Baakhoverweg 6 te Susteren

Vergelijkbare documenten
Heuvel 20 te Budel-Schoot

Buntweg 12 te Ysselsteyn (L)

Bakelseweg 4 te Aarle-Rixtel

Valkerheideweg 3 Maasbree

Boskantseweg te Sint Oedenrode

Hoogeindseweg 6a te Oostelbeers

Loosbroeksestraat 6 te Heesch

Gerrisstraat 5 te Nederweert

Boomstraat 25 te Gemonde

Sniederslaan 6a te Bladel

Dominepad 5A te Hoogeloon

Willibrordstraat 23 te Middelbeers

Nieuwstraat 0 ong. te Sint Oedenrode

Buntweg 12 te Ysselsteyn (L)

Eerdsebaan 57 te Schijndel

Eerdsebaan 57 te Schijndel

Veldmaarschalk Montgomerylaan 79 te Eindhoven

Zwanebloemsingel 51 te Helmond

Neerkantseweg 50 te Liessel (gemeente Deurne)

Laag Heukelomseweg 2 A te Heukelom

Sniederslaan 8 te Bladel

Zwanebloemsingel 51 te Helmond

Meierstraat 37 te Kessenich (Limburg, België)

Berg 5 te Meijel. : bieden is mogelijk vanaf ,-- k.k. : gemeente Meijel, sectie D, nummer 1929 gedeeltelijk, groot ca m².

Ooruilweg 7 te Heusden (gem. Asten)

Donk 45 te Meijel INRUIL EIGEN WONING IS BESPREEKBAAR! Prijs: bieden vanaf: ,-- k.k.

Hool 0 ong. te Nuenen (Gerwen)-kavel 2

Haag 46 te Merselo. Prijs: ,-- k.k.

Timmereind 3 te Waalre

Arkweg 30 te Mierlo. Vraagprijs: , -- k.k.

Bocholterweg 79 te Weert

Bergweg 1 te Well (L)

Graafsebosweg 4 te America

De Cocq van Haeftenstraat 31 te Meerlo

Helvoirtseweg 13 te Haaren

Bakelseweg 8 te Aarle-Rixtel

Trinesweg 2 te Meijel

TE KOOP / TE HUUR Postelseweg 96 te Eersel

Breedijk 4 te Helmond

Landrop 2 te Hoogeloon

Rijsbergsebaan 4 te Galder

Berg 7 te Budel. Inruil eigen woning is bespreekbaar!

Chromerij 29 te Waalre

Velddoornweg 71 te Eindhoven

Valkhofscheweg 2a te Velp (gem. Grave)

Zandschelweg 1 te Deurne

Jagersstraat 3 te Zutendaal (B)

Jodenpeeldreef 8 te De Rips

Patersstraat 28 te Evertsoord

Molentjesdreef 3a te Neerkant

Helenaveenseweg 66 te Grashoek

Loon 40 te Liessel. Prijs: ,-- k.k.

Hoeverdijk 102 te Valkenswaard

Mauritsstraat 14 te Veldhoven

Plattebaan 2 te Schijf

Hoogeindseweg 6 te Oostelbeers

Gezandebaan 2 te Someren

Voskeschestraat 7 te Velp

Achterbosch 9 te Lieshout

Akkerweg 6 te Erp (Boerdonk)

Kempkensberg 50 te Ysselsteyn

Leenselweg 4a te Liessel

Rullen 10 te Nuenen. Kortom, een fraai object voor de hobbymatige paarden-/dierenliefhebber of de hobbyist! Vraagprijs: ,-- k.k.

STOETERIJ RODENBURGH Veldhovenseweg 3 te Knegsel

Kouterdreef 3 te Deurne

Veghelsedijk 4 te Deurne

Donk 28 te Meijel. Bieden is mogelijk vanaf ,-- k.k.

Kadastrale gegevens : Gemeente: Hoogeloon Sectie: G Nummer: 160, groot m²

: ,-- k.k. excl. evt. verschuldigde B.T.W.

Coendersberglaan 15 te Helmond (Dierdonk)

Dijkstraat 67 te Asten

Weteringstraat 4 te Wamel

Kortenbos 9 en 9A te Meerlo

Hoogeindseweg 6 te Oostelbeers

Laarbroek 20 te Asten

Beerseweg 29 te Mill. : 80,-- per box per maand incl. faciliteiten, excl. gas, water en elektra (kale boxen)

Rijksweg 9 te Velden. Vraagprijs: ,-- k.k.

Keizersbaan 3a te Kessel

Valkstraat 9 te Bergen (L)

Puttenweg 130 te Ysselsteyn

Lochterweg 9 te Budel-Schoot (gem. Cranendonck)

Timmermannsweg 127 te Ysselsteyn (L)

Helmondsingel 123 te Deurne

Heult 4 te Boxtel. Prijs: ,-- k.k.

Breevennenweg 1a te Leunen

Roobeekweg 3 te Arcen

Kerkakkers 3 te Nuenen (Gerwen)

Hazeldonk 18 te Asten

Papenvoortse Heide 5 te Nuenen De Boschhoek

Doonheide 37 te Gemert

Roggelseweg 138 te Egchel

Eindhovensedijk 31 te Oirschot

Oude Retiesebaan 4 te Oud-Turnhout (B)

Een hoogwaardig afgewerkte en sfeervol ingerichte woonboerderij met prima mogelijkheden voor de hobbymatige paardenliefhebber!

Sportlaan 42 te Emmeloord

Heesakker 5a te Haaren

Hool 4 te Nuenen (Gerwen)

Ondersloot-Zuid 5 te Stegeren

Belienberkdijk 20 te Someren

Wagenbroeken 3a te Casteren

Transcriptie:

Baakhoverweg 6 te Susteren Op een rustige locatie in een prachtige omgeving gelegen complete hippische accommodatie bestaande uit een karakteristieke carré-boerderij met een woongedeelte, een inpandig stalgedeelte, een inpandig schuurgedeelte en een binnenplaats, een vrijstaande rijhal, een vrijstaande veldschuur en een paardenstal. Op het perceel van ruim 2 hectare zijn verder een buitenbak en een stapmolen aanwezig. Een groot gedeelte van het perceel is ingericht als weiland. Goede bereikbaar vanwege de ligging nabij de snelweg A2 Maastricht-Eindhoven, de Duitse en Belgische grens. Prijs: 950.000,-- k.k.

Aanvaarding per : in overleg. Kadastrale gegevens : Gemeente Susteren, sectie G, nummers 1678, 1679, 1680, 1681, 1682 en 1683, totaal groot 21.190 m² Staat van onderhoud : goed Bouwjaar : oorspronkelijk bouwjaar boerderij: ca. 1947 rijhal: ca.1998 INDELING: Woonboerderij: Begane grond: Eerste verdieping: Inpandige schuur: ontvangsthal overloop schuur woonkamer slaapkamer werkplaats kantoor/werkkamer slaapkamer leefkeuken slaapkamer Inpandig stalgedeelte: kelder slaapkamer 11 paardenboxen hal badkamer zadelkamer badkamer bijkeuken Rijhal: binnenbak (ca. 22x50 mtr.) Paardenstal: 5 paardenboxen wasplaats Overig: veldschuur stapmolen mestvaalt bijgebouw buitenbak wasplaats poetsplaats met solarium zolder BIJZONDERHEDEN: Ligging : Op een fraaie locatie gelegen met vrij uitzicht rondom. Het geheel is gunstig gelegen ten opzichte van uitvalswegen richting Maastricht, de Duitse en Belgische grens. Düsseldorf Airport is binnen een uur bereikbaar. Tuinsituatie Verwarming : Een knusse en sfeervolle binnenplaats vormt het hart van de boerderij. : Verwarming middels c.v.-ketel (huur).

INDELING: Woonboerderij: Begane grond: De ruime ontvangsthal is voorzien van een plavuizen vloer, de wanden zijn deels uitgevoerd in granol en deels in stucwerk. Het schuurwerk plafond is afgewerkt met houten balken. De hal biedt toegang tot de woonkamer en middels een vaste trap toegang tot de 1 e verdieping. De woonkamer is voorzien van een parket vloer, behangen wanden en een spuitwerk plafond met sierlijsten. Een open haard zorgt voor extra sfeer en warmte in de woonkamer. Grote raampartijen bieden een fraai zicht op de binnenplaats.

De woonkamer staat direct in verbinding met de naastgelegen werkkamer, welke is afgewerkt met een parketvloer, behangen wanden en een stucwerk plafond. De knusse leefkeuken is voorzien van een eikenhouten keukeninrichting in hoekopstelling, welke is uitgerust met een spoelbak, een kookplaat, oven en koelkast. De keuken is afgewerkt met een tegelvloer, de wanden zijn deels betegeld en deels behangen. Een loopdeur biedt toegang tot de binnenplaats. De droge, stahoge kelder bestaat uit twee delen en is toegankelijk middels een houten trap. De kelder is voorzien van een betonnen vloer en betonnen wanden Een 2 e hal is afgewerkt met een tegelvloer, granol wanden en een loopdeur biedt toegang tot het erf. Een 2 e trapopgang biedt toegang tot één van de slaapkamers op de 1 e verdieping. In deze hal is de meterkast gesitueerd.

De geheel betegelde badkamer is uitgerust met een ligbad met douchescherm, een vaste wastafel, een zwevend toilet. De praktische bijkeuken verbindt het woongedeelte van de boerderij met het inpandige stalgedeelte. De bijkeuken is afgewerkt met een plavuizen vloer, stucwerk wanden en een stucwerk plafond. Verder beschikt de bijkeuken over de aansluitingen voor de wasapparatuur, de opstelling van de c.v.-ketel (huur, Remeha) met boiler. Eerste verdieping: De overloop biedt toegang tot 4 slaapkamers en de 2 e badkamer. De overloop is afgewerkt met een parketvloer, granol wanden en een schuurwerk plafond. Slaapkamer I is voorzien van vloerbedekking, behangen wanden en een behangen plafond. Een dakkapel zorgt voor veel lichtinval. De 2 e badkamer is uitgerust met een ligbad, een vaste wastafel, een zwevend toilet, design radiator en een inbouwkast. De wanden en het plafond van de badkamer zijn behangen, de vloer is voorzien van parket.

De ouderslaapkamer is voorzien van een houten vloer, behangen wanden en een behangen plafond. Ook op deze kamer zorgt een dakkapel voor extra ruimte en veel lichtinval. Slaapkamer III is afgewerkt met een houten vloer, behangen wanden en een behangen plafond. De kamer is verder uitgerust met 2 dakkapellen en een inbouwkast. Slaapkamer IV is voorzien van een laminaat vloer, behangen wanden en een schroten plafond. Een dubbele dakkapel zorgt voor veel lichtinval. Een inbouwkast biedt extra bergruimte. Deze kamer is tevens toegankelijk middels een 2 e trapopgang vanuit de 2 e hal.

Binnenplaats en tuin: De sfeervolle en volop privacy biedende binnenplaats vormt het hart van de boerderij en is verhard met grond. De binnenplaats biedt toegang tot het woongedeelte van de boerderij, de inpandige schuur met werkplaats en het inpandige stalgedeelte.

De aan de voorzijde van het woongedeelte van de boerderij gelegen tuin is ingericht met een royaal gazon, borderbeplanting met vaste planten en haagjes. Inpandig schuurgedeelte: De inpandige schuur is vanaf de binnenplaats bereikbaar middels dubbele, openslaande houten deuren. De schuur is opgetrokken uit metselwerk en het dak is met pannen gedekt. De naastgelegen werkplaats is eveneens toegankelijk middels openslaande, houten deuren en voorzien van een betonnen vloer en betonnen wanden. Een loopdeur in de achtergevel biedt toegang tot het erf.

Inpandig stalgedeelte: Het inpandig stalgedeelte (ca. 365 m²) is ingericht met 11 paardenboxen, een zadelkamer en een was- en poetsplaats met solarium. Het stalgedeelte is afgewerkt met een betonnen vloer, bezette wanden en een metselwerk plafond. De zadelkamer is voorzien van een betonnen vloer, de wanden zijn afgewerkt met een houten lambrisering en een luik naar de bovengelegen zolder (ca 314 m²). In de zadelkamer is de grondwaterpomp gesitueerd en een toilet. De wasplaats is afgewerkt met een betonnen vloer en deels betegelde wanden. De poetsplaats is voorzien van een betonnen vloer, welke is bedekt met rubberen tegels. Verder is er een solarium aanwezig. De 11 paardenboxen zijn voorzien van deels gepoedercoate en deels metselwerk voorwanden met gepoedercoate draaideuren, metselwerk tussen- en achterwanden. De boxen genieten veel lichtinval middels raampartijen.

Rijhal: De vrijstaande rijhal is opgetrokken uit metselwerk met gecoate, stalen spanten en het dak is met asbestvrije golfplaten gedekt. De lichtdoorlatende platen in het dak zijn recent vernieuwd. De binnenbak (ca. 22x50 mtr.) is voorzien van een houten balkrand en een vlokkenbodem. Schuifdeuren in de voor- en zijgevel bieden toegang tot het erf. Vrijstaande paardenstal: De paardenstal (ca. 105 m²) is ingericht met 5 paardenboxen en een wasplaats. De deels geïsoleerde stal is opgetrokken uit metselwerk met stalen spanten en het dak is met asbesthoudende golfplaten gedekt. Schuifdeuren in de voor- en achtergevel bieden toegang tot het erf. De paardenboxen zijn voorzien van deels gepoedercoate en deels metselwerk voorwanden met gepoedercoate draaideuren, metselwerk tussen- en achterwanden.

Veldschuur: De vrijstaande veldschuur met open front is opgetrokken uit metselwerk met houten en stalen spanten en het dak is met asbesthoudende golfplaten gedekt. Bijgebouw: In een vrijstaand bijgebouw zijn de kantine en een voormalig groomverblijf gesitueerd. Het bijgebouw is opgetrokken uit metselwerk en het dak is met pannen gedekt Overige faciliteiten: Buitenbak: De buitenbak is voorzien van een zandbodem en deels omheind met een groenwal. Stapmolen: De stapmolen is geschikt voor 4 paarden en voorzien van een beklinkerde vloer.

Weiland: De achtergelegen weilanden zijn omheind met houten palen, schrikdraad en hagen.

Bijzonderheden: Inhoud woongedeelte boerderij: ca. 560 m³. Woonoppervlakte: ca. 100 m². Het geheel is aangesloten op water, elektra en riolering. De woonboerderij is in spouw gebouwd, de spouw is geïsoleerd. De raamkozijnen van het woongedeelte zijn uitgevoerd in hardhout en grotendeels voorzien van dubbele beglazing. Het dak van de woning is uitgerust met een houten dakbeschot. De verdiepingsvloer van de woning is uitgevoerd in hout. Op het perceel is een grondwaterput aanwezig. De verkoper pacht nog extra grond aan de overzijde van de straat. Het overnemen van deze pacht behoort tot de mogelijkheden. Op het object rust een agrarische bestemming. Er is een milieuvergunning aanwezig voor het houden van 25 paarden. Volop privacy met vrij uitzicht rondom! Voor verdere informatie of voor het maken van een afspraak voor een bezichtiging kunt u contact opnemen met ons kantoor te Helmond.

OMGEVINGSKAARTEN

ENKELE BELANGRIJKE ASPECTEN De hiervoor vermelde beschrijving en bijgevoegde plattegronden zijn slechts indicatief. De realiteit ziet u tijdens een bezichtiging en daarvan moet u uitgaan. Door digitalisering van de tekeningen kunnen schaalafwijkingen optreden. Wij proberen u zo goed mogelijk te informeren over deze woning. Echter als koper heeft u bij de aankoop een onderzoeksplicht en bent u hier zelf voor verantwoordelijk. U kunt zich laten bijstaan door een makelaar. In ons dossier is een door onze opdrachtgever ingevulde vragenlijst aanwezig, alsmede een lijst van zaken, welke achterblijven in de woning. Om het beeld van de woning te completeren kunt u deze lijsten ter inzage krijgen. Een bezichtiging is voor zowel koper als verkoper een spannende aangelegenheid waaraan belangrijke consequenties zijn verbonden. Wij zouden het op prijs stellen indien u enkele dagen na uw bezoek ons op de hoogte brengt van uw bevindingen. Wij kunnen onze opdrachtgever(s) dan hierover informeren. Indien tussen verkoper en koper een overeenkomst tot stand komt wordt door ons een koopakte opgemaakt conform het laatste model, vastgesteld door de Nederlandse Vereniging van Makelaars in onroerende goederen en vastgoeddeskundigen NVM, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. Na aankoop zal binnen 10 werkdagen na de afloop van uw financieringsvoorbehoud een bankgarantie verlangd worden. Uw geldverstrekker of onze hypotheekadviseur zal dit gemakkelijk voor u kunnen verzorgen. Vermelde gegevens zijn naar onze mening uit betrouwbare bron afkomstig en met de grootste zorg samengesteld. Van Santvoort makelaars b.v. aanvaardt echter geen enkele aansprakelijkheid omtrent de juistheid van deze gegevens. Deze informatie wordt vrijblijvend verstrekt aan meerdere partijen en is geen aanbod in de zin van het Burgerlijk Wetboek, doch uitsluitend een uitnodiging tot onderhandeling. Wij behouden ons het recht voor dat onze opdrachtgever zijn goedkeuring dient te verlenen aan een eventuele transactie. Zie ook ons totale aanbod op www.vansantvoort.nl. Van Santvoort makelaars B.V. werkt op het gebied van hypotheken en verzekeringen samen met Intersant, een financiële dienstverlener gevestigd te Nuenen. Als onafhankelijk intermediair treden zij op voor de meeste grote banken en verzekeraars. Intersant staat garant voor een oprecht, weloverwogen en gefundeerd advies voor uw totale financiële planning. Laat u eens vrijblijvend adviseren door één van de adviseurs en zie ook hoe zij voor u geld besparen bij het sluiten van een hypotheek en verzekering. Intersant is gevestigd aan de Berg 2-4, 5671 AS, Nuenen. Telefonisch bereikbaar op nummer 040-7111208. Meer informatie vindt u op www.intersant.nl.