TE KOOP. Maasheuvel BT Roosteren

Vergelijkbare documenten
TE KOOP. Burgemeester Eussenstraat BR Elsloo

TE KOOP. Spaubeeklaan HJ Geleen

TE KOOP. Mauritsweg AH Stein

TE KOOP. Pastoor Verbeekstraat VP Sittard

TE KOOP. Kamerlingh Onnesstraat BL Geleen

TE KOOP. Kerkweg KM Puth

TE KOOP. Aan het Bos WG Sittard

TE KOOP. Laan van Westfalen KJ Geleen

TE KOOP. Steeg EA Stein

TE KOOP. Eindstraat AD Schinveld

TE KOOP. Hillenraedtstraat BR Sittard

TE KOOP. Edmond Jasperstraat JK Sittard

TE KOOP. Merovingenstraat EC Sittard

TE KOOP. Ovidiusstraat JC Sittard

TE KOOP. Philip de Croystraat HK Sittard

TE KOOP. Engelenkampstraat 22-III 6131 JH Sittard

TE KOOP. Liguster DV Brunssum

TE KOOP. Grotestraat CM Urmond

TE KOOP. Oude Heerlenerweg BR Sittard

TE KOOP. Roodakker DX Herten

TE KOOP. Hoeve BH Spaubeek

TE KOOP. Koningsberg AV Urmond. Op een mooie rustige woonlocatie in Berg aan de Maas is deze halfvrijstaande woning gelegen.

TE KOOP. Guillaume Franquinetstraat HR Sittard

TE KOOP. Leemkuil DD Munstergeleen

TE KOOP. Keerend VS Stein

TE KOOP. Meijsstraat EB Geleen

TE KOOP. Bettinumstraat BJ Buchten

TE KOOP. Sleedoornstraat GH Nieuwstadt

TE KOOP. Hubert Ummelstraat PT Reuver

TE KOOP. Mathias Kempstraat KB Sittard

TE KOOP. Liviusstraat HV Sittard

TE KOOP. Laan van Westfalen KJ Geleen

TE KOOP. Klaverstraat GR Sittard

TE KOOP. Marsstraat WL Sittard

TE KOOP. Frankenstraat AR Stein

TE KOOP. Vraagprijs ,- k.k. Burgemeester Claessenstraat EZ Reuver. * Perceel: 380 m² * Wonen: 150 m² * Inhoud: 530 m³ * Bouwjaar: 2012

TE KOOP. Haagbeukstraat DZ Echt

TE KOOP. Straatsburglaan JA Sittard

TE KOOP. Vonderen GR Linne

TE KOOP. Bovenstraat CD Limbricht

TE KOOP. Bosserveldlaan SL Beek

TE KOOP. Roodtstraat VT Echt

TE KOOP. Chris Plitscherlaan MZ Susteren

TE KOOP. Eikenskamphof LK Herten

TE KOOP. Heerstraat GE Reuver

TE KOOP. Swentiboldstraat AG Guttecoven

TE KOOP. Hondsbroek XB Born

TE KOOP. Kapellerlaan JD Roermond. Vraagprijs ,- k.k. Monumentale Stadsvilla geschikt voor zowel wonen als werken.

TE KOOP. Deversstraat JH Sittard

TE KOOP. G. Ruijs de Beerenbroucklaan AD Holtum

TE KOOP. Pastoor Dolsstraat 1 B 6127 AK Grevenbicht

TE KOOP. Schoolstraat GD Landgraaf

TE KOOP. Veldschuurweg RP Stein. In landelijke woonomgeving gelegen, onder architectuur gebouwd, modern instapklaar vrijstaand woonhuis.

TE KOOP. Sint Servaasbolwerk NB Maastricht

TE KOOP. Munthervesteplein DC Urmond

TE KOOP. Agricolastraat JW Sittard

TE KOOP. Sleutelbloem SB Sittard

Vraagprijs ,-- Kosten Koper

Rustig en aan de rand van de natuur gelegen vrijstaand geschakeld woonhuis met aanbouw, 5 slaapkamers, 2 badkamers, garage en tuin.

ZOETERWOUDE Hoge Rijndijk 97

Deze ruim opgezette en karakteristieke eengezinswoning is gelegen in een uiterst rustige en kindvriendelijke buurt in Kerkrade-West.

Wienberg 12. Mechelen. Vraagprijs ,-- k.k.

Patersweg GC Hoensbroek

Aan de rand van het dorp landelijk gelegen, degelijk gebouwd en ruim bemeten vrijstaand woonhuis met 5! slaapkamers en inpandige garage.

Op een volstrekt sublieme locatie te midden van de rust en natuur staat deze halfvrijstaande woning met diverse bijgebouwen.

Leiderdorp Burgemeester Brugplein 6

Achter de Heggen 39. Hulsberg. Vraagprijs ,-- k.k.

Distelstraat 25 Eindhoven

Pastoor Pyrensisstraat 8

Koestraat XM Hoensbroek

Schoolstraat CD Klimmen. Vraagprijs: ,- k.k.

Rijksstraatweg BA Ridderkerk k.k.

Bexdellestraat HC Brunssum

Vraagprijs ,-- Kosten Koper

Piet van Breemenstraat 13

Hommerterweg ER Hoensbroek

Emmastraat 11 Waalre

Te koop Vrijstaande bungalow op een schitterende en unieke kavel in Oud-Beijerland

BUITENPOST De Ruiterstraat 25

Westerhoven: Meanderstraat 21 Vraagprijs: k.k. Meanderstraat 21

Leiden Oppenheimstraat 31

Eekhoornstraat VL Heerlen. Vraagprijs: ,- k.k.

Adolf van Cortenbachstraat 68 Eindhoven

Leiderdorp Bereklauwkreek 15

Leiden Mauritsstraat 20A

Valkenburgerweg 4. Wijlre. Vraagprijs ,-- k.k.

Burgemeester de Bordesplein 5 Vlaardingen. Vraagprijs k.k.

Buschkensweg CR Heerlen

Te koop Woon- Winkel- en/of Kantoorpand gelegen in het centrum van Oud-Beijerland

Roggehof KS Heerlen

OOST WEST EN MIDDELBEERS Oranjestr. 42

Brochure. Middenlaan 10 - Doorn. Vraagprijs ,-- k.k.

Te koop Tussenwoning met schuur en zuid gerichte achtertuin

Casimir Ubaghslaan LP Valkenburg

begint bij Broeckx makelaars Hogeweg 18 Lierop Vraagprijs ,- k.k

TE KOOP. Interesse in deze woning? de Heese KH Helmond k.k. Bel +31 (0) of ga naar

Dorpsstraat 80, Oud Gastel


Ammonieterf KX Heerlen

Vondelstraat AK Brunssum. Vraagprijs: ,- k.k.

Transcriptie:

TE KOOP Maasheuvel 42-44 6116 BT Roosteren In de directe nabijheid van de A2 is deze fraaie woning gelegen met grote achtergelegen bedrijfsruimte, de bedrijfsruimte is zowel inpandig te bereiken alsook separaat. Ideaal object om wonen en werken te combineren. * Perceel: 675 m² * Inhoud: 2300 m³ * Bouwjaar ca.1860 Vraagprijs 320.000,- k.k.

Maasheuvel 42-44 Roosteren Begane grond; Aan de voorzijde van het pand is een ruime (ca. 6,5 x 5 meter) woonkamer / kantoorruimte gesitueerd. Deze ruime representatieve kamer biedt door zijn plafondornamenten, glas-in-lood deuren, antieke sfeerhaard en verlichte dubbele vitrines een zeer warme doch moderne sfeer. De grote ramen zorgen voor veel lichtinval en optimale presentatie van het bedrijf. Via de hal komt men onder andere in de open ontvangst / wachtruimte. De sfeervolle wachtruimte (ca. 4,30 x 3,10 meter) biedt momenteel plaats aan vijf cliënten en staat in verbinding met de achtergelegen ruime garderobe en toilet. De twee ingebouwde vitrines aan de raamzijde zorgen voor een opvallende productpresentatie. Tevens bevindt zich in deze ruimte de trap naar de eerste verdieping. Het toilet is voorzien van een zweeftoilet, rvs spoelbak en sensor gestuurde kraan. De ruime garderobe biedt een doorkijk naar de wachtruimte. Verder de hal door wordt men verrast door een grote glazenwand en volglazen deur welke toegang biedt tot de ruime "gesloten" keuken (ca. 5,00 x 3,60 meter) met een zeer open, licht en ruimtelijk karakter. Aan het einde van de hal komt men bij de tweede behandelkamer / kantoor / eetkamer / slaapkamer (ca. 6,50 x 3,60 meter), welke geheel gemoderniseerd is, voorzien van een antistatische vloer en over gehele breedte wandkasten heeft. Middels de grote geïsoleerde schuifpui heeft men direct toegang tot het intieme terras met zijn prachtige druivenstruiken. Tevens bevinden zich hier de toegangsdeuren naar de achtergelegen grote bedrijfsruimten, Maasheuvel 42. Eerste Verdieping De eerste verdieping wordt momenteel als privé ruimte gebruikt en biedt de mogelijkheid om eventueel als kantoor / werkruimte te worden gebruikt. Het royale portaal (ca. 2,80 x 2,80 meter) met plankenvoer en rondom kasten biedt toegang tot de badkamer en middels geluidsdichte schuifpui tot de royale living / bibliotheek. Deze unieke en zeer ruime living (ca. 6,60 x 4,60 meter) heeft volledig open zicht tot in de nok van het dak (ca. 6 meter!) De balkenpartijen, houtenvloer en uitzicht op een deel van de tweede verdieping zorgen voor een unieke ruime en warme sfeer. De open trap biedt toegang tot het op de tweede verdieping gelegen kantoor / slaapkamer. De badkamer (ca. 4,00 x 2,70 meter) is voorzien van een witte carrara marmervloer, zwevend toilet, bidet, dubbele spoelbak, ligbad/whirlpool en separate douche. Vanuit de badkamer komt men in de zeer ruime slaapkamer (ca. 6,90 x 5,80 meter) welke voorzien is van 2 Veluxramen en split-airconditioning.

Maasheuvel 42-44 Roosteren Tweede Verdieping Vanuit de living is de tweede verdieping bereikbaar waar de kantoorruimte / slaapkamer (ca. 6,60 x 3,60 meter) gesitueerd is. Deze ruimte kijkt van boven, door de over de gehele breedte dubbel glazen wand, uit op de living en is voorzien van twee grote Veluxramen. Maasheuvel 42 Roosteren Bedrijfspand met 2 separate ingangen Aangrenzend aan de achterzijde van Maasheuvel 44, is Maasheuvel 42 gesitueerd bestaande uit grote gerenoveerde bedrijfsruimten / atelier / studio met achtertuin en berging. Deze unieke bedrijfsruimte is zowel inpandig, via Maasheuvel 44, als via 2 separate toegangsdeuren bereikbaar en wordt door een prachtig hekwerk gescheiden van het parkeerterrein. De vloeroppervlakte bedraagt ca. 400 m². Ruimte 1: De grote dubbele openslaande deuren vanaf het terras bieden toegang tot een imposante en zeer lichte ruimte (ca. 20,00 x 8,50 meter) die open is tot in de nok van het dak, ca. 6 meter hoog! Deze ruimte is voorzien van 10 grote Veluxramen in de schuining van het dak welke voor een zee van daglicht en de plafondventilatoren voor een aangenaam briesje zorgen. De grote authentieke glazen puien over de volledige lengte met toegangsdeuren en openslaande pui naar de naastgelegen serre zorgen voor een totaal beleving van wonen en werken, leven en genieten op één locatie! Daarnaast is deze ruimte geheel voorzien van een gladde vloer, vernieuwde dakisolatie en rondom zwevende kabelgoten met electra en brand/sproei/lucht voorzieningen. In verband met toekomstige uitbreiding is een deel van deze ruimte reeds opgedeeld in drie extra kantoor / behandelruimten. Zijruimte 1: Deze ruimte, ca. 30 m², heeft tevens een separate toegangsdeur welke vanaf de oprit / terras bereikbaar is. In deze ruimte bevinden zich het toilet, douche en de wasgedeelte. Tevens biedt deze ruimte toegang tot Ruimte 1 en middels dubbele openslaande deuren tot de serre. Serre: Deze lichte ruimte (ca. 12,70 x 5,10 meter) heeft een gladde vloer, 4 grote Velux ramen en aan de achterzijde een grote glazen doorkijk naar de achterste werkruimte. De grote authentieke ramen/puien en dubbele openslaande deuren bieden een prachtige doorkijk en toegang tot de centrale ruimte (ruimte 1). Werkruimte: De in het achterste gedeelte gesitueerde werkruimte (ca. 13,60 x 7,60 meter) is voorzien van een gladde vloer en een grote lichtstraat met zonwering. Ook deze ruimte is voorzien van zwevende kabelgoten en vele extra opties.tevens biedt deze ruimte toegang tot de achter gelegen tuin met berging.

Maasheuvel 42-44 Roosteren Geheel omsloten en betegelde achtertuin, ca. 75 m², met berging. Volledig hoogwaardig geïsoleerd Begane grond en verdiepingen zijn voorzien van dubbele beglazing Begane grond is voorzien van geïntegreerde rolluiken Nieuwe CV HR combi ketel Dit unieke pand biedt alle mogelijkheden voor een eventuele verdere uitbreiding en is derhalve uitermate geschikt voor o.a.: - Wellness Centrum - (Tand) Artsen - Groepspraktijk - Kantoortuin / kantoorruimte - Fotostudio - Kunstenaars (atelier, expositieruimte etc.) - Bed & Breakfast - Therapeuten - Para medische beroepen - etc.

Maasheuvel 42-44 Roosteren

Platte grond

Begane grond deel 1 van 3

Begane grond deel 2 van 3

Begane grond deel 3 van 3

Eerste verdieping

Tweede verdieping

Maasheuvel 42-44 Roosteren Objectgegevens Soort object: Ligging : Bouwjaar: Inhoud: Perceel: Aanvaarding : Woning met bedrijfsruimte Nabij uitvalswegen gelegen Circa : 1860 ca. 2300 m³ ca. 675 m² In overleg Alle maten betreffen circa maten en aan deze brochure kunnen geen rechten worden ontleend. Ligging

Kadastrale kaart

Informatie KenT Makelaars Limburg Professionele ondersteuning Bij KenT makelaars Limburg kunt u rekenen op professionele ondersteuning op het gebied van woning- en nieuwbouwmakelaardij. Tot de activiteiten van ons kantoor behoort ook de financiële dienstverlening en taxaties. Deskundige specialisten adviseren u op het gebied van: - verkoop van woningen - aankoopbegeleiding - taxaties van woningen - nieuwbouw - huur en verhuur - hypotheken Makelaar Abonnement Makelaars abonnement voor 75,- per maand. Bespaar 2000,- á 3000,- op uw makelaarscourtage. U doet alleen iedere 1e bezichtiging zelf. Flexibel en snel afspraken inplannen. Zekerheid met een VBO Makelaar Wij zijn ervan overtuigd dat wij onze onderhandelingscourtage altijd terugverdienen en u hebt de zekerheid, dat u niet te duur koopt en dat uw nieuwe woning verkregen wordt met de zekerheid van kennis, expertise en ervaring van professionele VBO Makelaars. Wij werken met de Algemene Consumentvoorwaarden, opgesteld in samenwerking met Vereniging Eigen Huis en de Consumentenbond. Verkopende makelaar Patrick Wiegerinck ( Register makelaar/taxateur ) patrick@kent-makelaars.nl M : +31 06-54297946 Meer informatie Wilt u meer informatie of een afspraak? Stuur ons dan een e mail, bel of schrijf ons. KenT Makelaars Limburg Rijksweg Noord 234 6136 AE Sittard Telefoon: 046-4007533 info@kent-makelaars.nl www.kent-makelaars.nl