Zuurstofklok van 15 L/min. Gasbemonsteringslijn. Testslang. Controleer het volgende voordat het systeem voor NO-toevoer en -monitoring wordt gebruikt:

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Zuurstofklok van 15 L/min. Gasbemonsteringslijn. Testslang. Controleer het volgende voordat het systeem voor NO-toevoer en -monitoring wordt gebruikt:"

Transcriptie

1 1 Doel Gebruiksklaar maken van de NO-beademingsmachine Servino 2 Indicatie Toediening ino beademing via Servino 3. Toepassingsgebied: Intensive care kinderen 4. Materiaal Servino Disposable toedieningssysteem, (wegwerpbare NO toedieningskit, vochtvanger en samplelijn). Afzuigsysteem voor ino. Extra beademingsballon. Testset, (in voorlade troley Servino ). o o o Zuurstofklok van 15 L/min. Gasbemonsteringslijn. Testslang 5. Werkwijze: Starten NO therapie met behulp van de SERVINO : Controleer het volgende voordat het systeem voor NO-toevoer en -monitoring wordt gebruikt: Het systeem is goed geconfigureerd en de gasflessen zijn aangesloten. Er is preventief onderhoud uitgevoerd volgens de aanbevelingen. De gaskalibratie is verricht volgens de aanbevelingen. De wielen van de trolley zijn vergrendeld en de trolley staat op een horizontale ondergrond. Het netsnoer is aangesloten. Zodra de stroom is ingeschakeld, kan een voorcontrole worden uitgevoerd.

2 Voorcontrole starten: Start met het aansluiten van het afvoersysteem: Aansluiten van het afvoersysteem bij NO toediening: Sluit de slang aan op de achterzijde van de Servo I: Bevestig de bufferzak op de rail.

3 Sluit de slang aan op de afvoerpoort aan de achterzijde van de pendel. Zet de NO monitor / machine aan door de schakelaar aan rechter zijde uit te trekken en omhoog te verplaatsen. Volg de instructies op het scherm: Als het systeem voor NO toevoer (zet beide NO flessen open) en monitoring wordt aangezet, wordt u automatisch aangeraden om een voorcontrole uit te voeren. Volg de instructies op het scherm. De voorcontrole omvat diverse testen van verschillende lengte. Elke test start zodra de voorgaande test is uitgevoerd.

4 De testen welke worden uitgevoerd zijn: Toevoertest: het testen van de toevoer vanuit de NO fles De back up test: van het SERVINO systeem (dit is het testen van de NO / O2 toevoer naar de beademingsballon functie). Batterijtest: Interne test: (nulpunt kalibratie van het interne systeem en daarmee het purgeren). Werkingstest: Hierbij wordt de NO-dosering bij een vaste concentratie getest. Start doorlopen Testen SERVINO: Bij het starten van de voorcontrole vraagt de software te controleren of patiënt en / of beademingsballon niet zijn aangesloten.

5 Toevoertest: Tijdens deze test wordt er gecontroleerd of de toevoer vanuit de NO flessen voldoende werkt. De back up modus (beademingsballon functie) van de machine wordt getest op zuurstof voorziening vanuit een centraal punt. De machine vraagt je de back up modus in te schakelen met behulp van de schakelaar zoals weergegeven op het scherm. Zet de flow op 20 L/min en beoordeel of de flowindicator (kogel) boven of op de middenlijn uitkomt.

6 Linker kolom is flow regelaar O2 L/min. rechter kolom is de flowindicator NO. Zwarte schakelaar dient voor in en uit schakelen back up functie. Indien de functie goed doorlopen, kunt u de beademingsballon aansluiten op de daarvoor bestemde toegang. Interne test wordt uitgevoerd om het nulpunt te kalibreren. Werkingstest: Er wordt een schematische weergave getoond van het testsysteem zoals deze aangesloten dient te worden om alle hulpstukken te testen op functie.

7 2 1 De testset ligt in de voorlade van de troley. Onderdelen voor de test zijn: Testslang flow (doorzichtig) (1). Wegwerpbare NO toedieningskit Zuurstofklok van 15 Liter (2) Testslang (blauw) (3) 3 Sluit de NO toedieningskit aan tussen de doorzichtige flow testslang (1) en de blauwe testslang (3), zoals weergegeven op deze foto. Sluit de NO toedieningskit vervolgens aan volgens deze afbeelding. Bevestig de vochtvanger.

8 Om de vochtvanger te instaleren, bevestigt u deze in lijn met de aansluitingen en drukt u deze voorzichtig op zijn plaats zoals afgebeeld. Controleer of de vergrendeling goed is vastgezet door voorzichtig aan de vochtvanger te trekken. Sluit de gasbemonsteringslijn aan op de gasbemonsterings inlaat. Bevestig de zuurstofklok op de pendel en draai de zuurstofklok op 8-12 L/min. De controletest kan nu uitgevoerd worden. Na het doorlopen van alle testen geeft de machine aan dat de ino toedieningsset tussen het beademingscircuit geplaatst kan worden. De SERVINO toont een schematische weergave van de opstelling van het beademingscircuit met NO toevoeging.

9 Indien beademingsslangen < 15 kg: Sluit de gasbemonsteringslijn aan zoals weergegeven op deze afbeeldingen, voor de bevochtiger, op de poort van de inspiratieslang (beademingsslangen < 15kg). Beademingsslangen < 15 kg Indien beademingsslangen > 15 kg: Sluit de gasbemonsteringslijn aan zoals weergegeven op deze afbeeldingen, voor de bevochtiger, met behulp van het T stuk. Dit T-stuk ligt voorin, in de lade van de troley, en wordt gebruikt bij beademingsslangen > 15kg. Beademingsslangen > 15 kg

10 Sluit de NO toedieningkit aan op de inspiratiepoort van de servo i, zoals weergegeven op deze foto: De pijl welke op de toedieningkit wordt weergegeven dient te wijzen in de richting van de patiënt.

11 Back up modus Servino : Op de Servino is het mogelijk te balloneren met NO toevoeging. Dit word aangeduid als back up modus van de Servino. Deze kunt u vinden aan de rechter zijde van het apparaat: Indien u wilt balloneren kunt u de zwarte schakelaar (zie pijl) omgezet worden. De NO toevoer zal dan naar de beademingsballon stromen. Op deze foto ziet u het zijpaneel van de Servino, waarmee u mogelijkheid heeft tot balloneren met NO toevoeging. U ziet bij de pijl op welke plaats de extra beademingsballon moet worden aangesloten.

12 De gegeven ino is afhankelijk van de ingestelde flow. Hoe hoger de flow hoe lager de ino concentratie, zoals hieronder in de tabel weergegeven. O2 flow L/min. Toegevoegde NO concentratie (ppm) bij gebruik van NO-flesconcentratie voor 800 ppm: 5 L/min. 32 ppm 7 L/min 22,9 ppm 8 L/min 20 ppm 10 L/min 16 ppm 13 L/min 12.3 ppm 15 L/min 10.7 ppm 17 L/min 9,4 ppm 20 L/min 8 ppm Dagelijkse nulpuntkalibratie: Omdat de door de gassensoren gemeten waarden na verloop van tijd kunnen afwijken van de ingestelde waarden, moet dagelijks een nulpuntkalibratie worden uitgevoerd. Hiervoor wordt dagelijks een herinnering op het scherm weergegeven. Tik op TOOLS in het menu. Tik op sensoraanpassing in het venster TOOLS. Volg de instructies op het scherm. De procedure duurt een paar minuten; tijdens deze periode wordt er een voortgangsbalk weergegeven. Tijdens nulpuntkalibratie van de gassensoren zijn geen andere activiteiten mogelijk. Tijdens de nulpuntkalibratie van de gassensoren wordt de vooraanpassing als laatst gemeten waarde grijs weergegeven. Nulpuntkalibratie van de gassensoren is niet van invloed op de NO dosering. Belangrijk: Tijdens nulpuntkalibratie van de gassensoren zijn de monitoring van de gasconcentratie en de alarmen voor de gasconcentratie uitgeschakeld. 7. Opmerkingen: Controleer of er metyleenblauw 1%-oplossing voor iv toediening op de afdeling aanwezig is. Dit is nodig bij een acute methaemoglobinaemie.

13 8. Bijlagen: Machine interface: O2-flowmeter 2. Concentratie-indicatie voor NO Zie paragraaf Gegevens over toegevoerde NO-concentraties op pagina Back-upschakelaar 4. Instructie voor inschakelen om NO2 te purgeren 5. O2-flowschaal 6. Flowindicator voor NO 7. Regelknop voor back-up O2-flow en bijbehorende NO-concentratie 8. Uitlaat voor aanlevering van back-upgas aan beademingsballon 9. USB-poort 10. Gasbemonsteringsuitlaat 11. Purgeeruitlaat 12. Gasinlaat voor O2 13. Lampje netspanning, blauw 14. Netspanningsaansluiting voor snoer 15. Aan-/uitschakelaar 16. RS-232-connector voor PDMS-kabel 17. RS-232-connector (momenteel niet gebruikt) 18. Gasinlaten voor NO 19. Plaatje serienummer 20. Contact voor externe 12 V gelijkspanning 21. Vochtvanger 22. Gasbemonsteringsinlaat 23. Toedieningsuitlaat voor NO 24. Aansluiting flowsensor 25. Touchscreen

14 NO machine SERVINO: NO2 NO 16 O2 17 B A NO NO O2 1. Manometer op flesregelaar 2. Gasinlaten voor NO 3. Purgeeruitlaat 4. Doseerkleppen voor NO-gas 5. Gastoevoeruitlaat naar NO-injectielijn 6. Gasinlaat voor O2 (uit wand of fles) 7. Back-upschakelaar 8. Regelknop voor back-up O2-flow en bijbehorende NO-concentratie 9. O2-flowmeter 10. Flowindicator voor NO 11. Uitlaat voor aanlevering van backupgas aan beademingsballon 12. Gasbemonsteringslijn naar gasbemonsteringsinlaat 13. Klep voor nulpuntkalibratie gassensor 14. Omgevingsluchtinlaat 15. O2-cel en gassensoren voor NO en NO2 16. Bemonsteringspomp 17. Gasbemonsteringsuitlaat 18. Flowsensorinput via flowsensoraansluiting A. Hogedruk-segment van het systeem B. Lagedruk-segment van het systeem

15 Werkinstructie NO machine SERVINO: Beademingscircuit met toevoeging NO (schematische opstelling circuit): NO NO b 7a Basiseenheid 2. Gasflessen voor NO 3. Gasslangen voor NO 4. O2-toevoer 5. Beademingssysteem 6. Adapter geplaatst a. voor wegwerpbare toedieningskit voor 22 mm-slang b. achter toedieningskit wegwerpbare voor 10 mm- en 15 mm-slang 7. Wegwerpbare NO toedieningskit: injectielijn voor NO flowsensorlijn flowsensor 8. Extra inspiratoire patiëntenslang 9. Actieve bevochtiger 10. Connector bevochtiger 11. Inspiratoire patiëntenslang 12. T-stuk voor gasbemonsteringslijn 13. Extra inspiratoire patiëntenslang (15 cm) 14. Y-stuk 15. Koppelstuk testlong/patiënt 16. Expiratoire patiëntenslang met vochtvanger beademingsapparaat

1. Sluit de zuurstofslang aan op de connector. 2. Sluit de zuurstofslang aan. U hoort een klikgeluid wanneer de slang goed is vastgemaakt.

1. Sluit de zuurstofslang aan op de connector. 2. Sluit de zuurstofslang aan. U hoort een klikgeluid wanneer de slang goed is vastgemaakt. Symbolen SYMBOOL BESCHRIJVING Thuismodus geactiveerd Lekcircuit geselecteerd (eentakkig) Uitademklepcircuit geselecteerd (eentakkig) Zuurstof gebruiken O 2 moet worden uitgezet wanneer de Vivo 50/60 niet

Nadere informatie

Verkorte handleiding Astral:

Verkorte handleiding Astral: Verkorte handleiding Astral: 1: aanraakscherm 2: indicator stroombron 3: therapie aan/uit indicator 4: alarm onderdrukken/resetten 5: Alarmbalk 5: USB connector 8: Aan /uit knop 12: filter/ luchtinlaat

Nadere informatie

1. Druk op de ontgrendelknop om de zuurstofslang los te. 2. Verwijder de slang. koppelen. Loskoppelen: Meer inhoud beschikbaar.

1. Druk op de ontgrendelknop om de zuurstofslang los te. 2. Verwijder de slang. koppelen. Loskoppelen: Meer inhoud beschikbaar. INTERN SYMBOOL Symbolen CLICK-ON Storing Ontkoppeld of storing Laag Batterijen opladen. Medium Vol BATTERIJSTATUS Gemiddeld hoge prioriteitsalarm in historielijst Hoge prioriteitsalarm in historielijst

Nadere informatie

U sluit de drukregelaar aan op een wegwerpfles met nulgas of kalibratiegas. Deze handleiding is bij Priva verkrijgbaar via artikelnummer 3790000.

U sluit de drukregelaar aan op een wegwerpfles met nulgas of kalibratiegas. Deze handleiding is bij Priva verkrijgbaar via artikelnummer 3790000. Drukregelaar Deze drukregelaar gebruikt u bij het kalibreren van: de CO2-Module van de E-Meetbox, zie CO2-Module kalibreren de CO2-monitor, zie CO2-monitor kalibreren (pag. 5) U sluit de drukregelaar aan

Nadere informatie

Voorwoord: Cool 150/250 Basis set. Cool 150/250 DeLuxe set. Lees eerst de hele handleiding door alvorens met de installatie te beginnen.

Voorwoord: Cool 150/250 Basis set. Cool 150/250 DeLuxe set. Lees eerst de hele handleiding door alvorens met de installatie te beginnen. Voorwoord: Lees eerst de hele handleiding door alvorens met de installatie te beginnen. De installatie is zeer eenvoudig en voor iedereen goed te doen. Cool 150/250 Basis set Maar voorzichtigheid is geboden.

Nadere informatie

AutoRAE 2-systeem Snelstart

AutoRAE 2-systeem Snelstart Setup Alvorens de AutoRAE 2-controller en AutoRAE 2-slede(s) te gebruiken om de instrumenten uit de ToxiRAE Pro-serie en/of QRAE 3- en/of MultiRAE-serie (pompversies) te bumptesten of kalibreren, dient

Nadere informatie

Handleiding voor demonstratie multimeter

Handleiding voor demonstratie multimeter Handleiding voor demonstratie multimeter 24.06.18 3867.70 Omschrijving: Deze demonstratie multimeter is special ontworpen voor educatieve doeleinden en kan de volgende eenheden meten: spanning, stroom.

Nadere informatie

LIVECHESS QUICK SET-UP CAÏSSA

LIVECHESS QUICK SET-UP CAÏSSA LIVECHESS QUICK SET-UP CAÏSSA MA_NED_LiveChess_Quick Set-up Caïssa_Rev1509b 1 Inhoud: DGT LiveChess... 2 Caïssa Systeem... 2 DGT Caïssa setup.... 3 BoMo... 3 BoMo batterijen... 3 Aansluiting BoMo naar

Nadere informatie

Uitvoeren Surge testen conform EN61000-4-5

Uitvoeren Surge testen conform EN61000-4-5 DARE!! Instruments Measurement Rent-a-Lab equipment Uitvoeren testen conform EN61000-4-5 Test versie 1.6.3, 18 augustus 2015 Copyright 2015 DARE!! pagina 1 van 6 Veiligheidsinstructies LET OP: Deze test

Nadere informatie

OVERZICHT APPARAAT. Knop Type patiënt. Pacemaker. Sync. Knop Rapporten Knop Afdrukken. Navigatieknoppen. Therapiepoort. ECG-poort.

OVERZICHT APPARAAT. Knop Type patiënt. Pacemaker. Sync. Knop Rapporten Knop Afdrukken. Navigatieknoppen. Therapiepoort. ECG-poort. SCHERM DEFIBRILLATOR OVERZICHT APPARAAT Knop Type patiënt Indicator Klaar voor gebruik USB-poort Therapieknop Overzicht apparaat AED Off Uit Monitor Display Kies energie Laden-knop Pacemaker Knop Lead

Nadere informatie

Handleiding voor VAT810-CO2/SD-B Luchtkwaliteit monitor

Handleiding voor VAT810-CO2/SD-B Luchtkwaliteit monitor Handleiding voor VAT810-CO2/SD-B Luchtkwaliteit monitor 1. Algemene beschrijving 2. Gebruiksvoorschriften 3. Bediening & Aansluitingen 4. Gebruiksinstructies 5. Stroomvoorziening 6. Communicatie 7. Uitgangsignaal

Nadere informatie

Meten caloriebehoefte door middel van indirecte caloriemetrie van de IC-patiënt met een endotracheale tube of canule.

Meten caloriebehoefte door middel van indirecte caloriemetrie van de IC-patiënt met een endotracheale tube of canule. # Doel* Gebruik van de metabole monitor. # Toepassingsgebied Intensive Care. # Indicatie Meten caloriebehoefte door middel van indirecte caloriemetrie van de IC-patiënt met een endotracheale tube of canule.

Nadere informatie

Snelstartgids voor AutoRAE 2-systeem

Snelstartgids voor AutoRAE 2-systeem Setup Voordat u de AutoRAE 2-controller en de AutoRAE 2-slede(s) gebruikt om bumptesten of kalibraties uit te voeren op instrumenten uit de MultiRAE-familie (versies met pomp) en/of de ToxiRAE Pro-familie

Nadere informatie

HBJR Garagedeuropener Deel 1: Installeren

HBJR Garagedeuropener Deel 1: Installeren HBJR Garagedeuropener Deel 1: Installeren WAARSCHUWING: Het is belangrijk voor de veiligheid van alle personen tijdens het installeren en het gebruik van de garagedeuropener om de veiligheid- en gebruiksinstructies

Nadere informatie

ResponseCard AnyWhere Display

ResponseCard AnyWhere Display ResponseCard AnyWhere Display ResponseCard AnyWhere Display-gebruiksaanwijzing Productoverzicht....................... 1 Technische vereisten.................... 2 Installatie in drie minuten................

Nadere informatie

1.QUICKSTART GUIDE 3 2.PRODUCTAFBEELDING MET UITLEG 4 3.MONTEREN EN AANSLUITEN VAN DE DEURBEL OP STROOM 5 4.HET SCHERM IN GEBRUIK NEMEN 8

1.QUICKSTART GUIDE 3 2.PRODUCTAFBEELDING MET UITLEG 4 3.MONTEREN EN AANSLUITEN VAN DE DEURBEL OP STROOM 5 4.HET SCHERM IN GEBRUIK NEMEN 8 GEBRUIKSAANWIJZING 2 INHOUDSOPGAVE 1.QUICKSTART GUIDE 3 2.PRODUCTAFBEELDING MET UITLEG 4 3.MONTEREN EN AANSLUITEN VAN DE DEURBEL OP STROOM 5 4.HET SCHERM IN GEBRUIK NEMEN 8 5.HET SCHERM NEERZETTEN EN OPLADEN

Nadere informatie

MOTOPLAT VC-09ST. Handleiding Versie

MOTOPLAT VC-09ST. Handleiding Versie MOTOPLAT VC-09ST Handleiding 2015 Versie De Motoplat VC-09ST wordt gebruikt voor het testen en kalibreren van de Valeo ST-serie alternators. Dit zijn omkeerbare start/stop alternators, welke de accu opladen

Nadere informatie

Hoe werkt uw beademingstoestel (Astral 150)?

Hoe werkt uw beademingstoestel (Astral 150)? Hoe werkt uw beademingstoestel (Astral 150)? Inclusief onderhoud en zuurstof van het beademingstoestel Een compleet beademingstoestel bestaat uit twee onderdelen: het beademingstoestel zelf (afbeelding

Nadere informatie

Detectech, Raveslootstraat 3, 7701XK. Dedemsvaart, Pagina:

Detectech, Raveslootstraat 3, 7701XK. Dedemsvaart, Pagina: 1. Videoschakelaar De videoschakelaar bestaat uit een centrale -en schakelunit. De videoschakelaar is te bestellen met versterkers 012-006-001-001 en zonder versterkers 012-006-001-002 2. Aansluiten centrale

Nadere informatie

Centrum voor Thuisbeademing UMC Utrecht

Centrum voor Thuisbeademing UMC Utrecht Info Inleiding De is een volumegestuurd beademingsapparaat. Dat wil zeggen dat het apparaat per slag een ingesteld volume inblaast. Het volume wordt gegeven met een ingestelde frequentie. Dit wordt bereikt

Nadere informatie

Olympus D590 luidspreker en microfoon

Olympus D590 luidspreker en microfoon Olympus D590 luidspreker en microfoon vervangend Geschreven door: Joshua Pagina 1 van 13 INTRODUCTIE Deze gids wordt stap-voor-stap instructies over hoe je een microfoon en luidspreker systeem te installeren

Nadere informatie

Handleiding tijdklok 230V~

Handleiding tijdklok 230V~ Handleiding tijdklok 230V~ 1. Tijdklok 230V~ met interne back-up accu Detectech bestelnummer: 005-003-001-001 EAN-nummer: 7434031829805 Voedingsspanning: 230V~ (+10 en - 20%.) Energieverbruik: 0,05W. Schakelcontact:

Nadere informatie

Ondersteuning ademhaling met MyAirvo 2

Ondersteuning ademhaling met MyAirvo 2 Ondersteuning ademhaling met MyAirvo 2 Naar het ziekenhuis? Lees eerst de informatie op www.asz.nl/brmo. Inleiding Binnenkort gaat u starten met de een speciaal apparaat, de zogeheten MyAirvo2. Hierbij

Nadere informatie

Beknopte handleiding Arlo Baby

Beknopte handleiding Arlo Baby Beknopte handleiding Arlo Baby Wat zit er in de verpakking Welkom Gefeliciteerd met je keuze voor Arlo Baby. Je kunt direct aan de slag. Arlo Baby-camera USBvoedingskabel USB-netvoedingsadapter Beknopte

Nadere informatie

BrailleStudio-doe-dag. Instructies en opdrachten

BrailleStudio-doe-dag. Instructies en opdrachten BrailleStudio-doe-dag Instructies en opdrachten 01. Starten met een nieuwe leerling Iedere leerling krijgt zijn eigen brp bestand. Daarin worden alle vorderingen opgeslagen. Voor een nieuwe leerling open

Nadere informatie

SenseAir psense-ii: Gebruikshandleiding

SenseAir psense-ii: Gebruikshandleiding SenseAir psense-ii: Gebruikshandleiding NETVOEDING/BATTERIJEN De psense-ii gebruikt vier oplaadbare penlite (AA) batterijen. Om de batterijen te plaatsen of te vervangen moet je met een schroevendraaier

Nadere informatie

UltraFill. Snelstarthandleiding voor de zorgverlener

UltraFill. Snelstarthandleiding voor de zorgverlener UltraFill Snelstarthandleiding voor de zorgverlener Opstartcontrolelijst Volg de hieronder vermelde stappen om het maken van de juiste opstelling en het vullen te vereenvoudigen. Controleer voordat u een

Nadere informatie

Opgave 1 Opbouwen van een servomotor-systeem

Opgave 1 Opbouwen van een servomotor-systeem Opgave 1 Opbouwen van een servomotor-systeem Leerdoelen Na het voltooien van deze opgave: Ben je bekend met het veilig opbouwen van een servomotor systeem Ben je bekend met de basisprincipes van schema

Nadere informatie

SNOW 7HD GEBRUIKSHANDLEIDING

SNOW 7HD GEBRUIKSHANDLEIDING SNOW 7HD GEBRUIKSHANDLEIDING Opbouw Als je de Snow voor je houdt; dan bevinden zich rechts naast het scherm de volgende toetsen of aanduidingen van boven naar onder: Batterij-indicator Zoom + Zoom - Aan

Nadere informatie

Asintra. Asphalt- Innovation & Training. Korte handleiding PQI 380. P.O Box DB Apeldoorn Pagina 1.

Asintra. Asphalt- Innovation & Training. Korte handleiding PQI 380. P.O Box DB Apeldoorn   Pagina 1. Asintra Pagina 1 Korte handleiding PQI 380 Schakel apparaat in en wacht tot de bedienings windows verschijnen 1 2 3 4 5 6 1 = Hoofd menu 2 Menu voor instelling van de meet gegevens en meten met de PQI.

Nadere informatie

Packard Bell Easy Repair. Packard Bell Easy Repair

Packard Bell Easy Repair. Packard Bell Easy Repair Hard Disk Drives Belangrijke instructies om de veiligheid te controleren U moet alle instructies zorgvuldig lezen voor u aan het werk gaat en u moet voldoen aan de instructies die u hieronder aantreft.

Nadere informatie

BEP 600-TLM2 CONTOUR MATRIX TANK MONITOR INSTALLATIE EN GEBRUIKS AANWIJZING

BEP 600-TLM2 CONTOUR MATRIX TANK MONITOR INSTALLATIE EN GEBRUIKS AANWIJZING BEP 600-TLM2 CONTOUR MATRIX TANK MONITOR INSTALLATIE EN GEBRUIKS AANWIJZING INDEX KENMERKEN 3 AFMETINGEN 3 AANSLUIT SCHEMA 4 GEBRUIK 5 NOTITIES 6 ALARMEN EN STILALARM 7 MENU OVERZICHT 7 SET-UP EN PROGRAMMERING

Nadere informatie

Breng schroeven aan en draai ze vast. Plaats vervolgens kapjes over de schroeven.

Breng schroeven aan en draai ze vast. Plaats vervolgens kapjes over de schroeven. Installatie Voordat u de AutoRAE 2-controller en de AutoRAE 2-slede(s) gebruikt om bumptesten of kalibraties uit te voeren op instrumenten uit de ToxiRAE Pro-familie, QRAE 3, MicroRAE, Handheld PID en/of

Nadere informatie

Tool Gebruikershandleiding E46 Mods

Tool Gebruikershandleiding E46 Mods Tool Gebruikershandleiding E46 Mods Versie 1.0 Inhoudsopgave 1 Algemene informatie... 3 2 Aansluiten... 4 2.1 Opstarten en Updaten... 4 2.2 Verbinden... 8 2.2.1 Verbindingsproblemen... 9 3 Basis Informatie...

Nadere informatie

Opgave 1 Opbouwen van een stappenmotor-systeem

Opgave 1 Opbouwen van een stappenmotor-systeem Opgave 1 Opbouwen van een stappenmotor-systeem Leerdoelen Na het voltooien van deze opgave: Ben je bekend met het veilig opbouwen van een stappenmotor systeem Ben je bekend met de basisprincipes van schema

Nadere informatie

OPTAC Download Tool Gebruikshandleiding

OPTAC Download Tool Gebruikshandleiding OPTAC Download Tool Gebruikshandleiding Helpdesk Nummer: 020 712 13 96 E-mail: optacnl@stoneridge.com Document version 2.1 Document No. 6939-176 Page 1 1 LEGENDA... 4 2 INTRODUCTIE... 4 2.1 Wat doet de

Nadere informatie

SHINELINK Stappen installeren ShineLink Growatt HANDLEIDING. Installeren ShineLink

SHINELINK Stappen installeren ShineLink Growatt HANDLEIDING. Installeren ShineLink SHINELINK Stappen installeren ShineLink Growatt HANDLEIDING Installeren ShineLink Inhoud Stappen installatie:... 2 Stap 1:... 2 Stap 2:... 2 Stap 3:... 2 Stap 4:... 3 Stap 5:... 3 Stap 6:... 3 Stap 7:...

Nadere informatie

Inhoudsopgave Uitpakinstructies...1 Voordat u begint...3 Installatie...4 Het reservoir met verzegelingsvloeistof vullen...9

Inhoudsopgave Uitpakinstructies...1 Voordat u begint...3 Installatie...4 Het reservoir met verzegelingsvloeistof vullen...9 Inhoudsopgave 1 Uitpakinstructies...1 2 Voordat u begint...3 3 Installatie...4 De feedermodule installeren...4 De documentfeederladen installeren...4 Documentfeeder voor grote volumes installeren...5 De

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Polycom IP321 en IP331

Gebruikershandleiding Polycom IP321 en IP331 Gebruikershandleiding Polycom IP321 en IP331 1 Inhoudsopgave 1. 2. 3. Installatie Gebruik van uw toestel Problemen oplossen Basis IP321 en IP331 telefoon Voeding (24Volt, 500mA) Ethernet kabel Telefoonhoorn

Nadere informatie

HANDLEIDING PROGRAMMAREGELAAR 40/16 SE

HANDLEIDING PROGRAMMAREGELAAR 40/16 SE Handleiding Programmaregelaar 40/16 SE rev. 01 blad 1 van 11 HANDLEIDING PROGRAMMAREGELAAR 40/16 SE WESTENENG OVENBOUW B.V. Elektrische- en gas- industrie-ovens Wielweg 46 3785 KR ZWARTEBROEK Telefoon

Nadere informatie

HANDLEIDING INFOGRAPHIC SOFTWARE Versie 2.3 / jan 2014

HANDLEIDING INFOGRAPHIC SOFTWARE Versie 2.3 / jan 2014 HANDLEIDING INFOGRAPHIC SOFTWARE Versie 2.3 / jan 2014 Inhoudsopgave 1. Inleiding... 3 2. Systeemvereisten... 3 3. Installeren van de software... 4 4. Programma instellingen... 5 5. Importeren van een

Nadere informatie

INLEIDING VEILIGHEIDSVOORSCHRIFTEN SYMBOLEN. De symbolen in deze gebruiksaanwijzing. Symbolen op het apparaat

INLEIDING VEILIGHEIDSVOORSCHRIFTEN SYMBOLEN. De symbolen in deze gebruiksaanwijzing. Symbolen op het apparaat INLEIDING Deze gebruiksaanwijzing is bedoeld voor Rapid 100E. Lees ze eerst grondig door alvorens u het apparaat in gebruik neemt. Deze gebruiksaanwijzing bevat de veiligheidsvoorschriften, de voorschriften

Nadere informatie

Handleiding Chipscanner

Handleiding Chipscanner Pagina 1 van 9 pagina s. Handleiding Chipscanner Vereisten De vereisten die nodig zijn om met de Chipscanner te werken zijn: Een Chipscanner Een Com-Poort of een USB naar Com-Poort Converter Een Centix

Nadere informatie

MONTAGEHANDLEIDING WINDBEVEILIGING EOLIS 2

MONTAGEHANDLEIDING WINDBEVEILIGING EOLIS 2 MONTAGEHANDLEIDING WINDBEVEILIGING EOLIS 2 Windbeveiliging Eolis 2 VOEDING 230 V - 50 Hz Pulsschakelaar Centralis IB INLEIDING Deze montagehandleiding bevat instructies voor de montage van de windbeveiliging

Nadere informatie

Veel gestelde vragen:

Veel gestelde vragen: Veel gestelde vragen: Welke functies heeft het apparaat? 5 functies in 1: te gebruiken als auto starthulp, LED lamp, oplader voor diverse apparaten zoals mobiele telefoons, laptops, PSP, MP3/MP4. Hoe kan

Nadere informatie

Manual Pro-Leaf klimaatsystemen.

Manual Pro-Leaf klimaatsystemen. Manual Pro-Leaf klimaatsystemen www.pro-leaf.eu Test deze functie voor dat u de unit in gebruik neemt zie pagina 10. Waterlekkage Vervoer Als u de airco-unit vervoert is het uitermate belangrijk dat de

Nadere informatie

GEBRUIKERSHANDLEIDING EN MONTAGE-INSTRUCTIE

GEBRUIKERSHANDLEIDING EN MONTAGE-INSTRUCTIE GEBRUIKERSHANDLEIDING EN MONTAGE-INSTRUCTIE 1 Introductie 2 Het display De Thallo is een mechanische wandventilator verkrijgbaar in twee uitvoeringen: Thallo Basic en Thallo Plus. De Thallo Basic werkt

Nadere informatie

USB en ipod Music interface

USB en ipod Music interface Installation instructions, accessories Instructienr. 30775542 Versie 1.2 Ond. nr. USB en ipod Music interface Volvo Car Corporation USB en ipod Music interface- 30775542 - V1.2 Pagina 1 / 16 Uitrusting

Nadere informatie

Bedieningen Dutch - 1

Bedieningen Dutch - 1 Bedieningen 1. Functieschakelaar Cassette/ Radio/ CD 2. Golfband schakelaar 3. FM antenne 4. CD deur 5. Schakelaar om zender af te stemmen 6. Bass Boost toets 7. CD skip/ voorwaarts toets 8. CD skip/ achterwaarts

Nadere informatie

Cijfers 1 t/m 4,8,16 hiermee kunt u van kanaal wisselen. Gebruik deze iconen om naar een split screen terug te gaan.

Cijfers 1 t/m 4,8,16 hiermee kunt u van kanaal wisselen. Gebruik deze iconen om naar een split screen terug te gaan. Inhoudsopgave 1. Belangrijke veiligheidsinstructies... 2 2. Mee geleverde producten voor de DVR... 2 3. Uitleg bedieningspaneel... 2 4. Uitleg afstandsbediening... 3 5. Aan de slag met de DVR... 3 5.1

Nadere informatie

Handleiding. 24Vdc -50/+50 C

Handleiding. 24Vdc -50/+50 C Handleiding ALFA(NET) 51 PI 24Vdc -50/+50 C 1 Werking De ALFA(NET) 51 PI is een DIN-rail thermostaat-unit met een analoge 0-10Vdc PI-uitgang. Verder heeft de thermostaat ook drie relais uitgangen instelbaar

Nadere informatie

Instructie: Werken met de nieuwe omgeving

Instructie: Werken met de nieuwe omgeving Instructie: Werken met de nieuwe omgeving In dit document vind je een beschrijving hoe de nieuwe omgeving werkt en wat de grootste aanpassingen zijn. Dit document bestaat uit een zestal delen: - Deel 1:

Nadere informatie

1. Videoschakelaar. De videoschakelaar bestaat uit een centrale en schakelunit.

1. Videoschakelaar. De videoschakelaar bestaat uit een centrale en schakelunit. 1. Videoschakelaar De videoschakelaar bestaat uit een centrale en schakelunit. De videoschakelaar is te bestellen met versterkers 012-006-001-001 en zonder versterkers 012-006-001-002. 2. Aansluiten centrale

Nadere informatie

AT Multifunctioneel luchtbehandelingsapparaat

AT Multifunctioneel luchtbehandelingsapparaat AT-5461 Multifunctioneel luchtbehandelingsapparaat Veiligheid Lees en bewaar deze instructies. Dit apparaat kan worden gebruikt door kinderen vanaf 8 jaar oud en door personen met verminderde lichamelijke,

Nadere informatie

Palmtop - Aqua-Max Servicehandleiding

Palmtop - Aqua-Max Servicehandleiding Palmtop - Aqua-Max Servicehandleiding Inleiding Deze handleiding geeft een beschrijving van de Aqua-Max Palmtop en de Terminal software die nodig is om software op de Aqua-Max en de Palmtop te installeren.

Nadere informatie

LAADZUIL ELEKTRISCHE MONTAGE EN GEBRUIK Deze handleiding is van toepassing op een DIC laadzuil met plug and play systeem

LAADZUIL ELEKTRISCHE MONTAGE EN GEBRUIK Deze handleiding is van toepassing op een DIC laadzuil met plug and play systeem LAADZUIL ELEKTRISCHE MONTAGE EN GEBRUIK VOERTUIGEN HANDLEIDING Deze handleiding is van toepassing op een DIC laadzuil met plug and play systeem INHOUDSOPGAVE DIC laadzuil met plug and play systeem 1 Veiligheidsvoorschriften

Nadere informatie

GEBRUIKERSHANDLEIDING

GEBRUIKERSHANDLEIDING GEBRUIKERSHANDLEIDING Gefeliciteerd met uw aankoop van een DISCOVERER. De gebruikershandleiding bevat alle informatie omtrent het correcte gebruik van het apparaat. Inhoud van de doos: 1) Discoverer-apparaat

Nadere informatie

Installatiehandleiding CEMM basic+, voor Modbus meters

Installatiehandleiding CEMM basic+, voor Modbus meters Installatiehandleiding CEMM basic+, voor Modbus meters V1 9-16 1. CEMM 1. Installatie CEMM Basic+ Vóór de installatie Bedankt dat u voor duurzaam hebt gekozen met de CEMM basic+! In deze handleiding vindt

Nadere informatie

PRESTIGIO GEOVISION 150/450

PRESTIGIO GEOVISION 150/450 NEDERLANDS PRESTIGIO GEOVISION 150/450 GEBRUIKERSHANDLEIDING Prestigio GeoVision 150 - Onderdelen 1. Aan/uit-knop 2. Sleuf voor SD-geheugenkaart 3. Touchscreen 4. Knop Menu 5. Indicatorlampje (Als het

Nadere informatie

www.klikaanklikuit.nl

www.klikaanklikuit.nl www.klikaanklikuit.nl ICS-2000 CONFIGUREREN VN HET BEVEILIGINGSSYSTEEM versie 1.0 Op www.klikaanklikuit.nl vindt u altijd de meest recente gebruiksaanwijzingen OCTOPUS CONTROL STTION 1. Voorbereiding Zorg

Nadere informatie

Besturingspaneel v Raam E-systeem functie omschrijving v109

Besturingspaneel v Raam E-systeem functie omschrijving v109 Besturingspaneel v Raam E-systeem functie omschrijving v109 Aantal druktoetsen: 4 stuks met de volgende functies: On/off toets voor in- en uitschakelen, toets 1 laagste vermogen, 2 midden stand, 3 max.

Nadere informatie

GEBRUIKERS HANDLEIDING

GEBRUIKERS HANDLEIDING OMNIA GEBRUIKERS HANDLEIDING NESCAFÉ KOFFIE AUTOMAAT INHOUD pagina Veiligheidswaarschuwingen... 3 Vorst waarschuwing... 3 Heet water waarschuwing... 3 Doorspoelen van de automaat... 4 Reinigen van de mixersystemen...

Nadere informatie

LAADZUIL ELEKTRISCHE. MONTAGE EN GEBRUIK. Deze handleiding is van toepassing op een DIC laadzuil met passysteem LAADPAS LAADPAS

LAADZUIL ELEKTRISCHE.  MONTAGE EN GEBRUIK. Deze handleiding is van toepassing op een DIC laadzuil met passysteem LAADPAS LAADPAS LAADPAS LAADPAS LAADPAS LAADZUIL ELEKTRISCHE MONTAGE EN GEBRUIK VOERTUIGEN HANDLEIDING Deze handleiding is van toepassing op een DIC laadzuil met passysteem INHOUDSOPGAVE DIC laadzuil met passysteem 1

Nadere informatie

Transport trolley van beademde patiënten

Transport trolley van beademde patiënten Transport trolley van beademde patiënten NL Handleiding Version 1.0 2012 Jansen Medicars Jansen Medicars P.O. Box 49 3600 AA Maarssen Netherlands 2012 Jansen Medicars Tel. +31 30 2613500 Fax. +31 30 2616714

Nadere informatie

versie 112014 Handleiding Toon met Philips Hue

versie 112014 Handleiding Toon met Philips Hue versie 112014 Handleiding Toon met Philips Hue Inhoud 1. Toon met Philips Hue 4 2. Philips Hue koppelen met Toon 5 3. Philips Hue bedienen met Toon 9 4. Philips Hue verwijderen uit Toon 15 5. Philips

Nadere informatie

GROHE MINTA TOUCH. installatie instructie

GROHE MINTA TOUCH. installatie instructie installatie instructie Benodigde gereedschappen: Steeksleutel 7 mm Steeksleutel 9 mm Steeksleutel mm Steeksleutel 4 mm Kruiskopschroevendraaier Benodigde materialen: Bevestigingsmaterialen (4) voor de

Nadere informatie

GPS repeater. Inleiding

GPS repeater. Inleiding NASA GPS repeater Inleiding De Clipper GPS repeater wordt geleverd met 10 meter kabel, een 9 pins RS 232 connector en een 12 Volt voedingkabel. Het apparaat neemt gegevens over zoals verzonden door een

Nadere informatie

DS409slim. Snelle installatiegids

DS409slim. Snelle installatiegids DS409slim Snelle installatiegids Veiligheidsinstructies Lees deze veiligheidsinstructies zorgvuldig voor u het product in gebruik neemt en bewaar deze handleiding op een veilige plaats voor een eventuele

Nadere informatie

1. Stel je Stick Up Cam Wired in via de Ring-app

1. Stel je Stick Up Cam Wired in via de Ring-app Stick Up Cam Wired 1. Stel je Stick Up Cam Wired in via de Ring-app Download de Ring-app. De app leidt je door het installatieproces van je Stick Up Cam Wired. Zoek op Ring in de app stores of ga naar:

Nadere informatie

DF405_V5 Universele uitlezing opbouw

DF405_V5 Universele uitlezing opbouw DF405_V5 Universele uitlezing opbouw Geschikt en ontwikkeld voor de meest voorkomende sensoren. Zowel analoge alsmede frequentie uitgang van de sensor kan als input voor de uitlezing worden gebruikt. Hierbij

Nadere informatie

Onboard auto camera Caméra embarquée

Onboard auto camera Caméra embarquée Onboard auto camera Caméra embarquée ONBOARD CAR CAMERA ONBOARD-KFZ-KAMERA up to 32GB Video format Movie 2.0 LCD Screen Low illumination for night operation High speed recording quick response for light

Nadere informatie

Handleiding ALFA(NET) 71 0/+100 C

Handleiding ALFA(NET) 71 0/+100 C Handleiding ALFA(NET) 71 0/+100 C 1 Werking De ALFA(NET) 71 is een Paneel inbouw thermostaat-unit. Verder heeft de thermostaat ook drie relais uitgangen instelbaar voor functie koelen, verwarmen of alarm.

Nadere informatie

Installatie-instructies

Installatie-instructies Installatie-instructies Inhoud Software installeren 2 Hoe installeer ik Coach Junior voor het VMBO? Software instellen 4 Wat moet ik instellen zodat de software goed werkt? Hardware aansluiten 6 Mogelijke

Nadere informatie

Uitvoeren Electrostatic Discharge (ESD) testen conform EN

Uitvoeren Electrostatic Discharge (ESD) testen conform EN DARE!! Instruments Measurement Rent-a-Lab equipment Uitvoeren (ESD) testen conform EN61000-4-2 Test ESD versie 1.6.2, 18 augustus 2015 Copyright 2015 DARE!! pagina 1 van 12 Veiligheidsinstructies LET OP:

Nadere informatie

Shanny SN600C-RF Speedlite. Review van de Shanny SN600C-RF met SN-E3-RF radio trigger

Shanny SN600C-RF Speedlite. Review van de Shanny SN600C-RF met SN-E3-RF radio trigger Shanny SN600C-RF Speedlite Review van de Shanny SN600C-RF met SN-E3-RF radio trigger STEPHAN HOEK 26-01-2015 SHANNY SN600C-RF & SN-E3-RF REVIEW Chinese fabrikant Shanny heeft een nieuwe flitser met radio

Nadere informatie

Gebruikershandleiding AT-300T/R UHF-PLL. 40 kanaals rondleidingsysteem & draadloze microfoon systemen.

Gebruikershandleiding AT-300T/R UHF-PLL. 40 kanaals rondleidingsysteem & draadloze microfoon systemen. Gebruikershandleiding AT-300T/R UHF-PLL 40 kanaals rondleidingsysteem & draadloze microfoon systemen. Introductie: Bedankt voor het aanschaffen van deze UHF- PLL 40 kanaals rondleidingsysteem en draadloze

Nadere informatie

AX-3010H. Multifunctionele schakelende voeding. Gebruiksaanwijzing

AX-3010H. Multifunctionele schakelende voeding. Gebruiksaanwijzing AX-3010H Multifunctionele schakelende voeding Gebruiksaanwijzing Bewaar deze gebruiksaanwijzing op een veilige plaats, zodat u hem later nog eens in kunt kijken. De gebruiksaanwijzing bevat belangrijke

Nadere informatie

DIC WANDMODEL HANDLEIDING MONTAGE EN GEBRUIK Deze handleiding is van toepassing op een DIC wandmodel met plug and play systeem

DIC WANDMODEL HANDLEIDING MONTAGE EN GEBRUIK Deze handleiding is van toepassing op een DIC wandmodel met plug and play systeem DIC WANDMODEL HANDLEIDING MONTAGE EN GEBRUIK Deze handleiding is van toepassing op een DIC wandmodel met plug and play systeem INHOUDSOPGAVE DIC wandmodel met plug and play stysteem 1 Veiligheidsvoorschriften

Nadere informatie

Algemene meubelhandleiding

Algemene meubelhandleiding Algemene meubelhandleiding INHOUD Ophangsystemen Blz. 3 Onderkast installeren Blz.4 Onderkast ontgrendelen Blz.6 Spiegel installeren Blz.7 Spiegelkast installeren Blz.8 Hoge kast installeren Blz.9 Stekkercontactdoos

Nadere informatie

Installatie handleiding

Installatie handleiding Installatie handleiding Uitpakken Papier en folie laden Aansluiten Testen U kunt ook instructie video s and How To pagina s bekijken op www.idstation.eu Page 1 Uitpakken Installatie handleiding ID station

Nadere informatie

HANDLEIDING: BUITEN BEWEGINGSMELDER

HANDLEIDING: BUITEN BEWEGINGSMELDER HANDLEIDING: BUITEN BEWEGINGSMELDER Inhoud INTRODUCTIE... 2 INSTALLATIE... 3 INSTELLINGEN... 4 SCHAKELAAR SW1... 5 SCHAKELAAR SW2... 5 JUMPER SCHAKELAAR JP1... 5 TESTEN... 6 LOOPTEST... 6 RADIO LINK TEST...

Nadere informatie

Automatische Medicatie Dispenser Uitbreiding Quickstart Guide Model No. WMD1201

Automatische Medicatie Dispenser Uitbreiding Quickstart Guide Model No. WMD1201 Automatische Medicatie Dispenser Uitbreiding Quickstart Guide Model No. WMD1201 In de doos: 1x Automatische Medicatie Dispenser 6x Doseringssjablonen 1x Sleutel 4x AA Batterijen Alle Home8 uitbreidingen

Nadere informatie

DOMOTICA TC-FL4 FL4.220415 VERGRENDELINGEN. t 088 500 2800 f 088 500 2899 89 MODEL KS4210

DOMOTICA TC-FL4 FL4.220415 VERGRENDELINGEN. t 088 500 2800 f 088 500 2899 89 MODEL KS4210 DOMOTICA KS4210 INSTALLATIE 1. Sluit op de interface de antenne aan. 2. Plug de netwerkkabel in de netwerkpoort. 3. Plug de adapter in de interface. De interface maakt automatisch verbinding met de server

Nadere informatie

Beknopte handleiding Arlo Baby

Beknopte handleiding Arlo Baby Beknopte handleiding Arlo Baby Welkom Gefeliciteerd met je keuze voor Arlo Baby. Je kunt direct aan de slag. Wat zit er in de verpakking Arlo Baby-camera Beknopte handleiding Plaat voor wandbevestiging

Nadere informatie

HANDLEIDING. De Aalstunner: TYPE Rijpelaal. Methode: Elektrisch bedwelmen van paling in water

HANDLEIDING. De Aalstunner: TYPE Rijpelaal. Methode: Elektrisch bedwelmen van paling in water HANDLEIDING De Aalstunner: TYPE Rijpelaal Methode: Elektrisch bedwelmen van paling in water 1 Inhoudsopgave pagina Doel Aalstunner 03 Voorzieningen 04 Krachtstroom 05 PE Kunststof 05 RVS besturingskast

Nadere informatie

AL-2002W Indoor Air Quality Detector (Detector Luchtkwaliteit Binnenshuis) Snelstartgids

AL-2002W Indoor Air Quality Detector (Detector Luchtkwaliteit Binnenshuis) Snelstartgids AL-2002W Indoor Air Quality Detector (Detector Luchtkwaliteit Binnenshuis) Snelstartgids 07-2018 / v2.0 Inhoud I Veiligheidsinformatie... 3 II Productinformatie... 4 II-1 Inhoud van de verpakking... 4

Nadere informatie

Programmeerbare plug-in thermostaat HT-600

Programmeerbare plug-in thermostaat HT-600 Deze plug-in thermostaat is bestemd voor gebruik in elektrische verwarmingselementen en soortgelijke apparatuur. Knop Functie Stroom aan/uit Temp. omhoog of temp. instellen Temp. omlaag of temp. instellen

Nadere informatie

Upgrade KIT IV Bedieningshandleiding

Upgrade KIT IV Bedieningshandleiding Upgrade KIT IV Bedieningshandleiding Lees dit document voordat u de machine gebruikt. Houd dit document bij de hand, zodat u het kunt raadplegen. Voordat u begint Het is belangrijk om de upgrade uit te

Nadere informatie

Mini Buiten Full HD Camera Uitbreiding Quickstart Guide Model No. IPC2203

Mini Buiten Full HD Camera Uitbreiding Quickstart Guide Model No. IPC2203 Mini Buiten Full HD Camera Uitbreiding Quickstart Guide Model No. IPC2203 In de doos: 1x Mini Buiten Full HD Camera 1x Stroom Adapter 1x Moersleutel Waterdichte Hoesjes voor de Stroomvoorziening Waterdichte

Nadere informatie

PhotoFrame SPF1017 SPF1027. Snelstartgids. 1 Aan de slag 2 3. Afspelen. Instellen

PhotoFrame SPF1017 SPF1027. Snelstartgids. 1 Aan de slag 2 3. Afspelen. Instellen PhotoFrame SPF1017 SPF1027 Snelstartgids 1 Aan de slag 2 3 Afspelen Instellen NL Eng Wat zit er in de doos? Philips Digital PhotoFrame Standaard Netspanningsadapter PhotoFrame Quick start guide 1 Get started

Nadere informatie

Klep van systeemkaart verwijderen

Klep van systeemkaart verwijderen Met de volgende procedure verwijdert u eenvoudig de geïnstalleerde geheugen- en interfaceopties: 1 Zet de printer uit. 2 Haal het netsnoer van de printer uit het stopcontact. 1 3 Ontkoppel de parallelle

Nadere informatie

Lader rol reiniging FS 2000 / FS 3000 series

Lader rol reiniging FS 2000 / FS 3000 series Lader rol reiniging FS 2000 / FS 3000 series Inhoudsopgave Uw machine handmatig reinigen pagina 3 Storingen & oplossingen pagina 13 1. Schakel de machine uit. 2. Open beide kleppen aan de voorzijde. 3.

Nadere informatie

Device Control configureren met de monitoring app

Device Control configureren met de monitoring app December 2016 Device Control configureren met de monitoring app Inhoudsopgave Device Control configureren met de monitoring app... 1 Inhoudsopgave... 1 Introductie... 1 Device informatie... 2 Activeringsknop...

Nadere informatie

Predia Touch Pro. Installatie.

Predia Touch Pro. Installatie. Predia Touch Pro Installatie www.predia.nl Checklist voordat je begint Voordat je begint Noteer het serienummer Serienummer bevindt zich aan de rechterzijkant op de sticker op uw scherm. Controleer of

Nadere informatie

INSTALLATIE HANDLEIDING DANALOCK V3 BTHK (Apple HomeKit).

INSTALLATIE HANDLEIDING DANALOCK V3 BTHK (Apple HomeKit). INSTALLATIE HANDLEIDING DANALOCK V3 BTHK (Apple HomeKit). 1. Montage en demontage. 2. Slot toevoegen via Danalock App. 3. Slot toevoegen aan HomeKit App (Woning). 4. Slot kalibreren. 5. Terugtrekken dagschot

Nadere informatie

T-micro CO 2 CONTROLLER

T-micro CO 2 CONTROLLER Innovative Growing Solutions T-micro CO 2 CONTROLLER software-versie: 1.xx Uitgifte datum: 01-09-2015 HANDLEIDING WWW.TECHGROW.NL T-Micro CO 2 Controller gebruikershandleiding Bedankt voor het aanschaffen

Nadere informatie

XTC (Mk3) PROPORTIONELE SWITCHBOX CONTROLS (7 Service)

XTC (Mk3) PROPORTIONELE SWITCHBOX CONTROLS (7 Service) XTC (Mk3) PROPORTIONELE SWITCHBOX CONTROLS (7 Service) Machines met XTC Mk3 Proportioneel Controls (7 service) wordt geleverd met de hieronder getoonde besturing. De eenheden voor zowel elektrische en

Nadere informatie

Installatiehandleiding

Installatiehandleiding LC-Products B.V. tel. (+31) 088-8111000 email: info@lc-products.nl website: www.lc-products.nl LC-Products. All rights reserved. No part of this publication may be reproduced in any form or by any means

Nadere informatie

Packard Bell Easy Repair

Packard Bell Easy Repair Packard Bell Easy Repair Belangrijke instructies om de veiligheid te controleren U moet alle instructies zorgvuldig lezen voor u aan het werk gaat en u moet voldoen aan de instructies die u hieronder aantreft.

Nadere informatie