Venmail. Algemeen

Vergelijkbare documenten
We hopen dat we allemaal om 16:30 uur weer terug op school zijn.

Venmail. Algemeen

Venmail. Algemeen. Agenda

Venmail. Algemeen

Venmail. Agenda. Afscheid juf Lisanne en juf Marijke. Beste ouders,

Weeknieuws week 12. Locatie de Toverdoos. 2 jarigen

Tijdens deze week gaan we met elkaar op schoolreisje, we kijken de musical van groep 8, vieren de verjaardagen van de juffen en nog veel meer.

Kalender. Nr. 13, 20 maart 2019

Venmail. Algemeen

Venmail. Algemeen. Agenda

Algemeen Dependance 't Venne heeft een eigen boekwinkel.

Ouders van de leerlingen in groep 6b ontvangen vandaag, separaat van deze nieuwsbrief, een bericht over de afwezigheid van een van de leerkrachten.

Beste ouders, En... we hopen, net voor het ontbijt, een hele belangrijke gast te verwelkomen! Ook benieuwd? Tot vrijdag, dan!

Weekbericht van 18 april. Afscheid juf Annette en juf Joke:

OUDERINFO APRIL Oudervragenlijst. Schoolfotograaf. Schooljaar 2016/2017 Nummer 7 6 april 2017 Agenda

Venmail. Algemeen. Agenda

Weekmail obs Hagen 21 april 2017

Venmail. Algemeen

Venmail. Algemeen

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in juni. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad!

nummer april 2019

JAARGANG 7 AFLEVERING 15

Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 2017

De nieuwe INFO. Bijlage(n): ~ schoolreis groep 1 t/m 7 ~ Pannenkoekenlunch TSO

Venmail. Algemeen

t Informantje schooljaar week 26

NIEUWSBRIEF nr april 2016

Blikvanger Weekinfo Maandag 18 april 2016

FEESTWEEK groep

Wij wensen iedereen nog twee goede laatste schoolweken toe! Christianne Ahuis

NIEUWSBRIEF. nr april 2018

Donderdagsbrief. 13 april 2017

1 e schooldag van 2019 Hoofdluiscontrole Nieuwsbrief uur open dag. Inhoud

Venmail. Algemeen

Paulus-Weekbrief 28. Weekbrief Koningsspelen 2017

Info april 2019

Nieuwsbrief 24 juli 2017

VOORAF AGENDA EXTRA INFO

Venmail. Algemeen. Agenda

Groep 8 Cito eindtoets. Groep 8 Cito eindtoets. Groep 7 Cito entreetoets. Groep 8 Cito eindtoets. Groep 7 Cito entreetoets

PRETTIGE VAKANTIE TOT MAANDAG 14 MEI

Nieuwsbrief. April Koningsspelen Vanuit het personeel. donderdag 6 april 2017 theoretisch verkeersexamen groep 7

Nieuwsbrief PCBS Guido de Brès nr. 16. Baarn, 7 april Aan de ouder(s), verzorger(s),

Afscheid meester Xander, meester Raymond onze nieuwe adjunct

Formatie Twee week geleden heeft u al het formatieplaatje kunnen zien voor komend schooljaar.

W i l g e n l a a n 8 3, J L Z w a n e n b u r g, t e l e f o o n : Activiteiten Boekje Achtbaan

Van 15 t/m 18 mei is de jaarlijkse avondvierdaagse. Wij wensen iedereen die meedoet veel succes! Hopelijk werkt het weer ook een beetje mee.

Vanaf nu willen we kort verslag uit brengen van alle activiteiten die we hebben kunnen realiseren met het geld van de vrijwillige ouderbijdrage.

In deze Nieuwsflits: Schoolfruit

De Houtduif Nieuwsbrief van Christelijke Basisschool De Duyvencamp

Schoolreisje De kinderen worden volgende week donderdag op de normale tijd op school verwacht. We verwachten om terug te zijn op school.

Weekmail obs Hagen 12 april Paaslunch

Kinderen leren verschillend

Deze keer in de nieuwsbrief

Zevensterstraat GN Enschede nr 29 Nieuwsbrief 24 april 2019

Venmail. Algemeen. Nieuws uit de OV Het nieuwe e mailadres van de penningmeester OV is;

Agenda 25 april t/m 6 mei Meivakantie 9 t/m 11 mei Schoolkamp groep 6/7/8 in Ommen

Nieuwsbrief. In verband met de viering van het 1-Aprilfeest in Brielle hebben alle leerlingen vrij van school op woensdag 1 april a.s..

Venmail Algemeen

Nieuwsbrief 17 d.d

Pasen. Opslagruimte gezocht. Schooljaar / 6 april 2017 INHOUD

In deze Nieuwsflits: Terugblik Paasviering. Koningsspelen

Nieuwsbrief Op Weg. April 2015

NIEUWSBRIEF. Nr. 17, donderdag 16 mei 2019

Nieuwsbrief april 2017

Nieuwsbrief mei 2015

Augustus Dinsdag 1. Woensdag 2. Donderdag 3. Vrijdag 4. Zaterdag 5 / Zondag 6. Maandag Dinsdag 8. Woensdag 9. Donderdag 10.

De kinderen moeten zelf een bord, mes, lepeltje, beker en eierdop meenemen naar school. (Graag met hun naam erop.)

Nieuwsbrief BS De Tamboerijn

NIEUWSBRIEF Juli Beste ouders en verzorgers,

Triangelnieuws. Leerarrangement beroepen

MAANDMEMO mei Beste ouder(s)/verzorger(s),

Paulus-Weekbrief 38. Weekbrief

Ganzenwei XD Gorinchem

Kalender van deze maand

Jaargang: 29 Nummer: februari Agenda

Nr.29 4 mei 2017 schooljaar

WEEKBULLETIN. Week 24. Schoolkorfbaltoernooi

Wolderweetjes Weekinfo

BESTE OUDERS/VERZORGERS, IN DIT NUMMER

NIEUWSBRIEF. nr april 2017

Venmail. Algemeen

Nieuwsbrief 9 22 januari 2015

Nieuwsbrief van mei 2016

Agenda. Mama verwendag kleuters. Overleg OR jubileum Schoolkorfbal groep 3/4 Rondleiding nieuwe ouders. Inloopochtend groep 6

OR jaarverslag 2012/2013

Weekjournaal nr Lammetjesdag

Rembrandt van Rijnsingel RE Roelofarendsveen

CBS Nije-Kroost 21 april 2016

WERKZAAMHEDEN PARKEERTERREIN

Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 6 februari 2014

Nieuwsbrief. Onderzoek door: Hoogleraar L. Olbroek. Jaargang 2, nr april 2016

Welkom op de St. Willibrordschool

o.b.s. t Heidemeer, psz t Snatertje en kdv Monkie

Oudertevredenheid. Schoolkamp en schoolreisje. Vrije dagen en vakantie. Praktisch verkeersexamen 30 april! Avondvierdaagse

Nieuws van cbs Tamim april 2017

WOENSDAG 5 JULI Beste ouders,

Kleutergids Inhoudsopgave

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8

Klassennieuws van groep 1/2 C

Transcriptie:

13-04-2017 Algemeen Tevredenheidspeiling Begin april heeft u via de mail de uitnodiging gekregen om de oudertevredenheidspeiling in te vullen. Op dit moment heeft ongeveer 25% van alle ouders/verzorgers de tevredenheidspeiling ingevuld. Om een goed beeld te krijgen van onze krachten en verbeterpunten, is het belangrijk dat de peiling door zoveel mogelijk ouders/verzorgers wordt ingevuld. Als u de peiling nog niet hebt ingevuld, wilt u dat dan nog doen? De sluitingsdatum is 19 april. Uw mening wordt op prijs gesteld! Geef de vrijheid door Dit jaar zijn wij op school met 4 en 5 mei. Graag willen wij hier aandacht aan besteden in de school. Donderdag 4 mei krijgen alle groepen les over waarom en wat we herdenken op deze dag. Vrijdag 5 mei willen we de vrijheid gaan vieren. Om 10:00 uur gaan alle groepen buiten picknicken. De leerlingen mogen deze ochtend een kleed meenemen. Het is de bedoeling dat de kinderen zelf een tussendoortje en drinken meenemen. Ze krijgen van de OV ook nog een passende traktatie. Na het picknicken gaan alle groepen buiten spelletjes doen. Hiervoor mogen de leerlingen buitenspeelgoed meenemen naar school. Om 11:30 uur verzamelen we met zijn allen voor de zandbakken en maken we een grote kring met elkaar. Daarna laten we een duif los om de vrede en vrijheid te vieren. Hiervoor zijn we nog op zoek naar één of twee duiven, kent u een duivenmelker dan horen wij dat graag. U bent van harte welkom om bij dit moment aanwezig te zijn. 't Venne heeft een eigen boekwinkel. t Venne heeft een eigen boekenwinkeltje op onze site! Via een link kunt u boeken bestellen en thuis laten bezorgen (vanaf 15 euro is dat gratis) of ophalen in de boekhandel Stevens in Hoofddorp. Op deze manier helpt u de schoolbibliotheek van t Venne mee te financieren zonder dat het u iets extra s kost!

U heeft keuze uit meer dan een miljoen artikelen, waaronder 25.000 ebooks. Ruim 85.000 boeken op werkdagen voor 23;00 uur besteld, de volgende dag bezorgd. En u kunt uw bestelling volgen met Track & Trace. Vanuit de sportcommissie: Op dit moment bestaat de sportcommissie uit drie leden, te weten Noortje Teeuwen, Wendy Rozenhart en Marjan Onderwater. Voor Wendy haar zoon zit het er bijna, want hij zit in groep 8. Het is dus Wendy haar laatste jaar. Wij zijn dus op zoek naar versterking van 1, maar het liefst 2 vaders of moeders. De taken zijn om vooraf via de Venmail de leerlingen en ouders te informeren, inschrijvingen te verwerken en de aangemelde leerlingen en hun ouders te informeren. We verdelen de toernooien. Het gaat dus eigenlijk om 1 of 2 toernooien die je helpt organiseren. Het is niet noodzakelijk dat je op de dag van het toernooi zelf aanwezig bent bij het toernooi. Lijkt het je leuk om te helpen om de buitenschoolse sportactiviteiten te organiseren neem dan contact op met één van ons of mail naar venne.ov@jl.nu Avondvierdaagse: Dinsdag 13 juni is de start van de avondvierdaagse!!! Volgende week meer info hierover in de Venmail. Schoolkorbaltoernooi zaterdag 17 juni 2017 Zaterdag 17 juni as. organiseert korfbalvereniging KIOS het Rabo schoolkorfbaltoernooi, waaraan de kinderen van onze school kunnen deelnemen. Groepen 1 en 2 Voor de kinderen uit de groepen 1 en 2 zal er van 10.00 tot 12.00 uur een spelletjescircuit worden uitgezet. Dit jaar is het thema Wij gaan op vakantie!. Het is leuk als de kinderen verkleed komen, maar dat hoeft natuurlijk niet. Mag ook in je schoolshirt. Er worden groepjes gemaakt van 4 tot 6 kinderen. Groepen 3 tot en met 8 Met de groepen 3 tot en met 8 wordt er tussen 09.00-13.30 uur monokorfbal (éénvakskorfbal) gespeeld. Bij dit monokorfbal is het de bedoeling dat er teams worden samengesteld van jongens en meisjes. Elk team neemt zijn eigen coach/begeleider mee. Aan het eind van het toernooi (± 13.30 uur) worden de prijzen uitgereikt. Geef je op via de mail: ov.venne@jl.nu

Vermeld in deze mail je naam en groep. Ook of papa of mama het leuk vindt om een team te coachen deze dag. Opgeven voor 20 mei 2017!!! Schoolreis Dinsdag 30 mei gaan we met de hele school op schoolreis. Groep 1-3 gaat naar het Linneaushof en groep 4-8 gaat naar Drievliet. De kinderen worden gewoon om 08.15u op school verwacht en zullen rond 16.30u terug zijn. OpStoom is op de hoogte van deze activiteit, wanneer uw kind niet naar opstoom gaat die dag graag zelf afmelden. Geef dit ook even door aan de leerkracht van uw kind, zodat deze ook op de hoogte is. Als uw kind naar een andere naschoolse opvang gaat, moet u dit zelf even melden. Aankomende dinsdag hangt er een inschrijflijst op de deur. Waarop u zich in kunt schrijven om mee te gaan als begeleiding. De OV-ouders, MR ouders en klassenouders hebben voorrang. De rest van de begeleiders worden door middel van een lotingssysteem uitgekozen. Klusouder gezocht Er zijn een aantal klusjes waar we graag de hulp van een klusouder voor vragen. U kunt denken aan het ophangen van whiteborden, prikborden, krukjes in elkaar schroeven etc. Bent u handig en wilt u graag helpen? Hartstikke fijn! U kunt zich opgeven bij erna.monsees@jl.nu Agenda Koningsspelen vrijdag 21 april meivakantie 24 april t/m 28 april Sportdag woensdag 17 mei Schoolreis dinsdag 30 mei Avondvierdaagse 13 juni tot en met 16 juni Schoolkorfbaltoernooi zaterdag 17 juni

Groep 1/2A Wat hebben we een gezellige week gehad met dinsdag het uitstapje naar de bollenvelden. Dat was een leuk en zonnig uitstapje, heerlijk om te lopen tussen de zovele narcissen en dan ook nog koppen zo veel je er maar kan. Daarna hebben we er een prachtige slinger van gemaakt. Bedankt ouders en opa s en oma s voor het rijden. Wij zijn heel blij met jullie hulp. Ook hebben we dinsdag Lara s 5de verjaardag gevierd. Wat een leuk feestje! Gefeliciteerd lieve Lara! Op donderdag hebben we een heel gezellig paasontbijt gehad met elkaar. De kinderen hebben, heerlijk in hun pyjama, gesmuld van al het meegebrachte lekkers.wat zag het er gezellig uit! Bedankt alle ouders voor de lekkere hapjes en de hulp. Volgende week vrijdag 21 april zijn de koningsspelen. Die dag begint ook de meivakantie die duurt tot maandag 1 mei. Hele fijne Paasdagen!! Groep 1/2B Eindelijk Pasen! De kippen die we vorige week hadden gekleid hebben we deze week geverfd. Wit, geel, rood, oranje, wat zag het er leuk uit! Toen we dinsdag op school kwamen bleek

Venmail zelfs dat de Paashaas geweest was. Of hadden onze klei-kippen die paaseitjes zelf gelegd? Ook is de moeder van Enes-Ammar op bezoek geweest om zijn kleine broertje te laten zien. Wat was hij lief! ͺ Lizzy heeft namens de klas ons zelfgemaakte cadeau overhandigd. We hopen dat het een mooi plekje gekregen heeft. Donderdag was dan eindelijk het paasontbijt. We hebben de dagen afgeteld op de kalender in de klas. In pyjama hebben we heerlijk gesmikkeld van alles wat de kinderen zelf meegenomen hadden. Toen we na het buitenspelen weer binnenkwamen, kwam de Paashaas ook nog langs! Alsof we nog niet genoeg gegeten hadden kregen we allemaal een paar paaseitjes. Komende maandag is het tweede paasdag en zijn de kinderen vrij. Volgende week vrijdag, 21 april, zijn de koningsspelen. We zijn nog op zoek naar een ouder. Wie komen ons helpen met de spelletjes van 9.15 tot 10:30 uur. De lijst hangt op de deur. Vrijdag 21 april is ook de laatste schooldag voor de meivakantie. De week daarop is het vakantie. Op maandag 1 mei worden de kinderen weer fris en fruitig op school verwacht. Groep 3A en 3B Hartelijk bedankt voor het gezellige eten voor het paasontbijt. Wat zagen de kinderen er pyama fris uit! Wij wensen iedereen gezellige paasdagen! Agenda voor de groepen 3: Vrijdag 21 April Koningsspelen; De kinderen mogen in oranje kleding op school komen. Na het dansje op het plein, krijgen de kinderen een koningsontbijt in de klas. Dit wordt door school verzorgd. Daarna worden er spelletjes gedaan en doen de kinderen buiten de Venneloop. Sportkleding is niet nodig, maar sportschoenen worden wel aangeraden. Vakantie: Van zaterdag 22 april t/m zondag 30 april. Donderdag 4 mei: Een dagje uit naar Space Expo en met zijn allen lunchen op school.

Vrijdag 5 mei: Bevrijdingsdag. Het is een gewone schooldag, maar we hebben een aangepast programma. Informatie volgt. Groepen 4 Wij wensen iedereen gezellige paasdagen! Agenda voor de groepen 4: Paasweekend: Van vrijdag 14 april t/m maandag 17 april. Donderdag 20 april: Zinnendictee thema 6. Vrijdag 21 april: Koningsspele De kinderen mogen in oranje kleding op school komen. Na het dansje op het plein, krijgen de kinderen een koningsontbijt in de klas. Dit wordt door school verzorgd. Daarna worden er spelletjes gedaan en doen de kinderen buiten de Venneloop. Sportkleding is niet nodig, maar sportschoenen worden wel aangeraden. De groepen 4 lopen van 10.50-11.00 uur de Venneloop. Als u tijd hebt om aan te moedigen, is dat natuurlijk heel fijn. Vakantie: Van zaterdag 22 april t/m zondag 30 april Vrijdag 5 mei: Bevrijdingsdag. Het is een gewone schooldag, maar we hebben een aangepast programma. Informatie volgt. Groep 4A We hebben een heel gezellig paasontbijt gehad met elkaar. De kinderen hebben, heerlijk in hun pyjama, gesmuld van al het meegebrachte lekkers. We bedanken

alle ouders voor de hapjes. En Linda en Boukje: bedankt voor jullie hulp bij het paasontbijt! Fijne paasdagen allemaal en tot dinsdag! Agenda voor groep 4A: zie Agenda voor groepen 4. Groep 4B Quinty heeft afgelopen dinsdag haar 8e verjaardag gevierd. Een fijn, nieuw levensjaar, Quinty! De kinderen hebben in hun pyjama gesmikkeld van het paasontbijt. Dat zag er gezellig uit. Wij bedanken alle ouders die voor alle hapjes hebben gezorgd en Arjette en Wilma voor hun hulp bij het paasontbijt. De paashaas is ook nog even langs geweest! Agenda voor groep 4B: zie Agenda voor groepen 4. Groepen 5 Afgelopen vrijdag zijn de meiden van de groepen 5 naar Westerkim geweest. We hebben de palmpaasstokken weggebracht. De mensen vonden het erg leuk en we hebben ook nog een liedje gezongen. Het paasontbijt was als vanouds heel gezellig en lekker. Dank aan alle ouders voor hun bijdrage. Het was echt smikkelen!!! We duimen voor een zonnig paasweekend maar wensen u sowieso allemaal heel fijne paasdagen!! Groepen 6 Het was weer een gezellig weekje waarin we hard gewerkt hebben maar het vooral ook fijn hadden met elkaar.

Donderdag had groep 6b op de valreep voor Pasen nog een Naut toets. Heel veel kinderen hadden goed geleerd en er waren dan ook veel mooie cijfers. In groep 6b moesten we helaas alweer afscheid nemen van juf Robin. We zullen haar missen maar wensen haar heel veel succes met haar studie! Het paasontbijt was als vanouds heel gezellig en lekker. Dank aan alle ouders voor hun bijdrage. Het was echt smikkelen!!! We duimen voor een zonnig paasweekend maar wensen u sowieso allemaal heel fijne paasdagen!! Groep 7A Geen nieuws deze week Groep 7B Geen nieuws deze week Groepen 8 De groepen 8 wensen u een heel fijn paasweekend!