Algemeen: Klimaat: Csertö: Omgeving:

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Algemeen: Klimaat: Csertö: Omgeving:"

Transcriptie

1

2 Algemeen: Hongarije met Boedapest als hoofdstad is sinds 1989 als een democratisch en westers land te beschouwen. Als vakantieland onder andere bekend van het Balatonmeer (watertemperatuur zomers circa 25 graden). Klimaat: Het land heeft een gevarieerde natuur met een overwegend landklimaat. Dit betekent lange warme zomers en korte winters. In de zomer is de temperatuur vergelijkbaar met landen als Spanje en Turkije. De maand juli heeft een gemiddelde temperatuur van 26 á 27 graden overdag. In de nachten koelt het dan af naar circa 15 graden zodat je aangenaam kunt slapen. Csertö: Het dorpje Csertö ligt in het zuidwesten van Hongarije op ongeveer 70 kilometer ten zuiden van het Balatonmeer. Het villapark bevindt zich midden in het dorp direct aan en met een fantastisch panoramisch uitzicht over het 170 hectare grote Csertö-meer. Omgeving: In het gemoedelijke dorpje Csertö met haar ongeveer 500 inwoners zijn twee levensmiddelenwinkels en een drietal cafés. Uw boodschappen voor het dagelijkse ontbijt treft u hier aan. Daarnaast is het park gelegen op ongeveer 4 kilometer van de stad Szigetvár (circa inwoners) waar u al uw weekboodschappen aantreft in de grote supermarkten, welke 24 uur per dag geopend zijn.

3 Villapark: Op het park, waarmee met de bouw in mei/juni 2005 is begonnen, zullen in totaal vooralsnog 50 luxe vrijstaande villa's worden gebouwd welke naar wens kunnen worden uitgevoerd. Elke villa is gelegen op een eigen grondstuk van ongeveer m2. Het park beschikt over een eigen weg- en waterbouwinfrastructuur; elektriciteit; stromend warm en koud water; aardgas; riolering en kabel. Indeling van het villapark

4 Villa's: Door Nederlandse bouwondernemingen werd een type villa ontworpen welke geheel voldoet aan de Nederlandse woon- en comforteisen. Hierbij is aansluiting gezocht bij het landschappelijke karakter van de omgeving. De villa's zijn bij uitstek geschikt als 2e woning c.q. vakantiewoning. Ook permanente bewoning is in Hongarije toegestaan. Vooraanzicht Achteraanzicht met vrij uitzicht over het meer Het 6,5 Ha grote park ligt op een glooiend heuvelterrein zodat iedere villa een uniek uitzicht heeft over het meer. Bovenaanzicht

5 Badkamer Woonkamer Voorzieningen: Het park ligt direct aan het Csertö-meer en heeft tegenover de entree van het park een eigen toegang tot het meer voorzien van aanlegsteigers. In het meer waarin viskweek (karpers) plaatsvindt mag men vissen en varen. Eens in de 2 jaar wordt gedurende één maand het totale meer (170 ha) via natuurlijke afwatering geleegd zodat de volgroeide karpers kunnen worden gevangen. Vervolgens wordt het meer weer volgepompt en vangt een nieuwe kweekcyclus aan.

6 Direct naast het park op nog geen 50 meter afstand is in een bosrijk wandelgebied een groot idyllisch Slothotel gelegen wat op dit moment geheel gerestaureerd wordt. In september 2005 vindt de heropening plaats. In het slothotel (160 hotelkamers en appartementen) voorzien van sauna, solarium en schoonheidssalon is tevens een restaurant gevestigd. Bij het slothotel behoren verder een pension met eetgelegenheid, jeugdherberg met eetgelegenheid, manege (24 rijpaarden), 3 tennisbanen en een speeltuin. In de nieuwgebouwde manege met rijbak is een instructeur aanwezig. Ook zijn rijtochten mogelijk. Binnenkort wordt begonnen met de bouw van een fantastisch thermaalbad en een zwembad van wedstrijdformaat. De eigenaren en huurders van ons park mogen gebruik maken van alle faciliteiten van het slothotel. Op het terrein van het slothotel vinden van 2006 tot en met 2009 jaarlijks de wereldkampioenschappen biathlon plaats. Op circa 10 kilometer afstand ligt het 50 km2 grote Zselic beschermd natuurgebied. Hier mag u vrij wandelen, fietsen en paardrijden. Verder bevindt zich op ongeveer 20 kilometer afstand een 18-holes golfbaan. Kortom, alles is aanwezig om uw vakantie compleet te maken.

7 De aanwezige recreatievoorzieningen zijn: meer met eigen aanlegsteigers waarin vissen en varen is toegestaan. restaurants. sauna. solarium. schoonheidssalon. manege (24 rijpaarden). tennisbanen (3). speeltuin (2). thermaalbad. zwembad (wedstrijdformaat). 18 holes golfbaan (2). wandelpark. De aanwezige servicevoorzieningen zijn: Algemeen het verrichten van reparaties. parkonderhoud. - Administratief voeren van een park- en verhuuradministratie. verzorgen van vertalingen. - Veiligheid dagelijks toezicht op uw villa. periodieke controle in uw villa. - Verhuur sleutelbeheer en overdracht huurders. algehele controle bij verhuur (aankomst en vertrek). - Villa schoonmaak en wassen beddengoed.

8 Op het pad der verleiding: Met herinneringen uit een rijk verleden, gevarieerde landschappen en vriendelijke mensen wacht de Zuid-Transdanubië op haar gasten. Het gebied omvat alle typisch Hongaarse landschappen. Aan de zuidelijke en oostelijke grens langs de rivieren de Donau, Drava en Mura liggen de laagvlakten. De karakteristieke delen van het rustige Pannon landschap zijn de glooiende heuvellandschappen die met de dalen en de bosformaties op de heuvelruggen, het kenmerkende Transdanubië vormen. De twee geïsoleerde berglandschappen, de Mecsek en het Villány gebergte, zijn met hun geologische en botanische zeldzaamheden een geliefd reisdoel. De kleine, tussen de heuvelruggen verscholen dorpjes bewaren hun rijke tradities. Zoveel huizen zoveel tradities zegt men, omdat iedere kleinere regio, iedere nederzetting andere tradities heeft. Hun volksbouwkunst, klederdracht, gewoonten, het vroegere boerenbestaan, al deze parels van hun cultuur worden aan de belangstellende bezoeker getoond. Het dorp Csertö De beroemde plaatsen van het landschap, de steden vol monumenten en culturele programma's zetten de deuren open voor de herinneringen aan het Hongaarse milennium en voor toeristen, die op zoek zijn naar het bruisende leven van alledag. De prehistorische plaatsen, musea, middeleeuwse burchten en kastelen omringd door eeuwenoude parken, zijn voor ieder toegankelijk en maken de stormachtige doch rijke geschiedenis van Hongarije begrijpelijk. Het plattelandsleven heeft zijn eigen charme weten te bewaren, de eenheid met de natuur, de rust en stilte, de nauwe menselijke contacten, de levenslust, de blijmoedigheid. Hier verstrijken de uren langzamer, er is tijd om te mediteren, te

9 bewonderen en energie bij te laden. Dit en nog veel meer biedt het platteland, zuidelijk van het Batalon meer, één van de gebieden met de meeste zonneschijn, daar waar het sub-mediterrane zuiden en het atlantische westen elkaar ontmoeten, tussen Donau, Drava en Mura: De Zuid- Transdanubië, waar u ook van harte welkom bent.

10 Vereniging van Eigenaren: Deze vereniging behartigt alle gemeenschappelijke belangen van de eigenaren van de villa's. U kiest als eigenaar zelf het bestuur van deze vereniging waardoor u (mede) beslist over het te voeren (financiële) beleid over het park. Bij de vereniging is slechts één medewerker, namelijk een parkbeheerder in dienst welke de dagelijkse gang van zaken op het park voor u regelt. Hij is woonachtig bij de toegang tot het park. Lidmaatschap van de vereniging van eigenaren is een koopverplichting. Dit is noodzakelijk om op een correcte wijze recht te doen aan de belangen van alle eigenaren. De jaarlijkse lidmaatschapskosten bedragen ongeveer 750,-. Het unieke van dit project is dat nagenoeg alle recreatievoorzieningen waarvan de eigenaren en de huurders gebruik kunnen maken direct naast het park zijn gelegen en géén eigendom zijn van het park c.q. de vereniging van eigenaren. Dit betekent dus voor u als eigenaar géén investeringskosten en eveneens géén onderhoudskosten. Hierdoor kan de jaarlijkse lidmaatschapsbijdrage aan de vereniging van eigenaren in verband met de exploitatie en het onderhoud van het park tot een minimum worden beperkt. Wandelpark

11 Investeringsrendement: Sinds 1 mei 2004 is Hongarije lid van de Europese Unie. Ook hier zal de euro binnen enkele jaren worden ingevoerd. Uit onderzoek van internationale onroerend goed specialisten blijkt dat Hongarije van alle Oost-Europese landen beschikt over de sterkste commerciële vastgoedmarkt, gevolgd door Tsjechië en Polen. Hongarije kwam als sterkste naar voren vanwege de recente economische groei en haar groeiende aantrekkingskracht voor investeerders en internationale ondernemingen. Aankoop van onroerend goed in Hongarije betekent dus een goede investering daar ook hier de prijzen de komende jaren ongetwijfeld sterk zullen stijgen. Verhuurrendement: U kunt gebruik maken van uw woning wanneer u maar wilt en bent uiteraard niet verplicht om uw woning te verhuren. Wanneer u daartoe echter in eigen beheer of via de vereniging van eigenaren wel tot besluit, kunt u extra investeringsrendement behalen waardoor uw investering nog aantrekkelijker wordt. De vereniging van eigenaren zal dit voor u op uw verzoek verzorgen en gaat hiervoor overeenkomsten aan met grote touroperators. In de praktijk betekent dit dat touroperators op aantrekkelijke vakantieparken in het voorafgaande jaar een aantal 'verhuurweken' inkopen en vervolgens het park in hun reisgidsen opnemen en uw villa voor u verhuren. Via een verhuursysteem wat bijgehouden wordt door de parkbeheerder wordt uw villa in de verhuurpoule opgenomen en wordt daardoor gelijkmatig verhuurd in relatie tot de andere villa's. Voorwaarde is wel dat de inrichting van uw villa zal moeten voldoen aan de gestelde kwaliteitseisen van de touroperators. Dit is op zich een uitstekende zaak daar hierdoor de kwaliteit van de villa en daarmee die van het gehele park hoog wordt gehouden.

12 Koopprijs: De koopprijs van een villa inclusief eigendom van het bijbehorende grondstuk m2, bedraagt vanaf ,- vrij op naam. Hiervoor beschikt u over een compleet sleutelklaar opgeleverde villa bestaande uit: grote woonkamer met open haard. moderne keuken. toilet. 2 badkamers. 3 of 4 slaapkamers. garage/berging. Het geheel is voorzien van centrale verwarming. Verder is de villa voorzien van een zitterras en een balkonterras waardoor een uniek uitzicht over het meer mogelijk is. Op uw verzoek kan aan alle extra woonwensen worden voldaan, zoals keuze sanitair, badkamers en toilet, wand- en vloertegels, keukeninrichting en grotere woonkamer - keuken in plaats van 4e slaapkamer. Ook kunnen wij zorgdragen voor de inrichting van uw villa. Koopbegeleiding: Uiteraard wordt u door ons volledig begeleid in het vervolgtraject zoals: het openen van een bankrekening. het afsluiten van een opstal- en inboedelverzekering. registratie bij de gemeente Csertö. het aanmelden bij gas-, elektra- en waterbedrijf.

13 Informatie en Verkoop: Mahog Kft, Roland en Marianne van der Waarden Postbus 84017, 2508 AA 's-gravenhage Telefoon: Telefax: Url: Homan Vastgoed, Vestiging Ewijk: Sjaak Homan De Klef 26, 6644 CT Ewijk Telefoon: Na uur: Mobiel: Url: Vestiging Nijmegen (winkelcentrum Dukenburg): Sjaak Homan Telefoon: Na uur: Mobiel: Url:

14 Informatie bouw en meerwerk: Makle bouw, Maarten Kleijn Buizerdhorst 56, 5431 LX Cuijk Telefoon: Mobiel: Machinaal timmer- en onderhoudsbedrijf Hans Jans, Hans Jans Wijnroemer 17, 5438 NH Gassel Telefoon:

Te koop Bungalow in departement Lot omgeving Gourdon ,-

Te koop Bungalow in departement Lot omgeving Gourdon ,- Te koop Bungalow in departement Lot omgeving Gourdon 86.500,- Referentienummer FSNL 502 Prijs 86.500,- Gebouwd in 2006 Constructie Baksteen Dakconstructie Dakpannen Algemene staat Uitstekend Perceel van

Nadere informatie

Wonen in Winterswijk. Meddo. Winterswijk Henxel. Den Möllenhof. Huppel. Streekziekenhuis Koningin Beatrix

Wonen in Winterswijk. Meddo. Winterswijk Henxel. Den Möllenhof. Huppel. Streekziekenhuis Koningin Beatrix De omgeveving beschikt over een grote natuurlijke rijkdom. Een fraai coulisselandschap waarin diverse wandel, fiets, skeeler en ruiterroutes zijn uitgezet. Wonen in Winterswijk Recreatiepark Den Möllenhof

Nadere informatie

Vakantiehuis Zonnehuis, luxe Villa met zwembad

Vakantiehuis Zonnehuis, luxe Villa met zwembad Vakantiehuis Zonnehuis, luxe Villa met zwembad Samenvatting Luxe vrijstaande bungalow met privé zwembad en draadloos internet. Geschikt voor 6 + 1. Mooi panorama. Centraal gelegen tussen Boedapest en het

Nadere informatie

Bosweg 10-A 48, Hoogersmilde

Bosweg 10-A 48, Hoogersmilde Bosweg 10-A 48, Hoogersmilde Kenmerken Overdracht Vraagprijs 82.500 k.k. Aangeboden sinds 16-02-2017 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering 0 Indeling

Nadere informatie

Bosweg 10-A 74, Hoogersmilde

Bosweg 10-A 74, Hoogersmilde Bosweg 10-A 74, Hoogersmilde Kenmerken Overdracht Vraagprijs 77.500 k.k. Aangeboden sinds 28-09-2016 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering 0 Indeling

Nadere informatie

Bosweg 10A 29, Hoogersmilde

Bosweg 10A 29, Hoogersmilde Bosweg 10A 29, Hoogersmilde Kenmerken Overdracht Vraagprijs 85.000 k.k. Aangeboden sinds 19-09-2018 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering 0 Indeling

Nadere informatie

Pension 32 bedden Pinzgau Salzburgerland Oostenrijk 1.080.000

Pension 32 bedden Pinzgau Salzburgerland Oostenrijk 1.080.000 Pension 32 bedden Pinzgau Salzburgerland Oostenrijk 1.080.000 nabij goed skigebied - gerenoveerd - ruim eigen appartement - loopafstand centrum - goede omzet - 2 seizoenengebied Goedlopend pension met

Nadere informatie

Bosweg 10 A 50, Hoogersmilde

Bosweg 10 A 50, Hoogersmilde Bosweg 10 A 50, Hoogersmilde Kenmerken Overdracht Vraagprijs 83.500 k.k. Aangeboden sinds 18-05-2018 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering 0 Indeling

Nadere informatie

TE KOOP. Hoeven Haspelstraat 30-29

TE KOOP. Hoeven Haspelstraat 30-29 TE KOOP Hoeven Haspelstraat 30-29 Op een mooi villapark PanjeVaart gelegen, goed onderhouden, gestoffeerd en gemeubileerd, ruime vrijstaande recreatiewoning met slaapkamer en badkamer op de begane grond

Nadere informatie

INTERESSANT Vastgoedpakket bestaande uit 6 vrijstaande (compleet ingerichte) vakantiewoningen!

INTERESSANT Vastgoedpakket bestaande uit 6 vrijstaande (compleet ingerichte) vakantiewoningen! INTERESSANT Vastgoedpakket bestaande uit 6 vrijstaande (compleet ingerichte) vakantiewoningen! In zeer goede staat! Bouwjaar 2006 Hoogwaardig sanitair! ZEER SPECIALE PRIJS! (complete pakket!) NU wegens

Nadere informatie

Wijnhuis, vakantiehuis met zwembad bij bos en Velencemeer.

Wijnhuis, vakantiehuis met zwembad bij bos en Velencemeer. Wijnhuis, vakantiehuis met zwembad bij bos en Velencemeer. Samenvatting Vakantiehuis luxe uitgerust met zwembad, en internet. Geschikt voor 4 personen. Vrijstaand op 1700 m2 omheinde tuin. Parkeren op

Nadere informatie

Bosweg 10A 70, Hoogersmilde

Bosweg 10A 70, Hoogersmilde Bosweg 10A 70, Hoogersmilde Kenmerken Overdracht Vraagprijs 95.000 k.k. Aangeboden sinds 26-09-2018 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering 0 Indeling

Nadere informatie

Bosweg 10A 54, Hoogersmilde

Bosweg 10A 54, Hoogersmilde Bosweg 10A 54, Hoogersmilde Kenmerken Overdracht Vraagprijs 75.000 k.k. Aangeboden sinds 19-06-2017 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering 0 Indeling

Nadere informatie

4 kamer appartement in Neukirchen am Großvenediger Salzburgerland Oostenrijk

4 kamer appartement in Neukirchen am Großvenediger Salzburgerland Oostenrijk 4 kamer appartement in Neukirchen am Großvenediger Salzburgerland Oostenrijk 439.000 100m van de Wildkogelbahn - zeer zonnig - luxe uitgevoerd - georganiseerde verhuur - ruime terrassen - mooi uitzicht

Nadere informatie

3-kamer appartement, Mauterndorf, Salzburgerland, Oostenrijk

3-kamer appartement, Mauterndorf, Salzburgerland, Oostenrijk 3-kamer appartement, Mauterndorf, Salzburgerland, Oostenrijk 184.900 oplevering dec 2013 - luxe uitvoering - zonnige balkons - nabij 5 skigebieden - sneeuwzekere winters en warme zomers - provisie vrij

Nadere informatie

Klasse villa met indrukwekkende vergezichten, uniek terras en separaat appartement in Monchique

Klasse villa met indrukwekkende vergezichten, uniek terras en separaat appartement in Monchique pagina 1/5 pagina 2/5 Villas & Quintas 750.000 Bouwjaar 1983 Regio (concelho) Monchique Grootte perceel 2000 m² City Monchique Vloeroppervlak 437 m² pagina 3/5 Net boven het prachtige kuuroordplaatsje

Nadere informatie

Offline Vakantie Object in departement Ariège omgeving Daumazan-sur-Arize 96.000,-

Offline Vakantie Object in departement Ariège omgeving Daumazan-sur-Arize 96.000,- Offline Vakantie Object in departement Ariège omgeving Daumazan-sur-Arize 96.000,- Referentienummer fsnl 402-104 Prijs 96.000,- Constructie Hout skelet bouw Dakconstructie Dakpannen Algemene staat Uitstekend

Nadere informatie

Camping en Gîte de L ongline. Een leuke kleine Boerencamping in Frankrijk

Camping en Gîte de L ongline. Een leuke kleine Boerencamping in Frankrijk Camping en Gîte de L ongline Een leuke kleine Boerencamping in Frankrijk 2009 Camping & Gite de L ongline De vernieuwde site is online, Wij vieren dat we 1 jaar geleden de deuren openden. We willen onze

Nadere informatie

Appartementhuis met 6 app St Ulrich am Pillersee Tirol Oostenrijk

Appartementhuis met 6 app St Ulrich am Pillersee Tirol Oostenrijk Appartementhuis met 6 app St Ulrich am Pillersee Tirol Oostenrijk 847.000 ruim grondstuk - mooi uitzicht - 5 gastenappartementen - zomer en winterbestemming - typisch Oostenrijks huis - Frühstücksraum

Nadere informatie

Welkom op Villapark. Nog enkele kavels te koop. Tevens complete woningen.

Welkom op Villapark. Nog enkele kavels te koop. Tevens complete woningen. Welkom op Villapark Nog enkele kavels te koop. Tevens complete woningen. T: +5999 670 2828 of 560 5967 www.villaparkflamboyan.nl info@villaparkflamboyan.nl Curaçao, een eiland vol verrassingen Wilt u genieten

Nadere informatie

Chalet met 2 slaapkamers Neukirchen am Großvenediger Salzburgerland Oostenrijk

Chalet met 2 slaapkamers Neukirchen am Großvenediger Salzburgerland Oostenrijk Chalet met 2 slaapkamers Neukirchen am Großvenediger Salzburgerland Oostenrijk 500.000 midden in Park Hoge Tauern - rustige ligging aan de bosrand - modern alpine stijl - met sauna - fantastisch uitzicht

Nadere informatie

Welkom op Villapark. Nog enkele kavels te koop. Tevens complete woningen.

Welkom op Villapark. Nog enkele kavels te koop. Tevens complete woningen. Welkom op Villapark Nog enkele kavels te koop. Tevens complete woningen. T: +5999 670 2828 of 560 5967 www.villaparkflamboyan.nl info@villaparkflamboyan.nl Curaçao, een eiland vol verrassingen Wilt u genieten

Nadere informatie

Buitenplaats Berg en Bos Nederland / Overijssel / Lemele

Buitenplaats Berg en Bos Nederland / Overijssel / Lemele Buitenplaats Berg en Bos Nederland / Overijssel / Lemele Link: https://www.bungalowpark-zoeken.nl/bungalowpark/nederland/overijssel/lemele/buitenplaatsberg-en-bos Omschrijving Huis Parterre: (hal, woonkamer(tv(kabel),

Nadere informatie

Ramscheid Hellenthal

Ramscheid Hellenthal Ramscheid Hellenthal 359.000 53940 359.000 (kosten koper) Page 1 of 13 Ramscheid Hellenthal 359.000, 53940 Overzicht Ter verkoop aangeboden uniek en volledig gerenoveerd objekt in Ramscheid, Hellenthal,

Nadere informatie

Chalet met 4 of 5 slaapkamers Neukirchen am Großvenediger Salzburgerland Oostenrijk

Chalet met 4 of 5 slaapkamers Neukirchen am Großvenediger Salzburgerland Oostenrijk Chalet met 4 of 5 slaapkamers Neukirchen am Großvenediger Salzburgerland Oostenrijk 722.475 midden in Park Hoge Tauern - rustige ligging aan de bosrand - modern alpine stijl - met sauna - fantastisch uitzicht

Nadere informatie

inrichting - sauna

inrichting - sauna 3-kamer appartement Gerlos Tirol Oostenrijk 395.000 geweldig zonneterras - mooie kachelofen georganiseerde verhuur - rustig gelegen - luxe inrichting - sauna Te koop in het populaire wintersportdorp Gerlos

Nadere informatie

Landelijk & Exclusief Wonen. Salesdreef 3C-10 Oosterhout. Makelaardij og & Onteigeningszaken. Telefoon (0162) 426 348 Internet www.klijsen.

Landelijk & Exclusief Wonen. Salesdreef 3C-10 Oosterhout. Makelaardij og & Onteigeningszaken. Telefoon (0162) 426 348 Internet www.klijsen. Salesdreef 3C-10 Oosterhout Telefoon (0162) 426 348 Internet www.klijsen.nl Luxe vrijstaand chalet gelegen op Landgoed Bergvliet te Oosterhout. Deze vrijstaande recratiewoning (nummer 10) is gelegen in

Nadere informatie

ACCOMMODATIE Puglia Vakanties PV1350D

ACCOMMODATIE Puglia Vakanties   PV1350D PV1350D Accommodatie Beschrijving Karakteristieke Lamia op complex met zwembad PV1350D is een karakteristieke Lamia woning op een kleinschalig complex met een groot zwembad van 9x9m en van 1.30m tot 1.70m

Nadere informatie

149.000,- Incl. BTW k.k.

149.000,- Incl. BTW k.k. 149.000,- Incl. BTW k.k. Project Carina Villas Het project Carina Villas bestaat uit 6 vrijstaande bungalows met een gezamenlijk zwembad. De bungalows liggen op een zeer ruime kavel, direct tegen het dorpje

Nadere informatie

Vakantiehuis Rauris Salzburgerland Oostenrijk alpreal real estate +43 (0) (0)

Vakantiehuis Rauris Salzburgerland Oostenrijk alpreal real estate  +43 (0) (0) Vakantiehuis Rauris Salzburgerland Oostenrijk 625.000 bouwjaar 2009 - groot perceel - echt Oostenrijkse sfeer - 4 slaapkamers - sauna - Zweitwohnsitz Te koop: Dit ruime chalet met Zweitwohnsitz bestemming

Nadere informatie

Centraal op het park ligt de grote recreatievijver van ca. 6 ha. Ideaal voor o.a. zwemmen, duiken of vissen

Centraal op het park ligt de grote recreatievijver van ca. 6 ha. Ideaal voor o.a. zwemmen, duiken of vissen TE KOOP Hexelseweg 80-233 - 7645 AM Hoge Hexel Vraagprijs : 49.000,00 k.k. Schitterend en zonnig gelegen 4-persoons welness chalet In het buitengebied van het rustieke dorpje Hoge Hexel, in een bosrijke

Nadere informatie

Chalet, Wald im Pinzgau, Salzburgerland, Oostenrijk alpreal real estate +43 (0) (0)

Chalet, Wald im Pinzgau, Salzburgerland, Oostenrijk alpreal real estate  +43 (0) (0) Chalet, Wald im Pinzgau, Salzburgerland, Oostenrijk 449.000 ruim chalet - bouwjaar 2006- rustige en zonnige ligging - prachtig uitzicht - voor eigen gebruik en verhuur zomer- en winterbestemming - Kachelofen

Nadere informatie

TE KOOP. Stavelot, België. Beleggingsobject

TE KOOP. Stavelot, België. Beleggingsobject TE KOOP Stavelot, België Beleggingsobject 7 vakantie-woningen in het hart van de Ardennen Verkoopprijs: 325.000,- k.k. (voor alle 7 woningen tezamen) Algemene object omschrijving Hierbij bieden wij u te

Nadere informatie

Almhut Embach Salzburgerland Oostenrijk alpreal real estate (0) (0)

Almhut Embach Salzburgerland Oostenrijk alpreal real estate (0) (0) Almhut Embach Salzburgerland Oostenrijk 170.000 unieke almhut - voor vakantiegebruik - zeer rustige en zonnige ligging - goede investering - nabij skigebieden - fantastisch uitzicht Te koop is deze unieke

Nadere informatie

Luxueus dubbel appartement bij strand in Ferragudo in Ferragudo

Luxueus dubbel appartement bij strand in Ferragudo in Ferragudo pagina 1/5 pagina 2/5 Appartementen 495.000 Bouwjaar 2003 Regio (concelho) Lagoa Grootte perceel 228 City Ferragudo Vloeroppervlak 225 pagina 3/5 Dit townhouse bestaat uit 2 volledige appartementen met

Nadere informatie

Ring BN Dirksland TE KOOP K.K.

Ring BN Dirksland TE KOOP K.K. Ring 17 3247 BN Dirksland TE KOOP 369.000 K.K. Ring 17 3247 BN Dirksland Inleiding In de oude, nostalgische stijl gebouwde GROTE VILLA met een prachtig uitzicht op de "kerkgracht en met een ongekende ruimte

Nadere informatie

ruimte met eigen karakter

ruimte met eigen karakter Verkoopinformatie: Postbus 123 7240 AC Lochem T 088-321 32 10 info@viverion.nl www.viverion.nl Boomkamp 37 7461 AW Rijssen T 0548-543785 rijssen@mijnmakelaar.nl www.mijnmakelaarrijssen.nl Postbus 25 7450

Nadere informatie

luxe vakantiechalet met ruim appartement Bramberg am Wildkogel Salzburgerland Oostenrijk

luxe vakantiechalet met ruim appartement Bramberg am Wildkogel Salzburgerland Oostenrijk luxe vakantiechalet met ruim appartement Bramberg am Wildkogel Salzburgerland Oostenrijk 1.300.000 fantastisch uitzicht - heerlijk zonnig - 7 slaapkamers - 6 badkamers - sauna - officiele vakantiewoning

Nadere informatie

Offline Vakantiehuis in departement Ariège omgeving Daumazan-sur-Arize ,-

Offline Vakantiehuis in departement Ariège omgeving Daumazan-sur-Arize ,- Offline Vakantiehuis in departement Ariège omgeving Daumazan-sur-Arize 87.500,- Referentienummer * fsnl 402-093 Prijs 87.500,- Constructie Hout skelet bouw Dakconstructie Dakpannen Algemene staat Uitstekend

Nadere informatie

OOST WEST MIDDELBEERS De Stille Wille 259. Op landgoed De Stille Wille gelegen vrijstaande Finse bungalow met 2 slaapkamers en tuinhuis

OOST WEST MIDDELBEERS De Stille Wille 259. Op landgoed De Stille Wille gelegen vrijstaande Finse bungalow met 2 slaapkamers en tuinhuis Spoordonkseweg 16 5688 KD Oirschot Tel.: 0499 572488 E-mail: info@gastmakelaardij.nl ABN-AMRO bankrekening: NL53 ABNA 0419.288.023 ING bankrekening: NL23 INGB 0006.335.355 K.v.K. 55468748 www.gastmakelaardij.nl

Nadere informatie

4-kamer appartement Rußbach Dachstein West Oostenrijk

4-kamer appartement Rußbach Dachstein West Oostenrijk 4-kamer appartement Rußbach Dachstein West Oostenrijk 339.000 loopafstand skipiste - volledig georganiseerde verhuur - in het centrum - alpine look and feel - autovrije vakantie mogelijk Te koop zijn deze

Nadere informatie

Te koop Vakantie Object in departement Ariège omgeving Daumazan-sur-Arize ,-

Te koop Vakantie Object in departement Ariège omgeving Daumazan-sur-Arize ,- Te koop Vakantie Object in departement Ariège omgeving Daumazan-sur-Arize 85.000,- Referentienummer FSNL 402 Prijs 85.000,- Constructie Baksteen Dakconstructie Dakpannen Algemene staat Uitstekend Perceel

Nadere informatie

INFORMATIEBROCHURE. Ees, Buinerweg 8-340

INFORMATIEBROCHURE. Ees, Buinerweg 8-340 INFORMATIEBROCHURE Ees, Buinerweg 8-340 Beste geïnteresseerde, Wij danken u, mede namens de eigenaar, voor uw getoonde interesse in deze woning. In deze brochure treft u een overzicht van de verkoopinformatie

Nadere informatie

ACCOMMODATIE Puglia Vakanties PV1280D

ACCOMMODATIE Puglia Vakanties   PV1280D PV1280D Accommodatie Beschrijving Appartement in vakantiepark Puglia met zwembad Dit fris ingerichte vakantie appartement maakt deel uit van een kleinschalig vakantiepark met prachtig groot zwembad, gelegen

Nadere informatie

OOST WEST MIDDELBEERS De Stille Wille 112. Vrijstaand chalet met 3 slaapkamers en 2 bergingen PERCEELOPPERVLAKTE 735 M 2 INHOUD 300 M 3 BOUWJAAR 1979

OOST WEST MIDDELBEERS De Stille Wille 112. Vrijstaand chalet met 3 slaapkamers en 2 bergingen PERCEELOPPERVLAKTE 735 M 2 INHOUD 300 M 3 BOUWJAAR 1979 Spoordonkseweg 16 5688 KD Oirschot Tel.: 0499 572488 E-mail: info@gastmakelaardij.nl ABN-AMRO bankrekening: NL53 ABNA 0419.288.023 ING bankrekening: NL23 INGB 0006.335.355 K.v.K. 55468748 www.gastmakelaardij.nl

Nadere informatie

ACCOMMODATIE Puglia Vakanties PV1280B

ACCOMMODATIE Puglia Vakanties   PV1280B PV1280B Accommodatie Beschrijving Vakantiepark met zwembad in de Salento streek Deze moderne en fris ingerichte vakantiewoning maakt deel uit van een pasgebouwd kleinschalig vakantiepark met prachtig groot

Nadere informatie

Chalet, Wald im Pinzgau, Salzburgerland, Oostenrijk alpreal real estate +43 (0) (0)

Chalet, Wald im Pinzgau, Salzburgerland, Oostenrijk alpreal real estate  +43 (0) (0) Chalet, Wald im Pinzgau, Salzburgerland, Oostenrijk 429.000 ruim chalet - zo goed als nieuw - rustige en zonnige ligging - prachtig uitzicht - voor eigen gebruik en verhuur - zomer- en winterbestemming

Nadere informatie

Grevelingenmeer BW Herkingen TE KOOP K.K.

Grevelingenmeer BW Herkingen TE KOOP K.K. Grevelingenmeer 5 3249 BW Herkingen TE KOOP 137.500 K.K. Grevelingenmeer 5 3249 BW Herkingen Inleiding Aan de rand van rustig bungalowpark en direct aan de dijk van het Grevelingenmeer gelegen, GOED ONDERHOUDEN

Nadere informatie

TE HUUR. Appartement met vaste parkeerplaats. Mariagardestraat 143 Roermond

TE HUUR. Appartement met vaste parkeerplaats. Mariagardestraat 143 Roermond TE HUUR Appartement met vaste parkeerplaats Mariagardestraat 143 Roermond WILT U WONEN IN HARTJE CENTRUM ROERMOND MET EEN EIGEN PARKEERPLAATS OP EEN AFGESLOTEN TERREIN EN VOOR EEN AANTREKKELIJKE HUURPRIJS?

Nadere informatie

skigebied - zonnig gelegen

skigebied - zonnig gelegen Huis met 3 woningen en bouwgrond Ski Amade Salzburgerland Oostenrijk 470.000 3 appartementen - goede verhuur - groot grondstuk veel mogelijkheden - loopafstand dorp - nabij groot skigebied - zonnig gelegen

Nadere informatie

De nije nering 56-32 te HOOGEVEEN TE KOOP

De nije nering 56-32 te HOOGEVEEN TE KOOP De nije nering 56-32 te HOOGEVEEN TE KOOP BV Hentenaar Makelaardij Hoogeveen o.z. Alteveerstraat 2 7907 AA Hoogeveen Telefoon (0528) - 277001 Fax (0528) -279109 E-Mail:hoogeveen@hentenaarmakelaardij.nl

Nadere informatie

INFORMATIEBROCHURE. Ees, Buinerweg 8-271

INFORMATIEBROCHURE. Ees, Buinerweg 8-271 INFORMATIEBROCHURE Ees, Buinerweg 8-271 Beste geïnteresseerde, Wij danken u, mede namens de eigenaar, voor uw getoonde interesse in deze woning. In deze brochure treft u een overzicht van de verkoopinformatie

Nadere informatie

Prevenda Landweerstraat-Zuid 140 A, 5349 AK OSS Tel : 0412-820260

Prevenda Landweerstraat-Zuid 140 A, 5349 AK OSS Tel : 0412-820260 en fietsen, vissen, dus genieten van de natuur. Op vijf minuten lopen bent u bij de skiberg en de manege met bowlingbaan. Alverna ligt op vijf minuten fietsen, daar vindt u diverse restaurants, een supermarkt,

Nadere informatie

3-kamer appartement Zell am See Salzburgerland Oostenrijk

3-kamer appartement Zell am See Salzburgerland Oostenrijk 3-kamer appartement Zell am See Salzburgerland Oostenrijk 428.400 200m van de ski lift - 4 sterren resort - wellness met zwembad - volledige inrichting inclusief - luxe design appartementen - goed rendement

Nadere informatie

Appartement Jardins da Guia

Appartement Jardins da Guia Appartement Jardins da Guia Algarve Portugal Appartement Jardins da Guia Omschrijving van de accommodatie: Het appartement bevindt zich op de 1 e etage van een kleinschalig complex van zestien appartementen

Nadere informatie

INFORMATIEBROCHURE. Ees, Buinerweg 8-334

INFORMATIEBROCHURE. Ees, Buinerweg 8-334 INFORMATIEBROCHURE Ees, Buinerweg 8-334 Beste geïnteresseerde, Wij danken u, mede namens de eigenaar, voor uw getoonde interesse in deze woning. In deze brochure treft u een overzicht van de verkoopinformatie

Nadere informatie

Huis Neukirchen am Großvenediger Salzburgerland Oostenrijk

Huis Neukirchen am Großvenediger Salzburgerland Oostenrijk Huis Neukirchen am Großvenediger Salzburgerland Oostenrijk 575.000 zeer mooi uitzicht - heerlijk zonneterras - zeer geschikt voor verhuur - goed onderhouden Te koop is dit ruime huis met heerlijk uitzicht

Nadere informatie

Bürserberg, Boden 16

Bürserberg, Boden 16 Bürserberg, Boden 16 Top 02 www.ddimmobilien.nl 0031 6543 76 957 - Kromstraat 1 5357 PB Overlangel - info@dd-immobilien 1 Bürserberg Top 02 Bürserberg ligt in Vorarlberg, het meest westelijke Bundesland

Nadere informatie

APPELSCHA ZWAAI OOSTSTELLINGWERF

APPELSCHA ZWAAI OOSTSTELLINGWERF APPELSCHA ZWAAI OOSTSTELLINGWERF www.zwaai12.nl Omschrijving Op de schitterende Buitenplaats De Hildenberg gelegen, royaal bemeten, luxueuze, vrijstaande recreatievilla (bouwjaar 2005), direct grenzend

Nadere informatie

5-kamer penthouse Zell am See Salzburgerland Oostenrijk

5-kamer penthouse Zell am See Salzburgerland Oostenrijk 5-kamer penthouse Zell am See Salzburgerland Oostenrijk 953.900 200m van de ski lift - 4 sterren resort - wellness met zwembad - volledige inrichting inclusief - luxe design appartementen - goed rendement,

Nadere informatie

Villa la Plage. Prijs ,- excl. BTW, kavel vanaf V.O.N. excl. BTW / of te huur vanaf 8.550,- pj

Villa la Plage. Prijs ,- excl. BTW, kavel vanaf V.O.N. excl. BTW / of te huur vanaf 8.550,- pj Villa la Plage Prijs 249.500,- excl. BTW, kavel vanaf 95.000 V.O.N. excl. BTW / of te huur vanaf 8.550,- pj Omschrijving Villa la Plage; romantisch, royaal en fenomenaal. Bent u op zoek naar een luxe

Nadere informatie

4 kamer appartement in Neukirchen am Großvenediger Salzburgerland Oostenrijk

4 kamer appartement in Neukirchen am Großvenediger Salzburgerland Oostenrijk 4 kamer appartement in Neukirchen am Großvenediger Salzburgerland Oostenrijk 374.900 Nog 1 BESCHIKBAAR - 100m van de Wildkogelbahn zonnig - luxe uitgevoerd - georganiseerde verhuur ruim eigen gebruik mogelijk

Nadere informatie

Dit resort is de ideale plek om te wonen of als vakantiewoning danwel investering voor de verhuur te sm 718sm 3 3 JA

Dit resort is de ideale plek om te wonen of als vakantiewoning danwel investering voor de verhuur te sm 718sm 3 3 JA Alcantarilha 525,000 Ref: MM72 Luxe en moderne villa's voorzien van privé zwembad, tuin en 3 slaapkamers, gelegen in een award winning golfresort. De villa's worden gekenmerkt door de uitzonderlijke Moorse

Nadere informatie

Zuiddijk 61 A/65. 3255 LV Oude-Tonge TE KOOP 104.500 K.K.

Zuiddijk 61 A/65. 3255 LV Oude-Tonge TE KOOP 104.500 K.K. Zuiddijk 61 A/65 3255 LV Oude-Tonge TE KOOP 104.500 K.K. Zuiddijk 61 A/65 3255 LV Oude-Tonge Inleiding Geheel in de bebossing verscholen, UITGEBOUWDE, VRIJSTAANDE RECREATIEBUNGALOW met centrale verwarming,

Nadere informatie

TEXEL HEEFT SFEER. BUNGALOWS APPARTEMENTEN LANDHUIZEN RUIM AANBOD in het Noorden van Texel

TEXEL HEEFT SFEER. BUNGALOWS APPARTEMENTEN LANDHUIZEN RUIM AANBOD in het Noorden van Texel TEXEL HEEFT SFEER. verhuurmagazine BUNGALOWS APPARTEMENTEN LANDHUIZEN RUIM AANBOD in het Noorden van Texel RUIM AANBOD Verhuur accommodaties APPARTEMENTEN, BUNGALOWS VILLA S EN LANDHUIZEN APPARTEMENTEN

Nadere informatie

INFORMATIEBROCHURE. Ees, Buinerweg 8-94

INFORMATIEBROCHURE. Ees, Buinerweg 8-94 INFORMATIEBROCHURE Ees, Buinerweg 8-94 Beste geïnteresseerde, Wij danken u, mede namens de eigenaar, voor uw getoonde interesse in deze woning. In deze brochure treft u een overzicht van de verkoopinformatie

Nadere informatie

ROTTEKADE 44 BERGSCHENHOEK

ROTTEKADE 44 BERGSCHENHOEK ROTTEKADE 44 ROTTEKADE 44 OMSCHRIJVING Schitterend gelegen LUXE en MODERNE VRIJSTRAANDE ZES KAMER VILLA met eigen vrijstaande bewoonbare studio. Dit is een combinatie van een moderne robuust gestuukte

Nadere informatie

Burgemeester Lepelaarssingel 11, 2925 ES Krimpen Aan Den IJssel Vraagprijs ,- k.k.

Burgemeester Lepelaarssingel 11, 2925 ES Krimpen Aan Den IJssel Vraagprijs ,- k.k. , 2925 ES Krimpen Aan Den IJssel Vraagprijs 925.000,- k.k. Omschrijving VRIJSTAAND EN GROEN. Lommerrijk wonen in een groene gemeente op korte afstand van de stad. Een onder architectuur ontworpen en goed

Nadere informatie

Vraagprijs 218.000,- k.k.

Vraagprijs 218.000,- k.k. SASSEMERHOF 66 SASSENHEIM Royaal en uitstekend onderhouden 3-kamer appartement met balkon op het zuiden in het luxe appartementencomplex De Sassemerhof. Het appartement ligt op de 7e etage en beschikt

Nadere informatie

Villa Eleonas Griekenland Peloponnesos Gialova

Villa Eleonas Griekenland Peloponnesos Gialova Villa Eleonas Griekenland Peloponnesos Gialova 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Villa Eleonas - (Griekenland Peloponnesos Gialova) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad:

Nadere informatie

Hoge Bergweg 16 - H61 BEEKBERGEN

Hoge Bergweg 16 - H61 BEEKBERGEN Hoge Bergweg 16 - H61 BEEKBERGEN Vraagprijs: 229.000,- k.k. Optimaal genieten in het mooiste natuurgebied van Nederland? U vindt het op de Veluwe, in en om deze prachtige RECREATIEVILLA op royaal perceel!

Nadere informatie

Dalfsen Haersolteweg 17 nummer 243

Dalfsen Haersolteweg 17 nummer 243 Dalfsen Haersolteweg 17 nummer 243 VRAAGPRIJS 75.000,-- kosten koper SCHERPE VRAAGPRIJS! DIT IS UW KANS Aan de vijver ligt deze recreatiebungalow type Swifter op totaal ca. 470 m2 grond geschikt voor vier

Nadere informatie

Luxe Vakantiewoningen. Gastvrijheid, Kwaliteit en Sfeer midden in het heuvelland

Luxe Vakantiewoningen. Gastvrijheid, Kwaliteit en Sfeer midden in het heuvelland Luxe Vakantiewoningen Gastvrijheid, Kwaliteit en Sfeer midden in het heuvelland Welkom in het Heuvelland Inkelshoeve A gen Bongerd is gelegen tussen Epen en de Belgische grens. Een van de meest authentieke

Nadere informatie

Havendijk LH Ooltgensplaat TE KOOP K.K.

Havendijk LH Ooltgensplaat TE KOOP K.K. Havendijk 12 50 3257 LH Ooltgensplaat TE KOOP 89.000 K.K. Havendijk 12 50 3257 LH Ooltgensplaat Inleiding Zeer mooi aan het eind van het park, rondom in het groen en met onbelemmerd uitzicht, gelegen,

Nadere informatie

Menheerseplein SJ Middelharnis TE KOOP K.K.

Menheerseplein SJ Middelharnis TE KOOP K.K. Menheerseplein 17 3241 SJ Middelharnis TE KOOP 209.000 K.K. Menheerseplein 17 3241 SJ Middelharnis Inleiding Zeer mooi aan waterpartij en op 1 minuut afstand van de grote jachthaven en het Haringvlietstrand

Nadere informatie

Te koop. Daleboutsweg 3-107, Park Livingstone 4328 PN, Burgh-Haamstede. Vraagprijs: ,- k.k.

Te koop. Daleboutsweg 3-107, Park Livingstone 4328 PN, Burgh-Haamstede. Vraagprijs: ,- k.k. Te koop Daleboutsweg 3-107, Park Livingstone 4328 PN, Burgh-Haamstede Vraagprijs: 289.000,- k.k. Op fietsafstand van de brede Noordzeestranden en Boswachterij Westerschouwen staat deze vrijstaande recreatiewoning

Nadere informatie

3 Sterren hotel met 60 bedden Salzburgerland Oostenrijk

3 Sterren hotel met 60 bedden Salzburgerland Oostenrijk 3 Sterren hotel met 60 bedden Salzburgerland Oostenrijk 790.000 30 gastenkamers - goed onderhouden - goed rendement - sneeuwzeker skigebied - zomer en winter Te koop is dit goed onderhouden 3-sterren gasthof

Nadere informatie

3-kamer appartement, Neukirchen am Großvenediger, Salzburgerland, Oostenrijk

3-kamer appartement, Neukirchen am Großvenediger, Salzburgerland, Oostenrijk 3-kamer appartement, Neukirchen am Großvenediger, Salzburgerland, Oostenrijk 242.900 100m van de Wildkogelbahn - zonnig - luxe uitgevoerd georganiseerde verhuur - ruim eigen gebruik mogelijk ruime terrassen

Nadere informatie

OOST WEST MIDDELBEERS De Stille Wille 260. Vrijstaande chalet, 2 slaapkamers, met tuinhuis en berging

OOST WEST MIDDELBEERS De Stille Wille 260. Vrijstaande chalet, 2 slaapkamers, met tuinhuis en berging Spoordonkseweg 16 5688 KD Oirschot Tel.: 0499 572488 E-mail: info@gastmakelaardij.nl ABN-AMRO bankrekening: NL53 ABNA 0419.288.023 ING bankrekening: NL23 INGB 0006.335.355 K.v.K. 55468748 www.gastmakelaardij.nl

Nadere informatie

Te koop Kasteel in departement Hérault omgeving Montpellier ,-

Te koop Kasteel in departement Hérault omgeving Montpellier ,- Te koop Kasteel in departement Hérault omgeving Montpellier 4.700.000,- Referentienummer ERB F34561927 Prijs 4.700.000,- Gebouwd in XII Algemene staat Goed Perceel van 680000m² Woonoppervlak 1700m² Ligging

Nadere informatie

Prachtige villa met 360 graden uitzicht in Mexilhoeira Grande

Prachtige villa met 360 graden uitzicht in Mexilhoeira Grande pagina 1/5 pagina 2/5 Villas & Quintas 1.150.000 Bouwjaar 2012 Regio (concelho) Portimão Grootte perceel 73770 City Mexilhoeira Grande Vloeroppervlak 345 pagina 3/5 In de heuvels op nog geen kwartier van

Nadere informatie

INFORMATIEBROCHURE. Papenvoort, Papenvoort 6-1

INFORMATIEBROCHURE. Papenvoort, Papenvoort 6-1 INFORMATIEBROCHURE Papenvoort, Papenvoort 6-1 Beste geïnteresseerde, Wij danken u, mede namens de eigenaar, voor uw getoonde interesse in deze woning. In deze brochure treft u een overzicht van de verkoopinformatie

Nadere informatie

de Zanderij dat is meer dan kamperen

de Zanderij dat is meer dan kamperen de Zanderij dat is meer dan kamperen welkom op de Zanderij een lange traditie van Veluws gastheerschap Verscholen in de uitgestrekte bossen van de Veluwe, vlakbij fraaie heidevelden, zandverstuivingen

Nadere informatie

Casa Ventura. Luxe 6 persoons vakantiewoning met zwembad en WIFI.

Casa Ventura. Luxe 6 persoons vakantiewoning met zwembad en WIFI. Casa Ventura Luxe 6 persoons vakantiewoning met zwembad en WIFI. U wilt genieten van een heerlijke vakantie in Spanje? Bekijk dan vakantiewoning Ventura in Llagostera. Een woning van alle gemakken voorzien,

Nadere informatie

INFORMATIEBROCHURE. Ees, Buinerweg 8-128

INFORMATIEBROCHURE. Ees, Buinerweg 8-128 INFORMATIEBROCHURE Ees, Buinerweg 8-128 Beste geïnteresseerde, Wij danken u, mede namens de eigenaar, voor uw getoonde interesse in deze woning. In deze brochure treft u een overzicht van de verkoopinformatie

Nadere informatie

Von Kleistlaan Utrecht

Von Kleistlaan Utrecht Von Kleistlaan Utrecht Huurprijs 950,- per maand Meer informatie op www.ehr.nl Wonen in Utrecht Utrecht is het bruisende en kloppende hart van Nederland. De stad is gebouwd rondom de Dom Toren, die u geen

Nadere informatie

TE KOOP K.K. De Vennen LE Vlagtwedde. Regio Makelaar Groningen-Drenthe Poststraat ER Stadskanaal

TE KOOP K.K. De Vennen LE Vlagtwedde. Regio Makelaar Groningen-Drenthe Poststraat ER Stadskanaal TE KOOP De Vennen 204 9541 LE Vlagtwedde Regio Makelaar Groningen-Drenthe Poststraat 35 9501 ER Stadskanaal 0599-652299 info@regiomakelaar.eu regiomakelaar.eu 192.500 K.K. INLEIDING Riante, onderhoudsarme

Nadere informatie

2-kamer appartement Hinterglemm Salzburgerland Oostenrijk

2-kamer appartement Hinterglemm Salzburgerland Oostenrijk 2-kamer appartement Hinterglemm Salzburgerland Oostenrijk 195.000 ski in - ski out - 2015 gerenoveerd - goed rendement sauna - op het zuiden Nu in ons aanbod dit onlangs gerenoveerde appartement in Hinterglemm

Nadere informatie

S C.F.

S C.F. Ref. 0974 Lionard Luxury Real Estate Via dei Banchi, 6 - ang. Piazza S. Maria Novella 50123 Firenze Italia Tel. +39 055 0548100 Fax. +39 055 0548150 Varese Luxe historisch gebouw te koop in Varese BESCHRIJVING

Nadere informatie

Kreekhof. Exclusief onderdeel van Strand Resort Nieuwvliet-Bad

Kreekhof. Exclusief onderdeel van Strand Resort Nieuwvliet-Bad Kreekhof Exclusief onderdeel van Strand Resort Nieuwvliet-Bad De Kreekhof Projectlocatie De Kreekhof Laatste uitbreiding van Strand Resort Nieuwvliet-Bad In Strand Resort Nieuwvliet-Bad geniet u volop,

Nadere informatie

Heidestraat 101 A53-3620 Rekem-Lanaken

Heidestraat 101 A53-3620 Rekem-Lanaken Heidestraat 101 A53-3620 Rekem-Lanaken Akersteenweg 25 6226 HR Maastricht Postbus 4109 6202 PA Maastricht Een prachtige vakantieplek voor uzelf of voor (gedeeltelijke) verhuur! Uitstekend onderhouden vrijstaande,

Nadere informatie

Langstraat AL Achthuizen TE KOOP K.K.

Langstraat AL Achthuizen TE KOOP K.K. Langstraat 15 3256 AL Achthuizen TE KOOP 149.000 K.K. Langstraat 15 3256 AL Achthuizen Inleiding Aan rustige dijk in klein dorpje gelegen HALFVRIJSTAANDE WONING met tuin en royale schuur en twee garages.

Nadere informatie

Domaine La Vigerie Nuyte Dordogne - Frankrijk. Vakantiewoningen Maison Larnolia & Maison Linchel

Domaine La Vigerie Nuyte Dordogne - Frankrijk. Vakantiewoningen Maison Larnolia & Maison Linchel Maison Larnolia Maison Linchel Gezellig met vrienden en/of met familie en kinderen op vakantie? Of samen er tussenuit? Verscholen in het heuvelachtige landschap van de Dordogne ligt het in Perigordijnse

Nadere informatie

Forsythia GB Dirksland TE KOOP K.K.

Forsythia GB Dirksland TE KOOP K.K. Forsythia 3 3247 GB Dirksland TE KOOP 539.000 K.K. Forsythia 3 3247 GB Dirksland Inleiding In nog jonge wijk gelegen RUIME VRIJSTAANDE WONING met slaapkamer en badkamer op de begane grond en aangebouwde

Nadere informatie

Schoolstraat CT Middelharnis TE KOOP K.K.

Schoolstraat CT Middelharnis TE KOOP K.K. Schoolstraat 14 3241 CT Middelharnis TE KOOP 134.000 K.K. Schoolstraat 14 3241 CT Middelharnis Inleiding Rustig gelegen, geheel in 2017 verbouwde en gerenoveerde EENGEZINSWONING met tuin op het zuiden.

Nadere informatie

Vakantiepark Het Timmerholt

Vakantiepark Het Timmerholt Vakantiepark Het Timmerholt Algemeen Midden in het schitterende Drentse landschap ligt Vakantiepark Het Timmerholt. Een kleinschalig, maar ruim opgezet vakantiepark. Het park is gelegen rondom een zeer

Nadere informatie

Dit resort is de ideale plek om te wonen of als vakantiewoning danwel investering voor de verhuur te. 165sm 654sm 3 3 JA

Dit resort is de ideale plek om te wonen of als vakantiewoning danwel investering voor de verhuur te. 165sm 654sm 3 3 JA Alcantarilha 560,000 Ref: MM31 Luxe en moderne villa's voorzien van privé zwembad, tuin en 3 slaapkamers, gelegen in een award winning golfresort. De villa's worden gekenmerkt door de uitzonderlijke Moorse

Nadere informatie

DETAILS TE KOOP. - De makelaar van de betere huizen -

DETAILS TE KOOP. - De makelaar van de betere huizen - - De makelaar van de betere huizen - Torengaard Dorpstraat 1, 5261 CJ Vught T 073 657 34 44 contact@denhollander.com www.beterehuizen.nl DETAILS Adres: Berlicum, Bleijendaalseweg 8a, Berlicum Type: Woning

Nadere informatie

TE HUUR: Krugerplein 14 C 1091 KX Amsterdam P/M. Ruim en licht 3-kamer appartement. Netland Makelaars

TE HUUR: Krugerplein 14 C 1091 KX Amsterdam P/M. Ruim en licht 3-kamer appartement. Netland Makelaars TE HUUR: Krugerplein 14 C 1091 KX Amsterdam 1.750 P/M Ruim en licht 3-kamer appartement Netland Makelaars 2 netlandmakelaars.nl INLEIDING Te huur aangeboden in Amsterdam Oost: Heerlijk ruim en licht 3-kamer

Nadere informatie