Dr. De Boerstraat 3 te Oostzaan

Vergelijkbare documenten
Westzijde 211 D te Zaandam

Dorpsstraat 362 te Wormer

Kerkstraat 191 A te Oostzaan

Kerkstraat 156 te Oostzaan

Waterput 56 te Oostzaan

Zuideinde te Oostzaan

Dromerstraat 96 te Oostzaan

Rietschoot 145 te Oostzaan

Linnaeusstraat 170 te Zaandam

Leertouwerstraat 7 te Oostzaan

Matsmanveld 44 te Koog a/d Zaan

Strekel 61 te Oostzaan

Jaspersstraat 39 te Zaandam

Atalanta 38 te Krommenie

Zeelt 8 te Oostzaan Vraagprijs ,-- k.k.

Schokkerlaan 5 te Zaandam

Zeelt 2 te Oostzaan Vraagprijs ,-- k.k.

De Glazenmaker 44 Koog a/d Zaan

B. Ter Laanplantsoen 7 te Zaandam

De Factorij 21 te Zaandam

ZUIDEINDE 346 TE AMSTERDAM Vraagprijs ,-- k.k.

Emmastraat 11 te Krommenie

Droger 16 te Wormer Vraagprijs ,-- k.k.

Waterput 26 te Oostzaan

Herderstraat 2 te Jisp

KAPELAAN GERRIT GROOTSTRAAT 80 TE ZAANDAM Vraagprijs ,-- k.k.

Kerkstraat 165 te Oostzaan

Anemoonstraat 15 te Oostzaan

Pieter Latensteinstraat 13 te Zaandam

Nellen Weer 29 te Assendelft

Eendrachtstraat 46 te Zaandam Vraagprijs ,-- k.k.

Jonkerplantsoen 5 te Zaandam

Bron 7 te Oostzaan Vraagprijs ,-- k.k.

IJsvogelstraat 1 te Westzaan

KERKSTRAAT 95 TE OOSTZAAN Vraagprijs ,-- k.k.

Kalf 212 C te Zaandam

Schoenerstraat 51 te Zaandam

De Wering 73 te Oostzaan

Het Dok 44 te Zaandam

Oost-Dorsch 139 te Zaandam

Fluitekruidweg 93 te Zaandam

Noordeinde 25 te Oostzaan

DRAAIKOLK 54 TE OOSTZAAN Vraagprijs ,-- k.k.

Max Havelaarstraat 62 te Zaandam

Treilerstraat 154 te Zaandam

Zuideinde 55 te Oostzaan

Schepen 1 te Assendelft

De Glazenmakerstr. 6 te Oostzaan

Schaarsven 8 te Zaandam

Hooiijzer 60 te Oostzaan

Noorderhoofdstraat 181 B te Krommenie

Dr. R van der Loeffstr 4 te Oostzaan

Heiligeweg 19 F te Krommenie

Botterlaan 49 te Zaandam

Breestraat 35 te Koog a/d Zaan

Oost-Dorsch 144 te Zaandam

Kerkstraat 255 te Oostzaan

ANEMOONSTRAAT 20 TE OOSTZAAN Vraagprijs ,-- k.k.

Strekel 75 te Oostzaan

Da Costakade 178 III A te Amsterdam

E. Heimansstraat 13 te Zaandam

Veeringzoom 44 te Koog a/d Zaan

Snuiverstraat 16 te Krommenie

Jozef Israëlskade 7C te Amsterdam

Tegelzetter 17 te Assendelft

Rietschoot 150 te Oostzaan

Stenen Beer 22 te Amsterdam-Noord Vraagprijs ,-- k.k.

Kramerstraat 6 te Zaandam Vraagprijs ,-- k.k.

Cederstraat 2 te Zaandam

Rietschoot 185 te Oostzaan

Kerkstraat 192 te Oostzaan

Meerkoet 8 te Oostzaan

ZUIDERVAART 109 TE ZAANDAM Vraagprijs ,-- k.k.

KIEVIT 13 TE OOSTZAAN Vraagprijs ,-- k.k.

Morgenstarstraat L garage te Zaandijk Vraagprijs ,-- k.k.

Kerkbuurt te Oostzaan Vraagprijs k.k.

Jollenmakersweg 28 te Oostzaan

Bristolroodstraat 65 garage te Zaandam Vraagprijs ,-- k.k.

De Glazenmakerstr. 44 te Oostzaan

Transcriptie:

Dr. De Boerstraat 3 te Oostzaan

Dr. De Boerstraat 3 te Oostzaan Vraagprijs 345.000,-- k.k.

Geachte belangstellende, Namens de eigenaar van de woning, danken wij u voor de door u getoonde interesse. In deze brochure vindt u nadere informatie over het woonhuis. Uiteraard kan het zo zijn dat u vragen heeft die niet middels deze brochure kunnen worden beantwoord. Belt u ons dan gerust onder telefoonnummer: (075) 614 0 614. Indien deze woning niet is wat u zoekt, kunnen wij u op de hoogte houden van nieuw in de verkoop gekomen woningen van alle makelaars. Deze mogelijkheid wordt op afspraak (op ons kantoor) met u doorgenomen. Wanneer u meer wilt weten over uw financiële mogelijkheden voor de aankoop van een woning bent u van harte welkom. Wij kunnen u ook begeleiden bij het aanvragen van de hypotheekoffertes. Wij kunnen u in contact brengen met een onafhankelijk hypotheekadviseur welke kantoor houdt in Zaandam. Tevens kunnen wij u geheel vrijblijvend, op afspraak, een indicatie geven van de waarde van uw eigen woning. Wij wensen u veel succes bij het zoeken naar een voor u passende woning en graag tot ziens! Met vriendelijke groet, Peter Pals Makelaardij o/g BV

Algemene informatie Deze woning is gelegen aan de buitenrand van Oostzaan; op een geweldige plek bijna liggend aan de Ringvaart en uitkijkend over groenvoorziening en het Twiske. Deze, nagenoeg, vrijstaande woning met garage en schuur is gelegen in een rustige woonbuurt ( Doktersbuurt ) nabij de kern van Oostzaan. Vanuit uw achtertuin bent u in een paar minuten in het Twiske. De woning is in de afgelopen jaren netjes onderhouden geweest door de eigenaar en op onderdelen vernieuwd; tevens is de ruime tuin (voor-, zij- en achtertuin) fraai aangelegd. U heeft de mogelijkheid om te parkeren op de eigen oprit en natuurlijk ook in uw eigen garage. Op de parterre is de woning aan de achterzijde v.v. een sfeervolle woonkeuken met uitzicht op groenvoorziening en water en aan de voorzijde v.v. de woonkamer met veel lichtinval. De 1 e verdieping is v.v. 3 slaapkamers (mogelijkheid voor 4), een moderne badkamer (v.v. douchehoek, badmeubel, 2 e toilet, wasmachine-aansluiting en geheel betegeld) en dakterras. Op welke plek kunt u mooier wonen!? Indeling Parterre: 1e verd.: zij-entree, hal, meterkast, toilet met fonteintje, sfeervolle woonkeuken v.v. inbouwapparatuur en toegang tot de achtertuin, lichte woonkamer, 2 e hal met toegang tot de berging, de garage, berging en de aparte ruimte met CVketelopstelling; overloop, 3 slaapkamers, moderne badkamer en toegang tot het ruime dakterras.

Specifieke informatie Tuinligging : tuin rondom; dus volop zon! Isolatie - ramen : v.v. isolerende beglazing; - dak : v.v. dakisolatie; - gevel : v.v. gevelisolatie; - vloer : parterrevloer v.v. schelpenbed. Reële staat van onderhoud woning : binnen en buiten goed. Bouwjaar woning : ca. 1960 Inhoud opstal : ± 400 m³. Oppervlakte perceel : 395 m². (volgens kadaster) Eigen grond of erfpacht : eigen grond. Erfdienstbaarheden : de gebruikelijke erfdienstbaarheden/bepalingen die voor dit type woningen/woonwijk van toepassing zijn. Verwarming : middels combiketel (type Nefit Smartline HR uit ca. 2005). Warmwatervoorziening : middels combiketel. Aanvaarding : in overleg. Bijzonderheden : - de keuken is v.v. koelkast, gaskookplaat, dubbele wastafel, combimagnetron, afzuigkap; - de parterre is deels v.v. een plavuizenvloer; - diverse kozijnen/ramen zijn vernieuwd; - de dakbedekking is enige jaren geleden vernieuwd. Overige informatie Kabel tv aanwezig Openbaar vervoer Parkeergelegenheid Scholen Winkels : ja. : in de omgeving aanwezig. : in de straat voldoende mogelijkheden én open eigen erf. : in de omgeving aanwezig. : in de omgeving aanwezig. Ondanks de zorgvuldigheid waarmee deze publikatie is samengesteld is het mogelijk dat deze afwijkt van de werkelijke situatie. Aan onvolkomenheden in de vermelde gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

Verkoopprocedure De door Peter Pals Makelaardij o/g BV en verkoper verstrekte informatie moet uitsluitend worden gezien als een uitnodiging tot nader overleg c.q. tot het uitbrengen van een bieding. Verkoper stelt uitdrukkelijk dat een verkoop niet eerder tot stand komt dan, nadat niet alleen over de hoofdzaken (object, prijs, oplevering), maar ook over de bijzaken (opstellen koopakte evt. via de notaris, roerende zaken, voorbehouden, nadere informatie etc.) overeenstemming is bereikt én vervolgens de koopakte door zowel koper als verkoper zal zijn ondertekend. Voorbehouden, bijvoorbeeld voor het verkrijgen van een financiering (evt. met Nationale Hypotheek Garantie) e.d. kunnen alleen worden opgenomen in de koopakte indien deze uitdrukkelijk bij de bieding zijn vermeld (inclusief de duur én hoogte van het gewenste voorbehoud; standaard zal een periode van 4 weken ná tekenen ver-/koopakte worden opgenomen). Bij een tot stand gekomen overeenkomst zal door Peter Pals Makelaardij o/g BV de standaard koopakte (model NVM) worden opgemaakt, deze kan desgewenst worden opgevraagd bij ons op kantoor. Daarin zal o.a. gebruikelijk worden opgenomen een waarborgsom of bankgarantie van 10% van de koopsom, welke binnen een termijn van 5 weken ná schriftelijke overeenkomst aan de notaris dient te worden voldaan c.q. te worden gesteld. Bij alle woningen gebouwd vóór ca. 1995 zal in de koopakte t.z.t. een algemene ouderdoms-/asbestclausule worden opgenomen (indien het bouwjaar vóór ca. 1950 is, zal tevens een algemene funderings-/palenclausule worden opgenomen). Indien er op het object erfdienstbaarheden en/of kettingbedingen e.d. rusten, gaan deze over op de koper en worden aan de akte gehecht, meestal in de vorm van een kopieeigendomsbewijs. Hoewel gestreefd is naar een zo nauwkeurig mogelijke inventarisatie van de beschikbare gegevens, moet er van worden uitgegaan dat alle informatie in deze verkoopbrochure slechts indicatief is (de evt. in deze brochure opgenomen bouwtekeningen zijn niet op schaal en wijken veelal af van de huidige situatie). De gegevens zijn soms verkregen door mondelinge informatie. De koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem van belang zijn. Peter Pals Makelaardij o/g BV kan u desgewenst verwijzen naar de betreffende instanties. Wij adviseren u, als koper, ten alle tijde t.b.v. kopersbegeleiding uw eigen NVM-makelaar o/g in te schakelen. Indien het te verkopen object een appartement (-srecht) betreft, beschikken wij over relevante stukken (o.a. notulen van de vergaderingen van de Vereniging van Eigenaren, financiële gegevens, zoals balans/resultatenrekening, prognose komend boekjaar en een specificatie van de diensten welke door de betaling van de servicekosten zullen worden uitgevoerd). Deze gegevens zijn op verzoek van tevoren ter inzage en zullen t.z.t. bij de ver-/koopakte worden toegevoegd.