K alverdijk 52 B, Tuitjenhorn

Vergelijkbare documenten
K alverdijk 52 B, Tuitjenhorn

Wilhelminalaan 32, T VELD

De Stek 22, Nieuwe Niedorp

Korenmolen 27, NIEUWE NIEDORP

Pieter Dekkerstr aat 86, Winkel

Ruigeweg 28 a, Sint Maartensbrug

Bouwjaar: ca Woonoppervlakte: ca. 250 m² Inpandige garage: ca. 140 m² Inhoud: ca m³ Perceeloppervlakte: 1030 m². Aanvaarding: in overleg

Plantsoendwarsstr aat 18, Lutjewinkel

Zandwikke 6 f, Winkel

Pieter Dekkerstr aat 6, Winkel

Tr ambaan 127, NIEUWE NIEDORP

Koperwiek 28, Nieuwe Niedorp

P Bossenstr aat 35, Hoogwoud

Ganzehof 19, Midwoud

Waarddijk 4, HEERHUGOWAARD

De Lange Akker 37, NIEUWE NIEDORP

Van Veenweg 75 a, HEERHUGOWAARD

Weereweg 96, Lutjewinkel

Egmondermeer 5, Egmond Aan Den Hoef

Christine Baderland 2, Heerhugowaard

Middenweg 483, HEERHUGOWAARD

Groote Geldebosch 8, Heerhugowaard

Grosthuizen 29, Avenhorn

Grosthuizen 1, Avenhorn

Mientweg 42 a, Lutjewinkel

Veenhuizerweg 16, Heerhugowaard

Hopmansweg 13, Oudk arspel

Bouwk avel Floralaan 8, t Veld

Bouwjaar: ca Landelijker kan bijna niet... in buurtschap Moerbeek staat deze. Woonoppervlakte: ca. 225 m²

De Lange Akker 25, Nieuwe Niedorp

Emmahoeve 9, Slootdorp

Noord Zijperweg 30 a, Wieringerwaard

Zuid Spierdijkerweg 77, Spierdijk

Belt 48, Hippolytushoef

Laanderweg 23, Heerhugowaard

Kostverlorenstr aat 33, Nieuwe Niedorp

In een ruim opgezette straat, staat deze speelse 2-onder-1 kap woning. Bouwjaar: Woonoppervlakte: ca. 110 m²

Populierenstr aat 1, WINKEL

Weidemolen 10, Nieuwe Niedorp

De Omloop 4, Nieuwe Niedorp

Kostverlorenstr aat 30, Nieuwe Niedorp

Tochtsloot 1, Waarland

Dijk 25, Broek op Langedijk

Havenstr aat 119, ZIJDEWIND

Zandwilg 24e, Winkel

Alingterp 3, Warmenhuizen

Jaagweg 14, Avenhorn

Onderdijk 239, Wervershoof

Rijdersstraat 12 a, t Veld

Geesterland 19, Ursem

Plantsoen 14, Schagen

Hoefplein 14, Nieuwe Niedorp

Nobelstr aat 7, Lutjewinkel

Heereweg 133, Schoorl

Vijverweg 12, Nieuwe Niedorp

Juttepeer 10, Winkel

Heerenweg 28-30, Barsingerhorn

Bouwjaar: Geschiedenis is hier geschreven, al vier generaties in één familie! Bij. Woonoppervlakte: ca. 300 m²

De Omloop 16, Nieuwe Niedorp

Lijsterbesweg 35, Sint Maarten

Herenweg 24 a en 24, Hoogwoud

Krommeakker 7, Noord-Scharwoude

Korte Wuiver 3, Hoogwoud

bbestederweg 26 B huisje 75, Callantsoog

Kreil 13, Wieringerwaard

Tulpappel 37, Winkel

Molendijksweg 6, Obdam

Verlaat 26, Oude Niedorp

Oudelandsdijkje 11 a, Hensbroek

Juttepeer 43, Winkel

Dorpsstr aat 95, Winkel

bouwkavel aan de Herenweg 196A te Alkmaar

Smeerlaan 12, Schoorl

Poolland 6, Barsingerhorn

Aanvaarding: in overleg

Rijdersstr aat 77, t Veld

Zuid Zijperweg 33, Wieringerwaard

Bouwjaar: 1928 Woonoppervlakte: ca. 105 m² Overige ruimte begane grond: ca. 90 m² Inhoud stolp: ca m³

Landbouwstr aat 13, Schagen

Oosterblokker 133, Oosterblokker

Dorpsstr aat 101, Nieuwe Niedorp

Kreek 6, Benningbroek

Noordervaart 111, Stompetoren

Westeinde 284, Berkhout

Terpstr aat 33, Wieringerwerf

Noord Zijperweg 35, Wieringerwaard

Plantsoen 22, Schagen

Rijdersstr aat 65, T Veld

Barsingerweg 10, WIERINGERWAARD

De Buurt 33 a, Venhuizen

LAAN VAN EVERSWAARD 37 BERGEN OP ZOOM. Bouwjaar: ca Inhoud woning: ca. 428 m³. Woonoppervlakte: ca. 110 m². Perceelgrootte: ca.

Sportlaan 3, Tuitjenhorn

KERKAKKERSTRAAT 25 en 25 A VALKENSWAARD. Bouwjaar: Inhoud woning: ca 1200 m³. Woonoppervlakte: ca 315 m². Perceelgrootte: 1191 m²

Witte Paal 302, Schagen

KERKSTRAAT 63 OUD GASTEL. Bouwjaar: ca Inhoud woning: ca 400 m³. Woonoppervlakte: ca 125 m². Perceelgrootte: ca 171 m²

Plantsoen 8, Schagen

Bouwjaar: 1999 Woonoppervlakte: ca. 450 m² Inhoud: ca m³ Perceeloppervlakte: 555 m²

VAN DEN TILLAARTSTRAAT 13 BERGEIJK. Bouwjaar: Inhoud woning: ca 750 m³. Woonoppervlakte: ca 206 m². Perceelgrootte: 522 m²

Transcriptie:

K alverdijk 52 B, Tuitjenhorn

Bouwjaar: 2009 In het buurtschap Kalverdijk is in 2009 deze prachtige villa gebouwd. Woonoppervlakte: ca. 267 m² De uitstraling is statig, maar toch speels. Bij het betreden van de villa Inhoud: ca. 890 m³ komt u in de imposante hal, waarbij de trapopgang en vide prominent Perceeloppervlakte: 695 m² aanwezig zijn. Via openslaande deuren is de living bereikbaar, waar veel natuurlijk lichtinval is door de 4 maal openslaande deuren naar de Aanvaarding: in overleg tuin. De luxe woonkeuken heeft alle benodigde inbouwapparatuur. Op de eerste verdieping treft u maar liefst 5 slaapkamers en een badkamer met o.a. een Whirlpool ligbad. Het geheel is luxe afgewerkt waarbij gebruik is gemaakt van kwalitatief hoogstaande materialen. De tuin is fraai aangelegd en aan de achterzijde gelegen aan het water. Het landelijke Kalverdijk is nabij uitvalswegen en op 10 km van het strand!

Indeling Begane grond Entree, imposante hal met vide, trapopgang, toilet met urinoir en fontein, garderobe en meterkast (12 groepen en 2x krachtstroom). Aan de linkerzijde is een kantoorruimte. Toegang naar de living via openslaande deuren. Deze heeft tevens 4 maal openslaande deuren naar de tuin. Dichte, luxe woonkeuken v.v. de volgende inbouwapparatuur: 5-pits inductiekookplaat, japanse grill, afzuigkap, oven, magnetron, vaatwasmachine, en 1 spoelbak met Quooker. Bijkeuken met de uitgang van de stortkoker, was- en droogaansluiting, WTW installatie en CVketel (Nefit bj. 2009). De gehele begane grond vloer is v.v. een Italiaanse Porcellanato vloer met vloerverwarming.

Eerste verdieping Tuin Trapopgang, welke is v.v. eiken houten trapdelen en een gietijzeren De achtertuin is architectonisch aangelegd en heeft een onderheid, balustrade. Overloop met vide en aan de voorzijde openslaande natuurstenen terras. Tevens is er aan het water nog een verlaagd vlonderterras. Aan de zijkant treft u nog een tuinhuis met elektra. deuren met een Frans balkon. Slaapkamer 1, v.v. dakkapel. Slaapkamer 2, ouderslaapkamer v.v. dakkapel, openslaande deuren met Frans balkon en inloopkast. Slaapkamer 3, 4 en 5 zijn tevens allen Het gehele perceel is omhekt. Aan de voorzijde is reeds een fundering voor een vrijstaande garage. v.v. dakkapellen. Tevens zijn alle slaapkamers v.v. inbouwkasten. De luxe badkamer is v.v. stortdouche met halogeen verlichting, een Whirlpool, 2 wastafels, vloeverwarming en een stortluik voor de was. Tevens is er een separaat toilet.

Bijzonderheden: - Grote living met 4 maal openslaande deuren. - Vrijstaande villa van het bouwjaar 2009, bijna in nieuwstaat. - Luxe woonkeuken met kookeiland en alle benodigde inbouwapparatuur. - Prachtig gebouwd, waarbij velen kwalitatief hoogstaande materialen zijn gebruikt. - Architectonisch aangelegde tuin, gelegen aan het water. - Luxe afgewerkt. - Meerdere terrassen, waarvan 1 terras aan het water gelegen. - De villa is v.v. 5 slaapkamers en een luxe badkamer. - Gelegen in een doodlopende straat met vrij uitzicht aan de zijkant. - Het buurtschap Kalverdijk is nabij uitvalswegen richting Schagen - De begane grond is geheel v.v. een Porcellanato vloer met vloerverwarming. en Alkmaar. - Ca. 10 km van het strand gelegen.

Kadaster en lijst van zaken Uittreksel Kadastrale Kaart 54 3000 4834 4835 52a 52b 4836 52 3742 Uw referentie: ar 1910 1909 blijft achter gaat mee Tuinaanleg/bestrating/beplanting Buitenverlichting Tuinhuis/buitenberging Kasten/werkbank in tuinhuis/berging Brievenbus (Voordeur)bel Veiligheidssloten en overige inbraakpreventie Rookmelders Raamdecoratie, te weten: - gordijnrails/gordijnen/vitrages - rolgordijnen Vloerdecoratie, te weten: - vloerbedekking - parketvloer/laminaat - plavuizen Warmwatervoorziening, te weten: CV met toebehoren Thermostaat Mechanische ventilatie/luchtbehandeling Keukenblok met bovenkasten Keuken (inbouw)apparatuur Verlichting - opbouw - inbouw Toiletaccessoires Badkameraccessoires ter overname 0 m 5 m 25 m 12345 25 Deze kaart is noordgericht Perceelnummer Huisnummer Kadastrale grens Voorlopige grens Bebouwing Overige topografie Voor een eensluidend uittreksel, Apeldoorn, 12 september 2011 De bewaarder van het kadaster en de openbare registers Schaal 1:500 Kadastrale gemeente Sectie Perceel HARENKARSPEL I 4835 Aan dit uittreksel kunnen geen betrouwbare maten worden ontleend. De Dienst voor het kadaster en de openbare registers behoudt zich de intellectuele eigendomsrechten voor, waaronder het auteursrecht en het databankenrecht. Kadaster: gemeente Harenkarspel, sectie I, nummer 4835, groot 695 m² Deze kaart is noordgericht. Aan dit uittreksel mogen geen maten worden ontleend. De auteursrechten zijn voorbehouden aan de Dienst voor het Kadaster en de openbare registers.

Over Klaver Makelaardij Aan- en verkoop van buitenwoningen en agrarische bedrijven zijn ware specialismen. Zeker wanneer er sprake is van agrarische bestemming, zijn gerichte kennis en ervaring vereist. Klaver Makelaardij staat van oudsher middenin de agrarische wereld. Die roots en de West-Friese mentaliteit van de Klavers verklaren de toonaangevende positie in landelijke en agrarische makelaardij. Het totaalpakket van aan elkaar verwante disciplines creëert dan ook ongeëvenaarde mogelijkheden. Zowel voor agrarische ondernemers als voor iederen met landelijke woonwensen! vlnr: Marga Leegwater-Manshanden, Frank Minnema, Anne Bakker, Geert Klaver, Kirsten Snoek, Dick Waiboer, Dorien Bos- Klaver, Rino Kliffen, Anne Reijne en Thieu Bink. Quotes van enthousiaste klanten: Erwin en Sandra van Dijk (De Gouwe): Ons oude huis werd snel verkocht en het nieuwe huis is een superaankoop. Een topteam! Ivar en Patty Laan (Nieuwe Niedorp): Zonder de prijsonderhandelingen van Klaver hadden we dit pand nooit voor deze prijs gekregen. Ralph en Ellen Burgemeestre (Nieuwe Niedorp): We komen uit een rijtjeshuis en wonen nu echt buiten op een boerderij. Een droom is uitgekomen. Pieter en Linda Groot (Middenbeemster): Nuchter boerenverstand en een handelswijze met veel persoonlijke begeleiding, waardoor het zeer vertrouwd is.

Klaver Makelaardij B.V. Trambaan 12 1733 A Nieuwe Niedorp Tel. 0226-414008 Fax 0226-414009 info@klavermakelaardij.nl www.klavermakelaardij.nl