Programma Ethiopië november Nederlandstalig begeleide rondreis van 6 12 personen

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Programma Ethiopië november Nederlandstalig begeleide rondreis van 6 12 personen"

Transcriptie

1 Programma Ethiopië november 2016 Nederlandstalig begeleide rondreis van 6 12 personen Programma: Dag 1: 05/11 Brussel Addis Ababa Avondvlucht met Ethiopian airlines Brussel Addis Ababa. Mogelijk: ET 709 BRU 20:15 ADD 07:15 Dag 2: 06/12 Addis Ababa Mekele Hawzien Aankomst in Addis Ababa rond 07:15. Na aankomst transfer naar de stad voor een tas koffie en transfer naar de luchthaven voor de binnenlandse vlucht Addis Mekele ET102 12:00 13:15. Na aankomst onmiddellijk met 4x4 Landcruisers naar de Tigray, een streek bekend om de mooie landschappen en de in het landschap geïntegreerde boerderijen. We bezoeken er ook de voornaamste uit de rots gehouwen kerken. Diner & overnachting in de typische Gheralta lodge *** 1/2. Dag 2: 07/12: Hawzien - Hamed Ela Na het ontbijt rijden we naar Hamed Ela; dwars door de woestijn op weg naar de Danakil, één van de laagst gelegen vlaktes op aarde en 131m onder de zeespiegel. Picknick enroute. Diner en overnachting in tenten op Ela camping (zonder toilet of sanitaire voorziening).

2 Dag 3: 08/11 Hamed Ela Dalol - Hawzien Na een vroeg ontbijt bezoeken we één van de mooiste natuurfenomenen ter wereld; de Dalol. Hier vormen heetwaterbronnen kleine kratertjes in allerlei felle kleuren, met ertussen bloemenvelden van zoutkristallen. Nadat we ons vergaapt hebben en verblind zijn door de intense kleuren van de Dalol rijden we naar de Asale zoutvlakte waar nog zout gewonnen wordt zoals ten tijde van Koningin Sheba. Met een beetje geluk zien de zoutkaravanen passeren in het late avond- of ochtendlicht. Picknick lunch enroute. Diner en overnachting in de zeer comfortabele Gheralta lodge *** 1/2. Dag 4: 09/11 Hawzien Axum Na het ontbijt rijden langs prachtige landschappen naar Axum, ooit de hoofdstad van een immens Keizerrijk. We bezoeken er de beroemde zuilen en de necropolis. Nadien rijden we tot aan de schamele overblijfselen van het paleis van Koningin Sheba. Overnachting en diner in het Axum Yared Zema Hotel *** Dag 5: 09/11 Axum Siemien Mountains NP Na het ontbijt verlaten we Axum en rijden we via de Tekeze kloof naar het Nationaal park van de Simien Mountains. Check-in in Simien lodge. Dit is een comfortabele lodge, gelegen op 3400m. Door de ligging op deze hoogte is het zeer waarschijnlijk dat je Lammergieren ziet vanuit je kamer. Het is de enige lodge in het National park zelf. Picknick lunch enroute. De komende twee dagen overnachten en dineren we in de Simien Park lodge***. Dag 6: 10/11 Siemien Mountains NP We spenderen de ganse dag in het Nationale park en genieten van de zeer spectaculaire vergezichten met loodrechte afgronden van 1200m. Dit is het terrein van de mantelbavianen (Gelada), klipspringers en de imposante Ibex geiten. Dit is ook het speelterrein van roofvogels zoals de Augur buizerd en de Lammergier.

3 Picknick lunch in een van de meest spectaculaire landschappen van Afrika op meer dan 4000m hoogte. In de namiddag, op terugweg naar de lodge, zoeken we nog naar een troep Gelada s om hun sociaal gedrag van zeer nabij te volgen. Dag 7: 11/11 Siemien Mountains NP Bahir Dar Na het ontbijt dalen we terug af naar het Tana meer en rijden langs Gondar om de 17 e eeuwse kasteelruïnes van de Keizerlijke stad te bezoeken. De komende twee dagen diner en overnachting in de luxueuze Lake Tana Kuriftu resort en spa ****. Dag 8: 12/11 Bahir Dar In de voormiddag maken we een wandeling naar de watervallen van de Blauwe Nijl. Lunch in de Kuriftu lodge. In de namiddag maken we een boottocht op het Tana meer en bezoeken op het Zeghe schiereiland de Ura Kidane Mihret. De kerken van het Tana meer staan ook allemaal op de wereld erfgoedlijst van de Unesco Dag 9: 13/11 Bahir Dar Lalibela Overnachting in het spectaculair gelegen Mountain View hotel ***. Dag 10: 14/11 Lalibela Addis Hawasa Na het ontbijt transfer naar de luchthaven voor onze vlucht naar Addis ET :40 11:30. Bij aankomst in Addis stappen we over in onze 4x4 Landcruisers en rijden langs de mooie Rift Valley Lakes waarbij we fotostops maken bij de voornaamste meren. Lunch enroute Diner en overnachting Haile Resort ****. Dag 11: 15/11 Hawasa Konso Na een vroeg ontbijt transfer voor onze lokale vlucht naar Lalibela. Check-in Mountain view hotel. Bezoek aan de uit de rotsen gehouwen monolitische kerken. De totale site vormt samen een complex van 14 kerken, trappen en gangen die bijna een dorp op zich zijn. Dit indrukwekkende complex staat terecht op de lijst van het Unesco werelderfgoed en is eigenlijk een miskend wereldwonder. De kerken zijn ook niet zomaar uitgehouwen, maar zijn voorzien van kolommen en booggewelven, waarbij sommigen prachtig gedecoreerd en geschilderd zijn. Vandaag bezoeken we in de voormiddag een Dorze dorp met traditionele hutten tot 9 m hoog. Lunch enroute en in de namiddag bezoek aan één van de mooie Konso dorpen. De Konso zijn ervaren landbouwers en hun terrassen, die uniek zijn voor Afrika, staan dan ook op de Unesco werelderfgoed lijst. Overnachting en diner in de mooi gelegen Konso Kanta lodge ***.

4 Dag 12: 16/11 Konso Turmi Na het ontbijt rijden we naar Turmi en bezoeken onderweg de kleurrijke stammen van de Tsemai en de Arbore Lunch onderweg en na de middag bezoek aan de mooi uitgedoste Hamer. Voor de komende twee dagen diner en overnachting in de Buska Lodge ***. Dag 13: 17/11 Turmi Omorate - Turmi In de voormiddag rijden we naar Omorate en bezoeken er de interessante en minder bezochte Dasanech. Afhankelijk van de tijd die ons rest kunnen we rond Turmi nog Hamer dorpen bezoeken. Dag 14: 18/11 Turmi Jinka In de voormiddag rijden we naar Murule en bezoeken er een Karo dorp. Bij de Karo hebben vooral de jongeren de gewoonte om elkaar uitbundig te decoreren. Na de lunch bezoeken we nog een Ari dorp, een volk die bekend staan om hun ambachten zoals potten bakken en smederij. Nadien bezoeken we in Jinka het lokale Etnografisch museum dat ons een inzicht geeft over de gebruiken van de plaatselijke stammen. Diner in plaatselijk restaurant. Overnachting in Jinka Eco Omo Lodge (comfortabele tenten met eigen sanitair).

5 Dag 15: 19/11 Jinka Mursi Arba Minch We vertrekken vroeg om in de ochtend een Mursi dorp te bezoeken. Samen met de Hamer zijn de Mursi wellicht de meest tot de verbeelding sprekende stam omdat de vrouwen zichzelf nog steeds decoreren met grote lipplaten. Lunch enroute richting Arba Minch. Diner en overnachting in Paradise Lodge *** ½. Dag 16: 20/11 Arba Minch Addis Vroeg vertrek naar het Chamo meer, waar we een boottocht maken om Nijlpaarden, krokodillen en watervogels te observeren. Vlucht Arba Minch Addis Naargelang de tijd die ons rest brengen we nog een bezoek aan het Nationaal museum en/of de open markt. Daar we over dagkamers beschikken in het Hilton hotel kunnen de deelnemers ook opteren om te genieten van het zwembad. Diner in het Hilton hotel ****. Rond 21:30 transfer naar de luchthaven en check-in voor de internationale vlucht Addis Brussel. Dag 17: Addis Brussel Aankomst op de luchthaven van Zaventem rond 08:00. Prijs: per persoon (op basis van 6 personen). Vanaf 10 pax is er een aanzienlijke korting op dit programma. Single supplement: 641.

6 Opmerkingen: - Het programma kan volgens lokale noodwendigheden altijd onderhevig zijn aan wijzigingen in de volgorde van de bezoeken, doch er zal steeds naar gestreefd worden om het programma volledig af te werken. - Lokale vluchten kunnen te allen tijde worden gewijzigd en kunnen van invloed zijn op de volgorde van het programma. - De kwaliteit van de hotels schommelt tussen ** - **** doch er zal steeds geprobeerd worden om in het beste lokale logies te verblijven; daarom kunnen sommige hotels wijzigen. Inbegrepen: - Internationale en lokale vluchten - Accommodatie in twin of dubbel kamer op basis van twee personen per kamer (volgens beschikbaarheid). - Alle maaltijden zoals voorzien in het programma - Mineraal- en spuitwater bij de maaltijden - Mineraal water tijdens het transport met bus of 4x4. - Grond transport in bussen voor het gedeelte in Addis Ababa en gedeeltelijk voor het Noordelijk circuit; voor het Zuidelijk gedeelte en voor de Danakil 4x4 voertuigen met een maximum bezetting van vier personen per voertuig. - Alle toegangsgelden voor monumenten en/of Nationale parken. - Boottochten op het Chamo- en Tana meer. - Alle toegangsgelden in musea, dorpen en alle fooien voor lokale gidsen en porters. - Professionele lokale Engelstalige gids tijdens de ganse reis. - Eigen kok tijdens het verblijf in de Danakil. - Nederlandstalige begeleiding. Niet inbegrepen: - Visa kosten (de Visa aanvragen worden verzorgd door ons kantoor). - Dranken die niet voorzien zijn in het programma. - Kosten voor het fotograferen of filmen van personen en/of gebouwen. - Alle kosten die niet uitdrukkelijk vermeld zijn in de rubriek Inbegrepen.

Ethiopië. Wilde stammen en ondergrondse kerken. Individuele begeleide rondreis

Ethiopië. Wilde stammen en ondergrondse kerken. Individuele begeleide rondreis Ethiopië Individuele begeleide rondreis Wilde stammen en ondergrondse kerken Addis Abeba Lake Langano Arba Minch Turmi Yabello Yirga Alem Bahir Dar Gondar Simien Mountains Lalibela Addis Abeba Op de koffie

Nadere informatie

AMAZING ETHIOPIA RIJK AAN GESCHIEDENIS - TRADITIE EN NATUUR

AMAZING ETHIOPIA RIJK AAN GESCHIEDENIS - TRADITIE EN NATUUR AMAZING ETHIOPIA RIJK AAN GESCHIEDENIS - TRADITIE EN NATUUR Al te lang bleef Ethiopië synoniem voor hongersnood en oorlog Nochtans is het land bijzonder rijk op het vlak van haar duizenden jaar oude geschiedenis,

Nadere informatie

25-daagse reis Ethiopië compleet

25-daagse reis Ethiopië compleet ETHIOPIË... MAAR DAN ANDERS! 25-daagse reis Ethiopië compleet DAG 1 ADDIS ABEBA Aankomst Addis Abeba, transfer naar uw hotel. DAG 2 ADDIS ABEBA-BAHIR DAR Een vroege start vandaag voor de lange rit naar

Nadere informatie

Noord-Ethiopië: de historische route

Noord-Ethiopië: de historische route ETHIOPIË Noord-Ethiopië: de historische route Rondreis met privéchauffeur Engelstalige lokale gidsen Kant-en-Klaar - 13 dagen / 10 nachten REF: 206 REISBESCHRIJVING - - Tana meer - - Simien N.P. - Axum

Nadere informatie

ETHIOPIË... MAAR DAN ANDERS!

ETHIOPIË... MAAR DAN ANDERS! ETHIOPIË... MAAR DAN ANDERS! 16-daagse stammenreis Zuid- Ethiopië + Riftvallei DAG 1 ADDIS ABEBA-SODO In de ochtend maakt u een korte stadstour met een bezoek aan het national Museum (lucy) waarna u richting

Nadere informatie

ETHIOPIË... MAAR DAN ANDERS!

ETHIOPIË... MAAR DAN ANDERS! DAG 1 AMSTERDAM of BRUSSEL-ADDIS ABEBA ETHIOPIË... MAAR DAN ANDERS! 14-daagse rondreis Noord Historische route + Simien Mountains En route Vlucht naar Addis Abeba vanuit Amsterdam (met overstap) of Brussel

Nadere informatie

ETHIOPIE COMPLEET. Een 28 daagse prive safari Tourcode: LA-wonEC

ETHIOPIE COMPLEET. Een 28 daagse prive safari Tourcode: LA-wonEC ETHIOPIE COMPLEET Een 28 daagse prive safari Tourcode: LA-wonEC Gedetailleerd reisprogramma Dag 1: BRUSSEL ADDIS ABEBA Vertrek vanuit Brussel naar Ethiopië. Dag 2: ADDIS ABEBA s Morgens aankomst te Addis

Nadere informatie

FOTOGRAFIEREIS NAAR ETHIOPIË: TRADITIONELE STAMMEN IN DE OMO-VALLEI

FOTOGRAFIEREIS NAAR ETHIOPIË: TRADITIONELE STAMMEN IN DE OMO-VALLEI FOTOGRAFIEREIS NAAR ETHIOPIË: TRADITIONELE STAMMEN IN DE OMO-VALLEI 10 dagen 25 okt 2019-03 nov 2019 Fotogra e Groepsreizen Reisfotogra e Workshops In de Omo-Vallei in Ethiopië leven nog tal van traditionele

Nadere informatie

ETHIOPIË... MAAR DAN ANDERS!

ETHIOPIË... MAAR DAN ANDERS! ETHIOPIË... MAAR DAN ANDERS! REISSCHEMA 15-daagse reis Ethiopië Lalibela trekking en Danakil Depressie Dag 1 Brussel-Parijs-Addis Abeba En route Vertrek vanaf Brussel Zaventem voor uw vlucht naar Addis

Nadere informatie

HISTORISCH ETHIOPIE TIMKET FESTIVAL

HISTORISCH ETHIOPIE TIMKET FESTIVAL jessie@zeppelinreizen.be tel. : 0471 222 711 HISTORISCH ETHIOPIE TIMKET FESTIVAL 11 dagen / 10 nachten ter plaatse 1 Vluchten Rechtstreekse vluchten met Ethiopian Airlines ET 705 09JAN BRUSSEL ADDIS ABEBA

Nadere informatie

Tanzania - Zanzibar, de Grote Trek

Tanzania - Zanzibar, de Grote Trek TANZANIA Tanzania -, de Grote Trek Privé rondreis met privéchauffeur/ranger Kant-en-Klaar - 11 dagen / 8 nachten REF: 194 REISBESCHRIJVING - - Lake Manyara - Karatu - Ngorongoro Krater - - Ngorongoro Conservation

Nadere informatie

ETHIOPIË... MAAR DAN ANDERS!

ETHIOPIË... MAAR DAN ANDERS! ETHIOPIË... MAAR DAN ANDERS! 15-daagse stammenreis via Kafa DAG 1 ADDIS ABEBA-BONGA Vandaag begint uw reis naar de stammen in het zuiden met een vrij lange reisdag van Addis Abeba naar Bonga. Onderweg

Nadere informatie

Cultureel Ethiopië 2017

Cultureel Ethiopië 2017 De Blauwe Vogel 1609 Surf naar: www.deblauwevogel.be voor afreisdata Alle historische hoogtepunten in deze rondreis! Cultureel Ethiopië 2017 HET MOOISTE AANBOD OP DE MARKT! VANAF 2.790 * * Prijs per persoon.

Nadere informatie

Tailor Made Travel Met de reismadammen naar E T H I O P I Ë 25 februari tot 5 maart 2017 krokusvakantie Voyage to the origin of mankind

Tailor Made Travel Met de reismadammen naar E T H I O P I Ë 25 februari tot 5 maart 2017 krokusvakantie Voyage to the origin of mankind Tailor Made Travel Met de reismadammen naar E T H I O P I Ë 25 februari tot 5 maart 2017 krokusvakantie Voyage to the origin of mankind Wanneer je bezig bent aan je rondreis door Ethiopië, lijkt het alsof

Nadere informatie

ETHIOPIË... MAAR DAN ANDERS!

ETHIOPIË... MAAR DAN ANDERS! ETHIOPIË... MAAR DAN ANDERS! REISSCHEMA 9-daagse reis DAG 1 ADDIS ABEBA-JIMMA Je wordt opgehaald bij het hotel of de luchthaven door de Engelstalige chauffeur en vertrekt richting het zuidwesten. De rit

Nadere informatie

Tailor Made Travel Presenteert o.l.v. Eric Feys E T H I O P I Ë 27 maart tot 10 april 2016 Voyage to the origin of mankind

Tailor Made Travel Presenteert o.l.v. Eric Feys E T H I O P I Ë 27 maart tot 10 april 2016 Voyage to the origin of mankind Tailor Made Travel Presenteert o.l.v. Eric Feys E T H I O P I Ë 27 maart tot 10 april 2016 Voyage to the origin of mankind Wanneer je bezig bent aan je rondreis door Ethiopië, lijkt het alsof je van de

Nadere informatie

Backpacktour Noord - Ethiopie

Backpacktour Noord - Ethiopie Backpacktour Noord - Ethiopie Vertrek: Eind mei 2016 Aantal dagen: Minimaal 8 dagen Accommodaties: Budget Soort Reis: Groepsreis Reisbegeleiding: Nederlands sprekende reisleider / Engels sprekende lokale

Nadere informatie

Nationale parken en meren van Oeganda

Nationale parken en meren van Oeganda OEGANDA Nationale parken en meren van Oeganda Privé rondreis met gids/chauffeur Kant-en-Klaar - 13 dagen / 11 nachten REF: 336 REISBESCHRIJVING INTRODUCTIE Sensations laat u deze boeiende bestemming ontdekken.

Nadere informatie

Great Ethiopian Run Hardloopreis: 10 dagen. Een sportieve kennismaking met hét ultieme hardloopland

Great Ethiopian Run Hardloopreis: 10 dagen. Een sportieve kennismaking met hét ultieme hardloopland Een sportieve kennismaking met hét ultieme hardloopland Inleiding Van 18 27 november 2017 organiseren wij een reis naar Ethiopie rondom de Great Ethiopian Run, het grootste hardloopevenement van Afrika.

Nadere informatie

We zouden graag een mooi programma voor u verzorgen en uw tijd in dit prachtige land tot een onvergetelijke maken.

We zouden graag een mooi programma voor u verzorgen en uw tijd in dit prachtige land tot een onvergetelijke maken. Date : 23 May 2015 Subject : Groeps Reis Our Ref. : (40) S-14-8-16 Beste Ethiopie reiziger, Hierbij bieden we u een 14 daags programma Ethiopia South reizend met een groep van 8 tot 16 personen. Een Culturele

Nadere informatie

GROEPSREIS NOORD ETHIOPIE VERTREKDATA 2015 13/10/2015 01/12/2015

GROEPSREIS NOORD ETHIOPIE VERTREKDATA 2015 13/10/2015 01/12/2015 GROEPSREIS NOORD ETHIOPIE VERTREKDATA 2015 13/10/2015 01/12/2015 DAG 1 AMSTERDAM-ISTANBUL -ADDIS ABEBA Vertrek vanaf Amsterdam-Schiphol voor uw vlucht naar Istanbul, hier stapt u over op de aansluitende

Nadere informatie

Tanzania - Kenia. The Big Migration Discoverer. Groepssafari

Tanzania - Kenia. The Big Migration Discoverer. Groepssafari Tanzania - Kenia Groepssafari The Big Migration Discoverer Arusha - Lake Manyara - Tarangire - Serengeti - Lake Victoria - Masai Mara - Nairobi - Amboseli - Arusha 15 dagen / 14 nachten Safari in internationaal

Nadere informatie

INSPIRATIEREIS 2017/ DAGEN TANZANIA

INSPIRATIEREIS 2017/ DAGEN TANZANIA INSPIRATIEREIS 2017/2018 12 DAGEN TANZANIA 1 Dag 1 Aankomst op Kilimanjaro International Airport. Wij halen jullie op van het vliegveld, en brengen jullie naar Arusha Villa. Hier ontvangen we jullie ontvangen

Nadere informatie

KYRGYZSTAN - 9 DAGEN Een échte beleving op kindermaat, om nooit te vergeten!

KYRGYZSTAN - 9 DAGEN Een échte beleving op kindermaat, om nooit te vergeten! Contact : Sarah Dhondt & Jessie Oosterlynck sarah@lupaplanet.be jessie@lupaplanet.be 0476 992 141 0471 222 711 KYRGYZSTAN - 9 DAGEN Een échte beleving op kindermaat, om nooit te vergeten! 1 Vluchten Naargelang

Nadere informatie

Great Ethiopian Run - 8 dagen

Great Ethiopian Run - 8 dagen Great Ethiopian Run - 8 dagen Van 14 21 november 2016 organiseren wij een reis naar Ethiopië rondom de Great Ethiopian Run, het grootste hardloopevenement van Afrika. De reis wordt georganiseerd in samenwerking

Nadere informatie

Kenia. De magie van Kenia. Groepsreis in internationaal gezelschap. Masai Mara Lake Elementaita Amboseli National Park Tsavo Est Mombasa Zuid

Kenia. De magie van Kenia. Groepsreis in internationaal gezelschap. Masai Mara Lake Elementaita Amboseli National Park Tsavo Est Mombasa Zuid Kenia Groepsreis in internationaal gezelschap De magie van Kenia Masai Mara Lake Elementaita Amboseli National Park Tsavo Est Mombasa Zuid 13 dagen/10 nachten GROEPSREIS MET FRANSTALIGE GIDS IN KENIA Safari

Nadere informatie

ONTDEK KENIA. Een 15 daagse privé safari Tourcode: LA-wonoken

ONTDEK KENIA. Een 15 daagse privé safari Tourcode: LA-wonoken ONTDEK KENIA Een 15 daagse privé safari Tourcode: LA-wonoken Gedetailleerd reisprogramma Dag 1: NAIROBI Diner Bij aankomst op Jomo Kenyatta International Airport wordt u opgewacht en verwelkomd door Woni

Nadere informatie

CHINA, de belangrijkste hoofdsteden van het keizerrijk Beijing en Xian

CHINA, de belangrijkste hoofdsteden van het keizerrijk Beijing en Xian CHINA, de belangrijkste hoofdsteden van het keizerrijk Beijing en Xian 10 daagse groepsreis onder begeleiding van Chinakenner Ng Sauw Tjhoi 17 oktober 26 oktober 2013 China moet je niet alleen zien, maar

Nadere informatie

Eclipsreis naar Ethiopië

Eclipsreis naar Ethiopië Eclipsreis naar Ethiopië Totale zonsverduistering 3 november 2013 ETHIOPIË land van extremen De naam Ethiopië betekent land van verbrande gezichten. Daarbij moet u denken aan verbranding door de zon. Die

Nadere informatie

Privé Safaris in Afrika

Privé Safaris in Afrika Nederlandstalig begeleide Groepsreis 2016 Kenia 13 dagen / 11 nachten LOKROEP VAN DE SAVANNE 12 mei 2016 tot en met 24 mei 2016 Op 12 mei 2016 starten we met de zuidelijke route en eindigen we aan de Indische

Nadere informatie

ZUID AFRIKA 14- DAAGSE COMPLETE RONDREIS MET DE KAAP

ZUID AFRIKA 14- DAAGSE COMPLETE RONDREIS MET DE KAAP ZUID AFRIKA 14- DAAGSE COMPLETE RONDREIS MET DE KAAP Vertrek 07 november 2015 Op deze rondreis door Zuid-Afrika bezoeken we o.a. het indrukwekkende Kaapstad, Oudtshoorn en het bekende Kruger Nationaal

Nadere informatie

Openluchtmuseum in de Middellandse zee

Openluchtmuseum in de Middellandse zee CITY TRIP DELUXE 4 EN 3 NACHTEN Openluchtmuseum in de Middellandse zee PROGRAMMA Dag 1 : België - Malta Vertrek vanuit Zaventem met de rechtstreekse vlucht van Air Malta. Aankomst in Malta en start van

Nadere informatie

Kenia, Tanzania en Zanzibar

Kenia, Tanzania en Zanzibar Kenia, Tanzania en Zanzibar Begeleide privé rondreis Amboseli en Tanzania Exploration + Zanzibar Nairobi - Amboseli - Ngorongoro Karatu - Serengeti - Tarangire - Zanzibar 15 dagen/12 nachten PRIVERONDREIS

Nadere informatie

Cultuur en natuur van Ghana

Cultuur en natuur van Ghana Ghana Rondreis in groep Cultuur en natuur van Ghana Accra - Ejisu - Nkoranza - Boabeng - Laranba - Mole National Park - Kintampo Falls - Techiman - Kumashi - Bosumtwimeer - Axim - Nzulezi - Elmina - Kakum

Nadere informatie

SAFARI - KENNISMAKEN MET KENIA met Nederlandstalige begeleiding

SAFARI - KENNISMAKEN MET KENIA met Nederlandstalige begeleiding SAFARI - KENNISMAKEN MET KENIA met Nederlandstalige begeleiding Dag 1 11 MAART 2017 - naar Kenia Per nachtvlucht naar Kenia. 11 MAART 2017 BRUSSEL-AMSTERDAM 18.25-19.15u KQ1732 AMSTERDAM-NAIROBI 20.35-06.40u

Nadere informatie

NZ Vakanties neemt je mee op ontdekking naar Andalousië! Een aangepaste vakantie in een veilige omgeving!

NZ Vakanties neemt je mee op ontdekking naar Andalousië! Een aangepaste vakantie in een veilige omgeving! NZ Vakanties neemt je mee op ontdekking naar Andalousië! Een aangepaste vakantie in een veilige omgeving! Verblijf in Care Hotel & Resort Sanyres Puente Romano 20/3 > 27/03/2017 Bezoek samen met NZ Vakanties

Nadere informatie

Namibië Klassiek. Nederlandstalige Groepsreis Namibië 2012

Namibië Klassiek. Nederlandstalige Groepsreis Namibië 2012 Namibië Klassiek Nederlandstalige Groepsreis Namibië 2012 Voor wie al lang droomt van een rondreis door de prachtige landschappen van Namibië is dit de kans! Deze rondreis werd aan absolute bodemprijzen

Nadere informatie

Ethiopië in vogelvlucht

Ethiopië in vogelvlucht Ethiopië in vogelvlucht Korte individuele Ethiopië privé reis met louter hoogtepunten; de grootste markt van Afrika, de uitgehakte kerken van Lalibela, baboons in het Simien Park en het Portugees erfgoed

Nadere informatie

Zimbabwe. KROMOXI Vriendenreis

Zimbabwe. KROMOXI Vriendenreis Zimbabwe KROMOXI Vriendenreis Van 24 oktober tot 02 november 2014 1 5 4 Zimbabwe 3 2 1 Onze reis route op de kaart 24 okt. 2014 Vertrek per Luxe touringcar naar Dusseldorf voor de nachtvlucht op Harare

Nadere informatie

Eclipsreis naar Ethiopië

Eclipsreis naar Ethiopië Eclipsreis naar Ethiopië Totale zonsverduistering 3 november 2013 ETHIOPIË land van extremen De naam Ethiopië betekent land van verbrande gezichten. Daarbij moet u denken aan verbranding door de zon. Die

Nadere informatie

Ethiopië. Historische reis door het land van de Koningin van Shaba. Begeleide rondreis in groep

Ethiopië. Historische reis door het land van de Koningin van Shaba. Begeleide rondreis in groep Ethiopië Begeleide rondreis in groep Historische reis door het land van de Koningin van Shaba Addis Abeba Bahir Dar Gondar Axoum Yeha Mekele - Lalibela Addis Abeba De watervallen van de Blauwe Nijl met

Nadere informatie

DAG 1: Start reis en vertrek van Tokio naar Jigokudani

DAG 1: Start reis en vertrek van Tokio naar Jigokudani 1 Ontdek de wonderen van het landschap en het wilde leven van Japan! Het winterperspectief in het land van de rijzende zon zorgt voor een prachtige fotoreis. Berglandschappen en ijzige kusten zorgen voor

Nadere informatie

10 - DAAGSE LUXE VLIEG RONDREIS OEGANDA!

10 - DAAGSE LUXE VLIEG RONDREIS OEGANDA! 10 - DAAGSE LUXE VLIEG RONDREIS OEGANDA! Door middel van binnenlandse vluchten en de meest luxueuze lodges dit veelzijdige land ontdekken, dit is Oeganda exclusief! INHOUDSOPGAVE De meest luxueuze lodges

Nadere informatie

16 Daagse Camp-Safari met Strandverlening op Zanzibar

16 Daagse Camp-Safari met Strandverlening op Zanzibar 16 Daagse Camp-Safari met Strandverlening op Zanzibar Een voordelige manier om de nationale parken in Tanzania te bezoeken is door tijdens de safari de nachten kamperend door te brengen. Tijdens de Safari

Nadere informatie

Ethiotrail - Running in natural paradise 12 dagen

Ethiotrail - Running in natural paradise 12 dagen Ethiotrail - Running in natural paradise 12 dagen Van 29 juli 8 augustus 2016 organiseren wij een reis naar Ethiopië rondom de Ethiotrial, een avontuurlijk hardloopevenement midden in een beschermd natuurgebied

Nadere informatie

Tailor Made Travel Presenteert met de reismadammen naar Griekenland Van 2 tot 9 oktober 2016 rondreis door de Peloponnesos

Tailor Made Travel Presenteert met de reismadammen naar Griekenland Van 2 tot 9 oktober 2016 rondreis door de Peloponnesos Tailor Made Travel Presenteert met de reismadammen naar Griekenland Van 2 tot 9 oktober 2016 rondreis door de Peloponnesos Dag 1 zondag 2 oktober 2016 Eindhoven Athene - Delphi Per taxibusje vanuit Genk

Nadere informatie

Alle wegen leiden naar...

Alle wegen leiden naar... ROME CITY TRIP DELUXE 4 DAGEN 3 NACHTEN Alle wegen leiden naar... PROGRAMMA Dag 1 : België - Rome We vertrekken s ochtends voor onze rechtstreekse vlucht met Brussels Airlines naar Rome. We maken onmiddellijk

Nadere informatie

Tailor Made Travel Presenteert met de reismadammen naar Griekenland Van 2 tot 9 oktober 2016 rondreis door de Peloponnesos

Tailor Made Travel Presenteert met de reismadammen naar Griekenland Van 2 tot 9 oktober 2016 rondreis door de Peloponnesos Tailor Made Travel Presenteert met de reismadammen naar Griekenland Van 2 tot 9 oktober 2016 rondreis door de Peloponnesos Dag 1 zondag 2 oktober 2016 Eindhoven Athene Per taxibusje vanuit Genk / Houthalen

Nadere informatie

Kenia & Tanzania Rondreis in internationaal gezelschap. Amboseli en Tanzania Exploration

Kenia & Tanzania Rondreis in internationaal gezelschap. Amboseli en Tanzania Exploration Kenia & Tanzania Rondreis in internationaal gezelschap Amboseli en Tanzania Exploration 10 dagen/7 nachten Nairobi - Amboseli - Ngorongoro Karatu - Serengeti - Tarangire GROEPSRONDREIS MET FRANSTALIGE

Nadere informatie

INCENTIVES FOR INDIVIDUALS MEXICO

INCENTIVES FOR INDIVIDUALS MEXICO [Typ hier] INCENTIVES FOR INDIVIDUALS MEXICO ZONDAG 17 TOT EN MET MAANDAG 25 SEPTEMBER 2017 Transportvoorstel: Vluchten worden uitgevoerd door TUI fly. Heen zondag 17 september: TB705 Brussel Cancun 09:25

Nadere informatie

Harriniva: Powder Pro

Harriniva: Powder Pro FINS LAPLAND: Harriniva: Powder Pro Individuele afreis (5 dagen/4 nachten) Ontdek Europa s laatste wildernis per sneeuwscooter. U kan niet authentieker en dichter bij de natuur staan dan tijdens deze unieke

Nadere informatie

Kenia, Tanzania en Zanzibar

Kenia, Tanzania en Zanzibar Kenia, Tanzania en Zanzibar Begeleide privé rondreis Amboseli en Tanzania Exploration + Zanzibar Nairobi - Amboseli - Ngorongoro Karatu - Serengeti - Tarangire - Zanzibar 13 dagen/10 nachten PRIVERONDREIS

Nadere informatie

Tanzania. Tanzania Explorer. Begeleide groepsreis met Franstalige begeleiding. Arusha Manyara Serengeti Ngorongoro Tarangire Arusha

Tanzania. Tanzania Explorer. Begeleide groepsreis met Franstalige begeleiding. Arusha Manyara Serengeti Ngorongoro Tarangire Arusha Tanzania Begeleide groepsreis met Franstalige begeleiding Tanzania Explorer Arusha Manyara Serengeti Ngorongoro Tarangire Arusha Verken het Manyara National Parc waar duizenden flamingo s hun habitat hebben

Nadere informatie

INDIAN SUMMER IN OOST CANADA VAN 3 TOT 14 OCTOBER 2012

INDIAN SUMMER IN OOST CANADA VAN 3 TOT 14 OCTOBER 2012 KNALPRIJS 2700 EURO BEGELEIDE NEDERLANDSTALIGE GROEPSREIS EIGEN ORGANISATIE INDIAN SUMMER IN OOST CANADA VAN 3 TOT 14 OCTOBER 2012 3 OCTOBER : TORONTO ******************* Aankomst in Toronto waar u op

Nadere informatie

TANZANIA RONDREIS TANZANIA 21 DECEMBER - VERTREK & AANKOMST

TANZANIA RONDREIS TANZANIA 21 DECEMBER - VERTREK & AANKOMST 2018118 TANZANIA Mevr. Monique L Hoir Greversweg 5 7108 AG Winterswijk m.lhoir@ggdnog.nl +31 (0)543 452774 RONDREIS TANZANIA Referentienummer // 2018118 L Hoir Reisperiode // December 2018 / januari 2019

Nadere informatie

A6095 DORPSTRAAT EKEREN TEL.

A6095 DORPSTRAAT EKEREN TEL. Nederlandstalig begeleide Groepsreis 2019 Kenia 13 dagen / 11 nachten LOKROEP VAN DE SAVANNE Van 01 nov 19 tot en met 13 nov 2019 Kenia is veruit de safaribestemming bij uitstek! Hier ga je opzoek naar

Nadere informatie

vanaf 999 Een Luxe citytrip, de ontdekking van een trendy stad, de Everglades, gecombineerd met KEY WEST

vanaf 999 Een Luxe citytrip, de ontdekking van een trendy stad, de Everglades, gecombineerd met KEY WEST MIAMI, DE EVERGLADES & DE CARAÏBEN vanaf 999 Een Luxe citytrip, de ontdekking van een trendy stad, de Everglades, gecombineerd met KEY WEST MIAMI ART DECO DISTRICT MIAMI BRICKALL DE EVERGLADES MIAMI by

Nadere informatie

Alle wegen leiden naar...

Alle wegen leiden naar... ROME CITY TRIP DELUXE 4 DAGEN 3 NACHTEN Alle wegen leiden naar... PROGRAMMA Dag 1 : België - Rome We vertrekken s ochtends voor onze rechtstreekse vlucht met Brussels Airlines naar Rome. We maken onmiddellijk

Nadere informatie

Koffiereizen naar Ethiopië

Koffiereizen naar Ethiopië Koffiereizen naar Ethiopië Ontdek de oorsprong van de populairste drank ter wereld De geboorteplaats van Koffie Ethiopië is het land waar koffie vandaan komt. Ongeveer in de 9 e eeuw is men daar begonnen

Nadere informatie

MAROKKO FOR KIDS 2016

MAROKKO FOR KIDS 2016 MAROKKO FOR KIDS 2016 8 daagse rondreis doorheen Zuid Marokko per 4 4 met privé chauffeur. E-mail: info@tierra.be Website: www.tierra.be Pagina: 1/5 REISBESCHRIJVING Dag 1: Dag 2: Dag 3 : BRUSSEL MARRAKECH

Nadere informatie

Kenia & Tanzania Begeleide privé rondreis. Amboseli en Tanzania Exploration. Nairobi - Amboseli - Ngorongoro Karatu - Serengeti - Tarangire

Kenia & Tanzania Begeleide privé rondreis. Amboseli en Tanzania Exploration. Nairobi - Amboseli - Ngorongoro Karatu - Serengeti - Tarangire Kenia & Tanzania Begeleide privé rondreis Amboseli en Tanzania Exploration 10 dagen/7 nachten Nairobi - Amboseli - Ngorongoro Karatu - Serengeti - Tarangire PRIVERONDREIS MET ENGELSTALIGE GIDS DOOR KENIA

Nadere informatie

BEST OF UGANDA 13 DAGEN

BEST OF UGANDA 13 DAGEN jessie@zeppelinreizen.be tel. : 0471 222 711 BEST OF UGANDA 13 DAGEN 1 VLUCHTEN SN 465 26NOV 3 BRUSSEL - ENTEBBE 10U25 22U50 SN 465 08DEC 3 ENTEBBE - BRUSSEL 23U50 06U05 Prijs per persoon taks incl : 636.17

Nadere informatie

A6095 DORPSTRAAT EKEREN TEL.

A6095 DORPSTRAAT EKEREN TEL. Nederlandstalig begeleide Groepsreis 2019 Kenia 13 dagen / 11 nachten LOKROEP VAN DE SAVANNE Van 18 mei tot en met 30 mei 2019 Kenia is veruit de safaribestemming bij uitstek! Hier ga je opzoek naar de

Nadere informatie

Stad van Gaudi PROGRAMMA CITY TRIP DELUXE 4 DAGEN 3 NACHTEN. Dag 1 : België - Barcelona

Stad van Gaudi PROGRAMMA CITY TRIP DELUXE 4 DAGEN 3 NACHTEN. Dag 1 : België - Barcelona BARCELONA CITY TRIP DELUXE 4 DAGEN 3 NACHTEN Stad van Gaudi PROGRAMMA Dag 1 : België - Barcelona We vertrekken s ochtends met een rechtstreekse vlucht naar Barcelona. Aankomst voorzien om 08u20. Onder

Nadere informatie

REIZENSYLVIE stelt voor

REIZENSYLVIE stelt voor REIZENSYLVIE stelt voor Groepscruise Oost-Middellandse Zee In samenwerking met : Periode : 05/06/2012-17/6/2012 Het begint met een tijdloze reis aan boord van een ruim, middelgroot schip. Het eindigt met

Nadere informatie

Groepsafaris in Afrika. 4 landen beleving. Een 24 daagse groep safari (min. 4, max. 12 personen) (in internationaal gezelschap)

Groepsafaris in Afrika. 4 landen beleving. Een 24 daagse groep safari (min. 4, max. 12 personen) (in internationaal gezelschap) 4 landen beleving Een 24 daagse groep safari (min. 4, max. 12 personen) (in internationaal gezelschap) Inbegrepen: - Accommodaties en maaltijden zoals beschreven - Activiteiten vermeld in het programma

Nadere informatie

Tailor Made Travel. presenteert. Thailand, Laos en Cambodja. Begeleide groepsreis o.l.v. Danny Daniëls Van 7 tot 24 augustus 2016

Tailor Made Travel. presenteert. Thailand, Laos en Cambodja. Begeleide groepsreis o.l.v. Danny Daniëls Van 7 tot 24 augustus 2016 Tailor Made Travel presenteert Thailand, Laos en Cambodja Begeleide groepsreis o.l.v. Danny Daniëls Van 7 tot 24 augustus 2016 Een Aziatisch avontuur Tijdens de zomervakantie van 2016 plannen we een rondreis

Nadere informatie

Privé Safaris in Afrika Hoogtepunten van Oeganda Een 10 daagse groepsreis Min 4 max 12 personen

Privé Safaris in Afrika Hoogtepunten van Oeganda Een 10 daagse groepsreis Min 4 max 12 personen Hoogtepunten van Oeganda Een 10 daagse groepsreis Min 4 max 12 personen U zoekt een unieke Afrikaanse ervaring dicht bij de natuur? Dan is Uganda de perfecte keuze dankzij de overvloed aan dieren, vriendelijke

Nadere informatie

De Blauwe Vogel 1609

De Blauwe Vogel 1609 IJSLAND Avontuurlijk Reykjavik & omgeving De Blauwe Vogel 1609 Reisfamilie Carlier Geniet tijdens deze rondreis door IJsland van de rust in het adembenemende landschap van geisers, gletsjers, vulkanen

Nadere informatie

NEDERLANDSTALIG BEGELEIDE FOTOGRAFIEREIS IJSLAND - UNIEK!

NEDERLANDSTALIG BEGELEIDE FOTOGRAFIEREIS IJSLAND - UNIEK! NEDERLANDSTALIG BEGELEIDE FOTOGRAFIEREIS IJSLAND - UNIEK! Zowat elke landschapsfotograaf heeft IJsland bovenaan zijn lijstje staan. De variatie aan zeer uiteenlopende natuurfenomenen is dan ook indrukwekkend.

Nadere informatie

Kenia & Tanzania Begeleide privé safarirondreis Ontdekking van Kenia en Tanzania

Kenia & Tanzania Begeleide privé safarirondreis Ontdekking van Kenia en Tanzania Kenia & Tanzania Begeleide privé safarirondreis Ontdekking van Kenia en Tanzania Nairobi Masai Mara - Lake Elementaita Amboseli Ngorongoro Karatu Serengeti Ngorongoro - Tarangire Arusha 13 dagen/10 nachten

Nadere informatie

Beklimming van de Kilimanjaro 2017/2018

Beklimming van de Kilimanjaro 2017/2018 1 Beklimming van de Kilimanjaro 2017/2018 Dag 1 Aankomst op Kilimanjaro International Airport. Wij halen jullie op van het vliegveld en brengen jullie naar Arusha Villa. Hier ontvangen we jullie met een

Nadere informatie

Turkije wacht op u en verwelkomt u graag! Het Opportunity Travel team

Turkije wacht op u en verwelkomt u graag! Het Opportunity Travel team K IJ E URde Middellandse TVan zee tot Cappadocië f Vana 9 9 2 egre b n i Alles Een culturele 8 daagse reis in Turkije Ontdek Turkije! U zal versteld staan van deze reis die u meeneemt naar de natuurwonderen

Nadere informatie

TEX Special: Koffiecultuur in Ethiopië

TEX Special: Koffiecultuur in Ethiopië TEX Special: Koffiecultuur in Ethiopië Ontdek de oorsprong van de poplairste drank ter wereld De geboorteplaats van Koffie Ethiopië is het land waar koffie vandaan komt. Volgens de Ethiopische traditie

Nadere informatie

Accommodatie Tijdens de reis zult u verblijven in onderstaande hotels of gelijkwaardig:

Accommodatie Tijdens de reis zult u verblijven in onderstaande hotels of gelijkwaardig: Voorlopig reisprogramma: Dag 1: Vliegreis Amsterdam Accra Dag 2: Accra Dag 3: Plan Ghana projectbezoeken Dag 4: The Lake Volta, van Accra naar Akossombo (120 km) Dag 5 en 6: Plan Ghana projectbezoeken

Nadere informatie

Een culturele 8 daagse reis in Turkije

Een culturele 8 daagse reis in Turkije KIJE URde Middellandse TVan zee tot Cappadocië Vanaf 9 9 1 Een culturele 8 daagse reis in Turkije Ontdek Turkije! U zal versteld staan van deze reis die u meeneemt naar de natuurwonderen van Cappadocië

Nadere informatie

Trias Reis naar Tanzania

Trias Reis naar Tanzania Kort reisschema 06.10.2015 : Brussel - Arusha 07.10.2015 : Arusha 08.10.2015 : Arusha - Tarangire 09.10.2015 : Tarangire 10.10.2015 : Tarangire Ngorongoro 11.10.2015 : Ngorongoro 12.10.2015 : Ngorongoro

Nadere informatie

ANDALUSIË. Rondreis met alle hoogtepunten+ autentiek Andalusië

ANDALUSIË. Rondreis met alle hoogtepunten+ autentiek Andalusië ANDALUSIË Rondreis met alle hoogtepunten+ autentiek Andalusië 21 september 28 september 2016 DAG 1: BRUSSEL MALAGA RONDA (D) Vertrek vanuit Brussel naar Malaga. Onthaal door de Nederlandstalige gids en

Nadere informatie

Yoga on Call. Valies-Uniek. Yogarondreis Marokko. Yoga to the People

Yoga on Call. Valies-Uniek. Yogarondreis Marokko. Yoga to the People Yoga on Call Yoga to the People Yogarondreis Marokko 2 Yogarondreis Marokko Zaterdag 4 november Zondag 12 november 2017 9 dagen yoga op uitzonderlijke plaatsen Dag 1 4 november Om 17h40 komen we aan in

Nadere informatie

Californië. 11 februari - 22 februari

Californië. 11 februari - 22 februari Californië 11 februari - 22 februari 12-daagse rondreis Californië Californië is een van de belangrijkste landbouwgebieden van Amerika. Door het gunstige klimaat worden hier veel verschillende gewassen

Nadere informatie

BOTSWANA LODGE EXPLORER

BOTSWANA LODGE EXPLORER BOTSWANA LODGE EXPLORER Een 11 daagse internationale groepssafari min 4, max 12 mensen Tourcode: LA-JenBLE Ervaar de adembenemende schoonheid, de onvoorstelbare uitgestrektheid, de open vlaktes bij Nxai

Nadere informatie

Mysterieus en culinair Marrakech

Mysterieus en culinair Marrakech Mysterieus en culinair Marrakech 25/05 tot 29/05/2018 5 dagen, 4 nachten Beleef tijdens deze citytrip de sprookjesachtige Arabische sfeer van duizend-en-eennacht. Geen betere plaats om kennis te maken

Nadere informatie

Kennismaking Noord-Portugal met Porto en de Douro vallei

Kennismaking Noord-Portugal met Porto en de Douro vallei Kennismaking Noord-Portugal met Porto en de Douro vallei DRIEDAAGSE VLIEGTUIGREIS 1 Programma DAG 1 Samenkomst op de luchthaven van Zaventem en vertrek per rechtstreekse lijnvlucht van Brussels Airlines

Nadere informatie

BEGELEIDE MEERDAAGSE TREKKING LANGS DE LAUGAVEGUR

BEGELEIDE MEERDAAGSE TREKKING LANGS DE LAUGAVEGUR BEGELEIDE MEERDAAGSE TREKKING LANGS DE LAUGAVEGUR Deze wandelreis in internationaal gezelschap focust volledig op de Laugavegur, de bekendste trekking van IJsland die in 7 dagen van het geothermisch gebied

Nadere informatie

Yoga on Call. Valies-Uniek. Yogarondreis Marokko. Yoga to the People

Yoga on Call. Valies-Uniek. Yogarondreis Marokko. Yoga to the People Yoga on Call Yoga to the People Yogarondreis Marokko Valies-Uniek 2 Yogarondreis Marokko Zaterdag 19 november Zaterdag 26 november 2016 8 dagen yoga op uitzonderlijke plaatsen Dag 1 Om 17h40 komen we aan

Nadere informatie

Privé Safaris in Afrika PRIVE SAFARI COMBI KENIA-TANZANIA 15d/14n

Privé Safaris in Afrika PRIVE SAFARI COMBI KENIA-TANZANIA 15d/14n PRIVE SAFARI COMBI KENIA-TANZANIA 15d/14n Het Mooiste van Oost-Afrika reeds vanaf 3638 per persoon Dag 1 NAIROBI Ontbijt Bij aankomst op Jomo Kenyatta International Airport wordt u opgewacht en verwelkomd

Nadere informatie

AVONTUURLIJKE CULINAIRE WINTERTRIP NAAR ZWEDEN - NIEUW!

AVONTUURLIJKE CULINAIRE WINTERTRIP NAAR ZWEDEN - NIEUW! AVONTUURLIJKE CULINAIRE WINTERTRIP NAAR ZWEDEN - NIEUW! Genieten van prachtige sneeuwlandschappen en de kookkunsten van een echte wildernischef. Dat zijn de basisingrediënten van deze actieve groepsreis.

Nadere informatie

De geheimen van de Sultan

De geheimen van de Sultan OMAN De geheimen van de Sultan REF: 429 REISBESCHRIJVING - Nizwa - Jabrin - Jebel Shams - Jebel Akhdar - - Sur - - Wadi Tiwi - Suwayh - Nakhal - Wadi Abhyad - INTRODUCTIE Het is een afwisselend reisprogramma

Nadere informatie

Reis De Blauwe Vogel SINGAPORE EN BALI

Reis De Blauwe Vogel SINGAPORE EN BALI Reis De Blauwe Vogel SINGAPORE EN BALI Dag 1 Vertrek per bus vanuit België naar Schiphol. We vertrekken vanuit Amsterdam met de KLM op de rechtstreekse vlucht naar Singapore. Het vertrek is voorzien omstreeks

Nadere informatie

Herbronnen aan de stroom

Herbronnen aan de stroom Senegal Individuele privé strandvakantie Herbronnen aan de stroom Dakar Thies Sowene Langue de Barbarie Gandiol Potou Saint-Louis - Dakar Boottocht met een traditionele vissersboot naar het vogeleiland,

Nadere informatie

De natuurpracht van Chili

De natuurpracht van Chili CHILI De natuurpracht van Chili Privérondreis met lokale privégidsen Kant-en-Klaar - 17 dagen / 13 nachten REF: 363 REISBESCHRIJVING - Calama - - - Viña del Mar - Santiago - Punta Arenas - - Torres del

Nadere informatie

16 Daagse Lodge Safari met Strandverlening op Zanzibar

16 Daagse Lodge Safari met Strandverlening op Zanzibar 16 Daagse Lodge Safari met Strandverlening op Zanzibar Bij een lodge safari brengt u de nacht door in huisjes of kleine hotels die van alle gemakken voorzien zijn. Veelal zijn deze lodges in typische afrikaanse

Nadere informatie

BERGLEVEN EN WEVEN IN DE KARPATEN (OEKRAÏNE)

BERGLEVEN EN WEVEN IN DE KARPATEN (OEKRAÏNE) BERGLEVEN EN WEVEN IN DE KARPATEN (OEKRAÏNE) 8 DAGEN 9-16 juni 2019 1.099 EUR (exclusief vluchten) Highlights: Leren weven van een wollen deken in drie workshops, verblijf bij families in de (Oekraïense)

Nadere informatie

Austral Delights: Namibië en de Victoria Falls

Austral Delights: Namibië en de Victoria Falls Namibië Groepsreis in kleine groep (max 8 p.) Austral Delights: Namibië en de Victoria Falls Windhoek - Sesriem - Sossusvlei - Swakopmund - Twyfelfontein - Etosha - Rundu - Kongola - Chobe - Victoria Falls

Nadere informatie

ONTDEK DE CHARMANTE BAAI VAN NAPELS

ONTDEK DE CHARMANTE BAAI VAN NAPELS ONTDEK DE CHARMANTE BAAI VAN NAPELS De Blauwe Vogel 1609 Reisfamilie Carlier De Baai van Napels: zon, zee, natuur, cultuur en een heerlijke Italiaanse keuken. Enkele pareltjes in de streek zijn Capri,

Nadere informatie

INDIVIDUELE VERKENNING VAN WEST-GROENLAND

INDIVIDUELE VERKENNING VAN WEST-GROENLAND INDIVIDUELE VERKENNING VAN WEST-GROENLAND Tijdens deze 9-daagse rondreis verken je de mooiste plekken van West-Groenland. In Ilulissat verblijf je op individuele basis en kan je deelnemen aan verschillende

Nadere informatie

De Blauwe Vogel 1609

De Blauwe Vogel 1609 DUBAI & ABU DHABI Het sprookje van duizend-en-één- nacht 7 dagen / 6 nachten De Blauwe Vogel 1609 Reisfamilie Carlier Schitterende witte zandstranden, archeologische schatten en prachtige moskeeën delen

Nadere informatie

East African discoverer (vanuit Arusha)

East African discoverer (vanuit Arusha) Oost-Afrika: Kenia en Tanzania Groepsrondreis in internationaal gezelschap East African discoverer (vanuit Arusha) Arusha - Lake Manyara - Tarangire - Serengeti - Lake Victoria - Masai Mara - Nairobi -

Nadere informatie

Zuid-Afrika. Ontdekking van Zuid-Afrika 12 dagen / 9 overnachtingen Verzekerde afreis elke woensdag - volpension. Programma

Zuid-Afrika. Ontdekking van Zuid-Afrika 12 dagen / 9 overnachtingen Verzekerde afreis elke woensdag - volpension. Programma Zuid-Afrika Bergen, woestijn, Nationale Parken, moderne steden en townships, Zuid-Afrika is een kleurrijke natie, dat doet dromen, niet enkel door zijn adembenemende landschappen maar ook door zijn geschiedenis

Nadere informatie

Ontdekking van Kenia en Tanzania + Zanzibar

Ontdekking van Kenia en Tanzania + Zanzibar Kenia, Tanzania en Zanzibar Begeleide privé safarirondreis Ontdekking van Kenia en Tanzania + Zanzibar Nairobi Masai Mara - Lake Elementaita Amboseli Ngorongoro Karatu Serengeti Ngorongoro - Tarangire

Nadere informatie