Algemeen: Klimaat: Csertö: Omgeving:

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Algemeen: Klimaat: Csertö: Omgeving:"

Transcriptie

1

2 Algemeen: Hongarije met Boedapest als hoofdstad is sinds 1989 als een democratisch en westers land te beschouwen. Als vakantieland onder andere bekend van het Balatonmeer (watertemperatuur zomers circa 25 graden). Klimaat: Het land heeft een gevarieerde natuur met een overwegend landklimaat. Dit betekent lange warme zomers en korte winters. In de zomer is de temperatuur vergelijkbaar met landen als Spanje en Turkije. De maand juli heeft een gemiddelde temperatuur van 26 á 27 graden overdag. In de nachten koelt het dan af naar circa 15 graden zodat je aangenaam kunt slapen. Csertö: Het dorpje Csertö ligt in het zuidwesten van Hongarije op ongeveer 70 kilometer ten zuiden van het Balatonmeer. Het villapark bevindt zich midden in het dorp direct aan en met een fantastisch panoramisch uitzicht over het 170 hectare grote Csertö-meer. Omgeving: In het gemoedelijke dorpje Csertö met haar ongeveer 500 inwoners zijn twee levensmiddelenwinkels en een drietal cafés. Uw boodschappen voor het dagelijkse ontbijt treft u hier aan. Daarnaast is het park gelegen op ongeveer 4 kilometer van de stad Szigetvár (circa inwoners) waar u al uw weekboodschappen aantreft in de grote supermarkten, welke 24 uur per dag geopend zijn.

3 Villapark: Op het park, waarmee met de bouw in mei/juni 2005 is begonnen, zullen in totaal vooralsnog 50 luxe vrijstaande villa's worden gebouwd welke naar wens kunnen worden uitgevoerd. Elke villa is gelegen op een eigen grondstuk van ongeveer m2. Het park beschikt over een eigen weg- en waterbouwinfrastructuur; elektriciteit; stromend warm en koud water; aardgas; riolering en kabel. Indeling van het villapark

4 Villa's: Door Nederlandse bouwondernemingen werd een type villa ontworpen welke geheel voldoet aan de Nederlandse woon- en comforteisen. Hierbij is aansluiting gezocht bij het landschappelijke karakter van de omgeving. De villa's zijn bij uitstek geschikt als 2e woning c.q. vakantiewoning. Ook permanente bewoning is in Hongarije toegestaan. Vooraanzicht Achteraanzicht met vrij uitzicht over het meer Het 6,5 Ha grote park ligt op een glooiend heuvelterrein zodat iedere villa een uniek uitzicht heeft over het meer. Bovenaanzicht

5 Badkamer Woonkamer Voorzieningen: Het park ligt direct aan het Csertö-meer en heeft tegenover de entree van het park een eigen toegang tot het meer voorzien van aanlegsteigers. In het meer waarin viskweek (karpers) plaatsvindt mag men vissen en varen. Eens in de 2 jaar wordt gedurende één maand het totale meer (170 ha) via natuurlijke afwatering geleegd zodat de volgroeide karpers kunnen worden gevangen. Vervolgens wordt het meer weer volgepompt en vangt een nieuwe kweekcyclus aan.

6 Direct naast het park op nog geen 50 meter afstand is in een bosrijk wandelgebied een groot idyllisch Slothotel gelegen wat op dit moment geheel gerestaureerd wordt. In september 2005 vindt de heropening plaats. In het slothotel (160 hotelkamers en appartementen) voorzien van sauna, solarium en schoonheidssalon is tevens een restaurant gevestigd. Bij het slothotel behoren verder een pension met eetgelegenheid, jeugdherberg met eetgelegenheid, manege (24 rijpaarden), 3 tennisbanen en een speeltuin. In de nieuwgebouwde manege met rijbak is een instructeur aanwezig. Ook zijn rijtochten mogelijk. Binnenkort wordt begonnen met de bouw van een fantastisch thermaalbad en een zwembad van wedstrijdformaat. De eigenaren en huurders van ons park mogen gebruik maken van alle faciliteiten van het slothotel. Op het terrein van het slothotel vinden van 2006 tot en met 2009 jaarlijks de wereldkampioenschappen biathlon plaats. Op circa 10 kilometer afstand ligt het 50 km2 grote Zselic beschermd natuurgebied. Hier mag u vrij wandelen, fietsen en paardrijden. Verder bevindt zich op ongeveer 20 kilometer afstand een 18-holes golfbaan. Kortom, alles is aanwezig om uw vakantie compleet te maken.

7 De aanwezige recreatievoorzieningen zijn: meer met eigen aanlegsteigers waarin vissen en varen is toegestaan. restaurants. sauna. solarium. schoonheidssalon. manege (24 rijpaarden). tennisbanen (3). speeltuin (2). thermaalbad. zwembad (wedstrijdformaat). 18 holes golfbaan (2). wandelpark. De aanwezige servicevoorzieningen zijn: Algemeen het verrichten van reparaties. parkonderhoud. - Administratief voeren van een park- en verhuuradministratie. verzorgen van vertalingen. - Veiligheid dagelijks toezicht op uw villa. periodieke controle in uw villa. - Verhuur sleutelbeheer en overdracht huurders. algehele controle bij verhuur (aankomst en vertrek). - Villa schoonmaak en wassen beddengoed.

8 Op het pad der verleiding: Met herinneringen uit een rijk verleden, gevarieerde landschappen en vriendelijke mensen wacht de Zuid-Transdanubië op haar gasten. Het gebied omvat alle typisch Hongaarse landschappen. Aan de zuidelijke en oostelijke grens langs de rivieren de Donau, Drava en Mura liggen de laagvlakten. De karakteristieke delen van het rustige Pannon landschap zijn de glooiende heuvellandschappen die met de dalen en de bosformaties op de heuvelruggen, het kenmerkende Transdanubië vormen. De twee geïsoleerde berglandschappen, de Mecsek en het Villány gebergte, zijn met hun geologische en botanische zeldzaamheden een geliefd reisdoel. De kleine, tussen de heuvelruggen verscholen dorpjes bewaren hun rijke tradities. Zoveel huizen zoveel tradities zegt men, omdat iedere kleinere regio, iedere nederzetting andere tradities heeft. Hun volksbouwkunst, klederdracht, gewoonten, het vroegere boerenbestaan, al deze parels van hun cultuur worden aan de belangstellende bezoeker getoond. Het dorp Csertö De beroemde plaatsen van het landschap, de steden vol monumenten en culturele programma's zetten de deuren open voor de herinneringen aan het Hongaarse milennium en voor toeristen, die op zoek zijn naar het bruisende leven van alledag. De prehistorische plaatsen, musea, middeleeuwse burchten en kastelen omringd door eeuwenoude parken, zijn voor ieder toegankelijk en maken de stormachtige doch rijke geschiedenis van Hongarije begrijpelijk. Het plattelandsleven heeft zijn eigen charme weten te bewaren, de eenheid met de natuur, de rust en stilte, de nauwe menselijke contacten, de levenslust, de blijmoedigheid. Hier verstrijken de uren langzamer, er is tijd om te mediteren, te

9 bewonderen en energie bij te laden. Dit en nog veel meer biedt het platteland, zuidelijk van het Batalon meer, één van de gebieden met de meeste zonneschijn, daar waar het sub-mediterrane zuiden en het atlantische westen elkaar ontmoeten, tussen Donau, Drava en Mura: De Zuid- Transdanubië, waar u ook van harte welkom bent.

10 Vereniging van Eigenaren: Deze vereniging behartigt alle gemeenschappelijke belangen van de eigenaren van de villa's. U kiest als eigenaar zelf het bestuur van deze vereniging waardoor u (mede) beslist over het te voeren (financiële) beleid over het park. Bij de vereniging is slechts één medewerker, namelijk een parkbeheerder in dienst welke de dagelijkse gang van zaken op het park voor u regelt. Hij is woonachtig bij de toegang tot het park. Lidmaatschap van de vereniging van eigenaren is een koopverplichting. Dit is noodzakelijk om op een correcte wijze recht te doen aan de belangen van alle eigenaren. De jaarlijkse lidmaatschapskosten bedragen ongeveer 750,-. Het unieke van dit project is dat nagenoeg alle recreatievoorzieningen waarvan de eigenaren en de huurders gebruik kunnen maken direct naast het park zijn gelegen en géén eigendom zijn van het park c.q. de vereniging van eigenaren. Dit betekent dus voor u als eigenaar géén investeringskosten en eveneens géén onderhoudskosten. Hierdoor kan de jaarlijkse lidmaatschapsbijdrage aan de vereniging van eigenaren in verband met de exploitatie en het onderhoud van het park tot een minimum worden beperkt. Wandelpark

11 Investeringsrendement: Sinds 1 mei 2004 is Hongarije lid van de Europese Unie. Ook hier zal de euro binnen enkele jaren worden ingevoerd. Uit onderzoek van internationale onroerend goed specialisten blijkt dat Hongarije van alle Oost-Europese landen beschikt over de sterkste commerciële vastgoedmarkt, gevolgd door Tsjechië en Polen. Hongarije kwam als sterkste naar voren vanwege de recente economische groei en haar groeiende aantrekkingskracht voor investeerders en internationale ondernemingen. Aankoop van onroerend goed in Hongarije betekent dus een goede investering daar ook hier de prijzen de komende jaren ongetwijfeld sterk zullen stijgen. Verhuurrendement: U kunt gebruik maken van uw woning wanneer u maar wilt en bent uiteraard niet verplicht om uw woning te verhuren. Wanneer u daartoe echter in eigen beheer of via de vereniging van eigenaren wel tot besluit, kunt u extra investeringsrendement behalen waardoor uw investering nog aantrekkelijker wordt. De vereniging van eigenaren zal dit voor u op uw verzoek verzorgen en gaat hiervoor overeenkomsten aan met grote touroperators. In de praktijk betekent dit dat touroperators op aantrekkelijke vakantieparken in het voorafgaande jaar een aantal 'verhuurweken' inkopen en vervolgens het park in hun reisgidsen opnemen en uw villa voor u verhuren. Via een verhuursysteem wat bijgehouden wordt door de parkbeheerder wordt uw villa in de verhuurpoule opgenomen en wordt daardoor gelijkmatig verhuurd in relatie tot de andere villa's. Voorwaarde is wel dat de inrichting van uw villa zal moeten voldoen aan de gestelde kwaliteitseisen van de touroperators. Dit is op zich een uitstekende zaak daar hierdoor de kwaliteit van de villa en daarmee die van het gehele park hoog wordt gehouden.

12 Koopprijs: De koopprijs van een villa inclusief eigendom van het bijbehorende grondstuk m2, bedraagt vanaf ,- vrij op naam. Hiervoor beschikt u over een compleet sleutelklaar opgeleverde villa bestaande uit: grote woonkamer met open haard. moderne keuken. toilet. 2 badkamers. 3 of 4 slaapkamers. garage/berging. Het geheel is voorzien van centrale verwarming. Verder is de villa voorzien van een zitterras en een balkonterras waardoor een uniek uitzicht over het meer mogelijk is. Op uw verzoek kan aan alle extra woonwensen worden voldaan, zoals keuze sanitair, badkamers en toilet, wand- en vloertegels, keukeninrichting en grotere woonkamer - keuken in plaats van 4e slaapkamer. Ook kunnen wij zorgdragen voor de inrichting van uw villa. Koopbegeleiding: Uiteraard wordt u door ons volledig begeleid in het vervolgtraject zoals: het openen van een bankrekening. het afsluiten van een opstal- en inboedelverzekering. registratie bij de gemeente Csertö. het aanmelden bij gas-, elektra- en waterbedrijf.

13 Informatie en Verkoop: Mahog Kft, Roland en Marianne van der Waarden Postbus 84017, 2508 AA 's-gravenhage Telefoon: Telefax: Url: Homan Vastgoed, Vestiging Ewijk: Sjaak Homan De Klef 26, 6644 CT Ewijk Telefoon: Na uur: Mobiel: Url: Vestiging Nijmegen (winkelcentrum Dukenburg): Sjaak Homan Telefoon: Na uur: Mobiel: Url:

14 Informatie bouw en meerwerk: Makle bouw, Maarten Kleijn Buizerdhorst 56, 5431 LX Cuijk Telefoon: Mobiel: Machinaal timmer- en onderhoudsbedrijf Hans Jans, Hans Jans Wijnroemer 17, 5438 NH Gassel Telefoon:

Kleine Gids voor de COSTA BLANCA

Kleine Gids voor de COSTA BLANCA Kleine Gids voor de COSTA BLANCA Prijs 7,50 incl. btw 1 Colofon 2e druk 2004 CIP gegevens koninklijke bibliotheek, Den Haag M.H. Boulonois Kleine gids voor de Costa Blanca: vraagbaak voor kopers van onroerend

Nadere informatie

Studio s verhuren in The Waldo Slim investeren met een mooi rendement!

Studio s verhuren in The Waldo Slim investeren met een mooi rendement! Studio s verhuren in The Waldo Slim investeren met een mooi rendement! - unieke nieuwbouwstudio s vanaf 59.900 euro von - rendement uit verhuur: 10-16% per jaar Bent u op zoek naar een vastgoedbelegging

Nadere informatie

Mogelijkheid van geldbeleggingen in Sri Lanka Appartement-huizen aan de kust geschikt voor persoonlijk en/of zakelijk gebruik

Mogelijkheid van geldbeleggingen in Sri Lanka Appartement-huizen aan de kust geschikt voor persoonlijk en/of zakelijk gebruik 1 Mogelijkheid van geldbeleggingen in Sri Lanka Appartement-huizen aan de kust geschikt voor persoonlijk en/of zakelijk gebruik 2 In de afgelopen decennia leek Sri Lanka een instabiel land voor beleggingen

Nadere informatie

Informatie voor bewoners en verwanten. Stuifakkers Woonzorgcentrum

Informatie voor bewoners en verwanten. Stuifakkers Woonzorgcentrum Informatie voor bewoners en verwanten Stuifakkers Woonzorgcentrum Stuifakkers woonzorgcentrum Adres: Briggemandreef 2 3235 DZ Rockanje E-mailadres: stuifakkers@catharinastichting.nl Centraal telefoonnummer:

Nadere informatie

Lees meer over hun ervaringen

Lees meer over hun ervaringen Vakantiehuizen verhuren IN DE PRAKTIJK Résidence Château Cazalères Vakantiepark Buiten Bergen Bungalowpark Prins Hendrik Ferienpark Arber MEER DAN 175 RECREATIE ONDERNEMERS GEBRUIKEN HET REFLEX ONLINE

Nadere informatie

SCHEPENDOMLAAN 18 NIJMEGEN

SCHEPENDOMLAAN 18 NIJMEGEN SCHEPENDOMLAAN 18 NIJMEGEN Koopsom 239.000,= v.o.n. ALGEMENE INFORMATIE & INDELING Nieuw te realiseren sfeervol 3-kamerappartement op geliefde locatie in de wijk Hees. Winkels, cultuur en het centrum van

Nadere informatie

Inhoud Ca. 445 m³ Woonoppervlakte Ca. 135 m² Perceelgrootte 1.210 m² Bouwjaar 1930. Bedrijfsruimte I 120 m² Bedrijfsruimte II 180 m² Totaal 300 m²

Inhoud Ca. 445 m³ Woonoppervlakte Ca. 135 m² Perceelgrootte 1.210 m² Bouwjaar 1930. Bedrijfsruimte I 120 m² Bedrijfsruimte II 180 m² Totaal 300 m² Plasmolen, Rijksweg 146 Leuke vrijstaande jaren dertig-woning gelegen aan doorgaande weg in Plasmolen. Het pand is gelegen nabij natuur- en recreatiegebied met bos en water. Inhoud Ca. 445 m³ Woonoppervlakte

Nadere informatie

Zomerzorgerlaan 18 Bloemendaal. KOK houdt het onroerend goed in beweging. 789.000,- k.k. www.kokmakelaars.nl

Zomerzorgerlaan 18 Bloemendaal. KOK houdt het onroerend goed in beweging. 789.000,- k.k. www.kokmakelaars.nl Bloemendaal 789.000,- k.k. KOK Makelaars Bloemendaalseweg 245 2051 GC Overveen telefoon 023 541 00 41 overveen@kokmakelaars.nl KOK houdt het onroerend goed in beweging Kantoor KOK Makelaars houdt onroerend

Nadere informatie

Tienhoven Westbroekse Binnenweg 30 A C18

Tienhoven Westbroekse Binnenweg 30 A C18 Tienhoven Westbroekse Binnenweg 30 A C18 Informatie: ERA Ritter Makelaardij Nassaustraat 14 3601 BG Maarssen 0346585030 ritter@era.nl www.eraritter.nl aankoop verkoop verhuur taxaties hypotheken 1 Betreft

Nadere informatie

Amersfoort Centrum. Sint Janskerkhof 33 Vraagprijs appartement 139.000,- k.k. Koopsom parkeerplaats 13.500,- k.k.

Amersfoort Centrum. Sint Janskerkhof 33 Vraagprijs appartement 139.000,- k.k. Koopsom parkeerplaats 13.500,- k.k. Amersfoort Centrum Sint Janskerkhof 33 Vraagprijs appartement 139.000,- k.k. Koopsom parkeerplaats 13.500,- k.k. Drenth Makelaars Bergstraat 39-41 3811 NG AMERSFOORT T 033-4652602 E amersfoort@drenthmakelaars.nl

Nadere informatie

beleggen in vastgoed

beleggen in vastgoed dinsdag 27 MEi 2014 Commerciële bijlage beleggen in vastgoed s i u h m o Dro en ann p s t n O n e t e i n ge ring en investeewoning i vakant een in vakantiewoning als investering pag. 04 beleggen met een

Nadere informatie

Bloemendaal Verbindingsweg 59. 135.000,- k.k. www.spaarneduin.nl. Bloemendaal - Verbindingsweg 59

Bloemendaal Verbindingsweg 59. 135.000,- k.k. www.spaarneduin.nl. Bloemendaal - Verbindingsweg 59 Bloemendaal - Verbindingsweg 59 Bloemendaal Verbindingsweg 59 135.000,- k.k. Kantoor Het makelaarskantoor in het centrum van Haarlem Spaarneduin makelaardij is een zeer actief makelaarskantoor in het centrum

Nadere informatie

Hegewei 30 - Nijega. Vraagprijs 325.000,-- kosten koper

Hegewei 30 - Nijega. Vraagprijs 325.000,-- kosten koper Hegewei 30 - Nijega Vraagprijs 325.000,-- kosten koper Makelaardij Friesland Tel: 0512-36 80 36 www.makelaardijfriesland.nl Omschrijving Hegewei 30 - Nijega Ideaal voor paardenliefhebbers! In een landelijke

Nadere informatie

Beleggen in vastgoed met verhuurservice, wat is er nu HOT?

Beleggen in vastgoed met verhuurservice, wat is er nu HOT? Beleggen in vastgoed met verhuurservice, wat is er nu HOT? Jaarlijks beslissen duizenden Belgen om te investeren in vastgoed. Een slimme keuze, zeker in tijden waar geld op een spaarboekje weinig of niets

Nadere informatie

Groen wonen nabij de stad. 6 halfvrijstaande woningen 2 twee-onder-één-kap woningen 14 parkwoningen type L en XL

Groen wonen nabij de stad. 6 halfvrijstaande woningen 2 twee-onder-één-kap woningen 14 parkwoningen type L en XL Groen wonen nabij de stad 6 halfvrijstaande woningen 2 twee-onder-één-kap woningen 14 parkwoningen type L en XL 2 Aan de noordkant van Nijmegen, tussen de bestaande dorpen Lent, Ressen en Oosterhout ontstaat

Nadere informatie

Helderse Duinen 77 5825 JM OVERLOON Prachtige gerenoveerde vrijstaande recreatiewoning fraai gelegen op park de Helderse Duinen te Overloon

Helderse Duinen 77 5825 JM OVERLOON Prachtige gerenoveerde vrijstaande recreatiewoning fraai gelegen op park de Helderse Duinen te Overloon Helderse Duinen 77 5825 JM OVERLOON Prachtige gerenoveerde vrijstaande recreatiewoning fraai gelegen op park de Helderse Duinen te Overloon ERA MAAS REGIO Poststraat 9, 5801 BC Venray Tel. 0478-636922

Nadere informatie

Kokstraat 11 Haarlem

Kokstraat 11 Haarlem Haarlem 950.000,- k.k. KOK Makelaars Bloemendaalseweg 245 2051 GC Overveen telefoon 023 541 00 41 overveen@kokmakelaars.nl KOK houdt het onroerend goed in beweging Kantoor KOK Makelaars houdt onroerend

Nadere informatie

TWEE-ONDER-EEN-KAPWONINGEN

TWEE-ONDER-EEN-KAPWONINGEN TWEE-ONDER-EEN-KAPWONINGEN 2 STIJLVOL, KARAKTERISTIEK EN NOSTALGISCH WONEN De Gouden Buurten kenmerken zich als een wijk, waar dorpse charme met stads comfort wordt gecombineerd. Met traditioneel Hollandse

Nadere informatie

Sparen, beleggen in aandelen of in recreatief onroerend goed

Sparen, beleggen in aandelen of in recreatief onroerend goed Sparen, beleggen in aandelen of in recreatief onroerend goed De beurskoersen schommelen en kennen een neergaande trend. De rente is historisch laag. Voor beleggers een onzekere situatie, en voor wie op

Nadere informatie

Actuele vragen: Is uw vraag er niet bij?

Actuele vragen: Is uw vraag er niet bij? Actuele vragen: Is uw vraag er niet bij? We doen ons best om op deze plek zo veel mogelijk vragen te verzamelen en te publiceren. Het kan natuurlijk zijn dat juist uw vraag nog niet is gesteld. Laat ons

Nadere informatie

Wytse Peetswei 19 - Houtigehage

Wytse Peetswei 19 - Houtigehage Wytse Peetswei 19 - Houtigehage Vraagprijs 225.000,-- kosten koper Makelaardij Friesland Stationsweg 23 9201 GG Drachten Tel: 0512-36 80 36 drachten@makelaardijfriesland.nl www.makelaardijfriesland.nl

Nadere informatie

Hillegom WONINGBROCHURE

Hillegom WONINGBROCHURE Molenhoeve 6 Hillegom WONINGBROCHURE Welkom bij Het Makelaarshuys Hofzicht Het Makelaarshuys Hofzicht is een dynamisch makelaarskantoor gevestigd op een fraaie locatie in het (winkel-)centrem van Hillegom.

Nadere informatie

Reglement Z elf A angebrachte V oorzieningen

Reglement Z elf A angebrachte V oorzieningen Reglement Z elf A angebrachte V oorzieningen Inhoudsopgave Hoofdstuk 1 Inleiding 3 Hoofdstuk 2 Woningbouwvereniging 4 Hoofdstuk 3 Voorwaarden 5 Hoofdstuk 4 Procedure 8 Hoofdstuk 5 Overzicht ZAV s en nadere

Nadere informatie

B r i g i t t e n s t r a a t 1 5. Monumentaal wonen aan de voet van Park Lepelenburg

B r i g i t t e n s t r a a t 1 5. Monumentaal wonen aan de voet van Park Lepelenburg B r i g i t t e n s t r a a t 1 5 Monumentaal wonen aan de voet van Park Lepelenburg Luxe appar tementen in het Museumkwar tier van Utrecht Introductie In de ambiance van een monumentaal herenhuis worden

Nadere informatie

CAMPINGS EN HUURVERBLIJVEN. Ontmoet EEN GROTE KETEN VAN CAMPINGS STAANPLAATSEN BUNGALOWS STACARAVANS CHALETS VOORJAAR ZOMER NAJAAR

CAMPINGS EN HUURVERBLIJVEN. Ontmoet EEN GROTE KETEN VAN CAMPINGS STAANPLAATSEN BUNGALOWS STACARAVANS CHALETS VOORJAAR ZOMER NAJAAR CAMPINGS EN HUURVERBLIJVEN Ontmoet elkaar EEN GROTE KETEN VAN CAMPINGS STAANPLAATSEN BUNGALOWS STACARAVANS CHALETS VOORJAAR ZOMER NAJAAR 2012 Ontmoet elkaar Welkom bij u thuis! Welkom bij Campéole Hier

Nadere informatie

Een lang gekoesterde droom. Veel nieuwe woningen senioren op stapel

Een lang gekoesterde droom. Veel nieuwe woningen senioren op stapel toekomstdromen over bouwprojecten voor senioren in de westelijke mijnstreek Deze krant is een uitgave van Vivantes - www.vivantes.nl - uitgave 1 - augustus 2011 Column Oud worden, maar niet ouder. Nog

Nadere informatie

Helderse Duinen 77 5825 JM OVERLOON

Helderse Duinen 77 5825 JM OVERLOON Helderse Duinen 77 5825 JM OVERLOON Prachtige gerenoveerde vrijstaande recreatiewoning fraai gelegen op park de Helderse Duinen te Overloon Vraagprijs : 132.500,- k.k. Oppervlakte perceel : ca. 407 m²

Nadere informatie

Bed & Breakfast. Profiel van de Bed & Breakfast sector. in beeld. Jaargang: 2009

Bed & Breakfast. Profiel van de Bed & Breakfast sector. in beeld. Jaargang: 2009 De Bed & Breakfast Jaargang: 2009 in beeld Profiel van de Bed & Breakfast sector De Bed & Breakfast in beeld is een gratis publicatie van Van Spronsen & Partners horeca-advies Inhoudsopgave 2 5 6 7 8 9

Nadere informatie

8 royale 2-onder-1 kapwoningen in mooi Deurne

8 royale 2-onder-1 kapwoningen in mooi Deurne 8 royale 2-onder-1 kapwoningen in mooi Deurne Naar hartelust wonen Smaakvol wonen betekent ruimte kwaliteit geven, hoogstaande architectonisch vormgeving creëren en duurzaamheid garanderen. Deze riante

Nadere informatie

Een verassend avontuur - Malawi Bush & Beach 16 dagen

Een verassend avontuur - Malawi Bush & Beach 16 dagen Avontuurlijk reizen door Zimbabwe - Zambia - Botswana - Tanzania - Malawi www.zimbasafaris.com / Tel: 020-610 3593 Een verassend avontuur - Malawi Bush & Beach 16 dagen Malawi Bush & Beach Individuele

Nadere informatie