1. Sluit de zuurstofslang aan op de connector. 2. Sluit de zuurstofslang aan. U hoort een klikgeluid wanneer de slang goed is vastgemaakt.

Vergelijkbare documenten
1. Druk op de ontgrendelknop om de zuurstofslang los te. 2. Verwijder de slang. koppelen. Loskoppelen: Meer inhoud beschikbaar.

Centrum voor Thuisbeademing UMC Utrecht

Verkorte handleiding Astral:

Centrum voor Thuisbeademing UMC Utrecht

Byzoo Sous Vide Hippo

Centrum voor Thuisbeademing UMC Utrecht

Ondersteuning ademhaling met MyAirvo 2

Hoe werkt uw beademingstoestel (Astral 150)?


Hoe werkt uw beademingstoestel (AutoSet CS-A)?

Electronische loep "One"

S9 AutoSet & S9 Elite POSITIVE AIRWAY PRESSURE DEVICES. Welcome Guide

Zuurstofklok van 15 L/min. Gasbemonsteringslijn. Testslang. Controleer het volgende voordat het systeem voor NO-toevoer en -monitoring wordt gebruikt:

handleiding beeldschermloep Basic Simpleview. (zie voor foto s de originele Engelstalige handleiding)

Weinmann: Hoe werkt uw beademingstoestel?

Handleiding Vuzix Smart Glass en Netgear kastje

Productinformatieblad

Installatie, gebruik en onderhoud handleiding

SolutionsRadio Handleiding voor luisteraars

Voedsel bereiden BAKKEN

S9 AutoSet & S9 Elite

GEBRUIKSAANWIJZING (NL)

Productinformatieblad

Handleiding. Versie 2.0

InteGra Gebruikershandleiding 1

BAKKEN BEschrijViNg G EEN snelle BErEidiNg Vóór het eerste gebruik fig.1. fig.2. fig.3. fig.4. fig.14. fig.6 fig.5.

MUNTTELMACHINE CC-601

DIGITAL DOOR VIEWER GEBRUIKERSHANDLEIDING

GEBRUIKERSHANDLEIDING

Elektrische muurbeugel

Hoe het werkt: 2. Sluit de ontvanger op de stroom aan door middel van de adapter die gemarkeerd is met "HorseAlarm receiver only".

S9 Escape. Welcome Guide. Nederlands POSITIVE AIRWAY PRESSURE DEVICE

GEBRUIKSAANWIJZING (NL)

TechGrow HS-1 PORTABLE CO 2 METER HANDLEIDING. software versie: 1.00

3 Therapie aan/uit-indicator Apparaat gereed Brandt constant groen wanneer het apparaat is ingeschakeld maar niet ventileert.

AR280P Clockradio handleiding

NL Jam Plus. Hartelijk dank voor de aanschaf van de HMDX Jam Plus draadloze luispreker. Waar je een Jam vindt, vind je een feest!

Installatie- en gebruikershandleiding Arseus barcode scanner

GEBRUIKSAANWIJZING PCE-AC 4000

Hooi-, stro-, kuilvochtigheidsmeter

ICR

HD-CVI Verkorte handleiding

Bediening van de Memory Stick-speler

2. Geadviseerde omgevingstemperatuur van 0 C tot 50 C.

GEBRUIKSAANWIJZING. PCE Brookhuis B.V.

Installatie- en gebruikershandleiding Arseus barcode scanner

HANDLEIDING SMARTSIREN SLIM ALARMSYSTEEM

BeoLab 4. Bedieningshandleiding

HANDLEIDING. TechGrow T-1 CO 2 CONTROLLER. met externe CO 2 -sensor, lichtsensor en kalibratiefunctie software-versie: 2.

GEBRUIKSAANWIJZING. Afstandsbediening BRC315D7

Veiligheid ! WAARSCHUWING. ! VOORZICHTIG i. Beoogd gebruik. Pictogrammen in deze handleiding. Algemene veiligheidsvoorschriften

Gebruikers handleiding. JupiterPro. P2000 alarmontvanger

Aroma Perfection System.

Verwarming en ventilatie

Leather keyboard case for Ipad Air 2

Afstandsbediening Telis 16 RTS

Handleiding Prestan AED UltraTrainer

ALCT 6/24-2 GEBRUIKSAANWIJZING

Informatie voor de patiënt Gebruik van de Pijn-pomp

Productinformatieblad

Beknopte handleiding voor de PLEXTALK Pocket online speler

Handleiding. Het is belangrijk dat de Vetquinetix stappenteller volledig opgeladen is alvorens je verbinding maakt met de app.

T-micro CO 2 CONTROLLER

CMP-VOIP80. VoIP + DECT TELEFOON. English Deutsch Français Nederlands Italiano Español Magyar Suomi Svenska Česky ANLEITUNG MANUAL MODE D EMPLOI

ANHANG AW 500 U1

CA2010 Handleiding Digitale Alcoholmeter

TechGrow HS-1 PORTABLE CO 2 METER HANDLEIDING. software versie: Uitgifte datum:

Infusomat Space P: Aanzetten pomp en plaatsen van een IV set. Instellen van het VTBI (Volume To Be Infused) moet het VTBI niet ingesteld worden.

PERFECTCOOL Gebruikershandleiding

Handleiding voor waterbestendige en oplaadbare training halsband

Productinformatieblad

Dit apparaat is een programmeerbare magnetische fiets. Het apparaat bestaat uit drie delen: de motor & controller en het magnetische remsysteem.

H A N D L E I D I N G D A Z A T O O L S - O N T V A N G E R

Gebruiksaanwijzing Ultrasone wanddiktemeter TM 8812

Centrum voor Thuisbeademing UMC Utrecht

Digitale draadloze telefoon SE 240 Digitale draadloze telefoon met antwoordapparaat SE 245

Registratie Uponor Smatrix systeemapparaten op de Wave en Wave PLUS regelmodules

CADD Solis VIP pomp. uw behandeling thuis

CALLIUM LED-2 MINI BEAMER HANDLEIDING

Overzicht. Ontgrendelprocedure. Trilogy100. Proximale. druklijn. Lijn. uitademingsklep. Setupgids. Circuit instellen. Ventilatie instellen

VERKORTE BEDIENINGSHANDLEIDING SMARTFILLER

Handleiding Medicijn automaat met carrousel en 6 alarmen

KRUPS F380. Gebruiksaanwijzing

PHLILIPS HR2304/70. Gebruiksaanwijzing

Eerste Hulp bij uw Digibord

HENKELMAN BV. Adres Veemarktkade 8 / D AE s-hertogenbosch Nederland. Postadres Postbus AE s-hertogenbosch Nederland

MIJN BiPAP Ventilator. Mijn handige gids

Gebruikshandleiding TFT touchscreen

Digitale momentsleutel 6-30 Nm 1/4"D

U sluit de drukregelaar aan op een wegwerpfles met nulgas of kalibratiegas. Deze handleiding is bij Priva verkrijgbaar via artikelnummer

SANMEDI CIRCUMANI / / / GEBRUIKSAANWIJZING AFSTANDSBEDIENING. closetzitting met onderdouche, föhn en geurafzuiging

AutoRAE 2-systeem Snelstart

Handleiding. New LaundryPure. goed voor uw kleding. goed voor uw gezondheid. goed voor uw beurs. goed voor het milieu. voor de

De inhoud van de verpakking controleren

Galcon 9001 D gebruiksaanwijzing 1. Onderdelen overzicht

PINEARTS HOLLAND BV

Cijfers 1 t/m 4,8,16 hiermee kunt u van kanaal wisselen. Gebruik deze iconen om naar een split screen terug te gaan.

Bedieningen Dutch - 1

Model EF-2000W Handleiding

Maverick ET 732 Handleiding

Transcriptie:

Symbolen SYMBOOL BESCHRIJVING Thuismodus geactiveerd Lekcircuit geselecteerd (eentakkig) Uitademklepcircuit geselecteerd (eentakkig) Zuurstof gebruiken O 2 moet worden uitgezet wanneer de Vivo 50/60 niet in bedrijfsmodus is! Het wordt aangeraden de zuurstofconcentratie te controleren. Zuurstof mag niet meer zijn dan 15 l/min. 1. Sluit de zuurstofslang aan op de connector. Vivo 50/60 Tweetakkig circuit geselecteerd (Vivo 60) ioxy aangesloten 2. Sluit de zuurstofslang aan. U hoort een klikgeluid wanneer de slang goed is vastgemaakt. Beknopte handleiding Doc. 004998 Nl L-1 FiO 2 aangesloten CO 2 aangesloten Loskoppelen: 1. Druk op de ontgrendelknop om de zuurstofslang los te koppelen. 2. Verwijder de slang. 3. Schakel de zuurstofbron uit. Meerdere pagina's De connectoren gebruiken Meer inhoud beschikbaar Zorg ervoor dat de kleurmarkering naar boven gericht is. Hoge prioriteitsalarm in historielijst Gemiddeld prioriteitsalarm in historielijst De patiëntluchtinlaatfilters vervangen De filters zitten in het filterhuis aan de zijkant van de ventilator. Wasbaar filter (grijs): tenminste eenmaal per jaar vervangen, tenminste eenmaal per week wassen. Wegwerpfilter (wit): vervang het filter minimaal eenmaal in de vier weken en vaker in een zeer vervuilde of pollenrijke omgeving. Trek aan de bus van de stekker en niet aan de kabel zelf om de stekker eruit te trekken. NEDERLANDS

Beknopte handleiding Dit is geen complete handleiding voor de Vivo 50/60. Raadpleeg voor complete instructies uw handleiding. Aan/Uitschakelen Druk op de knop Aan/Uit op het zijpaneel. De behandeling starten/stoppen 1. Om de behandeling te starten en de gebruiksmodus te openen, drukt u eerst op de Start/Stop-knop op het voorpaneel en houd deze ingedrukt. 2. Laat de Start/Stop-knop los als de voortgangsbalk vol is. 1. Om de behandeling te stoppen en naar de stand-bymodus te gaan, drukt u eerst op de Start/Stop-knop op het voorpaneel en houd deze ingedrukt. 2. Laat de Start/Stop-knop los als de voortgangsbalk vol is. 3. Druk de AAN/UIT-knop op het zijpaneel binnen 5 seconden in. Druk de knop stevig in. De click-on batterij bevestigen 1. Gebruik een dun stokje om het deksel voor de click-on batterij connectoren te openen. Zorg ervoor dat het deksel volledig open staat. 2. Plaats de Vivo 50/60 in de getoonde stand net boven de houders van de click-on batterij (gemarkeerd met cirkels). 3. Kantel de Vivo 50/60 rechtop. U hoort in deze stand een klikgeluid. 4. Gebruik de schroef om de click-on batterij vast te zetten door er op te drukken en hem rechtsom te draaien. 5. Wanneer de click-on batterij bevestigd is, zal het desbetreffende pictogram in het pictogramveld verschijnen. i-knop Gebruik de i-knop voor uitleg over de instellingen en alarmen. Het patiëntcircuit vervangen Stop de behandeling alvorens het patiëntcircuit los te koppelen. Een eentakkig patiëntcircuit aansluiten: 1. Sluit het patiëntcircuit aan op de patiëntluchtuitlaat van de ventilator. Sluit de controledrukleiding aan op de controledrukuitlaat van de uitademklep van de Vivo 50/60. Sluit het andere uiteinde van het patiëntcircuit aan op de patiëntinterface. 2. Zorg ervoor dat het circuitpictogram overeenkomt met het aangesloten circuittype en insteek (Vivo 60). Een tweetakkig patiëntcircuit aansluiten (Vivo 60): 1. Sluit de ene patiëntenslang aan op de patiëntluchtuitlaat van de ventilator. Sluit de andere patiëntenslang aan op de ingang van de uitgeademde lucht van de Vivo 60. Sluit het andere uiteinde van het patiëntcircuit aan op de patiëntinterface. 2. Zorg ervoor dat het circuitpictogram overeenkomt met het aangesloten circuittype en insteek. Zie de bedieningshandleiding van de Vivo 60 voor voorschriften over het gebruik van volwassen en pediatrische patiëntcircuits en insteken.

Het apparaat aanzetten Korte handleiding Vivo 50 deel 2 1. Knop aan de zijkant van het apparaat een seconde indrukken. 2. Het stand-by scherm verschijnt. 3. Druk op de start/stop-knop onder het beeldscherm. 4. Er verschijnt een balk in het scherm met de tekst: start beademing. De knop vasthouden tot de balk helemaal gevuld is. Er klinkt een piep.

5. Als het apparaat niet is aangesloten op netstroom, druk dan op de knop onder OK (Let op: het apparaat heeft geen touch screen). Het apparaat uitzetten 1. Druk op de start/stop-knop onder het beeldscherm. 2. Er verschijnt een balk in het scherm met de tekst: stop beademing. De knop vasthouden tot de balk helemaal gevuld is. 3. Laat de start/stop-knop los en druk de aan/uit-knop op het zijpaneel binnen 5 seconden stevig in. 4. Het stand-by scherm verschijnt. Handleiding kort Vivo 50, mei 2017 2

5. Knop aan de zijkant van het apparaat stevig indrukken. 6. Het scherm wordt helemaal zwart (bij de stroombron blijft eventueel een klein lampje branden). Van profiel wisselen 1. Druk op knop onder het woord Setup. (Let op: het apparaat heeft geen touch screen.) 2. Met de toets naar het profiel gaan. Handleiding kort Vivo 50, mei 2017 3

3. Met de + en toetsen het juiste profiel selecteren. Het profiel wordt groen. 4. Bevestigen met ja onderaan het scherm. Onderhoud 1. Dagelijks de dikke beademingsslangen los uithangen en, bij gebruik van een bevochtiger, het vochtopvangpotje leegmaken en laten drogen. 2. Wekelijks tussenstukjes, eventuele verbindingsslang en het beademingsmasker reinigen in een huishoudelijk sopje (afwasmiddel), naspoelen en goed drogen. 3. Wekelijks trolley en buitenzijde beademingsmachine schoonmaken met een vochtige doek. 4. Zo nodig de beademingsslangen bij zichtbare verontreiniging omwisselen voor een schoon systeem. Het verontreinigde systeem wordt huishoudelijk schoongemaakt. 5. Per kwartaal de gehele beademingsslang vervangen. Uitzetten van apparaat Als de machine geheel is uitgezet (knop aan de zijkant van de machine), na transport en dergelijke vraagt de machine om een nieuwe kalibratietest, volg de instructies op de display. Na opbouw van een nieuw slangensysteem wordt ook de machine opnieuw gekalibreerd. Bij het uitvoeren van de kalibratie het gehele slangensysteem plus de accessoires tot aan de canule c.q. het masker in het kalibratieprogramma opnemen. Handleiding kort Vivo 50, mei 2017 4

Stroomvoorziening Controleer altijd of de machine en de accu (indien aanwezig) zijn aangesloten op het lichtnet (220V) door na te gaan of het controlelampje van de netspanning brandt en controleer of de externe accu op de machine is aangesloten. De machine is aangesloten op het lichtnet Externe accu Bij een stroomonderbreking gaat de machine over op de accufunctie, druk op OK om dit te bevestigen. Als later de lichtnetfunctie is hersteld wordt ook gevraagd dit te bevestigen met OK. Bevestigen met OK Bevestigen met OK Handleiding kort Vivo 50, mei 2017 5