Venmail. Algemeen

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Venmail. Algemeen"

Transcriptie

1 Algemeen Uitgang onderbouw Nogmaals een vraag aan alle ouders van de onderbouw. Wilt U zo zichtbaar mogelijk voor uw kind bij de uitgangen van de deuren gaan staan. We merken, dat steeds meer ouders wat verder weg staan, waardoor het en voor de kinderen en voor de leerkrachten niet altijd zichtbaar is. Schoolreis Donderdag 19 mei gaan de groepen 1 t/m 7 op schoolreis. De groepen 1 t/m 3 gaan naar Sprookjeswonderland. De groepen 4 t/m 7 gaan naar Duinrell. De groepen 8 blijven op school en kunnen gewoon gebruik maken van de TSO. Maandag en dinsdag kunt u inschrijven als u meewilt als begeleider. De ouders die in de OV en MR zitten krijgen hierbij als eerste de keuze, evenals de klassenouders van de groep. De kinderen worden op de gewone tijd op school verwacht. We hopen alle groepen om 17:00 uur weer op school te ontvangen. Heeft u op dit moment vragen dan kunt u terecht bij de leerkracht van uw kind. Bij de entreeprijs zitten o.a. frietjes inbegrepen. In de Venmail van 22 april vindt u alle informatie over het schoolreisje. De TSO en NSO van Opstoom zijn op de hoogte dat wij niet aanwezig zijn. Wij verwachten rond uur terug te zijn op school Wij verwachten dat ouders, als zij daarna wel NSO opvang bij Opstoom willen, ze dat zelf regelen. De ouders die gebruik maken van een andere NSO moeten dit zelf regelen met de desbetreffende opvang. MR Van het schoolplan voor zijn de eerste twee hoofdstukken doorgenomen. Dit plan wordt eind dit jaar opgeleverd. Hierbij is gekeken naar de leesbaarheid en inhoud. Ook is er gekeken naar de gelden voor de formatie van De MR heeft uitgesproken dat het fijn is dat de planning van de bouw van het noodgebouw nog op schema ligt. Ook is het MR regelement opnieuw bekeken.

2 Vanuit de sportcommissie: Je kunt je vandaag nog opgeven via voor het hockeytoernooi van zaterdag 7 mei. De tijdsindeling is als volgt: 9:30-11:30 uur: Groep :00-14:00uur: Groep :30-16:30 uur: Groep 7-8 Zaterdag 4 juni organiseert korfbalvereniging Kios weer het schoolkorfbaltoernooi. Voor de groepen 1 en 2 organiseren zij een leuk spelletjestoernooi. De overige groepen spelen wedstrijdjes. Lees de bijlage voor meer informatie. Geef je op via ov.venne@jl.nu

3 Je kunt je weer aanmelden voor de avondvierdaagse. Lees de bijlage voor meer informatie. Koningsspelen Vrijdagochtend 22 april houden wij de koningsspelen op school. Deze vinden op school plaats in de vorm van een spellencircuit. We starten de dag met een, door Jumbo aangeboden ontbijt. U kind ontbijt dus die dag op school! Daarna gaan de kinderen spellen doen. De schooltijden zijn die dag de gewone tijden. Nieuwe ICT voorzieningen. Er wordt op dit moment hard gewerkt in het gebouw van school. Het hele gebouw krijgt een dekkend WiFi netwerk en rond de meivakantie komen er 75 chromebooks op school. Dit zijn een soort laptops die volledig via het internet werken. In het weekend van 21 april tot 25 april gaat onze school migreren van Office 365 (Microsoft) naar Google for Education. Dit betekent dat alle accounts, bestanden, mail en (educatieve) programma s worden overgezet naar deze omgeving. De migratie en het beheer van deze omgeving wordt gedaan door Cloudwise. Van donderdag 21 april tot maandag 25 april zullen wij niet per mail bereikbaar zijn. Vanaf maandag 25 april werkt onze school volledig in de Cloud. Wat betekent dit voor uw kind? Alle kinderen gaan werken in de COOL omgeving (Cloudwise Online Onderwijs Leerplatform) Zij krijgen allemaal een Google for Education account. Google Apps

4 for Education is een pakket met tools, waarmee kinderen (digitaal) samen kunnen werken. Het voordeel van de Educatie versie is dat: de school eigenaar is van de gegevens, niet Google; het op elk apparaat te gebruiken is; dus ook thuis er geen reclame is; ieder account de beschikking heeft over 10 TB opslagruimte. Voor de kinderen vanaf groep 5 zullen applicaties als mail en drive (opslagruimte voor documenten) beschikbaar gesteld worden. Het gebruik van de mailapplicatie wordt uiteraard besproken in de klas. De Google Drive zorgt ervoor dat kinderen online alles kunnen opslaan, documenten kunnen organiseren en archiveren, documenten gemakkelijk terug kunnen vinden en er samen gewerkt kan worden door documenten te delen. De COOL omgeving is via een afgeschermd portaal bereikbaar. Binnen dit beveiligde portaal zijn alle Apps en Educatieve software via tegels toegankelijk voor de kinderen. Het is voor zowel de leerlingen als de teamleden best even wennen om te werken met dit nieuwe systeem, maar we zien veel voordelen en iedereen gaat zijn best doen om het snel onder de knie te krijgen. Kom gerust een keertje kijken of vraag uw kind(-eren) er naar.

5 Informatie vanuit de GGD

6 't Venne heeft een eigen boekwinkel. t Venne heeft een eigen boekenwinkeltje op onze site! Via de link hierboven (grote L) kunt u boeken bestellen en thuis laten bezorgen (vanaf 15 euro is dat gratis) of ophalen in de boekhandel Stevens in Hoofddorp. Op deze manier helpt u de schoolbibliotheek van t Venne mee te financieren zonder dat het u iets extra s kost! U heeft keuze uit meer dan een miljoen artikelen, waaronder ebooks. Ruim boeken op werkdagen voor 23;00 uur besteld, de volgende dag bezorgd. En u kunt uw bestelling volgen met Track & Trace.

7 Groep 1/2A In de klas is het al volop lente. We hebben ook kikkerdril in de klas van Floris. Zo kunnen we het proces van kikkerdril tot kikker heel goed volgen. Op woensdag gingen we naar de bollenvelden. We gingen het land op waar we een krat vol narcissen mochten koppen. Daarna hebben we er een hele mooie slinger van gemaakt. Volgende week hebben we op vrijdag 22 april de koningsspelen. We beginnen die dag met een lunch die ons wordt aangeboden. Daarna gaan we koningsspelletjes doen. Groep 8 gaat ons daarbij helpen.

8 Groep 1/2B Het thema waarin de kinderen nu werken begint helemaal te leven in de klas. Er hangen kikkers, eenden en vissen in het lokaal. Zelfs de groei van de kikker weten de kinderen nu te vertellen. De thematafel wordt steeds voller met woordjes en bouwwerkjes van de kinderen. De kinderen hebben samen een verhaal over een schaap bedacht. Dit hebben we uitgespeeld en daarvan zijn foto s gemaakt. De foto s hangen bij het verhaal in de klas aan de wand. Wat is nou drijven en zinken? Dit hebben we in de klas gedaan. Met een bak water in het midden en de kinderen mochten er spullen indoen. Wat bleef er drijven en wat ging zinken. Donderdag zijn we gezellig bij juf Therese thuis geweest om bloemenkransen te rijgen. Wat was het een heerlijk weer! De kinderen gingen eerst de bloemen van het land afhalen en daarna in de schuur rijgen. Wat een werk maar hele mooie resultaten. Volgende week vrijdag 22 april hebben we Koningsspelen. De kinderen krijgen een ontbijt op school maar we weten niet hoe groot dit is. Wij raden aan om de kinderen thuis wel een broodje te laten eten.

9 Groep 1/2C We kunnen bijna vissen in de klas. Op de vensterbank staat een emmer met slootwater, waarin van alles te zien is, van afval tot insectjes, die erin terecht gekomen zijn. Zelfs een schepnet ontbreekt niet. Job had van de week een lampje meegenomen, zodat we het goed kunnen bekijken. Ook hebben we van de week het verschil besproken tussen een huis en een woonboot. Hoe ga je nu een woonboot bouwen. Daar had Sam een goede oplossing voor. Je bouwt steeds stukjes van stenen en die breng je het op een karretje naar het water, als het huis klaar is, zet je alles op elkaar en dan op het water. Dat het gaat zinken, had hij nog niet gelijk in de gaten, Twan gaf al het antwoord.: Dat gaat toch zinken, dan heb je geen huis meer. Op deze manier komen we dus aan het volgende onderwerp: Drijven en zinken en dat is waar we het volgende week over gaan hebben en dit ook zelf gaan uitzoeken. Van de week hebben we de verjaardag van Ivo gevierd. Ivo is 6 jaar geworden. Groep 3A

10 Afgelopen maandag hebben we heerlijk buiten gegeten en gedronken. Echt weer een feest! Ook zijn we woensdag naar geitenboerderij t Geertje geweest. Wat waren de jonge lammetjes lief. We mochten ze zelfs een flesje geven. Vrijdag ook nog naar het erf van juf Therese gegaan, waar we bloemenslingers hebben geregen. Alle ouders bedankt voor de hulp! Volgende week vrijdag zijn er koningsspelen op school. Groep 3B Groep 4A Groep 4B Groepen 5 Agenda voor de groepen 5: *Do. 21 april: Toets 4 van Meander, incl. de topografie. *Vr. 22 april: s Morgens zijn er spelletjes op school i.v.m. Koningsdag. s Middags is er les. *Di. 10 mei: Toets 4 van Naut. *Do. 19 mei: Schoolreis! *Do. 2 juni: Op bezoek bij Studio Snugger. Groep 5A De klas is druk in de weer met de moestuintjes en voorwaar we hebben een prachtige tuin in de klas. Onze eerste oogst met tuinkers zit er al aan te komen. Zijn er misschien ouders die samen met hun zoon of dochter in de meivakantie een bak thuis willen verzorgen? Op de maandagmiddagen werken we in de verschillende groepen aan het maken van onze eigen sprookjes. We hebben dat samen bedacht en leggen inmiddels de laatste hand aan de prentenboeken die we ervan maken. Op maandag 25 april mogen we deze voorlezen bij de groepen 1 tot en met 3. Spannend! Denkt u aan de toestemmingsverklaring voor de opname van Studio Snugger? Groep 5B Damian is op 14 april 9 jaar geworden. Een fijn nieuw levensjaar, Damian! David, Lucas en Maud v. E. hebben hun spreekbeurt gehouden over onweer, snowboarden en skiën. Agenda voor groep 5B: *Zie ook de agenda voor de groepen 5. *Ma. 18 april: woordendictee thema 7. *Wo. 20 april: gezamenlijke verjaardag van juf Daisy en juf Marianne.

11 De uitnodiging is afgelopen maandag meegegeven. *Do. 21 april: inleveren huiswerk begrijpend lezen: Van hout tot papier. *Di. 26 april: Juf Marianne valt in voor juf Daisy. *Di. 10 mei: Nauttoets 4. *Wo. 11 mei: zinnendictee thema 7. *Wo. 8 juni: klassenuitje. U krijgt t.z.t. meer informatie. *Wo. 6 juli: tafelboek inleveren. Groepen 6 Deze week hebben we lekker kunnen werken. Er waren geen uitstapjes dus we konden goed doorwerken. We hebben een tempotoets van rekenen gemaakt en we hebben het 1 e deel van de methode toets van rekenen achter onze kiezen. Ook hebben we de taaltoets gemaakt. Volgende week staan de dictees op het rooster. Zowel het woorden- als zinnendictee gaan over onveranderlijke woorden met een lange klank (zoals jager), woorden met een korte klank (zoals bakker) en woorden met de a als in banaan. Voor het eerst krijgen de kinderen ook een werkwoordendictee met werkwoorden als kleuren, schrijven en niezen in de tegenwoordige tijd. Dat is best spannend, want dan moeten de kinderen tijdens het dictee bepalen wat het onderwerp in de zin is zodat ze weten hoe ze het werkwoord moeten vervoegen. Volgende week hebben we wél een uitstapje op de planning staan. Maandag hopen we naar het bedrijf van juf Therese s man te gaan om narcissen te koppen en er mooie kransen van te maken. En hoewel we met zijn allen heel blij zijn met het zonnetje, lijkt het er nu op dat juist de zon de spelbreker kan worden. Het is namelijk even afwachten of de narcissen niet al uitgebloeid zullen zijn. We duimen met zijn allen dat ze nog mooi bloeien en we er maandag een gezellige bloemenochtend van kunnen maken. De werkstukken kwamen de hele week binnen druppelen. Wat een hoop werk is er verzet. De juffen zijn al druk met het lezen en bekijken van de werkstukken. En alhoewel het een hele klus is, is het bijzonder leuk om te doen. Hieronder een aantal belangrijke data: Maandag 18 april: woordendictee thema 7 (mogelijk narcissen koppen) Donderdag 21 april: zinnendictee thema 7 Vrijdag 22 april: Koningsspellen -> er is ontbijt in de klas aangeboden door Jumbo (dus de kinderen hoeven niets te eten van tevoren) en daarna spellen met groepjes in diverse lokalen. In groep 6B is er in de ochtend vervanging! Maandag 25 april: NMB toets thema 3 -> Naut (groep 6A), Meander (groep 6B) Woensdag 27 april: Koningsdag en meivakantie t/m 6 april! Woensdag 18 mei: voortgangsgesprekken Donderdag 19 mei: Schoolreis

12 Groep 7A Groep 7B Groepen 8: Komende dinsdag- woensdag- en donderdagochtend is er in groep 8 de landelijke eindtoets CITO. U heeft hierover een informatiepakketje gekregen. U kunt uw kind enorm helpen door ervoor te zorgen dat ze deze dagen uitgerust op school verschijnen. Volgende week vrijdag zijn de koningsspelen, vast een welkome afwisseling met de 3 dageneindtoets die eraan vooraf zullen gaan. We verwachten de kinderen om op school en zullen dan gelijk starten met een lekker ontbijt omdat we om alles afgeruimd en opgeruimd moeten hebben. Het ontbijt wordt verzorgd dus de kinderen hoeven hiervoor niets mee te nemen. Het tussendoortje wel zelf meenemen.

Venmail. Algemeen. Agenda

Venmail. Algemeen. Agenda 27 05 2016 Algemeen Schoolfotograaf De schoolfotograaf komt dit jaar op twee data. Op dinsdag 31 mei worden de individuele portretfoto s en de groepsfoto s genomen. Op woensdag 15 juni worden er broertjes

Nadere informatie

Venmail. Algemeen

Venmail. Algemeen 13-04-2017 Algemeen Tevredenheidspeiling Begin april heeft u via de mail de uitnodiging gekregen om de oudertevredenheidspeiling in te vullen. Op dit moment heeft ongeveer 25% van alle ouders/verzorgers

Nadere informatie

We hopen dat we allemaal om 16:30 uur weer terug op school zijn.

We hopen dat we allemaal om 16:30 uur weer terug op school zijn. 19-05-2017 Algemeen Schoolreisje We gaan dinsdag 30 mei op schoolreisje. Groep 1 t/m 3 gaan naar het Linnaeushof en groep 4 t/m 8 gaat naar Drievliet. Deze dag worden de kinderen s morgens om 08.15 op

Nadere informatie

Venmail. Algemeen. Agenda

Venmail. Algemeen. Agenda 20-01-2017 Algemeen Schoolreis 2017 Dit jaar gaan wij op dinsdag 30 mei op schoolreisje. Groepen 1,2 en 3 gaan naar het Linnaeushof en de groepen 4,5,6,7 en 8 gaan naar Drievliet. 't Venne heeft een eigen

Nadere informatie

Venmail. Algemeen Nieuws vanuit de leerlingenraad.

Venmail. Algemeen Nieuws vanuit de leerlingenraad. 08-04-2016 Algemeen Nieuws vanuit de leerlingenraad. Op vrijdag middag 18 maart zijn we met de leerlingenraad naar verzorgingstehuis Westerkim geweest om palmpaas stokken af te leveren. De ouderen waren

Nadere informatie

Venmail. Algemeen. Agenda

Venmail. Algemeen. Agenda 25-11-2016 Algemeen 't Venne heeft een eigen boekwinkel. t Venne heeft een eigen boekenwinkeltje op onze site! Via een link kunt u boeken bestellen en thuis laten bezorgen (vanaf 15 euro is dat gratis)

Nadere informatie

Venmail. Algemeen

Venmail. Algemeen 07-07-2017 Algemeen Laatste nieuws vanuit de Oudervereniging van t Venne De laatste paar weken, voordat de zomervakantie begint, zijn aangebroken. We kunnen met zijn allen weer terugkijken op een jaar

Nadere informatie

Venmail Algemeen

Venmail Algemeen 13-01-2017 Algemeen Rapporten 20-1-2017: rapporten groep 3 t/m 8 mee naar huis, op deze dag zullen ook de inschrijfformulieren voor de gesprekken opgehangen worden. U wordt allen verzocht zich in te schrijven.

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2017

Nieuwsbrief december 2017 Nieuwsbrief december 2017 Belangrijke data voor uw planning: 5 december : Sinterklaasviering 12 december : Staking 13 december : Leerlingenraad 21 december : Kerstviering 25 december : Start Kerstvakantie

Nadere informatie

Venmail. Algemeen

Venmail. Algemeen 01-04-2016 Algemeen Remedial Teaching. Onze remedial teacher Annemieke Korstenbroek gaat ons per 1 april verlaten. Helaas is dit geen 1 april-grap! Vanwege fysieke problemen heeft zij besloten om te stoppen

Nadere informatie

Venmail. Agenda. Afscheid juf Lisanne en juf Marijke. Beste ouders,

Venmail. Agenda. Afscheid juf Lisanne en juf Marijke. Beste ouders, 03 06 2016 Algemeen Enquête TSO + wijzigen contract Vorige week vrijdag 1 juli heeft u een e mail ontvangen met daarin de link voor het invullen van de TSO enquête. Mocht u dit nog niet gedaan hebben,

Nadere informatie

Venmail. Algemeen. Agenda

Venmail. Algemeen. Agenda 17 06 2016 Algemeen Agenda 24 juni: margedag, alle groepen vrij 7 juli: musical groep 8B (tijden zie groepen 8) 8 juli: musical groep 8A (tijden zie groepen 8) 8 juli: rapport mee 18 juli: zomervakantie

Nadere informatie

Schoolreisje De kinderen worden volgende week donderdag op de normale tijd op school verwacht. We verwachten om 15.15 terug te zijn op school.

Schoolreisje De kinderen worden volgende week donderdag op de normale tijd op school verwacht. We verwachten om 15.15 terug te zijn op school. 17-04-2015 Algemeen Schoolreisje De kinderen worden volgende week donderdag op de normale tijd op school verwacht. We verwachten om 15.15 terug te zijn op school. Schoolfotograaf De schoolfotograaf komt

Nadere informatie

Algemeen Dependance 't Venne heeft een eigen boekwinkel.

Algemeen Dependance 't Venne heeft een eigen boekwinkel. 02 09 2016 Algemeen Dependance Afgelopen maandag is de dependance in gebruik genomen. Wat zijn we blij met het mooie, frisse en ruime gebouw. Uiteraard, zoals dat gaat met verhuizingen, zijn er nog een

Nadere informatie

Venmail. Algemeen

Venmail. Algemeen 14-07-2017 Algemeen Leraren tekort Op t Venne zijn we in de gelukkige omstandigheid dat we alle vacatures op dit moment hebben kunnen vervullen. Veel scholen krijgen dit niet voor elkaar vanwege het oplopende

Nadere informatie

Venmail. Algemeen

Venmail. Algemeen 02-12-2016 Algemeen 't Venne heeft een eigen boekwinkel. t Venne heeft een eigen boekenwinkeltje op onze site! Via een link kunt u boeken bestellen en thuis laten bezorgen (vanaf 15 euro is dat gratis)

Nadere informatie

Venmail. Algemeen

Venmail. Algemeen 10-03-2016 Algemeen Week van de lentekriebels 20 t/m 24 maart In deze week volgen de kinderen op school een aantal lessen over relationele en seksuele vorming, passend bij de leeftijd van het kind. Waar

Nadere informatie

ma. 17 t/m vr. 21 juni Feestweek! Let op aangepaste schooltijden di. 2 juli Sportdag groep 5 t/m 8

ma. 17 t/m vr. 21 juni Feestweek! Let op aangepaste schooltijden di. 2 juli Sportdag groep 5 t/m 8 INFOrmatief Redactie: Hanneke, Licette, Sandra en Henk http://www.mariaschoolpijnacker.nl Kopij: informatief@mariaschoolpijnacker.nl Woensdag 29 mei 2019 Data om te onthouden: do. 30 en vr. 31 mei Hemelvaartvakantie

Nadere informatie

Nieuwsbrief It Leech Pingjum, april 2019

Nieuwsbrief It Leech Pingjum, april 2019 Voor u ligt de nieuwsbrief van april. Wij wensen u veel leesplezier! Agenda Wo 10 april Peuter-kleuterochtend Wo 10 april Ma 15 april Groep 1-4 op bezoek bij boer Germ Giliam Di 16 en wo 17 april Centrale

Nadere informatie

Venmail. Algemeen

Venmail. Algemeen 16-06-2017 Algemeen Formatie Op dit moment zijn we nog druk bezig met de formatie en groepsbezetting. We zijn hiermee bijna rond maar hebben nog een aantal vacante plekken. Zoals u wellicht al heeft vernomen

Nadere informatie

jarig bestaan. 1 september. Benodigdheden nieuwe schooljaar

jarig bestaan. 1 september. Benodigdheden nieuwe schooljaar 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21Inleveren overblijfovereenkomst en foto/video toestemmingsformulier 28 100-jarig bestaan ZOMERVAKANTIE 22 23 24 25 Rapporten inleveren 29 100-jarig

Nadere informatie

VAKANTIES & VRIJE DAGEN. NIEUWSBRIEF 5 maart t/m 9 maart 2018 NIEUWS VOOR OUDERS. Beste ouders en verzorgers,

VAKANTIES & VRIJE DAGEN. NIEUWSBRIEF 5 maart t/m 9 maart 2018 NIEUWS VOOR OUDERS. Beste ouders en verzorgers, V V VAKANTIES & VRIJE DAGEN Voorjaarsvakantie: 26 februari t/m 2 maart 2018 Goede Vrijdag / 2e Paasdag: 30 maart t/m 2 april 2018 Koningsdag: 27 april 2018 Meivakantie: 30 april t/m 11 mei 2018 2 Pinksterdag:

Nadere informatie

Venmail. Algemeen. Nieuws uit de OV Het nieuwe e mailadres van de penningmeester OV is;

Venmail. Algemeen. Nieuws uit de OV Het nieuwe e mailadres van de penningmeester OV is; 24 06 2016 Algemeen Nieuws uit de OV Het nieuwe e mailadres van de penningmeester OV is; penningmeester.ovdevenclub@gmail.com Vanaf het nieuwe schooljaar zullen Bianca van der Wilk & Jolanda van Berge,

Nadere informatie

ICBS De Windroos WEEKINFO 30. Belangrijke data. Onderwijs op de Windroos. Handige links

ICBS De Windroos WEEKINFO 30. Belangrijke data. Onderwijs op de Windroos. Handige links WEEKINFO 30 ICBS De Windroos Galeistraat 2 1503 TJ Zaandam 075 20 10 129 info@de-windroos.nl Belangrijke data 27-4-2018 t/m 13-5-2018 Meivakantie Beste ouders/verzorgers, In deze info: Groepsindeling 2018-2019

Nadere informatie

Beste ouders / verzorgers, Hier is de nieuwsbrief van april Lees deze informatie even goed door.

Beste ouders / verzorgers, Hier is de nieuwsbrief van april Lees deze informatie even goed door. Beste ouders / verzorgers, Hier is de nieuwsbrief van april 2018. Lees deze informatie even goed door. Ouders gezocht De oudervereniging zoekt nieuwe leden. Wij hebben een actieve OV die vaak helpt tijdens

Nadere informatie

Vanaf nu willen we kort verslag uit brengen van alle activiteiten die we hebben kunnen realiseren met het geld van de vrijwillige ouderbijdrage.

Vanaf nu willen we kort verslag uit brengen van alle activiteiten die we hebben kunnen realiseren met het geld van de vrijwillige ouderbijdrage. 12-05-2017 Algemeen Nieuwsflash vanuit de OV Vanaf nu willen we kort verslag uit brengen van alle activiteiten die we hebben kunnen realiseren met het geld van de vrijwillige ouderbijdrage. We zitten alweer

Nadere informatie

Venmail. Algemeen

Venmail. Algemeen 23-12-2016 Algemeen 't Venne heeft een eigen boekwinkel. t Venne heeft een eigen boekenwinkeltje op onze site! Via een link kunt u boeken bestellen en thuis laten bezorgen (vanaf 15 euro is dat gratis)

Nadere informatie

Belangrijke data: Jarigen deze week: Wieltjesdag: Kanjerregel volgende week: Algemeen:

Belangrijke data: Jarigen deze week: Wieltjesdag: Kanjerregel volgende week: Algemeen: Belangrijke data: 14 april: Goede Vrijdag 17 april: 2 e paasdag 18 t/m 20 april: spreekweek 20 april: Koningsspelen + continurooster 21 april t/m 28 april: meivakantie Jarigen deze week: 20 april: Elso

Nadere informatie

Kom je voor jezelf en de ander op, dan ben je voor de Odulfusschool helemaal top! Agenda: Schooljaar Nr. 30

Kom je voor jezelf en de ander op, dan ben je voor de Odulfusschool helemaal top! Agenda: Schooljaar Nr. 30 Schooljaar 2018-2019 Nr. 30 Inspiratie opdoen voor de Koningsspelen Wil je alvast in de stemming komen voor de Koningsspelen en ben je benieuwd naar het liedje van dit jaar? Kijk dan eens op onderstaande

Nadere informatie

Beste ouders/verzorgers

Beste ouders/verzorgers Schooljaar 2016-2017 26 t/m 30 juni Agenda: Ma - Invullen telefoonlijst gr.1-2 Groep 8 kennismaking VO 12.00 uur vrij Di - Kinderen om 09.30 uur naar school i.v.m. Actie Wo - Jaarlijkse schoonmaak gr.1-2

Nadere informatie

Kinderen leren verschillend

Kinderen leren verschillend Nieuwsbrief obs De Dennenkamp Kinderen leren verschillend 18 april 2019 Inspectie geeft een positieve beoordeling aan OBS De Dennenkamp Afgelopen week heeft de inspectie van het onderwijs wederom een bezoek

Nadere informatie

CBS Nije-Kroost 21 april 2016

CBS Nije-Kroost 21 april 2016 CBS Nije-Kroost 21 april 2016 www.cbsnijekroost.nl Nieuwe leerlingen In groep 1/2a: Beer, Dominique Welkom op Nije-Kroost! We wensen jullie een fijne tijd toe op onze school! Meesters- en juffendag Woensdag

Nadere informatie

Bijbelverhalen Week 20 11/05/2015

Bijbelverhalen Week 20 11/05/2015 30 april 2015 jaargang 17 nr. 33 AGENDA vrijdag 1 mei weeksluiting op locatie Erflanden: om 10.45 u. Groep 1/2B 4B 7B vrijdag maandag t/m vrijdag maandag en dinsdag dinsdag t/m vrijdag 29 mei weeksluiting

Nadere informatie

17 mei Bereikbaarheid Joke van Klaveren. Bereikbaarheid Overblijf. Schoolgruitdag. Want gezond zien eten doet eten! Agenda. Weekend.

17 mei Bereikbaarheid Joke van Klaveren. Bereikbaarheid Overblijf. Schoolgruitdag. Want gezond zien eten doet eten! Agenda. Weekend. 17 mei 2017 Agenda Do 18 Avond4-daagse. Vr 19 Inloopmiddag. Ma 22 Weekend Di 23 Casino-avond groep 8 20.30 22.45 uur Wo 24 Groep 3, bezoekt kinderboerderij (schapenscheren) Groep 6/7, Van oerwoud tot vensterbank

Nadere informatie

april 30 Nieuwsflits In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen.

april 30 Nieuwsflits In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen. april 30 Nieuwsflits 2015 In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen. Aan de ouders en verzorgers van de leerlingen van De Zuidster, Het is toch even wennen, zorgen dat er een nieuwsflits

Nadere informatie

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8 Jan Naardingweg 56 7914 PN Noordscheschut T: 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl 22 april 2016 Ma 25 t/m vrij 6 Za 7 Ma 9 Di 10 Woe 11 Do 12 Vrij 13 AGENDA

Nadere informatie

Weekbrief 11 mei 2015

Weekbrief 11 mei 2015 Weekbrief 11 mei 2015 Algemene mededelingen Hoofdluiscontrole Maandag 11 mei worden alle kinderen gecontroleerd op hoofdluis. Wilt u alstublieft voor makkelijk te controleren haar zorgen? Alvast bedankt.

Nadere informatie

BESTE OUDERS/VERZORGERS, IN DIT NUMMER

BESTE OUDERS/VERZORGERS, IN DIT NUMMER Kbs De Langenoord Schooljaar 2017-2018 6 april 2018 nummer 15 BESTE OUDERS/VERZORGERS, Ook een voorbereiding op een veilige deelname aan het verkeer hoort bij de doelen van de basisschool. In groep 7 toetsen

Nadere informatie

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8 Jan Naardingweg 56 7914 PN Noordscheschut T: 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl 18 januari 2019 Ma 21/1 Di 22/1 Woe 23/1 Do 24/1 Vrij 25/1 Voorleesontbijt

Nadere informatie

Vogelvlucht. Uithoornse Spelen! Nieuwsbrief interconfessionele basisschool de Vuurvogel Uithoorn Nummer 18, 27 mei 2016. Agenda

Vogelvlucht. Uithoornse Spelen! Nieuwsbrief interconfessionele basisschool de Vuurvogel Uithoorn Nummer 18, 27 mei 2016. Agenda Vogelvlucht Nieuwsbrief interconfessionele basisschool de Vuurvogel Uithoorn Nummer 18, 27 mei 2016 Uithoornse Spelen! Agenda Uithoornse Spelen groepen 7 en 8 woensdag 1 juni 2016 Avondvierdaagse ma. 6

Nadere informatie

Oproep vrijwilligers digibieb

Oproep vrijwilligers digibieb Nieuwsbrief van KBS De Ark en De Ark van Noach 2016-2017/nummer 3/november 2016 In dit nummer ICT migratie van Winsys naar google for education 2 Onze LIO stagiaires 2 Talentwontwikkeling Engels voor Kinderen

Nadere informatie

nummer april 2019

nummer april 2019 Pancopost nummer 12 23 april 2019 AGENDA vr 26-04 : Sportdag bij Rhienderoord voor alle leerlingen ma 29-04 t/m vr 03-05 : Meivakantie ma 06-05 : OR-vergadering wo 08-05 : Luizencontrole Schoolvoetbaltoernooi

Nadere informatie

Agenda. Mama verwendag kleuters. Overleg OR jubileum Schoolkorfbal groep 3/4 Rondleiding nieuwe ouders. Inloopochtend groep 6

Agenda. Mama verwendag kleuters. Overleg OR jubileum Schoolkorfbal groep 3/4 Rondleiding nieuwe ouders. Inloopochtend groep 6 Agenda 22 mei t/m 2 juni Cito toetsweek 24 mei 25 / 26 mei 30 mei 30 mei 31 mei 31 mei 1 juni 1 juni 2 juni 2 juni 5 t/m 11 juni 12 juni 12 juni 13 juni 14 juni 12 t/m 16 juni 23 juni Mama verwendag kleuters

Nadere informatie

N i eu w sbr i ef. 7 maart Agenda. Vanuit directie. Groep 1-2 Zelluf!

N i eu w sbr i ef. 7 maart Agenda. Vanuit directie. Groep 1-2 Zelluf! 7 maart 2019 Vanuit directie Agenda 18-03: MR Vergadering 26-03: Pater op bezoek 04-04: Verkeersexamen groep 7 05-04: Lentefeest 12-04: Koningsspelen Groep 1-2 Zelluf! Op donderdag 14 maart gaan we met

Nadere informatie

Maandag 22 oktober t/m vrijdag 26 oktober Vrijdag 21 december vanaf 12 uur t/m vrijdag 4 januari Vrijdag 22 februari t/m vrijdag 1 maart

Maandag 22 oktober t/m vrijdag 26 oktober Vrijdag 21 december vanaf 12 uur t/m vrijdag 4 januari Vrijdag 22 februari t/m vrijdag 1 maart PC Basisschool De Zwaluw Antoinette Kleynstraat 8 2331 DV Leiden www.dezwaluw.pcsleiden.nl Nieuwsbrief 8 26 april t/m 1 juni Van het team De afgelopen weken is er veel gebeurd. Wat hebben we fantastische

Nadere informatie

Saenparel INFO 10-03-2014-24-03-2014

Saenparel INFO 10-03-2014-24-03-2014 Saenparel INFO 10-03-2014-24-03-2014 Agenda: Do 13-03 Excursie groep 6,7,8, Rioolzuivering (op de fiets!!) Ma 17-03 VVE Thuis 9.00 uur Wo 19-03 Verkiezingen in de school Ma 24-03 VVE Thuis 9.00 uur Wo

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. nr april 2018

NIEUWSBRIEF. nr april 2018 NIEUWSBRIEF nr. 15 4 april 2018 In deze nieuwsbrief: - Koningsspelen - Mediatoren training - Stappenplan ongewenst gedrag - Avondvierdaagse - Schoolreis groepen 5 t/m 7 - Handje Helpen Belangrijke data:

Nadere informatie

Nieuwsbrief Hadith Abu Hoerayre heeft overgeleverd dat de Boodschapper van Allah zei:

Nieuwsbrief Hadith Abu Hoerayre heeft overgeleverd dat de Boodschapper van Allah zei: Nieuwsbrief 7 31-03-2017 Hadith Abu Hoerayre heeft overgeleverd dat de Boodschapper van Allah zei: "De sterke man is niet degene die iemand op de grond kan werken tijdens het worstelen, maar degene die

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 november 2014

Nieuwsbrief 3 november 2014 Nieuwsbrief 3 november 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Sommige ouders gaven aan de nieuwsbrief snel te lezen. Daarom nog even een tip: Kijk altijd

Nadere informatie

10 december 2014. Bereikbaarheid Joke van Klaveren. Bereikbaarheid Overblijf. Agenda voor de komende 2 weken. Weekend.

10 december 2014. Bereikbaarheid Joke van Klaveren. Bereikbaarheid Overblijf. Agenda voor de komende 2 weken. Weekend. 10 december 2014 Agenda voor de komende 2 weken Do 11 De wensboom is geopend t/m 18 december. Voor schooltijd mogen de kinderen een wens kopen, versieren en in de boom hangen voor 0,50. Dit bedrag gaat

Nadere informatie

Nieuwsbrief van o.b.s. Het Spectrum

Nieuwsbrief van o.b.s. Het Spectrum Nieuwsbrief van o.b.s. Het Spectrum December 2016 Datum Activiteit Groep Opmerking 16 2016 Inhoud Belangrijke Data Nieuwsbrief email Laatste nieuwsbrief 2016 Kerst Brief aan ouders groep 5 t/m 8 Jeugdcross

Nadere informatie

Jaargang 20 / nummer 0 31 augustus 2017

Jaargang 20 / nummer 0 31 augustus 2017 Openbare Basisschool De Zevensprong Danslaan 74 1326 PL Almere Tel.: 036-5353742 info@zevensprong.asg-almere.nl www.zevensprong.asg-almere.nl Jaargang 20 / nummer 0 31 augustus 2017 Belangrijke data: 4

Nadere informatie

20 april 2018

20 april 2018 1392 www.clarafabriciusschool.nl 20 april 2018 23 april 13.00 uur Herdenking (groep 4 t/m 8) bij het Indië-monument in Andelst 26 april 14.30 uur: Start meivakantie t/m 11 mei 27 april t/m 11 mei Meivakantie

Nadere informatie

Beste ouders / verzorgers, Bij deze sturen wij u de nieuwsbrief van april 2019.

Beste ouders / verzorgers, Bij deze sturen wij u de nieuwsbrief van april 2019. Beste ouders / verzorgers, Bij deze sturen wij u de nieuwsbrief van april 2019. Tevredenheidspeiling Om goed onderwijs te kunnen blijven geven is het voor onze school belangrijk om te weten wat u van de

Nadere informatie

Groep 8 Cito eindtoets. Groep 8 Cito eindtoets. Groep 7 Cito entreetoets. Groep 8 Cito eindtoets. Groep 7 Cito entreetoets

Groep 8 Cito eindtoets. Groep 8 Cito eindtoets. Groep 7 Cito entreetoets. Groep 8 Cito eindtoets. Groep 7 Cito entreetoets nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel 17 de.klimboom@ssba.net 2371 RE Roelofarendsveen http://rkbsdeklimboom-ssba.nl 071-3313039 12 april 2019 Agenda Nummer 29 maandag Paasviering dinsdag Groep 8 Cito eindtoets

Nadere informatie

Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014

Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014 Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014 Hemelvaart en Pinksteren Na de Hemelvaart volgt 10 dagen later altijd Pinksteren. Pinksteren is meer

Nadere informatie

Nieuwsbrief 9 11 april 2018

Nieuwsbrief 9 11 april 2018 Nieuwsbrief 9 11 april 2018 Beste kinderen, ouders en leerkrachten, Eindelijk gaat het weer de goede kant op en gaat de temperatuur stijgen. De lente is gestart. Ook al hebben onze voetballers van groep

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Juli donderdag 20 juli uur doordraai-uur gr. 1 t/m 7

Nieuwsbrief. Juli donderdag 20 juli uur doordraai-uur gr. 1 t/m 7 In deze nieuwsbrief: Nieuwsbrief Juli 2017 Voor op de kalender Musical groep 8 Doorstroom groep 8 Uitnodiging Feestelijk Overblijven Feestje gemist? En de keuze is gevallen op Vakantiebieb Groepsindeling

Nadere informatie

Basisschool de Pas. Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl

Basisschool de Pas. Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl Basisschool de Pas Averbodestraat 19 5988 AW Helden Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl JAARGANG 2014-2015, nummer 29 Donderdag 9 april 2015 Vakantie- en vrije dagenrooster

Nadere informatie

Leonardo nieuwsbrief april 2016

Leonardo nieuwsbrief april 2016 Leonardo nieuwsbrief april 2016 Voorwoord Beste ouders/verzorgers, Vanaf begin maart ben ik gestart op de Leonardo/Achtbaan. Eerder heb ik mezelf al aan U voorgesteld via een brief. Het was een warm welkom

Nadere informatie

Jaargang 19, nr. 31 Donderdag, 6 juni 2013 zullen de kinderen in Kenia weer blij zijn met het geld wat we met z n allen bij elkaar gerend hebben.

Jaargang 19, nr. 31 Donderdag, 6 juni 2013 zullen de kinderen in Kenia weer blij zijn met het geld wat we met z n allen bij elkaar gerend hebben. Jaargang 19, nr. 31 Donderdag, 6 juni 2013 zullen de kinderen in Kenia weer blij zijn met het geld wat we met z n allen bij elkaar gerend hebben. Week 23: vrijdag 7 juni groep 1 t/m 4 vrij Week 24: geen

Nadere informatie

Nummer 5, 4 maart 2019

Nummer 5, 4 maart 2019 Vandaag zijn we weer fijn gestart na de vakantie! Nummer 5, 4 maart 2019 Iedereen heeft kunnen vertellen over de belevenissen in de vakantie. Daarnaast hebben we ook weer hard gewerkt en veel geleerd vandaag.

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS De Til Dinsdag 11 maart 2014 Groepen

Nieuwsbrief CBS De Til Dinsdag 11 maart 2014 Groepen Belangrijke data: Nieuwsbrief CBS De Til Dinsdag 11 maart 2014 Groepen Donderdag 13 maart van 15.30 uur tot 17.00 uur: Inloopspreekuur. U kunt bij de leerkracht(en) van uw kind(eren) terecht met vragen

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS De Til Week 37 9 t/m 15 september 2018 Waarin een kleine school groot kan zijn!

Nieuwsbrief CBS De Til Week 37 9 t/m 15 september 2018 Waarin een kleine school groot kan zijn! Nieuwsbrief CBS De Til Week 37 9 t/m 15 september 2018 Waarin een kleine school groot kan zijn! til@vcpong.nl www.cbsdetil.nl Van de directie En dan is het alweer vrijdag in de eerste schoolweek! De kinderen

Nadere informatie

Agenda. Jarigen. Welkom Leendert Oldenhage en Quentin van Eck zijn begonnen in groep 1-2. Wij wensen hen een fijne speel- leertijd toe op De Reiger!

Agenda. Jarigen. Welkom Leendert Oldenhage en Quentin van Eck zijn begonnen in groep 1-2. Wij wensen hen een fijne speel- leertijd toe op De Reiger! RI Nieuwsbrief basisschool De Reiger schooljaar 2016-2017 nummer 11 Agenda 14-04 oede Vrijdag - vrij 17-04 Tweede Paasdag vrij 18-04 Start CITO-Eindtoets 21-04 Koningsspelen 22-04 Start Meivakantie 02-05

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS De Schalmei

Nieuwsbrief CBS De Schalmei Nieuwsbrief CBS De Schalmei Je mag zijn wie je bent en gebruik maken van je talent! Schooljaar 2014-2015 nieuwsbrief 18 vrijdag 12 juni 2015 Beste ouders, Het doet mij goed om te zien hoe actief vele mensen

Nadere informatie

Nr. 18 > 1 juni Uit t Kompas DATA Bijbelverhalen groep 3-8 Week 22 Week 23 VERJAARDAGEN!! Week 24

Nr. 18 > 1 juni Uit t Kompas DATA Bijbelverhalen groep 3-8 Week 22 Week 23 VERJAARDAGEN!! Week 24 Basisschool t Kompas Prinses Christinastraat 4 3615 AG Westbroek 0346-281475 info@kompaswestbroek.nl Nr. 18 > 1 juni Uit t Kompas Geachte ouder(s)/verzorger(s), Vandaag hebben we de kinderen van groep

Nadere informatie

Infomailtje NR

Infomailtje NR R.K. Heilig Hartschool Teamleider: Ellen Frelink Zandtangerweg 74 Directeur: Peter Muter 9584 TA Mussel / Kopstukken heilighartmussel@primenius.nl (0599) 454938 www.heilighartmussel.nl Infomailtje 2017-2018

Nadere informatie

Beste ouders/verzorgers. Pasen. Schooljaar t/m 14 april. Donderdag 13 april gaan we weer genieten van een heerlijk paasontbijt.

Beste ouders/verzorgers. Pasen. Schooljaar t/m 14 april. Donderdag 13 april gaan we weer genieten van een heerlijk paasontbijt. Schooljaar 2016-2017 10 t/m 14 april Agenda: Ma - Di - Groep 7 fietsexamen Wo - Schoolvoetbaltoernooi Beste ouders/verzorgers Pasen Donderdag 13 april gaan we weer genieten van een heerlijk paasontbijt.

Nadere informatie

Nieuwe leerlingen In april hebben mogen we weer 3 nieuwe leerlingen verwelkomen bij ons op school.

Nieuwe leerlingen In april hebben mogen we weer 3 nieuwe leerlingen verwelkomen bij ons op school. Riemslootnieuws 649 www.obsderiemsloot.nl. TSO aanmeldingen via planning@dagendou.nl Jaargang 16 17-3- e-mail: info@obsderiemsloot.nl tel. nr. 0516 432090 KDV en BSO Dag en Dou email: roezemoes@dagendou.nl

Nadere informatie

Het Praatpaaltje. Start nieuw schooljaar jubileum jaar. Informatie kalender en rectificatie

Het Praatpaaltje. Start nieuw schooljaar jubileum jaar. Informatie kalender en rectificatie Start nieuw schooljaar jubileum jaar Datum: 8 september We hopen dat iedereen een lekkere vakantie heeft gehad en uitgerust weer aan het nieuwe schooljaar is begonnen. Dit is een feest jaar, want onze

Nadere informatie

Beste ouders, Agenda deze week. Team Weemewereld. Rapportgesprekken. Schoolagenda en fotoalbum. 22 juni. Rapportgesprekken

Beste ouders, Agenda deze week. Team Weemewereld. Rapportgesprekken. Schoolagenda en fotoalbum. 22 juni. Rapportgesprekken Nieuwsbrief 26 maandag 22 vrijdag 26 juni Beste ouders, Nog twee weken en dan zit het schooljaar er al weer op! Vooral de laatste weken zijn om gevlogen! We kunnen terugkijken op een mooie week, met twee

Nadere informatie

PRIKBORD 9. 3 september 2014. 14 april 2016. Nieuws van de directie

PRIKBORD 9. 3 september 2014. 14 april 2016. Nieuws van de directie PRIKBORD 9 3 september 2014 Schooljaar 2015-2016 In dit nummer de directie groep 1-2-3 groep 4-5-6 groep 7-8 Nieuw op school 1 1 3 4 5 Verjaardagen 5 Kinderjury 5 Agenda 6 14 april 2016 de directie - Als

Nadere informatie

April 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS

April 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS April 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS BELANGRIJKE DATA DATA ACTIVITEITEN 5 april Spreekuur Juliët Alblas 7 april Schriftelijk verkeersexamen groep 7 8 april Gastles Willy Weerman + schoonmaken

Nadere informatie

Beste ouders, En... we hopen, net voor het ontbijt, een hele belangrijke gast te verwelkomen! Ook benieuwd? Tot vrijdag, dan!

Beste ouders, En... we hopen, net voor het ontbijt, een hele belangrijke gast te verwelkomen! Ook benieuwd? Tot vrijdag, dan! Nieuwsbrief 32 18-22 april Beste ouders, Nog één week dan is het meivakantie! Je kunt merken dat de leerlingen (en leerkrachten :-) ) daar aan toe zijn! We hopen dan ook van harte op mooi weer! 32 Maar

Nadere informatie

Basisschool de Pas. Averbodestraat 19 5988 AW Helden. Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl

Basisschool de Pas. Averbodestraat 19 5988 AW Helden. Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl Basisschool de Pas Averbodestraat 19 5988 AW Helden Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl JAARGANG 2014-2015, nummer 27 Donderdag 26 maart 2015 Vakantie- en vrije dagenrooster

Nadere informatie

Saenparel INFO

Saenparel INFO Saenparel INFO 11-11-2013-25-11-2013 Agenda: Ma 11-11 Sint Maarten Di 12-11 NIO toets voor groep 8 08.45-11.00 uur Wo 13-11 Gesprekken voorlopig advies groep 8 Do 14-11 Groep 1 2 naar Natuurmuseum Ma 18-11

Nadere informatie

Jan Naardingweg 56 7914 PN Noordscheschut T: 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl

Jan Naardingweg 56 7914 PN Noordscheschut T: 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl Jan Naardingweg 56 7914 PN Noordscheschut T: 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl 1 juli 2016 AGENDA BIJBELVERHALEN Za 2 Oud Papier IK ZIE MEER Ma 4 Contactmiddag

Nadere informatie

Nieuwsbrief 19 4 juli 2019

Nieuwsbrief 19 4 juli 2019 Nieuwsbrief 19 4 juli 2019 Vrijdag 19 juli vrij Vrijdagmorgen 19 juli is de afsluitende dag voor de zomervakantie. Omdat we nog reserve-uren hebben, kunnen we alle kinderen deze ochtend, als extraatje,

Nadere informatie

Beste ouders/verzorgers

Beste ouders/verzorgers Schooljaar 2017-2018 09 t/m 13 oktober Agenda: Ma - Inloopspreekuur Fysiotherapie op school van 8.30 9.00 uur Sponsorlijst mee Di - juf Rebecca en juf Cindy op MI cursus groep 8 krijgt deze dag andere

Nadere informatie

Nieuwsbrief obs De Dennenkamp

Nieuwsbrief obs De Dennenkamp Nieuwsbrief obs De Dennenkamp 29 maart 2019 gr 1 in een eigen lokaal Sinds 25 maart hebben de kinderen van groep 1 een eigen lokaal! Hoe fijn is dat. Samen met de leidsters van de BSO zijn er afspraken

Nadere informatie

Ouders van de leerlingen in groep 6b ontvangen vandaag, separaat van deze nieuwsbrief, een bericht over de afwezigheid van een van de leerkrachten.

Ouders van de leerlingen in groep 6b ontvangen vandaag, separaat van deze nieuwsbrief, een bericht over de afwezigheid van een van de leerkrachten. Nieuwsbrief 13 05 april 2018 Belangrijke data: 05 april Theorie examen verkeer groepen 7 09 april start Entreetoets groepen 7 13 april staking (school dicht) 17-19 april Eindtoets groepen 8 20 april Koningsspelen

Nadere informatie

3 september 2014. 17 juni 2015. Nieuws van de directie

3 september 2014. 17 juni 2015. Nieuws van de directie PRIKBORD 12 3 september 2014 Schooljaar 2014-2015 In dit nummer de directie groep 1-2-3 groep 4-5-6 groep 7-8 Overig nieuws Verjaardagen Informatie van derden Kalender 17 juni 2015 de directie Alweer het

Nadere informatie

Weekbericht van 18 april. Afscheid juf Annette en juf Joke:

Weekbericht van 18 april. Afscheid juf Annette en juf Joke: Weekbericht van 18 april Afscheid juf Annette en juf Joke: Deze week hebben we te maken met een hele bijzondere week, want we nemen op donderdag 21 april afscheid van Juf Annette en juf Joke. Om 8.30 uur

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF petraschool

NIEUWSBRIEF petraschool NIEUWSBRIEF petraschool 24 maart 2016 Belangrijke data: Paasvakantie Theoretisch verkeersexamen gr. L + M CITO eindtoets schoolverlaters gr. L + M Koningsspelen Meivakantie Pinksteren Praktisch verkeersexamen

Nadere informatie

In deze Nieuwsflits: Schoolfruit

In deze Nieuwsflits: Schoolfruit In deze Nieuwsflits: Schoolfruit Koningsspelen Meivakantie Help! Leuke leesboeken gezocht! Vrij met Hemelvaart Extra oudergesprekken Toetsen in de maanden mei en juni Informatieavond juni 2018 Oproep voor

Nadere informatie

4 april 2013. Schoolfotograaf Dinsdag 9 april komt de schoolfotograaf:

4 april 2013. Schoolfotograaf Dinsdag 9 april komt de schoolfotograaf: 4 april 2013 Na een koud, maar lang paasweekend zijn we begonnen met het laatste deel van het schooljaar. In de periode tot de meivakantie staat een aantal activiteiten op het programma: theoretisch en

Nadere informatie

WERKZAAMHEDEN PARKEERTERREIN

WERKZAAMHEDEN PARKEERTERREIN IKC Remigius Duiven kikkernieuws website : www.bsremigiusduiven.nl e-mail : info@bsremigius.nl Redactie : Wilbert Arends en Anita Hendriks Jaargang 26 [nummer 28] ::: 4 april 2017 Inleverdatum kikkernieuws:

Nadere informatie

CBS Nije-Kroost 11 juni 2015

CBS Nije-Kroost 11 juni 2015 Nieuwe leerlingen In groep 1/2 a: Lizzy Nesselaar en Kai Hartogh In groep 1/2 c: Joël Dukel Welkom op Nije-Kroost! We wensen jullie een fijne tijd toe op onze school! CBS Nije-Kroost 11 juni 2015 www.cbsnijekroost.nl

Nadere informatie

Weekbrief. Donderdag 7 april Activiteitenoverzicht. Aanwezigheid directie / MIB. Nieuws uit de school

Weekbrief. Donderdag 7 april Activiteitenoverzicht. Aanwezigheid directie / MIB. Nieuws uit de school Donderdag 7 april 2016 Weekbrief Activiteitenoverzicht 8 t/m 10 april Oudpapiercontainer op de parkeerplaats bij de kerk 11 t/m 13 april Schoolvoetbal 15 april ANWB Streetwise 26 april Koningsspelen 27

Nadere informatie

Gezien blijft als onderwijsondersteuner en leescoördinator.

Gezien blijft als onderwijsondersteuner en leescoördinator. 1 Nieuwsbrief De Oleander en Westerschool 18 juni 20154 De school waar jij mag stralen Obs De Oleander Meidoornstraat 19 9501 VX Stadskanaal (0599) 61 71 11 TwitterObsDeOleander Obs Westerschool Noorderdiep

Nadere informatie

Nieuwsbrief maart 2015

Nieuwsbrief maart 2015 Nieuwsbrief maart 2015 Verwarring vrije dagen Er bestaat enige verwarring of de kinderen vrij zijn op Koningsdag en Goede Vrijdag. Voor alle duidelijkheid, op deze dagen zijn alle kinderen vrij! Koningsspelen

Nadere informatie

Nummer 17, 18 april 2019 HOERA! AGENDA. Wist je dat

Nummer 17, 18 april 2019 HOERA! AGENDA. Wist je dat 93 Nummer 17, 18 april 2019 AGENDA HOERA! 19 apr Goede vrijdag Start Meivakantie 6 mei Weer naar school 7 mei Leerlingenraad MR 8 mei Luizencontrole 10 mei Groepsmail 12 mei Moederdag 15 mei Schoolvoetbal

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Juni 2013

NIEUWSBRIEF Juni 2013 St. Aloysiusschool Boskamp 19 8121CW Olst Tel: 0570-561564 e-mail: aloysius@mijnplein.nl Van Samen Spelen tot Kennis Delen NIEUWSBRIEF Juni 2013 Koningsspelen Door de vele regen konden we niet naar buiten

Nadere informatie

14 januari 2016. Nieuw jaar, nieuwe stichting. Medezeggenschapsraad. Oudervereniging. Cito toetsen

14 januari 2016. Nieuw jaar, nieuwe stichting. Medezeggenschapsraad. Oudervereniging. Cito toetsen 14 januari 2016 Nieuw jaar, nieuwe stichting Het nieuwe jaar is al weer twee weken oud en daarmee is de tweede helft van het schooljaar ingegaan. Vanaf 1 januari is De Polderrakkers onderdeel van stichting

Nadere informatie

Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag. 16 Groep 5/6 juffendag op de boerderij. Groep 7/8 bankbattle. Avondvierdaagse 23 Sportdag

Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag. 16 Groep 5/6 juffendag op de boerderij. Groep 7/8 bankbattle. Avondvierdaagse 23 Sportdag Paasviering Op donderdag 29 maart hielden we een mooie Paasviering in de Sypekerk. Dominee Ploeger vertelde over Witte Donderdag en Goede Vrijdag, over de kruisiging en opstanding van Jezus en gaf de kinderen

Nadere informatie

Informatieavond groep 7/8

Informatieavond groep 7/8 Informatieavond groep 7/8 EVEN KENNIS MAKEN: Juf Melissa (werkt op maandag, dinsdag, woensdag) Juf Lisanne (werkt op donderdag en vrijdag) INHOUD VAN DEZE AVOND Hoe werken wij in de klas? Informatie over

Nadere informatie

Kalender april en mei. Maandag 25 mei Tweede Pinksterdag (de kinderen zijn vrij) Dinsdag 26 mei Meester- en Juffendag, continurooster

Kalender april en mei. Maandag 25 mei Tweede Pinksterdag (de kinderen zijn vrij) Dinsdag 26 mei Meester- en Juffendag, continurooster obs De Phoenix Week 21-2015 Beste ouder(s)/verzorger(s), Na twee weken vakantie gaan we er volop tegenaan tot het einde van dit schooljaar. De komende drie weken staan in het teken van CITO toetsen en

Nadere informatie

Woensdag 25 mei uur vrij. Oudervereniging opzoek naar nieuwe leden. Schoolreisje: Dolfinarium ALGEMEEN

Woensdag 25 mei uur vrij. Oudervereniging opzoek naar nieuwe leden. Schoolreisje: Dolfinarium ALGEMEEN ALGEMEEN Woensdag 25 mei - 12.00 uur vrij Woensdag 25 mei hebben alle leerkrachten van stichting Uniek een studiemiddag. Daarom zijn deze dag de kinderen om 12.00uur uit. Wilt u hier aub rekening mee houden?

Nadere informatie

MAANDINFORMATIE Februari 2014

MAANDINFORMATIE Februari 2014 MAANDINFORMATIE Februari 2014 OBS Het Startblok Burgemeester van Haarenlaan 871 Telefoon: 010-4737889 www.startblokschiedam.nl /info.hetstartblok@primoschiedam.nl Ma 03 Di 04 Januari Week 6 09.30 uur Dramales

Nadere informatie