VAKANTIEGEVOEL. Laten we hopen dat de organisatie ook dit jaar weer mag rekenen op vele bezoekers en deelnemers!

Vergelijkbare documenten
Bedankt allemaal weer voor de input en veel leesplezier!

MAART ROERT Z N STAART

UITSLAGEN SCMH JO19-1

Met Isa en Kiki zij aan zij, krijgen we een super carnaval in de hei!.

MOOI SEIZOENS EINDE UITSLAGEN

AANLOOP NAAR JUBILEUM

47 e jaargang Nummer 14 4 december 2016

RUSTIG VOETBALWEEKEND

HERFST BEGONNEN MET TROPISCHE TEMPERATUREN WEER MONSTERZEGES VOOR JO9 EERST WINST VOOR A1

WEER SUCCESVOLLE ZATERDAG VOOR SCMH

KAMPIOENEN VAN SCMH!!!

Minipolo toernooi in Apeldoorn

GROTE CLUBACTIE KOMT ER WEER AAN

A1 BLIJFT WINNEN MEISJESTEAMS BOVENAAN

NIEUWSBRIEF SEIZOEN 2018/2019. jaargang 9 nr Beste ASW leden, De allerlaatste nieuwsbrief van 2018.

BEKERWINST VOOR A1 EN MD1

Alkmania F5 Alphia F2 Afgelopen zaterdag stonden de geweldenaren van de F5 weer vroeg in de wei voor de wedstrijd tegen Alphia F2.

TOERNOOIEN BEGONNEN VOETBALKAMP VOOR DE DEUR

Stormvogels 28. Seizoen 2011 / Klasse 5G. Een seizoen vol hooggespannen verwachtingen en jonge vogels. vertrekken toch bleven, keeper Jaap

Jeugd Valkenier Digitaal mededelingenblad van en voor de jeugdafdeling van VV de Valk

Al vanaf de 1ste minuut zijn onze helden erop gebrand om deze wedstrijd te winnen.

De derde periode en het kampioenschap van TEC zaterdag 2

47 e jaargang Nummer 3 18 september 2016 DOELPUNTENFESTIJN BIJ BIJNA ALLE WEDSTRIJDEN Er is enorm veel gescoord afgelopen zaterdag.

HAAGS VOETBALBLAD - SPECIAL! -

Good Luck MB1 - Riel MB1

Wim van Lieshout; Sportheld van de gemeente Veghel!

Verslagen oktober en 4-5 november

45 e jaargang Nummer april 2015 MD1 KAMPIOEN

KFC Turnhout Wedstrijdverslagen U10

Trainingvoorbereiding formulier Trainer Coach Veldvoetbal

DRIE AFGELASTINGEN DOOR SLECHT WEER

HET IS WEER TOERNOOITIJD

De Ster JO9-1 kampioen na superspannende wedstrijd tegen VV Sittard JO9-1 Doordeweekse wedstrijd tegen Roda JC was ook een geweldige ervaring!

18.00u 19.45u 19.00u 1930u 20.00u Maandag D1 C1 A2 Dinsdag Lagere elftallen Selectie Woensdag MD1 MC1 A1 Donderdag C2 SCMH 2 SCMH 1 Lagere elftallen

As OP KOERS VOOR HOGE NOTERING

TOINNE V.D. BOOGAARD VRIJWILLIGER VAN HET JAAR

Uitslagen CTH teams LOHC Tegenstander Uitslag Klasse Zaterdag Zondag JA1 Cartouche JA1 Rotterdam JB3 JB1

25 april 2014: VRIJDAG. Voorronde. Jeugd v.v SCMH. Tijd-schema teams: u: Mini Pupillen F2 F u: E1 M-D1 D2. 19.

Programma voetbal Datum Thuis Uit Tijd Plaats Junioren di. 12-mei. C3 ST SV United/BVV'27 C3G Sporting S.T. C1 18:30 Wanssum

Veel leesplezier, De Redactie. Dané Jansen. 28 januari Vrije middag groepen januari Volgende BargerBabbel. Pag

VERSLAGEN. Blauw Geel'38 MD1 - SCMH MD1 2-2

OLYMPIACTUEEL/FLITS. Uitslagen. Programma. Van de redactie: Wedstrijdverslagen. Senioren. Jeugd. Olympia E3 -Combinatie E2

Good Luck B2 - Baronie B5. Drie punten verdient, maar slechts een binnengehaald! 01 dec 2012

Van pupil E naar D...

ER IS WEER GEVOETBALD

SV Baarn D1 pakt eerste prijs in Parijs!

Nieuwsbrief 29 maart 2015

Verslag Hector 1 - Sportclub Enschede 1 Eindstand 2-4 Zondag 13 september 2015

Wedstrijdverslagen 6 en 7 mei 2017

Leuk dat je de wedstrijden van JO11 en JO9 wilt fluiten, daar zijn we zeer blij om. Namens het bestuur van KSV alvast bedankt daarvoor.

Training vrijdag Circuittraining EWC F-pupillen

EINDE COMPETITIE IN ZICHT

OUD (ERS) TEGEN JEUGD C3

V.V.W. Seniorennieuws. VVW 1 verliest van Kleine Sluis en VVW 2 toont veerkracht

Rheko info nr april adres Rheko: website :

Ons seizoen van het begin tot het einde.

Minipolo toernooi in Zutphen

Veranderingen bij overgang van E naar D

achter vlnr:gerrit Babois,Jan Freerk Schilstra,stefan Basta,Martijn van Dijk,Jesse Klaver,Gerben Wessel Brandsma,Roy Boorsma,Matthijs Haarsma en

DEZE VUIST OP DEZE VUIST DEZE VUIST OP DEZE VUIST EN ZO KLIMT C6 NAAR BOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOVEN

oefenvormen E-Pupillen RVT Basisvorm 4 tegen 4 lang smal veld vereenvoudigingen Oefenvormen

Internationaal Jeugdtoernooi Namen (België)

Wedstrijdverslagen 12 en 13 september 2015

Trainingsprogramma 1 e jaars F-pupillen

Nieuwsbrief 01 maart 2015

24 maart maart Zomertijd (klok 1 uur vooruit) 31 maart Theateravond groep 3

WZVJS U17 JVOZ B2 (0-0) 0-0 WZVJS U17 - Koninklijke Eendracht De Haan U17 (4-0) 7-0

WILLEM VAN HANEGEM Een voetballer die veel verdriet had door Auke Kok

ESDO E2 wint thuis van Luno E3

Zodra de meiden Rosanne zien beginnen ze te juichen en te zingen. Rosanne! Rosanne! Leve de koningin van het voetbalteam. Lekker Zo!

Het creëren van kansen en het scoren. Uiteindelijk moet er gescoord worden. Hoe creëer je kansen en wat is van belang bij het benutten van kansen?

Nieuws van de directie

WEEK 4 - (AANV) SCOREN (SCHIETEN BINNENKANT VOET)

Eilermark 1 SCE 1 uitslag 2-3 Zondag

Doelstelling. Leeftijdscategorie Jeugd Aantal Spelers Ongeveer 12 Oefen/Leerfase

Transcriptie:

VAKANTIEGEVOEL 47 e jaargang Nummer 25 15 april 2017 Het is bijna voorjaarsvakantie. Even lekker ontspannen tijdens alle drukke dagen althans voor velen. Lijstaanvoerder SCMH wint mooi van Ravenstein en de kleinere mannen van JO9-1 staan in de kwart-finale van de beker! De komende weken staan nog bol van activiteiten, te beginnen bij de Penalty Bokaal SCMH aanstaande Vrijdag om 18:00. Natuurlijk hierbij de uitnodiging op verzoek van de organisatie. De Mini s en JO9 teams mogen tijdens de training op dinsdag al de voorrondes schieten ivm te weinig aanmeldingen op de Vrijdagavond (begin Meivakantie en voetbalschool Uden). Dat is goed geregeld! Laten we hopen dat de organisatie ook dit jaar weer mag rekenen op vele bezoekers en deelnemers! Hieronder weer de verslagen die verstuurd zijn naar de redactie. Een beetje laat op de site, maar ook de Paashaas was bij de redactie en heeft wat tijd afgesnoept Veel leesplezier!

UITSLAGEN Via deze link kom je bij de website van SCMH met daarop de uitslagen van de wedstrijden van de jeugd. We zullen deze vanaf deze week niet meer in het Jeugdnieuws plaatsen. VERSLAGEN Donderdag 13-4: SCHIJNDEL JO17-3 SCMH JO17-1G Uitslag 6-2 Vandaag hadden we op de planning als tegenstander Schijndel JO 17-3 We hadden voor deze wedstrijden heel wat afmeldingen dus Skip, Justin en Ralph speelde als invallers met ons mee. Het was voor ons al bekend dat het een lastige tegenstander zou worden, maar met dit in het achterhoofd zijn wij vol goede moed de wedstrijd in gegaan. We begonnen goed aan de wedstrijd en creëerde ook wat kansjes. Maar toch al vroeg in de wedstrijd door een foutje achter in krijgen we de 1-0 al tegen. Maar we blijven na de 1-0 nog steeds goed door voetballen en dat werd dan ook zeker beloond. Een lage voorzet van Justin waardoor Yannick de 1-1 kan binnen schieten. Toen de 1-1 was gevallen wilden we natuurlijk voor de voorsprong spelen. Maar toch ging dat niet gebeuren alweer een fout achter in en we krijgen dan zo ook weer de 2-1 tegen. Maar natuurlijk geven we niet op en we blijven de duels aangaan en veroveren zo vaak de bal. En dat wordt ook beloont ook met een prachtig afstandschot van Skip. 2-2 is dus ook de uitstand van de eerste helft. De tweede helft spelen we minder gefocust en verliezen we meer duels. We krijgen zo dus ook al snel weer de 3-2 tegen, dat was een grote tegenvaller. Na die vroege goal wordt ons spel slordig en verliezen we veel ballen op het middenveld. En we krijgen zo dus nog wat goals tegen. 6-2 is de uitslag. Jammer jongens en bedankt Skip Ralph en Justin, goed gespeeld allemaal en volgende wedstrijd gaan we er weer tegen aan. ZATERDAG 15-4: BRANDEVOORT JO17-3 SCMH JO17-1G Uitslag 1-2 Vandaag wedstrijd tegen Brandevoort, het begon al fel tijdens de eerste helft, van de ene kant naar de ander. 110% inzet van beide partijen soms liep het hoog op. De eerste goal viel, voor onze partij, en al vlug viel de tweede er snel achteraan. Maar er waren ook pijnlijke moment later in de eerste helft.niels raakte geblesseerd en we wensen hem beterschap bij het herstel. Even later werd het rust. De tweede helft begon, wij verzwakte iets, een paar kleine foutjes die grote gevolgen hadden. Het werd (Brandevoort) 1-2 (scmh). Maar we gaven niet op, we hielden vol tot het eind en de eindstand werd 1-2. Een welverdiende overwinning voor ons. Goed gedaan jongens! BOSKANT JO15-1 SCMH JO15-1G Uitslag 1-2 Vandaag uit naar Boskant, met +-12 fitte spelers. De eerste helft waren wij beter maar helaas maakt Boskant 1-0 Teun maakt gelukkig voor rust de 1-1 en de tweede helft een verdiende overwinning 1-2 door een goal van Gijs D. Vandaag hard gewerkt sommigen hebben letterlijk alles gegeven.

Chauffeurs bedankt voor het rijden SCHIJNDEL JO13-4 - SCMH JO13-1 1-2 Vandaag uit naar nummer 2. Ze hebben alles nog gewonnen, behalve van de koploper Erp2 verloren. Dat belooft een zware wedstrijd te worden. In de auto praten we elkaar moed in. We gaan onze huid duur verkopen en als je voor de wedstrijd al denkt dat je verloren bent, dan verlies je ook gaat er door de auto. Er waren afgelopen woensdag maar 5 jongens trainen, dus genoeg potentiële wissels. We beginnen met Matthijs langs de lijn. Vanaf het begin staan we zoals verwacht onder druk. De wind tegen en Schijndel D4 ook nog. Het moet niet gekker worden! Met kunst en vliegwerk houden we Schijndel tegen. Iedereen speelt voor wat ie waard is en dat is best veel. Als Duke een achterbal neemt speelt ie Giel in de voeten, die draait prachtig weg en twee man van Schijndel hebben het nakijken. De bal gaat via Tjeu naar Mathijs en we krijgen zowaar een klein kansje en even later een heuse corner. De bal schiet bij de keeper door zijn handen, maar helaas kunnen Loek en Luuk de bal net niet binnentikken. Na heel veel kansen aan de andere kant gemist te hebben scoort Schijndel, maar gelukkig voor ons is het buitenspel. We blijven voor elke meter knokken en als Vince een duel aangaat krijgt ie een knietje in zijn rug, niet fijn! Gelukkig is het snel rust, wel jammer dat Vince niet verder kan. De leiders hebben tijdens de rust nauwelijks tips. Lekker door voetballen is het advies. Vol goede moed beginnen we aan de tweede helft. Schijndel is duidelijk sterker, maar af en toe komen ook wij aan aanvallen toe. Weer komt Schijndel gevaarlijk opzetten, tot Vasilios de bal naar voren knalt. Ondank dat Schijndel de tweede helft de wind tegen heeft komt de bal net zo hard weer terug. Nu pikt Tjeu hem op bouwt netjes op via Sten. Van Sten naar Jelle en die ziet Luuk de hoek in duiken. Nee, niet de hoek van de goal, maar hij sprint naar de hoek van het veld. Luuk knalt de bal naar de andere kant van het veld, waar Matthijs de bal oppikt en het op een rennen zet richting de goal. Hij kapt de keeper uit en schiet de bal mooi in de lange hoek. 1-1. Deze goal brengt een schrikeffect te weeg. Je hoort de Schijndels voetballers en supporters denken: het zal toch niet! Nu verovert Duke de bal en schuift hem mooi in de voeten bij Aidan. Die verandert de bal mooi van richting, zodat hij bij Matthijs uitkomt. Hij wil wegdraaien bij zijn back om naar de goal op te stomen, maar helaas de back neemt de bal over. De back komt nu Loek tegen en die blokt de bal, zodat de bal via de back van Schijndel uit gaat. Giel is er als de kippen bij om de bal te pakken en supersnel over de verdediging naar Matthijs te gooien. Hij is de verdedigers te snel af maar schiet keihard bij de keeper tegen zijn benen. We hebben geluk want de bal kaatst weer precies voor de voeten van Matthijs. Met een voetbeweging tikt hij de bal met links voor zijn rechtervoet en haalt nogmaals uit. Bam, keihard de goal in 1-2! Schijndel schiet nu echt in de paniek en gaat meer en meer de bal naar voren rammen en op elkaar mopperen. Toch krijgt Schijndel nog een hele grote kans, hun rechterspits rent alleen op het doel af. Jannes doet net of hij uitkomt en zet dan weer een paar passen terug. De spits wil de bal over Jannes heen lobben, maar Jannes springt zo hoog als hij kan en kan de bal nog net uit de lucht plukken. Als we aan de scheids vragen hoe lang het nog is antwoordt ie nog een paar minuten. Wat kunnen een paar minuten lang duren. Eindelijk horen we het lang verwachtte fluitje. Dat klinkt als muziek in onze oren en we juichen alsof we kampioen zijn geworden. De jongens van Schijndel stortten zich van teleurstelling op de grond, maar geven ons even later heel sportief de hand. Wat een prachtige overwinning. Gefeliciteerd jongens. WEC JO11-1 SCMH JO11-1 Uitslag 8-0 Aan het begin van de wedstrijd waren we erg fanatiek en ging de bal ook veel over en weer. Er waren kansen voor ons en ook voor de tegenpartij. Na ongeveer 10 minuten scoorde WEC hun eerste doelpunt. Hierna raakten zij steeds meer aan de bal en onze verdediging kon hen moeilijk tegenhouden. Het lukt ons ook moeilijk om een goede aanval op te zetten waardoor het voor de rust nog 2-0 werd voor WEC.

In de rust even een tactiekbespreking van Leon en Corne om er daarna weer vol tegenaan te gaan. Dat ging hem niet worden...al snel scoorde WEC weer een doelpunt en er volgden er nog 5. Jammer maar we waren niet fel genoeg. Jip, bedankt voor het meespelen!! SCMH JO11-2 GEMERT JO11-6 Uitslag 1-5 Vandaag speelden we tegen Gemert. Zonder Jip want die hadden we verhuurd aan de E1. De wedstrijd ging gelijk op en de eerste helft was erg spannend. Na 12 minuten spelen kregen we een serieuze kans. Lars en Amer hadden een mooi een-tweetje, Amer schoot op goal maar de bal werd net overgetikt door de keeper van Gemert. Hier en daar hadden we nog een paar kleine kansen, maar vlak voor rust scoorde Gemert de 0-1 uit een corner. Zeven minuten in de tweede helft maakte Tom de gelijkmaker. Weer kregen we genoeg kansen maar deze werden niet benut. Gemert deed dat wel en we stonden dan ook snel 1-3 achter. We kwamen er helaas niet meer aan te pas en Gemert ging er dan ook met de winst vandoor. Einduitslag 1-5. BLAUW GEEL 38 JO9-4 - SCMH JO9-1 Uitslag 2-3 Vandaag de topper tegen onze medekoploper Blauw Geel'38 JO9-4. Samen met hun en Irene staan wij bovenaan. Het zou dus een zware klus worden vandaag werd al snel duidelijk. Met een vaste keeper en een spits die de hele tijd in de buurt van onze keeper stond begon onze tegenstander sterk. Ferm en Joost die geweldig stonden te verdedigen waren het niet gewend dat er een speler van de tegenstander zo ver naar voren stond. Lang bleef het 0-0. Toch viel er een goal, maar aan de verkeerde kant, 1-0. Af en toe kwamen we er goed uit en dat leverde goede kansen op. Nuno schoot nog een bal van afstand vol op de lat. Helaas was het Blauw Geel die wel weer wist te scoren, 2-0. Gelukkig bleven wij er wel in geloven dat we hier konden winnen. Dat zorgde er dan ook voor dat we net voor rust nog tegen scoorde. Luuk gaf na een goede actie op rechts een strakke bal voor die door Liam werd binnen getikt, 2-1. Dit was ook meteen de ruststand. Nadat we het er in de rust goed over gehad hadden dat we echt alles moesten geven om hier te kunnen winnen gingen we er weer volle bak tegenaan. Met Sem mee achterin probeerde we niets meer weg te geven en dat ging vrij goed. Liam stond goed te keepen, net als Sem de eerste helft. Op het middenveld werd ook super hard gewerkt door Mees, Nuno, Luuk en Niek en voorin liep Gijs de verdedigers bezig te houden. Lang bleef het in de tweede helft 2-1, maar gelukkig waren wij het die de bal er weer wisten in te schieten. Luuk ging op rechts zijn mannetje voorbij en schoot de bal met een prachtige boogbal over de keeper bij de tweede paal in het netje, 2-2. Superblij waren onze mannen en je kon zien aan ze dat ze de overwinning konden ruiken. Niet zo heel lang na de 2-2 was het weer Luuk die na een mooie actie op rechts de bal wederom prachtig over de keeper bij de tweede paal in het netje wist te schieten, 2-3. De keeper was bijna niet te passeren, maar op deze twee schoten had hij niets te zeggen. Een prachtige overwinning was dit. Blauw Geel had misschien meer verdiend, maar helaas voor hun gingen de puntjes mee naar de Hei. Nu staan we alleen nog met Irene bovenaan. Komende woensdag spelen we de kwartfinale van de beker, dus dat wordt weer volle bak er tegenaan. SCMH JO9-2 BOEKEL SPORT JO9-6G Uitslag 4-1 Zaterdag 15 april speelde JO9-2 thuis tegen Boekel. Het leek een mooie wedstrijd te gaan worden waarbij beide teams veel kansen zouden krijgen. Na 5 minuten goed voetbal stond Boekel voor met 0-1. Daarna probeerde Boekel nog een aantal keer te scoren maar dit lukte niet door onze goede verdedigers en keeper. Gelukkig wist Ruben 5 seconde voor rust het doel van onze tegenpartij met een schot op afstand te vinden 1-1. Na de rust en de pep talk van Stefan gingen onze jongens weer vol moed aan de slag. Door met zijn allen goed samen te spelen wisten Lars in de 33 ste minuut een goal te maken 2-1.

2 minuten later volgde er nog een doelpunt door Lars 3-1. Ook Ali wist de bal goed aan te nemen van zijn teamgenoten en kon een doelpunt maken.en zo wonnen we de wedstrijd uiteindelijk met 4-1. Knap gedaan. VERJAARDAGEN 17-apr Jonne Nooijen JO17-1G 18-apr Sem Kanters JO09-1 27-apr Gijs v Houtum JO09-1 28-apr Rowdy v Os JO15-1G 29-apr Niek Schepens JO09-1 G E F E L I C I T E E R D A L L E M A A L!!!! PROGRAMMA Het programma is te vinden op de site van SCMH, via deze link kom je er. Vanaf deze week publiceren we het programma niet meer in het Jeugdnieuws. VEEL SUCCES Joanita verslagscmh@home.nl