sultan OMAN De geheimen van de Sultan REF: 429 REISBESCHRIJVING - Nizwa - Jabrin - Jebel Shams - Jebel Akhdar - - Sur - - Wadi Tiwi - Suwayh - Nakhal - Wadi Abhyad - INTRODUCTIE Het is een afwisselend reisprogramma

Nadere informatie

14 daagse rondreis U.S.A Washington-New York-Orlando + 5 daagse cruise naar Bahamas ( cruise in vol pension )

14 daagse rondreis U.S.A Washington-New York-Orlando + 5 daagse cruise naar Bahamas ( cruise in vol pension ) 14 daagse rondreis U.S.A. 2018 Washington-New York-Orlando + 5 daagse cruise naar Bahamas ( cruise in vol pension ) Vertrek dinsdag : 06 november 2018 Rondreis wordt aangeboden in : kamer + ontbijt WASHINGTON

Nadere informatie

Dag 1 Brussel - vlucht naar Addis Abeba Dag 2 aankomst Addis Abeba Dag 3 Addis Abeba - Chencha, bezoek Dorsestam - Arba Minch Dag 4 Arba Minch,

Dag 1 Brussel - vlucht naar Addis Abeba Dag 2 aankomst Addis Abeba Dag 3 Addis Abeba - Chencha, bezoek Dorsestam - Arba Minch Dag 4 Arba Minch, Rondre is Et hiopië, 23 da ge n Re i ssc h e m a Dag 1 Brussel - vlucht naar Addis Abeba Dag 2 aankomst Addis Abeba Dag 3 Addis Abeba - Chencha, bezoek Dorsestam - Arba Minch Dag 4 Arba Minch, optionele

Nadere informatie

Reisprogramma Wit-Rusland 10 dagen via Praag (groep min. van 8 persoon).

Reisprogramma Wit-Rusland 10 dagen via Praag (groep min. van 8 persoon). Reisprogramma Wit-Rusland 10 dagen via Praag (groep min. van 8 persoon). 1 dag (woensdag) 09.15-14.30 uur. Vlucht Amsterdam Praag - Minsk (excl.). 15.30-16.30 uur. Transfer vliegveld Minsk - hotel «Planeta»***

Nadere informatie

Stad van Gaudi PROGRAMMA CITY TRIP DELUXE 4 DAGEN 3 NACHTEN. Dag 1 : België - Barcelona

Stad van Gaudi PROGRAMMA CITY TRIP DELUXE 4 DAGEN 3 NACHTEN. Dag 1 : België - Barcelona CITY TRIP DELUXE 4 DAGEN 3 NACHTEN Stad van Gaudi PROGRAMMA Dag 1 : België - Barcelona We vertrekken s ochtends met een rechtstreekse vlucht Brussels Airlines naar Barcelona. Onder begeleiding van onze

Nadere informatie

Kastelen van Gondar. En de keizers

Kastelen van Gondar. En de keizers Kastelen van Gondar En de keizers Midas Van Dorpe Eindproject 6de leerjaar Freinetschool De Harp, Gent Inleiding Het beeld dat de mensen van hier van Ethiopië hebben is droogte, stervende mensen,. Maar

Nadere informatie

Namibië Klassiek. Nederlandstalige Groepsreis Namibië 2012

Namibië Klassiek. Nederlandstalige Groepsreis Namibië 2012 Namibië Klassiek Nederlandstalige Groepsreis Namibië 2012 Voor wie al lang droomt van een rondreis door de prachtige landschappen van Namibië is dit de kans! Deze rondreis werd aan absolute bodemprijzen

Nadere informatie

ONTDEK KENIA. Een 15 daagse privé safari Tourcode: LA-wonoken

ONTDEK KENIA. Een 15 daagse privé safari Tourcode: LA-wonoken ONTDEK KENIA Een 15 daagse privé safari Tourcode: LA-wonoken Gedetailleerd reisprogramma Dag 1: NAIROBI Diner Bij aankomst op Jomo Kenyatta International Airport wordt u opgewacht en verwelkomd door Woni

Nadere informatie

INDIAN SUMMER IN OOST CANADA VAN 3 TOT 14 OCTOBER 2012

INDIAN SUMMER IN OOST CANADA VAN 3 TOT 14 OCTOBER 2012 KNALPRIJS 2700 EURO BEGELEIDE NEDERLANDSTALIGE GROEPSREIS EIGEN ORGANISATIE INDIAN SUMMER IN OOST CANADA VAN 3 TOT 14 OCTOBER 2012 3 OCTOBER : TORONTO ******************* Aankomst in Toronto waar u op

Nadere informatie

Tanzania - Kenia. The Big Migration Discoverer. Groepssafari

Tanzania - Kenia. The Big Migration Discoverer. Groepssafari Tanzania - Kenia Groepssafari The Big Migration Discoverer Arusha - Lake Manyara - Tarangire - Serengeti - Lake Victoria - Masai Mara - Nairobi - Amboseli - Arusha 15 dagen / 14 nachten Safari in internationaal

Nadere informatie

Vlaamse Diabetes Vereniging. Turkije Izmir. Reisprogramma. Van 18 tot 25 mei 2013

Vlaamse Diabetes Vereniging. Turkije Izmir. Reisprogramma. Van 18 tot 25 mei 2013 Vlaamse Diabetes Vereniging Turkije Izmir Reisprogramma Van 18 tot 25 mei 2013 1 ste dag: zaterdag 18 mei 2013 Brussel Izmir - Kusadasi Samenkomst om 18u00 van de deelnemers op de luchthaven van Brussel

Nadere informatie

11- daagse studierondreis door Amerika

11- daagse studierondreis door Amerika 11- daagse studierondreis door Amerika Van San Francisco via Death Valley, Grand Canyon naar Las Vegas 8-18 februari 2014 Met onderweg bezoek aan o.a.: World Ag Expo, grote landbouwbeurs in Tulare Boerderijen

Nadere informatie

BEST OF UGANDA 13 DAGEN

BEST OF UGANDA 13 DAGEN jessie@zeppelinreizen.be tel. : 0471 222 711 BEST OF UGANDA 13 DAGEN 1 VLUCHTEN SN 465 26NOV 3 BRUSSEL - ENTEBBE 10U25 22U50 SN 465 08DEC 3 ENTEBBE - BRUSSEL 23U50 06U05 Prijs per persoon taks incl : 636.17

Nadere informatie

14 daagse rondreis. Sri Lanka. Cultuur & meer

14 daagse rondreis. Sri Lanka. Cultuur & meer 14 daagse rondreis Sri Lanka Cultuur & meer Sri Lanka is al duizenden jaren een trekpleister voor handelaren, ontdekkingsreizigers en Boeddhistische monniken. Door het klimaat, de edelstenen en de unieke

Nadere informatie

Zimbabwe. Discover Zimbabwe. Avontuurlijke groepsreis in internationaal gezelschap

Zimbabwe. Discover Zimbabwe. Avontuurlijke groepsreis in internationaal gezelschap Zimbabwe Avontuurlijke groepsreis in internationaal gezelschap Discover Zimbabwe Harare - Mutare - Great Zimbabwe - Matopos - Hwange - Victoria Falls De wonderen van het wildleven in de Nationale Parken

Nadere informatie

Baltische Landen: parels aan de Oostzee

Baltische Landen: parels aan de Oostzee Baltische Landen: parels aan de Oostzee Alle drie Baltische Landen hebben zich na hun onafhankelijkheid vanaf 1991 in sneltreinvaart ontwikkeld. In het statige Vilnius, ooit de hoofdstad van het Pools-

Nadere informatie

De Blauwe Vogel 1609

De Blauwe Vogel 1609 IJSLAND Avontuurlijk Reykjavik & omgeving De Blauwe Vogel 1609 Reisfamilie Carlier Geniet tijdens deze rondreis door IJsland van de rust in het adembenemende landschap van geisers, gletsjers, vulkanen

Nadere informatie

Dag 5 Maandag of donderdag Kirkjubaejarklaustur - Fludir

Dag 5 Maandag of donderdag Kirkjubaejarklaustur - Fludir Dag 5 Maandag of donderdag Kirkjubaejarklaustur - Fludir Ontbijtbuffet en check out Vandaag staat er een onvergetelijke tocht doorheen het binnenland, 90% van de tijd rijden we op 4x4 pisten u krijgt dan

Nadere informatie

Groepsafaris in Afrika. 4 landen beleving. Een 24 daagse groep safari (min. 4, max. 12 personen) (in internationaal gezelschap)

Groepsafaris in Afrika. 4 landen beleving. Een 24 daagse groep safari (min. 4, max. 12 personen) (in internationaal gezelschap) 4 landen beleving Een 24 daagse groep safari (min. 4, max. 12 personen) (in internationaal gezelschap) Inbegrepen: - Accommodaties en maaltijden zoals beschreven - Activiteiten vermeld in het programma

Nadere informatie

São Vicente & Santo Antão in alle vrijheid

São Vicente & Santo Antão in alle vrijheid KAAPVERDIË São Vicente & Santo Antão in alle vrijheid Privé rondreis Kant-en-Klaar - 9 dagen / 7 nachten REF: 178 REISBESCHRIJVING (São Vicente ) - Porto Novo (Santo Antão) - Cratère de Cova - Vallée de

Nadere informatie

DAG 1 Samenkomst in de luchthaven van Zaventem voor de rechtstreekse lijnvlucht van TAP naar Lissabon. Bij aankomst, onthaal door een lokale gids.

DAG 1 Samenkomst in de luchthaven van Zaventem voor de rechtstreekse lijnvlucht van TAP naar Lissabon. Bij aankomst, onthaal door een lokale gids. LISSABON 2015 1 DAG 1 Samenkomst in de luchthaven van Zaventem voor de rechtstreekse lijnvlucht van TAP naar Lissabon. Bij aankomst, onthaal door een lokale gids. Lissabon, gelegen aan de rivier de Taag,

Nadere informatie

14 daagse rondreis U.S.A Washington-New York-Orlando + 4 daagse cruise naar Bahamas ( cruise in vol pension )

14 daagse rondreis U.S.A Washington-New York-Orlando + 4 daagse cruise naar Bahamas ( cruise in vol pension ) 14 daagse rondreis U.S.A. 2017 Washington-New York-Orlando + 4 daagse cruise naar Bahamas ( cruise in vol pension ) Vertrek donderdag : 2 november 2017 Rondreis wordt aangeboden in : kamer + ontbijt WASHINGTON

Nadere informatie

Noorwegen. Vakantie! we moeten al om 03uur in de morgen vertrekken uit Temse naar Kiel Duitsland.

Noorwegen. Vakantie! we moeten al om 03uur in de morgen vertrekken uit Temse naar Kiel Duitsland. Noorwegen Maandag 22 augustus 2011 Vakantie! we moeten al om 03uur in de morgen vertrekken uit Temse naar Kiel Duitsland. Dinsdag 23 augustus. Om 12.30 moeten we inschepen richting Oslo op de prachtige

Nadere informatie

De Blauwe Vogel 1609

De Blauwe Vogel 1609 DUBAI & ABU DHABI Het sprookje van duizend-en-één- nacht 7 dagen / 6 nachten De Blauwe Vogel 1609 Reisfamilie Carlier Schitterende witte zandstranden, archeologische schatten en prachtige moskeeën delen

Nadere informatie

Compleet Bulgarije. 7 DAAGSE RONDREIS Ontdek de Balkan. Dag 1: Varna - Vrije Tijd (10km)

Compleet Bulgarije.  7 DAAGSE RONDREIS Ontdek de Balkan. Dag 1: Varna - Vrije Tijd (10km) Dag 1: Varna - Vrije Tijd (10km) Aankomst in Varna. Ontvangst aan de luchthaven van Varna. Transfer naar hotel voor uw overnachting. Dag 2: Varna - Arbanassi - Veliko Tarnovo (ca 229km) Ontbijt. Afreis

Nadere informatie

Kenia & Tanzania Rondreis in internationaal gezelschap. Amboseli en Tanzania Exploration

Kenia & Tanzania Rondreis in internationaal gezelschap. Amboseli en Tanzania Exploration Kenia & Tanzania Rondreis in internationaal gezelschap Amboseli en Tanzania Exploration 10 dagen/7 nachten Nairobi - Amboseli - Ngorongoro Karatu - Serengeti - Tarangire GROEPSRONDREIS MET FRANSTALIGE

Nadere informatie

4x4 FUN Programma IJSLAND

4x4 FUN Programma IJSLAND 4x4 FUN Programma IJSLAND De Combinatie van IJs met Vuur 4x4 Groepsreis - minimaal 10 personen Deze reis is speciaal uitgewerkt voor 4x4 liefhebbers waarbij er ZELF gereden wordt met 4x4 jeeps, maar waarbij

Nadere informatie

14 daagse rondreis. Sri Lanka. Safari & meer

14 daagse rondreis. Sri Lanka. Safari & meer 14 daagse rondreis Sri Lanka Safari & meer Sri Lanka is een tropisch eiland op een unieke locatie in de wereld. De natuur is zo overweldigend dat het eiland in de oudheid de mooiste namen kreeg, zoals

Nadere informatie

LIEGTUIGREIS MADRID - TOLEDO

LIEGTUIGREIS MADRID - TOLEDO BB-GEPENSIONEERDEN 5-DAAGSE V LIEGTUIGREIS MADRID - TOLEDO 1 tot 5 september 2017 1 PROGRAMMA DAG 1 Samenkomst op de luchthaven van Zaventem voor de rechtstreekse vlucht naar Madrid met Brussels Airlines

Nadere informatie

Kenia, Tanzania en Zanzibar

Kenia, Tanzania en Zanzibar Kenia, Tanzania en Zanzibar Begeleide privé rondreis Amboseli en Tanzania Exploration + Zanzibar Nairobi - Amboseli - Ngorongoro Karatu - Serengeti - Tarangire - Zanzibar 13 dagen/10 nachten PRIVERONDREIS

Nadere informatie

Reis De Blauwe Vogel SINGAPORE EN BALI

Reis De Blauwe Vogel SINGAPORE EN BALI Reis De Blauwe Vogel SINGAPORE EN BALI Dag 1 Vertrek per bus vanuit België naar Schiphol. We vertrekken vanuit Amsterdam met de KLM op de rechtstreekse vlucht naar Singapore. Het vertrek is voorzien omstreeks

Nadere informatie

Praag. 1-1 - 2 0 1 2

Praag. 1-1 - 2 0 1 2 Praag. 1-1 - 2 0 1 2 Draaiboek Zondag 6 mei. 21.30 uur Koffers in de bus laden. paspoort/id-kaart check en instappen. 22.00 uur Vertrek vanaf Nederland naar Praag. Maandag 7 mei. 9.00 uur Verwachte aankomst

Nadere informatie

Met Karel Peeters & Etienne Hauttekeete naar BHUTAN & SIKKIM-DARJEELING EEUWENOUDE CULTUUR EN TRADITIES IN DE IMPOSANTE HIMALAYA

Met Karel Peeters & Etienne Hauttekeete naar BHUTAN & SIKKIM-DARJEELING EEUWENOUDE CULTUUR EN TRADITIES IN DE IMPOSANTE HIMALAYA Met Karel Peeters & Etienne Hauttekeete naar BHUTAN & SIKKIM-DARJEELING EEUWENOUDE CULTUUR EN TRADITIES IN DE IMPOSANTE HIMALAYA - Sikkim, het boeddistisch koninkrijk in de wolken - Topkunst van het Tibetaanse

Nadere informatie

12-DAAGSE GROEPSREIS 18 OKTOBER

12-DAAGSE GROEPSREIS 18 OKTOBER THAILAND 12-DAAGSE GROEPSREIS Vertrek: 18 OKTOBER 2016 1 PLUSPUNTEN: - Vluchten met de gerenommeerde maatschappij QATAR AIRWAYS. - Begeleid vanaf Brussel en ter plaatse lokale gids. - Zeer volledige rondreis

Nadere informatie

16 Daagse Camp-Safari met Strandverlening op Zanzibar

16 Daagse Camp-Safari met Strandverlening op Zanzibar 16 Daagse Camp-Safari met Strandverlening op Zanzibar Een voordelige manier om de nationale parken in Tanzania te bezoeken is door tijdens de safari de nachten kamperend door te brengen. Tijdens de Safari

Nadere informatie

ANDALUSIË. Rondreis met alle hoogtepunten+ autentiek Andalusië

ANDALUSIË. Rondreis met alle hoogtepunten+ autentiek Andalusië ANDALUSIË Rondreis met alle hoogtepunten+ autentiek Andalusië 21 september 28 september 2016 DAG 1: BRUSSEL MALAGA RONDA (D) Vertrek vanuit Brussel naar Malaga. Onthaal door de Nederlandstalige gids en

Nadere informatie

Openluchtmuseum in de Middellandse zee

Openluchtmuseum in de Middellandse zee CITY TRIP DELUXE 4 EN 3 NACHTEN Openluchtmuseum in de Middellandse zee PROGRAMMA Dag 1 : België - Malta Vertrek vanuit Zaventem met de rechtstreekse vlucht van Air Malta. Aankomst in Malta en start van

Nadere informatie

Kenia & Tanzania Begeleide privé rondreis. Amboseli en Tanzania Exploration. Nairobi - Amboseli - Ngorongoro Karatu - Serengeti - Tarangire

Kenia & Tanzania Begeleide privé rondreis. Amboseli en Tanzania Exploration. Nairobi - Amboseli - Ngorongoro Karatu - Serengeti - Tarangire Kenia & Tanzania Begeleide privé rondreis Amboseli en Tanzania Exploration 10 dagen/7 nachten Nairobi - Amboseli - Ngorongoro Karatu - Serengeti - Tarangire PRIVERONDREIS MET ENGELSTALIGE GIDS DOOR KENIA

Nadere informatie

Privé Safaris in Afrika

Privé Safaris in Afrika Nederlandstalig begeleide Groepsreis 2016 Kenia 13 dagen / 11 nachten LOKROEP VAN DE SAVANNE 12 mei 2016 tot en met 24 mei 2016 Op 12 mei 2016 starten we met de zuidelijke route en eindigen we aan de Indische

Nadere informatie

CITYTRIP Rome DRIEDAAGSE VLIEGTUIGREIS

CITYTRIP Rome DRIEDAAGSE VLIEGTUIGREIS CITYTRIP Rome DRIEDAAGSE VLIEGTUIGREIS 1 Programma DAG 1: Ciao bella Samenkomst op de luchthaven van Zaventem voor de rechtstreekse vlucht naar Rome. Onderweg naar het stadscentrum brengen we eerst een

Nadere informatie

10 daagse Safari The Migration Special

10 daagse Safari The Migration Special 10 daagse Safari The Migration Special De Serengeti, het gebied waar zoveel natuurfilms worden gemaakt, is ongetwijfeld het beroemdste wildpark ter wereld en is op geen enkele manier te vergelijken met

Nadere informatie

15 DAGEN VULKANEN, JUNGLE, WILDLIFE, NATUUR, WATERVALLEN, STRAND, DOLFIJNEN...

15 DAGEN VULKANEN, JUNGLE, WILDLIFE, NATUUR, WATERVALLEN, STRAND, DOLFIJNEN... COSTA RICA MAART 2020 15 DAGEN VULKANEN, JUNGLE, WILDLIFE, NATUUR, WATERVALLEN, STRAND, DOLFIJNEN... Summer-themed tips and tricks for the whole family DAG 1 Vertrek vanuit Brussel of Amsterdam naar San

Nadere informatie

CITYTRIP Hip, trendy en supergezellig Barcelona

CITYTRIP Hip, trendy en supergezellig Barcelona CITYTRIP Hip, trendy en supergezellig Barcelona Stad van Gaudi, Picasso en Messi. DRIEDAAGSE VLIEGTUIGREIS 1 Programma Barcelona, gesitueerd aan de Mediterraanse kust, in het noorden van Spanje is zonder

Nadere informatie

Mallorca fietsen. Nieuw aangepast fietsprogramma. Vertrek op zaterdag : 13 april mei september oktober 2019

Mallorca fietsen. Nieuw aangepast fietsprogramma. Vertrek op zaterdag : 13 april mei september oktober 2019 2019 Mallorca fietsen Nieuw aangepast fietsprogramma Vertrek op zaterdag : 13 april 2019 18 mei 2019 28 september 2019 12 oktober 2019 verblijf in Hotel Apolo **** (viersterren) in half pension fietsbegeleider

Nadere informatie