Nijmegen Clavisstraat 1a

Vergelijkbare documenten
Beuningen gld Distelakkerstraat 14

Lent John Lennonstraat 24

Nijmegen Ziekerstraat 34

KOOTSTERTILLE Goeverneursloane 4

U bent van harte welkom bij Buiten Makelaars & Adviseurs

Buitenpost Waterlelie 19

Nijmegen Hatertseweg 467A

BUITENPOST De Schepperstraat 1

Nijmegen Hillekensacker 1711

Wijchen Spechtstraat 16

Nijmegen Snelliusstraat 5

Nijmegen Spijkerhofplein 73

Lent Turennesingel 96

Oosterbeek Stortweg 37

Buitenpost Julianalaan 37

TWIJZEL Piterpolle 4. Vraagprijs ,-- Kosten Koper

Nijmegen Brederostraat 104

KOLLUMERZWAAG Cedelshof 16

Beuningen Gld Wilgenkamp 14

Beuningen Gld Hadrianussingel 13

Vraagprijs ,-- kosten koper

BUITENPOST Berkenlaan 6

Kollumerzwaag Foarwei 89

Lent Frankrijkstraat 345

BUITENPOST West 21. Vraagprijs ,-- Kosten Koper

Vraagprijs ,-- Kosten Koper

Nijmegen St. Jacobslaan 540

TWIJZEL Optwizel 44. Vraagprijs ,-- Kosten Koper

Lent Petuniastraat 56

Beuningen gld Wilgenkamp 14

Ubbergen Rijksstraatweg 52-07

TWIJZELERHEIDE Tsjerkepaed 12

Nijmegen Vossenlaan 359

BUITENPOST Simke Kloostermanstraat 21

BUITENPOST Egypte 24. Vraagprijs ,-- Kosten Koper

U bent van harte welkom bij Buiten Makelaars & Adviseurs

Lent Pastoor van Laakstraat 12

Nijmegen Weezenhof 3471

GEDEELTELIJK VRIJSTAANDE WONING OP LOOPAFSTAND VAN HET CENTRUM. Vraagprijs ,-- Kosten Koper

Molenhoek De Toverdans 90

KOLLUM Van Broersmastraat 1

Lent Gilbert Bécaudstraat 19

Arnhem Volendamstraat 22

Eem 31 - Zeewolde. Een huis of een thuis? Woongeluk betekent voor iedereen iets anders. Woongeluk is de

Ewijk Julianastraat 3

Raadhuisstraat 19-f Zeewolde

Lent Vrouwe Udasingel 250

TE HUUR WOERDEN ,- per maand excl. BTW. Jaap Bijzerweg 4. bedrijfshal

Jade 33 TOPWONING Zeewolde

TE KOOP WOERDEN ,- kosten koper. De Kruipin 1* bedrijfshal

FERWERD HEGEBEINTUMERDYK 14A

BUITENPOST Jeltingalaan 21

BUITENPOST Oost 29. Vraagprijs k.k.

Lent Laauwikstraat 64

K.K. BLEEKSTRAAT CK OLDENZAAL

Poortvliet Markt 7. Koopsom ,-- Kosten Koper

Tholen Binnenkamer 18

K.K. BLEEKSTRAAT CK OLDENZAAL

Kleine Beer 64 Zeewolde

Tholen Wal 13. Vraagprijs ,-- Kosten Koper

K.K. ERVE WOLBERT NS OLDENZAAL

K.K. GRUTTOSTRAAT BM OLDENZAAL

Weurt Theodorus Repkesstraat 42

Temidden van rust, ruimte, groen en de dorpse sfeer vindt u deze zeer riante woning.

VUGHT Pieter Bruegellaan 22

VUGHT Hadewychstraat 9

Vrijstaande woning (bouwjaar 1945) aan rustige straat gelegen in Leende. Op de eerste verdieping zijn 4 slaapkamers en een grote bergruimte gelegen.

'S-HERTOGENBOSCH Assenstraat 28

Heeze Ten Borchwardlaan 62

Sint Annaland Bierensstraat 30

K.K. VLIER AR OLDENZAAL

TE KOOP. Dijkmanshof K.K MS Tolkamer

Westenburgerweg 460 s-hertogenbosch

Poeldrik 20 Bemmel. Aanvaarding: in overleg.

TE KOOP. Marsstraat WL Sittard

LEIDERDORP Lokhorst 123

Leiderdorp Bereklauwkreek 15

TE KOOP. Amperestraat 9, 7533 ZM Enschede ,- k.k.

Graaf Reinaldstraat 73 Lobith

Nieuwe Kazernelaan Ede 69

Renate Rubinsteinstraat Nijmegen 8

Vraagprijs ,-- Kosten Koper

K.K. GEELSTER GD OLDENZAAL

Vraagprijs ,-- kosten koper. VUGHT Maarten Trompstraat 67

Rustig gelegen eengezinswoning met berging. aan fraai hofje in de populaire Verzetswijk

't Slag 25 Bemmel. ZOLDER: Ruime zolderberging

JOHN LENNONSTRAAT 43 LENT

Hillekensacker Nijmegen 3115

Vrijblijvende informatie Spoelhoren 47 Noordwijk

SENECALAAN HS SITTARD

TE KOOP Goudenregenstraat 18, Borculo. Perceeloppervlakte 124 m² Bouwjaar 1975


Sterksel Averbodeweg 1 A

SPOORSTRAAT 10 DELDEN

Klein Rome 10 Bemmel

Leende Dorpstraat 23. Vraagprijs ,00-- Kosten Koper

Vrijblijvende informatie Ruijgenhoeck 3 Noordwijk

Oostervelden Bemmel 45

Transcriptie:

Nijmegen Clavisstraat 1a Op 10 minuten fietsen van het centrum van Nijmegen ligt deze twee-onder-een-kap hofwoning met een schitterende tuin, gebouwd in 2006. Intiem wonen aan de voorzijde aan een hofje, aan de achterzijde een living van liefst 65m2 met de gehele achterpui grenzend aan de riante zonnige achtertuin. De woning heeft verder 4 grote slaapkamers en een zeer ruime en lichte woonkamer met moderne keuken. De woning is mooi aan een hofje gelegen en ligt centraal tussen de voorzieningen, scholen en openbaar vervoer, binnen 6 autominuten zit je op de A15.

U bent van harte welkom bij Buiten Makelaars & Adviseurs Welkom bij Buiten makelaars Wij danken u voor de getoonde belangstelling in deze woning. Uiteraard kan het zo zijn dat bepaalde vragen over deze woning nog niet door de brochure beantwoord worden. Met vragen over de woning of over uw financiële mogelijkheden voor de aankoop bent u bij ons van harte welkom. Buiten is meer dan makelaars ; een allround makelaardij waar kwaliteit en persoonlijke aandacht voorop staan. Wij nemen de tijd voor u en kunnen u begeleiden van start tot afronding. De diensten die wij leveren stemmen wij af op uw wensen. Van gerichte opdracht tot de volledige uitvoering van complexe projecten. Natuurlijk laten wij ons op alle vakgebieden bijstaan door de beste experts. Ons werkgebied is de regio Nijmegen tot en met Arnhem en het land van Maas en Waal. In een persoonlijk gesprek kunnen wij uw wensen inventariseren en een scherpe offerte aanbieden. Dit kan ook in de avonduren of in het weekend. Bij u thuis of bij ons op kantoor. U zegt het maar! Professionele ondersteuning Bij Buiten makelaars kunt u rekenen op professionele ondersteuning op het gebied van woningmakelaardij, taxaties en vastgoedbeheer. Tevens werken wij intensief samen met onze partners van D n Bond op het gebied van architectuur, financiële dienstverlening en accountancy (www.dnbond.nl). Wij adviseren en helpen u graag op het gebied van: - aankoop woningen - verkoop woningen - taxaties woningen - taxaties bedrijfsonroerend goed - bouwtechnokeuringen - beheer van verenigingen van eigenaren - energie prestatie advies (wij verzorgen uw energie label) Zekerheid met een VBO Makelaar Wij zijn ervan overtuigd dat wij onze courtage altijd terugverdienen en u hebt de zekerheid, dat u niet te duur koopt en dat uw nieuwe woning verkregen wordt met de zekerheid van kennis, expertise en ervaring van professionele, gecertificeerde VBO Makelaars. Wij werken met Algemene Consumenten Voorwaarden, opgesteld in samenwerking met Vereniging Eigen Huis en de Consumentenbond. Meer informatie Wilt u meer informatie of een afspraak? Stuur ons een e-mail, bel of schrijf ons. Wij presenteren u graag onze werkwijze en onze marketinginstrumenten en het resultaat voor u! Uiteraard verzorgen wij graag een GRATIS WAARDEBEPALING van uw woning. Buiten Makelaars en Adviseurs Edith Piafstraat 110 6663 MA Lent T 024-3888958 E info@buiten.nu I www. Buiten.nu Henrike van der Werf Wietse van Dijk register-makelaar/taxateur o.z.

Nijmegen, Clavisstraat 1a Begane grond: Hal met garderobe, toilet met zwevend toilet en fontein, meterkast en trapopgang. De ruime berging heeft een vaste kast en toegang vanaf de hal en voorzijde. Zeer ruime L-vormige woonkamer met twee keer openslaande tuindeuren naar de riante, zonnige, besloten tuin. De woonkamer is groot en lekker licht door de vele ramen die een prachtig uitzicht hebben over de tuin. Alle radiatoren zijn design uitgevoerd. De moderne keuken is voorzien van diverse Siemens inbouwapparatuur en een Amerikaans model koel-vrieskast met dubbele deuren. De keuken heeft een gezoet hardstenen aanrechtblad. Onder de trap is een praktische provisiekast. De begane grond is voorzien van een Sirari tropisch hardhouten vloer. 1e verdieping: Overloop, een grote slaapkamer aan de achterzijde waar makkelijk 2 kamers van te maken zijn en een slaapkamer aan de voorzijde. De moderne badkamer is in grijs/wit kleurenstellingen en heeft een inloopdouche, een ligbad, een wastafelmeubel, vloerverwarming, een design radiator en een wandcloset. 2e verdieping: Overloop met witgoed aansluitingen, mechanische ventilatie-unit en veel bergruimte. Een slaapkamer met grote dakkapel en dakraam, voorzien van inzethorren en elektrische rolluiken en een slaapkamer met dakkapel. De slaapkamers hebben knieschotten met bergruimte. Tuin: De voortuin is netjes en onderhoudsvriendelijk ingericht. De achtertuin is lekker groot en heerlijk zonnig. Er zijn meerdere terrasjes waar het prima vertoeven is. Ook de achtertuin is gemakkelijk te onderhouden. De berging is mooi geplaatst achter een tuinscherm bij het achterom.

Algemeen: - Bouwjaar 2006, inhoud ca. 560 m3, woonoppervlakte ca. 155 m2, externe bergruimte ca. 3 m2; - Zeer groot perceel van 411 m2 met fraaie breed uitlopende tuin die de hele dag zon garandeert; - Volledig geïsoleerd (energielabel A) en voorzien van stadsverwarming; - Voorzien van 10 zonnepanelen, geplaatst in 2016, piekvermogen 3150 kwh; - Elektrisch zonnescherm; - één set openslaande tuindeuren voorzien van plissé hordeur - Vier ruime slaapkamers en eenvoudig uit te breiden naar vijf slaapkamers; - Moderne badkamer met douche en bad; - Perfecte ligging aan het einde van een hofje; - Voldoende parkeergelegenheid voor de deur; - Alle voorzieningen binnen bereik zoals winkels, scholen, bibliotheek en sportvoorzieningen. Vrijblijvende bieding Hoewel deze verkoopinformatie met de groots mogelijke zorg is samengesteld, blijft de mogelijkheid bestaan dat er fouten, afwijkingen of onvolledigheden in de omschrijving aanwezig zijn. Noch de verkoper noch ons kantoor aanvaarden in dit geval enige aansprakelijkheid. De koper wordt er uitdrukkelijk op geattendeerd, dat ook een eventuele opsomming van gebreken niet betekent, dat de eigenaar en/ of verkoopmakelaar garandeert, dat het object voor het overige vrij is van gebreken. Bij het vermelden van maten die zijn overgenomen uit tekeningen, kan de maatvoering afwijken van de werkelijkheid. Hieraan kan door koper geen enkel recht worden ontleend. Bankgarantie Koper dient binnen ca. 6 weken na datum van aankoop, een waarborgsom of bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom bij de notaris te deponeren; de bankgarantie kan door de hypotheekbank worden verstrekt, waardoor geen eigen geld nodig is. 4 2A 1485 1262 6A 6 4A 2 47 1486 1 Clavisstraat 1A 1487 1719 3 3A 5A 5 1720 1725 1724 1494 7 1493 1491 1489 1490 1651 1492 1650 1488 1649 1648 12A 1721 12 1722 10 1723 8 6 4 1727 1729 2

VBO Makelaar: voor al uw huiswerk U heeft kennis gemaakt met een van onze deskundige VBO-makelaars. Uw makelaar is aangesloten bij VBO Makelaar (Vereniging Bemiddeling Onroerend Goed), een actieve brancheorganisatie voor makelaars in onroerend goed. De circa 1000 aangesloten makelaars stellen u als consument centraal en wij weten dat onze makelaars staan voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Niet iedere makelaar kan zich zomaar aansluiten bij VBO Makelaar. Er zijn strenge eisen opgesteld waaraan de makelaar moet voldoen. En als hij eenmaal lid is, dient hij zich aan belangrijke verplichtingen te houden. Een zekerheid waaraan u (voor)rechten ontleent. Waarom een VBO-makelaar? Waarom juist een VBO-makelaar? We geven u alvast één goede reden: woningkopers en -verkopers zijn aanzienlijk voordeliger uit als ze zaken doen met een VBO-makelaar. Zij leveren de beste diensten voor een aantrekkelijk tarief. Met het marketingpakket van VBO Makelaar brengt uw makelaar uw huis bovendien snel en goed onder de aandacht van een breed publiek. Maar we hebben meer goede redenen... VBO uitwisselingssysteem Uw makelaar is onderdeel van een netwerk van VBO-makelaars. Zij wisselen onderling actuele informatie uit waardoor u snel op de hoogte bent van wat er speelt. Bovendien staat uw woning op www.vbo.nl, een groeiende huizensite met 20.000 unieke bezoekers per dag en een database van inmiddels meer dan 15.000 huizen. Actuele huizen- en marktkennis Regels, wetgeving en trends wijzigen continu, de makelaar moet up-to-date blijven om optimale kwaliteit te kunnen garanderen. De VBO-makelaar is goed opgeleid en houdt zijn vakkennis op peil met de verplichte Permanente Educatie trainingen. Deeldiensten U kiest ervoor dat de VBO-makelaar de complete vastgoedbemiddeling regelt, van begin tot eind. Of dat u gebruik maakt van afzonderlijke diensten van de VBO-makelaar. Alleen het koopcontract opstellen bijvoorbeeld, of onderhandelen met geïnteresseerde kopers. U kunt dan zelf de rondleiding door uw woning verzorgen. Zo stelt u samen met uw makelaar het dienstenpakket samen waarvan u gebruik wilt maken en bespaart u op de kosten! Klant- en servicegericht De VBO-makelaar is klantgericht, luistert naar uw wensen, neemt ruimschoots de tijd voor u en kan desgewenst alle zaken uit handen nemen. APK voor vastgoed VBO Makelaar werkt samen met een landelijk netwerk van betrouwbare en deskundige aanbieders van woningkeuringen. Met een betrouwbare en deskundige keuring, heeft u zekerheid over de bouwkundige staat van uw droomhuis. Zo komt u niet voor verrassingen te staan. Snel en goed met eigen taxatienetwerk VBO Makelaar beschikt ook over een eigen kwalitatief hoogstaand taxatienetwerk. U kunt on-line, dus snel, een taxatierapport aanvragen. Uw VBO-makelaar biedt zekerheid Uw VBO-makelaar is gehouden aan de gedragscode van VBO Makelaar en de algemene consumentenvoorwaarden (opgesteld i.s.m. Vereniging Eigen Huis en de Consumentenbond). Hoogst haalbare erkenning De VBO is gecertificeerd volgens Europese norm EN 17024. De persoonscertificatie garandeert de vakbekwaamheid van uw makelaar. Deze certificeringregeling is als enige in Nederland geaccrediteerd bij de Raad voor Accreditatie, de hoogst haalbare erkenning. Als het om iets waardevols als uw woning gaat, kunt u maar beter met de beste partij in zee gaan. Brancheorganisatie met initiatief Zo was de 3 dagen bedenktijd, die nu wettelijk is geregeld, een initiatief van VBO Makelaar. Uw makelaar is aangesloten bij een brancheorganisatie die initiatief durft te tonen en staat voor het consumentenbelang. Verzekering Al onze VBO-makelaars zijn verplicht verzekerd tegen beroepsaansprakelijkheid. Dit is ook in uw belang. Klachtenbehandeling Mocht u toch een klacht hebben, dan kunt u altijd terecht bij de afdeling klachtenbehandeling van VBO Makelaar die voortdurend werkt aan de kwaliteit van dienstverlening van haar leden. Een onafhankelijk tuchtcollege ziet toe op het handelen van onze makelaars. Geschillencommissie voor extra zekerheid Bent u toch niet tevreden? Dan kunt u zich richten tot de Geschillencommissie Makelaardij van de Stichting Geschillen Commissie, waarbij VBO Makelaar is aangesloten. Deze geschillencommissie is laagdrempelig, goedkoop en snel behandelt de civielrechtelijke kant van de klacht. Meer informatie over de brancheorganisatie: VBO Makelaar Braillelaan 6 2289 CM Rijswijk Tel: 070 345 87 03 E-mail: vbo@vbo.nl Website: www.vbo.nl De VBO Makelaar, thuis in uw regio

Nijmegen Clavisstraat 1a Buiten Makelaars en Adviseurs Nijmegen-Noord: Edith Piafstraat 110, 6663 MA Lent Algemeen: T 024-3888958 E info@buiten.nu I www.buiten.nu Postadres: Postbus 40120, 6504 AC Nijmegen